Kre aktiviteter Gruppe-specialist Hytter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kre aktiviteter Gruppe-specialist Hytter"

Transkript

1 1 Kre aktiviteter Gruppe-specialist Hytter Natur Hygge Action Workshops Spil Mad

2 2 for jer, der har lyst til at være kreative eller aktive. For jer, som har trang, energi og behov for at skabe, lege, bruge jeres krop, hænder eller højre hjernehalvdel. For jer, som ønsker sig camping- eller hytteferie på en KREAKTIV plads..! Kreaktiviteter for jer, der har lyst til at udnytte de aktiviteter, som Krakær Camping tilbyder. Et væld af aktiviteter arrangeret og organiseret i forskellige grupper, der tilgodeser dine interesseområder. Flere af aktiviteterne er baseret på sociale relationer, hvor du kan være sammen med din familie eller andre campister. Andre aktiviteter bærer præg af dit individuelle behov for action eller for at være aktiv. Spil Action Spil Action Mad Natur Mad Natur Workshops Workshop Hygge Hygge Indehaverne af Krakær Camping, Winnie og Per Nielsen og børn, sørger for, at rammerne er til stede for den uforglemmelige campingoplevelse på den kre aktive plads. Gruppe-specialist for jer, der skal bruge masser af plads både inde og ude. Krakær Camping har masser af erfaring med arrangementer, hvor flere eller mange mennesker samles og fester, mødes eller holder events. Erfaringen gælder også i forbindelse med bespisning og arrangementer. Gæsterne nyder faciliteterne hos Krakær Camping, og muligheden for at plaske rundt i poolen.

3 3 Krakær Camping ligger smukt og naturskønt i grønne omgivelser på et kuperet område mindre end 7 km fra Ebeltoft. Sæsonpladser Det siger kunderne..! -for jer, der ønsker at campere i en længere periode og ikke har lyst til at pakke sammen. Mange fordele for sæsongæster på Krakær. Se mere på Vi valgte jer som fastliggerplads fordi den service, vi fik ved ankomst, var høflig og imødekommende og vi fik en fin information. Brit og Troels, Hornslet Hytter for jer, der vil være campister, selv om I ikke har en campingvogn. Eller når familien og gode venner kommer på besøg. Vi vil gerne sige tak på egne og vores børns vegne for nogle ualmindelige gode dage på Krakær Camping. I er afslappede, imødekommende og professionelle, og vores børn var ret vilde med opholdet. De venligste hilsner, Elisabeth og Poul, Højbjerg Pladsen er som den altid har været, fyldt med liv, skønne omgivelser og ikke mindst en fantastisk lejrfamilie, som formoder at holde gang i diverse aktiviteter for både børn og voksne. Vi ses helt sikkert en anden gang. Boutrup, Søborg. 2012

4 4 Action Rideture Besøg vores nabo, Vinkærgård, og oplev naturen omkring campingpladsen på de islandske heste på egen hånd eller på en guidet tur. Cykelture Har du din cykel med, er der en god mulighed for at komme ud og opleve den fantastiske natur på Mols på helt tæt hold. Vi har cykelruter af forskellig længde til gratis udlevering i receptionen. for jer, der holder af bevægelse og bruge kroppen og som har svært ved at sidde stille. Kondibingo Køb en bingoplade og begiv dig ud på ruten for at se om du kan få bingo. Gå alene eller sammen med andre. Du bestemmer selv tempoet. Beskedne præmier til vinderne. Paintball Prøv en kamp mod familien eller vennerne på den nærliggende paintballbane. Eliminer modstanderen med paintballgeværet mens du selv undgår at blive ramt. Fodboldgolf Prøv en sjov aktivitet, som er velegnet til hele familien. Få nemt et par timer til at gå på den nærliggende bane, der er Danmarks højeste beliggende fodboldgolf bane.

5 5 Workshop Malerværksted Find din indre van Gogh frem og udfold dig i malerkunstens muligheder. Sæt dine penselstrøg på lærredet, mal på en æske eller andre spændende ting. Maling og pensler udlånes og maleemner kan købes. Perle-værksted Lav flotte halskæder, armbånd eller andre sjove ting af perler. Vi har perler af glas, træ og plastic. Kom og bliv grebet af perlernes magi. Betaling efter forbrug. T-shirt maling Design din egen T-shirt med sjove motiver eller brug fri fantasi. for jer, der er til den kreative side med farver, materialer og værktøjer. Til jer, som har lyst til at skabe og udforske. Balle Lyspunkt er et lokalt lysstøberi, kun 15 km fra campingpladsen, hvor du selv kan dyppe dine egne lys. Skab et mesterværk, som vil pynte derhjemme eller brug det som gave. Besøg også vores butik med de mange hjemmestøbte lys, designerlys og pynteting. Vestergade 10, 8444 Balle Kollage-værksted Vær kreativ med mange forskellige materialer. Lav et flot billede med materialer fra naturen, udklip fra blade eller egne fotos. Kun fantasien sætter grænser. Forskellige materialer til rådighed. Glaspusteri Hvad enten du besøger Ebeltoft Glasmuseum eller de mange små glaspusterier i området, er der mulighed for at se produktionen af glaskunst. På Glasmuseet kan man flere gange i løbet af året selv være aktiv i værkstedet. Mulighed for at leje værksted og hyttemester til specialarrangementer. Stearinlys-værksted Prøv dig frem med selv at skabe lys stearinlys. Lav mosaiklys, dryp lys eller dekorer lys med servietter. Mulighed for kurser ved flere interesserede. Mosaik Mosaik er udsmykning med små stykker glas, papir, marmor osv., der tilsammen danner et billede. Pynt en bakke, en æske, en notesbog eller en glasplade. Prøv det i vores workshops. Sjovt for både børn og voksne.

6 6 Spil Minigolf Tag en dyst med vennerne eller familien på vores 12-hullers minigolfbane med forhindringer af forskellig sværhedsgrad. Udstyr lejes i butikken. Vandvolley i poolen På en solskinsdag sætter vi gerne nettet op i poolen og så er der vandvolleykamp for store og små. for jer, der tænder på at vinde og udfordre hinanden og som har lyst til at lege. Bordtennis Har du hurtige reflekser, så prøv en duel på vores udendørs bordtennisbord eller indendørs i aktivitetsrummet. Eget udstyr benyttes eller lejes i butikken. Udlån af brætspil Hvad er mere hyggeligt end at sidde om bordet og spille et brætspil med familien. Vi har forskellige for både børn og voksne, som gratis kan lånes i butikken. Wii sport spil Hvem siger, at computerspil ikke kan give sved på panden? Her er mulighed for at vise venner og familie, hvor skrap du er til de mange sportsgrene på Wii en. Golf Er golf lige dig eller har du lyst til at prøve den populære sport? Der er flere golfbaner i området og der er også mulighed for Pay & Play. Flere steder er der mulighed for at leje udstyr.

7 7 Mad Dagens ret fredage / udvalgte dage Gider du heller ikke lave mad om fredagen, når du lige er ankommet på campingpladsen? Så kom op og få dagens ret i caféen. Det er god dansk mad som vor mor lavede den. Fælles grillaften Tag grillsteaken og frankfurteren med, når vi tænder den store grill på bålpladsen ved festteltet og stiller an til fællesspisning. Der er mulighed for at købe drikkevarer. Alt mad medbringes selv. for jer, der kan lide smagen af god mad og for jer, som også kan li at tilberede den. For jer, der kan li at nyde den gode smag. Ølsmagning Øl er ikke bare en kold fadøl fra hanen. Her er en spændende mulighed for at få en rundvisning på det lokale bryggeri og høre mere om de forskellige øltyper, ølhistorie og ikke mindst få smagsprøver. Bagedag Få kvalitetstid sammen mens I bager. Det kan være sjove figurer i trylledej som formes og pyntes eller bollerne til eftermiddagskaffen. Årstiden og dagsformen afgør, hvad vi bager. Morgenbuffet Sov længe og lad os om at ordne morgenbordet. Der er rundstykker, kaffe, te, juice, mælk, pålæg, ost og marmelade. Kun udvalgte dage. Syltedag Vi finder de gamle danske traditioner frem og forsøger os med at sylte forskellige grøntsager og lave frugtmarmelade.

8 8 Natur GPS vandretur Kom ind i receptionen og hent en vandrerute i området baseret på GPS koordinater. Du ved ikke hvor du kommer hen, kun hvor lang ruten er. Spændende aktiv oplevelse for hele familien. Den er lige om hjørnet, lige uden for og ved siden af: Naturen brug den, nyd den og pas godt på den. Fiskeri Er du til fiskeri og afslappende hygge, så er der rig mulighed for at komme på fisketur på Djursland. Der findes flere steder med Put & Take i området, men der findes også fortrinlige steder langs kysten, hvor man kan forsøge sig. I receptionen kan vi hjælpe dig med brochurer og kystkort. Vandreture Masser af muligheder for vandreture i den fantastiske natur, der omgiver pladsen. Kom ind i receptionen og hent et kort over vandreture. Forskellige længder fra 3 til 10 km. Ture i Mols Bjerge Nationalpark Mols Bjerge byder på mange utrolige flotte ruter enten til fods, på cykel eller i bil. Vi har oversigtskort og rutebeskrivelser i receptionen. Der er også mulighed for at få en naturvejleder tilknyttet ved større grupper. Spørg i receptionen. Tag familien med på oplevelse. Mød den sjældne albinokænguru, de sjove surikater og 90 andre forskellige dyrearter. I Munkholm Zoo kommer du helt tæt på dyrene. Tag med dyrepasseren rundt på den store foderrunde. Munkholmvej Balle

9 Hygge 9 Snobrødsbagning Når man er på camping, skal man opleve hyggen ved at sidde rundt om bålet og lave snobrød. Bliv ikke overrasket, hvis snobrødet bliver grønt eller blåt. Bioaften Bioaften på det store lærred i caféen med popcorn og slush ice. Så er der dømt hygge for børn og voksne. Hygge er et særligt dansk begreb. Hos Krakær forbindes det især med hygge i samvær med andre. God stemning, dejlig atmosfære og rare omgivelser. Sodavandsdiskotek Lyset bliver slukket, musikken skruet op, discokuglen tændt og røgmaskinen aktiveret, når der blændes op for sommerens sodavandsdiskotek i caféen. For alle de unge og smarte fra 6 13 år. Poolparty I forbindelse med åbningen af poolen, vil der være musik og leg ved poolen. Der er salg af øl, vand, slik og is i begrænset udvalg. Der vil også blive arrangeret poolparty i sommerferien, når vejret er godt. Bankospil Mærk den særlige atmosfære ved banko-spil. Køb en bankoplade, spil med og se om du er den heldige vinder. For både børn og voksne. Mere hyggeligt bliver det bare ikke. Sportsbegivenheder på storskærm Mærk stemningen ved at se fodboldkamp, håndboldkamp, Tour en, boksekamp eller andre store begivenheder på storskærm sammen med andre.

10 10 Hytter Campingferie for jer uden campingvogn Luksushytte 6 personer Hytter med overdækket terrasse, møbleret med havemøbler, grill og parasol. Hytterne har toilet og bad, TV, radio, soveværelse med dobbeltseng, hems med 2 sovepladser, sovesofa med opredning, og køkken med ovn/komfur. Husdyr IKKE tilladt. Bjælkehytte 4 personer Hytterne har terrasse med havemøbler, grill og parasol. Opholdsrum med TV, spisebord, stole, sovesofa til 2 pers. og klædeskab. I samme rum er der tekøkken m. kogeplader, kaffemaskine og køleskab. Lille separat køjerum til 2 pers. Mulighed for opredning til femte person mod tillæg. Der er ikke indlagt vand. Husdyr IKKE tilladt. Campinghytte 4 personer Hytterne har overdækket terrasse med havemøbler, grill og parasol. Ét opholdsrum med sovesofa og køjeseng, spiseplads, klædeskab og tekøkken m. kogeplader, kaffemaskine og køleskab. Mulighed for opredning til femte person mod tillæg. Der er ikke indlagt vand. Husdyr tilladt. Indretning, luksushytte. Se specialtilbud på hytter...

11 11 Mols Super Vi ligger kun 2,5 km fra campingpladsen ved Lyngsbæk Strand. Kystvejen 1, Femmøller, Ebeltoft tlf Værelser Ferieværelse 4 personer Værelserne har spiseplads, stole, køjeseng, sovesofa til 2 personer, tv og klædeskab. I samme rum er der te-køkken, kaffemaskine og køleskab. Toilet + baderum på gangen er fælles for de 3 værelser. Fælles køkkenfaciliteter med ovn/komfur. GUL PRIS er fast lav pris på det mest gængse campingudstyr. Nu er tilbud ikke længere sæsonpræget. Du kan ALTID handle campingudstyr til FAST LAV PRIS! Lej en campingvogn Skal jeres familie eller venner have oplevelsen af at holde ferie på en campingplads? Så tilbyder Krakær Camping forskellige campingvogne, som har plads til minimum 4 personer. Se mere om udlejningsvogne og priser på Vogne Hobby.dk er Danmarks største univers af kreative materialer, her finder du 1000 vis af ideer til en kreativ aktivitet. På hobby.dk kan du surfe rundt og blive inspireret til dit næste kreative projekt, her kan du også bestille materialerne til projektet og få de leveret direkte og uden forsendelsesomkostninger til dit lokale hobby.dk udleveringssted. På alle hobby.dk udleveringsstederne er der et kreativt personale som kan inspirere og vejlede dig Vi glæder os til at byde dig velkommen på hobby.dk Invitér familie eller venner på besøg også selv om de ikke har campingvogn. På Krakær Camping er der plads i enten hytte, værelse eller udlejningsvogn.

12 12 Sæsonpladser når du vil være her længe Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December Forår Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December Efterår Se priser på sæsonpladser... Sæsonplads med fordele Som sæsongæst tilbyder Krakær Camping dig stor valgfrihed både i forhold til den sæson du ønsker at booke, samt hvor på pladsen du har lyst til at placere din campingvogn. Bestem selv hvor meget du benytter din vogn så længe du ikke tager fast ophold i vognen. Som sæsongæst har du også muligheden for at spare penge på dagens ret i caféen.

13 13 Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December Sommer Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December Vinter Kreaktiviteter hele året Kalenderen er fyldt hele året med kre aktiviteter. Det betyder, at du altid kan forvente en eller anden form for aktivitet uanset om det er sommer eller vinter. Læs mere om hvad og hvornår på aktivitetskalenderen på Spil Workshops Mad Se aktivitetskalender...

14 14 Go til grupper Hjælp til store og små arrangementer Hyggelig café med god plads Skræddersy jeres helt eget arrangement med spisning til flere gæster. Krakær Camping hjælper med at tilberede menuen, bordarrangement og opdækning helt efter jeres ønsker. I caféen er der plads nok op til 65 spisende gæster. Overnatning til gæsterne Ikke alle har egen campingvogn. Fortvivl ikke! Hos Krakær Camping er der rig mulighed for at leje hytter, værelser eller campingvogne. Over 100 sengepladser.

15 Stort festtelt med fast gulv 15 Skal der gang i grillen til rigtig mange mennesker og skal musikken spille. Så har Krakær Camping festteltet med højt til loftet, plads til godt humør og en rigtig hyggelig atmosfære. Plads på græsarealet Har du behov for masser af plads til større arrangementer med mange mennesker, biler, motorcykler eller? Så er Krakær Camping en oplagt mulighed med sine store græsarealer. Planlagte aktiviteter Krakær Camping hjælper gerne med at gøre jeres arrangement komplet. Det kan bestå i forslag til aktiviteter eller udflugter eller i at skaffe kontakter til relevant underholdning. Se priser og tilbud på... Har du brug for masser af plads og mulighed for at lave mad til rigtig mange, så er Krakær Camping lige stedet! Når foreningen eller klubben skal samles Når der skal festes for familien Når kolleger skal rystes sammen

16 Husk at købe kolde drikkevarer i kiosken og Caféen Gl. Kærvej Ebeltoft Tlf

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Kurser Firmafester Konferencer Ferie Grupperejser Teambuilding Selskaber Træningslejre. En oase i Nordsjælland

Kurser Firmafester Konferencer Ferie Grupperejser Teambuilding Selskaber Træningslejre. En oase i Nordsjælland Kurser Firmafester Konferencer Ferie Grupperejser Teambuilding Selskaber Træningslejre En oase i Nordsjælland Om Sankt Helene Den Grønne Nøgle Danhostel Tilgængelighed Sankt Helene er et ferie- og kursuscenter

Læs mere

Kursusprogram #1 2015

Kursusprogram #1 2015 Kursusprogram #1 2015 Indhold velkommen 03 info 04 lån og leje 05 vejledning 06 atelier 08 foto 19 trykkeri 20 IT og medie 21 mad 24 træ og metal 25 Unge under uddannelse får 40% rabat på kursusprisen.

Læs mere

Camping temaer. Campingrådet VisitDenmark Juli 2005. En markedsanalyse udarbejdet og gennemført af. Markedsanalytiker, cand. mag.

Camping temaer. Campingrådet VisitDenmark Juli 2005. En markedsanalyse udarbejdet og gennemført af. Markedsanalytiker, cand. mag. Camping temaer Campingrådet VisitDenmark Juli 2005 En markedsanalyse udarbejdet og gennemført af Markedsanalytiker, cand. mag. Helle Søndergaard & Markedsanalytiker, cand. merc. Jørgen Haller Jysk Analyse

Læs mere

De Grafiske Feriehuse. velkommen til en dejlig ferie på. samsø

De Grafiske Feriehuse. velkommen til en dejlig ferie på. samsø De Grafiske Feriehuse velkommen til en dejlig ferie på samsø Gode kollega Velkommen til din egen Ferieby! Bestyrelsen for de grafiske sommerhuse på Samsø (Sælvig Feriehuse) har med denne brochure fornøjelsen

Læs mere

Bornholm Danmark & Sverige

Bornholm Danmark & Sverige Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Bornholm Danmark & Sverige Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Liv, Natur & Kultur 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening

Læs mere

Sommertur til BonBon-Land lørdag den 17. august 2013 Se også side 4 og side 30

Sommertur til BonBon-Land lørdag den 17. august 2013 Se også side 4 og side 30 BEBOERBLADET Kongevænget HILLERØD ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Så er vi klar til BONBON-LAND turen Et kæmpe vandområde på 550 m 2 og en stor vandborg med 10 rutsjebaner med navnet Pelle Piratsprøjt er BonBon-Lands

Læs mere

Grundlæggende pædagogiske mål

Grundlæggende pædagogiske mål Grundlæggende pædagogiske mål Alsidig personlig udvikling I Spiren lægger vi op til at være et omsorgsfuldt og pædagogisk supplement til hjemmet. Vi vil skabe en tryg base for barnet, der kan være udgangspunkt

Læs mere

Hvad har du lyst til i dag?

Hvad har du lyst til i dag? Feel like Ferie i Danmark sommeren 2013 Tillæg til Femina Hvad har du lyst til i dag? 36 SIDER MED SPÆNDENDE FERIEOPLEVELSER OG GODE TILBUD Scan QR koden her og find de mange ferieoplevelser for jer og

Læs mere

Det afslappede alternativ til hoteller og konferencecentre

Det afslappede alternativ til hoteller og konferencecentre Det afslappede alternativ til hoteller og konferencecentre 1 Prøv noget anderledes næste gang, I skal holde kursus, afdelingsdag, møde eller konference. Lad den friske havluft rense ud i vanetænkning og

Læs mere

FRITIDSKLUBBEN HAMPEN

FRITIDSKLUBBEN HAMPEN FRITIDSKLUBBEN HAMPEN ET BØRNE- OG UNGEHUS I ØLSTYKKE INFO- OG MEDLEMSGUIDE 2013 FRITIDSKLUBBEN HAMPEN Hampelandvej 7B, 3650 Ølstykke Tlf. 7259 8550, e-mail: hampen@egekom.dk web: www.fkhampen.dk 1 Vigtig

Læs mere

Juni 2014 Årgang 24. Læs også om: Thuriner-træf Smagen af Fyn på øen Nye ansiger på Thurø Camping - 70 år med l hombre på Thurø

Juni 2014 Årgang 24. Læs også om: Thuriner-træf Smagen af Fyn på øen Nye ansiger på Thurø Camping - 70 år med l hombre på Thurø Juni 2014 Årgang 24 Læs også om: Thuriner-træf Smagen af Fyn på øen Nye ansiger på Thurø Camping - 70 år med l hombre på Thurø Helt i hegnet eller.. 12-13 4-5 15 Thuriner-træf - nu med pølsevogn... 4-5

Læs mere

LOLLAND. FALSTER 2012 100 tips til den bedste ferie. Tæt på... DE SJOVESTE OPLEVELSER AKTIV FERIE FOR HELE FAMILIEN BØRNEVENLIGE STRANDE

LOLLAND. FALSTER 2012 100 tips til den bedste ferie. Tæt på... DE SJOVESTE OPLEVELSER AKTIV FERIE FOR HELE FAMILIEN BØRNEVENLIGE STRANDE LOLLAND FALSTER 2012 100 tips til den bedste ferie Tæt på... DE SJOVESTE OPLEVELSER AKTIV FERIE FOR HELE FAMILIEN BØRNEVENLIGE STRANDE SHOPPING HISTORIE MAD KUNST KULTUR NATUR OVERNATNING Introduktion

Læs mere

SOLGT. Hos os får du. Lokal bank i Lystrup. Miniton vil du spille med os? Estate mæglerne Jakob Brandstrup. - din lokale ejendomsmægler

SOLGT. Hos os får du. Lokal bank i Lystrup. Miniton vil du spille med os? Estate mæglerne Jakob Brandstrup. - din lokale ejendomsmægler SIDE 7 Kom til Estate Cup d. 8.-9. marts Vi gentager successen fra sidste år i Lystrup Hallen. Alle medaljer er igen sponsoreret af Estate Mæglerne Jakob Brandstrup SIDE 5 Få et gratis besøg af Talentholdet!

Læs mere

FERIEOPLEVELSER I DANSK KYSTTURISME KVALITATIV AFRAPPORTERING FRA 10 FOKUSGRUPPER

FERIEOPLEVELSER I DANSK KYSTTURISME KVALITATIV AFRAPPORTERING FRA 10 FOKUSGRUPPER FERIEOPLEVELSER I DANSK KYSTTURISME KVALITATIV AFRAPPORTERING FRA 10 FOKUSGRUPPER FERIEOPLEVELSER I DANSK KYSTTURISME KVALITATIV AFRAPPORTERING FRA 10 FOKUSGRUPPER Rapporten er del af projekt Oplevelsesbaseret

Læs mere

Det afslappede alternativ til hoteller og konferencecentre

Det afslappede alternativ til hoteller og konferencecentre Det afslappede alternativ til hoteller og konferencecentre 1 Prøv noget anderledes næste gang, I skal holde kursus, afdelingsdag, møde eller konference. Lad den friske havluft rense ud i vanetænkning og

Læs mere

Hjarbæk får cykelsti med forbindelse til banestien

Hjarbæk får cykelsti med forbindelse til banestien Hjarbæks lokale blad Juni 2014 Hjarbæk får cykelsti med forbindelse til banestien Tour de Fiskbæk Å Hjarbæk Borgerforenings bestyrelse Borgmester: Tina Hansen Bavnevej 7 40 94 91 94 nikkelto@gmail.com

Læs mere

BRØNDBY UNGDOMSSKOLE UNG I BRØNDBY 2013-2014 UNGDOMSKLUB FRITIDSUNDERVISNING TUR MED KLASSEN

BRØNDBY UNGDOMSSKOLE UNG I BRØNDBY 2013-2014 UNGDOMSKLUB FRITIDSUNDERVISNING TUR MED KLASSEN BRØNDBY UNGDOMSSKOLE UNG I BRØNDBY UNGDOMSKLUB FRITIDSUNDERVISNING TUR MED KLASSEN 2013-2014 VELKOMMEN Velkommen til Brøndby Ungdomsskole I dette program ser du nogle af de muligheder vi tilbyder dig.

Læs mere

Blå Flag program 2015. Ud i det blå med Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2015. Ud i det blå med Sønderborg Kommune Blå Flag program 2015 Ud i det blå med Sønderborg Kommune Aktivitetskalender Juni Juli August On 1 Aktiv sommer Lø 1 Undervandsjagt + Spis din kyst To 2 Aktiv sommer Sø 2 Snorkelsafari Fr 3 Aktiv sommer

Læs mere

Kursusprogram #1 2014

Kursusprogram #1 2014 Kursusprogram #1 2014 Indhold velkommen 03 info 04 lån og leje 05 vejledning 06 atelier 08 video og IT 14 trykkeri 18 50+ 19 mad 20 træ og metal 21 Unge under uddannelse får 40% rabat på kursusprisen.

Læs mere

PRESSEKIT LALANDIA I BILLUND. - Så er legen i gang

PRESSEKIT LALANDIA I BILLUND. - Så er legen i gang PRESSEKIT LALANDIA I BILLUND - Så er legen i gang PRESSEKIT LALANDIA I BILLUND Indhold Kort om Lalandia Lalandia Centeret Aktiviteter Mad & Drikke Butikker & Servicecenter Lalandia Aquadome Lalandia Winter

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Rock og rollespil på Tåsinge

Rock og rollespil på Tåsinge Efterår 2011 Årgang 1 Rock og rollespil på Tåsinge Valdemar Slot spiller en central rolle for livet på Tåsinge. Det 360 år gamle slot er med årene blevet ramme for forskellige kulturelle begivenheder Læs

Læs mere

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Nordfyns Højskole Fælledvej 11 5400 Bogense Telefon 648 132 80 KONTOR@NFHS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE SOMMERHØJSKOLE

Læs mere

Vores Dating Filosofi

Vores Dating Filosofi Vores Dating Filosofi I The Dating Mind mener vi at tidspunktet er kommet til at tage fat i alt det, der har været svært for mange at snakke om, og i stedet vende kontakten med det modsatte køn, til noget

Læs mere

Rødding Højskole RØDE ENCYCLOPÆDIE

Rødding Højskole RØDE ENCYCLOPÆDIE Rødding Højskole RØDE ENCYCLOPÆDIE Rødding Højskoles Røde Encylopædie Læs opslagsværket som et leksikon med svar på alt omkring Rødding Højskole. Kan med fordel læses forfra, bagfra, i en køre eller som

Læs mere

60 ÅRs JUBILÆUMSSHOW. MEEwallet - Tag på en SPIES læserrejse Rejs med børnebørnene til Mallorca eller oplev det charmerende Grækenland med 4% bonus.

60 ÅRs JUBILÆUMSSHOW. MEEwallet - Tag på en SPIES læserrejse Rejs med børnebørnene til Mallorca eller oplev det charmerende Grækenland med 4% bonus. NR. 2 - MAJ. 2015 130. ÅRGANG 203.700 EKS. F-BLADET.DK 60 ÅRs JUBILÆUMSSHOW 16 MEEwallet - ny betalingsløsning til mobiltelefonen Tag på en SPIES læserrejse Rejs med børnebørnene til Mallorca eller oplev

Læs mere

DET PERSONLIGE VÆRTSKAB

DET PERSONLIGE VÆRTSKAB DET PERSONLIGE VÆRTSKAB For mange er Sjællands Vestkyst et ikke-udforsket område. De mange store natur- og kulturoplevelser er for mange stadig en velbevaret hemmelighed. For gæster, der besøger destinationen,

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser Florida maica Dubai Thailand Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821

Læs mere

Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side

Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side 12-13) UK information og teater (side 22-23) Klub Blovstrød

Læs mere