Grundejerforeningen Nordbo

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grundejerforeningen Nordbo"

Transkript

1 Grundejerforeningen Nordbo Kloakrapport Udarbejdet af: Godkendt af: PKH MOL

2 Indholdsfortegnelse Side: FORMÅL BESKRIVELSE GRUNDLAG BEBYGGELSEN KLOAKSYSTEMET TEGNINGSGRUNDLAG TV INSPEKTION PRIORITETER OG FYSISK INDEKS DET GENERELLE BILLEDE SKADESBILLEDET AFLEJRINGER FORSKUDTE/ÅBNE SAMLINGER SAMT RØRBRUD KORROSION OG OVERFLADEBESKADIGELSE BRØNDE ROTTER OG ANDRE DELE FASE 1 Kloakrenovering...14

3 Side: 2 KUNDE Grf. Nordbo Dragør Bylaugsvænget Dragør Att.: Carsten Brink OPGAVEN 2.1 FORMÅL At etablere et samlet overblik over skadesomfang At skabe grundlag for overskuelighed i økonomi og planlægning 2.2 BESKRIVELSE 1. Gennemgang af TV inspektionsmateriale 2. Afstemning og angivelse af omfang af TV inspektion af eksisterende ledninger 3. Udarbejdelse af rapport med oversigt af TV inspicerede stræk 4. Let tilgængelig oversigt med angivelse af konstaterede skader 2.3 GRUNDLAG Data fra RICO S TV Inspektion indeholdende: TV inspektionsmateriale Tegninger med angivelse af inspicerede strækninger

4 Side: 3 SAMMENFATNING SKADESFORDELING OPDELT PÅ PRIORITETER P3 8% P1 27% P2 65% 92 % af de filmede ledninger ligger i prioritetsklasse 1 og 2, hvorfor man overordnet kan konkludere, at systemet er i en sådan tilstand, at en renoveringsplanlægning bør igangsættes nu. Forenings kloaker lider primært af forskudte samlinger og mindre steder med rørbrud 3 eller mere. Ledningsnettet fungerer pt. Men vil uden tvivl være udfordret i tiden frem såfremt der ikke reageres.

5 Side: 4 ORIENTERING 4.1 BEBYGGELSEN består af i alt 153 huse, der er ejerboliger og fordelt på tre veje: Ålegårdsvænget, Bylaugsvænget og Magleby Torv i Dragør. Bebyggelsen er etableret i Afløbssystemet vurderes at være etableret på samme tidspunkt, og er således omkring 42 år gammelt. 4.2 KLOAKSYSTEMET Er ved bebyggelsens etablering udført som separatsystem hvorved spilde og regnvand løber i hvert sit ledningssystem. Af det udleverede materiale fremgår det, at Systemet primært består af materialerne Beton og Plast. Der er tillige konstateret enkelte foringer i systemet.

6 Side: 5 DET UDLEVEREDE MATERIALE 5.1 TEGNINGSGRUNDLAG Det benyttede tegningsgrundlag, består af indscannede tegninger, hvor der digitaliseret og etableret entydigt brøndnummersystem, samt angivet alle kendte stræk som er TV Inspiceret. HC har modtaget rettelser med de faktiske forhold der rettes til i tegningsmaterialet således dette er opdateret og gældende fremover. Der er anført enkelte kommentarer på tegningerne, ellers skal yderligere info findes ved gennemgang af TV Rapporterne. 5.2 TV INSPEKTION Arbejdet er udført af Rico s TV Inspektion i November/december 2016 Software: WinCan version 8 DanDas HVL: Version 2_4_6 DanDas SAT: Version Sat_2_4_6 Kontrolordning: DTVK Vejledninger fra Danva: Fotomanualen, TV Inspektion af afløbsledninger.

7 Side: 6 Antal Enh. Ledninger filmet: 4.196,9 Mtr. I alt: 4.196,9 Mtr. Antal stræk 222 Stk. Brøndrapporter: 241 stk. Omfanget af den udførte TV Inspektion fremgår (markeret med farve) af det modtagne tegningsmateriale. Ud fra det udleverede materiale, vurderes det at mellem % af ledningerne er inspiceret. Inspektionen er udført som almindelig TV og Spul, hvilket betyder at der ikke er foretaget en fuldstændig nedrensning, og at aflejringer og andre forhindringer ikke er fuldstændigt fjernet. Arbejderne vurderes dog udført i tilstrækkelig grad til at få overblik over ledningernes generelle tilstand og behov for reparation/renovering. Arbejderne er udført under kontrolordningen DTVK, hvilket giver bygherre en sikkerhed i form af, at alle operatører er certificerede til at udføre arbejdet. Således kan man forvente, at skader vurderes ens, uanfægtet af hvilke operatører der anvendes. ANALYSE AF TV DATA 6.1 PRIORITETER OG FYSISK INDEKS På baggrund af de udleverede TV Data er de filmede ledningstræk listet op på vedlagte oversigt. Hvert enkelt ledningsstræk har i forbindelse med TV Inspektionen fået tildelt et fysisk indeks, som er udregnet på baggrund af en fastsat beregning fra DANVA*. Denne beregning bygger på, antallet og kategorierne af de observationer, som konstateres ved tv inspektionen og vil være et direkte udtryk for ledningernes både fysiske og driftsmæssige tilstand. Fysisk indeks angives fra 0 10, hvor 10 er dårligst. Ud fra det fysiske indeks er de enkelte ledningsstræk opdelt/prioriteret i 3 farvegrupper således er ledninger med et fysisk indeks på: 7 10 markeret med Rød (Prioritet 1) 4 7 markeret med Gul (Prioritet 3) 0 4 markeret med Grøn (Prioritet 3)

8 Side: 7 FORKLARING TIL PRIORITETER: De 3 prioriteringsklasser er ud fra vores faglige vurdering opdelt på følgende måde. Prioritet 1. o Er et udtryk for, at ledningerne har skader der påvirker rørets styrke, gennemstrømning og tæthed, som f.eks. rørbrud, deformationer, synlig ind og udtrængning, huller, kraftig indragende stik, stærk rodvækst og meget slidte rør. Der bør foretages reparation eller renovering snarest Prioritet 2. Er et udtryk for, at ledningerne har konstruktive mangler som påvirker gennemstrømning og tæthed, f.eks. åbne samlinger, dårligt afsluttede indløb, revner, mindre aflejringer, indragende stik, lettere beskadigelser, enkelte rødder, slidtage m.m. Der bør senere foretages reparation eller renovering afhængig af kategorien af skader Prioritet 3. o Er et udtryk for, at ledningerne har Konstruktive mangler som ikke påvirker gennemstrømning og tæthed, f.eks. dårlige fuger, let deformering i plastrør og let udvaskning. Det anbefales at ledningerne geninspiceres indenfor 5 år, og udgift hertil indlægges i DV plan. *Dansk Vand og Spildevandsforening KLASSEINDELING I nærværende rapport og tilhørende bilag er anvendt en af DANVA fastsat klassificering af skaderne fra 1 4, hvor 4 er dårligst og klasse 3 4, er skader som har direkte indflydelse på den daglige drift og skal håndteres.

9 Side: 8 TILSTAND 7.1 DET GENERELLE BILLEDE SKADESFORDELING OPDELT PÅ PRIORITETER P3 8% P1 27% P2 65% 92 % af de filmede ledninger ligger i prioritetsklasse 1 og 2, hvorfor man overordnet kan konkludere, at systemet er i en sådan tilstand, at en renoveringsplanlægning bør igangsættes nu. Der ses generelt stor slitage, flere brud og aflejringer samt forskudte samlinger. Set i lyset af systemets alder er disse skader forventelige. Dog vil disse forhold give anledning til forstyrrelser i den daglige drift og der vil være en risiko for skader på bygninger, installationer og belægninger, samt medvirke til en øget og synlig forekomst af rotter. I de følgende afsnit beskrives og illustreres med billeder, hvilke skader og fejl der blandt andet er konstateret ved TV Inspektionen i jeres bebyggelse.

10 Side: SKADESBILLEDET AFLEJRINGER Aflejringer er kalk, sæberester, papir og andet der med tiden sætter sig fast i spildevandsrørene og derved nedsætter kapaciteten i disse. Der er konstateret aflejringer som fylder ca % af rørets areal, hvilket medfører en stor drifts og kapacitetsnedsættelse. Spildevandsledninger er renset i bund dog er ledninger med rødder nød til at blive skåret hvilket kan klares ved renovering af ledninger.

11 Side: FORSKUDTE/ÅBNE SAMLINGER SAMT RØRBRUD Disse skader viser, at kloaksystemet er utæt, hvilket bevirker at der er en risiko for forurening af grundvandet. En del af kloakvandet vil sive ned i jorden i stedet for at løbe i rørene som det skal. Ved denne udsivning kan omkringliggende konstruktionerne blive fugtige og give nogle uheldige følgevirkninger i form af f.eks. Skimmelsvamp og forringet indeklima. Samtidig betyder det, at det omkringliggende vand og jord siver ind i rørene og slider unødigt og giver sætninger, som i værste fald ligger omkring fundamenter. Rotter vil her have en oplagt mulighed for at søge ud af kloakkerne for at yngle, hvilket de ynder at gøre hvor der er tørt og varmt, f.eks. under kældergulvene.

12 Side: KORROSION OG OVERFLADEBESKADIGELSE Hvor korrosion og overfladebeskadigelse forekommer, er det et tegn på, at betonen i rørene er begyndt nedbrydes. Det betyder at styrken i rørene forringes markant og der er en øget risiko for sammenfald med stoppede kloakker som følge heraf. Ved sådanne sammenfald kan kloakken kun renoveres ved at grave ned til dem og skifte det skadede rør, hvilket er en meget bekostelig affære, da rørene typisk ligger meget dybt og flere steder under bygningerne. Rørenes ruhed er betydelig øget, hvilket fremmer genskabelsen af aflejringer

13 Side: BRØNDE Brønde er en vigtig del af kloaksystemet og ofte kan man her få god indikation af kloakkernes tilstand. Det er vigtigt at brøndende er intakte og funktionsdygtige, da de ellers kan være årsag til større og ofte meget dyre følgeskader. Det være sig opfugtning af konstruktioner, øget rotte tilvækst og underminering af veje og belægninger.

14 Side: ROTTER OG ANDRE DELE Der vil næsten altid være en forekomst af rotter i vores kloakker. Dog er der forhold som gør at bestanden øges og dermed bliver det til en egentlig plage. Der kan være flere grunde til dette og disse er også konstateret i kloakkerne i jeres bebyggelse: 1. Banketter i brønde er meget flade og i dårlig stand, hvilket gør at rotterne nemt kan søge op på disse og finde et tørt miljø. 2. Der er mange åbne og forskudte samlinger, samt rørbrud, som gør at rotterne kan søge ud hvor der er tørt for at yngle og grave sig op til overfladen (Bemærk, en rotte kan få op til 100 unger om året). HUSK!! DEN BEDSTE ROTTESIKRING, ER TÆTTE KLOAKKER

15 Side: 14 KONKLUSION På baggrund af nærværende rapport anbefales det, at igangsætte processen omkring udarbejdelse af plan for reparationsarbejder af kloakkerne i bebyggelsen. Skadesomfanget er af en sådan karakter, at en udskydelse af en renovering senere kan medføre unødigt høje renoveringsudgifter. Ved at renovere kloakkerne i tide, vil det kunne udføres med et begrænset antal af opgravninger fordi rørene endnu ikke er faldet sammen. Udskydes en renovering kan det blive påkrævet med opgravninger i større omfang. Vi gør endvidere venligst opmærksom på, at ledningsejer har ansvar og forpligtelse til at forholde sig til og udbedre de fejl og mangler man har kendskab til, og at arbejderne skal udføres af autoriserede håndværkere og entreprenører. Vigtigheden af udbedring af konstaterede skader begrundes endvidere i miljømæssige og bygningsmæssige hensyn. 8.1 FASE 1 - Kloakrenovering For at komme videre med planlægningen, anbefaler vi at der udarbejdes et renoveringsbudget på baggrund af nærværende rapport og de foreliggende TV Data. Dette sammenholdt med den udførte digitalisering af det eksisterende tegningsgrundlag, vil dette give et solidt fundament at arbejde videre ud fra og vil give et overblik over den økonomiske ramme. I vor aftale pkt. 8.4 vil vi kunne gennemføre en budgettering og gennemførelse af udbudsgrundlag for foreningen. Vi hører genre om foreningen ønsker dette iværksat. Bilag Ledningsoversigt med opsummering af skader og observationer

16 OPSUMERING AF SKADER Grf Nordbo Dragør - Vejrenovering ID Startpunkt Slutpunkt Materiale Dim Ø (mm) Insp. Længde (m) Fysisk Index Observationer 1 BBY.F.R96 BBY.F.R97 Beton ,21 5,5 2VA0, 5FS1, 1IS1, 3BE1, 3GR0 2 BBY.F.R97 BBY.F.R107 Beton 100 5, VA0, 3FS1, 1FS2, 1FS3, 2BE1 3 BBY.F.R96 BBY.F.R97 20,8 09 BBY.F.R106 Beton 100 5, VA0, 1RB3, 1OB3, 5FS1, 1FS2, 1IS3, 1OK0 4 BBY.F.R96 BBY.F.R97 15,17 09 BBY.F.R105 Beton 100 5, VA0, 2OB1, 2FS1, 4FS2, 1FS3, 1FO2, 1OK0 5 BBY.F.R96 BBY.F.R97 7,08 09 BBY.F.R104 Beton 100 5, VA0, 2OB1, 1OB3, 3FS1, 2FS2, 2FS3 6 BBY.F.R96 BBY.F.R98 Beton ,21 4,4 3VA0, 1VA1, 3FS1, 1FS2, 2BE1, 8GR0 7 BBY.F.R96 BBY.F.R98 18,82 09 BBY.F.R114 Beton 150 3, VA0, 2OB1, 3FS1, 2FS2, 1FS3, 1GR0 8 BBY.F.R96 BBY.F.R98 18,27 03 BBY.F.R113 Beton 150 4,65 6,5 3VA0, 2OB1, 4FS1, 2FS2, 1GR0 9 BBY.F.R96 BBY.F.R98 17,07 03 BBY.F.R111 Beton ,49 7,1 2VA0, 1RB2, 5FS1, 2FS2, 1OK0 10 BBY.F.R96 BBY.F.R98 10,17 09 BBY.F.R110 Beton 100 2,4 10 2VA0, 2FS1, 1FS2, 1FS4, 1OK0 11 BBY.F.R96 BBY.F.R98 9,58 03 BBY.F.R109 Beton 100 3,7 5,1 2VA0, 2FS1, 1FS2 12 BBY.F.R96 BBY.F.R98 8,39 03 BBY.F.R108 Beton ,4 5,4 2VA0, 3FS1, 3FS2, 1BE1, 1OK0 13 BBY.F.R96 BBY.F.R98 8,95 09 BBY.F.R300 Beton ,23 8,8 4VA0, 1VA1, 4FS1, 1FS2, 1FS3, 2BE1, 1OK0 14 BBY.F.R96 BBY.F.R98 17,68 09 BBY.F.R112 Beton ,37 6 3VA0, 3VA1, 2FS1, 5FS2, 1AF1, 1BE1, 1OK0 15 BBY.F.R96 BBY.F.R98 18,27 03 BBY.F.R113BBY.F.R301 Beton ,05 9,3 3VA0, 1VA1, 1RB1, 3FS1, 5FS2, 1FS3, 1IS2, 1IS3, 1OK0 16 BBY.F.R96 BBY.F.R303 Beton 100 5, VA0, 3FS1, 3FS2, 1FS3 17 BBY.F.R95 BBY.F.R96 Beton ,69 4,1 4VA0, 1VA1, 3FS1, 1FS2, 4GR0 18 BBY.F.R95 BBY.F.R96 15,97 09 BBY.F.R103 Beton 100 4, VA0, 1VA1, 4FS1, 3FS2, 1OK0 19 BBY.F.R95 BBY.F.R96 13,5 03 BBY.F.R102 Beton 100 0,88 8,3 2VA0, 1FS1, 1FS2 20 BBY.F.R95 BBY.F.R96 10,36 09 BBY.F.R101 Beton 100 5,13 7,7 2VA0, 2RB1, 3FS1, 5FS2, 1OK0 21 BBY.F.R95 BBY.F.R96 3,32 09 BBY.F.R100 Beton 100 5, VA0, 2OB1, 4FS1, 3FS2, 1BE1, 1OK0 22 BBY.F.R95 BBY.F.R99 Beton 100 1, VA0, 1FS2, 1FS3 23 BBY.F.R94 BBY.F.R95 Beton ,26 7,6 3VA0, 1VA1, 1RB2, 2OB1, 2OB2, 2FS1, 2FS2, 1AF1, 1BE1 24 BBY.F.S300 BBY.F.S50 Beton ,68 8,3 2VA0, 2RB1, 2OB1, 2FS1, 2AF1, 1AF2 25 BBY.F.S51 BBY.F.S52 Beton ,69 6,1 2VA0, 1VA1, 1RB1, 2OB1, 3FS1, 2AF1, 2BE1, 1GR0 26 BBY.F.S51 BBY.F.S53 Beton ,63 5,7 3VA0, 1VA1, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 5AF1, 2GR0 27 BBY.F.S50 BBY.F.S51 Beton ,71 6,4 3VA0, 4VA1, 2OB1, 2FS1, 3FS2, 2AF1, 1BE1, 2GR0 28 BBY.F.R54 BBY.F.R55 Beton ,79 8 2VA0, 2RB2, 2OB1, 2FS1, 1FS2, 3BE1, 1GR0 29 BBY.F.R54 BBY.F.R56 Beton , VA0, 1VA1, 1RB1, 1RB4, 3FS1, 1FS2, 1AF1, 2BE1, 1GR0 30 BBY.F.S30 BBY.F.S31 Beton ,9 7,3 2VA0, 2OB1, 2OB2, 2FS1, 3FS2, 2AF1, 3BE1, 4GR0 31 BBY.F.R54 BBY.F.R56 Beton 200 3, VA0, 1RB3, 1RB4 32 BBY.F.R54 BBY.F.R56 Beton ,5 10 6VA0, 1VA1, 1RB1, 1RB3, 2RB4, 3FS1, 1FS2, 1AF1, 2BE1, 1GR0 33 BBY.F.R06 BBY.F.R182 Beton ,67 7,2 3VA0, 1VA1, 2OB1, 2OB2, 1OB3, 1FS1, 3GR0 34 BBY.F.R05 BBY.F.R06 Beton ,79 6,2 2VA0, 2OB1, 2OB2, 3FS1, 1FS2, 2GR0 35 BBY.F.R06 BBY.F.R07 Beton , VA0, 1RB4, 2OB1, 4FS1, 1FS2, 2GR0 36 BBY.F.R04 BBY.F.R05 Beton ,89 7,3 2VA0, 1RB1, 2OB2, 2FS1, 1FS2, 1AF2 37 BBY.F.R03 BBY.F.R04 Beton 200 1,65 6,7 2VA0, 1RB1, 2AF1, 1BE1 38 BBY.F.S07 BBY.F.S08 Beton ,53 6,7 8VA0, 6VA1, 2OB1, 3FS1, 2FS2, 2AF1, 2AF2, 6BE1, 7GR0 39 BBY.F.S06 BBY.F.S07 Beton ,28 7,1 2VA0, 1RB1, 2OB1, 1OB2, 1FS1, 1FS2, 2AF1, 1AF2 40 BBY.F.S18 BBY.F.S19 Beton ,22 6,5 4VA0, 1RB1, 2OB1, 2OB2, 3FS1, 1FS2, 2AF1, 6BE1, 1FO1, 6GR0 41 BBY.F.S17 BBY.F.S18 Beton 200 7,77 5,8 2VA0, 2OB1, 2FS1, 1FS2, 2AF1 42 BBY.F.R29 BBY.F.R31 Beton ,26 6,4 3VA0, 1VA1, 3OB2, 3FS1, 1FS2, 1AF1, 1BE1, 2GR0 43 BBY.F.R29 BBY.F.R30 Beton 200 8,93 3,5 2VA0, 3FS1 44 BBY.F.R28 BBY.F.R29 Beton ,78 5,4 3VA0, 2VA1, 2OB1, 3FS1, 2FS2, 1AF1, 1AF2, 1GR0 45 BBY.F.R27 BBY.F.R28 Beton 200 8,51 6,3 2VA0, 1RB1, 2OB1, 3FS1, 2FS2, 2BE1 46 BBY.F.S39 BBY.F.S40 Beton ,74 6 6VA0, 4VA1, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 3AF1, 2AF2, 6BE1, 6GR0 47 BBY.F.S38 BBY.F.S39 Beton 200 6,3 8,4 2VA0, 1RB1, 1RB2, 2OB1, 4FS1, 2AF1 48 BBY.F.R53 BBY.F.R54 Beton ,4 2VA0, 2OB1, 3FS1, 1AF1, 1AF2, 1BE1, 7GR0 49 BBY.F.R51 BBY.F.R53 Beton 200 9,64 6,1 2VA0, 1VA1, 2OB1, 5FS2, 1BE1

17 OPSUMERING AF SKADER Grf Nordbo Dragør - Vejrenovering ID Startpunkt Slutpunkt Materiale Dim Ø (mm) Insp. Længde (m) Fysisk Index Observationer 50 BBY.F.R51 BBY.F.R52 Beton ,16 4,6 2VA0, 1RB1, 2FS1, 2FS2, 1AF1 51 BBY.F.S29 BBY.F.S30 Beton 200 9,12 7 2VA0, 2OB1, 3FS1, 2AF1, 1AF2 52 BBY.F.R73 BBY.F.R75 Beton ,74 5,4 2VA0, 1VA1, 2RB1, 2OB1, 2FS1, 1GR0 53 BBY.F.R73 BBY.F.R74 Beton ,2 2VA0, 1FS1, 2BE1 54 BBY.F.S304 BBY.F.S302 Beton ,52 6,3 3VA0, 2VA1, 1RB1, 2OB1, 3FS1, 3FS2, 2AF1, 4BE1, 3GR0 55 BBY.F.S302 BBY.F.S303 Beton ,1 7,8 4VA0, 2VA1, 1RB1, 2FS1, 2AF1, 1AF2, 6BE1, 1FO3, 1GR0 56 BBY.F.S302 BBY.F.S301 Beton ,92 8 2VA0, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 1IS4, 2AF1, 1AF3 57 BBY.F.R119 BBY.F.R122 Beton ,69 2,6 3VA0, 2VA1, 1RB1, 3FS1, 3GR0 58 BBY.F.R119 BBY.F.R120 Beton ,83 5,3 2VA0, 1RB1, 2OB1, 3FS1, 1BE1, 1GR0 59 BBY.F.R118 BBY.F.R119 Beton ,56 4 3VA0, 1VA1, 2FS1, 1FS2, 2AF1, 3GR0 60 BBY.F.R117 BBY.F.R118 Beton ,22 4 2VA0, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 2GR0 61 BBY.F.R118 BBY.F.R121 Beton ,5 3,8 2VA0, 2OB1, 3FS1, 5GR0 62 BBY.F.R116 BBY.F.R117 Beton 250 8,48 4 2VA0, 1OB1, 1FS1, 1FS2 63 BBY.F.S71 BBY.F.S304 Beton ,19 7,8 5VA0, 3VA1, 2OB1, 4FS1, 1FS2, 2AF1, 2GR0 64 BBY.F.R186 BBY.F.R185 Beton ,9 2VA0, 3FS1, 1AF1, 1BE1, 1GR0 65 BBY.F.R186 BBY.F.R189 Beton ,85 4,7 2VA0, 3FS1, 1AF1, 1GR0 66 BBY.F.R189 BBY.F.R190 Beton ,13 7,4 3VA0, 1VA1, 3FS1, 1FS2 67 BBY.F.R187 BBY.F.R186 Beton ,6 4,3 1VA0, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 1IS1, 3AF1, 6GR0 68 BBY.F.S92 BBY.F.S60 Beton 200 4,87 6,1 2VA0, 2OB2, 3FS1, 2AF1 69 BBY.F.R143 BBY.F.R144 Beton ,37 5,3 2VA0, 3OB1, 4FS1, 2FS2, 1IS1, 1AF1, 1AF2, 6GR0 70 BBY.F.S93 BBY.F.S92 Beton ,61 7,2 1VA0, 2VA1, 4OB1, 2OB2, 3FS1, 2AF1, 5GR0 71 BBY.F.R188 BBY.F.R187 Beton 200 4,4 5 2VA0, 2OB1, 1FS2 72 BAL.F.S07 BAL.F.S08 Foring 194 5,71 0 2VA0 73 BAL.F.S08 BBY.F.S93 Beton ,5 3VA0, 1VA1, 4OB1, 4FS1, 2AF1 74 BBY.F.R188 BBY.F.R143 Beton ,4 6,2 3VA0, 2VA1, 1VA2, 1RB2, 2OB1, 3FS1, 1FS2 75 BBY.F.S73 BBY.F.S74 Beton ,37 6,2 3VA0, 1VA1, 2OB1, 4FS1, 1FS2, 2AF1, 1AF3, 2GR0 76 BBY.F.S74 BBY.F.S75 Beton ,35 5,4 2VA0, 2OB1, 3FS1, 2AF1 77 BBY.F.S74 BBY.F.S77 Beton ,9 2VA0, 2OB1, 3FS1, 2AF1, 1GR0 78 BBY.F.S73 BBY.F.S76 Beton ,38 8,6 3VA0, 1VA1, 1RB3, 2OB1, 2OB2, 3FS1, 1FS2, 2AF1, 1BE1, 1GR0 79 BBY.F.S72 BBY.F.S73 Beton ,62 7,1 2VA0, 1VA1, 2OB2, 2FS1, 2AF1, 1GR0 80 BBY.F.S71 BBY.F.S72 Beton 200 3,32 6,3 2VA0, 1VA1, 2OB2, 1FS1, 2AF1 81 BBY.F.R154 BBY.F.R155 Beton ,75 5,3 2VA0, 2OB1, 3FS1, 1BE1, 2GR0 82 BBY.F.R155 BBY.F.R156 Beton ,04 5,4 2VA0, 2OB1, 2FS1, 1FS2, 1GR0 83 BBY.F.R155 BBY.F.R158 Beton ,92 5,7 3VA0, 1VA1, 3OB1, 2OB2, 3FS1, 1FS2, 1IN1, 3GR0 84 BBY.F.R154 BBY.F.R157 Beton ,88 5,1 3VA0, 1VA1, 2OB1, 1OB2, 3FS1, 4GR0 85 BBY.F.R153 BBY.F.R154 Beton ,85 7,7 2VA0, 1RB2, 2OB2, 4FS1, 3GR0 86 BBY.F.S305 BAL.F.S20 Beton 200 6,98 6,3 3VA0, 1VA1, 2OB1, 2OB2, 3FS1, 2AF1 87 BAL.F.S20 BAL.F.S21 Beton ,6 6,7 2VA0, 2OB1, 2OB2, 3FS1, 2AF1, 1FO2, 2GR0 88 BAL.F.S21 BAL.F.S22 Beton ,91 6,6 3VA0, 1VA1, 2OB1, 3FS1, 2AF1, 1AF3 89 BBY.F.R151 BAL.F.R30 Beton 200 6,46 7,9 2VA0, 1RB2, 2OB1, 3FS1, 1AF1 90 BAL.F.R30 BAL.F.R31 Beton ,12 5,8 6VA0, 6VA1, 1RB1, 1RB2, 2OB1, 3FS1, 1BE1, 4GR0 91 BAL.F.R31 BAL.F.R32 Beton ,42 5,9 2VA0, 2OB1, 2FS1, 1FS2, 6BE1, 1GR0 92 BBY.F.R151 BBY.F.R152 Beton 300 3,12 0 2VA0 93 BBY.F.R152 BBY.F.R153 Beton ,32 4,6 2VA0, 2OB1, 3FS1, 1FO1, 4GR0 94 BMA.F.R83 BMA.F.R86 Beton ,06 4,6 4VA0, 2VA1, 2OB1, 1PF1, 3FS1, 2BE1, 7GR0, 1OK0 95 BMA.F.R59 BMA.F.R60 Beton ,07 6,3 2VA0, 2OB1, 2OB2, 3FS1, 1FS2, 2GR0 96 BMA.F.R60 BMA.F.R61 Beton ,03 5,6 2VA0, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 1AF1, 1BE1, 2GR0 97 BMA.F.R60 BMA.F.R64 Beton ,21 5,9 2VA0, 2OB1, 3FS1, 4AF1, 1BE1, 1GR0 98 BMA.F.R59 BMA.F.R63 Beton ,41 5,1 2VA0, 2OB1, 3FS1, 2BE1, 2GR0 99 BMA.F.R25 BMA.F.R26 Beton ,42 9 2VA0, 1RB3, 2OB1, 3FS1, 2GR0 100 BMA.F.R26 BMA.F.R27 Beton ,96 7,3 2VA0, 2OB1, 1OB3, 2FS1, 1AF1, 2GR0

18 OPSUMERING AF SKADER Grf Nordbo Dragør - Vejrenovering ID Startpunkt Slutpunkt Materiale Dim Ø (mm) Insp. Længde (m) Fysisk Index Observationer 101 BMA.F.R26 BMA.F.R30 Beton ,1 8,9 2VA0, 2OB1, 2FS1, 2IN1, 1GR0 102 BMA.F.R24 BMA.F.R25 Beton 200 5, VA0, 3VA1, 1VA2, 2OB1, 2OB2, 2FS1 103 BMA.F.R24 BMA.F.R25 Beton ,21 5,5 3VA0, 4VA1, 1RB1, 2OB1, 2FS1, 1FS2, 4GR0 104 BMA.F.R24 BMA.F.R25 Beton , VA0, 7VA1, 1VA2, 1RB1, 4OB1, 2OB2, 4FS1, 1FS2, 4GR0 105 BMA.F.R24 BMA.F.R28 Beton ,17 6,6 2VA0, 2OB1, 3FS1, 1GR0 106 BMA.F.R23 BMA.F.R24 Beton 200 4,12 4,4 2VA0, 2VA1, 1RB1, 1FS1 107 BMA.F.R04 BMA.F.R07 Beton ,4 6,8 5VA0, 5VA1, 1RB2, 2OB1, 4FS1, 3FS2, 1GR0 108 BMA.F.R04 BMA.F.R05 Beton ,89 4,4 3VA0, 1VA1, 4FS1, 1AF2, 1BE1, 2GR0 109 BBY.F.R72 BBY.F.R73 Beton ,22 5,3 2VA0, 1RB1, 2OB1, 4FS1, 2FS2, 1GR0 110 BBY.F.R71 BBY.F.R72 Beton 250 6,75 4 2VA0, 2OB1, 2FS1, 1BE1 111 BBY.F.S306 BBY.F.S58 Plast 200 8,35 1,7 1VA0, 1VA1, 2BE1, 1OK0 112 BMA.F.S04 BMA.F.S05 Beton ,51 6,5 2VA0, 1VA1, 2OB1, 2FS1, 4AF1, 1AF2, 5BE1, 3BE2, 4GR0 113 BMA.F.S300 BMA.F.S04 Plast 200 7,97 3,7 1VA0, 1VA1, 2AF1, 1OK0 114 BMA.F.S16 BMA.F.S17 Beton ,5 2VA0, 2RB2, 1OB3, 4FS1, 1FS2, 3AF1, 8BE1, 4GR0 115 BMA.F.S15 BMA.F.S16 Beton 200 4,26 5,9 2VA0, 2OB1, 2FS1, 2AF1, 1AF2 116 BMA.F.S301 BMA.F.S15 Plast 200 7,26 6,3 1VA0, 1VA1, 2AF1, 2AF2, 1BE2, 1OK0 117 BMA.F.S28 BMA.F.S29 Beton ,9 6,8 2VA0, 1RB1, 1OB1, 2OB3, 1PF1, 4FS1, 2AF1, 7BE1, 4GR0 118 BMA.F.S302 BMA.F.S28 Plast 200 7,36 5 1VA0, 1VA1, 1DE1, 1IS1, 2AF1, 1BE1, 1OK0 119 BMA.F.S42 BMA.F.S53 Beton ,7 2VA0, 1VA1, 2OB1, 1PF1, 4FS1, 2AF1, 1GR0 120 BMA.F.S41 BMA.F.S44 Beton ,05 6,6 2VA0, 3OB2, 2FS1, 2AF1, 2AF2, 6BE1, 1GR0 121 BMA.F.S41 BMA.F.S42 Beton ,71 6,3 2VA0, 4OB1, 1OB2, 3FS1, 2AF1, 2BE1, 1GR0 122 BMA.F.S42 BMA.F.S43 Beton 200 8,57 7,6 3VA0, 2OB2, 4FS1, 2AF1 123 BMA.F.S40 BMA.F.S41 Beton ,72 5,8 2VA0, 2OB1, 2AF1, 3BE1, 1GR0 124 BAL.F.S01 BAL.F.S02 Beton 200 5,34 6,7 1VA0, 1VA1, 2OB1, 1FS1, 2FS2, 2AF1 125 BAL.F.S02 BAL.F.S03 Beton VA0, 6VA1, 1RB1, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 2AF1, 1AF2, 2GR0 126 BMA.F.S304 BAL.F.S01 Plast ,2 2VA1, 2AF2, 2BE1, 1OK0 127 BAL.F.R48 BAL.F.R41 Beton 200 7,4 7,9 2VA0, 1RB2 128 BMA.F.R83 BMA.F.R84 Beton ,39 1,4 2VA0, 2FS1, 2GR0 129 BMA.F.R84 BMA.F.R85 Beton ,5 4,9 2VA0, 1PF1, 4FS1, 1AF1, 2BE1, 2GR0 130 BMA.F.R84 BMA.F.R87 Beton ,04 8,3 3VA0, 1RB2, 1RB3, 2OB1, 2PF1, 3FS1, 3GR0 131 BMA.F.S303 BMA.F.S40 Plast 200 6,75 5 2VA0, 2VA1, 2AF1, 2BE1, 1OK0 132 BMA.F.R25 BMA.F.R29 Beton ,1 6,4 2VA0, 1VA1, 2OB2, 3FS1, 2GR0 133 BAL.F.R42 BAL.F.R43 Beton ,19 5,6 6VA0, 4VA1, 1RB1, 4OB1, 4OB2, 4FS1, 1FS2, 1IS2, 2BE1, 6GR0 134 BAL.F.R41 BAL.F.R42 Beton 200 6,27 3,9 3VA0, 2VA1, 2OB1, 1FS2 135 BBY.F.R304 BBY.F.R27 Beton 200 7,25 9,4 2VA0, 1FS1, 1FS2, 1FS3, 2AF1 136 BBY.F.S307 BBY.F.S17 Plast ,24 7,9 1VA0, 1VA1, 1FS2, 1IS4, 2AF1, 2BE1, 1OK0 137 BBY.F.S308 BBY.F.S06 Plast 200 3,35 4,2 1VA0, 1VA1, 2AF1, 2BE1, 1OK0 138 BBY.F.R305 BBY.F.R03 Beton 200 8,85 9,6 2VA0, 2RB1, 3FS2, 1FS3, 2AF1, 2AF2 139 BBY.F.R306 BBY.F.R51 Beton ,67 8 2VA0, 2RB1, 1RB2, 4FS1, 4FS2, 2AF1, 1AF2, 1OK0 140 BBY.F.S309 BBY.F.S29 Plast 200 9,31 5,5 2VA0, 1FS2, 2BE1, 1BE2, 1OK0 141 BBY.F.S310 BBY.F.S300 Plast 200 8,82 3,7 1VA0, 1VA1, 2BE1, 1OK0 142 BBY.F.R307 BBY.F.R94 Beton ,5 10 2VA0, 2RB1, 2RB3, 2OB1, 2OB2, 6FS1, 3FS2, 2AF2, 1OK0 143 BBY.F.S311 BAL.F.S07 Plast 200 7,3 5,1 1VA0, 1VA1, 2AF1, 2BE1, 1OK0 144 BBY.F.R308 BBY.F.R151 Beton 150 8,52 6 2VA0, 2RB1, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 1OK0 145 BBY.F.S312 BBY.F.S305 Plast 200 9,76 2,5 1VA0, 4VA1, 2VA2, 2AF1, 2BE1, 1OK0 146 BBY.F.S313 BBY.F.S71 Plast 200 8,52 1,7 1VA0, 2VA1, 2AF1, 1OK0 147 BBY.F.R309 BBY.F.R116 Beton 150 7, VA0, 1RB2, 2OB1, 5FS2, 1FS3, 1OK0 148 BBY.F.R310 BBY.F.R71 Beton 150 6, VA0, 3FS1, 2FS2, 1FS3, 2AF2 149 BÅL.F.R40 BÅL.F.R41 Beton ,81 4,9 3VA0, 1VA1, 2OB1, 3FS1, 1GR0 150 BÅL.F.R39 BÅL.F.R40 Beton ,51 4,4 4VA0, 2VA1, 1RB1, 2OB1, 4FS1, 6FS2, 1AF1, 2BE1, 4GR0 151 BÅL.F.R38 BÅL.F.R39 Beton 200 9,7 5 2VA0, 1VA1, 2OB1, 3FS1, 1AF1

19 OPSUMERING AF SKADER Grf Nordbo Dragør - Vejrenovering ID Startpunkt Slutpunkt Materiale Dim Ø (mm) Insp. Længde (m) Fysisk Index Observationer 152 BÅL.F.S07 BÅL.F.S08 Beton 200 9,28 5,4 1VA0, 5VA1, 2OB1, 3FS1, 2AF1 153 BÅL.F.S06 BÅL.F.S07 Beton 200 2,23 4,1 1VA0, 1VA1, 2OB1 154 BÅL.F.S300 BÅL.F.S06 Plast , VA0, 2VA1, 1RB4, 2AF2, 2BE1, 1OK0 155 BÅL.F.R300 BÅL.F.R38 Beton 200 9,29 4 2VA0, 6VA1, 3VA2, 1VA3, 1FS1, 1FS2 156 BÅL.F.R35 BÅL.F.R36 Beton ,34 4,8 3VA0, 1VA1, 2OB1, 5FS1, 1FS2, 1BE1, 1GR0 157 BÅL.F.R35 BÅL.F.R37 Beton ,3 3 4VA0, 2VA1, 5FS1, 1GR0 158 BÅL.F.R34 BÅL.F.R35 Beton ,35 6 3VA0, 2VA1, 2OB1, 2OB2, 4FS1, 3GR0 159 BÅL.F.R33 BÅL.F.R34 Beton 200 8,7 5 3VA0, 1VA1, 3FS1, 1FS2, 1AF1, 1FO1 160 BÅL.F.R301 BÅL.F.R33 Beton 200 7,28 9,6 3VA0, 1VA1, 1RB1, 2OB1, 2FS2, 1FS3 161 BÅL.F.S03 BÅL.F.S04 Beton 200 9,51 8,6 4VA0, 2VA1, 2OB2, 3FS1, 2FS2, 1AF1 162 BÅL.F.S301 BÅL.F.S03 Plast 200 7,94 3,7 1VA0, 1VA1, 2BE1 163 BÅL.F.R42 BÅL.F.R43 Beton ,81 1,3 2VA0, 2FS1 164 BÅL.F.R28 BÅL.F.R42 Beton 200 8,59 3,8 3VA0, 1VA1, 2FS1, 1FS2, 1AF1, 1BE1, 1GR0 165 BÅL.F.S11 BÅL.F.S12 Beton ,2 7,3 3VA0, 1VA1, 2OB2, 3FS1, 1FS2, 2AF1, 2BE1 166 BÅL.F.S10 BÅL.F.S11 Beton 200 1,96 6,1 2VA0, 2OB1, 2AF1, 2BE1 167 BÅL.F.S302 BÅL.F.S10 Plast 200 8,64 5,1 1VA0, 1VA1, 2AF1, 2BE1, 1OK0 168 BÅL.F.S14 BÅL.F.S15 Beton 200 2,1 7 2VA0, 2OB2, 2AF1 169 BÅL.F.S15 BÅL.F.S16 Beton ,73 4,7 3VA0, 4VA1, 2OB2, 3FS1, 2AF1, 1AF2 170 BÅL.F.S303 BÅL.F.S14 Plast ,6 10 1VA0, 1VA1, 1RB4, 2AF1, 2BE1 171 BÅL.F.R29 BÅL.F.R30 Beton ,29 3,9 2VA0, 2OB1, 1FS1, 1GR0 172 BÅL.F.R28 BÅL.F.R29 Beton 200 7,2 9,9 3VA0, 3VA1, 2OB2, 1FS1, 2FS2, 1FS3, 1AF1, 1GR0 173 BÅL.F.R44 BÅL.F.R45 Beton ,4 4,3 3VA0, 1VA1, 2OB1, 4FS1, 1GR0 174 BÅL.F.R44 BÅL.F.R46 Beton , VA0, 3VA1, 1RB4, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 1FO2, 1GR0 175 BÅL.F.R43 BÅL.F.R44 Beton ,5 4,7 6VA0, 4VA1, 4OB1, 4FS1, 1FS2, 3GR0 176 BÅL.F.R44 BÅL.F.R46 Beton 200 1,01 0 2VA0 177 BÅL.F.R44 BÅL.F.R46 Beton ,8 0 5VA0, 3VA1, 1RB4, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 1FO2, 1GR0 178 BÅL.F.R20 BÅL.F.R21 Beton ,3 4,1 5VA0, 3VA1, 2OB1, 6FS1, 1GR0, 2OK1 179 BÅL.F.R19 BÅL.F.R20 Beton ,3 3VA0, 1VA1, 4OB1, 3FS1, 3FS2, 1AF1, 1GR0 180 BÅL.F.S27 BÅL.F.S28 Beton ,3 6,2 5VA0, 3VA1, 2RB1, 2OB1, 2OB2, 3FS1, 1FS2, 2AF1, 2BE1, 6GR0 181 BÅL.F.S26 BÅL.F.S27 Beton ,01 7,3 4VA0, 2VA1, 1RB1, 2OB2, 5FS1, 2AF1, 2BE1 182 BÅL.F.S25 BÅL.F.S26 Beton 200 1,98 6,4 2VA0, 1VA1, 1RB1, 2OB1, 1BE1 183 BÅL.F.S304 BÅL.F.S25 Plast 200 9,86 5 1VA0, 7VA1, 5VA2, 1FS1, 2BE1, 1OK0 184 BÅL.F.R18 BÅL.F.R19 Beton ,39 4 2VA0, 3FS1, 2AF1, 1GR0 185 BÅL.F.R03 BÅL.F.R18 Beton 200 6,56 6,6 3VA0, 3VA1, 1RB1, 2OB1, 2OB2, 3FS1, 1FS2, 1GR0 186 BÅL.F.S23 BÅL.F.S24 Beton ,4 6,2 2VA0, 1VA1, 2OB1, 1PF1, 3FS1, 1FS2, 2AF1, 2BE1, 4GR0 187 BÅL.F.S22 BÅL.F.S23 Beton ,58 5,9 2VA0, 1VA1, 2OB1, 3FS1, 2AF1, 1BE1 188 BÅL.F.S21 BÅL.F.S22 Beton 200 1,64 5,6 2VA0, 2OB1, 2AF1 189 BÅL.F.S305 BÅL.F.S21 Plast 200 8,2 4,7 1VA0, 2VA1, 2AF1, 3BE1, 1OK0 190 BÅL.F.S30 BÅL.F.S31 Beton ,56 5,7 2VA0, 2OB1, 3FS1, 2AF1, 5GR0 191 BÅL.F.S29 BÅL.F.S30 Beton ,16 7 2VA0, 2OB2, 2FS1, 4AF1 192 BÅL.F.S20 BÅL.F.S29 Plast 200 6,1 3,7 2VA0, 1VA1, 2BE1 193 BÅL.F.S37 BÅL.F.S38 Beton ,92 7,1 5VA0, 3VA1, 1RB1, 2OB1, 2OB2, 3FS1, 2FS2, 2AF1, 9BE1, 3GR0 194 BÅL.F.R11 BÅL.F.R12 Beton ,85 5,1 4VA0, 4VA1, 4FS1, 2FS2, 2AF1, 1AF2, 3BE1, 1GR0 195 BÅL.F.R09 BÅL.F.R11 Beton ,53 6,7 3VA0, 1VA1, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 1FS3, 1BE1, 5GR0 196 BÅL.F.S08 BÅL.F.S09 Beton ,3 7,4 5VA0, 4VA1, 2RB1, 2OB1, 4OB2, 4FS1, 1FS2, 2AF1, 1BE1, 1FO1, 6GR0 197 BÅL.F.R24 BÅL.F.R25 Beton ,58 3,9 2VA0, 3FS1, 1GR0 198 BÅL.F.R24 BÅL.F.R26 Beton ,75 3 3VA0, 1VA1, 5FS1, 1IN1, 1GR0 199 BÅL.F.R23 BÅL.F.R24 Beton ,7 5,4 6VA0, 5VA1, 3FS1, 1FS2, 2AF1, 2GR0 200 BÅL.F.R03 BÅL.F.R22 Beton 200 8, VA0, 3VA1, 1RB3, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 1GR0 201 BÅL.F.R15 BÅL.F.R16 Beton ,5 1,2 3VA0, 1VA1, 2FS1, 1FO1, 1GR0 202 BÅL.F.R15 BÅL.F.R17 Beton ,61 5,9 4VA0, 1VA1, 1RB1, 1RB2, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 1BE1, 1GR0

20 OPSUMERING AF SKADER Grf Nordbo Dragør - Vejrenovering ID Startpunkt Slutpunkt Materiale Dim Ø (mm) Insp. Længde (m) Fysisk Index Observationer 203 BÅL.F.R168 BÅL.F.R15 Beton ,1 5,1 3VA0, 1VA1, 1RB1, 1RB2, 2OB1, 4FS1, 1FO1, 2GR0 204 BÅL.F.R14 BÅL.F.R168 Beton ,69 5,1 1VA0, 3VA1, 2OB1, 2OB2, 5FS1, 1BE1 205 BÅL.F.S20 BÅL.F.S32 Plast 200 9,92 5,9 2VA0, 1DE2, 2AF1, 2BE1 206 BÅL.F.S32 BÅL.F.S33 Beton ,68 7,4 3VA0, 1VA1, 3RB1, 2OB2, 3FS1, 2AF1, 3BE1 207 BÅL.F.R02 BÅL.F.R04 Beton 200 6,49 7,2 2VA0, 2OB2, 1PF1, 3FS1, 1AF1, 1GR0 208 BÅL.F.R04 BÅL.F.R05 Beton ,17 6,7 3VA0, 1VA1, 1RB2, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 1IS2 209 BÅL.F.R02 BÅL.F.R13 Beton 200 9,77 6,8 3VA0, 1VA1, 2OB2, 4FS1, 1GR0 210 BÅL.F.R13 BÅL.F.R14 Beton 200 1,81 6,8 2VA0, 2OB2 211 BÅL.F.S36 BÅL.F.S37 Beton ,9 6,3 4VA0, 3VA1, 1RB1, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 2AF1, 3BE1, 1GR0 212 BÅL.F.S33 BÅL.F.S36 Beton 200 7,52 6,3 2VA0, 2OB1, 3FS1, 1FS2, 2AF1, 2BE1 213 BÅL.F.R09 BÅL.F.R10 Beton ,7 3VA0, 1VA1, 4FS1, 1FS2, 3GR0 214 BÅL.F.R08 BÅL.F.R09 Beton ,21 4,3 2VA0, 2OB1, 3FS1, 1AF1, 2GR0 215 BÅL.F.R05 BÅL.F.R08 Beton ,06 5,1 2VA0, 2OB1, 3FS1, 2FS2, 1IS1 216 BÅL.F.R08 BÅL.F.R48 Beton ,4 4,6 3VA0, 1VA1, 3RB1, 3FS1, 1AF1, 3GR0 217 BÅL.F.S36 BÅL.F.S79 Beton ,7 5,9 4VA0, 4VA1, 2OB1, 3FS1, 2AF1, 1AF2, 6BE1, 2GR0 218 BÅL.F.R22 BÅL.F.R23 Beton ,84 8,5 3VA0, 4VA1, 3FS1, 1AF2 219 BÅL.F.S04 BÅL.F.S05 Beton ,09 7,8 7VA0, 5VA1, 2RB1, 2OB2, 4FS1, 1FS2, 3AF1, 1AF2, 7BE1, 4GR0 220 BÅL.F.S12 BÅL.F.S13 Beton ,3 6,4 1VA0, 3VA1, 2OB1, 1OB2, 3FS1, 2AF1, 3BE1, 4GR0 221 BÅL.F.S16 BÅL.F.S17 Beton , VA0, 6VA1, 2OB1, 4OB2, 2OB3, 1PF2, 3FS1, 3AF1, 2AF2, 1AF3, 2BE1, 6GR0 222 BÅL.F.R30 BÅL.F.R31 Beton ,05 5 6VA0, 4VA1, 2OB1, 3FS1, 1BE1, 4GR0

21 BYLAUGSVÆNGET MAGLEBYTORV HARTKORNSVEJ ALDERSHVILESTIEN ø110p ø800 ø500b ø600b 500B ø600b ø500b ø160p ø500 ø500 ø400b ø500 ø300b 200B ø400b ø400b ø150j ø400b ø400b ø110p ø300b ø300b ø150b ø150b ø300b ø300b ø400b ø75pe ø400b ø400p ø400p BBY.F.R03 DK:6,69 BBY.F.R01 DK:6,56 BBY.F.R02 DK:5,89 BBY.F.R04 DK:6,68 BBY.F.R05 BBY.F.R06 DK:6,75 BBY.F.R182 DK:6,63 BBY.F.R07 BBY.F.R08 BBY.F.R09 BBY.F.R10 BBY.F.R11 BBY.I.R12 BBY.F.R13 BBY.F.R14 BBY.F.R15 BBY.F.R16 BBY.F.R17 BBY.F.R18 BBY.F.R19 BBY.F.R20 BBY.F.R21 BBY.F.R22 BBY.F.R23 BBY.F.R24 BBY.F.R25 BBY.I.R26 BBY.I.R57 BBY.F.R51 DK: 6,48 BBY.F.R52 DK: 6,46 BBY.F.R53 BBY.F.R54 DK: 6,57 BBY.F.R55 DK: 6,68 BBY.F.R56 DK: 6,48 BBY.F.R27 DK: 6,73 BBY.F.R28 BBY.F.R29 DK: 6,72 BBY.F.R30 BBY.F.R31 DK: 6,66 BBY.F.R32 BBY.F.R33 BBY.F.R34 BBY.F.R183 BBY.F.R49 BBY.F.R50 BBY.F.R58 BBY.I.R32 BBY.F.R33 BBY.F.R34 BBY.F.R35 BBY.F.R36 BBY.F.R37 BBY.F.R38 BBY.F.R39 BBY.F.R40 BBY.F.R41 BBY.I.R42 BBY.I.R43 BBY.F.R44 BBY.F.R45 BBY.F.R46 BBY.I.R47 BBY.I.R48 BBY.F.R59 BBY.F.R60 BBY.F.R61 BBY.F.R62 BBY.F.R63 BBY.F.R64 BBY.F.R65 BBY.F.R66 BBY.F.R67 BBY.F.R68 BBY.F.R69 BBY.F.R70 BBY.F.R71 DK: 6,69 BBY.F.R72 BBY.F.R74 DK: 6,73 BBY.F.R75 DK: 6,13 BBY.I.R76 BBY.F.R77 BBY.F.R78 BBY.F.R79 BBY.F.R80 BBY.F.R81 BBY.F.R82 BBY.F.R83 BBY.F.R84 BBY.F.R85 BBY.F.R86 BBY.F.R87 BBY.F.R88 BBY.I.R89 BBY.F.R90 BBY.F.R91 BBY.F.R92 BBY.F.R93 BBY.F.R94 DK:5,93 BBY.F.R95 BBY.F.R96 BBY.F.R97 DK:6,08 BBY.F.R98 BBY.F.R99 BBY.F.R100 BBY.F.R101 BBY.F.R102 BBY.F.R103 BBY.F.R104 BBY.F.R105 BBY.F.R106 BBY.F.R107 BBY.F.R108 BBY.F.R109 BBY.F.R110 BBY.F.R111 BBY.F.R112 BBY.F.R113 BBY.F.R114 BBY.F.R115 BBY.F.R116 BBY.F.R117 DK:5,88 BBY.F.R118 DK:5,92 BBY.F.R119 BBY.F.R120 DK:6,08 BBY.F.R121 DK:4,78 BBY.F.R122 DK:4,86 BBY.F.R123 BBY.F.R124 BBY.F.R125 BBY.F.R126 BBY.F.R127 BBY.F.R128 BBY.F.R129 BBY.F.R130 BBY.F.R131 BBY.F.R132 BBY.F.R133 BBY.F.R134 BBY.F.R135 BBY.F.R136 BBY.F.R137 BBY.F.R138 BBY.F.R139 BBY.F.R140 BBY.F.R141 BBY.F.R142 BBY.F.R143 BBY.F.R144 DK:4,78 BBY.F.R145 BBY.F.R146 BBY.F.R147 BBY.F.R148 BBY.F.R149 BBY.F.R150 BBY.F.R151 BBY.I.R159 BBY.F.R152 DK:3,8 BBY.F.R153 DK:4,6 BBY.F.R154 DK:4,63 BBY.F.R155 DK:4,84 BBY.F.R156 DK:4,73 BBY.F.R157 BBY.F.R158 DK:3,98 BBY.F.R160 BBY.I.R161 BBY.F.R162 BBY.I.R163 BBY.F.R164 BBY.F.R165 BBY.F.R166 BBY.F.R167 BBY.F.R168 BBY.F.R169 BBY.I.R170 BBY.I.R171 BBY.F.R172 BBY.F.R173 BBY.F.R174 BBY.F.R175 BBY.F.R176 BBY.F.R177 BBY.F.R178 BBY.F.R179 BBY.F.R180 BBY.F.R181 BAL.F.R01 DK:3,19 BBY.F.R188 BBY.F.R187 BBY.F.R186 BBY.F.R185 BBY.F.R190 DK:4,81 BBY.F.R189 DK:4,86 BBY.I.R208 BBY.F.R207 BBY.F.R206 BBY.F.R205 BBY.F.R204 BBY.I.R203 BBY.F.R202 BBY.F.R201 BBY.F.R200 BBY.F.R199 BBY.F.R198 BBY.F.R197 BBY.F.R196 BBY.F.R195 BBY.F.R194 BBY.F.R193 BBY.F.R191 BBY.F.R19 BBY.I.R209 BAL.F.R27 DK:3,82 BAL.F.R28 DK:3,47 BAL.F.R30 BAL.F.R31 BAL.F.R32 BAL.I.R33 BAL.I.R34 BAL.F.R35 BAL.I.R36 BAL.I.R37 BAL.F.R38 BAL.I.R39 BAL.F.R41 BAL.F.R42 BAL.F.R43 DK:4,26 BAL.F.R45 BAL.F.R47 BAL.F.R48 BAL.F.R60 BAL.F.R49 BAL.F.R50 BAL.F.R51 BAL.F.R52 BAL.F.R53 BAL.I.R54 BAL.F.R55 BAL.F.R56 BAL.F.R57 BAL.F.R58 BAL.F.R59 BHA.F.R01 BHA.F.R02 BHA.F.R03 BHA.F.R05 BHA.F.R06 BHA.F.R07 BHA.F.R08 BHA.F.R09 BHA.F.R10 BHA.F.R11 BHA.F.R12 BHA.F.R13 BHA.F.R14 BHA.F.R15 BHA.F.R16 BHA.F.R17 BHA.F.R18 BHA.F.R19 BHA.F.R20 BHA.F.R21 BMA.F.R01 BMA.F.R02 DK:5,22 BMA.F.R03 BMA.F.R04 DK:6,44 BMA.F.R05 DK:6,45 BMA.F.R06 DK:6,33 BMA.F.R07 DK:6,31 BMA.F.R08 BMA.F.R09 BMA.F.R10 BMA.F.R11 BMA.F.R12 BMA.F.R13 BMA.F.R14 BMA.F.R15 BMA.I.R16 BMA.F.R17 BMA.I.R18 BMA.F.R19 BMA.F.R20 BMA.F.R21 BMA.I.R22 BMA.F.R23 DK:6,21 BMA.F.R24 BMA.F.R25 BMA.F.R26 DK:6,3 BMA.F.R27 DK:6,29 BMA.F.R28 BMA.F.R29 DK:5,91 BMA.F.R30 DK:5,98 BMA.F.R31 BMA.F.R32 BMA.F.R33 BMA.F.R34 BMA.F.R35 BMA.F.R36 BMA.F.R37 BMA.F.R38 BMA.F.R39 BMA.I.R40 BMA.F.R41 BMA.F.R42 BMA.F.R43 BMA.F.R44 BMA.I.R45 BMA.I.R46 BMA.I.R47 BMA.F.R48 BMA.F.R49 BMA.F.R50 BMA.F.R51 BMA.F.R52 BMA.F.R53 BMA.F.R54 BMA.F.R55 BMA.F.R56 BMA.F.R57 BMA.F.R58 BMA.F.R59 DK:5,76 BMA.F.R60 DK:5,84 BMA.F.R61 BMA.F.R62 BMA.F.R63 DK:5,3 BMA.F.R64 BMA.F.R65 BMA.F.R66 BMA.F.R67 BMA.F.R68 BMA.I.R69 BMA.F.R70 BMA.F.R71 BMA.F.R72 BMA.F.R73 BMA.F.R74 BMA.F.R75 BMA.F.R76 BMA.F.R77 BMA.F.R78 BMA.I.R79 BMA.F.R80 BMA.F.R81 BMA.F.R82 DK:5,14 BMA.F.R83 DK:5,30 BMA.F.R84 BMA.F.R85 DK:5,13 BMA.F.R86 DK:4,37 BMA.F.R87 DK:4,58 BMA.F.R88 BMA.F.R89 BMA.F.R90 BMA.F.R91 BMA.I.R92 BMA.I.R93 BMA.F.R94 BMA.I.R95 BMA.F.R96 BMA.F.R97 BMA.F.R98 BMA.F.R99 BMA.F.R100 BMA.F.R101 BMA.F.R102 BMA.F.R103 BMA.F.R104 BMA.F.R105 BMA.F.R106 BMA.F.R107 BMA.F.R108 BHA.F.S01 BHA.F.S02 DK:6,75 BHA.F.S03 BHA.F.S05 BMA.F.S01 BMA.F.S02 BMA.F.S03 BMA.F.S04 DK:6,26 BMA.F.S05 BMA.F.S06 BMA.F.S07 BMA.I.S08 BMA.F.S09 BMA.I.S10 BMA.F.S11 BMA.F.S12 BMA.F.S13 BMA.F.S14 BMA.F.S15 DK:6,15 BMA.F.S16 DK:6,13 BMA.F.S17 BMA.F.S18 BMA.F.S19 BMA.F.S20 BMA.F.S21 BMA.F.S22 BMA.F.S23 BMA.F.S24 BMA.F.S25 BMA.F.S26 BMA.F.S27 BMA.F.S28 DK:5,75 BMA.F.S29 BMA.F.S30 BMA.F.S31 BMA.F.S32 BMA.F.S33 BMA.F.S34 BMA.F.S35 BMA.F.S36 BMA.F.R109 BMA.F.S37 BMA.F.S39 BMA.F.S38 BMA.F.S40 DK:4,97 BMA.F.S41 BMA.F.S42 BMA.F.S43 DK:5,2 BMA.F.S44 DK:4,5 BMA.F.S45 BMA.F.S46 BMA.F.S47 BMA.F.S48 BMA.F.S49 BMA.F.S50 BMA.F.S51 BMA.F.S52 BMA.F.S53 BMA.F.S55 BMA.F.S54 BMA.F.S56 BAL.F.S01 BAL.F.S02 BAL.F.S03 DK:4,42 BAL.F.S04 BAL.F.S05 BAL.F.S06 BAL.F.S07 DK:3,78 BAL.F.S08 DK:3,87 BBY.F.S93 DK:3,62 BBY.F.S92 BBY.F.S60 BBY.F.S70 BBY.F.S69 BBY.F.S68 BBY.F.S67 BBY.F.S66 BBY.F.S65 BBY.F.S64 BBY.F.S63 BAL.F.S20 BAL.F.S21 BAL.F.S22 DK:3,89 BAL.F.S23 BAL.F.S24 BAL.F.S25 BAL.F.S26 BBY.F.S05 BBY.F.S04 BBY.F.S01 DK:6,48 BBY.F.S02 DK:5,21 BBY.F.S03 BBY.F.S06 BBY.F.S07 DK:6,72 BBY.F.S08 BBY.F.S09 BBY.F.S10 BBY.F.S11 BBY.F.S12 BBY.F.S13 BBY.F.S14 BBY.F.S15 BBY.F.S16 BBY.F.S17 DK:6,73 BBY.F.S18 DK:6,72 BBY.F.S19 DK:6,92 BBY.F.S20 BBY.I.S21 BBY.F.S22 BBY.F.S23 BBY.F.S24 BBY.F.S25 BBY.F.S26 BBY.F.S27 BBY.F.S28 BBY.F.S29 BBY.F.S30 DK:6,6 BBY.F.S31 BBY.F.S32 BBY.F.S33 BBY.F.S34 BBY.F.S35 BBY.I.S36 BBY.F.S37 BBY.F.S38 BBY.F.S39 DK:6,63 BBY.F.S40 DK:6,8 BBY.F.S41 BBY.F.S42 BBY.F.S43 BBY.F.S44 BBY.F.S45 BBY.F.S46 BBY.F.S47 BBY.F.S48 BBY.F.S49 BBY.F.S50 DK:5,93 BBY.F.S50 DK:6,02 BBY.F.S51 BBY.F.S52 BBY.F.S53 BBY.F.S54 BBY.F.S55 BBY.F.S56 BBY.I.S57 BBY.F.S90 BBY.F.S91 BBY.F.S61 BBY.F.S62 BBY.F.R184 BBY.F.S58 BBY.F.S59 BBY.F.S71 BBY.F.S72 BBY.F.S73 BBY.F.S74 BBY.F.S75 DK:4,8 BBY.F.S76 DK:4 BBY.F.S77 BBY.F.S78 BBY.F.S79 BBY.F.S80 BBY.F.S81 BBY.F.S82 BBY.F.S83 BBY.I.S84 BBY.I.S85 BBY.F.S87 BBY.I.S88 BBY.I.S89 N Note: Alle mål kontrolleres på stedet BYGHERRE: VIRKOSMHEDSPROJEKTNAVN: Copyright: Hartvig Consult ApS INGENIØRER: ARKITEKTER: FILNAVN: SIGN: GODKENDT AF: MÅL: FØRSTE UDGIVELSESDATO: VERSIONSDATO: REV: REV BESKRIVELSE: VERSIONSDATO: SIGN: C VIRKOSMHED PROJEKT ID: GODK: I16032_B02_M21_-_H0_EST_S2_G_N103 Tlf.: hc@hartvigconsult.dk DK-4000 Roskilde Algade 55, 3 sal HARTVIG CONSULT I16032_B02_F2_M21_-_H0_EST_S2_G_N103.dwg Grf Nordbo, Bylaugsvænget 23, 2791 Dragør VEJSYN- Grf Nordbo - Dragør HOVEDPROJEKT EKSISTERENDE FORHOLD FUNDAMENT SITUATIONSPLAN, KLOAK CWH PKH 1: I16032_B02_M21_-_H0_EST_S2_G_N Spildevand hovedledning Regnvand hovedledning Regnvand stikledning Spildevand offentlig Spildevand stikledning SIGNATURFORKLARING KLOAK Regnvand offentlig Brøndnr regnvand Dækselkote Spildevandsbrønd Spildevandsbrønd offentlig DK:X,XX Regnvandsbrønd Regnvandsbrønd offentlig BAL.F.R43 Brøndnr spildevand BAL.F.S02

22 ÅLEGÅRDSVÆNGET ÅLEGÅRDSVÆNGET BÅL.F.R01 DK: 2,91 BÅL.F.R02 BÅL.F.R03 BÅL.F.R04 BÅL.F.R05 DK:3,37 BÅL.F.R06 DK:2,88 BÅL.F.R07 DK:2,98 BÅL.F.R08 DK:3,43 BÅL.F.R09 BÅL.F.R10 DK:3,47 BÅL.F.R11 BÅL.F.R12 DK:3,29 BÅL.F.R13 BÅL.F.R14 DK:3,12 BÅL.F.R168 BÅL.F.R15 BÅL.F.R16 DK:3,58 BÅL.F.R17 DK:3,42 BÅL.F.R18 BÅL.F.R19 DK:4,07 BÅL.F.R20 BÅL.F.R21 DK:3,98 BÅL.F.R22 BÅL.F.R23 DK:4,01 BÅL.F.R24 BÅL.F.R25 DK:4,18 BÅL.F.R26 DK:3,95 BÅL.F.R27 BÅL.F.R28 BÅL.F.R29 BÅL.F.R30 BÅL.F.R31 BÅL.F.R32 DK:4,82 BÅL.F.R33 BÅL.F.R34 DK:5,11 BÅL.F.R35 BÅL.F.R36 DK:5,22 BÅL.F.R37 DK:5,01 BÅL.F.R38 BÅL.F.R39 DK:5,15 BÅL.F.R40 BÅL.F.R41 DK:5,14 BÅL.F.R42 BÅL.F.R43 DK:4,9 BÅL.F.R44 BÅL.F.R45 DK:5 BÅL.F.R46 DK:4,79 BÅL.F.R48 BÅL.I.R49 BÅL.I.R50 BÅL.F.R51 BÅL.F.R55 BÅL.F.R54 BÅL.F.R53 BÅL.I.R52 BÅL.I.R56 BÅL.I.R57 BÅL.I.R58 BÅL.I.R60 BÅL.F.R59 BÅL.I.R70 BÅL.F.R71 BÅL.F.R72 BÅL.F.R74 BÅL.F.R73 BÅL.F.R76 BÅL.I.R75 BÅL.F.R77 BÅL.F.R78 BÅL.I.R79 BÅL.F.R81 BÅL.F.R80 BÅL.I.R82 BÅL.F.R83 BÅL.F.R84 BÅL.I.R85 BÅL.F.R87 BÅL.F.R86 BÅL.I.R88 BÅL.F.R89 BÅL.F.R90 BÅL.I.R91 BÅL.I.R92 BÅL.I.R93 BÅL.I.R95 BÅL.F.R94 BÅL.I.R96 BÅL.F.R98 BÅL.F.R97 BÅL.F.R99 BÅL.F.R100 BÅL.I.R101 BÅL.F.R102 BÅL.F.R103 BÅL.F.R104 BÅL.F.R105 BÅL.I.R106 BÅL.F.R107 BÅL.F.R108 BÅL.F.R109 BÅL.I.R110 BÅL.F.R112 BÅL.F.R111 BÅL.I.R113 BÅL.F.R114 BÅL.F.R115 BÅL.F.R116 BÅL.I.R117 BÅL.F.R154 BÅL.F.R155 BÅL.I.R156 BÅL.F.R158 BÅL.F.R157 BÅL.I.R159 BÅL.F.R160 BÅL.I.R161 BÅL.F.R162 BÅL.I.R163 BÅL.F.R164 BÅL.I.R165 BÅL.I.R166 BÅL.F.R167 BÅL.I.R168 BÅL.I.R169 BÅL.F.R170 BÅL.F.R171 BÅL.F.R172 BÅL.F.R173 BÅL.F.R174 BÅL.F.R175 BÅL.F.R176 BÅL.F.R177 BÅL.F.R178 BÅL.I.R179 BÅL.F.R181 BÅL.F.R180 BÅL.I.R182 BÅL.I.R183 BÅL.F.R185 BÅL.F.R186 BÅL.I.R187 BÅL.F.R188 BÅL.F.R120 BÅL.F.R121 BÅL.F.R119 BÅL.F.R118 BÅL.F.R122 BÅL.F.R123 BÅL.I.R124 BÅL.I.R125 BÅL.I.R126 BÅL.F.R127 BÅL.F.R129 BÅL.I.R128 BÅL.F.R130 BÅL.I.R131 BÅL.I.R134 BÅL.I.R132 BÅL.F.R133 BÅL.I.R135 BÅL.F.R136 BÅL.I.R137 BÅL.F.R138 BÅL.F.R139 BÅL.F.R140 BÅL.F.R141 BÅL.I.R142 BÅL.F.R143 BÅL.F.R144 BÅL.F.R145 BÅL.I.R146 BÅL.F.R147 BÅL.F.R148 BÅL.I.R149 BÅL.F.R152 BÅL.I.R153 BÅL.F.R150 BÅL.F.R151 BÅL.F.S01 BÅL.F.S02 DK:4,87 BÅL.F.S06 DK:5,1 BÅL.F.S07 DK:5,08 BÅL.F.S08 BÅL.F.S09 DK:5,17 BÅL.F.S03 DK:5,04 BÅL.F.S04 BÅL.F.S05 DK:5,22 BÅL.F.S14 DK:4,61 BÅL.F.S15 DK:4,62 BÅL.F.S16 BÅL.F.S17 DK:5,01 BÅL.F.S10 DK:4,68 BÅL.F.S11 BÅL.F.S12 BÅL.F.S13 BÅL.F.S18 DK:3,73 BÅL.F.S19 BÅL.F.S25 DK:3,86 BÅL.F.S26 DK:3,9 BÅL.F.S27 BÅL.F.S28 DK:4,2 BÅL.F.S21 DK:3,72 BÅL.F.S22 DK:3,8 BÅL.F.S23 DK:4,93 BÅL.F.S24 BÅL.F.S20 BÅL.F.S32 DK:3,1 BÅL.F.S33 BÅL.F.S34 DK:2,88 BÅL.F.S35 DK:2,98 BÅL.F.S36 BÅL.F.S37 DK:3,44 BÅL.F.S38 DK:3,57 BÅL.F.S29 DK:3,13 BÅL.F.S30 BÅL.F.S31 BÅL.F.S101 BÅL.F.S102 BÅL.F.S103 BÅL.F.S53 BÅL.F.S39 BÅL.F.S40 BÅL.F.S41 BÅL.F.S42 BÅL.F.S43 BÅL.F.S44 BÅL.I.S45 BÅL.F.S46 BÅL.F.S47 BÅL.F.S48 BÅL.F.S49 BÅL.I.S50 BÅL.I.S52 BÅL.F.S54 BÅL.F.S56 BÅL.F.S57 BÅL.F.S58 BÅL.F.S59 BÅL.F.S60 BÅL.F.S62 BÅL.F.S61 BÅL.F.S55 BÅL.F.S93 BÅL.F.S94 BÅL.F.S95 BÅL.F.S96 BÅL.F.S97 BÅL.F.S98 BÅL.F.S99 BÅL.F.S63 BÅL.F.S64 BÅL.F.S65 BÅL.F.S66 BÅL.F.S67 BÅL.F.S68 BÅL.F.S92 BÅL.F.S69 BÅL.F.S71 BÅL.F.S70 BÅL.I.S72 BÅL.F.S73 BÅL.F.S74 BÅL.F.S75 BÅL.I.S76 BÅL.F.S77 BÅL.I.S78 BÅL.F.S85 BÅL.F.S86 BÅL.F.S87 BÅL.F.S88 BÅL.F.S89 BÅL.F.S91 BÅL.F.S90 BÅL.F.S79 BÅL.F.S100 BÅL.F.S80 BÅL.F.S81 BÅL.F.S82 BÅL.I.S84 BÅL.F.S83 BÅL.I.R189 BÅL.I.S51 ø600b ø600b ø200b ø600b ø600b ø200b ø200b N Note: Alle mål kontrolleres på stedet BYGHERRE: VIRKOSMHEDSPROJEKTNAVN: Copyright: Hartvig Consult ApS INGENIØRER: ARKITEKTER: FILNAVN: SIGN: GODKENDT AF: MÅL: FØRSTE UDGIVELSESDATO: VERSIONSDATO: REV: REV BESKRIVELSE: VERSIONSDATO: SIGN: C VIRKOSMHED PROJEKT ID: GODK: I16032_B02_M21_-_H0_EST_S2_G_N104 Tlf.: hc@hartvigconsult.dk DK-4000 Roskilde Algade 55, 3 sal HARTVIG CONSULT I16032_B02_F2_M21_-_H0_EST_S2_G_N103.dwg Grf Nordbo, Bylaugsvænget 23, 2791 Dragør VEJSYN- Grf Nordbo - Dragør HOVEDPROJEKT EKSISTERENDE FORHOLD FUNDAMENT SITUATIONSPLAN, KLOAK CWH PKH 1: I16032_B02_M21_-_H0_EST_S2_G_N Spildevand hovedledning Regnvand hovedledning Regnvand stikledning Spildevand offentlig Spildevand stikledning SIGNATURFORKLARING KLOAK Regnvand offentlig Brøndnr regnvand Dækselkote Spildevandsbrønd Spildevandsbrønd offentlig DK:X,XX Regnvandsbrønd Regnvandsbrønd offentlig BAL.F.R43 Brøndnr spildevand BAL.F.S02

KAB Otto Mønsted Kollegiet Kloakker Forundersøgelse

KAB Otto Mønsted Kollegiet Kloakker Forundersøgelse KAB Otto Mønsted Kollegiet Kloakker Forundersøgelse Udarbejdet af: Godkendt af: MOL PKH Indholdsfortegnelse Side: 1 Dato: 2. april 2013 1 Orientering.... 2 1.1 Sammenfatning af beskrivelse... 2 1.2 Kunde...

Læs mere

Banemarksvej Brøndby Projektinformation

Banemarksvej Brøndby Projektinformation Projektinformation PROJEKTNAVN: OPRETTET: INSPEKTIONS STANDARD: DanDas OPERATØR: FIRMA: Kunde: KLOAK.TV Ansvarlig: Afdeling: Postboks: Adresse: Hvidovrevej 63A 2th Postnr./By: 2650 - Hvidovre Telefon:

Læs mere

Projektinformation. HJ Gruppen Lundsgårdsvej Dalmose Tlf.: DanDas Brydes alle v2

Projektinformation. HJ Gruppen Lundsgårdsvej Dalmose Tlf.: DanDas Brydes alle v2 Projektinformation Kunde: Ansvarlig: Afdeling: Postboks: Adresse: Postnr./By: Telefon: Telefax: Mobiltelefon: E-mail: Operatør: Ansvarlig: Afdeling: Postboks: Adresse: Postnr./By: Telefon: Telefax: Mobiltelefon:

Læs mere

Acceptkriterier ved Forede ledninger eller lange sammensvejsede ledninger DANVA VEJLEDNING NR. 92, JANUAR 2014

Acceptkriterier ved Forede ledninger eller lange sammensvejsede ledninger DANVA VEJLEDNING NR. 92, JANUAR 2014 Acceptkriterier ved Forede ledninger eller lange sammensvejsede ledninger DANVA Acceptkriterier ved forede ledninger eller lange sammensvejsede ledninger Dette afsnit har til formål at opstille forslag

Læs mere

Kravspecifikation Ledningsregistrering

Kravspecifikation Ledningsregistrering Kravspecifikation Ledningsregistrering Dato 31. oktober 2012 Ansvarlig utso Opmåling Dokumentnummer D5849-12/2.0 For at Rebild Forsyning skal få så ensartet datagrundlag som muligt, skal alt opmåling af

Læs mere

LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde

LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tønder Kommune og Tønder Forsyning A/S LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde BILAG 2 - ACCEPTKRITERIER FOR NY KLOAK Rekvirent Tønder Kommune Tønder Forsyning A/S Teknik og Miljø Håndværkervej 4 Kongevej

Læs mere

FOTOMANUALEN BEREGNING AF FYSISK INDEKS VED TV-INSPEKTION VEJLEDNING NR. 66 juni 2005. DANVA Dansk Vand- og Spildevandsforening

FOTOMANUALEN BEREGNING AF FYSISK INDEKS VED TV-INSPEKTION VEJLEDNING NR. 66 juni 2005. DANVA Dansk Vand- og Spildevandsforening FOTOMANUALEN BEREGNING AF FYSISK INDEKS VED TV-INSPEKTION VEJLEDNING NR. 66 juni 2005 DANVA Dansk Vand- og Spildevandsforening Fotomanualen Beregning af Fysisk Indeks ved TV-inspektion 1. udgave, 1. oplag

Læs mere

Håndtering af regnvand, spildevand og procesvand. Aarsleff Rørteknik A/S Claus Vangsager

Håndtering af regnvand, spildevand og procesvand. Aarsleff Rørteknik A/S Claus Vangsager Aarsleff Rørteknik A/S Claus Vangsager Fremtiden er Under os I sidder her fordi mange af jer har ansvaret for at håndtere driften af regnvand spildevand og procesvand I HAR ANSVARET Håndtering Ibrugtagningsgodkendelse

Læs mere

Acceptkriterier. Beton og plastledninger. Morten Steen Sørensen

Acceptkriterier. Beton og plastledninger. Morten Steen Sørensen Acceptkriterier Beton og plastledninger Morten Steen Sørensen Betonledninger Acceptkriterier baseret på de observationer, der fremkommer ved at udføre en TVinspektion i nyanlagte ledninger af beton. Observationer

Læs mere

Præventiv skybrudsikring af bestående bygninger

Præventiv skybrudsikring af bestående bygninger VELKOMMEN Præventiv skybrudsikring af bestående bygninger v/ Salgsingeniør Claus Vangsager Aarsleff Rørteknik Dias 3 Økonomiske konsekvenser Skaderne og de økonomiske konsekvenser ved skybrud kan være

Læs mere

LYNGHOLM KLOAKSERVICE KLOAKRENOVERING TV-INSPEKTION

LYNGHOLM KLOAKSERVICE KLOAKRENOVERING TV-INSPEKTION LYNGHOLM KLOAKSERVICE KLOAKRENOVERING TV-INSPEKTION LYNGHOLM BLEV STIFTET I 1974 MED EN BUDCYKEL & SVUPPER I DAG BESTÅR LYNGHOLM AF 3 AFDELINGER DER RÅDER OVER 50 MEDARBEJDERE 11 SLAMSUGERE 10 KONTORANSATTE

Læs mere

Retningslinier for vurdering af nylagte og fornyede ledninger ved hjælp af TV-inspektion

Retningslinier for vurdering af nylagte og fornyede ledninger ved hjælp af TV-inspektion Acceptkriterier Retningslinier for vurdering af nylagte og fornyede ledninger ved hjælp af TV-inspektion Inge Faldager, Projektdeltagere Roskilde Kommune Kolding Kommune Svendborg Kommune Silkeborg Kommune

Læs mere

Kloakken Din hverdag nu og i fremtiden Den er lige under os. TV-Inspektionsgruppen i Danmark informerer om kloakledningerne

Kloakken Din hverdag nu og i fremtiden Den er lige under os. TV-Inspektionsgruppen i Danmark informerer om kloakledningerne Kloakken Din hverdag nu og i fremtiden Den er lige under os TV-Inspektionsgruppen i Danmark informerer om kloakledningerne TV-Inspektionsgruppen består af TV-inspektionsfirmaer, der løbende kontrolleres

Læs mere

Foreløbig vurdering af renoveringsbehov for Orebjerg Rende

Foreløbig vurdering af renoveringsbehov for Orebjerg Rende NOTAT Projekt Gribskov Kommune Orebjerg Rende Projektnummer 3621500224 Kundenavn Emne Til Fra Projektleder Kvalitetssikring Gribskov Kommune Foreløbig vurdering af renoveringsbehov for Orebjerg Rende Bjørn

Læs mere

Opgaver til TV-inspektion af afløbsledninger.

Opgaver til TV-inspektion af afløbsledninger. Opgaver til TV-inspektion af afløbsledninger. Forord Dette hæfte er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri (BAI, www.ebai.dk) med støtte fra Undervisningsministeriet. Hæftet behandler

Læs mere

Renovering i og under ejendomme

Renovering i og under ejendomme Renovering i og under ejendomme Rødder i fælles entreprenørkultur Renovering i og under ejendomme Aarsleff Rørteknik er markedsledende i Danmark, når det gælder renovering med strømpeforing i og under

Læs mere

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for Ledninger m.v.

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for Ledninger m.v. FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS Arbejdsbeskrivelse for Ledninger m.v. 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 2/5 bips dokument id: 5.420 bips revision: 2.01 bips revisionsdato: 2015-12-22 Udarbejdet:

Læs mere

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørteknik vi går i rørene uden at gå i vejen! www.aarsleffrørteknik.dk Kloakrenovering hurtigt, sikkert og holdbart Velfungerende afløbssystemer er uundværlige

Læs mere

o7) NORDBO REFERAT AF GENERALFORSAMLING Grundejerforeningen Nordbo Dato: 28. marts 2017 GRUNDEJERFORENINGEN

o7) NORDBO REFERAT AF GENERALFORSAMLING Grundejerforeningen Nordbo Dato: 28. marts 2017 GRUNDEJERFORENINGEN GRUNDEJERFORENINGEN NORDBO REFERAT AF GENERALFORSAMLING Grundejerforeningen Nordbo Dato: 28. marts 2017 /Users/jorgenploug/Desktop/Referat af generalforsamling den 28. marts 2017,docx o7) Den 28. marts

Læs mere

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for Ledninger m.v.

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for Ledninger m.v. FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS Arbejdsbeskrivelse for Ledninger m.v. 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 2/5 bips dokument id: 5.420 bips revision: 2.01 bips revisionsdato: 2015-12-22 Udarbejdet:

Læs mere

Erfaringer med rottespærrer. Henning Lübcke. Formand for Danske kloakmestre

Erfaringer med rottespærrer. Henning Lübcke. Formand for Danske kloakmestre Erfaringer med rottespærrer. Henning Lübcke Formand for Danske kloakmestre I menneskets fodspor, med store epidemier til følge. Alt hvad man tror man ved er forkert Hvorfor sætte en rotteforsinker?. De

Læs mere

1 Behov for renovering af Vibæk

1 Behov for renovering af Vibæk 23. juli 2018 Notat Syddjurs Kommune Vurdering af Vibæk Tilstandsvurdering Udarbejdet af JIM 1 Behov for renovering af Vibæk Vandløbsmyndigheden hos Syddjurs kommune har bedt NIRAS om at foretage en tilstandsvurdering

Læs mere

DANVA 25. februar 2014 Kommende FM. Peter Hjortdal, Aarhus Vand

DANVA 25. februar 2014 Kommende FM. Peter Hjortdal, Aarhus Vand DANVA 25. februar 2014 Kommende FM Peter Hjortdal, Aarhus Vand DANVA vedligeholder vores vejledninger DANVA (Dansk Vand- og Spildevandsforening) har nedsat en gruppe, kaldet Fotomanualgruppen, som varetager

Læs mere

Spørgsmål og svar fra informationsmøde d. 14. maj 2013

Spørgsmål og svar fra informationsmøde d. 14. maj 2013 Dato Ansvarlig Sags ID. 16. maj 2013 Frits Klemmensen USG-2013-00007 Spørgsmål og svar fra informationsmøde d. 14. maj 2013 Spørgsmål Kloak: Hvorfor laver man ikke regnvandskloak alle steder? Hvor skelner

Læs mere

Orebjergrende Sideløb A. Renovering af rørlagt strækning ved Udsholt Strand

Orebjergrende Sideløb A. Renovering af rørlagt strækning ved Udsholt Strand Orebjergrende Sideløb A Renovering af rørlagt strækning ved Udsholt Strand Præsentation Dennis Petersen, sagsbehandler i Gribskov Kommune Lise Vølund Hennings, sagsbehandler i Gribskov Kommune Torben S.

Læs mere

Notat af 3. marts 2011 vedr. renovering af ledninger i jord, Humlebyen

Notat af 3. marts 2011 vedr. renovering af ledninger i jord, Humlebyen Notat af 3. marts 2011 vedr. renovering af ledninger i jord, Humlebyen Generelt om notat: Nedennævnte notat er fremkommet efter dialog og undersøgelser gennemført af bestyrelsen og ingeniørfirmaet Gaihede

Læs mere

Sådan undgår du vand i kælderen

Sådan undgår du vand i kælderen Sådan undgår du vand i kælderen Sammen har vi ansvaret Det samlede spildevandsledningsnet i Guldborgsund Kommune er på ca. 900 km. Der er store variationer i tilstanden af vores ledningsnet, men generelt

Læs mere

Baggrund og formål for udarbejdelse af vejledning til acceptkriterier. Peter Christensen

Baggrund og formål for udarbejdelse af vejledning til acceptkriterier. Peter Christensen Baggrund og formål for udarbejdelse af vejledning til acceptkriterier Peter Christensen Baggrund Bygherren har altid et ønske om at overtage et nyt eller fornyet anlæg uden fejl og mangler. Bygherren beslutter,

Læs mere

Rammeaftaler et tæt samarbejde. Rammeaftale Samarbejde Prioritering Fornyelse

Rammeaftaler et tæt samarbejde. Rammeaftale Samarbejde Prioritering Fornyelse Rammeaftaler et tæt samarbejde Rammeaftale Samarbejde Prioritering Fornyelse Alle typer ledninger kan fornyes med en Aarsleff Strømpeforing vandrette såvel som lodrette. Rammeaftaler et tæt samarbejde

Læs mere

Grundejerforening: Marienlyst. Gennemgang af. asfaltbelægning. v. Formand Henrik Koch Grønningen Ølstykke

Grundejerforening: Marienlyst. Gennemgang af. asfaltbelægning. v. Formand Henrik Koch Grønningen Ølstykke Grundejerforeningen Marienlyst Gennemgang af asfaltbelægning. Grundejerforening: Rådgiver: Grf. Marienlyst Hartvig Consult v. Formand Henrik Koch Grønningen 2 Hans Erik Nielsens Vej 7 4000 Roskilde 2650

Læs mere

932/14. xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xx xxxx xxxx. Privatsikring Gl. Kongevej København V. k e n d e l s e :

932/14. xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xx xxxx xxxx. Privatsikring Gl. Kongevej København V. k e n d e l s e : 932/14 Den 3. februar 2014 blev i sag nr. 84.463: xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xx xxxx xxxx mod Privatsikring Gl. Kongevej 60 1790 København V afsagt k e n d e l s e : Forsikringstageren har husforsikring i

Læs mere

Forsikringsformer for privatkunden dækning indenfor

Forsikringsformer for privatkunden dækning indenfor Agenda Velkommen og tak Hvem er forsikringsmanden Søren Ahlgren Mortensen? Forsikringsformer for privatkunden dækning indenfor kloak/stikledningsområdet Forskelle på ejerskifteforsikringer ulovlige kloak

Læs mere

Vi ændrer kloakeringen i Skolegade, Sjællandsgade, Fynsgade, Finlandsgade og Danmarksgade i Sindal i 2018

Vi ændrer kloakeringen i Skolegade, Sjællandsgade, Fynsgade, Finlandsgade og Danmarksgade i Sindal i 2018 «Ejer» «Adresse»«By» «Post_nr» «Att» Dato: 2. januar 2018 Sagsnr: 634197 Vi ændrer kloakeringen i Skolegade, Sjællandsgade, Fynsgade, Finlandsgade og Danmarksgade i Sindal i 2018 Klimaet ændrer sig og

Læs mere

# Spørgsmål Svar 20. januar 2015 1 Hvad kalder man de enkelte dele som tilslutningen består af

# Spørgsmål Svar 20. januar 2015 1 Hvad kalder man de enkelte dele som tilslutningen består af Log over spørgsmål vedrørende tilslutning af kloak til spildevandsstik i Mårup Østerstrand Syd. Loggen opdateres løbende. Hvis der er fejl eller mangler i svarene, opdateres de også løbende. Opdateret

Læs mere

«Ejer» «Adresse»«By» «Post_nr» «Att»

«Ejer» «Adresse»«By» «Post_nr» «Att» Dato: 2. januar 2019 «Ejer» «Adresse»«By» «Post_nr» «Att» Sagsnr: S2018-0076 Vi ændrer kloakeringen i H. F. Bjørns Vej, Camillo Bruuns Vej, Vanggårdsvej, Østervang, Friheden, Brunbakkevej, Heerfordtsvej,

Læs mere

Møde med Kloakmestre i Herning. Den 24. april 2013

Møde med Kloakmestre i Herning. Den 24. april 2013 Møde med Kloakmestre i Herning Den 24. april 2013 Indholdet af mødet i dag Dagsorden: Et par ord om Herning Vand Strategi for kloaksaneringen i Herning og betydning for den enkelte grundejer / ejendom

Læs mere

Vi ændrer kloakeringen i Vester Alle, H C Andersens Vej, Blichersvej, Grundtvigsvej, Holbergsvej, Sdr. Alle og Borgergade i Vrå i 2018

Vi ændrer kloakeringen i Vester Alle, H C Andersens Vej, Blichersvej, Grundtvigsvej, Holbergsvej, Sdr. Alle og Borgergade i Vrå i 2018 Dato: 2. januar 2018 «Ejer» «Adresse»«By» «Post_nr» «Att» Sagsnr: 634198 Vi ændrer kloakeringen i Vester Alle, H C Andersens Vej, Blichersvej, Grundtvigsvej, Holbergsvej, Sdr. Alle og Borgergade i Vrå

Læs mere

Rotterapport. Forundersøgelse. Journalnr.: ROK1-13-0315-1-2500 Adresse: slettet. Opstart dato: 15. marts 2013 Kunde: slettet

Rotterapport. Forundersøgelse. Journalnr.: ROK1-13-0315-1-2500 Adresse: slettet. Opstart dato: 15. marts 2013 Kunde: slettet Rotterapport Opstart dato: 15. marts 2013 Kunde: slettet Kontaktperson: slettet Første anmeldelses dato: 25. januar 2013 Kommune: København Navn: A/B slettet Tlf./mail: slettet Adresse: slettet, 2500 Valby

Læs mere

Kloakfornyelse m.v. på Tietgensgade & Trøstrupsgade m.fl. i Herning.

Kloakfornyelse m.v. på Tietgensgade & Trøstrupsgade m.fl. i Herning. Til Beboerne på Tietgensgade m.fl. Herning Vand A/S Ålykkevej 5 7400 Herning Tlf.: 9999 2299 CVR 2581 0619 EAN 5 790001 899202 Den 11. marts 2013 Kloakfornyelse m.v. på Tietgensgade & Trøstrupsgade m.fl.

Læs mere

Se i øvrigt pjecen vedrørende separatkloakering som er vedlagt dette brev.

Se i øvrigt pjecen vedrørende separatkloakering som er vedlagt dette brev. «EJER_NAVN» «EJER_CONAVN» «EJER_ADR», «EJER_UDV_ADR» «EJER_POSTADR» «VEDR» Ålykkevej 5 7400 Herning Tlf.: 9999 2299 info@herningvand.dk www.herningvand.dk 30. november 2015 Kære beboer på Friskolevej,

Læs mere

Kravspecifikation Krav til TV-rapportering.

Kravspecifikation Krav til TV-rapportering. Revideret 17-02-2016 17. februar 2016 Kravspecifikation Krav til TV-rapportering. TV-inspektion udført for Middelfart Spildevand som slutbruger skal overholde nedenstående. Såfremt det ikke overholdes

Læs mere

Investeringsplan for Grundejerforeningen Jonstruphøj. Version 1.1 1/9 2016

Investeringsplan for Grundejerforeningen Jonstruphøj. Version 1.1 1/9 2016 Investeringsplan for Grundejerforeningen Jonstruphøj. Version 1.1 1/9 2016 Grundejerforeningen Jonstruphøj Baggrund. Ved generalforsamlingen i marts 2016 blev det foreslået, at Bestyrelsen udarbejder en

Læs mere

Notat. Principper for budget anlæg Kloak. Bestyrelsen Vedrørende: Kloakfornyelse, strategi Bilag: Bilag 7.2

Notat. Principper for budget anlæg Kloak. Bestyrelsen Vedrørende: Kloakfornyelse, strategi Bilag: Bilag 7.2 Notat Til: Bestyrelsen Vedrørende: Kloakfornyelse, strategi Bilag: Bilag 7.2 Principper for budget 2015-2018 anlæg Kloak Vedligehold af de eksisterende ledninger er beskrevet i saneringsplanen fra 2013

Læs mere

Regulativ for TÅRNBYFORSYNING Vand Tekniske bestemmelser for TÅRNBYFORSYNING Spildevand A/S

Regulativ for TÅRNBYFORSYNING Vand Tekniske bestemmelser for TÅRNBYFORSYNING Spildevand A/S Indholdsfortegnelse 1. Projektering 2 2. Dimensionering 2 3. Hovedledninger 3 4. Stikledninger og skelbrønde 3 5. Brønde 3 6. Samlinger og tilslutninger 4 7. Udførelse 4 8. Kvalitetssikring og dokumentation

Læs mere

Områdeplaner til brug for planlægning og prioritering

Områdeplaner til brug for planlægning og prioritering Områdeplaner til brug for planlægning og prioritering I Spildevandsplan 2017, som Kommunalbestyrelsen godkendte på sit møde den 30. august 2017, introduceredes begrebet områdeplan, som skal udgøre et planlægningsværktøj

Læs mere

DANVA-projektgruppen: Fotomanualgruppens arbejdsområder. Beskrivelse. Produkter. Udbud og bestilling af TV-inspektion. Udførelse af TV-inspektion

DANVA-projektgruppen: Fotomanualgruppens arbejdsområder. Beskrivelse. Produkter. Udbud og bestilling af TV-inspektion. Udførelse af TV-inspektion DANVA-projektgruppen: Fotomanualgruppens arbejdsområder Produkter Beskrivelse Udbud og bestilling af TV-inspektion Forslag til særlige betingelser (SB-TV), Vejledning nr. 59 (2006) Bestillermodul (under

Læs mere

Kloakrenovering HURTIG OG EFFEKTIV KLOAK- RENOVERING. Hurtig og effektiv. Lidt bedre end de andre go e!

Kloakrenovering HURTIG OG EFFEKTIV KLOAK- RENOVERING. Hurtig og effektiv. Lidt bedre end de andre go e! Kloakrenovering Hurtig og effektiv. HURTIG OG EFFEKTIV KLOAK- RENOVERING Lidt bedre end de andre go e! Spray coating Renovering af faldstammer og stikledninger til lejligheder. Hurtig, enkelt og effektiv.

Læs mere

Forebyggelse af jord- og grundvandsforurening

Forebyggelse af jord- og grundvandsforurening Forebyggelse af jord- og grundvandsforurening Vejledning fra Miljøstyrelsen om forebyggelse. Fokus på oplagspladser, vaske- og påfyldningspladser samt olieudskillere 5. OKTOBER 2017 Markedschef Søren Helt

Læs mere

undgå vand i kælderen

undgå vand i kælderen undgå vand i kælderen www.ke.dk kære kunde Vand i kælderen er hvert år et problem for en del københavnere. Der er derfor god grund til at være opmærksom på at forebygge og være på vagt, hvis dit hus har

Læs mere

Generalforsamling 2019

Generalforsamling 2019 Generalforsamling 2019 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i GF Sølodden. TID: Onsdag d. 24. april 2019 kl. 19.00 STED: Kulturhus Måløv (biblioteket) lokale: Salen. Måløv Hovedgade 60 Forslag som

Læs mere

...ET PROFESSIONELT VALG TIL GOD KLOAKSERVICE DØGNVAGT:

...ET PROFESSIONELT VALG TIL GOD KLOAKSERVICE DØGNVAGT: ...ET PROFESSIONELT VALG TIL GOD KLOAKSERVICE DØGNVAGT: 70 2000 91 www.abc-kloak.dk 1 ABC KLOAKSERVICE Alt kloakarbejde udføres og vores arbejdsområder omfatter: Højtryksspuling af kloakledninger, brønde,

Læs mere

Arrild kloakseparering. Borgermøde den 15. april 2015

Arrild kloakseparering. Borgermøde den 15. april 2015 Arrild kloakseparering Borgermøde den 15. april 2015 Dagsorden: 1. Velkomst (v. Jacob Riis Bols, Tønder Spildevand A/S) 2. Baggrund (v. Martin Madsen, Tønder Kommune) 3. Gennemgang af projektet (v. Jacob

Læs mere

Separatkloakering Hvad betyder det for dig?

Separatkloakering Hvad betyder det for dig? Separatkloakering Hvad betyder det for dig? Vi er i gang med at separatkloakere, og vi kommer snart til dit område. Hvorfor denne folder? Varde Kommune og Varde Forsyning A/S er i fuld gang med at ændre

Læs mere

HOFOR Spildevand Albertslund A/S Vilkår for overdragelse af ejerskab af kloakstikledninger på privat grund. December 2016

HOFOR Spildevand Albertslund A/S Vilkår for overdragelse af ejerskab af kloakstikledninger på privat grund. December 2016 HOFOR Spildevand Albertslund A/S Vilkår for overdragelse af ejerskab af kloakstikledninger på privat grund December 2016 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Overdragelsen... 4 2.1 Aftale... 4 2.2 Tegningsgrundlag...

Læs mere

Min rensebrønd er fuld. af vand, så jeg må hellere ringe. til Spildevand. Sådan fungerer din kloak. Lolland forsyning - spildevand

Min rensebrønd er fuld. af vand, så jeg må hellere ringe. til Spildevand. Sådan fungerer din kloak. Lolland forsyning - spildevand Min rensebrønd er fuld af vand, så jeg må hellere ringe til Spildevand Sådan fungerer din kloak Lolland forsyning - spildevand Det er din kloak Når du ejer et hus, er alle kloakledninger på din grund din

Læs mere

Krav til TV-inspektioner og brøndrapporter i DanDas. TV-inspektion udført for Odense Kommune skal overholde nedenstående.

Krav til TV-inspektioner og brøndrapporter i DanDas. TV-inspektion udført for Odense Kommune skal overholde nedenstående. Bilag 2 Krav til TV-inspektioner og brøndrapporter i DanDas TV-inspektion udført for Odense Kommune skal overholde nedenstående. 1. Krav til TV-inspektionens rapportering Data til Odense Kommune skal afleveres

Læs mere

VAND I KÆLDEREN. Ansvar Afhjælpning Gode råd

VAND I KÆLDEREN. Ansvar Afhjælpning Gode råd VAND I KÆLDEREN Ansvar Afhjælpning Gode råd Hold kælderen tør Denne pjece henvender sig til de mange grundejere i Thisted Kommune, der har kælder i deres ejendom. Kælderen er husets lavest placerede del,

Læs mere

Opfølgning på møde mellem Vandløbslauget for Landbækken og Aalborg Forsyning, Kloak A/S

Opfølgning på møde mellem Vandløbslauget for Landbækken og Aalborg Forsyning, Kloak A/S Notat Dato: 22.04.2014 Sagsnr.: 2012-29736 Dok. nr.: Direkte telefon: 7743 9250 Initialer: BOL Kloak A/S Stigsborg Brygge 5 Postboks 169 9400 Nørresundby Opfølgning på møde mellem Vandløbslauget for Landbækken

Læs mere

Afløbsledninger i isolering under gulv.

Afløbsledninger i isolering under gulv. Johs. Pedersen Afløbsledninger i isoleringslaget under gulv Acceptkriterier ved TV inspektion af afløbsledninger Dræning af bygværker mv. Status på rottesikring af afløbsinstallationer Det gode galleri

Læs mere

NOTAT 20130708, rev. 20131106 Standardbetingelser for kloakarbejder i Lejre Kommune.

NOTAT 20130708, rev. 20131106 Standardbetingelser for kloakarbejder i Lejre Kommune. Lejre Forsyning Højbyvej 19 4320 Lejre 4646 4040 www.lejreforsyning.dk Pia Holm piho@lejreforsyning.dk Dato: 06-11-2013 Sagsnr.: S13-194 Dok.nr.: D13-5840 NOTAT 20130708, rev. 20131106 Standardbetingelser

Læs mere

SEPARATKLOAKERING HVORFOR OG HVORDAN HVORFOR SEPARATKLOAKERE? HVORNÅR SKAL DU I GANG? HVAD ER DINE MULIGHEDER? HVAD MED ØKONOMI OG DOKUMENTATION?

SEPARATKLOAKERING HVORFOR OG HVORDAN HVORFOR SEPARATKLOAKERE? HVORNÅR SKAL DU I GANG? HVAD ER DINE MULIGHEDER? HVAD MED ØKONOMI OG DOKUMENTATION? SEPARATKLOAKERING HVORFOR OG HVORDAN HVORFOR SEPARATKLOAKERE? HVORNÅR SKAL DU I GANG? HVAD ER DINE MULIGHEDER? HVAD MED ØKONOMI OG DOKUMENTATION? HVORFOR SEPARATKLOAKERE? GODT FOR MILJØET Provas og Haderslev

Læs mere

V a n d i k æ l d e r e n

V a n d i k æ l d e r e n V a n d i k æ l d e r e n Ansvar Afhjælpning Andre gode råd Hvorfor denne pjece? Du er måske en af de mange tusinde grundejere i Aalborg Kommune, som har en kælder i din ejendom. Selvom de fleste grundejere

Læs mere

Allerød Kommune. Afrapportering af investeringsaftale 2018 for 1. kvartal. Opsummering af afrapportering for 1. kvartal 2018

Allerød Kommune. Afrapportering af investeringsaftale 2018 for 1. kvartal. Opsummering af afrapportering for 1. kvartal 2018 Novafos Blokken 9 DK-3460 Birkerød Allerød Kommune +45 44 20 80 00 novafos.dk novafos@novafos.dk CVR-nr. 31 88 49 93 Afrapportering af investeringsaftale 2018 for 1. kvartal Novafos har indgået en investeringsaftale

Læs mere

Notat 11. maj Retningslinjer for overtagelse af kloakker. Kloakering af nye større udstykninger og nye samlede bebyggelser. Nye kloakledninger

Notat 11. maj Retningslinjer for overtagelse af kloakker. Kloakering af nye større udstykninger og nye samlede bebyggelser. Nye kloakledninger 11. maj 2015 Retningslinjer for overtagelse af kloakker Kloakering af nye større udstykninger og nye samlede bebyggelser Nye kloakledninger Ifølge Allerød Kommunes Spildevandsplan 2013 med tillæg skal

Læs mere

Dato Glostrup Spildevand A/S Forsyning Ballerup A/S Nordvand A/S

Dato Glostrup Spildevand A/S Forsyning Ballerup A/S Nordvand A/S Dato 03-2016 Glostrup Spildevand A/S Forsyning Ballerup A/S Nordvand A/S RAMMEUDBUD AF SPU- LING, TV-INSPEKTION, STIK-TV, BRØNDRAP- PORTER, INDMÅLING AF BRØNDE OG STIK, RODSKÆRING, FRÆS- NING AF FASTE

Læs mere

BYGHERREVEJLEDNING. Krav og retningslinier for spildevandsprojekter, der skal overtages af Skanderborg Forsyningsvirksomhed a/s SPILDEVAND

BYGHERREVEJLEDNING. Krav og retningslinier for spildevandsprojekter, der skal overtages af Skanderborg Forsyningsvirksomhed a/s SPILDEVAND BYGHERREVEJLEDNING Krav og retningslinier for spildevandsprojekter, der skal overtages af Skanderborg Forsyningsvirksomhed a/s SPILDEVAND Juli 2011 INDLEDNING Nedenstående ses Skanderborg Forsyningsvirksomhed

Læs mere

VAND I KÆLDEREN. Ansvar Afhjælpning Andre gode råd. Side

VAND I KÆLDEREN. Ansvar Afhjælpning Andre gode råd. Side VAND I KÆLDEREN Ansvar Afhjælpning Andre gode råd Hvorfor denne pjece? Du er måske en af de mange grundejere i Frederikshavn Kommune, som har en kælder i din ejendom. Selvom de fleste grundejere kan glæde

Læs mere

Acceptkriterier Vurdering af nye og fornyede ledninger ved TV-inspektion

Acceptkriterier Vurdering af nye og fornyede ledninger ved TV-inspektion Acceptkriterier Vurdering af nye og fornyede ledninger ved TV-inspektion DANVA Dansk Vand- og Spildevandsforening DANVA VEJLEDNING NR. 92, JANUAR 2014 Acceptkriterier Vurdering af nye og fornyede ledninger

Læs mere

Krav til DanDas xml-filer for levering af filer til Vejle Spildevand

Krav til DanDas xml-filer for levering af filer til Vejle Spildevand Krav til DanDas xml-filer for levering af filer til Vejle Spildevand Vejle Spildevand A/S Drift og anlæg Dato: 29.april 2014 Revision: 4 Indledning Vejle Spildevand har mange forskellige samarbejdspartnere,

Læs mere

Registreringsvejledning for afløb TV og brøndrapporter

Registreringsvejledning for afløb TV og brøndrapporter Registreringsvejledning for afløb TV og brøndrapporter Version 1.0 Dato 04-07-2019 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Generelle kontaktoplysninger... 3 2. Generelle krav... 4 2.1 Forsyningens

Læs mere

Møgelmoserørledningen: Rapport: Besigtigelse af rørledninger og brønde

Møgelmoserørledningen: Rapport: Besigtigelse af rørledninger og brønde Bemærkninger til besigtigelse: I forbindelse med besigtigelsen af det rørlagte vandløb har der været anvendt følgende metoder til analyse af rørstrækningens tekniske tilstand. 1. Syn af brønde og søgning

Læs mere

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 2/5 bips dokument id: 5.125 bips revision: 2.01 bips revisionsdato: 2015-12-22 Udarbejdet: SL Kontrolleret: JCC Godkendt: 4.1 Orientering

Læs mere

Regler for hygiejne Når du arbejder med drikkevand

Regler for hygiejne Når du arbejder med drikkevand Regler for hygiejne Når du arbejder med drikkevand Version 01 december 2018 2 Hvor finder du hvad? Generelle regler for hygiejne... 4 Når du arbejder på produktionsanlæg... 6 Arbejde med vandledninger...

Læs mere

Oversigt over observationsklasser i DANDAS format

Oversigt over observationsklasser i DANDAS format Oversigt over observationsklasser i DND format Observationsklasser 0 1 2 3 4 Type Vandforekomst: Vand V Vandstanden registreres i % ngen typer ørenes fysiske tilstand: evner/brud fskalninger evner Brudstykker

Læs mere

Rammeaftale mellem. X Forsyning og. (Entreprenør) Rammeaftale om udførelse af NO-DIG arbejder for X Forsyning i perioden

Rammeaftale mellem. X Forsyning og. (Entreprenør) Rammeaftale om udførelse af NO-DIG arbejder for X Forsyning i perioden Rammeaftale mellem X Forsyning og (Entreprenør) Rammeaftale om udførelse af NO-DIG arbejder for X Forsyning i perioden 2017 2018 (Måned) (År) Udgivelsesdato: 15. September 2016 Paradigma for kontrakt Side

Læs mere

Der er vand i kælderen, hvad gør jeg... Vand i kælderen. Lolland forsyning - spildevand

Der er vand i kælderen, hvad gør jeg... Vand i kælderen. Lolland forsyning - spildevand Der er vand i kælderen, hvad gør jeg... Vand i kælderen Lolland forsyning - spildevand Kælderen er dit ansvar Har du en kælder under dit hus, er det dig selv, der har ansvaret for afledning af spildevandet

Læs mere

Vand i kælderen. Lejre Forsyning. Ansvar. Afhjælpning. Andre gode råd

Vand i kælderen. Lejre Forsyning. Ansvar. Afhjælpning. Andre gode råd Vand i kælderen Lejre Forsyning Ansvar Afhjælpning Andre gode råd Hvorfor denne pjece? Du er måske en af de mange tusinde grundejere i Lejre Kommune, som har en kælder i din ejendom. Selvom de fleste grundejere

Læs mere

BRUG TAGVANDET BYG EN FASKINE

BRUG TAGVANDET BYG EN FASKINE GLOSTRUP KOMMUNE BRUG TAGVANDET BYG EN FASKINE Teknik- og Miljøforvaltningen Rådhusparken 4 2600 Glostrup Tlf.:4323 6170, Fax: 4343 2119 E-mail: teknik.miljo@glostrup.dk. April 2007 En faskine er en god

Læs mere

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 2/5 bips dokument id: 5.125 bips revision: 2.01 bips revisionsdato: 2015-12-22 Udarbejdet: SL Kontrolleret: JCC Godkendt: 4.1 Orientering

Læs mere

DanDas STANDARD. DanDas DATA LEVERING AF OPMÅLINGSDATA OG DATA FRA TV-INSPEKTION SØNDERBORG FORSYNING LEVERING AF ELEKTRONISKE DATA

DanDas STANDARD. DanDas DATA LEVERING AF OPMÅLINGSDATA OG DATA FRA TV-INSPEKTION SØNDERBORG FORSYNING LEVERING AF ELEKTRONISKE DATA LEVERING AF ELEKTRONISKE DATA LOGO SENEST REVIDERET: 13. november 2014 Rettelser er markeret med rødt DanDas STANDARD DanDas DATA LEVERING AF OPMÅLINGSDATA OG DATA FRA TV-INSPEKTION SØNDERBORG FORSYNING

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Vejledning i forbindelse med byggemodninger og eventuel overtagelse af spildevand/kloakanlægget af Kalundborg Spildevandsanlæg A/S

Vejledning i forbindelse med byggemodninger og eventuel overtagelse af spildevand/kloakanlægget af Kalundborg Spildevandsanlæg A/S Vers. April 2019 Vejledning i forbindelse med byggemodninger og eventuel overtagelse af spildevand/kloakanlægget af Kalundborg Spildevandsanlæg A/S Indholdsfortegnelse Generelle principper... 1 Krav til

Læs mere

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN Støvring Gymnasium Mastrupvej 77 9530 Støvring Udarbejdet af: Morten R. Pedersen Dato: 28.03.2011 Version: 001 Projekt nr.: 5714-003 DRIFT- OG VEDLIGEHOLDSRAPPORT FOR STØVRING

Læs mere

For meget regnvand i dit sommerhusområde?

For meget regnvand i dit sommerhusområde? For meget regnvand i dit sommerhusområde? Læs mere om hvorfor der kommer oversvømmelser og hvordan du kan minimere risikoen for oversvømmelser på din grund. Kend dine rettigheder og pligter Juli 2008 når

Læs mere

ORDFORKLARING. Skive Vand A/S Norgesvej Skive. Overløb. Faskine. Separering. Regnvandsledning. Fælleskloak. Spildevand. Skel. Ledninger.

ORDFORKLARING. Skive Vand A/S Norgesvej Skive. Overløb. Faskine. Separering. Regnvandsledning. Fælleskloak. Spildevand. Skel. Ledninger. ORDFORKLARING Faskine. Overløb. Separering. En faskine er et hulrum i jorden, der fyldes med sten eller med præfabrikerede kassetter af plastik, der kan købes i byggemarkedet. Regnvandet fra taget føres

Læs mere

Grundejerforeningen Danas Park Husum. Tilstandsrapport for veje og fortove

Grundejerforeningen Danas Park Husum. Tilstandsrapport for veje og fortove Ingholt Consult Rådgivende Ingeniørfirma ApS Christian X Alle 168 2800 Kongens Lyngby Tlf. 45880633 Fax 45880684 Grundejerforeningen Danas Park Husum Tilstandsrapport for veje og fortove Dato: 27.04.2012

Læs mere

Grundejerforeningen 1DO Båstrup c/o Dannevang 455, 3480 Fredensborg, bestyrelsen1do@gmail.com

Grundejerforeningen 1DO Båstrup c/o Dannevang 455, 3480 Fredensborg, bestyrelsen1do@gmail.com Formandens beretning 2014/15 (Oktober 2015) Formandens beretning 2014/15...1 Bestyrelsens sammensætning det forløbne år...1 Ejerlauget...2 Grønne områder...2 Arbejdsdage... 3 Veje...3 Kloakker...4 Fælles

Læs mere

Rottehandlingsplan

Rottehandlingsplan 2019-2021 Rottehandlingsplan Indhold Indledning... 2 Lovgrundlag... 2 Generelt om rottebekæmpelse i Hjørring Kommune... 3 Overordnet mål for rottebekæmpelse... 3 Indsatsområder... 3 Serviceniveau og brugertilfredshed...

Læs mere

Spildevand A/S. Hvem ejer kloakken? min? din?

Spildevand A/S. Hvem ejer kloakken? min? din? Hvem ejer kloakken? min? din? Hvem ejer kloakken? Energi Viborg Spildevand A/S har ansvaret for udførelse, drift og vedligehold af selskabets spildevandsanlæg i Viborg Kommune. Selskabets spildevandsanlæg

Læs mere

Vikingeskibshallen. Undersøgelse af forhold vedr. vandindtrængning.

Vikingeskibshallen. Undersøgelse af forhold vedr. vandindtrængning. Slots- og Kulturstyrelsen Agency for Culture and Palaces H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V Att.: Merete Lind Mikkelsen E-mail: mlm@slks.dk 31. marts 2017 ALSH/TJ 744320_TJ17_011 Vikingeskibshallen.

Læs mere

Forskrift for etablering, indretning og drift af sandfang samt olie- og benzinudskillere i Odder kommune.

Forskrift for etablering, indretning og drift af sandfang samt olie- og benzinudskillere i Odder kommune. Forskrift for etablering, indretning og drift af sandfang samt olie- og benzinudskillere i Odder kommune. Forskriften er udarbejdet i henhold til 6 i Miljøministeriets bekendtgørelse nr. 367 af 10. maj

Læs mere

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Bestyrelsen har fået vurderet foreningens asfaltarealer. Vurderingen er, at den resterende levetid på vores asfalt arealer er kort. Hovedparten

Læs mere

VAND I KÆLDEREN KLIMAET FORANDRER SIG. b Ansvar. b Afhjælpning. b Andre gode råd

VAND I KÆLDEREN KLIMAET FORANDRER SIG. b Ansvar. b Afhjælpning. b Andre gode råd VAND I KÆLDEREN KLIMAET FORANDRER SIG b Ansvar b Afhjælpning b Andre gode råd Hvorfor denne pjece? Du er måske en af de mange tusinde grundejere i Aalborg Kommune, som har en kælder i din ejendom. Selvom

Læs mere

Fornyelsesplanlægning. Forundersøgelser Tilstandsvurdering Fornyelsesplan Fornyelse

Fornyelsesplanlægning. Forundersøgelser Tilstandsvurdering Fornyelsesplan Fornyelse Fornyelsesplanlægning Forundersøgelser Tilstandsvurdering Fornyelsesplan Fornyelse Bolig Kommune Industri Fornyelsesplanlægning en sikker investering Kært barn har mange navne Sanering, renovering, reparation,

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan A/B Mariendalsvej 62-64 2000 Frederiksberg Primo år 2018 Indholdsfortegnelse: 1. Vedligeholdelsesplanen... 3 2. Beskrivelse af ejendommen... 4 3. Konklusion... 7 2 1. Vedligeholdelsesplanen

Læs mere

Husejerforeningen Humleby Ekstraordinær Generalforsamling. Vedr. Kloakprojektet. 20. juni, 2012

Husejerforeningen Humleby Ekstraordinær Generalforsamling. Vedr. Kloakprojektet. 20. juni, 2012 Husejerforeningen Humleby Ekstraordinær Generalforsamling Vedr. Kloakprojektet 20. juni, 2012 Dagsorden 1. Velkomst v. Husejerforeningens formand, Gustav Jensen 2. Valg af dirigent 3. Baggrund for den

Læs mere

Offentliggørelse af regulering af rørlagt vandløb mellem Mosevej og Gl. Århusvej i Viborg

Offentliggørelse af regulering af rørlagt vandløb mellem Mosevej og Gl. Århusvej i Viborg Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg ENERGI VIBORG VAND A/S Att.: Peter Graves Madsen Industrivej 15 8800 Viborg Sendes til: pgm@energiviborg.dk Offentliggørelse af regulering af rørlagt

Læs mere

Offentligt udbud af Rottebekæmpelse i kloaksystemet i Gribskov Kommune YDELSESBESKRIVELSE

Offentligt udbud af Rottebekæmpelse i kloaksystemet i Gribskov Kommune YDELSESBESKRIVELSE Offentligt udbud af Rottebekæmpelse i kloaksystemet i Gribskov Kommune YDELSESBESKRIVELSE Januar 2017 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Rottebekæmpelse og karakteristik af Gribskov Kommune...

Læs mere