Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre?"

Transkript

1 Leadership Program PLP II When business gets personal! Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre?

2 Leadership Program PLP II Acuity World Fortsæt Our field of expertise din udvikling som personlig leder og led dig selv og andre effektivt Creativity Ledere, der skaber excellente præstationer og resultater, er dem, der forstår at kombinere en høj faglighed og en god forretningsforståelse med stærke personlige og sociale kompetencer. De ledere, der har succes, er med andre ord dem, der har de personlige og sociale kompetencer, der skal til for at omsætte de teoretiske færdigheder Power til resultater i praksis. Det er dine personlige og sociale kompetencer, der gør forskellen i dit lederskab. Det er de færdigheder, du styrker på vores Influence lederudviklingsprogram Leadership Program PLP. Vores mål er at sikre, at du som leder får de personlige og sociale kompetencer, der skal til, så du når dine mål. Business Acumen Technical Skills and Social Skills A competent professional På PLP I blev du introduceret til New NLP og PLP værktøjskassen. Du har sikkert allerede nu set og mærket effekten, når du bruger disse i din personlige ledelse af dig selv og andre. På PLP II vil du få det træningsrum, der skal til for at gøre værktøjerne til dine egne. Du vil opleve, at når du træner, så bliver din kommunikation skarpere og mere effektiv, uanset hvem du står overfor. Du begynder ubevidst at følge med i en samtale på flere niveauer, så du både hører, hvad personen siger, og lægger mærke til hvordan der ageres. Derfra bliver du i stand til lettere at nå i mål og skabe gode slutresultater for dig selv og sammen med andre. C 2011 Acuity World Vi tager udgangspunkt i det, der virker Virksomheder og individer præsterer bedst ved at tage udgangspunkt i det, der virker frem for hvad der ikke virker. På Leadership Program PLP fokuserer vi derfor på de talenter og styrker, som du allerede har. Herfra realiserer vi dit fulde potentiale. Der hvor du har dit fokus, er der, hvor du opnår resultater.

3 When business gets personal! Acuity World hjælper dig med at udvikle din egen autentiske ledelsesstil så du lettere skaber synlige resultater sammen med andre

4 Leadership Program PLP II Acuity World Our field of expertise Styrk dine og andres personlige kompetencer og nå i mål Målet med Leadership Program PLP er, at du i samspil med andre får de færdigheder, der skal til for at skabe de resultater og præstationer, du ønsker. Nøglen på PLP II er, at du naturligt kan implementere og videreudvikle dine kompetencer specielt indenfor tre fokusområder: Power, Creativity og Influence. Creativity Power Influence Business Acumen Technical Skills A competent professional and Power Du lærer at lede dig selv, kollegaer og medarbejdere, så I Social Skillstræffer de rigtige beslutninger enkelt og hurtigt og er i stand til at eksekvere. Creativity Du lærer at tilpasse din indsats til den dynamiske virkelighed, vi lever i i dag. Dvs. at du og dem omkring dig kan tænke i nye baner og handle på en ny måde, når der opstår en situation, I ikke har forudset Influence Du lærer at få andre til at købe ind på dine idéer og produkter. En evne, der er afgørende for at skabe resultater som leder. Jo mere Influence du har jo mere gavn får du af din Power og din Creativity. Når en person mestrer alle tre elementer, vil der for alvor drages nytte af både faglighed og forretningsmæssige forståelse. Dermed opnås mål hurtigere og lettere. C 2011 Acuity World

5 When business gets personal! Om uddannelsen Leadership Program PLP II er bygget op omkring 4 moduler à 3 ½ dag, projektarbejde, en eller flere Master Classes à 2 dage samt minimum 5 træningsaftener. Via intensiv træning tager vi dig med på et forløb, der skaber varig udvikling. På de fire moduler lærer du: Modul 1: Advanced Charisma Discovery Ledelse af din egen tilstand - Din intuition som personlig styrke. Find ind til din egen personlige kerne, så du kan fremstå autentisk. Metaforer Opdag den positive effekt det kan have at bruge metaforer i storytelling. Design af visioner og visionært samarbejde. Modul 2: Advanced Motivation Design Motivation Hvordan du motiverer dig selv og andre. Indflydelse gennem dynamiske og avancerede sprogmønstre. Kommunikation på flere niveauer, med særlig fokus på effektiv non-verbal kommunikation. Effektiv kommunikation én til én og til større forsamlinger. Modul 3: Advanced Talent Modeling Talent Modelling Lær af succesfulde mennesker med unikke færdigheder. Teknikker til performancecoaching. Menneskelige succeskriterier. Konkrete værktøjer til at øge andres performance. Modul 4: Advanced Leadership Ledelse Find din autentiske ledelsesstil, så du nemt kan lave forandringsarbejde med dig selv og andre. Effektive overbevisnings- og forhandlingsteknikker. Præsentation Nå ud til dit publikum og giv dem en oplevelse de husker. Lær at bruge din stemme, så du bliver hørt. Talent Modelling projekt Nogle mennesker performer udover det sædvanlige. Det kan være svært at finde ud af præcist, hvilke successtrategier de bruger. På PLP II får du en række konkrete værktøjer til at afdække, hvad der gør forskellen, så det kan læres videre til andre i organisationen. Som en del af uddannelsen udarbejdes et modellingprojekt, hvor du selv vælger de personer hvis mentale successtrategier, du vil afkode. Projektet sikrer, at du kommer i dybden med det, du har lært, så alle PLP værktøjer og kompetencer bringes i spil og integreres som en naturlig del af din hverdag.

6 Leadership Program PLP II Master Class Som et led i PLP -uddannelsen inkluderes mindst én Master Class, som afholdes over en weekend. Her fordyber vi os i et af fagområderne og inviterer nogle af verdens bedste undervisere. Acuity Conference Day Som deltager på PLP II uddannelsen har du mulighed for at deltage på en eller flere af vores Acuity Conference Days. De afvikles to gange om året. Acuity Conference Days er inspirationsdage, der afholdes som konferencer, hvor du har mulighed for at medbringe en gæst. Temaerne på disse dage vil typisk være relateret til personlig ledelse, personlig kommunikation, personlig coaching eller personligt salg. Træningsaftener Jo mere du træner jo bedre bliver du. Derfor afholder vi træningsaftener hver 14. dag, hvor du også efter endt uddannelsesforløb kan netværke og øve dig. Vil du certificeres, skal du deltage på mindst fem af disse aftener under forløbet. Om undervisningen På Leadership Program PLP - forløbet bliver alle teorier omdannet til praktisk erfaring. På den måde får du i løbet af udviklings programmet både adgang til- og styrket din personlige og autentiske lederstil. Du får værktøjer, som du kan bruge med det samme. Vores grundlæggende arbejdsmetode er baseret på New NLP, som har hjulpet vores deltagere med at skabe ekstraordinære resultater gennem de sidste ti år. Certificering Efter fuldført uddannelse og eksamen certificeres du som PLP Master Practitioner og/eller NLP Master Practitioner efter internationale standarder. Hvis du ønsker at fortsætte din uddannelse hos Acuity World, kan du også blive certificeret som PLP Performance Facilitator, PLP Business Coach, PLP Transformation Facilitator og PLP Coach og Mentor. Hvem henvender PLP sig til? Leadership Program PLP henvender sig til topledere, mellemledere og andre i erhvervslivet og det offentlige, som ønsker at opnå det absolut bedste i deres professionelle og private liv. Gennem de sidste ti år har vi haft flere end tusind personer igennem vores forløb, der ikke bare har fået indfriet deres forventninger, men reelt har fået det, de ønskede sig. Kontakt os gerne for referencer.

7 When business gets personal! Fleksibel struktur flere muligheder Silver Gold Platinum Vores Leadership Program PLP II findes i tre versioner silver, gold og platinum, hvor du har mulighed for at vælge den pakke, der passer dig. PLP II Silver 4 moduler à 3,5 dage 1 Master Class à 2 dage 5 træningsaftener à 3 timer Bogpakke: Gør det du er bedst til bind 1 + 2, personlig arbejdsbog, pocket book PLP Master Practitioner certifikat fra International Association of Leadership PLP II Gold 4 moduler à 3,5 SILVER dage Opstartssamtale med en coach + opfølgningssamtale efter forløbet 1 Master Class à 2 dage PLATINUM 1 Acuity Conference Day à 1 dag 10 træningsaftener à 3 timer Bogpakke: Gør det du er bedst til bind 1 + 2, personlig arbejdsbog, pocket book PLP Master Practitioner certifikat International Association of Leadership NLP Master GOLD Practitioner certifikat fra Society of NLP PLP II Platinum 4 moduler à 3,5 dage Opstartssamtale med en coach + opfølgningssamtale efter forløbet. 3 opfølgningssamtaler under PLP -forløbet 2 Master Classes à 2 dage 2 Acuity Conference Days à 1 dag 15 træningsaftener à 3 timer Bogpakke: Gør det du er bedst til bind 1 + 2, personlig arbejdsbog, pocket book PLP Master Practitioner certifikat International Association of Leadership NLP Master Practitioner certifikat fra Society of NLP Praktiske oplysninger På kan du få flere praktiske informationer mht. dato, sted og pris.

8 Om Acuity World Acuity World er en førende international udbyder af træning, coaching og rådgivning af ledere, sælgere og andre professionelle i både private virksomheder og det offentlige. Vores mission er at hjælpe organisationer til at opnå ultimative resultater ved at udvikle de personlige og sociale kompetencer blandt medarbejderne. Det gør vi specielt gennem vores lederudviklingsprogrammer, salgstræning, outplacement og excecutive coaching. Vi er den eneste virksomhed i Danmark, der er godkendt til at certificere vores kunder både indenfor PLP og NLP af hhv. International Association of Leadership og Society of NLP. Kontakt Læs mere om os på Ring på eller skriv til for at høre mere om jeres muligheder. Acuity World, Havarthigården, Havarthivej 6, 2840 Holte, tlf.: , When business gets personal!

When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede?

When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede? Leadership PL When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede? Acuity World sætter din personlige ledelseskompetence på plads sammen med de to andre kompetencer: faglighed

Læs mere

When business gets personal! Mangler din virksomheds sælgere den kompetence, der skal til for at skabe salgsresultater

When business gets personal! Mangler din virksomheds sælgere den kompetence, der skal til for at skabe salgsresultater Selling Program PSP When business gets personal! Mangler din virksomheds sælgere den kompetence, der skal til for at skabe salgsresultater Acuity World får dine sælgeres personlige kompetencer på plads

Læs mere

When business gets personal! Mangler din virksomheds afgående medarbejdere den kompetence, der skal til for at komme videre?

When business gets personal! Mangler din virksomheds afgående medarbejdere den kompetence, der skal til for at komme videre? Outplacement Program POP When business gets personal! Mangler din virksomheds afgående medarbejdere den kompetence, der skal til for at komme videre? Acuity World får dine afgående medarbejderes personlige

Læs mere

PERSONAL LEADERSHIP PROGRAM-PLP TM

PERSONAL LEADERSHIP PROGRAM-PLP TM PERSONAL LEADERSHIP PROGRAM-PLP TM Personlig ledelse Talentledelse Coaching Innovation Handlekraft & Indflydelse Stresshåndtering Kommunikation Motivation Målsætning Konflikthåndtering Forhandling Salg

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

STIFINDER PROGRAMMET. Transformativ lederudvikling siden 1994

STIFINDER PROGRAMMET. Transformativ lederudvikling siden 1994 STIFINDER PROGRAMMET Transformativ lederudvikling siden 1994 Indhold 4 Forord Der ligger altid noget, der venter på at blive fundet 6 Transformativ lederudvikling siden 1994 Hvad adskiller fra anden lederudvikling

Læs mere

LEDERUDVIKLING. Kom bedst fra start som ny leder. Styrk din position som erfaren leder. Skab resultater med og gennem andre. Tag afsæt i dine styrker

LEDERUDVIKLING. Kom bedst fra start som ny leder. Styrk din position som erfaren leder. Skab resultater med og gennem andre. Tag afsæt i dine styrker Kom bedst fra start som ny leder Fra kollega til leder 1 dag Nyudnævnt leder 3 dage Styrk din position som erfaren leder Ledernes Leadership Programme 8 dage Coachuddannelse for ledere 15 dage 12 Master

Læs mere

Lær at anvende nogle af de mest effektive værktøjer inden for business coaching og ledelse

Lær at anvende nogle af de mest effektive værktøjer inden for business coaching og ledelse 27. OKTOBER 2014 19. MARTS 2015 ARKMANN RAINING USINESS EDER DDANNELSEN Lær at anvende nogle af de mest effektive værktøjer inden for business coaching og ledelse Denne Business Leder uddannelse henvender

Læs mere

MANNAZ UPDATE. Produktivitet og motivation. Det starter med dit lederskab. LEDERUDVIKLING www.mannaz.com/da

MANNAZ UPDATE. Produktivitet og motivation. Det starter med dit lederskab. LEDERUDVIKLING www.mannaz.com/da MANNAZ UPDATE Produktivitet og motivation. Det starter med dit lederskab. LEDERUDVIKLING www.mannaz.com/da Motivation og produktivitet. Kender du rækkefølgen? Vidensmedarbejderen anno 2014 sætter sine

Læs mere

COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING

COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING Styrkebaseret Coaching din vej til resultater Udvikling af dine styrker og talenter Skab resultater gennem dine medarbejdere Certificeret coach Kend dine styrker og unikke

Læs mere

MANNAZ UPDATE. Virkeligheden er ny. Er din ledelse fulgt med? LEDERUDVIKLING www.mannaz.com

MANNAZ UPDATE. Virkeligheden er ny. Er din ledelse fulgt med? LEDERUDVIKLING www.mannaz.com MANNAZ UPDATE Virkeligheden er ny. Er din ledelse fulgt med? LEDERUDVIKLING www.mannaz.com Lederudvikling hos Mannaz Vejen til succes går gennem ny viden og nye kompetencer. Hos Mannaz udbyder vi lederforløb,

Læs mere

Styrk dit personlige lederskab. Skab øget motivation og bedre resultater. Tag afsæt i dine styrker KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014

Styrk dit personlige lederskab. Skab øget motivation og bedre resultater. Tag afsæt i dine styrker KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014 KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014 Skab øget motivation og bedre resultater Styrk dit personlige lederskab Tag afsæt i dine styrker Få personlig og målrettet rådgivning på 3283 3610 Kursusrådgivning

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Studiehåndbog januar 2006 (ver. 2.0)

Indholdsfortegnelse. Studiehåndbog januar 2006 (ver. 2.0) 1 Studiehåndbog januar 2006 (ver. 2.0) Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Velkommen til uddannelserne... 2 Vores idégrundlag... 3 Oversigt over uddannelserne... 4 1. år: Selvledelse... 4 2. år:

Læs mere

Mindjuice s Coachuddannelse

Mindjuice s Coachuddannelse Mindjuice s Coachuddannelse Mindjuice s Coachuddannelse er opstået ud af mange års erfaring med coaching kombineret med et voksende commitment om at skabe ekstraordinære coaches. Med ekstraordinær mener

Læs mere

2012-13 LEDERUDVIKLING. lederuddannelser Projekt- og Procesledelse coaching- og netværksledelse Økonomi og jura kommunikation

2012-13 LEDERUDVIKLING. lederuddannelser Projekt- og Procesledelse coaching- og netværksledelse Økonomi og jura kommunikation lederuddannelser Projekt- og Procesledelse coaching- og netværksledelse Økonomi og jura kommunikation LEDERUDVIKLING 2012-13 kursuskatalog inspirationsmøder lederkurser Butiksledelse Personlig lederudvikling

Læs mere

2015 Winholistic Academy Katalog

2015 Winholistic Academy Katalog 2015 Winholistic Academy Katalog Af: Peter Winther Winholistic ApS 09-03-2015 Indholdsfortegnelse KOMMUNIKATIONSUDDANNELSER... 4 Præsentationsteknik varighed 2 dage.... 4 Kommunikationsoptimering varighed

Læs mere

UDVIKLING. Styrk ledelse, teams og organisation i private og offentlige organisationer

UDVIKLING. Styrk ledelse, teams og organisation i private og offentlige organisationer UDVIKLING af OVErskud Styrk ledelse, teams og organisation i private og offentlige organisationer ådan skaber vi succes for vores kunder og os selv rategisk intention Afdækning af behov Partnerskab Feedback

Læs mere

Lean Konsulent Lean kursus med certificering

Lean Konsulent Lean kursus med certificering info@howbiz.dk www.centerforlean.dk Tlf. 31 10 90 00 Center for lean Landets bedste lean kurser Lean Konsulent Lean kursus med certificering Modul 1 Om uddannelsen Uddannelsen består udover de 11 kursusdage

Læs mere

Coaching. Coach-Uddannelsen. Modul 1 Dit fokus som coach. Modul 2 Kommunikation som dit stærkeste værktøj i coaching

Coaching. Coach-Uddannelsen. Modul 1 Dit fokus som coach. Modul 2 Kommunikation som dit stærkeste værktøj i coaching Kursusstart, første modul d. 7.- 8. maj 2007 Hold 5, KBH ing -Uddannelsen Modul 1 Dit fokus som coach Modul 2 Kommunikation som dit stærkeste værktøj i coaching Modul 3 Forandringsledelse, motivation og

Læs mere

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation Executive Coach uddannelsen Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation O Executive Coach uddannelsen Her er coachuddannelsen, der giver dig kompetencerne

Læs mere

LEDELSESBASERET COACHING & SAMTALETEKNIK

LEDELSESBASERET COACHING & SAMTALETEKNIK ARKMANN RAINING EDELSESBASERET OACHING & AMTALETEKNIK DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du har lært at anvende de vigtigste og mest resultatskabende værktøjer indenfor ledelsesbaseret

Læs mere

Morgendagens mellemledere 2010. - den fleksible mellemlederuddannelse

Morgendagens mellemledere 2010. - den fleksible mellemlederuddannelse 1 Morgendagens mellemledere 2010 - den fleksible mellemlederuddannelse 2 Mellemlederen i krydsfeltet I det moderne vidensamfund, der er præget af konstant forandring, skal mellemlederen løbende kunne tilpasse

Læs mere

Salg i et oplevelsesorienteret samfund Er I forberedt - eller tager I skraldet? Preceptor

Salg i et oplevelsesorienteret samfund Er I forberedt - eller tager I skraldet? Preceptor Salg i et oplevelsesorienteret samfund Er I forberedt - eller tager I skraldet? Hvem er vi? Det innovative perspektiv Vores styrke ligger i evnen til, at forankre nye salgsprocesser, strategier og værktøjer,

Læs mere

Zenius Academy. Hvornår er du den, du er, når du er den, du gerne vil være lige nu? Uddannelseskatalog

Zenius Academy. Hvornår er du den, du er, når du er den, du gerne vil være lige nu? Uddannelseskatalog Zenius Academy NLP HYPNOSE COACHING Hvornår er du den, du er, når du er den, du gerne vil være lige nu? Uddannelseskatalog Om Zenius Academy Zenius Academy tilbyder det bedste indenfor personlig udvikling.

Læs mere

NLP konference 2009. NLP Foreningen. i Danmark. Oplev: Deltag på konferencen og

NLP konference 2009. NLP Foreningen. i Danmark. Oplev: Deltag på konferencen og NLP konference 2009 Konference København 28. januar 2009 Radisson SAS Scandinavia Deltag på konferencen og Lær at give det bedste første indtryk, så andre køber af dig Find den bedste vej til fremtidens

Læs mere

PROGRAM 2015 INSIGHTS DANMARK LEARNING ACADEMY

PROGRAM 2015 INSIGHTS DANMARK LEARNING ACADEMY PROGRAM 2015 INSIGHTS DANMARK LEARNING ACADEMY 1 2 Insights Learning Academy uddanner dig til at anvende Insights koncepter på optimal vis i din organisation. INDHOLD Indholdsfortegnelse Side 3 Velkommen

Læs mere

Skab trivsel og varige resultater. Partner. Motivation Factor / partner 1

Skab trivsel og varige resultater. Partner. Motivation Factor / partner 1 Skab trivsel og varige resultater Partner Motivation Factor / partner 1 Partner Motivation Factor Partner Bliv partner hos Motivation Factor Institute og få adgang til et struktureret procesværktøj, der

Læs mere

Uddannelse der udvikler. - HR-kompetencer

Uddannelse der udvikler. - HR-kompetencer Uddannelse der udvikler - HR-kompetencer Kære læser I denne folder kan du læse om AK-Samvirkes HR-uddannelsestilbud til alle ansatte i a-kasserne. Hvorfor vælge AK-Samvirke til uddannelse på HR-området?

Læs mere

NEW TOMORROW Forandringen i dag, skaber dagen i morgen.

NEW TOMORROW Forandringen i dag, skaber dagen i morgen. Coachuddannelsen BCSF* som 6 ugers selvvalgt kursus Nu har du mulighed for at tage en Coachuddannelse der ikke bare er en coachuddannelse som alle de andre! Det er Danmarks første og eneste coachuddannelse,

Læs mere

Ledelse som håndværk

Ledelse som håndværk Ledelse som håndværk Ledelse som håndværk værktøjskassen Hvor er jeg selv i min ledelse det autentiske lederskab Tværorganisatorisk samarbejde nøglen til High Performance Teametablering med samtaleværksted

Læs mere