Skovbo Golfklub Dalbyvej Borup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skovbo Golfklub Dalbyvej 50 4140 Borup"

Transkript

1 SPONSOR OVERSIGT

2 Skovbo Golfklub Dalbyvej Borup Tlf: Vi byder vore sponsorer velkommen på denne oversigt over vore sponsorer og hvad de kan tilbyde af ydelser. Denne etablering er desuden ment som en opstart til en ERHVERVSKLUB i Skovbo Golfklub-regi hvor vi forventer at kunne tilbyde sponsorerne nogle interessante foredrag af gæster eller af Erhvervsklubbens medlemmer. Første opgave er at finde et godt navn til klubben, SGK - B2B, Team Skovbo Golfklub eller?. Lad os få nogle gode forslag fra sponsorerne og det bedste forslag bliver belønnet med god rødvin fra Holte Vinlager. Seneste frist for forslag er 31. marts, og de kan sendes til sponsorudvalget på erik@sperling-kaaber.dk

3 Stationspassagen Allerød Jesper Wedersøe jw@bergerplus.dk Tlf: Etableret i 1982 som leverandør af kommercielle tryksager til dansk/skandinavisk detailhandels største kunder. Vores leverandørnetværk er fordelt over hele Europa, da performance i markedet kræver at den pågældende opgave produceres under optimale tekniske vilkår. Vores leverandører er desuden kendetegnet ved deres høje kvalitetsniveauer, økonomiske soliditet samt løbende investeringer i ny teknologi. Blandt vores kunder er Matas, Magasin, TopToys (BR / Toys'R Us), COOP, DSG m.fl.

4 Claus Larsen Borup Radio - Sjælland Panasonic Center Vi har eget værksted i forbindelse med butikken og egen antenne/parabolservicevogn. Vi udfører også reparation af andre mærker end Panasonic. I butikken føres et stort udvalg af DAB radioer. Borup Radio er forhandler af duka PC, printerblæk mm. og overspiller gerne dine bånd til DVD

5

6 Aadalsvej Ringsted Peter Johansen Adm. Direktør pj@camtek.dk Tlf Camtek er forhandler af JetCam CadCam system som bruges til programmering af 2D pladebearbejdningsmaskiner, for eks. til laserskærer, flamme-plasmaskærer, vandskærer og revolver-stanser.

7 Metalgangen 9-11 B 2690 Karlslunde Torben Saugmann torben@cfcco.dk Tlf: Sourcing af tryksager, instore løsninger, POS, udstillinger, display, akryl, skilte, bannere mm. Cost-analyser, diverse modeller med 1-3 årige aftaler. Håndtering og styring af alt indkøb, logistik mm. Outsourcing af medarbejdere, handling samt besparelser på nuværende løsning.

8 Carsten Werge Morten Ankerdal Carsten Werge: Kendt som Per Frimann s makker på TV3-sporten. En pågående og populær studievært og sportskommentator der altid er klar med en kvik bemærkning i sine udsendelser Morten Ankerdal: Altmuligmand på TV2, bl. a. kendt som vært på Go morgen - og Go aften Danmark samt studievært ved div. VM- og OL-arrangementer. Har nu sit eget show på den nye TV2SPORT-kanal.

9 Kontaktperson: Helle Lynge Tlf.: Hos danbolig Helle Lynge i Borup kender vi alle området som vores egen bukselomme vi bor her nemlig selv, og vores lokalkendskab er altafgørende, når vi rådgiver om køb og salg af boliger. Vores primære område dækker det gamle Skovbo og omegn. Vi er et ungt team af fire dynamiske medarbejdere, med masser af erfaring, og byder dig velkommen indenfor til en god snak om boligmarkedet. Vi er den ejendomsmægler, der sælger flest boliger i området, og det skyldes blandt andet, at vi er i stand til at sætte den rigtige pris og til at levere synlige resultater. Vi sælger især mange villaer, men også andelsboligmarkedet har vi rigtig godt fat i. Vi gør meget ud af, at hele processen ved både køb og salg skal være god for begge parter, og vi er der, når sælgere og købere har brug for os. Vi er altid med på overtagelsesdagen, så vi sikrer, at alle føler sig trygge ved overdragelsen. danbolig Helle Lynge i Borup er den mæglerbutik med bedst beliggenhed i byen på hovedstrøget med masser af forbipasserende. Vi annoncerer hver uge i den lokale avis Midtsjællands avis, og vores annoncer er altid af høj kvalitet, blandt andet med brug af billeder taget af vores professionelle fotografer. Vel mødt og velkommen hos danbolig Helle Lynge.

10 Rugårdsvej Odense NV Søren Bue Ploug Tlf Dansk Sikkerheds Makulering Er markedets sikreste form for destruering af fortroligt materiale, hvor vi makulerer papir, dokumenter, ringbind, arkivkasser, harddiske m.m. direkte på kundens adresse. Vi makulerer for alle typer private virksomheder, liberale erhverv og offentlige institutioner, herunder kommuner, regioner, ministerier, sygehuse, politi og domstole. Vores makulerings løsning lever 100% op til gældende dansk lovgivning om håndtering af fortrolige data samt Miljøministeriets og Miljøstyrelsens krav om genvinding af papir. Det er ved lov forbudt at afbrænde papir i Danmark, så udover vores løsning er markedets sikreste, er det også markedets mest miljørigtige løsning.

11 DAGBLADET / Køge KØGE ONSDAG Torvet Køge Jan Gløët Salgs- og bladchef jan.gloet@sn.dk Mobil DAGBLADET/Køge vi leverer friske lokale og regionale nyheder hver dag fokus og nærhed. KØGE Onsdag din lokale ugentlige indkøbsguide

12 Langager Solrød Adm. Dir. Michael Hoff Møller michael@egon-olsen.dk Tlf Egon Olsen & Søn A/S er en serviceorienteret tømrervirksomhed hvor alle medarbejdere bære et fælles ansvar for den gode kundeoplevelse til gavn for alle involverede. Med 7 konduktører på kontoret og 38 svende i marken samt 12 lærlinge har vi samlet kompetencer, som kan rådgive og udfører alle typer tømreropgaver samt hovedentrepriser.

13 Revlen Køge Tlf.: Energiforsyningen er et innovativt forsyningsselskab, der støtter op om den rivende udvikling i Køge Kommune. Energiforsyningen leverer årligt små 2 mio. m3 drikkevand til kunderne i store dele af Køge kommune. Det gør vi med et stort fokus på forsyningssikkerhed. Vi transporterer og renser spildevandet fra private hustande og virksomheder i hele Køge Kommune. Vi er ISO certificeret (miljøledelsessystem) samt ISO 2200 certificeret (Dokumenteret Drikkevands Sikkerhed). Vi arbejder engageret for at blive bedre hver eneste dag.

14 Hovedgaden 56E 4140 Borup Carsten Dehli Borup afdl: Viby afdl: Køge afdl: El-installationer Vi udfører alt indenfor el-arbejde, alarmer, totalløsninger. Til dette skal siges at vi går meget op i kvaliteten af vores arbejde og afslutter ikke en opgave, før kunden er tilfreds. Med venlig hilsen Hvis uheldet er ude. EL-Vagt mellem kl. 16 og 07 samt weekend

15 Cafe golfbolden Dalbyvej Borup Jan Møller Tlf: Jette Gyldholm Tlf: Vi servicerer Skovbo Golfklubs medlemmer og gæster med et udvalg af varme retter, smørrebrød mm. i sæsonen. Uden for åbningstiden vil det altid være muligt at købe øl og vand fra køleskabet. Bestil gerne inden I går ud, så er maden klar efter runden

16 HM Rustfri Design Foldagervej Ll.Skensved hm@rustfridesign.dk Tlf:

17 Holte Vinlager Køge Torvebyen Køge kontakt: Anders B. Christensen Tlf koge@holtevinlager.dk Holte Vinlager sponserer Hole-in-One præmier samt den årlige Holte Vinlager Open match i Skovbo Golfklub Kvalitetsvine til lavpris, se vore tilbud på Holte Vinlager, HELE Danmarks vinleverandør

18 Hotel Niels Juel Toldbodvej Køge Lene Haslund Jensen Receptionschef Tlf Hotel Niels Juel vil kendes for at være hotellet, der sætter gæsten i centrum, uanset om du kommer som forretningsmand, festdeltager, kursist eller ønsker at slappe af et par dage og spille golf. På hotellet er vi gennem ansvarlighed og engagement parate til at yde netop den gode service, som du har krav på. Hotellet er bygget i gammel pakhusstil og beliggende direkte ved den charmerende havn, kun 5. min. gang fra centrum med gågader og torvet, hvor der onsdag og lørdag er torvedag. Stranden ligger kun 5. minutters gang fra hotellet.

19 If Stamholmen Hvidovre Bent Mogensen Løn og Provision HR-Administration Tlf: Mobil: IF er Nordens førende skadeforsikringsselskab med 3,6 millioner kunder. I 2010 var deres bruttopræmieindtægt 37 milliarder svenske kroner. If ejes af finske Sampo, og koncernen har ca ansatte. If tilbyder skadeforsikringer til kunder på nationale markeder i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Baltikum og Rusland. Desuden tilbyder de service til nordiske kunder med international virksomhed via filialkontorer og via netværk.hos If bliver der slået på at kunderne skal føle sig trygge og at det skal kunne betale sig at vælge dem som forsikringsselskab. Derfor tilbyder de deres eksisterende kunder en række fordele, fx If Aftale til privatpersoner og If Login til virksomheder.

20 Jens Folmer Olsen Bygge-&ejendomsadministration A/S Parkvej Taastrup Jens Folmer Olsen jfo@jefo.dk Tlf Jens Folmer Olsen, Bygge- & Ejendomsadministration A/S varetager administration af ejer- og grundejerforeninger, administration for private udlejere m.m. Vi giver gerne et uforbindende tilbud på administration af ejendom ud fra det behov i som bruger måtte have Vi køber og sælger bolig og erhvervsejendomme

21 JustCool/JustBrand Søborg Hovedgade Søborg Tom Reimann Tlf: JustCool/JustBrands er dels detailbutik/netbutik og distributionsvirksomhed. Justcool.dk er fysisk butik i Søborg, samt netbutik med salg af alt indenfor skateudstyr og skatebeklædning. Vi har bl. a. det største udvalg i skoletasker og cykel/skater hjelme på nettet. JustBrands er vores distributionsvirksomhed med salg af hjelme, trickløbehjul, skateboards m.m til cykelforretninger og skatebutikker i hele landet

22 JYSKE BANK A/S Fændediget 1 A 4600 Køge Dennis Bonsvig Erhvervsrådgiver dennis.bonsvig@jyskebank.dk Tlf: I Jyske Bank stræber vi efter at blive erhvervsvirksomhedernes førstevalg som erhvervsbank. Vi vil stå for individuel rådgivning, i et personligt og professionelt samarbejde. Med 11 rådgivere i vores erhvervsteam har vi samlet kompetencer, som kan sikre kompetent sparring til en hvilken som helst finansiel udfordring for virksomhederne.

23 Kop & Kande Hovedgaden Borup Vi annoncerer på facebook hver uge - så bliv venner med os på Kop & Kande Borup "Vi er også rigtig gode til firmagaver - så kom ind og få et godt tilbud - ingen opgave er for lille eller for storor"

24 KRONJYSK GOLF Søvej 13 A 8870 Langå Bjarne Kristensen info@kronjyskgolf.dk Tlf.: Kronjysk Golf Danmarks førende specialist i el-golfvogne med lithiumbatterier. Mange modeller og farver med og uden bremse. Eget værksted og altid reservedele på lager, hvis uheldet er ude. Også forhandler af løse lithiumbatterier til alle typer vogne. Derudover forhandler vi bags, udstyr, tøj, sko og hvad der ellers hører golflivet til. Altid super stærke priser og god, professionel betjening. Velkommen hos os.

25 Køge Medie Center Din mediepartner på tryk og Online Vær synlig i lokalområdet med Lørdagsavisen Bolig/Motor/job Erhvervsavisen Sjælland samt Lørdagsavisens Distribution Dygtige konsulenter, grafikere og journalister står klar til at hjælpe dig Se mere på Lørdagsavisen.dk eller kontakt os på tlf

26 Smukke Mads Smukke Mads sponseres af sin smukke hustru, læge Tina Hald Johansen. Fra 1. maj: Torvebyen 2, 1. sal, 4600 Køge. Tlf

27 Marielundvej 48, 4. sal 2730 Herlev Tlf: Jesper Friis Adm. Direktør Tlf: Vi er en IT-konsulentvirksomhed, der udvikler og rådgiver om optimale løsninger - altid med kunden i centrum. Vores filosofi er, at kundens succes er vores succes. Det er derfor vigtigt, at vores arbejde foregår i tæt dialog og samarbejde med kunden. Vi har interesse for vores kunder

28 Prags Boulevard København S Oddur Danielsson odan@odan.dk Tlf: Tømrerfirma med ambitioner Odan ApS er et ambitiøst firma med det formål at opfylde kundens krav. Hos Odan ApS lægger vi vægt på kvalitet, pålidelighed og godt udført arbejde til tiden. Odan ApS har 25 års erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen med ekspertise indenfor tømrer-, snedker og nedrivning. Siden 1997 har jeg i eget navn, arbejdet med totalrenovering af køkkener, samt været køkkenmontør for danske og udenlandske køkkenfirmaer; herunder HTH (2 år), Kvik (3 år), Alno (7 år) samt Smith (3 år) Stor erfaring med totalentreprise Siden 2006 har Odan ApS primært løst opgaver inden for totalentreprise, hvor kvalitet og overholdelse af aftaler og deadlines er altafgørende. Odan ApS var fx ansvarlig for istandsættelse og renovering af en af Københavns mest storslåede ejendomme, Tietgens Hus, hvor over 40 erfarne håndværkere fra Odan ApS faste netværk var involveret i opgaven. Odan ApS ekspertise indenfor totalentreprise samt fleksible og komplementære organisering med erfarne og stabile håndværkere (tømrere, snedkere, nedrivningsfolk, murere, malere, VVS ere, elektrikere, taglæggere mv.) sikrer fagentreprisen kvalitetsløsninger til tiden. Du skal være meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

29 Agenavej 39 B 2670 Greve Simon Kvetny greve@progolf.dk Tlf: ProGolf er i dag en af Danmarks største kæder indenfor salg af golfudstyr. Vi har 6 butikker fordelt over hele Danmark og en webshop til at servicere vores kunder. Udover vores golfforretninger har vi satellitshops rundt i de danske golfklubber. På Sjælland har vi Brøndby, Falster, Odsherred og Skovbo GK. Derudover har vi en B2B afdeling, hvor vi primært laver logotøj og logobolde til firmaer eller golfklubber. ProGolf har været sponsor i Skovbo i 2 år nu, og vi ser frem til et godt samarbejde mange år frem.

30 Delta Park Vallensbæk Allan Kristensen Sales Executive Retail Sales Tlf Resurs Bank er en del af Resurs Gruppen, som tilbyder bank- og finansielle tjenester, forsikringsprodukter, salgsfinansiering og kundeservicetjenester til detailhandlen, private forbrugere og erhvervskunder i Norden og andre dele af Europa. Resurs blev grundlagt i 1977 og består i dag af virksomhederne Resurs Bank og Solid Forsikring. Resurs Holding ejes af Nordic Capital Fund VII og Waldir AB. Resurs Bank stammer oprindelig fra Resurs Finans, som i midten af 1980'erne indførte rentefri finansiering i Sverige. Delbetaling af f.eks. elektronik gennem detailbutikker blev en stor succes og snart spredte budskabet og successen sig også til andre brancher indenfor detailhandlen. I dag er Resurs Bank markedsledende indenfor salgsfinansiering i Norden med over 350 tilknyttede kæder og til sammen over butikker. Konceptet findes i alle de nordiske lande, og senest har Resurs Bank opkøbt Dan Aktiv i Danmark, så vi i dag står endnu stærkere rustet på et danske marked.

31 Quistgaardsvej Køge Niels Olin Andersen Statsaut. Revisor Tlf: Vi er et mindre firma med 3 statsaut. revisorer og vi er 12 ansatte, der har til huse i Køge. Vi ser kernen som at merværdi værdi findes i samarbejde. Basisydelser som revision, regnskabsmæssig assistance og skat står ikke alene Rådgivning i forskellige sammenhænge suppleret med support i et proff. netværk underbygger merværdi.

32 Glostrup Ballerup Greve Greve Strandvej Greve Peter Thykier Tlf Ret&Råd Advokaterne i Glostrup Ballerup Greve er et serviceorienteret advokatfirma, der lægger vægt på høj faglighed, effektivitet og tilgængelighed. Vi bestræber os på at yde proaktiv og forebyggende rådgivning frem for at løse problemerne i en retssal, og vi fokuserer på personlig betjening, specialiseret og opdateret viden, hurtig sagsbehandling og solide erfaringer. Vores kernekompetencer ligger indenfor erhvervslivets forhold både nationalt og internationalt. Herudover har vi en lang årrække beskæftiget os med spanske retsforhold såvel erhvervsretslige, som privatretslige.

33 KØBMANDSGÅRDEN I BORUP Hovedgaden Borup Eget bageri -Slagter - Røgeri Pølsemageri - Mad ud af huset. Stort udvalg i Vin og spiritus. Økologisk og alkoholfri vin, glutenfri laktosefri varer og stort udvalg i økologiske varer.

34 Søndre Allé Køge Henrik Jensen Kundechef Spar Nord Køge Bugt hjs@sparnord.dk / Spar Nord Køge Bugt har ikke opskriften på hvordan livet skal leves. Men vi ved hvor vigtig golf og en god økonomi er for et godt liv. Vores mission er at skabe økonomisk frihed i et uhøjtideligt samarbejde med vores kunder - i alle aldre og i alle brancher. Vi glæder os til at byde dig velkommen og høre mere om dig og dine økonomiske drømme.

35 Steen Fugmann Godkendt Revisionsanpartsselskab Håndværkervænget 23 G 2670 Greve Steen Fugmann Registreret Revisor steen@steenfugmann.dk Tlf: Jeg driver et mindre revisionsfirma i Greve, hvor vi servicerer små og mellemstore virksomheder. Vi gør meget ud af den personlige kontakt, hvor kunderne til en hver tid kan få fat i os. Vi udfører vores arbejder ud fra de faglige standarder, således at vi kan sikre den nødvendige kvalitet i arbejdet. Vi er altid parate til et uforpligtende møde med interesserede virksomheder.

36 Skovbo begravelsesforretning Hovedgaden Borup Søren Schwartzkopf Bedemand Tlf Når tillid og erfaring betyder noget Grundlagt 1976

37 Sydkystens bedemandsforretning Hundige Strandvej Greve Karlslunde Strandvej Karlslunde Tune Center 7 D 4030 Tune Tlf Din lokale bedemand Du kan trygt ringe og aftale et møde enten i dit hjem eller hos os. Vi træffes også aften, weekend og helligdage.

38 Baldershøj 26 A Ishøj Kontakt : Dorthe H. Fabricius Medejer dorthe@team3service.dk Mobil team3service aps er en solid dansk virksomhed, der tilbyder kvalitetsrengøring og vinduespolering til erhvervsvirksomheder på Sjælland. Mange års erfaring gør, at vi kompetent håndterer rengøring af kontorhuse, laboratorier og andre virksomheder, der kræver specielle eller fleksible forhold - helt skræddersyet efter dine forventninger og behov.

39 Gennem DGU sponsor for åbningsturneringen i Skovbo Golfklub. Groupe SEB Nordic A/S er forhandler af mærkerne Tefal, Krups, Moulinex m.fl.

40 Værkstedsvej 24A 4600 Køge Thomas Gadegaard Adm. direktør / CEO Dir.: tg@tg-clean.dk TG-CLEAN A/S - et dansk ejet handelsfirma, med handel i Danmark, Grønland, Færøerne og Island. Kemi, papir og sikkerhedsudstyr er den primære produktgruppe, men det er vores kunders ønsker og behov, der i sidste ende bestemmer sortimentets størrelse. Vi udvikler og producerer selv mange af vores kemiprodukter, og samarbejder derudover med en lang række nationale og udenlandske leverandører. Udgangspunktet er Køge, hvor administration og lager er placeret. Størstedelen af vores 25 medarbejdere arbejder i salgsøjemed i hele landet.

41 Vesterbrogade København V Steen Nørager Pedersen Adm. Direktør Tlf: salg@vesterbro-kontorforsyning.dk Hos Vesterbro Kontorforsyning har vi et bredt udvalg af kontorartikler til hjemmet såvel som kontoret. Vi lægger stor vægt på at hjælpe vores kunder med at finde hvad de søger, selv varer der ikke er nemme at opdrive andre steder. Vores kundegruppe varierer bredt, både fra private til erhvervsdrivende og service er altid i højsædet. Vores centrale beliggenhed, midt på Vesterbrogade, skaber rammer og den stemning, der gør vores butik til noget anderledes og helt særligt. Kig forbi vores hjemmeside og webshop:

42 Hos Volkswagen Køge arbejder vi alle for kundens fulde tilfredshed. Resultatet er effektivitet og personligt kundekendskab og et ekstremt detaljeret kendskab til Volkswagen-programmet, der har sat nye standarder i alle klasser. Vi forhandler såvel Volkswagen person- som varebiler, og vores erfarne salgsrådgivere er uddannet, så de på kompetent vis kan informere dig om de forskellige modeller og muligheder for ekstraudstyr, specialtilbehør, finansierings- og leasingforslag. Hos Volkswagen Køge er vi ikke tilfredse før vores kunder er YDERST TILFREDSE og vi glæder os til, at byde dig velkommen. Med venlig hilsen - Volkswagen Køge Volkswagen Køge Tangmosevej Køge Jørgen Bomberg Salgschef jb@vw-koege.dk

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Garanti for kvalitet og pålidelighed

Garanti for kvalitet og pålidelighed Garanti for kvalitet og pålidelighed Mange års erfaring B. Schrøder i Holsted er i dag en moderne virksomhed med en lang historie. Firmaet blev oprindeligt grundlagt i 1923 af Frederik Schrøder og senere

Læs mere

solidt byggeri til alle kunder!

solidt byggeri til alle kunder! solidt byggeri til alle kunder! A.C. Tone Byg er en ejerledet og kvalitetsbevidst murervirksomhed, som løser opgaver på hele Sjælland. Vores historie går tilbage til 2001, hvor murermester Allan Coops

Læs mere

Sponsornøgle for Dalum IF. Støt vores sponsorer de støtter os

Sponsornøgle for Dalum IF. Støt vores sponsorer de støtter os Sponsornøgle for Dalum IF Støt vores sponsorer de støtter os Vi hedder Birte & Boy Levin og startede Holte Vinlager i Odense for 13 år siden og har et stort udvalg i spiritus samt Vine fra egen import.

Læs mere

DanBolig Horsens. K i r k e g a a r d s E j e n d o m s k o n t o r Vi sætter pris på nye som gamle værdier

DanBolig Horsens. K i r k e g a a r d s E j e n d o m s k o n t o r Vi sætter pris på nye som gamle værdier K i r k e g a a r d s E j e n d o m s k o n t o r Vi sætter pris på nye som gamle værdier DanBolig Horsens v/statsaut. ejendomsmægler Lisbeth Kirkegaard Horsens Tørring JUELSMINDE ring: 7562 8899 HORSENS@DanBolig.dk

Læs mere

Vi ved, mange tænker Hvad pokker vil en bank som Max Bank i Århus. Vi har masser af banker i forvejen!

Vi ved, mange tænker Hvad pokker vil en bank som Max Bank i Århus. Vi har masser af banker i forvejen! Max Bank & Århus Vi ved, mange tænker Hvad pokker vil en bank som Max Bank i Århus. Vi har masser af banker i forvejen! Svaret er enkelt Vi kommer ikke til byen med en bank mere... Vi kommer med en ny

Læs mere

forståelse for de reelle problemer og evnen til at anvise fornuftige løsninger til den rigtige tid er grundlæggende elementer i vores arbejde.

forståelse for de reelle problemer og evnen til at anvise fornuftige løsninger til den rigtige tid er grundlæggende elementer i vores arbejde. TILGÆNGELIGHED PRÆCISION ENGAGEMENT FORRETNINGSFORSTÅELSE JURIDISK RÅDGIVNING TILPASSET KLIENTENS BEHOV 5 Nielsen Nørager er et velrenommeret erhvervsadvokat firma med et godt internationalt netværk og

Læs mere

Få den bedste handel hos EDC Jyderup

Få den bedste handel hos EDC Jyderup www.edc.dk Få den bedste handel hos EDC Jyderup Jyderup Sølystvej 5 B 4450 Jyderup Telefon: 5927 6666 Mail: 445@edc.dk www.edc.dk Kom indenfor hos EDC Jyderup EDC Jyderup blev overtaget af statsaut. ejendomsmægler

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Har ejendomsmægleren, dennes ansatte eller nærtstående. vederlag/provision/rabat for fremskaffelse af finansiering,

Har ejendomsmægleren, dennes ansatte eller nærtstående. vederlag/provision/rabat for fremskaffelse af finansiering, STOR GODT BELIGGENDE GRUND! FREDSHOLMVEJ 11, 3460 BIRKERØD Bolig m2: 75 Grund m2: Stue/Vær.: 1/2 Byggeår: 1952 Sag: 035V3513091 Energi: G 1.193 Kontant/Udb.: 2.600.000/130.000 Brutto/netto: 16.532/15.093

Læs mere

Professionalisme, troværdighed og engagement. Nybolig Erhverv Aalborg

Professionalisme, troværdighed og engagement. Nybolig Erhverv Aalborg Professionalisme, troværdighed og engagement Nybolig Erhverv Aalborg Skibbrogade 3, 3. sal 9000 Aalborg 9100@nybolig.dk Tlf. 9813 4000 nyboligerhverv.dk/aalborg Nybolig Erhverv Aalborg - vi skaber resultater

Læs mere

Møllevej 53B 2791 Dragør

Møllevej 53B 2791 Dragør Møllevej 53B 2791 Dragør Gedigen etplansvilla på Sydstranden Sag: 24400717 edc.dk Glostrup Statsautoriserede ejendomsmæglere, MDE Nørre Allé 6-2600 Glostrup Tlf. 43434288-244@edc.dk Boligen Opført 1993

Læs mere

En smagsprøve på Jyske Bank

En smagsprøve på Jyske Bank En smagsprøve på Jyske Bank 1 Vi vil gøre en forskel for dig Det er svært på skrift at overbevise dig om, at du skal blive kunde i Jyske Bank. Vi skal opleves i virkeligheden. Men forhåbentlig kan vi inspirere

Læs mere

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen Din professionelle partner på Trykkeriaftalen Hvem er Bording? Bording er kendt i den grafiske branche for at levere høj kvalitet af standardvarer indenfor tryk og print. Med over 222 års erfaring, investerer

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner.

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. 12 Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. Væksthus Syddanmark er etableret for at styrke syddanske virksomheders mulighed for at udfolde deres fulde potentiale. I Væksthus Syddanmark får

Læs mere

Byggefi rmaet Johansen

Byggefi rmaet Johansen Byggefi rmaet Johansen Januar 2010 - Magasinet om byggefi rmaet Johansen 04 03 08 06 BYGGEFIRMAET JOHANSEN Indhold BYGGEFIRMAET JOHANSEN Skribenter: Lisbet Friis Møller Layout / opsætning: Amazezig Synlighed

Læs mere

til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Vojens: 7454 2300

til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Vojens: 7454 2300 v i g ø r d r ø m m e til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Haderslev: 7452 0042 Vojens: 7454 2300 Aabenraa: 7361 1100 W W W.DanBolig.DK DanBolig b y d e r v e l ko m

Læs mere

Matthæusgade 16, 3.th Vesterbro

Matthæusgade 16, 3.th Vesterbro Matthæusgade 16, 3.th Vesterbro Stor hjørnestue Sag: 11301027 edc.dk EDC Poul Erik Bech Statsautoriserede ejendomsmæglere Valuarer MDE Nørre Voldgade 104-1358 København K. Tlf. 33307828-113@edc.dk Lys

Læs mere

LEJEOPSTILLING Dronningensvej 5, 1. tv 5800 Nyborg

LEJEOPSTILLING Dronningensvej 5, 1. tv 5800 Nyborg LEJEOPSTILLING Dronningensvej 5, 1. tv 5800 Nyborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

Vi står til regnskab. redmark.dk

Vi står til regnskab. redmark.dk Vi står til regnskab redmark.dk Hos Redmark er vi gode til tal, men det er dig der tæller Som Danmarks 7. største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed.

Læs mere

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Skøn liebhaverlejlighed med flotteste udsigt over Guldborgsund Sag: 48500276 edc.dk EDC Michael Pedersen Kom godt videre Slotsbryggen 12-4800 Nykøbing F Tlf. 54852300-485@edc.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Nye annonceringsregler. Let og effektiv håndtering af de nye annonceringsregler for små offentlige kontrakter, der gælder fra 1. juli 2007.

Nye annonceringsregler. Let og effektiv håndtering af de nye annonceringsregler for små offentlige kontrakter, der gælder fra 1. juli 2007. Nye annonceringsregler Let og effektiv håndtering af de nye annonceringsregler for små offentlige kontrakter, der gælder fra 1. juli 2007. De nye udbudsregler De nye regler om offentliggørelse og udbud

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

EDC Lemvig. Vestergade 26 7620 Lemvig Tlf.: 96 63 40 00 711@edc.dk www.edc.dk/lemvig

EDC Lemvig. Vestergade 26 7620 Lemvig Tlf.: 96 63 40 00 711@edc.dk www.edc.dk/lemvig Vi samler ikke på ejendomme......vi sælger dem! EDC Lemvig Vestergade 26 7620 Lemvig Tlf.: 96 63 40 00 711@edc.dk www.edc.dk/lemvig EDC: Danmarks største og ældste mæglerkæde 240 selvstændige ejendomsmæglerfirmaer

Læs mere

Leverandørpjece. Frit valg. Informationsmateriale om godkendte leverandører af praktiske ydelser og personlig pleje i Silkeborg Kommune Maj 2013

Leverandørpjece. Frit valg. Informationsmateriale om godkendte leverandører af praktiske ydelser og personlig pleje i Silkeborg Kommune Maj 2013 Leverandørpjece Informationsmateriale om godkendte leverandører af praktiske ydelser og personlig pleje i Silkeborg Kommune Maj 2013 Sundheds- og Omsorgsafdelingen Frit valg 1) personlig pleje og 2) hjælp

Læs mere

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Egevænget 8 Sag: 84600631 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Boligen Opført 1973 Rum/Værelser 4/4 Bolig 130 m² Grund 917 m² Energimærke:

Læs mere

Dine Leverandører AG har gjort det nemt for dig! - og NEJ det er ikke besværligt at skifte leverandører!

Dine Leverandører AG har gjort det nemt for dig! - og NEJ det er ikke besværligt at skifte leverandører! AGs samarbejdspartnere Dine Leverandører Som medlem i AG-netværket har du adgang til attraktive priser hos de leverandører som du har brug for som restauratør. På de følgende sider finder du alle leverandørerne,

Læs mere

PROFESSIONELT HÅNDVÆRK

PROFESSIONELT HÅNDVÆRK PROFESSIONELT HÅNDVÆRK Tlf. 70 22 66 70 www.tsjp.dk Historien EN HOLDBAR VISION Virksomheden Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S har udviklet sig i en rivende fart siden opstart i 2001. Visionen

Læs mere

LEJEOPSTILLING Kongensgade 66-68, 3. tv Odense C

LEJEOPSTILLING Kongensgade 66-68, 3. tv Odense C LEJEOPSTILLING Kongensgade 66-68, 3. tv. 5000 Odense C Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER 2 Glamsbjerg Maskin Center VELKOMMEN TIL GLAMSBJERG MASKIN CENTER Finn Banke, Indehaver Uddannet maskiningeniør, og har mere end 25 års erfaring med landbrugsmaskiner.

Læs mere

KAMPPROGRAM VELKOMMEN TIL DAGENS KAMPE DYRK RØDDERNE

KAMPPROGRAM VELKOMMEN TIL DAGENS KAMPE DYRK RØDDERNE KAMPPROGRAM VELKOMMEN TIL DAGENS KAMPE DYRK RØDDERNE DAGENS SPONSOR Kampbolden er sponseret af: CENTERSALONEN Velkommen til Centersalonen I Centersalonen kan vi tilbyde en god service og faglig ekspertise.

Læs mere

Oddervej 17 EDC AROS. Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk

Oddervej 17 EDC AROS. Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk Oddervej 17 Sag: 83100358 edc.dk EDC AROS Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk Boligen Opført 2013 Rum/Værelser 5/5 Bolig 164 m² Grund 445 m² Energimærke: Fantastisk udsigt over

Læs mere

Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere

Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere Når ting skal løftes, flyttes, vendes og drejes... Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere Christian Jensen fik sin uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker i 1993 og fik i

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED

ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED OM OS Dall Koncept består af 4 enheder hvor der henholdsvis kan købes tøj, sportsartikler, logovand og reklameartikler. Vi er et ungt firma, men som har stor erfaring med

Læs mere

LEJEOPSTILLING Cikorievej 60, Odense Erhvervspark 5220 Odense SØ

LEJEOPSTILLING Cikorievej 60, Odense Erhvervspark 5220 Odense SØ LEJEOPSTILLING Cikorievej 60, Odense Erhvervspark 5220 Odense SØ Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere

Læs mere

LEJEOPSTILLING Mellemgade 25 B, 1. sal 5800 Nyborg

LEJEOPSTILLING Mellemgade 25 B, 1. sal 5800 Nyborg LEJEOPSTILLING Mellemgade 25 B, 1. sal 5800 Nyborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER

Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER DEN GODE EJENDOMSHANDEL STARTER MED, AT DE RIGTIGE MENNESKER MØDES OG LIDT TIL Hos Nybolig Erhverv Odense tager vi rollen som mægler alvorligt. For det

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Fire ud af ti fik hjælp og vejledning til iværksætteri

Fire ud af ti fik hjælp og vejledning til iværksætteri 27. december 2011 Fire ud af ti fik hjælp og vejledning til iværksætteri Iværksætterrådgivning. Fire ud af ti erfarne iværksættere har fået råd og vejledning fra andre ved opstarten af deres virksomhed.

Læs mere

Lunavej 5B Rødovre. EDC Arne Madsen A/S. Lunavej 5B. Statsaut. ejendomsmæglere & Valuarer MDE. Rødovrevej 404-2610 Rødovre Tlf. 36721800-261@edc.

Lunavej 5B Rødovre. EDC Arne Madsen A/S. Lunavej 5B. Statsaut. ejendomsmæglere & Valuarer MDE. Rødovrevej 404-2610 Rødovre Tlf. 36721800-261@edc. Lunavej 5B Rødovre Lunavej 5B Sag: 26100445 edc.dk EDC Arne Madsen A/S Statsaut. ejendomsmæglere & Valuarer MDE Rødovrevej 404-2610 Rødovre Tlf. 36721800-261@edc.dk Boligen Opført 1951 Rum/Værelser 4/4

Læs mere

Velkommen til home Nykøbing Sj. Vi glæder os til at sælge din bolig. På de næste sider kan du få et overblik over, hvad vi kan tilbyde dig.

Velkommen til home Nykøbing Sj. Vi glæder os til at sælge din bolig. På de næste sider kan du få et overblik over, hvad vi kan tilbyde dig. home Nykøbing Sj. Vesterbro Torv 2 Velkommen til home Nykøbing Sj. Vi glæder os til at sælge din bolig. På de næste sider kan du få et overblik over, hvad vi kan tilbyde dig. Hvis du har spørgsmål, er

Læs mere

Helhjertet interesse og et samarbejde så tæt og nærværende, at vi får et økonomisk venskab...

Helhjertet interesse og et samarbejde så tæt og nærværende, at vi får et økonomisk venskab... Max Velkomst 1 4 Helhjertet interesse og et samarbejde så tæt og nærværende, at vi får et økonomisk venskab... Skal vi være venner? I Max Bank vil vi gerne være venner med vores kunder. Det betyder ikke,

Læs mere

Kaarde & Erland. Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem. EDC Kaarde & Erland. Ahlgade 3 4300 Holbæk. Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450

Kaarde & Erland. Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem. EDC Kaarde & Erland. Ahlgade 3 4300 Holbæk. Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450 Kaarde & Erland Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem EDC Kaarde & Erland Ahlgade 3 4300 Holbæk Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450 430@edc.dk www.edc.dk udstillinger Vores udstilling på hovedgaden

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

Vi står til regnskab. redmark.dk

Vi står til regnskab. redmark.dk Vi står til regnskab redmark.dk Hos Redmark er vi gode til tal, men det er dig der tæller Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed.

Læs mere

Det, du lige mangler siden Køb, når og hvordan det passer dig

Det, du lige mangler siden Køb, når og hvordan det passer dig in dk Det, du lige mangler siden 1969 Historien om os går tilbage til 1969, hvor den første butik åbnede i Aarhus. Redoffice Kontorsupermarked (tidligere ZAP-in Kontorsupermarked) har i dag otte butikker

Læs mere

LEJEOPSTILLING Kongensgade 66-68, 3. mf. tv Odense C

LEJEOPSTILLING Kongensgade 66-68, 3. mf. tv Odense C LEJEOPSTILLING Kongensgade 66-68, 3. mf. tv. 5000 Odense C Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og

Læs mere

International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre

International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre Oktober 2014 Analysens indhold 1. Hovedkonklusioner 3 2. Introduktion til analysen 5 3. Markedet 9 4. Vækststrategier 12 5. Markedsudvikling

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret 29. februar 2012 Indhold Kære aktionær Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse

Læs mere

GOD ARBEJDSLYST I ALLE VÆGTKLASSER

GOD ARBEJDSLYST I ALLE VÆGTKLASSER Gravemaskiner og læssere fra 900 kg til 16 tons. GOD ARBEJDSLYST I ALLE VÆGTKLASSER Pon Equipment A/S - Brøndby: tlf.: 70 25 22 11 - Skejby: tlf.: 70 25 44 11 www.pon-cat.com PON EQUIPMENT A/S - EN KLASSE

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

PRIVATE BANKING AARHUS

PRIVATE BANKING AARHUS PRIVATE BANKING AARHUS Private Banking i Ringkjøbing Landbobank, Aarhus I Ringkjøbing Landbobank tilbyder vi et godt og afprøvet setup til erhvervs- og privatkunder, holdingselskaber, fonde og foreninger

Læs mere

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika.

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika. Firmaprofil (CVR: 30564294) er et 100 procent dansk ejet firma med opstart i 2007 og udspringer af Nørresundby VVS, hvor VVS installatør Lars Christensen igennem mere end 25 år har haft fokus på energioptimering.

Læs mere

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed KN Rengøring blev en realitet, da den jyske vinduespolerer Kaj Nielsen i 1983 valgte at udvide sin forretning til også at omfatte rengøring. Tilliden

Læs mere

SCAN OFFICE DET RIGTIGE VALG, GANSKE ENKELT!

SCAN OFFICE DET RIGTIGE VALG, GANSKE ENKELT! SCAN OFFICE DET RIGTIGE VALG, GANSKE ENKELT! Scan Office er den største 100% danskejede kontorforsyning og den førende udbyder af kontormøbler, med en omsætning på mere end 500 mio. i regnskabsåret 12/13.

Læs mere

MÅLGRUPPER OG KØBMANDSKAB

MÅLGRUPPER OG KØBMANDSKAB MÅLGRUPPER OG KØBMANDSKAB Segmenter på konsumentmarkedet - B2C Segmenter på producentmarkedet B2B Salgsmål 4 2 3 Oms 3,9b Kampagnen Det vigtigste rum i dit liv Konceptet Den gode kundeoplevelse 5 6 1 SEGMENTER

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Vi er ikke som de andre. Heldigvis. Hos os får du en sparring og rådgivning som går langt ud over revisions- og regnskabsdelen.

Vi er ikke som de andre. Heldigvis. Hos os får du en sparring og rådgivning som går langt ud over revisions- og regnskabsdelen. Vi er ikke som de andre. Heldigvis. Hos os får du en sparring og rådgivning som går langt ud over revisions- og regnskabsdelen. Øjenhøjde Som vvs er ved jeg alt om kobberrør, men intet om regnskaber, så

Læs mere

Kommunikation. Intern og eksterne kommunikation 2. Intranet 3. DT Magazine 4. HR Infoboard 5. Intranet i STARK 6. Dit SILVAN 7

Kommunikation. Intern og eksterne kommunikation 2. Intranet 3. DT Magazine 4. HR Infoboard 5. Intranet i STARK 6. Dit SILVAN 7 Kommunikation Intern og eksterne kommunikation 2 Intranet 3 DT Magazine 4 HR Infoboard 5 Intranet i STARK 6 Dit SILVAN 7 STARKs markedsføring til private 8 STARKs markedsføring til professionelle 9 STARKs

Læs mere

Professionel projektafdeling. home v/ Lynggaard & Hansen. home v/ Lynggaard & Hansen Dit foretrukne boligteam

Professionel projektafdeling. home v/ Lynggaard & Hansen. home v/ Lynggaard & Hansen Dit foretrukne boligteam Dit foretrukne boligteam Professionel projektafdeling home.dk kæde for Danske Bank koncernen Havneøen, Vejle Din foretrukne ejendomsmægler - dit kompetente team i hele Trekantsområdet Kompetence og tryghed

Læs mere

Ultrakort om Kop&Kande

Ultrakort om Kop&Kande Ultrakort om Kop&Kande 96 butikker (DK, Grønland, Island, Færøerne) Frivillig kæde Omsætter for ca. 750 mio. kroner ud af butik 2012 vs2009 Omsætningsvækst +15% Antal butikker + 18% Acceptabel indtjening

Læs mere

Højtoftevej 2 8620 Kjellerup

Højtoftevej 2 8620 Kjellerup Højtoftevej 2 8620 Kjellerup Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 09.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89000899 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

Vi ved mest om lys...

Vi ved mest om lys... Vi ved mest om lys... Generationers erfaring i ungt firma Dansk Belysnings Service A/S bygger på det gamle, hæderkronede Søren Madsen Lampe A/S, som blev stiftet i Danmark i 1923. Da det gamle familiefirma

Læs mere

FORSIKRING ER KOMPLEKS VIDEN VI FORSIKRER DE NORDISKE VELFÆRDSSAMFUND

FORSIKRING ER KOMPLEKS VIDEN VI FORSIKRER DE NORDISKE VELFÆRDSSAMFUND FORSIKRING ER KOMPLEKS VIDEN VI FORSIKRER DE NORDISKE VELFÆRDSSAMFUND KommuneForsikrings styrke er, at selskabet kender kommunernes behov og arbejdsgange. Der er en enestående forståelse for vores hverdag,

Læs mere

Bæredygtige løsninger til byggeri og bolig

Bæredygtige løsninger til byggeri og bolig Bæredygtige løsninger til byggeri og bolig Safarrissoq Hvor de stille strømme tager fart men!!!! Tiltag der påvirker markedet for vedvarende energi Stigende priser på fossile brændsler Energi- og forsyningsselskaber

Læs mere

Professionel assistance fra folk, der kender jer

Professionel assistance fra folk, der kender jer Professionel assistance fra folk, der kender jer Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Eksperter i ejendomsadministration med professionelle kompetencer i alle facetter Michael Tarding Adm. direktør

Læs mere

Du er i gode hænder hos os

Du er i gode hænder hos os DIT LOK A L VALG E Du er i gode hænder hos os Er du kommet til et tidspunkt i dit liv, hvor du har brug for hjælp til at klare hverdagens praktiske gøremål eller din egen personlige pleje så er hjælpen

Læs mere

Kvalitet. er altafgørende. Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker

Kvalitet. er altafgørende. Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker Kvalitet er altafgørende Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker. Når andre skal være virksomhedens ansigt udadtil,

Læs mere

AFS. ledin & co. + + + 22650 + + + 0893 Sjælland USF B. Jernbanevej 5c, st. th., 2800 Kgs. Lyngby. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af LEDIN & CO.

AFS. ledin & co. + + + 22650 + + + 0893 Sjælland USF B. Jernbanevej 5c, st. th., 2800 Kgs. Lyngby. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af LEDIN & CO. Jernbanevej 5c, st. th., 2800 Kgs. Lyngby AFS. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af LEDIN & CO. Tlf 45 87 55 44 E-mail info@ledin.dk Web www.ledin.dk Navn Vej...................... Nr......... Postnr......

Læs mere

LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, 1. sal 5700 Svendborg

LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, 1. sal 5700 Svendborg LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, 1. sal 5700 Svendborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

Din totalleverandør af sikkerhedsløsninger og værdihåndtering

Din totalleverandør af sikkerhedsløsninger og værdihåndtering Din totalleverandør af sikkerhedsløsninger og værdihåndtering Vores vision: Europas førende udbyder af sikkerhed for mennesker og værdier Peter Junge, adm. direktør Vi tager sikker hånd om dine værdier

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. december 2012 kl. 17:30 21:30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

LEJEOPSTILLING Dronningensvej 5, st. th sal 5800 Nyborg

LEJEOPSTILLING Dronningensvej 5, st. th sal 5800 Nyborg LEJEOPSTILLING Dronningensvej 5, st. th. + 1. sal 5800 Nyborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere

Læs mere

Her bliver dit brand til forretning

Her bliver dit brand til forretning Her bliver dit brand til forretning Velkommen GEMINI er specialist i brandede produkter Vores brandviden og omfattende sortiment styrker din virksomheds- og produktprofil, effektiviserer din markedsføring,

Læs mere

Erhvervsforsikringer for alle. - i samarbejde med Gjensidige

Erhvervsforsikringer for alle. - i samarbejde med Gjensidige Erhvervsforsikringer for alle - i samarbejde med Gjensidige Erhvervsforsikringer for alle - i samarbejde med Gjensidige AutoBranchen Danmark har indgået en samarbejdsaftale med Gjensidige, hvor du som

Læs mere

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING HVEM ER VI... VI ER GENERALISTER, SOM ER SPECIALISTER I MENNESKER pro&co blev etableret i 2000 og har siden da løst mere end 1000 stillingssager.

Læs mere

Velkommen Early Warning landsmøde i Kolding.

Velkommen Early Warning landsmøde i Kolding. Velkommen Early Warning landsmøde i Kolding. Kolding, torsdag den 8. september 2016 Erhvervskundechef Mogens Andersen og Erhvervskundechef Marianne Jeppesen / Side 1 Om Vækstfonden Vækstfonden er en statslig

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret februar 2013 Indhold Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse for aktionærer

Læs mere

LEJEOPSTILLING Dronningensvej 5, st. th sal 5800 Nyborg

LEJEOPSTILLING Dronningensvej 5, st. th sal 5800 Nyborg LEJEOPSTILLING Dronningensvej 5, st. th. + 1. sal 5800 Nyborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere

Læs mere

Vi vil være din fokuserede leverandør

Vi vil være din fokuserede leverandør Fusion og ny struktur hos din kontorforsyning og emballageleverandør Vi vil være din fokuserede leverandør OneCompany A/S Det handler om at fokusere - og blive dygtigere Både Redoffice I.K. og KD Gruppen

Læs mere

15 nye tagboliger med egen tagterrasse

15 nye tagboliger med egen tagterrasse 15 nye tagboliger med egen tagterrasse Frederikssundsvej 68 mfl. 2400 København NV, Sag: 22002621 Poul Erik Bech Ejendomsmæglere Valuarer MDE Nørrebrogade 230 2200 København N Tlf. 35840811 e-mail 220@edc.dk

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

LEJEOPSTILLING Teknikervej Fredericia

LEJEOPSTILLING Teknikervej Fredericia LEJEOPSTILLING Teknikervej 12 7000 Fredericia Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen råder

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Erhverv ved Silkeborgmotorvejen

Erhverv ved Silkeborgmotorvejen Erhverv ved Silkeborgmotorvejen Vi bevæger os fremad Silkeborgmotorvejen er ikke nogen almindelig motorvej. Den passerer gennem Silkeborg by og noget af det smukkeste landskab, Danmark har at byde på.

Læs mere

grafik & billede home

grafik & billede home grafik & billede home Dokumentation Opgaven I min grafik og billedbehandling er der flere opgaver. Én af dem er fritlægning af en ejendomsmægler til en plakat. Den vil i dokumentationen blive omtalt billede

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

FRANCHISEKONCEPT for håndværkere

FRANCHISEKONCEPT for håndværkere FRANCHISEKONCEPT for håndværkere Indholdsfortegnelse Baggrund og ide... 3 Hans Jensen Kjærgaard... 3 Konceptet er afprøvet i andre lande... 3 VISION.... 3 MISSION.... 4 Samarbejdspartnere.... 4 Fordele...

Læs mere

Hos os er ejendomsadministration en hjertesag. Vi sætter pris på forskellighed

Hos os er ejendomsadministration en hjertesag. Vi sætter pris på forskellighed At være anderledes betyder, at man ikke ligner de andre, hvilket man normalt ikke siger højt; men vi vil gerne prale med det. Hos os er ejendomsadministration en hjertesag Hvad er mere givende end at elske

Læs mere

Virksundvej 1 8831 Løgstrup

Virksundvej 1 8831 Løgstrup Virksundvej 1 8831 Løgstrup Udsigt - Udsigt - Udsigt Sag: 87501487 edc.dk EDC Svend Døssing Statsaut. ejendomsmæglere, valuar, MDE Hjultorvet 1-8800 Viborg Tlf. 86625255-875@edc.dk Udsigt - Udsigt - Udsigt

Læs mere

Administration af andelsbolig - og ejerforeninger. Tillid Nærvær Engagement

Administration af andelsbolig - og ejerforeninger. Tillid Nærvær Engagement Administration af andelsbolig - og ejerforeninger Tillid Nærvær Engagement EN NÆRVÆRENDE VIRKSOMHED Boligadministratorerne er et mellemstort administrationsfirma, med en størrelse der gør, at vi kan drage

Læs mere

Over Viskumvej 17 8830 Tjele

Over Viskumvej 17 8830 Tjele Over Viskumvej 17 8830 Tjele Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 23.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89000993 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

Thomas Valsted ny mand pa ho lde

Thomas Valsted ny mand pa ho lde VI SÆLGER LAND OG BY 1 KLAR TIL AT SÆLGE BÅDE LAND OG BY Thomas Valsted ny mand pa ho lde t Mød et stærkere Agriteam Varde Mød Thomas, den nye mand på holdet Fortsat succes med landbruget Hvorfor vælge

Læs mere

Velkommen hos home - ved lejlighed

Velkommen hos home - ved lejlighed Velkommen hos home - ved lejlighed Før vi sælger din lejlighed Før du sætter din ejerlejlighed til salg, vil vi gerne fortælle, hvilke fordele det giver at sælge og købe via os og hvad du kan forvente

Læs mere