29. årgang Januar 2015 nr. 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "29. årgang Januar 2015 nr. 1"

Transkript

1 29. årgang Januar 2015 nr. 1 En flok halemejser tanker op ved foderbrættet inden den videre rejse.

2 Redaktion, Bestyrelsen og udvalg: Hjemmesiden.www.ejstrupholm-jagt.dk Formand:. Næstformand: Kasserer Bent Jensen ( JKF) Bent Hermann Ninna Pold Henriksen Lindevænget 29 Thyregodvej 54 Vestervang Ejstrupholm 7323 Give 7361 Ejstrupholm Sekretær: Bestyrelsesmedlem: Suppleant Michael Olesen Leon Østerbøg Sonny Sørensen Lindevænget 8 Rørbækvej 42 Engbækparken Ejstrupholm 7361Ejstrupholm 7361 Ejstrupholm / Revisor: Revisor Riffelskydning: Laurids Jonassen Svend Aage Andersen Jens Peter Lübker Østergade 28 Lindevænget 46 Lærkevej Ejstrupholm 7361 Ejstrupholm 7173 Vonge / Flugtskydning; Flugtskydning; Flugtskydning: Marianne Ottesen Bente Hermann Pau Fisker Stationsvej 16 Thyregodvej 54 Vandværksvej Ejstrupholm 7323 Give 7361 Ejstrupholm Flugtskydning: Suppleant/flugtskydning Jagtudvalg; Troels Hermann Bjarne Laursen Leif Kristensen Nygade 5 Birkevej 20 Egevej Klovborg 7361 Ejstrupholm 7361 Ejstrupholm meterbanen; 15- meterbanen; Hundeudvalg: Allan Henriksen Andreas Adler Kristian Frandsen Vestervang 15 Riberhusvej 2 Velgårdevej Ejstrupholm 8765 Klovborg 8766 Nørre Snede Klubhus: Bodil Jeppesen Henning Ottesen Lindevænget 3 Hybenvej Ejstrupholm 7361 Ejstrupholm

3 Formanden har ordet Ungdomsforeningen Ved generalforsamlingen lykkedes det ikke at få valgt nye til bestyrelsen i ungdomsforeningen. De bærende kræfter i den nuværende bestyrelse har nået en alder, hvor der skal nye til. Jeg vil også tilføje, at de har taget deres tørn, og de har været medvirkende til, at foreningen har fungeret godt i en årrække. De havde selv forsøgt at finde afløsere. Det var ikke lykkedes dem. På generalforsamlingen kunne der heller ikke findes bestyrelsesmedlemmer, og forsamlingen vedtog at lægge ungdomsforeningen i dvale. Den nuværende bestyrelse fortsætter af navn frem mod generalforsamlingen i nov. 2015, hvor der skal tages stilling til, om ungdomsforeningen skal nedlægges. I tiden frem mod generalforsamlingen må vi se, om der stadig er interesse for en ungdomsforening. Det kræver, at der er nye medlemmer, der vil tage over. Hvis man er interesseret i at løbe foreningen i gang igen, kan man kontakte den nuværende bestyrelse. Navnene står inde i bladet. Man kan også kontakte mig, hvis man vil hjælpe. Husk indberetningen Indberetning af vildtudbytte har været lovpligtigt siden starten af erne. Undladelse af indberetning har hele tiden været strafbart, men lovgivningen har ikke været håndhævet, da det har været svært for myndighederne at løfte bevisbyrden, hvis jægeren fastholdt, at indberetningsskemaet var afsendt. Fremover kan indberetningen kun ske elektronisk, og myndighederne får hermed mulighed for at lade manglende indberetning føre til, at man bliver nægtet jagttegn til den førstkommende jagtsæson. Miljøminister Kirsten Brosbøl har meldt ud, at det skal få konsekvenser, hvis jægerne ikke indberetter deres udbytte. Jagttegnet bliver ganske enkelt inddraget. Så husk indberetningen, også selv om udbyttet er nul. Indberetningen foretages via Mit jagttegn via Naturstyrelsens hjemmeside jagttegn.dk Bent Jensen

4

5 Skoleskydning Igen i år deltog Ejstrupholm Skoles 5. årgang i DM i skoleskydning. På landsplan har omkring 8000 elever deltaget i konkurrencen. Fra Ejstrupholm deltog 5.a og 5.b hver med 4 hold. 5. b kvalificerede sig med 748 point til Landsdelsfinalen, der fandt sted i Horsens. Her blev det til en 5. plads blandt de 156 hold, der var med fra vores område.

6

7 Søndergade 33, 7361 Ejstrupholm Tlf Åbent fra Alt i dagligvarer. Egen bagerafdeling og delikatesseafdeling

8 Ejstrupholm Trælasthandel Tlf Juelsminde Tømmerhandel Tlf Hedensted Tømmerhandel Tlf Tømmergården Give Tlf Haarby Trælast Tlf Egtved Trælast Tlf v. Mikkel Østergaard Hedegårdvej Ejstrupholm Tlf mobil

9 Højderyggens Skydecenter Ved generalforsamlingen d. 13. nov. kunne formanden Claus Petersen fortælle om et velbesøgt år på skydebanen. Der var gennem hele sæsonen solgt mange skydekort. Den store sensommerskydning i september nåede dog ikke tidligere tiders store salg. I år blev der solgt ca. 400 kort, og dermed slutter denne skydning med et beskedent overskud. Skydningen forsætter dog, selv om den kræver en stor arbejdsindsats. Claus kunne også berette om mange nye ting på banen. Nye geværstativer ved alle baner, nye afskærmninger ved trap og sportingbanen, nye ledninger til højttalerne, nyt net,der kan hejses op og ned, ved spidsduerne, og endelig er ombygningen/udbygningen af huset fortsat., så man nu er tæt på den færdige plan. Udgifterne til byggeriet havde været på , 83 kr. og samtidig har banerne kostet ,93 kr. Det er årsagen til årets underskud på , 06 kr. Riffelbanen havde forsøgt sig med skydning i juli måned, men Tage Breinbjerg kunne fortælle, at det ikke havde været nogen succes, så det gentages ikke i Men ellers havde der også her været en god sæson. Fredag eftermiddage har mange arbejdet på klubhuset.

10

11 Årets naturpris Det er somme tider svært at se skoven for bare træer. Lidt på den måde havde vi det i bestyrelsen, da vi fik et tip om, at Tally og Svend Kristensen kunne være et godt bud som årets modtager af foreningens vildtplejepokal. Når man færdes på deres ejendom ude på Hygildvej, undrer jeg mig over, at jeg ikke havde tænkt på det selv. Her har Tally og Svend siden 1961 drevet landbrug. Deres natursyn har altid været, at landbrug og natur kan og skal passe sammen. Jorden skal give det daglige brød, men der skal også være plads til den vilde natur, som de begge nyder at færdes i. Besøgende synes her er smukt, men endnu vigtigere; det synes Tally og Svend også. De behøver ikke at rejse udenlands. De færdes i deres eget paradis dagligt. Skovens efterårsfarver indrammer nu græsmarker, der har afløst sommerens korn. Holtum å med tilstødende enge og græssende køer fuldender billedet af, at sådan kan der også se ud i Danmark. Gennem årene er landbruget gradvist afløst af blandet skov. Det startede med stormen i 1999, hvor en del af den daværende skov, der hovedsagelig bestod af rødgran væltede. Her blev der genplantet 5 ha. Og siden er der i flere omgange plantet blandet skov, så ca. halvdelen af den 50 ha store gård nu er skov.

12 Årets naturpris Kommunen har også ydet deres bidrag til naturen. Her er der fjernet en flydespærring ligesom en del af beplantningen ned mod Holtum å er fjernet. Samtidig er der anlagt flere stryg, så fiskene får optimale muligheder. Tally og Svend drømmer begge om at fange en laks, og mulighederne skulle nu være til stede. Men det har måske lange udsigter. Tally er panisk angst for hugorme. De er her, så Svend skal med, men Svend skal altid lige noget andet, så det når vi nok en anden gang, er Svends standardsvar. Fasaner Ejendommen er ikke økologisk, men den dyrkes uden brug af pesticider. Det betyder, at der er en del ukrudt i kornet, og ved høst er der frøukrudt som restprodukt. Det lægges i bunker, hvor fasanerne holder til,. Man sætter ikke fasaner ud. De er her i forvejen, og de fodres, hvor de i forvejen gerne vil være. Her er der fred og ro, for der drives heller ikke jagt på dem.

13 Der fodres også for kronvildtet. Ikke med jagt for øje, men for at holde kronvildtet fra de nyplantede træer. Nu springer de sjældent over hegnet for at æde. Ulv Under besøget kommer vi også ind på ulven. Den er set hos naboen. Svend mener, at råvildtbestanden er vigende, og at det kan skyldes rovdyret. Selv har han to gange oplevet en mærkelig opførsel hos køerne. Normalt kommer de, når han kalder, men de to gange har han oplevet at kørne stod i rundkreds lidt lige som vogntogene i de gamle indianerfilm de reagerede ikke på hans kalden og fløjten. De blev stående. Først da han kom helt op til dem og begyndte at snakke med dem,ville de med hjem.

14 Kalender 1.halvår 2015 Januar: Hver onsdag skydetræning på 15-m banen i Pletten fra kl Mandag d. 5. kl : Opstart knivkursus i sløjdlokalet på Ejstrupholm Skole. (i år er Gludsted arrangør) Torsdag d. 8. kl Start på jagttegnsundervisningen.teorien afvikles i Nørre Snede Jagtforenings klubhus på Præriepladsen i Nørre Snede. Mandag d. 19. kl.19.00: Lasershot i Pletten Tirsdag d. 20. kl : Lasershot i Pletten Onsdag d. 21. kl : Lasershot i Pletten Onsdag d. 28. kl.19.00: JKF-årsmøde i Gludsted Jagtcenter på Fasterholtvej. Lørdag d. 31. kl :Gourmetaften med Mikkel Søby Andersen kl (Udsolgt) Februar: Hver onsdag skydetræning på 15-m banen i Pletten fra kl Tirsdag d. 17 kl : Focus på jagt i udlandet. Summit Tours fortæller om, hvordan man selv planlægger en jagtrejse og laver lidt reklame for deres egne rejser. Inviter gerne dine jagtkammerater med. Lørdag d. 28.: Skydestævne i Pletten for familie-, forenings-, gade og firmahold. Tilmelding til Ninna eller Bent Marts: Hver onsdag skydetræning på 15-m banen i Pletten fra kl Søndag d. 1.marts: Dag 2 i skydestævnet i Pletten for familie-, forenings-, gade og firmahold. Tilmelding til Ninna eller Bent Onsdag d. 11.marts: Det årlige kronvildtmøde i Rørbækområdet på Vester Mølle.. Lørdag d Højderyggen: Opstart skydning på lørdage i marts. Lørdag d. 14.: Kredsmøde i kreds 2.

15 Marts Fredag d. 20. kl : Tur til Korsholm. Tilmelding til Bent Hermann senest d. 9. marts, da vi skal afregne med 1200 kr. pr. time., hvis vi ikke får skytter nok. Fredag d. 27. Sidste frist for tilmelding til Ib Kølbæk / , hvis man ønsker at hjælpe med rågeregulering i Ikast. April: Træning på Højderyggen hver torsdag kl Tirsdag d. 7.april kl :Hundetræningen på Møllebakken i Gludsted starter. Onsdag d. 9. kl.18.00: Vildtduebanen i Nørre Snede. Mandag d. 13. kl Riffelskydning på Silkeborgvej i Nørre Snede starter Lørdag d. 11.april: Frivillig jagtprøve på Højderyggen i Nørre Snede. Tilmelding til Jens Peter Lübker tlf Maj Fre. d. 1. og lør. d. 2.: Midtjysk Festival, hvor vi skal passe en bod med øl og pølser. Hver mandag kl : Træning på riffelbanen på Silkeborgvej i Nørre Snede. Hver onsdag kl : Højderyggen har skydetræning for nye og urutinerede skytter. Der er instruktører på alle standpladser, så det er et godt tilbud til dig, der skal til haglprøven. Træning på Højderyggen hver torsdag kl Lørdag d. 16.maj kl. 8.30: Bukkepral i Pletten Juni: Hver mandag kl : Træning på riffelbanen på Silkeborgvej i Nørre Snede. Træning på Højderyggen hver torsdag kl Lørdag d. 27: JKF-skydning i Gludsted. (hed tidligere kommunemesterskaberne) juli: Træning på Højderyggen hver torsdag kl

16 Ungdomsforeningen Formand tlf: Kristian Frandsen Næstformand Kasper Pedersen Kasserer Jacob Visti Kristensen Sekretær Anders Skjødt Bestyrelsesmedlem Kristian Kuur Jensen Suppleanter Troels Hermann Laurids Frandsen Ved generalforsamlingen lykkedes det ikke at få valgt nye til bestyrelsen. Frem mod næste generalforsamling må vi se, om der stadig er interesse for en ungdomsforening. Det kræver, at der er nye medlemmer, der vil tage over. Alternativet er, at ungdomsforeningen nedlægges ved næste generalforsamling. (Bent Jensen) Årets bukke Ved generalforsamlingen modtog Anders Skjødt pokalen for årets buk, der var nedlagt ved Thyregod, og Michael Olesen fik pokalen for årets sjoveste buk. En speciel enhjørning, der var nedlagt ved Hoven.

17

18 Årets kvajepris. Ved besøget hos Svend og Tally i forbindelse med Naturprisen blev der også fortalt jagthistorier. Svend gav med et stort grin et par eksempler på, at han burde have pokalen, hvis vi havde en kvajepris. Drømmen om den store hjort. - Jeg vil gerne skyde en stor hjort. En gang troede jeg, at den var der. Jeg vidste, at der var en hjort i området. En dag var den der, Jeg skød den. Den gik ned i knaldet. Den fik lov til at ligge lidt, inden jeg gik hen til den. Tid, jeg brugte på at overveje, hvor det flotte trofæ nu skulle hænge. Nå jeg repeterede, gik ned af stigen og hen til hjorten, hvor jeg følte på de kraftige stænger på den 10-ender, der lå der. Pludselig begyndte den at rejse sig. Jeg blev grebet af panik og ville proppe en patron i kammerat for at skyde igen, men der sad jo en patron i forvejen, så patronen satte sig fast, mens hjorten rejste sig og løb sin vej. Jeg ærgrede mig jeg sov ikke i to nætter psykologhjælp ville nok have været på sin plads, griner Svend. Senere på sæsonen blev der nedlagt en flot 10-ender i Tykskovområdet med et ubetydeligt sår hen over ryggen. Det var nok min hjort, slutter Svend denne fortælling. Rævesøvn - En gang kom jeg kørende på marken, hvor jeg var i gang med noget arbejde. Lidt inde på marken lå der en død ræv, fortsætter Svend historierne. Der skulle den ikke ligge, så jeg stod af traktoren og løftede den op i halen for at lægge den over til nogle træer. Mens jeg bar den, blev den pludselig levende, Den snurrede rundt og bed mig i hånden. Jeg fik et kraftigt bidesår ræven den løb sin vej. Den fejlede ikke spor, den havde kun ligget og sovet og havde ikke hørt spor. Krondyr Ved vores generalforsamling kunne Michael Olesen fortælle Svend, at han også havde hørt en historie om, at engang, hvor Svend havde set nogle krondyr på ejendommen, havde han skyndt sig hjem efter riflen og to patroner. Krondyrene var der stadig, da han kom tilbage, så nu skulle det være,. Men ak i skyndingen havde han glemt bundstykket.. Det skal nok passe sagde Svend, men jeg har nu skudt en kalv engang.

19 Naturoplevelser En forårsmorgen i bukkesæsonen byder ofte på oplevelser, som giver os lige så gode minder, som bukken, der ligger forendt for en god kugle. Kaj Rask oplevede en sådan morgen i årets bukkesæson, hvor han havde taget plads i et skydetårn på en ejendom på Fasterholtvej. Først glædede han sig over, at der gik en rå med et lille lam foran ham. Kort tid efter, at de var forsvundet, kom der en hind med en kalv på nøjagtig samme sted, og så blev kameraet i mobiltelefonen aktiveret. Men dagens oplevelser var ikke forbi. Knap var hind og kalv kommet forbi, før hjorten indtog scenen. Den er selvfølgelig i bast på denne årstid, men alligevel et flot syn, man glæder sig over. Og måske giver det også forventninger om et gensyn på et andet tidspunkt.

20

21 Jagttegnskursus Skal du have jagttegn eller kender du nogle, der skal, afholder vi Midtjyllands bedste og billigste jagttegnskursus i samarbejde med Gludsted og Nørre Snede. I 2014 benyttede 28 kursister sig af vores tilbud. I 2015 starter kurset torsdag d. 8.jan. kl i Nørre Snedes klubhus på Præriepladsen. I prisen på 1600 kr. vil der også være gratis skydekort til kursisterne. Vi tilbyder et gratis kort sammen med en kasse patroner ved onsdagstræningerne på Højderyggen i maj og august. De andre foreninger har lignende tilbud. Hør mere på kurset Tilmelding samt yderligere oplysninger hos: Bent Jensen Jørgen Fransen , eller Finn Krogh Hundetræning Starter tirsdag d. 7. april kl på Møllebakken i Gludsted. Træning for både unghunde og de mere øvede hunde, så her er plads til både hvalpen og hunden, der træner apportering eller vand og slæb. Interesserer du dig for hundearbejdet, men ikke har hund i øjeblikket, er du meget velkommen som hjælper. Kontakt evt. Bent på tlf

22 SCHWEISSHUND Laurids Jonassen Ruhår: Victor Tlf Bil v/ Kalle Laursen, Østergade 2. Telefon

23 Støt Ejstrupholm Jagt og Skytteforening Ved at bruge Vi har en foreningsaftale med Statoil. Så få et ansøgningsskema til benzinkort hos Bent Jensen, så du også støtter jagtforeningen, når du køber benzin. Aftalen kan dog ikke kombineres med firmakort til Statoil

24 Jagt i udlandet I dag er det almindeligt, at jagtturen går til udlandet. Mange har prøvet det, andre overvejer det. Men hvordan griber jeg det lige an? Kom i Pletten tirsdag d. 17.februar kl hvor Summit Tours kommer på besøg. Til arrangementet, vil der først blive forklaret om mulighederne for selv at planlægge en jagtrejse til fx Polen, Sverige eller, hvor man nu har lyst til at rejse hen. Summit Tours medbringer papirer til våbenpas, som man selv kan indsende efterfølgende, ligeledes orientering om svensk jagttegn osv. Dernæst vil repræsentanten komme ind på det med at flyve oversøisk, at transportere våben på jagtrejsen m.m. Man vil også komme ind på, hvad man skal være opmærksom på, når man selv bestiller rejsen hos den lokale outfitter, faldgruber og andet. Til sidst vises en film af 3 min. varighed om jagt i Sydafrika, og bureauet fortæller lidt om deres eget produkt. Denne aften tager vi 50 kr. for kaffen, så foreningens udgifter ved arrangementet er dækket. Meget gerne tilmelding et par dage før til Bent, så vi ved hvor mange stykker franskbrød, vi skal smøre. Medlemmer af andre jagtforeninger er også velkomne.

25 Vildtmadlavning igen en succes. Tak til Heike og Bodil for arbejdet hermed.

26 Lokale schweisshunde Laurids Jonassen Preben Jørgensen Klaus Thusgaard Andersen Oplag: ca. 240 stk. Redaktionen påtager sig intet ansvar overfor aflysninger, trykfejl m.m. Vildtplejerådgiver Thomas Holm Pedersen, Enghavevej 33, 7361 Ejstrupholm ( ) Rådgivningen, der omfatter alle aspekter af vildtpleje fra etablering og pleje af vildtplantninger til fodring af vildt, regulering af skadevoldende vildt til lovgivning i forbindelse med vildtpleje, er gratis for alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund Rågeregulering Har I lyst til at tage til Ikast og hjælpe med reguleringen. Ib Kælbæk tlf / eller kan fortælle mere om mulighederne. Lars Bitsch har også styr på hele reguleringsområdet. OPDATER DIN PROFIL I årets løb arrangerer vi mange forskellige ting for vores medlemmer. Vi omtaler dem her i bladet, og vi lægger et opslag om begivenheden på vores hjemmeside. Vi ved, at det ikke er nok. Gang på gang oplever vi medlemmer, der ærgrer sig over, at de har misset et arrangement.. Vi vil følge op på omtalen ved at reklamere i Højderyggens Lokalradio, men vi vil også gerne sende jer en mail en uges tid, før begivenheden finder sted. Det kræver vi har jeres mailadresse. I kan gøre et af tre. 1. Brug jeres medlemsnummer, der står bag på bladet Jæger, og log jer ind på Jægers hjemmeside, hvor I kan opdatere jeres profil. Vores forening starter med Send en mail til mig med jeres mailadresse og telefonnummer. 3. Klip nedenstående ud og send det til mig eller læg det i min postkasse. (adresser er på side 2) Bent Jensen -- Navn Et imponerende syn en sommerdag tlf. ved Hou Mailadresse:

27

28

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013. www.graastenjagt.dk

GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013. www.graastenjagt.dk GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013 www.graastenjagt.dk Hjemmeside: Vær hele tiden opdateret på hvad der sker i din jagtforening! Se program og nyeste informationer på vores

Læs mere

Årskalender 2015. Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk

Årskalender 2015. Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk Årskalender 2015 Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk Vigtig information Bukkejagt Husk, under generalforsamlingen trækkes der lod om bukkejagten

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Program 2014-2015. Gudbjerg og Omegns Jagtforening. Program For perioden juni 2014 til 30. april 2015 Opdateret 02. juli 2014

Program 2014-2015. Gudbjerg og Omegns Jagtforening. Program For perioden juni 2014 til 30. april 2015 Opdateret 02. juli 2014 Program 2014-2015 Gudbjerg og Omegns Jagtforening Program For perioden juni 2014 til 30. april 2015 Opdateret 02. juli 2014 Følg med på vores hjemmeside. www.gudbjergjagt.dk Hundetræning. 2014 Sensommertræning,

Læs mere

Sommerprogram 2013. Dato: Arrangement: Sted: VI SÆTTER SKYDEVOGNEN OP! Tilmelding senest d. 5. marts til Peter el. Kim

Sommerprogram 2013. Dato: Arrangement: Sted: VI SÆTTER SKYDEVOGNEN OP! Tilmelding senest d. 5. marts til Peter el. Kim Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 SOMMERPROGRAM 2013 Sommerprogram 2013 Dato: Arrangement: Sted: Lør. d. 06/04 kl. 13.00 Lør. d. 20/04 kl. 13.00 Lør. d. 27/04 Kl. 10.00 Ons. d. 01/05 Lør.

Læs mere

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk Jagtposten 2013 Jagtposten 2012 Side 2 Formanden har ordet Allerførst ønsker jeg alle medlemmer velkommen i den nye forening Bogense land og strandjagtforening. Vi har gennem flere år snakket om sammenlægning

Læs mere

Årskalender 2011 Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk

Årskalender 2011 Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk Årskalender 2011 Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk Vigtig information Bukkejagt Husk, under generalforsamlingen trækkes der lod om bukkejagten

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Efterår 2014 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping 9520 Skørping

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3 Juli December 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3 Juli December 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 3 Juli December 2013 31. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Jan Møller, Lundager 41, 2670 Greve, 40 68 09 29 Næstformand Henning

Læs mere

Formandens side Af Christian Stounberg

Formandens side Af Christian Stounberg Formandens side Af Christian Stounberg Kære medlem Du sidder nu med 2007 udgaven af det grønne blad i hånden og det er mit lod at give bladet og aktiviteterne i og omkring Vejle Jagtforening et par ord

Læs mere

Generalforsamling Århus Jægerforbund 17. november 2014.

Generalforsamling Århus Jægerforbund 17. november 2014. Generalforsamling Århus Jægerforbund 17. november 2014. 1.Valg af dirigent. Henrik Nielsen bliver valgt som dirigent. Henrik Nielsen konstaterer at generalforsamlingen er indkaldt på lovlig vis og at forsamlingen

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2013 Referat

Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2013 Referat Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2013 Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent og budget til godkendelse

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 1 Januar Juli 2011. 29. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 1 Januar Juli 2011. 29. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 1 Januar Juli 2011 29. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Husudvalg Jan Møller, Lundager 41 Hans Vetter 40758692 2670 Greve, 43697478-40680929

Læs mere

Generalforsamling i Bogense land og Strandjagt i klubhuset NFC 9 September2015 kl. 19.00

Generalforsamling i Bogense land og Strandjagt i klubhuset NFC 9 September2015 kl. 19.00 Generalforsamling i Bogense land og Strandjagt i klubhuset NFC 9 September2015 kl. 19.00 Tilstede var 12 fremmødte + bestyrelse. Dagsorden til generalforsamling i Bogense Land & Strandjagtforening. 1.

Læs mere

Drigstrup Jagtforening

Drigstrup Jagtforening Drigstrup Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 VINTERPROGRAM 2012/2013 Drigstrup Jagtforenings Vinterprogram 2012-2013 Dato: Arrangement: Sted: Fre. d. 28/12 Fælles rævejagt + Gule ærter

Læs mere

Program. Hyllested og Omegns jagtforening

Program. Hyllested og Omegns jagtforening Program Hyllested og Omegns jagtforening 2015 1 Bestyrelsen består af: Hyllested & Omegns jagtforening Formand: Christian Brøgger tlf. 86 33 60 27 broeggerskovly@mail.dk Næstformand: Poul Quist Rasmussen

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Tvede-Linde Jagtforening

Tvede-Linde Jagtforening Støvringgårdvej 27 Mellerup Tlf. 51862721 Tvede-Linde Jagtforening Salg af foder til hunde, katte, kaniner, fugle, høns og heste. Kom selv og se udvalget. Årg. 2007 nr.1 På gensyn. Poul Reenberg. Se også

Læs mere

Låne og leje ting i foreningen

Låne og leje ting i foreningen Jagtposten 2015 Låne og leje ting i foreningen Foreningen har følgende rekvisitter som vores medlemmer kan låne kvit og frit ved Hans Kristian Nielsen, tlf. 29 23 08 11 Ting til leje 1 Mobil skydevogn

Læs mere

APPORT SKANDERBORG JAGTFORENING. www.skanderborg-jagtforening.dk. Forår 2014

APPORT SKANDERBORG JAGTFORENING. www.skanderborg-jagtforening.dk. Forår 2014 APPORT SKANDERBORG JAGTFORENING Forår 2014 www.skanderborg-jagtforening.dk Bestyrelsen for Skanderborg Jagtforening Formand Næstfm. Kasserer Sekretær Bestyrelse Peder Poulsen Rønnebærvænget 8, 8660 Skanderborg

Læs mere

Sekretær. 7470 Karup 7430 Ikast 86662098/20442078 97250294/22742132

Sekretær. 7470 Karup 7430 Ikast 86662098/20442078 97250294/22742132 BESTYRELSEN Formand Næstformand Kasserer Lene Kristensen Vagn Nykjær Lotte Brønd Sønderborgvej 102 Smuthusvej 7 Tjørnevej 16 7441 Bording 7430 Ikast 7442 Engesvang 86862282/26414200 97155014/51503895 86865104/61665104

Læs mere

Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015

Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015 Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015 Indkaldelse til generalforsamling i Svindinge Forsamlingshus Lørdag den 31. januar 2015 kl. 14.00 med følgende dagsorden. Referent Brian Petersen

Læs mere

o Flugtskydning o Jagt o Vildt o Naturpleje o Fiskeri o Oplevelse o KLIK IND ~ www. Karlebosognsjagtforening

o Flugtskydning o Jagt o Vildt o Naturpleje o Fiskeri o Oplevelse o KLIK IND ~ www. Karlebosognsjagtforening BLAD NR 2 / 2009 Karlebo Jæger post FORÅR o Flugtskydning o Jagt o Vildt o Naturpleje o Fiskeri o Oplevelse o KLIK IND ~ www. Karlebosognsjagtforening Formanden har ordet! Uge 15. Så er det blevet forår!

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Vamdrup Jagtforening. Den nye skydebane. Projektmappe

Vamdrup Jagtforening. Den nye skydebane. Projektmappe Vamdrup Jagtforening Den nye skydebane Projektmappe Øverst: Etape 1 da banen blev taget i brug Nederst: Etape 1 sommeren 2014 1 Denne mappe er en udførlig orientering om anlægningen af Vamdrup Jagtforenings

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Fællesjagter 2007-2008 Kontaktpersoner. Jagter 2007-2008 De fire jagtforeninger afholder fællesjagter i Ikast Kommune

Fællesjagter 2007-2008 Kontaktpersoner. Jagter 2007-2008 De fire jagtforeninger afholder fællesjagter i Ikast Kommune Fællesjagter 2007-2008 Kontaktpersoner Leo Christensen Ib Kølbæk Flemming Overgård Tlf. 9725 2214 / Mobil.2325 9742 Tlf. 9725 1448 /Mobil. 2334 6368 Tlf. 8686 4448 /Mobil. 2191 8656 Ruskær og ved Raderstationen

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

VEGGERBY JAGTFORENING

VEGGERBY JAGTFORENING VEGGERBY JAGTFORENING 14. årgang nr. 1 www.veggerbyjagt.dk FORÅRSPROGRAM 2014 Bladsponsor: Kraghs Jagt og Fiskeri NÆSTFORMANDEN HAR ORDET Når dette nummer af Veggerby Jagtforenings medlemsblad går i trykken,

Læs mere

På jagttur til Mayogi-safaris. i Sydafrika. Nr. 1/2012 BigGame

På jagttur til Mayogi-safaris. i Sydafrika. Nr. 1/2012 BigGame På jagttur til Mayogi-safaris i Sydafrika 100 For et år siden tog fire danske par på jagt efter bl.a. springbuk, bleesbuk, duiker, black wildebeest og kudu nær Port Elisabet, og den tur kom de ikke til

Læs mere

Nyhedsbrev DcH Næstved

Nyhedsbrev DcH Næstved Nyhedsbrev DcH Næstved Oktober 2014 Velkommen til DcH Næstved s nyhedsbrev Første nummer af DcH Næstved s nyhedsbrev blev sendt ud til 50 medlemmer, denne gang er der kommet flere på, men sørg for at fortælle

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 12. marts 2014.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 12. marts 2014. Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 12. marts 2014. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand. På

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Rævestreger. Nr. 36 August 2015 19. Årgang. Medlemsblad for Støvring & Omegns Jagtforening. www.jagtforening.dk

Rævestreger. Nr. 36 August 2015 19. Årgang. Medlemsblad for Støvring & Omegns Jagtforening. www.jagtforening.dk Rævestreger Nr. 36 August 2015 19. Årgang Medlemsblad for Støvring & Omegns Jagtforening www.jagtforening.dk Formandens side Jagten på den røde sommer buk er vel overstået, og der er nedlagt mange fine

Læs mere

LYNGE-BROBY JAGTFORENING Generalforsamling 2012 Referat

LYNGE-BROBY JAGTFORENING Generalforsamling 2012 Referat Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens virke siden sidste ordinære generalforsamling. 3. Fremlæggelse af det reviderede årsregnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Bestyrelsen foreslår P.C. til dirigent.

Bestyrelsen foreslår P.C. til dirigent. 1 Bestyrelsen foreslår P.C. til dirigent. 2 3 Ambitionerne var klar fra årets start, men vi blev ramt et massivt snevejr og i lang tid var det en stor opgave bare at holde banen åben. Både Jørn Just med

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 35 ÅRGANG NR 1 2015 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

SPORT FOR ALLE FYRAFTEN 31. ÅRGANG 2013 NR. 1 NU ER SOMMEREN OVER, SÅ ER DET TID TIL LIDT VINTERMOTION OG AKTIVITETER

SPORT FOR ALLE FYRAFTEN 31. ÅRGANG 2013 NR. 1 NU ER SOMMEREN OVER, SÅ ER DET TID TIL LIDT VINTERMOTION OG AKTIVITETER SPORT FOR ALLE FYRAFTEN 31. ÅRGANG 2013 NR. 1 NU ER SOMMEREN OVER, SÅ ER DET TID TIL LIDT VINTERMOTION OG AKTIVITETER SÅ HUSK NU AT MELDE JER TIL I TIDE THISTED FIRMA SPORT Tilsluttet Dansk Firma-Idrætsforbund

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2013 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Forslag til vedtægtsændringer side 6 Formanden har ordet side 7 Gravreparation / ny grav side 8 Gravreparation/ny

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens Til stede: Formand

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Kim Jensen 12 12,3 Susanne poulsen 96,9 96,9 Stig Bjerregård 95,6 95,6 Peter skov

Læs mere

Paw Amstrup. Michael Bager. Webmaster: Chris Stilling

Paw Amstrup. Michael Bager. Webmaster: Chris Stilling Forår 2011 Bestyrelsen Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping 9520 Skørping tlf: 98391709

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Sneppen. Januar 2014. Herning Jagtforening

Sneppen. Januar 2014. Herning Jagtforening Sneppen Januar 2014 Herning Jagtforening 1 Sneppen Januar 2014 Redaktion og layout, Nicolaj Skafsgaard nicolajskafsgaard@hotmail.com Print Jysk Formtryk ApS Sådan et gevir kan ikke hænge hvor som helst.

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden I denne sommer har Dansk Folkehjælp fået mange budskaber ud i pressen. Jeg tænker bl.a. på TV2 s Go morgen DK / Go Folkehjælp, hvor danskerne blev opfordret af Dansk Folkehjælp

Læs mere

Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter

Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter Deltagere: Knud Pedersen (kredsformand), Lars Jensen (hovedbestyrelsesmedlem), Lars Pultz Knudsen (JKF formand Struer), Vagn Olesen

Læs mere

Præmie overrækkelse kl. 09.15

Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden - Generalforsamling Sektion 21 Præmie overrækkelse kl. 09.15 Søndag den 05. januar 2014 -Ringsted klubhus kl. 10.15 Punkt. 1 Punkt. 2 Punkt. 3 Punkt. 4 Valg af dirigent Togo Bjergfelt 0151 Hvalsø

Læs mere

APPORT SKANDERBORG JAGTFORENING. www.skanderborg-jagtforening.dk. Efterår 2014

APPORT SKANDERBORG JAGTFORENING. www.skanderborg-jagtforening.dk. Efterår 2014 APPORT SKANDERBORG JAGTFORENING Efterår 2014 www.skanderborg-jagtforening.dk Bestyrelsen for Skanderborg Jagtforening Formand Næstfm. Kasserer Sekretær Bestyrelse Peder Poulsen Rønnebærvænget 8, 8660 Skanderborg

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup.

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup. Foreningen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Starten... 3 Skydning er vel ikke så svær?... 4 Lidt om Gundsølille Skytteforening's mål og aktiviteter... 5 Lidt om vores faciliteter... 5 Øvrige

Læs mere

VEGGERBY JAGTFORENING

VEGGERBY JAGTFORENING VEGGERBY JAGTFORENING 15. årgang nr. 1 www.veggerbyjagt.dk FORÅRSPROGRAM 2015 Bladsponsor: Kraghs Jagt og Fiskeri 6 Formanden har ordet Når du kære læser har indeværende forårs udgave af foreningsbladet

Læs mere

Rævestreger www.jagtforening.dk

Rævestreger www.jagtforening.dk Rævestreger Nr. 35 januar 2015 19. Årgang Medlemsblad for medlemmer af Støvring & Omegns Jagtforening www.jagtforening.dk Formandens side Endnu et travlt men også meget spændende år er ved at rinde ud,

Læs mere

EFTERÅRSPROGRAM. www.saeby-omegnsjagt.dk EFTERÅR 2011 / FORÅR 2012

EFTERÅRSPROGRAM. www.saeby-omegnsjagt.dk EFTERÅR 2011 / FORÅR 2012 EFTERÅRSPROGRAM www.saeby-omegnsjagt.dk EFTERÅR 2011 / FORÅR 2012 Formanden har ordet Kære medlem så er jagtsæsonen så småt i gang, de hurtige ænder i sensommerblæsten kræver et godt hold i bøssen og det

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Deltagere: Johnny Jensen, Helle Lundgren, Frede Pedersen, Kim Christensen, Klaus Tjønn, Bent F. Hansen, Henning Sørensen, Henrik Tolstrup, Lars Ketelsen, Torben Bovien KHIF. Dagsorden/Referat Bestyrelsesmøde

Læs mere

Jægerråbet. råbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 1 blad Januar Juni 2012. 30. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. råbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 1 blad Januar Juni 2012. 30. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet råbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 1 blad Januar Juni 2012 30. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Jan Møller, Lundager 41, 2670 Greve, 43 69 74 78 40 68 09 29

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære Ældreidræt i Greve Kommune - Din vej til sundhed og velvære Oktober 2012 Motion er vigtigt hele livet og det er aldrig for sent at komme i gang! Med denne reviderede udgave af Ældreidrætskataloget er du

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

R e f e r a t fra Ordinær Generalforsamling i Roskilde og Omegns Jagtforening torsdag d. 7. februar 2013 kl. 19:00

R e f e r a t fra Ordinær Generalforsamling i Roskilde og Omegns Jagtforening torsdag d. 7. februar 2013 kl. 19:00 R e f e r a t fra Ordinær Generalforsamling i Roskilde og Omegns Jagtforening torsdag d. 7. februar 2013 kl. 19:00 Generalforsamlingen afholdt på Jagtgården i Svogerslev. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra Estvad Rønbjerg Jagtforenings generalforsamling

Referat fra Estvad Rønbjerg Jagtforenings generalforsamling Referat fra Estvad Rønbjerg Jagtforenings generalforsamling Fredag den 21 september 2012 kl 19:00. Offentliggjordt i Foreningsnyt side 15, december 2011. Dagsorden ifg. Vedtægterne: 1. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

15. Årgang-2014 Juli Kvartal

15. Årgang-2014 Juli Kvartal Jagtbladet 3 15. Årgang-2014 Juli Kvartal ALSLEV - BILLUM - HORNE - JANDERUP - THORSTRUP - TINGHØJ Jagt - Sport - Hobby - Natur - TISTRUP - VARDE HJÆLP! Ny opsætter af Jagtbladet søges! Jagtbladet står

Læs mere

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Indhold: * Sdr. Vium: Byttemarked * Dagli Brugsen: Generalforsamling

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Øl/Vand: 10,- Kaffe brød: 30,- Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning for Jagtforeningernes Kommunale Fællesråds virke. Lars Pultz Knudsen

Læs mere

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line.

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line. SPONSORER TIL MEDLEMSBLADET: Marts kvartal 2013 6 Årgang Medlemsblad NUFFGIELD UNIVERSAL M 4 Industrivej 7 Vester Aaby DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125 Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk

Læs mere

Der er i år lavet en besøgsanalyse. Den er foretaget af Landsskuets medarbejdere, på alle 3 dage, i tidsrummet fra kl. 13.00-17.00.

Der er i år lavet en besøgsanalyse. Den er foretaget af Landsskuets medarbejdere, på alle 3 dage, i tidsrummet fra kl. 13.00-17.00. Hvordan kan det være, at når vi kommer dertil på året, hvor der skal afholdes generalforsamling i Landsskuet, så har vi kun positive ting at berette om.---- For det første vil jeg sige, at der som sædvanlig

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Masser af medaljer til SKL-skytter i Sverige

Masser af medaljer til SKL-skytter i Sverige Nr. 1. Januar kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af medaljer til SKL-skytter i Sverige Ombygning på stadion sæsonstart udskudt til uge 7 Skytten nr. 1, januar kvartal 2007

Læs mere

JKF-NYBORG (Jagtforeningerne i Nyborg Kommune)

JKF-NYBORG (Jagtforeningerne i Nyborg Kommune) Nyborg Kommunale Fælles Råd Dagsorden tirsdag d. 24-11-09 kl. 19.00 på Naturskolen Mødedeltagere Kristian Spodsberg - KS Claus Lykke - CL Lars Schmidt - LS Kaj Holm Petersen - KHP Claus Andersen - CA Fraværende/afbud

Læs mere

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole Velkommen til alle jer Skelund Landsbyforening vil gerne byde alle nye borgere velkommen til Skelund og omegn Skelund er en aktiv

Læs mere

LANDSFORENINGEN AUTISME RIBE KREDS. Medlemsblad Juni 2009

LANDSFORENINGEN AUTISME RIBE KREDS. Medlemsblad Juni 2009 LANDSFORENINGEN AUTISME RIBE KREDS Medlemsblad Juni 2009 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Køb / salg / bytte side 2 Tag med til Fun World - Esbjerg side 3 Referat fra generalforsamling 2009 side 4+5 Bestyrelses /

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2015 Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling Foredrag ved Fru Pedersen, Fru Pedersens have kendt fra tv-midtvest

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

NYHEDSBREV TIL VÆRTER

NYHEDSBREV TIL VÆRTER NYHEDSBREV TIL VÆRTER NR. 1 Oktober 2011 1. ÅRGANG Formandens hjørne Af Carl Bratved Kære værter! Vi har nu overstået sommerferien, hvor der har været travlhed på Veteranhjemmet, men takket været jeres

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

Fra broen ved Marius Pedersen 2012-2

Fra broen ved Marius Pedersen 2012-2 Fra broen ved Marius Pedersen 2012-2 Siden sidst Torsdag den 19 januar var der foredrag i Friskolen hvor tidligere højskolelærer Per Sonne fortalte om Frithof Nansen der krydsede Grønlands indlandsis.

Læs mere

Referat af generalforsamling ISK 2010. 30. Marts, kl. 19.00

Referat af generalforsamling ISK 2010. 30. Marts, kl. 19.00 Referat af generalforsamling ISK 2010 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslår Kenneth Pedersen Kenneth Pedersen vælges Bestyrelsen foreslår Bente Tromborg Bente Tormborg vælges 30. Marts,

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Tjekkiet. DIANA HUNTING TOURS Fåborgvej 240. DK-5700 Svendborg Telefon +45 6223 1110. Telefax +45 6223 1775 E-mail: diana@diana.dk. www.diana.

Tjekkiet. DIANA HUNTING TOURS Fåborgvej 240. DK-5700 Svendborg Telefon +45 6223 1110. Telefax +45 6223 1775 E-mail: diana@diana.dk. www.diana. Tjekkiet Vi har fornøjelsen at kunne tilbyde jagt på nogle af de gode og velorganiserede revirer i Tjekkiet. Tjekkiet er ofte undervurderet i jagtlig henseende, men er egentlig et fremragende jagtland

Læs mere

Medlemsnyt. www.sellegaarde.dk. Genbrugspladsen i Als. 19. Årgang Støt vore annoncører -de støtter os! 20151

Medlemsnyt. www.sellegaarde.dk. Genbrugspladsen i Als. 19. Årgang Støt vore annoncører -de støtter os! 20151 Medlemsnyt www.sellegaarde.dk Genbrugspladsen i Als Åbnings tider: Mandag - fredag 13-18 Lørdag, søndag og helligdage 10-16 Den 24., 25. og 31. dec. samt 1. januar er der lukket. 19. Årgang Støt vore annoncører

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere