Efterårsprogram ARRANGEMENTER FOR VOKSNE OG BØRN SOLRØD BIBLIOTEK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Efterårsprogram ARRANGEMENTER FOR VOKSNE OG BØRN SOLRØD BIBLIOTEK"

Transkript

1 Efterårsprogram ARRANGEMENTER FOR VOKSNE OG BØRN SOLRØD BIBLIOTEK 2015

2 Kulturuge 2015 Bogcafé - på rejse i bøgernes verden Kom og bliv inspireret til en god læseoplevelse. Rebekka og Rikke fortæller om bøger fra nær og fjern og giver gode idéer til, hvad du kan låne på biblioteket. Vi byder på en lille forfriskning og en inspirationsliste. Lad os sammen tage på rejse i bøgernes verden! Tirsdag den 1. september kl Gratis tilmelding. Dansk revyhistorie Foredrag ved musiker Nikolaj Andersen Den lokale musiker og troubadour fra Jersie Landsby, Nikolaj Andersen, fortæller udvalgte anekdoter og hændelser fra de mange års revyhistorie. Han vil fortælle om kunstnerne både på og bag scenen samt ikke mindst akkompagnere og synge for til et stort udvalg af de kendteste revyviser. Velkommen til en festlig eftermiddag med røverhistorier og fællessang i lange baner. Fredag den 4. september kl Gratis tilmelding.

3 Sind & Sundhed Særligt sensitiv - om at hjælpe andre og tage vare på sig selv Vi byder endnu en gang forfatter og foredragsholder Ilse Sand velkommen på Solrød Bibliotek. Særligt sensitive mennesker har et ekstra fintmærkende nervesystem, som bevirker, at de forholder sig anderledes i deres relationer end de fleste andre. De mærker andres sindsstemninger tydeligere og har det svært blandt mennesker, som er stressede, vrede eller ude af balance. Der er to måder, de forsøger at løse problemet på. De trækker sig, eller de forsøger at hjælpe. Ilse Sand vil i foredraget præsentere nogle redskaber, som kan lette de særligt sensitives liv og trang til altid at ville hjælpe andre mennesker. Onsdag den 21. oktober kl Pris 95 kr. Sådan bliver du slank - og holder vægten! Læge Charlotte Bech vil i dette foredrag lære os at tackle vores overvægt uden at sulte. Hun vil fortælle, hvordan vi bliver stærkere og slankere ved at forene lægevidenskab med den indiske sundhedsvidenskab Ayurveda. Foredragets vigtigste mål er at vise, at ikke blot er det muligt, men også meningen, at vi kan spise velsmagende mad. Det handler ikke så meget om at tælle kalorier, men mere om at spise og drikke på de rigtige tidspunkter. Kom til et lærerigt og forhåbentligt slankende foredrag! Mandag den 28. september kl Pris 60 kr.

4 Kom tæt på Japan Landet og dets mad Foredrag ved Zöe Escher - Japanekspert og sushikok Hvad enten turen går til Japan eller du bare gerne vil vide mere om det skønne land, er der rige muligheder for at blive klogere på Japan, når Zöe Escher besøger biblioteket i november. Zöe Escher er en meget anerkendt sushikok, der leverer sushi til bl.a. Michelin-restauranter. Hendes begejstring for det japanske køkken og sushi har betydet, at hun siden 2004 har rejst til Japan hvert år for at lade sig inspirere og få indsigt i landet. I forbindelse med foredraget serveres der fire forskellige smagsprøver på sushi tilberedt af Zöe Escher selv: store futomaki sushiruller med forskellige slags fyld. Mandag den 9. november kl Pris 125 kr. inkl. sushi og 1. glas hvidvin

5 Tacklingen, der forandrede alt... Nå i mål Foredrag ved forfatter Jesper Kruse Man siger, det kræver timer at blive god til noget. Men hvad stiller du op, hvis du har brugt timer og pludselig ikke kan være med længere? I foredraget Nå i mål fortæller Jesper Kruse åbent og ærligt om at ofre alt for at blive professionel fodboldspiller og om den dag, drømmen bristede og identitetskrisen gjorde ham ensom. Tirsdag den 17. november kl Pris 50 kr.

6 IT-KURSER I SOLRØD OG HAVDRUP IT-KURSER INTRODUKTION TIL DIN IPAD Kurset er for dig, der har en ipad og som gerne vil rigtig i gang med at bruge den. Vi fortæller om opsætningen og de vigtigste funktioner og kommer med inspiration til nye muligheder og apps. Medbring gerne din egen ipad. Havdrup Sognehus: mandag d. 7/9 kl Solrød Bibliotek (1. sal mødelokale 24): mandag d. 14/9 kl VIDERE MED IPAD Vi går nu lidt mere i dybden med ipaden, hvor vi vil fokusere på organisering af apps og tips til brugbare apps i dagligdagen. Du vil også lære at gemme billeder og sende dem videre. Medbring gerne din egen ipad. Apple-id skal være oprettet inden du starter på kurset! Solrød Bibliotek (1. sal mødelokale 24): tirsdag d. 17/11 kl INTRODUKTION TIL WINDOWS 8 På dette kursus lærer du, hvordan Windows 8 fungerer med fliser kontra det klassiske skrivebord. Windows 8 håndterer både programmer og apps, og du lærer at hente og installere en app og anvende den. Du er velkommen til at medbringe din egen Windows 8-pc. Havdrup Sognehus: mandag d. 28/9 kl Solrød Bibliotek (1. sal mødelokale 24): onsdag d. 30/9 kl E-REOLEN, FILMSTRIBEN OG SOLBIB Bibliotekets nye hjemmeside giver dig mulighed for at hente e-bøger, lydbøger og film - alt sammen direkte ned på din smartphone, ipad eller tablet. Vi viser dig, hvordan du henter, administrerer dine lån og afspiller dem på din enhed. På kurset vil du også lære at søge og reservere materialer på solbib.dk. Medbring gerne tablet eller smartphone. Havdrup Sognehus: mandag d. 9/11 kl Solrød Bibliotek (1. sal mødelokale 24): onsdag d. 4/11 kl Kurserne er gratis, men kræver tilmelding!! Du tilmelder dig på solkultur.nemtilmeld.dk eller via bibliotekets hjemmeside solbib.dk

7 SOLRØD BIBLIOTEKS IT-CAFÉ Bibliotekets IT-Café er et åbent tilbud, hvor du kan få hjælp til at bruge internettet, digital post, NemID, e-bøger med mere. IT-caféen drives af engagerede frivillige, der står parat til at hjælpe med stort og småt indenfor IT. Det koster ikke noget, og der er ingen tilmelding. Du møder bare op i ovennævnte tidsrum, og du kan enten medbringe dit eget IT-udstyr eller få hjælp på de opstillede pc er. Hver mandag kl (FRA 7/9-30/11). DET STORE BOGSALG Solrød Bibliotek holder løbende bogsalg, men to gange om året åbner vi op for et stort bogsalg, hvor der sælges kasserede materialer indenfor alle mulige emner og målgrupper. Priserne ligger fra 5 kr. og opefter og sælges efter først-til-mølle-princippet. Kom til efterårets store bogsalg d. 5/10 fra kl. 10 til og med d. 26/10. BOGSTAVJAGT I EFTERÅRSFERIEN Kan du fange bogstaverne og få dem til at svare på spørgsmålet? I efterårsferien har vi bogstavjagt på børnebiblioteket. Få en opgaveseddel hos bibliotekaren og find bogstaverne et efter et, så du til sidst finder svaret. Fra d. 12/10-17/10 i den betjente åbningstid. Er du Solrøds klogeste hoved? Så kom og bevis det, når Solrød Bibliotek inviterer til quizaften. Vi gentager succesen og dyster på paratviden. Find en dygtig makker, så I kan danne et tomandshold. Alle kan være med, men vi anbefaler, at man er mindst 15 år. Foruden titlen som Solrøds klogeste hoved vil der være en flot præmie til vinderholdet. Tirsdag d. 19/ kl.19 på Solrød Bibliotek - Pris 25 kr. pr. person.

8 FOR BØRN Rytmik med Lene Meek - legestue for de 2-5 årige Lene Meek er kendt i Solrød - bl.a. som dagplejer, som medlem af Joyful Noise og som kvinden bag tidligere legestuearrangementer på biblioteket ved jule- og påsketid. Nu kommer hun som en del af kulturuge 2015 og laver musikalsk legestue for de 2-5 årige. Der er gratis adgang og ingen billetter, man kan bare komme og gå, som man har lyst til. Lørdag den 5. september kl ingen tilmelding Bamsehospitalet - første-hjælp til din bedste ven Tag din egen bamse med Ved dit barn hvordan kroppen fungerer? Nu får børn og deres forældre i Solrød endelig muligheden for at stifte bekendtskab med det berømte Bamsehospital. En gruppe af lægestuderende kommer ud på biblioteket og viser hvordan menneskekroppen fungerer ved at lege doktorer med børnenes egne bamser. De er iklædt deres hvide kitler og sammen med børnene leger de sig igennem diverse undersøgelser. Undersøgelser børnene måske selv har prøvet eller skal igennem, og på denne måde opdager de, at den farlige mand eller kvinde i hvid kittel i virkeligheden er rigtig rar. Lørdag den 10. oktober kl ingen tilmelding

9 Nielsen & Fisk Børneteater for de 3-8 årige En forestilling om fantasi, hvor helt almindelige hverdagsting som en støvsuger, en standerlampe og opvaskebørster får en hel ny betydning. En støvsuger bliver til en farlig drage, en standerlampe til solen, en opvaskebørste til en konge, en opvaskehandske til folket. En drabelig historie der ender godt ved hjælp af...daglige ting. Lørdag den 17. oktober kl Pris 40 kr.

10 Nissen der ville være berømt Børneteater for de 4-9 årige Dette er fortællingen om Nissen, der drager ud i verden for at blive berømt. Han drømmer om, at folk vil råbe hurra og putte ham i fjernsynet. Men bagsiden af berømmelsen viser sig at være en hel anden historie. Et juleeventyr frit efter Kim Fupz Aakesons bog, som er evig aktuel især i dag hvor mange børn og voksne drømmer om berømmelse. Nissen der ville være berømt er produceret som fortælleteater hvor humor, musikalitet og den gode historie er i fokus. Lørdag den 21. november kl Pris 40 kr. Lørdag den 9. maj kl.11 og pris 40 kr. (for de 2-5 årige)

11 TILBAGE TIL SKOLE - BESKYT DIN BOG Nyt skoleår betyder nye skolebøger og endnu en kamp med indbinding af de lånte bøger. Kom forbi på biblioteket med dine bøger, så folder og kreerer vi flotte bogcovers sammen, så du er HELT klar til det nye skoleår. Fredag den 28. august kl LAMINER EFTERÅRET Kom med dine egne efterårsblade eller få nogle af vores til at laminere og tage med hjem og pynte på værelset. Fredag den 25. september kl LAV FLOTTE HÅRBØJLER Fredag i efterårsferien er der gang i hårbøjleværkstedet med perler, metaltråde og andre fine pyntegenstande. Deltag i værkstedet, se om du kan kreere en hårbøjle og kom hjem med bling i håret. Fredag den 16. oktober kl LAV DINE JULEGAVER Kom og vær med til at lave julegaver til dem du holder af. Vi vil blandt andet lave fotoprint på lærred, så du kan sende gavemodtageren et smil i vintermørket. Fredag den 27. november kl Alle workshops er gratis og kræver ingen tilmelding - bare kom med dine ideer!

12 Betjent åbningstid: Biblioteket har åbent hver dag 9-22 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag kl kl kl kl kl kl Få Solrød Biblioteks nyhedsbrev og få nyt om arrangementer og inspiration fra biblioteket. solbib.dk Solrød Bibliotek, Solrød Center 4, 2680 Solrød Strand, Tlf ,

Oplevelser Efterår 2014

Oplevelser Efterår 2014 Oplevelser Efterår 2014 Kontakt Bibliotekstorvet 1 2970 Hørsholm Telefon 4849 5750 horsbib@horsholm.dk Dit link til mere viden: biblioteket.horsholm.dk Betjent åbningstid Mandag - Fredag 11-18 Lørdag 10-14

Læs mere

Julie Hastrup. Pernille Højmark. Anne Hjernøe. Kim Leine. Program Efterår 2015. Lotus Turéll. Jacob Haugaard

Julie Hastrup. Pernille Højmark. Anne Hjernøe. Kim Leine. Program Efterår 2015. Lotus Turéll. Jacob Haugaard Anne Hjernøe Kim Leine Pernille Højmark Julie Hastrup Program Efterår 2015 Jacob Haugaard Lotus Turéll Forord ved Else Søjmark Det er en fornøjelse at præsentere efterårets arrangementsprogram for små

Læs mere

TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS

TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS internemt TRIN FOR TRIN TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS forår 2012 internemt - sådan! IT-KURSER på dit bibliotek Velkommen... Kommunikationen mellem borgerne og det offentlige er under ombygning i disse år,

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015 Kurser for voksne Forår 2015 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, der alle er relevante i forhold til bibliotekets digitale tilbud. Vi tilbyder også Drop In, hvor bibliotekets

Læs mere

Kulturtilbud for skoler i Helsingør 2014-15

Kulturtilbud for skoler i Helsingør 2014-15 Kulturtilbud for skoler i Helsingør 2014-15 Kære lærer, SFO og klubfolk Helsingør Kommune er en af de kommuner i Danmark, der har flest både små og store kulturinstitutioner. Tilsammen byder de skoleklasser

Læs mere

LÆR MERE OM IT EFTERÅR 2011

LÆR MERE OM IT EFTERÅR 2011 LÆR MERE OM IT EFTERÅR 2011 Bliv bedre til at søge på internettet, at behandle billeder fra dit digitale kamera, at sende e-mail, at bruge offentlige digitale selvbetjeningsløsninger, at bruge sociale

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn 0. - 5. KLASSE - indskolingsafdelinger RØD/GUL www.kochs.dk - vi vil være verdens bedste skole - for børn Hvad indeholder pjecen? I denne pjece kan du læse om N. Kochs Skoles indskolingsafdelinger. I skolens

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 13. Beskæftigelse. Uddannelse. Trivsel. Sport Og Motion. Sundhed. Børn/Unge. Beboernetværk. Familie. Inddragelse Og Demokrati.

Nyhedsbrev nr. 13. Beskæftigelse. Uddannelse. Trivsel. Sport Og Motion. Sundhed. Børn/Unge. Beboernetværk. Familie. Inddragelse Og Demokrati. Læs hvad der bl.a. sker i Sønder - og Korskærparken Nyhedsbrev nr. 13 Beskæftigelse Og Uddannelse Trivsel Og Sundhed Sport Og Motion Børn/Unge Og Familie Beboernetværk Inddragelse Og Demokrati Kultur Og

Læs mere

Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin.

Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin. Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin. Overskrift: Præsentation af undervisningsmateriale. Til læreren. Vi ved, at en betydelig del af eleverne, som går i 7-10 kl. på et eller andet tidspunkt

Læs mere

NYHEDSBREV 2014 ET ÅR MED FOKUS PÅ LIGESTILLING. Nu er det mændenes tur! FORÅRET 2014. Vi er godt på vej!

NYHEDSBREV 2014 ET ÅR MED FOKUS PÅ LIGESTILLING. Nu er det mændenes tur! FORÅRET 2014. Vi er godt på vej! 2014 ET ÅR MED FOKUS PÅ LIGESTILLING Af Mai-Britt Haugaard Jeppesen, Bydelsmødrenes Landsorganisation Vi er godt på vej! Vi skal ha slået alle myterne ihjel. Vi skal kende til fakta, så direkte udtalte

Læs mere

Onsdags-workshops foråret 2014

Onsdags-workshops foråret 2014 Onsdags-workshops foråret 2014 Hver onsdag kl.15-17 Alle workshops er gratis 15. Januar: Google konto til meget mere end g-mail 22. januar: Google Chrome browseren fra Google 29. januar: NemID, borger.dk

Læs mere

Læs dansk på bibliotekerne

Læs dansk på bibliotekerne Læs dansk på bibliotekerne Undervisningsmateriale om biblioteket ved introduktion til kursister fra sprogskolen af Vibeke Nielsen og Tina Møller Kristensen Læs dansk på bibliotekerne Intro 5 råd til et

Læs mere

Når man bor i en anden familie

Når man bor i en anden familie Når man bor i en anden familie Tanker og gode råd fra unge, der selv har været i pleje Center for Familiepleje Udgivet med støtte fra Denne bog er udarbejdet af en gruppe unge, som er eller har været i

Læs mere

Program. LOF Jammerbugt. jammerbugt.lof.dk. Kurser Foredrag Oplevelser. Efterår 2013 forår 2014

Program. LOF Jammerbugt. jammerbugt.lof.dk. Kurser Foredrag Oplevelser. Efterår 2013 forår 2014 Kurser Foredrag Oplevelser Program Efterår 2013 forår 2014 Sundhed, krop og sind Hensyntagende bevægelse Sprog Kreative fag Mad Edb Førstehjælp Litteratur Foredrag og oplevelser LOF Jammerbugt Pandrup

Læs mere

Min første Formanden beretning

Min første Formanden beretning Min første Formanden beretning Den første gang: Jeg vil egentlig starte min beretning med at berette om dengang, jeg startede i Ventilen. I 2005 afholdte Aarhus Ung Uge 38, hvor alle ungdomsorganisationer

Læs mere

VALLENSBÆKNU. Idrætsudøvere og frivillige blev fejret BORGERMØDE OM BALANCE. Ny udstilling i den digitale kunsthal IVÆRKSÆTTER OG NYBAGT MOR 7

VALLENSBÆKNU. Idrætsudøvere og frivillige blev fejret BORGERMØDE OM BALANCE. Ny udstilling i den digitale kunsthal IVÆRKSÆTTER OG NYBAGT MOR 7 VALLENSBÆKNU NUMMER 02 3.-4. MARTS 2015 VALLENSBAEK.DK BORGERMØDE OM BALANCE 02 Ny udstilling i den digitale kunsthal Idrætsudøvere og frivillige blev fejret PENSIONIST- SKOVTUREN Bagsiden NY APP FRA JOBCENTRET

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen!

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Dette katalog indeholder konkrete og lettilgængelige ideer til, hvordan I ude på datastuerne, bibliotekerne og andre it-undervisningssteder

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING

MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING ADHD MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING ADHDNORDSJÆLLAND SIDE 3 5 Nyt fra bestyrelsen 7 Fisketur med SKJOLD på Øresund 11 Café for voksne med ADHD 13 Besøg foreningens hjemmeside

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

Skolen for Recovery. Efterårskurser 2013. www.skolenforrecovery.dk. - For mennesker med psykiske sårbarheder

Skolen for Recovery. Efterårskurser 2013. www.skolenforrecovery.dk. - For mennesker med psykiske sårbarheder Skolen for Recovery - For mennesker med psykiske sårbarheder Efterårskurser 2013 www.skolenforrecovery.dk Indholdsfortegnelse Om Skolen for Recovery s. 2 Undervisere s. 4 Kurser: Kreativt Værksted s. 5

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

Følg mig. Jesus ønsker vi skal være hans venner.

Følg mig. Jesus ønsker vi skal være hans venner. LEKTIE År B 1. kvartal Lektie 13 Følg mig Ugens tekst og referencer: Luk 5,1-11. Joh 1,35-42. Den Store Mester, kap. 30. Huskevers: I er mine venner. (Joh 15,14) Hovedformålet er, at børnene Ved, at Jesus

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Brug hinanden 11 historier om frivillighed

Brug hinanden 11 historier om frivillighed Brug hinanden 11 historier om frivillighed Redaktion: Frivilligafdelingen Tekst: Gitte Roe Eriksen Foto: Stefan Kai Nielsen, EKKO Pressefoto Grafisk design: Lotte Rask Tryk: KLS Grafisk Hus A/S Oplag:

Læs mere

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr.

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. - Min tryghed Medlemstilbud Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. Alt det med småt Hos dukapc behandler vi folk pænt, og vi regner med, at vores kunder gør det samme. Derfor

Læs mere