Beboerbladet. Nyt asfalt. Ny hjemmeside. April 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beboerbladet. Nyt asfalt. Ny hjemmeside. April 2018"

Transkript

1 Beboerbladet April 2018 Nyt asfalt I ugen hvor vi sprang foråret over, og gik direkte til første sommerdag, blev der lagt ny lækker asfalt i Parken med fine opmærkninger. Mens bladet er i trykken, er arbejdet rykket videre til Baltorpvej, sådan at vi i starten af maj skulle være så godt som færdige. Det er lidt besværligt i dagene, hvor det laves og der mangler parkeringspladser. Vi håber dog fortsat på god samarbejdsvilje til at få flyttet sin bil, campingvogn, så det bliver hurtigt og nemt at få lagt den ny asfalt. Hold øje med skiltene der bliver sat op fra dag til dag. Der kan være ændringer fra den udmeldte plan. Ny hjemmeside Grantoften.dk har længe trængt til en opfriskning og har nu fået nyt udseende. Vigtigst er dog, at det meste af indholdet er blevet opdateret. Læs mere inde i bladet, og tjek siden på Læs mere i bladet om: Information om plan for parkeringsområder i Grantoften, internet opgradering, hænge-ud sted for unge, rengøringsteamet, sikkerhedsdøre i blokkene, mandskabsfaciliteter, containerplads, video-overvågning, prøve på hegn, nyt by-kort, nyt ansigt, randbeplantning, brev om Undersøgelse for kuldebroer omkring fundament og i krybekælder, ny hjemmeside, fællesspisning og mere.

2 Nyt fra kontoret, afdelingsbestyrelsen og udvalg Information om plan for parkeringsområder i Grantoften Som de fleste nok har bemærket, er vi i gang med renovering af vores asfaltslidlag i hele Grantoften samt renovering af p-plads området i Grantofteparken. Her lidt fakta om hvad der kommer til at ske. Baltorpvej blok samt Grantofteparken: Nyt asfaltslidlag på alle p-plads områder samt indkørsel. Lovlig opmærkning af alle p-båse i Grantoften: Dette betyder, at parkering skal ske inden for de opmærkede båse, og at overtrædelse kan medføre p-bøde fra politi eller p-vagter fra Ballerup kommune. Lovliggørelse af trailer og campingvogn parkering: Ifølge bekendtgørelse om standsning og parkering i Ballerup Kommune, må trailere og campingvogne kun parkeres i tilkendegivet afmærkede områder. Af hensyn til p-plads mangel i Grantofteparken, vil alle campingvogne fremtidigt skulle parkeres i anviste afmærkede båse på Baltorpvej. Flere p-pladser i Grantofteparken: 12 nye p-pladser fra Askelunden til svinget mod gård 1, samt det tidligere område til campingvognparkering bliver frigivet. Sikker vej til Askelunden: Der bliver etableret fodgængerovergang, eller anden sikker overgang, samt fart chikane ved indgangen til Askelunden. Fart begrænsning i Grantoften: Der kommer officiel skiltning med max. 30 km/t på alle områder. Belysning: På Grantofteparkens parkeringsområder kommer der ny belysning magen til den, der findes på Baltorpvej. Alt dette sker som en del af en helhedsplan udarbejdet af kommune, politi, driften samt afdelingsbestyrelsen. Med venlig hilsen Ejendomskontoret Internet opgradering De sidste detaljer er under planlægning, og installationen af nye bokse i lejlighederne starter d. 7/5. Der bliver tale om en lidt specielt rækkefølge, som er bestemt af, hvordan det fysisk kan lade sig gøre at kable i krydsfelterne. Der startes i Gård1 til halvdelen af Gård11, derefter Blok 3, resten af Gård11 og 12, Blok 2, Blok 1 og til sidst Platanbuen. Facebook gruppen Grantoftens Projekter vil blive brugt at dele løst og fast, og hvor beboerne også kan udveksle erfaringer under installationsfasen. Hvis man ikke er medlem af facebook gruppen, var dette måske en god lejlighed?

3 Nyt fra kontoret, afdelingsbestyrelsen og udvalg Hænge-ud sted - vi vandt alligevel! I 2017 var der et forslag til Ballerup Kommunes Borgermillion om et Hænge -ud sted for de unge ved den gamle nedslidte tennisbane ved skolen. Vi vandt ikke, men projektet har gjort stort indtryk i kommunen, for det er lykkedes at finde penge til projektet alligevel. Vi har i Grantoften sponsoreret et mindre beløb, ligesom skolen har, hvilket indtil nu har resulteret i et overdækket skur og nogle hængekøjer. Omkring sommerferien skulle der så ske endnu mere. Her vil kommunen sætte gang i yderligere ting, sådan at vi får et helt område med spændende udfordringer for de unge. Der er lavet ændringer i forhold til den oprindelige plan, som vi håber at kunne bringe flere detaljer om senere. Men hold øje med dette nye spændende område, som både skolen og vi vil få glæde af. Rengøringsteamet Vi modtager dagligt positive tilbagemeldinger om vores næsten nye rengøringsteam. Efter vi har ansat egne folk er kvaliteten steget voldsomt, og beboerne er glade. Det betyder, at vi nu øger ambitionerne og stille og roligt forbereder, at overtage flere opgaver på området. Den gode historie er også kommet Ballerup Bladet for øre, som måske bringer en historie om det. Vi mangler dog fortsat engageret personale, som sætter en ære i at gøre arbejdet rigtigt, så henvend dig på ejendomskontoret, hvis det har interesse. Sikkerhedsdøre i blokkene Det går i raske skridt derudaf med at få installeret nye døre. Planen om opsætning af 16 nye døre om dagen holder nogenlunde, og vi nærmer os derfor allerede den sidste del. For dem, der glemte at tilmelde sig, eller har fortrudt, de ikke gjorde det, kan vi fortælle, at der bliver mulighed en opsamlingsrunde senere. Hør mere på det ekstraordinære afdelingsmøde d. 8. maj. Mandskabsfaciliteter Så er de første forberedelser taget til etablering af ny mandskabsbygning. Byggepladsen er ved at blive etableret med hegn osv.

4 Nyt fra kontoret, afdelingsbestyrelsen og udvalg Continerplads flyttes De tekniske detaljer med kommunen er ved at blive endelig fastlagt. De mange detaljer om afløb, belægning og miljøkrav, skal være helt på plads, før etableringen starter. Randbeplantningen er ryddet i området, så næste spadestik kan forhåbentligt snart tages. Video-overvågning Vi afventer fortsat den endelige godkendelse fra politiet, før den færdige plan kan igangsættes. Prøve på hegn Som tidligere omtalt blev prøve på hegn foran køkken og bag haven i Parken meget dyrere, end godt var. Meget er blevet undersøgt for finde en fornuftig løsning, og vi har nu kontakt med et andet firma, som vil lave en anden prøve. Vi bringer mere nyt, når evalueringen af dette er foretaget. Nyt By-kort / turistkort over Ballerup Der er lavet et nyt kort, som gør det lidt lettere at finde rundt i Kommunens mange attraktioner og muligheder. Udover denne oversigt har Grantoftecentret også en annonce med. Kortet kan hentes på Ejendomskontoret og andre steder i Kommunen. Nyt ansigt på ejendomskontoret Lotte Borlak er pr. 1. maj blevet fastansat på ejendomskontoret. Lotte er ikke et helt nyt ansigt, for hun har været her som ferieafløser og i den sidste periode, så vi kender hende allerede for hendes gode service på forkontoret. Lotte er kontoruddannet, men skal lige bruge lidt tid på at at finde ud af alle vores tilbud og måder at gøre tingene på. Husk at byde hende velkommen. Lotte erstatter Lone, som er stoppet hos os. Randbeplantning Vi er nu blevet endeligt færdige med at fælde de sidste træer i randbeplantningen, og ser frem til foråret hvor det hele bliver grønt igen. De fremtidige planer for områderne er: Græsrabat rundt om hele Grantoften etableres / reetableres. Randbeplantnings områderne opryddes for grenrester, og kørespor fra de mange store maskiner udjævnes. Grydens gangområder udjævnes for kørespor efter de mange store maskiner.

5 Nyt fra kontoret, afdelingsbestyrelsen og udvalg Der planlægges de naturlige elefantstier / smutveje i randbeplantningen blandt andet hvor det er naturligt at skyde genvej til bussen, hurtigste vej til højhuset, samt et naturligt forløb gennem hele området hvor man kan tage sig en motionstur, eller lufte hunden. Alle naturlige stier vil hen over sommeren blive belagt med naturflis, så vidt det er muligt. Når vi når frem til efteråret, vil vi kigge på, hvordan områderne i helhed ser ud, og planlægge en eventuel efterbeplantning hvis nødvendigt. Der er også ifølge helheds- og plejeplanen planlagt en årlig gennemgang, så områderne forbliver pæne, åbne og indbydende for vores beboer og andre besøgende. Vi ser frem til områdets udvikling fra os alle og naturens side. Lukkedage på ejendomskontoret Så er vi i højsæson for helligdage. Husk at ejendomskontoret er lukket følgende dage: 27/4 Store Bededag 1/5 1. maj 10/5 Kristi Himmelfartsdag 20/5 Pinsedag 21/5 Anden Pinsedag 5/6 Grundlovsdag Ekstraordinært afdelingsmøde Tirsdag d. 8. maj 2018 Kl i Salen Der er regnskab 2017 gennemgang, og opsamlingspulje for opsætning af ny sikkerhedsdør på Baltorpvej på agendaen. Tilmelding til Bøtø sommerkoloni Søndag d. 6. maj kl i Dybet Sommerferie i Bøtø Strandpark for Grantoftens beboere i perioden mandag 23. juli til onsdag 1. august Læs mere i det tidligere udsendte nyhedsbrev fra Kulturhusudvalget eller på hjemmesiden. Der er plads til ca. 50 personer, efter først-til-mølle princippet, så husk tilmeldingen søndag d. 6.maj.

6 Nyt fra kontoret, afdelingsbestyrelsen og udvalg Torsdag d. 26/4-18 er nedenstående brev omkring Undersøgelse for kuldebroer omkring fundament og i krybekælder blevet hustandsomdelt i rækkehusene. Til Grantoftens beboere Dato: 26. april 2018 Undersøgelse for kuldebroer omkring fundament og i krybekælder Kære Beboere Vi vil gerne takke de beboere, der har stillet deres bolig til rådighed for undersøgelser omkring kuldebroer. I dette brev har vi forsøgt at samle den viden, vi nu har indsamlet. Det er svært at skrive i et brev, derfor vil der også hurtigst muligt blive arrangeret et informationsmøde, hvor OBH-gruppen kan svare på spørgsmål. Vi har haft OBH-Gruppen Rådgivende Ingeniører til at udføre undersøgelser i et antal boliger henover foråret. Undersøgelserne er nu gennemført i 22 boliger tilknyttet Grantofteparken. På vores foranledning har OBH-Gruppen nu udarbejdet en overordnet rapport som konkluderer følgende: Ved fundamenter langs vinduespartiet mod havesiden og i boliger med gavl, er der generelt konstateret en kuldebro. Dvs. at der trækker kulde udefra ind under gulvet. Kuldebroen medfører kondens og fugt langs den indvendige side af fundamentet under gulvet, hvilket kan afstedkomme forekomst/dannelse af skimmel i et meget afgrænset område, som nu kendes. Der er dog generelt ikke målt forhøjet fugt i betondækket inde under boligerne, hvorfor begrænset vækst af skimmel kun er konstateret under gulvene langs vinduespartiet i stuen. I krybekældre/ teknikskakte under køkkener medfører varmen fra gennemgående fjernvarmerør, at fundamenter m.v. forbliver tørre, hvorfor der ikke er konstateret vækst af skimmel. Der er dog fundet en hel del gammelt byggeaffald fra opførsel af bygningerne, som bør fjernes. I enkelte boliger er der fundet tegn på, at der har været mindre forekomst af

7 skimmel bag det yderste køkkenskabselement mod gårdsiden, hvilket formentligt er et levn fra de tidligere uisolerede affaldsrum i boligerne. Undersøgelser af indeklimaet, dvs. af skimmelsvampespore i luften, viser at der ikke er tale om en belastning af indeklimaet i boligerne, som følge af kuldebros problematikken. I enkelte boliger, hvor der er målt en belastning af indeklimaet, er der generelt tale om boliger med i forvejen kendte problemer med skimmel, som umiddelbart ikke direkte kan relateres til de nyligt fundne kuldebroer ved fundamentet under vinduespartiet mod have og gavl. Skimmelsvampe i sig selv er ikke farlige og findes overalt i naturen, og i den luft vi indånder til dagligt. Problemet opstår først når koncentrationerne bliver for høje, hvilket der ikke er tale om her. Vi har via undersøgelserne fået afklaret omfanget, og set i lyset af, at vi ved der er et problem med en kuldebro, skal vi naturligvis gøre noget ved det. I forlængelse af OBH-Gruppens registreringer anbefaler de, at der udarbejdes et projekt, som indeholder en generel udbedring af Grantoftenparkens udenoms arealer langs fundamenterne. Projektet tager udgangspunkt i anbefalinger fra OBH-Gruppen. Der vil blive tilknyttet et ingeniørfirma, som skal bistå med planlægning og håndværker håndtering. I korte træk anbefaler OBH-Gruppen følgende tiltag: At der etableres dræn og efterisolering af fundamentet langs havesiden og gavl. At gulvet i boligernes opholdsstue optages med henblik på isolering og sanering af området langs dette fundament. At et enkelt køkkenelement mod gårdsiden nedtages med henblik på rense krybekælder/teknikskakt for affald og sanere væggen bag køkkenelementet, dvs. mod det tidligere affaldsrum. Køkkenelementet genopsættes efter endt arbejde. I lyset af ovenstående vil vi gerne indbyde beboerne i Grantofteparken til et opfølgende informationsmøde. Der sendes separat indkaldelse fra ejendomskontoret til dette møde snarest. Med venlig hilsen Ejendomskontoret og afdelingsbestyrelsen i Grantoften

8 Ny opdateret hjemmeside - Vores hjemmeside har længe trængt til en opdatering. Den har nu fået nyt udseende, men vigtigst er dog, at det meste af indholdet er blevet opdateret. Beboerbladet, facebook og hjemmesiden vil til sammen udgøre den primære platform, som bestyrelsen og ejendomskontoret vil benytte til at fortælle om stort og småt. Det er vores intention og håb, at siden fremover bliver levende og opdateret. Det håber, vi du vil hjælpe med. Klik på logoet for at komme til forsiden Her kan du se, hvad der sker i dag og de næste par dage. I menuen Aktiviteter kan du se en fuld liste eller kalender Genveje til nogle af de mest benyttede sider Nyheder om stort og småt kan der læses om i beboerbladet, som nu også kan hentes på hjemmesiden. Lyser den rød eller gul? Så er der en driftstatus, der måske er værd at tjekke. Klik på mig. En liste af de mere specielle kommende arrangementer

9 Sidder du også på mobilen? Vi kan se at de fleste der besøger siden gør det fra mobilen (en lille skærm). Der er derfor gjort meget ud af, at gøre hjemmesiden mobilvenlig. Hurtig adgang til ejendomskontorets telefonnr, åbningstider, og online fejlmelding. På mobilen brug genvej Fejlmeld Søg og du skal finde. (forhåbentlig :-) Brug luppen til at lave en søgning på lige netop det emne, du vil finde. I tvivl om hvor nærmeste hjertestarter er? I menuerne finder du meget mere information, Menuerne er helt omstrukturerede, og er nu nemmere at finde rundt i - syntes vi :-). Hvad mangler du? Vi modtager meget gerne ris og ros. Og gerne hvis du fortæller os, hvad du syntes, der mangler eller kunne gøres bedre. Skriv til os på mail: mediegruppen@grantoften.dk De bedste 5 forslag kvitteres med en flaske rødvin el.lign. Nyhedsrubik med aktuelt emne.

10 Har du gamle billeder, smalfilm, videoklip eller gode historier fra Grantoften? Vi fylder 50 år i år, så vi vil gerne samle minder til en slags udstilling Vi kommer til dig, hvis vi må låne dine billeder eller gode historie. Kontakt Carsten på eller mediegruppen@grantoften.dk

11 FÆLLESSPISNING I KULTURHUSET IND I VARMEN Succesen fortsætter. Næste fællesspisninger er TIRSDAG DEN 1. MAJ 2018 Kl TIRSDAG DEN 15. MAJ 2018 Kl kroner for voksne og 10 kroner for børn (mellem 0 10 år.) Der vil blive sat vand og saftevand på bordene. Hvis man ønsker at drikke sodavand, øl eller vin skal man selv medbringe dette. Opvasken hjælper vi hinanden med bagefter. Vi har et par hyggelige timer, hvor vi spiser den mad, som nogle beboere har været med til at fremstille mens andre har dækket bord, så det er hyggeligt at træde ind ad døren. Vi har holdt fællesspisning hver tirsdag i lige uger siden oktober 2017, og det er godt besøgt. Det er Kulturhusudvalget er rigtig glade for og imponeret over. Vi har plads til ca. 60 personer. Tilmelding sker senest dagen før (mandag) kl med SMS til enten Belinda eller Lisbeth på Efterlysning! Vi kan godt bruge lidt mere hjælp til madholdet. Så hvis du har mod på at hjælpe med at lave mad, købe ind, dække bord, eller hjælp til opvasken, så giv lige besked når du tilmelder dig. Så reservér tid i kalenderen til at et par hyggelige timer sammen med nogle af de andre beboere her i Grantoften. PÅ GLÆDELIG GENSYN. Kulturhusudvalget.

12 Loppemarked hver Lørdag i den gamle Spar kl Hvis du vil booke en stand, så kontakt ml på hverdage Grantoftens Beboerforening afholder Banko ONSDAG i lige uger kl I Salen ved selskabslokalerne. Baren vil være åben for køb af lidt til maven, ganen og den søde tand. TORSDAG i lige uger kl I Kulturhuset. Hyggebanko Der kan købes kaffe, the, toast og sodavand. Henvendelse Gitte, Frivillige til Genbrugsbutikken søges Vi søger flere frivillige til at blive Playmakers. Der er mulighed for, at blive uddannet som Playmaker, og være en del af stort netværk med street soccer, basket og meget mere. Kontakt beboerbladet@grantoften.dk hvis er interesseret. Genbrugsbutikken fortsætter sin succes. Vi modtager meget og der bliver solgt meget, så vi kan sagtens bruge nogle ekstra hænder :-) Hvis du har lyst til at give en initiativrig frivillig hånd i et hyggeligt miljø, så tag en snak med os i åbningstiden man-tor ml

13 Genbrugsbutikken Kom og KØB måske er der lige noget for dig til billige penge? Eller måske har du noget som du ikke længere bruger, og som andre kan have glæde af? Så aflevér det i Genbrugsbutikken. Genbrugsbutikken er en nonprofit butik, drevet af frivillige. Indtægten fra salg går til danske foreninger, som f.eks. Børnecancerfonden, Mødrehjælpen og Danske Hospitalsklovne. I sidste kvartal har genbrugsbutikken doneret kr til julemærkehjemmene. Der er Åbent Mandag - Fredag ml Nyhed! Nu holder vi også åbent om fredagen Lokal Motion Ballerup Lokal motion Ballerup er en klub, der tilbyder motion i dag timerne. Lokal motion er forankret i Grantoften, men alle er velkomne. Vi har mange tilbud lige fra: Linedance og gymnastik i salen under Grantoftecenteret. Badminton spiller vi i Østerhøjhallen og den gl. Måløvhal Kulturelle Byture fra oktober til marts den anden onsdag i mdr. Vandgymnastik på Rugvænget skole Spinning i gl. Måløvhal Vi cykler fra slut april til september Går stavgang med start fra Q8. Alt dette kan man deltage i for 400 kr. om året, når der er plads på holdene. Se mere på : Kontakt: Formand Annette Thulin Frostholm: frostholm@hotmail.com Eller Kasserer Karen Lang: f.k.lang@comxnet.dk

14 BORE BANKETIDER Tænk på din nabo - de tænker på dig Banken samt brug af slagboremaskiner og andet som giver støjgener, må kun finde sted: man - tor kl fre og lør kl Søn- og helligdage er al hamring og boring forbudt. Du kan leje hammer boremaskine på kontoret. PAP OG STORSKRALD Bortset fra dagrenovation, flasker og aviser skal alt andet affald afleveres på containerpladserne. Der er 2, én ved blok 2 og én ned i rækkerne, så der er aldrig langt! Der er åbent alle dage mellem ved brug af den udleverede chipnøgle TV / INTERNET PROBLEMER? BEBOERBLADET TV signal problemer? Kontakt Yousee på: Internet problemer? Kontakt DKTV på: Hvis du har et spørgsmål eller en supportsag der er gået i hårdknude, så kan mediegruppen prøve at hjælpe: mediegruppen@grantoften.dk HUND ELLER KAT? I følge reglerne må du have én hund eller én kat. Og du skal huske at tilmelde dem på kontoret! Stof til næste beboerblad skal modtages inden d. 22/5. Indlæg sendes til beboerbladet@grantoften.dk Ansv.: Carsten Troels Jensen, GP10. BUTIKKER I GRANTOFTEN Cherry Diva Pizza og Café Glamour Jannies Hair Design Kringlen Netto... Palace Garden Q Royal Bazaar IVS Tatoo Art Gallery

15 AKTIV FRITID I GRANTOFTEN der er mange muligheder Akvarieklubben Ronnie Frandsen Atleten Brian GIF Fodboldklub Michael Gyldholm Glas- & Porcelænsmalingsklubben Marianne Laurent Gran Filmklub Joe Jensen Gran Motorklub Ole Mastrup Gran Whisky Klub Jan Leo Hansen Grantoftens Badmintonklub Bjarny Hansen Grantoftens Beboerforening Jette Larsen Grantoftens Billardklub Jørgen Halskov Grantoftens Bryggere John Rasmussen Grantoftens Cykelveteraner Gunvor Brødbæk Laursen Grantoftens Dartklub John Horup John H Hansen Grantoftens Fodboldvenner Erik Udsen Grantoftens Pensionistklub Flemming Nielsen Grantoftens Petanqueklub Irene Hansen Grantoftens Seniorgymnastikforening Kurt Søgaard Grantoftens Sportsfiskerklub Gert Jensen Grantoftens Veteran Håndbold Klaus Nielsen Grantoftens Vinklub Finn Hansen Hobby Klubben Hanna Kähler Hyggestedet Kim Hertz Lokalmotion Ballerup Annette T Frostholm Model jernbane og bygger klubben John Hinz-Jacobsen Motionsrummet i Kulturhuset Anita Elsborg Klub Udvalg Bestyrelsen (KU) Erik Buller Udsen Ændringer sendes til beboerbladet@grantoften.dk

16 Grantoftens kontor Baltorpvej Ballerup Telefon Åbningstider: Telefonisk henvendelse Mandag - fredag: Kl. 10:00-12:00 Personlig henvendelse Mandag - onsdag: Kl. 14:00-16:00 Torsdag: Kl. 14:00-18:00 Fredag: Kl. 14:00-15:30 Falcks vagttelefon uden for normal arbejdstid: Telefon Vaskeri: Kl. 06:00-24:00 Containerplads: Brug udleveret chip for at åbne porten mellem DAB Telefon Åbningstider: Telefonisk henvendelse Mandag - fredag Kl. 09:30-15:00 Afdelingsbestyrelsens kontortid Hver den første torsdag i måneden kl i Dybet (ved pakkeboksen). Undtaget Juli måned Afdelingsbestyrelsen Formand: Jette Fesner Næstformand: John Rasmussen Øvrige bestyrelsesmedlemmer: Belinda Hinz-Jacobsen Ivan Brinkmann Nielsen Joe Jensen Käte Langkilde Kim Karstens Ley Plum Lis Rasmussen Sanne Magaard Serhat Kücükkart Suppleanter Lisbet Elfort-Frederiksen Rasmus Garder Carsten Troels Jensen Mail til Afdelingsbestyrelsen: bestyrelsen@grantoften.dk (behandles på det månedlige møde) Afdelingsbestyrelsens sekretær: Bente Rasmussen sekretaer@grantoftenskontor.dk Forretningsudvalget: Jette Fesner John Rasmussen Ley Plum Formænd for udvalg: Byggeteknisk udvalg: John Rasmussen Informationsudvalget: Serhat Kücükkart Miljøudvalget: Ley Plum Kulturhusudvalget: Belinda Hinz-Jacobsen

Pas på hinanden, så alle og Grantoften kommer godt ind i det nye år.

Pas på hinanden, så alle og Grantoften kommer godt ind i det nye år. Ønskes du af afdelingsbestyrelsen, kontoret og alle medarbejdere God jul og godt nytår Pas på hinanden, så alle og Grantoften kommer godt ind i det nye år. Juletræsf Traditionen tro, blev de afholdt

Læs mere

FÆLLESSPISNING I KULTURHUSET IND I VARMEN TIRSDAG DEN 11. DECEMBER 2018 Kl. 18.00 Julemiddag 25 kroner for voksne og 10 kroner for børn (mellem 0 10 år.) Der vil blive sat vand og saftevand på bordene.

Læs mere

Beboerbladet. Marts 2018

Beboerbladet. Marts 2018 Beboerbladet Marts 2018 Stadig is på vandet i Råmosen midt i marts, selvom solen nu endelig er tittet frem. Måske der er et par gæs, der har fortrudt at de ikke tog turen sydpå? Læs mere i bladet om: Kulturhuset

Læs mere

Julen nærmer sig med hastige skridt

Julen nærmer sig med hastige skridt Grantoftens Informationsudvalg Julen nærmer sig med hastige skridt November 2016 KOM TIL JULEHYGGE I KULTURHUSET JULELOPPEMARKED I GRANTOFTECENTRET JULETRÆET TÆNDES I GRANTOFTECENTRET JULETRÆSFEST I GRANTOFTEN

Læs mere

Årets vigtigste møde!! Afdelingsmøde d. 24. august kl i Grantoftecentrets sal (under centeret)

Årets vigtigste møde!! Afdelingsmøde d. 24. august kl i Grantoftecentrets sal (under centeret) Grantoftens Informationsudvalg Årets vigtigste møde!! Afdelingsmøde d. 24. august kl 19.00 i Grantoftecentrets sal (under centeret) Der er årets beretning og budget godkendelse, som nogle af de vanlige

Læs mere

Grantoftens Informationsudvalg

Grantoftens Informationsudvalg Grantoftens Informationsudvalg December 2017 Ønskes du af afdelingsbestyrelsen, kontoret og alle medarbejdere. Pas på hinanden, så alle og Grantoften kommer godt ind i det nye år. Læs mere i folderen om:

Læs mere

JULETRÆSFEST I GRANTOFTEN LØRDAG DEN 3. DECEMBER 2015 KL

JULETRÆSFEST I GRANTOFTEN LØRDAG DEN 3. DECEMBER 2015 KL Grantoftens Informationsudvalg JULETRÆSFEST I GRANTOFTEN November 2016 LØRDAG DEN 3. DECEMBER 2015 KL. 13.30 16.30 Billetter kan købes på Grantoftens Kontor i åbningstiden fra 1. nov. INGEN SALG AF BILLETTER

Læs mere

Flemming Knudsen er ansat pr. 1/11 som ejendomsmesterassistent. Flemmings primære opgaver er syn af lejemål, forsikringssager og beboerhenvendelser.

Flemming Knudsen er ansat pr. 1/11 som ejendomsmesterassistent. Flemmings primære opgaver er syn af lejemål, forsikringssager og beboerhenvendelser. Der er ansat 2 nye medarbejdere på kontoret. Johnny Toxværd er ansat på forkontoret og tager sig primært af beboerhenvendelser og besigtigelser af diverse ting i lejemål. Flemming Knudsen er ansat pr.

Læs mere

Beboerbladet. Marts 2019

Beboerbladet. Marts 2019 Beboerbladet Marts 2019 Læs mere i bladet om: De nye Pullerter, den nye container plads, nye køkkener i Grantoften, fyrretræerne på blokkenes legepladser, molokker mandag morgen, loppemarked i grantoftecenteret,

Læs mere

Medarbejder søges. Husk Fastelavnsfesten Lørdag d. 10. Februar. Grantoftens Informationsudvalg

Medarbejder søges. Husk Fastelavnsfesten Lørdag d. 10. Februar. Grantoftens Informationsudvalg Grantoftens Informationsudvalg Januar 2018 Sjap og snask. Sne og frost har vi ikke haft meget af, men vådt er det. De grønne arealer er våde og plørede. Vi håber på lidt bedre vejr nu når dagene bliver

Læs mere

Beboerbladet. Sommer i maj. Maj 2018

Beboerbladet. Sommer i maj. Maj 2018 Beboerbladet Maj 2018 Sommer i maj Så rundede vi sommerdag nr. 10 allerede i maj måned. I hele 2017 var der kun 13 sommerdage med over 25 grader, så vi er startet godt. Noget tyder på, at vi kan slå rekorden

Læs mere

Beboerbladet. August 2018

Beboerbladet. August 2018 Beboerbladet August 2018 Mon ikke du har opdaget, at der er Jubilæumsfest Lørdag d. 25. august 2018 Vi har i hvert fald prøvet, at fortælle om det på alle mulige måder. Så nu mangler vi bare at du, familien

Læs mere

Beboerbladet. Februar 2019

Beboerbladet. Februar 2019 Beboerbladet Februar 2019 Læs mere i bladet om: Pullerter, den nye containerplads, ekstra parkeringspladser i Grantofteparken, loppemarked i Grantoftecenteret, Grantoftens genbrugs udsalg, sæt kryds i

Læs mere

Beboerbladet. Februar Beboerbladet?? I over et år har vores husstandsomdelte folder

Beboerbladet. Februar Beboerbladet?? I over et år har vores husstandsomdelte folder Beboerbladet Februar 2018 Beboerbladet?? I over et år har vores husstandsomdelte folder heddet Grantoftens Informationsudvalg. Årsagen var enkel. Det var information fra afdelingsbestyrelsen der skulle

Læs mere

Grantoftens Informationsudvalg

Grantoftens Informationsudvalg Grantoftens Informationsudvalg Juli 2017 Dagene er allerede begyndt at være kortere, så vi må nyde de lyse dage mens de er her. Efter sommerferien har man ligesom sparet kræfterne op, og det hele er lidt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. februar 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 1. februar 2018 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 5. april 2018 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 5. april 2018 kl. 18.00. Mødet

Læs mere

Grantoftens Informationsudvalg

Grantoftens Informationsudvalg Grantoftens Informationsudvalg December 2016 Så blev træet i Centret tændt. Børnene fra Askelunden og Græsrødderne råbte på Julemanden som til sidst hørte det, og kom og hjalp med at tænde træet. Der blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 2. maj 2017 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Beboerbladet. God sommer. Så er der fest!! Grantoften fylder 50 år, og det fejres med stort program Lørdag d. 25. august 2018

Beboerbladet. God sommer. Så er der fest!! Grantoften fylder 50 år, og det fejres med stort program Lørdag d. 25. august 2018 Beboerbladet Juni 2018 God sommer Afdelingsbestyrelsen og de ansatte ønsker alle en god sommer. Vi prøver at holde ferie i juli måned, men vender stærkt tilbage med blandt andet Jubilæumsfest, afdelingsmøde,

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. november 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 2. november 2017 kl. 18.00. Mødet

Læs mere

Beboerbladet. Januar 2019

Beboerbladet. Januar 2019 Beboerbladet Januar 2019 Læs mere i bladet om: Videoovervågning, Parkeringsvagter samt p-regler, Lav din egen fastelavnsdragt, fastelavnsfest i salen, fællesspisning, Indeklima beboerkoordinator osv...

Læs mere

Beboerbladet September 2018

Beboerbladet September 2018 Beboerbladet September 2018 Stort fremmøde til årets vigtigste møde: Afdelingsmødet d. 30. august Der var kun en håndfuld ledige stole tilbage i en fyldt sal. Afdelingsbestyrelsen takker for den store

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 1. juni 2017 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 1. juni 2017 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 6. juni 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 6. juni 2018 kl. 18.00. Mødet holdes i

Læs mere

Grantoftens Informationsudvalg. November 2017 JULETRÆSFEST D. 2. DECEMBER

Grantoftens Informationsudvalg. November 2017 JULETRÆSFEST D. 2. DECEMBER Grantoftens Informationsudvalg November 2017 JULETRÆSFEST D. 2. DECEMBER Klubberne vil gerne vise deres klub frem, og fortælle om deres interesser LØRDAG DEN 11 NOVEMBER FRA KL. 11 TIL 15 Åbent hus i klubberne

Læs mere

Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Referat af konstituerende afdelingsbestyrelsesmøde, Torsdag d. 5. september 2017 kl. 18.00/19.00 Følgende var til stede: AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato:

Læs mere

Grantoftens Informationsudvalg

Grantoftens Informationsudvalg Grantoftens Informationsudvalg Januar 2017 Alle de indansatte Her har vi alle de ansatte ejendomsfunktionærer i Grantoften (næsten). De sørger for at holde vores arealer pæne, er hurtige til vinter saltning,

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. februar 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 2. februar 2017 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 4. april 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 4. april 2019 kl. 19.00. Mødet blev holdt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. maj 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 19.00. Mødet blev afholdt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 5. april 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 5. april 2018 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELELSE Initialer: BKo Dato: 11. september 2015 Pressemeddelelse fra konstituerende afdelingsbestyrelsesmøde, torsdag

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 5. oktober 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 7. februar 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. februar 2019 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

Sæt kryds i kalenderen

Sæt kryds i kalenderen Grantoftens Informationsudvalg April 2017 Nasar Khader d. 11. juni kl. 15 Nasar Khader kommer forbi Kulturhuset og fortæller om sit møde med Danmark. Sæt kryds i kalenderen Stort Loppemarked afholdt i

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 3. november 2016 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 3. november 2016 kl. 19.00. Den:

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 6. april 2017 Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 6. april 2017 Int: BR/ Referat afdelingsbestyrelsesmøde

Læs mere

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELSE Mødedato: 1. oktober 2015 Init.: BKo Den: 8. oktober 2015 Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 4. april 2019 Int: BR Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 4. april 2019 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. juni 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 1. juni 2017 kl. 19.00. Mødet blev afholdt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften kl. 19.00. Mødet afholdes i Dybet. Følgende indbydes til mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN INDKALDELSE Mødedato: 2. juni 2016 Init.: BKo Den: 25. maj 2016

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REERAT Mødedato: 11.august 2016 Init.: JG/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde kl. 19.00. Den: 15. august 2016 Mødet blev afholdt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 6. oktober 2016 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 6. oktober 2016 kl. 19.00. Den: 7.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELELSE Init.: BKo Den: 9. juni 2016 Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 2. juni 2016. Boligselskabsmøde

Læs mere

Ny plan for Grantoftecenter

Ny plan for Grantoftecenter Grantoftens Informationsudvalg Marts 2017 Ny plan for Grantoftecenter Spændende nyhed om vores lokale indkøbscenter, Nybyggeri med 2 supermarkeder. Se nærmere på side 8-11 med foreløbig udformning af projektet.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. november 2018 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 1. november 2018 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 12. januar 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 12. januar 2017 kl. 19.00. Den: 12.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 10. august 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 10. august 2017 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

I stedet for et besøg i hytten sammensætter Rasmus, Sanne og Belinda en billedserie, der præsenteres for afdelingsbestyrelsen.

I stedet for et besøg i hytten sammensætter Rasmus, Sanne og Belinda en billedserie, der præsenteres for afdelingsbestyrelsen. Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. maj 2015 Økonomisk rådgivning til beboere Der er etableret gratis økonomisk rådgivning for beboerne her i Kollektivbyen Grantoften, hvor beboerne

Læs mere

Velkommen til Børglumparken og nye muligheder

Velkommen til Børglumparken og nye muligheder Nyhedsbrev Information Orientering Boligselskabet Fruehøjgaard Velkommen til Børglumparken og nye muligheder Børglumparkens bestyrelse Kære nabo Vi ønsker dig hjertelig velkommen til dit nye hjem Som ny

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Indkaldelse afdelingsbestyrelsesmøde kl. 19.00. Mødet afholdes i Dybet. Følgende indbydes til mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN INDKALDELSE Mødedato: 12.

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen foreslog Steen Hingebjerg, som dirigent og han blev valgt uden modkandidater.

Afdelingsbestyrelsen foreslog Steen Hingebjerg, som dirigent og han blev valgt uden modkandidater. Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSMØDE REFERAT Sag nr. 204-14-699 Initialer BKo Referat af ordinært afdelingsmøde, kl. 19.00 i Grantoftecentrets sal. Telefon: 21 16 89

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab

Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN AFDELINGSMØDE REFERAT Sag nr.: 204-15-700 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Initialer: /BKo afholdt torsdag den 23.

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby 16/8 2017 18.00 22.15 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF Jesper Therkildsen AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER: REFERAT GODKENDT: Susanne

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Afd. 62 Georg Krügers Vej Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

Nyhedsbrev 03. februar 2015

Nyhedsbrev 03. februar 2015 Nyhedsbrev 03. februar 2015 Trædrejning Nu er vi klar med undervisning i trædrejning. Indtil videre er der undervisning hver Tirsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00 Torsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2016 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN

Velkommen til KRÜGERHAVEN Afdeling 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Afdeling Fyrreparken (01 15) Til beboerne i Fyrreparken Den 20. september 2017 Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd. 01 15. Som oplyst i det tidligere omdelte

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby 26/4 2017 17.30 22.00 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER Jesper Therkildsen Afd. bestyrelsesmøde

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Indkaldt

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Indkaldt Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 7. marts 2018 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Økonomi,

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

HALSNÆS BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 12 (Marts 2012) Lathyrusvej & Vinderød Enghavevej Indhold: Velkommen Bestyrelsen byder velkommen Vi byder foråret

Læs mere

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00 Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00 Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 16 juni 2003 2.

Læs mere

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 19.00 i selskabslokalerne 56 lejemål var repræsenteret. Formand Preben Mac bød velkommen

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Nyhedsbrev 08. marts 2015

Nyhedsbrev 08. marts 2015 Nyhedsbrev 08. marts 2015 Trædrejning Der var mange som benyttede sig af tilbuddet om at få undervisning i trædrejning, og det var dejligt at se. Allerede i dag er der flere som benytter maskinerne som

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab

Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Referat af konstituerende, torsdag den 4. september 2014 kl. 18.00/19.00 Følgende deltog i mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 4. september

Læs mere

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011.

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Nyt fra kontoret. Ifølge kalenderen, så er det sommer, men vi har ikke lige haft det bedste vejr, men nu skulle det da blive bedre. Derfor vover vi også at indbyde

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Esben Knudsen Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 26. marts 2017 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2011 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

NYHEDSBREV Røde Kors Odense

NYHEDSBREV Røde Kors Odense Røde Kors Odense August 2014 HUSK: Har du lyst til at modtage nyhedsbrevet per mail fremover? Så skriv til odense @rodekors.dk Send dine gode historier og billeder til os på odense @rodekors.dk. Formanden

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 07.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 07.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO.

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. 1 Referat af Afd.bst.møde den 2. november 2010. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og referat. 2. Siden sidst. 3. Haverundgang fremover.

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet

Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet Mulighed for direkte genbrug er væsentlig i bestræbelserne på at minimere ressourceforbruget og nedsætte affaldsmængderne.

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Hersom-Bjerregrav Borgerforening

Hersom-Bjerregrav Borgerforening Hersom-Bjerregrav Borgerforening Nyhedsbrev 2013 2014 Arrangementer i 2013 24. november: Kl. 16.00 Kl. 16.30 Tænde juletræ og stjerner efterfulgt af julehygge ved købmanden Salg af gourmet-billetter 2014

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Din driftsleder: Vilhelm Ernsted Telefon:

Din driftsleder: Vilhelm Ernsted Telefon: Kære beboer Velkommen til afdelingerne Horsevænget og Krogsbæk under boligselskabet RKE, som til dagligt administreres af KAB. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som er relevant

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2013 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

INFORMATIONSBREV JULI 2014

INFORMATIONSBREV JULI 2014 INFORMATIONSBREV JULI 2014 Lidt om hvad der rør sig i afdelingen: Renovering af ventilationsanlæg. Renoveringen af vores ventilationsanlæg fortsætter efter planen. En kort status på dette er at når anlægget

Læs mere

Indholdsfortegnelse Lejearealer Side 2. Leje af store sal, høje sal og lille sal Side 3. Leje af grafiksal og væg 1 og 2 Side 4.

Indholdsfortegnelse Lejearealer Side 2. Leje af store sal, høje sal og lille sal Side 3. Leje af grafiksal og væg 1 og 2 Side 4. Indholdsfortegnelse Lejearealer Side 2. Leje af store sal, høje sal og lille sal Side 3. Leje af grafiksal og væg 1 og 2 Side 4. Leje af designsal Side 5. Leje af hele huset Praktiske oplysninger Side

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010.

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Dagsorden: 1. Protokol 2. Konstituering af ny bestyrelse 3. Meddelelser fra formanden 4. Meddelelser fra øvrig best. 5. Siden sidst fra varmemesteren

Læs mere