Rejs med til verdens brændpunkter og kom tæt på mennesker, der lever i et samfund præget af konflikter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rejs med til verdens brændpunkter og kom tæt på mennesker, der lever i et samfund præget af konflikter"

Transkript

1 2013 Rejs med til verdens brændpunkter og kom tæt på mennesker, der lever i et samfund præget af konflikter

2 NextStop er for dig der vil bagom facaden Praktiske oplysninger Som Next Stop er rejser du med til et af verdens brændpunkter og kommer tæt på Du bliver godt forberedt på opholdet hjemmefra, da du inden mennesker, som lever i et samfund præget af konflikter. Et ophold med Next Stop er afrejse deltager i et obligatorisk grundkursus hos Mellem- ikke blot en traditionel turistrejse, der viser dig rundt i landet, men en intensiv studietur, folkeligt Samvirke i København. Her vil du få information om hvor du selv er aktivt deltagende. Opholdet består af forskellige aktiviteter, workshops det land og den region, du skal til, og du vil samtidig lære og udflugter - eksempelvis at besøge en flygtningelejr, spille basket med lokale unge om kommunikation, kulturforståelse og konflikthåndtering. eller diskutere politik, religion og kultur på et universitet, hvor du får mulighed for at På grundkurset møder du også din Next Stop rejseleder via komme ind under huden på samfundet og dets befolkning. Skype og lærer dine kommende rejsefæller at kende. Next Stop rejselederne er ikke guider, men undervisere med stort Next Stop lægger vægt på, at du som deltager kommer i kontakt med flere forskellige kendskab og erfaringer fra Next Stop landet. De er alle unge, befolkningsgrupper - eksempelvis politisk aktive unge, børn i en flygtningelejr eller en der selv bor i Mellemøsten og brænder for at tage andre lokal landbrugsfamilie. Der vil især være fokus på at møde unge mennesker. Under unge med bag facaden i det pågældende land. opholdet overnatter alle deltagere en til to nætter hos lokale familier, så du kommer endnu tættere på den lokale befolkning og får mulighed for at opleve deres hverdag. Global Contact har altid din sikkerhed som førsteprioritet. Vi sender dig kun af sted på Next Stop, hvis vi vurderer, at sik- Som Next Stop er har du mod på at rejse sammen med andre unge og deltager aktivt kerheden er helt i orden. Vores kontorer i regionen og Uden- i både rejsens program og de sociale aktiviteter. Når du rejser ud med Next Stop, er rigsministeriets rejsevejledninger holder os opdateret, så du rejsefællesskabet i fokus, og du kan se frem til nogle intense uger i selskab med andre altid er i sikre hænder. Ligeledes har vores lokale partnere engagerede Next Stop ere. Alle kan tilmelde sig et Next Stop ophold, dog henvender fingeren på pulsen, så du undgår problemer, så længe du Next Stop sig hovedsageligt til unge mellem år. følger deres og rejselederens anvisninger.

3 Rejs med Next Stop til Iran 6. august august 2013 Next Stop tager dig med bag facaden i verdens eneste teokrati og et land som byder på en mangfoldig kultur og en spirende demokratibevægelse. Med Next Stop Iran vil du få et unikt indblik i et land, vi hører meget om i medierne, men de fleste af os ved ganske lidt om. Du vil komme i dialog med iranske ildsjæle, der kæmper for et mere åbent, tolerant og demokratisk samfund samt få indblik i helt almindelige iraneres dagligdag og håb for fremtiden. Next Stop til Iran vil fokusere på, hvad der sker udenfor mediernes synsvinkel, blandt de millioner af iranere, der lever deres helt almindelige liv i nogle ualmindelige omgivelser. Sammen vil vi udforske et land, som er i konstant forandring, hvor paradokserne og modsætningerne mødes i dagligdagen. Hvad koster det? I din tilmelding kan du vælge, om du selv vil booke din flybillet og rejseforsikring, eller om Global Contact skal gøre det for dig. Vælger du sidstnævnte, står vi for booking og køb af dine flybilletter og køber derudover en Gouda Super rejseforsikring til dig. Vi sørger desuden for, at du bliver booket på samme flyafgang som de øvrige deltagere på dit Next Stop ophold, så du aldrig rejser alene. Nedenstående pris er ved tilmelding inden 1. juni. Derefter stiger prisen på fly med kr. Ophold: Next Stop Iran kr. Flybillet: København - Teheran (tur/retur) (inkl. Gouda Super forsikring) kr. Prisen for opholdet inkluderer Prisen for opholdet inkluderer ikke Vil du vide mere Se programmet for Next Stop opholdet på globalcontact.dk, hvor du også kan tilmelde dig eller se hvornår næste infomøde finder sted.tilmeldingen sker efter først til mølle -princip. Så kig forbi globalcontact.dk eller kontakt Next Stop koordinator Mira Rønje på mir@ms.dk eller tlf Logi og transport under ophold samt entré til programsatte arrangementer Grundkursus på Global Platform København Hjemkomstdag på Global Platform København En rejseleder der er ekspert i området, som er med dig under hele Next Stop opholdet Administrationsgebyr til Global Contact Flybillet og rejseforsikring Vacciner Visum Kost under opholdet Medlemskab af Mellemfolkeligt Samvirke. Man skal være medlem af Mellemfolkeligt Samvirke for at rejse ud med Global Contact. Indmeldelse kan ske på Next Stop tilmeldingsblanketten.

4 Rejs med Next Stop til Israel & Palæstina 31. juli august oktober 2013 Kom tæt på konflikten, der har præget hele Mellemøsten gennem de sidste 60 år. Next Stop vil vise et nuanceret billede af det sociale og politiske liv i denne konfliktfyldte del af verden. Det Arabiske Forår har sat fornyet fokus på Mellemøsten som en af de absolut mest interessante områder at følge, hvor tilværelsen for mange mennesker forandrer sig med hastige skridt og for andres vedkommende i det store hele forbliver det samme. Israel og Palæstina falder indenfor begge kategorier og er vanen tro sin helt egen i regionen. Denne særlige rolle vil vi undersøge nærmere på Next Stop. Hvad koster det? I din tilmelding kan du vælge, om du selv vil booke din flybillet og rejseforsikring, eller om Global Contact skal gøre det for dig. Vælger du sidstnævnte, står vi for booking og køb af dine flybilletter, og køber derudover en Gouda Super rejseforsikring til dig. Vi sørger desuden for, at du bliver booket på samme flyafgang som de øvrige deltagere på dit Next Stop ophold, så du aldrig rejser alene. Nedenstående pris er for sommerturen og ved tilmelding inden 1. juni. Derefter stiger prisen på fly med kr. For pris på efterårsturen, se globalcontact.dk/nextstop Ophold: Next Stop Israel & Palæstina kr. Flybillet: København - Tel Aviv (tur/retur) (inkl. Gouda Super forsikring) kr. Du vil opleve flygtningelejre, bosættere, men også komme tæt på andre samfundsmæssige problematikker som klasseforskelle og arbejdsløshed. Du får mulighed for at komme i dialog med et bredt udvalg af ildsjæle, men også med helt almindelige unge mennesker, som har deres hverdag i dette ualmindelige område. Vil du vide mere Se programmet for Next Stop opholdet på globalcontact.dk, hvor du også kan tilmelde dig eller se hvornår næste infomøde finder sted. Tilmeldingen sker efter først til mølle -princip. Så kig forbi globalcontact.dk eller kontakt Next Stop koordinator Mira Rønje på mir@ms.dk eller tlf Prisen for opholdet inkluderer Logi og transport under ophold samt entré til programsatte arrangementer Grundkursus på Global Platform København Hjemkomstdag på Global Platform København En rejseleder der er ekspert i området, som er med dig under hele Next Stop opholdet Administrationsgebyr til Global Contact Prisen for opholdet inkluderer ikke Flybillet og rejseforsikring Vacciner Visum Kost under opholdet Medlemskab af Mellemfolkeligt Samvirke. Man skal være medlem af Mellemfolkeligt Samvirke for at rejse ud med Global Contact. Indmeldelse kan ske på Next Stop tilmeldingsblanketten.

5 Rejs med Next Stop til Libanon og Jordan 30. juni juli 2013 Oplev kontrasterne i de to arabiske lande, der rummer alt fra mystiske basarer, røde sand-ørkener, flygtningelejre, imponerende moskéer og det Døde hav. Rejs med Next Stop til Libanon og Jordan og få en unik chance for at opleve to nationer i efterdønningerne af Det Arabiske Forår. Vi besøger sociale bevægelser og unge, som gerne vil i dialog og giver dig mulighed for at opleve en anden side af Mellemøsten end den, der hyppigst fremstilles i medierne. Hvilke strømninger finder sted? Hvordan har Monarken i Jordan bibeholdt sin magt? Hvordan ser Hamas og Hizbollah på fremtiden og hvordan er det at være ung i Jordan? Hvad koster det? I din tilmelding kan du vælge, om du selv vil booke din flybillet og rejseforsikring, eller om Global Contact skal gøre det for dig. Vælger du sidstnævnte, står vi for booking og køb af dine flybilletter, og køber derudover en Gouda Super rejseforsikring til dig. Vi sørger desuden for, at du bliver booket på samme flyafgang som de øvrige deltagere på dit Next Stop ophold, så du ikke rejser alene. Nedenstående pris er ved tilmelding inden 1. maj. Derefter stiger prisen på fly med kr. Ophold: Next Stop Libanon- Jordan kr. Flybillet: København-Beirut- Amman-København (inkl. Gouda Super forsikring) kr. Prisen for opholdet inkluderer Prisen for opholdet inkluderer ikke Vil du vide mere Se programmet for Next Stop opholdet på globalcontact. dk, hvor du også kan tilmelde dig eller se hvornår næste infomøde finder sted. Tilmeldingen sker efter først til mølle -princip. Så kig forbi globalcontact.dk eller kontakt Next Stop koordinator Mira Rønje på mir@ms.dk eller tlf Logi og transport under ophold samt entré til programsatte arrangementer Grundkursus på Global Platform København Hjemkomstdag på Global Platform København En rejseleder der er ekspert i området, som er med dig under hele Next Stop opholdet Administrationsgebyr til Global Contact Flybillet og rejseforsikring Vacciner Visum Kost under opholdet Medlemskab af Mellemfolkeligt Samvirke. Du skal være medlem for at rejse ud med Global Contact. Indmeldelse kan ske på Next Stop tilmeldingsblanketten.

6 Hvordan kommer du med Next Stop har afrejse hvert år i juli/august, omkring efterårsferien og i påskeferien. Hvert ophold har plads til 15 deltagere og planlægges af Global Contact (Mellemfolkeligt Samvirkes rejseprogram). Tilmelding til Next Stop sker på globalcontact.dk og foregår efter først til mølle -princippet. Det betyder, at jo tidligere du tilmelder dig, jo mere sikker er du på at få en plads. Hvis du vil vide mere, så kig forbi globalcontact.dk eller kontakt Mira Rønje på mir@ms.dk / tlf

Opholdet består af tre intense uger fordelt i Amman og omegn, med ekskursioner til Petra samt tur til

Opholdet består af tre intense uger fordelt i Amman og omegn, med ekskursioner til Petra samt tur til Mellemfolkeligt Samvirke ActionAid Denmark Global Højskole Jordan 50+ Opholdet består af tre intense uger fordelt i Amman og omegn, med ekskursioner til Petra samt tur til Palæstina og Israel. Du kommer

Læs mere

INTERNATIONALISERING PÅ 7. SEMESTER

INTERNATIONALISERING PÅ 7. SEMESTER INTERNATIONALISERING PÅ 7. SEMESTER Som det fremgår af ItsLearning Internationalisering af sundhedsuddannelserne, kan du udveksle til mange lande i Norden, Europa og uden for Europa i 1. del af 7. semester

Læs mere

Højskole Er du mellem ca. 50 og 80 år og har udlængsel? Så tag på Global Højskole i Nepal

Højskole Er du mellem ca. 50 og 80 år og har udlængsel? Så tag på Global Højskole i Nepal Mellemfolkeligt Samvirke ActionAid Denmark Global Højskole Nepal 50+ Er du mellem 50 og 80 og har udlængsel? Og vil du gerne både rejse, lære og opleve sammen med andre ligesindede? Så tag på Global Højskole

Læs mere

Talepapir til informationsmøder

Talepapir til informationsmøder Talepapir til informationsmøder Dias 1: Informationsmøde, Dansk ICYE Hvem er vi? - Hvilket land rejste vi til via ICYE? - Hvad laver vi nu i ICYE? Hvem er I? - Navn - Hvilke programmer/lande er I interesserede

Læs mere

NextStop. Rejse program Iran. Iran 18. juli - 8. august 2011

NextStop. Rejse program Iran. Iran 18. juli - 8. august 2011 18. juli - 8. august 2011 Be Khosh Amadid velkommen til! Uanset om du har stor viden om s sociale og politiske forhold eller knap nok ved, hvor landet ligger, er det sikkert, at mødet med vil gøre et enestående

Læs mere

Praktiske oplysninger i forbindelse med et ophold i Australien modul 12

Praktiske oplysninger i forbindelse med et ophold i Australien modul 12 Praktiske oplysninger i forbindelse med et ophold i Australien modul 12 Ansøgning Sygeplejerskeuddannelsen i Odense har indgået en aftale med University of Tasmania (UTAS) om at kunne sende 4 studerende

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Mellemrummets Palæstina studietur

Mellemrummets Palæstina studietur Mellemrummets Palæstina studietur Marts 2015 Café Mellemrummet har i løbet af 2014 givet deres overskud fra cafeen i støtte til AcionAid s globale platform i, hvor unge palæstinensere deltager i kurser,

Læs mere

NYE OPLEVELSER. Israel/Palæstina. 24. september 1. oktober med journalist og rejseleder. Rasmus Birkerod

NYE OPLEVELSER. Israel/Palæstina. 24. september 1. oktober med journalist og rejseleder. Rasmus Birkerod NYE OPLEVELSER Israel/Palæstina 24. september 1. oktober 2019 med journalist og rejseleder Rasmus Birkerod NYE OPLEVELSER Israel/Palæstina Dette er rejsen for dig, der allerede har været i Israel/Palæstina

Læs mere

Next Stop Israel-Palæstina

Next Stop Israel-Palæstina Program Next Stop Israel-Palæstina Efterårsferien 2014 Next Stop deltagere ved muren i Bethlehem. Israel- Palæstina rummer en lang og konfliktfyldt historie. I medierne er der løbende historier om situationen

Læs mere

Rejse Program Intro. Libanon og Jordan 30 Juni - 15 Juli

Rejse Program Intro. Libanon og Jordan 30 Juni - 15 Juli Intro NextStop Libanon og Jordan 30 Juni - 15 Juli Next Stop tager dig med til Jordan og Libanon. Gennem mødet med unge fra regionen udfordrer vi stereotyper og mediebilleder og sammen skaber vi mulighederne

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION SYDNEY

PRAKTISK INFORMATION SYDNEY PRAKTISK INFORMATION SYDNEY FORBEREDELSE PAKKEN Der vil i god tid inden afrejse blive inviteret til en forberedelsesdag, hvor du vil få lejlighed til at møde både studerende, der tidligere har været på

Læs mere

1. Informationsbrev. Februar 2017 Zanzibar Højskolen & Hands on Zanzibar. MAIL: hojskolen.dk TELEFON:

1. Informationsbrev. Februar 2017 Zanzibar Højskolen & Hands on Zanzibar. MAIL: hojskolen.dk TELEFON: 1. Informationsbrev Februar 2017 Zanzibar Højskolen & Hands on Zanzibar Kære Alle sammen. Allerførst vil vi gerne sige tak til jer alle sammen for, at I har valgt at tage med Zanzibar Højskolen til Afrika

Læs mere

Periode: 2 Nov - 31 Jan 2010 Modul 6: Primær sektor Hospital: Lira referal Hospital Skrevet af: Anika Dahl og Eva Galbiati Må gerne udleveres til

Periode: 2 Nov - 31 Jan 2010 Modul 6: Primær sektor Hospital: Lira referal Hospital Skrevet af: Anika Dahl og Eva Galbiati Må gerne udleveres til Periode: 2 Nov - 31 Jan 2010 Modul 6: Primær sektor Hospital: Lira referal Hospital Skrevet af: Anika Dahl og Eva Galbiati Må gerne udleveres til andre og offentliggøres Forberedelsen: For os har drømmen

Læs mere

Det hellige land - Tre religioner - To folk

Det hellige land - Tre religioner - To folk Det hellige land - Tre religioner - To folk -studietur på begge sider af en mur 29. september 9. oktober 2015 Rejseledere: Lektor Peter Lodberg og pastor Leif Vestergaard Det hellige land har gennem århundreder

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

28. februar 3. marts 2013

28. februar 3. marts 2013 London/Birmingham The Birmingham Dentistry show 28. februar 3. marts 2013 Tag med Tandlægeforeningen til The Dentristy Show i Birmingham. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning

Læs mere

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Dubai UAE International Dental Conference 3. 8. februar 2013 Tag med Tandlægeforeningen til AEEDC Dubai 2013. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning og den sædvanlige service

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

RG ABROAD BATH

RG ABROAD BATH RG ABROAD 2018-19 BATH Udfordrende Globale Oplevelser for RG s Elever RG-elever på besøg på Hayesfield, april 2018 UK: Studieophold på Gymnasium i Bath (marts 2019) To ugers studieophold og privat indkvartering

Læs mere

Glæd dig til nye oplevelser med Spejder-Rejser! I 2010 går turene til: Mallorca, Sicilien, Tunesien... og Skive!

Glæd dig til nye oplevelser med Spejder-Rejser! I 2010 går turene til: Mallorca, Sicilien, Tunesien... og Skive! spejder-rejser 2010 Glæd dig til nye oplevelser med Spejder-Rejser! I 2010 går turene til: Mallorca, Sicilien, Tunesien... og Skive! [Hvad er Spejder-Rejser?] Spejder-Rejser er et tilbud til dig, der gerne

Læs mere

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange Dansk ICYE STePs programmet 4 til 16 ugers frivilligt arbejde Klosterport 4A, 3. Sal 8000 Aarhus C Telefon: +45 86180715 E-mail: icye@icye.dk www.icye.dk Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2011 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig, Vi har her samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage på i foråret 2011. Alle kurser er

Læs mere

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt Kamchatka Brunbjørn Rusland kaldes for bjørnelandet, da det har den største bjørnebestand i verden. Den gode trofæ kvalitet, sammen med den gode pris, giver en god grund til at jage bjørn her. Der til

Læs mere

STePs programmet. Dansk ICYE. Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange. 4 til 16 ugers frivilligt arbejde

STePs programmet. Dansk ICYE. Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange. 4 til 16 ugers frivilligt arbejde Dansk ICYE Klosterport 4A, 3. Sal 8000 Aarhus C Telefon: +45 86180715 E-mail: icye@icye.dk STePs programmet 4 til 16 ugers frivilligt arbejde www.icye.dk Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

Jordan og Israel med Herbert Pundik (ISR15116)

Jordan og Israel med Herbert Pundik (ISR15116) Jordan og Israel med Herbert Pundik (ISR15116) Periode: 23. mar 3. apr 2015 Pris pr. person: 25.900 kr (alm. pris) 24.900 kr. (Plus pris) Enkeltværelse: 3.600 kr. pr. person På studierejse til Jordan og

Læs mere

Ørredfiskeri på Grønland

Ørredfiskeri på Grønland HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Ørredfiskeri på Grønland Overblik HØJDEPUNKTER Elven Qoruqut ligger I det vestlige Grønland og er en perle. Et urørt paradis, hvor kun et fåtal af

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Iraq Video Battle Videoproduktion, rejse, fed villa og højskole

Iraq Video Battle Videoproduktion, rejse, fed villa og højskole Iraq Video Battle Videoproduktion, rejse, fed villa og højskole Rejs med til Irak og vær med til at battle med Irakiske bloggere. Mediet er video. Emnerne er mange. Lær at lave videoproduktioner til web

Læs mere

Island fra varm kilde til kold gletcher. Tunesien kamelræs i påsken

Island fra varm kilde til kold gletcher. Tunesien kamelræs i påsken spejder-rejser 2011 [Hvor går turen hen?] Island fra varm kilde til kold gletcher Kom og oplev Island! Spejder-Rejser præsenterer en rundrejse på Island, hvor vi besøger mange af landets mest kendte steder,

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Globale HF ere - Innovation og demokratisk deltagelse

Globale HF ere - Innovation og demokratisk deltagelse Globale HF ere - Innovation og demokratisk deltagelse Projektbeskrivelse, 08.05.2013 Evalueringen af HF projektet Verdensborgerens Rettigheder viste, at projektet har bidraget med nye tilgange til undervisningen

Læs mere

Tag din. Praktik i Europa 2015-2017 ERASMUS+ Local skills in a European context. Indhold

Tag din. Praktik i Europa 2015-2017 ERASMUS+ Local skills in a European context. Indhold Tag din Praktik i Europa 2015-2017 ERASMUS+ Local skills in a European context Indhold Praktik i udlandet under ERASMUS+... 3 Hvad går projektet ud på?... 3 Hvorfor i udlandspraktik via ERASMUS+?... 4

Læs mere

REJS TIL NEPAL MED BRENDERUP HØJSKOLE

REJS TIL NEPAL MED BRENDERUP HØJSKOLE RE JSELINJEN NEPAL SERMATHANG Igennem mere end 10 år har Brenderup Højskole haft elever fra Nepal og specielt fra området omkring bjerglandsbyen Sermathang. Dette samarbejde er blevet til et varigt venskab,

Læs mere

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner Malerejse Færøerne 2011 26. juni 2. juli Kære kunstinteresserede - kære venner Så er det nu du skal tage en hurtig beslutning, hvis du vil med til Færøerne. Vi gentager nemlig sidste års succes og arrangerer

Læs mere

Rundrejse og deltagelse i Unicon15

Rundrejse og deltagelse i Unicon15 DGI Unicykling New Zealand Rundrejse og deltagelse i Unicon15 Turleder og ansvarlig leder på turen Dennis Olesen Målgruppe Unicyklister der skal deltage i Unicon 15 og som ønsker at benytte sig af muligheden

Læs mere

VI VIL GERNE MØDES MED DIG

VI VIL GERNE MØDES MED DIG VI VIL GERNE MØDES MED DIG Du skal vide, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller hvis du har lyst til at se vores skole. Du skal være velkommen. 2013 Start på højskolen

Læs mere

Forretningstur til International Home Care & Rehabilitation Exhibition, Tokyo Japan

Forretningstur til International Home Care & Rehabilitation Exhibition, Tokyo Japan Forretningstur til International Home Care & Rehabilitation Exhibition, Tokyo Japan Selvfølgelig skal vi også nå at se et tempel - men denne tur skal først og fremmest skabe forretning. Japansk teknologi

Læs mere

Huthwaite Innovation Institute & 4IMPROVE

Huthwaite Innovation Institute & 4IMPROVE SIDE 1 : FÆLLES BILLEDE For at kunne innovere starter I med at skabe et fælles billede af hvordan I forstår og oplever den løsning I har valgt at innovere, fungerer i dag. Det fælles billede hjælper efterfølgende

Læs mere

Airbnb i Danmark Et overblik

Airbnb i Danmark Et overblik Airbnb i Danmark Et overblik Airbnb i Danmark - Et overblik / 1 Hvem er vores værter og gæster? / 2 Et nærmere kig på København / 3 Definitioner / 4 Airbnb i Danmark - Et overblik Airbnb-værter i Danmark

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS Højskole i udlandet NYHED I 2014 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i

Læs mere

Praktisk information bangkok

Praktisk information bangkok Praktisk information bangkok Praktisk information - BangkoK Praktisk information - Udveksling til Bangkok (12 uger) Kort om Thailand Thailand har bevaret sin egen kultur, som udspringer af den buddhistiske

Læs mere

aktiviteter forår 2016 Fyn

aktiviteter forår 2016 Fyn aktiviteter forår 2016 Fyn Velkommen til et nyt spændende forår med arrangementer og kurser i ABF! Du modtager hermed en samlet oversigt over de mange arrangementer og kurser, som ABF tilbyder i Kreds

Læs mere

Konference: Ensomhed gør syg - fakta og nye initiativer (København)

Konference: Ensomhed gør syg - fakta og nye initiativer (København) Konference: Ensomhed gør syg - fakta og nye initiativer (København) Underviser Lone Bak Kirk Andreas Nikolajsen Ditte Charles Christina Warrer Schnohr Ensomhed er meget skadeligt for helbredet og koster

Læs mere

Retail in china. 1. - 6. september 2013

Retail in china. 1. - 6. september 2013 Retail in china 1. - 6. september 2013 Få indblik i den kinesisk detailhandel, og mød nogle af de største kinesiske og danske spillere på markedet. Dansk Erhverv inviterer danske detailhandelsvirksomheder

Læs mere

16. januar 2008. Gælder fra. Håndbog for rejsende mod en endnu bedre arbejdsplads. Bedste arbejdsplads. Rummelighed Fleksibilitet Læring.

16. januar 2008. Gælder fra. Håndbog for rejsende mod en endnu bedre arbejdsplads. Bedste arbejdsplads. Rummelighed Fleksibilitet Læring. P Proceslinien Start Ledere Medarbejdere Rummelighed Fleksibilitet Læring Udvikling Sundhed Trivsel Bedste arbejdsplads Gælder fra 16. januar 2008 Den nye personalepolitik 2008 Håndbog for rejsende mod

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Fiskeri på Færøerne - 2 pladser tilbage i...

Fiskeri på Færøerne - 2 pladser tilbage i... HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Fiskeri på Færøerne - 2 pladser tilbage i... Overblik HØJDEPUNKTER Færøerne har noget af verdens reneste luft, samt en meget smuk natur. Et spændende

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Udrejse-dokument. Page 1 of 5

Udrejse-dokument. Page 1 of 5 Udrejse-dokument Transport Du vil blive oplyst om start- og sluttidspunkt for det officielle program, så snart disse foreligger. Herefter kan du planlægge din rejse og bestille din transport. Hvis der

Læs mere

Malerejse Færøerne. 24. 30. juni. Kære kunstinteresserede - kære venner

Malerejse Færøerne. 24. 30. juni. Kære kunstinteresserede - kære venner Malerejse Færøerne 2012 24. 30. juni Kære kunstinteresserede - kære venner Er du frisk - tag en hurtig beslutning og tag med til Færøerne. Vi gentager nemlig de sidste års succes og arrangerer en 7-dages

Læs mere

Pædagogisk Superstjerne Program

Pædagogisk Superstjerne Program Vil du være pædagogisk mindfulness pioner på din arbejdsplads - og i dit eget liv i 2013? Pædagogisk Superstjerne Program - for dig, der brænder for at gøre en forskel og ønsker et (arbejds-)liv, funderet

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk Integrativ NLP Practitioner og Master Practitioner Vi tilbyder nu en unik uddannelse, som kombinerer det bedste fra en NLP Practitioner og en NLP Master Practitioner med Enneagrammet indsat i en integral

Læs mere

Kirgisien - Ibex jagt

Kirgisien - Ibex jagt Kirgisien - Ibex jagt Klassisk bjergjagt i fantastisk bjergområder. Vi arrangerer i 2018 en gruppetur til Kasakstan/Kirgisien hvor der vil være en rejseleder med fra kontoret under hele turen. Der kan

Læs mere

Kurser sommer/sensommer 2011

Kurser sommer/sensommer 2011 Kurser sommer/sensommer 2011 Kurser og foredrag Sommeren i Frivilligcenter Aarhus byder på flere spændende arrangementer. Vi har to kurser og en temaaften at byde på. Skab overskud og trivsel i dit frivillige

Læs mere

Ledelsesgrundlag Ringsted Kommune. 4. udkast, 25. marts 2009

Ledelsesgrundlag Ringsted Kommune. 4. udkast, 25. marts 2009 Ledelsesgrundlag Ringsted Kommune 4. udkast, 25. marts 2009 Dato Kære leder Hvad skal jeg med et ledelsesgrundlag? vil du måske tænke. I dette ledelsesgrundlag beskriver vi hvad vi i Ringsted Kommune vil

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Læring og forandringsprocesser med specialisering i

Kandidatuddannelsen i Læring og forandringsprocesser med specialisering i Kandidatuddannelsen i Læring og forandringsprocesser med specialisering i Uddannelse og kompetenceudvikling i internationale institutioner og organisationer Specialiseringslinjen Uddannelse og kompetenceudvikling

Læs mere

Next Stop Israel-Palæstina

Next Stop Israel-Palæstina Next Stop Israel-Palæstina Påskeferien 2015 Next Stop deltagere ved muren i Bethlehem, april 2014 Tag med på Next Stop turen til Israel og Palæstina og få en anderledes oplevelse af og indblik i, hvordan

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 26. juni - 2. juli 2016 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på

Læs mere

Hvad er dit næste skridt?

Hvad er dit næste skridt? Hvad er dit næste skridt? KURSER I EFTERÅRET September - November 2014 kursus-hæfte-a5.indd 1 21/06/14 18.39 Efterårskurser VEJLE PINSEKIRKE INVITERER TIL EN RÆKKE SPÆNDENDE EFTERÅRSKURSER. KURSERNE ER

Læs mere

BRUG FOR ET SUPPLEMENT TIL DEN DAGLIGE UNDERVISNING I GRUNDSKOLEN? SPÆNDENDE HHX-DAGE TIL KLASSER TIETGEN HANDELSGYMNASIUM 1

BRUG FOR ET SUPPLEMENT TIL DEN DAGLIGE UNDERVISNING I GRUNDSKOLEN? SPÆNDENDE HHX-DAGE TIL KLASSER TIETGEN HANDELSGYMNASIUM 1 BRUG FOR ET SUPPLEMENT TIL DEN DAGLIGE UNDERVISNING I GRUNDSKOLEN? SPÆNDENDE HHX-DAGE TIL 8.-10. KLASSER TIETGEN HANDELSGYMNASIUM 1 INDHOLD 4 Tietgen Handelsgymnasium tilbyder 6 Unge og privatøkonomi 8

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Tanzania. - land, folk og kirke. 3. 16. november 2014. Danmission Distrikt Herning-egnen. Med dansk rejseleder. 107713 d. 21. jan.

Tanzania. - land, folk og kirke. 3. 16. november 2014. Danmission Distrikt Herning-egnen. Med dansk rejseleder. 107713 d. 21. jan. Tanzania 3. 16. november 2014 - land, folk og kirke Danmission Distrikt Herning-egnen Med dansk rejseleder 107713 d. 21. jan. 2014 / 1 Land, folk og kirke Rejseleder Poul Sloth Pedersen Karibu Tanzania

Læs mere

Mindfulness & singleture

Mindfulness & singleture 016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Eve Nyd en uge i balance sammen med andre der rejser alene Mindfulness & singleture Mindfulness

Læs mere

Rute 1. Direkte fly TORSDAG fra Billund og Kastrup til Varna tur-retur. 1 og 2 uger. Primera Air - Boeing 737-800 Primera Air - Boeing 737-800

Rute 1. Direkte fly TORSDAG fra Billund og Kastrup til Varna tur-retur. 1 og 2 uger. Primera Air - Boeing 737-800 Primera Air - Boeing 737-800 FLY 2016 Side 1/5 Dato 26.05 02.06 09.06 16.06 23.06 30.06 07.07 14.07 21.07 28.07 04.08 11.08 18.08 25.08 1 uge 2295* 2295* 2295* 2295 2495 2695 2795 2795 2695 2595 2595 2495 2495 2 uger 2295* 2295* 2295*

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Kære medlemmer af Center for Konfliktløsning

Kære medlemmer af Center for Konfliktløsning Nyhedsbrev 1, 2017 Kære medlemmer af Center for Konfliktløsning Året er skudt i gang, og her i Center for Konfliktløsning ser vi frem til endnu et spændende år. CfK er i kontakt med stort set alle grupper

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Formål Hvorfor overhovedet være på sociale medier?

Formål Hvorfor overhovedet være på sociale medier? Formål Hvorfor overhovedet være på sociale medier? Hvad er formålet? Beskriv kortest muligt det overordnede formål med din virksomhed tilstedeværelse på sociale medier. Hvad er succeskriterierne? Noter

Læs mere

Udrejse-dokument. Danske Baptisters Spejderkorps Korpskontoret Gl. Gugvej Aalborg

Udrejse-dokument. Danske Baptisters Spejderkorps Korpskontoret Gl. Gugvej Aalborg Udrejse-dokument Transport IC eren vil oplyse dig om start- og sluttidspunkt for det officielle program, så snart disse foreligger. Herefter kan du planlægge din rejse og bestille din transport. Hvis der

Læs mere

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov.

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov. Busrejser til Berlin 3 dage fra kr. 1.098,- pr. person Inkl. bus samt hotel med morgenmad Berlin er en af de mest interessante storbyer i Europa, når det kommer til busrejser. Busrejser til Berlin byder

Læs mere

elever en udfordring

elever en udfordring Giv dine elever en udfordring de sent vil glemme Kære Kontaktlærer Overvejer du at have elever med i Nordjyske Nyskabere eller har du allerede valgt at melde hold til? Denne folder gør både garvede kontaktlærere

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere

VELKOMMEN. Tag af sted, det bliver en af de bedste oplevelser i dit liv! Pernille Hjort, EDU studerende

VELKOMMEN. Tag af sted, det bliver en af de bedste oplevelser i dit liv! Pernille Hjort, EDU studerende VELKOMMEN Tag af sted, det bliver en af de bedste oplevelser i dit liv! Pernille Hjort, EDU studerende En rejse på tusind mil, må begynde med et enkelt skridt Lao-tse, kinesisk filosof Alt taget i betragtning,

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION BANGKOK

PRAKTISK INFORMATION BANGKOK PRAKTISK INFORMATION BANGKOK PRAKTISK INFORMATION - Udveksling til Bangkok (12 uger) KORT OM THAILAND Thailand har bevaret sin egen kultur, som udspringer af den buddhistiske tro og er meget forskellig

Læs mere

Vi arbejder med de menneskelige aspekter, der ligger under overfladen. og skaber udvikling. PMI Personal Management International

Vi arbejder med de menneskelige aspekter, der ligger under overfladen. og skaber udvikling. PMI Personal Management International Vi arbejder med de menneskelige aspekter, der ligger under overfladen og skaber udvikling Personligt Lederskab Organisationer Personer Kick-off Workshops Teambuilding Krisehjælp Coaching PMI Personal Management

Læs mere

Kære deltager. Men nok sniksnak. Lad os så komme i gang med den sidste og 7. lektion, der handler om de personlige faktorer.

Kære deltager. Men nok sniksnak. Lad os så komme i gang med den sidste og 7. lektion, der handler om de personlige faktorer. Kære deltager Så er vi ved at være igennem de 7 lektioner i vores gratis online workshop. Vi håber, du har haft mulighed for at afprøve lidt af ABSA i praksis, og at du har fået noget ud af det. Vi vil

Læs mere

Hvad er en bachelor?

Hvad er en bachelor? 8 hvad er en bachelor? Hvad er en bachelor? En universitetsuddannelse kan sammensættes på flere måder, men består typisk af to dele en bacheloruddannelse på tre år og en kandidatuddannelse på to år. Bacheloruddannelsen

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

En åndelig guidet tur for åbning af hjertet og frigørelse af sindet.

En åndelig guidet tur for åbning af hjertet og frigørelse af sindet. Pilgrimsrejse Bodhgaya og Varanasi 2019 En åndelig guidet tur for åbning af hjertet og frigørelse af sindet. Indien 26. nov. - 13. dec. 2019 Pilgrimsrejsen ledes af Tsewang Amadou, som vil fungere som

Læs mere

PLANLÆG DIT BESØG PLANLÆG DIT BESØG. ENTRÉ Se

PLANLÆG DIT BESØG PLANLÆG DIT BESØG. ENTRÉ Se PROGRAM 2015 INDHOLD 2 INDHOLD PLANLÆG DIT BESØG...4 DE NYE UDSTILLINGER...6 FÆNGSELSMUSEET ONLINE...8 RUNDVISNINGER OG FOREDRAG FOR GRUPPER...10 FERIE I FÆNGSELSMUSEET...12 ÅRHUNDREDETS FESTIVAL...14

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

Rejs med Deloitte til Gartner BIA Summit i London. Gartner BIA Summit 29. februar - 1. marts 2016

Rejs med Deloitte til Gartner BIA Summit i London. Gartner BIA Summit 29. februar - 1. marts 2016 Rejs med Deloitte til Gartner BIA Summit i London Gartner BIA Summit 29. februar - 1. marts 2016 Deloitte inviterer dig til et af Gartners mest populære summits i London i foråret 2016. Rejs med Deloitte

Læs mere

Eksempler på aktiviteter er:

Eksempler på aktiviteter er: DialogDag på KG Sammenhængskraft og dialog i stedet for opdeling Vi har en fantastisk skole, hvor vi sætter en ære i at være forskellige, i at være åbne, tillidsfulde, interesserede i hinanden. Vi skaber

Læs mere

Strafferetsrejse til Agadir, Marokko

Strafferetsrejse til Agadir, Marokko Strafferetsrejse til Agadir, Marokko Obligatorisk efteruddannelse for advokater Den 26. november - 3. december 2016 5-stjernet Hotel Royal Atlas, Agadir i Marokko Advokaternes HR tilbyder et ugekursus,

Læs mere

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer Eksklusivt lederkursus Retorik tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Lotte Hansen, erhvervsredaktør på Politiken Flemming Enevold, skuespiller og instruktør Foto: Jonathan Bjerg Møller

Læs mere