Nyt fra Herskind Børnehus uge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt fra Herskind Børnehus uge"

Transkript

1 Fælles Nyt Herskind Børnehus Pædagogiske dage. På Herskind Skole & Børnehus er der tradition for at vi alle tager afsted på et par pædagogiske dage hvert år. I dette skoleår bliver det den 19. og 20. januar 2017, hvor vi (traditionen tro) har lejet Ahl Hage lejren til formålet. Det vil primært være eleverne fra 9. klasse der underviser i klasserne denne dag suppleret med forældre. I børnehave, SFO og klub har vi brug for jeres hjælp til at de ansatte herfra kan deltage. Torsdag er vi afsted fra efter skoletid (15 tiden) og så hele fredag den 20. januar. I vil som forældre kunne hjælpe os på flere måder: Her ses Anne-Sophie i aktion nede på vores kreative værksted. Skaffe alternativ pasning Melde sig som forældre til at komme og hjælpe med pasningen At de er her så få timer som muligt. Jeg vil sørge for at indkalde alle de vikarer vi normalt kender og trækker på og så håber jeg at nogle af jer vil melde jer til at hjælpe til! Det har stor betydning for det pædagogiske arbejde og for fællesskabet på vores arbejdsplads, at vi alle får mulighed for at deltage i disse dage. Nærmere orientering følger i starten af det nye år! Så blev det 1. december og julerierne starter for alvor op. Githa lavede disse 2 flotte dekorationer til os sammen med nogle børn. Livet i Børnehaven Nordlyset Ny vikar. Børnetallet stiger heldigvis stille og roligt i børnehaven, således at vi er 44 børn pt. Det er lidt flere end prognosen forudsagde, så dejlige at slå prognosen i positiv retning! Det betyder også at vi nu bruger Nanna og Daniel mere fast end vi har gjort tidligere, hvor de var vikarer. Derfor har vi haft brug for at finde en ny vikar og her er Anne-Sophie som bor i Galten startet hos os. I kan se hende på fotoet der følger: Musik til maden. Som et forsøg er vi begyndt at spille afslapningsmusik når vi spiser frokost. Dette gør vi for at børnene kan øve sig i at komme ned i energiniveau og nyde maden sammen i rolige omgivelser. Det har indtil videre en god effekt. Møde om skolestart. Onsdag den 30. november var der indbudt til møde om skolestart på Herskindskolen. Dels naturligvis for de forældre der har børn i børnehaven, men også for alle mulige andre der måske kunne overveje Herskindskolen. Så det var et informationsmøde hvor man kunne høre lidt om, hvad man som forældre kunne forvente af det samlede

2 skoleforløb ved Herskind Skole & Børnehus. Nye kasser. Vi har købt nye kasser til at rummene i børnehaven. Dels for at få et bedre overblik over det skiftetøj børnehave har med og dels for at skabe bedre æstetik. Det sidste omkring æstetik er et område, hvor jeg tænker vi som børnehave skal have fokus i de kommende år også økonomisk. Mødet var fra kl , så derfor var der frisk bagte boller ovre fra Githa. Mange spændte forældre ved bordene forældre til 20 børn var repræsenterede ved mødet vi forventer ca. 23 børn der starter; 12 drenge og 11 piger. Her et foto af opslaget fra børnehaven om, at vi nu skifter til ens plastikkasser på rummene håber I tager godt imod det som forældre.. Skoleleder Kim Sørensen bød velkommen og fortalte om skolens værdigrundlag, historie og særlige kendetegn bl.a. bevægelse, synlig læring, traditioner m.v. Til sidst på mødet blev forældre bedt om at formulere deres forventninger til os. Her kom der mange gode bud og dette forelægges nu for bestyrelsen og indgår i vores videre abejde. Julegudstjeneste. I dag, fredag den 2. december, har vi været inviteret til den årlige julegudstjeneste i Skivholme Kirke. Her en lille reportage fra besøget. Brug gerne beskrivelse, foto og stikordene her til at lade dit barn SELV fortælle om den store oplevelse.

3 Her er vi samlet foran børnehaven klar til at gå op til kirken Her sidder vi spændt og venter vi spændt på at vi skal gå i gang og hele kirken var fuld fordi også børnehaven Følfod var der. Her er vi ankommet til kirken og se de flotte opstillinger der var gjort klar Og vi fik at vide vi ville komme til at overvære en fantastisk spændende fortælling her er den i gang. Maria går hjemme og gør rent og venter på at Josef skal komme hjem fra job. Pludselig kommer en engel og fortæller hende at hun skal føde Guds barn og han skal hedde Jesus! Også et par søde hunde var der..

4 Kort efter kommer den trætte og sulte tømrer Josef hjem. Maria er klar over, at han lige skal spise inden han skal have historien om, hvordan hun er med barn! Senere dukker en ret farlig soldat med et sværd, udsendt ud af kejser Augustus, op for at sige de skal til Betlehem og tælles! Der ender de og pludselig skal de føde, men da alt er optaget på hotellet må hun føde i en stald. De får besøg af hyrderne og den store fortælling er slut! Vi danser om træet.. Og får æbleskiver bagefter.. Bagefter var der dans om juletræet ovre i præstegården Her nyder vi dem.

5 Både vi og børnene fra Følfod.. Her er så så klar til afgang fra præstegården med kurs mod Nordlyset. æbleskiver fortsat. Og efter en kort gå tur i det ikke bare skønne med super skønne vejr så nåede vi børnehaven.. Lanternefest. Her lidt foto fra den nyligt afholdte Lanternefest i børnehaven. Bagefter tog Følfod afsted og præsten legede nogle lege rundt om træet med vores børn bl.a. Jeg gik mig over så og land og Så gør vi sådan. Vi startede Lanternefesten lidt tidligere i år. Kl Og der var tændt bål som velkomst.

6 Og de flotte lanterner som børnene havde lavet stod tændte og lyste smukt. Og æbleskriver var gjort klar.. Her flere af dem.. Og saftevand, gløgg og tilbehør. Og børnene skulle straks vise far og mor hvilken lanterne der var deres.

7 Børnene stiller sig klar til at synge lanterne sangen. En anden ændring var, at vi spiste æbleskriver først; altså inden vi gik og medens det stadig var nogenlunde lyst. Det betyder også at vi i år har foto fradagen. Det havde vi nu også sidste år, men de var bare helt mørke Så er vi næsten på plads. Der spises og hygges ved bordene. Både børn, forældre og ansatte synger.. Mere af det.

8 Og så bliver det mørkt og vi skal til at gå. Se de flotte lanterner og herefter gik vi en tur rundt på skolesn område. Til næste år skal ruten være lidt længere og bl.a. gå gennem børnehavens have, hvor der er rigtig dejligt mørkt Mere cirkus. Vi tænker at forestillingen kun bliver vist for de andre børn i børnehaven og for 0. klasse. Altså ikke jer forældre. Dette fordi det egentlig ikke er teaterforestillingen der er målet, men det at få børnene til at fungere som en gruppe der er målet. Vi ved at børnehaven skal optræde med et indslag til Landsbydagen i foråret. Og jeg tænker det snildt kunne ende med, at vi her viser en cirkusforestilling. Sidste år lavede storebørnsgruppen jo en lille teaterforestilling om vores restaurant. Her lidt foto af livet i børnehaven i øvrigt: Storebørnsgruppen i gang med at lave udstyr til deres cirkusforestilling Flot byggeri i vores magneter.

9 Hvad sker der lige her; en pædagog der kravler rundt oppe på bordet. Nu har jeg aldrig.. og så til en fødselsdag.. Prøv lige at se. Super flot.. Raske børn klar til tur.. Her er vi vist ude til fødselsdag og jeg tror det må være Ellen s fødselsdag.. Hvor mon de skal her???

10 Sandkassen ligner nærmest en bladkasse her i efteråret En legeplads. Nok den nede ved Fuglevænget.. Hannibal har bygget et flot hus i lego.. Yeps det var den. Og gang i arbejdet på kreativ værksted siden sommeren er gået bort og vi er mere inde, så har der bare været rigtig god gang i værkstedet.

11 Jeppe s far er også ved at være uddannet lego bygger. Giver en dejlig ro og at ofte lige sidder lidt og bygger med Mere gang i den ved tegnebordet Skolegruppen til samling det gør de hver tirsdag og torsdag. Husk at de starter ved tiden. Som altid gang i den ved tegnebordet. Og her er det kreative arbejde vist med nogle julestjerner flyttet op i køkkenet, hvor vi spiser. Og denne dag var Dorte med ovre og deltage i vores samling.. så vi får skabt en klar rød tråd i arbejdet med skolegruppen frem til de skal starte i skole. Næste uge skal vi over på skolen og være med. Husk det nu tirsdag og torsdag kl og faktisk også onsdag kl Her tager de 3 brave SFO pædagoger nemlig storebørnsgruppen med i hallen og laver spil og lege og bagefter ned i SFO for at lære det område at kende.

12 Se lige dette byggeri. Et hus ovenpå nogle høje stolper.. Ahh. Glasskår tror jeg måske noget der skal bruges til cirkus???? Og endnu engang masser af aktivitet ved tegnebordet. Og vores nye vikar Anne-Sophie tegner med. Hvad sker der lige??? Sidder de med hænderne nede i galsskårene?? Jeg håber der står en voksen bag som har styr på det. Og hvad har de lige nede i de spande???? Nogle bud??

13 Livet i SFO Kometen Rekorddage. Vi havde en rekordaften for 2. klasserne for en uges tid siden Her ville vi tale hul på en ny aktivitet i SFO; rekorder. Vi havde købt den super gode bog, Børnenes Rekordbog og tanken er at vi løbende fremover vil lave sådanne rekorddage i SFO om eftermiddagen. Rekorder der gerne skulle udfordre børnene på mange områder og sådan der er rekorder der kræver både kræfter, snilde, flid m.v. Gang i en god leg med masser af taburetter. Og nej vi sagde ikke; nu skal I altså bare vide at I selv skal rydde det hele op bagefter, hvis I slæber så mange taburetter frem! For det gjorde de helt selv. Og de forlod dem også efter deres gode leg uden at rydde dem op! Men vi hentede dem og sagde, at de lige skulle hjælpe ed at få dem tilbage og sammen med en voksen tog det kun 1 til 2 minutter så var det ordnet. Om eftermiddagen hjælper børnene til med at stille op og lave maden klar. Selvom børnene er gode til at hjælpe er det dog de voksne i SFO som står bag det meste. Et større eller rettere længere- projekt med ++..

14 Bl.a. dette lækre salat bord. Børnene tog virkelig fra, da der var valgt mange ting som de gerne ville have. Og så er vi ellers i gang. Her Speed Stacking; altså stabling af krus op i en pyramide og ned igen på tid vi har 2 sæt af disse.. Hygge og spisning ved bordene. Man skal sidde med begge hænder på et ur; straks man flytter hænderne starter uret, man stabler op, stabler ned og hænderne tilbage på uret og tiden stopper. Og det endte med at Jonas og Andreas blev de hurtigste på helt nøjagtig samme tid; (10 sekunder og 15 hundredele). Helt vild at de ender på samme tid, men det gjorde de. Og disse tider vil helt sikkert blive forbedret med tiden, når vi laver rekorddage igen Og bagefter samling, hvor vi fortæller lidt om ideen bag rekorderne, bl.a. det at man skal øve sig. At når man går noget for 10. gang er resultatet ofte bedre end første gang. Her er det sortering af mælkelåg også på tid

15 Der er 100 mælkelåg i en vaskebalje; 25 i 4 forskellige farver. Så skal man sortere lågene ud i 4 skåle i de 4 farver på tid! De hurtigste blev Anna Marie på 55 sekunder, Andreas på 1.00 (altså 1 minut), Jonas på 1.01 og Gustav på Her er det da vist netop vinderen, Anna Marie, der er i gang og denne rekord bliver det muligt at udfordre igen senere i SFO Her blev de hurtigste Andreas på 2 minutter og 38 sekunder, Luca på 2,31 og Frederik 2,19.. Det er en af de rekorder børn oplever, at det ikke nødvendigvis giver en bedre tid når man prøver 4 eller 5 gang fordi man der har brugt mange kræfter. Og det gør det naturligvis også med den 3. rekord; hænge længst tid i armene. Børnene var delt ind i 3 grupper og de prøvede på skift alle 3 discipliner. Og tiden starter først når de hænger frit!!!!!! Så var der en velfortjent is inden vi skulle forsøge at sætte en rekord til Børnenes Rekordbog. Der er ligesom 2 måder grundlæggende at blive optaget i bogen; slå en eksisterende rekord eller sæt en ny rekord! (som så andre måske kan prøve at slå året efter!).

16 Rekordforsøget var ret simpelt; vi har 100 mælkelåg i en kasse. De skal én af gangen flyttes 25 meter hen i en anden (tom) kasse så skal personen løbe tilbage, give en high five til den næste i køen som så skal flytte næste låg. Og man tror det næppe men der var faktisk et barn der nævnte at man ikke måtte løbe på gangen.. Her ses børnene i spurt hen af gangen. Hertil svarede jeg at det var helt og fuldstændig korrekt, men at rekordforsøget foregik ved 19 tiden om aftenen og at vi derfor havde fået en særlig tilladelse fra inspektøren til det.

17 Børn i spurt med en kapsel... som det nok ses er det gangen hen langs indskolingen vi brugte. Og her er de brave rekorddeltagere.. Så er der tonsetorsdag oppe i hallen. Og hvor hurtigt kunne de så flytte 100 mælkelåg?? Hvad er dit bud?? Resultatet blev 25 minutter, 51 sekunder og 58 hundredele. Den sender vi nu til Børnenes Rekordbog og håber den kommer i næste års udgave, idet 2017 udgaven netop er udkommet (her op til jul!!!). Den kan i øvrigt ses i SFO.. Det forsøger vi at have hver torsdag..

18 Livet i Klub Sirius Her lidt foto af livet i klubben. Igen rigtig mange foto der af grunde vi ikke kan nævne her ikke kan og må bringes i Nyhedsbrevet: Børnene er vilde med det. Ikke minbdst når en voksen er fanger;jer er det vist Lissi og Gustav der fanger. Og så er der gang i flotte flotte juledekorationer.. Juledekorationerne produceres i stor stil og flotte bliver de tror at det både er SFO og klubbørn der laver dem ovre i klubbens værksted Stolte over resultatet..

19 En mere der er det.. Se lige vores også!!! Og flere endnu og det har de sørme god grund til de er bare flotte. Og her.

20 Praktiske oplysninger Herskind Børnehus Telefoner: Nordlyset (børnehave): Kometen (SFO): Sirius (klub): Leder: Ole Drøgemüller Mobil: Mail: Intra: Mangler du log-in eller kode til Intra, så kontakt skolesekretær Maria Ellebæk på Ferier: Ved ferier i skolen, har SFO og klub åbent fra til 17.00, fredage dog Til- eller fra melding er ikke nødvendig, men man må naturligvis gerne give os besked om det. Dette gælder også børnehaven. Og tor mig, der var mange flere foto af søde børn med flotte dekorationer Åbningstider: Børnehave: , fredage dog SFO: til og igen fra , fredage dog Klub: Mandag: til Tirsdag: til Onsdag: til Torsdag: til Fredag: til Og her inde fra værkstedet, hvor de laves.

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus TAK. Stor tak for jeres hjælp så vi kunne komme afsted alle mand på de pædagogiske dage på Ahl Hage. Vi havde et godt forløb med fokus på effektivisering (LEAN) ligesom turen

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus God sommerferie! Der skulle egentlig ikke udkomme et Nyhedsbrev i dag, men her kommer en lille særudgave med nyt fra det engelske v. nå nej, det kommer med en særudgave for

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Robusthed. Alle ansatte her på skolen har været afsted til et foredrag/kursus om robusthed. Samtidig er alle jer forældre blevet tilbudt at deltage i et foredrag om emnet;

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Valg til Børnerådet. Vi startede som et forsøget Børneråd op på tværs af børnehave, SFO og klub for 1 år siden. Jeg har besluttet at videreføre rådet, da jeg syntes vi har

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Arbejdsdag & Sommerfest Dagen efter Kristihimmelfart. Børnehuset er jo som bekendt en institution uden lukkedage. Derfor havde vi også åbent dagen efter Kristi Himmelfart.

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Arbejdsdag & Sommerfest Så nærmer vi os hastigt datoen for den årlige Arbejdsdag & Sommerfest i Børnehuset. I år er det fredag den 9. juni fra ved 13 tiden (eller når man kan

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Bedsteforældredage. Så er syntes vi- nogle vellykkede bedsteforældredage afviklet. Vi håber jeres børn og jeres forældre syntes det samme; og hils dem endelig og sig tak for

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Julehilsen. Så nærmer vi os med hastige skridt jul. Derfor vil jeg og alle ansatte i Børnehuset gerne ønsker jer alle en rigtig dejlig jul. Åbent i julen. Vi har som altid,

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Travlhed. Nogle perioder er bare mere travle end andre. Det er jeg sikker på at I også kender til. De sidste uger har været ret travle! Vi har også haft nogle ansatte på ferie

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Ny studerende. Vi har fået en studerende fra pædagog uddannelsen i Viborg. Det er Hamid, som skal være i 1. praktik (ud af tre i løbet af uddannelsen) hos os. Han vil gerne

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Åbent i påsken havde vi sekretær på, nemlig vores 1. suppleant Gustav, som jeg havde spurgt om at ville hjælpe med at finde nogle hjemmesider, hvor vi kunne se på køretøjer.

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien slut. Vi har haft åbent hele sommerferien i Børnehuset og her lidt reportage fra sommeren. Fotoene fra ferien er helt tilfældige og i vilkårlig rækkefølge. Vi

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Forældremøde. Vi har besluttet at vi 1 gang årligt vil afholde et dialog møde mellem jer forældre og så alle os der arbejder i Børnehuset. Vi tror på, at vi gennem dialog og

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december.

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Mælkebøtten Nu er vi kommet godt i gang med december måned og

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Indsamlingsuge. Husk at børnehave, SFO og klub har indsamlingsuge i næste uge uge 40. Vi har oprettet 2 fadderskaber for 2 forældreløse børn gennem SOS Børnebyerne og opgaven

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015 Vinterferie. Så er uge 7 veloverstået og godt brugt. Her lidt foto fra nogle af de ting vi lavede i SFO i vinterferien: Bygge alle mulige tårne og pyramider f.eks.. Noget af det bedste ved ferierne er,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015 2015. Så er vi tilbage og allerede godt i gang med det nye år. Og efter en dejlig lang juleferie er der fart på fra starten. Vi har indsamlingsuge allerede i næste uge (3), der er arrangement for 2. klasserne

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge OL 2014. Så er dette års OL overstået. Torsdag den 11. september gik vi til Skovby for at dyste i det traditionsrige OL mod Skråvejen (SFO på Skovbyskolen), Herskind SFO, Låsby SFO og 3. klasserne fra

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Efterårsferie. Så står skolernes efterårsferie for døren hele uge 42. Vi har sædvanen tror åbent i Børnehuset og som i de andre ferier så har vi åbent fælles/på tværs af vores

Læs mere

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Skoleåret 2018/2019 Vi glæder os til at se dig! Kære forældre og skolestartere 2018 Hjertelig velkommen til Augustenborg Skole og fritidsordning. Den 1. maj

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010 Fælles info Sol, varme solcreme og skygge. Høj sol, blå himmel og bare tæer i sandalerne... Husk derfor at smøre børnene med solcreme om morgenen. Børnene må gerne selv tage solcreme med, så I selv kontrollerer

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie.

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie. NYT August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Hækken er klippet, vinduerne pudset og solen skinner. Det er dejligt at komme tilbage fra ferien og se så mange glade, friske og veloplagte elever. Flere

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Fredagsbrev d uge 36

Fredagsbrev d uge 36 Fredagsbrev d.08-09-2017 uge 36 Elevrådet har købt udekridt. De ligger ikke og samler støv på hylderne, men er allerede fordelt i et pænt lag over skolegården. De er dog ikke særlig drøje i brug, så vi

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012 Fælles info Ny vikar. Vi har fået en ny vikar i huset. Ja helt ny er hun nu ikke, idet hun har mange års erfaring som pædagog som det fremgår af hendes præsentation nedenfor. Man må sige hun lever op til

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011 Fælles info Fastelavn. Forrige mandag var der fastelavn! Her bringes lidt foto fra arrangementet. En helt særlig tak skal lyde til de mange forældre som bagte fastelavnsboller og til Schweizer Bageriet

Læs mere

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen NYT December 2016 Nu har vi altså jul igen skolen er flot pyntet her i december måned. I skolegården har vi et juletræ, der lyser op i den mørke tid. I klasserne hænger guirlander og anden julepynt. Der

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Juleferie!. Så står juletiden snart for døren og dermed også skolernes juleferie. Sidste skoledag er onsdag den 21. december og første skoledag er tirsdag den 3. januar 2012. De dage skolen

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014 Sofaer. Vi kunne godt bruge 3-4 sofaer ned til vores Medieland. Vi vil gerne have brugte sofaer, så hvis nogle af jer overvejer at køre sofaen på Genbrugspladsen, eller som det skal hedder fremover Værdipladsen,

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Koncert. Fredag den 9. juni havde vi arrangeret koncert med bandet RayRay. Koncerten var kommet i stand via Helle Skriver, som i sin tid har haft RayRay i sin SFO! Og så havde

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

NYT. September 2015. Trafik

NYT. September 2015. Trafik NYT Trafik Der har været en del henvendelser til Veje & Trafik om de farlige situationer der opstår i krydset ved Langelinie og Ladingvej. Skolen har modtaget flg. orientering: September 2015 Jeg har efterhånden

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

SFO NYT MAJ og JUNI 2016

SFO NYT MAJ og JUNI 2016 SFO NYT MAJ og JUNI 2016 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og som allerede meldt ud ser sommerferien således ud Uge 26 er vi i vores egen SFO i Lynge i det Gl. Hus Uge 27 har vi sampasning med Engholm og

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde Karen Mette er sygemeldt: Måske har nogle af Jer undret Jer over at Karen Mette ikke har været at finde i et stykke tid her i fritteren. Karen Mette fik før jul problemer med at sove om natten, og har

Læs mere

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset er en integreret institution, hvilket betyder, at vi både har en børnehave og en fritidsordning. Denne velkomstfolder

Læs mere

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september:

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september: Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Resten af dette skoleår har vi bestemt at vi vil til at have noget fast på programmet de to første tirsdage i hver måned. Vi vil have hhv. et bevægelsestilbud

Læs mere

Brevduen. Kære forældre. December Skolen på Duevej. Dekorerede døre er en del af traditionen på skolen

Brevduen. Kære forældre. December Skolen på Duevej. Dekorerede døre er en del af traditionen på skolen Skolen på Duevej Brevduen December 2018 Dekorerede døre er en del af traditionen på skolen Kære forældre Så blev det december, og måske bliver det netop i år hvid jul, hvem ved? Men inden vi ønsker god

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Velkommen til Th. Langs SFO

Velkommen til Th. Langs SFO Velkommen til Th. Langs SFO Indhold Indholdsfortegnelse Velkommen til Th. Langs SFO Lille hus Indskolingen Bloktimer Hvad vil vi som SFO? Hverdagen Traditioner Aktiviteter ud af huset Daglige ændringer

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Målsætning for førskolegruppen Børnene i førskolegruppen skal opnå glæde ved at gå i skole. De skal være trygge i forhold til de ansatte samt kunne færdes

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 33-34 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 33-34 2014 Velkommen tilbage. Så er vi i fuld gang igen. SFO og skole er i fuld sving igen. En særlig velkomst skal lyde til alle jer nye børn og forældre! Vi har set jer og mødt jer flere gange i foråret; nu er

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen SFO Bakkeskolen Personale: Vi får 2 nye medarbejdere: Velkommen til PAU-uddannet Tony Dyreby og pædagog Line Johanne Schmidt, som skal være med i Miniklub fra 1.april. Miniklub

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyt fra SFO Vinterferie. Vi holder sædvanen tro åbent når skolen holder ferielukket. Således også i uge 7, hvor der vil være åbent fra 06.30 til 16.00 for de børn der har brug for pasning. Bemærk vi lukker

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre.

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre. Kære forældre. Nyhedsbrev Regnbuen Oktober 2016 Efteråret er i fuld gang og vi har nydt det fantastiske vejr, som vi har haft i september. Vi er snart klar til indflytning af børnehaven og med dette nyhedsbrev,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Uge 42. Så er efterårsferien ved at være ovre. Dette Nyhedsbrev laves nemlig fredag i efterårsferien! så en god uge er ved at være godt brugt. Som altid så kører vi helt uden tilog framelding til vores

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012 Fælles info Studerende. Vi har fast studerende fra pædagogseminarierne. Vi syntes man som arbejdsplads har pligt til at deltage i uddannelsen af de kommende personer indenfor ens eget fag! Ud over at have

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Glidende Overgang Ødis SFO

Glidende Overgang Ødis SFO Glidende Overgang Ødis SFO Velkommen til glidende overgang. Kære forældre og børn i Glidende overgang. Velkommen til Ødis Skoles SFO. Vi har glædet os til at møde jer og ser frem til, at skulle være sammen

Læs mere

Indskolingen på Grønnemose

Indskolingen på Grønnemose Indskolingen på Grønnemose Velkommen indenfor Grønnemose Indskoling, Skolesvinget 8, 2860 Søborg tlf: 39 57 32 45 Velkommen: Velkommen til indskolingen pa Grønnemose Skole. Med denne information håber

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2013 Siden sidst At være noget for hinanden Julemåneden er i mine øjne en særlig tid, uanset om man er troende eller ej. Det er en tid, hvor der kommer en særlig

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

NYT November 2016 NYT november 2016 Skolefest

NYT November 2016 NYT november 2016 Skolefest NYT November 2016 NYT november 2016 Så er det tid til NYT fra Skole og Børnehus. November er ofte en mørk og trist måned med regn og blæst. Sådan er det også i år, og vi fik minsandten den første sne,

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre På Nørre Aaby skole har vi Tidlig SFO fra 1. marts. I daglig tale kalder vi det Mini SFO. I denne folder vil vi præsentere jer for vores intentioner

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2015

Nyhedsbrev Februar 2015 Fælles for hele Børnehuset Nyhedsbrev Februar 2015 Fødselsdag for hele Børnehuset: Tirsdag den 3. Februar holder vi fødselsdag for hele børnehuset med bla. Underholdning fra børnene og fællesspisning.

Læs mere