Program 1. dag. Deepak Chopra s Primordial Sound Meditation + vejrtrækningsøvelser Frokost Jet Izabella Information om ayurvedisk mad I

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program 1. dag. Deepak Chopra s Primordial Sound Meditation + vejrtrækningsøvelser 12.30 14.00 Frokost Jet Izabella Information om ayurvedisk mad I"

Transkript

1 1 Anti-Stress Workshop på Quantum Care Center i Lellinge Kontakt os for nærmere oplysninger om kursusdatoer (Workshoppen kan udvides med 3 dage for dem, der måtte være interesseret) Steen Hansen, direktør i Social- og Sundhedsforvaltningen i Helsingør:...Det er sjældent, du får både kost, gode omgivelser og professional rådgivning alt sammen knyttet sammen i en meningsfuld helhed. Mads Thomsen, partner I revisionsfirmaet Grant Thornton: Quantum Care Center har giet mig gode værktøjer til at håndtere stress-situationer. Program 1. dag Tid Session Instruktør Indhold Velkomst og introduktion Jet I. Introduktion af undervisere, deltagere og QCC-paradigmet Pause (omklædning) Yoga Teori + yogaøvelser Pause Frugt, kardemommekaffe og vata-te Meditationsforedrag Jet Izabella Deepak Chopra s Primordial Sound Meditation + vejrtrækningsøvelser Frokost Jet Izabella Information om ayurvedisk mad I / Marianne D. Jensen Hot tub Udendørs spa opvarmet med brænde Pause Kardemommekaffe, vata-te og kage Arbejde med dine livsværdier Hege Chr. Værktøjer til stresshåndtering Knutsen Hold 1: Ayurvedisk Behandlere Individuelle sessioner Panchakarma massage Hold 2: Hege Chr. Stresshåndtering med NLP Knutsen Pause Afspænding Jet Izabella / Hege Chr. Knutsen Arbejde med sind og stress samt indre kommunikation Kontakt til din underbevidsthed (højre og venstre hjernehalvdel) Pause Drinks: Champagne Ayurvedisk eller fransk middag med vin, saft eller vand Jet Izabella Ca Musikalsk indslag Information om ayurvedisk og fransk madlavning II

2 2 Program 2. dag Tid Session Instruktør Indhold Yoga Yogaøvelser Pause Omklædning Meditation Jet Izabella Guidning og meditation Pause Frugt, kardemommekaffe, Foredrag: A new Mindset for Our Times Michael U. Ben-Eli Frokost Jet Izabella vata-te De fem centrale principper for bæredygtighed en ny ramme Information om ayurvedisk mad III Hot tub Udendørs spa opvarmet med brænde Hold 2: Ayurvedisk Behandlere Individuelle sessioner Panchakarma massage Hold 1: Stresshåndtering med NLP Hege Chr. Knutsen Arbejde med sind og stress samt indre kommunikation Pause Kardemommekaffe, vata-te og kage Foredrag om AyurVeda livets videnskab Jet Izabella Teorien bag AyurVeda og ayurvedisk pulsdiagnose Pause Fremtidig implementering af værktøjer Evaluering og afslutning af workshoppen Jet Izabella Minihandleplan, refleksioner, spørgeskemaer - overraskelse information om fremtidige tiltag Workshoppen kan udvides med 3 dage for dem, der måtte være interesseret Middag for dem, der deltager i den udvidede workshop.

3 3 Workshop Team: Jet Izabella Leder og ejer af et internationalt firma gennem mange år. Jet har studeret AyurVeda hos den berømte professor Dr. Vasant Lad, New Mexico, og hun er desuden uddannet meditations- og yogalærer hos Deepak Chopra i Californien. Endelig er hun uddannet NLP Master Practitioner og psykoterapeut med speciale i trance og hypnose. Marianne D. Jensen Bachelor i ernæring med speciale i sundhedskommunikation. Ansat som kok og rådgiver på Quantum Care Center. Hege Chr. Knutsen Har en universitetsgrad i samfundsvidenskab. Hun er endvidere NLP Master Practioner og coach og organiserer workshops og arbejder som underviser inden for NLP og coaching. Michael U. Ben- Eli, Ph.D., CyberTec Consulting Group, New York. Har i de sidste 30 år arbejdet inden for global miljøpolitik og bæredygtig udvikling. Han har arbejdet for F. N., Verdensbanken, USA, canadiske, russiske, brasilianske, østrigske og tyske regeringsinstitutioner og organisationer. Se vedlagte biografi og Rapport om bæredygtighed. Pris: 6.500,00 DKK svarende til 1.154,86 USD (kurs pr. 1. juni 2007) pr. dag inklusiv behandling og måltider. Bedes indbetalt på vor konto nr: inden for nedennævnte tidsfrist og til gældende kurs på betalingsdagen. Tilmelding bedes sendt senest 1 måned før kursusstart pr. mail til jet@quantumcarecenter.com Der tages forbehold for ændringer i programmet. Workshoppen kan udvides til 5 dage med følgende valgmuligheder: Du kan vælge en endags workshop med John Turner, der arbejder som teaterdirektør i London. Han vil lære dig om kropsbevidsthed og kropssprog. John Turner underviser skuespillere i disse teknikker og er en meget spændende og spirituel underviser (se vedlagte biografi). Du kan også få lejlighed til at møde Lena Bjørn, som vil lære dig om historiefortælling i organisationer. Lena Bjørn er skuespiller fra Dacapo Teatret i Danmark. Hun har studeret historiefortælling i England og Sydafrika. I dag underviser hun i historiefortælling i flere offentlige og private sektorer (se vedlagte biografi). Vi tilbyder desuden personlige konsultationer i ayurvedisk pulsdiagnose. AyurVeda er nøglen til at identificere balance og ubalance i kroppen, dvs. den balance vi blev født med og den ubalance de fleste af os sandsynligvis har i dag. Det er muligt at måle ubalance ved hjælp af ayurvedisk pulsdiagnose, og på basis heraf vil den ayurvediske rådgiver vejlede dig om kost, urter, eventuelle livsstilsændringer, osv. Alt sammen med henblik på at vende tilbage til den balance, du havde ved fødslen, og bringe dig tilbage til en mere harmonisk tilstand i krop, sind og sjæl.

4 4 Du kan lære Deepak Chopra s Primordial Sound Meditation (urlydsmeditation) og få dit eget personlige mantra, slappe af på vores vidunderlige herregård og gå ture i den smukke natur, du kan dyrke yoga, komme i spabad, få ayurvedisk Panchakarma massage og nyde ayurvedisk mad som de andre dage. Vi udfører forskellige former for massage, f.eks. ayurvedisk massage og afspændingsmassage. Der vil desuden være mulighed for at få en dybere behandling med Panchakarma-massage over flere dage. Du kan også vælge nogle arrangementer i København, f.eks.: Guidet tur i det nyopførte Operahus i København Opera/ballet/koncert Besøg i København (middag inkluderet) Besøg på Vikingeskibsmuseet i Roskilde Besøg på Amalienborg Slot Residens for Dronning Margrethe Besøg på Rosenborg Slot You have to be to share - Yet, you have to share to be. Univers = One vers

5 5 Biografi for Michael U. Ben-Eli Michael Ben-Eli er en international rådgiver inden for ledelse og organisation. Han fokuserer på strategisk udvikling, organisationsopbygning, bæredygtighed og forandringsledelse. Han er uddannet fra Architectural Association i London, har erhvervet sin Ph.D på Institute of Cybernetics på Brunel Universitet, og var nær kompagnon til R. Buckminster Fuller, som han har samarbejdet med på en række projekter inden for forskning omkring avancerede struktursystemer og undersøgelse af emner relateret til teknologiledelse og globale ressourcer med henblik på en bæredygtig fremtid. Dr. Ben-Eli var en pioner i anvendelsen af System Tænkning og kybernetik i ledelse og organisation. Gennem årene har han arbejdet med problematikker inden for syntetiseringsstrategi mange steder i verden og i forskellige sammenhænge fra små højteknologiske virksomheder til multinationale koncerner, produktionsvirksomheder, finansielle institutioner, sundhedsvirksomheder, regeringsorganer, nationale regeringskontorer og internationale multilaterale organisationer. Gennem de seneste år har han primært arbejdet med emner relateret til bæredygtighed og bæredygtig udvikling. Med et stærkt engagement i Fullers tanker (kybernetik) har Dr. Michael Ben-Eli fokuseret på sin mission om at hjælpe virksomhedsledere og ledere inden for regeringer og andre samfundsinstitutioner til at sætte skub i en fredelig, verdensomspændende overgang til en bæredygtig fremtid. Han er grundlægger af Sustainability Initiatives, et netværk af aktiviteter, som er etableret for nylig med henblik på at lette overgangen til bæredygtige principper inden for den offentlige såvel som den private sektor.

6 6 Rapport om bæredygtighed af Michael U. Ben-Eli De fem centrale principper for bæredygtighed En ny ramme At omdanne verdensøkonomien til en bæredygtig platform udgør den vigtigste udfordring i det 21. århundrede. Denne udfordring er af hidtil uhørt omfang. Den forudsætter et fundamentalt skift bevidsthedsmæssigt såvel som handlingsmæssigt. Der er behov for en ny vision, en ny drøm og nye tilgange til at forme og udvikle en ny virkelighed. Hvis vi er seriøse i bestræbelserne for at sikre en bæredygtig fremtid, skal vi følge et sæt strenge principper, der har bæredygtighed som en konstant basis. De principper, der præsenteres her, blev udviklet til dette formål. De blev for nylig videreudviklet efter en 6 ugers dialog, som blev gennemført på the Buckminster Fuller Institutes hjemmeside ( med deltagelse af næsten tusinde mennesker fra hele verden. Principperne er formuleret generelt men kan få specifik funktionsdygtig betydning i relation til særlige sektorer i økonomien, udviklingsemner, forretningsstrategier, investeringsvejledninger eller individuelle initiativer. De udtrykkes i relation til fem fundamentale områder: Materialeområdet: Grundlaget for at styre flowet for materialer og energi, som er grundlaget for eksistens. Det økonomiske område: En vejledende ramme for at økonomisere med og styre værdier. Livsområdet: Grundlaget for passende adfærd i biosfæren. Det sociale område: Grundlaget for socialt samspil. Det spirituelle område: Identificerer den nødvendige holdningsmæssige orientering og udgør grundlaget for en universel moralkodeks. Resultatet er fem grundlæggende principper, hver især med deres afledte politik og operationelle konsekvenser. Principperne er fundamentalt systemiske af natur, hvilket betyder, at hvert enkelt princip påvirker alle de andre og omvendt er påvirket af de andre.

7 7 Dr. Ben-Eli har for nylig gennemført præsentation af og seminarer vedrørende bæredygtighed og principperne for bæredygtighed på følgende lokaliteter: The World Bank. Washington, DC. SustainAbility. London, England. The Global Environment Facility. Washington, DC. Key Stone Center, Colorado. (At San Jose, Costa Rica). World Bank Institute. Washington, D.C. MIT, Leadership Forum. Cambridge, Massachusetts. The Boeing Leadership Forum. St. Louis, Mo. Center for Sustainable Human Development. San Jose, Costa Rica. The Green Building Society. Houston, TX. The Central European University. Budapest, Hungary. The Center for Environmental Economics, St. Gallen University. St. Gallen, Switzerland. Preus-Kune. Miami, FLA. The Omega Institute at The Crossing. Austin, TX. The New School University. New York, NY. Nuclear Waste Management Organization. Toronto, Canada. University College London. London, England. EUROMED Marseille, School of Management. Marseille, France. University of Geneva, MBA program. Geneva, Switzerland. Inter-American University. San Juan, Puerto Rico. The Human Forum, Alliance for the New Humanity. San Juan, Puerto Rico. Mythic Journeys 06, Atlanta, Ga The World Wisdom Alliance, Club of Budapest. Toronto, Canada

8 8 Biografi for John Turner JOHN TURNER PERCEPTIONS Tlf.: 0044 (0) En virkelig opdagelsesrejse består ikke i at se nye landskaber, men i at se med nye øjne. MARCEL PROUST John Turner er en erfaren underviser, international foredragsholder og forfatter, når det handler om oprindelsen og udviklingen af verdensteateret og anvendelsen heraf til personlig udvikling for moderne kunstnere, artister og folk fra alle samfundslag. Med en uddannelse som teaterdirektør (Drama Centre, London), inden for verdensteater (Rose Bruford / Template Foundation) og med mere end 25 års erfaring inden for esoterisk, helligt teater og teater relateret til personlig udvikling er John en førende ekspert i verdensteater. Han har desuden udviklet en videregående teateruddannelse og har endvidere udviklet nye koncepter inden for teateruddannelse på voksenniveau (over 16 år). John var grundlægger og ledende underviser på Mosaic Academy of Theatre, en deltids teaterskole, som tilbyder videreuddannelse, erhvervs- og samfundsprogrammer i teaterkunst. Hans bog The Tear - Insights into World Theatre udkom i 2002 og han er p.t. i gang med at færdiggøre sin anden bog med titlen The Human Performer the undiscovered self. John var medstifter af et nyt program - sundhed-gennem-bevægelse, som nu anvendes i teater- og danseundervisning kendt verden over som Electrobics. Dette indebar gennemførelse af en 3-årig undersøgelse af fysiologien og virkningerne af bevægelse som behandling, regulering og forbedring af kroppens sundhedstilstand. Dette bevægelsesprogram blev introduceret hos Pineapple Studios, London, i 1985, og der har nu været gennemført programmer internationalt i 15 lande. John har leveret undervisning af høj kvalitet, undervisningsprogrammer og teaterworkshops, præsentationsteknik, kropssprog og andre tilsvarende aktiviteter gennem de sidste femogtyve år i Tyskland, Holland, USA, Canada, Grækenland, Israel, Danmark, Irland og England. Hans tilgang til arbejdet er motiveret af en dyb og vedvarende stræben efter menneskelig genialitet i alle dets forskellige aspekter. Han er af den inderlige overbevisning, at vi kan meget mere, end vi tror, og at vi alle må række ud efter det latente potentiale, vi har i os. Hans programmer er rejser i og udforskning af menneskelig kunst, udtryk og personligt teater og egner sig for mennesker i alle aldre og med forskellig baggrund.

9 9 WORKSHOP: IMPRESSION MANAGEMENT VED HJÆLP AF PERSONLIGT TEATER OG KROPSSPROG BESKRIVELSE: Denne workshop omhandler det at bruge og forstå kropsholdning, bevægelse, gestikulation, hastighed og afstand i kommunikation og i forståelsen af andre. Der anvendes træningsmetoder fra verdensteater, såsom japansk Noh og sydøstasiatisk teater, der byder på en række teknikker til at vise og forbedre kropsholdning, måder at komme ind på scenen og forlade scenen på, stemme og projektion samt udvikling af nærvær. Det giver selvsikkerhed og skaber større effektivitet i den personlige fremtræden og måden man fremtræder på over for kunder og andre. RESULTATER: Forbedret selverkendelse Selvtillid i kommunikationen med andre Større fleksabilitet og empati En bredere forståelse af menneskelig adfærd Bedre forståelse af helheden Testimonials Jeg har søgt efter dette i årevis. Jeg har stor erfaring med dans og teater, men denne workshop har givet mig adgang til den tredjedel, som jeg ikke har været i stand til at nå. Cornelia Zinckmann Skolen for Moderne Dans, København Denne workshop fører mig til en anderledes verden, hvor dagligdagen glemmes, og jeg kan lære og more mig sammen med ligesindede. Aliceson Pollard HR-direktør John håndterer vores spørgsmål behændigt, ikke så meget i form af et svar, men hjælper hver enkelt person til at finde frem til sin egen opfattelse af skønheden i livets levende teater. Kevin Kielty Project Director, North American Template Johns erfaring som teaterinstruktør og underviser gør det muligt for ham at formidle viden, som er original, særligt i den rolle, som teater kan spille som et redskab til uddannelse, personlig udvikling og frigørelse. Sander Funneman Director, Gemrod Stichting, Leiden, Holland

10 10 Biografi for Lena Bjørn Lena Bjørn er uddannet fra Institut for Dramaturgi ved Aarhus Universitet og har været professionel skuespiller, instruktør og dramatiker i godt 20 år. Hun har gennem årene arbejdet med både børne- og voksenteater. Lena Bjørn startede i 1995 Dacapo Teateret sammen med Lone Thellesen, som tidligere har arbejdet i erhvervslivet. Ideen bag Dacapo Teatret er at anvende teater som et kommunikationsværktøj til at skabe bedre forståelse i store organisationer gennem en levende dialog. I dag er Lena Bjørn leder af Dacapo Teatrets afdeling for Historiefortælling. Hun tror på, at historier forbinder hverdagslivet med organisationers mål, værdier og visioner. Det er en central del af lederrollen i dag at være i stand til at fortælle en historie. Historien om, hvad det er, virksomheden afdelingen teamet skal og vil. At fortælle historier er en speciel formidlingsform, som rammer både følelsen og intellektet og derved skaber nærvær og engagement. Hvis du kan fortælle en historie om visionen og missionen, så huskes den længe efter, at PowerPoint-præsentationer og facts er glemt.

Tænd din ildsjæl. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer.dk

Tænd din ildsjæl. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer.dk Tænd din ildsjæl Et kursus om teenagecoaching og relationskompetence for fagfolk, der arbejder med unge Generator foredrag, kurser og konferencer www.foredragogkonferencer.dk Tænd din ildsjæl På kurset

Læs mere

Tænd din ildsjæl. Kursuscenter Brogaarden Den 05. 06.09.2013. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer.

Tænd din ildsjæl. Kursuscenter Brogaarden Den 05. 06.09.2013. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer. Tænd din ildsjæl Et kursus om teenagecoaching og relationskompetence for fagfolk, der arbejder med unge Kursuscenter Brogaarden Den 05. 06.09.2013 Generator foredrag, kurser og konferencer www.foredragogkonferencer.dk

Læs mere

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24.

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24. TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24. MAJ 2013 GENERATOR FOREDRAG, KURSER OG KONFERENCER WWW.FOREDRAGOGKONFERENCER.DK

Læs mere

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN, MIDDELFART 23.-24.04.2015 GENERATOR PÆDAGOGIK & PSYKOLOGI KURSEROGKONFERENCER.DK

Læs mere

Dance Movement. Metoder er Dans og bevægelsesterapi, coaching, procesfacilitering og procesorienteret samtaleteknik samt meditation.

Dance Movement. Metoder er Dans og bevægelsesterapi, coaching, procesfacilitering og procesorienteret samtaleteknik samt meditation. Dance Movement Omdrejningspunktet hos Dance Movement er bevægelsespsykologien, som et afsæt til at skabe forandrings- og lærerprocesser gennem forståelse for kroppens og bevægelsens sprog. Dance Movement

Læs mere

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk Integrativ NLP Practitioner og Master Practitioner Vi tilbyder nu en unik uddannelse, som kombinerer det bedste fra en NLP Practitioner og en NLP Master Practitioner med Enneagrammet indsat i en integral

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

SOUL HOME POWER. Ranvita la Cour. Merete Nørgaard. Gitte Jørgensen

SOUL HOME POWER. Ranvita la Cour. Merete Nørgaard. Gitte Jørgensen HOME SOUL POWER Merete Nørgaard Ranvita la Cour Gitte Jørgensen Soul retreat på Bali 12. - 19. februar 2017 med Merete Nørgaard, Ranvita la Cour & Gitte Jørgensen vil du med til bali? Har du lyst til at

Læs mere

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre?

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II When business gets personal! Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II Acuity World Fortsæt Our field of expertise din

Læs mere

REG X CLUSTER FACILITATOR TRAINING

REG X CLUSTER FACILITATOR TRAINING REG X CLUSTER FACILITATOR TRAINING MODUL 6: BRAND YOU! 4 5 OKTOBER 2011 PROGRAM 1 BRAND YOU!: REG X træning, 4. 5. oktober 2011, Marselis Hotel, Aarhus Baggrund: På Brand YOU! modulet fokuserer vi på DIN

Læs mere

mindfulness i skolesammenhæng. 4. oktober 2011 i Aarhus Videreuddannelse og Kompetenceudvikling

mindfulness i skolesammenhæng. 4. oktober 2011 i Aarhus Videreuddannelse og Kompetenceudvikling Videreuddannelse og Kompetenceudvikling Nærvær, opmærksomhed, mindfulness i skolesammenhæng. 4. oktober 2011 i Aarhus Kan mindfulness være med til at skabe nærvær og opmærksomhed i skolen? Kan det bruges

Læs mere

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne INSTRUKTØR UDDANNELSE i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne GENERELT Hvem bør deltage? Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine personlige og professionelle

Læs mere

SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Forslag til overnatning.

SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Forslag til overnatning. SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Du er inviteret til to dages sommer-symposium - en fordybelse i feltet grafisk facilitering. Dagene bliver

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2014 Søren Hauge Marianne Tiffanie Kirkskov Jette Harthimmer Martin Guldberg Christian Viborg Jens Erik Knudsen Dyb Magi At rejse i mange dimensioner Sådan

Læs mere

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Uddannelsen Ressourcedetektiv Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Under den overskrift har P-Huset nu fornøjelsen af at

Læs mere

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer Eksklusivt lederkursus Retorik tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Lotte Hansen, erhvervsredaktør på Politiken Flemming Enevold, skuespiller og instruktør Foto: Jonathan Bjerg Møller

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2013 Jette Harthimmer Marianne Tiffanie Kirkskov Martin Guldberg Jens Erik Knudsen Kim Pedersen Søren Hauge Spiritualitet i hverdagen Energimedicin & spiritualitet

Læs mere

DEN STRESSEDE UNGDOM

DEN STRESSEDE UNGDOM DEN STRESSEDE UNGDOM HVOR STORT ER PROBLEMET? OG HVAD KAN VI GØRE VED DET? KONFERENCE ODENSE MØDECENTER GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK DEN STRESSEDE UNGDOM Jeg begyndte for

Læs mere

FORÅRS RETREAT. Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris. Villa Fjordhøj, den marts 2019

FORÅRS RETREAT. Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris. Villa Fjordhøj, den marts 2019 FORÅRS RETREAT Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris Villa Fjordhøj, den 21. 24. marts 2019 FORÅRS RETREAT Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Tanker og mentale konstruktioner

Læs mere

When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent?

When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent? Leadership Program PLP When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent? When business gets personal! Acuity World sætter dine personlige ledelseskompetencer

Læs mere

NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse

NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse NLP Master Coach Practitioner Uddannelsesbeskrivelse Denne NLP Master Coach Practitioner uddannelse er en overbygning til Asiscos NLP Coach

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede?

When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede? Leadership PL When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede? Acuity World sætter din personlige ledelseskompetence på plads sammen med de to andre kompetencer: faglighed

Læs mere

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Teknologisk Institut Taastrup 20. april 2009 Teknologisk Institut

Læs mere

Lægeeksamineret kost-/ og livsstilsvejleder.

Lægeeksamineret kost-/ og livsstilsvejleder. Lægeeksamineret kost-/ og livsstilsvejleder. Uddannelsen som kost-/og livsstilsvejleder er en speciel uddannelse til dig der ønsker at vejlede og inspirere andre indenfor kost, sundhed og livsstil. Men

Læs mere

Dette forløb er for dig, som ønsker at kunne udtrykke dig med ro, overbevisning og autenticitet med det rette budskab.

Dette forløb er for dig, som ønsker at kunne udtrykke dig med ro, overbevisning og autenticitet med det rette budskab. Personlig Power Find ro og brænd igennem med autenticitet og gennemslagskraft Vil du gerne brænde igennem og opnå autenticitet og gennemslagskraft uden at gå på kompromis med din integritet? Og vil du

Læs mere

Aktionsforskningsgruppe i samarbejde mellem Taos Institute og MacMann Berg Invitation til at deltage i dagsordensættende og innovativ praksisudvikling

Aktionsforskningsgruppe i samarbejde mellem Taos Institute og MacMann Berg Invitation til at deltage i dagsordensættende og innovativ praksisudvikling Aktionsforskningsgruppe i samarbejde mellem Taos Institute og MacMann Berg Invitation til at deltage i dagsordensættende og innovativ praksisudvikling Ambitionen Det er MacMann Bergs vision at være dagsordensættende

Læs mere

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2008 tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Flemming Enevold, skuespiller og instruktør en af

Læs mere

KICK-OFF-MØDE NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING

KICK-OFF-MØDE NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING FRA KL. 13-15 PÅ BRIGHT PARK SKIFT GEAR. KOM I GANG MED EN BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING. BLIV EN DEL AF BRIGHT GREEN ISLAND-VISIONEN.

Læs mere

Lær at bruge dig selv på en ny måde

Lær at bruge dig selv på en ny måde Lær at bruge dig selv på en ny måde i din professionelle arbejdsproces Denne uddannelse vil give dig professionelle værktøjer, faglig viden og personlig forankring til at bruge dig selv med større indsigt,

Læs mere

MENNESKE TIL MENNESKE

MENNESKE TIL MENNESKE MENNESKE TIL MENNESKE Pædagogisk Mindfulness Pædagogisk Leadership Indre Bæredygtighed Menneske til Menneske MINDFULNESS by Marie Kronquist MENNESKE TIL MENNESKE DE SKJULTE SIDER Mange fagpersoner i det

Læs mere

ART-of-YOGA. Om ART-of-YOGA. ART-of-YOGA er det nye element i ART VESTA s palette af sanseoplevelser.

ART-of-YOGA. Om ART-of-YOGA. ART-of-YOGA er det nye element i ART VESTA s palette af sanseoplevelser. www.artvesta.dk ART-of-YOGA ART-of-YOGA er det nye element i ART VESTA s palette af sanseoplevelser. Om ART-of-YOGA Vibeke Vesta har med afsæt i sin uddannelse som Hatha-yoga instruktør udviklet sit eget

Læs mere

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Lederuddannelse Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Leadership Acceleration Programme Bliv klædt på til at videreudvikle din lederrolle På vores lederuddannelse Leadership Acceleration

Læs mere

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv?

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv? 2006 Autentisk lederskab Moderne lederskab handler i dag ligeså meget om, hvem du er, som hvad du har opnået. Vi mener, at medarbejdere motiveres af ledere, der tør være sig selv i rollen som leder. Det

Læs mere

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30.

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30. Hold 1 Instruktion Christian Eiming Hold 2 DANS brug kroppens intelligens Lars Bjørn Hold 3 Skuespilteknik, mimik Ole Sørensen Hold 4 Teater/musical workshop Kristian Studsgaard Fredag d. 12. PROGRAM Søndag

Læs mere

Practitioner Coach uddannelse København, vinter/forår 2014

Practitioner Coach uddannelse København, vinter/forår 2014 Practitioner Coach uddannelse København, vinter/forår 2014 Bang Akademi, København og High Hopes, Aalborg tilbyder en unik coach-uddannelse, der giver dig stærke kommunikationsredskaber. Denne uddannelse

Læs mere

Mindfulness & singleture

Mindfulness & singleture 016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Eve Nyd en uge i balance sammen med andre der rejser alene Mindfulness & singleture Mindfulness

Læs mere

POWERFUL LEADERSHIP UDDANNELSEN - ELLER HVAD LEDER DU EFTER?

POWERFUL LEADERSHIP UDDANNELSEN - ELLER HVAD LEDER DU EFTER? POWERFUL LEADERSHIP UDDANNELSEN - ELLER HVAD LEDER DU EFTER? 2013 1 Overbevisninger Fysik ADFÆRDSMODELLEN Din adfærd er det du gør i hverdagen som leder - og er betinget af 4 kerneområder. Alle 4 områder

Læs mere

DEN STRESSEDE UNGDOM

DEN STRESSEDE UNGDOM DEN STRESSEDE UNGDOM HVOR STORT ER PROBLEMET? OG HVAD KAN VI GØRE VED DET? KONFERENCE ODENSE MØDECENTER GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK DEN STRESSEDE UNGDOM Jeg begyndte for

Læs mere

Empati og nærvær et uddannelsesforløb for mennesker der arbejder professionelt med børn

Empati og nærvær et uddannelsesforløb for mennesker der arbejder professionelt med børn Empati og nærvær et uddannelsesforløb for mennesker der arbejder professionelt med børn Begynder i september 2016 Afsluttes i februar 2017 Opfølgningsdag i august 2017 UNDERVISERE Forfatter Peter Høeg

Læs mere

Stressvejleder - Certificeringsuddannelse

Stressvejleder - Certificeringsuddannelse Stressvejleder - Certificeringsuddannelse Markedets bedst dækkende Stressvejleder Uddannelse 6 moduler / 9 dages uddannelse I samarbejde med DISCOVER har vi som de første i Danmark valgt at tilføre vores

Læs mere

Senest opdateret: 30. maj 2010 kl. 12:40. Version i den trykte udgave: 29. maj 2010

Senest opdateret: 30. maj 2010 kl. 12:40. Version i den trykte udgave: 29. maj 2010 Mennesket er ved at udvikle en ny hjerne Den forreste del af hjernen, kaldet frontallapperne, er som hjernens uland i gang med at få en mere fremtrædende rolle hos mennesket. Den udvikling vil fundamentalt

Læs mere

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE business Fra VIDEN til BUNDLINJE 2015 2018 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT omsætter trends til business Anja Gaede Trendrådgiver + CO-founder Trend, kommunikation

Læs mere

Sæt SKUB i din forandringsledelse

Sæt SKUB i din forandringsledelse Konference på Hotel Vejlefjord Sæt SKUB i din forandringsledelse 20. august 2018 Få ledelsesværktøjer, der hjælper dine medarbejdere i lærings- og forandringsprocesser Sådan får du og dit team succes i

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Med den nyeste viden om ledelse, innovation og forretningsudvikling

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Lederuddannelsen har tre moduler Med den nyeste viden om ledelse,

Læs mere

Elsin 2013. International læringskonference Building Learning Capacity for Life

Elsin 2013. International læringskonference Building Learning Capacity for Life International læringskonference Building Learning Capacity for Life International læringskonference Building Learning Capacity for Life Hotel LEGOLAND i Billund 18. + 19. + 20. juni Fire foredrag med internationale

Læs mere

AstrologiHusets Mini-messe

AstrologiHusets Mini-messe AstrologiHusets Mini-messe Åndelig føde for krop og sjæl Lørdag-søndag 2. og 3. august 2014 kl. 10-18 Program Foredragsliste Lørdag Søndag Tid Navn Tema Tid Navn Tema 10.45-11.45 Heidi Wulff Healing 10.45-11.45

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

Lokal hjælp gør de første dage meget lettere. Her har min landlady beskrevet hvordan jeg kan finde et marked med brugte cykler.

Lokal hjælp gør de første dage meget lettere. Her har min landlady beskrevet hvordan jeg kan finde et marked med brugte cykler. Lokal hjælp gør de første dage meget lettere. Her har min landlady beskrevet hvordan jeg kan finde et marked med brugte cykler. Foråret i Washington er utrolig smukt. Her er de berømte cherry blossoms

Læs mere

Visual Teams ogvisual Leaders workshops med

Visual Teams ogvisual Leaders workshops med Visual Teams ogvisual Leaders workshops med David Sibbet den 23. og den 24. april 2013 Nu har du en enestående mulighed for at blive indført i visualiseringens verden af pioneren inden for grafisk facilitering,

Læs mere

Tidens kvinder Fremtidens ledere Danmarks største konference for kvindelige ledere 2019

Tidens kvinder Fremtidens ledere Danmarks største konference for kvindelige ledere 2019 Tidens kvinder Fremtidens ledere Danmarks største konference for kvindelige ledere 2019 Mød 5 af Danmarks stærkeste og mest indflydelsesrige kvindelige ledere og indlægsholdere. Kom og bliv inspireret,

Læs mere

NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN

NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN Opstillingsmetoden er et unikt redskab, der er blevet integreret i Nordahl Coaching ApS til mønsterbrud for unge og voksne dels ved individuelle

Læs mere

Måske kender du de her detaljer fra parforholdets kringelkrogede landskab:

Måske kender du de her detaljer fra parforholdets kringelkrogede landskab: Måske kender du de her detaljer fra parforholdets kringelkrogede landskab: Den ene taler russisk den anden taler kinesisk ( meget højt) Hævede øjenbryn, himmelvendte øjne, nedadvendte mundvige, indvendig

Læs mere

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Randers Kommune Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Fra åbenmundede bureaukrater til primadonnaer. Årets lederkonference har temaet Kommunikation og ledelse. Temaet er valgt, fordi vi

Læs mere

Elsin 2013. International læringskonference Building Learning Capacity for Life

Elsin 2013. International læringskonference Building Learning Capacity for Life International læringskonference Building Learning Capacity for Life International læringskonference Building Learning Capacity for Life Hotel LEGOLAND i Billund 18. + 19. + 20. juni Fire foredrag med internationale

Læs mere

Du kan også få individuel mindfulness træning, evt sammen med samtaleterapi.

Du kan også få individuel mindfulness træning, evt sammen med samtaleterapi. Hvor og hvordan? Træningen foregår i trygge rammer i små grupper på 6-9 personer. Der aftales tavshedspligt i gruppen. Vi mødes i gruppen 2½ - 3 timer (incl. pause) 1 gang om ugen i 8 uger. Hver gang vi

Læs mere

P R O G R A M 2 0 1 1

P R O G R A M 2 0 1 1 P R O G R A M 2 0 1 1 Tilmeldingsfrist 1. marts 2011 Spar 200 kroner ved tilmelding inden den 1. februar! Unge Adfærd Rusmidler / Ungekonference 3.- 4. maj 2011 K u n s t e n a t l e v e l i v e t P R

Læs mere

Sales Team Leadership

Sales Team Leadership Sales Team Leadership - Optimér dit salgsteam Sales Team Leadership - 1 Ledelse af salgsteams Har du det bedste salgsteam? I en dynamisk verden kan kundesituationen ændre sig hurtigt. Derfor må en leder

Læs mere

Mindfulness i hverdagen

Mindfulness i hverdagen Mindfulness i hverdagen Mindfulness i Hverdagen En workshop for dig, der vil være dit bedste jeg. Hver dag. Dette vil være den dag, du bagefter husker som den bedste investering i 2014. På få timer giver

Læs mere

ILDSJÆLECOACH COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE

ILDSJÆLECOACH COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE ILDSJÆLECOACH COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK På uddannelsen Ildsjælecoach vil du lære dybdegående

Læs mere

POWERFUL LEADERSHIP UDDANNELSEN - ELLER HVAD LEDER DU EFTER?

POWERFUL LEADERSHIP UDDANNELSEN - ELLER HVAD LEDER DU EFTER? POWERFUL LEADERSHIP UDDANNELSEN - ELLER HVAD LEDER DU EFTER? 2011 1 Overbevisninger Fysik ADFÆRDSMODELLEN Din adfærd er det du gør i hverdagen som leder - og er betinget af 4 kerneområder. Alle 4 områder

Læs mere

Impact Communicator 3

Impact Communicator 3 Roxana Kia Impact Communicator 3 (Brug Dig Selv) Videregående kursus i high-performance lederskab og kommunikation. Engagér, bevæg, transformér Formålsdrevet lederskab Hvad enten du er topleder, politiker,

Læs mere

StressFokus. Uddannelse i Stresscoaching. www.stressfokus.dk. for terapeuter, coaches, HR-ansatte etc. Bliv certificeret stresscoach

StressFokus. Uddannelse i Stresscoaching. www.stressfokus.dk. for terapeuter, coaches, HR-ansatte etc. Bliv certificeret stresscoach Uddannelse i Stresscoaching for terapeuter, coaches, HR-ansatte etc. Bliv certificeret stresscoach Bliv godt klædt på til at hjælpe mennesker af med stress. StressFokus www.stressfokus.dk UDDANNELSE I

Læs mere

Ildsjælecoach. Coachuddannelse for fagfolk, der arbejder med unge. Generator kurser og konferencer. www.kurserogkonferencer.dk

Ildsjælecoach. Coachuddannelse for fagfolk, der arbejder med unge. Generator kurser og konferencer. www.kurserogkonferencer.dk Ildsjælecoach Coachuddannelse for fagfolk, der arbejder med unge Generator kurser og konferencer www.kurserogkonferencer.dk Coachuddannelse for fagfolk På uddannelsen Ildsjælecoach vil du lære dybdegående

Læs mere

Salon Sensuous Society den post-økonomiske rationalitet?

Salon Sensuous Society den post-økonomiske rationalitet? Salon Sensuous Society den post-økonomiske rationalitet? House of futures Salon Sensuous Society en post-økonomisk rationalitet På salonen introduceres og diskuteres idéerne bag Sensuous Society, og deltagerne

Læs mere

tag ordet i din magt!

tag ordet i din magt! Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2009 tag ordet i din magt! 3 intensive moduler med personlig rådgivning og nye værktøjer til din retorik som leder. Begrænset deltagerantal sikrer, at forløbet bliver

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

BUSINESS MASTER UDDANNELSEN - FOR DIG DER VIL VIDERE!

BUSINESS MASTER UDDANNELSEN - FOR DIG DER VIL VIDERE! ARKMANN RAINING USINESS MASTER DDANNELSEN BUSINESS MASTER UDDANNELSEN - FOR DIG DER VIL VIDERE! BLIV MASTER I BUSINESS LEDELSE Byg videre på de værktøjer som du lærte på Business Leder Uddannelsen eller

Læs mere

Succes som ejerleder. Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør.

Succes som ejerleder. Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør. Succes som ejerleder Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør. Her kan du hylde de bedste ejerledere og netværke med ligesindede Nordjylland

Læs mere

2 0 1 4 T A G E N H D

2 0 1 4 T A G E N H D TAG EN HD 2014 HD GIVER FAGLIG BALLAST TIL AT AGERE I KOMPLEKSE GLOBALE AKTIVITETER Performance er et nøgleord i Alfa Laval og derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere og ledere hele tiden

Læs mere

LILLE YOGAHUS KIDS TEACHER TRAINING

LILLE YOGAHUS KIDS TEACHER TRAINING While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about... Velkommen til vores Børneyogalærer uddannelse, som er skabt i et unikt samarbejde af dedikerede og dygtige

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

KURSET: PRAKSIS: copyright all rights reserved hamsa yoga studio

KURSET: PRAKSIS: copyright all rights reserved hamsa yoga studio KURSET: Teknik bliver til kunst når den udvider ens potentiale. På Hamsa Yoga Studio er det ultimative mål med teknik er at forøge effekten af yogaen, så som stress reduktion, forbedret søvnkvalitet og

Læs mere

Ny Nordisk Kvindecirkel VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE

Ny Nordisk Kvindecirkel VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE Microsoft Yi Baiti Ny Nordisk Kvindecirkel 2018 2019 VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE Der sker noget ganske særligt, når kvinder mødes i en cirkel. Cirklen kan rumme stor glæde, og den kan transformere stor

Læs mere

Chester Elton EKSKLUSIVT FØRSTE GANG. New York Times og Wall Street Journal s bestseller. A must read for modern-day managers INCL.

Chester Elton EKSKLUSIVT FØRSTE GANG. New York Times og Wall Street Journal s bestseller. A must read for modern-day managers INCL. A must read for modern-day managers - LARRY KING CNN EKSKLUSIVT FØRSTE GANG I Skandinavien INCL. eksklusivt netværksarrangement faciliteret af Chester Elton selv. Der bydes på lidt lækkert. Chester Elton

Læs mere

Refleksion. i praksis. Onsdag den 26. og torsdag den 27. maj 2010

Refleksion. i praksis. Onsdag den 26. og torsdag den 27. maj 2010 k o n f e r e n c e Refleksion i praksis Onsdag den 26. og torsdag den 27. maj 2010 Refleksion i praksis Den 26. og 27. maj 2010 sætter University College Lillebælt og Aarhus Universitet refleksion på

Læs mere

OM MIG: Indehaver af virksomheden Gnist samt ekstern lektor ved Aarhus Universitet DPU (Master i positiv psykologi) BA scient pol.

OM MIG: Indehaver af virksomheden Gnist samt ekstern lektor ved Aarhus Universitet DPU (Master i positiv psykologi) BA scient pol. OM MIG: Indehaver af virksomheden Gnist samt ekstern lektor ved Aarhus Universitet DPU (Master i positiv psykologi) BA scient pol. og MSc i anvendt positiv psykologi fra University of East London Erfaringer

Læs mere

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Face-it terapeut Skolen

Face-it terapeut Skolen F LIVING Bliv certificeret Face-iT-terapist Face-it terapeut Skolen Det seriøse valg for dig der vil videre. - Dette er en holistisk efteruddannelse der gør en forskel. - Ønsker du personlig udvikling

Læs mere

Lektions- og pensumbeskrivelse

Lektions- og pensumbeskrivelse Lektions- og pensumbeskrivelse Mentaltræning og personligt udviklingsforløb for hørehæmmede Understøtter og udvikler hørehæmmedes menneskelige og personlige potentiale Indhold: 1. Overordnede udbytte af

Læs mere

Ledelse med hjerte og hjerne

Ledelse med hjerte og hjerne Et mentalt flyttefirma! Indsigt fører til vækst www.senziakurser.dk Ledelse med hjerte og hjerne Med hjerte og hjerne Ledelse med hjerte og hjerne Et ledelsesforløb for stærke kvinder i ledelse Formål:

Læs mere

Personlig formidling med krop og stemme

Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Stå frem med gennemslagskraft, sikkerhed og overskud Styrk din præsentationsteknik med større gennemslagskraft Sæt fokus

Læs mere

Re-born Retreat i Dubais ørken

Re-born Retreat i Dubais ørken Re-born Retreat i Dubais ørken Om retreat Drømmer du om selvforkælelse og udrensning på 1. klasse? Et ophold der giver dig synlige resultater her og nu og hjælper dig med at arbejde videre på at blive

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

FLYT DIG LIDT og træn din krop og dit Hverdagsmod med. Anja Vintov. under sydens sol på Playitas Fuerteventura, uge 47 2012

FLYT DIG LIDT og træn din krop og dit Hverdagsmod med. Anja Vintov. under sydens sol på Playitas Fuerteventura, uge 47 2012 FLYT DIG LIDT og træn din krop og dit Hverdagsmod med Anja Vintov under sydens sol på Playitas Fuerteventura, uge 47 2012 En uge du aldrig vil glemme Vil du træne, genoplades og inspireres med havet og

Læs mere

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Kursus: Servicedesign 1 Serviceydelser udgør en stor andel af samfundsøkonomien. Ny teknologi ændrer eksisterende serviceydelser

Læs mere

Gratis coaching kursus for frivillige ildsjæle og personale i undervisningssektoren

Gratis coaching kursus for frivillige ildsjæle og personale i undervisningssektoren Gratis coaching kursus for frivillige ildsjæle og personale i undervisningssektoren Kurset er datofastsat således: Endelig tilmelding: 1. juli 2013 til Martin Brolin på email: martin.b.brolin@hotmail.com.

Læs mere

Få succes med forandringer

Få succes med forandringer Få succes med forandringer - Inspiration og værktøjer til mellemlederens rolle som forandringsagent 1 6. - 1 7. m a r t s 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Potentialer, ressourcer

Læs mere

NLP OG COACH UDDANNELSE

NLP OG COACH UDDANNELSE NLP OG COACH UDDANNELSE www.tradium.dk Kunne du tænke dig at blive bedre til at forstå, hvad der foregår i kommunikationen mellem mennesker? Blive bedre til at lytte og forstå hvad andre fortæller og dermed

Læs mere

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokko den 22.-29. marts 2015

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokko den 22.-29. marts 2015 Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokko den 22.-29. marts 2015 Sahara ørkenen - lederudviklingsrejsen 2014 MÅLGRUPPE Kvinder, der arbejder som ledere på alle niveauer eller er selvstændige.

Læs mere

FREMTIDENS KOMPETENCER STARTER MED EN HD

FREMTIDENS KOMPETENCER STARTER MED EN HD FREMTIDENS KOMPETENCER STARTER MED EN HD EN HD SKABER FUNDA- MENTET FOR AT KUNNE AGERE PROFESSIONELT I EN OMSKIFTELIG VERDEN I Beierholm er det afgørende, at vores medarbejdere løbende udvikler sig i overensstemmelse

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2014 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

SEMINAR FOR ARBEJDSMILJØREPRÆSENTANTER 28. og 29. oktober 2014

SEMINAR FOR ARBEJDSMILJØREPRÆSENTANTER 28. og 29. oktober 2014 SEMINAR FOR ARBEJDSMILJØREPRÆSENTANTER 28. og 29. oktober 2014 6. august 2014 Program: 28. oktober: Verdens Bedste Arbejdsplads Indhold: Vil I gerne have mere arbejdsglæde? Slås I med forandringer og utryghed?

Læs mere

STRESSCOACH BLIV CERTIFICERET STRESSCOACH. Stresscoachuddannelse for professionelle, der arbejder med rådgivning, coaching og behandling af stress.

STRESSCOACH BLIV CERTIFICERET STRESSCOACH. Stresscoachuddannelse for professionelle, der arbejder med rådgivning, coaching og behandling af stress. STRESSCOACH BLIV CERTIFICERET STRESSCOACH Stresscoachuddannelse for professionelle, der arbejder med rådgivning, coaching og behandling af stress. STRESSCOACH APRIL - OKTOBER 2015 For professionelle, der

Læs mere