WE CARRY YOUR BRAND. instoreagency.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "WE CARRY YOUR BRAND. instoreagency.dk"

Transkript

1 WE CARRY YOUR BRAND instoreagency.dk

2 WE CARRY YOUR BRAND Instore Agency gør det enkelt. Du står for den faste butikseksponering. Vi står for den fleksible eksponering. Du har varemærkerne, reklamekonceptet og butiksindretningen. Vi har bøjlerne, poserne, gaveindpakningen, mannequinerne, det løse inventar og stort set alt, der bruges i jeres forretningsområde eller der bæres ud af butikken. Her er vi unikke. Vi gør meget mere end at sælge produkter. Med os for du en kreativ partner, som går i dialog med innovative løsninger, der løfter udtrykket i din butik. Dette har vi gjort siden 1960 erne og er noget, vi brænder for. TRE TYPER AF EKSPONERING PRODUKT EKSPONERING En god produkteksponering er grundlaget for en god forretning. Den viser ikke kun produkterne men fremhæver og løfter oplevelsen, hvilket øger chancen for mere omsætning og bedre indtjening. En god produkteksponering opnås med et skræddersyet koncept, hvor bøjler, mannequiner og specialinventar indgår i at forøge butiksoplevelsen. DISPLAY EKSPONERING Effektiv displayeksponering samler din butik. Det gælder om at finde funktionelle enheder, der kan fremhæve men også samle butikken. Med os får du en partner som har erfaring med at finde disse løsninger indenfor mannequiner, aktivitets displays, stativer eller lignende, der skaber fornyelse og løfter helheden. VAREMÆRKE EKSPONERING Varemærker har fået en fremtrædende rolle i moderne shopping. Kunder er ofte fan af mærket mere end tøjet. Det betyder, at der skal findes løsninger til at styrke brandet. Det mest brugte produkt er poser i mange forskellige former og farver. Brandet skal lykkedes med at gøre sine kunder og følgere til levende reklamesøjler, som stolt viser tilhørsforholdet og udviser glæde ved at reklamere for brandet.

3 METODE Instore Agency arbejder ud fra 2 forskellige forudsætninger. Enten ved du som kunde eksakt, hvad du vil have, eller også ved du det ikke. Vi har valgt at opdele dette i 2 typer. PRODUKT UDVÆLGELSE Er du typen, som eksakt ved, hvad du skal bruge, er du kommet det rigtige sted. Hos os finder du det markedsledende sortiment inden for bøjler, poser, mannequiner og meget mere. Vi har produkter af god kvalitet og til konkurrence dygtige priser. KREATIVT UDVÆLGELSE Er du typen, som ønsker noget anderledes, som ikke er gjort tidligere, eller er du usikker på hvad som fungerer bedst for dit brand, så er du også kommet til rette sted. At udarbejde skræddersyede løsninger er vores styrke. Vi går ind for kreativt partnerskab, hvor vi gennem samtaler, workshops, eller besøg hos jer i marketingsafdelingen eller i butikken finder det, som I er ude efter uanset om det er bøjler, poser, mannequiner eller helt koncept. Vi har erfaringen, kontakterne og innovationskraften til at gøre, hvad andre ikke kan.

4 VI EFFEKTIVISERER DIN FORRETNING Ved siden af vores brede sortiment og et kreativt partnerskab tilbyder vi andre vigtige fordele. Smarte logistikløsninger er en vigtig del af vores virksomhed. Takket være det brede sortiment og vores globale samarbejdspartnere, bl.a. Mainetti kan vi producerer varer til levering i jeres produktion eller butikskoncepter world wide. Du kan få tilpasset lageraftaler og logistikløsninger, som møder dine specifikke behov på hurtig og effektiv levering. På denne måde minimerer du risikoen for store og uaktuelle lagrer. Når du samarbejder med os, kan vi tilbyde lageraftaler, der minimerer jeres pladsbehov, forbedrer likviditet og leveringssikkerhed samt sikre hurtige leverancer og effektiv service. Vi tilbyder at oprette en webshop i webshoppen, så I kan bestille varer 24/7, tilpasse den med eget sortiment, personligt login så I styrer, hvem der bestiller. Med lager- eller blokordre aftaler, giver vi jer tid til at fokusere på jeres kernevirksomhed. MADE IN LIDKÖPING

5 EN MILJØVENLIG VIRKSOMHED Instore Agency stræber efter at minimere vores påvirkning af miljøet, og vort mål er at hjælpe dig som kunde at gøre det samme. En af de vigtigste måde at gøre dette på er, at levere kvalitets produkter, som kan anvendes igen og igen. SÅDAN BLIVER EN PLASTBØJLE TIL EN NY PLASTBØJLE MADE IN LIDKÖPING Hele 85 % af materialet i vore plastbøjler er genbrugsplast som vi bearbejder i egne systemer på vore fabrikker i Sverige og Polen. Vi har et genbrugsprogram der sammen med vore kunder, har sparet forbrug af 2500 ton ny polystyren under de sidste 5 år. Under samme periode har de på fabrikken i Sverige repareret over stk. plastbøjler. I 2016 blev produktionen i Lidköping, Sverige, som 1 af 3 nominerede virksomheder i hele Sverige på tværs af brancher, nomineret til årets genbrugskoncept på Genbrugsgallaen. Det er et tydeligt bevis på at vort miljø og genbrugsarbejde er vigtigt og at det fungerer. BENYT GENBRUGSPOSER FOR BEDRE MILJØ Vi tilbyder poser, som er produceret af både genbrugsmateriale og 100 % biologisk nedbrydeligt plast materiale. Det bedste, vi kan gøre for miljøet, er at mindske antallet af plastposer vi bruger. Vore genbrugsposer i polyproben (PP-nonwoven, PP- woven) produceres på en miljø venlig måde, og takket være den høje kvalitet er det muligt at anvende dem igen og igen. Yderligere kan du vælge en af vore genbrugsposer i PET. PET er et genbrugsmateriale af polyproben hvilket gør posen endnu mere miljø venlig. Vi er FSC og ISO9001- Certificeret arbejder ud fra et velfungerende styringssystem, der holder styr på bl.a. miljøet, arbejdsmiljøet, krisehåndtering og vores kvalitets arbejde. Kontakt os venligt, og lad os samarbejde for et bedre miljø Du som kunde pakker bøjlerne i specielle genbrugskasser som siden sendes til vores fabrik i Lidköping, Sverige. Vi tager imod bøjlerne og sorterer dem fra som kan repareres. De resterende smeltes om. Gennem et samarbejde med Lidköpings kommune tilbyder vi personer med funktionsnedsættelse et arbejde at reparere plastbøjler. Bøjlerne, som er for dårlige til genbrug, bliver sendt videre i processen for at blive knust. I denne proces sorteres metaldelene fra. Plasten smeltes, og metallet sendes videre til genbrug. Det genskabte plast bliver brugt til nye bøjler som sendes ud til kunderne. Cirklen er hermed afsluttet.

6 CASE BØJLER Med os får du en partner, som er ekspert i at udvikle bøjler, der præsenterer dit tøj bedst muligt, og som bliver en forlængelse af dit brand. Vi har gjort det i årtier, og vores passion, viden og kreativitet har gjort os til Nordens førende leverandør. Vi har egne fabrikker i Lidköping i Sverige og Gorzow i Polen, hvor vi både producer og genanvender plastbøjler. Vi er også eksklusiv partner med Mainetti, verdens førende bøjleproducent, og sammen tilbyder vi et næsten ubegrænset sortiment af plast-, træog metalbøjler. Vi arbejder gerne tæt sammen med vores kunder i et kreativt partnerskab, hvor vi sammen udvikler skræddersyede løsninger, som understøtter tøjet og hele dit varemærke. ODD MOLLY POSER Der er et hav af muligheder inden for bæreposer. Uanset om du er ude efter papir- eller plastposer, engangs- eller flergangsposer, kan vi sammen med dig udvikle den rigtige pose til netop dit brand. Det er en vigtig opgave at udvikle en bærepose, der fremhæver dit brand og giver en god eksponering. Med os får du en ekspertpartner, som arbejder sammen med dig for at udvikle et produkt, der afspejler dit brand og giver din forretning et løft. Vi har underleverandører med lager rundt om i verden, så uanset hvor din fabrik eller butik ligger, kan vi levere uden forsinkelse eller dyre og miljøskadelige transporter. Kontakt os, så kan vi fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til en bedre forretning. Odd Molly er en virksomhed med en klar og personlig stil, de bryder med konventionerne og skiller sig ud, både hvad angår design, attitude og brand-oplevelse. De går også op i, at deres stil, sjæl og grundværdier er synlige og går igen i alt, hvad de laver, især i deres butikker. Vores samarbejde begyndte med, at Odd Molly ønskede en bøjle, der afspejlede deres humoristiske og ukonventionelle æstetik, og som fulgte deres unikke butikskoncept. De kom til os med deres egne inspirerende idéer om udseende og materialer, men vidste ikke, hvordan de skulle realisere dem. Vi arbejdede i et kreativt partnerskab, og sammen udviklede vi en bøjle i ask med en kobberfarvet krog med en sløjfe. De ville også bruge deres Odd Molly-logo for at styrke koblingen til deres brand, så vi fandt en løsning, hvor mønten /logoet blev fræset ind i bøjlen. Resultatet blev en helt unik bøjle, der nu findes i alle Odd Mollys butikker og i deres shop-in-shops over hele verden. Bøjlen er desuden blevet så populær blandt kunderne, at den nu vil kunne købes i Odd Mollys webshop.

7 CASE GAVE- OG E-HANDELS- EMBALLAGE Den rigtige emballage øger din kundes shoppingoplevelse, letter din distribution og kassehåndtering. Den giver desuden din kunde en brandoplevelse, der varer ved, også længe efter købet. Uanset om du vil have en e-handelspose i standardformat eller en luksuriøs gavekarton, der adskiller sig fra konkurrenternes, kan vi hjælpe dig. Takket være vores store lager af standardprodukter og vores ekspertise og kreativitet kan du få din gaveindpakning præcis, som du vil have den. SHOP FITTINGS I vores brede sortiment af shop fittings kan du finde standardmodeller af displays, hylder, karusseller, gondoler og stativer m.m. I samarbejde med dig kan vi også udvikle en specialindretning, der matcher resten af din butik og styrker dit brand. Det er vigtigt for dine kunders opfattelse af dit brand, at dit tøj og dine accessories præsenteres på den bedste måde. Derfor har vi et bredt sortiment af standardprodukter, men vi hjælper dig gerne i et kreativt samarbejde, hvor vi udvikler skræddersyede produkter til netop din butik. MAGASIN Magasin og Instore Agency har gennem de seneste år opbygget et godt solidt samarbejde med resultatløsende formål for begge parter. Vi har udviklet samarbejdet på tilbehør, bøjler, stativer samt andet tilbehør til vores huse. Instore Agency udfordres løbende med opgaver af forskellig slags og griber altid opgaven an professionelt og kommer tilbage med gode løsninger, der dækker vores behov. Sammen har vi udviklet de optimale stativer til brug i vores huse samt fået opbygget et godt tillidsbånd med grobund for et fortsat udbytterigt samarbejde. Stephan Seerup, Stategic Buyer, Magasin du Nord

8 CASE MANNEQUINER Hos Instore Agency finder du et komplet sortiment af mannequiner, torsoer og giner. Vi kan hjælpe dig med alt fra standard-mannequiner til skræddersyede mannequiner, hvor du vælger materiale, farve og design. Uanset alder, stil og køn har vi mannequiner, der afspejler din kunde, og som fremhæver tøjet optimalt. Vi har mannequiner på lager i alle former og størrelser, men vi hjælper dig gerne med at udvikle unikke mannequiner. Kontakt os for at få mere at vide om, hvordan vi kan samarbejde om at udvikle den perfekte mannequin, torso eller skræddergine. KASSE- OG KONTORMATERIALER Foruden bøjler, mannequiner, poser og andet, som dine kunder møder i din butik, tilbyder vi også kasse- og kontormaterialer. Hvis du også bestiller det hos os, kan du skære ned på antallet af leverandører og dermed spare både tid, penge og miljøpåvirkning. Lad Instore Agency være din one-stop-shop for alle materialer i og uden for din butik, men også for det, dine kunder aldrig ser. Hvis du ønsker det, kan vi også koordinere dine andre leverandører og tilbyde en fælles webshop samt lagerhold og transport. Hvis du lader os være koordinator, får du en samlet faktura, og du kan reducere både administrations- og logistikudgifter. Desuden forenkler det arbejdet i butikken, så medarbejderne kan bruge mere tid på kunderne. NÜ A/S Gennem flere år har vi handlet bøjler gennem Instore Agency med stor tilfredshed i kvalitet og samarbejde. Samarbejdet har vi udvidet i de seneste år til poser, hvor vi i fællesskab med Instore Agency har fundet de optimale modeller til vores behov matchende vores brand og stil. Instore Agency har gennem hele processen været en god og konstruktiv sparringspartner, der kan se mulighederne til vores fordel. Vi mødes altid med åbenhed, hjælpsomhed og imødekommenhed overfor alle opgaver, som vi giver dem. René T. Jensen, Co-Owner & Sales Director NÜ A/S

9 BØJLER MANNEQUINER POSER SHOP FITTINGS GAVE- OG E-HANDELS- EMBALLAGE KASSE- OG KONTOR- MATERIALER Juliesmindevej 12 DK-4180 Sorø instoreagency.dk

Her bliver dit brand til forretning

Her bliver dit brand til forretning Her bliver dit brand til forretning Velkommen GEMINI er specialist i brandede produkter Vores brandviden og omfattende sortiment styrker din virksomheds- og produktprofil, effektiviserer din markedsføring,

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Velkommen til vores verden en smartere måde at pakke på

Velkommen til vores verden en smartere måde at pakke på Velkommen til vores verden en smartere måde at pakke på Hvem er STOK Emballage? STOK Emballage blev etableret i 1978. STOK Emballage er en familieejet virksomhed og er placeret i Langeskov på Fyn, lige

Læs mere

EFTERÅR 2014. Nyheder og Inspiration. Westpack. www.westpack.dk. when packaging matters. Derfor skal du vælge Westpack

EFTERÅR 2014. Nyheder og Inspiration. Westpack. www.westpack.dk. when packaging matters. Derfor skal du vælge Westpack Westpack when packaging matters Kun 80 kr. i fragt og fragtfri levering ved bestilling over 3.000 kr. Ordrer afsendes inden for 24 timer (hverdage) Stort udvalg og mere end 60 års erfaring EFTERÅR 2014

Læs mere

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk Om os PaperlinX blev grundlagt i Holstebro i 1918, dengang under navnet Christian Christensen & Co., eller kort og godt: CC&CO. Vi har altid været en handelsvirksomhed med et meget bredt produktsortiment

Læs mere

- Complete Packaging Solutions

- Complete Packaging Solutions - Complete Packaging Solutions Fleksible og miljøvenlige Transportkasser Vores transportkasser, i træ og krydsfinér, kan leveres i standardstørrelser eller efter mål. Kasserne kan leveres i fleksible konstruktioner,

Læs mere

alt under et tag expedit - butiksløsninger til detailhandelen vi favner bredt en mangfoldig verden af butiksløsninger

alt under et tag expedit - butiksløsninger til detailhandelen vi favner bredt en mangfoldig verden af butiksløsninger do it yourself alt under et tag expedit - butiksløsninger til detailhandelen Butiksløsninger til detailhandlen er Expedits kernekompetence. Derfor består vores kompetencepallette af alt fra konceptdesign

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

GRACELAND RANDERS UDERUM

GRACELAND RANDERS UDERUM GRACELAND RANDERS UDERUM BY BANG ER ET VAREMÆRKE INDENFOR UDERUMS INVENTAR... Og består udelukkende af dansk design og kvalitets håndværk. BY BANG har et bredt standard produkt program, hvor der kan leveres

Læs mere

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger.

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger. A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger www.alumeco.dk 100% fokus på aluminium Globalt samarbejde: Forberedt på vækst Faste kontaktpersoner: Skræddersyet organisation Sourcingpartner: Få fordel af

Læs mere

Mission, vision og forretningsidé

Mission, vision og forretningsidé Mission, vision og forretningsidé Vision for ECCO A/S 2 Vision og mission for detailhandel 3 Fra ko til sko 4 Danske rødder 5 Forskellige forretningstyper 6 damkjær & vesterager 1 Vision for ECCO A/S ECCOs

Læs mere

GRACELAND RANDERS UDERUM

GRACELAND RANDERS UDERUM GRACELAND RANDERS UDERUM BY BANG er et varemærke indenfor uderums inventar... Og består udelukkende af dansk design og kvalitets håndværk. BY BANG har et bredt standard produkt program, hvor der kan leveres

Læs mere

Ulønnet arbejde kan faktisk godt betale sig

Ulønnet arbejde kan faktisk godt betale sig Lidt smartere... Genbrug er smart. Vi får gavn af ting andre har givet, og det er til glæde for såvel giver som aftager. Genbrugsting skal skabe glæde hos nye ejere, og starte et nyt liv i nye omgivelser.

Læs mere

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik Oplev forskellen! HVEM ER SCHMIDT? Schmidt er Europas største køkkenkæde med mere end 700 franchisebutikker. Schmidt er en del af den franske

Læs mere

Fra vandflaske til 100 procent genanvendeligt tæppe

Fra vandflaske til 100 procent genanvendeligt tæppe Fra vandflaske til 100 procent genanvendeligt tæppe Den midtjyske tæppeproducent, Fletco Tæpper, deltog i en workshop i Rethink Business projektet om idéer til forretningsudvikling. Fletco Carpet lancerer

Læs mere

MOTTO. Top kvalitet. Koncept specialist. Erfaring. Populære trendartikler. Innovative produkter. International succes FIRMA PRÆSENTATION

MOTTO. Top kvalitet. Koncept specialist. Erfaring. Populære trendartikler. Innovative produkter. International succes FIRMA PRÆSENTATION International succes FIRMA PRÆSENTATION MOTTO Top kvalitet Koncept specialist Erfaring Populære trendartikler Innovative produkter Om MOTTO Siden MOTTO startede i 1985 har vi haft en førende plads indenfor

Læs mere

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL SUPER 1/2/3 DEN FLEKSIBLE LAGERREOL FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. Reoler A/S - Bakkegårdsvej 501-3050 Humlebæk - Telefon 4919 2122 - info@reoler-as.dk

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Mapper

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Mapper Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms Prisliste Mapper Altikon totalleverandør af kontormiljøer Om vores produkter Altikon tilbyder et unikt sortiment af møbler, opbevaringsløsninger samt tilbehør til

Læs mere

Dig og de andre fordele

Dig og de andre fordele Indkøb med omtanke Skal vi passe på miljøet samm en? Dig, mig & miljøet Vi har alle et fælles ansvar for at passe på naturen, miljøet og ressourcerne, og derfor har vi udviklet konceptet Indkøb med omtanke.

Læs mere

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS Deko-brochure Du bestemmer - vi leverer Sælg dine ideer. I et overbevisende eller overraskende format. Udnyt alle de moderne faciliteter med SM Dekorør til at skabe

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

TRANSPORT & LOGISTIK

TRANSPORT & LOGISTIK TRANSPORT & LOGISTIK Hos ALSO mestrer vi både at levere paller til et centrallager og enkelte pakker direkte til kunden i en webshop og hvis en vare er bestilt inden kl. 16.30 til levering i Danmark, sikrer

Læs mere

Citylogistik: Optimeret distribution i dagstimerne

Citylogistik: Optimeret distribution i dagstimerne Citylogistik: Optimeret distribution i dagstimerne Grøn varelevering i København Et projekt støttet af: Præsentation Hvorfor innovativ distribution i byen? Citylogistik baggrund 1 Hvorfor innovativ distribution

Læs mere

Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign. Flyers Print Flyers Nyt logo. Reklame Tryk Reklame Brevlinie

Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign. Flyers Print Flyers Nyt logo. Reklame Tryk Reklame Brevlinie GRC graphic house 1 KREATIVE TRYKSAGER TRYK AF KATALOGER PRINT OPGAVER LOGO DESIGN Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign Flyers Print Flyers Nyt logo Reklame Tryk Reklame Brevlinie Visitkort

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Leverandør til den grafiske industri gennem 50 år

Leverandør til den grafiske industri gennem 50 år Leverandør til den grafiske industri gennem 50 år Hvem er vi? Eni-Trade har eksisteret siden 1966, og vi er kendt som en pålidelig leverandør til en række industrier i Skandinavien og Nordeuropa herunder

Læs mere

When people and products connect a workplace comes to life.

When people and products connect a workplace comes to life. 130902 Produktion: Valentin&Byhr. Tryk: Strokirk-Landströms. Papir: Munken Polar. When people and products connect a workplace comes to life. www.efgbondo.dk Om os. EFG er en førende europæisk virksomhed

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

A U T E N C I T E T, S J Æ L O G O M TA N K E D E T S K A L G Ø R E E N F O R S K E L

A U T E N C I T E T, S J Æ L O G O M TA N K E D E T S K A L G Ø R E E N F O R S K E L FORÅR/SOMMER 2018 I mere end to årtier har vi samarbejdet med og udviklet produkter hos vore faste leverandører. Vi er med helt fra begyndelsen når produkter findes og udvikles. Sammen med vore leverandører

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED

ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED OM OS Dall Koncept består af 4 enheder hvor der henholdsvis kan købes tøj, sportsartikler, logovand og reklameartikler. Vi er et ungt firma, men som har stor erfaring med

Læs mere

Introduktion til fase 1 af program Nye grønne forretningsmodeller

Introduktion til fase 1 af program Nye grønne forretningsmodeller Introduktion til fase 1 af program Nye grønne forretningsmodeller Deadline for ansøgning: 29. oktober 2013 kl.12:00 1. Hvad kan der søges om? Har du en idé til en ny grøn forretningsmodel? Og tror du,

Læs mere

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix.

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. RETAILMENT RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. Hver for sig byder de fire brands på stor erfaring med butiksindretning, mannequiner

Læs mere

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform BLIV LEVERANDØR på vores kompetenceplatform Kursus-Kompagniets One Stop Shopping portal tilbyder kompetenceudvikling og konsulentydelser til

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

GADE INVENTAR. Gør butikken større! FASHION & LIFESTYLE FOOD RETAIL SPECIALIST TRADE

GADE INVENTAR. Gør butikken større! FASHION & LIFESTYLE FOOD RETAIL SPECIALIST TRADE GADE INVENTAR Gør butikken større! FASHION & LIFESTYLE FOOD RETAIL SPECIALIST TRADE FOR BESTILLING RING 87 612 200 GADE INVENTAR FIRST IMPRESSIONS LAST Gadeinventaret er ofte det første indtryk, kunderne

Læs mere

Til butikken med det lave budget der ønsker en billig men god mannequin! - Flere varianter til økonomipris!

Til butikken med det lave budget der ønsker en billig men god mannequin! - Flere varianter til økonomipris! 53 BUDGET MANNEQUINER MANNEQUINER UDEN HOVED Lagervarer til lavpris - hurtigt, let, billigt! Til butikken med det lave budget der ønsker en billig men god mannequin! - Flere varianter til økonomipris!

Læs mere

MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING

MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING Om medlemskabet EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse med speciale

Læs mere

Gør klar til nye toner i detailhandlen Vær med. Verden er til at forandre. - zbc.dk

Gør klar til nye toner i detailhandlen Vær med. Verden er til at forandre. - zbc.dk OPLEVELSESAMBASSADØR - CERTIFICERING Gør klar til nye toner i detailhandlen Vær med. Verden er til at forandre. - zbc.dk 2 zbc.dk Oplevelsesambassadør Oplevelsesambassadør er en ny uddannelse på ZBC, der

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring et b a k s m le d e m Om EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse

Læs mere

DEN SØDE SMAG AF BÆREDYGTIGHED

DEN SØDE SMAG AF BÆREDYGTIGHED SKAB GLÆDE I NUET DEN SØDE SMAG AF BÆREDYGTIGHED Hvis du serverer bæredygtige måltider, er du med til at skåne miljøet og sikre en bedre fremtid for alle børn, der besøger dig. Du vinder også kunder,

Læs mere

BESKYTTELSES- PRODUKTER FRA BOBLEFOLIE BØLGEPAPRULLER SKUMFOAM SKUMFOAMARK KASSEFYLD KANTBESKYTTERE HJØRNEBESKYTTERE KANTLISTER

BESKYTTELSES- PRODUKTER FRA BOBLEFOLIE BØLGEPAPRULLER SKUMFOAM SKUMFOAMARK KASSEFYLD KANTBESKYTTERE HJØRNEBESKYTTERE KANTLISTER BESKYTTELSES- PRODUKTER FRA Her finder du alle former for beskyttelsesprodukter! BOBLEFOLIE BØLGEPAPRULLER SKUMFOAM SKUMFOAMARK KASSEFYLD KANTBESKYTTERE HJØRNEBESKYTTERE KANTLISTER 13 Beskyttel Mulighederne

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

Nordic Retail A/S Tel.: Ballerup Nordic Retail A/S. - her starter godt købmandskab.

Nordic Retail A/S Tel.: Ballerup   Nordic Retail A/S. - her starter godt købmandskab. Nordic Retail A/S Tel.: +45 44 84 14 44 Brydehusvej 30 L-M KundeService@Nordic-Retail.com 2750 Ballerup www.nordic-retail.com Nordic Retail A/S - her starter godt købmandskab www.nordic-retail.com Om Nordic

Læs mere

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen Din professionelle partner på Trykkeriaftalen Hvem er Bording? Bording er kendt i den grafiske branche for at levere høj kvalitet af standardvarer indenfor tryk og print. Med over 222 års erfaring, investerer

Læs mere

PRINT MANAGEMENT. effektiviserer informationsflowet og forenkler dit liv

PRINT MANAGEMENT. effektiviserer informationsflowet og forenkler dit liv PRINT MANAGEMENT effektiviserer informationsflowet og forenkler dit liv 1 2 STRÅLFORS RELEASE THE POWER OF COMMUNICATION 3 Total kontrol over din trykte kommunikation Ønsker du at fokusere på din kerneaktivitet

Læs mere

17-05-2010 EKSPORT OG INTERNATIONALISERING

17-05-2010 EKSPORT OG INTERNATIONALISERING 17-05-2010 EKSPORT OG INTERNATIONALISERING 1 17-05-2010 DAGENS PROGRAM Introduktion til Eksport Tyskland + Holland Spredt gruppe med forskellig erfaring Prøv at gøre det praktisk anvendeligt Individuel

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission AKTIV HYDRAULIK Dine behov - vores mission Totalløsninger Fra idé til produktion og salg. Vi hjælper dig med udvikling og design af hydrauliksystemer. Vores landdækkende servicepartnere tilser gerne dine

Læs mere

n io t a ik n u m m o k

n io t a ik n u m m o k kommunikation Medarbejdere HVEM ER DU? Leverandører Konkurrenter Medier Bestyrelse Kunder I dag er målrettet kommunikation en nødvendighed, når det gælder udvikling og fastholdelse af en stærk markedsposition.

Læs mere

Company Profile Presentation

Company Profile Presentation Company Profile Presentation The first bite... Idégrundlag Cookiefactory er et designfællesskab med både butik, webshop og cafe tilknyttet. Ideen bag Cookiefactory er, at det skal være et sted, hvor individuelle

Læs mere

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi.

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S S&K Group A/S varetager den overordnede strategi

Læs mere

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Hvor intet andet er angivet, er alt design af Jönsson DesignLab og alt specialinventar af Jönsson Invent a/s Jonsson Invent a/s Ellekær 14

Læs mere

BORDE, BÆNKE & PLINTE

BORDE, BÆNKE & PLINTE BORDE, BÆNKE & PLINTE Bænke, borde og plinte i dansk design og solidt håndværk. Alle stel fremstilles i firkantrør, som kan galvaniseres eller pulverlakeres i flere flotte farver. Slidstærk lakering, der

Læs mere

Randers + Radius: Bæredygtighed handler om at gøre os klar til fremtidens krav.

Randers + Radius: Bæredygtighed handler om at gøre os klar til fremtidens krav. Randers + Radius: Bæredygtighed handler om at gøre os klar til fremtidens krav. Et ønske om at inkorporere en bæredygtig tankegang i alle dele af virksomheden og få certificering på arbejdet blev startskuddet

Læs mere

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk Let at finde, udvælge og bestille online DK Finde 1. Find det hurtigere Optimeret søgning nedbryder dit valg jo flere detaljer du indtaster. Det giver dig mulighed for at søge på Sparex reservedelsnumre,

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

60/30 Stålreol DESIGN BCI

60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 STÅLREOL Funktionel, fleksibel og æstetisk 60/30 Stålreol er resultatet af mange års erfaring og succes. Dette fleksible produktkoncept har udviklet sig over årene og dets

Læs mere

Opgave 1. Indledning. Metode. Matas vision

Opgave 1. Indledning. Metode. Matas vision Opgave 1 Indledning Som et led i Matas fortsatte vækst har bestyrelsen besluttet at udvikle et nyt forretningsområde. Matas nyudviklede forretningsområde vil tage udgangspunkt i en omfattende salgsstrategi,

Læs mere

LED-lysrør. Case Study. Dansk Supermarked. sparer 53% af el-forbruget til belysning i over 500 butikker. Supermarked

LED-lysrør. Case Study. Dansk Supermarked. sparer 53% af el-forbruget til belysning i over 500 butikker. Supermarked LED-lysrør Dansk Case Study Dansk sparer 53% af el-forbruget til belysning i over 500 butikker Baggrund I september 2014 begyndte Dansk en udskiftning af mere end 80.000 lysrør til Philips MASTER LED-lysrør.

Læs mere

dit personlige GARDEROBESKAB

dit personlige GARDEROBESKAB dit personlige GARDEROBESKAB Farve 49/uu 20001/225 Garderobeskab indrettes efter det PERSONLIGE ØNSKE Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller hængslede låger i 3 forskellige højder

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

Your partner in. sign making and digital print

Your partner in. sign making and digital print Your partner in sign making and digital print Mere end 30 års erfaring indenfor skilteindustrien og digialt tryk. Kernevirksomheden er visuel kommunikation Siden 1976 har vores virksomhed fokuseret på

Læs mere

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service.

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. JKS PROFILKATALOG Onlineshop Koncept Service Totalløsninger DANSK PRODUCENT Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. VELKOMMEN DIN TOTALLEVERANDØR

Læs mere

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service.

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. JKS PROFILKATALOG Onlineshop Koncept Service Totalløsninger DANSK PRODUCENT Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. VELKOMMEN Har du ren

Læs mere

PRESSEKIT GLOW TOGETHER. & Terre Des Hommes. A collaboration between

PRESSEKIT GLOW TOGETHER. & Terre Des Hommes. A collaboration between PRESSEKIT GLOW TOGETHER A collaboration between & Terre Des Hommes RESUMÉ Søstrene Bine og Mie Lind arbejder sammen med Terre Des Hommes for at forbedre familiers levevilkår i Arusha, Tanzania, hvor søskende

Læs mere

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning Forenede - vi efterlader altid et smil Service SPAR 25% PÅ OMKOSTNINGERNE UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN Styrk jeres

Læs mere

International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre

International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre Oktober 2014 Analysens indhold 1. Hovedkonklusioner 3 2. Introduktion til analysen 5 3. Markedet 9 4. Vækststrategier 12 5. Markedsudvikling

Læs mere

Alt du behøver at vide som Maker på Crate

Alt du behøver at vide som Maker på Crate Alt du behøver at vide som Maker på Crate København, april 2015 Crate er dit sted! Det er dine produkter og det er din butik. Vi er vildt begejstrede for at have dig med ombord og vi er sikre på, at vi

Læs mere

VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA

VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA AGENDA: XP Digital Konica Minolta v/ Jesper Stahl v/ Jesper Sommer Hunters Game 16.40 Pistolskydning Riffelskydning Bueskydning Dartspil 19.45 Præmieoverrækkelse

Læs mere

The Innovation Board. Odense, den 7. januar 2014. Henrik Karlsen, partner. Copyright. tirsdag den 7. januar 14

The Innovation Board. Odense, den 7. januar 2014. Henrik Karlsen, partner. Copyright. tirsdag den 7. januar 14 The Innovation Board Odense, den 7. januar 2014 Henrik Karlsen, partner Vores mission Vi skal hjælpe virksomheder med at styrke deres konkurrenceevne gennem strategiske, systematiske og værdiskabende tilgange

Læs mere

Emballager til vin og gaver. Indpakning med fokus på transport, miljø og branding. Bestil på emballageservice.dk

Emballager til vin og gaver. Indpakning med fokus på transport, miljø og branding. Bestil på emballageservice.dk Emballager til vin og gaver Indpakning med fokus på transport, miljø og branding. Bestil på emballageservice.dk 2 Vores nye webshop gør alt meget nemmere Du finder praktisk taget ALT i vores nye webshop:

Læs mere

Bilag 3, Interview med Göcke

Bilag 3, Interview med Göcke Bilag 3, Interview med Göcke 21 år Bosiddende i Hedehusene Studerende: KEA og salgsassistent i Vila Interviewer: Hvor længe har du arbejdet som salgsassistent? Respondent: Det har jeg i tre år. Jeg arbejder

Læs mere

Vi lever og brænder for faget. randører

Vi lever og brænder for faget. randører GROSSISTVAREVIRKSOMHED & DISTRIBUTØR Vi lever og brænder for faget samt sætter en stor ære i kundernes samarbejde med os. Vi stræber derfor vedholdende og dynamisk efter at opfylde vores kunders behov

Læs mere

KLAR PARAT SORTÉR! Er DU klar til KILDESORTERING. i din virksomhed?

KLAR PARAT SORTÉR! Er DU klar til KILDESORTERING. i din virksomhed? KLAR PARAT SORTÉR! Er DU klar til KILDESORTERING i din virksomhed? DANMARK UDEN AFFALD! Regeringens ressourcestrategi DANMARK UDEN AFFALD fokusområde er, at vi skal genanvende mere og forbrænde mindre.

Læs mere

AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER

AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER BY BANGs affaldsbeholdere er dansk design og håndværk. Alle fremstilles i 3-5 mm. stålplade, som er et utrolig slidstærkt materiale, der med fordel kan anvendes i grønne eller

Læs mere

Historie og organisation

Historie og organisation Historie og organisation ECCO en dansk familievirksomhed 2 En multinational organisation 3 Hvem vil have os? 5 En mand og hans drøm 6 ECCO ejer hele værdikæden 7 ECCOs læderproduktion 8 damkjær & vesterager

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en professionel produktionsvirksomhed beliggende

Læs mere

Frivillighåndbog Butik

Frivillighåndbog Butik Frivillighåndbog Butik Indhold Butikskoncept for Mødrehjælpens butikker med genbrug til børn... 3 Valg af lokaler... 3 Fordeling af m²... 3 Husleje... 3 Beliggenhed... 3 Indretning af salgslokalet... 4

Læs mere

Inventarløsninger - til trælastbranchen -

Inventarløsninger - til trælastbranchen - Inventarløsninger - til trælastbranchen - Wica systems programomfatter: Pallereoler, Dybdestabling, Maxipacker, Rullebaner, Udtræksenhed, Grenreoler, Trælagringsreoler, Lagerreoler, Påkøringsbeskyttelse,

Læs mere

Unikke løsninger tilpasset dit produkt. Kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen. Store besparelser på transport. Partnerskab at vokse sammen

Unikke løsninger tilpasset dit produkt. Kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen. Store besparelser på transport. Partnerskab at vokse sammen MONOPOLET.com Unikke løsninger tilpasset dit produkt Kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen Store besparelser på transport Partnerskab at vokse sammen 99,8% leveringssikkerhed Granby Pack A/S Holmen

Læs mere

Sammen skaber vi løsninger for mennesker

Sammen skaber vi løsninger for mennesker Sammen skaber vi løsninger for mennesker +45 7010 0238 verdo.com/teknik Når dit projekt skal køre på skinner En høj, faglig indsigt og alle kompetencer samlet under ét tag er din garanti for et professionelt

Læs mere

Friskbrygget specialkaffe, anywhere, anytime! Den gode outdoor experience burde begynde i din forretning!

Friskbrygget specialkaffe, anywhere, anytime! Den gode outdoor experience burde begynde i din forretning! Friskbrygget specialkaffe, anywhere, anytime! Den gode outdoor experience burde begynde i din forretning! Kaffebryggeren - hvordan virker den? Den bedste måde at beskrive Kaffebryggeren er som en engangsstempelkande.

Læs mere

Kvalitet og nemhed gør en forskel

Kvalitet og nemhed gør en forskel Kvalitet og nemhed gør en forskel RV Unique er din totalleverandør af hygiejne-, rengørings- og forbrugsartikler Engangsartikler Papir Værnemidler Rengøringsmidler Måtter Vores ekspertise er din tryghed

Læs mere

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust tryggere kan ingen være VENLIG MOD ALLE HÅRD MOD KORROSIONEN For enhver virksomhed, der handler med metalprodukter og elektronik, er et korrosionsfrit miljø

Læs mere

EFTERSKOLER UNIKT OG NYTÆNKT KONCEPT TIL EFTERSKOLER. Lokalt setup. Unikt koncept. Hurtig levering. Tæt samarbejde. God økonomi. Webshop.

EFTERSKOLER UNIKT OG NYTÆNKT KONCEPT TIL EFTERSKOLER. Lokalt setup. Unikt koncept. Hurtig levering. Tæt samarbejde. God økonomi. Webshop. EFTERSKOLER Unikt koncept Kvalitet God økonomi Hurtig levering Lokalt setup Webshop BRANDS UNIKT OG NYTÆNKT KONCEPT TIL EFTERSKOLER Tæt samarbejde Vi skræddersyr en løsning til netop jeres efterskole,

Læs mere

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter med klæb Gummimagneter

Læs mere

playscapes denmark Hos playscapes skaber vi produkter og ydelser med fokus på kreativitet og nytænkning, hvor det i høj grad handler om at sætte os

playscapes denmark Hos playscapes skaber vi produkter og ydelser med fokus på kreativitet og nytænkning, hvor det i høj grad handler om at sætte os playscapes playscapes denmark playscapes er en innovativ iværksættervirksomhed, der forsøger at skabe nye veje til interaktion og udvikling gennem en unik kunstnerisk proces. The Art of Interaction er

Læs mere

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG med b2b webshop Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing HVORDAN... Hvordan skaber man mersalg? 1 Varen skal være

Læs mere

EFTERSKOLER. Lokalt setup. Unikt koncept. Hurtig levering. God økonomi. Tæt samarbejde. Webshop. Kvalitet BRANDS UNIKT OG NYTÆNKT EFTERSKOLE KONCEPT

EFTERSKOLER. Lokalt setup. Unikt koncept. Hurtig levering. God økonomi. Tæt samarbejde. Webshop. Kvalitet BRANDS UNIKT OG NYTÆNKT EFTERSKOLE KONCEPT EFTERSKOLER Unikt koncept Kvalitet God økonomi Hurtig levering Lokalt setup Webshop BRANDS UNIKT OG NYTÆNKT EFTERSKOLE KONCEPT Tæt samarbejde Vi skræddersyr en løsning til netop din efterskole, med udgangspunkt

Læs mere

OM BY BANG VAREMÆRKE SKALAMODELLER KVALITET DESIGN

OM BY BANG VAREMÆRKE SKALAMODELLER KVALITET DESIGN BORDEBÆNKE SÆT Bænkesæt fra BY BANG er solidt dansk håndværk og design. Der er fokuseret på produkter som kan hænge sammen i serier, således et komplet udemiljø med en rød tråd fremstår. Fremstillet i

Læs mere

Flexi Element. den funktionelle kassedisk

Flexi Element. den funktionelle kassedisk den funktionelle kassedisk 2010 lever til fulde op til sit navn med en fleksibel indretning og opbygning samt anvendelsesmuligheder i vidt forskellige brancher. Kort sagt får du med en kassedisk, der præcis

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

playscapes denmark www.playscapes.dk Buggesgårdvej 69, 8260 Viby J Telefon +45 8628 1832 info@playscapes.dk

playscapes denmark www.playscapes.dk Buggesgårdvej 69, 8260 Viby J Telefon +45 8628 1832 info@playscapes.dk playscapes playscapes denmark playscapes er en innovativ iværksættervirksomhed, der forsøger at skabe nye veje til interaktion og udvikling gennem en unik kunstnerisk proces. The Art of Interaction er

Læs mere