Månedsmagasinet Cross Court

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Månedsmagasinet Cross Court"

Transkript

1 Månedsmagasinet Cross Court Årgang 6 6 Udgave Udgave november november SIDSTE NYT LØRDAG Hvidovre 1 møder Aarhus SØNDAG 9.00 Hvidovre 3 møder Vedbæk. INDHOLD Fødselsdag 1 CROSS COURT FYLDER ÅR... Cross Court går med dette nummer ind i sæson 6. Magasinet har været en succes. Til at begynde med var magasinet et supplement til TennisBolden (klubbladet der udkom 3-4gange om året), men med tiden overtog Cross Court fuldstændig informationsgivningen. Magasinet læses i dag, ikke kun af klubbens medlemmer, men af mange tennisspillere rundt om i landet. Det kan man høre, når man mødes til turneringer og holdkampe, hvor artikler m.v. fra Cross Court bliver kommenteret. Men Årgang 6 på nettet, er designet også blevet ændret en smule, efter 5år, 60numre og over 300sider i samme design. Målet for magasinet er fortsat at komme ud med nyhederne til klubbens medlemmer også nyheder fra klubbens egne medlemmer. Derfor opfodres alle til at lave artikler til Cross Court. Tillykke med fødselsdagen.. Arrangementer 1 Succes 2 Holdturnering 4 Gebyr-snak 5 Fælles træningslejr Kultur dag 7 ARRANGEMENTER OG TILMELDING... Gennem hele vintersæsonen afholder klubben en masse arrangementer i tennishallen og andre steder. Til alle klub arrangementer er tilmeldingsfristen onsdagen før arrangementet. Tilmeldingen skal foregå via mail, som du sender til klubben, med oplysninger om navn og arrangement du ønsker at deltage i. Nært forestående er morgenmads tennis på lørdag, mellem 9.00 og Her mødes man til kaffe og morgenmad, og spiller et par timers tennis sammen. Det koster kr. 50,00 at deltage og helt ekstra ordinært kan du tilmelde dig helt frem til fredag kl Efterfølgende vil 1.holdet spille hjemme lørdag mod Aarhus God fornøjelse

2 Side 2 EN KLUB MED SUCCES... Efter en snak med Erling Borgstrøm fra Hvidovre Avis, kunne man læse følgende artikel i Hvidovre Avis i tirsdags. Hvidovre Tennisklub udviklede for 9 år siden et koncept, der skulle komme mangel af frivillige ledere i forkøbet. Et problem mange andre klubber og foreninger slås med i dag. Klubben ansatte en sportslig ansvarlig, der skulle varetage en masse daglige administrative opgaver, samt være igangsætter og initiativtager til nye tiltag. Endelig skulle personen varetage træningen i klubben. Fra egne rækker ansatte klubben Thomas Skouboe som denne person i marts Siden da er tingene gået slag i slag, og klubben har fra indendørssæsonen 2008/09 flere juniormedlemmer end nogensinde før. Alene på Junior Tennisskolen er der 105 tilmeldte fra sæsonstarten, dertil kommer Junior Elitetræningen og Minitennisafdelingen. I alt over 160 ungdomsmedlemmer. Det har gjort, at junior afdelingen i dag er vokset fra anlægget på Hvidovre Stadion, med 5 udendørs baner og 2 indendørs baner, og klubben har været nødt til at indføre venteliste på ungdomssiden. Det er fantastisk, at vores koncept er så succesfuldt. Tidligere har udskiftningen været stor, men det er lykkedes os i langt højere grad at fastholde vores ungdomsmedlemmer, med en kvalitativ træning udtaler sportschef Thomas Skouboe og fortsætter: Samtidig er det en skam, at vi skal til afvise unge spillere i at begynde til tennis, fordi faciliteterne ikke længere slår til. Vi har ganske få pladser tilbage, på udvalgte tider. Men kan man ikke der, kan man komme på venteliste. Det er der allerede nogen, der er kommet. På seniorsiden går det også godt. Strømmen er vendt, hvor medlemmerne tidligere forsvandt til f.eks. golf, er medlemmerne begyndte at vende tilbage igen. På seniorsiden er der dog stadig plads til flere medlemmer, hvorfor det også er her tiltagene tages. Klubben arrangerer gennem hele vinteren flere forskellige arrangementer, lige fra morgentennis til tennis clinics for klubbens mange motionist-medlemmer. For senioreliten går det bedre end nogensinde før. Klubben sluttede på en 3. plads i sommerens holdturnering i 1. division og deltager denne vinter ligeledes i 1. division. Her har holdet lagt fremragende fra kaj, og indledt med to storsejre. Det blev 8-1 hjemme mod Farum og efterfølgende 7-2 i den svære udekamp mod Skovbakken. Næste holdkamp er hjemmebane lørdag den 22. november kl , hvor holdet tager imod Aarhus En sejr her, og klubben kan lugte en mulig oprykning til elitedivisionen. Alt sammen et resultat af ihærdigt og målrettet arbejde fra klubbens mange frivillige og få ansatte.

3 Side 3 MINITENNIS TÆT PÅ AT AFGÅ VED DØDEN... I et sandt drama var tennisklubben tæt på at miste hele sin minitennis afdeling. I begyndelsen af oktober skulle første træning have været afholdt, men til vores store undren var en anden sportsforening allerede i hallen og kunne oplyse at Kommunen havde tildelt dem haltiden. Kommunen blev kontaktet og undersøgte sagen. Det viste sig at Kommunen ganske rigtigt har givet haltiden væk til en danseforening. Årsagen ligner desværre chikane fra Hvidovre Kommunes side. I hvert fald er det sket på baggrund af falske oplysninger. Kommunen påstår at have fået oplyst at vi ikke brugte haltiden sidste sæson, at vi i flere omgange har sagt at vi ikke ønsker tiden i år, og ydermere mener Kommunen at vi burde have reageret da vi ikke fik en bookingmeddelelse. Alle 3 påstande som må betegnes som lodrette løgne og en helt uacceptabel sagsbehandling. 1. Vi brugte haltiden i sidste sæson. Det er eneste tid vi har haft indendørs til vores minitennis afdeling og har været benyttet fast en gang om ugen. 2. Vi har ikke på noget tidspunkt oplyst at vi ikke vil bruge tiden i denne sæson! 3. Vi har selv taget initiativ og rykket for en bookingmeddelelse og fået oplyst at den var på vej, men intet modtaget. Hvordan en sådan sagsbehandling kan finde sted er et mysterium og man frygter for de andre områder i Kommunen hvis det er den måde medarbejderne agerer på. Desværre er det ikke første gang. Sagen ligner en lignende sag for ca. 5 år tilbage hvor Kommunen på eget initiativ påstod at vi ikke længere ønskede vores gode minitennistid i Frihedens Idrætscenter og derfor gav den væk til anden side. Vi var desværre ikke mødt til fordelingsmødet, da vi aldrig modtog indkaldelsen, og havde derfor ingen chance for at sige påstanden imod før det var for sent. Marc klar til ny minitennis sæson, denne gang i Tennis Hallen. Man kunne foranledes til at tro at Hvidovre Kommune ikke ønsker at de mindste skal have de bedste rammer at dyrke minitennis. Alternativt er der nogen der har givet de falske oplysninger til kommunen - som så ikke har tjekket ordentlig op på dem. Under alle omstændigheder efterlod det klubben i en meget svær situation. Heldigvis er det lykkes at finde en tid, i tennishallen, hver søndag kl hvor de små kan spille. Men naturligvis har alt kaos en omkring minitennis startet koster nogle skrammer, som vi håber vi kan komme over.

4 Side 4 HOLDTURNERINGEN... Holdturneringen er for alvor kommet i gang indendørs. Såvel 1.holdet, som 2.holdet har spillet to kampe, mens 3.holdet har spillet en. 1.holdet har indledt forrygende og kan meget vel opfylde en målsætning, klubben ellers først har sat til 2010, nemlig oprykning til elitedivisionen. Holdet er ubesejret efter to runder og med to storsejre på 7-2 og 8-1 ser det rigtig godt ud. 2.holdet har også spillet to kampe og er ligeledes stadig ubesejret. Dog har holdet spillet to gange 3-3, så det bliver svært at nå en oprykning denne vinter for 2.holdet. Det er dog også, med nuværende banekapacitet bedst at holdet er i 3.division. En oprykning til 2.division ville betyde holdkampe med 9kampe og give et større afviklingsproblem med kun to baner, når også 1.holdet skal spille 9kamps holdkampe. Endelig er 3.holdet også kommet godt i gang. Med en sikker 5-1 sejr i første kamp mod Næstved 2, ser holdet ud til at kunne være med i toppen af rækken i serie 1. Hvem ved, måske kan holdet, ligesom udendørs rykke op i Sjællandsserien. Alle tre hold skal i aktion i weekenden. Lørdag kl spiller 1.holdet hjemme mod stærke Aarhus Aarhus 1900 er i elitedivisionen udendørs og rykkede ned derfra, sidste indendørssæson. Holdet er meget ungt og talentfuld, men det forventes at de får det svært i Tennishallen på Hvidovre Stadion. 2.holdet spiller søndag ude mod Birkerød 2 kl og det bliver spændende at se hvorledes holdet vil klare sig mod Elitedivisionsreserverne fra Birkerød. Endelig er 3.holdet i aktion hjemme, søndag kl. 9.00, hvor Vedbæk kommer på besøg. Seniortruppen blev ellers skåret lidt ned før indendørssæsonen. Tidligere 1. holdsspillere Timm Høj og Mikkel Schultz forlod klubben. Timm havde fået lejlighed i Farum og valgte at flytte klub dertil, mens Mikkel Schultz flyttede til Gentofte. Held og lykke til jer begge. Heldigvis betød det ikke så meget på toppen, at de to forlod klubben, da de begge senest har optrådt på 2.holdet. Det gav derimod nogle af klubbens yngre kræfter chancen, såsom Joachim D. Andersen, Kasper D. Andersen, Martin Weltz, Tore Hilbert m.fl. længere nede i systemet, og de har alle gjort det godt. På indtægtskontoen kom Niveen Mahdi Mortensen til klubben og med stor succes. Niveen har tidligere spillet på KB og i Hedehusene, inden en knæskade satte en stopper for tennisen. Nu har hun efter 4års pause mod på det igen og har tilført 1.holdet noget styrke på spindesiden. Niveen er efter to kampe fortsat ubesejret, imponerende comeback.

5 Side 5 GEBYRET KOMMET FOR AT BLIVE... Kassereren informerer omkring den nye måde at opkræve på. Som de fleste af jer ved, er klubben begyndt at opkræve kontingent mv via e- mail. Dette har betydet at livet er blevet meget nemmere for kontoret og undertegnede. Som en konsekvens af at vi nu kan opkræve nemt og hurtigt via , er der blevet indført et opkrævningsgebyr på kr. 25,00, til dækning af udgifterne forbundet med at sende girokort ud. Når det er sagt kan jeg kun opfordre dig til at meddele den e- mail adresse du benytter også gerne mors/fars for de små medlemmers vedkommende. Dermed kan du spare de kr. 25,00 og gøre livet endnu nemmere for os i klubben. Årsagen til at jobbet er blevet nemmere, er at vi har indført et lille administrationssystem, der kan bogføre næsten automatisk ud fra /giro oplysninger når kontoudtogene gennemgås derfor bedes du påtegne referencen på betalingen. Desværre er det aldrig lykkedes at få girokortreferencen påtrykt girokortene. En anden gevinst er at det nu er blevet lettere at få et samlet overblik over betalinger og udeståender om det så er opkrævninger via giro eller . Lad mig beskrive den mere komplekse behandling af girokort: Kontoret Køber frimærker og lægger bonen til kassereren. finder medlemmet i kartoteket og lægger en opkrævning ind efter alle opkrævninger er lagt ind udskrives girokort. hvert girokort får et frimærke. alle girokort lægges i en postkasse. udtrækker alle opkrævninger. importerer opkrævninger i det nye system. Kassereren Modtager bon for frimærker Posterer frimærkekøb i regnskabet Udbetaling af udlægget for frimærkekøb Når kontoudtog modtages hver betaling identificeres betalingen bogføres (ved tryk på en knap, hvis opkrævningen findes i systemet) Kontoret Trækker en rapport over betalinger afstemt med giroopkrævning Opdaterer kartoteket Og sammenlign så med opkrævning Kontoret Finder medlemmet og trykker på knappen for at sende en Systemet registrerer en Kassereren Når kontoudtog modtages hver betaling identificeres betalingen bogføres automatisk ved tryk på en knap, baseret på informationerne Det er en fornøjelse at kunne afstemme/ bogføre for langt de fleste opkrævningers vedkommende, da ovenstående nu er tilfældet så en stor tak til de medlemmer der husker at påføre reference og/eller medlemsnummer eller skrive en efterfølgende for at sikre en korrekt registrering.

6 Side 6 GEBYRET KOMMET FOR AT BLIVE (fortsat) Jeg må dog komme med en lille anmodning til de medlemmer der glemmer at påføre information på betalingen eller betaler flere ting på en gang: venligst sørg for altid at påføre den entydige reference på betalingen, og betal venligst kun 1 / girokort ad gangen. Det har til tider været noget af et detektivarbejde at finde ud af hvem der har betalt for hvad. Noget af gevinsten ved at kunne registrere e- mail/giro som betalt er gået lidt af ved samlebetalinger, da jeg efterfølgende manuelt skal gruppere betalingerne for at kunne afstemme regnskabet med kontoudskrifterne. Til slut vil jeg informere om at det er blevet lettere at følge op på udeståender, så i denne tid bliver der fulgt op på de opkrævninger som ikke er betalt måske fordi vi har haft en fejlagtig adresse. PORTUGAL 2009, FOR ALLE... Sidste år var seniorelite truppen, samt en håndfuld håbefulde juniorer på træningslejr i Portugal med stor succes. I år har vi fornøjelse af, at åbne turen og byde alle velkommen. Alle inviteres på træningslejr på Alfamar Beach and Sport Resort midt i april måned. Prisen er kr ,00 og er inkl. rejse, ophold, ½pension på resortet, træning og masse gode timer sammen. For uden tennis en er der mulighed for volleyball, basketball, bordtennis, håndbold og fodbold på resortet. Medlemspakken inkluderer følgende: Fly til Portugal Transport fra Algarve/ Faro til hotellet og retur. 7 dages ophold med halvpension, baseret på dobbeltværelser. Brug af tennisbanerne 2-3timers tennis pr. dag, inkl. træner, som Hvidovre Tennisklub stiller til rådighed. Eneste krav er at du er over 12år gammel. Turen forventes at finde sted midt i april måned, og spørgsmål m.v. kan rettes til Thomas Skouboe. Den endelige tur offentliggøres i næste nummer af Cross Court, hvorefter der vil være ganske kort tilmeldingsfrist hvorfor det ville være rart med nogle tilkendegivelser inden.

7 Side 7 JULEAFSLUTNING Som altid holder trænerne jule afslutning den sidste onsdag inden jul. I år er det den 17.december hvor der vil blive spillet tennis, hockey og meget andet i hallen mellem og Tilmelding skal foregå via mail senest den 14.december. Alle er velkomne både forældre og børn. Pris pr. deltager er kr. 20,00 KULTURDAG I AVEDØRE... Lørdag den 25. oktober kl blev der i Hvidovre afholdt Kultur - og Fritidsmesse i Avedøre Idrætscenter. Messen viser, hvad Hvidovres kultur- og fritidsliv kan byde på af forskellige aktiviteter. Og da Hvidovre Tennisklub fik en invitation til at deltage, tog vi glædeligt i mod tilbuddet. Messen er arrangeret af Fritidsbutikken, Kultursekretariatet og AIC. Messen er sponsoreret af Hvidovre Kommune, Avedøre Boligselskab, Hvidovre Kulturråd, Kulturtogrådet, Avedøre Kirke, BuQetten, Cirkusmuseet, Frit Oplysningsforbund og Hvidovre Bibliotekerne Hvidovre Tennisklub fik tildelt en af gymnastiksalene i Avedøre Idrætscenter et par timer. Vi fik sat mini tennis baner op og det varede ikke længe før at der kom nysgerrige børn ind på banen for at spille. Boldene fløj omkring os samtidig med at vi fortalte lidt om det at spille tennis i Hvidovre. På programmet havde vi en lille konkurrence som børnene spændt deltog i. Vi havde lagt et vist antal tennisbolde i en kurv og børnene skulle så gætte antallet. Gevinst = et års medlemskab af tennisklubben. Alt i alt et en god dag hvor vi håber at have givet flere indsigt i tennisspillet og lysten til at melde sig en i klubben en dag. Det skal dog tilføjes at vi i år har så mange juniorspillere i klubben at vi desværre har nogle på ventelister. Der er meget rift om de sene tidspunkter, men vi kan stadig tilbyde pladser tidligere på dagen.

8 Bagsmækken NATTENNIS DEL 2 Side 8 Hvidovre Tennisklub Hvidovrevej Hvidovre Mailadresser: Bestyrelsen: best@hvidovretennis.dk Traditionen tro blev der den første fredag i oktober afholdt Nattennis for junior afdelingen.. Sidste måned bragte vi en del billeder her er der nogle flere fra en sjov og festlig aften..nat og morgen. Ungdomsudvalget: ungdom@hvidovretennis.dk hvidovretennis.dk Mailadresser: Bestyrelsen: best@hvidovretennis.dk Ungdomsudvalget: ungdom@hvidovretennis. dk Mailadresser: Bestyrelsen: best@hvidovretennis.dk Ungdomsudvalget: ungdom@hvidovretennis. dk Kontoret: kontoret@hvidovretennis. dk Klubben

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court AUG./SEPT. MÅNED AKTIVITETER Afslutningen på holdturneringen. Klubfest Ladies Cup Motionist grill INDHOLD Formanden... 1 Fest??? 2 Skoleskabe 2 Træningstilmeld 3 Holdturneringen

Læs mere

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter Ungdomsberetning Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter VEDTÆGTER FOR VEDBÆK TENNISKLUB STIFTET 29. AUGUST 1916 Medlem af Dansk Tennis Forbund-DTF og Sjællands Tennis Union- SLTU 1 Navn

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 6. maj Onsdag 6. maj Sæsonplan 2015 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2015 HVER mandag. 17 21. (Opstart 4. maj). Hyggeaften

Læs mere

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 7. maj Onsdag 7. maj Sæsonplan 2014 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2014 HVER mandag. 17 21. Hyggeaften for alle. Gratis

Læs mere

Månedsmagasinet. Cross Court. Årgang 5 Udgave 9 20. juli 2008 NY TRÆNER TIL HVIDOVRE.. Alle interesserede i trænergerning i Hvidovre Tennisklub

Månedsmagasinet. Cross Court. Årgang 5 Udgave 9 20. juli 2008 NY TRÆNER TIL HVIDOVRE.. Alle interesserede i trænergerning i Hvidovre Tennisklub Månedsmagasinet Cross Court Årgang 5 Udgave 9 20. juli 2008 SIDSTE NYT Med august måned begynder en masse aktiviteter igen. Følg med på hjemmesiden løbende og kom ordentligt i gang med efterårs sæsonen.

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE Deltagelse på HIK hold Talent og turnerings træning Sommer og Vinter deltagelse DTF Licens Deltag i flere turneringer Vær med i klubturnering Spil tennis

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Sæsonstart 2015/2016

Sæsonstart 2015/2016 Sæsonstart 2015/2016 Kære tennisspiller, Bestyrelsen for Vejle Tennis Hal har hermed fornøjelsen af at byde velkommen til sæsonen 2015/2016 den 13. sæson i tennishallens historie. I forhold til den foregående

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Beretning. Det har været et år præget af projektet omkring KB Hallen. Byggeriet har præget vores anlæg og inddraget baner udendørs. Det vil fortsætte

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub 1 Indhold Sæsonen der gik... 2 Træningsovernatninger og TeenTennis for juniorspillere... 3 Motorik og junior-drop-in... 3 Træningstur til Båstad... 4 Voksenintroduktion... 4 Højdespringerklub 2016 - og

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af ungdoms- og anlægsudvalgsformanden 3. Kassereren forelægger det reviderede regnskab

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 8 20. oktober 2010 DANSKE MESTRE... SIDSTE NYT Indendørs sæsonen er begyndt. Første holdkampe den sidste weekend i oktober. INDHOLD Guld 1 Træning 2 Mindeord

Læs mere

Sæsonstart 2014/2015

Sæsonstart 2014/2015 Sæsonstart 2014/2015 Kære tennisspiller, Bestyrelsen for Vejle Tennis Hal har hermed fornøjelsen af at byde velkommen til sæsonen 2014/2015 den 12. sæson i tennishallens historie. Vi har i den forgangne

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen Notat om godkendelse af sæsonfordelingen 2015-2016 Herunder oplistes de særlige sager, som Kulturområdet blev opmærksomme på i forbindelse med behandlingen af ansøgningerne til lån af lokaler i sæson 2015-2016,

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Nærum Tennisklub - Sæson 2016

Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Standerhejsning og turnering Lørdag den 23. april 2016, kl. 10.00 Velkommen Lørdag den 23. april starter en ny spændende sæson, hvilket markeres med taler, flag, morgenkaffe

Læs mere

Stensved Tennisklub. Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK

Stensved Tennisklub. Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK Stensved Tennisklub Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK Bestyrelsen 2011 Formand: Hans Iversen Ansvar: Drosselvej 7 Post 4773 Stensved Kommunen Tlf. 55 38 67 03 Nye medlemmer hapi@stensvednet.dk Sponsorer

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

Nærum Tennisklub - Sæson 2017

Nærum Tennisklub - Sæson 2017 Nærum Tennisklub - Sæson 2017 Standerhejsning og turnering Lørdag den 29. april 2017, kl. 10.00 Velkommen Lørdag den 29. april kl. 10 starter en ny spændende sæson, hvilket markeres med taler, flag, morgenkaffe

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

Det er svært at nægte det er svært at bevare pessimisme - måske den bedste beretning, jeg nogen sinde kommer til at aflægge!

Det er svært at nægte det er svært at bevare pessimisme - måske den bedste beretning, jeg nogen sinde kommer til at aflægge! Kære alle sammen, Det er svært at nægte det er svært at bevare pessimisme - måske den bedste beretning, jeg nogen sinde kommer til at aflægge! Jeg synes egentlig den var ok god også sidste år. Men intet

Læs mere

fra Serie 6 til Serie 2 siden 2006

fra Serie 6 til Serie 2 siden 2006 Thomas Jakobsen (yderst tv): - Vi får brug for en tænke-samle-kræfter-pause. Ung klub oplever sin første krise fra Serie 6 til Serie 2 siden 2006 Holtbjerg Boldklub ved Herning blev stiftet i 2006, og

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 4 Udgave 5 20. marts 2007 SIDSTE NYT U12 pige turnering i hallen i weekenden. Hvidovre Tennisklub er nu kursuscenter for DTF s træner udd. INDHOLD Bolden nedlagt 1 Formanden

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere.

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere. Formandens beretning på generalforsamlingen d. 24-03-2015 Formanden indleder med at fortælle om hans første år som formand. Bestyrelsen har været gennem en spændende proces men også mange udfordringer,

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold.

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. TIL SKOLELEDEREN NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. Turneringen kommer til at omfatte klassetrinene børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper.

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper. I TYRKIET for seriehold Ligabold.com giver jer en enestående mulighed for, under sydlige himmelstrøg, at afpudse formen inden sæsonstart under professionelle forhold og det til super skarpe priser! I samarbejde

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer,

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer, Nyhedsbrev februar 2019 Kære medlemmer, Så er sommerens træningsprogram lagt, og som altid er der masser af muligheder for at få svinget ketcheren under kyndig vejledning fra vores trænerteam. Træningsprogram

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/3-2016 i klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent. Jørn Rosborg blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen til generalforsamlingen

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere