Beboerbladet. Februar Beboerbladet?? I over et år har vores husstandsomdelte folder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beboerbladet. Februar Beboerbladet?? I over et år har vores husstandsomdelte folder"

Transkript

1 Beboerbladet Februar 2018 Beboerbladet?? I over et år har vores husstandsomdelte folder heddet Grantoftens Informationsudvalg. Årsagen var enkel. Det var information fra afdelingsbestyrelsen der skulle formidles og ikke andet. Det var samtidig et forsøg på, at få startet en form for blad op, som havde manglet i et stykke tid. I den seneste tid har der sneget sig andre informationer ind samtidig med at folderen har udviklet sig. Vi er derfor parate til at omdøbe folderen tilbage til det kendte: Beboerbladet Grantoften. Vi har også benyttet lejligheden til skærpe profilen: al information fra Kontoret, Afdelingsbestyrelsen og udvalg vil fremover blive nævnt først i bladet. Det betyder også, at dit indhold som den gode historie, opråb eller andet er velkomment. Skriv til mediegruppen@grantoften.dk hvis du har indhold du ønsker at få med i beboerbladet. Læs mere i folderen om: Ekstraordinært afdelingsmøde, Nyt fra kontoret, afdelingsbestyrelsen og udvalg, Musikaften i Kullturhuset, fællesspisning, mini-messe, vores lokalbetjente, m.m.

2 Nyt fra kontoret, afdelingsbestyrelsen og udvalg Ekstraordinært afdelingsmøde Onsdag d. 28. februar 2018 kl i Grantoftecentrets sal Der er ét emne på dagsordenen: Forslag til ændring af Kulturhus/selskabslokale bliver til beboerhus. I summeret udgave går forslaget ud på: Grantoften har i dag et aktivt kulturhus med mange forskellige aktiviteter i hverdagene. I weekenderne har Grantoftens beboere mulighed for at leje huset. I afdelingsbestyrelsen har vi et ønske om, at huset skal ændres til et aktivt beboerhus, hvor der også skal være kulturelle arrangementer i weekenderne. For at dette kan lades sig gøre indstiller afdelingsbestyrelsen til, at udlejning af huset i weekender stoppes. Til gengæld vil muligheden for udlejning af selskablokaler 1 og 2 bliver udvidet. Indkaldelsen sammen med en grundigere forklaring på forslaget er husstandsomdelt. Du kan også finde det i fuld længde på vores hjemmeside Ps. Husk at medbringe huslejekvittering eller PBS oversigt. Når nogle oplever, at de ikke skal vise dette, er det fordi vores dygtige ejendomsfunktionærer kender mange af os. Meen, du kan jo ikke være sikker at de kender alle 1342 lejemåls beboere :-)

3 Nyt fra kontoret, afdelingsbestyrelsen og udvalg P-vagter - præcisering I sidste blad blev en ny P-vagt ordning omtalt, som har givet anledning til en del diskussion. Der vil blive fokuseret på ulovlige parkeringer foran brandveje samt handicappladser. Det er af sikkerhedsgrunde, at afdelingsbestyrelsen har takket ja til kommunens tilbud. Vi er klar over manglen på P pladser nogle steder, som P- vagterne ikke vil jage. Der arbejdes på løsning omkring manglen på P pladser. Mere om det senere. Beboerværelser og nye lejligheder Vi har tidligere fortalt, at ombygning af det gamle hotel ville komme i licitation i slutningen af Desværre manglede en kommunal godkendelse, som blev forsinket på grund af travlhed og valg hos kommunen. Godkendelsen forventes at komme på dagsordenen på næste kommunalbestyrelsesmøde d. 26. februar. Sikkerhedsdøre i blokkene Opmåling til nye døre i blok 1 er begyndt. Hos nogle har de ringet på for nemmere at kunne tage mål. Det er dog ikke et krav. Det kan godt gøres uden du er hjemme. Det vil blive varslet før de kommer for at installere døren. De første påbegyndes midt i marts, og alle forventes færdige slut april. Internet opgradering Vi afventer juristernes ok til den endelige kontrakt. I mellemtiden har DKTV udarbejdet en tidsplan der viser, at installationen af de nye bokse i lejemål og andet udstyr der skal skiftes, startes medio maj. Der vil komme meget mere info, når de de endelige udførelsesplaner nærmer sig. Prøve på hegn Det nye hegn i stedet for hæk, der er sat op i gård 7 blev alt for dyrt at sætte op. Vi snakker derfor med andre håndværkere samt kigger på andre måder at sætte det op på. Vi håber, at det snart bliver muligt at bestille for dem der måtte ønske det. Betaling kommer til at ske over råderetten ligesom køkkenerne. Bestyrelsesseminar I slutningen af januar var afdelingsbestyrelsen på et miniseminar, hvor mange gode emner omkring bestyrelsesarbejdet blev taget op. Det var nogle lærerige timer, som det videre arbejde forhåbentligt bærer nytte af.

4 Nyt fra kontoret, afdelingsbestyrelsen og udvalg Palace Garden udvider I butikken hvor det lukkede Slikland lå vil Palace Garden udvide med en sushi bar. Vi glæder os til at se hvordan det bliver når lejemålet overtages pr. 1.marts. Chip til kælderdøre Her er det hverken Taffel s eller Tom s chips vi tænker på, men derimod en yderligere forbedring af de nye kælderdøre. De får installeret chip låsesystem, så du kan bruge den samme chip som til opgangen og containerpladsen. Det gør det nemmere i hverdagen, såvel som sikring af adgang når der mistes nøgler, da mistet chipnøgle blot kan slettes uden skift af låse. Det gælder både for blokkene og rækkerne. Askelunden trafikregulering Det har længe været et ønske, at sikre børn og voksne bedre for trafikken foran Børnehuset Askelunden ved indkørslen til rækkehusene. Kommunen har nu bevilget nogle penge til dette, og kontoret er behjælpelig sammen med Askelunden at få tingene tilpasset vores ønsker og sikre en fornuftig løsning. Mere om udførelsen senere. Faldstammer renovering Turen er kommet til de næste 3 opgange, som skal have renoveret faldstammer. Man renser og lægger derefter en belægning inden i, i stedet for at skifte dem helt. Vi tager ca. 3 opgange om året, så det er en plan der strækker sig over mange år. Vigtige datoer til kalenderen Onsdag d. 28. februar kl 19 i salen. Ekstraordinært afdelingsmøde med afstemning om spændende Kulturhus fremtidsplaner. Lørdag d. 8. maj: ekstraordinært afdelingsmøde med bl.a. regnskab og budget. Lørdag d. 25. august: Grantoftens 50 års Jubilæum. Stort program. Sæt dagen af allerede nu. 23 Juli til 1 aug. Sommerferiekoloni til Bøtø for børnefamilier i Grantoften

5 Nyt fra kontoret, afdelingsbestyrelsen og udvalg Luk posen!! Rensning og desinficering af affaldscontainere er noget vi gør ofte - alt for ofte. De bliver nemlig meget hurtigt beskidte og ulækre igen, fordi mange smider løst affald og åbne poser i. På billederne kan det ses hvordan containerne nede i rækkerne renses. Det er en stor opgave som koster mange timer, og vi er nødt til at gøre det hver 3 die måned. Vi har de samme problemer i højhusene. Her er det molokkerne (ja, det hedder de nedgravede containere), der bliver så beskidte, at vi er nødt til at bestille rengøring. Dem kan vi ikke rense selv, da der skal bruges kranbil mm. Sidste gang kostede det kr. Hvis vi alle hjælper med at lukke posen kunne vi måske bruge noget af tiden til sjovere opgaver, som alle havde mere glæde af? Luk posen Så undgår vi lugtgener, unødig rengøring, og så sparer du penge! Der er hurtigt sparet mere end 500 kr om året på poser med snøre ift indkøbsposer.

6 Endnu et arrangement i Kulturhuset Fredag d. 16. marts 2018 Kl i Kulturhuset Ind i Varmen Pris: 50 kr per person Billetter kan købes på kontoret fra d. 5.marts til og med 9. marts. Der er kun 50 pladser, så det er først til møllen for at få en hyggelig aften i John Mogensen s ånd Med i prisen er 3 stk. smørrebrød. Der vil være mulighed for køb af øl og vand. Oplev en brændende veloplagt entertainer der altid giver sig selv 100% i musikkens navn. Du kender måske Leo som forsanger i KarlHerman s Trio ( ) Bandet optrådte mere end 1500 gange i hele Danmark med John Mogensens og egne sange. CD er, DVD, TV, Radio, Festivaler, Markedspladser, Værtshuse, Kulturhuse m.m. blev afprøvet. I Sommeren 2013 gik Leo solo med sin guitar. Repertoiret er stadig John Mogensen, men er sideløbende blevet udvidet med alt det der inspirerede John, som Danmarks ukronede Konge. Genren er dansk-top, country, rock n roll suppleret med egne sange ånden, naiviteten og det glade vanvid er stadig total intakt. Der er lagt op til en syng-med fest Du ikke må gå glip af. Leo spiller for og med folket!!!

7 FÆLLESSPISNING I KULTURHUSET IND I VARMEN Succesen fortsætter. Næste fællesspisninger er TIRSDAG DEN 6. MARTS 2018 Kl (Pasta med kødsovs) TIRSDAG DEN 20. MARTS 2018 Kl (Stegt flæsk med persillesovs) 25 kroner for voksne og 10 kroner for børn (mellem 0 10 år.) Der vil blive sat vand og saftevand på bordene. Hvis man ønsker at drikke sodavand, øl eller vin skal man selv medbringe dette. Opvasken hjælper vi hinanden med bagefter. Vi har et par hyggelige timer, hvor vi spiser den mad, som nogle beboere har været med til at fremstille mens andre har dækket bord, så det er hyggeligt at træde ind ad døren. Vi har holdt fællesspisning hver tirsdag i lige uger siden oktober 2017, og det er godt besøgt. Det er Kulturhusudvalget er rigtig glade for og imponeret over. Vi har plads til ca. 70 personer. Tilmelding sker senest dagen før (mandag) kl med SMS til enten Belinda eller Lisbeth på Efterlysning! Vi kan godt bruge lidt mere hjælp til madholdet. Så hvis du har mod på at hjælpe med at lave mad, købe ind, dække bord, eller hjælp til opvasken, så giv lige besked når du tilmelder dig. Så reservér tid i kalenderen til at et par hyggelige timer sammen med nogle af de andre beboere her i Grantoften. PÅ GLÆDELIG GENSYN. Kulturhusudvalget.

8 Ole B. Hovøre Sonny Singh Kender du? Vores Lokalbetjente? Ole og Sonny arbejder begge som Lokalbetjente i Ballerup (kommune) og har gjort det i en årrække. Sonny har været ansat i Politiet i godt 10 år og Ole i snart 35 år, de fleste af årene i Ballerup, men vi har også begge prøvet flere områder andre steder i Politiet. Vestegnens Politi består af 11 kommuner og der er 2 Distrikt-Lokal betjentjente i hver af kommunerne. Herudover har vi i Lokalpolitiet en større gruppe af kollegaer, der er i vores afdeling benævnt Tryghedsindsatsen. Kollegaerne derfra er mere udfarende til de konkrete opgaver og vi samarbejder på tværs af Distriktindsatsen og Tryghedsindsatsen. Kollegaerne i Tryghedsindsatsen er opdelt i vores politikreds med Nord, Øst og Vest, hvor Nord er de, der har fokus på kommunerne Ballerup, Herlev og Gladsaxe. Sonny og Ole s hovedarbejdsopgave er kontakten til de mange samarbejdspartnere, kommunen, SSP., skolerne, klubberne, boligforeningerne og borgerne i almindelighed, hvis man ønsker at tale med politiet omkring evt. uhensigtsmæssigheder eller problemer i sit boligområde. Helt konkrete anmeldelser henvises til vores Servicecenter/Vagtcentral i Albertslund, hvor der er døgnåbent på eller blot 114 (112, hvis akut og alvorligt her og nu). Sonny kan kontaktes på og mail sss006@politi.dk og Ole på og mail obh008@politi.dk Hjertestartere Husk at notere dig hvor den nærmeste hjertestarter er for dig, og tal gerne med dine børn om det. Vi har 6 stk. fordelt i området. Er du i tvivl tjek hjertestarter.dk Du kan også bruge app en Trygfondens Hjertestart, som findes på google play og apple s appstore.

9 Har du gamle billeder, smalfilm, videoklip eller gode historier fra Grantoften? Vi fylder 50 år i år, så vi vil gerne samle minder til en slags udstilling Vi kommer til dig, hvis vi må låne dine billeder eller gode historie. Kontakt Carsten på eller mediegruppen@grantoften.dk

10 Mini-messe for beboere i Grantoften Kom frisk til denne mini-messe hvor du har mulighed for at komme og høre/se/prøve/bestille/købe vare fra disse 4 forskellige forhandlere. Det sker i selskabslokale 1+2 torsdag den 8. marts 2018 kl Der vil også være mulighed for at vinde: - 1 gavekort på kr. 400 i blandt de der køber smykker fra Blicher Fuglsang, hvis der bliver solgt for over kr Aloe Vera wellnes-arrangement for 6 personer og produkter, ved at svare på en quiz og vinde lodtrækningen. Der er ingen tilmelding, du kommer bare, hvis du har lyst og tid til at kigge/købe nogle af disse lækre produkter. Der vil fra kl. 19 være en kort præsentation af produkterne, hvorefter du har mulighed for selv at gå rundt og kigge/spørge ind til sælgerne Hilsen Käte Grantofteparken

11 Smykker fra Blicher Fuglsang smykkeshop/ om-blicher-fuglsang.html Aloe vera produkter chrecana.care/ eller chrecanacare Sælger: Bende Kjellerup Små møbler og udsyr i træ korsholmwoodworking/ Sælger: Dorthe Beck-Nyling Tupperware Sælger: Rasmus Korsholm Sælger: Anja Havskjær

12 Loppemarked hver Lørdag i den gamle Spar kl Hvis du vil booke en stand, så kontakt ml på hverdage Grantoftens Beboerforening afholder Banko ONSDAG i lige uger kl I Salen ved selskabslokalerne. Baren vil være åben for køb af lidt til maven, ganen og den søde tand. TORSDAG i lige uger kl I Kulturhuset. Hyggebanko Der kan købes kaffe, the, toast og sodavand. Henvendelse Gitte, Frivillige til Genbrugsbutikken søges Der er stadig street fodbold og basket hver Torsdag kl.16:30-18:00 men er nu vinterflyttet ned i salen ved selskabslokalerne Vi har vores egne Playmakers, som gør sit yderste for at gøre disse timer så underholdende som muligt. MØD OP TIL SJOV Genbrugsbutikken fortsætter sin succes. Vi modtager meget og der bliver solgt meget, så vi kan sagtens bruge nogle ekstra hænder :-) Hvis du har lyst til at give en initiativrig frivillig hånd i et hyggeligt miljø, så tag en snak med os i åbningstiden man-tor ml

13 Genbrugsbutikken Kom og KØB måske er der lige noget for dig til billige penge? Eller måske har du noget som du ikke længere bruger, og som andre kan have glæde af? Så aflevér det i Genbrugsbutikken. Genbrugsbutikken er en nonprofit butik, drevet af frivillige. Indtægten fra salg går til danske foreninger, som f.eks. Børnecancerfonden, Mødrehjælpen og Danske Hospitalsklovne. I sidste kvartal har genbrugsbutikken doneret kr til julemærkehjemmene. Der er Åbent Mandag - Fredag ml Nyhed! Nu holder vi også åbent om fredagen Lokal Motion Ballerup Lokal motion Ballerup er en klub, der tilbyder motion i dag timerne. Lokal motion er forankret i Grantoften, men alle er velkomne. Vi har mange tilbud lige fra: Linedance og gymnastik i salen under Grantoftecenteret. Badminton spiller vi i Østerhøjhallen og den gl. Måløvhal Kulturelle Byture fra oktober til marts den anden onsdag i mdr. Vandgymnastik på Rugvænget skole Spinning i gl. Måløvhal Vi cykler fra slut april til september Går stavgang med start fra Q8. Alt dette kan man deltage i for 400 kr. om året, når der er plads på holdene. Se mere på : Kontakt: Formand Annette Thulin Frostholm: frostholm@hotmail.com Eller Kasserer Karen Lang: f.k.lang@comxnet.dk

14 BORE BANKETIDER Tænk på din nabo - de tænker på dig Banken samt brug af slagboremaskiner og andet som giver støjgener, må kun finde sted: man - tor kl fre og lør kl Søn- og helligdage er al hamring og boring forbudt. TV / INTERNET PROBLEMER? TV signal problemer? Kontakt Yousee på: Internet problemer? Kontakt DKTV på: Hvis du har et spørgsmål eller en supportsag der er gået i hårdknude, så kan mediegruppen prøve at hjælpe: mediegruppen@grantoften.dk Du kan leje hammer boremaskine på kontoret. PAP OG STORSKRALD Bortset fra dagrenovation, flasker og aviser skal alt andet affald afleveres på containerpladserne. Der er 2, én ved blok 2 og én ned i rækkerne, så der er aldrig langt! Der er åbent alle dage mellem ved brug af den udleverede chipnøgle HUND ELLER KAT? I følge reglerne må du have én hund eller én kat. Og du skal huske at tilmelde dem på kontoret! BEBOERBLADET Stof til marts måneds beboerblad skal modtages inden d. 19/3-18. Indlæg sendes til mediegruppen@grantoften.dk BUTIKKER I GRANTOFTEN Cherry Diva Pizza og Café Glamour Greensteens Blomster Jannies Hair Design Kringlen Netto... Palace Garden Q Royal Bazaar IVS Tatoo Art Gallery

15 AKTIV FRITID I GRANTOFTEN der er mange muligheder Akvarieklubben Ronnie Frandsen Atleten Brian GIF Fodboldklub Michael Gyldholm Glas- & Porcelænsmalingsklubben Marianne Laurent Gran Filmklub Joe Jensen Gran Motorklub Ole Mastrup Gran Whisky Klub Jan Leo Hansen Grantoftens Badmintonklub Bjarny Hansen Grantoftens Beboerforening Jette Larsen Grantoftens Billardklub Bjarne Linnemann Grantoftens Bryggere John Rasmussen Grantoftens Cykelveteraner Gunvor Brødbæk Laursen Grantoftens Dartklub John Horup John H Hansen Grantoftens Fodboldvenner Erik Udsen Grantoftens Pensionistklub Flemming Nielsen Grantoftens Petanqueklub Carsten Petersen Grantoftens Seniorgymnastikforening Kurt Søgaard Grantoftens Sportsfiskerklub Gert Jensen Grantoftens Veteran Håndbold Klaus Nielsen Grantoftens Vinklub Finn Hansen Hobby Klubben Hanna Kähler Hyggestedet Kim Hertz Lokalmotion Ballerup Annette T Frostholm Model jernbane og bygger klubben John Hinz-Jacobsen Motionsrummet i Kulturhuset Anita Elsborg Klub Udvalg Bestyrelsen (KU) Erik Buller Udsen Ændringer sendes til mediegruppen@grantoften.dk

16 Grantoftens kontor Baltorpvej Ballerup Telefon Åbningstider: Telefonisk henvendelse Mandag fredag Kl. 10:00 12:00 Personlig henvendelse Mandag onsdag Kl. 14:00 16:00 Torsdag Kl. 14:00 18:00 Fredag Kl. 14:00 15:30 Falcks vagttelefon uden for normal arbejdstid Telefon Vaskeri: Kl. 06:00-24:00 Containerplads: Brug udleveret chip for at åbne porten mellem DAB Telefon Åbningstider: Telefonisk henvendelse Mandag fredag Kl. 10:00 15:00 Afdelingsbestyrelsen Formand: Jette Fesner Næstformand: John Rasmussen Øvrige bestyrelsesmedlemmer: Belinda Hinz-Jacobsen Ivan Brinkmann Nielsen Joe Jensen Käte Langkilde Kim Karstens Ley Plum Lis Rasmussen Sanne Magaard Serhat Kücükkart Mail til Afdelingsbestyrelsen: (behandles på det månedlige møde) Afdelingsbestyrelsens sekretær: Bente Rasmussen Forretningsudvalget: Jette Fesner John Rasmussen Ley Plum Formænd for udvalg: Byggeteknisk udvalg John Rasmussen Informationsudvalget Serhat Kücükkart Miljøudvalget Ley Plum Kulturhusudvalget Belinda Hinz-Jacobsen

FÆLLESSPISNING I KULTURHUSET IND I VARMEN TIRSDAG DEN 11. DECEMBER 2018 Kl. 18.00 Julemiddag 25 kroner for voksne og 10 kroner for børn (mellem 0 10 år.) Der vil blive sat vand og saftevand på bordene.

Læs mere

Pas på hinanden, så alle og Grantoften kommer godt ind i det nye år.

Pas på hinanden, så alle og Grantoften kommer godt ind i det nye år. Ønskes du af afdelingsbestyrelsen, kontoret og alle medarbejdere God jul og godt nytår Pas på hinanden, så alle og Grantoften kommer godt ind i det nye år. Juletræsf Traditionen tro, blev de afholdt

Læs mere

Julen nærmer sig med hastige skridt

Julen nærmer sig med hastige skridt Grantoftens Informationsudvalg Julen nærmer sig med hastige skridt November 2016 KOM TIL JULEHYGGE I KULTURHUSET JULELOPPEMARKED I GRANTOFTECENTRET JULETRÆET TÆNDES I GRANTOFTECENTRET JULETRÆSFEST I GRANTOFTEN

Læs mere

Beboerbladet. Marts 2018

Beboerbladet. Marts 2018 Beboerbladet Marts 2018 Stadig is på vandet i Råmosen midt i marts, selvom solen nu endelig er tittet frem. Måske der er et par gæs, der har fortrudt at de ikke tog turen sydpå? Læs mere i bladet om: Kulturhuset

Læs mere

JULETRÆSFEST I GRANTOFTEN LØRDAG DEN 3. DECEMBER 2015 KL

JULETRÆSFEST I GRANTOFTEN LØRDAG DEN 3. DECEMBER 2015 KL Grantoftens Informationsudvalg JULETRÆSFEST I GRANTOFTEN November 2016 LØRDAG DEN 3. DECEMBER 2015 KL. 13.30 16.30 Billetter kan købes på Grantoftens Kontor i åbningstiden fra 1. nov. INGEN SALG AF BILLETTER

Læs mere

Grantoftens Informationsudvalg

Grantoftens Informationsudvalg Grantoftens Informationsudvalg December 2017 Ønskes du af afdelingsbestyrelsen, kontoret og alle medarbejdere. Pas på hinanden, så alle og Grantoften kommer godt ind i det nye år. Læs mere i folderen om:

Læs mere

Årets vigtigste møde!! Afdelingsmøde d. 24. august kl i Grantoftecentrets sal (under centeret)

Årets vigtigste møde!! Afdelingsmøde d. 24. august kl i Grantoftecentrets sal (under centeret) Grantoftens Informationsudvalg Årets vigtigste møde!! Afdelingsmøde d. 24. august kl 19.00 i Grantoftecentrets sal (under centeret) Der er årets beretning og budget godkendelse, som nogle af de vanlige

Læs mere

Flemming Knudsen er ansat pr. 1/11 som ejendomsmesterassistent. Flemmings primære opgaver er syn af lejemål, forsikringssager og beboerhenvendelser.

Flemming Knudsen er ansat pr. 1/11 som ejendomsmesterassistent. Flemmings primære opgaver er syn af lejemål, forsikringssager og beboerhenvendelser. Der er ansat 2 nye medarbejdere på kontoret. Johnny Toxværd er ansat på forkontoret og tager sig primært af beboerhenvendelser og besigtigelser af diverse ting i lejemål. Flemming Knudsen er ansat pr.

Læs mere

Medarbejder søges. Husk Fastelavnsfesten Lørdag d. 10. Februar. Grantoftens Informationsudvalg

Medarbejder søges. Husk Fastelavnsfesten Lørdag d. 10. Februar. Grantoftens Informationsudvalg Grantoftens Informationsudvalg Januar 2018 Sjap og snask. Sne og frost har vi ikke haft meget af, men vådt er det. De grønne arealer er våde og plørede. Vi håber på lidt bedre vejr nu når dagene bliver

Læs mere

Beboerbladet. Marts 2019

Beboerbladet. Marts 2019 Beboerbladet Marts 2019 Læs mere i bladet om: De nye Pullerter, den nye container plads, nye køkkener i Grantoften, fyrretræerne på blokkenes legepladser, molokker mandag morgen, loppemarked i grantoftecenteret,

Læs mere

Beboerbladet. August 2018

Beboerbladet. August 2018 Beboerbladet August 2018 Mon ikke du har opdaget, at der er Jubilæumsfest Lørdag d. 25. august 2018 Vi har i hvert fald prøvet, at fortælle om det på alle mulige måder. Så nu mangler vi bare at du, familien

Læs mere

Grantoftens Informationsudvalg

Grantoftens Informationsudvalg Grantoftens Informationsudvalg Juli 2017 Dagene er allerede begyndt at være kortere, så vi må nyde de lyse dage mens de er her. Efter sommerferien har man ligesom sparet kræfterne op, og det hele er lidt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. februar 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 1. februar 2018 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Beboerbladet. Februar 2019

Beboerbladet. Februar 2019 Beboerbladet Februar 2019 Læs mere i bladet om: Pullerter, den nye containerplads, ekstra parkeringspladser i Grantofteparken, loppemarked i Grantoftecenteret, Grantoftens genbrugs udsalg, sæt kryds i

Læs mere

Beboerbladet. Sommer i maj. Maj 2018

Beboerbladet. Sommer i maj. Maj 2018 Beboerbladet Maj 2018 Sommer i maj Så rundede vi sommerdag nr. 10 allerede i maj måned. I hele 2017 var der kun 13 sommerdage med over 25 grader, så vi er startet godt. Noget tyder på, at vi kan slå rekorden

Læs mere

Beboerbladet. Nyt asfalt. Ny hjemmeside. April 2018

Beboerbladet. Nyt asfalt. Ny hjemmeside. April 2018 Beboerbladet April 2018 Nyt asfalt I ugen hvor vi sprang foråret over, og gik direkte til første sommerdag, blev der lagt ny lækker asfalt i Parken med fine opmærkninger. Mens bladet er i trykken, er arbejdet

Læs mere

Grantoftens Informationsudvalg. November 2017 JULETRÆSFEST D. 2. DECEMBER

Grantoftens Informationsudvalg. November 2017 JULETRÆSFEST D. 2. DECEMBER Grantoftens Informationsudvalg November 2017 JULETRÆSFEST D. 2. DECEMBER Klubberne vil gerne vise deres klub frem, og fortælle om deres interesser LØRDAG DEN 11 NOVEMBER FRA KL. 11 TIL 15 Åbent hus i klubberne

Læs mere

Grantoftens Informationsudvalg

Grantoftens Informationsudvalg Grantoftens Informationsudvalg December 2016 Så blev træet i Centret tændt. Børnene fra Askelunden og Græsrødderne råbte på Julemanden som til sidst hørte det, og kom og hjalp med at tænde træet. Der blev

Læs mere

Beboerbladet. Januar 2019

Beboerbladet. Januar 2019 Beboerbladet Januar 2019 Læs mere i bladet om: Videoovervågning, Parkeringsvagter samt p-regler, Lav din egen fastelavnsdragt, fastelavnsfest i salen, fællesspisning, Indeklima beboerkoordinator osv...

Læs mere

Grantoftens Informationsudvalg

Grantoftens Informationsudvalg Grantoftens Informationsudvalg Januar 2017 Alle de indansatte Her har vi alle de ansatte ejendomsfunktionærer i Grantoften (næsten). De sørger for at holde vores arealer pæne, er hurtige til vinter saltning,

Læs mere

Beboerbladet. God sommer. Så er der fest!! Grantoften fylder 50 år, og det fejres med stort program Lørdag d. 25. august 2018

Beboerbladet. God sommer. Så er der fest!! Grantoften fylder 50 år, og det fejres med stort program Lørdag d. 25. august 2018 Beboerbladet Juni 2018 God sommer Afdelingsbestyrelsen og de ansatte ønsker alle en god sommer. Vi prøver at holde ferie i juli måned, men vender stærkt tilbage med blandt andet Jubilæumsfest, afdelingsmøde,

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Beboerbladet September 2018

Beboerbladet September 2018 Beboerbladet September 2018 Stort fremmøde til årets vigtigste møde: Afdelingsmødet d. 30. august Der var kun en håndfuld ledige stole tilbage i en fyldt sal. Afdelingsbestyrelsen takker for den store

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. november 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 2. november 2017 kl. 18.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 5. april 2018 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 5. april 2018 kl. 18.00. Mødet

Læs mere

Sæt kryds i kalenderen

Sæt kryds i kalenderen Grantoftens Informationsudvalg April 2017 Nasar Khader d. 11. juni kl. 15 Nasar Khader kommer forbi Kulturhuset og fortæller om sit møde med Danmark. Sæt kryds i kalenderen Stort Loppemarked afholdt i

Læs mere

Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Referat af konstituerende afdelingsbestyrelsesmøde, Torsdag d. 5. september 2017 kl. 18.00/19.00 Følgende var til stede: AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato:

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. februar 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 2. februar 2017 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 6. juni 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 6. juni 2018 kl. 18.00. Mødet holdes i

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 2. maj 2017 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 1. juni 2017 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 1. juni 2017 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 5. oktober 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 5. april 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 5. april 2018 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELELSE Initialer: BKo Dato: 11. september 2015 Pressemeddelelse fra konstituerende afdelingsbestyrelsesmøde, torsdag

Læs mere

Ny plan for Grantoftecenter

Ny plan for Grantoftecenter Grantoftens Informationsudvalg Marts 2017 Ny plan for Grantoftecenter Spændende nyhed om vores lokale indkøbscenter, Nybyggeri med 2 supermarkeder. Se nærmere på side 8-11 med foreløbig udformning af projektet.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. november 2018 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 1. november 2018 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. maj 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 19.00. Mødet blev afholdt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 4. april 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 4. april 2019 kl. 19.00. Mødet blev holdt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 7. februar 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. februar 2019 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 6. april 2017 Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 6. april 2017 Int: BR/ Referat afdelingsbestyrelsesmøde

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 3. november 2016 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 3. november 2016 kl. 19.00. Den:

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. juni 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 1. juni 2017 kl. 19.00. Mødet blev afholdt

Læs mere

I stedet for et besøg i hytten sammensætter Rasmus, Sanne og Belinda en billedserie, der præsenteres for afdelingsbestyrelsen.

I stedet for et besøg i hytten sammensætter Rasmus, Sanne og Belinda en billedserie, der præsenteres for afdelingsbestyrelsen. Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. maj 2015 Økonomisk rådgivning til beboere Der er etableret gratis økonomisk rådgivning for beboerne her i Kollektivbyen Grantoften, hvor beboerne

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REERAT Mødedato: 11.august 2016 Init.: JG/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde kl. 19.00. Den: 15. august 2016 Mødet blev afholdt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 4. april 2019 Int: BR Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 4. april 2019 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 10. august 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 10. august 2017 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften kl. 19.00. Mødet afholdes i Dybet. Følgende indbydes til mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN INDKALDELSE Mødedato: 2. juni 2016 Init.: BKo Den: 25. maj 2016

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 6. oktober 2016 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 6. oktober 2016 kl. 19.00. Den: 7.

Læs mere

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELSE Mødedato: 1. oktober 2015 Init.: BKo Den: 8. oktober 2015 Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag

Læs mere

Velkommen til Børglumparken og nye muligheder

Velkommen til Børglumparken og nye muligheder Nyhedsbrev Information Orientering Boligselskabet Fruehøjgaard Velkommen til Børglumparken og nye muligheder Børglumparkens bestyrelse Kære nabo Vi ønsker dig hjertelig velkommen til dit nye hjem Som ny

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELELSE Init.: BKo Den: 9. juni 2016 Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 2. juni 2016. Boligselskabsmøde

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen foreslog Steen Hingebjerg, som dirigent og han blev valgt uden modkandidater.

Afdelingsbestyrelsen foreslog Steen Hingebjerg, som dirigent og han blev valgt uden modkandidater. Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSMØDE REFERAT Sag nr. 204-14-699 Initialer BKo Referat af ordinært afdelingsmøde, kl. 19.00 i Grantoftecentrets sal. Telefon: 21 16 89

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 12. januar 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 12. januar 2017 kl. 19.00. Den: 12.

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab

Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN AFDELINGSMØDE REFERAT Sag nr.: 204-15-700 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Initialer: /BKo afholdt torsdag den 23.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Indkaldelse afdelingsbestyrelsesmøde kl. 19.00. Mødet afholdes i Dybet. Følgende indbydes til mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN INDKALDELSE Mødedato: 12.

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 20

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 20 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 20 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 20. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her.

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 3. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her. Afdeling

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 7

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 7 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 7 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 7. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo i afdeling

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 3. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her. Afdeling

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

Nyhedsbrev. Beboermøde. 20. september kl. 19:00 I fælleshuset No 106

Nyhedsbrev. Beboermøde. 20. september kl. 19:00 I fælleshuset No 106 Når man griller i sin have, bør man tage det fornødne hensyn til sine naboer, det er jo ikke alle der bryder sig om at få røgen lige ind i enten soveværelse eller stue. Derfor vær venlig at tage hensyn

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Gældende fra 1. juni 2009 Lokalerne kan lejes af beboere i ABG. Reservationer kan kun ske ved personlig fremmøde, hvor depositum

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider HUSK: Klub fritid nu hedder www.klub-skovbo.dk. På hjemmesiden kan I se klubaktiviteterne. Klub Skovbo Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Mandag kl. 19:00-21:30 Sanne Tlf. 24

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2016 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2015

Aktiviteter 2. halvår 2015 Aktiviteter 2. halvår 2015 Gøls Minde aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 8950 Åbningstider hverdage fra kl. 9.00 16.00 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 kl. 10.00 11.30

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen for afd. 9 Bestyrelsesmøde tirsdag den 8. aug kl

Afdelingsbestyrelsen for afd. 9 Bestyrelsesmøde tirsdag den 8. aug kl Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde i Glostrup Boligselskab afdeling 9. Tirsdag d. 8. Aug. 2017 kl. 17.00, Diget 17, kælderen. side 1 Deltagere: Susanne Petersen, Mads Andersen, Poul Schmidt, Bente Schmidt,

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet

Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet Mulighed for direkte genbrug er væsentlig i bestræbelserne på at minimere ressourceforbruget og nedsætte affaldsmængderne.

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk JUNI 2015 Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk Bestyrelsen Kaj Andersen og Henny Boch har ønsket at udtræde af bestyrelsen. I stedet er indtrådt Niels Hansen og Carl Petersen.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby 16/8 2017 18.00 22.15 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF Jesper Therkildsen AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER: REFERAT GODKENDT: Susanne

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

NYHEDSBREV Røde Kors Odense

NYHEDSBREV Røde Kors Odense Røde Kors Odense August 2014 HUSK: Har du lyst til at modtage nyhedsbrevet per mail fremover? Så skriv til odense @rodekors.dk Send dine gode historier og billeder til os på odense @rodekors.dk. Formanden

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere