Den nemme vej til den rigtige løsning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den nemme vej til den rigtige løsning"

Transkript

1 Den nemme vej til den rigtige løsning

2 Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er nemt og fleksibelt at handle med MultiLine.

3 Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Leveret til tiden. Hos MultiLine kan du vælge fra et bredt sortiment af forbrugsvarer. Vi håndplukker kvalitetsmærker inden for f.eks. aftørringssystemer og dispensere, éngangsartikler, fødevare- og fastfoodemballager, borddækningsprodukter, drikke- og automatprodukter, sække og poser samt rengørings- og hospitalsprodukter. Vores kundekreds omfatter private virksomheder, kæder og grossister, stat, regioner og kommuner. Og vi leverer til både Danmark, Norge, Sverige, Grønland, Island og Færøerne. Men én ting er vores sortiment og vores markedsområde. Noget andet er den værdi og den ekspertise, vi kan tilføre. For det er i høj grad dét, der er med til at gøre os til en effektiv og fleksibel samarbejdspartner for dig. Vi vil gerne gøre det nemmere for dig, så du kan koncentrere dig om at gøre det bedre for dine kunder. Indrettet på dine betingelser Det skal frem for alt være nemt for dig at samle dine indkøb af forbrugsvarer hos os. Vi stiller derfor al vores viden til rådighed og har dygtige salgskonsulenter, der arbejder for at sikre dig de bedste løsninger til din forretning. Kræves der mere uddybende viden, kan vi trække på vores netværk af professionelle leverandører. MultiLine er let tilgængelig for dig og dine kolleger. Du kan handle via vores webshop og på alle de store handelsportaler. Når du handler med os på nettet, har du adgang døgnet rundt. Når du har bestilt, plukker og samler vi varerne til én leverance på vores landsdækkende distributionscenter, så du kan få dine varer til aftalt tid og på aftalt sted. Nemt, trygt og fleksibelt. Brug vores webshop eller ring til os. Så sørger vi for, at dine varer leveres som aftalt.

4 Vi vil bidrage til din forretnings succes Vores indkøbere håndplukker innovative produkter og løsninger på dine vegne. Og vi har fokus på, at de er skræddersyede til dine behov. MultiLine køber ind for dig på det globale marked, og vores indkøbere har en tæt dialog med leverandørerne, så du får det rette match mellem pris og kvalitet. Det er vigtigt for os at give dig valgfrihed lige fra de mere neutrale varer over vores egne, solide mærker til de helt store internationale mærkevarer. Vi har fingeren på pulsen og en god fornemmelse af dynamikken på markedet, når det gælder nye strømninger, tilbud og tendenser. Det kan for eksempel være inden for ny teknologi, ergonomi og miljø. Vores konsulenter i marken har antennerne ude, aktiverer deres netværk og så skaffer vi tingene hjem. Brug MultiLine som den store kontaktflade, der stiller valgmuligheder til rådighed, som du ikke ville kunne skaffe på egen hånd. Overskueligt præsenteret og let tilgængeligt. Hvis du ønsker en grøn profil, tilbyder vi også råd og vejledning om valg af bæredygtige og miljøvenlige løsninger inden for eksempelvis emballage, kosmetik og rengøringsprodukter. Profilering gennem aktivt medspil Når vi siger, at vi gerne vil bidrage til din forretnings succes, så er det andet og mere end en formålserklæring. Hos MultiLine opfatter vi os som mere end en leverandør, og gennem vores konsulenter kan du hente med- og modspil, der bygger på mange års erfaring med at betjene virksomheder i mange brancher og i alle størrelser, private og offentlige. Vi indkøber, håndterer, pakker og leverer produkter fra et bredt sortiment til attraktive priser. Vi holder dig også gerne opdateret, når der er relevante nye produkter på markedet, du kan have gavn af. Lad os præsentere nyheder, kampagner og gode tilbud for dig. Eller gå skridtet videre og bestil varer med dit firmanavn og logo for ekstra profilering over for dine kunder. Brug vores fagfolk og produkter til at skaffe dig et forspring.

5 og give dig sikkerhed for dine indkøb Leveringssikkerhed, dokumentation og omhyggelig kontrol hører med til billedet, når du er kunde hos MultiLine. Vi går langt for hver eneste leverance. Som kunde hos MultiLine kan du være tryg ved, at dine varer bliver leveret til aftalt tid og på rette sted. Bestiller du inden klokken 12 på hverdage (klokken 11 på fredage), leverer vi til dig den følgende arbejdsdag. På vores distributionscenter kommer der leverancer fra hele verden. Vores netværk af leverandører ved præcis, hvordan tingene skal pakkes og afleveres hos os. Vi kontrollerer løbende, at producenter og leverandører opfylder vores krav til kvalitets- og sikkerhedsdokumentation. Det sker både lokalt og i f.eks. Shanghai, hvor vi har et indkøbskontor, der dækker Fjernøsten. Internt sørger vi for at arbejde omkostningsbevidst og omhyggeligt, så der ligger størst mulig effektivitet og kvalitet bag vores leverancer. Vi overvåger lagerbeholdning, markedsudvikling og aktuel efterspørgsel, så vi kan reagere hurtigt og sikre din leverance. Produkt- og fødevaresikkerhed Når det gælder produkter og fødevarer, findes der mange forskellige typer lovgivning, nationale bekendtgørelser samt EU forordninger og direktiver. Det er dit ansvar at have dokumentationen klar, hvis myndighederne forlanger det, men det kan være sin sag at holde sig opdateret på alle fronter. Hos MultiLine har vi en afdeling, der udelukkende arbejder med produktsikkerhed. Derfor kan du være tryg ved, at vores produkter, løsninger og ydelser altid opfylder de gældende krav til dokumentation og mærkning. Når du køber et produkt, stiller vi den nødvendige dokumentation til rådighed for dig i vores webshop eller via vores kundeservice. Vi kan også tilbyde vejledninger omkring indhold og brug af produkterne, så du ikke skal bruge interne ressourcer på at sikre, at du har de opdaterede oplysninger. Du skal bruge færre interne ressourcer på dokumentation og vejledninger, når du handler hos os.

6 Det er helt op til dig, hvordan du vil handle med os Du kan gøre som flere og flere handle online. Du kan også bestille direkte hos din konsulent eller kontakte kundeservice via telefon, fax eller .

7 Leverandør til kvalitetsbevidste kunder siden 1977 MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. MultiLines idégrundlag er at forenkle og skabe helhed i indkøb ved at tilbyde et totalkoncept. Vi indgår partnerskab med kunder og leverandører til fælles bedste. Sammen udvikler vi koncepter og løsninger, der opfylder kundens behov. MultiLine ser det nære marked og et tæt tilhørsforhold til vores danske kunder som helt afgørende. Gennem vores tilknytning til Bunzl har vi derudover et internationalt bagland og en ejer, der hører til de globale markedsledere. Det giver os gode handels- og samarbejdsaftaler. Fakta om MultiLine MultiLine A/S blev stiftet i 1977 Engelske Bunzl plc har ejet MultiLine siden 2003 Landsdækkende med afdelinger i Sorø og Randers 190 ansatte, heraf 55 salgskonsulenter Fakta om Bunzl ansatte på verdensplan Repræsenteret i 23 lande Omsætning på mere end kr. 40 milliarder Noteret på London Stock Exchange Miljø- og CSR-politik Vores mål er at reducere vores indvirkning på miljøet gennem løbende tiltag samt overholdelse af miljølovgivningen. Mange af vores produkter er f.eks. Svanemærket. Derudover arbejder vi målrettet på at have det sikreste og bedst mulige arbejdsmiljø samt bidrage til økonomisk, miljømæssig og social ansvarlighed over for kunder, leverandører og lokalsamfund. Vi vil være din foretrukne partner ved at tilbyde de bedste produkter, internationalt udsyn og daglig omtanke i vores arbejde.

8 Når der skal handles Kirkebjergvej 17 DK-4180 Sorø Tlf Fax Alsvej 14 DK-8940 Randers SV Tlf Fax Webshop: Tryksagen er produceret på MultiDesign Original White, der er FSC-certificeret og opfylder Svanemærkekravene.

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk Om os PaperlinX blev grundlagt i Holstebro i 1918, dengang under navnet Christian Christensen & Co., eller kort og godt: CC&CO. Vi har altid været en handelsvirksomhed med et meget bredt produktsortiment

Læs mere

Dine Leverandører AG har gjort det nemt for dig! - og NEJ det er ikke besværligt at skifte leverandører!

Dine Leverandører AG har gjort det nemt for dig! - og NEJ det er ikke besværligt at skifte leverandører! AGs samarbejdspartnere Dine Leverandører Som medlem i AG-netværket har du adgang til attraktive priser hos de leverandører som du har brug for som restauratør. På de følgende sider finder du alle leverandørerne,

Læs mere

VTK BYDER VELKOMMEN TIL EN REN VERDEN

VTK BYDER VELKOMMEN TIL EN REN VERDEN VTK BYDER VELKOMMEN TIL EN REN VERDEN VTK VIP SHOP - din portal til effektive indkøb, nyttige værktøjer og dokumentation Køb ind når det passer dig nemt, overskueligt og uden ventetid VTKs VIP Shop er

Læs mere

SCAN OFFICE DET RIGTIGE VALG, GANSKE ENKELT!

SCAN OFFICE DET RIGTIGE VALG, GANSKE ENKELT! SCAN OFFICE DET RIGTIGE VALG, GANSKE ENKELT! Scan Office er den største 100% danskejede kontorforsyning og den førende udbyder af kontormøbler, med en omsætning på mere end 500 mio. i regnskabsåret 12/13.

Læs mere

Det, du lige mangler siden Køb, når og hvordan det passer dig

Det, du lige mangler siden Køb, når og hvordan det passer dig in dk Det, du lige mangler siden 1969 Historien om os går tilbage til 1969, hvor den første butik åbnede i Aarhus. Redoffice Kontorsupermarked (tidligere ZAP-in Kontorsupermarked) har i dag otte butikker

Læs mere

Velkommen til vores verden en smartere måde at pakke på

Velkommen til vores verden en smartere måde at pakke på Velkommen til vores verden en smartere måde at pakke på Hvem er STOK Emballage? STOK Emballage blev etableret i 1978. STOK Emballage er en familieejet virksomhed og er placeret i Langeskov på Fyn, lige

Læs mere

Kvalitet og nemhed gør en forskel

Kvalitet og nemhed gør en forskel Kvalitet og nemhed gør en forskel RV Unique er din totalleverandør af hygiejne-, rengørings- og forbrugsartikler Engangsartikler Papir Værnemidler Rengøringsmidler Måtter Vores ekspertise er din tryghed

Læs mere

Her bliver dit brand til forretning

Her bliver dit brand til forretning Her bliver dit brand til forretning Velkommen GEMINI er specialist i brandede produkter Vores brandviden og omfattende sortiment styrker din virksomheds- og produktprofil, effektiviserer din markedsføring,

Læs mere

Vej & Park Centeret Det naturlige valg. En del af Ballerup Kommune. Smukke omgivelser -i sikre hænder

Vej & Park Centeret Det naturlige valg. En del af Ballerup Kommune. Smukke omgivelser -i sikre hænder Vej & Park Centeret Det naturlige valg En del af Ballerup Kommune Smukke omgivelser -i sikre hænder 09.05.08_V&PC_Image.indd 1 5/12/08 10:03:38 AM Vej & Park Centeret Hvad kan vi gøre for dig? Vi tager

Læs mere

VTK DIN TOTALLEVERANDØR. ...byder velkommen til en ren verden

VTK DIN TOTALLEVERANDØR. ...byder velkommen til en ren verden ENGANGS- & CATERING ARTIKLER AFFALDSSORTERING PLASTPOSER & SÆKKE AFTØRRINGSPAPIR HANDSKER & BESKYTTESESBEKLÆDNING ALT TIL RENGØRING SÆBE, CREME & DESINFEKTION VTK DIN TOTALLEVERANDØR...byder velkommen

Læs mere

KD GRUPPEN - en levende og attraktiv leverandør til det danske kontor og lager

KD GRUPPEN - en levende og attraktiv leverandør til det danske kontor og lager KD GRUPPEN - en levende og attraktiv leverandør til det danske kontor og lager Historien bag KD Gruppen KD Gruppen er en moderne og levende leverandør til det danske kontor og lager. Vi beskæftiger mere

Læs mere

Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER

Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER DEN GODE EJENDOMSHANDEL STARTER MED, AT DE RIGTIGE MENNESKER MØDES OG LIDT TIL Hos Nybolig Erhverv Odense tager vi rollen som mægler alvorligt. For det

Læs mere

MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING

MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING Om medlemskabet EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse med speciale

Læs mere

Leasing giver frihed også økonomisk

Leasing giver frihed også økonomisk Leasing giver frihed også økonomisk Pas godt på dine transportudgifter Der er økonomisk fornuft i at lease Det er en rigtig god ide at lease din virksomheds person- og varebiler. Leasing giver store økonomiske

Læs mere

TRANSPORT & LOGISTIK

TRANSPORT & LOGISTIK TRANSPORT & LOGISTIK Hos ALSO mestrer vi både at levere paller til et centrallager og enkelte pakker direkte til kunden i en webshop og hvis en vare er bestilt inden kl. 16.30 til levering i Danmark, sikrer

Læs mere

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI DIT BÆREDYGTIGE VASKERI BÆREDYGTIGE LØSNINGER Vi har fokus på bæredygtige løsninger. Vores produktionsanlæg er optimeret, tekstilerne er nøje udvalgt og vaskeprocessen skånsom og PH-neutral. Vi vil gerne

Læs mere

Produkter og rådgivning, der bringer dig til toppen!

Produkter og rådgivning, der bringer dig til toppen! Produkter og rådgivning, der bringer dig til toppen! Hvorfor vælge KJ? KJ tilbyder dig fordele, der kan måles direkte på din bundlinje: Rådgivning på højt teknisk niveau Korte svartider Leveringssikkerhed

Læs mere

BERNER SERVICES PARTNERSKAB TIL SUCCES

BERNER SERVICES PARTNERSKAB TIL SUCCES BERNER SERVICES PARTNERSKAB TIL SUCCES EXPERTS WITH PASSION 6500 medarbejdere. 60 000 artikler. International logistikkæde. Kort fortalt: En af Europas førende virksomheder inden for direkte salg til bygge-

Læs mere

Vi lever og brænder for faget. randører

Vi lever og brænder for faget. randører GROSSISTVAREVIRKSOMHED & DISTRIBUTØR Vi lever og brænder for faget samt sætter en stor ære i kundernes samarbejde med os. Vi stræber derfor vedholdende og dynamisk efter at opfylde vores kunders behov

Læs mere

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Christian Alstrup Adm. direktør Historien bag konfair a/s konfair a/s blev etableret i 1972 af Lise og Erik Alstrup i hjemmets staldbygninger ved Nøvling

Læs mere

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør...

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør... Siger det vi gør... Leverandør til sundhedssektoren siden 1964 1 1964-2009 45 år ERFARING Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S blev stiftet i 1964 og har siden været en betydende leverandør til

Læs mere

Dine Leverandører AG har gjort det nemt for dig! - og NEJ det er ikke besværligt at skifte leverandører!

Dine Leverandører AG har gjort det nemt for dig! - og NEJ det er ikke besværligt at skifte leverandører! AGs samarbejdspartnere Dine Leverandører Som medlem i AG-netværket har du adgang til attraktive priser hos de leverandører som du har brug for som restauratør. På de følgende sider finder du alle leverandørerne,

Læs mere

Passion for tømmerhandel

Passion for tømmerhandel år med byggeri Passion for tømmerhandel Det hele startede i 1974. Drivkraften var en passion for tømmerhandel for medejer Vagn Hansen. Stedet var Øster Jølby midt på Mors, og det blev begyndelsen på den

Læs mere

Vi vil være din fokuserede leverandør

Vi vil være din fokuserede leverandør Fusion og ny struktur hos din kontorforsyning og emballageleverandør Vi vil være din fokuserede leverandør OneCompany A/S Det handler om at fokusere - og blive dygtigere Både Redoffice I.K. og KD Gruppen

Læs mere

COMMUNICATION ON PROGRESS. FN Global Compact

COMMUNICATION ON PROGRESS. FN Global Compact COMMUNICATION ON PROGRESS FN Global Compact Rapport 2013 for D-S Sikkerhedsudstyr A/S Beskyttelse gennem viden og samarbejde Igennem snart tres år har D-S Sikkerhedsudstyr A/S, som totalleverandør af personlige

Læs mere

3 KONCEPTER ØGET AFSÆTNING I SMÅ OG MELLEMSTORE FØDEVAREVIRKSOMHEDER

3 KONCEPTER ØGET AFSÆTNING I SMÅ OG MELLEMSTORE FØDEVAREVIRKSOMHEDER 3 KONCEPTER ØGET AFSÆTNING I SMÅ OG MELLEMSTORE FØDEVAREVIRKSOMHEDER Med økonomisk opbakning fra EU s Regionalfond og Region Sjælland har CAPNOVA, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet taget temperaturen

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger.

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger. A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger www.alumeco.dk 100% fokus på aluminium Globalt samarbejde: Forberedt på vækst Faste kontaktpersoner: Skræddersyet organisation Sourcingpartner: Få fordel af

Læs mere

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information.

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information. EFG KUNDESERVICE Together we make it matter EFG kundeservice - gør det nemmere at være kunde. Vi lancerer nu en helt ny kundeservice og logistik model for hurtigere, klarere og bedre kommunikation. En

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

EFTERSKOLER UNIKT OG NYTÆNKT KONCEPT TIL EFTERSKOLER. Lokalt setup. Unikt koncept. Hurtig levering. Tæt samarbejde. God økonomi. Webshop.

EFTERSKOLER UNIKT OG NYTÆNKT KONCEPT TIL EFTERSKOLER. Lokalt setup. Unikt koncept. Hurtig levering. Tæt samarbejde. God økonomi. Webshop. EFTERSKOLER Unikt koncept Kvalitet God økonomi Hurtig levering Lokalt setup Webshop BRANDS UNIKT OG NYTÆNKT KONCEPT TIL EFTERSKOLER Tæt samarbejde Vi skræddersyr en løsning til netop jeres efterskole,

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en professionel produktionsvirksomhed beliggende

Læs mere

EFTERSKOLER. Lokalt setup. Unikt koncept. Hurtig levering. God økonomi. Tæt samarbejde. Webshop. Kvalitet BRANDS UNIKT OG NYTÆNKT EFTERSKOLE KONCEPT

EFTERSKOLER. Lokalt setup. Unikt koncept. Hurtig levering. God økonomi. Tæt samarbejde. Webshop. Kvalitet BRANDS UNIKT OG NYTÆNKT EFTERSKOLE KONCEPT EFTERSKOLER Unikt koncept Kvalitet God økonomi Hurtig levering Lokalt setup Webshop BRANDS UNIKT OG NYTÆNKT EFTERSKOLE KONCEPT Tæt samarbejde Vi skræddersyr en løsning til netop din efterskole, med udgangspunkt

Læs mere

NÅR DER SKAL HANDLES BORDDÆKNING

NÅR DER SKAL HANDLES BORDDÆKNING NÅR DER SKAL HANDLES BORDDÆKNING EFTERÅR 2019 NYHEDER & INSPIRATION 2 HANA 3 HANA 116904 Serviet, 3-lags 24 24 cm 20 50 stk. 116905 Serviet, 3-lags 33 33 cm 10 50 stk. 116906 Serviet, 3-lags 40 40 cm 4

Læs mere

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service.

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. JKS PROFILKATALOG Onlineshop Koncept Service Totalløsninger DANSK PRODUCENT Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. VELKOMMEN DIN TOTALLEVERANDØR

Læs mere

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service.

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. JKS PROFILKATALOG Onlineshop Koncept Service Totalløsninger DANSK PRODUCENT Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. VELKOMMEN Har du ren

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

DCH International Eksport af dansk knowhow

DCH International Eksport af dansk knowhow DCH International Eksport af dansk knowhow 364,4 DCH International Synergihuset Dannevirkevej 6 7000 Fredericia Danmark T: +45 64 81 26 00 F: +45 64 81 26 01 E: mail@dchi.dk W: dchi.dk CVR: 26088577 302,7

Læs mere

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen Din professionelle partner på Trykkeriaftalen Hvem er Bording? Bording er kendt i den grafiske branche for at levere høj kvalitet af standardvarer indenfor tryk og print. Med over 222 års erfaring, investerer

Læs mere

ODIN. eshop for IT-forhandlere

ODIN. eshop for IT-forhandlere ODIN eshop for IT-forhandlere Når vi snakker om løsninger indenfor IT branchen så er det svært at komme udenom Emini. Vi har arbejdet sammen med dem i flere år og for Scribona har vores webløsning været

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

Estate mæglerne Jakob brandstrup. Vi kender vejen INGOLF RASMUSSEN A/S. Estate mæglerne Jakob Brandstrup

Estate mæglerne Jakob brandstrup. Vi kender vejen INGOLF RASMUSSEN A/S. Estate mæglerne Jakob Brandstrup Estate mæglerne Jakob Brandstrup Estate mæglerne Jakob brandstrup din lokale ejendomsmægler Bystævnet 3 8520 Lystrup Tlf.: 8610 2828 Tak til vores samarbejdspartnere for jeres deltagelse i denne brochure

Læs mere

Flexibility for your business

Flexibility for your business Special Services Flexibility for your business Special Services... there s more to TNT There s more to TNT... TNT Express Special Services TNT Express Special Services tilbyder en række fleksible løsninger,

Læs mere

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe: IFS/BRC

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe: IFS/BRC Bureau Veritas Netværksgruppe: IFS/BRC Fødevaresikkerhed stiller krav til alle aktører i forsyningskæden, og netværksgruppen IFS/BRC er et samlingspunkt, hvor vi på kryds og tværs deler erfaringer, gode

Læs mere

[ en solid samarbejdspartner ]

[ en solid samarbejdspartner ] [ en solid samarbejdspartner ] [ landsdækkende ] Med 385 medarbejdere og en årsomsætning på kr. 680 mio. er Scan Office - CJC Gruppen den største kontorforsyning i Danmark. LOKALT REPRÆSENTERET BUTIKKER

Læs mere

IT-løsning til trælaster NAV. Timber

IT-løsning til trælaster NAV. Timber IT-løsning til trælaster NAV Timber NAV4Timber ny brancheløsning til trælasterne - udviklet på nyeste teknologi naturligvis! Umiddelbart efter frigivelsen af den spritnye Microsoft Dynamics NAV 2013 gik

Læs mere

Røsfeld A/S er Danmarks mest erfarne leverandør af alt indenfor kontorartikler, kontormøbler og tilhørende kontorservices. Denne brochure fortæller

Røsfeld A/S er Danmarks mest erfarne leverandør af alt indenfor kontorartikler, kontormøbler og tilhørende kontorservices. Denne brochure fortæller Røsfeld A/S er Danmarks mest erfarne leverandør af alt indenfor kontorartikler, kontormøbler og tilhørende kontorservices. Denne brochure fortæller lidt om, hvad vores kunder kan forvente af os, og hvordan

Læs mere

Resultat af brugertilfredshedsundersøgelsen på Staples april 2015

Resultat af brugertilfredshedsundersøgelsen på Staples april 2015 Tilfredshed med sortimentet Dækker sortimentet størstedelen af dit behov? Tilfredshed med kvaliteten Lever kvaliteten af produkterne op til dine forventninger? Tilfredshed med salgskonsulenten Benytter

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk!

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk! Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Dansk kvalitetshåndværk! Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

Unikt koncept. Lokalt setup. Hurtig levering. God økonomi. Tæt samarbejde. Webshop. Kvalitet UNIKT OG NYTÆNKT HÅNDBOLD KONCEPT BRANDS

Unikt koncept. Lokalt setup. Hurtig levering. God økonomi. Tæt samarbejde. Webshop. Kvalitet UNIKT OG NYTÆNKT HÅNDBOLD KONCEPT BRANDS H Å N D B O L D Unikt koncept Kvalitet God økonomi Hurtig levering UNIKT OG NYTÆNKT HÅNDBOLD KONCEPT Lokalt setup Webshop BRANDS Tæt samarbejde Vi skræddersyr en løsning til netop jeres håndboldklub, med

Læs mere

Flexi Element. den funktionelle kassedisk

Flexi Element. den funktionelle kassedisk den funktionelle kassedisk 2010 lever til fulde op til sit navn med en fleksibel indretning og opbygning samt anvendelsesmuligheder i vidt forskellige brancher. Kort sagt får du med en kassedisk, der præcis

Læs mere

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk Let at finde, udvælge og bestille online DK Finde 1. Find det hurtigere Optimeret søgning nedbryder dit valg jo flere detaljer du indtaster. Det giver dig mulighed for at søge på Sparex reservedelsnumre,

Læs mere

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring et b a k s m le d e m Om EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse

Læs mere

International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre

International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre Oktober 2014 Analysens indhold 1. Hovedkonklusioner 3 2. Introduktion til analysen 5 3. Markedet 9 4. Vækststrategier 12 5. Markedsudvikling

Læs mere

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op.

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Bliv butikselev hos AO Hos AO lærer du at sælge. Ikke hvad som helst. Men præcis det, kunden har brug for. Uanset om det

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

Facility Service med Remmer Depot. Hvordan du sparer. over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT

Facility Service med Remmer Depot. Hvordan du sparer. over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT Facility Service med Remmer Depot Hvordan du sparer over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT Det er ikke virksomhedens kontorartikler, der koster pengene. Det er arbejdet med at styre

Læs mere

WIP. Banebrydende enkelt. Tag springet til noget større, bedre og billigere

WIP. Banebrydende enkelt. Tag springet til noget større, bedre og billigere WIP DANSK ERHVERV FORSIKRING Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere UDFORDRINGEN Problemet I dag handler du alene men det giver dig hverken de bedste priser eller de bedste

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi Vand og Affald 2012 2016 Virksomhedsstrategi forord Vand og Affalds virksomhedsstrategi 2012 2016 er blevet til i samarbejde med virksomhedens medarbejdere, ledelse og bestyrelse. I løbet af 2011 er der

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Totalløsninger. i sygepleje og lægeartikler. Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik.

Totalløsninger. i sygepleje og lægeartikler. Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik. Totalløsninger i sygepleje og lægeartikler Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik. Procesoptimering Abena tilbyder kompetence på et højt niveau, hvilket afspejles

Læs mere

ABC Kantineautomater. Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk

ABC Kantineautomater. Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk ABC Kantineautomater Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk Velkommen til ABC ABC Kantineautomater har siden 2003 forhandlet og serviceret kvalitetsautomater til kantiner på virksomheder og institutioner.

Læs mere

Rengøring af hjælpemidler. - så er alt i orden!

Rengøring af hjælpemidler. - så er alt i orden! Rengøring af hjælpemidler - så er alt i orden! Spar tid, plads og penge på rengøring af hjælpemidler Lad SSG klare rengøringen af hjælpemidler. Så slipper du for besværet, sparer tid, plads og penge. Vores

Læs mere

Halsstrækkende grafisk design

Halsstrækkende grafisk design Halsstrækkende grafisk design Fokuser på de signaler, din grafiske identitet udsender til eksisterende og potentielle kunder. Generelt om Stormes Grafisk Stormes Grafisk er en lille og nærværende grafisk

Læs mere

Det er nemt. Håndværket til forskel. Den gode smag

Det er nemt. Håndværket til forskel. Den gode smag Det er nemt Med GO LOCAL s dedikerede producenter og deres dejlige varer på hylderne i din butik, bliver det nemt for dine kunder at fylde køkkenet derhjemme med udvalgte, lækre specialiteter. Med Smagen

Læs mere

GLOBAL OEM SALES MANAGER

GLOBAL OEM SALES MANAGER GLOBAL OEM SALES MANAGER MED SOLID ERFARING INDENFOR TEKNISK SALG WE INCREASE UPTIME AND EFFICIENCY IN THE REFRIGERATION INDUSTRY HB PRODUCTS HB PRODUCTS ER EN INTERNATIONALT ORIENTERET VIRKSOMHED, DER

Læs mere

Kaffe varmer på bundlinien

Kaffe varmer på bundlinien Kaffe varmer på bundlinien Fordele ved et samarbejde Mulighed for øget indtjening Mulighed for at dække flere behov hos kunden Bredt kaffesortiment noget for enhver smag Bredt tesortiment Bredt sortiment

Læs mere

SUCCES til dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

SUCCES til dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT SUCCES til dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT EN EINVIRKSOMHED UNTERNHEMEN AUF for dig ERFOLGSKURS. Siden grundlæggelsen for ca. 10 år siden, har GGM Gastro International GmbH skabt sig et navn i

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014)

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014) Performance : 4,10 (4,12) Importance : 4,25 (4,28) Respondenter : 91 (93) Organisation 3,87 (3,94) 5.0 Økonomi 4,06 (4,10) 4.5 4.0 3.5 Ledelse 4,34 (4,18) 3.0 Interessenter 3,94 (3,97) Afdeling/enhed 4,39

Læs mere

Brødrene Dahl Ved Benny Mikkelsen & Rasmus Skov

Brødrene Dahl Ved Benny Mikkelsen & Rasmus Skov Brødrene Dahl Ved Benny Mikkelsen & Rasmus Skov Saint-Gobain divisioner Omsætningsfordeling 2010 190 000 ansatte i 64 lande Innovative Materials (23%) Building Distribution (43%) High Performance Materials

Læs mere

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Skab værdi for din virksomhed med en arbejdsmiljøstrategi - med fokus på sunde og sikre medarbejdere. Det giver god økonomi Klare fordele ved at

Læs mere

Dig og de andre fordele

Dig og de andre fordele Indkøb med omtanke Skal vi passe på miljøet samm en? Dig, mig & miljøet Vi har alle et fælles ansvar for at passe på naturen, miljøet og ressourcerne, og derfor har vi udviklet konceptet Indkøb med omtanke.

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

Matthæusgade 16, 3.th Vesterbro

Matthæusgade 16, 3.th Vesterbro Matthæusgade 16, 3.th Vesterbro Stor hjørnestue Sag: 11301027 edc.dk EDC Poul Erik Bech Statsautoriserede ejendomsmæglere Valuarer MDE Nørre Voldgade 104-1358 København K. Tlf. 33307828-113@edc.dk Lys

Læs mere

Corporate Social Responsibility

Corporate Social Responsibility Corporate Social Responsibility Uddrag af artikel trykt i Corporate Social Responsibility. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger

Læs mere

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Historien bag konfair a/s konfair a/s blev etableret i 1972 af Lise og Erik Alstrup under navnet: KONF-AIR Miljøfiltre ApS. De første to år fremstillede

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

VÆRDI OG SAMFUNDSANSVAR. Vi hjælper virksomheden et skridt videre og styrker værdien af samfundsansvar

VÆRDI OG SAMFUNDSANSVAR. Vi hjælper virksomheden et skridt videre og styrker værdien af samfundsansvar VÆRDI OG SAMFUNDSANSVAR Vi hjælper virksomheden et skridt videre og styrker værdien af samfundsansvar Velkommen LC Consult hjælper med at tilpasse indsatsen for samfundsansvar. Vi tager altid udgangspunkt

Læs mere

Indkøbs- og udbudspolitik

Indkøbs- og udbudspolitik Indkøbs- og udbudspolitik 1 2 Forord Indkøbs- og udbudspolitikken fastlægger de overordnede rammer for indkøb og udbud i Randers Kommune. Politikken gælder dermed for hele Randers Kommune. Den er rettet

Læs mere

Velkommen til Solar Danmark!

Velkommen til Solar Danmark! Velkommen til Solar Danmark! Vores identitet: Vi stræber efter at forbedre vores kunders forretning En ledende nordeuropæisk sourcing- og servicevirksomhed primært indenfor El-, VVS- og vedvarende energi-teknologier

Læs mere

Best Match Wine Østre Boulevard Randers NØ Denmark EN DEL AF AMKA GRUPPEN

Best Match Wine Østre Boulevard Randers NØ Denmark EN DEL AF AMKA GRUPPEN Best Match Wine Østre Boulevard 29 8930 Randers NØ Denmark +45 40508747 cpe@bestmatchwine.dk EN DEL AF AMKA GRUPPEN BEST MATCH WINE STØRRELSE OG BREDDE Best Match Wine er en selvstændig faglig leverandør

Læs mere

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK DANA for dig og din virksomhed Det bedste valg for selvstændige DANA.DK 02 03 Når som helst, hvor som helst og med hvad som helst Det er svært at være noget for alle. Vi har valgt de selvstændige. DIG

Læs mere

EH SmartView: Se alle ricisi og muligheder

EH SmartView: Se alle ricisi og muligheder EH SmartView Euler Hermes Online EH SmartView: Se alle ricisi og muligheder www.eulerhermes.dk EH SmartView Overvåg risici og grib mulighederne, når de opstår I en usikker verden kræver det viden at beskytte

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Sverige

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Sverige Rose Holm A/S Vækststrategi Eksport til Sverige Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Vækststrategi? Hvor starter det? Eksport før strategi. Eksport efter strategi. Spørgsmål. Lidt tal og info Rose

Læs mere

DI s strategi. Et stærkere Danmark frem mod

DI s strategi. Et stærkere Danmark frem mod DI s strategi Et stærkere Danmark frem mod 2020 Forord Siden dannelsen af DI i 1992 har vi skabt et fællesskab, hvor både de allerstørste og de mange tusinde mindre og mellemstore virksomheder i Danmark

Læs mere

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Rose Holm A/S Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Udgangspunkt Hvorfra kommer viljen til automatisering? Hvorfor automatisering? Forudsætninger

Læs mere

QUICK GUIDE FOR INDUSTRIKUNDER Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen. Committed to your care

QUICK GUIDE FOR INDUSTRIKUNDER Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen. Committed to your care QUICK GUIDE FOR INDUSTRIKUNDER Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen Committed to your care Bestil via vores webshop Bestil via vores webshop Vi anbefaler dig, at bruge vores webshop www.mediqdanmark.dk

Læs mere

Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen

Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen QUICK GUIDE FOR Institutions- & plejehjemspersonale Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen Committed to your care Bestil via vores webshop Bestil via vores webshop Vi anbefaler dig, at

Læs mere

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS GØR DIN ARBEJDSPLADS STÆRKERE Medarbejderne er den vigtigste ressource, og med en god pensionsordning gør du din arbejdsplads stærkere. Du øger

Læs mere