Skovbo Golfklub Dalbyvej Borup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skovbo Golfklub Dalbyvej 50 4140 Borup"

Transkript

1 SPONSOR OVERSIGT

2 Skovbo Golfklub Dalbyvej Borup Tlf: Vi byder vore sponsorer velkommen på denne oversigt over vore sponsorer og hvad de kan tilbyde af ydelser. Denne etablering er desuden ment som en opstart til en ERHVERVSKLUB i Skovbo Golfklub-regi hvor vi forventer at kunne tilbyde sponsorerne nogle interessante foredrag af gæster eller af Erhvervsklubbens medlemmer. Første opgave er at finde et godt navn til klubben, SGK - B2B, Team Skovbo Golfklub eller?. Lad os få nogle gode forslag fra sponsorerne og det bedste forslag bliver belønnet med god rødvin fra Holte Vinlager. Seneste frist for forslag er 31. marts, og de kan sendes til sponsorudvalget på

3 Stationspassagen Allerød Jesper Wedersøe Tlf: Etableret i 1982 som leverandør af kommercielle tryksager til dansk/skandinavisk detailhandels største kunder. Vores leverandørnetværk er fordelt over hele Europa, da performance i markedet kræver at den pågældende opgave produceres under optimale tekniske vilkår. Vores leverandører er desuden kendetegnet ved deres høje kvalitetsniveauer, økonomiske soliditet samt løbende investeringer i ny teknologi. Blandt vores kunder er Matas, Magasin, TopToys (BR / Toys'R Us), COOP, DSG m.fl.

4 Claus Larsen Borup Radio - Sjælland Panasonic Center Vi har eget værksted i forbindelse med butikken og egen antenne/parabolservicevogn. Vi udfører også reparation af andre mærker end Panasonic. I butikken føres et stort udvalg af DAB radioer. Borup Radio er forhandler af duka PC, printerblæk mm. og overspiller gerne dine bånd til DVD

5

6 Aadalsvej Ringsted Peter Johansen Adm. Direktør Tlf Camtek er forhandler af JetCam CadCam system som bruges til programmering af 2D pladebearbejdningsmaskiner, for eks. til laserskærer, flamme-plasmaskærer, vandskærer og revolver-stanser.

7 Metalgangen 9-11 B 2690 Karlslunde Torben Saugmann Tlf: Sourcing af tryksager, instore løsninger, POS, udstillinger, display, akryl, skilte, bannere mm. Cost-analyser, diverse modeller med 1-3 årige aftaler. Håndtering og styring af alt indkøb, logistik mm. Outsourcing af medarbejdere, handling samt besparelser på nuværende løsning.

8 Carsten Werge Morten Ankerdal Carsten Werge: Kendt som Per Frimann s makker på TV3-sporten. En pågående og populær studievært og sportskommentator der altid er klar med en kvik bemærkning i sine udsendelser Morten Ankerdal: Altmuligmand på TV2, bl. a. kendt som vært på Go morgen - og Go aften Danmark samt studievært ved div. VM- og OL-arrangementer. Har nu sit eget show på den nye TV2SPORT-kanal.

9 Kontaktperson: Helle Lynge Tlf.: Hos danbolig Helle Lynge i Borup kender vi alle området som vores egen bukselomme vi bor her nemlig selv, og vores lokalkendskab er altafgørende, når vi rådgiver om køb og salg af boliger. Vores primære område dækker det gamle Skovbo og omegn. Vi er et ungt team af fire dynamiske medarbejdere, med masser af erfaring, og byder dig velkommen indenfor til en god snak om boligmarkedet. Vi er den ejendomsmægler, der sælger flest boliger i området, og det skyldes blandt andet, at vi er i stand til at sætte den rigtige pris og til at levere synlige resultater. Vi sælger især mange villaer, men også andelsboligmarkedet har vi rigtig godt fat i. Vi gør meget ud af, at hele processen ved både køb og salg skal være god for begge parter, og vi er der, når sælgere og købere har brug for os. Vi er altid med på overtagelsesdagen, så vi sikrer, at alle føler sig trygge ved overdragelsen. danbolig Helle Lynge i Borup er den mæglerbutik med bedst beliggenhed i byen på hovedstrøget med masser af forbipasserende. Vi annoncerer hver uge i den lokale avis Midtsjællands avis, og vores annoncer er altid af høj kvalitet, blandt andet med brug af billeder taget af vores professionelle fotografer. Vel mødt og velkommen hos danbolig Helle Lynge.

10 Rugårdsvej Odense NV Søren Bue Ploug Tlf Dansk Sikkerheds Makulering Er markedets sikreste form for destruering af fortroligt materiale, hvor vi makulerer papir, dokumenter, ringbind, arkivkasser, harddiske m.m. direkte på kundens adresse. Vi makulerer for alle typer private virksomheder, liberale erhverv og offentlige institutioner, herunder kommuner, regioner, ministerier, sygehuse, politi og domstole. Vores makulerings løsning lever 100% op til gældende dansk lovgivning om håndtering af fortrolige data samt Miljøministeriets og Miljøstyrelsens krav om genvinding af papir. Det er ved lov forbudt at afbrænde papir i Danmark, så udover vores løsning er markedets sikreste, er det også markedets mest miljørigtige løsning.

11 DAGBLADET / Køge KØGE ONSDAG Torvet Køge Jan Gløët Salgs- og bladchef Mobil DAGBLADET/Køge vi leverer friske lokale og regionale nyheder hver dag fokus og nærhed. KØGE Onsdag din lokale ugentlige indkøbsguide

12 Langager Solrød Adm. Dir. Michael Hoff Møller Tlf Egon Olsen & Søn A/S er en serviceorienteret tømrervirksomhed hvor alle medarbejdere bære et fælles ansvar for den gode kundeoplevelse til gavn for alle involverede. Med 7 konduktører på kontoret og 38 svende i marken samt 12 lærlinge har vi samlet kompetencer, som kan rådgive og udfører alle typer tømreropgaver samt hovedentrepriser.

13 Revlen Køge Tlf.: Energiforsyningen er et innovativt forsyningsselskab, der støtter op om den rivende udvikling i Køge Kommune. Energiforsyningen leverer årligt små 2 mio. m3 drikkevand til kunderne i store dele af Køge kommune. Det gør vi med et stort fokus på forsyningssikkerhed. Vi transporterer og renser spildevandet fra private hustande og virksomheder i hele Køge Kommune. Vi er ISO certificeret (miljøledelsessystem) samt ISO 2200 certificeret (Dokumenteret Drikkevands Sikkerhed). Vi arbejder engageret for at blive bedre hver eneste dag.

14 Hovedgaden 56E 4140 Borup Carsten Dehli Borup afdl: Viby afdl: Køge afdl: El-installationer Vi udfører alt indenfor el-arbejde, alarmer, totalløsninger. Til dette skal siges at vi går meget op i kvaliteten af vores arbejde og afslutter ikke en opgave, før kunden er tilfreds. Med venlig hilsen Hvis uheldet er ude. EL-Vagt mellem kl. 16 og 07 samt weekend

15 Cafe golfbolden Dalbyvej Borup Jan Møller Tlf: Jette Gyldholm Tlf: Vi servicerer Skovbo Golfklubs medlemmer og gæster med et udvalg af varme retter, smørrebrød mm. i sæsonen. Uden for åbningstiden vil det altid være muligt at købe øl og vand fra køleskabet. Bestil gerne inden I går ud, så er maden klar efter runden

16 HM Rustfri Design Foldagervej Ll.Skensved Tlf:

17 Holte Vinlager Køge Torvebyen Køge kontakt: Anders B. Christensen Tlf Holte Vinlager sponserer Hole-in-One præmier samt den årlige Holte Vinlager Open match i Skovbo Golfklub Kvalitetsvine til lavpris, se vore tilbud på Holte Vinlager, HELE Danmarks vinleverandør

18 Hotel Niels Juel Toldbodvej Køge Lene Haslund Jensen Receptionschef Tlf Hotel Niels Juel vil kendes for at være hotellet, der sætter gæsten i centrum, uanset om du kommer som forretningsmand, festdeltager, kursist eller ønsker at slappe af et par dage og spille golf. På hotellet er vi gennem ansvarlighed og engagement parate til at yde netop den gode service, som du har krav på. Hotellet er bygget i gammel pakhusstil og beliggende direkte ved den charmerende havn, kun 5. min. gang fra centrum med gågader og torvet, hvor der onsdag og lørdag er torvedag. Stranden ligger kun 5. minutters gang fra hotellet.

19 If Stamholmen Hvidovre Bent Mogensen Løn og Provision HR-Administration Tlf: Mobil: IF er Nordens førende skadeforsikringsselskab med 3,6 millioner kunder. I 2010 var deres bruttopræmieindtægt 37 milliarder svenske kroner. If ejes af finske Sampo, og koncernen har ca ansatte. If tilbyder skadeforsikringer til kunder på nationale markeder i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Baltikum og Rusland. Desuden tilbyder de service til nordiske kunder med international virksomhed via filialkontorer og via netværk.hos If bliver der slået på at kunderne skal føle sig trygge og at det skal kunne betale sig at vælge dem som forsikringsselskab. Derfor tilbyder de deres eksisterende kunder en række fordele, fx If Aftale til privatpersoner og If Login til virksomheder.

20 Jens Folmer Olsen Bygge-&ejendomsadministration A/S Parkvej Taastrup Jens Folmer Olsen Tlf Jens Folmer Olsen, Bygge- & Ejendomsadministration A/S varetager administration af ejer- og grundejerforeninger, administration for private udlejere m.m. Vi giver gerne et uforbindende tilbud på administration af ejendom ud fra det behov i som bruger måtte have Vi køber og sælger bolig og erhvervsejendomme

21 JustCool/JustBrand Søborg Hovedgade Søborg Tom Reimann Tlf: JustCool/JustBrands er dels detailbutik/netbutik og distributionsvirksomhed. Justcool.dk er fysisk butik i Søborg, samt netbutik med salg af alt indenfor skateudstyr og skatebeklædning. Vi har bl. a. det største udvalg i skoletasker og cykel/skater hjelme på nettet. JustBrands er vores distributionsvirksomhed med salg af hjelme, trickløbehjul, skateboards m.m til cykelforretninger og skatebutikker i hele landet

22 JYSKE BANK A/S Fændediget 1 A 4600 Køge Dennis Bonsvig Erhvervsrådgiver Tlf: I Jyske Bank stræber vi efter at blive erhvervsvirksomhedernes førstevalg som erhvervsbank. Vi vil stå for individuel rådgivning, i et personligt og professionelt samarbejde. Med 11 rådgivere i vores erhvervsteam har vi samlet kompetencer, som kan sikre kompetent sparring til en hvilken som helst finansiel udfordring for virksomhederne.

23 Kop & Kande Hovedgaden Borup Vi annoncerer på facebook hver uge - så bliv venner med os på Kop & Kande Borup "Vi er også rigtig gode til firmagaver - så kom ind og få et godt tilbud - ingen opgave er for lille eller for storor"

24 KRONJYSK GOLF Søvej 13 A 8870 Langå Bjarne Kristensen Tlf.: Kronjysk Golf Danmarks førende specialist i el-golfvogne med lithiumbatterier. Mange modeller og farver med og uden bremse. Eget værksted og altid reservedele på lager, hvis uheldet er ude. Også forhandler af løse lithiumbatterier til alle typer vogne. Derudover forhandler vi bags, udstyr, tøj, sko og hvad der ellers hører golflivet til. Altid super stærke priser og god, professionel betjening. Velkommen hos os.

25 Køge Medie Center Din mediepartner på tryk og Online Vær synlig i lokalområdet med Lørdagsavisen Bolig/Motor/job Erhvervsavisen Sjælland samt Lørdagsavisens Distribution Dygtige konsulenter, grafikere og journalister står klar til at hjælpe dig Se mere på Lørdagsavisen.dk eller kontakt os på tlf

26 Smukke Mads Smukke Mads sponseres af sin smukke hustru, læge Tina Hald Johansen. Fra 1. maj: Torvebyen 2, 1. sal, 4600 Køge. Tlf

27 Marielundvej 48, 4. sal 2730 Herlev Tlf: Jesper Friis Adm. Direktør Tlf: Vi er en IT-konsulentvirksomhed, der udvikler og rådgiver om optimale løsninger - altid med kunden i centrum. Vores filosofi er, at kundens succes er vores succes. Det er derfor vigtigt, at vores arbejde foregår i tæt dialog og samarbejde med kunden. Vi har interesse for vores kunder

28 Prags Boulevard København S Oddur Danielsson Tlf: Tømrerfirma med ambitioner Odan ApS er et ambitiøst firma med det formål at opfylde kundens krav. Hos Odan ApS lægger vi vægt på kvalitet, pålidelighed og godt udført arbejde til tiden. Odan ApS har 25 års erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen med ekspertise indenfor tømrer-, snedker og nedrivning. Siden 1997 har jeg i eget navn, arbejdet med totalrenovering af køkkener, samt været køkkenmontør for danske og udenlandske køkkenfirmaer; herunder HTH (2 år), Kvik (3 år), Alno (7 år) samt Smith (3 år) Stor erfaring med totalentreprise Siden 2006 har Odan ApS primært løst opgaver inden for totalentreprise, hvor kvalitet og overholdelse af aftaler og deadlines er altafgørende. Odan ApS var fx ansvarlig for istandsættelse og renovering af en af Københavns mest storslåede ejendomme, Tietgens Hus, hvor over 40 erfarne håndværkere fra Odan ApS faste netværk var involveret i opgaven. Odan ApS ekspertise indenfor totalentreprise samt fleksible og komplementære organisering med erfarne og stabile håndværkere (tømrere, snedkere, nedrivningsfolk, murere, malere, VVS ere, elektrikere, taglæggere mv.) sikrer fagentreprisen kvalitetsløsninger til tiden. Du skal være meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

29 Agenavej 39 B 2670 Greve Simon Kvetny Tlf: ProGolf er i dag en af Danmarks største kæder indenfor salg af golfudstyr. Vi har 6 butikker fordelt over hele Danmark og en webshop til at servicere vores kunder. Udover vores golfforretninger har vi satellitshops rundt i de danske golfklubber. På Sjælland har vi Brøndby, Falster, Odsherred og Skovbo GK. Derudover har vi en B2B afdeling, hvor vi primært laver logotøj og logobolde til firmaer eller golfklubber. ProGolf har været sponsor i Skovbo i 2 år nu, og vi ser frem til et godt samarbejde mange år frem.

30 Delta Park Vallensbæk Allan Kristensen Sales Executive Retail Sales Tlf Resurs Bank er en del af Resurs Gruppen, som tilbyder bank- og finansielle tjenester, forsikringsprodukter, salgsfinansiering og kundeservicetjenester til detailhandlen, private forbrugere og erhvervskunder i Norden og andre dele af Europa. Resurs blev grundlagt i 1977 og består i dag af virksomhederne Resurs Bank og Solid Forsikring. Resurs Holding ejes af Nordic Capital Fund VII og Waldir AB. Resurs Bank stammer oprindelig fra Resurs Finans, som i midten af 1980'erne indførte rentefri finansiering i Sverige. Delbetaling af f.eks. elektronik gennem detailbutikker blev en stor succes og snart spredte budskabet og successen sig også til andre brancher indenfor detailhandlen. I dag er Resurs Bank markedsledende indenfor salgsfinansiering i Norden med over 350 tilknyttede kæder og til sammen over butikker. Konceptet findes i alle de nordiske lande, og senest har Resurs Bank opkøbt Dan Aktiv i Danmark, så vi i dag står endnu stærkere rustet på et danske marked.

31 Quistgaardsvej Køge Niels Olin Andersen Statsaut. Revisor Tlf: Vi er et mindre firma med 3 statsaut. revisorer og vi er 12 ansatte, der har til huse i Køge. Vi ser kernen som at merværdi værdi findes i samarbejde. Basisydelser som revision, regnskabsmæssig assistance og skat står ikke alene Rådgivning i forskellige sammenhænge suppleret med support i et proff. netværk underbygger merværdi.

32 Glostrup Ballerup Greve Greve Strandvej Greve Peter Thykier Tlf Ret&Råd Advokaterne i Glostrup Ballerup Greve er et serviceorienteret advokatfirma, der lægger vægt på høj faglighed, effektivitet og tilgængelighed. Vi bestræber os på at yde proaktiv og forebyggende rådgivning frem for at løse problemerne i en retssal, og vi fokuserer på personlig betjening, specialiseret og opdateret viden, hurtig sagsbehandling og solide erfaringer. Vores kernekompetencer ligger indenfor erhvervslivets forhold både nationalt og internationalt. Herudover har vi en lang årrække beskæftiget os med spanske retsforhold såvel erhvervsretslige, som privatretslige.

33 KØBMANDSGÅRDEN I BORUP Hovedgaden Borup Eget bageri -Slagter - Røgeri Pølsemageri - Mad ud af huset. Stort udvalg i Vin og spiritus. Økologisk og alkoholfri vin, glutenfri laktosefri varer og stort udvalg i økologiske varer.

34 Søndre Allé Køge Henrik Jensen Kundechef Spar Nord Køge Bugt / Spar Nord Køge Bugt har ikke opskriften på hvordan livet skal leves. Men vi ved hvor vigtig golf og en god økonomi er for et godt liv. Vores mission er at skabe økonomisk frihed i et uhøjtideligt samarbejde med vores kunder - i alle aldre og i alle brancher. Vi glæder os til at byde dig velkommen og høre mere om dig og dine økonomiske drømme.

35 Steen Fugmann Godkendt Revisionsanpartsselskab Håndværkervænget 23 G 2670 Greve Steen Fugmann Registreret Revisor Tlf: Jeg driver et mindre revisionsfirma i Greve, hvor vi servicerer små og mellemstore virksomheder. Vi gør meget ud af den personlige kontakt, hvor kunderne til en hver tid kan få fat i os. Vi udfører vores arbejder ud fra de faglige standarder, således at vi kan sikre den nødvendige kvalitet i arbejdet. Vi er altid parate til et uforpligtende møde med interesserede virksomheder.

36 Skovbo begravelsesforretning Hovedgaden Borup Søren Schwartzkopf Bedemand Tlf Når tillid og erfaring betyder noget Grundlagt 1976

37 Sydkystens bedemandsforretning Hundige Strandvej Greve Karlslunde Strandvej Karlslunde Tune Center 7 D 4030 Tune Tlf Din lokale bedemand Du kan trygt ringe og aftale et møde enten i dit hjem eller hos os. Vi træffes også aften, weekend og helligdage.

38 Baldershøj 26 A Ishøj Kontakt : Dorthe H. Fabricius Medejer Mobil team3service aps er en solid dansk virksomhed, der tilbyder kvalitetsrengøring og vinduespolering til erhvervsvirksomheder på Sjælland. Mange års erfaring gør, at vi kompetent håndterer rengøring af kontorhuse, laboratorier og andre virksomheder, der kræver specielle eller fleksible forhold - helt skræddersyet efter dine forventninger og behov.

39 Gennem DGU sponsor for åbningsturneringen i Skovbo Golfklub. Groupe SEB Nordic A/S er forhandler af mærkerne Tefal, Krups, Moulinex m.fl.

40 Værkstedsvej 24A 4600 Køge Thomas Gadegaard Adm. direktør / CEO Dir.: TG-CLEAN A/S - et dansk ejet handelsfirma, med handel i Danmark, Grønland, Færøerne og Island. Kemi, papir og sikkerhedsudstyr er den primære produktgruppe, men det er vores kunders ønsker og behov, der i sidste ende bestemmer sortimentets størrelse. Vi udvikler og producerer selv mange af vores kemiprodukter, og samarbejder derudover med en lang række nationale og udenlandske leverandører. Udgangspunktet er Køge, hvor administration og lager er placeret. Størstedelen af vores 25 medarbejdere arbejder i salgsøjemed i hele landet.

41 Vesterbrogade København V Steen Nørager Pedersen Adm. Direktør Tlf: Hos Vesterbro Kontorforsyning har vi et bredt udvalg af kontorartikler til hjemmet såvel som kontoret. Vi lægger stor vægt på at hjælpe vores kunder med at finde hvad de søger, selv varer der ikke er nemme at opdrive andre steder. Vores kundegruppe varierer bredt, både fra private til erhvervsdrivende og service er altid i højsædet. Vores centrale beliggenhed, midt på Vesterbrogade, skaber rammer og den stemning, der gør vores butik til noget anderledes og helt særligt. Kig forbi vores hjemmeside og webshop:

42 Hos Volkswagen Køge arbejder vi alle for kundens fulde tilfredshed. Resultatet er effektivitet og personligt kundekendskab og et ekstremt detaljeret kendskab til Volkswagen-programmet, der har sat nye standarder i alle klasser. Vi forhandler såvel Volkswagen person- som varebiler, og vores erfarne salgsrådgivere er uddannet, så de på kompetent vis kan informere dig om de forskellige modeller og muligheder for ekstraudstyr, specialtilbehør, finansierings- og leasingforslag. Hos Volkswagen Køge er vi ikke tilfredse før vores kunder er YDERST TILFREDSE og vi glæder os til, at byde dig velkommen. Med venlig hilsen - Volkswagen Køge Volkswagen Køge Tangmosevej Køge Jørgen Bomberg Salgschef

Nyt domicil til Metropol Erhverv

Nyt domicil til Metropol Erhverv nyt metropol erhverv METROPOL ERHVERV» METROPOL ERHVERV Nyt domicil i Hasseris Profilavis for Metropol Erhverv Nyt domicil til Metropol Erhverv Da Metropol Erhverv blev stiftet den 1. september 2009 startede

Læs mere

Region Syd. FoKus Middelfart. TEMA Byg og anlæg. Mikkelsen & Andersen A/S. Middelfart Sparekasse Nye tider i Middelfart Sparekasse Side 4-5

Region Syd. FoKus Middelfart. TEMA Byg og anlæg. Mikkelsen & Andersen A/S. Middelfart Sparekasse Nye tider i Middelfart Sparekasse Side 4-5 www.erhverv-fyn.dk NR. 1 31. ÅRGANG 2012 Region Syd danrevi Toprevision Side 6 Krogh & Long ApS Side 8 Trap+ Side 13 Middelfart Sparekasse Nye tider i Middelfart Sparekasse Side 4-5 FoKus Middelfart TML

Læs mere

SUCCESHISTORIER PÅ ØSTFYN

SUCCESHISTORIER PÅ ØSTFYN ERHVERVS SUCCESHISTORIER PÅ ØSTFYN ØSTFYNS ERHVERVSRÅD 2 www.erhverssucces.dk ERHVERVS SUCCESHISTORIER PÅ ØSTFYN www.erhvervssucces.dk INDHOLD Ansvarshavende: Erhvervschef Kjeld Livoni Tekster: Marie Claire

Læs mere

Region Syd. Jens Schultz a/s. FOKUS Svendborg / Sydfyn. Clean Up Service A/S Side 13. TEMA Energi, bygge, anlæg og entreprenørbranchen

Region Syd. Jens Schultz a/s. FOKUS Svendborg / Sydfyn. Clean Up Service A/S Side 13. TEMA Energi, bygge, anlæg og entreprenørbranchen www.erhverv-fyn.dk NR. 2 32. ÅRGANG 2013 Region Syd Skårup Auto Service Side 6 JS Jens Schultz a/s Fyns største og mest inspirerende byggeudstilling ligger på Odensevej Erhvervskontakten Side 9 Sydfyns

Læs mere

FOCUS på Svendborg. TEMA Kurser og konferencer Udsendes til virksomheder på Fyn og i Trekantområdet. TM Anlæg

FOCUS på Svendborg. TEMA Kurser og konferencer Udsendes til virksomheder på Fyn og i Trekantområdet. TM Anlæg www.erhverv-fyn.dk NR. 2 28. ÅRGANG FEBRUAR 2009 Anlægsgartnerfirmaet 3A Side 7 Restaurant Jomfru Rigborg Side 12 Flexbolig byggeri for private Side 13 STARK Svendborg: 265 års erfaring samles i unik forretning

Læs mere

Nr. 28 - december 2014

Nr. 28 - december 2014 Nr. 28 - december 2014 Erhvervsliv og kommune er rykket tættere på hinanden Virksomheder gør plads til borgere uden joberfaring Gazellerne flokkes i Holbæk Videnspilot har været med til at holde gang i

Læs mere

Region Syd. FOKUS Odense. Fyns Almennyttige Boligselskab Side 4-5. Bravida Side 15

Region Syd. FOKUS Odense. Fyns Almennyttige Boligselskab Side 4-5. Bravida Side 15 www.erhverv-fyn.dk NR. 4 33. ÅRGANG 2014 Region Syd Fyns Trykluft Værktøj & Maskiner Side 11 Bygma Tarup Side 12 Anderup El og VVS Side 13 Fyns Almennyttige Boligselskab Side 4-5 FOKUS Odense Pentacon

Læs mere

Region Syd. Focus på Kerteminde og Odense. Focus på Ærø Side 21-31. TEMA Kurser & Byg. it mark. TotalTruck A/S Hele Fyns Hyster-center Side 9.

Region Syd. Focus på Kerteminde og Odense. Focus på Ærø Side 21-31. TEMA Kurser & Byg. it mark. TotalTruck A/S Hele Fyns Hyster-center Side 9. www.erhverv-fyn.dk NR. 5 29. ÅRGANG 2010 Region Syd Nobody Side 5 Nissen & co Side 6 Focus på Ærø Side 21-31 Ras og Svop VVS og Blik Side 11 Focus på Kerteminde og Odense VUC Ærø Side 24 Kongensgade 34

Læs mere

TEMA Fra udkantsområde til grænseregion

TEMA Fra udkantsområde til grænseregion Nr. 1 MARTS 2011 Vi gør forretning til en sport Business Alliancen lolland Falster TEMA Fra udkantsområde til grænseregion Lige siden den politiske beslutning om en fast Femern-forbindelse blev truffet,

Læs mere

Business, innovation og uddannelse. Annoncetillæg. Trekantområdet Danmarks vækstcenter

Business, innovation og uddannelse. Annoncetillæg. Trekantområdet Danmarks vækstcenter Business, innovation og uddannelse Annoncetillæg Trekantområdet Danmarks vækstcenter trekantområdet danmarks vækstcenter 3 Trekantområdets Erhvervsforum Erhvervslivets foretrukne netværk og talerør Tillæg

Læs mere

Region Syd. FoKus Svendborg & Sydfyn. Revisionsfirmaet Edelbo Side 10. TEMA Energi og optimering mad og oplevelser

Region Syd. FoKus Svendborg & Sydfyn. Revisionsfirmaet Edelbo Side 10. TEMA Energi og optimering mad og oplevelser www.erhverv-fyn.dk NR. 2 31. ÅRGANG 2012 Region Syd Odense Gokart Hal Side 9 Have og Park Center Svendborg Side 14 Carepoint Svendborg Side 25 Spar Nord Ny direktør i Svendborg Side 4-5 FoKus Svendborg

Læs mere

En af sjællands største forbrugermesser med: Nye varer Smagsprøver Demonstrationer m.v.

En af sjællands største forbrugermesser med: Nye varer Smagsprøver Demonstrationer m.v. Masser af underholdning. Blandt andet: Tina Siel Blæserbanden Fangekoret En af sjællands største forbrugermesser med: Nye varer Smagsprøver Demonstrationer m.v. Flere end 450 gevinster på indgangsbilletten.

Læs mere

Byforum en milepæl i udviklingen af Holbæk

Byforum en milepæl i udviklingen af Holbæk Nr. 30 - juni 2015 HR-netværk på tværs af virksomheder i Holbæk Cykelcenter vokser ud af lokaler på grund af vækst i webshoppen Uden webshoppen havde vi måske ikke været her i dag Bosætning på Orø: Interessen

Læs mere

FOCUS på Nyborg. Hotel Hesselet udvider. Birkely Anlægsgartner. Side 9. Nyborg Rejser Lige meget hvor du vil hen. Side 15

FOCUS på Nyborg. Hotel Hesselet udvider. Birkely Anlægsgartner. Side 9. Nyborg Rejser Lige meget hvor du vil hen. Side 15 www.erhverv-fyn.dk NR. 3 27. ÅRGANG MARTS 2008 Fionia Bank Side 4 Nyborg ErhvervsRevision Side 7 Fyns Data Service Side 8 Hotel Hesselet udvider Side 9 FOCUS på Nyborg Colorama Side 17 Frørup Andelskasse

Læs mere

Focus på Nordfyn. A-Z Tagteknik monterer tørvejr Side 27. FlexMan Let stil til hus og have Side 11. Side 14. www.erhverv-fyn.dk

Focus på Nordfyn. A-Z Tagteknik monterer tørvejr Side 27. FlexMan Let stil til hus og have Side 11. Side 14. www.erhverv-fyn.dk www.erhverv-fyn.dk NR. 11 28. ÅRGANG November 2009 A-Z Tagteknik monterer tørvejr Side 27 Fru Nielsens Køkken Side 4 Jelling it Side 9 KTA Bogense Side 12 Focus på Nordfyn Særslev Auto Side 15 FlexMan

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER

UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER KLAR TIL VÆKST SPECIALMAGASIN UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER ANNONCEFINANSIERET FEBRUAR 2014 Revisor i centrum Revisorerne spiller en central rolle for danske virksomheder. Magasinet Klar til Vækst giver

Læs mere

Your Gateway To To Europe

Your Gateway To To Europe Kolofon Your Gateway To To Europe We We create partnerships to to build build long- long- lasting relationships with with our our customers Oversat og bearbejdet fra Dr. Martin Mendelsohns bog How to Buy

Læs mere

EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder

EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder. Vi har specialiseret os i at levere it-løsninger, der skaber forretningsmæssig værdi for

Læs mere

Kathrine er en skudsikker investering!

Kathrine er en skudsikker investering! MAGASIN TIL VIRKSOMHEDER I REGION SJÆLLAND OM ANSÆTTELSE AF VIDENMEDARBEJDERE Kathrine er en skudsikker investering! SIDE 4 SIDE 4 NORDIC SERVICE GROUP Peter var med til at få den største kunde i hus"

Læs mere

Nr. 23 - september 2013

Nr. 23 - september 2013 Nr. 23 - september 2013 Det åbne lederskab Positive tendenser for turismen i Holbæk Erhvervslivet har brug for et stærkt kulturliv Ny virksomhed fylder de store Superfos-haller Styr på den enkle strategi

Læs mere

Vikarbureau har travlt med at formidle arbejde side 4-5. Juli - August 2007. SCM-Vending side 6 og 25. A-udlejning Kurt Larsens Eftf.

Vikarbureau har travlt med at formidle arbejde side 4-5. Juli - August 2007. SCM-Vending side 6 og 25. A-udlejning Kurt Larsens Eftf. Juli - August 2007 SCM-Vending side 6 og 25 A-udlejning Kurt Larsens Eftf. side 12-13 Elisabet Lycke Nielsen Gæsteprofil side 30-31 Vikarbureau har travlt med at formidle arbejde side 4-5 BusinessNyt udsendes

Læs mere

Magasinet om virksomheder, dynamik og udvikling i Horsens. Ihærdig, ung virksomhed mærker ikke krisen - Dansk Gasteknik har fundet sin niche

Magasinet om virksomheder, dynamik og udvikling i Horsens. Ihærdig, ung virksomhed mærker ikke krisen - Dansk Gasteknik har fundet sin niche 1. årgang. nr. 1. Lørdag 26. februar 2011 www.horsens-erhverv.dk ErhvervH rsens Magasinet om virksomheder, dynamik og udvikling i Horsens Northern Greens indtager Europa - I starten handlede det om mange

Læs mere

Fra standby til take off på få måneder Side 4-5. Erhvervslivets magasin. Nr. 4-2013

Fra standby til take off på få måneder Side 4-5. Erhvervslivets magasin. Nr. 4-2013 Erhvervslivets magasin Nr. 4-2013 Erhvervshuset Kene side 8-9 Syddansk Erhvervsleasing side 16-17 Lunds Bageri side 22-23 Gæsteprofil side 30-31 Fra standby til take off på få måneder Side 4-5 BusinessNyt

Læs mere

Grøn Erhvervsvækst En engageret kommunaldirektør Ny mulighed for medarbejderudvikling Middelfart byder på gratis ferie

Grøn Erhvervsvækst En engageret kommunaldirektør Ny mulighed for medarbejderudvikling Middelfart byder på gratis ferie nr. 21 april 2012 middelfart erhvervscenter Grøn Erhvervsvækst En engageret kommunaldirektør Ny mulighed for medarbejderudvikling Middelfart byder på gratis ferie + Virksomhedsportræt + Golfdag + Nye cafémøder

Læs mere

mellem husene Opfordring til investorer og udviklere: Case: 100 procents finansiering på plads med ejendomsobligationer

mellem husene Opfordring til investorer og udviklere: Case: 100 procents finansiering på plads med ejendomsobligationer ESTATE MAGASIN ESTATE MAGASIN Nr. 06 Professionel erhvervsudlejning 2013 6. årgang Søger din virksomhed nye lokaler? - Find dem på www.dal.dk Case: 100 procents finansiering på plads med ejendomsobligationer

Læs mere

Region Syd. FOKUS Odense og Midtfyn. Odense Traadvarefabrik A/S Side 9. Tarup VVS.DK Side 13

Region Syd. FOKUS Odense og Midtfyn. Odense Traadvarefabrik A/S Side 9. Tarup VVS.DK Side 13 www.erhverv-fyn.dk NR. 4 32. ÅRGANG 2013 Region Syd City Bowling Side 4 E. Stein Frandsen Side 15 Odense Traadvarefabrik A/S Side 9 KIKASIGN.DK Side 17 FOKUS Odense og Midtfyn STARK Odense FK Side 21 Tarup

Læs mere

komplette behandling af 2 April 2012 20 designprincipper Sociale medier er kommet for at blive Der skal være styr på standarder og certificeringer

komplette behandling af 2 April 2012 20 designprincipper Sociale medier er kommet for at blive Der skal være styr på standarder og certificeringer 2 April 2012 20 designprincipper Sociale medier er kommet for at blive Der skal være styr på standarder og certificeringer Viden giver den mest komplette behandling af kunderne Hjælper grafiske virksomheder

Læs mere

Væksten isoleringsmateriale unge medarbejdere Hele verden Entreprenøren Fokus: Personlig sikkerhed Et godt syn arbejdsmiljø-køkken

Væksten isoleringsmateriale unge medarbejdere Hele verden Entreprenøren Fokus: Personlig sikkerhed Et godt syn arbejdsmiljø-køkken juni 2013 Væksten foregår i Asien Avispapir et nyt isoleringsmateriale Find nemmere nye unge medarbejdere Hele verden er min arbejdsplads Entreprenøren i Ryomgård Fokus: Personlig sikkerhed Et godt syn

Læs mere

Årsrapport 2009/10. Årsrapport 2009/10

Årsrapport 2009/10. Årsrapport 2009/10 Årsrapport 2009/10 Årsrapport 2009/10 Selskabet Beierholm Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Voergaardvej 2 9200 Aalborg SV Telefon: 98 18 72 00 Hjemmeside: www.beierholm.dk Regnskabsår: 01.05-30.04

Læs mere