Anne: Som formand for bestyrelsen vil jeg starte fremlæggelsen af bestyrelsens beretning for 2016/2017.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Anne: Som formand for bestyrelsen vil jeg starte fremlæggelsen af bestyrelsens beretning for 2016/2017."

Transkript

1 Bestyrelsens beretning 2015/16 Stige Friskole. Generalforsamling 7. april 2016 Anne: Som formand for bestyrelsen vil jeg starte fremlæggelsen af bestyrelsens beretning for 2016/2017. Bestyrelsen består af, jeg som formand- Anders Rasmussen, næstformand- Jannik Frank Petersen, Kasserer-,Mette Kaysen- Lise Hedelund Andreasen- Birgitte Momme Nielsen- Torben Funch. (Torben er i USA, så han kan desværre ikke deltage i dag) Bestyrelsen holder faste møder en gang pr mdr. og af og til ekstraordinære møder, hvis der er behov for dette. Ved møderne deltager udover bestyrelsen, skolelederen, viceskoleleder, børnehaveleder, SFO-leder og repræsentanter for lærerne. Foruden de alm. Bestyrelsesmøder, har vi også 2 gange om året fællesmøde med skolens personale og et årligt møde med andre friskoler. Vi bestræber os på, at vi får lagt et nyhedsbrev ud fra bestyrelsen hvert kvartal, så I kan se hvad der rører på sig i bestyrelsen, Som I jo nok har lagt mærke til på Intra. Vores dagsorden ved bestyrelsesmøderne er præget af faste punkter, som fx regnskaber, budget, skolens arrangementer i løbet af året, udsmykning på skolen, samarbejdet i lokalområdet mm. Der kan også dukke punkter op, som kræver, at bestyrelsen tager stilling nogen gange hurtigt, og andre gange emner der kræver en mere tidskrævende proces, eventuelt med involvering af skolens personale på den ene eller anden måde. Man er altid velkommen til at henvende sig til bestyrelsen, om sager man ønsker bestyrelsen skal behandle, eller have kendskab til. I år prøvet vi som noget nyt, at gøre lidt festligt ud af, det der egentlig hedder lærerens dag, men som vi omdøbte til personalets dag. Bestyrelsen tog på skolen aftenen før og dekorerede lærerværelset, samt døren i fritteren og i børnehaven, da vi jo gerne vil fortælle personalet at vi sætter stor pris på det de går og gør i hverdagen for vores børn. Og efter sigende blev det en ret festlig dag. Det blev året hvor vi tog afsked med Majbritt Nielsen, og har her ansat Vibe Juul Thomsen, Vi måtte desværre også sige farvel til Katrine Nørgaard Jensen, hvor vi her kunne tilbyde Lasse

2 Christensen en fast stilling, der have været barselsvikar for Dorte Thaysen. I børnehaven måtte vi desværre sige farvel til Dorte Birk og Laila Rasmussen, som søgte nye udfordringer, her har vi fået ansat Camilla Andersen og Tanja Olsen. Vi er glade for at have jer alle i huset. Til sidste generalforsamling måtte vi sige farvel til vores tilsynsførende Inger Hjuler Bergeon, og fik på samme generalforsamling valgt Hejin Andreasen, som nu har haft sin gang på skolen i et år, og glæder os til endnu et år. Jeg vil gerne benytte lejligheden, til at sige tak for 6 spændende og lærerige år i bestyrelsen. En stor tak til personalet for et godt samarbejde, der har altid været en god dialog, og vi har altid kunne finde en positiv løsning på forskellige problemer der har været igennem årene.. En stor tak til er dig Dan, det er blevet til en del møder og telefonsamtaler igennem det sidste halvandet år hvor jeg har siddet som formand, og syntes bestemt vi har haft et rigtig godt samarbejde. Selv om jeg stopper i bestyrelsen, har jeg mange gode år på skolen endnu, da vores mindste Julie går i børnehave, så hvem ved måske jeg en dag, stiller op igen. Tak.

3 En del af lokalområdet Birgitte: Vi er i bestyrelsen enige om, at lokalsamfundet er en vigtig del af vores skole. Det er vigtigt, at vi er en del af det fællesskab, der er herude i Stige/Søhus/Lumby-området. Købmanden startede sloganet "Vi vil Stige!" og det ville ikke kun købmanden, men også borgerne i Stige. Vi valgte som skole at købe aktier i vores købmand og vi er glade for, at købmanden er åben igen, det gør Stige, som by endnu mere attraktiv at bo i. For os som skole ser vi også med meget positive briller på de nye udstykninger, der er kommet i Stige og Søhus hen over det sidste år og de der stadig er på tegnebrættet. De kan være med til at sikre området en god fremtid med masser af borgere fra børn til ældre. Det sikrer samtidig, at vores daginstitutioner kan bevares og at alle skoler i området kan bevares. Vi tror på, at hvis vi arbejder sammen på kryds og tværs af daginstitutioner, skoler, klubber, foreninger mm, så løfter vi hele området og vi får et endnu skønnere lokalmiljø, at bo i og forhåbentlig vil det også tiltrække flere til området. SSP samarbejdet er også en pind vi er en del af. I efteråret inviterede institutionsleder Jan Lindstrøm Jørgensen til infoaften for alle forældre til elever i klasse. Denne aften blev afholdt på Søhusskolen og der blev informeret og debateret om rusmidlet, hash. Denne infoaften blev fulgt af et af friskolens foredrag med rapperen Niarn for elever i klasse her på friskolen og igen var de 3 andre skoler også inviteret. Jan var forbi os i går og fortalte om deres fortsatte arbejde, næste bliver deres fokusemne digital dannelse og digital risikoadfærd. Vi er som bestyrelse glade for at se Dan, som vores nye leder, tage ansvar og deltagelse i de aktiviteter, præventive arbejder mm som finder sted i vores nærmiljø og ikke mindst lærernes ny initiativ til motionsdagen, hvor eleverne løb for børn, unge og sorg og hvor de åbnede op for andre institutioner, private og virksomheders deltagelse. Det var en flot dag! Lise: Arrangementer For os i bestyrelsen har arbejdet med det forpligtende fællesskab haft meget fokus i det forgangne år. Målet med vores arbejde er at skabe et endnu bedre fællesskab omkring skolen og skolelivet. Vi oplever, at kontakten mellem skole og hjem er altafgørende for, hvor godt skolearbejdet kan lykkes. Jo bedre forældre og lærere kender hinandens baggrund og holdninger, desto lettere er det at leve op til skolens målsætning. I skolens vedtægter fremgår det af målsætningen, at forældre og lærere deler ansvaret for børnenes uddannelse og personlige dannelse.

4 I det forgangne år har der, som tidligere, været afholdt flere arrangementer hvor netop kontakten mellem skole og forældrene er i centrum. Vi har afholdt rengøringsdag samt arbejdsdag. Dage hvor både forældre og børn hjælper hinanden med at gøre skolen til et endnu bedre og pænere sted at være. Vi oplever at disse dage giver et andet og bedre tilhørsforhold til skolen og skolens faciliteter. Ud over at konkret arbejde på skolen bliver udført, oplever vi også at disse arbejdsdage binder forældregruppen bedre sammen. Imens de små børn kan lege på legepladsen hjælper større børn til så skolen kan blive gjort rent - til glæde for både børn, forældre og personale. Det lyder som hårdt arbejde. Men det er det ikke. På Stige Friskole er det sådan, vi tror et fællesskab fungerer bedst. Og samtidig sparer vi en masse penge. Fredag den 19 maj afholder vi et nyt tiltag - det som vi har valgt at kalde SMUK fredag. SMUK fredag er en sammenslutning af rengøringsdag og arbejdsdag. På den måde er der arbejdsopgaver for enhver smag - både rengøring, renoverings og have opgaver. Vi slutter SMUK fredag med fællesspisning og hygge. Et andet nyt tiltag, hvor rigtig mange forældre bakkede op var da hele skolens personale fra torsdag middag til lørdag eftermiddag arbejdede med skolens arbejdsmiljø samt medarbejderudvikling. Både Børnehave, SFO samt undervisningen blev i disse dage varetaget af forældre, bedsteforældre samt tidligere elever. Det var en super sjov dag hvor vi som forældre fik muligheden for at være en del af en næsten rigtig skoledag. Et af de arrangementer hvor rigtig mange, både forældre og personale, bakker op - er den årlige forældrefest. I år afholdt som hjerternes fest. Flot udsmykket og pyntet af kontaktforældre, som havde lagt et stort stykke arbejde i, at gøre denne aften til noget helt særligt.hvilket man i sande må sige den var. I løbet af aftenen var der flere musikalske indslag både ved musikere ude fra - men også af vores egen Lars Strynø samt vores helt fantastiske forældre band, som endnu engang åbnede dansegulvet med maner. Tak skal I ha for jeres store indsats. Vi er stolte af at have vores eget forældre band på Stige Friskole. Hjerternes fest blev endnu en succesfuld forældrefest med masser af god mad, dans, hygge og snak på tværs af forældregrupper og personale.

5 Anders: skolens udvikling En del af bestyrelsesarbejdet er, i samarbejde med skolens daglige ledelse, at varetage skolens udvikling. Det kan være meget håndgribeligt, såsom vores beslutning om at investere mange penge i et nyt skolekøkken. Vores køkken har efterhånden i mange år været et centralt lokale på skolen. Til hverdag bliver der lavet meget god mad, under kyndig vejledning af madkundskabslærerne, til fester, arrangementer, foredrag og lignende bliver der brygget mange liter kaffe, skåret meget kage men også lavet lækkert mad til mange mennesker. Så derfor trænger det til en gevaldig renovering, hvilket det vil få i sommerferien. Da vi desværre ikke har uanede ressourcer til vores rådighed, har vi i samarbejde med personalet på skolen, udarbejdet en års plan, hvor vi har prioriteret ønskerne til udviklingen på skolen. Jannik: Fællesmøder, Som En stor del af at være friskole er samarbejdet mellem bestyrelsen og personalet. Til normale bestyrelsesmøder er personalet repræsenteret ved ledergruppen, samt yderligere 2 personalerepræsentanter. Som supplement til bestyrelsesmøderne holder vi I løbet af skoleåret fællesmøder med hele personalegruppen, hvor vi diskuterer udvalgte emner. I maj havde vi fællesmøde hvor omdrejningspunktet var skolens værdier. Det var en god aften hvor vi i fællesskab fik sat værdi-ord på vores aktiviteter og traditioner. Det var et godt afsæt for det fremadrettede arbejde med at få synliggjort skolens værdier. Det er blevet videreudviklet til ordet FLOT. Som står for Fællesskab, Læring, Ordentlighed, Tillid. På seneste fællesmøde var emnet skolens udvikling i de kommende år. Skolen er i en positiv udvikling og hvis vi har store ønsker til rammerne, så skal det planlægges i god tid, så vi får en helhed i løsningerne. Vi fik samlet alle de ideer bestyrelsen og personalet har til skolens fremtid i forhold til de fysiske rammer. Vi blev delt op i grupper, og det var meget interessant at se at vi overvejende havde de samme forslag grupperne imellem. Forslagene blev prioriteret og i vil blive præsenteret for arbejdet senere på dagsordenen. Tak for endnu et godt år på Stige Friskole:-)

Sidst men ikke mindst er bestyrelsens formand med, når der er lønforhandlinger med lærerne på skolen også en vigtigt og spændende opgave.

Sidst men ikke mindst er bestyrelsens formand med, når der er lønforhandlinger med lærerne på skolen også en vigtigt og spændende opgave. Bestyrelsens beretning 2017/18 Som formand for bestyrelsen vil jeg starte fremlæggelsen af bestyrelsens beretning 2017/18. Vi har valgt at dele bestyrelsens beretning imellem os så vi har en del hver.

Læs mere

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 Kære alle sammen Vi er allerede kommet godt i gang med det nye skoleår på Spjellerup Friskole. Mange elever kom friske og brune tilbage fra en veloverstået sommerferie og det

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Sammen om en bedre skole

Sammen om en bedre skole Sammen om en bedre skole Brug skolernes trivselsdag den 4. marts 2011 Skolernes primære opgave er elevernes læring og udvikling. Denne opgave løses bedst, hvis fundamentet er trivsel og tryghed for alle.

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Bålfest Bålfest deltager vi traditionelt i hvert år, i det forgangne år kom vi ved arrangementet igennem med stor succes,der var bred forældre opbakning af både børnehave forældre,

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2018 Arrild Privatskole Arbejdsdag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets næste arbejdsdag lørdag d.02.06. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med forældre fra både Børnehuset

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej Nr. Asmindrup Tlf.:

Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej Nr. Asmindrup Tlf.: Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej 38 4572 Nr. Asmindrup Tlf.: 59328100 E-mail: Emne: Referat af generalforsamling 03. April 2017 Til stede: - Formand Jeanette H. Olsen - Næstformand/sekretær Maria B.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2017 19 22 1. Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser 19-1915 Ingen henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 2 forslag til evt. punkter 1.) Ny organisations

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde onsdag d. 4/4 2018 Rødding Friskole kl. 19 - max. 21.30 Glade børn lærer bedst Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Poul, Jens. Fraværende: Sandwich og Kaffe: Jens

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland kan med glæde og stolthed fortælle, at vi har modtaget Handicapprisen 2014 uddelt af Handicaprådet i Sorø Nyhedsbrev Januar 2015 Aktivitetskalender

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 910 Næste uge: Mærkedag: 23. juni 26. juni 27. juni 28. juni Børnene - Sommerferie Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag STORT

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

fredag d. 26. January 2018 Tlf Nyhedsbrev

fredag d. 26. January 2018 Tlf Nyhedsbrev Nyhedsbrev fredag d. 26. January 2018 Tlf. 98 58 32 99 mail@vindblaes.dk www.vindblaes.dk Apple Android Her ses to QR-koder. Hvis I scanner den, der passer til jeres mobil, vil I på en meget nem måde kunne

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014 Hammerum, den 25. juni 2014 Nyhedsbrev Siden sidst Sommerferien banker på døren, og det betyder, at dette nyhedsbrev bliver det sidste i skoleåret 13/14. Når vi kigger tilbage på året, der er gået, må

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU

SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU GODT FORÆLDRESAMARBEJDE SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU Hvorfor er et godt forældresamarbejde i skolen vigtigt? Al forskning viser, at godt socialt sammenhold og høj faglighed

Læs mere

Børnehuset flytter ud i det blå

Børnehuset flytter ud i det blå Børnehuset flytter ud i det blå (Men kun for en dag) Onsdag den 29. maj flytter vi som en del af byfesten alle børn og voksne ned til Spejderhytten. Vi skal hygge os med forskellige lege og sange. Hvile/sove

Læs mere

Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen

Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen At vi trives er vigtigt. Både for eleverne og for skolens personale. Trivsel skaber gode resultater og er afgørende for, at man lærer noget. På skolen gør vi vores bedste

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Denne årsberetning kommer til at omhandle 2 skoleår, hvor vi, som skole har været i en rivende udvikling. Vi er også

Læs mere

Referat. Emne: Ordinært bestyrelsesmøde. Deltagere: Rikke, Susanne, Carsten, Lone, Jeanne, Anders, Benny og Tanja Afbud: Lotte og Bitten

Referat. Emne: Ordinært bestyrelsesmøde. Deltagere: Rikke, Susanne, Carsten, Lone, Jeanne, Anders, Benny og Tanja Afbud: Lotte og Bitten Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Deltagere: Rikke, Susanne, Carsten, Lone, Jeanne, Anders, Benny og Tanja Afbud: Lotte og Bitten Data om mødet Dato: 22.03.2017 Tid: kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

Kløverbladet. Februar 2010 Årgang 12, Nummer 3. 10/2 Skoleforældremøde. 12/2 Fastelavnsfest. 15/2-19/2 Vinterferie. 23/2 Klubaften

Kløverbladet. Februar 2010 Årgang 12, Nummer 3. 10/2 Skoleforældremøde. 12/2 Fastelavnsfest. 15/2-19/2 Vinterferie. 23/2 Klubaften Kløverbladet 10/2 Skoleforældremøde 12/2 Fastelavnsfest 15/2-19/2 Vinterferie 23/2 Klubaften 24/2 Intromøde for kommende 0. kl. og deres forældre 12/3 Skolens fødselsdag teaterforestilling 3. 7. kl. 17/3

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 11

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 11 SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 11 Kære alle sammen Så sidder jeg endnu engang foran tastaturet, for at videregive nyheder, informationer og tanker om, hvad der sker i skoleverdenen i almindelighed og på Spjellerup

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole

Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole Kalenderåret er ved at løbe ud og i den anledning vil jeg se lidt tilbage på Gjerndrup Friskoles hverdag og virke

Læs mere

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie Perioden op mod jul var præget af masser af aktiviteter og arrangementer, og jeg vil gerne sige tak til alle, der på den ene eller anden måde var med

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg.

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 47/2018 Fotografering.

Læs mere

Skolelederens beretning på generalforsamlingen 2018

Skolelederens beretning på generalforsamlingen 2018 Kære forældre og skolekreds Skolelederens beretning på generalforsamlingen 2018 Det forgangne år har igen været et begivenhedsrigt år for hele skolen. Det vil jeg gerne fremhæve med denne beretning. Jeg

Læs mere

Beretning til generalforsamling på Davidskolen d. 20/3-13

Beretning til generalforsamling på Davidskolen d. 20/3-13 Beretning til generalforsamling på Davidskolen d. 20/3-13 Det er igen blevet tid til at se tilbage på året der gik og aflægge beretning for Davidskolen. I 2012 blev de nye Natek- lokaler færdige og taget

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

Jeg tror vi har rekord deltagelse for skolebestyrelsens årsberetning men bare rolig den er kort og vi glæder os også til foredraget bagefter.

Jeg tror vi har rekord deltagelse for skolebestyrelsens årsberetning men bare rolig den er kort og vi glæder os også til foredraget bagefter. Skolebestyrelsens årsberetning 2012. Jeg tror vi har rekord deltagelse for skolebestyrelsens årsberetning men bare rolig den er kort og vi glæder os også til foredraget bagefter. Hvad skal vi? Det er skolebestyrelsens

Læs mere

DAGSORDEN. Dagsorden Skolebestyrelsesmøde. 18. marts 2013. Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN

DAGSORDEN. Dagsorden Skolebestyrelsesmøde. 18. marts 2013. Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN DAGSORDEN Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 18. marts 2013 Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN Deltagere: Tina Schønnemann, Heidi Mørch, Hanne Friisgaard, Jeanette Lundgaard, Helle Nissen, Jane Nørskov,

Læs mere

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre onsdag d. 07. marts 2012-02-28 Årsberetning: Jeg vil gerne starte med at byde jer alle sammen velkommen til vores årlige møde med jer forældre. En aften

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2012 Siden sidst. Sne, sne, sne.. Først var det vores penge der var indefrosset, og nu har sne og frost gjort, at færdiggørelsen af legepladsen bliver lidt forsinket.

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Norddjurs Friskole Onsdag den 13. april 2016

Ordinær generalforsamling på Norddjurs Friskole Onsdag den 13. april 2016 Ordinær generalforsamling på Norddjurs Friskole Onsdag den 13. april 2016 Velkommen til generalforsamlingen på Norddjurs Friskole 2016. Bestyrelsen sagde sidste år farvel til Morten Melin, der gennem en

Læs mere

VELKOMMEN til HOLMETRÆET FORÆLDREUDVALG AKTIVITETSUDVALGET STØTTEFORENING FORÆLDRERÅDET VUGGESTUE // SMÅBØRNSGRUPPE // BØRNEHAVE

VELKOMMEN til HOLMETRÆET FORÆLDREUDVALG AKTIVITETSUDVALGET STØTTEFORENING FORÆLDRERÅDET VUGGESTUE // SMÅBØRNSGRUPPE // BØRNEHAVE VELKOMMEN til HOLMETRÆET FORÆLDREUDVALG AKTIVITETSUDVALGET STØTTEFORENING FORÆLDRERÅDET EFTER LUKKETID SAMLES FORÆLDRE- UDVALGENE I HOLMETRÆET Kære nye forældre i Holmetræet Vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 Vi byder de nye børnehaveklasseelever velkommen 1 Nyt fra skolelederen. Kære elever og forældre Så tog vi

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

NYT Herskindskolen Maj 2011

NYT Herskindskolen Maj 2011 NYT Herskindskolen Maj 2011 Nyt personale Mit navn er Sille Aarlit Jensen, jeg er 35 år gammel og bor i Skanderborg med min mand og vores to børn. Jeg stammer egentlig fra Århus, men flyttede efter lidt

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.7/4 2017

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.7/4 2017 Her er lillegul børn i Kattegatcentret - I sidste uge og i denne uge har vi temauger om dyr. I den forbindelse har vi været i Kattegatcentret, hvor børnene har prøvet at dissekere blæksprutter og lært

Læs mere

TORSDAGS-NYT. Torsdag den 1. november 2007

TORSDAGS-NYT. Torsdag den 1. november 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 1. november 2007 Sundhed og trivsel I sidste Torsdagsnyt fortalte jeg kort om skolens fokus på sundhed og trivsel. Fredag før efterårsferien oplevede jeg et sundhedstegn uden lige.

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 4-8

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 4-8 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 47-2013 Side 1 Side 2 Side 3 Musikprojekt i børnehaven Bedsteforældredag - UPDATE VVFF-Luciaaften-invitation

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Ledelsesberetning. Skolens formål. Skolen og dens virke. Hellested Friskole og Børnehus april 2015

Ledelsesberetning. Skolens formål. Skolen og dens virke. Hellested Friskole og Børnehus april 2015 Ledelsesberetning Hellested Friskole og Børnehus april 2015 Skolens formål Skolens formål er at drive friskole, fritidsordning, fribørnehave og snarligt frivuggestue ifølge skolens værdigrundlag og efter

Læs mere

Touavis. Efter ferien byder vi velkommen til 20 nye elever i 0.klasse. Vi glæder os til at lære børnene at kende. Juni 2012

Touavis. Efter ferien byder vi velkommen til 20 nye elever i 0.klasse. Vi glæder os til at lære børnene at kende. Juni 2012 Touavis Juni 2012 Så blev det tid for afsked med 6.klasse. Det blev markeret ved en heftig fodboldkamp mellem udvalgte 6.kl.-elever og lærere. Nå ja,. og det blev 6.kl. som vandt på straffesparkskonkurrence.

Læs mere

Synscenter Refsnæs. Skolebestyrelsens årsberetning 2013

Synscenter Refsnæs. Skolebestyrelsens årsberetning 2013 1 Synscenter Refsnæs Skolebestyrelsens årsberetning 2013 2 Skolebestyrelsens medlemmer: Tina Klarskov Olesen (formand) Gisselørevej 14 4400 Kalundborg Tlf. 5951 6069 Mail: tina.klarskov.olesengmail.com

Læs mere

Østerlars d. 2. maj Kære elever og forældre

Østerlars d. 2. maj Kære elever og forældre Kære elever og forældre Østerlars d. 2. maj 2016 I lørdags sagde vi velkommen til endnu et åbent hus arrangement, en fast tradition som afholdes to gange årligt, i november og april/maj. Mange forældre

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse Nyhedsbrev uge 35-2013 Side 1 Billedskole Musikskole Side 11 Børnehaven Invitation til forældremøde Side 3 Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk Side 14 Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde i Darum Børneby. Møde indkaldt af KN

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde i Darum Børneby. Møde indkaldt af KN DAGSORDEN Bestyrelsesmøde i Darum Børneby Mandag d. 24. august 2015 19-22 Møde indkaldt af KN Deltagere: Karen Alexandersen, Lene Bækdal, Tine Nielsen, Tina Schønnemann, Heidi Bjerre Mørch, Jeanette Lundgaard,

Læs mere

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Kragsbjergskolen, efteråret 2010 At vi trives er vigtigt. Både for eleverne og for skolens personale. Trivsel skaber gode resultater og er afgørende for, at man lærer

Læs mere

N Y H E D S B R E V N R Onsdagsholdet

N Y H E D S B R E V N R Onsdagsholdet N Y H E D S B R E V N R. 8 2 0 1 4 Onsdagsholdet Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Lokalrådet for Tybjerg og omegn har lavet en spørgeskema undersøgelse som har ligget

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Bestyrelsens forslag til dagsorden følger partiforeningens vedtægter og kan ses nedenfor.

Bestyrelsens forslag til dagsorden følger partiforeningens vedtægter og kan ses nedenfor. Vi indkalder hermed til generalforsamling i SF-Brønshøj/Husum mandag den 16. marts 2015 kl. 19.00 i beboerlokalerne, Frederikssundsvej 118A (på hjørnet). Kære medlemmer af SF-Brønshøj/Husum, Hermed indkaldes

Læs mere

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten.

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 18.juni 2018 Kære forældre Hermed får I det sidste nyhedsbrev i dette skoleår. Vi nærmer os sommerferien, og de sidste fælles arrangementer vi har foran os er festen for vores

Læs mere

God sommer til alle på Bakkelandet

God sommer til alle på Bakkelandet Fredagsbrevet Light uge 26 26. juni 2015 Sommerskole 2015 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold De sidste dage.. Sommerskolen.. Nye

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Formandens beretning 2016 Kære alle fremmødte, forældre, medarbejdere og skoleledelse Skoleåret 2015/2016 har budt på en lang række forandringer. Forandringer der er kommet til med det mål, at gøre tingene

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

Nyt fra skolen. Juni 2014

Nyt fra skolen. Juni 2014 Nyt fra skolen Juni 2014 På fredag sender vi eleverne på sommerferie! Denne uge er præget af, at noget slutter, og vi er på vej til noget andet. Eleverne rydder op i det gamle klasseværelse og flytter

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2016

Bestyrelsens beretning 2016 Bestyrelsens beretning 2016 ved generalforsamling tirsdag 26. april 2016 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se jer. Vi deler interessen for vores børns skole, og det er vigtigt

Læs mere

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF Nyhedsbrev uge 06-2014 Side 1 Kunst i børnehøjde Side 4 Køkken Side 2 Nyt fra Troels Side 5-8 Børnehaven Side 3 Side 4 Kreativ med de ældste Fastelavn Side 9 Kalender, kontakt mm. KUNST I BØRNEHØJDE PÅ

Læs mere

Ugen der gik Uge 23 Folkeskolereform, nye arbejdstidsregler og Hellum FRI del 2 ikke

Ugen der gik Uge 23 Folkeskolereform, nye arbejdstidsregler og Hellum FRI del 2 ikke Ugen der gik Uge 23 Folkeskolereform, nye arbejdstidsregler og Hellum FRI del 2 Sommerferien nærmer sig og dermed også næste skoleår. Et skoleår, hvor en ny Folkeskolereform og nye arbejdstidsregler for

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 2. februar 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 933 Næste uge: Mærkedag: 06.februar 09. februar 09.februar 09.februar SFO.P.møde - Lærermøde Fastelavn kl. 8.00 12.00 se program i dette fredagsbrev

Læs mere

Referat af Generalforsamling

Referat af Generalforsamling Referat af Generalforsamling Fredag den 12. februar kl. 17.00 i rytterstuen på Nordjysk Ridecenter. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Velkomst Lars byder velkommen 2. Valg af dirigent Hans Hovmøller blev

Læs mere

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på BØVLING FRISKOLE EN SKOLE - HVOR BARNET KAN FÅ ET TRYGT OG SAMMENHÆNGENDE SKOLETILBUD FRA 0. -9. KL. FRISKOLENS VÆRDIGRUNDLAG Bøvling Friskole bygger på Grundtvigs

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2017

Nyhedsbrev - December 2017 Nyhedsbrev - December 2017 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vinterens og julens nyhedsbrev på trapperne. Det har været et hæsblæsende 2017, så det virker helt uvirkeligt, at der er gået mere

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 22. marts 2017 Tid: 19.00 21.00 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Ann-Katrine Kragelund Martinussen,

Læs mere

VELKOMMEN! Venlig hilsen. Skolebestyrelsen Kongevejens skole

VELKOMMEN! Venlig hilsen. Skolebestyrelsen Kongevejens skole VELKOMMEN! Og tak fordi du har valgt at være kontaktforælder i dit barns klasse. Kontaktforældre har en central rolle i skole-hjem-samarbejdet og er med til at nære det sociale liv i en klasse - både udenfor

Læs mere

Nr. Lyndelse Friskole

Nr. Lyndelse Friskole Nr. Lyndelse Friskole Kirkestien 2-4, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev Tlf. 63 900 100 Fax 63 900 105 Tirsdagsnyt den 05-02-2019 Kommende aktiviteter: D. 5. februar Samtaler 2. klasse 9. klasse fremlægger projekt

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

bestyrelsesmøde tirsdag den 28 maj 2019 kl

bestyrelsesmøde tirsdag den 28 maj 2019 kl Referat _ bestyrelsesmøde tirsdag den 28 maj 2019 kl. 17.30 20.00 Vesterlyngvej 8, 4500 Nykøbing Sj. 2019-144359 Dagsorden 12/19 Konstatering af fraværende. Majbritt L., Majbritt J., Maja og Mette Skovsø.

Læs mere

BØRNEHAVEN TUSINDSTRÅLENS ÅRSKALENDER 2015 2016

BØRNEHAVEN TUSINDSTRÅLENS ÅRSKALENDER 2015 2016 BØRNEHAVEN TUSINDSTRÅLENS ÅRSKALENDER 2015 2016 DATO AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 1 BESTYRELSESMØDE KL..30 2 3 DUKKESYNING KL. 4 5 LANTERNEFEST KL. 17 6 7 DUKKESYNING KL. 8 PERSONALEMØD E MED BESTYRELSEN

Læs mere

Beretning for året 2013 i E/F Garnisonsparken

Beretning for året 2013 i E/F Garnisonsparken Beretning for året 2013 i E/F Garnisonsparken En bestyrelsesberetning handler om det år, der er gået siden sidste generalforsamling. Lad os tænker et år tilbage til sidste generalforsamling. På det tidspunkt

Læs mere