AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING"

Transkript

1 B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 25. MAJ 2005, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst til de fremmødte. Stofas repræsentant er forhindret i at komme i aften. Dagsorden punkt 1: Ole Dalsgaard vælges. Generalforsamlingen erklæres for lovligt og beslutningsdygtig. Dirigenten oplæser dagsorden, samt regler for afholdelse af denne generalforsamlingen. Der er 30 stemmeberigtige. Indlæg skal ske fra talerstolen. Dirigenten: Dagsorden punkt 2, beretning. Dagsorden punkt 2: Beretning v/formanden. Bestyrelsen arbejder ud fra den opgave, som den plejer, nemlig at forsyne Nøragersminde Antenneforenings område, med det bredeste, lovlige programudbud til de mest økonomiske priser. TV 2 lanceret Charlie der yderligere udfordrede prisstrukturen på anlægget. Vi vil se flere udfordringer fra programudbydere, der går efter det lukrative reklamemarked. TV 2 gør sig salgsklare, og på den måde vil se endnu flere større og dyrere markedsføringstiltag, og flere nye betalingskanaler. Er godt eksempel på dette er også TV 3 med 3 sportskanaler, der med en gennemtænkt prisstruktur optager 3 kanaler med sport. På et frit marked vil vi se udbydere der alle ønsker at beslaglægge et maksimalt antal kanaler på anlæggene. Et stigende kommercielt og taktisk udbyder marked stiller et øget krav til de enkelte bestyrelser i antenneanlæggene. Som lovet på sidste års generalforsamling har bestyrelsen også arbejdet med denne problematik, som det fremgår at bestyrelsens forslag under punkt 5 på indkaldelsen til denne generalforsamling. Antenneanlægget blev etableret i 1989 med det udgangspunkt at sikre området de TV programmer der eller var nødvendige at tage ned med en parabol. Vi ønskede altså at være et bæredygtigt alternativ til at den enkelte skulle købe en parabol.

2 Ser vi på antallet af parabolantenner på tagene i foreningens område må vi sige at det er lykkedes bestyrelsen at få medlemmer på anlægget i stedet for at den enkelte husejer selv skulle opsætte en eller flere paraboler på tagene. Efter omlægning af anlægget til 2 vejs anlæg, hvor vi også havde mulighed for at tilbyde højhastigheds Internet StofaNet, fik vi også mulighed for at tilfredsstille de få, primært ældre, der ønskede at modtage de samme kanaler som man kunne modtage på deres tagantenne. Altså danske og nabolandskanaler der var gratis. Vi besluttede at tilbyde denne pakke 1. Dog er der kun ganske få tilsluttede denne pakke, da de fleste ønsker at have mulighed for at kunne se de betalingskanaler anlægget tilbyder. Anlægget består altså af de 2 modtagemuligheder, man kunne have hvis ikke anlægget var i området: De kanaler man ellers skulle bruge en/flere paraboler til at modtage (98,5 %) De kanaler man kan modtage med tagantenne ( ca. 1,5 % ) Anlægget forsyner i dag 781 medlemmer, mod 708 medlemmer sidste år, altså en stigning på 73 medlemmer eller en stigning på 10,5 % Det er tilfredsstillende. Siden generalforsamlingen beslutte at vi overdrog sendetilladelsen til Telia Stofa, har vi kun haft et fortsat godt samarbejde med Telia Stofa. Ombygning af anlægget gav os et anlæg, der blev forsynet med nye 2 vejs forstærkere, der også betød mindre fejl på anlægget. Vi må bare konstatere, at forstærkere der står ude på vejene og arbejder i døgnet rundt i alt slag vejr, ikke kan holde evigt. Med en stadig stigende gæld i vores anlæg, var der ikke basis for at vi selv kunne foretage denne investering. Så vi må sige, at det var en klog beslutning generalforsamlingen traf i Højhastighed Internet blev tilbudt dem, der var tilsluttet vores TV/Radio Kabel Net. På den måde havde vi et tilbud mere end vi havde før ombygningen, hvilket bestyrelsen hilser meget velkommet. Bestyrelsen varetager naturligvis brugerne af Stofa Net s interesse over for udbyderen, Telia Stofa, men vi blander os ikke i pris/forbrug eller hastigheds forhold. Det er alene et forhold mellem Telia Stofa, og den enkelte tilsluttede. Vi lader konkurrencen og den tekniske udvikling styre, også dette marked. Sidst har Stofanet lanceret 4 M bit hastighed. Det bestyrelsen koncentrer sin indsats på, er Kabel TV anlæggets stabilitet, og evt. mulighed for udvikling af anlægget, men ikke mindst stabiliteten i anlægget.

3 Dette gøres, i et stadigt godt og konstruktivt samarbejde med Telia Stofa. En udvikling der er til det bedste for alle parter. Som eksempel dette, kan nævnes vores Infokanal. Det er klart at Telia Stofa nu har et stort ønske i at udvikle informationen til TV/Radio brugene via Internettet, nu da anlægget jo er forsynet med dette. Men der er stor forståelse for at vi fortsætter med at kunne informere via Infokanalen. I et forsøg på at gøre Infokanalen mere interessant lancerede bestyrelsen en foto konkurrence på sidste års generalforsamling. Desværre blev denne lancering ikke bakket rigtigt op af medlemmerne, så jeg måtte også levere billeder til denne konkurrence under de præmisser der gjaldt for konkurrencen. Da der ikke kom noget forårsbillede for dette år besluttede bestyrelsen at stoppe denne konkurrence. Det er dog vigtig for bestyrelsen at have en kanal hvor vi hurtigt kan informere om ændringer på kanalen. Sidst skete det efter at afstemningen på TV 2 Charlie afgjorde, at bestyrelsen besluttede at tage kanalen af anlægget. En anden udfordring bestyrelsen har haft i det år der er gået, er som vi lovede på sidste års generalforsamling, nemlig en nutidig styring af de programudbud der vil komme imellem den vejledende programafstemning der foregår hvert andet år. Bestyrelsen mener at tiden er løbet fra en programafstemning om 50 øre. På den anden side skal vi heller ikke have en programstyring der er udemokratisk. Efter at have endevendt samtlige argumenter er bestyrelsen blevet enige om at fremsætte de 2 forslag som det fremgår under punkt 5 a og b. Da det bliver sværere og sværere at få aftaler om en 3 md. Prøvetid på vores prøvekanal har bestyrelsen i samarbejde med Telia Stofa besluttet at nedlægge denne mulighed. Vores medlemskab af FDA har bidraget med at bestyrelsen har været til flere emnemøder. Et stort emne for tiden er IP telefoni på antenneanlæggene. Med de tekniske løsninger der i dag findes, er det bestyrelsens og Telis Stofas opfattelse at IP telefoni ikke er egnet til at være et alternativ til det meget stabile og sikre fastnettelefoni vi er vandt til, og som brugerne vil sammenligne IP telefonien med. Det er dog ikke umuligt der på sigt vil mulighed for en løsning, som man kender fra USA. Nemlig en IP telefoniløsning, som vil være et supplement til fastnettelefonien. Dette vil være en internetbaseret løsning. Vi ser også i dag en rivende udvikling på mobiltelefonien, hvor flere og flere vælger denne form som telefon nr. 1, og undlader at få installeret fastnettelefoni.

4 FDA arbejder bl.a. i et visionsudvalg med at tænke i nye tanker omkring anvendelse af antenneanlæggene. Resultatet vil blive prescenteret på FDA s næste landsmøde. Beslutningsreferat fra sidste år blev lagt på INFO kanalen i 3 md, og på hjemmesiden. Dette vil naturligvis også ske efter denne generalforsamling. Vi regner med at beslutningsreferatet vil blive stående i ca. 3 md. Derefter tager vi det af igen, da det jo som bekendt kommer hele tiden, så dem der søger andre oplysninger, skal igennem referatet hver gang. Til gengæld vil referatet hele tiden stå på vore hjemme side. Det samme gør referaterne fra bestyrelsesmøderne. På vores hjemmeside finder du et meget større udvalg af informationer, såsom vedtægter, m.m.. Jeg vil gerne her på generalforsamlingen opfordre alle med adgang til Internettet at besøge vores hjemmeside. Til sidst vil gerne takke bestyrelsen for en god og saglig indsats i det forløbne år. Jeg vil også takke Telia Stofa for et godt og udviklende samarbejde i det forløbende år. Dirigenten: Så er beretningen stillet til diskussion. Beretning blev enstemmigt godkendt. Dirigenten: Næste punkt er aflæggelse af regnskab: Kasserer: Gennemgår regnskab. Er der spørgsmål. Freddy Augustsen: Spørger til budgettet og hvorfor kørselsudgifter stiger. Kasserer: Der forventes større aktivitet, blandt andet FDA s landsmøde. Dirigenten: Konstaterer, at regnskabet er godkendt. Dirigenten: Oplæser punkt 4: fastsættelse af kontingent, samt budget. Kasserer: Bestyrelsen foreslår uændret kontingent, kr. 25,00. Gennemgår budgettet. Lars Hansson: Ligger der aftale på de budgetterede reklameindtægter, og hvad skylder stigningen i betalingen til FDA. Kasserer: Der er aftale på reklameindtægter. Vi betaler FDA i et helt år i modsætning til sidste år. Dirigenten: Konstaterer, at kontingent og budget for det kommende år er godkendt.

5 Dirigenten: Oplæser punkt 5 a på dagsordenen, indkomne forslag. Formanden: Ideen bag forslaget uddeles til generalforsamlingen i bilag. Formanden motiverer forslaget primært med at det skal sikre alsidigheden på anlægget. Flere udbydere tilbyder pakker. Som eksempel kan nu nævnes, at Disney nedsætter prisen til det halve og kommer med en eller 2 kanaler mere. Lise Kunz: Vi skal da have samtlige Must Carry programmer. Det antal kan ikke ændres. Formanden: Ja, vi skal have de i lovgivningen fastsatte kanaler, men det kan ændres. Ole Dalsgaard: Det er princippet vi stemmer om. Lars Hansson: TV udbyderne fylder os med mange pakker. Hvorfor ikke bare stemme som vi plejer. Formanden: Mange starter med at give de første programmer på stemmesedlen alle point, og så er der ikke flere. Bestyrelsen kan ændre på den vejledende afstemning, men vi ønsker at medlemmerne kan se på stemmesedlen hvordan spredningen på anlægget vil blive. Erik Hansen: Vedtager vi også antal kanaler i hver sektion? Lars Hansson: Alle ønsker jo at sammensætte sit eget programvalg. Hvorfor ikke gøre som vi plejer? Formanden: Vi tager stilling til antallet af programmer i hver sektion for at opnå alsidigheden, da vi kun har et fast antal programmer til rådighed. Dog kan der komme en ny sektion der kan flytte antallet af programmer i en sektion. Det er mere princippet, angivet med de % satser i ser. Ole Dalsgaard: Ved godkendelse af forslaget har bestyrelsen ret til at buge denne fordeling. Lilly Tingsted: Skal nabolandssektionen fyldes op med tyske programmer? Lars Hansson: Hvorfor kan man ikke bare blande programmerne på stemmesedlen? Formanden: Vi ønsker også at blande programmerne på stemmesedlen, og sat ind i sektioner. Det er medlemmerne der bestemmer hvilke programmer der indgår i nabolandsprogrammer, men bestyrelsen vil nok ændre på afstemningen hvis der kun blev stemt på tyske programmer. Vi ønsker at sikre alsidigheden. Ole Dalsgaard: Det vil være eksempelvis 12 programmer at stemme på og de 6 vil komme på anlægget. Karsten Sørensen: Kan afstemningsformen ikke blive afgjort på hver generalforsamling

6 Dirigenten: Vedtages dette forslag er det det der gælder til noget andet besluttes. Erik Hansen: Har man tænkt på digitalisering? Dirigenten: Foreslår at der udelukkende tages stilling til forslaget, og henviser til eventuelt. Erik Hansen: Støtter forslaget. Johansen: Skal vi have 2 kanaler på fra andre nationale lande? Formanden: Ja, det er meningen med 2 kanaler fra andre nationaliteter. Dirigenten: Den næste afstemning vil ligne dette forslag ind til dette ændres. Formanden: Gennemgik de forskellige afstemningsformer der har været anvendt. John Rasmussen: Hvad skal vi bruge andre nationale programmer til hvis vi hellere vil se TV 2 Charlie? Formanden: Til at skabe et anlæg for alle. Alsidighed. TV 2 Charlie vil være under danske programmer. Lars Hansson: Alsidighed er godt, men gælder det ikke om hvad vi ønsker at se her i foreningen? Michael Rasmussen: Jeg vil give Lars Hansson ret. Dirigenten: Er der flere indlæg. Dirigenten: Sætter punktet til afstemning. 14 stemte for og 12 stemte i mod. Forslaget blev vedtaget. Dirigenten: Oplæser punkt 5 b på dagsordenen, indkomne forslag. Formanden: Motiverer forslaget med at bestyrelsen mener at tiden er løbet fra den situation hvor medlemmerne skal høres om en programstigning på 50 øre. Da det kun er ca. 30 % der deltager i afstemningerne er det bestyrelsens opfattelse, at medlemmerne mener at man har valgt en bestyrelse til at tage sig at beslutningen om væsentlige nye programmer imellem den vejledende afstemning. Det giver samtidig bestyrelsen et stærkere forhandlingsmandat. Dirigenten: Er der flere spørgsmål. Dirigenten: Sætter punktet til afstemning. 19 stemte for og 1 stemte i mod. Forslaget blev vedtaget.

7 Dirigenten: Oplæser punkt 5 c på dagsordenen, indkomne forslag. Jørgen Madsen: Motiverer sit forslag ved at pakke 1 indeholdt de programmer han ønskede incl. National Geographic, og da prisen var 1.000,- i stedet for kr ,- for en masse programmer der aldrig blev set, var valget let. Da National Geographic blev udskiftet med en tysk kanal fordi pakke 1. ikke indeholder betalingsprogrammer, opstod ideen med en 3.die pakke som angivet i forslaget. Spørger også om det ikke kan lade sig gøre at gennemføre programafstemning over Internettet. Det vil gøre det lette at afgive sin stemme. Ole Dalsgaard: Det kan godt lade sig gøre at stemme over nettet hvis det er det man ønsker. Formanden: Man skal tage stilling til at der kun er 1,5 % der har valgt pakke 1, og at 98,5 % så skal betale de udgifter der er forbundet med at etablere en ny pakke. Programleverandører har betinget sig i aftalerne at 80% af tilsluttede skal have mulighed for at se programmerne. Der skal også tages stilling til om vi skal have en programpakke uden medlemsindflydelse. Stofa har 2 anlæg med 3 pakke, hvor den 3.die pakke udelukkende består af danske programmer. Dirigenten: Betragter forslaget som om at hvis det vedtages, skal bestyrelsen arbejde videre med undersøge muligheden for en 3.die pakke. Jørgen Madsen: Ja, enig. Grunden til at kun 1,5 % har valgt pakke 1 er måske at der kun er de to valgmuligheder mellem kr ,- og kr.3.000,-. Det praktiske skal Stofa jo stå for. Dirigenten: Er der flere spørgsmål. Dirigenten: Sætter punktet til afstemning. 16 stemte for og 3 stemte i mod. Forslaget blev vedtaget. Dirigenten: Oplæser punkt 6, valg: Kasserer Herbert Bolbroe genvælges. Bestyrelsesmedlem Henning Grønvold genvælges. Suppleant Ole Dalsgaard genvælges. Suppleant Erling Hansen genvælges. Revisor Vagn Petersen genvælges. Revisor suppleant Leif Zeigler genvælges.

8 Dirigenten: Oplæser punkt 7, orientering fra Telia Stofa: Formanden: I Stofas fravær vil jeg blot næve 2 ting. Vi vil i bestyrelsen se på mulighederne for at udnytte Internettet til telefontjenester. 50 % af tilsluttede har også Internet. Lars Hansson: Oplever udfald på TV 3 Erik Hansen: Startede en sag i oktober omkring udfald på DR 2. Via mail blev telestyrelse DR og andre involverede parter kontaktet, med kopi til foreningen. Dette skete i januar, da der endnu ikke var sket noget. Nu blev der nedsat et task force bestående af alle involvere parter, og det lykkedes at få gjort noget ved sagen. Så det kan nytte at klage. Man skal bare sprede sit budskab. På radiosiden mangler stadig den ene BBC kanal. Dette problem bør løses. Ole Dalsgaard: Radio Uptown står på INFO kanalen. Formanden: Modtageudstyret på Uptown er under forbedring. BBC er nyt for mig, og jeg tager det med. Jeg vil også gerne rose Erik Hansen måde at reklamere over DR 2 på. Det var sagligt og uteknisk, og det virkede. Flot. Dirigenten: Oplæser punkt 8, eventuelt: Erik Hansen: Jeg har lovet at komme med digitaliseringen af anlægget. Sker der noget med det? Formanden: Der er ikke på nuværende tidspunkt noget nyt omkring digitalisering, men vi følger udviklingen. Der sker noget, når den tekniske og konkurrencemæssige udvikling tillader det. Og så vil det ske på samtlige Telia Stofas anlæg. Dirigenten: Lukker generalforsamlingen. Formanden: Takker af o o o O O O o o o -----

9

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 26. MAJ 2004, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 31. MAJ 2006, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2007!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2007! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2007! Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores område

Læs mere

Generalforsamling 26. april 2006

Generalforsamling 26. april 2006 Formandens beretning for året 2005 Indledning Indledningsvis vil jeg starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke og derefter gå over til udviklingen i det forgangne år. Foreningens

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2008!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2008! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2008! Nøragersminde antenneforening blev stiftet for 20 år siden. Den 19. Januar1988 afholdt Nøragersminde antenneforening stiftende generalforsamling

Læs mere

Faaborg By s Antenneforening

Faaborg By s Antenneforening Referat fra Faaborg By s Antenneforening Ordinær generalforsamling Mandag den 20. april 2009 kl. 19:00 På restaurant Klinten i Faaborg Fremmøde: Bestyrelsen: Erik Andersen, Per Smith, Finn Junker og Ib

Læs mere

Middelfart Antenneforening

Middelfart Antenneforening Middelfart Antenneforening Referat fra generalforsamlingen mandag den 10. marts 2008, kl. 19.00 i Middelfart-salen, Kulturøen, 5500 Middelfart Dagsorden iflg. 5a i vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013!

Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013! N0RACERSMINDE ANTENNEfORENING Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013! Jubilæum: I år er det 25 år siden foreningen blev stiftet. Grundlaget var at sikre vores område mod paraboler,

Læs mere

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen 1. Valg af dirigent. Efter forslag fra bestyrelsen blev John Gylling valgt som dirigent Dirigenten konstaterede at generalforsamling

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

Udskudt indtil der eventuelt blev behov for det.

Udskudt indtil der eventuelt blev behov for det. ntenneforeningen orup Møde: Ordinær generalforsamling 2007 Dato: 11.4.2007 Kl.: 19.00 Sted: Landbo Centrum, Møllevej 15 Deltagere: 42 medlemmer fremmødt. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Henning Simoni

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2010!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2010! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2010! Vision: Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009! Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores område

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Vedtægter for Antenneforeningen Søparken

Vedtægter for Antenneforeningen Søparken Vedtægter for Antenneforeningen Søparken ANTENNEFORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: ANTENNEFORENINGEN SØPARKEN. Foreningens hjemsted er: Søparken, 5260 Odense S, ved formandens

Læs mere

Middelfart Antenneforening

Middelfart Antenneforening Middelfart Antenneforening Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 9. marts 2010 kl. 19.00 i Middelfart-salen på Kulturøen, 5500 Middelfart. Dagsorden iflg. 5a i vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2)

Læs mere

Generalforsamling Velkommen Dirigent- Flemming. Året 2004:

Generalforsamling Velkommen Dirigent- Flemming. Året 2004: Generalforsamling 2005 Velkommen Dirigent- Flemming Året 2004: Det har ikke været et år, der vil blive husket for en væsentlig stigning i antal medlemmer. Men der er heller ingen der har meldt sig ud.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i. Bredballe Strands Antenneforening. 19. februar 2007 kl. 19.00

Referat af Generalforsamlingen i. Bredballe Strands Antenneforening. 19. februar 2007 kl. 19.00 Referat af Generalforsamlingen i Bredballe Strands Antenneforening 19. februar 2007 kl. 19.00 Sted: Bredballe Sognegård Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og nedsættelse af stemmeudvalg) 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforening generalforsamling maj 20121

Beretning Nøragersminde Antenneforening generalforsamling maj 20121 seragershinde ANTENNEfORENING Beretning Nøragersminde Antenneforening generalforsamling maj 20121 Vision: Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den rnålsætninq, vi altid har arbejdet ud fra,

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING

REFERAT GENERALFORSAMLING REFERAT GENERALFORSAMLING 05-03-2008 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år 3) Aflæggelse af regnskab 4) Meddelelse af bemyndigelse i h. t. 23 5) Eventuelle forslag 6)

Læs mere

Antennelauget Flimmer. Referat fra ordinær generalforsamling 25. marts 2009 kl. 19.00 På Havdrup Skole, i Storrum IA

Antennelauget Flimmer. Referat fra ordinær generalforsamling 25. marts 2009 kl. 19.00 På Havdrup Skole, i Storrum IA Antennelauget Flimmer Referat fra ordinær generalforsamling 25. marts 2009 kl. 19.00 På Havdrup Skole, i Storrum IA Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om Antennelaugets virksomhed 3. Aflæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Formanden Steen Sønderup bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling. i Nykøbing Sjælland Antenneforening. tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00. i aulaen på Grundtvigsskolen.

Ekstraordinær generalforsamling. i Nykøbing Sjælland Antenneforening. tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00. i aulaen på Grundtvigsskolen. Ekstraordinær generalforsamling i Nykøbing Sjælland Antenneforening tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00 i aulaen på Grundtvigsskolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. 194 stemmer heraf

Læs mere

Møllegårdens Antennelaug. Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012

Møllegårdens Antennelaug. Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012 Møllegårdens Antennelaug Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012 Formanden Kim Troelsted bød velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Til dirigent blev Kurt Povlsen enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterede

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 29/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 29/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 29/2 2012 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 61 fremmødte medlemmer inklusive 4 bestyrelsesmedlemmer. Torben Sørensen var fraværende grundet sygdom Frank Hermansen,

Læs mere

Generalforsamling 20. april 2005

Generalforsamling 20. april 2005 Formandens beretning Indledning Jeg vil indledningsvis starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke samt udviklingen det forgangne år. Foreningen forsyningsområde dækker byerne Brejning

Læs mere

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17 Generalforsamling 2010 Østprøven 1 Christiansfeld Net Christiansfeld d. 26. september 2012 Vedr. referat fra generalforsamlingen 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter 1.: Navn og hjemsted: Laugets navn: Herlufmagle-Gelsted Antennelaug. Laugets hjemsted: Gelsted. 1.: Navn og

Læs mere

Sæby Antenneforening

Sæby Antenneforening Sæby Antenneforening Referat af generalforsamlingen den 14/3 2001 kl.18.30 på Sæbygårdskolen Til Dirigenten & Bestyrelsen Deltagere: Der var 115 fremmødte medlemmer inklusive bestyrelsen. Der var medbragt

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 24. marts 2013 kl. 19.00 På Præstø Skole, 4720 Præstø

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 24. marts 2013 kl. 19.00 På Præstø Skole, 4720 Præstø Formanden Steen Sønderup bød velkommen. 1. Valg af dirigent Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 24. marts 2013 kl. 19.00 På Præstø Skole, 4720 Præstø

Læs mere

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret.

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 3. marts 2011 kl. 19.30 på Vester Hassing Kro. Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Velkomst ved formand

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling Dato: 17/ Kl.: 19:00 Sted: Borup kulturhus, Møllevej 2 Deltagere: 43 medlemmer fremmødt.

Møde: Ordinær generalforsamling Dato: 17/ Kl.: 19:00 Sted: Borup kulturhus, Møllevej 2 Deltagere: 43 medlemmer fremmødt. Møde: Ordinær generalforsamling Dato: 17/3-2011 Kl.: 19:00 Sted: Borup kulturhus, Møllevej 2 Deltagere: 43 medlemmer fremmødt. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde foreslået Henning Simoni,

Læs mere

Sæby Antenneforening

Sæby Antenneforening Sæby Antenneforening Referat af generalforsamlingen den 5/3 2009 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 75 fremmødte medlemmer inklusive bestyrelsen. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. 1. Valg af dirigent Dagsorden Til dirigent foreslog bestyrelsen laugets

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 10. marts 2010. Kl. 19,00 På Holluf Pile Skolen.

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 10. marts 2010. Kl. 19,00 På Holluf Pile Skolen. Der var fremmødt 72 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 9 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter Vedtægt for Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter 1 Navn Foreningens navn er: Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter. 2 Formål Støtteforeningens formål er til

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN

Grundejerforeningen DAMGAARDEN Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 22. ordinære generalforsamling den 24. marts 2010 APRIL 2010 Referat af: 22. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Onsdag d. 24. marts 2010

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i år

Læs mere

Formandsberetning for året 2011 Holme-Olstrup Antenneforening

Formandsberetning for året 2011 Holme-Olstrup Antenneforening Formandsberetning for året 2011 Holme-Olstrup Antenneforening Ordinær generalforsamling i Holme-Olstrup Forsamlingshus Stationsvej 55, Holme Olstrup, 4684 Holmegaard den 27. marts 2011 - kl. 19.30 1 Indledning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Generalforsamling, Antennelauget Pedersholm

Generalforsamling, Antennelauget Pedersholm Generalforsamling, Antennelauget Pedersholm Mandag d. 9/5 2016, Vejle bibliotek Stemmeberettigede: 27 personer inklusiv bestyrelsen. Start: 19.00 Slut: 20.05 1. Valg af dirigent: Kaj Rodding blev valgt.

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Der afholdes ordinær generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.00 i Svinninge forsamlingshus. Dagsorden ifølge vedtægterne.

Der afholdes ordinær generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.00 i Svinninge forsamlingshus. Dagsorden ifølge vedtægterne. Svinninge Antenneforening Ekstrabetaling. 29-01-2013. Nogle medlemmer har modtaget et girokort med regulering af priser for 2012. Dette skyldes at pakkevalget pr. 1/9 2012 ikke blev regulert dengang. Da

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Information fra foreningen

Information fra foreningen Information fra foreningen 15-02-2015 Dagsorden for generalforsamling den 23 februar. 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Formandens beretning. 3. Regnskabsaflæggelse. 4. Valg af bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI N0RAGERSMINDE ANTENNEFORENING

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI N0RAGERSMINDE ANTENNEFORENING S0RAGERSMINDE ANTENNEfORENING BESLUTNINGSREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI N0RAGERSMINDE ANTENNEFORENING TIRSDAG D. 18. MAJ 2010, N0RAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med

Læs mere

Thorndahlsvej Aalborg SV tel: fax: Endelig udgave VEDTÆGTER. for. Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD)

Thorndahlsvej Aalborg SV tel: fax: Endelig udgave VEDTÆGTER. for. Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD) Thorndahlsvej 3 9200 Aalborg SV tel: 98 31 53 33 fax: 98 32 30 47 www.gvd.dk VEDTÆGTER for Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD) Indholdsfortegnelse: 1. Definitioner... 3 2. Foreningens navn... 3 3. Foreningens

Læs mere

GREJSDALENS GRUNDEJERFORENING OG ANTENNELAUG.

GREJSDALENS GRUNDEJERFORENING OG ANTENNELAUG. GREJSDALENS GRUNDEJERFORENING OG ANTENNELAUG. 1 Foreningens navn er: Grejsdalens Grundejerforening og Antennelaug 2 Foreningens formål er: At samle alle grundejere i Grejsdalen, Frederikshøj og Bøgager

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2010) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

Gørlev Antenneforening

Gørlev Antenneforening Love og vedtægter for 1 Foreningens navn er:. 2 Foreningens interesseområde er: Gørlev by. 3 Foreningens formål er at drive og eje et fællesantenneanlæg, der kan forsyne medlemmerne med. 1. Internet og

Læs mere

4a. Forslag til driftsbudget kr. 900, (samme som 2013, 2014)

4a. Forslag til driftsbudget kr. 900, (samme som 2013, 2014) Referat fra ordinær generalforsamling i Yderholm Antenneforening. Tid: Torsdag den 19. marts 2015 kl. 19.30 Sted: Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Dagsorden ifølge vedtægternes 9: 1.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2012 kl. 19.30 på Gandrup Kro.

Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2012 kl. 19.30 på Gandrup Kro. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2012 kl. 19.30 på Gandrup Kro. Der var fremmødt 58 stemmeberettigede medlemmer. Velkomst ved formand Flemming Madsen. 1: Valg

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år til godkendelse. 3. Aflæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4.

Læs mere

HOAF s generalforsamling 2011

HOAF s generalforsamling 2011 2. Formandens beretning for 2010 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2010 (udsendt) 4. Forslag fra bestyrelse og medlemmer: Fra bestyrelsen: 4a. Præcision af foreningens vedtægters 4 med tilføjelsen:

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Sorø antenneforening

Referat fra generalforsamling i Sorø antenneforening Referat fra generalforsamling i Sorø antenneforening Tid og Sted Valg af dirigent Onsdag d. 9. juni 2010 - Kl. 19.00 Sorø Kultur- & Fritidscenter - Frederiksvej 27 Niels Kruuse blev valgt som dirigent

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Ejerlauget & Antenneforeningen Rebildparken. Der indkaldes herved til årlig generalforsamling i Ejerlauget Rebildparken og Antenneforeningen

Ejerlauget & Antenneforeningen Rebildparken. Der indkaldes herved til årlig generalforsamling i Ejerlauget Rebildparken og Antenneforeningen Der indkaldes herved til årlig generalforsamling i Ejerlauget Rebildparken og Antenneforeningen Rebildparken. Mandag den 6. marts, 2006 kl. 18:30 i Kirkecenteret - Nr. Tranders Dagsorden Ejerlauget 1.

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Hyldekærparkens Grundeejerforening Hyldekærparken 20, Tlf. 46 73 05 47 2. august 2006 Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Grundejerforeningens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.04.2015 31.12.2015. Indledning: På bestyrelsens vegne vil jeg nu aflægge beretning for perioden fra d. 01.04.2015 frem til d. 31.12.2015. Sidste år besluttede vi

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde 25. marts 2019

Referat fra repræsentantskabsmøde 25. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde 25. marts 2019 Til stede værende repræsentanter Fra Himmerland afd. 52, Vanggaarden, Mjel Antenneforening, Vendsyssels kvarter, Rebildparken, Øster Sundby, Tornhøjparken,

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 24. februar 2015 Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria kl.19:30 Spørgetime med Stofa fra 18:00 19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse

Læs mere

Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 VEDTÆGTER HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER

Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 VEDTÆGTER HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 J.nr.: 036333HOJ J VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER Navn og hjemsted: l. Foreningens navn er "Herlufsholm Gymnastikforenings

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 27. februar 2018 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

INDKALDELSE TIL FENSMARK ANTENNEFORENING S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2015 ONSDAG DEN 25. MARTS KL. 19 00 I HOLMEGAARD HALLEN

INDKALDELSE TIL FENSMARK ANTENNEFORENING S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2015 ONSDAG DEN 25. MARTS KL. 19 00 I HOLMEGAARD HALLEN Fensmark Antenneforening blev stiftet den 4. august 1973 og er 100 % ejet af medlemmerne. Vores leverandør af TV-programmer, Internet, IPtelefoni og service er Stofa. Vores aftale med Stofa ophører ultimo

Læs mere

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens Afholdt den. 22-02-16 i Munkebo forsamlingshus Antal fremmødte: 66 + 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Aflæggelse af foreningens reviderede regnskab. 4.

Læs mere

Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning.

Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning. Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning. Året 2012 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. Vi fejrede 40 års jubilæum på Pejsegården, hvor mange af vores medlemmer mødte

Læs mere

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI N0RAGERSMINDE ANTENNEFORENING

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI N0RAGERSMINDE ANTENNEFORENING N0RAGER$M1NO( ANTENNEfORENING BESLUTNINGSREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI N0RAGERSMINDE ANTENNEFORENING TIRSDAG D. 24. MAJ 2011, N0RAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Referat Laugsforsamling 2016.

Referat Laugsforsamling 2016. Hvalsø den 31. marts 2016. Referat Laugsforsamling 2016. I henhold til Hvalsø NV Antennelaugs vedtægter 8, indkaldes der hermed til Laugsforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.00 i Vangkildegårds

Læs mere

Referat af generalforsamling 16/

Referat af generalforsamling 16/ Referat af generalforsamling 16/05-2017 Referent Nikolaj Haugsted 1. Formanden siger velkommen 2. Valg af dirigent og referent Som referent: Nikolaj Haugsted Som dirigent: Ole Stillund 3. Forelæggelse

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 Generalforsamling Tirsdag d. 28. februar 2017 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Tinglev Antenneforening

Tinglev Antenneforening Tinglev Antenneforening Ekstra ordinær Generalforsamling onsdag den 2. november 2011 kl. 19.00 i Borgerhuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering fra bestyrelsen 3. Nye programpakker 4. Samarbejde

Læs mere

Antennelauget FLIMMER

Antennelauget FLIMMER Antennelauget FLIMMER Referat fra generalforsamling Torsdag den 31. marts 2005 kl. 19.00 i storrum 1A på Havdrup skole. Dagsorden: 1 Valg af dirigent. 2 Beretning om antennelavets virksomhed (bilag vedlagt).

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere