29. årgang Januar 2015 nr. 1

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "29. årgang Januar 2015 nr. 1"

Transkript

1 29. årgang Januar 2015 nr. 1 En flok halemejser tanker op ved foderbrættet inden den videre rejse.

2 Redaktion, Bestyrelsen og udvalg: Hjemmesiden.www.ejstrupholm-jagt.dk Formand:. Næstformand: Kasserer Bent Jensen ( JKF) Bent Hermann Ninna Pold Henriksen Lindevænget 29 Thyregodvej 54 Vestervang Ejstrupholm 7323 Give 7361 Ejstrupholm Sekretær: Bestyrelsesmedlem: Suppleant Michael Olesen Leon Østerbøg Sonny Sørensen Lindevænget 8 Rørbækvej 42 Engbækparken Ejstrupholm 7361Ejstrupholm 7361 Ejstrupholm / Revisor: Revisor Riffelskydning: Laurids Jonassen Svend Aage Andersen Jens Peter Lübker Østergade 28 Lindevænget 46 Lærkevej Ejstrupholm 7361 Ejstrupholm 7173 Vonge / Flugtskydning; Flugtskydning; Flugtskydning: Marianne Ottesen Bente Hermann Pau Fisker Stationsvej 16 Thyregodvej 54 Vandværksvej Ejstrupholm 7323 Give 7361 Ejstrupholm Flugtskydning: Suppleant/flugtskydning Jagtudvalg; Troels Hermann Bjarne Laursen Leif Kristensen Nygade 5 Birkevej 20 Egevej Klovborg 7361 Ejstrupholm 7361 Ejstrupholm meterbanen; 15- meterbanen; Hundeudvalg: Allan Henriksen Andreas Adler Kristian Frandsen Vestervang 15 Riberhusvej 2 Velgårdevej Ejstrupholm 8765 Klovborg 8766 Nørre Snede Klubhus: Bodil Jeppesen Henning Ottesen Lindevænget 3 Hybenvej Ejstrupholm 7361 Ejstrupholm

3 Formanden har ordet Ungdomsforeningen Ved generalforsamlingen lykkedes det ikke at få valgt nye til bestyrelsen i ungdomsforeningen. De bærende kræfter i den nuværende bestyrelse har nået en alder, hvor der skal nye til. Jeg vil også tilføje, at de har taget deres tørn, og de har været medvirkende til, at foreningen har fungeret godt i en årrække. De havde selv forsøgt at finde afløsere. Det var ikke lykkedes dem. På generalforsamlingen kunne der heller ikke findes bestyrelsesmedlemmer, og forsamlingen vedtog at lægge ungdomsforeningen i dvale. Den nuværende bestyrelse fortsætter af navn frem mod generalforsamlingen i nov. 2015, hvor der skal tages stilling til, om ungdomsforeningen skal nedlægges. I tiden frem mod generalforsamlingen må vi se, om der stadig er interesse for en ungdomsforening. Det kræver, at der er nye medlemmer, der vil tage over. Hvis man er interesseret i at løbe foreningen i gang igen, kan man kontakte den nuværende bestyrelse. Navnene står inde i bladet. Man kan også kontakte mig, hvis man vil hjælpe. Husk indberetningen Indberetning af vildtudbytte har været lovpligtigt siden starten af erne. Undladelse af indberetning har hele tiden været strafbart, men lovgivningen har ikke været håndhævet, da det har været svært for myndighederne at løfte bevisbyrden, hvis jægeren fastholdt, at indberetningsskemaet var afsendt. Fremover kan indberetningen kun ske elektronisk, og myndighederne får hermed mulighed for at lade manglende indberetning føre til, at man bliver nægtet jagttegn til den førstkommende jagtsæson. Miljøminister Kirsten Brosbøl har meldt ud, at det skal få konsekvenser, hvis jægerne ikke indberetter deres udbytte. Jagttegnet bliver ganske enkelt inddraget. Så husk indberetningen, også selv om udbyttet er nul. Indberetningen foretages via Mit jagttegn via Naturstyrelsens hjemmeside jagttegn.dk Bent Jensen

4

5 Skoleskydning Igen i år deltog Ejstrupholm Skoles 5. årgang i DM i skoleskydning. På landsplan har omkring 8000 elever deltaget i konkurrencen. Fra Ejstrupholm deltog 5.a og 5.b hver med 4 hold. 5. b kvalificerede sig med 748 point til Landsdelsfinalen, der fandt sted i Horsens. Her blev det til en 5. plads blandt de 156 hold, der var med fra vores område.

6

7 Søndergade 33, 7361 Ejstrupholm Tlf Åbent fra Alt i dagligvarer. Egen bagerafdeling og delikatesseafdeling

8 Ejstrupholm Trælasthandel Tlf Juelsminde Tømmerhandel Tlf Hedensted Tømmerhandel Tlf Tømmergården Give Tlf Haarby Trælast Tlf Egtved Trælast Tlf v. Mikkel Østergaard Hedegårdvej Ejstrupholm Tlf mobil

9 Højderyggens Skydecenter Ved generalforsamlingen d. 13. nov. kunne formanden Claus Petersen fortælle om et velbesøgt år på skydebanen. Der var gennem hele sæsonen solgt mange skydekort. Den store sensommerskydning i september nåede dog ikke tidligere tiders store salg. I år blev der solgt ca. 400 kort, og dermed slutter denne skydning med et beskedent overskud. Skydningen forsætter dog, selv om den kræver en stor arbejdsindsats. Claus kunne også berette om mange nye ting på banen. Nye geværstativer ved alle baner, nye afskærmninger ved trap og sportingbanen, nye ledninger til højttalerne, nyt net,der kan hejses op og ned, ved spidsduerne, og endelig er ombygningen/udbygningen af huset fortsat., så man nu er tæt på den færdige plan. Udgifterne til byggeriet havde været på , 83 kr. og samtidig har banerne kostet ,93 kr. Det er årsagen til årets underskud på , 06 kr. Riffelbanen havde forsøgt sig med skydning i juli måned, men Tage Breinbjerg kunne fortælle, at det ikke havde været nogen succes, så det gentages ikke i Men ellers havde der også her været en god sæson. Fredag eftermiddage har mange arbejdet på klubhuset.

10

11 Årets naturpris Det er somme tider svært at se skoven for bare træer. Lidt på den måde havde vi det i bestyrelsen, da vi fik et tip om, at Tally og Svend Kristensen kunne være et godt bud som årets modtager af foreningens vildtplejepokal. Når man færdes på deres ejendom ude på Hygildvej, undrer jeg mig over, at jeg ikke havde tænkt på det selv. Her har Tally og Svend siden 1961 drevet landbrug. Deres natursyn har altid været, at landbrug og natur kan og skal passe sammen. Jorden skal give det daglige brød, men der skal også være plads til den vilde natur, som de begge nyder at færdes i. Besøgende synes her er smukt, men endnu vigtigere; det synes Tally og Svend også. De behøver ikke at rejse udenlands. De færdes i deres eget paradis dagligt. Skovens efterårsfarver indrammer nu græsmarker, der har afløst sommerens korn. Holtum å med tilstødende enge og græssende køer fuldender billedet af, at sådan kan der også se ud i Danmark. Gennem årene er landbruget gradvist afløst af blandet skov. Det startede med stormen i 1999, hvor en del af den daværende skov, der hovedsagelig bestod af rødgran væltede. Her blev der genplantet 5 ha. Og siden er der i flere omgange plantet blandet skov, så ca. halvdelen af den 50 ha store gård nu er skov.

12 Årets naturpris Kommunen har også ydet deres bidrag til naturen. Her er der fjernet en flydespærring ligesom en del af beplantningen ned mod Holtum å er fjernet. Samtidig er der anlagt flere stryg, så fiskene får optimale muligheder. Tally og Svend drømmer begge om at fange en laks, og mulighederne skulle nu være til stede. Men det har måske lange udsigter. Tally er panisk angst for hugorme. De er her, så Svend skal med, men Svend skal altid lige noget andet, så det når vi nok en anden gang, er Svends standardsvar. Fasaner Ejendommen er ikke økologisk, men den dyrkes uden brug af pesticider. Det betyder, at der er en del ukrudt i kornet, og ved høst er der frøukrudt som restprodukt. Det lægges i bunker, hvor fasanerne holder til,. Man sætter ikke fasaner ud. De er her i forvejen, og de fodres, hvor de i forvejen gerne vil være. Her er der fred og ro, for der drives heller ikke jagt på dem.

13 Der fodres også for kronvildtet. Ikke med jagt for øje, men for at holde kronvildtet fra de nyplantede træer. Nu springer de sjældent over hegnet for at æde. Ulv Under besøget kommer vi også ind på ulven. Den er set hos naboen. Svend mener, at råvildtbestanden er vigende, og at det kan skyldes rovdyret. Selv har han to gange oplevet en mærkelig opførsel hos køerne. Normalt kommer de, når han kalder, men de to gange har han oplevet at kørne stod i rundkreds lidt lige som vogntogene i de gamle indianerfilm de reagerede ikke på hans kalden og fløjten. De blev stående. Først da han kom helt op til dem og begyndte at snakke med dem,ville de med hjem.

14 Kalender 1.halvår 2015 Januar: Hver onsdag skydetræning på 15-m banen i Pletten fra kl Mandag d. 5. kl : Opstart knivkursus i sløjdlokalet på Ejstrupholm Skole. (i år er Gludsted arrangør) Torsdag d. 8. kl Start på jagttegnsundervisningen.teorien afvikles i Nørre Snede Jagtforenings klubhus på Præriepladsen i Nørre Snede. Mandag d. 19. kl.19.00: Lasershot i Pletten Tirsdag d. 20. kl : Lasershot i Pletten Onsdag d. 21. kl : Lasershot i Pletten Onsdag d. 28. kl.19.00: JKF-årsmøde i Gludsted Jagtcenter på Fasterholtvej. Lørdag d. 31. kl :Gourmetaften med Mikkel Søby Andersen kl (Udsolgt) Februar: Hver onsdag skydetræning på 15-m banen i Pletten fra kl Tirsdag d. 17 kl : Focus på jagt i udlandet. Summit Tours fortæller om, hvordan man selv planlægger en jagtrejse og laver lidt reklame for deres egne rejser. Inviter gerne dine jagtkammerater med. Lørdag d. 28.: Skydestævne i Pletten for familie-, forenings-, gade og firmahold. Tilmelding til Ninna eller Bent Marts: Hver onsdag skydetræning på 15-m banen i Pletten fra kl Søndag d. 1.marts: Dag 2 i skydestævnet i Pletten for familie-, forenings-, gade og firmahold. Tilmelding til Ninna eller Bent Onsdag d. 11.marts: Det årlige kronvildtmøde i Rørbækområdet på Vester Mølle.. Lørdag d Højderyggen: Opstart skydning på lørdage i marts. Lørdag d. 14.: Kredsmøde i kreds 2.

15 Marts Fredag d. 20. kl : Tur til Korsholm. Tilmelding til Bent Hermann senest d. 9. marts, da vi skal afregne med 1200 kr. pr. time., hvis vi ikke får skytter nok. Fredag d. 27. Sidste frist for tilmelding til Ib Kølbæk / , hvis man ønsker at hjælpe med rågeregulering i Ikast. April: Træning på Højderyggen hver torsdag kl Tirsdag d. 7.april kl :Hundetræningen på Møllebakken i Gludsted starter. Onsdag d. 9. kl.18.00: Vildtduebanen i Nørre Snede. Mandag d. 13. kl Riffelskydning på Silkeborgvej i Nørre Snede starter Lørdag d. 11.april: Frivillig jagtprøve på Højderyggen i Nørre Snede. Tilmelding til Jens Peter Lübker tlf Maj Fre. d. 1. og lør. d. 2.: Midtjysk Festival, hvor vi skal passe en bod med øl og pølser. Hver mandag kl : Træning på riffelbanen på Silkeborgvej i Nørre Snede. Hver onsdag kl : Højderyggen har skydetræning for nye og urutinerede skytter. Der er instruktører på alle standpladser, så det er et godt tilbud til dig, der skal til haglprøven. Træning på Højderyggen hver torsdag kl Lørdag d. 16.maj kl. 8.30: Bukkepral i Pletten Juni: Hver mandag kl : Træning på riffelbanen på Silkeborgvej i Nørre Snede. Træning på Højderyggen hver torsdag kl Lørdag d. 27: JKF-skydning i Gludsted. (hed tidligere kommunemesterskaberne) juli: Træning på Højderyggen hver torsdag kl

16 Ungdomsforeningen Formand tlf: Kristian Frandsen Næstformand Kasper Pedersen Kasserer Jacob Visti Kristensen Sekretær Anders Skjødt Bestyrelsesmedlem Kristian Kuur Jensen Suppleanter Troels Hermann Laurids Frandsen Ved generalforsamlingen lykkedes det ikke at få valgt nye til bestyrelsen. Frem mod næste generalforsamling må vi se, om der stadig er interesse for en ungdomsforening. Det kræver, at der er nye medlemmer, der vil tage over. Alternativet er, at ungdomsforeningen nedlægges ved næste generalforsamling. (Bent Jensen) Årets bukke Ved generalforsamlingen modtog Anders Skjødt pokalen for årets buk, der var nedlagt ved Thyregod, og Michael Olesen fik pokalen for årets sjoveste buk. En speciel enhjørning, der var nedlagt ved Hoven.

17

18 Årets kvajepris. Ved besøget hos Svend og Tally i forbindelse med Naturprisen blev der også fortalt jagthistorier. Svend gav med et stort grin et par eksempler på, at han burde have pokalen, hvis vi havde en kvajepris. Drømmen om den store hjort. - Jeg vil gerne skyde en stor hjort. En gang troede jeg, at den var der. Jeg vidste, at der var en hjort i området. En dag var den der, Jeg skød den. Den gik ned i knaldet. Den fik lov til at ligge lidt, inden jeg gik hen til den. Tid, jeg brugte på at overveje, hvor det flotte trofæ nu skulle hænge. Nå jeg repeterede, gik ned af stigen og hen til hjorten, hvor jeg følte på de kraftige stænger på den 10-ender, der lå der. Pludselig begyndte den at rejse sig. Jeg blev grebet af panik og ville proppe en patron i kammerat for at skyde igen, men der sad jo en patron i forvejen, så patronen satte sig fast, mens hjorten rejste sig og løb sin vej. Jeg ærgrede mig jeg sov ikke i to nætter psykologhjælp ville nok have været på sin plads, griner Svend. Senere på sæsonen blev der nedlagt en flot 10-ender i Tykskovområdet med et ubetydeligt sår hen over ryggen. Det var nok min hjort, slutter Svend denne fortælling. Rævesøvn - En gang kom jeg kørende på marken, hvor jeg var i gang med noget arbejde. Lidt inde på marken lå der en død ræv, fortsætter Svend historierne. Der skulle den ikke ligge, så jeg stod af traktoren og løftede den op i halen for at lægge den over til nogle træer. Mens jeg bar den, blev den pludselig levende, Den snurrede rundt og bed mig i hånden. Jeg fik et kraftigt bidesår ræven den løb sin vej. Den fejlede ikke spor, den havde kun ligget og sovet og havde ikke hørt spor. Krondyr Ved vores generalforsamling kunne Michael Olesen fortælle Svend, at han også havde hørt en historie om, at engang, hvor Svend havde set nogle krondyr på ejendommen, havde han skyndt sig hjem efter riflen og to patroner. Krondyrene var der stadig, da han kom tilbage, så nu skulle det være,. Men ak i skyndingen havde han glemt bundstykket.. Det skal nok passe sagde Svend, men jeg har nu skudt en kalv engang.

19 Naturoplevelser En forårsmorgen i bukkesæsonen byder ofte på oplevelser, som giver os lige så gode minder, som bukken, der ligger forendt for en god kugle. Kaj Rask oplevede en sådan morgen i årets bukkesæson, hvor han havde taget plads i et skydetårn på en ejendom på Fasterholtvej. Først glædede han sig over, at der gik en rå med et lille lam foran ham. Kort tid efter, at de var forsvundet, kom der en hind med en kalv på nøjagtig samme sted, og så blev kameraet i mobiltelefonen aktiveret. Men dagens oplevelser var ikke forbi. Knap var hind og kalv kommet forbi, før hjorten indtog scenen. Den er selvfølgelig i bast på denne årstid, men alligevel et flot syn, man glæder sig over. Og måske giver det også forventninger om et gensyn på et andet tidspunkt.

20

21 Jagttegnskursus Skal du have jagttegn eller kender du nogle, der skal, afholder vi Midtjyllands bedste og billigste jagttegnskursus i samarbejde med Gludsted og Nørre Snede. I 2014 benyttede 28 kursister sig af vores tilbud. I 2015 starter kurset torsdag d. 8.jan. kl i Nørre Snedes klubhus på Præriepladsen. I prisen på 1600 kr. vil der også være gratis skydekort til kursisterne. Vi tilbyder et gratis kort sammen med en kasse patroner ved onsdagstræningerne på Højderyggen i maj og august. De andre foreninger har lignende tilbud. Hør mere på kurset Tilmelding samt yderligere oplysninger hos: Bent Jensen Jørgen Fransen , eller Finn Krogh Hundetræning Starter tirsdag d. 7. april kl på Møllebakken i Gludsted. Træning for både unghunde og de mere øvede hunde, så her er plads til både hvalpen og hunden, der træner apportering eller vand og slæb. Interesserer du dig for hundearbejdet, men ikke har hund i øjeblikket, er du meget velkommen som hjælper. Kontakt evt. Bent på tlf

22 SCHWEISSHUND Laurids Jonassen Ruhår: Victor Tlf Bil v/ Kalle Laursen, Østergade 2. Telefon

23 Støt Ejstrupholm Jagt og Skytteforening Ved at bruge Vi har en foreningsaftale med Statoil. Så få et ansøgningsskema til benzinkort hos Bent Jensen, så du også støtter jagtforeningen, når du køber benzin. Aftalen kan dog ikke kombineres med firmakort til Statoil

24 Jagt i udlandet I dag er det almindeligt, at jagtturen går til udlandet. Mange har prøvet det, andre overvejer det. Men hvordan griber jeg det lige an? Kom i Pletten tirsdag d. 17.februar kl hvor Summit Tours kommer på besøg. Til arrangementet, vil der først blive forklaret om mulighederne for selv at planlægge en jagtrejse til fx Polen, Sverige eller, hvor man nu har lyst til at rejse hen. Summit Tours medbringer papirer til våbenpas, som man selv kan indsende efterfølgende, ligeledes orientering om svensk jagttegn osv. Dernæst vil repræsentanten komme ind på det med at flyve oversøisk, at transportere våben på jagtrejsen m.m. Man vil også komme ind på, hvad man skal være opmærksom på, når man selv bestiller rejsen hos den lokale outfitter, faldgruber og andet. Til sidst vises en film af 3 min. varighed om jagt i Sydafrika, og bureauet fortæller lidt om deres eget produkt. Denne aften tager vi 50 kr. for kaffen, så foreningens udgifter ved arrangementet er dækket. Meget gerne tilmelding et par dage før til Bent, så vi ved hvor mange stykker franskbrød, vi skal smøre. Medlemmer af andre jagtforeninger er også velkomne.

25 Vildtmadlavning igen en succes. Tak til Heike og Bodil for arbejdet hermed.

26 Lokale schweisshunde Laurids Jonassen Preben Jørgensen Klaus Thusgaard Andersen Oplag: ca. 240 stk. Redaktionen påtager sig intet ansvar overfor aflysninger, trykfejl m.m. Vildtplejerådgiver Thomas Holm Pedersen, Enghavevej 33, 7361 Ejstrupholm ( ) Rådgivningen, der omfatter alle aspekter af vildtpleje fra etablering og pleje af vildtplantninger til fodring af vildt, regulering af skadevoldende vildt til lovgivning i forbindelse med vildtpleje, er gratis for alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund Rågeregulering Har I lyst til at tage til Ikast og hjælpe med reguleringen. Ib Kælbæk tlf / eller kan fortælle mere om mulighederne. Lars Bitsch har også styr på hele reguleringsområdet. OPDATER DIN PROFIL I årets løb arrangerer vi mange forskellige ting for vores medlemmer. Vi omtaler dem her i bladet, og vi lægger et opslag om begivenheden på vores hjemmeside. Vi ved, at det ikke er nok. Gang på gang oplever vi medlemmer, der ærgrer sig over, at de har misset et arrangement.. Vi vil følge op på omtalen ved at reklamere i Højderyggens Lokalradio, men vi vil også gerne sende jer en mail en uges tid, før begivenheden finder sted. Det kræver vi har jeres mailadresse. I kan gøre et af tre. 1. Brug jeres medlemsnummer, der står bag på bladet Jæger, og log jer ind på Jægers hjemmeside, hvor I kan opdatere jeres profil. Vores forening starter med Send en mail til mig med jeres mailadresse og telefonnummer. 3. Klip nedenstående ud og send det til mig eller læg det i min postkasse. (adresser er på side 2) Bent Jensen -- Navn Et imponerende syn en sommerdag tlf. ved Hou Mailadresse:

27

28

28. årgang Juli 2014 nr. 2

28. årgang Juli 2014 nr. 2 28. årgang Juli 2014 nr. 2 Fra vildtkameraet en forårsdag. De to bukkelam i baggrunden bliver spændende at følge fremover. Den ene er en lovende gaffelbuk. Redaktion, Bestyrelsen og udvalg: Hjemmesiden.www.ejstrupholm-jagt.dk

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Klovborg Jagtforening

Klovborg Jagtforening Klovborg Jagtforening 2016 www.klovborg-jagtforening.dk email: jagt@klovborg-jagtforening.dk Klovborg Jagtforening er også på facebook Året er ved at rinde ud, så det er tid at kigge lidt tilbage. Året

Læs mere

30. årgang Juli 2016 nr. 2

30. årgang Juli 2016 nr. 2 30. årgang Juli 2016 nr. 2 Solnedgang ved Ejstrup Sø Redaktion, Bestyrelsen og udvalg: Hjemmesiden.www.ejstrupholm-jagt.dk Formand:. Næstformand: Kasserer Bent Jensen Bent Hermann Ninna Pold Henriksen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Støjskærme på Kaisholm: Det store projekt med at etablere støjskærme på skydebanen er ved at være færdig. Et af de store krav i den nye miljøgodkendelse

Læs mere

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen.

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen. Januar 2016 Formanden har ordet Året er ved at rinde ud og vi går snart mod lysere tider. Vi i bestyrelsen har efter konstituering ligesom prøvet at kigge fremad, så der vil ikke stå så meget om det forgående

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

Bestyrelsen Nørre Snede Jagtforening

Bestyrelsen Nørre Snede Jagtforening Bestyrelsen Nørre Snede Jagtforening Formand Leif Thykjær Viborgvej 101 Nørhoved 8766 Nr. Snede mobil. 2125 3888 Næstformand Sebastian Kudsk Ikastvej 12 7361 Ejstrupholm mobil. 2326 2310 Kasserer Ivan

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013. www.graastenjagt.dk

GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013. www.graastenjagt.dk GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013 www.graastenjagt.dk Hjemmeside: Vær hele tiden opdateret på hvad der sker i din jagtforening! Se program og nyeste informationer på vores

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Foreningens kontaktpersoner vedrørende:

Foreningens kontaktpersoner vedrørende: Årgang 2007 Foreningens kontaktpersoner vedrørende: Bemærk venligst at der i alle e-mail adresser i programmet, som er hentet i Adobe Acrobat format her på hjemmesiden er der en ændring i selve E-mail

Læs mere

Sommerprogram 2013. Dato: Arrangement: Sted: VI SÆTTER SKYDEVOGNEN OP! Tilmelding senest d. 5. marts til Peter el. Kim

Sommerprogram 2013. Dato: Arrangement: Sted: VI SÆTTER SKYDEVOGNEN OP! Tilmelding senest d. 5. marts til Peter el. Kim Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 SOMMERPROGRAM 2013 Sommerprogram 2013 Dato: Arrangement: Sted: Lør. d. 06/04 kl. 13.00 Lør. d. 20/04 kl. 13.00 Lør. d. 27/04 Kl. 10.00 Ons. d. 01/05 Lør.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2012/2013

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2012/2013 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2012/2013 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 1/12 2012 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Bording-Engesvang Jagtforening

Bording-Engesvang Jagtforening Medlemsblad for Bording-Engesvang Jagtforening Bestyrelsens beretning...4 Fællesjagter...8-9 www.bejagt.dk Bukkepral...10 www.bejagt.dk 1 Medlemskab eller ekstraordinært medlemskab Flere medlemmer skaber

Læs mere

Årskalender 2015. Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk

Årskalender 2015. Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk Årskalender 2015 Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk Vigtig information Bukkejagt Husk, under generalforsamlingen trækkes der lod om bukkejagten

Læs mere

R Æ V E N JANUAR 2010

R Æ V E N JANUAR 2010 R Æ V E N JANUAR 2010 Bestyrelsen Formand: Tim Elmhauge Tlf. 4913 1835 E-mail: t.elmhauge@post.tele.dk Næstformand: Kenn Schmidt-Sørensen Tlf. 4975 8909 E-mail: kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer: Ole Sørensen

Læs mere

Årskalender 2016. Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk

Årskalender 2016. Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk Årskalender 2016 Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk Vigtig information vedr. Årsprogrammet 2017 1. januar 2016 stiger portoen voldsomt. For at

Læs mere

Indhold. Side: 1 Side: 2 Side: 3 Side: 4 Side: 5 Side: 6 Side: 7 Side: 8 Side: 9 Side: 10 Side: 11 Side: 12 Side: 13 Side: 14 Side: 15 Side: 16

Indhold. Side: 1 Side: 2 Side: 3 Side: 4 Side: 5 Side: 6 Side: 7 Side: 8 Side: 9 Side: 10 Side: 11 Side: 12 Side: 13 Side: 14 Side: 15 Side: 16 2015 Indhold Forside 2015 Indhold Formanden har ordet. Annonce: Jyske bank. Afholdt generalforsamling. Bestyrelse og udvalg. Påskeskydning 2015. Flugtskydning 2015 og Havjagt 2015. Kalender januar og februar.

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 12 - Marts 2012

Knæk & Bræk. Årgang: 12 - Marts 2012 Knæk & Bræk Årgang: 12 - Marts 2012 Jesper Lauridsen overrækker her Diplom til Erik Smed Nielsen for 52 års uafbrudt bestyrelsesarbejde for Sunds Jagtforening. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - Marts 2013

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - Marts 2013 Knæk & Bræk Årgang: 13 - Marts 2013 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej 273 7451 Sunds Tlf.: 97142810 Email: formand@sundsjagtforening.dk Næstformand Henning Skytte Riskærvej

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

31. årgang Juli 2017 nr. 2

31. årgang Juli 2017 nr. 2 31. årgang Juli 2017 nr. 2 Beliggenhed beliggenhed beliggenhed Bjarne Laursen fortæller inde i bladet om sin tur til New Zealand. Hvem kunne ikke tænke sig denne udsigt og så med udsigt til jagt i dette

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk Jagtposten 2013 Jagtposten 2012 Side 2 Formanden har ordet Allerførst ønsker jeg alle medlemmer velkommen i den nye forening Bogense land og strandjagtforening. Vi har gennem flere år snakket om sammenlægning

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

Formandens side Af Christian Stounberg

Formandens side Af Christian Stounberg Formandens side Af Christian Stounberg Kære medlem Du sidder nu med 2007 udgaven af det grønne blad i hånden og det er mit lod at give bladet og aktiviteterne i og omkring Vejle Jagtforening et par ord

Læs mere

Årskalender 2011 Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk

Årskalender 2011 Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk Årskalender 2011 Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk Vigtig information Bukkejagt Husk, under generalforsamlingen trækkes der lod om bukkejagten

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Program 2014-2015. Gudbjerg og Omegns Jagtforening. Program For perioden juni 2014 til 30. april 2015 Opdateret 02. juli 2014

Program 2014-2015. Gudbjerg og Omegns Jagtforening. Program For perioden juni 2014 til 30. april 2015 Opdateret 02. juli 2014 Program 2014-2015 Gudbjerg og Omegns Jagtforening Program For perioden juni 2014 til 30. april 2015 Opdateret 02. juli 2014 Følg med på vores hjemmeside. www.gudbjergjagt.dk Hundetræning. 2014 Sensommertræning,

Læs mere

VEGGERBY JAGTFORENING

VEGGERBY JAGTFORENING VEGGERBY JAGTFORENING 13. årgang nr. 1. www.veggerbyjagt.dk ForårsPROGRAM 2013 Bladsponsor: Kraghs Fiskeriartikler 18279 - jagtblad JANUAR 2013_2.indd 1 15/01/13 09.42 Formandens beretning Ja det var så

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2. April til juni 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2. April til juni 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 2. April til juni 2014 32. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Formand: Jan Møller Lundager 41, 2670 Greve 40 68 09 29 Næstformand: Henning Øland Berg Degnehusene

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 10 - Februar 2010. Læs inde i bladet: Generalforsamling 2010 Hundetræning Kommende aktiviteter Aktivitetskalender

Knæk & Bræk. Årgang: 10 - Februar 2010. Læs inde i bladet: Generalforsamling 2010 Hundetræning Kommende aktiviteter Aktivitetskalender Knæk & Bræk Årgang: 10 - Februar 2010 Læs inde i bladet: Generalforsamling 2010 Hundetræning Kommende aktiviteter Aktivitetskalender 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen Præstegårdsvænget

Læs mere

Indhold i dette nummer

Indhold i dette nummer Nr. 2, 2012 Indhold i dette nummer Aktivitetskalender Nyt fra udvalgene Indbydelse til trofæopmåling, vildtspil, udvalgsjagt og generalforsamling i 2013. Kontaktlisten Formanden har ordet Sommeren er slut,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Generalforsamling i Skodborg Flugtskydning. Formanden bød velkommen til året generalforsamling og takkede de fremmødte for deres deltagelse.

Generalforsamling i Skodborg Flugtskydning. Formanden bød velkommen til året generalforsamling og takkede de fremmødte for deres deltagelse. Generalforsamling i Skodborg Flugtskydning Referat Formanden bød velkommen til året generalforsamling og takkede de fremmødte for deres deltagelse. 1. Formanden åbnede generalforsamlingen med at foreslå

Læs mere

PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Andreas Johansen. 40 23 23 99 Næstformand: Ole Høgfeldt. 29 69 64 89 Bestyrelsesmedlem: Torben Bek 72 42 55 76 Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Drigstrup Jagtforening

Drigstrup Jagtforening Drigstrup Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 VINTERPROGRAM 2012/2013 Drigstrup Jagtforenings Vinterprogram 2012-2013 Dato: Arrangement: Sted: Fre. d. 28/12 Fælles rævejagt + Gule ærter

Læs mere

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår!

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår! Jagtnyt Lyngby-Gladsaxe Jagtforening Årgang 14 nr. 1 Januar 2015 Lyngby-Gladsaxe Jagtforening ønsker alle medlemmer et godt nytår! Formand Morten Hejl takker af. Dennis Larsen (tv) og Thomas Bekkevold

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN Januar 2012 Indhold Bestyrelsen side 3 Formanden har ordet side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Præmieskydningen side 6 Præmieskydningen side 7 Præmieskydningen side 8 Første rævejagt

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 13 - September 2013 Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Foreningernes Dag: Haslev-Faxe Jagtforening deltager igen i år på Foreningernes Dag søndag den 18. september. Arrangementet starter kl. 11:00 og slutter

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2015 Ordinær Generalforsamling d. 15-1 2015 kl. 1930 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006.

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Formanden, Uffe Bech Andersen åbnede generalforsamlingen, og mindes de medlemmer der er afgået ved døden i årets løb. Derefter fulgtes dagsordenen.

Læs mere

JKF Varde Kommune. Aktiviteter i året. 1. Valg af dirigent (Ingolf Knudsen). 2. Beretning v. Kim Madsen.

JKF Varde Kommune. Aktiviteter i året. 1. Valg af dirigent (Ingolf Knudsen). 2. Beretning v. Kim Madsen. JKF Varde Kommune 1. Valg af dirigent (Ingolf Knudsen). 2. Beretning v. Kim Madsen. Aktiviteter i året. Jagtfeltskydning d.23-3 i Oxbøl 300 deltagere. Resultater. Dagens vindere blev: 1. Jacob Christensen/

Læs mere

Jagtnyt. Marts 2013. Information til medlemmerne fra Sydvestsjællands Jagtforening. Udkommer 2 gange om året.

Jagtnyt. Marts 2013. Information til medlemmerne fra Sydvestsjællands Jagtforening. Udkommer 2 gange om året. Marts 2013 Jagtnyt Information til medlemmerne fra Sydvestsjællands Jagtforening. Udkommer 2 gange om året.»lige her plejer min rede at være, men det føles koldt.» Deadline for stof til næste blad er den

Læs mere

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I KSJ Oplæg til agenda for ordinært bestyrelsesmøde i KSJ Mødedato: 10. April 2012 Mødedeltagere Navn Til stede Ej til stede Elisabeth Westermann Janne Boldt Petersen Allan

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3 Juli December 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3 Juli December 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 3 Juli December 2013 31. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Jan Møller, Lundager 41, 2670 Greve, 40 68 09 29 Næstformand Henning

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2 April Juni 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2 April Juni 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 2 April Juni 2013 31. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Jan Møller, Lundager 41, 2670 Greve, 40 68 09 29 Næstformand Henning Øland

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2014

Samlet træningsplan Efterår 2014 Samlet træningsplan Efterår 2014 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2015

Samlet træningsplan Efterår 2015 Samlet træningsplan Efterår 2015 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening VIGTIGT VEDRØRENDE FORENINGSBLADET 2017 ER SIDSTE ÅR BLADET BLIVER SENDT UD I PAPIRFORM, OG VIL FRA JANUAR 2018, BLIVE SENDT PÅ MAIL SE MERE PÅ SIDE 3 April 2017

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 4. November 2014 til Februar 2015. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 4. November 2014 til Februar 2015. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 4. November 2014 til Februar 2015 32. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Formand: Jan Møller Lundager 41, 2670 Greve 40 68 09 29 Næstformand: Henning Øland Berg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Stenløse-Veksø Jagtforening Torsdag 10. december 2015 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Stenløse-Veksø Jagtforening Torsdag 10. december 2015 kl Referat af bestyrelsesmøde i Stenløse-Veksø Jagtforening Torsdag 10. december 2015 kl. 19.00 Sted: Vesterbygdvej 6, Ølstykke Til stede: Tonny Rasmussen (TR) Ole Dalskov (OD) - Michael Lindegaard (ML) -

Læs mere

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby John, Henrik og Michael, kunne andet end at nyde det flotte efterår de kunne også ramme! Se side 6. Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

program www.haderslev-jaegerforening.dk

program www.haderslev-jaegerforening.dk program 2015 HADERSLEV JÆGERFORENING DANMARKS JÆ GERFORBUND www.haderslev-jaegerforening.dk Indhold Bestyrelsen...4 Schweisshunderegistre...6 Riffelskydning 2015....8 Flugtskydning....9 Sol op og ned i

Læs mere

Trofæaften Onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19.00 hos Bo Bjerggård, Tvis

Trofæaften Onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19.00 hos Bo Bjerggård, Tvis Program 2015-2016 Trofæaften Onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19.00 hos Bo Bjerggård, Tvis Bo afholder i år vores trofæaften i hyggelige og private omgivelser. Medlemmer af Tvis jagtforening har derfor mulighed

Læs mere

Knæk & Bræk. Markedspladsen Håndkikkert (fabriksny) DD-optics Gohrischstein 8x42 gummiarmeret, grøn, livsvarig garanti. Intropris 1500 Dkk.

Knæk & Bræk. Markedspladsen Håndkikkert (fabriksny) DD-optics Gohrischstein 8x42 gummiarmeret, grøn, livsvarig garanti. Intropris 1500 Dkk. Knæk & Aktivitetskalender 2009/2010 Okt. -09 Ny webside 06/10-09 19.00 Korsholm Skydearena 17/10-09 13.30 Jagt i plantagen 08/11-09 09.30 Jagt i plantagen 22/11-09 09.45 Jagt i HJC 05/12-09 13.30 Jagt

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Efterår 2014 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping 9520 Skørping

Læs mere

WACHTELHUNDENYT NR 3 2011

WACHTELHUNDENYT NR 3 2011 WACHTELHUNDENYT NR 3 2011 WACHTELHUNDEGRUPPEN DANMARK www.wachtelhunden.dk 1 FORMANDENS KLUMME Jagt sæsonen er godt og vel i gang, og året går mod enden, hvorfor jeg vil ønske jer alle er rigtig godt nytår.

Læs mere

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Fra 7. kl. -

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Fra 7. kl. - Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Til godkendelse af ungdomsskolen(godkendelse markeres med x ) Aktivitetsnr. 12 Aktivitetsnr. 13 Aktivitetsnr. 14 Aktivitetsnr.

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING.

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2016 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Medlemsblad for Strandby Jagtforening

Medlemsblad for Strandby Jagtforening - kontakt én af os hvis du har spørgsmål, gode ideer, ris og ros eller hvis du blot ønsker at hjælpe til... Formand Brian Madsen Kommunale arealer 51 60 28 29 hegnsvej19@hotmail.com Næstformand Mikael

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Forår 2012 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping tlf: 98391709 22641709 Mail:

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jag orening

Brændekilde Bellinge Jag orening Brændekilde Bellinge Jag orening Program 2012 Generalforsamling 2016 A oldes i Knaldhy en rsdag den 23. februar 2016 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Artikel i MAN:D d. 17/8-2013.

Artikel i MAN:D d. 17/8-2013. Artikel i MAN:D d. 17/8-2013. Jørgen og Fie - et makkerpar 17. august 2013 Jørgen Madsen elsker hunde og kan slet ikke få nok. Halvdelen af hans liv har han arbejdet med hunde, og hans passion for at træne

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Låne og leje ting i foreningen

Låne og leje ting i foreningen Jagtposten 2016 Låne og leje ting i foreningen Vores medlemmer kan låne kvit og frit ved Hans Kristian Nielsen, tlf. 29 23 08 11 Låne ting i foreningen 3 Krage/skadefælder, 1 mårfælde, 1 håndsåmaskine,

Læs mere

Jægerråbet. råbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2 hjemmeside April Juni 2011. 29. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. råbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2 hjemmeside April Juni 2011. 29. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet råbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 2 hjemmeside April Juni 2011 29. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Jan Møller, Lundager 41 2770 Greve Tlf. 43 69 74 78 40

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR GJERN/FÅRVANG JAGTFORENING 2017

MEDLEMSBLAD FOR GJERN/FÅRVANG JAGTFORENING 2017 MEDLEMSBLAD FOR GJERN/FÅRVANG JAGTFORENING 2017 www.gfj.dk Formandens beretning 2016 har budt på mange udfordringer for de danske jægere, jagttider bliver ændret, nye lokalfredninger osv. Fælles for alle

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter mm. derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2013 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Forslag til vedtægtsændringer side 6 Formanden har ordet side 7 Gravreparation / ny grav side 8 Gravreparation/ny

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Program. Hyllested og Omegns jagtforening

Program. Hyllested og Omegns jagtforening Program Hyllested og Omegns jagtforening 2015 1 Bestyrelsen består af: Hyllested & Omegns jagtforening Formand: Christian Brøgger tlf. 86 33 60 27 broeggerskovly@mail.dk Næstformand: Poul Quist Rasmussen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Generalforsamling Barrit Jagtforening. Torsdag d. 21. november 2013

Generalforsamling Barrit Jagtforening. Torsdag d. 21. november 2013 Referat Generalforsamling Barrit Jagtforening Torsdag d. 21. november 2013 Dagsorden: Valg af dirigent Henrik Mikkelsen foreslået og valgt Formandens beretning Formandens beretning v. generalforsamling

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Finderup Jagtforening Aktivitetsprogram 2016

Finderup Jagtforening Aktivitetsprogram 2016 Finderup Jagtforening Aktivitetsprogram 2016 Lørdag, den 19. marts kl. 13.00 Klargøring af flugtskydningsbanen på Finderupvej 67. Lørdag, den 9.april - kl. 10.00 13.00: Indskydning af salonriffel for foreningens

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

Hjortevildtjagtens 10 bud:

Hjortevildtjagtens 10 bud: Hjortevildtjagtens 10 bud: 1. Afpas afskydningen til terrænets bæreevne og i dialog med naboerne. 2. Skyd mindst én kalv for hvert nedlagt voksent dyr. 3. Overhold den frivillige fredning. 4. Skyd ikke

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Preben Simonsen (form) Ove Jørn Bjarne Kristensen

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Preben Simonsen (form) Ove Jørn Bjarne Kristensen Efterår 2015 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping 9520 Skørping

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 1 Januar Juli 2011. 29. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 1 Januar Juli 2011. 29. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 1 Januar Juli 2011 29. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Husudvalg Jan Møller, Lundager 41 Hans Vetter 40758692 2670 Greve, 43697478-40680929

Læs mere

Maskinsnedkeri. v/ Snedker Palle Jørgensen. Alt i tømrer- og snedkerarbejde. Mosegårdsvej 56 5380 Dalby Tlf. 27135291

Maskinsnedkeri. v/ Snedker Palle Jørgensen. Alt i tømrer- og snedkerarbejde. Mosegårdsvej 56 5380 Dalby Tlf. 27135291 Drigstrup Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 VINTERPROGRAM 2014/2015 Maskinsnedkeri Alt i tømrer- og snedkerarbejde v/ Snedker Palle Jørgensen Mosegårdsvej 56 5380 Dalby Tlf. 27135291 2

Læs mere