SK Forsyning A/S Nordvej Slagelse Teknik og Miljø Miljøafdelingen Dahlsvej korsør

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SK Forsyning A/S Nordvej 7 4200 Slagelse Teknik og Miljø Miljøafdelingen Dahlsvej 3 4220 korsør"

Transkript

1 SK Forsyning A/S Nordvej Slagelse Teknik og Miljø Miljøafdelingen Dahlsvej korsør Tlf teknik@slagelse.dk Tilladelse til udledning af filterskyllevand fra Nordre Vandværk Slagelse Kommune giver hermed tilladelse til udledning af filterskyllevand fra Nordre Vandværk til Bjerge Å via en regnvandskloak. Tilladelsen er et tillæg til vandværkets indvindingstilladelse, der er udarbejdet af Miljøstyrelsen den 13. februar Tilladelsen gives på nedenstående vilkår: 17. november 2014 Sagsid.: Kontaktperson: Torben Hald Direkte tlf Der skal etableres en turbiditetsmåler i begge bundfældningstanke. 2. Inden udledning af skyllevandet fra den ene bundfældningstank, skal det tilsættes fældningsmidlet Ekoflock 90. Doseringen skal tilpasses det enkelte filter. Herefter skal filterskyllevandet bundfælde ved henstand i ca. 2 timer. I den anden tank, hvor der ikke tilsættes fældningsmiddel, skal skyllevandet bundfældes i tanken i timer inden det udledes. 3. Ved tankenes afløb til regnvandskloakken skal der udtages 1 årlig vandprøve til kontrol af udledningen. Vandprøven skal analyseres for arsen, mangan og ferrojern. Prøven skal udtages og analyseres af et akkrediteret laboratorium. Inden analysering skal prøven filtreres. Indholdet af stofferne i vandprøven må ikke overstige følgende koncentrationer: Arsen (As): 4,3 µg/l Mangan (Mn): 150µg/l Ferrojern (Fe² + ): 2000 µg/l Hvis der er problemer med overholdelse af koncentrationerne, kan Slagelse Kommune forlange yderligere udtagelse og analyse af skyllevandet eller optimering af bundfældningen. 4. Bundfældningstanken skal oprenses for filterslam hvert kvartal. Ændring i bortskaffelsen af det oprensende filterslam må først ske efter en tilladelse fra Slagelse Kommune.

2 5. Der må højest udledes 7m³/time svarende til 2 l/s. Sagens baggrund Vestsjællands Amt udarbejdede i 2004 et udkast til udledningstilladelse, men der blev aldrig givet en endelig tilladelse. Denne tilladelse bygger derfor på det gamle ansøgningsmateriale. I 2004 blev Nordre Vandværk udbygget, hvor der blev lavet et nyt behandlingsanlæg med dobbeltfiltrering. Udbygningen blev foretaget dels for at imødekomme et stigende vandforbrug, dels for at kunne behandle vandet fra to nye boringer med et højere indhold af jern og arsen end de eksisterende boringer. Behandlingskapaciteten blev øget fra ca. 225 m³/time til ca. 375 m³/time. Udvidelsen indebar et større behov for filterskylning. Side2/5 Tidligere blev skyllevandet ledt til ét af to bundfældningsbassiner, hver med et skyllevandsvolumen på ca. 40 m³. Her bundfældede vandet i ca. 24 timer, inden det blev udledt til Bjerge Å. Efter udbygningen er der ikke tilstrækkelig kapacitet til at bundfælde vandet fra de forskellige filterskylninger i de eksisterende bassiner på grund af den lange bundfældningstid. Derfor skulle der enten etableres et ekstra bundfældningsbassin eller ændres på bundfældningsprocessen, så den kan gennemføres hurtigere. Da vandforsyningen ikke var helt tilfreds med effekten af den eksisterende, traditionelle bundfældning, ønsker man i stedet at forkorte og forbedre bundfældningen ved at tilsætte et fældningskemikalie til skyllevandet. Derfor blev det besluttet, at der tilsættes et fældningskemikalie til det ene bundfældningsbassin. Det andet fældningsbassin fortsætter uændret med en timers bundfældning. En stor del af de jern- og manganpartikler, som løsrives fra filtrene ved returskylning, er meget små og derfor forholdsvis lang tid om at bundfælde. Ved at tilsætte f.eks. aluminiumsulfat til skyllevandet dannes der fnug af aluminiumhydroxid, som er elektrisk ladede og dermed tiltrækker små urenheder i vandet. På den måde samles urenhederne i større klumper, som bundfælder bedre og langt hurtigere end normalt. Det tilsatte fældningsmiddel bundfælder sammen med jern- og manganoxiderne. Fældningsmidler bruges ofte i forbindelse med f.eks. spildevandsrensning, men der er ikke tradition for at bruge det til rensning af skyllevand på vandværker. Derfor var der en vis grad af forsøg over det planlagte anlæg ved Nordre Vandværk. Vandforsyningen ønskede at anvende fældningsmidlet Ekoklock 90. Ekoflock 90 (polyaluminiumklorid) er i Norge og Sverige godkendt som fældningsmiddel til brug ved rensning af overfladevand til drikkevand.

3 Vandforsyningen har sammen med leverandøren af fældningsmidlet Ekoflock 90 undersøgt, hvordan midlet virker i forhold til okkerforurenet vand. Ved et forsøg med tilsætning af forskellige doser Ekoflock 90 til skyllevandet har man målt, at turbiditeten (vandets uklarhed) bliver gange lavere i forhold til traditionel bundfældning ved samme dybde og bundfældningstid. Forsøget er udført i 800 ml måleglas. Side3/5 For at belyse de eksisterende forhold har Rovesta Miljø den 16. september 2004 udtaget niveaubestemte vandprøver i en af bundfældningstankene på Nordre Vandværk til bestemmelse af turbiditet. Prøverne blev udtaget efter ca. 23 timers bundfældning, og viste en markant stigning i turbiditeten fra 120 cm til 140 cm under vandoverfladen. Da tankens afløb var i en dybde af 143 cm under vandoverfladen, indikerer turbiditetsmålingerne, at 24 timers traditionel bundfældning i det aktuelle bassin kan være i underkanten af det nødvendige for at få slamspejlet under afløbsniveau. På baggrund af ovennævnte forsøg med Ekoflock 90 samt undersøgelsen af den eksisterende bundfældning, er der forventning om, at tilsætningen af fældningsmiddel vil forbedre kvaliteten af det vand, der udledes, selv om bundfældningstiden nedsættes betydeligt. Vandforsyningen forventer, at den nødvendige bundfældningstid efter tilsætning af Ekoflock 90 vil være ca. 2 timer hvilket betyder, at der vil være rigelig bundfældningskapacitet i de eksisterende 2 bundfældningsbassiner, selvom vandværket udvides. Bundfældningstiden og doseringen af fældningsmiddel vil dog løbende blive justeret på baggrund af erfaringer med anlægget. Vandforsyningen vil styre doseringen af fældningsmiddel efter hvilket filter, der skylles, for at sikre den bedst mulige effekt. I bundfældningstankene placeres en ultralydsmåler, som kan registrere beliggenheden af slamspejlet. Når slamspejlet er et passende stykke under afløbet, lukkes det afklarede vand ud og ledes til Bjerge Å. Recipientbeskrivelse Filterskyllevandet vil blive udledt til Bjerge Å via et eksisterende udløb. Bjerge Å er målsat med en DVFI-faunaklasse 5. Den nuværende DVFIfaunaklasse for Bjerge Å er vurderet til 4. Kommunens vurdering Normalt indeholder en tilladelse til almen vandindvinding også en udledningstilladelse til filterskyllevand. I den gældende indvindingstilladelse til Nordre Vandværk er behandling og udledning af filterskyllevand imidlertid ikke omtalt. Der er vurderet, at dette skyldes en forglemmelse i forbindelse med sagsbehandlingen i , hvor fokus lå på tilladelsesstørrelsen og

4 den mulige påvirkning af vandløb i området. For at få formalia på plads har kommunen derfor valgt at udarbejde en særskilt udledningstilladelse. Det normale krav til udledninger af skyllevand fra vandværker er bundfældning i 24 timer og herefter rolig afledning, så man undgår ophvirvling af bundfældet slam. Side4/5 Med hensyn til den hydrauliske belastning, så vurderes det, at kloakken såvel som de nedstrøms liggende recipienter vil kunne håndtere det udledte filterskyllevand, når det neddrosles til maksimalt 2 l/sek. Udledningen vurderes ikke at være i konflikt med Landsplandirektivets målsætning for Bjerge Å. Dels på grund af neddroslingen i vandtilførslen, dels på grund af stoffjernelsen. På samme måde vurderes udledningen heller ikke at have væsentlig betydning for opfyldelsen af målsætningen for Bjerge Å. Filterskyllevandet indeholder alle de stoffer, der tilbageholdes i filtret. Heraf udgør arsen, mangan samt ferrojern den største andel. Da disse stoffer kan forårsage giftvirkninger i vandmiljøet, skal udløbskoncentrationerne angivet i vilkår nr. 3 overholdes. Der er ikke indregnet en fortynding forårsaget af drænvand og vandløbet det betyder at den reelle udledning forventes at være væsentligt lavere. Filterslammet afleveres til SK-forsynings rensningsanlæg. Lovhjemmel Tilladelsen gives med hjemmel i Miljøbeskyttelseslovens 28, LBK nr. 879 af 26. juni Klagevejledning Afgørelsen kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet. Klagefristen er 4 uger fra den dag, at tilladelsen er meddelt. Tilladelsen kan påklages af ansøgeren, Embedslægeinstitutionen, Danmarks Naturfredningsforening, Danmarks Sportsfiskerforbund, Ferskvandsfiskeriforeningen, Danmarks Fiskeriforening samt af enhver, der må antages at have en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. Eventuel klage skal være stilet til Natur- og Miljøklagenævnet, men skal sendes til teknik@slagelse.dk eller til Slagelse Kommune, Teknik og Miljø, Dahlsvej 3, 4220 Korsør. Alternativt kan klagen fremsendes direkte til Natur- og Miljøklagenævnet via den digitale klageportal, som findes på klagenævnets hjemmeside eller på Kommunen videresender klagen til Natur- og Miljøklagenævnet med kopi af sagens akter og med de bemærkninger, klagen måtte give anledning til. Hvis der kommer klager, giver kommunen besked.

5 En klage over tilladelsen har ikke opsættende virkning, medmindre Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer noget andet, jf. 96 i Miljøbeskyttelsesloven. Det betyder, at tilladelsen kan udnyttes, inden klagen er afgjort. Udnyttelsen sker dog for egen regning og risiko. Det er en betingelse for Natur- og Miljøklagenævnets behandling af klagen, at der indbetales et gebyr. Gebyret er fastsat til 500 kr. Natur- og Miljøklagenævnet fremsender en opkrævning på beløbet, når de har modtaget klagen fra kommunen. Behandlingen af klagen vil først begynde, når gebyret er modtaget. Gebyret tilbagebetales, hvis klager får helt eller delvis medhold i klagen. Vejledning om gebyrordningen findes på Natur- og Miljøklagenævnets Hjemmeside Side5/5 Hvis afgørelsen ønskes prøvet ved en domstol, skal sagen være anlagt inden 6 måneder fra dato, jf. 101 i Miljøbeskyttelsesloven. Afgørelsen annonceres på kommunens hjemmeside d. 17. november Med venlig hilsen Torben Hald Agronom Kopi til Danmarks fiskeriforening, Nordensvej 3, Taulov, 7000 Fredericia. mail@dkfisk.dk Ferskvandsfiskeriforeningen, Vormstrupvej 2, 7540 Haderup. E-post: nb@ferskvandsfiskeriforeningen.dk Danmarks Naturfredningsforening, Lokalafdeling Slagelse, E-post: slagelse@dn.dk Dansk Ornitologisk Forening, slagelse@dof.dk Korsør lystfiskerforening: formand@korsoerlystfiskerforening.dk Danmarks Sportsfiskerforbund. Lokalafd. E-post: cskotte@cas.org Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 København Ø. E-post: dn@dn.dk Danmarks Sportsfiskerforbund: post@sportsfiskerforbundet.dk Embedslægeinstitionen, sjl@sst.dk

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Store Lyngby Vandværk til vandløb sydøst for vandværk

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Store Lyngby Vandværk til vandløb sydøst for vandværk Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Store Lyngby Vandværk til vandløb sydøst for vandværk Sagsnr.: 219-2013-33737 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Vandværk: Tilladelse til

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Nr. Herlev-Freerslev Vandværk til Havelse Å

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Nr. Herlev-Freerslev Vandværk til Havelse Å Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Nr. Herlev-Freerslev Vandværk til Havelse Å Sagsnr.: 219-2013-42519 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Vandværk: Tilladelse til udledning

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg I) til Mejerigrøften

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg I) til Mejerigrøften Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg I) til Mejerigrøften Sagsnr.: 219-2013-36832 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Tilladelse til udledning

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å Dato 28. 01. 2019 Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å Sagsnr.: 13/33736 Sagsbehandler: Maj Brit Fisker Emne: Vandværk: Tilladelse til udledning af

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Stenholt Vandværk til vandløb

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Stenholt Vandværk til vandløb Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Stenholt Vandværk til vandløb Sagsnr.: 219-2013-2741 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Vandværk: Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg II) til Æbelholt Å

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg II) til Æbelholt Å Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg II) til Æbelholt Å Sagsnr.: 36832 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Tilladelse til udledning af renset

Læs mere

#split# 5. Bundfældningstanken skal tømmes for slam efter behov. Slammet skal bortskaffes efter gældende regler.

#split# 5. Bundfældningstanken skal tømmes for slam efter behov. Slammet skal bortskaffes efter gældende regler. #split# MANNA VANDVÆRK Kilden 7 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 29-03-2017 Sags. nr.: 06.11.01-P19-1-17 Sagsbeh.: Jes Rose Nielsen Lokaltlf.: +4599455519 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon

Læs mere

Afgørelse Hillerød Kommune meddeler hermed tilladelse i henhold til 28 stk. 3 i miljøbeskyttelsesloven

Afgørelse Hillerød Kommune meddeler hermed tilladelse i henhold til 28 stk. 3 i miljøbeskyttelsesloven Gørløse Vandværk I/S Gammel Engvej 8 b 3330 Gørløse Tilladelse til afledning af bundfældet filterskyllevand fra Gørløse Vandværk, Gammel Engvej 8 b, 3330 Gørløse By og Miljø Afgørelse Hillerød Kommune

Læs mere

Tilladelse til udledning af processpildevand i forbindelse med udsyring af boring , tilhørende Lolland Forsyning

Tilladelse til udledning af processpildevand i forbindelse med udsyring af boring , tilhørende Lolland Forsyning Brøndboringsfirmaet Brøker A/S Spånnebæk 7 4300 Holbæk 20. december 2016 Brevid: 3890181 Sagsnr.: 347049 Lolland Kommune Teknik- og Miljømyndighed Postadresse Jernbanegade 7 4930 Maribo Tlf.: 54 67 67

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet vand fra nyt Vihøj Vandværk under indkøring

Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet vand fra nyt Vihøj Vandværk under indkøring Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet vand fra nyt Vihøj Vandværk under indkøring Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Tilløb til

Læs mere

Thomas Søren Ingemansen & Stephanie Greve Ingemansen Åbyvej 46

Thomas Søren Ingemansen & Stephanie Greve Ingemansen Åbyvej 46 Thomas Søren Ingemansen & Stephanie Greve Ingemansen Åbyvej 46 5762 Vester Skerninge Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. +45 62 23 30 00 Anne.J@svendborg.dk

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ

SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ HOFOR A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S Att.: Inger Mølgaard Andersen inma@hofor.dk Den 7. marts 2016 J.nr. 15/12992 Ref. skkj Direkte telefon: 56182225 Tilladelse

Læs mere

Rønde Fjernvarme Udledningstilladelse, overfladevand

Rønde Fjernvarme Udledningstilladelse, overfladevand Rønde Fjernvarme a.m.b.a. 28-03-2017 Skrejrupvej 9c Sagsnr.: 17/10426 8410 Rønde Sagsbehandler: Steen Ravn Christensen Tlf.: 87 53 54 10 natur.miljoe@syddjurs.dk Rønde Fjernvarme Udledningstilladelse,

Læs mere

Aunslev Vandværk v/ Steffen Sørensen Nederbyvej Nyborg. Aunslev Vandværk Spildevandstilladelse - Slamhåndtering

Aunslev Vandværk v/ Steffen Sørensen Nederbyvej Nyborg. Aunslev Vandværk Spildevandstilladelse - Slamhåndtering Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Aunslev Vandværk v/ Steffen Sørensen Nederbyvej 7 5800 Nyborg Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk sikkerepost@nyborg.dk Sagsansvarlig:

Læs mere

Center for Park, Vej og Miljø

Center for Park, Vej og Miljø Center for Park, Vej og Miljø Ishøj Forsyning, Vand Baldersbækvej 6 2635 Ishøj Email: tibra@ishoj.dk Dato 2. oktober 2019 Sagsbehandler: Karin Blendstrup Jensen Telefon: 43577 520 E-mail: pvm@ishoj.dk

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af overfladevand fra vandhul ved Kirkebakken 72, Beder i forbindelse med oprensning vha.

Midlertidig tilladelse til udledning af overfladevand fra vandhul ved Kirkebakken 72, Beder i forbindelse med oprensning vha. Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Ole Mouritsen Kirkebakken 72 8330 Beder Side 1 af 5 Midlertidig tilladelse til udledning af overfladevand fra vandhul ved Kirkebakken 72,

Læs mere

Tilladelse til etablering af behandlingsanlæg på Vrigsted Vandværk

Tilladelse til etablering af behandlingsanlæg på Vrigsted Vandværk Vrigsted Vandværk A.m.b.a Stevnsvej 11 7140 Stouby Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: +4579755623 Mob: e-mail: bettina.lund @hedensted.dk Sagsnr. 13.02.01-P19-18-16 22.9.2016 Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af nyt vandværk til Bøgballe-Vester Ørum Vandværk

Tilladelse til etablering af nyt vandværk til Bøgballe-Vester Ørum Vandværk BØGBALLE-VESTER ØRUM VANDVÆRK Skanderborgvej 37 7171 Uldum Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: +4579755623 Mob: e-mail: bettina.lund @hedensted.dk Sagsnr. 13.02.01-P19-1-16 1.6.2016 Tilladelse

Læs mere

Jammerbugt Kommunes tilladelse og vilkår

Jammerbugt Kommunes tilladelse og vilkår Envidan Att. Johan Pedersen J F Kennedys Plads 1 K, 2.sal 9000 Aalborg email: jpe@envidan.dk Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk

Læs mere

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Birkeland A/S Roager Østermark Ribe

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Birkeland A/S Roager Østermark Ribe Torvegade 74, 6700 Esbjerg Birkeland A/S Roager Østermark 4 6760 Ribe Dato 30. august 2016 Sagsbehandler Karen Brink Nielsen Telefon direkte 76 16 51 36 E-mail kabn@esbjergkommune.dk Sagsid 16/17049 Afgørelse

Læs mere

Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å.

Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å. Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å. Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Vindinge Å. Tilladelsen er et tillæg til udledningstilladelsen

Læs mere

Udledningen til spildevandsforsyningsselskabets regnvandsledning skal ske som angivet på kortbilag.

Udledningen til spildevandsforsyningsselskabets regnvandsledning skal ske som angivet på kortbilag. Koncern Miljø Region hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Att.: Aruwa Bendsen Sagsnr.: 08010414 Den 19-03-2012 1. Udledningstilladelse Region Hovedstaden har med brev af 5. maj 2011 ansøgt om fornyet

Læs mere

Tilladelse til udledning af filterskyllevand fra Støvring Vandværk til Mastrup Bæk Ledvogtervej 7, 9530 Støvring

Tilladelse til udledning af filterskyllevand fra Støvring Vandværk til Mastrup Bæk Ledvogtervej 7, 9530 Støvring Center Natur og Miljø Støvring Vandværk AMBA v/fmd. Lynge Terp Højdedraget 107 9530 Støvring Mail: lynge@vejrumterp.dk Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr:

Læs mere

Tilladelse til udledning af filterskyllevand fra Haverslev Vandværk til Overvad-Vestby Bæk - Kærvej 9, 9610 Nørager

Tilladelse til udledning af filterskyllevand fra Haverslev Vandværk til Overvad-Vestby Bæk - Kærvej 9, 9610 Nørager Center Natur og Miljø Haverslev Vandværk AMBA v/fmd. Morten Lundgaard Pedersen Østergade 15 9610 Nørager Tilladelse sendt via mail haverslevvand@gmail.com Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88

Læs mere

Tilladelse til udledning af tagvand fra nybyggeri på ejendommen Værftskaj 2, 9970 Strandby til Strandby Havn. Indholdsfortegnelse

Tilladelse til udledning af tagvand fra nybyggeri på ejendommen Værftskaj 2, 9970 Strandby til Strandby Havn. Indholdsfortegnelse Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Jobi Værft A/S Værftskaj 2 9970 Strandby Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Via mail: jfj@jobigroup.dk

Læs mere

Ølholm Vandværk Andelsselskab Skolevej Tørring. Tilladelse til etablering af nyt vandværk til Ølholm Vandværk

Ølholm Vandværk Andelsselskab Skolevej Tørring. Tilladelse til etablering af nyt vandværk til Ølholm Vandværk Ølholm Vandværk Andelsselskab Skolevej 66 7160 Tørring Natur og Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: 79755623 Mob: e-mail: bettina.lund @hedensted.dk Sagsnr. 13.02.01-P19-16-14 10.9.2014

Læs mere

Afgørelse vedr. byggeri af halvtag til opbevaring af halm mm. på Ribevej 48, 6740 Bramming

Afgørelse vedr. byggeri af halvtag til opbevaring af halm mm. på Ribevej 48, 6740 Bramming Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 8. august 2016 Sagsbehandler Karen Brink Nielsen Telefon direkte 76 16 51 36 E-mail kabn@esbjergkommune.dk Sagsid 16/12935 Afgørelse vedr. byggeri af halvtag til opbevaring

Læs mere

KLAKS MØLLE VANDVÆRK Klaks Møllevej 24 8700 Horsens. Sendt pr. mail til: p.kjaer@pc.dk. Renovering af Klaks Mølle Vandværk

KLAKS MØLLE VANDVÆRK Klaks Møllevej 24 8700 Horsens. Sendt pr. mail til: p.kjaer@pc.dk. Renovering af Klaks Mølle Vandværk KLAKS MØLLE VANDVÆRK Klaks Møllevej 24 8700 Horsens Sendt pr. mail til: p.kjaer@pc.dk Natur og Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: 79755623 Mob: e-mail: bettina.lund @hedensted.dk

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra spildevandsoplandene

Tilladelse til udledning af overfladevand fra spildevandsoplandene Sagsnr.: 13/42617 KS: thgr Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tilladelse til udledning af overfladevand fra spildevandsoplandene 11006 og 11037 versionsnr.: 1.5 09-03-2013,

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af grundvand til Bangsbo Å fra ejendommen Søndergade 206, 9900 Frederikshavn. Indholdsfortegnelse

Midlertidig tilladelse til udledning af grundvand til Bangsbo Å fra ejendommen Søndergade 206, 9900 Frederikshavn. Indholdsfortegnelse Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Torstein Fjordbak Vestbanegade 5 9800 Hjørring Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Via mail: tf@bundgaard-ark.dk

Læs mere

I efterbehandlingsperioden skal der minimum en gang årligt udføres målinger af sætninger i affaldet.

I efterbehandlingsperioden skal der minimum en gang årligt udføres målinger af sætninger i affaldet. Vestfyns Affalds- og Deponeringsanlæg I/S Bogensevej 89 5500 Middelfart Virksomheder J.nr. MST-1272-01239 Ref. chccl/jemma Den 26. november 2013 Sendt elektronisk til: Morten Bang Møller: Morten.Bang-Moller@middelfart.dk

Læs mere

Tilladelse til installering af lukkede filtre på Undløse Vandværk

Tilladelse til installering af lukkede filtre på Undløse Vandværk Tilladelse til installering af lukkede filtre på Undløse Vandværk Holbæk Kommune giver tilladelse til, at Undløse Vandværk, Jupiter id 00103518, anlægs id 321.20.0011.00, ombygger vandværkets åbne filtre

Læs mere

Miljøafdelingen 2015. Miljøgodkendelse. Ydunvej 4 4241 Vemmelev

Miljøafdelingen 2015. Miljøgodkendelse. Ydunvej 4 4241 Vemmelev Miljøafdelingen 2015 Miljøgodkendelse Ydunvej 4 4241 Vemmelev INDHOLD Anmeldelse af skift i dyretype... 4 Baggrund... 4 Afgørelse... 4 Øvrige bestemmelser... 4 Partshøring... 4 Bortfald... 4 Delvis udnyttelse...

Læs mere

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Skive Å Udløb 111017U Kloakoplande 1112a, 1112b, 1112c

Læs mere

Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R.

Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R. Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R. Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af overfladevand fra ny offentlig regnvandskloak via rørbassin til

Læs mere

Esbjerg Kommune bemærker indledningsvis, at byggeriet allerede er etableret og at denne sagsbehandling omhandler lovliggørelse af projektet.

Esbjerg Kommune bemærker indledningsvis, at byggeriet allerede er etableret og at denne sagsbehandling omhandler lovliggørelse af projektet. Henrik Jensen Lundsbjergvej 3 6760 Ribe Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 24. august 2012 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2012-7965 Afgørelse om at kornsilo kan

Læs mere

Tilladelse til etablering af nyt vandværk til Glud-Snaptun Vandværk, Snaptunvej 20, Snaptun, 7130 Juelsminde

Tilladelse til etablering af nyt vandværk til Glud-Snaptun Vandværk, Snaptunvej 20, Snaptun, 7130 Juelsminde GLUD - SNAPTUN VANDVÆRK Snaptunvej 25 7130 Juelsminde Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: +4579755623 Mob: e-mail: bettina.lund @hedensted.dk Sagsnr. 13.02.01-P19-16-16 16.5.2017 Tilladelse

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Bederværket Skoleparken 3 8330 Beder Att.: Rasmus Bærentzen E-mail: RAB@aarhusvand.dk Side 1 af 9 Tilladelse til udledning af filterskyllevand

Læs mere

Revideret tilladelse til reduceret udledning af regn- og overfladevand fra Interstil A/S, Egeskovvej 15, Egebjerg

Revideret tilladelse til reduceret udledning af regn- og overfladevand fra Interstil A/S, Egeskovvej 15, Egebjerg Api Property Fund Denmark P/S Rådhuspladsen 75. 3 1550 København V E-mail: tonny.nielsen@aberdeenpropertyinvestors.com TEKNIK OG MILJØ Spildevand Rådhustorvet 4 8700 Horsens Telefon: 76 29 29 29 Telefax:

Læs mere

Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015

Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Den nye bane Kbh-Ringsted, BANEDANMARK Relevante underentreprenører Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015

Læs mere

Tilladelse til af regnvand fra storparceller til Ommestrup Bæk

Tilladelse til af regnvand fra storparceller til Ommestrup Bæk SYDDJURS SPILDEVAND A/S 20-11-2013 Tyrrisvej 14 Sagsnr.: 13/39081 8410 Rønde Sagsbehandler: Steen Ravn Christensen Tlf.: 87 53 54 10 natur.miljoe@syddjurs.dk Tilladelse til af regnvand fra storparceller

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning og nedsivning af overfladevand fra 2 søer ved Stadion og 2 søer i Dyrehaven, oprensning vha.

Midlertidig tilladelse til udledning og nedsivning af overfladevand fra 2 søer ved Stadion og 2 søer i Dyrehaven, oprensning vha. Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 820 Viby J Aarhus Kommune Center for Byens Anvendelse Kalkværksvej 10 8000 Aarhus C Att: Andy Tomes Cvrnr. 551018 Side 1 af 8 Midlertidig tilladelse

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Sagsnr.: 15/23622 ks: bscr Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Indholdsfortegnelse

Læs mere

1. Udledningen gælder afledning af klaret filterskyllevand til det offentlige vandløb Adamshøjløbet med udledningspunkt i vandløbets st.

1. Udledningen gælder afledning af klaret filterskyllevand til det offentlige vandløb Adamshøjløbet med udledningspunkt i vandløbets st. Fjællebro Vandværk Køgevej 158 4100 Ringsted Dato 11. august 2017 Tilladelse til udledning af filterskyllevand til recipient (Adamshøjløbet) fra Fjællebro Vandværk, Køgevej 158, 4100 Ringsted, matr. nr.

Læs mere

Oksby og Ho Vandværk amba Blåvandvej 87A 6857 Blåvand

Oksby og Ho Vandværk amba Blåvandvej 87A 6857 Blåvand Oksby og Ho Vandværk amba Blåvandvej 87A 6857 Blåvand Naturcenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 7994 6800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Tilladelse til udledning af filterskyllevand fra Oksby

Læs mere

Tilladelse til udledning af regnvand til Byrenden

Tilladelse til udledning af regnvand til Byrenden Tilladelse til udledning af regnvand til Byrenden Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af overfladevand fra ny offentlig regnvandskloak via regnvandsbassin til Byrenden i Nr.

Læs mere

Tilladelse til midlertidig udledning af oppumpet grundvand ved Strandbovej, Norsminde i forbindelse med udskiftning af pumpestation

Tilladelse til midlertidig udledning af oppumpet grundvand ved Strandbovej, Norsminde i forbindelse med udskiftning af pumpestation Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Aarhus Vand A/S Bautavej 1 8210 Aarhus V. CVRnr. 32562361 Kopi til orientering Side 1 af 5 Tilladelse til midlertidig udledning af oppumpet

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra spildevandsopland og enkelte ejendomme nordøst i opland til Nordborg Sø

Tilladelse til udledning af overfladevand fra spildevandsopland og enkelte ejendomme nordøst i opland til Nordborg Sø Sagsnr.: 18/26410 ks: bkru Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tilladelse til udledning af overfladevand fra spildevandsopland 41040 og enkelte ejendomme nordøst i opland

Læs mere

Stevnstrup Vandværk, tilladelse udskiftning af filter-, udpumpningsanlæg og tilslutningstilladelse til afledning af filterskyldevand

Stevnstrup Vandværk, tilladelse udskiftning af filter-, udpumpningsanlæg og tilslutningstilladelse til afledning af filterskyldevand Stevnstrup Vandværk v/ Rene Dyrholm Stationsvej 37, Stevnstrup 8870 Langå Miljø og Teknik Miljø Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 1644 jan.hansen@randers.dk www.randers.dk 07-05-2015

Læs mere

Ansøgning Tilladelsen er udarbejdet på baggrund af ansøgningsmateriale dateret den 10. december 2012, version 1 (bilag 1).

Ansøgning Tilladelsen er udarbejdet på baggrund af ansøgningsmateriale dateret den 10. december 2012, version 1 (bilag 1). Odder Vandværk Skovdalsvej 8 8300 Odder Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Sendt til info@odderforsyningsselskab.dk Udlednings- og tilslutningstilladelse Odder Kommune Miljø har den 19. februar 2013 modtaget

Læs mere

Stenslund Odder Sags Id. S

Stenslund Odder Sags Id. S Stenslund 6 8300 Odder Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Tilladelse til tilslutning til regnvandskloak Odder Kommune meddeler hermed tilladelse til afledning af regnvand til spildevandsforsyningsselskabets

Læs mere

Afgørelse om at der kan opføres en fodersilo på Østermarksvej 5,

Afgørelse om at der kan opføres en fodersilo på Østermarksvej 5, HKN opdræt Aps Østermarksvej 4 Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. august 2012 Journal nr. 2012-13326 Sagsbehandler Pia Caspersen Telefon direkte 76 16 51 41 E-mail pini@esbjergkommune.dk Afgørelse om at

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget Solbakken agro Tranumvej 180, 9440 Aabybro Godkendelsesdato / offentliggørelse: 18. august 2014.

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget Solbakken agro Tranumvej 180, 9440 Aabybro Godkendelsesdato / offentliggørelse: 18. august 2014. TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Kvægbruget Solbakken agro Tranumvej 180, 9440 Aabybro Godkendelsesdato / offentliggørelse: 18. august 2014. Indhold Indhold... 2 Jammerbugt Kommunes afgørelse... 3 Vilkår for

Læs mere

UDKAST TIL TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget, Løvhøjsvej 28, 9690 Fjerritslev Godkendelsesdato / offentliggørelse:

UDKAST TIL TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget, Løvhøjsvej 28, 9690 Fjerritslev Godkendelsesdato / offentliggørelse: UDKAST TIL TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Kvægbruget, Løvhøjsvej 28, 9690 Godkendelsesdato / offentliggørelse: 16.12 2014. Indhold Indhold... 2 Jammerbugt Kommunes afgørelse... 3 Vilkår for tillæg til miljøgodkendelsen...

Læs mere

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk Randers Spildevand A/S E-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89 15 16 81 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk 11-05-2016

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering. Henning Holm Christensen Ølufgårdsvej 51 6715 Esbjerg N Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. maj 2012 Sagsbehandler Thomas Løkkebø Telefon direkte 76 16 51 23 Sags id 2012-7898 Afgørelse om at maskinhus

Læs mere

1. Udledningen gælder afledning af klaret filterskyllevand til det offentlige vandløb Stokkemosegrøften med udledningspunkt i vandløbets st

1. Udledningen gælder afledning af klaret filterskyllevand til det offentlige vandløb Stokkemosegrøften med udledningspunkt i vandløbets st Præstbro Vandværk Præstbrovej 36 4100 Ringsted Dato 11.august 2017 Tilladelse til udledning af filterskyllevand til recipient (Stokkemosegrøften) fra Præstbro Vandværk, Præstbrovej 36, 4100 Ringsted, matr.

Læs mere

Tilladelse til udledning af regn- og overfladevand fra vej- og stianlæg Vejledalen til Fløbæk via udløb VE573U

Tilladelse til udledning af regn- og overfladevand fra vej- og stianlæg Vejledalen til Fløbæk via udløb VE573U Vejle Kommune Anlæg & Infrastruktur Kirketorvet 22 7100 Vejle ATT: Claus Weng Petersen Sendt på mail: clwpe@vejle.dk 14-07-2017 Tilladelse til udledning af regn- og overfladevand fra vej- og stianlæg Vejledalen

Læs mere

Tilladelse til genindvinding af filterskyllevand på Farum Vandværk

Tilladelse til genindvinding af filterskyllevand på Farum Vandværk Furesø Kommune Center for By og, Miljø Tilladelse til genindvinding af filterskyllevand på Farum Vandværk Furesø Vandforsyning a.m.b.a. Fredtoftevej 9 3520 Farum 23.01.2015 Indholdsfortegnelse: INDHOLDSFORTEGNELSE:...

Læs mere

Lovliggørelse af udledning af overfladevand til Juelstrup sø - Truck & Parts Center Støvring ApS Hjedsbækvej 24, 9530 Støvring

Lovliggørelse af udledning af overfladevand til Juelstrup sø - Truck & Parts Center Støvring ApS Hjedsbækvej 24, 9530 Støvring Center Natur og Miljø Truck & Parts Center Støvring ApS Hjedsbækvej 24 9530 Støvring Mail: mail@tpc24.dk Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.00.00-P19-3-14

Læs mere

Der kan klages over kommunens afgørelse til Miljø- og Fødevareklagenævnet senest den 3. april 2018 jf. vedlagte klagevejledning.

Der kan klages over kommunens afgørelse til Miljø- og Fødevareklagenævnet senest den 3. april 2018 jf. vedlagte klagevejledning. TEKNIK & MILJØ Erhvervsmiljø Dato: 2. marts 2018 Sagsnr.: 18/8337 CVR-nr.: 24990125 Fam Kühne I/S Langetved Skovvej 5 6630 Rødding Kontaktperson: Majbrit Holst Nielsen Dir. tlf.: 7996 6268 E-mail: mhni@vejen.dk

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering. Karsten Nielsen Terpvej 9 6740 Bramming Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. februar 2013 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2013-1169 Afgørelse om at fodersilo kan

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra rørbassin ved Kornerup Landevej 29 i Kornerup til Langvad Å

Tilladelse til udledning af overfladevand fra rørbassin ved Kornerup Landevej 29 i Kornerup til Langvad Å Lejre Forsyning Højbyvej 19 4320 Lejre Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Søren Bagge Center for Byg & Miljø D 4646 4941 E soba@lejre.dk Dato: 30. april 2014

Læs mere

1. Foring af rentvandstank med plastfolie udføres i henhold til ansøgningsmaterialet fra vandværket, modtaget den 11. februar 2016.

1. Foring af rentvandstank med plastfolie udføres i henhold til ansøgningsmaterialet fra vandværket, modtaget den 11. februar 2016. I/S ERIKNAUER VANDVÆRK Pebringsvej 23 8700 Horsens Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: +4579755623 Mob: e-mail: bettina.lund @hedensted.dk Sagsnr. 13.02.01-P19-11-16 19.5.2016 Tilladelse

Læs mere

Slagelse Kommune Center for Teknik og Miljø Miljø og Natur Dahlsvej 3 4220 Korsør

Slagelse Kommune Center for Teknik og Miljø Miljø og Natur Dahlsvej 3 4220 Korsør Slagelse Kommune Center for Teknik og Miljø Miljø og Natur Dahlsvej 3 4220 Korsør Virksomheder J.nr. MST-1272-00730 Ref. loped / majli Den 27. marts 2014 Att.: Martin Poulsen (mapou@slagelse.dk og cvr-nr.

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til udvidelse af antal husdyr i eksisterende stald på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til udvidelse af antal husdyr i eksisterende stald på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr. Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Kaj Andersen Sentvedvej 20A 5853 Ørbæk Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk Sagsansvarlig: Bo Clausen Tlf. 6333 7159 E-mail: bcl@nyborg.dk

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering. Bjørn Plovsgård Callesen Nr. Ilstedmarkvej 5 6740 Bramming Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 13. juni 2013 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2013-12129 Afgørelse

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Elstedværket Ellebrinken 143 8520 Lystrup Att.: Rasmus Bærentzen E-mail: RAB@aarhusvand.dk Side 1 af 9 Tilladelse til udledning af filterskyllevand

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering. Karsten Jørgensen Sønderhedevej 42 6710 Esbjerg V Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 3. oktober 2013 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2013-21888 Afgørelse om at

Læs mere

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev Den 23. december 2014

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev Den 23. december 2014 Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev jekaptain@fiberpost.dk Den 23. december 2014 Sæbyvej 11 A 7870 Roslev - Afgørelse uden nabohøring - Anmeldeordning 27 - Maskinhus Skive Kommune har den 29.

Læs mere

Tilladelse til udledning af regnvand til Øresund

Tilladelse til udledning af regnvand til Øresund Gentofte Kommune Park og Vej Att.: Kasper Nielsen Ørnegårdsvej 19 2820 Gentofte 9. november 2015 Sagsnr. EMN-2015-17137 Tilladelse til udledning af regnvand til Øresund Gentofte Kommune Park og Vej har

Læs mere

TILLADLESE TIL AT AFLEDE SPILDEVAND FRA KRENKERUP BRYGGERI, KRENKERUPVEJ 33, 4990 SAKSKØBING

TILLADLESE TIL AT AFLEDE SPILDEVAND FRA KRENKERUP BRYGGERI, KRENKERUPVEJ 33, 4990 SAKSKØBING Krenkerup Gods Krenkerupvej 33 4990 Sakskøbing 26. JUNI 2014 TILLADLESE TIL AT AFLEDE SPILDEVAND FRA KRENKERUP BRYGGERI, KRENKERUPVEJ 33, 4990 SAKSKØBING Krenkerup Gods har den 28. februar 2014 søgt om

Læs mere

Baggrund Lyngby Taarbæk Forsyning har ansøgt Lyngby-Taarbæk Kommune om tilladelse til at udlede vand fra prøvetagning til Mølleå.

Baggrund Lyngby Taarbæk Forsyning har ansøgt Lyngby-Taarbæk Kommune om tilladelse til at udlede vand fra prøvetagning til Mølleå. Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S Att.: Marianne Jeppesen og Aksel Olsen Hjortekærbakken 12 2800 Kgs. Lyngby Sendt til forsyning@ltf.dk Dato: 21-10-2015 Ref: PERH J.nr.: 20150330179 Udledningstilladelse for

Læs mere

Ikano Bolig A/S Stationsparken 24, Glostrup. Sendt digitalt til CVR

Ikano Bolig A/S Stationsparken 24, Glostrup. Sendt digitalt til CVR Ikano Bolig A/S Stationsparken 24,2 2600 Glostrup Sendt digitalt til CVR 39184745 Tilladelse til midlertidig udledning og nedsivning af oppumpet grundvand Hillerød Kommune har i maj 2019 modtaget de sidste

Læs mere

Tilladelse til midlertidig medbenyttelse af Brødemosegrøften og videre nedstrøms til Roskilde Fjord til udledning af renset spildevand

Tilladelse til midlertidig medbenyttelse af Brødemosegrøften og videre nedstrøms til Roskilde Fjord til udledning af renset spildevand Natur og Miljø Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk 13-10-2017 Sagsnr. 06.00.00-P19-1-17.. Halsnæs Forsyning A/S Gjethusparken 3, 1. sal 3300 Frederiksværk Tilladelse til midlertidig medbenyttelse af Brødemosegrøften

Læs mere

Vandkvalitet og mængder Det vand der ønskes udledt er grundvand. Udledningen vil være opdelt i tre faser, hvor der udledes en forskellig mængde vand:

Vandkvalitet og mængder Det vand der ønskes udledt er grundvand. Udledningen vil være opdelt i tre faser, hvor der udledes en forskellig mængde vand: Per Hardenberg Slangerup Overdrev 13 3550 Slangerup Kopi af afgørelsen sendt til Thomas Brøker. Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Arresø via grøftesystem, Amtsvejen 16, 3310

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Plan og Miljø Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Plan og Miljø Aarhus Kommune Vand og Natur Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Aarhus Vand A/S Gunnar Clausens Vej 34 8260 Viby J. Cvr.nr. 38139037 Elstedvej, matr.nr. 6kh, Elsted By, Elsted. Midlertidig tilladelse til udledning

Læs mere

Tilladelse til midlertidig UV-behandling. af drikkevandet på. Sejerby Vandværk

Tilladelse til midlertidig UV-behandling. af drikkevandet på. Sejerby Vandværk Tilladelse til midlertidig UV-behandling af drikkevandet på Sejerby Vandværk, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg. E-mail dto@kalundborg.dk, Tlf.: 5953 4400 Datablad Sejerby Vandværk Tilladelse til Gyldighedsperiode

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet vand fra Regionalvandværket Lem

Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet vand fra Regionalvandværket Lem Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet vand fra Regionalvandværket Lem Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Afløbet fra Vejby Skive

Læs mere

Tilladelse til udledning af regnvand

Tilladelse til udledning af regnvand Horsens Kommune Rådhustorvet 4, 8700 Horsens Horsens Vand Alrøvej 11 8700 Horsens Spildevand Sagsbehandler: Stine Bruun Bundesen Direkte: 76292502 www.horsens.dk Sagsnr. 06.11.01-K08-171-16 Dato: 26.10.2016

Læs mere

I har regnet ud, at sandfanget skal kunne rumme 1200 l, men da kravet i DS858 er mindst 5.000 l, planlægger I at etablere det.

I har regnet ud, at sandfanget skal kunne rumme 1200 l, men da kravet i DS858 er mindst 5.000 l, planlægger I at etablere det. Falken og Co post@falkenco.dk flemming@kps-as.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 4928 2454 mka55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 03.03.2015 Sagsnr.

Læs mere

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev jekaptain@fiberpost.dk. Den 23. december 2014

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev jekaptain@fiberpost.dk. Den 23. december 2014 Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev jekaptain@fiberpost.dk Den 23. december 2014 Sæbyvej 10 7870 Roslev - 29 anmeldeordningen - Afgørelse - Vaskeplads - Uden nabo høring Skive Kommune har den

Læs mere

Ikke godkendelsespligt på opførelse af udendørs verandaer på tre eksisterende fjerkræstalde på ejendommen Østerholm, Læborgvej 52, 6622 Bække.

Ikke godkendelsespligt på opførelse af udendørs verandaer på tre eksisterende fjerkræstalde på ejendommen Østerholm, Læborgvej 52, 6622 Bække. ERHVERVSMILJØ - TEKNIK & MILJØ Erhvervsmiljø - Teknik & Miljø Dato: 28. juli 2016 Sagsnr.: 16/12362 VICUS P ApS Ny Kongensgade 1 1472 København K Att.: Østerholm CVR-nr.: 25576438 Kontaktperson: Majbrit

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus. Joost Jozephus Antonius A Oppers Lyngholmsvej Sønder Felding

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus. Joost Jozephus Antonius A Oppers Lyngholmsvej Sønder Felding Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus Joost Jozephus Antonius A Oppers Lyngholmsvej

Læs mere

Torben Svenningsen Dalstrupvej Roslev. Den 30. juni 2016

Torben Svenningsen Dalstrupvej Roslev. Den 30. juni 2016 Torben Svenningsen Dalstrupvej 6 7870 Roslev svenningsen@energimail.dk Den 30. juni 2016 Dalstrupvej 6 7870 Roslev - 29 anmeldelse af en fortank til gylle - uden nabohøring. Skive Kommune har den 30. juni

Læs mere

Michael Bisgård Furvej 31 7800 Skive bisgard@live.dk. Den 26. september 2014

Michael Bisgård Furvej 31 7800 Skive bisgard@live.dk. Den 26. september 2014 Michael Bisgård Furvej 31 7800 Skive bisgard@live.dk Den 26. september 2014 Furvej 31 7800 Skive - Afgørelse uden nabohøring - Anmeldeordning 27 - Malkeanlæg Skive Kommune har den 2. juli 2014 modtaget

Læs mere

Postboks 509 Rådhuspladsen 2 1 Bekendtgørelse af lov om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug nr af

Postboks 509 Rådhuspladsen 2 1 Bekendtgørelse af lov om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug nr af Henrik Haahr Andersen Bærsholmvej 20 Bærs 7800 Skive Den 15. januar 2013 Bærsholmvej 20 - Afgørelse - Anmeldelse - Maskinhus 19 Skive Kommune har optil den 10. december 2012 modtaget anmeldelse efter 19

Læs mere

AFLD Fasterholt Fasterholtgårdvej 10, 7400 Herning

AFLD Fasterholt Fasterholtgårdvej 10, 7400 Herning Tillæg til tilslutningstilladelse af 26. maj 2016 Tilladelse til afledning af overfladevand til Herning Renseanlæg AFLD Fasterholt Fasterholtgårdvej 10, 7400 Herning Meddelt til: AFLD Sagsnr.: 06.01.15-P19-26-15

Læs mere

Afgørelse om at bygning til malkerobot kan etableres på Kirkebrovej

Afgørelse om at bygning til malkerobot kan etableres på Kirkebrovej Jens Vesti Ernstsen Kirkebrovej 3 6740 Bramming Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 21. juni 2013 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2013-12133 Afgørelse om at bygning

Læs mere

Jesper Bundgaard Larsen Nautrupvej 52 7870 Roslev larsenjesper@hotmail.dk. Den 6. august 2015

Jesper Bundgaard Larsen Nautrupvej 52 7870 Roslev larsenjesper@hotmail.dk. Den 6. august 2015 Jesper Bundgaard Larsen Nautrupvej 52 7870 Roslev larsenjesper@hotmail.dk Den 6. august 2015 Nautrupvej 52 7870 Roslev - Anmeldeordningen 27 - Afgørelse - maskinhus - uden nabohøring. Skive Kommune har

Læs mere

Tilladelse til udledning af tagvand til privat sø

Tilladelse til udledning af tagvand til privat sø Tilladelse til udledning af tagvand til privat sø Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Jacob Bjerre Balling Glyngørevej 36 Trustrup 7800 Skive

Læs mere

Udledningstilladelse fra lokalplanområde 310 til Saabydalgrøften

Udledningstilladelse fra lokalplanområde 310 til Saabydalgrøften 1 of 6 SYDDJURS SPILDEVAND A/S 22-12-2014 Tyrrisvej 14 Sagsnr.: 14/43012 8410 Rønde Sagsbehandler: Steen Ravn Christensen Tlf.: 87 53 54 10 natur.miljoe@syddjurs.dk Udledningstilladelse fra lokalplanområde

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget Nedre Nesgård Nesgårdsvej 39, 9460 Brovst

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget Nedre Nesgård Nesgårdsvej 39, 9460 Brovst TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Kvægbruget Nedre Nesgård Nesgårdsvej 39, 9460 Brovst Godkendelsesdato / offentliggørelse: 8/11 2013 Indhold... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Jammerbugt Kommunes afgørelse...

Læs mere

Kristian Boel Østergaard Lisedalvej Skive Den 24. januar 2014

Kristian Boel Østergaard Lisedalvej Skive Den 24. januar 2014 Kristian Boel Østergaard Lisedalvej 30 7800 Skive kristianboel@gmail.com Den 24. januar 2014 Lisedalvej 30 7800 Skive - 27 afgørelse - foderlade - uden nabohøring Skive Kommune har den 20. januar 2014

Læs mere

Veje og Grønne Områder Roskilde Kommune Rådhusbuen Roskilde. Att: Bjørn Viinblad Mikkelsen

Veje og Grønne Områder Roskilde Kommune Rådhusbuen Roskilde. Att: Bjørn Viinblad Mikkelsen Veje og Grønne Områder Roskilde Kommune Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Att: Bjørn Viinblad Mikkelsen By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand via eksisterende bassin til udløb nr. FU4 I Felsted.

Tilladelse til udledning af overfladevand via eksisterende bassin til udløb nr. FU4 I Felsted. ARWOS SPILDEVAND A/S Forsyningsvejen 2 6200 Aabenraa Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 17-09-2014 Sagsnr.: 14/22271 Dok.løbenr.: 256200/14 Kontakt: Dorthe Matzen

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af havvand fra spunsning og opfyldning af byggefelt ved pynten, Tuborg Syd

Midlertidig tilladelse til udledning af havvand fra spunsning og opfyldning af byggefelt ved pynten, Tuborg Syd Danica Ejendomsselskab ApS Holmens kanal 2-12 1060 København K Gentofte Kommune 11. september 2018 Sagsnr. EMN-2018-01012 Midlertidig tilladelse til udledning af havvand fra spunsning og opfyldning af

Læs mere

Udledningstilladelse Afværgevand til Varde Å

Udledningstilladelse Afværgevand til Varde Å DIN Forsyning A/S Ravnevej 10 6705 Esbjerg Ø Att.: Camilla L. H. Jørgensen, clhj@dinforsyning.dk Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Udledningstilladelse Afværgevand til Varde Å Varde Kommune

Læs mere

Kurt Møller Andersen Toustrupvej 55 Toustrup 7870 Roslev Den 24. august 2015

Kurt Møller Andersen Toustrupvej 55 Toustrup 7870 Roslev Den 24. august 2015 Kurt Møller Andersen Toustrupvej 55 Toustrup 7870 Roslev kurtoghenny@gmail.com Den 24. august 2015 Toustrupvej 55 7870 Roslev - Anmeldelse 29-opbevaringsanlæg - Uden nabohøring Skive Kommune har den 19.

Læs mere

Per Hansen Nissumvej Roslev Den 20. juni 2014

Per Hansen Nissumvej Roslev Den 20. juni 2014 Per Hansen Nissumvej 15 7870 Roslev solbakkennissum@live.dk Den 20. juni 2014 Nissumvej 15 7870 Roslev - Afgørelse - Anmeldeordningen 29 - Etablering af gyllebeholder Skive Kommune har den 27. maj 2014

Læs mere