a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om."

Transkript

1 Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus Det Gule Rum Tidsrum: 24. august 2018 kl Referat Dato: 24. august 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.), Anne Larson, Charlotte Mathiassen (stedfor.), Frederik Pio, Gritt Bykærholm Nielsen, Thomas Clausen, Lisbeth Haastrup, Jeanette Magne, Marie Weller Ballentin (næstforp.), Tine Sørensen, Troels Vendelbo Gadegaard, Maiken Sissel Norup, Sebastian Sand Christensen Suppleanter Nikoline Sørensen, Ditte Mara Thomsen Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Ditte Krabbe (uddannelseskonsulent), Lykke Kjerrumgaard Schelde (Arts Studier), Julie Mørch Zederkof (Arts Studier), Maria Solhøj Madsen (VEST), Trine Vestergaard Jensen (Arts Studier) og Merete Justesen (Arts Studier ref.) Side 1/8 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder Eva Silberschmidt Viala kan desværre ikke deltage i mødet længere end en time. Studienævnet besluttede derfor at starte mødet med studieleders meddelelser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Forpersonen undskyldte for manglende forplejning i Århus. 2. Beslutningspunkter a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om. Uddannelser, der har arbejdet med uddannelsesudvikling ud fra særligt løfterige perspektiver for fakultetet, kan inviteres til dialogmøde af prodekanen for uddannelse. Prodekanen kan anmode om sådanne dialogmøder, ligesom studienævnet kan indstille uddannelser til at modtage en invitation til dialogmøde. Mødet har form af en dialog om specifik videndeling om uddannelsen. I tillæg til det strategisk relevante fokus tager mødet udgangspunkt i uddannelsens datarapport og handleplanen fra den årlige status. Studienævnet er af prodekanen blevet anmodet om at indstille uddannelser til dialogmøder. Den udvalgte uddannelse skal komme med et oplæg på ca. 15 min. til uddannelsesdagen den 26. februar 2019, for at dele deres løfterige perspektiv med de øvrige uddannelser på Arts. Aarhus Universitet

2 Studienævnet indstiller kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi til dialogmøde, fordi uddannelsen har arbejdet særligt med laboratorieholdsundervisning og vejledning i grupper. Side 2/8 En anden mulighed kunne være Uddannelsesvidenskab, da det fremgår af handleplanerne, at Uddannelsesvidenskab har arbejdet med evaluering af uddannelserne. Uddannelsesvidenskab har dog under punktet ikke en repræsentant til stede. Opfølgning senere på mødet: Det blev fastholdt at studienævnet indstiller kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi og at Uddannelsesvidenskab måske kan blive indstillet til næste år. b. Online ressource om studieordninger Studiekoordinator Julie Mørch Zederkof oplyste, at der er en proces i gang med at udvikle en onlineressource til VIP og studerende omkring hvordan man laver en studieordning. Ressourcen er tænkt til at være en kvalitetssikring af studieordningsarbejdet, for at sikre at SNUK, VIP og studerende fastholder den viden omkring studieordningsarbejdet, der er oparbejdet på tværs af institutter på Arts. Onlineressourcen tænkes at skulle kunne rumme alle de redskaber og informationer, man skal bruge, når man som arbejdsgruppe (VIP og studerende) skal udarbejde en studieordning. Det er ikke klart for studienævnet, hvad præcist at ressourcen indeholder og hvordan den kan bruges? Studiekoordinator Julie Mørch Zederkof oplyste, at meningen er at samle al relevant information til udarbejdelse af studieordninger til VIP og studerende et sted. Det er vigtigt for studienævnet, at det bliver en ressource for både VIP og studerende. Studienævnet ønsker, at man i den forbindelse får kigget på det system, hvori studieordningerne bliver udarbejdet EDDI (Educational Designer). Studiekoordinator Julie Mørch Zederkof oplyste, at udviklingen af EDDI er sat i stå og at denne ressource måske kan presse på for at få sat udviklingen i gang igen. Studienævnet indstiller Gritt Bykærholm Nielsen som VIP-repræsentant fra kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi og AEG og Troels Vendelbo Gadegaard, som er studenterrepræsentant fra kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi som repræsentanter.

3 Studienævnet ønsker, at ressourcen skal sendes i høring i studienævnet, når den er færdig. Side 3/8 c. Studieordningsarbejdet Formanden oplyste, at der har været en runde her i august, hvor uddannelserne kunne komme med åbenlyse fejl og rettelser til studieordningerne. Afsnitschef for Arts Studier Sissel Rendrup Johansen vil se på hvilke indsendte fejl og rettelser, der er uproblematiske og hvilke der ville kræve studieordningsrevisioner, som skal igennem det almindelige årshjul. Studieordningerne skal have et helt gennemløb, inden der kan foretages ændringer, med mindre der er tale om at sikre de studerendes retssikkerhed. Det betyder, at der som udgangspunkt ikke kan være studieordningsændringer i år, da alle studieordningerne blev gennemgribende revideret sidste år. Tidsplan for studieordningsarbejdet bliver indarbejdet i årshjulet og udsendt til medlemmerne. d. Dato for konstituerende møde Efter valg af studerende til nævnet ultimo 2018 konstituerer det nye nævn sig. Det foreslås, at placere det konstituerende møde mandag d. 28. januar 2019 (uge 5) og studienævnsseminaret den 29. januar Ved at holde de to møder i forlængelse af hinanden, sikrer man, at det er mere attraktivt for medlemmer fra Århus at deltage. e. Mød dit studienævn Mød dit studienævn er et arrangement, hvor studerende kan få nærmere oplysning om SN-arbejdet forud for valget. Det placeres ultimo september eller primo oktober. Det foreslås afholdt fredag d. 28. september 2018 kl. 14 i D120 med videolink til Århus. Det vil være godt, hvis alle uddannelser var repræsenteret med både VIP og studerende. De studerende ønsker, at det i stedet bliver afholdt om torsdagen, da der er flere studerende på Campus. De studerende ønsker tillige, at det skal være et eftermiddagsarrangement med mulighed for noget socialt bagefter (med øl).

4 Forpersonen kan ikke deltage førend kl om torsdagen. Fredag kl er bedre end torsdag kl Derfor blev det aftalt, at afholde arrangementet fredag den 28. september 2018 kl Det vil blive undersøgt, om der kan serveres øl efter arrangementet. Side 4/8 Det blev aftalt, at der blev afholdt et fælles oplæg via videolink og derefter fortsætter arrangementet todelt med dialog enten i Emdrup eller Århus. Troels Vendelbo Gadegaard deltager fra Århus. 3. Drøftelsespunkter til orientering og diskussion a. SN-året / årshjulet Forpersonen præsenterede årshjulet. Årshjulet er opdelt i semestre og der vil blive indsat konkrete datoer for hvert semester, herunder også frister for hvornår UN skal have noget behandlet. På sigt vil der blive indsat link til de relevante skabeloner. Rettelser, der skal foretages: Studieordningsrevisionsårshjulet skal sættes ind De gule felter skal tydeliggøres, så man kan læse teksten, hvis man printer årshjulet ud Sommerferien er placeret forkert i den visuelle effekt øverst Valgprocedure og frister skal også ind i årshjulet Årshjulet må gerne videregives, men der vil komme ændringer, bl.a. ovenstående ændringer. b. Bedømmelsestid ved vintereksamen Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab beder nævnet drøfte den problemstilling, at bedømmelsesperioden ved vintereksamen 2018/19 kun er på 3 uger. Underviserne kan være presset på at bedømme opgaverne indenfor 3 uger. På Uddannelsesvidenskab er der forskercamp på 1 uge inden i bedømmelsesperioden, hvorfor det kan være svært at bedømme opgaverne inden for perioden. Uddannelsesvidenskab ønsker ikke nødvendigvis at ændre ved den kommende vintereksamen, men ønsker at der tages hensyn til det i den fremtidige planlægning. Uddannelsen foreslår, at skriftlige opgaver og synopser afleveres samtidigt den 3. januar Det vil betyde, at de studerende skal aflevere to eksamensopgaver samtidigt.

5 Uddrag af nævnets diskussion: De studerende ønsker ikke, at det bliver samme frist for begge opgaver. Forpersonen er vejleder på 3-ugers opgaver og det giver også udfordringer med at nå fristerne. Forpersonen ville foreslå, at ændre eksamensformen på denne eksamensform til 14-dages eksamen. En anden løsning kunne være, at sætte en grænse for hvor mange opgaver en vejleder skal eksaminere, således at vejlederne har mulighed for at nå det inden for de 3 uger. Synopsis-eksamen kunne aflægges i december med mundtlig eksamen i januar. Eller primært december med mundtlig eksamen inden jul. Diskussionen kunne tages blandt UN-formændene, så Uddannelsesvidenskab kan blive inspireret til hvordan det foregår på andre uddannelser. Forpersonen præciserer at synopsis ikke er en skriftlig opgave, men den studerendes oplæg til en mundtlig eksamen. Det er således ikke sådan, at de studerende skal aflevere to opgaver samtidig. De af studienævnet fastsatte frister er sidste frister. Således kan eksamen godt planlægges til at være tidligere. Problemstillingen kan løses mellem UN og Arts Studier. Side 5/8 c. Årgangsmøder Ved seneste SN-møde, 25. juni 2018, drøftede SN i anden anledning årgangsmøderne. VEST har bedt om studienævnets input til en evt. revision af format og indhold for årgangsmøderne. Studiekoordinator Maria Solhøj Madsen (VEST) orienterede om årgangsmøderne. Der er ikke tale om undervisningsevaluering til årgangsmøderne. Der fokuseres på de studerendes trivsel og deres refleksioner om at få en ny faglig identitet og livet som studerende generelt. Der informeres også om kommende VEST-arrangementer om f.eks. eksamen. Det er en fuldtidsstudievejleder og en studenterstudievejleder, der deltager. UN får et trivselsbarometer, som bagefter kan diskuteres i UN. Kommentarer fra nævnet: Aftalerne med VEST skal ske med de enkelte UN, da der er meget forskellige ønsker til arrangementet. De studerende synes, at det er en god ide, at de studerende har et sted, hvor de kan diskutere trivsel og det er godt, at det er med en studievejleder og ikke en VIP. Udfordringen kan være at tale om trivsel i et åbent forum og det er måske derfor, at møderne tidligere er gået over og blevet en slags evaluering. Det skal måske

6 mere være et arrangement, hvor man taler om gode studievaner og hvor man kan gå hen med forskellige udfordringer. Da der også skrives referat af årgangsmøderne, så cementeres møderne også i uddannelsernes historie. Der bør i stedet være en kvalitativ overlevering. På AEG er der mange internationale studerende som slet ikke kommer i studievejledningen. Hvordan kan man hjælpe dem med at finde de tilbud, der er? Tidligere årgangsmøder har enten været meget fagspecifikt eller meget overordnet. Tidligere har det været studenterstudievejledere og de har haft svært ved at stoppe diskussioner, der er gået i den forkerte retning. Det er vigtigt, at det er vejledere, der er i stand til at facilitere mødet ordentligt. Side 6/8 Studienævnet ønsker: En klar definition på hvad årgangsmøderne er til for? At der bliver skræddersyede tilbud til hvert uddannelsesnævn, således at der tages hensyn til de forskellige uddannelser, studerende og deres behov. Studienævnet indstiller derfor, at VEST kontakter uddannelsesnævnene for at finde ud af de enkelte uddannelsers individuelle behov. 4. Meddelelser a. Studienævnsforperson Studienævnet ved ikke hvad der foregår i forretningsudvalget og forretningsudvalget ved ikke hvad der foregår i den almindelig dispensationspraksis i administrationen. Der er derfor ved at blive udarbejdet en rapport over sager. Der er muligvis et legalitetsproblem med startmeritter, fordi den studerende ikke selv har søgt om det. Sagerne behandles som begunstigende forvaltningsret uden klagevejledning og det er problematisk når studerende ikke ønsker meritten. Forpersonen ønsker at sagerne behandles på UN. Forpersonen er i færd med at klarlægge arbejdsprocessen for startmeritter og vil tage emnet op igen, når det er afklaret. b. Næstforperson Næstforpersonen oplyste, at de studerende arbejder på at fastlægge en arbejdsdag i Århus for at planlægge overlevering til de kommende studerende i nævnet.

7 c. Studieleder Der er optaget 900 studerende, som vi skal tage godt imod i næste uge. Der har været mere end 3000 ansøgere. Side 7/8 d. Arts Studier Intet e. VEST Studievejleder Maria Solhøj Madsen oplyste, at der er en længere studiestart i år end tidligere. I uge 36 kan de studerende tilmelde sig workshops med introduktion til AU IT systemer. I uge 37 kan de studerende tilmelde sig oplæg med information om tilgængelige ressourcer under kandidatuddannelsen (AU Library, Arts Karriere, CUDIM og Studievejledningen) og Studievejledningen vil lave et oplæg om Studieteknik. Uge 38 er afsat til den fagnære studiestartsintroduktion, mens de studerende kan tilmelde sig workshops om studiegruppeværktøjer i uge 39. Her er det vigtigt, at studiegrupperne er dannet på fagene inden uge 39, så de studerende kan komme med deres grupper. Yderligere beskrivelser kan findes her: bit.ly/studiestartdpu. f. Nævnsmedlemmer Anne Larson oplyste, at der kommer et oplæg fra gruppen, der arbejder med studienævnets fremtidige behandling af undervisningsplaner til studienævnsmødet i oktober. g. På næste møde Undervisningsevaluering Studieordningsrevisioner Uddannelsesudbud Valgprocedure Evaluering af anonymisering af eksamensopgaver (forpersonen sender noget ud herom) Thomas Clausen har takket ja til at fungere som mødeleder. 5. Eventuelt I Forretningsudvalget har vi nogle gange nogle studerende, som er rigtigt længe i systemet. De kan have brug for, at have en personlig snak med en VIP. Man kunne måske forfatte en sætning i afgørelsen med information om hvor den studerende kan gå hen og få noget hjælp. Forpersonen og Charlotte Mathiassen arbejder på sagen. Det drejer sig om meget få studerende.

8 Studiekoordinator Maria Solhøj Madsen oplyste i den forbindelse, at man hos VEST kan man booke en tid hos fuldtidsvejleder. I afgørelser kunne man sætte et link ind til denne bookingside. VEST har endnu ikke drøftet dette med SNUK. Side 8/8 6. Lukkede punkter Ingen lukkede punkter til dette møde. Referatet er ikke godkendt

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer.

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 Det Gule Rum / Emdrup A308 Tidsrum: 24. april 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. april 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Indledende Dagsorden godkendes med den rettelse af punkt 3.4 flyttes op som punkt 2.4 som et beslutningspunkt.

Indledende Dagsorden godkendes med den rettelse af punkt 3.4 flyttes op som punkt 2.4 som et beslutningspunkt. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 25. september 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1443-313 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Frederik Pio

Læs mere

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Virtuelt mødelokale 1019, Emdrup A011, Aarhus 1483-525 Blå Rum Tidsrum: 25. februar 2019 kl. 12.30 16.00 REFERAT Dato: 25. februar 2019 Medlemmer

Læs mere

2. Beslutningspunkter a. Møderække 2019 SN skulle kalendersætte mødedatoer for det kommende år og blev præsenteret

2. Beslutningspunkter a. Møderække 2019 SN skulle kalendersætte mødedatoer for det kommende år og blev præsenteret Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 25. oktober 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 25. oktober 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab)

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 25. januar Sted: D120 Tidsrum: 12-15 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Gritt B. Nielsen (Pædagogisk antropologi og

Læs mere

a. Format for uddannelsesudbud og forskningsdækning Nævnet skulle drøfte og godkende den videre proces for arbejdet med

a. Format for uddannelsesudbud og forskningsdækning Nævnet skulle drøfte og godkende den videre proces for arbejdet med Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011 - Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tid: 22. marts 2018 kl. 12-16 Referat Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (form.), Anne Larson, Charlotte

Læs mere

Gæster Amalie Seneberg Zitthen og Søren Emil Jensen, tiltrædende medlemmer (1. februar 2019)

Gæster Amalie Seneberg Zitthen og Søren Emil Jensen, tiltrædende medlemmer (1. februar 2019) Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 23. november 2018 kl. 12.30 16.00 REFERAT Dato: 23. november 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert

Læs mere

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

AMEO uddybede muligheden for fokusområder og en opponentordning.

AMEO uddybede muligheden for fokusområder og en opponentordning. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 (Det Gule Rum) - Emdrup D120 Tidspunkt: 25. april 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.), Anne

Læs mere

3. Meddelelser Da Stephanie Steinbeck er trådt ud af UN, er de tre tilbageværende studerende nu alle fuldgyldige medlemmer.

3. Meddelelser Da Stephanie Steinbeck er trådt ud af UN, er de tre tilbageværende studerende nu alle fuldgyldige medlemmer. Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 14. september 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 5. december 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-525 (det blå rum) Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Medlemmer: Gritt

Læs mere

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 Det Gule Rum / Emdrup A308 Tidsrum: 23. maj 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 23. maj 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.),

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 18. december 2018 kl. 12.30 16.00 REFERAT Dato: 18. december 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 27. februar 2017 kl. 9.15-12.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat 5. studienævnsmøde Tidspunkt: Tirsdag den 7. juli 2015, kl. 11-14 Sted: A011 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Ref: kkmo Mødedato: 5. februar 2019 Mødested: Emdrup D118, Aarhus 1483-523 (det gule rum), virtuelt mødelokale 1002 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 13. marts 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Andreas

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt UN-møde Pædagogisk filosofi 07. 06. 2017 Til stede: VIP: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Oliver Kauffmann, Carsten Fogh Nielsen, Thomas Aastrup Rømer. Studerende: Maira Hoffmann, Maria Langy Jensen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 30. maj 2017 Sted: Emdrup D120, Aarhus: Trøjborg Tidsrum:

AARHUS UNIVERSITET. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 30. maj 2017 Sted: Emdrup D120, Aarhus: Trøjborg Tidsrum: Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 30. maj 2017 Sted: Emdrup D120, Aarhus: Trøjborg 2113-252 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Frederik Pio (Generel pædagogik), Anne-Marie Eggert

Læs mere

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.)

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.) Ekstraordinært møde for Studienævnet ved DPU Møde: torsdag den 9. februar Sted: A011 Tidsrum: 11-15 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktikuddannelserne),

Læs mere

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til Ref: kkmo Mødedato: 11. januar 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Side 1/5 Deltagere: Afgående UN: Lars Holm

Læs mere

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner Referat Dorte Puggaard Dato: 20. august 2018 Ref: pug Side 1/5 Mødedato: 20. august 2018 Mødested: Emdrup A011 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab

Læs mere

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A212, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 28. januar 2019 kl. 12.30 15.30 REFERAT Dato: 28. januar 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Referat. Studienævnet ved DPU

Referat. Studienævnet ved DPU Studienævnet ved DPU Møde: 22. februar 2018 Sted: Emdrup A011/ Aarhus 1483-523 Tidsrum: kl. 12-16 Referat Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (form.), Anne Larson, Charlotte Matthiassen, Frederik Pio, Gritt

Læs mere

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST)

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 25. august 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: Trøjborg 2113-252 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Frederik Pio (Generel pædagogik), Anne-Marie Eggert

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Godkendt Dato: 7. maj 2019 Ref: kkmo Mødedato: 9. april 2019 Mødested: Emdrup A308, Aarhus 1483-525 (inspiratorium), virtuelt mødelokale 1005 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Side 1/5 Mødedato: 18. marts 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Vibe Aarkrog (formand), Jeanette Magne (afgående formand), Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder)

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder) Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 13. april 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1)

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1) Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 22. november 2018, kl. 9:00 11:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 13. september 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 7. februar 2019, kl. 12.00-14.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET Dato: 10. oktober 2018 Mødedato: 10. oktober 2018 kl. 14-16 Mødested: Emdrup A011 (25) Videolink; 1483-525 Det Blå Rum Videolink (6) Mødeemne: 8. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN)

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant)

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant) Møde den: 20. april 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Jonas

Læs mere

Lisbeth Haastrup (LH) blev udpeget som mødeleder. Det blev aftalt, at drøfte handleplanerne i to grupper med hhv. kandidat og master.

Lisbeth Haastrup (LH) blev udpeget som mødeleder. Det blev aftalt, at drøfte handleplanerne i to grupper med hhv. kandidat og master. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-525 Det Blå Rum Tidsrum: 25. juni 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 25. juni 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.)

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. maj, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 13. juni 2016 kl. 12.00-15.00 1443-413 Videolink (12); Emdrup D118 Videolink (25) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre,

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 4. oktober 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 13. oktober 2017 Tid: Lokale: D118

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 13. oktober 2017 Tid: Lokale: D118 Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 13. oktober 2017 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D118 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Anna Kathrine Frørup, Bergthora Kristjansdottir,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011 // Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 26. marts 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 26. marts 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 13. december 2018, kl. 12.30-15.00 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-556 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Møde 23. maj 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator og formand) Frans Ørsted Andersen Helle Merete Nordentoft Tilforordnede:

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 17. januar 2019, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Under gennemgangen blev følgende temaer særligt nævnt:

Under gennemgangen blev følgende temaer særligt nævnt: Studienævnet ved DPU Møde: Ordnært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011; 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 29. maj 2018 kl. 12.00 16.00 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.) [AMEO], Anne Larson [AL], Frederik

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Til stede: Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Aarhus: Thomas Aastrup Rømer, Ditte Philipsen Referent: Tove Pedersen 1. Godkendelse

Læs mere

Pædagogisk psykologi

Pædagogisk psykologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 Campus Aarhus D. 29.-30. august, 2019 Aarhus Universitet 8000 Aarhus VELKOMMEN TIL DPU Kære nye studerende, Tillykke med din optagelse og velkommen til pædagogisk psykologi

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 9. januar 2019, kl. 13.00-15.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Mødedato: 20. august 2019 kl. 13-16 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-556 Inspiratorium Videolink Mødeemne: Møde i uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab Medlemmer Jonas Andreasen Lysgaard

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat af 6. studienævnsmøde Tidspunkt: mandag den 26. maj, kl. 11-15 Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes Mødedato: 19. juni 2018 Mødested: D 120 / 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Louise Bøttcher, Simon Nørby, Studerende: Tine Sørensen,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 10. september 2018 kl. 13-15 Mødested: 1483-523 Det Gule Rum Videolink (6); Emdrup A011 (25) Videolink Mødeemne: 7. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Deltagere: Dato: 10.

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Anne Bjørn Dato: 12. december 2017 Varighed: 10.00 15.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Forretningsordenen skal gennemgås af en arbejdsgruppe.

Forretningsordenen skal gennemgås af en arbejdsgruppe. Side 1/7 Mødedato: 6. maj kl. 13-16 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-556 Inspiratorium Videolink Mødeemne: Møde i uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab Medlemmer Jonas Andreasen Lysgaard (forperson),

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen, Rikke Merete Friis,

Læs mere

Tilforordnede: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Maria Solhøj Madsen (VEST), Annike Vestergaard Martínez (SNUK).

Tilforordnede: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Maria Solhøj Madsen (VEST), Annike Vestergaard Martínez (SNUK). ARTS Mødedato: 14. juni 2019 kl. 12.30-14.30 Mødested: Emdrup D118 - Aarhus 1483-523 (det gule rum) Mødeemne: Uddannelsesnævnet for kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi Godkendt referat Deltagere

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 5. maj 2014, kl. 14 16 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-313 videolink til Emdrup lokale A112 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede:

Læs mere

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala, studieleder, Sissel Rendrup Johansen, studiechef, Søren Fransén, uddannelseskonsulent,

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala, studieleder, Sissel Rendrup Johansen, studiechef, Søren Fransén, uddannelseskonsulent, Møde: torsdag den 1. oktober 2015 Sted: D120 Møde for Studienævnet ved DPU Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne),

Læs mere

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST)

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 24. november 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1483-523 (Nobelparken, Jens Chr. Skous vej 4) Tidsrum: 12-16 UDKAST referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 16. møde den 2. oktober 2014 kl. 14.00-16.00 Lokale D118 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Jeanette Magne Jensen (uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson

Læs mere

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet undervisningsevaluering E2018 under punkt 6. Herefter blev dagsordenen

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet undervisningsevaluering E2018 under punkt 6. Herefter blev dagsordenen Møde 4. september 2018 kl. 11-14 Lokale D120 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (forperson) Frans Ørsted Andersen Helle Merete Nordentoft Helene Gad Ratner Lotte Hedegaard

Læs mere

Gæster: Mette Saks Nielsen (Arts Studier), Isabel Joy Axtmann Hansen (stud.suppl.), Sisse Due (stud.suppl.), Poul Nissen (pæd.psyk.

Gæster: Mette Saks Nielsen (Arts Studier), Isabel Joy Axtmann Hansen (stud.suppl.), Sisse Due (stud.suppl.), Poul Nissen (pæd.psyk. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 26. juni 2017 Sted: Emdrup D120 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Frederik Pio (Generel pædagogik),

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Opfølgning på referat kl. 9.05 til 9.10 3. Indkomne sager 4. Handleplaner

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid:

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid: Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator), Søren Langager, Karen Bjerg Petersen, Vibe

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Signe Nøhr Villebro

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Signe Nøhr Villebro Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 18. december 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET Ref: kkmo Side 1/6 Mødedato: 8. juni 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 14. august 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Kirstine Helboe,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Status på valgfag tages under meddelelser. Dagsorden er godkendt. Anne Morin deltager under punkt 3.

1. Godkendelse af dagsorden Status på valgfag tages under meddelelser. Dagsorden er godkendt. Anne Morin deltager under punkt 3. Side 1/6 Mødedato: 10. maj 2019 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl (afb.), Kristine Kousholt,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 14. november 2017 Varighed: 14.00 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant)

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant) Mødedato: 15. marts 2019 Mødested: Emdrup: D120 / Aarhus: 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 27. maj 2016 Sted: A011 Referat Deltagere: Medlemmer Lars Holm (Pædagogisk antropologi og AEG), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne), Frederik

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd.

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd. Side 1/5 Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus 1443-240 Mødeemne: UN-møde pæd. filosofi Deltagere: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Asger Sørensen, Henrik Vase Frandsen, Oliver

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 17. august 2016 Sted: D120 REFERAT Deltagere: Medlemmer Lars Holm (Pædagogisk antropologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne), Frederik Pio

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 14. juni 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup B101a; 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: 5. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Dato: 28. maj 2018 Side 1/5 Deltagere: Medlemmer Lisbeth

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: Mandag den 27. juni 2016 Sted: A011 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Lars Holm (Pædagogisk antropologi), Frederik Pio (Generel

Læs mere

Indledende Godkendelse af dagsorden - dagsorden godkendes, men studieleders meddelelser flyttes til 'Pkt. 4 Eventuelt'.

Indledende Godkendelse af dagsorden - dagsorden godkendes, men studieleders meddelelser flyttes til 'Pkt. 4 Eventuelt'. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 26. oktober 2016 Sted: D120 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Lars Holm (Pædagogisk antropologi og AEG), Anna Karlskov

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 20. september 2016 Sted: D120 Referat Deltagere: Medlemmer Lars Holm (Pædagogisk antropologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne), Frederik

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere