Folkemusikseminar i St. Bededagsferien i Skørping

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Folkemusikseminar i St. Bededagsferien i Skørping"

Transkript

1 Side 1 af 7 Folkemusikseminar i St. Bededagsferien i Skørping Folkemusik musik af folk for folk Himmerlands Folkemusikskole inviterer til tre inspirerende dage med folkemusik. Folkemusik-seminaret er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor folk fra hele landet mødes for at spille, synge og danse. Her mødes alle generationer på lige vilkår, uanset, om man kender lidt eller meget til folkemusik. Der er undervises på forskellige hold. Men vi lægger også stor vægt på helheden og fælles aktiviteter. Derfor har vi sammensat et farverigt hold af spændende lærere, som har erfaring med, - og et fælles ønske om, at lade alle forskellighederne smelte sammen i én helhed. Denne helhed giver stemning og gør Folkemusikseminaret til en attraktion, der ofte fører til store musikalske oplevelser. (Se udtalelser fra tidligere deltagere til sidst). Holdbeskrivelser Sammenspil v. Jacob Hogrebe Dette sammenspilshold er for alle, der har lyst til at prøve lidt af hvert. Vi kommer vidt omkring med melodier og sange. Der er både til gården og til gaden, dansemusik, sigøjner- og cirkus musik m.m. Gennem det hele snor sig en rød tråd, som det er spændende at følge og få gode oplevelser med. Jacob Hogrebe er musiker, akkompagnatør og orkesterleder med livslang erfaring i at bruge musik, sang og dans til at skabe kontakt mellem mennesker. Han har haft et usædvanligt virke blandt danske gårdmusikanter og spillemænd, tyrkiske kurdere og rumænske sigøjnere. Han har bl.a. været musiker på psykiatrisk hospital, i cirkus, til den lille lokale fest, og på kulturudvekslingsturnere i hele Europa.

2 Side 2 af 7 Sammenspil v. Miriam Ariana og Maja Kjær Jacobsen Hvordan kan man variere en melodi uden at den mister sin karakter? Hvordan kan man improvisere i en jam uden at det ødelægger det de andre spiller? Hvordan giver man plads og får plads i en jam? Vi vil arbejde med disse temaer og glæder os til at dele ud af vores erfaringer. Kom med dit instrument og en melodi du kender rigtig godt og som du tør få pillet fra hinanden. Alle er velkomne, så længe du er nysgerrig og åben overfor forandring. Maja Kjær Jacobsen og Miriam Ariana er begge uddannede på Syddansk Musikkonservatoriums folkemusiklinie. Med udgangspunkt i dansk folkemusik går deres musikalske veje vidt omkring i verden. Maja har et virke som musiker og sanger og beskæftiger sig bl.a. også med norsk og canadisk folkemusik. Miriam har i særlig grad forbindelse til fransk og brasiliansk folkemusik, sang og dans. Violin v. Klaus Pindstrup På violinholdet vil vi arbejde med nogle af de gode violinmelodier, som er overkommelige og ligger godt for instrumentet. Med dette udgangspunkt kommer vi til at arbejde med både instrumentale og musikalske færdigheder, som er vigtige og meget brugbare i mange forskellige spillesammenhænge. Så kom og få nogle gode melodier, fif og facts til fiolen. Klaus Pindstrup er uddannet violinist og har med udgangspunkt i folkemusikken bevæget sig vidt omkring som musiker og underviser. Hans virke som solist og musiker i diverse ensembler spænder fra baller i forsamlingshuset til koncerter i symfoniorkestret, som lærer på musikkonservatoriet og i Himmerlands Folkemusikskole. Percussion v. Klaus Thrane Holdet tager udgangspunkt i, hvordan man med enkle midler bakker forskellige melodityper op på f.eks. bodhran, kasse, lilletromme, congas, skeer, m.m. Du behøver ikke at have andre forudsætninger, end at være interesseret i rytmedelen i musikken. Det handler om at swinge og være en del af en gruppe. Noget af undervisningstiden vil vi spille sammen med de andre hold. Du kan medbringe dit eget instrument, eller kom som du er. Vi skal nok finde noget du kan spille på. Klaus Thrane har som trommeslager bevæget sig indenfor et utal af musikalske stilarter. Han har spillet til alt fra små privatfester til store koncerter på de fleste af landets festivalscener. Mest kendt som trommeslager i Lars Lilholt Band, men også som musiker i mindre sammenhænge, hvor nærværet, spontanitet og fælles opmærksomhed smelter sammen i en intim helhed.

3 Side 3 af 7 Sang og stemme v. Elisabeth Groot og Jeppe Groot Vi introducerer forskellige sangtraditioner og sammen finder vi nogle sange, som vi synger og arbejder med. Vi tager udgangspunkt i nordiske og danske sange. Måske har du også nogle sange du gerne vil synge sammen med os andre. Vi styrker stemmen og friheden i sangen. Vi skal have et solidt fundament at stå på og samtidig forholde os til de mennesker og den tid vi lever i lige nu og her. Derfor er det væsentligt både at arbejde med tradition og fornyelse. På holdet møder du to generationers bud på fortolkning og brug af sange. Elisabeth Groot og Jeppe Groot er mor og søn. De har begge sunget altid og brugt sangen i mange forskellige sammenhænge. Elisabeth har i sit virke som sanger og danser beskæftiget sig med folkeviser og ballader i forbindelse med bl.a. danse og sangforestillinger, teater, højskoleundervisning, kulturmøder m.m. Jeppe har været med i det hele, siden han var lille, og har som voksen taget sangene til sig og arbejder med at bruge dem i de sammenhænge han færdes i. Dans v. Kirstine N. Jensen og Ole N. Jensen Danseholdet er for alle, som har lyst til at danse. Vi vil danse alt fra enkle pardanse og fællesdanse, til mere specielle danserytmer i polka, vals og hopsa. Ole og Kirstine har begge en stærk tilknytning til traditionen og er samtidig optaget af fornyelse. De skiftes til at sætte dansen i gang og spille. Det er en enestående chance for at møde to dygtige dansere, som også har et indgående kendskab til musikken. Ole N. Jensen og Kirstine N. Jensen er far og datter, og har danset, sunget og spillet altid sammen og hver for sig. Ole har siden 1970 erne virket som musiker og sanger, troubadour, folkemindesamler, højskolelærer m.m. Kirstine er opvokset i en familie, hvis beskæftigelse med folkemusik går mange generationer tilbage. Hun er særlig aktiv som danser, sanger og musiker i folkemusikkens ungdomsmiljøer, såsom ROD og FOD.

4 Side 4 af 7 Program TORSDAG D. 30. APRIL Ankomst og indkvartering. Registrering på Skørping Skole Velkomst og præsentation Fællesarrangement med spil, dans og sang FREDAG D. 1. MAJ Fælles start på Skørping skole Holdtimer Fælles frokost PAUSE Fællesarrangement og holdtimer Fællesspisning i aulaen på Skørping skole Fællesarrangement m. spil, dans og sang LØRDAG D. 2. MAJ Fælles start i aulaen Holdtimer Fælles frokost PAUSE Fællesarrangement og holdtimer Fællesspisning Åbent hus og fest på Skørping Skole, med musik af deltagerne SØNDAG D. 3. MAJ Fælles start i aulaen Holdtimer Fælles afslutning i aulaen Vores hyggelige samtalebar er tilgængelig under det meste af seminaret med uforlignelig betjening.

5 Side 5 af 7 Praktiske oplysninger Sted: Folkemusikseminaret foregår på Skørping skole, Himmerlandsvej 65, 9520 Skørping. Fra togstationen i Skørping er der 1 km til skolen. Pris for hele seminaret: Voksne fra 26 år: Børn og unge under 26 år og studerende: 985 kr. 675 kr. Prisen inkluderer fælles frokost og aftensmad fredag og lørdag, kaffe og the om dagen. Andre drikkevarer samt natmad kan købes i cafeen. Deltagerne sørger selv for morgenmad. Prisen inkluderer ikke overnatning. Overnatning på Skørping skole: 50 kr. pr døgn Overnatning i klasseværelser lige ud til Rold Skov. Medbring sovegrej. Der er adgang til toilet, bad, skolekøkken med kaffemaskine, køleskab, komfur. m.m. De deltagere, som overnatter på Skørping skole plejer at arrangere fælles morgenmad. Aften deltagelse for ikke seminar deltagere: Aftensmad og entre fredag og lørdag aften fra kl. ca. 18:00: 150 kr. Tilmelding til aftensmad tlf Entre fredag og lørdag aften fra kl. ca. 20:00: 50 kr. Tilmelding til seminaret: Senest d. 20. april enten ved indsendelse af kursusgebyret på girokort, eller kontonr: , eller tilmelding pr. . Skriv hold og evt. instrument på, når du tilmelder dig. til Mabel: kasserer@folkemusikskole.dk eller tlf: Andre overnatningsmuligheder (bestil i god tid p.g.a. konfirmationer): Rebild Vandrehjem, Rebildvej 23, 9520 Skørping, Tlf Safari Camping, Rebildvej 17 A, 9520 Skørping, Tlf Hotel Comwell, Rebild Bakker, Rebildvej 36, 9520, Tlf B&B: Benthe Hanberg, Cimbrervej 11, 9520 Skørping, Tlf B&B: Gerda Lundgaard, Cimbrervej 6, 9520 Skørping, Tlf Spørgsmål? Er der spørgsmål til et eller andet, så er du velkommen til at ringe eller maile til: Bente Pindstrup tlf.: , mail: kontakt@folkemusikskole.dk

6 Side 6 af 7 Udtalelser fra tidligere deltagere Det vigtigste for mig er: Undervisningen er mesterlære. Folkemusikken er grundsten i al musik. Alle kan deltage uanset instrument. Vi spiller og øver, eksperimenterer og lærer. Begynder og begavet musikant vi spiller alt fra bas til diskant. Musik samvær anekdoter måske en øl. Erfarne, dygtige lærere sørger for at hver enkelt bliver udfordret på sit individuelle niveau og kan bidrage med det til fælles musikken. Flinke folk og god stemming (Susanne) Folk kommer fra nær og fjern for at mødes, spille sammen og dele glæden. Musikken er levende og med humør. Glæden og de skønne oplevelser vrimler det med. Alle kan være med uanset, om man har lidt eller meget erfaring. Det gør det til noget ganske særligt. Musikken opstår ved en fælles indsats, hvor hvert enkelt bidrag er unikt. Simpelt som avanceret. Der er plads til forskelligheder i øvelse og erfaring med instrument, sammenspil, alder, profession mm. Det hele bidrager til musikken, som opstår i nuet. Der er plads til at eksperimentere og udvikle med den gode støtte fra fællesskabet. Musikken er organisk, dynamisk og levende, hvor det hele spiller sammen. I musikken opstår meget på en gang. Det er dage fulde af musik og musikalsk samvær. Efter at have været med til den slags intense dage med kendskab til hvilke oplevelser, det fører med sig, hvilket løft det er, så bliver det et af livets uvurderlige højdepunkter. Værdien vokser stadig, som erfaring kommer til. Den form for samvær er et fundamentalt kulturgrundlag, som lever i sin originale form. Det er livsbekræftende at mødes omkring musikken, som åbner sanserne, skaber glæde til gavn for en selv og garanteret resten af verden. Taknemmeligheden er stor, for at den slags findes. (Sofie). Ih, hvor vi kan trampe sagde musen til elefanten, da de gik over broen sammen. Det er bar så sjovt at være med i et 17 mands (M/K) spillemandsorkester og se hvor godt dansen går. Om du kan lidt eller meget, når du kommer, er ligegyldigt, når du tager hjem kan du sikkert en masse mere. Det er nemlig fantastisk inspirerende at være til Spillemandsseminar i Bededagsferien i Rebild. At blive undervist af en gruppe begejstrede lærere, der kan vride de mest finurlige variationer ud af en melodi, og nyde samværet med de andre deltagere, og dele fiduser om buer, strenge eller nodeprogrammer. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse - man bliver forfalden til det. (Kurt)

7 Side 7 af 7 Selv om jeg efterhånden er en garvet spillemand, nyder jeg stadig år efter år, at deltage i Bededagsseminaret. Her er plads til alle med interesse for spillemandsmusikken, og andre genrer. Enten du spiller, synger eller danser eller det hele. Om du er næsten nybegynder eller øvet. Selv kommer jeg specielt for at træne teknik og taw på violinen, og her henter jeg meget inspiration. Det gør da heller ikke noget at få en ny melodi eller to med hjem. Hvert år er der nogle faste instruktører, men også nye, som kommer med hver deres måde at fortolke musikken på. Så der er altid ny inspiration. Når det hårde slid i grupperne er slut, er der rig mulighed for at lufte hoved og krop i den fantastisk smukke forårsskov. Derefter råhygge med snak, grin og sammenspil/dans ledsaget af god mad og måske en bette kaffepunch. Jeg har hvert år følt mig meget velkommen. Dejlig at møde kendte, og nye musikglade mennesker. Ikke mindst er seminaret også grobund for at skabe et musikalsk netværk, og mange af os mødes i mange andre musikalske sammenhænge. (John)

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf.

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. Folkemusikseminar i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. 3082 5010 Velkommen 2014 til Folkemusikseminar Folkemusikseminaret i St.

Læs mere

Folkemusikseminar 2010

Folkemusikseminar 2010 Folkemusikseminar 2010 St. Bededagsferien 29. april - 2. maj, Skørping Arr.: Folkemusikhusringen, Himmerlands Folkemusikskole www.folkemusikskole.dk - ole@folkemusik.dk Velkommen til Folkemusikseminar

Læs mere

Folkemusikseminar irebild

Folkemusikseminar irebild Folkemusikseminar irebild i bededagsferien d. 17.-20. april 2008 Arr.: Folkemusikhusringen, Spillemandsmuseet i Rebild og Spillemandsmuseets Musikskole Bededagsseminar i Rebild, d. 17.-20. april Velkommen

Læs mere

Himmerlands Folkemusikskole

Himmerlands Folkemusikskole Himmerlands Folkemusikskole Sæson 2014 2015 www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. 3082 5010 Velkommen i Himmerlands Folkemusikskole I Himmerlands Folkemusikskole mødes folk i alle

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Himmerlands Folkemusikskole

Himmerlands Folkemusikskole Himmerlands Folkemusikskole Sæson 2016 2017 Præsentationsaften Instrumentalundervisning Violin Harmonika Fløjte Harpe Percussion Andre instrumenter Korte forløb Buestrøg og Bælgtræk Maja Kjær Jacobsen

Læs mere

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015 2015 Hamonika og højskole Uge 31 26/7 2/8 2015 Side 2 Harmonika og højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi skal spille

Læs mere

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 Lørdag den 30. maj kl. 9.00 til

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Send din harmonika på højskole

Send din harmonika på højskole 2014 Send din harmonika på højskole Uge 31 27/7 3/8 2014 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum.

Læs mere

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret!

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret! 5 Dronningens Ferieby 3.-5. juni 2016 du er inviteret! er for dig, som har lyst til at møde andre unge med sclerose. Vi har inviteret en række dygtige undervisere med stor erfaring inden for sclerose til

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 26. juni - 2. juli 2016 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30.

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30. Hold 1 Instruktion Christian Eiming Hold 2 DANS brug kroppens intelligens Lars Bjørn Hold 3 Skuespilteknik, mimik Ole Sørensen Hold 4 Teater/musical workshop Kristian Studsgaard Fredag d. 12. PROGRAM Søndag

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

INDSPIL NR. 48. April 2015

INDSPIL NR. 48. April 2015 Fredag den 22. maj 2015 arrangeres K U L T U R N A T 2 0 1 5 i Kalundborg. En af de nærmeste dage udsendes mail til jer alle med nærmere oplysninger om arrangementet. Begynd gerne straks at tænke på, hvordan

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset!

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset! DRAMU-weekend Velkommen på DRAMU-Weekend! Alle enheder er velkomne på denne weekend, der står i musikken og teatrets tegn! Måske mangler flokken lige noget for at kunne tage musiker eller skuespillermærket,

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

Dansere og spillefolk inviteres til. Lederuddannelse & inspirationskursus. Den maj 2016 i Stoholm Fritids- & Kulturcenter

Dansere og spillefolk inviteres til. Lederuddannelse & inspirationskursus. Den maj 2016 i Stoholm Fritids- & Kulturcenter Dansere og spillefolk inviteres til Lederuddannelse & inspirationskursus 2016 Den 28. - 29. maj 2016 i Stoholm Fritids- & Kulturcenter 2 Lederuddannelse og spillemandskursus 2016 Lørdag den 28 maj 2016

Læs mere

Den 18. Danske Barbershop Festival

Den 18. Danske Barbershop Festival Fællesbillede 2003 Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til Den 18. Danske Barbershop Festival Lørdag-søndag den 5.-6. marts 2011 i København Vi holder festival og fejrer Copenhagen Hot

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Himmerlandsgården. Hundeførerweekend på Himmerlandsgården maj 2019 (Bededagsferien) Skal du med???

Himmerlandsgården. Hundeførerweekend på Himmerlandsgården maj 2019 (Bededagsferien) Skal du med??? Hundeførerweekend på 17-19 maj (Bededagsferien) Skal du med??? En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til alle hundeførere, uanset ambitionsniveau og klasse.

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019 - cubansk dans, musik og sang 2019 Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 8.00-9.00 - Morgenmad 9.00-9.45 Morgensamling Morgensamling (9.00-9.15) 10.00-11.45 Workshop A + afrejse sammenspil

Læs mere

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 Musikskole 2010-2011 Vi byder endnu engang alle hjertelig velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og

Læs mere

Fredag den 28. januar Hvem er vi?

Fredag den 28. januar Hvem er vi? Forårets arrangementer 2011 Nymarkens Harmonikaklub Fredag den 28. januar kl. 18.30 Entre: 50,00 kr. under 12 år 25,00 kr. Fredag den 28. januar Hvem er vi? Klubben startedes i 1989 og er således nu på

Læs mere

SON TAEKWONDO 16. SOMMERLEJR 29. JUNI 1. JULI 2012 I FJELLERAD

SON TAEKWONDO 16. SOMMERLEJR 29. JUNI 1. JULI 2012 I FJELLERAD SON TAEKWONDO 16. SOMMERLEJR 29. JUNI 1. JULI 2012 I FJELLERAD Som arrangør af Son Taekwondo Samvirkes 16. sommerlejr er det en utrolig stor glæde for Støvring Son Taekwondo at kunne invitere på sommer-

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018 Camp Unge Pårørende 28.-30. september 2018 5 Fredericia Vandrerhjem En weekend med fællesskab, faglige og personlige oplæg, aktiv udfoldelse og mad i det fri 5 Camp Unge Pårørende Fredericia Vandrerhjem

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

Himmerlandsgården 2018

Himmerlandsgården 2018 Hundeførerweekend på Himmerlandsgården 27 29 april 2018 (Bededagsferien) Skal du med??? En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til alle hundeførere, uanset ambitionsniveau

Læs mere

Den 17. Danske Barbershop Festival

Den 17. Danske Barbershop Festival Fællesbillede 2003 Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til Den 17. Danske Barbershop Festival Lørdag-søndag den 13.-14. marts 2010 i København Mød de mange talentfulde og ambitiøse sangerkolleger

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Hundeførerweekend på Himmerlandsgården. Kursus for dig og din hund maj 2017 (Bededagsferien)

Hundeførerweekend på Himmerlandsgården. Kursus for dig og din hund maj 2017 (Bededagsferien) 24 november 2016 Hundeførerweekend på Himmerlandsgården Kursus for dig og din hund 12-14 maj 2017 (Bededagsferien) En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til

Læs mere

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne give vores elever muligheden for at musikken kan komme til at spille endnu mere for dem, og samtidig udnytte at vi har et

Læs mere

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 En weekend for dig, hvor vi sætter fokus på

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Jubilæumsstævne 1968/2017

Jubilæumsstævne 1968/2017 Kære Folkedanserforeninger. I 1968 tog man et fantastisk initiativ, det Sjællandske Børne- og Ungdomsstævne blev skabt. Det første stævne blev afviklet i Køge, så det er 50. gang stævnet afholdes i 2017.

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Erik Grip Program Forår 2019 Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Bordbestilling på tlf. 2021 0232 vesthhuset.bord@gmail.com Bemærk: Vi tager mod kontanter og

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse Nyhedsbrev nr. 2 S September 2015 35. årg SeptemberNyt UP-COMMING BANDS Planet Emily`s på Øse Forældredøgn Kunst i skov og tunnel Storm P Personlige insekter og postkort Efterskolernes dag Kalender for

Læs mere

14. Danske Barbershop Festival

14. Danske Barbershop Festival Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til 14. Danske Barbershop Festival Barbershop og Showsang Lørdag-søndag den 24.-25. marts 2007 i Hillerød Fællesbillede 2006 Mød de mange talentfulde

Læs mere

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017 Sportsweekend 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder 1.-3. september 2017 du er inviteret! Sportsweekend Sportsweekend er weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret,

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Musikskole 2009-2010

Musikskole 2009-2010 Musikskole 2009-2010 Velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og solofagstimerne og håber på mange hyggelige og musikalske timer i løbet af

Læs mere

We Are Family 2.0. - kirke for børn, teenagere og unge

We Are Family 2.0. - kirke for børn, teenagere og unge We Are Family 2.0 - kirke for børn, teenagere og unge 16.-17. april 2010 We Are Family 2.0 kirke for børn, teenagere og unge Velkommen til PBU-døgn 2010! Vi tror så meget på det, at vi gør alvor af det

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG

SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG Som arrangør af Son Taekwondo Samvirkes 17. sommerlejr er det en utrolig stor glæde for Kalundborg Son Taekwondo at kunne invitere på sommer- og

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Samvirkende Menighedsplejer BASISKURSUS 2012

Samvirkende Menighedsplejer BASISKURSUS 2012 Samvirkende Menighedsplejer BASISKURSUS 2012 For frivillige fra aflastnings- og vågetjenester samt fra besøgstjenester, som også har aflastningsopgaver målrettet demente, alvorligt syge og døende onsdag

Læs mere

Harmonikaspil. Torsdags dans

Harmonikaspil. Torsdags dans Det sker i Harmonikaspil Hver uge har Digterparkens beboere mulighed for at lade sig underholde af Grenaa Harmonikaklub, som spiller i Digterparkens Café. Her har du mulighed for at nyde det gode selskab

Læs mere

- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel.

- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel. Intro forløb forløbet er lavet til at kunne afvikles over 2 lektioner. 1 Lektion: Gennemgang af konceptet. Jeg snakker ud fra mine egne erfaringer og oplevelser med filosofien. I slutningen af timen får

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Landsmøde Ung kræft oktober DU ER INVITERET

Landsmøde Ung kræft oktober DU ER INVITERET Landsmøde Ung kræft 5. 7. oktober DU ER INVITERET Så er det tid til Landsmøde Ung kræft 2018 Kom og få inspiration, energi og mød andre unge 15-39 år, som har eller har haft kræft. Du kan deltage i workshops,

Læs mere

Få det skabende element med i dit sammenspil

Få det skabende element med i dit sammenspil Få det skabende element med i dit sammenspil Kursusbeskrivelse Du kender det godt: Du står gang på gang og indstuderer nogle allerede helt færdige numre, og nu er du faktisk løbet lidt surt i det. Du kender

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU

SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU GODT FORÆLDRESAMARBEJDE SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU Hvorfor er et godt forældresamarbejde i skolen vigtigt? Al forskning viser, at godt socialt sammenhold og høj faglighed

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Temaet er udvikling og synlighed

Temaet er udvikling og synlighed MEDARBEJDERTRÆF 2013 Temaet er udvikling og synlighed 25. 26. maj 2013 Det er vigtigt at Dansk Vandrelaugs medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne for at udveksle erfaringer og lære af hinanden. Måske

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 20011-2012 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Michael Madsen Emborgvej 63 Boes - 8660 Skanderborg - Tel. : 87885200/22127373 www.michaelmadsen.dk

Michael Madsen Emborgvej 63 Boes - 8660 Skanderborg - Tel. : 87885200/22127373 www.michaelmadsen.dk Michael Madsen Emborgvej 63 Boes - 8660 Skanderborg - Tel. : 87885200/22127373 www.michaelmadsen.dk Kære venner Så er det tid til at tilmelde sig BørneMusikTræf 2011! Det bliver denne gang på LangeLand

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg

Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg Formøde: Konsulenterne Skjold Fink og Frans van der Woude, der stod for personaleseminaret, besøgte alle 3 BSS biblioteker henholdsvis fredag

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 2012-2013 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk. Dyk ned i din tid - og dit liv

FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk. Dyk ned i din tid - og dit liv FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk Dyk ned i din tid - og dit liv En uge i livsfortællingens tegn Mandag 30. maj - fredag 3. juni 2016 1 1960 1940 1950 2 1930 Dyk

Læs mere

Landsmøde Unge & kræft 2014

Landsmøde Unge & kræft 2014 Landsmøde Unge & kræft 2014 Er du ung? Har du kræft? Du er ikke alene! Så er det tid til DRIVKRÆFTENS Landsmøde Unge og kræft 2014! Og du er inviteret! Kom med og få ny inspiration, energi og selvfølgelig

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 29. juni - 5 juli 2014 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på efterskole.

Læs mere

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse &

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & Indbydelse YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & GRATIS KIDSVOLLEY/VOLLEYBALL-STÆVNE Lørdag d. 28. januar 2012 kl. 9-16 for alle fra 3-9. klasse Efterskolen Solgården

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Efterår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE

Efterår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE Efterår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten +

Læs mere

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj HOLBÆK - DANMARK 30. Europa Vandredage 2015 22.-25. maj Velkommen til Holbæk Kære vandreentusiaster Her i Holbæk Kommune er vi stolte af at skulle huse den 30. udgave af Europa Vandredage i Pinsen 2015.

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere