a. Format for uddannelsesudbud og forskningsdækning Nævnet skulle drøfte og godkende den videre proces for arbejdet med

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "a. Format for uddannelsesudbud og forskningsdækning Nævnet skulle drøfte og godkende den videre proces for arbejdet med"

Transkript

1 Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011 - Aarhus Det Gule Rum Tid: 22. marts 2018 kl Referat Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (form.), Anne Larson, Charlotte Matthiassen, Frederik Pio, Gritt Bykærholm Nielsen, Jonas Andreasen Lysgaard (stedfor.), Jeanette Magne Marie Weller Ballentin, Tine Sørensen, Mette Pugflod Heinrich Iversen Madsen, Jens Kjær Riemer, Maiken Sissel Norup Suppleanter Tine Andersen, Jens Bay, Kristian Mølberg Fast observatør Simon Nørby Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (afsnitsleder), Morten Jacobsen (VEST), Ditte Krabbe (Uddannelseskonsulent), Merete Justesen (Arts Studier), Stephan Reinemer (Arts Studier - ref.) Dato: 9. februar 2018 Side 1/7 1. Godkendelse af dagsorden og referat Formanden Anne-Marie Eggert Olsen (AMEO) bød velkommen og fortalte at nævnets møder, som led i en effektivisering fremover vil have skiftende ordstyrere. Ved dette møde var ordstyrer Jonas Lysgaard Andreasen. Referat: Charlotte Mathiessen nævnte, at have indsigelser til referatet fra SNmøde 22. februar 2018, som vil blive fremsendt skriftligt, hvorefter referatet sendes i mailhøring. Dagsorden: Meddelelser fra Studievejledningen flyttes til lige inden frokost. 2. Beslutningspunkter a. Format for uddannelsesudbud og forskningsdækning Nævnet skulle drøfte og godkende den videre proces for arbejdet med nyt format for samtidig godkendelse af uddannelsesudbud og forskningsdækning (bemandingsoversigt). Formanden præsenterede og opfordrede til at den videre proces omkring format for godkendelse af uddannelsesudbud (og evt. forskningsdækning) nedsættes i et arbejdsudvalg. Studieleder Eva Viala (ESV) uddybede, at Studienævnet (SN) skal godkende forskningsdækningen, for at kunne godtgøre at Aarhus Universitet (AU) (og DPU) har behandlet spørgsmålet om VIP-bemanding på SN-niveau. Arbejdsgruppe nedsættes med medlemmerne: Anne-Marie Eggert Olsen Eva Viala Aarhus Universitet

2 Jens Rimer Side 2/7 b. Godkendelse af ændringer for MLU Studienævnet behandlede for endelig godkendelse justering af eksamensformerne i studieordningen for masteruddannelsen i ledelse af uddannelsesinstitutioner med virkning fra 1. september Yderligere ønskedes generelle forhold ændret, som også er ændret i de øvrige masterstudieordninger primært under generelle regler. Jeanette Magne præsenterede og fortalte om forløbet efter sidste mødes kommentarer fra SN til studieordningsændringen. Det nye forslag afviger fra øvrige Master-uddannelser ved at have to bedømmere på alle eksaminer og et større omfangskrav ved skriftlig eksamen. Studienævnet fandt at der var fundet gode løsninger på de bekymringer man havde haft ved første behandling og godkendte studieordningsændringerne. c. Mulighed for anonymisering af skriftlige eksminer Studienævnet behandlede godkendelse af at fortsætte pilotprojekt om anonymisering af eksamensopgaver inden der foretages evaluering af forløbet. AMEO præsenterede og foreslog, at SN godkender at studieadministrationen på baggrund af indstillinger fra UN iværksætter anonymisering af eksaminer for sommerterminen Formanden udbad sig status på erfaringerne fra vinterterminens forsøg med anonymisering. Sissel Rendrup Johansen, Afsnitsleder ARTS Studier, præsenterede processen for anonymiseringen af eksamensopgaver, og fortalte at det generelle forløb har været godt. Studieadministrationen har i forløbet gjort sig gode erfaringer med individualisering ved gruppeeksamen (trods anonymisering), og opklaret administrative forhold (hvilke studienumre er reelt tilbageførende til den studerende). Forsøget har givet anledning til spørgsmål om feedback (som også skal være anonym) efter eksamen særligt ved ikke-bestået eksamen. Emnet må drøftes i forbindelse med evaluering efter sommerterminen. Fra studieadministrationen vil man gerne bistå med forsøget endnu en termin, og skal til det formål gerne snarest have beslutning fra UN om hvilke prøver der ønskes anonymiserede. AMEO oplyste, at baggrunden for forsøget er at udenlandske undersøgelser har påvist ubevidst bias ved eksamen. Hun fortalte i øvrigt, at der efter projektet er blevet kendt, har været flere henvendelser om erfaringerne med projektet. Erfaringer fra de enkelte uddannelser, og generelle bemærkninger blev nævnt, og SN imødeser en større evaluering af forsøget efter sommerterminen.

3 SN var enig om at støtte det fortsatte pilotprojekt for endnu en eksamenstermin. Side 3/7 d. Opbakning til ARTS-rådets skrivelse Studienævnet skulle ikke for nærværende drøfte nylig rapport fra Udvalg om bedre universitetsuddannelser, men alene foretage kort afstemning om opbakning til ARTS-rådets erklæring: Bevar demokratiet på de danske universiteter. Yderligere drøftede Studienævnet kort den fremsendte fællesskrivelse fra de 4 studienævn på ARTS fremsendt af SN-formanden på IKS, Christina Fiig. Det besluttedes, at - Artsrådets skrivelser sendes til behandling i de respektive UN. - Fælles SN/ARTS-skrivelser videresendes med opbakning fra SN ved DPU og underskrift fra formand og næstformand (Cc. til rektor og prorektor). Det forventes, at Studienævnet på et senere tidspunkt vil få mulighed for høringssvar, inden evt. konkrette ændringer. [Meddelelser fra VEST behandledes - referat under meddelelser] 3. Drøftelsespunkter til orientering og diskussion a. Tompladsudbud E2018 til orientering SN skulle godkende uddannelsernes tompladsudbud. Punktet blev præsenteret af SN-sekretær Stephan Reinemer. Derefter drøftede de enkelte uddannelser erfaringer med tompladsudbuddet. Det blev afklaret at tompladser er målrettet selvbetalende privatister med en adgangsgivende eksamen. SN besluttede at fortsætte med hidtidig procedure. Og de respektive UN vil i april behandle spørgsmålet og videreformidle til SN-sekr. som underretter studiesekretærer og Efter- og Videreuddannelse. b. Notat vedr. projektorienteret forløb til orientering Prodekanen takkede pr. mail for studienævnets høringssvar til notatet om projektorienterede forløb. Det endelige notat blev fremstillet til orientering af studienævnet.

4 ESV orienterede om processen som hovedsageligt har berørt Uddannelsesvidenskab, som er den eneste uddannelse ved DPU som bruger Projektorienteret forløb. Side 4/7 c. Undervisningsevalueringer proces og format orientering AMEO motiverede punktet som var en udløber af drøftelser på seneste SN-seminar. Der blev præsenteret en skabelon for UNs evalueringsnotater til SN. Det hidtidige format har haft fokus på de positive erfaringer som kan inspirere andre uddannelser. Det har vist sig svært i praksis at få et reelt udkomme af kommentarerne. I det nye evalueringsskema lægges der op til, at UN i højere grad identificere punkter/problemstillinger, som angår/med fordel kan diskuteres i SN. I generelt plenum blev formålet med SNs arbejde med UV-evalueringer drøftet. Under drøftelsen blev det nævnt, at der kan være en usikkerhed omkring hvilke problemstillinger der skal viderebringes til SN, og hvilke der skal behandles alene i UN. Formanden sammenfattede drøftelsen således: SNs opgave er at kontrollere at evalueringen er foretaget. I den forbindelse vil SN gerne høre om der er problemer i UN som ikke kan løses lokalt, men skal behandles i SN. Af UN-behandlingen af de enkelte moduler skal fremgå hvilke punkter UN selv kan varetage og hvilke der skal forelægges SN. Til skemaet blev følgende rettelser nævnt: Semesterangivelse tilføjes Metode ændres til Metode(r) med mulighed for Standard SN-sekretæren laver ændringer til skabelonen og udsender til UN. d. Orientering om rammer for studiestart for KA 2018 Studienævnet drøftede på møde den 23. januar 2018 de overordnede rammer for studiestart på kandidatuddannelserne og behov for justeringer. Som opfølgning på studienævnets drøftelser informerede studieleder om overordnede principper i de reviderede rammer for studiestart på kandidatuddannelserne.

5 Der er justeret i beskrivelsen af tutorernes opgaver og ansvarsområder under studiestarten. Der er berammet 2 tutorer på hver uddannelse (3 på Pædagogiks Psykologi i Emdrup). Side 5/7 Opslag om ansøgninger til tutorjobbet er lagt på BlackBoard. Det blev klargjort at Birgitte Dam vil have den koordinerende funktion bistået af uddannelsesadministratorerne. SN glæder sig til studiestart og evaluerer efterfølgende. e. Årshjul og fremtidige punkter for SN Sekretæren fremlagde revideret arbejdsdokument i form af en tidslinje for studienævnet, udarbejdet på baggrund af eksisterende årshjul. Dokumentet skal give et overblik over studienævnets tilbagevendende og enkeltstående opgaver, opdateres løbende og udsendes med indkaldelse af punkter til kommende møde. 4. Meddelelser Ændringsforslag: Eventuelt opdeling pr. semester. Undervisningsevaluering flyttes til 2. møde. Studieledertal rykkes 4. møde Studienævnsseminar tilføjes som fast punkt Det aftales at kalenderen gennemgås af formand, studieleder og studiechef (afsnitsleder) a. Studienævnsformand - På møde i UFA er det blevet oplyst at indikatoren VIP/D-VIP (procentdelen af deltidsansatte) nu er taget ud i vurderingen af forskningsdækningen - Det meddeles, at man forsøger nyt mødeformat hvor frokosten falder ud og mødestart er minutters pause til rekreativ indtagelse af kaffe, sukker og tobak vil blive indlagt. b. Næstformand - ingen meddelelser c. Studieleder - Revisionen af antallet og typerne (kompleksitetsgraden) af datapakkerne er pågående.

6 - Videre proces for EDU-IT: Studieleder og uddannelseskonsulenten er ved at lave ansøgning til pulje for Educational- IT som forelægges SN til orientering. Man regner med at fordelingen af midler vil afklares umiddelbart efter påske. - Lokale A200 er i spil som rum for didaktisk-udvikling (eksperimentarium) Side 6/7 d. Arts Studier - De af SN godkendte studieordninger på Uddannelsesvidenskab og Didaktik (musik) er nu godkendt af dekanen og tastes i studiesystemer inden 15. april. - Fælles skema for censorindberetninger skulle være klar til sommereksamen. Skemaet findes på censorportalen og kan derfra sendes il censorformanden for den årlige indberetning. - Alle bedømmelser ved netop overstået eksamenstermin er afgivet til tiden. Eksaminer er blevet planlagt og gennemført trods sygdom i eksamensadministrationen. Man har fra eksamensplanlægningen et ønske om i god tid at få oplyst datoer og navne på eksaminatorer. - Iflg. EU-afgørelse har studerende ret til at se noter der har indgået i bedømmelsen af opgaver. Afventer for nuværende en AU-praksis for indsigten. e. VEST (behandlet efter pkt. 2.d) - Morten orientrede om fælles orienteringsdage (valgfagscafér), om det aktuelle forløb og organisering for fremtiden. I det aktuelle forløb har alle fag ikke haft mulighed for at deltage i en valgfagscafe om egne udbudte fag. Eva nævnte at hun gerne ville forestå to fælles orienteringsdage for alle fag til næste år. Sissel Rendrup Johansen, afsnitsleder, fortalte at beskrivelser af de enkelte valgfag vil være at finde i kursuskataloget. Det fremgår ikke af kursuskataloget om eksamensformen følger udbyders studieordning. Det blev aftalt at tilføje formulering i kursuskataloget desangående. SN besluttede at SL til efteråret forestår evaluering af seneste forløb og udkast til organisering af fælles orienteringsdage om valgfagsdage. - Morten fortalte at der har været flere studenterhenvendelser vedr. OK18 (Lock-Out), og at man desværre ikke kan oplyse om andet end det der allerede er oplyst på AUs hjemmeside.

7 f. Meddelelser fra nævnsmedlemmer - Side 7/7 5. Eventuelt Jonas Lysgaard Andreasen fremførte en bekymring ifht. lokalebooking og ny praksis for booking. ESV oplyste, at hun er meget opmærksom på eventuelle udfordringer. Sissel oplyste, at tanken er at de forløb der er mest lige og længst skal placeres først, for at mere skæve forløb kan planlægges uden om disse forløb. 6. Lukkede punkter Studienævnet behandlede dispensationsansøgninger fra studerende

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer.

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 Det Gule Rum / Emdrup A308 Tidsrum: 24. april 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. april 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

AMEO uddybede muligheden for fokusområder og en opponentordning.

AMEO uddybede muligheden for fokusområder og en opponentordning. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 (Det Gule Rum) - Emdrup D120 Tidspunkt: 25. april 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.), Anne

Læs mere

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om.

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 24. august 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. august 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Gæster Amalie Seneberg Zitthen og Søren Emil Jensen, tiltrædende medlemmer (1. februar 2019)

Gæster Amalie Seneberg Zitthen og Søren Emil Jensen, tiltrædende medlemmer (1. februar 2019) Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 23. november 2018 kl. 12.30 16.00 REFERAT Dato: 23. november 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert

Læs mere

2. Beslutningspunkter a. Møderække 2019 SN skulle kalendersætte mødedatoer for det kommende år og blev præsenteret

2. Beslutningspunkter a. Møderække 2019 SN skulle kalendersætte mødedatoer for det kommende år og blev præsenteret Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 25. oktober 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 25. oktober 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert

Læs mere

Referat. Studienævnet ved DPU

Referat. Studienævnet ved DPU Studienævnet ved DPU Møde: 22. februar 2018 Sted: Emdrup A011/ Aarhus 1483-523 Tidsrum: kl. 12-16 Referat Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (form.), Anne Larson, Charlotte Matthiassen, Frederik Pio, Gritt

Læs mere

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Virtuelt mødelokale 1019, Emdrup A011, Aarhus 1483-525 Blå Rum Tidsrum: 25. februar 2019 kl. 12.30 16.00 REFERAT Dato: 25. februar 2019 Medlemmer

Læs mere

Indledende Dagsorden godkendes med den rettelse af punkt 3.4 flyttes op som punkt 2.4 som et beslutningspunkt.

Indledende Dagsorden godkendes med den rettelse af punkt 3.4 flyttes op som punkt 2.4 som et beslutningspunkt. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 25. september 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1443-313 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Frederik Pio

Læs mere

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.)

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.) Ekstraordinært møde for Studienævnet ved DPU Møde: torsdag den 9. februar Sted: A011 Tidsrum: 11-15 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktikuddannelserne),

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat 5. studienævnsmøde Tidspunkt: Tirsdag den 7. juli 2015, kl. 11-14 Sted: A011 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

Under gennemgangen blev følgende temaer særligt nævnt:

Under gennemgangen blev følgende temaer særligt nævnt: Studienævnet ved DPU Møde: Ordnært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011; 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 29. maj 2018 kl. 12.00 16.00 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.) [AMEO], Anne Larson [AL], Frederik

Læs mere

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A212, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 28. januar 2019 kl. 12.30 15.30 REFERAT Dato: 28. januar 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 18. december 2018 kl. 12.30 16.00 REFERAT Dato: 18. december 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab)

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 25. januar Sted: D120 Tidsrum: 12-15 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Gritt B. Nielsen (Pædagogisk antropologi og

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK REFERAT Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København NV. Susanne Bartram Studienævnssekretær E-mail: studienaevn.edu@au.dk Tidspunkt:

Læs mere

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner Referat Dorte Puggaard Dato: 20. august 2018 Ref: pug Side 1/5 Mødedato: 20. august 2018 Mødested: Emdrup A011 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab

Læs mere

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET Dato: 10. oktober 2018 Mødedato: 10. oktober 2018 kl. 14-16 Mødested: Emdrup A011 (25) Videolink; 1483-525 Det Blå Rum Videolink (6) Mødeemne: 8. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN)

Læs mere

Fravær med afbud: Jonas Lysgaard, Lars Holm, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Trine Bruun Algren Vestergaard, Søren Vilhelmsen, Jeanette Magne

Fravær med afbud: Jonas Lysgaard, Lars Holm, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Trine Bruun Algren Vestergaard, Søren Vilhelmsen, Jeanette Magne Studienævnet ved DPU Møde: 23. januar 2018 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1483-313 (Nobelparken, Jens Chr. Skous vej 4) Tidsrum: kl. 12-15 Referat Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Frederik

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 27. februar 2017 kl. 9.15-12.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 14. juni 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup B101a; 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: 5. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Dato: 28. maj 2018 Side 1/5 Deltagere: Medlemmer Lisbeth

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Der er afbud fra Lars Geer, hvorfor Punkt 5 om faglige hensyn udskydes til næste møde. Dagsorden ellers godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Der er afbud fra Lars Geer, hvorfor Punkt 5 om faglige hensyn udskydes til næste møde. Dagsorden ellers godkendt. Mødedato: 11. september 2017 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Bente

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 17. august 2016 Sted: D120 REFERAT Deltagere: Medlemmer Lars Holm (Pædagogisk antropologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne), Frederik Pio

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 13. marts 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Andreas

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Lisbeth Haastrup (LH) blev udpeget som mødeleder. Det blev aftalt, at drøfte handleplanerne i to grupper med hhv. kandidat og master.

Lisbeth Haastrup (LH) blev udpeget som mødeleder. Det blev aftalt, at drøfte handleplanerne i to grupper med hhv. kandidat og master. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-525 Det Blå Rum Tidsrum: 25. juni 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 25. juni 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.)

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 Det Gule Rum / Emdrup A308 Tidsrum: 23. maj 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 23. maj 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.),

Læs mere

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST)

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 25. august 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: Trøjborg 2113-252 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Frederik Pio (Generel pædagogik), Anne-Marie Eggert

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. maj, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

Gæster og suppleanter: Sven-Erik Holgersen (Didaktik musik), Isabel Isabel Joy Axtmann Hansen (Pædagogisk

Gæster og suppleanter: Sven-Erik Holgersen (Didaktik musik), Isabel Isabel Joy Axtmann Hansen (Pædagogisk Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 18. december 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1483-523 (Nobelparken, Jens Chr. Skous vej 4) Tidsrum: 12-16 UDKAST Referat Dato: 13. december 2017 Side 1/11

Læs mere

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011 // Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 26. marts 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 26. marts 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 13. december 2018, kl. 12.30-15.00 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-556 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Møde 23. maj 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator og formand) Frans Ørsted Andersen Helle Merete Nordentoft Tilforordnede:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 30. maj 2017 Sted: Emdrup D120, Aarhus: Trøjborg Tidsrum:

AARHUS UNIVERSITET. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 30. maj 2017 Sted: Emdrup D120, Aarhus: Trøjborg Tidsrum: Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 30. maj 2017 Sted: Emdrup D120, Aarhus: Trøjborg 2113-252 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Frederik Pio (Generel pædagogik), Anne-Marie Eggert

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt UN-møde Pædagogisk filosofi 07. 06. 2017 Til stede: VIP: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Oliver Kauffmann, Carsten Fogh Nielsen, Thomas Aastrup Rømer. Studerende: Maira Hoffmann, Maria Langy Jensen,

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 10. september 2018 kl. 13-15 Mødested: 1483-523 Det Gule Rum Videolink (6); Emdrup A011 (25) Videolink Mødeemne: 7. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Deltagere: Dato: 10.

Læs mere

Øvrige deltagere: Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent).

Øvrige deltagere: Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent). Møde: Tirsdag d. 20. juni 2017 kl. 12.00-15.00 Sted: Emdrup, D120 (link til Aarhus: 1431 021) Emne: Møde i Uddannelsesforum Arts Referat Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand), Tina Bering Keiding,

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat af 6. studienævnsmøde Tidspunkt: mandag den 26. maj, kl. 11-15 Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

Gæster: Mette Saks Nielsen (Arts Studier), Isabel Joy Axtmann Hansen (stud.suppl.), Sisse Due (stud.suppl.), Poul Nissen (pæd.psyk.

Gæster: Mette Saks Nielsen (Arts Studier), Isabel Joy Axtmann Hansen (stud.suppl.), Sisse Due (stud.suppl.), Poul Nissen (pæd.psyk. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 26. juni 2017 Sted: Emdrup D120 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Frederik Pio (Generel pædagogik),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 13. september 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 13. juni 2016 kl. 12.00-15.00 1443-413 Videolink (12); Emdrup D118 Videolink (25) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre,

Læs mere

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala, studieleder, Sissel Rendrup Johansen, studiechef, Søren Fransén, uddannelseskonsulent,

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala, studieleder, Sissel Rendrup Johansen, studiechef, Søren Fransén, uddannelseskonsulent, Møde: torsdag den 1. oktober 2015 Sted: D120 Møde for Studienævnet ved DPU Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne),

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 7. februar 2019, kl. 12.00-14.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 16. møde den 2. oktober 2014 kl. 14.00-16.00 Lokale D118 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Jeanette Magne Jensen (uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Mødedato: 24. april kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Lotte Andersen, Ulla Bæk Lindtoft, Sara Johanne Lin,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Side 1/5 Mødedato: 18. marts 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Vibe Aarkrog (formand), Jeanette Magne (afgående formand), Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet undervisningsevaluering E2018 under punkt 6. Herefter blev dagsordenen

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet undervisningsevaluering E2018 under punkt 6. Herefter blev dagsordenen Møde 4. september 2018 kl. 11-14 Lokale D120 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (forperson) Frans Ørsted Andersen Helle Merete Nordentoft Helene Gad Ratner Lotte Hedegaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab)

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 16. december Sted: D120 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Lars Holm (Pædagogisk antropologi og AEG), Frederik Pio

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 4. oktober 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. februar 2019, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A019 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Lars-Henrik

Læs mere

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 13. møde den 2. december 2013 kl. 9.30-13 Lokale A104 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Gorm Hansbøl (Uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson Tilforordnede:

Læs mere

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet.

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet. REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 15. august 2016 kl.: 10:00-12:00, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Liselotte Madsen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Carsten

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 2. november 2012 kl. 10-13 D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard,

Læs mere

Deltagere: Bente Elkjær, Camilla Kurell, Joachim Sloth Larsen, Jonas Greve Lysgaard, Kristina Mariager- Anderson, Lasse Michael Rønaa

Deltagere: Bente Elkjær, Camilla Kurell, Joachim Sloth Larsen, Jonas Greve Lysgaard, Kristina Mariager- Anderson, Lasse Michael Rønaa Møde i Koordineringsudvalget for Kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab 11. maj 2015 kl. 12.00-15.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Camilla Kurell,

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST)

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 24. november 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1483-523 (Nobelparken, Jens Chr. Skous vej 4) Tidsrum: 12-16 UDKAST referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 29. august 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning 1611, lokale 121b Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Dagsorden Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Møde den 19. maj 2015 Tid:

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Møde den 19. maj 2015 Tid: ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Møde den 19. maj 2015 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Lotte Hedegaard-Sørensen,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Mødet i SN 25. september har følgende beslutningspunkter:

Mødet i SN 25. september har følgende beslutningspunkter: UN-møde pæd. filosofi, 20. september 2017 Til stede: Emdrup Anne-Marie Eggert Olsen, Maira Hoffmann, Per Jepsen, Oliver Kauffmann, Asger Sørensen, Lars-Henrik Schmidt, Tobias Kjærulf Christensen, Tove

Læs mere

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder)

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder) Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 13. april 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: Mandag den 27. juni 2016 Sted: A011 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Lars Holm (Pædagogisk antropologi), Frederik Pio (Generel

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

AU VIDEN REFERAT. Møde den: 2. oktober 2013 A407 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde

AU VIDEN REFERAT. Møde den: 2. oktober 2013 A407 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde Møde den: 2. oktober 2013 A407 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde REFERAT Til stede: Gorm Hansbøl, Frans Ørsted Andersen, Anne Larson, Kristina Mariager- Anderson og Merete Justesen (referent),

Læs mere

Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 16. januar 2017 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT

Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 16. januar 2017 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 16. januar 2017 kl. 12.30-15.30 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Joachim Sloth Larsen, Jonas Andreasen

Læs mere

Deltagere: Søren Erik Nilesen, Finn Schøler, Jan Laursen, Karsten Bay, René Franz Henschel,

Deltagere: Søren Erik Nilesen, Finn Schøler, Jan Laursen, Karsten Bay, René Franz Henschel, Referat af HD studienævnsmøde den 22. september 2016 Deltagere: Søren Erik Nilesen, Finn Schøler, Jan Laursen, Karsten Bay, René Franz Henschel, Desuden deltog: Jette Konradsen og Rita Madsen (referent)

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Indledende Godkendelse af dagsorden - dagsorden godkendes, men studieleders meddelelser flyttes til 'Pkt. 4 Eventuelt'.

Indledende Godkendelse af dagsorden - dagsorden godkendes, men studieleders meddelelser flyttes til 'Pkt. 4 Eventuelt'. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 26. oktober 2016 Sted: D120 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Lars Holm (Pædagogisk antropologi og AEG), Anna Karlskov

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht, Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht, Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 17. april 2018 Mødested: A011 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher, Simon Nørby Studerende: Tine

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

REFERAT. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 13. marts 2017 kl Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113

REFERAT. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 13. marts 2017 kl Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 13. marts 2017 kl. 12.30-15.30 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Jonas Andreasen Lysgaard, Malou Juelskjær,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendes.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendes. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 3. april 2017 kl. 9.00-12.00 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Jonas Andreasen Lysgaard, Malou Juelskjær, Oliver Alexander

Læs mere

Studienævnet godkendte referatet fra studienævnsmødet den 28. august 2018.

Studienævnet godkendte referatet fra studienævnsmødet den 28. august 2018. Side 1/5 Mødedato: 18. september kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Uwe Henriksen, Jensa

Læs mere

Referat. Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat. Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Anne Maj Nielsen, Dorte Kousholt, Niels Christian Nickelsen, Simon Nørby, Jakob Nørgaard, Karina Byskov

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Opfølgning på referat kl. 9.05 til 9.10 3. Indkomne sager 4. Handleplaner

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 20. september 2016 Sted: D120 Referat Deltagere: Medlemmer Lars Holm (Pædagogisk antropologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne), Frederik

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden Møde den: 8. maj 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 9. januar 2019, kl. 13.00-15.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Sara Kracht (suppleant), Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Sara Kracht (suppleant), Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 20. februar 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher, Simon Nørby Studerende:

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 2. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd.

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd. Side 1/5 Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus 1443-240 Mødeemne: UN-møde pæd. filosofi Deltagere: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Asger Sørensen, Henrik Vase Frandsen, Oliver

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 27. maj 2016 Sted: A011 Referat Deltagere: Medlemmer Lars Holm (Pædagogisk antropologi og AEG), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne), Frederik

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere