DesignCore. Monteringsvejledning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DesignCore. Monteringsvejledning"

Transkript

1 DesignCore Produktinformation DesignCore er et homogent gennemfarvet materiale, baseret på mineraler og acryler tilsat farvepigmenter. Produktet er særdeles tæt i overfladen og absorberer derfor ikke farvestoffer som f.eks. vin og rødbedesaft. Pladerne udmærker sig især ved at man kan lave usynlige samlinger, samt at der kan leveres vaske i nogle DesignCore farver. Generelt Ved modtagelse af DesignCore plader er det vigtig at emballagen kontrolleres for evt. transportskader. Er der skader skal det anføres på fragtbrevet inden underskrift herfor. Evt. skader anmeldes straks til forhandler. Opbevaring Bordplade i DesignCore opbevares liggende vandret med strøer mellem hver enkelt plade - også mod gulv. Det anbefales at bordpladerne opbevares i det rum de skal monteres i, eller i tilsvarende temperaturer i 24 timer inden montage påbegyndes. Før montering påbegyndes Bordpladen kontrolleres for mål, vinkler, ridser, farve eller lignende. Skulle det mod forventning være nødvendig at reklamere over en bordplade, skal dette ske omgående, og altid før montage påbegyndes. Monterede plader betragtes som godkendte! Vi påtager sig ikke reklamationsforpligtigelser for færdigt monterede plader, der er behæftet med skader eller lign.

2 DesignCore 40 mm DesignCore (3mm top på spånplade): Pladerne lægges løs på skab for at sikre at evt. samling kan gøres tæt. Det kan være nødvendigt at justere fra underlag med mellemlæg, for at bordpladen er plant understøttet i hele længde/bredden. Når pladen ligger vandret gøres klar til evt. samlinger. Samling afrenses med acetone eller propyl-alkohol så evt. fedtede fingre fjernes. Når afrensning har fundet sted må der ikke røres ved samlingen, dette vil gøre samlingen synlig. Først smøres PVA lim på spånpladekanten og herefter ilægges 2-komponent lim på DesignCore kanten. Start med at trykke lim ud på et stykke pap, så man er sikker på at limen er korrekt blandet. Efter påføring af lim trækkes pladerne på plads med samlebeslagene. Herefter skal limen tørre cirka 1 time afhængig af temperaturen. Når limen er hærdet sliber man over samlingen, begynd med den groveste 100 my først. Der slibes med exentersliber, der skal ikke trykkes på sliberen. Herefter skal der skiftes til 60 my og der slibes længere ud på pladen. Der afsluttes med den fineste 40 my som tilsvarer DesignCore overfladen. 10 mm DesignCore Arbejdsgangen er den samme som for 40 mm, dog anvendes der ikke samlebeslag. I stedet for disse trækkes pladerne sammen med udtrukket tape på oversiden af pladen i min. 4 baner pr. 60 cm bredde. Der lægges liste på begge side af samlingen så tapen ikke rører ved limen. Fugt og dampbeskyttelse Kun 40 mm DesignCore kræver beskyttelse med alukraft som beskyttelse mod fugt over opvaskermaskine eller foran vask. Ved udskæring til komfur skal kanter beskyttes med alukraft hele vejen rundt. Rengøring før brug Efter montering rengøres bordpladen med lunkent vand i opvredet ren klud. Herefter er pladen klar til brug.

3 Massivtræ Produktinformation Massivtræsplader er naturprodukter der er født med naturgivne egenskaber som er nødvendig at respektere. Hver sin træsort med karakteristiske struktur og farve. Disse kan indbyrdes variere fra stav til stav, hvilket er naturlig og ønskeligt. Små fine ridser/revner er en naturlig del af naturtræ og berrettiger derfor ikke til reklamation. Ved bordpladens levering er træet tørret til ca 8% fugtindhold, hvilket giver en ligevægt i luftfugtighed på 50-60%. Generelt Ved modtagelse af massive træbordplader er det vigtig at emballagen kontrolleres for evt. transportskader. Er der skader skal det anføres på fragtbrevet inden underskrift herfor. Evt. skader anmeldes straks til forhandler. Opbevaring Bordplade i massivtræ opbevares liggende vandret med strøer mellem hver enkelt plade, også mod gulv. Plastunderlag anbefales især ved nybyggeri eller renovering hvor der er tilført fugt. Skal opbevares i rum med normalt rumfugtighed på %. Pas på temperatursvingninger og evt byggefugt. Ved højere rumfugt kan pladen udvide sig op til 10mm i bredden, samt begynde at krumme. Træbordplader anbefales opbevaret i det rum de skal anvendes 24 timer inden montage. Montering bør foretages inden 8 dage fra modtagelse for at mindske muligheden for udvidelse/krumning. Skulle der opstå krumninger, kontakt venligst forhandler. Før montering påbegyndes Bordpladen kontrolleres for mål, vinkler, ridser,træsort eller lignende. Skulle det mod forventning være nødvendig at reklamere over en bordplade, skal dette ske omgående, og altid før montage påbegyndes. Monterede plader betragtes som godkendte. Vi påtager sig ikke reklamationsforpligtigelser for færdigt monterede plader, der er behæftet med skader eller lign.

4 Massivtræ Montage Pladerne lægges sammen til en prøvesamling, for at se om evt. samlinger kan gøres tæt. Det kan være nødvendigt at justere fra underlag med mellemlæg, for at bordpladen er plan understøttet i hele længde/bredde. Det anbefales at der er 5 mm luft i bagkant til udvidelse. Hvis underskabe er med fuld top bores 3 stk min. 25mm huller i bagerste del af toppen af skabet for luftcirkulation. Dette gøres i alle skabe. På skabene lægges for hvert skab 3mm afstandslister. Hvis underskabe er med åben top anvendes der ikke afstandslister. Bordpladen skal fastskrues til køkkenet for hver 25 cm (3 i en 60 cm bred plade) i bredden og i længden pr min 60 cm eller i hvert skab. Der anvendes skruer og spændskiver. Bor 10mm huller i køkkenelementet i bagkant, i midten og ved forkant. Skru skruer med spændskiver i midten af hullerne op i bordpladen. Bordpladen kan hermed arbejde i bredderetning. Skruen skal ikke spændes så hårdt at det kan forhindre pladen i at kunne arbejde. Er der ikke top i skabene anvendes vinkelbeslag som befæstiges på korpuskanten. Samling af bordplade Ved samlinger anvendes medsendte PVC liste i notgangen. Før sammenspænding er det vigtig at sikre sig, at pladerne flugter i overfladen, i bagsiden, midt på og ved forkant af bordpladen. Herefter påføres medsendte fugemasse i hele samlingens bredde. Forsegling skal være tæt uden lufthuller på den øverste del af pladen. Pladerne fastspændes med spændebeslag og justeres i oversiden, så pladerne indbyrdes ligger plan. Evt. niveauforskelle kan efterpudses med sandpapir. Overskydende fugemasse skrabes efter 5-10 min. af med et stykke pap eller lign. Rester af fugemasse fjernes med sæbevand. Ved bordplader med sargkant anvendes lister til udfyldning for min. hvert skab. Disse gøres fast til køkkenelementerne så man stadig kan lave en fornøden fastgørelse af bordpladen hertil. Ved bordplader med udhæng ud over køkkenelementer, anbefales ilægning af T-jern hvis udhæng er mere end 20 cm i bredden og 50 cm i længden.

5 Massivtræ Fugt og dampbeskyttelse Over opvaskemaskiner skal massivtræbordpladens underside beskyttes med påklæbet alukraft i hele bordpladens bredde og ind over naboskabene. Ender mod varmekilder (komfurer) skal ligeledes beskyttes mod udtørring med påklæbet alukraft. Kaffemaskine og andre redskaber der udvikler varme, bør ikke stilles direkte på bordpladen. Bordplader der er monteret i umiddelbar nærhed af radiatorer skal påklæbes passende alufolie. Udskæringer Ved dobbeltudskæringer (vask-komfur-eller komfur-komfur) skal afstanden være mindst 25 cm af hensyn til udtørring. Der skal være min. 25 cm fra udskæring/ vask til evt. endekant. Der anbefales 5 mm luft ved udskæringer for rørgennemføringer, mure osv. Gennemføringer sikres mod kondens med silicone. Rengøring før brug Efter montering rengøres bordpladen grundigt med lunkent vand i opvredet klud. Herefter gives et tyndt lag olie. Den overskydende olie tørres af efter 5 min. Der kan slibes let med slibesvamp.

6 Laminat Før montering påbegyndes Kontroller bordpladen for evt. transportskader. Er der synlige skader på emballagen skal der gøres anmærkning på fragtbrevet inden der underskrives. Bordpladen kontrolleres for mål,vinkler, ridser, farve eller lignende. Laminatbordplader skal altid opbevares i tørt indeklima for at forebygge krumninger. Skulle det mod forventning være nødvendig at reklamere over en bordplade, skal dette ske omgående, og altid før montage påbegyndes. Monterede plader betragtes som godkendte. Vi påtager sig ikke reklamationsforpligtigelser for færdigt monterede plader, der er behæftet med skader eller lign. Montage Før montage skal underlaget tjekkes. Skabene skal være opstillet vandret og i vinkel med hinanden. Forekommer der mindre niveauforskelle skal det justeres. Bordpladen skal altid være understøttet i længde/bredderetning. Bordpladerne lægges løst op på elementerne for at kontrollere om mål og vinkler passer. Forbered anvendelse af skruetvinger, kiler mellemlæg, skruer og lign. Ved samlinger anvendes medsendte PVC liste i notgangen. Før sammenspænding er det vigtig at sikre sig, at pladerne flugter i overfladen, i bagsiden, midt på og ved forkant af bordpladen. Herefter påføres medsendte fugemasse i hele samlingens bredde. Forsegling skal være tæt uden lufthuller på den øverste del af spånpladen. Pladerne fastspændes med spændebeslag og justeres i oversiden så pladerne indbyrdes ligger plan. Overskydende fugemasse skrabes efter 5-10 min. af med et stykke pap eller lign. Rester af fugemasse fjernes med sæbevand. Til slut fastgøres bordpladen til køkkenelementerne med skruer/skiver. Skruerne afpasses i længde, vær opmærksom på hvor/om der er top i køkkenelementer.

7 Laminat Fugt og dampbeskyttelse En postformet plade er fra fabrik forsynet med laminat på undersiden af forkant tillige med en speciel forsegling som beskytter mod fugtindtrængning. Under bordplader med lige kanter monteres fugtspærre foran vask. Over opvaskemaskine beskyttes underside af forkant med fugtspærre. Udboring af hul til evt. bl.batteri forsegles.(smøres med evt vandfast lim). Udskæringer Udskæringer for komfurer og rørgennemføringer må ikke udføres med skarpe vinkler, de skal min. være radius 5 mm. Komfurets overkant skal ligge 2mm over bordpladens højde. Rengøring før brug Efter monterig rengøres bordplade grundigt med lunkent vand iblandet alm. rengøringsmiddel eller laminatrens.

DesignCore. Monteringsvejledning

DesignCore. Monteringsvejledning DesignCore Produktinformation DesignCore er et homogent gennemfarvet materiale, baseret på mineraler og acryler tilsat farvepigmenter. Produktet er særdeles tæt i overfladen og absorberer derfor ikke farvestoffer

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Glas. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Glas. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Glas... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Glasbordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst mulig glæde af

Læs mere

SPEKVA. Montagevejledning. Massivtræ. August 2013. www.spekva.com

SPEKVA. Montagevejledning. Massivtræ. August 2013. www.spekva.com Montagevejledning Massivtræ August 2013 www.spekva.com Indholdsfortegnelse Side Før monteringen - reklamationsret... 3 Modtagelse og opbevaring... 4 Placering... 4 Samling af bordplader... 5 Fastgørelse...

Læs mere

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse!

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Generelt Kontroller altid bordpladen ved modtagelsen. Ved modtagelse af din

Læs mere

KONTROLLER BORDPLADEN VED MODTAGELSEN

KONTROLLER BORDPLADEN VED MODTAGELSEN DK M O N T A G E O G V E D L I G E H O L D A F MASSIVTRÆS BORDPLADE KONTROLLER BORDPLADEN VED MODTAGELSEN! Finder du grund til at reklamere over det leverede produkt, skal dette ske til din forhandler

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Kompaktlaminat. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Kompaktlaminat. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Kompaktlaminat... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Kompaktlaminatbordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE MONTAGEVEJLEDNING. 08 Vask og vandrør

INDHOLDSFORTEGNELSE MONTAGEVEJLEDNING. 08 Vask og vandrør MONTAGE 02 MONTAGEVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE 03 Før montering 04 Modtagelse og opbevaring 04 Samling af bordplader 05 Montering 05 Bordplader med forkantsliste 06 Bordplader med gavlløsning 06 Bordplader

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Stål. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Stål. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Stål... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Stålbordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst mulig glæde af

Læs mere

FSC MASSIVTRÆS BORDPLADER

FSC MASSIVTRÆS BORDPLADER FSC MASSIVTRÆS BORDPLADER Monterings- og vedligeholdelses vejledning MONTERINGSVEJLEDNING Tillykke med Deres nye bordplader i massivtræ. For at få den fulde glæde af dem i mange år fremover, er det vigtigt,

Læs mere

- den naturlige løsning

- den naturlige løsning 937020072 02 Montering og Rengøring af Caesarstonebordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup Telefon 7558 2511. Fax 7558 3611 www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Caesarstone...

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat låger Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående

Læs mere

Massiv bordplader.... kvalitet hele vejen igennem. Oktober 2007 DK

Massiv bordplader.... kvalitet hele vejen igennem. Oktober 2007 DK Massiv bordplader... kvalitet hele vejen igennem Oktober 2007 DK Horn Bordplader A/S blev grundlagt i 1991 af Karl Nielsen og Ove Jørgensen og er i dag blandt Danmarks førende producenter af kvalitetsbordplader

Læs mere

KONTROLLER BORDPLADEN VED MODTAGELSEN

KONTROLLER BORDPLADEN VED MODTAGELSEN DK MONTAGE OG VEDLIGEHOLD AF MASSIVTRÆS BORDPLADE! KONTROLLER BORDPLADEN VED MODTAGELSEN Finder du grund til at reklamere over det leverede produkt, skal dette ske til din forhandler inden montage påbegyndes,

Læs mere

LAMINATBORDPLADER. Monterings- og vedligeholdelsesvejledning. Tillykke med Deres nye laminatbordplader.

LAMINATBORDPLADER. Monterings- og vedligeholdelsesvejledning. Tillykke med Deres nye laminatbordplader. LAMINATBORDPLADER Monterings- og vedligeholdelsesvejledning Tillykke med Deres nye laminatbordplader. For at få den fulde glæde af dem i mange år, er det vigtigt, at De ved modtagelse gennemlæser denne

Læs mere

FSC Massivtræs bordplader

FSC Massivtræs bordplader Vigtig information! Vedr. pleje: Se side 7 FSC Massivtræs bordplader Monterings- og vedligeholdelses vejledning MONTERINGSVEJLEDNING Tillykke med din nye bordplade i massiv træ. For at få den fulde glæde

Læs mere

KOMPAKTLAMINAT BORDPLADER

KOMPAKTLAMINAT BORDPLADER KOMPAKTLAMINAT BORDPLADER Monterings- og vedligeholdelses vejledning Tillykke med Deres nye bordplader i Kompaktlaminat. For at få den fulde glæde af dem i mange år, er det vigtigt, at De ved modtagelse

Læs mere

LAMINATBORDPLADER. Monterings- og vedligeholdelsesvejledning. Tillykke med Deres nye laminatbordplader.

LAMINATBORDPLADER. Monterings- og vedligeholdelsesvejledning. Tillykke med Deres nye laminatbordplader. LAMINATBORDPLADER Monterings- og vedligeholdelsesvejledning Tillykke med Deres nye laminatbordplader. For at få den fulde glæde af dem i mange år, er det vigtigt, at De ved modtagelse gennemlæser denne

Læs mere

Montering og Pleje af CaesarStone

Montering og Pleje af CaesarStone Montering og Pleje af CaesarStone bordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Side CaesarStone 2 Modtagelse 3 Montering 4 Fastgørelse

Læs mere

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT LÅGER Regelmæssig rengøring Anvend en blød klud opvredet i lunkent vand, der gerne må være tilsat et almindelig rengøringsmiddel

Læs mere

LAMINATBORDPLADER. Monterings- og vedligeholdelsesvejledning. Tillykke med Deres nye laminatbordplader.

LAMINATBORDPLADER. Monterings- og vedligeholdelsesvejledning. Tillykke med Deres nye laminatbordplader. LAMINATBORDPLADER Monterings- og vedligeholdelsesvejledning Tillykke med Deres nye laminatbordplader. For at få den fulde glæde af dem i mange år, er det vigtigt, at De ved modtagelse gennemlæser denne

Læs mere

Rigitone BIG system Monteringsvejledning

Rigitone BIG system Monteringsvejledning Rigitone BIG system Monteringsvejledning Design og teknik Produktbeskrivelse / anvendelse Rigitone BIG med kant A1 er et fuldperforeret akustikloft, der fremstår som en ubrudt flade uden synlige samlinger.

Læs mere

MONTAGE -OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING MASSIV TRÆ STÅL CORIAN BETON LINOLEUM PRODUCT INNOVATORS, NOT IMITATORS...

MONTAGE -OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING MASSIV TRÆ STÅL CORIAN BETON LINOLEUM PRODUCT INNOVATORS, NOT IMITATORS... MONTAGE -OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING MASSIV TRÆ STÅL CORIAN BETON LINOLEUM PRODUCT INNOVATORS, NOT IMITATORS... Product innovators, not imitators... Indholdsfortegnelse: Side 3 Monteringsvejledning Side

Læs mere

Samlevejledning & Monteringsvejledning

Samlevejledning & Monteringsvejledning Samlevejledning & Monteringsvejledning Indholdsfortegnelse Monterinsgvejledning: Standard køkken.. s. 3 Standard bad.. s. 4 Sokkel... s. 5 NB: Til montering har du brug for: Hammer, vaterpas, skruemaskine/

Læs mere

For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende.

For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende. Læggevejledning HØRNING Origin massive plankegulve For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende. Hørning

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Getacore. ... kvalitet hele vejen igennem. Juni 2010 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Getacore. ... kvalitet hele vejen igennem. Juni 2010 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Getacore... kvalitet hele vejen igennem Juni 2010 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Getacorebordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst mulig glæde

Læs mere

KOMPAKTLAMINAT bordplader

KOMPAKTLAMINAT bordplader KOMPAKTLAMINAT bordplader Monterings- og vedligeholdelses vejledning Tillykke med Deres nye bordplader i Kompaktlaminat. For at få den fulde glæde af dem i mange år, er det vigtigt, at De ved modtagelse

Læs mere

Udnyt pladsen rør ingen hindringer

Udnyt pladsen rør ingen hindringer Udnyt pladsen rør ingen hindringer [før] Masser af rør, der samler støv og tager plads op. Nu skal der sættes et bord og nogle skabe op, så man kan bruge rummet til noget. Det har vi brugt Materialer Køkkenelementer

Læs mere

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De Montagevejledning: Brænderum vare nr. 16632-1 Grundmål: 198x198 cm. 2050 2868 2170 1980 2170 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 110 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90356AS2X3VII 2016-12 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug.

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon.

Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Moduler, bolte og alle samledele tælles op før montage. Værktøj du skal bruge: Hammer Momentnøgler Skruetvinger Træbjælker (bruges som ben ) Beton- eller

Læs mere

Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte BV-Trappen A/S som leverandør af Deres nye trappe.

Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte BV-Trappen A/S som leverandør af Deres nye trappe. Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte som leverandør af Deres nye trappe. Denne monteringsvejledning er ment som en hjælp til samling og montering af Deres trappe. Den dækker de almindelige ting

Læs mere

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Sådan passer du bedst på dit Cube Design produkt Denne vejledning giver dig mulighed for at pleje

Læs mere

Rigitone BIG kant A1 på GK-system Monteringsvejledning

Rigitone BIG kant A1 på GK-system Monteringsvejledning Rigitone BIG kant A1 på GK-system Monteringsvejledning Produktbeskrivelse / anvendelse Rigitone BIG, Kant A1 er et akustikloft der fremstår som en fuldperforeret homogen flade uden synlige samlinger. De

Læs mere

Gulvfliser som køkkenbordplade

Gulvfliser som køkkenbordplade Gulvfliser som køkkenbordplade Jennifer og Kristian Obel Romeyke satte nyt køkken i deres 70 er parcelhus for 9 år siden. Valget faldt dengang på et køkken med træbordplader. Allerede efter 6 år var bordpladerne

Læs mere

Læggevejledning PLANKER

Læggevejledning PLANKER Læggevejledning PLANKER For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O G P L

Læs mere

Montering. Kvik køkken

Montering. Kvik køkken Montering. Kvik køkken Tillykke med dit nye Kvik køkken! Inden du kan tilberede første måltid står du nu overfor monteringen. Med denne guide vil vi forberede dig på monteringen, sikre dig en god proces

Læs mere

BORDPLADER. PRISLISTE Januar 2014. SORT/HVID - til placering på lys baggrund. SORT/HVID - til placering på mørk baggrund

BORDPLADER. PRISLISTE Januar 2014. SORT/HVID - til placering på lys baggrund. SORT/HVID - til placering på mørk baggrund SORT/HVID - til placering på lys baggrund BORDPLADER SORT/HVID - til placering på mørk baggrund PRISLISTE Januar 2014 FARVE - til placering på lys baggrund INDHOLDSFORTEGNELSE Laminater.... 2 Massiv træ...

Læs mere

Coretopbordplader Monterings- og vedligeholdelsesvejledning

Coretopbordplader Monterings- og vedligeholdelsesvejledning Coretopbordplader Monterings- og vedligeholdelsesvejledning Tillykke med Deres nye bordplader i Coretop. For at få den fulde glæde af dem i mange år fremover, er det vigtigt, at De ved modtagelse gennemlæser

Læs mere

- den naturlige løsning

- den naturlige løsning 937020073 02 Montering og Vedligeholdelse af Granitbordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup Telefon 7558 2511. Fax 7558 3611 www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Granit

Læs mere

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT LÅGER Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående rengøring

Læs mere

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B 1 Indeks: Venligst læs denne vejledning omhyggeligt, før samling af produktet påbegyndes. Beskrivelse af medfølgende dele og nødvendigt værktøj 3 Montering

Læs mere

Massivtræ Produktinformation

Massivtræ Produktinformation Produktinformation Træ skaber en varm stemning i rummet. Udvalget af træ er alsidigt og tæller både europæiske og mere eksotiske træsorter, som alle kommer fra FSC certificeret bæredygtigt skovbrug. FSCmærket

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Corian. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Corian. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Corian... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Corian fra Horn Bordplader A/S For at få størst mulig glæde af din

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER

MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER 1 01 MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER Klargøring af rum Der trækkes el- vand- afløb- og aftræk inden montering. Gulv-, væg- og loftarbejde skal være færdiggjort,

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING (DK)

MONTAGEVEJLEDNING (DK) MONTAGEVEJLEDNING (DK) Tillykke med Deres nye møbel fra dk3 ROYAL SYSTEM reolen blev tegnet i 1948 af den legendariske danske designer og producent Poul Cadovius. Det var ét af verdens første væghængte

Læs mere

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation PLEJEVEJLEDNING 02 PLEJEVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE 03 Om træbordplader 04 Rengøring 04 Overfladebehandling 05 Olie og polering 06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation Har

Læs mere

Læggevejledning FEB. 2004

Læggevejledning FEB. 2004 Læggevejledning P L A N K E R For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Mit FinePrint gedruckt - bitte bei www.context-gmbh.de registrieren. Monteringsvejledning for Snebelastning: 1,00 KN / m² Vindbelastningsklassifikation: 2 forklaret trin for trin - 00.1 - Forord Kære kunde!

Læs mere

Hvis du leder efter et billigt haveskur,

Hvis du leder efter et billigt haveskur, Den overdækkede hyggekrog giver skuret en ekstra dimension. Med plads til alle havens redskaber og en hyggekrog oven i købet overgår dette solide haveskur langt de skure, du kan købe dig til. Den solide

Læs mere

linoleum bordplader MONTERINGSVEJLEDNING Monterings- og vedligeholdelses vejledning Tillykke med din nye bordplade i Linoleum.

linoleum bordplader MONTERINGSVEJLEDNING Monterings- og vedligeholdelses vejledning Tillykke med din nye bordplade i Linoleum. linoleum bordplader Monterings- og vedligeholdelses vejledning MONTERINGSVEJLEDNING Tillykke med din nye bordplade i Linoleum. For at få den fulde glæde af dem i mange år fremover, er det vigtigt, at du

Læs mere

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Det er vigtigt at Deres nye vinduer og døre monteres korrekt, og ved at gennemgå nedennævnte vejledning har de et godt udgangspunkt herfor. Vi gør opmærksom

Læs mere

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B 1 Indeks: Venligst læs denne vejledning omhyggeligt, før samling af produktet påbegyndes. Beskrivelse af medfølgende dele og nødvendigt værktøj 3 Montering

Læs mere

Vedligeholdelsesfolder

Vedligeholdelsesfolder Vedligeholdelsesfolder Indholdsfortegnelse Forord... 3 Låger... 4 Skuffer... 4 Korpus... 4 Hængsler... 4-5 Bordplader Plastlaminatbordplader... 5 Laboratoriebejdsede bordplader... 5 Lakerede bordplader...

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Tillykke med dit køb af en balkon fra MinAltan.dk. Det er vigtigt, at du læser hele montagevejledningen og alle samlingsprincipperne grundigt

Læs mere

CORETOP BORDPLADER MONTERINGSVEJLEDNING. Monterings- og vedligeholdelses vejledning. Tillykke med din nye bordplade i Coretop.

CORETOP BORDPLADER MONTERINGSVEJLEDNING. Monterings- og vedligeholdelses vejledning. Tillykke med din nye bordplade i Coretop. CORETOP BORDPLADER Monterings- og vedligeholdelses vejledning MONTERINGSVEJLEDNING Tillykke med din nye bordplade i Coretop. For at få den fulde glæde af dem i mange år fremover, er det vigtigt, at du

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Møbler 01 Tekstiler 02 Skind 02 Bestik 03 Glas 03 Termokander 03 Støbejern (køkken) 04 Skærebrætter 04 Stearinlys 04 MØBLER LAKEREDE TRÆMØBLER - Ved daglig

Læs mere

ProDeck Komposit. ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre.

ProDeck Komposit. ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre. ProDeck KOMPOSIT 2 ProDeck Komposit ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre. ProDeck Komposit har i kraft af materialesammensætningen en flot og hård

Læs mere

Massivtræ Produktinformation

Massivtræ Produktinformation Produktinformation Træ skaber en varm stemning i rummet. Udvalget af træ er alsidigt og tæller både europæiske og mere eksotiske træsorter, som alle kommer fra FSC certificeret bæredygtigt skovbrug. FSC-mærket

Læs mere

Vordingborg Bad. plejeanvisninger

Vordingborg Bad. plejeanvisninger Vordingborg Bad Montage og plejeanvisninger Montagevejledning af dit bad arrangement. Før du påbegynder montage af dine bad skabe, så pak dem ud og gå for synlige skader. Skader på allerede monterede skabe

Læs mere

CORIAN BORDPLADER MONTERINGSVEJLEDNING. Monterings- og vedligeholdelses vejledning. Tillykke med din nye bordplade i Corian

CORIAN BORDPLADER MONTERINGSVEJLEDNING. Monterings- og vedligeholdelses vejledning. Tillykke med din nye bordplade i Corian CORIAN BORDPLADER Monterings- og vedligeholdelses vejledning MONTERINGSVEJLEDNING Tillykke med din nye bordplade i Corian For at få den fulde glæde af dem i mange år fremover, er det vigtigt, at du ved

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ 2010 og facade i hårdttræ Rosewood terrassebrædder Plantage Teak terrassebrædder Plantage Teak er en eksklusiv og formstabil træsort med de samme gode egenskaber som asiatisk teak. Plantage Teak er hurtigt

Læs mere

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER 1) GENERELT QUICKSTEP UNICLIC er et revolutionerende system til lægning af laminatgulve uden brug af lim. Det praktiske not-/ferdesign betyder, at fliserne klikkes sammen.

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning VIGTIG INFORMATION: Læs monteringsanvisningen grundigt igennem inden montering. Følg anvisningerne i manualen og opbevar den til senere brug ADVARSEL VEDRØRENDE

Læs mere

En rigtig På en varm sommerdag er denne amerikanske liggestol det perfekte sted at opholde sig.

En rigtig På en varm sommerdag er denne amerikanske liggestol det perfekte sted at opholde sig. En rigtig På en varm sommerdag er denne amerikanske liggestol det perfekte sted at opholde sig. 38 Af Søren Stensgård. Foto: Lasse Hansen. Tegning: Christian Raun Gør Det Selv 7/2003 Også uden skamlen

Læs mere

Oliering og Pleje af Trægulve

Oliering og Pleje af Trægulve Oliering og Pleje af Trægulve 1. Oliering - nylagte ubehandlede massive trægulve 2. Plejeoliering - nylagte fabriksolierede trægulve 3. Plejeoliering eksisterende olierede trægulve 4. Rengøring og vask

Læs mere

Monteringsvejledning til delt stålkarm

Monteringsvejledning til delt stålkarm Monteringsvejledning til delt stålkarm A- UA U- AA AU UU Leverancen omfatter monteringspose med:. 4 stk. T5 6,0x65 Til fastgørelse af karm i væg.. 0 stk. RTB T5 ST4,8x9 Til listemontage. 3. 4 stk. RTR

Læs mere

Dansk design du har råd til MONTERINGSVEILEDNING KOMPAKTLAMINAT MONTERINGSVEILEDNING - KOMTAKTLAMINAT BENKEPLATE

Dansk design du har råd til MONTERINGSVEILEDNING KOMPAKTLAMINAT MONTERINGSVEILEDNING - KOMTAKTLAMINAT BENKEPLATE Dansk design du har råd til MONTERINGSVEILEDNING KOMPAKTLAMINAT Ved modtagelse Kontroller straks emballagen for evt. synlige fragtskader og anmeld disse til chaufføren og via notering på fragtbrevet. Anmeldelsen

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 2137 2170 2400 1900 3200 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

FSC MASSIVTRÆS BORDPLADER

FSC MASSIVTRÆS BORDPLADER VIGTIG INFORMATION! Vedr. pleje: Se side 7 FSC MASSIVTRÆS BORDPLADER Monterings- og vedligeholdelses vejledning MONTERINGSVEJLEDNING Tillykke med din nye bordplade i massiv træ. For at få den fulde glæde

Læs mere

SPAANDEX VÆG/GULV. Spånplader til gulve og vægge! MONTERINGSANVISNING

SPAANDEX VÆG/GULV. Spånplader til gulve og vægge! MONTERINGSANVISNING Spånplader til gulve og vægge! SPAANDEX VÆG/GULV MONTERINGSANVISNING 1 Pindstrup 8550 Ryomgård Danmark T. 8974 7400 F. 8974 7497 www.novopan.dk salg@novopan.dk TYPE BLAD 2 FAS Monteringsanvisning - NOVOPAN

Læs mere

Renovering af gulve og vægge i servicerum

Renovering af gulve og vægge i servicerum Renovering af gulve og vægge i servicerum Tyndfilm epoxybehandling. Slutbehandling med NM 50 Aqua Super. Evt. mellembehandling NM 50 Aqua Super (NM 50 Aqua Super) NM 50 Aqua Super 1. Klargøring af underlag

Læs mere

Monteringsvejledning. for Carport Baden. forklaret trin for trin

Monteringsvejledning. for Carport Baden. forklaret trin for trin Monteringsvejledning for forklaret trin for trin - 00.1 - Forord Kære kunde! Ved hjælp af vores udførlige monteringsvejledning skulle samlingen af et af vores komplet leverede carport-byggesæt ikke være

Læs mere

Samlevejledning Møbel - Høj

Samlevejledning Møbel - Høj TTICCO Samlevejledning Møbel - Høj Fritstående & indbygget Kommode, reol & skab Solo, duo & trio Godt i gang Husk Beskyt underlag og møbel? Værktøj? + = www.atticco.dk Tlf.: +45 23 29 79 47 Værktøj du

Læs mere

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed.

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Monteringsvejledning max 40 kg max 5 kg Montering med 2 personer! max 40 kg Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 96582AS6X1VIII 2018-03 Kære kunde! Gem vejledningen til senere

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Granit Komposit. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Granit Komposit. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Granit Komposit... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Granit/Komposit bordplade fra Horn Bordplader A/S For at få

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Vahle Døre og Vinduer A/S * Fabriksvej 5 * DK-8544 Mørke * Tlf. +45 86 37 24 77 * Fax +45 86 37 24 78 * www.jetrae.dk * jetrae@vahle.dk Monteringsvejledning 1. Placer døren i muråbningen

Læs mere

CMT650. Fræseskabelon til bordsamling BRUGERMANUAL

CMT650. Fræseskabelon til bordsamling BRUGERMANUAL CMT650 Fræseskabelon til bordsamling BRUGERMANUAL Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse....side 2 Hvad indeholder sættet.....side 3 Hvad skal man ellers bruge......side 4 Generelle sikkerheds forskrifter

Læs mere

Læggeanvisning for Everfloor Marinegulve 14 mm side 1 Læs hele læggeanvisningen inden montering påbegyndes Bryd ikke emballagen før gulvet lægges. Pakken opbevares i rummet 48 timer før lægning. Egnede

Læs mere

Vedligeholdelse af Massivtræsbordplader

Vedligeholdelse af Massivtræsbordplader Vedligeholdelse af Massivtræsbordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S KÆRMINDEVEJ 2. DK-6580 VAMDRUP TELEFON +45 7558 2511. FAX +45 7558 3611 WWW.SPEKVA.DK Indholdsfortegnelse Massivtræ - et ægte

Læs mere

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION KÆRE KUNDE Tillykke og tak for, at du har købt din terrazzo- eller betonbordplade hos Contec Prefab. Vi håber du er tilfreds med produktet. For at få glæde af din flotte

Læs mere

Læggevejledning. 21mm SLOTSPLANKER. 2 2 mm LAMELGULVE

Læggevejledning. 21mm SLOTSPLANKER. 2 2 mm LAMELGULVE Læggevejledning 21mm SLOTSPLANKER samt 2 2 mm LAMELGULVE For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. Beskrivelser og billeder er vejledende. MARTS 2012 Hørning Parket A/S Skellerupvej

Læs mere

Læggevejledning Plus-Mad Douglas gulv planker hele og faldende længder. Januar 2011. Generelt Side 2. Lægning på strøer og bjælkelag Side 3

Læggevejledning Plus-Mad Douglas gulv planker hele og faldende længder. Januar 2011. Generelt Side 2. Lægning på strøer og bjælkelag Side 3 Plus-Mad Læggevejledning Plus-Mad Douglas gulv planker hele og faldende længder. Januar 2011 Indhold Generelt Side 2 Lægning på strøer og bjælkelag Side 3 Lægning på Beton Side 4 Fuldlimning Side 5 Gulvvarme

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne M-1700-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 1700 brusedør. Læs venligst

Læs mere

Læggevejledning 20-22 mm

Læggevejledning 20-22 mm Læggevejledning 20-22 mm Massivt plankegulv, lamelparket/-plank i 20-22 mm med eller uden gummifuge (gummifuge kun til massiv, gummiliste kun til lamel). Planker med fejl frasorteres inden lægning. Husk:

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 120 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93193HB11XVIII 2017-10 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug.

Læs mere

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed.

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Monteringsvejledning max 40 kg max 40 kg max kg Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 9683AS6X1VIII 2018-03 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug.

Læs mere

Bygning af hul pagaj i fyrretræ. (vægt 850 til 950g). Pagajbyg - 1

Bygning af hul pagaj i fyrretræ. (vægt 850 til 950g). Pagajbyg - 1 Bygning af hul pagaj i fyrretræ. (vægt 850 til 950g). Pagajbyg - 1 Grøndlandspagajer laves normalt i cedertræ fordi det er en let træsort. En pagaj lavet i cedertræ kan normalt laves i en færdig vægt lidt

Læs mere

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION Copyright Nordiske Hjem KÆRE KUNDE Tillykke og tak for, at du har købt din terrazzo- eller højstyrkebetonbordplade produceret af Contec Prefab. Vi håber du er tilfreds

Læs mere

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION KÆRE KUNDE Tillykke og tak for, at du har købt din terrazzo- eller højstyrkebetonbordplade produceret af Contec Prefab. Vi håber du er tilfreds med produktet. For at få

Læs mere

Læggevejledning P A R K E T

Læggevejledning P A R K E T Læggevejledning P A R K E T For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O G

Læs mere

KØKKENBORDPLADER DuPont Corian FormaCor

KØKKENBORDPLADER DuPont Corian FormaCor KØKKENBORDPLADER DuPont Corian FormaCor www.qualitybrands.dk K-bord/1301 Kundetilpassede bordplader QualityBrands.dk er din danske bordpladespecialist. Vores produktion foregår hos Danmarks ældste og mest

Læs mere

Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S

Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Denne vejledning hjælper dig med at pleje og vedligeholde dine produkter fra Cube Design, så

Læs mere

Tillykke med din nye unica line bruseløsning. Håndtering

Tillykke med din nye unica line bruseløsning. Håndtering vejledninger unica line bruseløsning Tillykke med din nye unica line bruseløsning Når du har valgt en unica line løsning i glas, har du valgt at kombinere moderne design og kvalitet. Vi er sikre på, at

Læs mere

2 APPARATETS MÅL. Apparatets mål i mm: A Apparatets fulde høje (inkl. monteringsskinner) 640 B Apparatets fulde bredde 855

2 APPARATETS MÅL. Apparatets mål i mm: A Apparatets fulde høje (inkl. monteringsskinner) 640 B Apparatets fulde bredde 855 APPARATETS MÅL Tegningen er blot til illustration D C B A Apparatets mål i mm: CoolDrawer RB90S A Apparatets fulde høje (inkl. monteringsskinner) 640 B Apparatets fulde bredde 855 C Apparatets fulde dybde

Læs mere

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

ALUMINIUMRAMMEGLASPARTIER EI30 montagevejledning

ALUMINIUMRAMMEGLASPARTIER EI30 montagevejledning løsning med tætninger uden tætningsfane Det er af stor betydning for dørens brand og/eller lydtekniske egenskaber, at den bliver korrekt monteret. Den, der udfører monteringen, er ansvarlig for, at døren

Læs mere

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

DRIFT- OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

DRIFT- OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING DRIFT- OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING Tillykke med dit nye inventar fra Svane Køkkenet Et nyt køkken skal naturligvis holde i mange år og derfor er det vigtigt at behandle materialerne på den rigtige måde.

Læs mere