Generalforsamling 27. april 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling 27. april 2009"

Transkript

1 Formandens beretning for året 2008 Indledning Indledningsvis vil jeg starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke, hvorefter jeg går over til udviklingen i det forgangne år. Foreningens forsyningsområde dækker byerne Brejning og Børkop med nu et samlet antal medlemmer på 2831 fordelt på ca. 1/3 i Brejning og 2/3 i Børkop. Foreningen har således haft en nettotilgang på 83 medlemmer i 2008, hvilket må betegnes som meget tilfredsstillende. Grundet den økonomiske afmatning forventes udstykning og salg af grunde i foreningens område kun at tilføre få nye medlemmer i Foreningens tilbud om Internetopkobling er fortsat en stor succes, idet der på trods af den skærpede konkurrence fra andre udbydere fortsat er flere og flere, som benytter Internet via antenneforeningen. Driften af anlægget Driften af anlægget har været stabilt det forgangne år, og vi har således kun haft få og korte driftsforstyrrelser. Aktiviteter det forgangne år Bestyrelsen har i det forgangne år afholdt 5 bestyrelsesmøder samt vanen tro den ordinære generalforsamling i april måned. Derudover har der i forbindelse med afholdelse af foreningens 40 års jubilæum og programudvalgsarbejde været afholdt en række arbejdsmøder. Desuden har bestyrelsen været repræsenteret ved faglige arrangementer, hvor den nyeste udvikling indenfor teknologi og indhold har været diskuteret. Hjemmeside & Info-kanal Godt 3800 unikke brugere kikkede i 2008 forbi foreningens hjemmeside, hvilket er 20% flere end i Det er glædeligt, at så mange gør brug af siden, og vi vil derfor fortsat opdatere og videreudvikle siden i takt med behovet. Foreningens info-kanal vil fortsat være stedet, hvor aktuelle emner og nyheder vil blive præsenteret.

2 Landsmøde i FDA (sammenslutningen af Forenede Danske Antenneanlæg) I lighed med de forgangne år deltog repræsentanter fra bestyrelsen i november i FDA s landsmøde. Det var en spændende og givtig dag med flere temamøder samt med udstillinger, hvor den sidste nye teknik blev præsenteret og morgendagens trend diskuteret. Programudvalget Bestyrelsen nedsatte et programudvalg, som kom til at bestå af John Julius, Bjarne Sinding, Erik Olsson samt undertegnede var 5. år, hvor programudvalget skulle forsøge at dele sol og vind lige og således sammensætte og indkøbe programmer til Som noget helt nyt skulle der sammensættes programmer til 3 pakker mod tidligere år kun 2 programpakker. Budgettet til indkøb af betalingsprogrammer blev på sidste års generalforsamling vedtaget til henholdsvis ca kr. pr. medlem for mellempakken og ca kr. for den fulde programpakke. Da de seneste to brugerafstemninger havde vist næsten identisk rækkefølge af, hvilke programmer man helst ville se, og da der ikke var kommet væsentlige programnyheder siden sidste afstemning, besluttede programudvalget at basere deres arbejde på de anbefalinger, medlemmerne havde givet ved seneste brugerafstemning. Implementering af den 3. programpakke betød desværre også, at det var nødvendigt at rykke rundt på en del kanaler, hvorfor genindstille tv-apparaterne rundt i husstandene var uundgåelig. Det er selvsagt ikke det, vi bliver mest populære på, men for at hjælpe dem som ikke lige er helt dus med indstilling af tv-apparatet, havde vi fået Mølholm Radio & TV til at lave et godt tilbud, hvilket rigtigt mange gjorde brug af. Status 3-pakkestruktur Fra midten af november annoncerede vi i Trekantens Folkeblad, på info-kanalen samt på vores hjemmesiden, at der ville blive mulighed for at vælge mellem 3 programpakker fra For at sikre at så mange som muligt fik taget stilling til, hvilken pakke de ønskede i 2009 inden udgangen af 2008, havde vi endvidere gjort det gratis at skifte programpakke, såfremt vi fik besked herom senest 8. december. På trods af vores ihærdige forsøg på at få alle, der ville skifte pakke, til at træffe deres valg inden vi gik ud af 2008, kom der alligevel en del henvendelser i januar/februar fra medlemmer, som alligevel ønskede at skifte pakke. På trods af denne tilvænningsperiode er det vores fornemmelse, at den nye struktur med 3 programpakker er blevet vel modtaget blandt medlemmerne. Fordelingen mellem pakkerne viser da også, at vi har ramt rigtigt, idet antallet af medlemmer som ønsker hhv. mellempakken og fuldpakken er pænt fordelt.

3 Grundpakke: 200 Mellempakke: 752 Fuldpakke: 1912 For Dansk Kabel TV har det været en ganske stor opgave at monterer pakkefiltre op eller skifte pakkefiltre, hvilket strakte sig over en del uger. For foreningens kasserer har det ligeså været en meget stor opgave med først at registrere de op mod 800 nye pakkevalg fra december og frem og efterfølgende at udsende nye opkrævninger i januar. Jeg tror godt, jeg kan sige på alle impliceredes vegne, at det er godt, vi ikke skal sådan en tur igennem hvert år, for det har været en meget stor opgave for alle. Nyt foreningsprogram Foreningens medlems- og økonomiprogram har i flere år stået for at skulle skiftes ud, idet det DOS baserede program får sværere og sværere ved at fungere under nutidens Windows operativsystemer. Efter at have undersøgt flere muligheder valgte vi sidste år at investere i et nyt program kaldet WinKas. Selv om vi alle nok regnede med, at der skulle bruges en del tid med at få det nye program op at køre viste det sig alligevel at det var en længere proces, men programmet kører nu efter hensigten, om end alting jo kræver sin tilvænning. Kasserer skift Det helt ekstraordinære store arbejdspres, som opstod i forbindelse med dels implementering af det nye foreningsprogram og dels ved indførslen af den 3. programpakke, har desværre været medvirkende årsag til, at foreningens kasserer Rygo Møller er nået til den konklusion, at opgaven som kasserer er blevet for stor. Efter 40 år i bestyrelsen for har Rygo Møller således valgt at stoppe som kasserer og udtræde af bestyrelsen med virkning fra denne generalforsamling for at hellige sig sin familie og øvrige fritidsinteresser. Der skal fra bestyrelsens side lyde en meget meget stor tak for en ganske enestående indsats med frivilligt foreningsarbejde igennem 40 år! Som ny kasserer har bestyrelsen konstitueret bestyrelsesmedlem Kim Østergaard Nielsen. I erkendelse af at kasserer funktionen efterhånden har nået et omfang, der gør det meget svært for nogen at påtage sig denne opgave i den sparsomme fritid, vi alle har nu til dags, har bestyrelsen besluttet at lade foreningens revisor over tage en større del af kassererens hidtidige arbejdsopgaver. Revisoren vil fremover også stå for bl.a. bogføring, momsregnskab, opkrævning af kontingent m.m. Vi håber således, at de resterende opgaver, som bl.a. tæller kontakt til medlemmerne vedr. tilslutning og pakkeskift samt mere traditionelle kassereropgaver som godkendelse og betaling af fakturaer vil være af et omfang, som er foreneligt med, at det skal løses i fritiden.

4 Fremover er der endvidere skåret ned i kassererens træffetid. Svares der ikke, når man ringer, vil telefonsvareren give besked om, hvornår han kan træffes, eller man kan indtale en besked, såfremt man ønsker at blive kontaktet. Vi opfordrer ligeledes til, at man bruger foreningens hjemmeside, såfremt man ønsker at kontakte kassereren. Som noget nyt vil opkald vedr. fejl på anlægget skulle fortages til et nyoprettet servicetelefonnummer. Bestyrelsesmedlemmerne vil på skift have vagten med at tage mod opkald på servicetelefonen. Der skal gøres opmærksom på, at Servicetelefonen alene skal bruges i forbindelse med rapportering af eventuelle fejl på anlægget - andre henvendelser skal rettes direkte til kassereren. 40 års Jubilæum 2008 var også året, hvor foreningen kunne fejre sit 40 års jubilæum, hvilket blev markeret med et stort åbent telt-arrangement på torvet i Børkop. Bestyrelsen samt foreningens leverandører var friske fra morgenstunden, og dagen igennem blev der demonstret bl.a. HD-TV, Digitalt tv samt Internet og IP-telefoni. Lagkager og kaffe efterfulgt af grillpølser og fadøl var med til, at der også var lidt godt til ganen. Arrangementet havde en overvældende tilslutning, og på bestyrelsens vegne vil jeg gerne sige en stor tak for opbakningen fra medlemmer og samarbejdspartnere. Lidt om fremtiden har fortsat en sund økonomi, og med fortsat vækst i antallet af medlemmer er vi godt rustet til fremtiden. Vi som medlemmer skal stadig være bevidste om, at vi er en lokal antenneforening, som er ejet og drevet af medlemmerne med de styrker og muligheder, det giver! Det er vigtigt at huske, at vi selv har den direkte indflydelse på, hvad der skal komme ud af stikket, ligesom vi som medlemsejet forening ikke skal tjene penge på de produkter, der tilbydes på vores net. Selv om nogle vil hævde, at vores fuldpakke er blevet meget dyr i forhold til de tidligere år med kun to pakker at vælge imellem, er vi fortsat blandt regionens absolut billigste antenneforeninger samtidig med, at vi kan tilbyde noget nær landets største udbud af produkter inden for radio, tv, bredbånd og IP-telefoni! Den fremtidige konkurrencesituation Indrømmet - det kan være svært at gennemskue de professionelle aktørers gode tilbud, og tilbuddene kan være fristende, når man ser de farvestrålende brochurer eller når Robert fra Boxer-reklamerne springer hen over skærmen, men jeg kan kun opfordre til, at man tager lommeregneren frem, hvis man føler sig fristet. Sæt et regnestykke op, som dækker et helt år og regn så på, hvad det kommer til at koste, for at få sit behov for TV, Internet osv. dækket husk at læse det som står med småt

5 Vi er overbevist om, at langt langt de fleste vil finde frem til at de ikke kan få en tilsvarende løsning billigere end den de i dag får som medlem hos. Selv om Profiber efterhånden har rullet sit fibernet ud i hele vores forsyningsområde, og enkelte medlemmer har meldt sig ud af foreningen på den konto, snakker vi kun omkring 1% af medlemmerne, og så har vi endda allerede haft fornøjelsen af at byde de første medlemmer velkommen tilbage igen! Fremtidens tv-udbud Sidste år vurderede vi, at udbuddet af tv-kanaler på markedet fortsat vil stige de kommende år, og vi kan i år kun bekræfte denne udvikling, idet tv-selskaberne på trods af finanskrise med mere fortsat lancerer nye tv-kanaler. Det er dog med nogen bekymring, at vi må konstatere, at populærere sportsrettigheder flyttes fra eksisterende tv-kanaler over på nye kanaler i et forsøg på tvinge os tv seere til at købe de nye kanaler. Senest har Viasat brugt denne manøvre, idet landsholdets udekampe tidligere har været vist på TV3, men nu behændigt er flyttet over på den nye kanal TV3 PULS. Sidste år besluttede vi at indføre den 3. programpakke fra 2009, hvilket har givet mulighed for at tilgodese de medlemmer, som ønskede flere programmer, uden det går ud over dem, som gerne vil se de mest populære betalingsprogrammer, men ikke er interesseret i at betale væsentligt mere end tidligere. Afslutning Til sidst vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke de øvrige bestyrelsesmedlemmer for den indsats, de har ydet det forgangne år og samtidig sige tak for godt samarbejde. Dette var formandens beretning, og jeg håber den har givet generalforsamlingen et indblik i foreningens aktiviteter det forgangne år og et lille kik ud i fremtiden. Jeg overgiver hermed beretningen til generalforsamlingen. Børkop den 27. april Per Westphal Formand

Generalforsamling 25. april 2007

Generalforsamling 25. april 2007 Formandens beretning for året 2006 Indledning Indledningsvis vil jeg starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke, hvorefter jeg går over til udviklingen i det forgangne år. Foreningens

Læs mere

Generalforsamling 22. april 2010

Generalforsamling 22. april 2010 Formandens beretning for året 2009 Indledning Indledningsvis vil jeg starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke, hvorefter jeg går over til udviklingen i det forgangne år. Foreningens

Læs mere

Generalforsamling 26. april 2006

Generalforsamling 26. april 2006 Formandens beretning for året 2005 Indledning Indledningsvis vil jeg starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke og derefter gå over til udviklingen i det forgangne år. Foreningens

Læs mere

Generalforsamling 20. april 2005

Generalforsamling 20. april 2005 Formandens beretning Indledning Jeg vil indledningsvis starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke samt udviklingen det forgangne år. Foreningen forsyningsområde dækker byerne Brejning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2016 31.12.2016. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Jørn Holst fra Stofa, der er vores daglige kontaktperson.

Læs mere

Problemerne i den forbindelse, kan risikere at ramme mange hundrede tusinde installationer i Danmark.

Problemerne i den forbindelse, kan risikere at ramme mange hundrede tusinde installationer i Danmark. FENSMARK ANTENNEFORENING V/formand Henning Dueholm Tjørnevej 7, Fensmark, 4684 Holmegaard Tlf. 55 50 55 85 hverdage 8 00-16 00 Hjemmeside: http://www.fensmarknet.dk E-mail: fa@fensmarknet.dk Fensmark Antenneforenings

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2018 31.12.2018. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa. Endvidere en velkomst

Læs mere

lnternettet kører stabilt, der har været ganske få uregelmæssigheder i løbet af året. IØrl.ing Kabelnet - Generalforsamling 2015

lnternettet kører stabilt, der har været ganske få uregelmæssigheder i løbet af året. IØrl.ing Kabelnet - Generalforsamling 2015 IØrl.ing Kabelnet - Generalforsamling 2015 Referat fra den ordinære generalforsamling i Tørring Kabelnet, torsdag den 19-02-2015 kl. 19:30 på Tørringhus Dagsorden: t. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning.

Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning. Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning. Året 2012 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. Vi fejrede 40 års jubilæum på Pejsegården, hvor mange af vores medlemmer mødte

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Dagsorden 1. Valg af dirigent Tis dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk

Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk Årsberetning 2011 2012 Digitalisering, ved generalforsamlingen 2011 omtalte vi vores arbejde med at indføre Boxers TV kanaler. Dette blev realiseret i november.

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Hyldekærparkens Grundeejerforening Hyldekærparken 20, Tlf. 46 73 05 47 2. august 2006 Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Grundejerforeningens

Læs mere

Rødding Antenneforening

Rødding Antenneforening Referat af Rødding Antenneforenings ordinære generalforsamling onsdag d. 26. marts 2014 kl. 19:30 i hjørnelokalet i Røddinghus. Valg af dirigent Dagsorden/referat Leif Folke valgt. Beretning om foreningens

Læs mere

Faaborg By s Antenneforening

Faaborg By s Antenneforening ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FAARBORG BYS ANTENNEFORENING MANDAG DEN 22. APRIL 2013 KL.1900 på Hotel Faaborg Fjord Svendborgvej 175 5600 Faaborg Bestyrelsens beretning for året 2012 I henhold til foreningens

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011 - referat

Ordinær generalforsamling 2011 - referat Klintebjerg Antenneforening Skærbæk, den 22. marts 2011 Ordinær generalforsamling 2011 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 22. marts 2011, kl. 19:00 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

HOAF s generalforsamling 2011

HOAF s generalforsamling 2011 2. Formandens beretning for 2010 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2010 (udsendt) 4. Forslag fra bestyrelse og medlemmer: Fra bestyrelsen: 4a. Præcision af foreningens vedtægters 4 med tilføjelsen:

Læs mere

DIANALUND ANTENNEFORENING. ordinær generalforsamling. onsdag den 30. marts 2011 kl. 19,00 i. Holbergskolens Multisal

DIANALUND ANTENNEFORENING. ordinær generalforsamling. onsdag den 30. marts 2011 kl. 19,00 i. Holbergskolens Multisal DIANALUND ANTENNEFORENING ordinær generalforsamling onsdag den 30. marts 2011 kl. 19,00 i Holbergskolens Multisal Referat 1. Valg af dirigent. Knud Erik Kamstrup valgt 2. Beretning. Dianalund Antenneforenings

Læs mere

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning.

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Året 2011 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. 2011 var året hvor slukningen af analoge kanaler fortsatte fra sidste år, og

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013!

Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013! N0RACERSMINDE ANTENNEfORENING Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013! Jubilæum: I år er det 25 år siden foreningen blev stiftet. Grundlaget var at sikre vores område mod paraboler,

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Hjemmeside: www.svantenne.dk email:svantenne@mail.dk tlf.: 5929 31 12 Bilag 2 Bestyrelsens beretning 2006-07 Status for Svebølle Antenneforening. 853 (+12) medlemmer. Årets resultat

Læs mere

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening... dit lokale fibernet som kombinerer fremtidens muligheder med nutidens teknologi - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Nørhalne

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Hjemmeside: www.svantenne.dk email:svantenne@mail.dk tlf.: 5929 31 12 Bestyrelsens beretning 2007-08 Status for Svebølle Antenneforening. 860 (+7) medlemmer. Årets resultat blev

Læs mere

Antennelauget MASTEN

Antennelauget MASTEN Vedtægter for Antennelauget MASTEN Hvalsø 1. Antennelaugets hjemsted er Kirke Hvalsø by. 2. Antennelauget består af medlemmer af de foreninger og enkelte husstande, som fremgår af bilag 1. Stk. 2. Foreningerne

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.04.2015 31.12.2015. Indledning: På bestyrelsens vegne vil jeg nu aflægge beretning for perioden fra d. 01.04.2015 frem til d. 31.12.2015. Sidste år besluttede vi

Læs mere

Rødding Antenneforening

Rødding Antenneforening Rødding Antenneforenings ordinær generalforsamling 2016 Torsdag d. 31. marts 2016 kl. 19:30 i hjørnelokalet i Røddinghus. 1. Valg af dirigent Gert Sørensen modtog valget Dagsorden 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information. Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

www.brugerforening.dk

www.brugerforening.dk Bestyrelsens årsberetning Næstved, den 15. oktober 2011. for perioden 18. november 2010 24. oktober 2011 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 24.oktober 2011. www.brugerforening.dk Velkommen

Læs mere

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent.

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent. Referat af generalforsamling mandag den 25. marts 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Aflæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse

Læs mere

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Afdeling 1-1011 Toftegård Mødedato: 23. august 2012 Sted: Herlev Bygade 92B, Salen Deltagere: Poul Erik Ottosen, Poul-Erik Rødvang Dato

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundet Antenneforening i Kobbelhusenes fællesbygning Ringdams Kobbel 1 19 januar 2017 kl.19:30

Referat Generalforsamling i Grundet Antenneforening i Kobbelhusenes fællesbygning Ringdams Kobbel 1 19 januar 2017 kl.19:30 Referat Generalforsamling i Grundet Antenneforening i Kobbelhusenes fællesbygning Ringdams Kobbel 1 19 januar 2017 kl.19:30 21-01-2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent Helmuth Schmidt blev valgt 2. Beretning

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for perioden 25. oktober 2011 26. marts 2012 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 26. marts 2012.

Bestyrelsens årsberetning for perioden 25. oktober 2011 26. marts 2012 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 26. marts 2012. Næstved, den 27. februar 2012. Bestyrelsens årsberetning for perioden 25. oktober 2011 26. marts 2012 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 26. marts 2012. Brugerforeningen Stofa Næstved

Læs mere

Formandsberetning for året 2011 Holme-Olstrup Antenneforening

Formandsberetning for året 2011 Holme-Olstrup Antenneforening Formandsberetning for året 2011 Holme-Olstrup Antenneforening Ordinær generalforsamling i Holme-Olstrup Forsamlingshus Stationsvej 55, Holme Olstrup, 4684 Holmegaard den 27. marts 2011 - kl. 19.30 1 Indledning

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2012 kl. 19.30 på Gandrup Kro.

Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2012 kl. 19.30 på Gandrup Kro. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2012 kl. 19.30 på Gandrup Kro. Der var fremmødt 58 stemmeberettigede medlemmer. Velkomst ved formand Flemming Madsen. 1: Valg

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud.

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud. Beretning 2011. Vi har igen haft et travlt år med meget arbejde i anlægget. Vi har udskiftet en hel del kabler på grund af gamle skader. Vi lægger kun de bedste kabler ned, så signalet bliver så optimalt

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2012 8/3-2012 Nørhalne forsamlingshus

REFERAT GENERALFORSAMLING 2012 8/3-2012 Nørhalne forsamlingshus REFERAT GENERALFORSAMLING 2012 8/3-2012 Nørhalne forsamlingshus 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virksomhed i det forløbende år. 3) Aflæggelse af regnskab. 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. 1. Valg af dirigent Dagsorden Til dirigent foreslog bestyrelsen laugets

Læs mere

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret.

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 3. marts 2011 kl. 19.30 på Vester Hassing Kro. Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Velkomst ved formand

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014

Bestyrelsens beretning for 2014 Bestyrelsens beretning for 2014 Dette er bestyrelsens beretning om, hvad der er sket siden sidste generalforsamling. Ændring i bestyrelsen Bestyrelsesmedlem for boligorganisationer Lars Peter Jensen forlod

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforening generalforsamling maj 20121

Beretning Nøragersminde Antenneforening generalforsamling maj 20121 seragershinde ANTENNEfORENING Beretning Nøragersminde Antenneforening generalforsamling maj 20121 Vision: Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den rnålsætninq, vi altid har arbejdet ud fra,

Læs mere

Velkommen til Ringsted Antenneforenings Generalforsamling

Velkommen til Ringsted Antenneforenings Generalforsamling Velkommen til Ringsted Antenneforenings Generalforsamling Først vil jeg bede alle om at tjekke deres mobiltelefoner, for at disse er på lydløs. Bestyrelsens beretning for 2018: Dette er bestyrelsens beretning

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2017 31.12.2017. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa, der er vores nye daglige

Læs mere

Birkelse Ryaa Antenneforening FORMANDENS BERETNING 2010

Birkelse Ryaa Antenneforening FORMANDENS BERETNING 2010 Birkelse Ryaa Antenneforening Birkelse 2. marts 2011 FORMANDENS BERETNING 2010 Så er vi igen samlet til generalforsamling i Antenneforeningen, denne gang er det 8 gang vi er samlet. Vi skal se tilbage

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2008!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2008! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2008! Nøragersminde antenneforening blev stiftet for 20 år siden. Den 19. Januar1988 afholdt Nøragersminde antenneforening stiftende generalforsamling

Læs mere

GENERALFORSAMLING Med følgende dagsorden:

GENERALFORSAMLING Med følgende dagsorden: GENERALFORSAMLING Der indkaldes til ordinær generalforsamling tirsdag den 19. juni 2018 kl. 19.00 i stueetagen i 4. Maj Kollegiets Festsal, Østerbæksvej 91, 5230 Odense M. Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Motivation for valg af fremtidig samarbejdspartner Behandles under dagsordenens pkt. 5.

Motivation for valg af fremtidig samarbejdspartner Behandles under dagsordenens pkt. 5. Motivation for valg af fremtidig samarbejdspartner Behandles under dagsordenens pkt. 5. Vi i bestyrelsen har siden sommeren forrige år været optaget af et længerevarende strategiarbejde, der har haft til

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. onsdag den 18. marts 2009 kl. 19,00. Holbergskolens Multisal. Dagsorden:

Referat fra ordinær generalforsamling. onsdag den 18. marts 2009 kl. 19,00. Holbergskolens Multisal. Dagsorden: DIANALUND ANTENNEFORENING Referat fra ordinær generalforsamling onsdag den 18. marts 2009 kl. 19,00 Holbergskolens Multisal 1. Valg af dirigent. Knud Erik Kamstrup valgt Dagsorden: 2. Beretning Ved sidste

Læs mere

Varde Antenneforening Beretning 2011-2012

Varde Antenneforening Beretning 2011-2012 Varde Antenneforening Beretning 2011-2012 Pr. 1. oktober 2012 havde Varde Antenneforening 9.091 medlemmer, hvilket er et uændret medlemsantal i forhold til sidste år. Antenneforeningen har hermed en dækning

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2010!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2010! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2010! Vision: Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores

Læs mere

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen 1. Valg af dirigent. Efter forslag fra bestyrelsen blev John Gylling valgt som dirigent Dirigenten konstaterede at generalforsamling

Læs mere

Antenneforeningen Ejby Strand

Antenneforeningen Ejby Strand . Antenneforeningen Ejby Strand Bittensvej 5, Ejby 4070 Kirke Hyllinge Tlf. 22 74 76 64 info@ejbyantenne.dk 22. februar 2015/ Til alle medlemmer Generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.30 i

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år til godkendelse. 3. Aflæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i år

Læs mere

Faaborg By s Antenneforening

Faaborg By s Antenneforening Referat fra Faaborg By s Antenneforening Ordinær generalforsamling Mandag den 20. april 2009 kl. 19:00 På restaurant Klinten i Faaborg Fremmøde: Bestyrelsen: Erik Andersen, Per Smith, Finn Junker og Ib

Læs mere

Antennelauget MASTEN

Antennelauget MASTEN Sammenskrivning af vedtægter for Antennelauget MASTEN dateret 4. marts 2014 med ændring af vedtægterne som endeligt vedtaget på ekstraordinær laugsforsamling den 2. februar 2016 (ændringerne er angivet

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 24. marts 2014

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 24. marts 2014 Referat fra Repræsentantskabsmøde den 24. marts 2014 Til stede repr. Fra Himmerland afd. 19-23-24-40-42-51, Bohrparken, C.W. Obel kollegiet, Esbjergparken, Højlundsparken, Mjel, Møllegaarde, Rebildparken,

Læs mere

Skrevet af Administrator Søndag, 3. december :48 - Senest opdateret Torsdag, 7. december :54

Skrevet af Administrator Søndag, 3. december :48 - Senest opdateret Torsdag, 7. december :54 Der bliver delt information rundt fra Fibia til alle husstande i løbet af d. 3. og 4. dec efterhånden som vores faste omdelere kommer rundt. Informationen er et tilbud om at vi i grundejerforeningen kan

Læs mere

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter 1.: Navn og hjemsted: Laugets navn: Herlufmagle-Gelsted Antennelaug. Laugets hjemsted: Gelsted. 1.: Navn og

Læs mere

--- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed ---

--- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed --- Nyhedsbrev, 2011-2 Haslev Antennelaug, din lokale leverandør af tv, radio, bredbånd og telefoni --- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed --- TV signalerne fra Haslev Antennelaug

Læs mere

Velkommen til generalforsamling. 27. oktober 2014

Velkommen til generalforsamling. 27. oktober 2014 Velkommen til generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskab til godkendelse 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 25. MAJ 2005, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Dette er bestyrelsens beretning om hvad, der er sket siden sidste generalforsamling.

Dette er bestyrelsens beretning om hvad, der er sket siden sidste generalforsamling. Bestyrelsens beretning for 2017: Dette er bestyrelsens beretning om hvad, der er sket siden sidste generalforsamling. Bestyrelsen: Ved sidste års generalforsamling blev Bo Gringer Nielsen, daværende næstformand

Læs mere

Beretning Antenneforeningens 41. beretning.

Beretning Antenneforeningens 41. beretning. Beretning 2013. Antenneforeningens 41. beretning. Året 2013 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. Bestyrelsen har i løbet af året holdt bestyrelsesmøder, en del af disse møder

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling. i Nykøbing Sjælland Antenneforening. tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00. i aulaen på Grundtvigsskolen.

Ekstraordinær generalforsamling. i Nykøbing Sjælland Antenneforening. tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00. i aulaen på Grundtvigsskolen. Ekstraordinær generalforsamling i Nykøbing Sjælland Antenneforening tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00 i aulaen på Grundtvigsskolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. 194 stemmer heraf

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 34 stemmeberettigede medlemmer. Ad 1. Valg af dirigent. Formanden Kjeld

Læs mere

Aabybro Antennelaug, Generalforsamling mandag den 13. februar 2013.

Aabybro Antennelaug, Generalforsamling mandag den 13. februar 2013. Aabybro Antennelaug, Generalforsamling mandag den 13. februar 2013. Formandens beretning: Jeg vil gerne byde velkommen til den 39. ordinære generalforsamling i Aabybro Antennelaug. Konstituering: Efter

Læs mere

Gørding Antenneforening

Gørding Antenneforening Informationsmøde Gørding Idræts- og Kulturcenter Onsdag 26. november 2014 Dagsorden: Velkommen Præsentation m. priser Pause m øl, vand brød. Spørgsmål Stofa En trussel eller nye muligheder? Vi skal som

Læs mere

Formandens beretning for 2012. Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013. Kære medlemmer

Formandens beretning for 2012. Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013. Kære medlemmer Formandens beretning for 2012 Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013 Kære medlemmer Efter at vi nu har etableret os med YouSee's programpakker, så skulle man måske mene, at der ikke kan være så

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense.

Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense. Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense. Fra RFA deltog: Mogens E / Jan J / Asmund N / Erling N / Karsten Richardt / Klaus V Afbud: Lonnie N / Carsten L / Karsten R Fra

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING

REFERAT GENERALFORSAMLING REFERAT GENERALFORSAMLING 05-03-2008 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år 3) Aflæggelse af regnskab 4) Meddelelse af bemyndigelse i h. t. 23 5) Eventuelle forslag 6)

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015 Indledning Antenneforeningen har ved årsskiftet i alt 984 medlemmer, hvilket er et fald på 3 medlemmer i forhold til år 2012. Vi udbyder p.t. 3 tv-pakker og antallet fordeler sig på 293 stk. med grundpakke,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Holme Olstrup Antenneforening. Vedtægter for Holme Olstrup antenneforening

Holme Olstrup Antenneforening. Vedtægter for Holme Olstrup antenneforening Vedtægter for Holme Olstrup antenneforening 1 Foreningens navn er "Holme-Olstrup Antenneforening" - forkortet og omtalt som Antenneforeningen i efterfølgende paragraffer. 2 Antenneforeningens formål: Foreningens

Læs mere

Der afholdes ordinær generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.00 i Svinninge forsamlingshus. Dagsorden ifølge vedtægterne.

Der afholdes ordinær generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.00 i Svinninge forsamlingshus. Dagsorden ifølge vedtægterne. Svinninge Antenneforening Ekstrabetaling. 29-01-2013. Nogle medlemmer har modtaget et girokort med regulering af priser for 2012. Dette skyldes at pakkevalget pr. 1/9 2012 ikke blev regulert dengang. Da

Læs mere

Toftlund Bynet. Generalforsamling 2013

Toftlund Bynet. Generalforsamling 2013 Toftlund Bynet Generalforsamling 2013 Vi befinder os i foreningens jubilæumsår Antenneforeningen for Toftlund By blev stiftet i september 1973, og vi kan så til efteråret fejre vores 40 års jubilæum. Jeg

Læs mere

Generalforsamling Velkommen Dirigent- Flemming. Året 2004:

Generalforsamling Velkommen Dirigent- Flemming. Året 2004: Generalforsamling 2005 Velkommen Dirigent- Flemming Året 2004: Det har ikke været et år, der vil blive husket for en væsentlig stigning i antal medlemmer. Men der er heller ingen der har meldt sig ud.

Læs mere

Vedtægter for Faaborg By s Antenneforening

Vedtægter for Faaborg By s Antenneforening Vedtægter for Faaborg By s Antenneforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Faaborg By s Antenneforening. Foreningens hjemsted er formandens adresse. at være medlemmernes talerør i alle forhold vedrører

Læs mere

Når medlemmerne henvender sig til YouSee med problemer på internettet får de hver gang at vide, at det er vores anlæg, der er noget galt med.

Når medlemmerne henvender sig til YouSee med problemer på internettet får de hver gang at vide, at det er vores anlæg, der er noget galt med. Beretning 2018 Sidst på året 2017, var der en kreds af borgere, der ønskede at få lagt fiber ind i stedet for antenneforeningens kobbernet. Vi var selvfølgelig i bestyrelsen meget imod dette, da det ville

Læs mere

Varde Antenneforening Beretning 2012-2013

Varde Antenneforening Beretning 2012-2013 Varde Antenneforening Beretning 2012-2013 Pr. 1. oktober 2013 havde Varde Antenneforening 8.983 medlemmer, hvilket er en tilbagegang på 108 medlemmer. Antenneforeningen har dermed en dækning på ca. 90%

Læs mere

Vedtægter for A/F Hasselhøj

Vedtægter for A/F Hasselhøj A / F Hasselhøj 01.04.2001 2990 Nivå Vedtægter for A/F Hasselhøj 1 Foreningens navn er: Antenneforeningen Hasselhøj, skrives A/F Hasselhøj 2 Foreningens leveringsområde er: Anlægget sikrer leverance af

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her

Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her Du får det hele i ét stik Hos Stofa vil vi gerne have tilfredse kunder. Derfor gør vi os umage med alt, hvad vi laver. For dig

Læs mere

Tinglev Antenneforening

Tinglev Antenneforening Tinglev Antenneforening Ekstra ordinær Generalforsamling onsdag den 2. november 2011 kl. 19.00 i Borgerhuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering fra bestyrelsen 3. Nye programpakker 4. Samarbejde

Læs mere

Generalforsamlingen - Februar 2013

Generalforsamlingen - Februar 2013 Generalforsamlingen - Februar 2013 Generalforsamling i Bjæverskov Forsamlingshus, Ringstedvej 546, 4632 Bjæverskov. Tirsdag den 12. februar 2013 kl. 19.30 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af budgetgeneralforsamling november 2006

Referat af budgetgeneralforsamling november 2006 Pærevangen 21, kld. DK-2765 Smørum www.frugtvangen.dk bolignet@frugtvangen.dk Referat af budgetgeneralforsamling november 2006 År, 2006, den 22.november kl. 19.55 afholdes budgetgeneralforsamling i Bolignet

Læs mere

Generelt kan det siges, at kvaliteten af signalforsyningen har været god.

Generelt kan det siges, at kvaliteten af signalforsyningen har været god. 1 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Generalforsamling den 14. marts 2012. Generelt. Odder Antenneforening har igen i 2011 haft et godt år. Generelt kan det siges, at kvaliteten af signalforsyningen har været

Læs mere

BERETNING GENERALFORSAMLING 28. januar 2016 ANTENNEFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1

BERETNING GENERALFORSAMLING 28. januar 2016 ANTENNEFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1 BERETNING GENERALFORSAMLING 28. januar 2016 ANTENNEFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1 Vores medlemstal er det sidste år svundet lidt. Sidste år var vi 311 medlemmer. Ved dette årsskifte var vi 303 medlemmer.

Læs mere

Dianalund Antenneforening www.dianalund-antenneforening.dk CVR-nr. 11 86 40 90 Nordea 2301 0301535899

Dianalund Antenneforening www.dianalund-antenneforening.dk CVR-nr. 11 86 40 90 Nordea 2301 0301535899 DIANALUND ANTENNEFORENING ordinær generalforsamling tirsdag den 4. marts 2014 kl. 19,00 i Dianalund Borgerhus, Sømosevej 44, 4293 Dianalund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carl Andersen valgt. 2. Beretning.

Læs mere