Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA / GA VSD kw / hk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 90 + -160 + / GA 132-160 VSD 90-160 kw / 125-200 hk"

Transkript

1 Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer GA / GA VSD kw / hk

2 Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet, som giver dig overlegen driftsmæssig kapacitet. Vælg fra vores store produktsortiment fra fremstilling af trykluft til brugspunkt og sammensæt et komplet trykluftsystem, der er skræddersyet til din virksomheds særlige trykluftbehov. Alle produkter fra Atlas Copco er fremstillet til at fungere som én enhed for at sikre størst mulig driftssikkerhed og energiudnyttelse. Som et resultat heraf kan Atlas Copco tage det fulde ansvar for dit trykluftanlæg og garantere en kvalitet, der ikke ses bedre. Vi er repræsenteret i mere end 150 lande over hele verden og tilbyder derfor en uovertruffen service i forbindelse med vedligeholdelse og løbende optimering af effektiviteten af dit trykluftsystem. Med 100 års erfaring inden for trykluft repræsenterer Atlas Copcos produkter højdepunktet af kvalitet og effektivitet. Vores mål er at være First in Mind First in Choice. Det er grunden til, at Atlas Copcos søgen efter nyskabelser aldrig ender, men drives frem af ønsket om at være på forkant med vore kunders behov. I samarbejde med dig forpligter vi os til at sammensætte den specialtilpassede luftløsning af høj kvalitet, som er drivkraften bag virksomheden. Vores mål er at optimere din produktivitet gennem samarbejde og nytænkning. First in Mind First in Choice

3 Kraftfuld effektivitet VALG Atlas Copco mestrer alle principper i dit trykluftsystem, og tilbyder den mest energibesparende løsning til hvert anvendelsesområde. SKRÆDDERSYET Atlas Copco har branchens største udvalg af løsninger, som kan hjælpe dig med at få det mest effektive trykluftsystem til netop dit behov, samtidig med at dine produktionsprocesser optimeres. NEDSAT ENERGIFORBRUG Udgifterne til trykluft kan udgøre mere end 40% af dine samlede udgifter til elektricitet. Serien af GA kompressorer har nået en helt ny standard inden for energibesparelse, så du derved sparer penge. Med en VSD model (frekvensreguleret motor) kan du reducere udgifterne med i gennemsnit yderligere 35%. Ved at tilpasse kompressorkapaciteten efter det skiftende luftbehov kan kompressorens samlede levetidsomkostninger reduceres med 22% i gennemsnit. Dette har stor betydning for miljøet, og afspejler Atlas Copcos indsats for en sikker, sund verden for de kommende generationer. OPFØLGNING Med skræddersyede servicekontrakter og topmoderne tilbehør får du den rette vedligeholdelse, hurtig service og originale reservedele - over hele verden. BYGGET TIL AT HOLDE Hver eneste GA er designet, fremstillet og testet til at overholde kravene i ISO 9001, ISO og ISO De anvender den seneste generation af Atlas Copcos patenterede olieindsprøjtede skrueelementer, som sikrer en lang og problemfri levetid til de lavest mulige driftsomkostninger. De er produceret til at fungere upåklageligt, selv ved omgivende temperaturer på op til 55 C/131 F og under ekstreme arbejdsbetingelser - GA bringer pålidelighed op på et nyt niveau. NEM INSTALLATION OG VEDLIGEHOLDELSE GA kompressorer leveres klar til brug, og er designet til problemfri vedligeholdelse. Olie- og luftfiltrene er lettilgængelige, og det er enkelt at rengøre kølesystemet. GA Full Feature (FF) kompressorserien har integreret luftbehandlingsudstyr, der reducerer installationsomkostningerne endnu mere og samtidig giver dig bedre plads til dit udstyr. Beskyttelse af din produktion Ren, tør luft forlænger levetiden for dit udstyr og beskytter din investering. Den nye indbyggede køletørrer sikrer et lavere trykdugpunkt, som afspejles i en højere effektivitet. total kontrol Såvel i kompressorens Elektronikon styring som i ES styringen i kompressorrummet gør Atlas Copco brug af de mest avancerede algoritmer, der er designet til at reducere dit energiforbrug og give dig færre bekymringer med en uovertruffen pålidelighed.

4 Bag det overlegne skrueelement Effektive, pålidelige og bygget til at holde - GA / GA VSD kompressorerne er designet til at levere trykluft af høj kvalitet selv under krævende forhold. BYGGET TIL AT HOLDE Den patenterede asymmetriske rotorprofil på GA seriens overlegne skrueelement samt omhyggeligt udvalgte lejer sikrer lavt slid og øget pålidelighed. Alle kompressorer har TEFC IP55 motorer, som er designet til kontinuerlig drift ved høje omgivende temperaturer op til 55 C/131 F*. Det effektive luftindsugningsfilter fungerer med et totrins støvudskillelsessystem, som beskytter kompressorens komponenter mod slid, selv i meget støvfyldte omgivelser. GA VSD (frekvensreguleret motor) er særligt udviklet til miljøer med varierende luftbehov. Det specielle motordesign beskytter mod krybestrømme i lejerne, og optimerer motorkølingen ved lave omdrejningstal. GA VSD frekvensomformere har epoxybelagte elektronikkort, og køleluftfiltrering fås som ekstraudstyr til drift i meget støvfyldte omgivelser. Beskyttelse af din produktion Efterkøleren med integreret vandudskiller fjerner med det samme 100% af kondensatet, så der leveres trykluft af en højere kvalitet end med en almindelig ekstern udskiller, som normalt er mindre effektiv (40-90%). Dette beskytter det efterfølgende udstyr mod rust og skader forårsaget af vand. Takket være de Elektronikon-styrede dræn er der ingen risiko for, at kondensatet ophober sig, og ingen risiko for, at trykluften indeholder vand. GA ens integrerede trykluftbehandling (køletørrer og trykluftfilter) øger kvaliteten af dit slutprodukt ved at fjerne fugt, aerosoler og støvpartikler. * Standard op til 46 C/115 F. (Ekstraudstyr op til 55 C/131 F) NEDSAT ENERGIFORBRUG GA seriens overlegne skrueelement er designet til at give den optimale kombination af maksimal fri luft og lavt energiforbrug. Det avancerede kompressorelement drives af Efficiency 1-klasse / NEMA EPAct elektriske motorer, som bidrager til kompressorpakkens maksimale effektivitet. GA VSD kompressorer (frekvensreguleret motor) justerer automatisk trykluften efter behovet. På denne måde kan du undgå det betydelige energispild, som aflastet tilstand og udluftning af olieseparator ellers ville forårsage. De VSD-drevne køleventilatorer leverer et optimalt køleflow og reducerer energiforbruget under alle forhold pga. den præcise regulering af ventilatorens hastighed. Energigenvindingssystemet (ekstraudstyr) kan genvinde op til 94% af kompressorakslens kraft som varmt vand. GA / GA VSD kompressorer har tabsfrie dræn, som eliminerer det spild af trykluft, som almindelige dræn medfører. Det integrerede trykluftbehandlingssystem omfatter en køletørrer med den indbyggede Atlas Copco patenterede Saver Cycle Control (energisparefunktion), som reducerer energiforbruget ved lette belastninger.

5 En avanceret integreret løsning Takket være Atlas Copcos mange års erfaring og banebrydende nyskabelser kan du få en GA kompressor, der kan nedsætte dine udgifter og sikre uafbrudt, jævn drift på tværs af dine produktionsprocesser. LAVE VEDLIGEHOLDELSESOMKOSTNINGER Det store luftindsugningsfilter har en præ-separationscyklon, som reducerer støvmængden i det fine filter og fordobler filterelementets levetid uden at reducere filterets effektivitet. Det højeffektive luft/olieudskillelsessystem består af et totrins udskillelsessystem, der giver et lavt indhold af restolie i trykluften. Et lavt olieforbrug sikrer lave vedligeholdelsesomkostninger og længere driftstid. De VSD-drevne køleventilatorer er vedligeholdelsesfri, da lejerne er livstidssmurte. Kondensatet fjernes løbende fra vanddrænene. En drænport med en stor diameter fjerner risikoen for tilstopning og giver problemfri drift samt minimal vedligeholdelse. Det er nemt og hurtigt at udskifte det store oliefilter timers oliefiltre medfølger som standard, hvilket forlænger serviceintervallerne. Muligheden for SMS gør det nemmere at planlægge rutinemæssige vedligeholdelsesaktiviteter. En effektiv vedligeholdelsesplan reducerer omkostningerne til vedligeholdelse, og sikrer optimal kompressorydelse. MILJØBEVIDST De VSD-drevne køleventilatorer og en omfattende lydisolering reducerer støjniveauet til mindre end 71 db (A). Frekvensomformerens automatik og instrumentering overholder 89/336/EØF, og fungerer uden risiko for elektromagnetisk interferens. Med VSD reduceres strømforbruget med i gennemsnit 35%, så virksomhederne bliver mindre afhængige af el-forsyningen. Samtidig reduceres udledningen af det skadelige CO 2. Energigenvindingssystemet genbruger energien til varmt vand og luft, som kan anvendes andetsteds i produktionsmiljøet. LAVERE INSTALLATIONSOMKOSTNINGER Færdigmonteret kompressorenhed. Ingen montage af løsdele. Tilslut blot strøm samt rørføring til trykluft og kølevand (ved vandkølede versioner), og kompressoren er klar til drift. Full Feature-konceptet omfatter hele trykluftsystemet bestående af kompressor og luftbehandlingsudstyr. Det hele er integreret i kompressorkabinettet, hvilket begrænser både installationsomkostningerne og pladskravene.

6 Beskyttelse af din produktion Ubehandlet trykluft indeholder fugt, aerosoler og støvpartikler, der kan beskadige dit trykluftsystem og forurene dit slutprodukt. Vedligeholdelsesomkostningerne kan dermed langt overstige udgifterne til behandling af trykluften. Vi tror på effektiv forebyggelse. Forøg driftssikkerheden Luft af lav kvalitet øger risikoen for rust, hvilket afkorter levetiden for dine luftværktøjer og dit produktionsudstyr. GA ens filtreringsproces producerer ren luft, der forbedrer systemets pålidelighed, så du slipper for omkostningerne ved stilstand og forsinkelser i produktionen. Beskyt din produktkvalitet Trykluft, der kommer i kontakt med dine slutprodukter, bør ikke kunne påvirke deres kvalitet. GA leverer ren, tør luft, som beskytter dit produkts ry på markedet. NEDSAT ENERGIFORBRUG Ren, behandlet luft nedsætter risikoen for rust og lækager i dit trykluftsystem. En lækage på 3 mm kan nemt betyde en ekstra energiomkostning på 1800 om året. Beskyt miljøet Ved at minimere lækager og energispild og helt eliminere ukontrolleret bortskaffelse af ubehandlet kondensat beskytter du miljøet og overholder strenge internationale lovkrav. Integreret renhed Filtrene og den indbyggede IFD køletørrer fjerner effektivt fugt, aerosoler og støvpartikler for at beskytte din investering. Luft af denne høje kvalitet forlænger udstyrets levetid, øger effektiviteten og sikrer dine slutprodukters kvalitet. KONFIGURER DIN GA VSD, SÅ DU FÅR DEN LUFTKVALITET, DU HAR BEHOV FOR ISO-KVALITETS- KLASSE SMUDSPARTIKEL- STØRRELSE VANDETS TRYKDUGPUNKT OLIE- KONCENTRATION GA my - 3 ppm GA FF med indbygget tørrer my +3ºC, 37ºF 3 ppm GA FF med indbygget tørrer og filterkit til alle formål my +3ºC, 37ºF 0,1 ppm Den ekstra effektive integrerede køletørrer Den unikke og patenterede Saver Cycle Control (energisparefunktion) standser tørreren, når kompressoren standses eller er i aflastet tilstand, og reducerer dermed energiforbruget drastisk. Dugpunktet overvåges kontinuerligt, og tørreren startes igen, når dugpunktet begynder at stige. Ved at justere hastigheden af kølekompressoren holder den integrerede VSD tørrerstyring* energibesparelsen på et maksimum, når belastningen er lav. Tørrerne kan fungere i omgivelser med op til 46 C/115 F. Som ekstraudstyr fås en version til høje omgivende temperaturer op til 50 C. Kompressoren og tørreren er designet til at fungere optimalt sammen, så de yder deres bedste selv under de mest krævende forhold. * Kun GA VSD Full Feature

7 Total kontrol, sikkerhed for effektivitet Via styresystemet Elektronikon kan du kontrollere og overvåge funktioner for at øge kompressorens effektivitet og pålidelighed. Elektronikon er let at udvide med ekstra sensorer, digitale input og funktioner til internetkommunikation, så den kan tilpasses til dine specielle behov og give dig enkel, central overvågning og styring af op til fire kompressorer. Brugervenligheden er høj, da displayet kan indstilles til at vise 27 forskellige sprog. For at maksimere energieffektiviteten kontrollerer Elektronikon hovedkompressormotoren og regulerer systemtrykket inden for et forudbestemt smalt trykbånd. Med et enkelt tryk på en knap kan du fjernstyre start og stop, belastning og aflastning. 1 FULDT OPTIMERET SYSTEM ES Multi-kompressorkontrol styrer op til 30 kompressorer samtidig. Resultatet er en væsentlig reduktion i systemtryk og energiforbrug, foruden minimalt lufttab og et mere stabilt tryk over netværket. 4 bar 7 bar 2 Dobbelt trykindstillingspunkt Produktionsprocesserne skaber svingende behov, som kan medføre energispild i perioder med lavt forbrug. Elektronikon kan manuelt eller automatisk oprette to forskellige systemtrykbånd, så energiforbruget optimeres og omkostningerne reduceres, når forbruget er lavt. 3 Forsinket andet stop Den sofistikerede kontrolalgoritme, Forsinket andet stop (DSS), kører kun kompressormotoren, når det er nødvendigt. Da Elektronikon opretholder det ønskede systemtryk, samtidigt med at motorens driftstid sænkes, holdes energiforbruget på et minimum. Uden DSS Med DSS Strøm Strøm Belastet Belastet Aflastet Tid Energibesparelse Aflastet Stoppet Tid 4 Saver cycle Saver cycle-teknologien reducerer de indbyggede køletørreres energiforbrug under begrænset belastning. Ved hjælp af en ydre sensor overvåges den ønskede undertrykkelse af trykdugpunktet, og Elektronikon starter og stopper tørreren, når kompressoren er stoppet - derved minimeres energiforbruget og trykluftsystemet beskyttes mod rust.

8 Nedsætter energiforbruget Energiomkostningerne kan udgøre op til 80% af en kompressors levetidsomkostninger. Fremstilling af trykluft kan udgøre mere end 40% af virksomhedens samlede energiomkostninger. I næsten alle produktionsmiljøer svinger behovet for trykluft afhængigt af tidspunkt på dagen, ugen eller endda måneden. Med Atlas Copcos VSD-teknologi tilpasses produktionen af trykluft efter behovet, så det svingende behov ikke længere betyder høje energiomkostninger. De høje omkostninger ved svingende behov VSD:Variabelt volumen, kontrollerede omkostninger Luftbehov ENERGIOMKOSTNINGER Luftbehov ENERGIOMKOSTNINGER Luftbehov Standardomkostninger TID Luftbehov VSD-omkostninger TID Levetidsomkostninger for en standardkompressor Energiforbrug Investering Vedligeholdelse Installation Traditionelle belast/aflast kompressorer arbejder mellem to forudindstillede trykpunkter. Når det maksimale tryk nås, aflastes kompressoren. I perioder med middel til lille trykluftbehov kan energiforbruget i aflastet tilstand være overdrevet stort, hvorved store energimængder går til spilde. Levetidsomkostninger for en VSD-kompressor Energiforbrug Investering Vedligeholdelse Installation Gennemsnitligt 35% energibesparelse Da der ikke forbruges unødvendig energi kan GA VSD reducere energiforbruget med 35% eller mere. De samlede udgifter i kompressorens levetid kan reduceres med gennemsnitligt 22%. I gennemsnit tjenes ekstraudgifterne ved en VSD-kompressor sammenlignet med en kompressor med fast omdrejningstal hjem i løbet af et til to år. VSD: Tilpas til flowet og hold styr på omkostningerne Med VSD-teknologien (frekvensreguleret motor) afspejler luftforsyningen luftforbruget, så motorens omdrejningshastighed justeres automatisk afhængigt af behovet. Et mindre systemtryk minimerer energiforbruget på tværs af produktionen og reducerer dermed energiforbruget. Med VSD-teknologien har Atlas Copco gjort store energibesparelser til virkelighed. GA VSD reducerer energiforbruget ved at: Eliminere den ineffektive omstillingsperiode fra fuld belastning til ingen belastning. Undgå overdrevet strømforbrug i aflastet tilstand. Holde nettrykbåndet inden for 0,10 bar, 1,5 psi. Reducere det samlede gennemsnitlige arbejdstryk. Minimere systemlækage takket være et lavere systemtryk. Øge fleksibiliteten med gradvis øgning af motorens hastighed med blød opstart for at undgå elektrisk overspænding. Give fleksibel trykindstilling fra 3,5 til 14 bar med elektronisk gearing, der sikrer lavere elektricitetsomkostninger. Hvor meget kan du spare? Ved hjælp af innovativ analyseteknologi kan Atlas Copcos teknikere kortlægge svingningerne i behovet i dit nuværende trykluftssystem og simulere de energibesparelser, en VSD kompressor ville kunne tilføre din produktionsproces. Kontakt din Atlas Copco repræsentant for yderligere information.

9 Økonomi + effektivitet = VSD Andre fordele ved VSD Det konstante nettryk giver stabilitet til alle processer, der anvender trykluft. Strømspidser under opstart elimineres. - VSD kompressorer kan startes og standses uden begrænsninger. - Hyppige opstarter fører ikke længere til tab som følge af strømspidser. - Den elektriske installation kan ofte være godkendt til en lavere strømstyrke. % strøm ved fuld belastning Ingen strømspidser Sekunder Stjerne-trekant DOL Blød opstart VSD 4 Integreret VSD det smarte valg Elektronikon systemet styrer både kompressoren og den integrerede omformer, hvilket sikrer maksimal maskinsikkerhed såvel som nem tilslutning af kompressoren til netværket. Alle Atlas Copco VSD kompressorer er EMC-testede og -certificerede. Eksterne kilder påvirker ikke kompressorens drift, ligesom kompressoren ikke påvirker andre maskiners drift via emissioner eller via lysnettet. 3 Mekaniske forbedringer sikrer, at alle komponenterne arbejder under kritiske vibrationsniveauer inden for kompressorens hastighedsområde. 4 Frekvensomformeren, det lave forbrug og køleventilatorerne sikrer stabil drift selv ved høje omgivende temperaturer på op til 50 C/122 F* Driftsområde Kombineret motor/omformer effektivitet ikke-integreret løsning 100 % hastighedsvinduer Atlas Copco integreret løsning integreret VSD ikke-integreret VSD minimum Flow maksimum minimum maksimum Motorens omdrejningstal Maskinen er testet over hele hastighedsområdet for at eliminere eventuelle hastighedsvinduer, der kunne sætte energibesparelserne og det stabile nettryk over styr. (Kompressorens turndown maksimeres til 80-85%.) Der er lagt særligt mange kræfter i den elektriske motor, som er særligt udviklet til VSD-drift (frekvensreguleret motor). Lejerne er beskyttet mod krybestrømme, og både motor og omformer er perfekt tunet til at opnå den højest mulige effektivitet over hele hastighedsområdet. * Standardversion op til 46 C/114,8 F, version til høje omgivende temperaturer (ekstraudstyr) op til 50 C/122 F.

10 Maksimer dine besparelser Hvorfor genvinde energi? Energiomkostningerne kan udgøre 80% af de samlede omkostninger ved produktion af trykluft. Med de stigende energipriser er strømbesparelser lig med betydelige omkostningsbesparelser. Med den globale opvarmning, Kyoto-aftalen og den gradvise udtømning af de traditionelle energikilder er det alle virksomheders pligt at bidrage så meget som muligt til den samlede energispareindsats. Prisudviklingen for brændselsolie (eksempel fra et europæisk land) Pris/liter ( ) 0,75 0,7 0,65 0,6 0,55 0,5 0,45 0,4 0,35 0,3 Jul 04 Okt 04 Jan 05 Apr 05 Jul 05 Okt 05 Jan 06 Apr 06 Jul 06 Dato kedel til procesvand Hvilken energi? Luftkomprimering danner varme, der normalt går til spilde i kølerne. Atlas Copco-designede energigenvindingssystemer gør det muligt at genvinde det meste af denne varme. Genvinding af energi fra kompressorens akselindtag kan være op til 94% af kompressorakslens kraft. Hvordan genvindes energien? Energigenvindingssystemet består af integrerede moduler, der genvinder den varme, der ellers går til spilde. Varmen i form af varmt vand (85-90 C) kan anvendes direkte som energikilde. Hovedmodulet i genvindingssystemet er indbygget i kompressoren. Akseleffekt 100% Varmetab 2% Resterende varme i trykluft 4% Genvindingsenergi 94%

11 genvind energi Hvad er fordelene? Du sparer energi, uanset hvor du tilføjer den genvundne energi som ekstra kilde til at reducere dine driftsomkostninger. De investeringer, der skal foretages for at forbinde det varme oliekredsløb fra kompressoren til det eksisterende vandkredsløb, er forholdsvis beskedne, og tjenes generelt ind i løbet af kort tid. brusere Levetidsomkostning * centralvarme Besparelse ( ) Hvordan kan den genvundne energi anvendes? Det varme vand, der produceres, kan anvendes til flere forskellige formål i industrien: som foropvarmet kedelfødevand til industrielle processer til rumopvarmning ved cirkulering i radiatorer eller til badevand til andre industrielle anvendelsesområder såsom farvning af tekstiler, drift af absorptionskøleanlæg osv. Det varme vand, der produceres, bør anvendes som en ekstra energikilde, da kompressorens belastning og dermed den producerede mængde varme kan variere. 0 Investeringer i energigenvindingssystemer indtjenes på mindre end 2 måneder Kompressoren har tjent sig ind på under 2 år Nettooverskud på i løbet af 10 år* * Beregningen omfatter kun energiomkostninger, da vedligeholdelsesomkostningerne er omtrent de samme som for en almindelig kompressor. Forudsætninger det valgte eksempel er en 160 kw GA kompressor driftstimer/år ved maks. belastning og maks. energigenvinding udgifter til brændselsolie: 0,55/l År De viste tal er et eksempel. Prisberegninger kan foretages fra gang til gang.

12 Færre bekymringer Hos Atlas Copco stopper vores ansvar ikke, når produktet er leveret. En bred vifte af eksklusive eftermarkedsprodukter og -tjenester er designet til at give vores kunder maksimal værdi - ingen skjulte omkostninger, ingen overraskelser og så lav risiko for dine processer som muligt. Garanteret service inden for 24 timer betyder optimal driftstid og pålidelighed for dit trykluftsystem, med de lavest mulige driftsomkostninger. Vi leverer denne komplette servicegaranti gennem vores omfattende eftermarkedsorganisation, og fastholder vores position som markedsførende inden for trykluft. Aktivitet Originale reservedele Udvidet garanti Servicekontrakter Systemkontrol Fjernstyring Energibesparelse Produktforbedringer Produkt* Atlas Copco servicekits og olie AIRXtend ServicePlan AIRScan AIRConnect AIROptimizer Opgraderingsprogrammer *Yderligere oplysninger fås hos din lokale Atlas Copco afdeling

13 Komplet leveringsomfang, der dækker alle behov Medfølger som standard Effektivt luftindsugningsfilter Luftindtag med fleksibel tilslutning Luftindsugningsventil (ikke på VSD-enheder) Trykluftsefterkøler og oliekøler VSD køleventilatorer på luftkølede enheder Integreret vandudskiller Tabsfrie elektroniske vanddræn Effektive oliefiltre Komplet luft/olie/vandkredsløb Olieramme integreret i konstruktionen, så der ikke er behov for fundament TEFC IP55 klasse F elektrisk motor Startere Formonterede skabe til el og VSD Fleksible vibrationsdæmpere Luft/olieudskiller Elektronikon styresystem Belast/aflast reguleringssystem (ikke til VSD) Lyddæmpende hus Dæmpning af emissioner/harmonisk forvrængning Vandkølede enheder har rør i rustfrit stål og kølere med dobbelte vægge Tilgængeligt ekstraudstyr / model GA GA GA VSD Full Feature: integreret ID køletørrer x x x Integreret DD forfilter (kun med integreret tørrer) x x x Integreret energigenvindingssystem x x x Separat luftindtag x x x Moduleringsstyring x x N/A Version til høje omgivende temperaturer (op til 55 C/131 F * ) x x x Faserækkefølgerelæ x x standard** PT1000 termisk beskyttelse i hovedmotorviklinger og lejer x x standard** Overdimensioneret hovedmotor x N/A N/A Antikondensationsvarmer i hovedmotor x x N/A VSD kabinet med effektiv filtrering (gælder for VSD er) N/A N/A x NEMA 4 elskab x x N/A Roto-Xtend Duty væske 8000 t x x x NPT-tilslutninger x x x Forankring x x x Effektivitetstest godkendelse x x x Bevidnet effektivitetstest x x x Materialegodkendelse x x x Emballage til søtransport x x x Regnbeskyttelsessæt x x N/A IT / NT netværkssystem x x x SPM vibrationsovervågningssystem x x x GSM alarmmeddelelsessystem x x x Automatisk vandspærreventil til vandkølede enheder x x x Termostatisk vandreguleringsventil N/A N/A x * GA Full feature 50 C/122 F; GA VSD 50 C/122 F; GA fix speed Pack 55 C/131 F ** Funktionaliteter integreret i frekvensomformerbeskyttelserne Dimensioner Luftkølet Pack Luftkølet Full Feature Vandkølet Pack & Full Feature Kompressortype L B H L B H L B H mm tommer mm tommer mm tommer mm tommer mm tommer mm tommer mm tommer mm tommer mm tommer GA GA GA VSD H L B

14 Tekniske specifikationer GA / GA / GA VSD 50 Hz Kompressortype Maks. arbejdstryk Kapacitet FAD (1) Installeret motoreffekt Støjniveau (2) Pack Full Feature (3) Pack Full Feature Pack Full Feature Vægt bar (e) psig bar (e) psig l/s m 3 /min cfm l/s m 3 /min cfm kw hk db(a) kg lb kg lb GA 50 Hz GA ,5 5,5 80 5, , , GA ,5 7, , , , GA ,5 8, , , , GA , , , GA , , , GA 110-7,5 7, , , , GA 110-8,5 8, , , , GA , , , GA ,5 5,5 80 5, , , GA ,5 7, , , , GA ,5 8, , , , GA , , , GA , , , GA 132-7,5 7, , , , GA 132-8,5 8, , , , GA , , , GA ,5 5,5 80 5, , , GA ,5 7, , , , GA ,5 8, , , , GA , , , GA , , , GA 160-7,5 7, , , , GA 160-8,5 8, , , , GA , , , GA , , , GA , , , Kompressortype Arbejdstryk (4) Kapacitet FAD (1) Installeret motoreffekt Støjniveau (2) Pack Full Feature Pack / Full Feature Pack Full Feature Vægt bar (e) psig bar (e) psig l/s m 3 /min cfm kw hk db(a) kg lb kg lb GA VSD 50 Hz GA 132 VSD - 8,5 3,5 51 3, ,8-32, ,6-27, ,5-26, GA 132 VSD ,6-28, ,5-26, , , ,3-24, GA 132 VSD ,4-24, ,3-23, , , ,9-19, GA 160 VSD - 8,5 3,5 51 3, ,8-34, ,6-32, ,5-30, GA 160 VSD ,5-34, ,5-30, , , ,3-28, GA 160 VSD ,4-29, ,3-28, , , ,9-23, (1) Enhedens ydeevne målt i henhold til ISO 1217, 3. udg., bilag C Referenceforhold: - Absolut indsugningstryk: 1 bar (14,5 psi) - Temperatur på indsugningsluft: 20 C, 68 F - Kølemiddeltemperatur 20 C (68 F) FAD måles ved følgende arbejdstryk - 5,5 bar versioner ved 5 bar - 7,5 bar versioner ved 7 bar - 8,5 bar versioner ved 8 bar - 10 bar versioner ved 9,5 bar - 14 bar versioner ved 13,5 bar (2) Støjniveau: Målt i henhold til ISO 2151: 2004 vha. ISO 9614/2 (3) Maks. arbejdstryk reduceres med 0,2 bar, hvis integreret DD-filter er valgt som ekstraudstyr (4) Maks. arbejdstryk for GA VSD - 8,5; 10; 14 bar (e) / GA VSD FF - 8,3; 9,8 ; 13,8 bar Integreret tørrer trykluftens trykdugpunkt ved tørrerens referenceforhold 3 C Integreret DD-filter Fjernelse af partikler ned til 1 my og maks. tilbageværende aerosol 0,1 mg/m 3

15 Tekniske specifikationer GA / GA / GA VSD 60 Hz Kompressortype Maks, arbejdstryk Kapacitet FAD (1) Installeret motoreffekt Støjniveau (2) Pack Full Feature (3) Pack Full Feature Pack Full Feature Vægt bar (e) psig bar (e) psig l/s m 3 /min cfm l/s m 3 /min cfm kw hk db(a) kg lb kg lb GA 60 Hz GA ,5 80 5, , , GA , , , , GA , , , , GA , , , , GA , , , GA , , , , GA , , , , GA , , , , GA ,5 80 5, , , GA , , , , GA , , , , GA , , , , GA , , , GA , , , , GA , , , , GA , , , , GA ,5 80 5, , , GA , , , , GA , , , , GA , , , , GA , , , GA , , , , GA , , , , GA , , , , GA , , , , GA , , , Kompressortype Arbejdstryk (4) Kapacitet FAD (1) Installeret motoreffekt Støjniveau (2) Pack Full Feature Pack / Full Feature Pack Full Feature Vægt bar (e) psig bar (e) psig l/s m 3 /min cfm kw hk db(a) kg lb kg lb GA VSD 60 Hz GA 132 VSD ,5 51 3, ,8-32, , , ,6-27, , , ,4-25, GA 132 VSD ,4-25, , , ,4-25, , , ,2-23, GA 132 VSD ,4-24, , , ,2-23, , , ,9-19, GA 160 VSD ,5 51 3, ,8-34, , , ,6-32, , , ,4-30, GA 160 VSD ,6-34, , , ,4-30, , , ,2-27, GA 160 VSD ,4-29, , , ,2-27, , , ,9-23, (1) Enhedens ydeevne målt i henhold til ISO 1217, 3. udg., bilag C Referenceforhold: - Absolut indsugningstryk: 1 bar (14,5 psi) - Temperatur på indsugningsluft: 20 C, 68 F - Kølemiddeltemperatur 20 C (68 F) FAD måles ved følgende arbejdstryk - 75 psi versioner ved 73 psi psi versioner ved 100 psi psi versioner ved 125 psi psi versioner ved 150 psi psi versioner ved 200 psi (2) Støjniveau: Målt i henhold til ISO 2151: 2004 vha. ISO 9614/2 (3) Maks. arbejdstryk reduceres med 0,2 bar, hvis integreret DD-filter er valgt som ekstraudstyr (4) Maks. arbejdstryk for GA VSD - 8,5; 10; 14 bar (e) / GA VSD FF - 8,3; 9,8; 13,8 bar Integreret tørrer trykluftens trykdugpunkt ved tørrerens referenceforhold 3 C Integreret DD-filter Fjernelse af partikler ned til 1 my og maks. tilbageværende aerosol 0,1 mg/m 3

16 For at være First in Mind First in Choice mht. alle kompressorbehov leverer Atlas Copco netop de produkter og den service, der forøger virksomhedens effektivitet og rentabilitet. Drevet frem af kundernes behov for driftssikkerhed og effektivitet fortsætter Atlas Copco sin utrættelige søgen efter nyskabelser. Vi forpligter os til altid, i samarbejde med kunden, at finde lige netop den specialtilpassede kompressorløsning, som er drivkraften bag din virksomhed. Brug aldrig trykluft som åndemiddelluft uden forudgående rensning i overensstemmelse med lokale love og bestemmelser Trykt i Belgien Forbehold for ændringer uden varsel.

Atlas Copco Adsorptionslufttørrere. MD 50-2500 88-2500 l/s / 185-5297 cfm

Atlas Copco Adsorptionslufttørrere. MD 50-2500 88-2500 l/s / 185-5297 cfm Atlas Copco Adsorptionslufttørrere MD 5-25 88-25 l/s / 185-5297 cfm Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet, som giver dig overlegen

Læs mere

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 30 + -90/GA 37-90 VSD 30-90 kw/40-125 hk

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 30 + -90/GA 37-90 VSD 30-90 kw/40-125 hk Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer GA 30 + -90/GA 37-90 VSD 30-90 kw/40-125 hk Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet, som

Læs mere

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet,

Læs mere

Atlas Copco. Efterkølere, vandudskillere og dræn. HD 4-96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500

Atlas Copco. Efterkølere, vandudskillere og dræn. HD 4-96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500 Atlas Copco Efterkølere, vandudskillere og dræn HD -96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500 En serie effektive efterkølere og vandudskillere, som passer til din kompressor Vandkølede HD efterkølere

Læs mere

Atlas Copco Centrifugalkompressorer med frekvensreguleret motor. ZB 100-160 VSD 100 160 kw

Atlas Copco Centrifugalkompressorer med frekvensreguleret motor. ZB 100-160 VSD 100 160 kw Atlas Copco Centrifugalkompressorer med frekvensreguleret motor ZB 100-160 VSD 100 160 kw Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet, som

Læs mere

SPIRALAIR. Olie-fri kompressor SPR 2-30

SPIRALAIR. Olie-fri kompressor SPR 2-30 SPIRALAIR Olie-fri kompressor SPR 2-30 Certificeret 100% oliefri luft Industrier som medicin, mad, drikkevarer, elektronik og tekstiler kan ikke risikere olieforurening i deres processer. SRP- kompessorer

Læs mere

Atlas Copco. Oliefrie skruekompressorer. ZR/ZT 55-90 FF og ZR/ZT 90 VSD-FF 55-90 kw/75-120 hk

Atlas Copco. Oliefrie skruekompressorer. ZR/ZT 55-90 FF og ZR/ZT 90 VSD-FF 55-90 kw/75-120 hk Atlas Copco Oliefrie skruekompressorer ZR/ZT 55-90 FF og ZR/ZT 90 VSD-FF 55-90 kw/75-120 hk Sætter nye standarder for energiudnyttelse, sikkerhed og pålidelighed 4 Energi, sikkerhed og pålidelighed Den

Læs mere

WISAIR. Olie-fri kompressor WIS 20-75V

WISAIR. Olie-fri kompressor WIS 20-75V WISAIR Olie-fri kompressor WIS 20-75V Certificeret 100% oliefri luft Industrier som medicin, mad, drikkevarer, elektronik og tekstiler kan ikke risikere olieforurening i deres processer. SRP- kompessorer

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

Atlas Copco. Oliefrie skruekompressorer. ZR/ZT 110-750-FF & ZR/ZT 132-900 VSD-FF 110-935 kw/150-1253 hk

Atlas Copco. Oliefrie skruekompressorer. ZR/ZT 110-750-FF & ZR/ZT 132-900 VSD-FF 110-935 kw/150-1253 hk Atlas Copco Oliefrie skruekompressorer ZR/ZT 110-750-FF & ZR/ZT 132-900 VSD-FF 110-935 kw/150-1253 hk Standardsættende for energieffektivitet, sikkerhed og pålidelighed Energi, sikkerhed og pålidelighed

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

Skruekompressorer SXC»compact«serien

Skruekompressorer SXC»compact«serien Skruekompressorer SXC»compact«serien Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 0,26 til 0,0 m³/min, Tryk 15 bar SXC-serien Det kompakte integrerede trykluftsystem SXC integrerede trykluftløsninger med

Læs mere

Trykluft. Optimering og projektering af anlæg

Trykluft. Optimering og projektering af anlæg Trykluft Optimering og projektering af anlæg Indholdsfortegnelse Trykluft...2 Trykluftanlæg...2 Energiforbrug i trykluftanlæg...2 Optimering af eksisterende anlæg...3 Trykforhold...3 Lækager...3 Lækagemåling...4

Læs mere

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM NYHED AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM Panasonic s nye AQUAREA luft/vand-system er omkostningseffektivt og miljøvenligt og giver altid maksimal effektivitet selv ved lave temperaturer.

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien www.kaeser.com Oliefri stempelkompressorer DENTA-Serien Ydelse 65 til 950 l/min Tryk 10 bar vorfor vælge en KAESER dental-kompressor? Fordi det forventes, at en dentalkompressor giver oliefri, tør og hygiejnisk

Læs mere

Flygt PumpSmart, PS200. Konceptet der er skræddersyet til at drive pumper

Flygt PumpSmart, PS200. Konceptet der er skræddersyet til at drive pumper Flygt PumpSmart, PS00 Konceptet der er skræddersyet til at drive pumper Mindre tilstopning, færre driftsstop, større effekt Et standard-frekvensomformerdrev kan bruges til mange forskellige anvendelser.

Læs mere

Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com

Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min www.kaeser.com Made in Germany KAESER s velkendte MOBILAIR kompressorer har produktionsfaciliteter direkte

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Perfektion i alle detaljer Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi > > > Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere T9HP,

Læs mere

COTES ALL-ROUND C30-SERIEN

COTES ALL-ROUND C30-SERIEN COTES ALL-ROUND C30-SERIEN EKSPERTER I FUGTSTYRING COTES.COM COTES ALL-ROUND C30-SERIEN IDEEL TIL BRUG I Produktionsanlæg i fødevareindustrien Kølerum Vandværker Generel fugtstyring i alle former for indendørs

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre 50% besparelse på varmeregningen Spar op til 50% på varmeregningen ved at udskifte dit gamle gas- eller oliefyr

Læs mere

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el!

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Et energineutralt hus med solenergi og elvarme er en totalløsning for fremtiden bygget med innovative kvalitetskomponenter og den rette viden Intelligent

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en tørretumbler der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende til anden er maskinen bygget som et professionelt

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL kompressorstyring Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL Solutions you can grow with Kompressorstyring og optimering ADAP-KOOL kølestyringer giver stor fleksibilitet

Læs mere

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss. Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.dk Danfoss påtager sig intet ansvar for mulige fejl i kataloger,

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP AIR TREATMENT eco TOP eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energieffektivitet omdrejningspunktet for vores løsninger Samtlige af vores forsknings-, udviklings-

Læs mere

Hurtigport Albany RR3000 ISO

Hurtigport Albany RR3000 ISO Hurtigport Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Høj hastighed og fremragende varmeisolering Varmeisolering 50 mm tyk isoleret portdug. Minimalt varmetab.

Læs mere

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg.

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg. Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder Et sikkert valg. Weishaupt højeffektiv væske/vand varmepumpe En kapacitet i kompaktformat Den højeffektive

Læs mere

- Varmepumper & varmegenvinding - RØGGASKØLING & VARMEGENVINDING HTHP T N VARMEPUMPER & KØL VARMEPUMPER & KØL THERMO N VA VARMEPUMPER & KØL

- Varmepumper & varmegenvinding - RØGGASKØLING & VARMEGENVINDING HTHP T N VARMEPUMPER & KØL VARMEPUMPER & KØL THERMO N VA VARMEPUMPER & KØL - I NORDEN - THERMO NOV - Varmepumper & varmegenvind RØGGASKØLING & VARMEGENVINDING HTHP T N THERMONOVA 1 THERMO NO VA RØGGASKØLING THERMO N VA FJERNVARME VARMEGENVINDING - I NORDEN - 2 3 4 5 6 7 E IN

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT AIR COMFORT AIR TREATMENT eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energi, økonomi og ekspertise med ClimateConsult I ClimateConsult anvender vi vores ekspertise

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

BE VILLA serie Ventilationsaggregat

BE VILLA serie Ventilationsaggregat 1 BE VILLA serie Ventilationsaggregat Typer: BE VILLA 200 BE VILLA 350 BE VILLA 700 BE VILLA serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige EC-motorer og højeffektiv

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere BOLIGVASKERIER DAGINSTITUTIONER PLEJEHJEM

Læs mere

I denne artikel vil der blive givet en kort beskrivelse af systemet design og reguleringsstrategi.

I denne artikel vil der blive givet en kort beskrivelse af systemet design og reguleringsstrategi. Transkritisk CO2 køling med varmegenvinding Transkritiske CO 2 -systemer har taget store markedsandele de seneste år. Baseret på synspunkter fra politikerne og den offentlige mening, er beslutningstagerne

Læs mere

Milton EcomLine HR 30, 43 og 60 - en ren gevinst M I L T O N. E c o m L i n e HR 30 HR 43 HR 60

Milton EcomLine HR 30, 43 og 60 - en ren gevinst M I L T O N. E c o m L i n e HR 30 HR 43 HR 60 Milton EcomLine HR 30, 43 og 60 - en ren gevinst M I L T O N E c o m L i n e HR 30 HR 43 HR 60 Milton EcomLine en intelligent kedelinstallation I 1981 introducerede Nefit den første kondenserende kedel

Læs mere

Energieffektivitet. ... via regulerbare motorer med frekvensomformere. Energibesparelse ved FO-omdrejningsregulering

Energieffektivitet. ... via regulerbare motorer med frekvensomformere. Energibesparelse ved FO-omdrejningsregulering ... via regulerbare motorer med frekvensomformere Tomi Ristimäki Product Manager CentraLine c/o Honeywell GmbH 08 I 2008 Som følge af de konstant stigende energipriser tvinges virksomheder oftere og oftere

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed GOLD RX/HC Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe Ventilation, varme og køling i en og samme enhed Alt i ét Ventilation, varme og køling i én pakke Der findes mange forskellige løsninger til

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT Foretrækkes af professionelle Mitsubishi Heavy Industries er en af de førende klimaanlæg producenter i verden. Beskyttelse af miljøet er centralt

Læs mere

Your reliable partner. Hurtig, støjsvag og. Vacumat Eco

Your reliable partner. Hurtig, støjsvag og. Vacumat Eco Your reliable partner Hurtig, støjsvag og Vacumat Eco effektiv på enhver måde Vandets kvalitet bestemmer ydelsen Kvaliteten af vandet bestemmer ydelsen af varme- og kølesystemer. Et system med iltholdigt

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

MØD DINE KUNDERS BEHOV

MØD DINE KUNDERS BEHOV MØD DINE KUNDERS BEHOV I Danmark har Carrier varemærket gennem tiden været kendt for køl på lastbiler og i butikker, men er på verdensplan en af de absolut største virksomheder i kølebranchen. Willis Carrier

Læs mere

BE KOMPAKT serie Ventilationsaggregat

BE KOMPAKT serie Ventilationsaggregat 1 serie Ventilationsaggregat Typer: 150 300 2 serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige ECmotorer og højeffektiv modstrømsveksler sikre en energibesparende

Læs mere

Technote. Frese DELTA T kontrolenhed. Beskrivelse. Drift. Anvendelse. Funktioner. Fordele.

Technote. Frese DELTA T kontrolenhed. Beskrivelse. Drift. Anvendelse. Funktioner. Fordele. Side 1 af 5 Beskrivelse er en simpel løsning til måling, kontrol og styring af ΔT mellem frem og retur, hvorved flowet optimeres og størst mulig energibesparelse opnås. Drift en måler og overvåger den

Læs mere

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis!

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! I denne tid taler alle om svindende energi ressourcer, og hvordan fossile brændstoffer skaber problemer ikke dig!

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

ren og lydløs dental

ren og lydløs dental ren og lydløs dental ren luft til din klinik JUN-AIR introducerede den første kompressor for næsten 50 år siden og indledte udviklingen af den teknologi og det design, som har gjort JUN-AIRs kompressorer

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

L-PAK 150. En kompakt stationær højvakuumenhed med høj filtereffektivitet og udvidet fleksibilitet

L-PAK 150. En kompakt stationær højvakuumenhed med høj filtereffektivitet og udvidet fleksibilitet En kompakt stationær højvakuumenhed med høj filtereffektivitet og udvidet fleksibilitet Nedermans L-PAK støv- og svejserøgudskiller er den ideelle løsning til fjernelse af støv og dampe i alle slags industrier.

Læs mere

kedeltilslutning varmekapacitet ned til -20 ºC OUTDOOR TEMPERATURE RETROFIT Udendørs enhed WH-UX09DE5 WH-UX12DE5 WH-UX09DE8 WH-UX12DE8

kedeltilslutning varmekapacitet ned til -20 ºC OUTDOOR TEMPERATURE RETROFIT Udendørs enhed WH-UX09DE5 WH-UX12DE5 WH-UX09DE8 WH-UX12DE8 AQUAREA T-CAP 100% kapacitet ved -15 C AQUAREA T-CAP Aquarea MXF // Mono-blocK // T-CAP // KUN OPVARMNING // enfaset // TREFASet ENFASet TREFASet Udendørs enhed WH-MXF09D3E5 WH-MXF12D6E5 WH-MXF09D3E8 WH-MXF12D9E8

Læs mere

Hybrid opvarmning. Hybrid opvarmning. Den superøkonomiske løsning

Hybrid opvarmning. Hybrid opvarmning. Den superøkonomiske løsning Hybrid opvarmning Den superøkonomiske løsning Hvad er hybrid opvarmning? Hybrid opvarmning er en kombination af et naturgasfyr og en luft-til-vand varmepumpe. Her anvender man kun naturgasfyret som suppleringsvarme

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

JOHNSON CONTROLS AFTERMARKET SOLUTIONS. Hold dit anlæg rent og spar penge med en VSO, der fjerner vand, snavs og olie

JOHNSON CONTROLS AFTERMARKET SOLUTIONS. Hold dit anlæg rent og spar penge med en VSO, der fjerner vand, snavs og olie JOHNSON CONTROLS AFTERMARKET SOLUTIONS Hold dit anlæg rent og spar penge med en VSO, der fjerner vand, snavs og olie Spar penge med en VSO Hvor meget? 2 til 10% - og i nogle tilfælde større besparelser

Læs mere

Mobilkompressorer MOBILAIR M 27 / M 31

Mobilkompressorer MOBILAIR M 27 / M 31 Mobilkompressorer MOBILAIR M 2 / M 31 Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Ydelser fra 1,90 til 3,15 m³/min MOBILAIR M 2/ M 31 Kompakt multitalent Kompakt, kraftig og alsidig Disse nye MOBILAR-kompressorer

Læs mere

Kvaliteten af luft er livskvalitet!

Kvaliteten af luft er livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte DV-300T ventilationsaggregatet er et anlæg med energieffektiv huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav

Læs mere

Hvad er minikraftvarme?

Hvad er minikraftvarme? Hvad er minikraftvarme? Forestil dig, at du har et lækkert, saftigt æble foran dig. Du bider en gang i det og smider resten væk. Det er da et spild, ikke? Forestil dig så, at du spiser æblet helt op til

Læs mere

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-ventilatorer hjælper dig med at spare energi, penge, tid og plads. Dertil kommer integreret trinløs, støjsvag hastighedskontrol, lang

Læs mere

BE TOP serie Ventilationsaggregat

BE TOP serie Ventilationsaggregat 1 serie Ventilationsaggregat Typer: 150 200 300 2 serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige EC-motorer og højeffektiv modstrømsveksler sikre en energibesparende

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

VAND-VAND VARMEPUMPE

VAND-VAND VARMEPUMPE - I NORDEN - THERMO NOV - Varmepumper & varmegenvind VARMEGENVINDING & RØGGASKØLING VAND-VAND VARMEPUMPE 85 C TIL HØJ KILDETEMPERATUR T N THERMONOVA 1 2 KØLING AF THERMO NO VA 3 RØGGAS THERMO N VA 4 MASKINER

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

BE VILLA serie Ventilationsaggregat

BE VILLA serie Ventilationsaggregat 1 serie Ventilationsaggregat Typer: 200 350 700 2 serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige ECmotorer og en højeffektiv modstrømsveksler sikrer en energibesparende

Læs mere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere Solvarme Varmt anbefalet af energisparere Komplet ramme af aluminium presset med 200 ton, for nem håndtering og sikker fastgørelse af glasset. Glaslisten med vulkaniserede hjørner for 100 % tæthed. 3,2

Læs mere

Novenco Climaster powered by ZerAx. Luftbehandlingsaggregat LAND PRODUCTS & SYSTEMS

Novenco Climaster powered by ZerAx. Luftbehandlingsaggregat LAND PRODUCTS & SYSTEMS Novenco Climaster powered by ZerAx Luftbehandlingsaggregat LAND PRODUCTS & SYSTEMS Novenco Climaster powered by ZerAx Spar energi, plads og penge... hvem vil ikke gerne det? der er masser af fordele ved

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Glydea Motoriser dine gardiner.

Glydea Motoriser dine gardiner. Glydea Motoriser dine gardiner www.somfy.dk Motoriser dine gardiner me og det bliver en nyd Det er lidt af et skuespil hver gang et gardin motoriseret med Glydea glider silkeblødt i sin skinne. Perfekt

Læs mere

Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning

Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning Your reliable partner Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning Vacumat Eco effektiv på enhver måde Vandets kvalitet bestemmer ydelsen Kvaliteten af vandet bestemmer ydelsen af varme- og kølesystemer.

Læs mere

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima SCM ZM Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT SCM ZM Mitsubishi Heavy Industries er en af de førende klimaanlæg producenter i verden. Beskyttelse af miljøet er centralt for udviklingen

Læs mere

Verdens første - The principle

Verdens første - The principle Verdens første - The principle 2 Helheden er mere end summen af delene Det samme gælder for Rittal - The System. Med dette i tankerne har vi samlet vores innovative produkter indenfor indkapslinger, strømfordeling,

Læs mere

Opvarm 100 kvm for kun 4000 kr årligt. Opvarm med miljørigtige træpiller og få luft i økonomien

Opvarm 100 kvm for kun 4000 kr årligt. Opvarm med miljørigtige træpiller og få luft i økonomien Opvarm 100 kvm for kun 4000 kr årligt. Opvarm med miljørigtige træpiller og få luft i økonomien Konvektions pilleovne Ecoteck har et stort udvalg af konvektionspilleovne. Vi tilbyder pilleovne med topafgang,

Læs mere

VÆSKE-VAND VARMEPUMPER

VÆSKE-VAND VARMEPUMPER VÆSKE-VAND VARMEPUMPER 26-336 kw - 300-20.000 m 2 GeoNova JORDVARME GYLLEKØLING MÆLKEKØLING VARMEGENVINDING MADE IN DENMARK Effektiv produktion op til 65 C MADE IN DENMARK Smart liquid injection med ekstra

Læs mere

Solvarmeanlæg til store bygninger

Solvarmeanlæg til store bygninger Energiløsning UDGIVET april 2011 - REVIDERET JULI 2013 Solvarmeanlæg til store bygninger Videncenter for energibesparelser i bygninger anbefaler at etablere solvarmeanlæg i store bygninger. Det er især

Læs mere

Solvarmeanlæg til store bygninger

Solvarmeanlæg til store bygninger Energiløsning store bygninger UDGIVET APRIL 2011 - REVIDERET DECEMBER 2015 Solvarmeanlæg til store bygninger Videncenter for energibesparelser i bygninger anbefaler at etablere solvarmeanlæg i store bygninger.

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der...

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... Nå dine mål med fuld fleksibilitet Vil du have friheden til at kunne ændre bygningens indretning? Har du behov for at

Læs mere

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi En varmepumpe helt tilpasset til dine behov Vores nye varmepumpe Kirigamine er udstyret med en række unikke funktioner

Læs mere

Erfaring Modulopbygning Kompressorer Cubogas Versioner Modeller Sikkerhed og godkendelser

Erfaring Modulopbygning Kompressorer Cubogas Versioner Modeller Sikkerhed og godkendelser Erfaring Modulopbygning Kompressorer Cubogas Versioner Modeller Sikkerhed og godkendelser M.T.M. Srl CNG Refuelling Division, Via La Morra 1, 12062 Cherasco (CN) Italy CUBOGAS KOMPRESSORER Egenskaber,

Læs mere

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Jordvarme Væske/Vand DVI VV45/60/85 kw - endnu lavere energiforbrug DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Intelligent & fleksibelt system Kaskadekobling Produktserien VV45-85 er udviklet med henblik på kaskadekoblig

Læs mere

HVU Højvakuum. Geovent A/S

HVU Højvakuum. Geovent A/S HVU Højvakuum Samlet eller modulopbygget. Geovent tager udgangspunkt i din situation og leverer den optimale løsning til dit behov for højvakuum. Se nogle af mulighederne. Geovent A/S Hovedgaden 8,DK-8831Løgstrup

Læs mere

Energitjek. Få mest muligt ud af din energi

Energitjek. Få mest muligt ud af din energi Energitjek Få mest muligt ud af din energi Energi og produktionsomkostninger Leder du efter produktivitetseffektivisering? Energitjek Et struktureret program for energioptimering Hvorfor energitjek? Et

Læs mere

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE Climawin bruger varme, normalt tabt gennem et vindue, til at forvarme den friske luft som konstruktionen tillader at passere gennem vinduet. Dette giver en

Læs mere

Ventilation med ECL Comfort 310

Ventilation med ECL Comfort 310 Ventilation med ECL Comfort 310 Én løsning til styring og overvågning Med ECL Comfort 310 kan I samle styring og overvågning af alle jeres anlæg ét sted. Udvid eksempelvis en eksisterende varme- og brugsvandsløsning

Læs mere

Energitjek. Få mest muligt ud af din energi

Energitjek. Få mest muligt ud af din energi Energitjek Få mest muligt ud af din energi Energi og produktionsomkostninger Leder du efter produktivitetseffektivisering? Hvorfor energitjek? Et konkurrencepræget marked med hårdt pres på fortjeneste

Læs mere

Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR

Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR Eksport Eksport og distribution Intercity Der findes en Vector til enhver opgave. Levering af friske og frosne varer fra "gård til gaffel" er en kompliceret

Læs mere

INDHOLD: DTH tagventilator, horisontalt afkast DTH

INDHOLD: DTH tagventilator, horisontalt afkast DTH INDHOLD: DTH tagventilator, horisontalt afkast DTH DTH tagventilator, horisontalt afkast Hent alle produktdata om DTH tagventilator Kapacitet - overblik DTH Kapacitet m3/h Min. Max. DTH160-4-1 60 370 DTH200-4-1

Læs mere

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti 7 års Garanti mod gennemtærring Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. Den særligt høje effektivitet i varmepumpen sikres af kvalitetskompressoren der gør det muligt at opnå effektiv drift og

Læs mere

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok.

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok. JKS TØJVASK Onlin esho p Konc e pt Serv ice Tota ll øsni Når kun det bedste er godt nok. nger RENT VASKERI DIN TOTALLEVERANDØR I TEKSTILVASKEMIDLER Miljørigtige og intelligente vaskeløsninger Doseringspumpe

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

Optimer din løsning med 360 energieffektivitet

Optimer din løsning med 360 energieffektivitet Danfoss-løsninger til varmepumper Optimer din løsning med 360 energieffektivitet Oplev styrken ved 360 effektivitet med vores markedsførende ekspertise og brede produktportefølje til varmepumper til hjemmet

Læs mere

BE VILLA serie Ventilationsaggregat

BE VILLA serie Ventilationsaggregat 1 serie Ventilationsaggregat Typer: 200 350 700 2 serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige ECmotorer og en højeffektiv modstrømsveksler sikrer en energibesparende

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere