Efterårsprogram ARRANGEMENTER FOR VOKSNE OG BØRN SOLRØD BIBLIOTEK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Efterårsprogram ARRANGEMENTER FOR VOKSNE OG BØRN SOLRØD BIBLIOTEK"

Transkript

1 Efterårsprogram ARRANGEMENTER FOR VOKSNE OG BØRN SOLRØD BIBLIOTEK 2015

2 Kulturuge 2015 Bogcafé - på rejse i bøgernes verden Kom og bliv inspireret til en god læseoplevelse. Rebekka og Rikke fortæller om bøger fra nær og fjern og giver gode idéer til, hvad du kan låne på biblioteket. Vi byder på en lille forfriskning og en inspirationsliste. Lad os sammen tage på rejse i bøgernes verden! Tirsdag den 1. september kl Gratis tilmelding. Dansk revyhistorie Foredrag ved musiker Nikolaj Andersen Den lokale musiker og troubadour fra Jersie Landsby, Nikolaj Andersen, fortæller udvalgte anekdoter og hændelser fra de mange års revyhistorie. Han vil fortælle om kunstnerne både på og bag scenen samt ikke mindst akkompagnere og synge for til et stort udvalg af de kendteste revyviser. Velkommen til en festlig eftermiddag med røverhistorier og fællessang i lange baner. Fredag den 4. september kl Gratis tilmelding.

3 Sind & Sundhed Særligt sensitiv - om at hjælpe andre og tage vare på sig selv Vi byder endnu en gang forfatter og foredragsholder Ilse Sand velkommen på Solrød Bibliotek. Særligt sensitive mennesker har et ekstra fintmærkende nervesystem, som bevirker, at de forholder sig anderledes i deres relationer end de fleste andre. De mærker andres sindsstemninger tydeligere og har det svært blandt mennesker, som er stressede, vrede eller ude af balance. Der er to måder, de forsøger at løse problemet på. De trækker sig, eller de forsøger at hjælpe. Ilse Sand vil i foredraget præsentere nogle redskaber, som kan lette de særligt sensitives liv og trang til altid at ville hjælpe andre mennesker. Onsdag den 21. oktober kl Pris 95 kr. Sådan bliver du slank - og holder vægten! Læge Charlotte Bech vil i dette foredrag lære os at tackle vores overvægt uden at sulte. Hun vil fortælle, hvordan vi bliver stærkere og slankere ved at forene lægevidenskab med den indiske sundhedsvidenskab Ayurveda. Foredragets vigtigste mål er at vise, at ikke blot er det muligt, men også meningen, at vi kan spise velsmagende mad. Det handler ikke så meget om at tælle kalorier, men mere om at spise og drikke på de rigtige tidspunkter. Kom til et lærerigt og forhåbentligt slankende foredrag! Mandag den 28. september kl Pris 60 kr.

4 Kom tæt på Japan Landet og dets mad Foredrag ved Zöe Escher - Japanekspert og sushikok Hvad enten turen går til Japan eller du bare gerne vil vide mere om det skønne land, er der rige muligheder for at blive klogere på Japan, når Zöe Escher besøger biblioteket i november. Zöe Escher er en meget anerkendt sushikok, der leverer sushi til bl.a. Michelin-restauranter. Hendes begejstring for det japanske køkken og sushi har betydet, at hun siden 2004 har rejst til Japan hvert år for at lade sig inspirere og få indsigt i landet. I forbindelse med foredraget serveres der fire forskellige smagsprøver på sushi tilberedt af Zöe Escher selv: store futomaki sushiruller med forskellige slags fyld. Mandag den 9. november kl Pris 125 kr. inkl. sushi og 1. glas hvidvin

5 Tacklingen, der forandrede alt... Nå i mål Foredrag ved forfatter Jesper Kruse Man siger, det kræver timer at blive god til noget. Men hvad stiller du op, hvis du har brugt timer og pludselig ikke kan være med længere? I foredraget Nå i mål fortæller Jesper Kruse åbent og ærligt om at ofre alt for at blive professionel fodboldspiller og om den dag, drømmen bristede og identitetskrisen gjorde ham ensom. Tirsdag den 17. november kl Pris 50 kr.

6 IT-KURSER I SOLRØD OG HAVDRUP IT-KURSER INTRODUKTION TIL DIN IPAD Kurset er for dig, der har en ipad og som gerne vil rigtig i gang med at bruge den. Vi fortæller om opsætningen og de vigtigste funktioner og kommer med inspiration til nye muligheder og apps. Medbring gerne din egen ipad. Havdrup Sognehus: mandag d. 7/9 kl Solrød Bibliotek (1. sal mødelokale 24): mandag d. 14/9 kl VIDERE MED IPAD Vi går nu lidt mere i dybden med ipaden, hvor vi vil fokusere på organisering af apps og tips til brugbare apps i dagligdagen. Du vil også lære at gemme billeder og sende dem videre. Medbring gerne din egen ipad. Apple-id skal være oprettet inden du starter på kurset! Solrød Bibliotek (1. sal mødelokale 24): tirsdag d. 17/11 kl INTRODUKTION TIL WINDOWS 8 På dette kursus lærer du, hvordan Windows 8 fungerer med fliser kontra det klassiske skrivebord. Windows 8 håndterer både programmer og apps, og du lærer at hente og installere en app og anvende den. Du er velkommen til at medbringe din egen Windows 8-pc. Havdrup Sognehus: mandag d. 28/9 kl Solrød Bibliotek (1. sal mødelokale 24): onsdag d. 30/9 kl E-REOLEN, FILMSTRIBEN OG SOLBIB Bibliotekets nye hjemmeside giver dig mulighed for at hente e-bøger, lydbøger og film - alt sammen direkte ned på din smartphone, ipad eller tablet. Vi viser dig, hvordan du henter, administrerer dine lån og afspiller dem på din enhed. På kurset vil du også lære at søge og reservere materialer på solbib.dk. Medbring gerne tablet eller smartphone. Havdrup Sognehus: mandag d. 9/11 kl Solrød Bibliotek (1. sal mødelokale 24): onsdag d. 4/11 kl Kurserne er gratis, men kræver tilmelding!! Du tilmelder dig på solkultur.nemtilmeld.dk eller via bibliotekets hjemmeside solbib.dk

7 SOLRØD BIBLIOTEKS IT-CAFÉ Bibliotekets IT-Café er et åbent tilbud, hvor du kan få hjælp til at bruge internettet, digital post, NemID, e-bøger med mere. IT-caféen drives af engagerede frivillige, der står parat til at hjælpe med stort og småt indenfor IT. Det koster ikke noget, og der er ingen tilmelding. Du møder bare op i ovennævnte tidsrum, og du kan enten medbringe dit eget IT-udstyr eller få hjælp på de opstillede pc er. Hver mandag kl (FRA 7/9-30/11). DET STORE BOGSALG Solrød Bibliotek holder løbende bogsalg, men to gange om året åbner vi op for et stort bogsalg, hvor der sælges kasserede materialer indenfor alle mulige emner og målgrupper. Priserne ligger fra 5 kr. og opefter og sælges efter først-til-mølle-princippet. Kom til efterårets store bogsalg d. 5/10 fra kl. 10 til og med d. 26/10. BOGSTAVJAGT I EFTERÅRSFERIEN Kan du fange bogstaverne og få dem til at svare på spørgsmålet? I efterårsferien har vi bogstavjagt på børnebiblioteket. Få en opgaveseddel hos bibliotekaren og find bogstaverne et efter et, så du til sidst finder svaret. Fra d. 12/10-17/10 i den betjente åbningstid. Er du Solrøds klogeste hoved? Så kom og bevis det, når Solrød Bibliotek inviterer til quizaften. Vi gentager succesen og dyster på paratviden. Find en dygtig makker, så I kan danne et tomandshold. Alle kan være med, men vi anbefaler, at man er mindst 15 år. Foruden titlen som Solrøds klogeste hoved vil der være en flot præmie til vinderholdet. Tirsdag d. 19/ kl.19 på Solrød Bibliotek - Pris 25 kr. pr. person.

8 FOR BØRN Rytmik med Lene Meek - legestue for de 2-5 årige Lene Meek er kendt i Solrød - bl.a. som dagplejer, som medlem af Joyful Noise og som kvinden bag tidligere legestuearrangementer på biblioteket ved jule- og påsketid. Nu kommer hun som en del af kulturuge 2015 og laver musikalsk legestue for de 2-5 årige. Der er gratis adgang og ingen billetter, man kan bare komme og gå, som man har lyst til. Lørdag den 5. september kl ingen tilmelding Bamsehospitalet - første-hjælp til din bedste ven Tag din egen bamse med Ved dit barn hvordan kroppen fungerer? Nu får børn og deres forældre i Solrød endelig muligheden for at stifte bekendtskab med det berømte Bamsehospital. En gruppe af lægestuderende kommer ud på biblioteket og viser hvordan menneskekroppen fungerer ved at lege doktorer med børnenes egne bamser. De er iklædt deres hvide kitler og sammen med børnene leger de sig igennem diverse undersøgelser. Undersøgelser børnene måske selv har prøvet eller skal igennem, og på denne måde opdager de, at den farlige mand eller kvinde i hvid kittel i virkeligheden er rigtig rar. Lørdag den 10. oktober kl ingen tilmelding

9 Nielsen & Fisk Børneteater for de 3-8 årige En forestilling om fantasi, hvor helt almindelige hverdagsting som en støvsuger, en standerlampe og opvaskebørster får en hel ny betydning. En støvsuger bliver til en farlig drage, en standerlampe til solen, en opvaskebørste til en konge, en opvaskehandske til folket. En drabelig historie der ender godt ved hjælp af...daglige ting. Lørdag den 17. oktober kl Pris 40 kr.

10 Nissen der ville være berømt Børneteater for de 4-9 årige Dette er fortællingen om Nissen, der drager ud i verden for at blive berømt. Han drømmer om, at folk vil råbe hurra og putte ham i fjernsynet. Men bagsiden af berømmelsen viser sig at være en hel anden historie. Et juleeventyr frit efter Kim Fupz Aakesons bog, som er evig aktuel især i dag hvor mange børn og voksne drømmer om berømmelse. Nissen der ville være berømt er produceret som fortælleteater hvor humor, musikalitet og den gode historie er i fokus. Lørdag den 21. november kl Pris 40 kr. Lørdag den 9. maj kl.11 og pris 40 kr. (for de 2-5 årige)

11 TILBAGE TIL SKOLE - BESKYT DIN BOG Nyt skoleår betyder nye skolebøger og endnu en kamp med indbinding af de lånte bøger. Kom forbi på biblioteket med dine bøger, så folder og kreerer vi flotte bogcovers sammen, så du er HELT klar til det nye skoleår. Fredag den 28. august kl LAMINER EFTERÅRET Kom med dine egne efterårsblade eller få nogle af vores til at laminere og tage med hjem og pynte på værelset. Fredag den 25. september kl LAV FLOTTE HÅRBØJLER Fredag i efterårsferien er der gang i hårbøjleværkstedet med perler, metaltråde og andre fine pyntegenstande. Deltag i værkstedet, se om du kan kreere en hårbøjle og kom hjem med bling i håret. Fredag den 16. oktober kl LAV DINE JULEGAVER Kom og vær med til at lave julegaver til dem du holder af. Vi vil blandt andet lave fotoprint på lærred, så du kan sende gavemodtageren et smil i vintermørket. Fredag den 27. november kl Alle workshops er gratis og kræver ingen tilmelding - bare kom med dine ideer!

12 Betjent åbningstid: Biblioteket har åbent hver dag 9-22 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag kl kl kl kl kl kl Få Solrød Biblioteks nyhedsbrev og få nyt om arrangementer og inspiration fra biblioteket. solbib.dk Solrød Bibliotek, Solrød Center 4, 2680 Solrød Strand, Tlf ,

Forårsprogram ARRANGEMENTER FOR VOKSNE OG BØRN SOLRØD BIBLIOTEK

Forårsprogram ARRANGEMENTER FOR VOKSNE OG BØRN SOLRØD BIBLIOTEK Forårsprogram ARRANGEMENTER FOR VOKSNE OG BØRN SOLRØD BIBLIOTEK 2015 Bogcafé - Sæsonens nye bøger Kom til foredrag Solrød Bibliotek er et levende sted fyldt med oplevelser, nærvær og interessant viden.

Læs mere

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 www.vardebib.dk Rådhustræde 2 Tlf.: 7694 6917 Va Internetkurser forår 2013 Velkommen til en ny undervisningssæson på bibliotekerne i Varde Kommune.

Læs mere

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015:

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: Galten Bibliotek Brug din iphone / ipad til Bibliotekets online tjenester Mandag d. 26. oktober kl. 11.00-12.30 Hørning Bibliotek Android tablet / smartphone

Læs mere

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08 Kurser efterår 2014 4102/08 Kom i gang med din ipad eller iphone - for begyndere Galten Bibliotek tirsdag d. 23.9. kl. 10.00-12.00 Hørning Bibliotek mandag d. 27.10. kl. 10.00-12.00 Ry Bibliotek onsdag

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016

IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016 IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016 Galten Bibliotek ipad / iphone for begyndere Torsdag d. 3. marts kl. 10.00 12.00 Android tablet /smartphone for begyndere Torsdag d. 17. marts kl. 10.00 12.00 Hørning

Læs mere

IT-kurser. fra Middelfart Kommune

IT-kurser. fra Middelfart Kommune IT-kurser fra Middelfart Kommune Efterår 2016 Middelfart Kommune og bibliotekerne er klar med en række nye IT-introduktioner Kurserne fordeler sig på følgende emner: Grundlæggende IT Begynder-internet

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 www.tbib.dk Indholdsfortegnelse Film- og historie............. side 3 Hyggedag for tumlinge.......... side 3 Småbørnswing - 0-3 år.......... side 4 Dagplejetræf i Løgumkloster........

Læs mere

IT-kurser. Forår 2015

IT-kurser. Forår 2015 IT-kurser Forår 2015 Sådan tilmelder du dig På bibliotekets hjemmeside kan du tilmelde dig et eller flere af vores kurser. Det er nemt og bekvemt, og du kan gøre det, lige når det passer dig. Har du bestilt

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2013

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2013 Kurser for voksne Forår 2013 1 Velkommen til bibliotekets kurser Også denne sæson tilbyder Sønderborg en række kurser, der henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014 Kurser for voksne Efterår 2014 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

Kursusprogram. Horsens kommunes biblioteker Forår 2015. Horsens Bibliotek Tobaksgården 12

Kursusprogram. Horsens kommunes biblioteker Forår 2015. Horsens Bibliotek Tobaksgården 12 Horsens Bibliotek Tobaksgården 12 8700 Horsens Telefon: 76 29 24 00 bibliotek@horsens.dk Åbningstid med betjening: Mandag torsdag kl. 10 19 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 13 Selvbetjent morgenbibliotek:

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2013

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2013 Kurser for voksne Efterår 2013 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser forår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2016 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for begyndere og øvede. Du kan tilmelde dig ét eller

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2011 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015 Kurser for voksne Forår 2015 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, der alle er relevante i forhold til bibliotekets digitale tilbud. Vi tilbyder også Drop In, hvor bibliotekets

Læs mere

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Mest for seje børn Cirkus Model for en dag Rolllespil Restaurant Komediehuset Mavedans Bageri for

Læs mere

TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS

TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS internemt TRIN FOR TRIN TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS forår 2012 internemt - sådan! IT-KURSER på dit bibliotek Velkommen... Kommunikationen mellem borgerne og det offentlige er under ombygning i disse år,

Læs mere

ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort

ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort bureau bb ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort Beskrivelse og praktiske oplysninger om kurserne på de næste sider Privatundervisning Skræddersyede kurser

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2014

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2014 Kurser for voksne Forår 2014 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

IT-KURSER FRA MIDDELFART KOMMUNE

IT-KURSER FRA MIDDELFART KOMMUNE KLIK KLIK IT-KURSER FRA MIDDELFART KOMMUNE FORÅR 2018 MIDDELFART KOMMUNE OG BIBLIOTEKERNE ER KLAR MED EN RÆKKE NYE IT-INTRODUKTIONER Kurserne fordeler sig på følgende emner: Grundlæggende IT Begynder-internet

Læs mere

Dette katalog indeholder Svendborg Biblioteks tilbud for skoleåret

Dette katalog indeholder Svendborg Biblioteks tilbud for skoleåret Velkommen Dette katalog indeholder Svendborg Biblioteks tilbud for skoleåret 2015/16. Biblioteket ønsker at styrke samarbejdet med folkeskolerne i Svendborg til gavn og glæde for alle parter ikke mindst

Læs mere

IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014

IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014 IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014 1 SKOLER OG UDDANNELSE Nemt på nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på nettet er et tilbud om

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet. IT- Kurser Efterår 2013 Betjent åbningstid Mandag kl. 11-21 KulturArkaden Tirsdag kl. 11-21 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 11-21 4760 Vordingborg Torsdag kl. 11-21 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 11 21 Lørdag

Læs mere

Det sker. AssensBibliotekerne. april, maj, juni, juli, august 2015. Sang. Musik. Teater. Kursus. Foredrag. Assensbib.dk

Det sker. AssensBibliotekerne. april, maj, juni, juli, august 2015. Sang. Musik. Teater. Kursus. Foredrag. Assensbib.dk Det sker AssensBibliotekerne april, maj, juni, juli, august 2015 Sang Musik Teater Foredrag Kursus Assensbib.dk Gå på bogstavjagt og vind et påskeæg Konkurrence for alle børn På alle bibliotekerne i Assens

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

Arrangementer For børn. Bibliotekerne i Varde Kommune

Arrangementer For børn. Bibliotekerne i Varde Kommune Arrangementer For børn Bibliotekerne i Varde Kommune August december 2013 Arrangementer for børn Praktisk omkring billetter og arrangementer Billetter til Børnebibliotekernes arrangementer er gratis med

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

Vordingborg Bibliotek Præstø Bibliotek Møn Bibliotek

Vordingborg Bibliotek Præstø Bibliotek Møn Bibliotek IT - KURSER oktober - januar 2010/2011 2 Vordingborg Bibliotek Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag

Læs mere

Læs dansk på bibliotekerne

Læs dansk på bibliotekerne Læs dansk på bibliotekerne Undervisningsmateriale om biblioteket ved introduktion til kursister fra sprogskolen af Vibeke Nielsen og Tina Møller Kristensen Læs dansk på bibliotekerne Intro 5 råd til et

Læs mere

Smørum Bibliotek Flodvej Smørum Tlf.: Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.:

Smørum Bibliotek Flodvej Smørum Tlf.: Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700 Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Mandag til torsdag 7-21 Fredag 7-19 Lørdag og Søndag 7-17 Med personale: Mandag 13-20 Tirsdag til fredag 13-17 Lørdag 10-14

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser forår 2013 Vordingborg Bibliotek Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag

Læs mere

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Inde i bladet: Se hvad der foregår i dit kulturhus i september, oktober og november. COPENHAGEN PRIDE 2018 KULTURHUSET PULSEN LØRDAG D.18. AUGUST Hold øje med Pulsens paradevogn,

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog Nemt på Nettet IT-kursuskatalog FORÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på nettet er et tilbud

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

HILLERØD BIBLIOTEKERNE

HILLERØD BIBLIOTEKERNE 0 2 / 9 1 D U B L I T E L SKO HILLERØD BIBLIOTEKERNE 1 VELKOMMEN PÅ BIBLIOTEKET 2 HILLERØD BIBLIOTEKERNES SKOLETILBUD 2019-2020 Hillerød Bibliotekerne er glade for at kunne præsentere vores nye skolekatalog

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

0-6 års katalog. Ringsted Biblioteks. tilbud til institutioner og dagplejere 2016/2017

0-6 års katalog. Ringsted Biblioteks. tilbud til institutioner og dagplejere 2016/2017 0-6 års katalog Ringsted Biblioteks tilbud til institutioner og dagplejere 2016/2017 Kære børneinstitution og dagplejer. Ringsted Bibliotek har lavet et 0-6 års katalog over de aktiviteter, I kan benytte

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER MAJ 2015 Det sker i Brøndby Lørdag den 30. maj kl. 20.30 The Rocking Ghosts Kulturhuset Brønden Kulturkalender MAJ 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER MAJ 2015 Udstillinger: Tirsdag den

Læs mere

Kontakt. Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt. Vi glæder os til at høre fra dig Kontakt Hvis du ønsker at booke et eller flere af tilbuddene i denne folder, eller hvis du har forslag, spørgsmål eller andre kommentarer, kan du rette henvendelse til de forskellige biblioteker. Hedensted

Læs mere

mac windows ipad iphone android smartphone Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp

mac windows ipad iphone android smartphone Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp bureau bb Beskrivelse og praktiske oplysninger om kurserne på de næste sider android smartphone iphone ipad Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp Mobil 5172 2433 bureau.bb@fasttvnet.dk

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 20. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 20 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 20. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 20 Emne: Venner side 1 Kursusmappe Uge 20 Emne: Venner Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 20 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge20_venner.indd 1 06/07/10 12.11 Uge 20 l Venner Hopp er på vej hen til Hipp. Hun kan

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Kulturhuset Pulsen Forår 2018

Kulturhuset Pulsen Forår 2018 Kulturhuset Pulsen Forår 2018 Inde i bladet: Se hvad der foregår i dit kulturhus i april, maj og juni. Tirsdag d. 3. april, d. 8. maj og d. 12. juni. Tip en 13 ner i quiz. Vi surfer gennem forskellige

Læs mere

Resultater af brugerundersøgelsen 2013 sammenlignet med resultater fra 2011

Resultater af brugerundersøgelsen 2013 sammenlignet med resultater fra 2011 Resultater af brugerundersøgelsen 2013 sammenlignet med resultater fra Er du? Alder opdelt Har du hjemmeboende børn? I hvilke aldersgrupper har du hjemmeboende børn?(sæt evt. flere kryds) Alt i alt, hvor

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vil du gerne blive bedre til at bruge en computer, lære at bruge din digitale

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

SKOLEN & BIBLIOTEKET. En oversigt over Mariagerfjord Bibliotekernes tilbud til skolerne

SKOLEN & BIBLIOTEKET. En oversigt over Mariagerfjord Bibliotekernes tilbud til skolerne SKOLEN & BIBLIOTEKET En oversigt over Mariagerfjord Bibliotekernes tilbud til skolerne Bibliotekets tilbud til skolerne Mariagerfjord Bibliotekerne tilbyder anderledes undervisningstilbud Mariagerfjord

Læs mere

Digital læring - Kurser efterår 2015

Digital læring - Kurser efterår 2015 www.taarnbybib.dk Digital læring - Kurser efterår 2015 Tårnby Kommunebiblioteker Velkommen til Tårnby Kommunebibliotekers kurser Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Take Away Biblioteket

Take Away Biblioteket Take Away Biblioteket Herning Bibliotekerne er også DIT bibliotek! Vi er hele kommunens bibliotek også selvom du bor langt fra et fysisk bibliotek. Derfor har vi samlet de bedste af vores tilbud, som vi

Læs mere

DET SKER. for børn. Januar - juli 2015 Aabenraa Bibliotekerne

DET SKER. for børn. Januar - juli 2015 Aabenraa Bibliotekerne DET SKER for børn Januar - juli 2015 Aabenraa Bibliotekerne Sammen med landets børnebiblioteker, DR Ramasjang og DR Ultra, kan børn i Danmark igen i år hjælpe børn rundt i verden ved at gøre gode gerninger.

Læs mere

Velkommen til min dagpleje.

Velkommen til min dagpleje. Velkommen til min dagpleje. Mit navn og adresse er: Karin Kjær Jensen Egevej 10 6051 Almind 22588077/75561986 Mine åbningstider er: Mandag torsdag fra kl. 6.45 til 16.30 Fredag fra kl. 6.45 til 15.45 Lidt

Læs mere

IT KURSER FOR ÆLDRE 1

IT KURSER FOR ÆLDRE 1 IT KURSER FOR ÆLDRE 1 Har du lyst til at lære mere om IT? Her finder du nogle af de tilbud og kurser Biblioteket og frivillige i Ikast-Brande Kommune står for. Nogle af kurserne er for nybegyndere og andre

Læs mere

Vinterferie. på Biblioteket. Du kan bl.a. Hacke dit legetøj med teknologi Pimpe dit outfit Skattejagt Bytte gammelt fastelavnstøj til nyt

Vinterferie. på Biblioteket. Du kan bl.a. Hacke dit legetøj med teknologi Pimpe dit outfit Skattejagt Bytte gammelt fastelavnstøj til nyt Aktiviteter for børn i uge 7 Vinterferie på Biblioteket Du kan bl.a. Hacke dit legetøj med teknologi Pimpe dit outfit Skattejagt Bytte gammelt fastelavnstøj til nyt FerieTech i Aktiviteter for børn i uge

Læs mere

Åbne IT-værksteder fra oktober til og med februar

Åbne IT-værksteder fra oktober til og med februar KURSUSPROGRAM www.vordingborgbibliotekerne.dk Efteråret 2009 - foråret 2010 Kurserne afholdes tre steder i henholdsvis Vordingborg, Præstø og på Møn på følgende adresser: Vordingborg Bibliotek Kulturarkaden

Læs mere

EFTERÅR/VINTER kurser

EFTERÅR/VINTER kurser EFTERÅR/VINTER kurser 2015 Nyheder: Digital post - avanceret brug og Sikkerhed Stevns Bibliotekerne Velkommen til endnu en sæson med Internemt! Stevns Kommune - og Stevns Bibliotekerne - byder i efteråret

Læs mere

Aktiviteter og arrangementer

Aktiviteter og arrangementer Det er forår og derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil udkomme hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken, nyt fra Den Sociale Vicevært, Informationer fra Ejendomskontoret,

Læs mere

Vinterferieaktiviteter for børn og unge

Vinterferieaktiviteter for børn og unge Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Kultur og Fritid Kerteminde Kommune Indledning Vinterferien nærmer sig og det er igen tid til ferieaktiviteter. Der er masser af aktiviteter for børn og unge,

Læs mere

UDBUD AF: KURSER / MØDER / ARRANGEMENTER. - i, på eller med Frivilligcenteret i efteråret 2012 - TIL ALLE FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER

UDBUD AF: KURSER / MØDER / ARRANGEMENTER. - i, på eller med Frivilligcenteret i efteråret 2012 - TIL ALLE FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER UDBUD AF: KURSER / MØDER / ARRANGEMENTER - i, på eller med Frivilligcenteret i efteråret 2012 - TIL ALLE FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER oversigt: SPARRINGSMØDE TIL VINDUE FOR EN FORENING August 2012

Læs mere

DET SKER AssensBibliotekerne

DET SKER AssensBibliotekerne DET SKER AssensBibliotekerne Januar Februar Marts April 2015 Bogcafé Digital post Årstider på spring Med rygsæk gennem aksen Læsekreds og film Ulvetime ipad kursus Popcakes 1915 - da kvinder og tyende

Læs mere

Hvorfor Augustenborg?

Hvorfor Augustenborg? Hvorfor Augustenborg? Arrangementer i november 2011 Brovold Nu kan Augustenborgs tidlige historie skrives om v. Susanne Østergaard Susanne Østergaard uddannet arkæolog fra Århus Universitet/Moesgaard kommer

Læs mere

Min familie består af min kæreste Jens-Peter og vores 2 dejlige piger Sarah (2008) og Johanne (2011).

Min familie består af min kæreste Jens-Peter og vores 2 dejlige piger Sarah (2008) og Johanne (2011). Musikdagplejer Louise Østergaard Nielsen Klintevej 60 6000 Kolding Åbningstider: Mandag Torsdag: 6.30-16.15 Fredag: 6.30 15.30 Fakta om mig og min familie Jeg er født i 1983. Jeg har arbejdet som dagplejer

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

Arrangementer for børn. Sommer

Arrangementer for børn. Sommer Arrangementer for børn Sommer 2017 ine :L Co l e lag T g er nb r ho Sommerbogen 2017 Læs 5 og få én gratis... Fra fre 16. juni - lør 26. august Læs 5 bøger og anmeld dem, så får du en gratis bog. Få mere

Læs mere

IT-kurser. fra Middelfart Kommune

IT-kurser. fra Middelfart Kommune IT-kurser fra Middelfart Kommune Efterår 2015 Middelfart Kommune og bibliotekerne er klar med en række nye IT-introduktioner Kurserne fordeler sig på syv emner: Grundlæggende IT Begynder-internet Lær din

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

VELKOMMEN PÅ - ET ÅBENT TILBUD S E R V I C E I N F O R M AT I O N

VELKOMMEN PÅ - ET ÅBENT TILBUD S E R V I C E I N F O R M AT I O N VELKOMMEN PÅ - ET ÅBENT TILBUD S E R V I C E I N F O R M AT I O N Biblioteksloven 1. Folkebibliotekernes formål er at fremme oplysning, uddannelse og kulturel aktivitet ved at stille bøger, tidsskrifter,

Læs mere

Emne: De gode gamle dage

Emne: De gode gamle dage Afsnit 1 Et uægte barn Emne: De gode gamle dage Folk siger tit, at alt var bedre i gamle dage. Men det kan jo ikke passe. Selvfølgelig er der nogen ting, der er bedre i dag. Men verden er ikke den samme

Læs mere

ARRANGEMENTER OG KLUBBER FOR BØRN

ARRANGEMENTER OG KLUBBER FOR BØRN ARRANGEMENTER OG KLUBBER FOR BØRN Januar - april 2014 Københavns Hovedbibliotek Krystalgade 15 1172 Kbh K JANUAR marts 11. januar kl. 11-12.00 Klub Klassisk - En lytteklub for de 7-9 årige 13. januar kl.

Læs mere

Efterårsprogram 2015

Efterårsprogram 2015 Efterårsprogram 2015 Kære beboer Velkommen til Nivå Nu s efterårsprogram 2015. Her kan du læse om de forskellige aktiviteter, som vi laver i dit lokalområde i løbet af efteråret, og du kan finde kontaktoplysninger

Læs mere

APPSCAFÉ FOR ALLE I AARHUS

APPSCAFÉ FOR ALLE I AARHUS APPSCAFÉ FOR ALLE I AARHUS Hvad er AppsCaféen? AppsCaféen er et gratis tilbud til dig, der har brug for lidt hjælp til at komme godt i gang med at bruge din smartphone eller tablet. Vi hjælper med at hitte

Læs mere

Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013.

Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013. Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013. Der undervises i følgende kurser: Modul 1a for dig som ikke tidligere har brugt en computer. Kurset henvender sig til dig som vil lære

Læs mere

Litteraturarrangementer

Litteraturarrangementer Litteraturarrangementer Bibliotekerne i Varde Kommune Efterår 2013 www.vardebib.dk Rådhustræde 2 Tlf.: 7694 6917 Va September Forfatteraften Tina Henneberg Tirsdag den 3. september kl. 16.30 Tina Henneberg

Læs mere

Kulturhuset Pulsen Vinter 2018

Kulturhuset Pulsen Vinter 2018 Kulturhuset Pulsen Vinter 2018 Inde i bladet: Se hvad der foregår i dit kulturhus i januar, februar og marts. Smykkeværksted Vi forsætter med succesen med smykkeværksted hver tirsdag fra kl. 16:00-17:30.

Læs mere

Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk. It for alle It-kurser efterår 2010

Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk. It for alle It-kurser efterår 2010 Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk It for alle It-kurser efterår 2010 05.2010 Parkvej 2 4140 Borup Tlf.: 5667 2727 borupbib@koege.dk Herfølge Bibliotek Billesborgvej

Læs mere

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger Kurser efterår 2014 - nu også for børnehavepædagoger Kære børnehavepædagoger I har modtaget en folder fra Center for Undervisningsmidler, henvendt til pædagoger, der arbejder med kommende skolestartere.

Læs mere

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 Velkomst og åbningstider Velkommen til foråret 2016 Så er klar med sjove og spæn dende arrangementer for børn. Kom til Ulvetime i nattøj, besøg Harry

Læs mere

Tilbud til skolerne 2019/2020

Tilbud til skolerne 2019/2020 Tilbud til skolerne 2019/2020 SE OGSÅ WWW.BIBLIOTEKERNE.FREDERIKSSUND.DK Tilbud til skolerne 2019/2020 Vores tilbud har som overordnet formål, at bidrage positivt til børn og unges: Læselyst og selvlæsning.

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

PROGRAM FOR AKTIVITETER I EFTERÅRSFERIEN

PROGRAM FOR AKTIVITETER I EFTERÅRSFERIEN 2013 PROGRAM FOR AKTIVITETER I EFTERÅRSFERIEN Aktivitet Tid Sted Arrangør Leg i vand for alle skolebørn. Bowling for alle 8 år + Tilmelding samme dag kl. 11.00-12.00 på telefon 76149138 eller bowl@varde.dk

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2013 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

Det sker april, maj, juni 2016

Det sker april, maj, juni 2016 Det sker april, maj, juni 2016 Kalender Dato Det Sker for voksne Sted Side Tirsdag d. 5. april Læsekreds & Film Aarup 3 Torsdag d. 7. april Foredrag med Nils Malmros Vissenbjerg 4 Mandag d. 25.april Karen

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017 www.taarnbybib.dk WINDOWS 100 NETHANDEL E-BOKS COMPUTERSPROG GMAIL SLÆGTSHISTORIE DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vi tilbyder

Læs mere

APPSCAFÉ FOR ALLE I AARHUS

APPSCAFÉ FOR ALLE I AARHUS APPSCAFÉ FOR ALLE I AARHUS Hvad er AppsCaféen? AppsCaféen er et gratis tilbud til dig, der har brug for lidt hjælp til at komme godt i gang med at bruge din smartphone eller tablet. Vi hjælper med at hitte

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et tilbud om hjælp til at bruge de digitale løsninger. I denne sæson tilbyder vi udover

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere