29. årgang Januar 2015 nr. 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "29. årgang Januar 2015 nr. 1"

Transkript

1 29. årgang Januar 2015 nr. 1 En flok halemejser tanker op ved foderbrættet inden den videre rejse.

2 Redaktion, Bestyrelsen og udvalg: Hjemmesiden.www.ejstrupholm-jagt.dk Formand:. Næstformand: Kasserer Bent Jensen ( JKF) Bent Hermann Ninna Pold Henriksen Lindevænget 29 Thyregodvej 54 Vestervang Ejstrupholm 7323 Give 7361 Ejstrupholm Sekretær: Bestyrelsesmedlem: Suppleant Michael Olesen Leon Østerbøg Sonny Sørensen Lindevænget 8 Rørbækvej 42 Engbækparken Ejstrupholm 7361Ejstrupholm 7361 Ejstrupholm / Revisor: Revisor Riffelskydning: Laurids Jonassen Svend Aage Andersen Jens Peter Lübker Østergade 28 Lindevænget 46 Lærkevej Ejstrupholm 7361 Ejstrupholm 7173 Vonge / Flugtskydning; Flugtskydning; Flugtskydning: Marianne Ottesen Bente Hermann Pau Fisker Stationsvej 16 Thyregodvej 54 Vandværksvej Ejstrupholm 7323 Give 7361 Ejstrupholm Flugtskydning: Suppleant/flugtskydning Jagtudvalg; Troels Hermann Bjarne Laursen Leif Kristensen Nygade 5 Birkevej 20 Egevej Klovborg 7361 Ejstrupholm 7361 Ejstrupholm meterbanen; 15- meterbanen; Hundeudvalg: Allan Henriksen Andreas Adler Kristian Frandsen Vestervang 15 Riberhusvej 2 Velgårdevej Ejstrupholm 8765 Klovborg 8766 Nørre Snede Klubhus: Bodil Jeppesen Henning Ottesen Lindevænget 3 Hybenvej Ejstrupholm 7361 Ejstrupholm

3 Formanden har ordet Ungdomsforeningen Ved generalforsamlingen lykkedes det ikke at få valgt nye til bestyrelsen i ungdomsforeningen. De bærende kræfter i den nuværende bestyrelse har nået en alder, hvor der skal nye til. Jeg vil også tilføje, at de har taget deres tørn, og de har været medvirkende til, at foreningen har fungeret godt i en årrække. De havde selv forsøgt at finde afløsere. Det var ikke lykkedes dem. På generalforsamlingen kunne der heller ikke findes bestyrelsesmedlemmer, og forsamlingen vedtog at lægge ungdomsforeningen i dvale. Den nuværende bestyrelse fortsætter af navn frem mod generalforsamlingen i nov. 2015, hvor der skal tages stilling til, om ungdomsforeningen skal nedlægges. I tiden frem mod generalforsamlingen må vi se, om der stadig er interesse for en ungdomsforening. Det kræver, at der er nye medlemmer, der vil tage over. Hvis man er interesseret i at løbe foreningen i gang igen, kan man kontakte den nuværende bestyrelse. Navnene står inde i bladet. Man kan også kontakte mig, hvis man vil hjælpe. Husk indberetningen Indberetning af vildtudbytte har været lovpligtigt siden starten af erne. Undladelse af indberetning har hele tiden været strafbart, men lovgivningen har ikke været håndhævet, da det har været svært for myndighederne at løfte bevisbyrden, hvis jægeren fastholdt, at indberetningsskemaet var afsendt. Fremover kan indberetningen kun ske elektronisk, og myndighederne får hermed mulighed for at lade manglende indberetning føre til, at man bliver nægtet jagttegn til den førstkommende jagtsæson. Miljøminister Kirsten Brosbøl har meldt ud, at det skal få konsekvenser, hvis jægerne ikke indberetter deres udbytte. Jagttegnet bliver ganske enkelt inddraget. Så husk indberetningen, også selv om udbyttet er nul. Indberetningen foretages via Mit jagttegn via Naturstyrelsens hjemmeside jagttegn.dk Bent Jensen

4

5 Skoleskydning Igen i år deltog Ejstrupholm Skoles 5. årgang i DM i skoleskydning. På landsplan har omkring 8000 elever deltaget i konkurrencen. Fra Ejstrupholm deltog 5.a og 5.b hver med 4 hold. 5. b kvalificerede sig med 748 point til Landsdelsfinalen, der fandt sted i Horsens. Her blev det til en 5. plads blandt de 156 hold, der var med fra vores område.

6

7 Søndergade 33, 7361 Ejstrupholm Tlf Åbent fra Alt i dagligvarer. Egen bagerafdeling og delikatesseafdeling

8 Ejstrupholm Trælasthandel Tlf Juelsminde Tømmerhandel Tlf Hedensted Tømmerhandel Tlf Tømmergården Give Tlf Haarby Trælast Tlf Egtved Trælast Tlf v. Mikkel Østergaard Hedegårdvej Ejstrupholm Tlf mobil

9 Højderyggens Skydecenter Ved generalforsamlingen d. 13. nov. kunne formanden Claus Petersen fortælle om et velbesøgt år på skydebanen. Der var gennem hele sæsonen solgt mange skydekort. Den store sensommerskydning i september nåede dog ikke tidligere tiders store salg. I år blev der solgt ca. 400 kort, og dermed slutter denne skydning med et beskedent overskud. Skydningen forsætter dog, selv om den kræver en stor arbejdsindsats. Claus kunne også berette om mange nye ting på banen. Nye geværstativer ved alle baner, nye afskærmninger ved trap og sportingbanen, nye ledninger til højttalerne, nyt net,der kan hejses op og ned, ved spidsduerne, og endelig er ombygningen/udbygningen af huset fortsat., så man nu er tæt på den færdige plan. Udgifterne til byggeriet havde været på , 83 kr. og samtidig har banerne kostet ,93 kr. Det er årsagen til årets underskud på , 06 kr. Riffelbanen havde forsøgt sig med skydning i juli måned, men Tage Breinbjerg kunne fortælle, at det ikke havde været nogen succes, så det gentages ikke i Men ellers havde der også her været en god sæson. Fredag eftermiddage har mange arbejdet på klubhuset.

10

11 Årets naturpris Det er somme tider svært at se skoven for bare træer. Lidt på den måde havde vi det i bestyrelsen, da vi fik et tip om, at Tally og Svend Kristensen kunne være et godt bud som årets modtager af foreningens vildtplejepokal. Når man færdes på deres ejendom ude på Hygildvej, undrer jeg mig over, at jeg ikke havde tænkt på det selv. Her har Tally og Svend siden 1961 drevet landbrug. Deres natursyn har altid været, at landbrug og natur kan og skal passe sammen. Jorden skal give det daglige brød, men der skal også være plads til den vilde natur, som de begge nyder at færdes i. Besøgende synes her er smukt, men endnu vigtigere; det synes Tally og Svend også. De behøver ikke at rejse udenlands. De færdes i deres eget paradis dagligt. Skovens efterårsfarver indrammer nu græsmarker, der har afløst sommerens korn. Holtum å med tilstødende enge og græssende køer fuldender billedet af, at sådan kan der også se ud i Danmark. Gennem årene er landbruget gradvist afløst af blandet skov. Det startede med stormen i 1999, hvor en del af den daværende skov, der hovedsagelig bestod af rødgran væltede. Her blev der genplantet 5 ha. Og siden er der i flere omgange plantet blandet skov, så ca. halvdelen af den 50 ha store gård nu er skov.

12 Årets naturpris Kommunen har også ydet deres bidrag til naturen. Her er der fjernet en flydespærring ligesom en del af beplantningen ned mod Holtum å er fjernet. Samtidig er der anlagt flere stryg, så fiskene får optimale muligheder. Tally og Svend drømmer begge om at fange en laks, og mulighederne skulle nu være til stede. Men det har måske lange udsigter. Tally er panisk angst for hugorme. De er her, så Svend skal med, men Svend skal altid lige noget andet, så det når vi nok en anden gang, er Svends standardsvar. Fasaner Ejendommen er ikke økologisk, men den dyrkes uden brug af pesticider. Det betyder, at der er en del ukrudt i kornet, og ved høst er der frøukrudt som restprodukt. Det lægges i bunker, hvor fasanerne holder til,. Man sætter ikke fasaner ud. De er her i forvejen, og de fodres, hvor de i forvejen gerne vil være. Her er der fred og ro, for der drives heller ikke jagt på dem.

13 Der fodres også for kronvildtet. Ikke med jagt for øje, men for at holde kronvildtet fra de nyplantede træer. Nu springer de sjældent over hegnet for at æde. Ulv Under besøget kommer vi også ind på ulven. Den er set hos naboen. Svend mener, at råvildtbestanden er vigende, og at det kan skyldes rovdyret. Selv har han to gange oplevet en mærkelig opførsel hos køerne. Normalt kommer de, når han kalder, men de to gange har han oplevet at kørne stod i rundkreds lidt lige som vogntogene i de gamle indianerfilm de reagerede ikke på hans kalden og fløjten. De blev stående. Først da han kom helt op til dem og begyndte at snakke med dem,ville de med hjem.

14 Kalender 1.halvår 2015 Januar: Hver onsdag skydetræning på 15-m banen i Pletten fra kl Mandag d. 5. kl : Opstart knivkursus i sløjdlokalet på Ejstrupholm Skole. (i år er Gludsted arrangør) Torsdag d. 8. kl Start på jagttegnsundervisningen.teorien afvikles i Nørre Snede Jagtforenings klubhus på Præriepladsen i Nørre Snede. Mandag d. 19. kl.19.00: Lasershot i Pletten Tirsdag d. 20. kl : Lasershot i Pletten Onsdag d. 21. kl : Lasershot i Pletten Onsdag d. 28. kl.19.00: JKF-årsmøde i Gludsted Jagtcenter på Fasterholtvej. Lørdag d. 31. kl :Gourmetaften med Mikkel Søby Andersen kl (Udsolgt) Februar: Hver onsdag skydetræning på 15-m banen i Pletten fra kl Tirsdag d. 17 kl : Focus på jagt i udlandet. Summit Tours fortæller om, hvordan man selv planlægger en jagtrejse og laver lidt reklame for deres egne rejser. Inviter gerne dine jagtkammerater med. Lørdag d. 28.: Skydestævne i Pletten for familie-, forenings-, gade og firmahold. Tilmelding til Ninna eller Bent Marts: Hver onsdag skydetræning på 15-m banen i Pletten fra kl Søndag d. 1.marts: Dag 2 i skydestævnet i Pletten for familie-, forenings-, gade og firmahold. Tilmelding til Ninna eller Bent Onsdag d. 11.marts: Det årlige kronvildtmøde i Rørbækområdet på Vester Mølle.. Lørdag d Højderyggen: Opstart skydning på lørdage i marts. Lørdag d. 14.: Kredsmøde i kreds 2.

15 Marts Fredag d. 20. kl : Tur til Korsholm. Tilmelding til Bent Hermann senest d. 9. marts, da vi skal afregne med 1200 kr. pr. time., hvis vi ikke får skytter nok. Fredag d. 27. Sidste frist for tilmelding til Ib Kølbæk / , hvis man ønsker at hjælpe med rågeregulering i Ikast. April: Træning på Højderyggen hver torsdag kl Tirsdag d. 7.april kl :Hundetræningen på Møllebakken i Gludsted starter. Onsdag d. 9. kl.18.00: Vildtduebanen i Nørre Snede. Mandag d. 13. kl Riffelskydning på Silkeborgvej i Nørre Snede starter Lørdag d. 11.april: Frivillig jagtprøve på Højderyggen i Nørre Snede. Tilmelding til Jens Peter Lübker tlf Maj Fre. d. 1. og lør. d. 2.: Midtjysk Festival, hvor vi skal passe en bod med øl og pølser. Hver mandag kl : Træning på riffelbanen på Silkeborgvej i Nørre Snede. Hver onsdag kl : Højderyggen har skydetræning for nye og urutinerede skytter. Der er instruktører på alle standpladser, så det er et godt tilbud til dig, der skal til haglprøven. Træning på Højderyggen hver torsdag kl Lørdag d. 16.maj kl. 8.30: Bukkepral i Pletten Juni: Hver mandag kl : Træning på riffelbanen på Silkeborgvej i Nørre Snede. Træning på Højderyggen hver torsdag kl Lørdag d. 27: JKF-skydning i Gludsted. (hed tidligere kommunemesterskaberne) juli: Træning på Højderyggen hver torsdag kl

16 Ungdomsforeningen Formand tlf: Kristian Frandsen Næstformand Kasper Pedersen Kasserer Jacob Visti Kristensen Sekretær Anders Skjødt Bestyrelsesmedlem Kristian Kuur Jensen Suppleanter Troels Hermann Laurids Frandsen Ved generalforsamlingen lykkedes det ikke at få valgt nye til bestyrelsen. Frem mod næste generalforsamling må vi se, om der stadig er interesse for en ungdomsforening. Det kræver, at der er nye medlemmer, der vil tage over. Alternativet er, at ungdomsforeningen nedlægges ved næste generalforsamling. (Bent Jensen) Årets bukke Ved generalforsamlingen modtog Anders Skjødt pokalen for årets buk, der var nedlagt ved Thyregod, og Michael Olesen fik pokalen for årets sjoveste buk. En speciel enhjørning, der var nedlagt ved Hoven.

17

18 Årets kvajepris. Ved besøget hos Svend og Tally i forbindelse med Naturprisen blev der også fortalt jagthistorier. Svend gav med et stort grin et par eksempler på, at han burde have pokalen, hvis vi havde en kvajepris. Drømmen om den store hjort. - Jeg vil gerne skyde en stor hjort. En gang troede jeg, at den var der. Jeg vidste, at der var en hjort i området. En dag var den der, Jeg skød den. Den gik ned i knaldet. Den fik lov til at ligge lidt, inden jeg gik hen til den. Tid, jeg brugte på at overveje, hvor det flotte trofæ nu skulle hænge. Nå jeg repeterede, gik ned af stigen og hen til hjorten, hvor jeg følte på de kraftige stænger på den 10-ender, der lå der. Pludselig begyndte den at rejse sig. Jeg blev grebet af panik og ville proppe en patron i kammerat for at skyde igen, men der sad jo en patron i forvejen, så patronen satte sig fast, mens hjorten rejste sig og løb sin vej. Jeg ærgrede mig jeg sov ikke i to nætter psykologhjælp ville nok have været på sin plads, griner Svend. Senere på sæsonen blev der nedlagt en flot 10-ender i Tykskovområdet med et ubetydeligt sår hen over ryggen. Det var nok min hjort, slutter Svend denne fortælling. Rævesøvn - En gang kom jeg kørende på marken, hvor jeg var i gang med noget arbejde. Lidt inde på marken lå der en død ræv, fortsætter Svend historierne. Der skulle den ikke ligge, så jeg stod af traktoren og løftede den op i halen for at lægge den over til nogle træer. Mens jeg bar den, blev den pludselig levende, Den snurrede rundt og bed mig i hånden. Jeg fik et kraftigt bidesår ræven den løb sin vej. Den fejlede ikke spor, den havde kun ligget og sovet og havde ikke hørt spor. Krondyr Ved vores generalforsamling kunne Michael Olesen fortælle Svend, at han også havde hørt en historie om, at engang, hvor Svend havde set nogle krondyr på ejendommen, havde han skyndt sig hjem efter riflen og to patroner. Krondyrene var der stadig, da han kom tilbage, så nu skulle det være,. Men ak i skyndingen havde han glemt bundstykket.. Det skal nok passe sagde Svend, men jeg har nu skudt en kalv engang.

19 Naturoplevelser En forårsmorgen i bukkesæsonen byder ofte på oplevelser, som giver os lige så gode minder, som bukken, der ligger forendt for en god kugle. Kaj Rask oplevede en sådan morgen i årets bukkesæson, hvor han havde taget plads i et skydetårn på en ejendom på Fasterholtvej. Først glædede han sig over, at der gik en rå med et lille lam foran ham. Kort tid efter, at de var forsvundet, kom der en hind med en kalv på nøjagtig samme sted, og så blev kameraet i mobiltelefonen aktiveret. Men dagens oplevelser var ikke forbi. Knap var hind og kalv kommet forbi, før hjorten indtog scenen. Den er selvfølgelig i bast på denne årstid, men alligevel et flot syn, man glæder sig over. Og måske giver det også forventninger om et gensyn på et andet tidspunkt.

20

21 Jagttegnskursus Skal du have jagttegn eller kender du nogle, der skal, afholder vi Midtjyllands bedste og billigste jagttegnskursus i samarbejde med Gludsted og Nørre Snede. I 2014 benyttede 28 kursister sig af vores tilbud. I 2015 starter kurset torsdag d. 8.jan. kl i Nørre Snedes klubhus på Præriepladsen. I prisen på 1600 kr. vil der også være gratis skydekort til kursisterne. Vi tilbyder et gratis kort sammen med en kasse patroner ved onsdagstræningerne på Højderyggen i maj og august. De andre foreninger har lignende tilbud. Hør mere på kurset Tilmelding samt yderligere oplysninger hos: Bent Jensen Jørgen Fransen , eller Finn Krogh Hundetræning Starter tirsdag d. 7. april kl på Møllebakken i Gludsted. Træning for både unghunde og de mere øvede hunde, så her er plads til både hvalpen og hunden, der træner apportering eller vand og slæb. Interesserer du dig for hundearbejdet, men ikke har hund i øjeblikket, er du meget velkommen som hjælper. Kontakt evt. Bent på tlf

22 SCHWEISSHUND Laurids Jonassen Ruhår: Victor Tlf Bil v/ Kalle Laursen, Østergade 2. Telefon

23 Støt Ejstrupholm Jagt og Skytteforening Ved at bruge Vi har en foreningsaftale med Statoil. Så få et ansøgningsskema til benzinkort hos Bent Jensen, så du også støtter jagtforeningen, når du køber benzin. Aftalen kan dog ikke kombineres med firmakort til Statoil

24 Jagt i udlandet I dag er det almindeligt, at jagtturen går til udlandet. Mange har prøvet det, andre overvejer det. Men hvordan griber jeg det lige an? Kom i Pletten tirsdag d. 17.februar kl hvor Summit Tours kommer på besøg. Til arrangementet, vil der først blive forklaret om mulighederne for selv at planlægge en jagtrejse til fx Polen, Sverige eller, hvor man nu har lyst til at rejse hen. Summit Tours medbringer papirer til våbenpas, som man selv kan indsende efterfølgende, ligeledes orientering om svensk jagttegn osv. Dernæst vil repræsentanten komme ind på det med at flyve oversøisk, at transportere våben på jagtrejsen m.m. Man vil også komme ind på, hvad man skal være opmærksom på, når man selv bestiller rejsen hos den lokale outfitter, faldgruber og andet. Til sidst vises en film af 3 min. varighed om jagt i Sydafrika, og bureauet fortæller lidt om deres eget produkt. Denne aften tager vi 50 kr. for kaffen, så foreningens udgifter ved arrangementet er dækket. Meget gerne tilmelding et par dage før til Bent, så vi ved hvor mange stykker franskbrød, vi skal smøre. Medlemmer af andre jagtforeninger er også velkomne.

25 Vildtmadlavning igen en succes. Tak til Heike og Bodil for arbejdet hermed.

26 Lokale schweisshunde Laurids Jonassen Preben Jørgensen Klaus Thusgaard Andersen Oplag: ca. 240 stk. Redaktionen påtager sig intet ansvar overfor aflysninger, trykfejl m.m. Vildtplejerådgiver Thomas Holm Pedersen, Enghavevej 33, 7361 Ejstrupholm ( ) Rådgivningen, der omfatter alle aspekter af vildtpleje fra etablering og pleje af vildtplantninger til fodring af vildt, regulering af skadevoldende vildt til lovgivning i forbindelse med vildtpleje, er gratis for alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund Rågeregulering Har I lyst til at tage til Ikast og hjælpe med reguleringen. Ib Kælbæk tlf / eller kan fortælle mere om mulighederne. Lars Bitsch har også styr på hele reguleringsområdet. OPDATER DIN PROFIL I årets løb arrangerer vi mange forskellige ting for vores medlemmer. Vi omtaler dem her i bladet, og vi lægger et opslag om begivenheden på vores hjemmeside. Vi ved, at det ikke er nok. Gang på gang oplever vi medlemmer, der ærgrer sig over, at de har misset et arrangement.. Vi vil følge op på omtalen ved at reklamere i Højderyggens Lokalradio, men vi vil også gerne sende jer en mail en uges tid, før begivenheden finder sted. Det kræver vi har jeres mailadresse. I kan gøre et af tre. 1. Brug jeres medlemsnummer, der står bag på bladet Jæger, og log jer ind på Jægers hjemmeside, hvor I kan opdatere jeres profil. Vores forening starter med Send en mail til mig med jeres mailadresse og telefonnummer. 3. Klip nedenstående ud og send det til mig eller læg det i min postkasse. (adresser er på side 2) Bent Jensen -- Navn Et imponerende syn en sommerdag tlf. ved Hou Mailadresse:

27

28

VEGGERBY JAGTFORENING

VEGGERBY JAGTFORENING VEGGERBY JAGTFORENING 14. årgang nr. 2 www.veggerbyjagt.dk EFTERÅRSPROGRAM 2014 Bladsponsor: Kraghs Jagt og Fiskeri 6 Formanden har ordet Når dette forhåndenværende blad er omdelt til Veggerby Jagtforenings

Læs mere

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk Jagtposten 2013 Jagtposten 2012 Side 2 Formanden har ordet Allerførst ønsker jeg alle medlemmer velkommen i den nye forening Bogense land og strandjagtforening. Vi har gennem flere år snakket om sammenlægning

Læs mere

INDHOLDS- FORTEGNELSE

INDHOLDS- FORTEGNELSE Askov/Malt Jagtforening Jagtmagasinet 2015 www.askovmalt-jagt.dk INDHOLDS- FORTEGNELSE 2 BESTYRELSEN (nov. 2014) Ole P. Johnsen, formand...48 46 13 08/60 89 85 17 E-mail:...ole-amj@hotmail.dk Bent Knudsen,

Læs mere

Nummer 52. for Øster Brønderslev og Hallund området ADH - LAN - B70 - RAP - ØBC - ØBI. Vin - Gadespejlet - Borgerforeninger

Nummer 52. for Øster Brønderslev og Hallund området ADH - LAN - B70 - RAP - ØBC - ØBI. Vin - Gadespejlet - Borgerforeninger LOKALBLADET for Øster Brønderslev og Hallund området ADH - LAN - B70 - RAP - ØBC - ØBI Vin - Gadespejlet - Borgerforeninger Hvilshøj Boldklub - Kirkenyt - Hattefest Nummer 52 februar-maj 2009 s økonomi

Læs mere

Bestyrelsen foreslår P.C. til dirigent.

Bestyrelsen foreslår P.C. til dirigent. 1 Bestyrelsen foreslår P.C. til dirigent. 2 3 Ambitionerne var klar fra årets start, men vi blev ramt et massivt snevejr og i lang tid var det en stor opgave bare at holde banen åben. Både Jørn Just med

Læs mere

Referat fra Estvad Rønbjerg Jagtforenings generalforsamling

Referat fra Estvad Rønbjerg Jagtforenings generalforsamling Referat fra Estvad Rønbjerg Jagtforenings generalforsamling Fredag den 21 september 2012 kl 19:00. Offentliggjordt i Foreningsnyt side 15, december 2011. Dagsorden ifg. Vedtægterne: 1. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Til foreninger / klubber, firmaer, m.v. Så bringer vi det i bladet - (hvis pladsen tillader) Skriv og send inden det er for sent, husk deadline

Til foreninger / klubber, firmaer, m.v. Så bringer vi det i bladet - (hvis pladsen tillader) Skriv og send inden det er for sent, husk deadline Gelsted Bladet Bladet er trykt i 2500 eksemplarer og omdeles i Gelsted, Ålsbo, Husby, Tanderup en del af Ejby., m.fl. Layout Billedværkstedet Gelsted Bladets adresse: Postkassen v/pakkebordet, SuperBrugsen,

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR.

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2004 Svømmeprøve den 16. juni SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand Erik Jensen Eskebækparken 50 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd. Hugo Stigsen

Læs mere

Formanden har ordet Vi er sammen, - en jagtforening. Den har mange tilbud som skydning, hundetræning

Formanden har ordet Vi er sammen, - en jagtforening. Den har mange tilbud som skydning, hundetræning Formanden har ordet Vi er sammen, - en jagtforening. Den har mange tilbud som skydning, hundetræning osv. Vi er fælles om noget socialt, noget, som giver os en masse gode oplevelser. Det kan være den svære

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton Stiftet 10. december 1958 44 årgang Maj 2013 Morud Idrætsforenings nyhedsblad med alt nyt fra dit nærområde! 1973 1973-2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Se side 20-23: Gymnastikken Se side 24-26:

Læs mere

Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE

Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 2015-2016 INDHOLDSFORTEGNELSE Årsberetning... side 04 Generalprøve på dilettant... side 13 Udlejning af flagalle... side 12 Tilmelding til forårsfesten 2015... side 15 Besøg hjemmesiden... side 20 Bestyrrelsen

Læs mere

Bjert får en helt ny Dagli Brugs

Bjert får en helt ny Dagli Brugs Nummer 8, 16. årgang, september 2010 Uddeles gratis til samtlige husstande i 6091 Bjert og 6092 Sdr. Stenderup Bjert får en helt ny Dagli Brugs Læs side 3 Nu kommer der en ungdomsklub i Bjert Læs side

Læs mere

HØJ KVALITET, LAV PRIS

HØJ KVALITET, LAV PRIS 27. ÅRGANG NR. 2-2012 2 Bredgade 20. Mønsted. Tlf 86 64 61 92 Åbningstider: Mandag - fredag kl. 7.30-19.00 Lørdag - søndag kl. 7.30-18.00 Altid billig benzin HØJ KVALITET, LAV PRIS 3 Sparkær Idræt Udgivet

Læs mere

Fuglene Medlemsblad for Randers fugleforening

Fuglene Medlemsblad for Randers fugleforening Fuglene Medlemsblad for Randers fugleforening 40. Årgang 2015 Juni. Nr. 3 24 Randers Fugleforening Stiftet 22 marts 1950 Formand: Søren Søgaard Ting parken 97, 8950 Ørsted TLF: 2034 9815 Mail: stenaltvej29@hotmail.com

Læs mere

Bøgebladet. 3. årgang nr. 2 Maj 2011

Bøgebladet. 3. årgang nr. 2 Maj 2011 Bøgebladet 3. årgang nr. 2 Maj 2011 Med nyt fra: Badminton Fodbold Gymnastik Håndbold Volleyball Egnsfesten Bøgebjerghallen Børnehave, SFO og skole Folkemindesamlingen Krage Sø Spejdergruppe Lokalrådet

Læs mere

for Øster Brønderslev og Hallund området Sommerfest - Byfest - Bålhøjfestival Lokal kunst - Sport - Legestue - Kirke-Nyt Nummer 62

for Øster Brønderslev og Hallund området Sommerfest - Byfest - Bålhøjfestival Lokal kunst - Sport - Legestue - Kirke-Nyt Nummer 62 LOKALBLADET for Øster Brønderslev og Hallund området Sommerfest - Byfest - Bålhøjfestival Lokal kunst - Sport - Legestue - Kirke-Nyt Nummer 62 august- december 2011 Samlingshuset Trods forsinkelser af

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

www.dch-brenderup.dk

www.dch-brenderup.dk Årgang 12 - Nr.4 November 2014 Medlemsblad for Brenderup og omegns civile Hundeførerforening, BocH Rallyholdet ser tilbage på 2014 NYTÅRSTRÆNING Som altid, afholder vi samlet træning for alle hold den

Læs mere

Jægerråbet. råbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 1 blad Januar Juni 2012. 30. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. råbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 1 blad Januar Juni 2012. 30. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet råbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 1 blad Januar Juni 2012 30. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Jan Møller, Lundager 41, 2670 Greve, 43 69 74 78 40 68 09 29

Læs mere

PG-Nord. Nyhedsbrev. November

PG-Nord. Nyhedsbrev. November PG-Nord Nyhedsbrev 2000 November Bestyrelsen for PG-Nord Formand: Christian Wahl Hvidkildevej 28 C 9220 Aalborg Øst tlf: 22176170 mail: cwahl@stofanet.dk Næstformand: John Nielsen Fyrkildevej 80, st tv

Læs mere

Generalforsamling Vejle Skytteforening

Generalforsamling Vejle Skytteforening Generalforsamling Vejle Skytteforening Torsdag d. 19. februar 2015 REFERAT Generalforsamling nr. 153 for Vejle Skytteforening. 36 Deltagere 1. Valg af dirigent: Peter Tørslev 2. Valg af protokolfører,

Læs mere

MEDLEMSBLAD. April 2005 nummer 33 Årgang 13

MEDLEMSBLAD. April 2005 nummer 33 Årgang 13 MEDLEMSBLAD April 2005 nummer 33 Årgang 13 Nyt fra Redaktionen. Så blev Påsken overstået, og det ser ud til, at foråret er på vej. Hvor er det dejligt at se de tidlige blomster springe ud. Ligesom ny ædru

Læs mere

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE Tuborgfondet støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE 250 stk visitkort inkl. levering: 295,- www.lime-coffee.dk..

Læs mere

Referat af generalforsamling i SSF

Referat af generalforsamling i SSF Referat af generalforsamling i SSF Søndag den 30. marts 2014 klokken 09 00 Formanden byder velkommen og som første punkt på dagsordenen skal der vælges en dirigent, formanden foreslår Søren Bødtger. Der

Læs mere

HUSK. Læs også klubbens hjemmeside DEADLINE TIL DET NÆSTE ØK-NYT ER 15. AUGUST DIN BANK BEHØVER IKKE AT VÆRE TUNG AT DANSE MED

HUSK. Læs også klubbens hjemmeside DEADLINE TIL DET NÆSTE ØK-NYT ER 15. AUGUST DIN BANK BEHØVER IKKE AT VÆRE TUNG AT DANSE MED Læs også klubbens hjemmeside...der finder du forskellige informationer om klubben. Du kan læse om de ting der rør sig i klubben - læse referatet fra de sidste kampe - og der er også masser af billeder.

Læs mere

Helt færdig! Helt færdig! Infohæfte. sæson 2015-16

Helt færdig! Helt færdig! Infohæfte. sæson 2015-16 Helt færdig! Regler Annexhallen Se midtersiderne! Infohæfte sæson 2015-16 Helt færdig! Ja, projektet med at renovere vores dejlige hal er lykkedes. Det har vi kæmpet for i mere end 10 år! Så glæd dig til

Læs mere

Treklang. Trige Ølsted Spørring. Nr. 15 Oktober 2004 - Årg.3. 2. b i Bærmoseskoven. Læs inde i bladet: Halfest med. Montana Band

Treklang. Trige Ølsted Spørring. Nr. 15 Oktober 2004 - Årg.3. 2. b i Bærmoseskoven. Læs inde i bladet: Halfest med. Montana Band Trige Ølsted Spørring Treklang Nr. 15 Oktober 2004 - Årg.3 2. b i Bærmoseskoven Læs inde i bladet: Halfest med 2 Montana Band 9 13 22 Legestue med fut i Glimt fra en Sportsdag..om børn og unge i Trige

Læs mere

Sognebladet. Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn. Nr. 2 - Maj 2013. Sognebladet. Sognebladet. Kom til Sommerfest

Sognebladet. Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn. Nr. 2 - Maj 2013. Sognebladet. Sognebladet. Kom til Sommerfest Sognebladet Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn Sognebladet 36. årgang Nr. 2 - Maj 2013 Sognebladet Kom til Sommerfest på sportspladsen i Vester Nebel 13.-16. juni 2013 1 ARNE S. ANDERSEN SMEDE- & MASKINFABRIK

Læs mere