~ 2 ~ Krydsfelter skal opsættes i dertil indrettede aflåste skabe og så vidt muligt bero i aflåst lokale, hvor kun få udvalgte personer har adgang. Så

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "~ 2 ~ Krydsfelter skal opsættes i dertil indrettede aflåste skabe og så vidt muligt bero i aflåst lokale, hvor kun få udvalgte personer har adgang. Så"

Transkript

1 ~ 1 ~ Codan Udvidet Ejendomsdækning For ejendomsdækningen gælder nedenstående betingelser samt de i denne police anførte forsikringsbetingelser i det omfang de efter deres natur kan finde anvendelse. 1 Forsikret og medforsikret Forsikringstageren er sikret som ejer eller bruger af det forsikrede. Sikret under opførelse eller ombygning er tillige byggeriets entreprenører i det omfang forsikringstageren som bygherre i medfør af AB 92 er forpligtet til at tegne brand- og stormskadeforsikring. 2 Forsikret risiko Forsikringen, med det i policen anførte dækningsomfang, omfatter alle de til boligselskabet/-foreningen hørende bygninger og anlæg f.eks. skure, udhuse, lysthuse, halvtage og hegn, der er opført på muret eller støbt fundament eller betonblokke, samt trykimprægneret træ, der opfylder den europæiske standard (DS/EN 351-1), incl. udvendige udsmykninger og udvendigt udstyr, for eksempel skilte, lysreklamer, persienner, jalousier, baldakiner og markiser. Dækning for udvendigt udstyr omfatter dog ikke udstyr vedrørende erhvervslejemål der benyttes af 3. mand. Forsikringen omfatter, uanset definitioner i forsikringsbetingelserne, enhver form for fundament incl. eventuelle funderingsarbejder uanset dybde heraf, dog undtaget pilotering. Udstyr til videoovervågning betragtes som bygningsdele på lige vilkår, som alarm- og tyverisikringsudstyr og meddækkes ligeledes som øvrige bygningsdele, også når udstyret er lånt/leaset/lejet, hvis boligselskabet- /foreningen bærer risikoen for udstyret. PC-udstyr der benyttes til optagelse m.v. er ikke omfattet af dækningen. 3 Haglskade og nedstyrtende genstande Uanset definitionen på krav til fundamenter i pkt. 2, gælder at skade som følge af haglskade og nedstyrtende genstande, er omfattet af forsikringsdækningen uanset fundamenternes karakter. 4 Varmecentraler Dækning for varmecentraler er udvidet til at omfatte kedelanlæg der leverer varme til detailbutikker, institutioner og lignende som er beliggende i bygningen/afdelingen. Der er ingen begrænsning på indfyringseffekt eller KW maksimering på motorer. 5 Aflæsningssystemer Forsikringen er udvidet til at omfatte systemer til at overvåge og aflæse forbruget af vand og varme i de enkelte lejligheder. Er der tegnet kortslutningsdækning omfatter denne dækning også disse anlæg. Erstatning foretages uden fradrag for alder / brug eller afskrivning. Pc-udstyr der benyttes til styring af ovennævnte anlæg er ikke omfattet af dækningen. 6 Datanet Forsikringen dækker kabler og krydsfelter, herunder hærværk, f.eks. ituskårne kabler uanset ejerskab. Ved hærværksskader er der en selvrisiko på kr. Det er en betingelse, at anlægget er sikret med transientbeskyttelse på såvel signal- som stærkstrømssiden. Forsikringen dækker ikke serveranlæg og Pc-udstyr.

2 ~ 2 ~ Krydsfelter skal opsættes i dertil indrettede aflåste skabe og så vidt muligt bero i aflåst lokale, hvor kun få udvalgte personer har adgang. Såfremt skabe for krydsfelter står i beboergange skal disse være aflåst. Hvis skabe for krydsfelter beror i kælder, er det en betingelse, at skabet beror min. 30 cm. over gulv. 7 Antenneanlæg Såvel antenne incl. installationer og paraboler på bygning, som fritstående antennemaster incl. installationer og paraboler er medforsikret under dækningerne brand, kortslutning og anden bygningsbeskadigelse. I enkelte afdelinger distribueres også signaler til daginstitutioner og andre erhvervslejere. Kabelføring og udstyr hertil kan ikke betragtes som erhvervsmæssigt antenneanlæg, med deraf følgende undtagelser af dækningen. Hvis anlægget er ejet af ekstern leverandør, men afdelingen har forsikringspligten for det, er udstyret medforsikret, som antenneanlæg i øvrigt. 8 ATS/CTS-anlæg og styringsanlæg til vaskerier ATS-/CTS-anlæg og styringsanlæg samt elektronisk udstyr i vaskerier, f.eks. betalingssystemer, sæbedoseringsanlæg og automater, medforsikres under bygningsforsikringen såfremt anlægget er fastmonteret i den enkelte afdeling. Er der tegnet kortslutningsdækning omfatter denne dækning også anlæggene. Erstatning foretages uden fradrag for alder/brug eller afskrivning. PC-udstyr der benyttes til styring af ovennævnte anlæg er ikke omfattet af dækningen. Rede penge i automater dækkes ikke. 9 Underforsikring Underforsikring kan ikke gøres gældende i en skadessituation pga. fejl i oplyste antal kvadratmeter, adresser, antal lejemål med videre. Der accepteres op til 20 % afvigelse, dog maksimalt 100 mio. kr. Codan kan foretage præmieregulering som følge af disse fejl fra forsikringens ikrafttrædelsesdato, i op til 2 år. 10 Udsmykning m.v. Udsmykning som f.eks. vægmalerier, relieffer m.v., samt anden udvendig udsmykning på bygninger er meddækket for den håndværksmæssige værdi indtil kr. (basisindeks 126,0 pr. 1. januar 2012) Endvidere er springvand og skulpturer med videre, dækket for indtil kr. (basisindeks 126,0 pr. 1. januar 2012). Beløbene er førsterisikosummer. Hærværk er dækket med en selvrisiko på kr., dog er hærværk på legepladser ikke dækket. Er der tegnet kortslutningsdækning omfatter denne dækning også ovennævnte udstyr. 11 Svamp og insekt Såfremt der er tegnet svamp- og insektdækning, etableres denne uden sumbegrænsning og inkluderer rimelige udgifter til uvildig konsulentbistand, der kan benyttes ved eventuel uenighed om skadens art og omfang. 12 Glas Hvis bygningsforsikringen er tegnet med glasskadedækning, gælder det, at alt glas tilhørende boligselskabet/- foreningen er medforsikret uanset mål og kvalitet. Glaskeramiske kogeplader er dækket ved pludselig skade. Glaskeramiske kogeplader meddækkes med en selvrisiko på 500 kr. Dækningen omfatter udgifter til alarmtråde eller strimler, hvis erstatning ikke kan opnås fra anden side.

3 ~ 3 ~ 13 Sanitet Hvis bygningsforsikringen er tegnet med dækning for sanitet, gælder det at dækningen er udvidet til at omfatte fittings, tilslutningsrør og lignende i det omfang en udskiftning er nødvendig i skadetilfælde. Såfremt en skade på sanitet medfører udskiftning af sanitet til en anden modeltype end det beskadigede, meddækkes også omkostninger til samtidig udskiftning af blandingsbatteri eller toiletsæde. Dette forudsætter dog at det oprindelige blandingsbatteri/toiletsæde ikke kan tilpasses den nye sanitet. Synlig forskel på ny sanitet og et brugbart gammelt blandingsbatteri/toiletsæde giver ikke ret til udskiftning. 14 Lejers Bygning Bygningsforbedringer, udestuer, carporte, redskabsskure og lignende (herunder tillige lejers bygningsindretninger i lejemålet, f.eks. skillevægge, lofter og lignende) er meddækket for brand og anden bygningsbeskadigelse og markiser er meddækket for brand. Den maksimale dækning udgør kr. pr. lejemål (basisindeks 126,0 pr. 1. januar 2012). Det er en betingelse, at disse forbedringer er opført i overensstemmelse med gældende bygningsreglement og boligselskabets/-foreningens tilladelse. Vælger boligselskabet/-foreningen generelt at tegne glasforsikring, omfatter denne tillige disse bygninger og bygningsdele, dog ikke drivhuse. 15 Ubenyttede bygninger Det accepteres at nogle bygninger, eller dele heraf, kan stå ubenyttede/tomme over en periode, dog maksimalt 6 måneder. Dækningen herfor skal ydes som for bygninger og anlæg i øvrigt. 16 Rørskade Codans almindelige betingelser for rørskade er udvidet til tillige at omfatte brønde samt forsyningsledninger mellem de enkelte afdelinger eller bygninger, selv om disse rør/ledninger ligger udenfor matr.nr./skel og evt. krydser offentlige færdselsårer/ligger under andre bygninger, forudsat at forsikringstager har vedligeholdelsespligten/reetableringspligten for disse. 17 Vandskade damp Dækning for udstrømning fra røranlæg og installationer i øvrigt, jf. Codans Almindelige Forsikringsbetingelser, inkluderer tillige udstrømning af damp. 18 Merforbrug af vand Dokumenteret merforbrug af vand, incl. afgifter, som følge af en dækningsberettiget forsikringsbegivenhed er medforsikret med en sum på kr. pr. skade (basisindeks 126,0 pr. 1. januar 2012). 19 Vandskade Køle-/fryseskabe m.v. Ved tilfældig, i forhold til lejligheden, udefra kommende strømsvigt dækkes tillige vandskade på bygningen som følge af vand fra køle-/fryseskabe og frysekummer. 20 Huslejetab Huslejetab dækkes med indtil kr. pr. afdeling/forening pr. skade (basisindeks 126,0 pr. 1. januar 2012). Dækningen er gældende, hvis huslejetabet opstår som følge af en skade der er dækket under bygningsforsikringen.

4 ~ 4 ~ Dækningsperiode 24 måneder. 21 Opmagasinering Rimelige dokumenterede udgifter til opmagasinering samt ind- og udflytning af beboers indbo i forbindelse med en dækningsberettiget bygningsskade, herunder tømning, bortskaffelse og destruktion af kasseret indbo. Dækningen ydes med maksimalt kr. (basisindeks 126,0 pr. 1. januar 2012) pr. lejemål, og maksimalt kr. (basisindeks 126,0 pr. 1. januar 2012) pr. skadebegivenhed. Beløbene er førsterisikosummer. Dækningen er subsidiær i forhold til en eventuel tegnet indboforsikring. Eventuel erstatning fra anden side, herunder beboers private indboforsikring, er at betragte som selvrisiko til denne forsikring. Dækning ydes indtil den beskadige lejlighed er klar til indflytning og indtil max. 14 dage herefter. 22 Genhusning Dækningen omfatter meromkostninger, ud over sædvanlig husleje, til genhusning af beboere ved fraflytning i forbindelse med en dækningsberettiget skade. Endvidere genhusning af afdelingskontorer, bestyrelseslokaler, aktivitetscentre, fælleslokaler og lignende. Dækning ydes med maksimalt kr. (basisindeks 126,0 pr. 1. januar 2012) pr. lejemål og maksimalt kr. (basisindeks 126,0 pr. 1. januar 2012) pr. skadebegivenhed. Eventuel erstatning fra anden side, herunder beboers private indboforsikring, er at betragte som selvrisiko til denne dækning. Dækning ydes indtil den beskadigede lejlighed er klar til indflytning. Beløbene er førsterisikosummer. 23 Midlertidig afdækning Omkostninger til midlertidig afdækning efter en dækningsberettiget bygningsbeskadigelse er medforsikret. Dækningen er subsidiær i forhold til eventuelt tegnet familie- eller løsøreforsikring, og dækning herfra er således at betragte som selvrisiko til denne udvidelse. Førsterisikosum kr. (basisindeks 126,0 pr. 1.januar 2012) pr. skadebegivenhed. 24 Låseomstilling Dækningen omfatter omkostninger til omstilling/udskiftning af låse, samt nye nøgler som følge af indbrudstyveri af hovednøgler/systemnøgler beroende i separat aflåst gemme i boligforeningens kontorer (administrations-, afdelingseller varmemesterkontor) samt ved ran og røveri fra lokaler og under transport fra boligforeningens personale. Endvidere dækkes nøgler i aflåsede, indmurede nøglebokse der på monteringstidspunktet var godkendt af Forsikring og Pension. Forsikringssum maksimalt kr. (basisindeks 126,0 pr. 1. januar 2012) pr. skade pr. afdeling. 25 Løsøre Bygningsforsikringen er udvidet til at meddække redskaber, værktøj, materialer, arbejdsmaskiner, inventar og øvrigt løsøre tilhørende eller udlånt til afdelingerne/foreningen (eksempelvis i selskabslokaler, afdelingskontorer, depotrum, vaskerier med mere) og beroende overalt på og ved afdelingen med en førsterisikosum på kr. (basisindeks 126,0 pr. 1. januar 2012) pr. afdeling. Dækningen omfatter brand, indbrudstyveri og vandskade. Dog er dækningen for PC,

5 ~ 5 ~ TV, radio og lignende maksimalt kr. (basisindeks 126,0 pr. 1. januar 2012) Det er noteret, at løsøret for flere afdelinger kan være samplaceret. Selvrisikoen for tyveridækningen er kr. 26 Løsøre materielgårde Forsikringen omfatter tyveri af udstyr placeret i ejendommens aflåsede materielgård under forudsætning af: - at gården er forsvarligt indhegnet, og hegnet er minimum 1,8 meter højt - at gården er forsvarligt aflåst - at der er øvet vold mod lukke eller hegn Førsterisikosum kr. pr. afdeling, (basisindeks 126,0 pr. 1.januar 2012). Selvrisikoen er kr. 27 Løsøre rede penge Jf. pkt. 25 er forsikringen udvidet til at omfatte rede penge og pengerepræsentativer i hele afdelingen, på samtlige kontorer og foreningslokaler i øvrigt, samt på bestyrelsesmedlemmernes privatadresser. Codans erstatningspligt er begrænset til kr. ved opbevaring udenfor godkendt værdiopbevaringsenhed og kr. ved opbevaring i godkendt værdiopbevaringsenhed. Hvis ikke andet fremgår, forudsættes det, at der er tale om mindst klasse BLÅ jf. Forsikring & Pensions Sikringskatalog. Hvis nøgler eller kode til pengeskab eller boks har været glemt eller efterladt på forsikringsstedet erstattes tabet jf. reglerne for tyveri udenfor godkendt værdiopbevaringsenhed. 28 Containere Containere, komprimatorer m.v. tilhørende 3.mand, for hvilke boligselskabet/foreningen ifølge kontrakt har forsikringspligten for, er medforsikret mod brand med indtil kr. pr. skadesbegivenhed (basisindeks 126,0 pr. 1. januar 2012). Egne containere m.v. er fortsat dækket på bygningsforsikringen. 29 Bygningsbeskadigelse som følge af beboers sygdom eller dødsfald Hvis politi, Falck, læge etc. skaffer sig adgang til lejers bolig ved opbrydning af lukker, dækkes skader opstået herved. Medfører en beboers død i lejlighed og dennes ophold herefter beskadigelse af bygningsdele, er udbedring, herunder særlig rengøring, herfor tillige dækket med indtil kr. pr. skadebegivenhed (basisindeks 126,0 pr. 1. januar 2012). 30 Mindre byggeprojekter Til imødegåelse af de almindelige forsikringsbetingelsers krav til anmeldelse af risikoforandringer omfatter forsikringen uden forudgående anmeldelse mindre om- og tilbygningsarbejder, herunder renovering af eksisterende bygninger, renovering af vand-, varme- og øvrige rørinstallationer, tagarbejder for indtil kr. pr. projekt. Policens betingelser for varmt arbejde er gældende.

6 ~ 6 ~ 31 Ansvar - beboerarbejde Dækningen omfatter ansvar ifaldet for beboere/lejere, når de deltager i fællesarbejde for almenvældet. Det udførte arbejde skal blot være arbejde, som "man normalt" vil have lønnet personale til. Dækningen omfatter ikke skader under selskabelige sammenkomster for eksempel fælles grillaften. 32 Ansvar - bestyrelse Dækningen omfatter bestyrelsesmedlemmers ansvar ved arbejde (udover det almindelige bestyrelsesmedlemshverv for boligselskabet/-foreningen og dennes afdelinger), forudsat at arbejdet udføres som erstatning for arbejde, som normalt påhviler fast ansatte personer i boligselskabet/-foreningen og dennes administration. For punkterne ansvar - beboerarbejde samt ansvar - bestyrelse gælder en dækningssum på 10 mio. kr. i alt ved personog eller tingskade pr. forsikringsår. Samme sum gælder ligeledes for husejeransvar. Ansvarspådragende fejl ved regnskabsarbejde i bestyrelsessammenhæng er ikke dækket. 33 Ansvar - vasketøj Dækningen omfatter skader på lejers/beboeres vasketøj forårsaget af dokumenteret teknisk svigt i vaske-, tørre- og/eller strygemaskiner eller lignende udstyr beroende i boligforeningens fællesvaskerier. Dækningen ydes med maksimalt kr. (basisindeks 126,0 pr. 1. januar 2012) pr. skadesbegivenhed. Selvrisiko 500 kr. pr. skadebegivenhed. 34 Ansvar - husejer Forsikringen er udvidet til at omfatte boligorganisationen / -afdelingens erhvervsansvar i forbindelse med udlån / udlejning af selskabs- og / eller mødelokaler o. lign., hvad enten det er til ejendommens beboere eller kommende lejere/ lånere. Endvidere ydes ansvarsdækning for eventuelle fritstående antennemaster, ansvar for skade sket på fællesarealer eller legepladser, når skaden skyldes fejl eller forsømmelse ved opsat udstyr, ansvar for eventuelle ubebyggede grunde samt ansvar for skade forvoldt ved brug af egne/lejede/lånte arbejdsmaskiner og lifte, når disse er i brug som arbejdsmaskiner. Der gælder en dækningssum på 10 mio. kr. i alt ved person- og eller tingskade pr. forsikringsår. 35 Ansvar - gravearbejde Husejeransvarsbetingelsernes sædvanlige undtagelse af ansvar for skade på ting forårsaget ved udførelse af jordarbejder bortfalder, for så vidt angår sådanne mindre gravearbejder som kan forekomme ved for eksempel (men ikke begrænset til) nedgravning af stolper til et hegn eller postkasser, gravning af en rende til el-installationer eller lignende. Selvrisiko kr. pr. skade. 36 Ansvar - motor Husejeransvarsforsikringen er udvidet til at omfatte selvkørende arbejdsmaskiner/-redskaber og traktorer (inklusiv anhængertræk), der er uindregistrerede. Dækningen ydes med færdselslovens summer. 37 Ansvar - efteranmeldelse Fristen for anmeldelse af skader efter forsikringens ophør er 2 år. For allerede anmeldte skader ophører dækningen først 10 år efter forsikringens ophør.

7 ~ 7 ~ 38 Varmt arbejde Sædvanlige regler om udfyldelse af aftaleblanket gælder ikke for varmt arbejde der udføres af eget ansat personale. Endvidere vil kravene / den forhøjede selvrisiko heller ikke kunne gøres gældende, når en lejer for egen regning eller på egen foranledning uden orientering af boligselskabet udfører eller får udført varmt arbejde. 39 Fællespolicer Hvis der etableres fællespolice for en boligorganisation, hvor en eller flere afdelinger indgår, vil alle forsikringssummer anført i forsikringspolicen og forsikringsselskabets normale betingelser være gældende som én forsikringssum og én selvrisiko pr. afdeling. 40 Retshjælp Retshjælp jf. Codans forsikringsbetingelser. Uagtet den anførte forsikringssum i betingelserne, gælder en forsikringssum på kr. pr. skade, dog max kr. pr. år. Løbetid og tarifændringer For EU udbud Varslinger om ændringer i dækningsomfang/præmieforhøjelser og eventuelt opsigelse (herunder ændringer der varsles i forbindelse med en skade) skal fra forsikringsselskabet, såvel i forsikringens løbetid som i tilfælde af opsigelse til udløb af en forsikringsperiode, foretages med min. 6 måneders varsel til forsikringsårets udløb. I forbindelse med en skade er forsikringsselskabet berettiget til, med 3 måneders varsel, at foretage mindre ændringer i dækningsomfanget, f.eks. hvis det konstateres, at en bygningsdel er mangelfuldt vedligeholdt. Definitioner Førsterisikosum Ved førsterisikosum forstås, at der ydes fuld erstatning, men kun indtil forsikringssummen, uden hensyn til, om det forsikredes totalværdi i skadesøjeblikket overstiger forsikringssummen. Ran Ved ran forstås tyveri, der er sket åbenlyst uden anvendelse af vold, og som i gerningsøjeblikket er bemærket af den bestjålne eller andre tilstedeværende personer, der øjeblikkelig gør anskrig. Røveri Ved røveri forstås fratagelse eller aftvingelse af løsøre, værdigenstande, penge eller pengerepræsentativer ved vold eller trussel om øjeblikkelig anvendelse af vold.

Udvidelse for beboelsesejendom. Version 1 21.08.2009

Udvidelse for beboelsesejendom. Version 1 21.08.2009 Udvidelse for beboelsesejendom Version 1 21.08.2009 EJENDOM Medforsikret Sikret under opførelse eller ombygning er tillige byggeriets entreprenører i det omfang forsikringstageren som bygherre i medfør

Læs mere

Gjensidigeaftale 1.09. Supplement til de for forsikringen gældende forsikringsbetingelser

Gjensidigeaftale 1.09. Supplement til de for forsikringen gældende forsikringsbetingelser Gjensidigeaftale 1.09 Supplement til de for forsikringen gældende forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelserne gælder fra 1. juni 2013 Indholdsfortegnelse 1. Medforsikret Side 3 2. Forsikret risiko

Læs mere

Udvidelse for beboelsesejendom

Udvidelse for beboelsesejendom 6565-Tillæg November 2012 Udvidelse for beboelsesejendom Tillæg til Vilkår for Ejendomsforsikring for Industri 6565 Topdanmark Forsikring A/S Udvidelse for beboelsesejendom 6565-Tillæg November 2012 2

Læs mere

Særlige vilkår til Söderberg & Partners kunder

Særlige vilkår til Söderberg & Partners kunder Særlige vilkår til Söderberg & Partners kunder Medforsikret Sikret under opførelse eller ombygning er tillige byggeriets entreprenører i det omfang forsikringstageren som bygherre i medfør af AB 92 er

Læs mere

Særlige vilkår for andels- og ejerlejligheder, jan. 2015, version 05

Særlige vilkår for andels- og ejerlejligheder, jan. 2015, version 05 Særlige vilkår for andels- og ejerlejligheder, jan. 2015, version 05 I tilslutning til Trygs almindelige forsikringsbetingelser 649-03. Nedenstående vilkår er gældende i det omfang en nævnt dækning er

Læs mere

Forsikringsbetingelser for EJENDOM-EKSTRA TIL BEBOELSESEJENDOMME

Forsikringsbetingelser for EJENDOM-EKSTRA TIL BEBOELSESEJENDOMME Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for EJENDOM-EKSTRA TIL BEBOELSESEJENDOMME Tillæg til forsikringsbetingelser for ANDEN BYGNINGSBESKADIGELSE - ERHVERV Indholdsfortegnelse:

Læs mere

22. maj 2014 IRB Kundenr

22. maj 2014 IRB Kundenr Codan Forsikring A/S Spotorno Alle 10 2630 Taastrup Andelsboligforeningen Rødtjørnløkken Att.: Salling Ejendomsadminist Gammel Kongevej 60 05 1850 Frederiksberg C Tlf. 33 55 40 80 Fax 33 55 21 22 Internet:

Læs mere

Betingelser for Ejendom-ekstra til Beboelsesejendomme - Erhvervsbygning. Bet. nr

Betingelser for Ejendom-ekstra til Beboelsesejendomme - Erhvervsbygning. Bet. nr Betingelser for Ejendom-ekstra til Beboelsesejendomme - Erhvervsbygning Bet. nr. 2202.09.01 Tillægsforsikring til forsikringsbetingelser for Anden bygningsbeskadigelse erhvervsbygning. Indholdsfortegnelse

Læs mere

18. juni 2014 SCO Kundenr

18. juni 2014 SCO Kundenr Codan Forsikring A/S Spotorno Alle 10 2630 Taastrup E/F Rosenoden Att.: N Giødesen (Ejd nr 86) Frederiksholms Kanal 18 1220 København K Tlf. 33 55 40 75 Fax 33 55 21 22 Internet: www.codan.dk Kundeservice:

Læs mere

Bygningsforsikring Præmie D Glasforsikring og sanitet D2 Fravalgt dækning Fravalgt dækning. Løsøreforsikring D1 2.

Bygningsforsikring Præmie D Glasforsikring og sanitet D2 Fravalgt dækning Fravalgt dækning. Løsøreforsikring D1 2. Tilbudssammenligning Præmieoversigt - total Kommentar Bygningsforsikring Præmie D1 67.575 62.728 Glasforsikring og sanitet D2 Fravalgt dækning Fravalgt dækning Løsøreforsikring D1 2.693 529 Tekniske forsikringer

Læs mere

Fakta om Bygningsforsikring for boligejendomme

Fakta om Bygningsforsikring for boligejendomme Fakta om Bygningsforsikring for boligejendomme Boligejendomme har mange særlige risici, og dem kan vi tilgodese med vores særlige bygningsforsikring, som er målrettet netop denne type bygninger. FAK 20190-3

Læs mere

AP01 - tillæg udbudsinformationer 22.12.2000

AP01 - tillæg udbudsinformationer 22.12.2000 Gjensidige Forsikring A.C. Meyers Vænge 9 DK-2450 København SV Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA,

Læs mere

Forsikringsbetingelser nr. FH 1406 Afsnit 2. Bygningsforsikring Dækningsskema

Forsikringsbetingelser nr. FH 1406 Afsnit 2. Bygningsforsikring Dækningsskema Nedenfor er angivet de vigtigste ændringer mellem forsikringsbetingelserne. Skemaet er opbygget som en kronologisk gennemgang af de gamle betingelser nr. 75/1, med tilhørende ændringer. DOKUMENTET ER BLOT

Læs mere

DÆKNINGSOMFANG - FORENINGER BYGNINGSFORSIKRING

DÆKNINGSOMFANG - FORENINGER BYGNINGSFORSIKRING BYGNINGSFORSIKRING Alle de til ejendommen hørende bygninger og anlæg (herunder skure, udhuse, lysthuse, halvtage og hegn), der er opført på muret eller støbt fundament eller betonblokke, samt trykimprægneret

Læs mere

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 4718284

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 4718284 POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 4718284 Beboelsesbygning Forsikringsbetingelser R345121 Ny forsikring gælder fra 7. december 2012 Hvad er forsikret Bygninger på forsikringsstedet: Paludan Müllers

Læs mere

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 6606475 Beboelsesbygning Forsikringsbetingelser R345131 Ændring gælder fra 1. oktober 2013 Hvad er forsikret Bygninger på forsikringsstedet: Brobergsgade 7, 1427

Læs mere

0 7 1C.G9. 1. Vi sender her jeres nye police og beder jer læse policen igennem for at sikre, at indholdet svarer til jeres forventninger.

0 7 1C.G9. 1. Vi sender her jeres nye police og beder jer læse policen igennem for at sikre, at indholdet svarer til jeres forventninger. Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde 0 7 1C.G9. 1 to Telefon 33 30 60 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk A/B Stegis c/o Nyropsgade 1 1602 København V Policenr. E-mail 9660 5930 26 092

Læs mere

G/F Lyset Marievej 56 4300 Holbæk

G/F Lyset Marievej 56 4300 Holbæk G/F Lyset Marievej 56 4300 Holbæk KUNDENR: 97675633 POLICENR: 900 170 8055 ERHVERVSFORSIKRING 18.02.2016 Vi sender hermed jeres nye Erhvervsforsikring. Policen er ændret som aftalt, men vi beder jer gennemlæse

Læs mere

A/B SundParken Rantzausminde, 11. juli 2015 Afd. D. Nyhedsbrev nr. 105

A/B SundParken Rantzausminde, 11. juli 2015 Afd. D. Nyhedsbrev nr. 105 A/B SundParken Rantzausminde, 11. juli 2015 Nyhedsbrev nr. 105 Forsikring Ved hjælp fra forsikringsmægleren dahlberg assurance brokers as er alle foreningens forsikringer gennemgået med henblik på at finde

Læs mere

Ran og røveri fra ekspeditionslokale

Ran og røveri fra ekspeditionslokale Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

POLITISK FORSIKRINGSADMINISTRATION

POLITISK FORSIKRINGSADMINISTRATION Forsikringspolitik 2014-2017 FORMÅL Beskrivelse af Faaborg-Midtfyn Kommunes selvforsikringsordning. SELVFORSIKRET Som selvforsikrer er kommunen sit eget forsikringsselskab. I daglig tale hedder forsikringsselskabet

Læs mere

3. marts 2014 EKN Kundenr. 87811440

3. marts 2014 EKN Kundenr. 87811440 Codan Forsikring A/S Spotorno Alle 10 2630 Taastrup Andelsboligforeningen I. G. Smiths Alle 11-33 Att.: Wind Administration ApS Christians Brygge 28 02 1559 København V Tlf. 33 55 40 75 Fax 33 55 21 22

Læs mere

17. september 2014 333 Kundenr. 97675633

17. september 2014 333 Kundenr. 97675633 Codan Forsikring A/S Englandsgade 25 5000 Odense C G/F Lyset Marievej 56 4300 Holbæk Tlf. 33 55 41 50 Fax 33 55 21 22 Internet: www.codan.dk Kundeservice: http://kundeservice.codan.dk 17. september 2014

Læs mere

BIOFOS A/S. Property. BIOFOS Spildevandscentret Avedøre A/S

BIOFOS A/S. Property. BIOFOS Spildevandscentret Avedøre A/S BIOFOS A/S Property BIOFOS Spildevandscentret Avedøre A/S Oktober 2016 Indhold 1. Generelle betingelser... 3 1.1. Policens opbygning og omfang... 3 1.2. Forsikringstager... 3 1.3. Sikrede... 3 1.4. Ikrafttrædelse...

Læs mere

Forsikringspolitik 2011-2014

Forsikringspolitik 2011-2014 Forsikringspolitik 2011-2014 FORMÅL at sikre, at kommunens værdier er forsikret efter ensartede retningslinier, at sikre, en faglig og ensartet administration af kommunens forsikringsforhold, at skader

Læs mere

Betingelser for Arbejdsmaskiner - tyveri og vandskade. Bet. nr

Betingelser for Arbejdsmaskiner - tyveri og vandskade. Bet. nr Betingelser for Arbejdsmaskiner - tyveri og vandskade Bet. nr. 2204.04.01 Aftalegrundlaget Din forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

DÆKNINGSOMFANG BYGNINGSFORSIKRING

DÆKNINGSOMFANG BYGNINGSFORSIKRING Alle de til ejendommen hørende bygninger og anlæg (herunder skure, udhuse, lysthuse, halvtage og hegn), der er opført på muret eller støbt fundament eller betonblokke, samt trykimprægneret træ, der opfylder

Læs mere

Erhvervsforsikring Police: (Ver. 83) 4. oktober 2018

Erhvervsforsikring Police: (Ver. 83) 4. oktober 2018 KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV : 655-208.212 (Ver. 83) Forsikringstager KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV Forsikringssted Diverse Spejdergrupper Overalt

Læs mere

Dækningsomfang - Bygningsforsikring

Dækningsomfang - Bygningsforsikring Dækningsomfang - Bygningsforsikring Alle de til ejendommen hørende bygninger og anlæg (herunder skure, udhuse, lysthuse, halvtage og hegn), der er opført på muret eller støbt fundament eller betonblokke,

Læs mere

DÆKNINGSOMFANG BYGNINGSFORSIKRING

DÆKNINGSOMFANG BYGNINGSFORSIKRING Alle de til ejendommen hørende bygninger og anlæg (herunder skure, udhuse, lysthuse, halvtage og hegn), der er opført på muret eller støbt fundament eller betonblokke, samt trykimprægneret træ, der opfylder

Læs mere

Forsikringspolitik

Forsikringspolitik Forsikringspolitik 2018-2020 FORMÅL Beskrivelse af Faaborg-Midtfyn Kommunes selvforsikringsordning. SELVFORSIKRET Som selvforsikrer er kommunen sit eget forsikringsselskab. I daglig tale hedder forsikringsselskabet

Læs mere

Dækningsomfang - Bygningsforsikring

Dækningsomfang - Bygningsforsikring Dækningsomfang - Bygningsforsikring Alle de til ejendommen hørende bygninger og anlæg (herunder skure, udhuse, lysthuse, halvtage og hegn), der er opført på muret eller støbt fundament eller betonblokke,

Læs mere

alka Willis Towers Watson VS Rundforbivej Nærum Den 8. februar 2018

alka Willis Towers Watson VS Rundforbivej Nærum Den 8. februar 2018 Willis Towers Watson VS Rundforbivej 303 2850 Nærum alka Kundecenter Erhverv Engelholm Alle. 1, Høje Taastrup 2630 Taastrup Telefon: 43 58 55 73 Telefax: 43 58 58 57 E-mail: KCE@alka.dk Internet: www.alka.dk

Læs mere

Forsikringen er tegnet med helårlig præmiebetaling. Hovedforfald for policen er 01.01.

Forsikringen er tegnet med helårlig præmiebetaling. Hovedforfald for policen er 01.01. POLICE POLICENR: 900 001 0259 ERHVERVSFORSIKRING Forsikringstager E/F H.V. Nyholms Vej 13-19 c/o GAAP Accounting ApS Ole Borchs Vej 12 1. 2500 Valby Erhvervsforsikring omfattende Bygningsforsikring Policen

Læs mere

Bygningerne på forsikringsstedet har hårdt tag.

Bygningerne på forsikringsstedet har hårdt tag. Generelt for forsikringen Forsikringssted Diverse Spejdergrupper Overalt I Danmark, 1 Virksomhedskategori Forudsætninger for forsikringen Selskabelig-/faglig forening Alle beløb gælder for 2014, og er

Læs mere

If tænker på miljøet. Vi tilbyder derfor elektroniske vilkår. Disse kan hentes fra If Login eller www.if.dk/vilkar sammen med koden nedenfor:

If tænker på miljøet. Vi tilbyder derfor elektroniske vilkår. Disse kan hentes fra If Login eller www.if.dk/vilkar sammen med koden nedenfor: E/F Strandbyhus Strandbygade 6-8 6700 Esbjerg Ændring i forsikringsaftalen SP872747 Vedlagt finder du ændringerne i virksomhedens forsikringsaftale Læs oversigten igennem for at sikre at ændringerne stemmer

Læs mere

Beboer orientering i forbindelse med renovering Boligforeningen 3B Afd Willis Towers Watson. All rights reserved.

Beboer orientering i forbindelse med renovering Boligforeningen 3B Afd Willis Towers Watson. All rights reserved. Beboer orientering i forbindelse med renovering Boligforeningen 3B Afd. 1018 2016 Willis Towers Watson. All rights reserved. RENOVERING Boligforeningen 3B Afd. 1018 DIN BOLIG SKAL RENOVERES.HVAD NU? Hvem

Læs mere

ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING

ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING WWW.ALM BRAND.DK ALM. SUND FORNUFT Her kan du læse om de væsentligste forskelle på de nuværende betingelser 5103 - løsøre og ansvar - og de nye betingelser 5601 + viser forbedringer

Læs mere

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 4301.

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 4301. Sammenligning Bygningsforsikring Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 4301. Vær opmærksom på, at sammenligningen er vejledende, og ved en eventuel

Læs mere

Forsikringspolice Codan Ejerforeningen Ellemosevænget

Forsikringspolice Codan Ejerforeningen Ellemosevænget Forsikringspolice Codan Ejerforeningen Ellemosevænget E/F Ellemosevænget Att.: Trøstrup/Moldt Advokater Europaplads 2 7. 8000 Aarhus C KUNDENR: 78082747 POLICENR: 900 006 2739 ERHVERVSFORSIKRING 31.01.2014

Læs mere

A/B Henrikshøj Att.: Administration Danmark A Gammelsø 4 5000 Odense C

A/B Henrikshøj Att.: Administration Danmark A Gammelsø 4 5000 Odense C A/B Henrikshøj Att.: Administration Danmark A Gammelsø 4 5000 Odense C KUNDENR: 87227306 POLICENR: 900 152 8278 ERHVERVSFORSIKRING 30.06.2015 Vi sender hermed jeres nye Erhvervsforsikring. Policen er ændret

Læs mere

POLICE. Ændring. Ejendomsforsikring Helårlig præmie i kr. (2015) A/B Elverparken ved/willis I/S Rundforbivej 303 2850 Nærum

POLICE. Ændring. Ejendomsforsikring Helårlig præmie i kr. (2015) A/B Elverparken ved/willis I/S Rundforbivej 303 2850 Nærum POLICE Ændring A/B Elverparken ved/willis I/S Rundforbivej 303 2850 Nærum Policenummer 3354042 Kundenummer 3302759457 Aftaleperiode 3-årig Gælder fra 1. januar 2015 Udløb 1. januar 2017 Hovedforfald 1.

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Erhvervsforsikring

Forsikringsbetingelser for Erhvervsforsikring Forsikringsbetingelser for Erhvervsforsikring 12 Tyveri Forsikringen dækker direkte skade på det forsikrede løsøre, når skaden skyldes en af nedenstående begivenheder: 12.1 Indbrudstyveri 12.1.1 Forsikringen

Læs mere

1. Sikrede. 4. Hvilke genstande er omfattet. 2. Geografisk område. 3. Forsikringsformer. Side 4 af 39

1. Sikrede. 4. Hvilke genstande er omfattet. 2. Geografisk område. 3. Forsikringsformer. Side 4 af 39 Side 4 af 39 BETS - TT2009180003729930 - Betingelser_Bygningsforsikring - 1 1. Sikrede 1.1 Forsikringstageren i egenskab af ejer eller bruger af de forsikrede genstande. For hus- og grundejeransvarsdækning,

Læs mere

Hvad gør du hvis skaden sker?

Hvad gør du hvis skaden sker? Hvad gør du hvis skaden sker? Boligselskabet Det boligselskab som ejer den ejendom du bor i, har tegnet en bygningsforsikring som dækker skader på selve ejendommen. Det indebærer, at enhver skade som f.eks.

Læs mere

4. Hvilke genstande er omfattet. 1. Sikrede. 2. Geografisk område. 3. Forsikringsformer

4. Hvilke genstande er omfattet. 1. Sikrede. 2. Geografisk område. 3. Forsikringsformer Side 4 af 22 1. Sikrede 1.1. Forsikringstageren i egenskab af ejer eller bruger af de forsikrede genstande. For hus- og grundejeransvarsdækning, bestyrelsesansvar inklusive underslæbsdækning samt foreningsretshjælps-dækning,

Læs mere

Bilag 1. Region Sjælland Allèen 15 4180 Sorø. Beskrivelse af forsikringsomfang & dækninger

Bilag 1. Region Sjælland Allèen 15 4180 Sorø. Beskrivelse af forsikringsomfang & dækninger Bilag 1 Region Sjælland Allèen 15 4180 Sorø Beskrivelse af forsikringsomfang & dækninger 1 Forsikringstager: Sikrede: Risk Management møder: Entreprisen og arbejdspladsen Region Sjælland Alléen 15 4180

Læs mere

Forsikringsbetingelser for DRIFTSTAB POS. 1 - ERHVERVSLØSØRE

Forsikringsbetingelser for DRIFTSTAB POS. 1 - ERHVERVSLØSØRE Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for DRIFTSTAB POS. 1 - ERHVERVSLØSØRE Tillægsforsikring til forsikringsbetingelser for BRAND-, TYVERI- OG VANDSKADEFORSIKRING

Læs mere

Prisliste Vandværksforsikring. Danske Vandværker

Prisliste Vandværksforsikring. Danske Vandværker Prisliste 2018 Vandværksforsikring Danske Vandværker RTM varetager forsikringerne for Danske Vandværker, placeret i TRYG og sørger også for at udsende certifikat, faktura mv. Spørgsmål skal derfor rettes

Læs mere

TotalErhverv Byggepladsforsikring. Forsikringsvilkår TE-CS-01

TotalErhverv Byggepladsforsikring. Forsikringsvilkår TE-CS-01 TotalErhverv Byggepladsforsikring Forsikringsvilkår TE-CS-01 Indholdsfortegnelse Hvilke genstande er omfattet 1. Hvad dækkes 2. Hvad dækkes ikke 3. Forsikringssum og selvrisiko 4. Hvor dækker forsikringen

Læs mere

G/F Klitten c/o DEAS Dirch Passers Allé Frederiksberg

G/F Klitten c/o DEAS Dirch Passers Allé Frederiksberg G/F Klitten 109 661 c/o DEAS Dirch Passers Allé 76 2000 Frederiksberg KUNDENR: 88501649 POLICENR: 900 227 4180 ERHVERVSFORSIKRING 07.02.2017 Vi sender hermed jeres nye Erhvervsforsikring. Policen er ændret

Læs mere

Betingelser for Driftstabsforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr

Betingelser for Driftstabsforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr Betingelser for Driftstabsforsikring - Erhvervsløsøre Bet. nr. 2203.12.01 Aftalegrundlaget Din Driftstabsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

FORSIKRING INDUSTRI & TRANSPORT KØRSELSKASKO

FORSIKRING INDUSTRI & TRANSPORT KØRSELSKASKO S G FI N AN S DANMARKS FORETRUKNE LEASINGSELSKAB LEASING/LEJE FORSIKRING INDUSTRI & TRANSPORT KØRSELSKASKO Kørselskasko, incl. brand, vand, tyveri (ikke maskinkasko) Udlejning til tredje mand (kræver forudgående

Læs mere

ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING. Mange forbedringer og få skærpelser...

ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING. Mange forbedringer og få skærpelser... ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING Mange forbedringer og få skærpelser... WWW.ALM BRAND.DK ALM. SUND FORNUFT Her kan du læse om de væsentligste forskelle på de nuværende betingelser for løsøreforsikringerne

Læs mere

Bygnings- og løsøreskader

Bygnings- og løsøreskader KommuneForsikring A/S Krumtappen 2 DK-2500 Valby Skadeanmeldelse Bygnings- og løsøreskader (Skader kan også anmeldes på www.kommuneforsikring.dk) KommuneForsikring A/S Krumtappen 2 DK-2500 Valby info@kommuneforsikring.dk

Læs mere

Om fælles forsikring vilkår, administration og dækning m.m.

Om fælles forsikring vilkår, administration og dækning m.m. vers. 2 : Marienlyst 07-2019 Om fælles forsikring vilkår, administration og dækning m.m. Har du spørgsmål? Kontakt bestyrelsen bestyrelsen@hf-marienlyst.dk Tlf: 30 11 78 03 Skal du anmelde en skade? Ved

Læs mere

Oversigt over forsikringsbetingelser

Oversigt over forsikringsbetingelser Oversigt over forsikringsbetingelser Betingelser Side Erhvervsforsikring, generelle betingelser 3 Fællesbetingelser for bygningsforsikring 7 Jorddækning 13 Udvidet ejendomsdækning 14 Bestyrelsesansvar

Læs mere

Bygnings- og løsøreskader

Bygnings- og løsøreskader Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk

Læs mere

SANITETSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR. S.40.01

SANITETSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR. S.40.01 FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR. S.40.01 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 Forsikringens omfang...3 2.0 Forsikringen dækker...3 3.0 Forsikringen dækker ikke...3 4.0 Risikoforandring...3 5.0 Skadetilfælde...3

Læs mere

POLICE. Ny forsikring. Ejendomsforsikring Helårlig præmie i kr. (2014) A/B Hedebygade 11 ved/willis Rundforbivej 303 2850 Nærum

POLICE. Ny forsikring. Ejendomsforsikring Helårlig præmie i kr. (2014) A/B Hedebygade 11 ved/willis Rundforbivej 303 2850 Nærum POLICE Ny forsikring A/B Hedebygade 11 ved/willis Rundforbivej 303 2850 Nærum Policenummer 1944775 Kundenummer 3302704603 Aftaleperiode 3-årig Gælder fra 1. oktober 2014 Udløb 1. oktober 2017 Hovedforfald

Læs mere

Vilkår for Driftstabsforsikring

Vilkår for Driftstabsforsikring Vilkår for Driftstabsforsikring 9906-1 Juni 2011 Generelle oplysninger Aftalen er indgået med Topdanmark Forsikring A/S, i det følgende kaldet Topdanmark. Personoplysninger mv. Som kunde har I naturligvis

Læs mere

TotalErhverv Byggepladsforsikring. Forsikringsvilkår TE-CS-01

TotalErhverv Byggepladsforsikring. Forsikringsvilkår TE-CS-01 TotalErhverv Byggepladsforsikring Forsikringsvilkår TE-CS-01 Indholdsfortegnelse Hvilke genstande er omfattet 1. Hvad dækkes 2. Hvad dækkes ikke 3. Forsikringssum og selvrisiko 4. Hvor dækker forsikringen

Læs mere

Andelsboligforeningen Af 1993 29. oktober 2015 Rynkebakken Åbanken 20 Højby 4320 Lejre

Andelsboligforeningen Af 1993 29. oktober 2015 Rynkebakken Åbanken 20 Højby 4320 Lejre Andelsboligforeningen Af 1993 Rynkebakken Åbanken 20 Højby 4320 Lejre Bygningsforsikring policenr 649-207.192 (Ver. 01): Andelsboligforeningen Af 1993, Rynkebakken, Åbanken 20, Højby, 4320 Lejre Deres

Læs mere

Erhvervsforsikring, Generelle betingelser 3. Fællesbetingelser for bygningsforsikring 7. Jorddækning 13. Udvidet ejendomsdækning 14

Erhvervsforsikring, Generelle betingelser 3. Fællesbetingelser for bygningsforsikring 7. Jorddækning 13. Udvidet ejendomsdækning 14 TILBUDSNR: ERHVERVSFORSIKRING BETINGELSER Oversigt over policens forsikringsbetingelser Side Erhvervsforsikring, Generelle betingelser 3 Fællesbetingelser for bygningsforsikring 7 Jorddækning 13 Udvidet

Læs mere

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING Alm Brand FORSIKRING Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Alm. Brand Husforsikring Betingelsessammenligning Nr. 5302 Nr. HU 1703 Nedenfor er angivet de vigtigste forskelle mellem

Læs mere

Betingelser for Arbejdsmaskiner - kasko inkl. tyveri. Bet. nr

Betingelser for Arbejdsmaskiner - kasko inkl. tyveri. Bet. nr Betingelser for Arbejdsmaskiner - kasko inkl. tyveri Bet. nr. 2204.05.01 Aftalegrundlaget Din forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

E/F Toldbodgade 8 Att.: Frb Ejendomsadministrati Fuglevangsvej Frederiksberg C

E/F Toldbodgade 8 Att.: Frb Ejendomsadministrati Fuglevangsvej Frederiksberg C E/F Toldbodgade 8 Att.: Frb Ejendomsadministrati Fuglevangsvej 11 1962 Frederiksberg C KUNDENR: 98186697 POLICENR: 900 221 4552 ERHVERVSFORSIKRING 07.12.2015 Vi sender hermed jeres nye Erhvervsforsikring.

Læs mere

Bygningsforsikring - Beboelsesejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4401 og de nye betingelser nr. 4401.

Bygningsforsikring - Beboelsesejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4401 og de nye betingelser nr. 4401. Sammenligning Bygningsforsikring - Beboelsesejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4401 og de nye betingelser nr. 4401. De redaktionelle ændringer, herunder anvendelsen

Læs mere

Bygningsforsikring Police: 649-120.408 (Ver.22) 21. november 2013 A/B Vanløsegaard Jernbane Alle 92 2720 Vanløse. Jyllingevej 39-57, 2720 Vanløse

Bygningsforsikring Police: 649-120.408 (Ver.22) 21. november 2013 A/B Vanløsegaard Jernbane Alle 92 2720 Vanløse. Jyllingevej 39-57, 2720 Vanløse Police A/B Vanløsegaard Jernbane Alle 92 2720 Vanløse Forsikringstager: Forsikringssted: Policen gælder fra: Policen gælder til: Præmie: Præmien forfalder: Aftale: A/B Vanløsegaard Jyllingevej 39-57, 2720

Læs mere

A/B Bjerggården C/O Boligexperten Adm A/S Vesterbrogade København V

A/B Bjerggården C/O Boligexperten Adm A/S Vesterbrogade København V A/B Bjerggården C/O Boligexperten Adm A/S Vesterbrogade 12 1620 København V KUNDENR: 97581136 POLICENR: 900 179 9050 ERHVERVSFORSIKRING 13.12.2018 Vi sender hermed jeres nye Erhvervsforsikring. Policen

Læs mere

E/F Krøyers Plads c/o Advice Ejd adm A/S Valdalsvænge Vordingborg

E/F Krøyers Plads c/o Advice Ejd adm A/S Valdalsvænge Vordingborg E/F Krøyers Plads c/o Advice Ejd adm A/S Valdalsvænge 3 4760 Vordingborg KUNDENR: 98252955 POLICENR: 900 188 3329 ERHVERVSFORSIKRING 17.11.2015 Vi sender hermed jeres nye Erhvervsforsikring. Policen er

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Borgmesterkædeforsikring. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. Borgmesterkædeforsikring. Betingelser nr Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

Kundecenter Erhverv. Den 4. marts 2014. Police for Bygningsforsikring. Hermed sender vi police for Bygningsforsikring. Policenummer: 1029065299

Kundecenter Erhverv. Den 4. marts 2014. Police for Bygningsforsikring. Hermed sender vi police for Bygningsforsikring. Policenummer: 1029065299 Kundecenter Erhverv. _ -, -, o. Engelholm Allé 1, Høje Taastrup E/F Grænsegarden 2630 Taastrup Att. Steen Johansen Telefon: 43 58 55 73 Rebekkavej 36, 2 th Telefax: 43 58 58 57 2900 Hellerup E-mail: KCE@alka.dk

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Glasforsikring. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. Glasforsikring. Betingelser nr Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

A/B Sankt Hans Gade 9A-9E c/o Real Administration Jernbanegade Roskilde

A/B Sankt Hans Gade 9A-9E c/o Real Administration Jernbanegade Roskilde A/B Sankt Hans Gade 9A-9E c/o Real Administration Jernbanegade 58 4000 Roskilde KUNDENR: 10005049 POLICENR: 900 201 9784 ERHVERVSFORSIKRING 28.10.2015 Vi sender hermed jeres nye Erhvervsforsikring. Policen

Læs mere

Erhvervsforsikring, Generelle betingelser 3. Fællesbetingelser for bygningsforsikring 7. Jorddækning 13. Udvidet ejendomsdækning 14

Erhvervsforsikring, Generelle betingelser 3. Fællesbetingelser for bygningsforsikring 7. Jorddækning 13. Udvidet ejendomsdækning 14 POLICENR: ERHVERVSFORSIKRING BETINGELSER Oversigt over policens forsikringsbetingelser Side Erhvervsforsikring, Generelle betingelser 3 Fællesbetingelser for bygningsforsikring 7 Jorddækning 13 Udvidet

Læs mere

Erhvervsforsikring, generelle betingelser

Erhvervsforsikring, generelle betingelser Erhvervsforsikring, generelle betingelser Generelle betingelser for følgende forsikringsprodukter under Erhvervsforsikringen: ved udfyldelse af anmeldelse, som fås ved henvendelse til Codan. Bygningsforsikring,

Læs mere

FORSIKRING HIGH TECH

FORSIKRING HIGH TECH SG FINANS DANMARKS FORETRUKNE LEASINGSELSKAB LEASING/LEJE FORSIKRING HIGH TECH All risk, herunder brand, tyveri, vandskade, kasko- og maskinkasko Forsikringspræmien opkræves sammen med ydelsen Reparation

Læs mere

ALM. BRAND BYGNINGSFORSIKRING LANDBRUG. Mange forbedringer og få skærpelser...

ALM. BRAND BYGNINGSFORSIKRING LANDBRUG. Mange forbedringer og få skærpelser... ALM. BRAND BYGNINGSFORSIKRING LANDBRUG Mange forbedringer og få skærpelser... WWW.ALM BRAND.DK ALM. SUND FORNUFT Her kan du læse om de væsentligste forskelle på de nuværende betingelser 9800 og 9801 og

Læs mere

E/F Hasletoppen Ryvej 36 Hasle 8210 Aarhus V

E/F Hasletoppen Ryvej 36 Hasle 8210 Aarhus V E/F Hasletoppen Ryvej 36 Hasle 8210 Aarhus V KUNDENR: 95841918 POLICENR: 900 001 2669 ERHVERVSFORSIKRING 20.12.2012 Vi sender hermed jeres nye Erhvervsforsikring. Policen er baseret på de oplysninger,

Læs mere

Ny police til E/F Marielyst

Ny police til E/F Marielyst ALM. BRAND Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde Telefon 46 34 50 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk DDFFFTATDDAFTFATTTDDADTDDDTTATTTDTADDATTFTAADDFFFTDFDFAFAFDTAFFFFF E/F Marielyst Hald

Læs mere

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 2501.

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 2501. Sammenligning Erhvervsforsikring Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 2501. Vær opmærksom på, at sammenligningen er vejledende, og ved en eventuel

Læs mere

Vandværksforsikringer Prisliste 2019

Vandværksforsikringer Prisliste 2019 Vandværksforsikringer Prisliste 2019 RTM Forsikringsmægler varetager forsikringer for Danske Vandværker, placeret i TRYG og sørger også for at udsende certifikat, faktura mv. beregningsgrundlag Vandværkets

Læs mere

Police. Ny police til B Ejerforening af Har I spørgsmål? B Ejerforening af 1976 Remmevej Ikast. Alm Brand FORSIKRING

Police. Ny police til B Ejerforening af Har I spørgsmål? B Ejerforening af 1976 Remmevej Ikast. Alm Brand FORSIKRING Police DDFFFTATDDAFTFATTTDDADTDDDTTATTTDTADDATTFTAADDFFFTDFDFAFAFDTAFFFFF B Ejerforening af 1976 Remmevej 8 7430 Ikast Side 1 af 1 Ny police til B Ejerforening af 1976 Vi sender her jeres nye police på

Læs mere

Ejerforeningen Yrsavej 9-11 Att.: Housing Group A/S Christians Brygge 28 sttv København V

Ejerforeningen Yrsavej 9-11 Att.: Housing Group A/S Christians Brygge 28 sttv København V Ejerforeningen Yrsavej 9-11 Att.: Housing Group A/S Christians Brygge 28 sttv. 1559 København V KUNDENR: 10743760 POLICENR: 900 220 0926 ERHVERVSFORSIKRING 17.08.2016 Vi sender hermed jeres nye Erhvervsforsikring.

Læs mere

Erhvervsforsikring, Generelle betingelser 3. Fællesbetingelser for bygningsforsikring 7. Jorddækning 13. Udvidet ejendomsdækning 14

Erhvervsforsikring, Generelle betingelser 3. Fællesbetingelser for bygningsforsikring 7. Jorddækning 13. Udvidet ejendomsdækning 14 TILBUDSNR: ERHVERVSFORSIKRING BETINGELSER Oversigt over policens forsikringsbetingelser Side Erhvervsforsikring, Generelle betingelser 3 Fællesbetingelser for bygningsforsikring 7 Jorddækning 13 Udvidet

Læs mere

Forsikringsbetingelser for ERHVERVSANSVARSFORSIKRING

Forsikringsbetingelser for ERHVERVSANSVARSFORSIKRING Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for ERHVERVSANSVARSFORSIKRING i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler m.v. Indholdsfortegnelse: 10 Hvem er

Læs mere

Informationsmøde muligheder for forsikring. Torsdag d. 29. marts 2012 Fra Willis Jan Linde og Uffe Philip

Informationsmøde muligheder for forsikring. Torsdag d. 29. marts 2012 Fra Willis Jan Linde og Uffe Philip Informationsmøde muligheder for forsikring Torsdag d. 29. marts 2012 Fra Willis Jan Linde og Uffe Philip Dagsorden Forsikring i genhusningshotel i en tom blok Beboer får eget indbo med under genhusningen,

Læs mere

25.301 kr. Erhvervsforsikring

25.301 kr. Erhvervsforsikring Forsikringstilbud E/F Klintely Klinteløkken 9 Sandkås 3770 Allinge Side 1 af 7 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikringer. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem for at se, om

Læs mere

Oversigt over policens forsikringsbetingelser. Erhvervsforsikring, Generelle betingelser 3. Fællesbetingelser for bygningsforsikring 7.

Oversigt over policens forsikringsbetingelser. Erhvervsforsikring, Generelle betingelser 3. Fællesbetingelser for bygningsforsikring 7. POLICENR: 9001234567 ERHVERVSFORSIKRING BETINGELSER Oversigt over policens forsikringsbetingelser Side Erhvervsforsikring, Generelle betingelser 3 Fællesbetingelser for bygningsforsikring 7 Jorddækning

Læs mere

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 2003 og jeres nye betingelser nr. 2501.

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 2003 og jeres nye betingelser nr. 2501. Sammenligning Erhvervsforsikring Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 2003 og jeres nye betingelser nr. 2501. Vær opmærksom på, at sammenligningen er vejledende, og ved en eventuel

Læs mere

FORSIKRINGSPOLITIK FOR LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

FORSIKRINGSPOLITIK FOR LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE FORSIKRINGSPOLITIK FOR LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 INDLEDNING... 3 2.0 ADMINISTRATION OG ANSVARSOMRÅDER... 3 3.0 BYGNINGER... 4 4.0 LØSØRE, MEROMKOSTNINGER,herunder kunst m.v....

Læs mere

Betingelser for Glas- og sanitetsforsikring - Erhvervsbygning. Bet. nr

Betingelser for Glas- og sanitetsforsikring - Erhvervsbygning. Bet. nr Betingelser for Glas- og sanitetsforsikring - Erhvervsbygning Bet. nr. 2202.05.01 Aftalegrundlaget Din Glas- og sanitetsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige

Læs mere

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING Alm Brand FORSIKRING Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Alm. Brand Husforsikring Betingelsessammenligning Nr. 5303 Nr. HU 1703 Nedenfor er angivet de vigtigste forskelle mellem

Læs mere

38.240 kr. Korttidsforsikring

38.240 kr. Korttidsforsikring Telefon A. Enggaard A/S, Entreprenør- Og Byggefirma Marathonvej 5 9230 Svenstrup J Side 1 af 7 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikringer. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem

Læs mere

Beslutningsoplæg, Forsikring af 2200 Boligselskabet Hyldemosen

Beslutningsoplæg, Forsikring af 2200 Boligselskabet Hyldemosen fdasfdsa Kfdl;sa 2200 Boligselskabet Hyldemosen c/o KAB Juraområdet Vester Voldgade 17 1552 København V Beslutningsoplæg, Forsikring af 2200 Boligselskabet Hyldemosen Udbuddet af KABs rammeaftale er nu

Læs mere

TotalErhverv Driftstabsforsikring. Forsikringsvilkår TE-DR-01

TotalErhverv Driftstabsforsikring. Forsikringsvilkår TE-DR-01 TotalErhverv Driftstabsforsikring Forsikringsvilkår TE-DR-01 Indholdsfortegnelse Hvad dækkes 1. Hvad dækkes ikke 2. Hvornår dækker forsikringen 3. Karenstid 4. Begrænsning af tab 5. Oplysninger 6. Forsikringssum

Læs mere

Niels Juels Gade Eff. c/o Michael Sølling Engskovvænget Skødstrup

Niels Juels Gade Eff. c/o Michael Sølling Engskovvænget Skødstrup Niels Juels Gade Eff. c/o Michael Sølling Engskovvænget 112 8541 Skødstrup KUNDENR: 60245711 POLICENR: 900 001 2235 ERHVERVSFORSIKRING 15.02.2017 Vi sender hermed jeres nye Erhvervsforsikring. Policen

Læs mere