OMNICAR SAM GENERELLE VILKÅR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OMNICAR SAM GENERELLE VILKÅR"

Transkript

1 OMNICAR SAM GENERELLE VILKÅR

2 GENERELLE VILKÅR FOR OMNICAR A/S SAM Indholdsfortegnelse 1 Anvendelsesområde Definitioner Ydelser Eksklusivitet Adgangsrettigheder Omnicars ansvar Levering af Ydelserne Yderligere services Opsigelse Gebyrer og betalinger Ansvar og begrænsninger for Kunden Anvendelse af data Rettigheder Erstatning og ansvarsbegrænsning Fortrolighed Databeskyttelse Statistik Overdragelse Lovvalg og værneting... 11

3 1 Anvendelsesområde 1.1 Disse generelle vilkår ( Generelle Vilkår ) udgør en integreret del af det til enhver tid gældende samlede aftalegrundlag mellem Leverandøren og Kunden. De Generelle Vilkår gælder således for enhver aftale, der er eller bliver indgået mellem Parterne, uanset på hvilket grundlag og på hvilket tidspunkt. 2 Definitioner 2.1 De nedenfor angivne definerede udtryk og begreber finder anvendelse for de Generelle Vilkår og enhver aftale, der er eller bliver indgået mellem Parterne, uanset om sådanne aftaler inkorporerer eller på anden vis integrerer eller direkte eller indirekte henviser til de Generelle Vilkår: Kunden betyder den juridiske eller fysiske person, som har indgået en aftale med Leverandøren om Leverandørens levering af Ydelser, uanset på hvilket grundlag og på hvilket tidspunkt denne aftale er indgået. Leverandøren betyder OmniCar A/S. Generelle Vilkår betyder disse generelle vilkår, som er gældende for OmniCar Service Agreement Manager System ( OmniCar SAM ). De Generelle Vilkår kan til enhver tid opdateres og ændres af Leverandøren ved Leverandørens skriftlige orientering til Kunden. Part betyder Leverandøren eller Kunden. Parterne betyder Leverandøren og Kunden. Ydelser(ne) betyder alle ydelser, som udtrykkeligt er specificeret i aftale(r)n(e) mellem Leverandøren og Kunden, og som Leverandøren derfor skal levere til Kunden i henhold til de(n) mellem Parterne indgåede aftale(r), herunder om Leverandørens levering af software, konsulentydelser, vedligeholdelse, support og/eller samtlige andre ydelser. 3 Ydelser 3.1 Leverandøren skal levere Ydelserne til Kunden i overensstemmelse med aftale(r)n(e) mellem Leverandøren og Kunden samt de Generelle Vilkår. Leverandørens levering af Ydelserne sker altid under forudsætning af Kundens betaling af samtlige vederlag, gebyrer, omkostninger og udgifter til Leverandøren, når disse forfalder til betaling. 3.2 Leverandøren er alene ansvarlig for egne Ydelser og dermed ikke for andre ydelser, herunder opgaver eller andre forpligtelser, som ikke udtrykkeligt og skriftligt er beskrevet i en aftale mellem Leverandøren og Kunden. Leverandøren er på ingen måde og kan på ingen måde gøres ansvarlig for Ydelser, herunder opgaver eller andre forpligtelser, der helt eller delvist skal leveres eller opfyldes af Kunden, Kundens andre kontrahenter og/eller tredjemand, herunder heller ikke tredjemand, som Leverandøren har kontraheret med.

4 4 Eksklusivitet 4.1 De(n) til enhver tid gældende aftale(r) mellem Leverandøren og Kunden er ikke eksklusiv(e). Leverandøren er til enhver tid berettiget til at tilbyde og indgå samarbejde om Leverandørens Ydelser, herunder software, til andre kunder i autobranchen, tilhørende brancher eller andet, der er i direkte eller indirekte konkurrence med Kunden eller en leverandør til Kunden. 5 Adgangsrettigheder 5.1 I henhold til vilkårene og betingelserne i de(n) til enhver tid gældende aftale(r) mellem Leverandøren og Kunden, herunder også enhver begrænsning af brug, tilbyder Leverandøren Kunden en ikke-eksklusiv ret til i løbet af aftale(r)n(e)s løbetid at få adgang til og bruge OmniCar SAM. Alle funktioner, der til enhver tid stilles til rådighed af Leverandøren som en del af den faktiske adgang til Omnicar SAM, anses for at være inden for omfanget af brugerfladen, der er afstemt med og betalt af Kunden. Adgangsrettigheder til Omnicar SAM kan udøves af enhver, der af Leverandøren er registreret som bruger. Brugernes rettigheder er underlagt følgende begrænsninger: Kunden eller en bruger må selv og må ikke give andre tilladelse til (i) På nogen måde at ændre eller modificere softwaren eller dokumentationen indeholdt i softwaren eller Ydelserne, og/eller (ii) På nogen måde at overdrage eller videresælge Ydelserne eller softwaren eller anvende Ydelserne/softwaren med det formål at overdrage eller videresælge disse. 6 Omnicars ansvar 6.1 Generelt ansvar Leverandøren skal gøre OmniCar SAM tilgængeligt for Kunden og til stadighed sørge for, at Kunden har adgang til Omnicar CRM. Enhver vedligeholdelse, ændring eller udvikling af Omnicar SAM skal testes af Leverandøren før levering til Kunden. Eventuelle fejl og lignende ved softwaren korrigeres af Leverandøren for Leverandørens regning. 6.2 Opdatering af softwaren Kunden er berettiget til, uden ekstra vederlag i forhold til hvad der er aftalt mellem Leverandøren og Kunden, at få adgang til alle fremtidige opgraderinger af softwaren. Leverandøren vil give Kunden adgang til sådanne opdateringer snarest muligt efter Leverandørens frigivelse af opdateringerne.

5 6.3 Moduler Softwaren kan af Leverandøren tilbydes som moduler. Leverandøren skal gøre samtlige de moduler, som Kunden har købt, tilgængelige for Kunden og til stadighed sørge for, at Kunden og brugerne har adgang til alle eksisterende og fremtidige moduler, som Kunden har købt. 6.4 Vedligeholdelse Leverandøren skal udføre vedligeholdelse og implementering af opgraderinger af softwaren på en måde, der forstyrrer leveringen af Ydelserne mindst muligt. Meddelelse om planlagt vedligeholdelse af softwaren, andre produkter, serviceydelser og lignende, herunder nedlukning af softwaren, vil af Leverandøren blive givet til Kunden pr. e- mail med mindst fireogtyve (24) timers varsel. Leverandøren har ret til at udføre ikke planlagt vedligeholdelse, herunder nedlukning af Ydelserne, uden forudgående varsel til Kunden, hvis dette er nødvendigt for at forhindre en fejl eller en anden ikke-kontrolleret afbrydelse af Ydelserne. Leverandøren skal snarest muligt underrette Kunden ved sådan uforudset vedligeholdelse. Leverandøren skal anvende alle rimelige bestræbelser på at sikre, at vedligeholdelse og opdateringer af softwaren foregår uden for normal kontortid. 6.5 Tredjemands fejl. Leverandøren kan ikke på nogen måde holdes eller gøres ansvarlig for Kundens manglende adgang til softwaren på grund af eventuelle fejl fra tredjemand, herunder fejl i tredjemands software, herunder også browserfejl, medmindre sådanne fejl direkte er forårsaget af Leverandøren og skyldes Leverandørens uagtsomhed eller anden lignende forsømmelse 6.6 Leverandørens fejl. Fejl fra Leverandørens side, herunder fra leverandører eller underleverandører, der er antaget af Leverandøren, og som denne hæfter for, skal korrigeres af Leverandøren uden nogen udgifter for Kunden. Korrektionerne skal ske snarest muligt 6.7 Support Leverandøren yder support til Kunden fra til CET, mandag til fredag, med undtagelse af danske helligdage. Supporten faktureres af Leverandøren til Kunden efter Leverandørens til enhver tid gældende standardtimepris, medmindre andet er fastsat i bilag 2.1. Supporten kan efter Leverandørens afgørelse foretages via telefon, , Skype eller anden chatteknologi, som til enhver tid fastsættes af Leverandøren.

6 7 Levering af Ydelserne 7.1 Softwaren betragtes som leveret af Leverandøren og tilgængelig, når softwaren kan tilgås af Kunden og brugerne. Fejl eller mangler ved Kundens IT-systemer eller lignende, der medfører, at softwaren ikke er tilgængelig for Kunden og brugerne, skal dog ikke medføre, at softwaren ikke skal betragtes som leveret. 7.2 I tilfælde af, at Ydelserne, herunder softwaren, ikke er tilgængelig på grund af en fejl eller mangel, for hvilken Leverandøren er ansvarlig, skal Leverandøren påbegynde afhjælpning af en sådan fejl eller mangel senest den følgende arbejdsdag efter at være blevet underrettet om fejlen eller manglen af Kunden. Alternativt er Leverandøren berettiget til efter Leverandørens bestemmelse - at påbegynde en Roll-back som anført i I tilfælde af at Leverandøren foretager en opdatering, hotfix eller lignende af Ydelserne/softwaren, som forårsager, at softwaren ikke er tilgængelig, skal Leverandøren iværksætte en roll-back af softwaren senest seks (6) timer efter at have modtaget besked om fejl fra Kunden. 7.4 Leverandørens mål er at opretholde en oppetid på softwaren på minimum 99,5 %, 24 timer i døgnet. 8 Yderligere services 8.1 Kunden kan til enhver tid anmode Leverandøren om at yde Kunden yderligere rådgivning og bistand, fx til videreudvikling af Ydelser/software, levering af ekstra software m.v. Sådan yderligere rådgivning og bistand er ligeledes underlagt de Generelle Vilkår. Vilkårene for Leverandørens levering af yderligere rådgivning og bistand, herunder oplysninger om og beskrivelse af sådanne ekstra Ydelser og omkostningerne herved, aftales direkte mellem Parterne i særskilt aftale. 8.2 Enhver vedligeholdelse, ændring og udvikling af softwaren skal testes af Leverandøren, før softwaren leveres, og eventuelle fejl skal rettes for Leverandørens regning. Dette gælder også, hvis vedligeholdelse / ændringer / udvikling forårsager fejl i systemet som helhed. 9 Opsigelse 9.1 Hver af Parterne er berettiget til at opsige aftale(r)n(e) mellem Parterne, enkeltvis eller samlet, ved at give tolv (12) måneders forudgående skriftligt varsel til den anden Part. 9.2 En Part kan opsige aftale(r)n(e) mellem Parterne øjeblikkeligt, enkeltvis eller samlet, hvis den anden Part væsentligt misligholder sine forpligtelser i henhold til aftale(r)n(e) mellem Parterne, og en sådan væsentlig misligholdelse ikke er berigtiget, senest femten (15) dage efter den misligholdende Parts modtagelse af skriftlig meddelelse fra den ikke-misligholdende Part. 9.3 En Part kan opsige aftale(r)n(e) mellem Parterne øjeblikkeligt, enkeltvis eller samlet, hvis den anden Part bliver insolvent, hvis der bliver indgivet en begæring om rekonstruktionsbehandling imod en Part, som opretholdes ud over tredive (30) dage, hvis en Part selv indgiver begæring om

7 rekonstruktionsbehandling, hvis der bliver indgivet en konkursbegæring imod en Part, som opretholdes ud over tredive (30) dage, hvis en Part bliver taget under konkursbehandling, eller hvis en Part ophører med driften af Partens virksomhed 10 Gebyrer og betalinger 10.1 Prissætningen for Kundens anvendelse af OmniCar SAM kan inkludere honorar til betalingsmodulleverandøren. af den til enhver tid af 10.2 Kunden er forpligtet til at sikre, at slutbrugeren foretager samtlige betalinger under Kundens aftale med slutbrugeren i nøje overensstemmelse med de vilkår og betingelser, som fastsættes af den til enhver tid af Leverandøren valgte betalingsmodulleverandør/betalingsgateway. Såfremt Leverandøren på et hvilket som helst tidspunkt under aftale(r)n(e) mellem Leverandøren og Kunden vælger at skifte betalingsmodulleverandør/betalingsgateway, som har andre vilkår og betingelser i forhold til den hidtidige betalingsmodulleverandør/betalingsgateway, er Kunden forpligtet til at ændre Kundens aftale med slutbrugeren i overensstemmelse med sådanne nye vilkår og betingelser Såfremt kunden vælger at yde rabatter, betalingsfri perioder eller andet i forhold til slutbrugeren, har dette ingen indflydelse på det gebyr, som Leverandøren er berettiget til i henhold til aftale(r)n(e) mellem Leverandøren og Kunden Alle priser, honorarer m.v. i aftale(r)n(e) mellem Parterne er ekskl. moms, medmindre andet udtrykkeligt fremgår Leverandøren er berettiget til, uden godkendelse fra Kunden, at justere prissætningen for OmniCar SAM, såfremt der sker ændringer i omkostningerne til betalingsudbyderen Leverandøren er berettiget til, med et skriftligt varsel svarende til opsigelsesfristen, at lade de aftalte priser i samtlige aftaler mellem Parterne pristalsregulere med den procentuelle stigning i nettoprisindekset fra året før varslingsåret til varslingsåret Den til enhver tid af Leverandøren valgte leverandør af betalingsmodulet til OmniCar SAM kan til enhver tid kræve, at der i aftaleforholdet mellem Kunden og slutbrugeren indgår specifikke formuleringer, skrivelser og/eller lignende, der har til formål at regulere betalinger i slutbrugerforholdet. Kunden har pligt til snarest muligt efter modtagelse af meddelelse herom, enten fra Leverandøren eller fra leverandøren af betalingsmodulet, at foranledige aftalen mellem Kunden og slutbrugeren ændret i overensstemmelse hermed. 11 Ansvar og begrænsninger for Kunden 11.1 Kunden kan bruge softwaren og er alene berettiget til at bruge softwaren som anført i aftale(r)n(e) mellem Parterne suppleret med de Generelle Vilkår Kun brugere, der er godkendt af Kunden, er berettiget til at bruge softwaren, og de er forpligtet til at bruge softwaren i overensstemmelse med aftale(r)n(e) mellem Parterne. Kunden er forpligtet til at sørge for, at de brugere, som Kunden godkender, og som får adgang til af bruge softwaren, gøres bekendt med de dele af aftale(r)n(e) mellem Parterne og de

8 Generelle Vilkår, som har betydning for brugernes anvendelse af softwaren. Sådanne brugere er berettiget til at få adgang til softwaren og til at modtage logins og lignende fra Kunden Leverandøren er ikke på nogen måde ansvarlig for og kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler forårsaget af Kunden, en bruger eller en uautoriseret tredjepart vedrørende brug af Ydelserne/softwaren. 12 Anvendelse af data 12.1 Leverandøren anerkender og accepterer, at det i forholdet mellem Leverandøren og Kunden er Kunden, der ejer rettighederne, uden begrænsning, til alt indhold og materiale, som softwaren anvendes i forbindelse med. Alle sådanne data opbevares af Omnicar SAM (softwaren) på vegne af Kunden. På anmodning, og under alle omstændigheder når og hvis kundeforholdet i henhold til aftale(r)n(e) mellem Parterne ophører og Ydelserne stopper med at blive leveret, udleverer Leverandøren en kopi til Kunden af alle Kundens data på et medium, der aftales mellem Parterne og uden beregning for Kunden. Ved Kundens modtagelse af sådanne data vil Leverandøren snarest muligt slette alle disse data i Leverandørens systemer Leverandørens behandlingstid, herunder adgang til og sletning af kundedata m.v., fastsættes efter gensidig aftale mellem Leverandøren og Kunden. 13 Rettigheder 13.1 Immaterielle rettigheder Leverandøren er indehaver af og bevarer stedse den fulde ejendomsret til alle ophavsrettigheder og beslægtede rettigheder, herunder eventuelle patenter, brugsmodeller, varemærker, servicemærker, firmanavne, topografirettigheder, designrettigheder, rettigheder til databaser, domænenavne, knowhow, forretningshemmeligheder, alle programmer, ansøgninger om en immateriel rettighed, uanset om en sådan kan registreres i noget land, samt alle rettigheder og beskyttelser af lignende art eller med tilsvarende eller lignende virkning overalt i verden med hensyn til den software/de Ydelser, der leveres af Leverandøren til Kunden under aftale(r)n(e) mellem Parterne og de Generelle Vilkår Tredjemands immaterielle rettigheder Leverandøren indestår for, at bestemmelserne i Ydelserne, herunder den påtænkte anvendelse af softwaren, ikke krænker tredjemands rettigheder, herunder ophavsret og patenter.

9 14 Erstatning og ansvarsbegrænsning 14.1 Med undtagelse af de begrænsninger, der er fastsat i aftale(r)n(e) mellem Parterne og de Generelle Vilkår, skal Parterne kunne ifalde ansvar i henhold til de almindelige regler i dansk ret med følgende undtagelser: I. Ingen af Parterne kan ifalde ansvar overfor den anden Part eller tredjemand for nogen form for indirekte tab, herunder driftstab, mistet produktion, manglende brug, tabte kontrakter, tab af fortjeneste, eller for enhver anden lignende konsekvens. II. Leverandørens ansvar overfor Kunden eller tredjemand for fejl og mangler ved Leverandørens ydelser kan pr. årsbasis maksimalt udgøre det samlede beløb, som Leverandøren har modtaget under aftale(r)n(e) med Kunden det seneste år fra fejlen/manglens indtræden En Parts ansvar i henhold til aftale(r)n(e) mellem Parterne skal ophøre, medmindre et krav under Parternes aftale(r) er gjort gældende inden rimelig tid efter, at en Part har fået eller burde have fået kendskab til de(t) forhold eller de(n) omstændighed(er), der giver anledning til kravet, og under alle omstændigheder senest en (1) måned efter, at opsigelsen af aftale(r)n(e) mellem Parterne er kommet til den anden Parts kendskab De ansvarsbegrænsninger, der fremgår af aftale(r)n(e) mellem Parterne, gælder ikke for og skal ikke kunne påberåbes af en Part, hvis den pågældende Part har misligholdt aftale(r)n(e) mellem Parterne ved grov uagtsomhed eller forsæt, eller har gjort sig skyldig i svig eller andre tilsvarende bevidste handlinger med relation til aftale(r)n(e) mellem Parterne Leverandøren er ikke ansvarlig for forhold, som Kunden er ansvarlig for. Bortset fra serveren gælder dette især for Kundens forpligtelser til at overholde gældende love og regler på området, herunder reglerne for opbevaring og håndtering af personoplysninger i Danmark og andre lande Leverandøren kan ikke gøres ansvarlig for internetforbindelsen fra Kunden til Leverandørens server Leverandøren kan ikke gøres ansvarlig for afbrydelser i Kundens dataindsamling, lagring eller generering af rapporter, som skyldes firewalls eller andre sikkerhedssystemer, der begrænser, forhindrer eller blokerer data og lignende transmissioner via internettet mellem Leverandørens server og Kunden eller nogen af Kundens brugere Hverken Leverandøren eller Kunden kan gøres ansvarlig af den anden Part eller af tredjemand for forhold, der ligger uden for Partens kontrol, herunder (IT-)virusangreb, hacking, internet og infrastrukturopdeling, brand, terror, intern strejke og lockout, og som den pågældende Part ikke kunne have forudset, undgået eller overvundet. 15 Fortrolighed 15.1 Hver af Parterne skal hemmeligholde alle oplysninger, som en Part har modtaget af/om den anden Part, eller som er udviklet af den anden Part i henhold til aftale(r)n(e) mellem Parterne. Parterne må ikke videregive sådanne oplysninger til nogen tredjemand bortset fra til

10 offentlige myndigheder, forudsat at en sådan videregivelse af oplysninger er nødvendig. Parterne må alene anvende oplysninger fra/om den anden Part til formål, der er i overensstemmelse med de rettigheder og forpligtelser, der følger af aftale(r)n(e) mellem Parterne og de Generelle Vilkår Ovennævnte finder ikke anvendelse i tilfælde af information, som er; I. Kendt i offentligheden på tidspunktet for offentliggørelsen. II. Lovligt tilgængelig for den oplysende Part fra kilder uafhængigt af den anden Part. III. Udviklet uafhængigt af eller på vegne af den oplysende Part uden brug af oplysninger modtaget i.h.t. aftale(r)n(e) mellem Parterne Forpligtelserne i.h.t. dette punkt 15 til at hemmeligholde oplysninger og begrænse brugen af sådanne oplysninger er tidsbegrænset. 16 Databeskyttelse 16.1 Personoplysninger, der behandles i medfør af aftale(r)n(e) mellem Parterne, tilhører udelukkende Kunden Uanset punkt 16.1 er Leverandøren ansvarlig for behandling af personoplysninger og andre oplysninger, der er nødvendige for adgangen til softwaren i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning Leverandøren må kun behandle personoplysninger på vegne af og under instruktion fra Kunden, der fungerer som databehandler, som defineret i den til enhver tid gældende persondatalovgivning, p.t. lov nr. 429 af 31. maj 2000 om behandling af personoplysninger med senere ændringer samt beslægtet EU-lovgivning, der finder direkte anvendelse i Danmark For underleverancer til en tredjemand af alle eller en del af de Ydelser, der leveres af Leverandøren til Kunden i henhold til aftale(r)n(e) mellem Parterne og de Generelle Vilkår, skal Leverandøren indhente forudgående udtrykkelig, skriftlig tilladelse fra Kunden 16.5 Leverandøren skal gennemføre og opretholde de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, tab eller ændring, uautoriseret videregivelse eller misbrug eller anden ulovlig (data)behandling. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, brug af backup-teknologier, spejlede diske og teknologi eller software til beskyttelse mod virusangreb, skadelige koder eller tilsvarende, programmer eller software. Sikkerhedskopier af alle data, der leveres til Leverandøren af Kunden, vil blive foretaget af Leverandøren hver dag mellem CET og CET den følgende dag Leverandøren forpligter sig til at træffe alle rimelige foranstaltninger, der er nødvendige for at varetage sikkerheden for de personoplysninger, som Leverandøren har adgang til, i i.h.t aftale(r)n(e) mellem Parterne.

11 16.7 På anmodning skal OmniCar give Kunden tilstrækkelige oplysninger til, at Kunden kan sikre, at sikkerhedsforanstaltningerne er blevet gennemført. 17 Statistik 17.1 Leverandøren er berettiget til i hele Kundens kundebase, når som helst og på hvilken som helst måde, at trække statistik til brug for markedsindsigt, herunder til brug i markedsføringsøjemed. 18 Overdragelse 18.1 Leverandøren har ret til, når som helst og uanset vilkårene, at overdrage samtlige Leverandørens rettigheder og forpligtelser i henhold til aftale(r)n(e) mellem Parterne til tredjemand uden samtykke fra Kunden og eventuelle andre parter i aftale(r)n(e) mellem Parterne. 19 Lovvalg og værneting 19.1 Samtlige aftaler mellem Parterne, såvel nuværende som fremtidige, samt de Generelle Vilkår, er underlagt og skal fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Danmark, bortset fra de danske Lovvalgsregler Enhver tvist, ethvert krav eller lignende, der udspringer af eller har forbindelse med aftale(r)n(e) mellem Parterne og/eller de Generelle Vilkår, og som ikke kan bilægges mindeligt mellem Parterne, skal indbringes for Københavns Byret som det mellem Parterne aftalte værneting. Omnicar A/S Sankt Annæ Plads København K CVR nr

1.2 Betingelserne gælder fra den 1. januar 2015 og erstatter alle tidligere betingelser for anvendelse af Services.

1.2 Betingelserne gælder fra den 1. januar 2015 og erstatter alle tidligere betingelser for anvendelse af Services. Abonnementsbetingelser for brug af Toolpack -Online Services 1. Anvendelse og gyldighed 1.1 Disse betingelser ( Betingelserne ) for anvendelse af Toolpack Online Services ( Services ) gælder for enhver

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden.

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. Aftalens omfang 1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. 1.2 Personoplysninger, der behandles af Leverandøren,

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS DATABEHANDLERAFTALE General aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: ZISPA ApS Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er ZISPA s generelle databehandler aftale til den indgåede samhandelsaftale

Læs mere

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger:

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger: Nærværende forretningsbetingelser er gældende for alle produkter og ydelser leveret af Oxygen A/S (herefter kaldet "Oxygen") til Kunden, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne. Det accepterede

Læs mere

Standard Vilkår. 1. Formål og omfang. 2. Beskrivelse af løsningerne. 3. Særligt om applikationer og web-services. 4. Særligt om Abonnement

Standard Vilkår. 1. Formål og omfang. 2. Beskrivelse af løsningerne. 3. Særligt om applikationer og web-services. 4. Særligt om Abonnement Standard Vilkår 1. Formål og omfang Disse Vilkår fastlægger rammerne for (Ingenium Golf) levering af Applikationer og Web-Services til Kunder, samt dertil knyttede abonnementer. Vilkårene kan udelukkende

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

Bilag A Databehandleraftale pr

Bilag A Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (Beierholms kunde) indgåelse af aftale om levering af finansielle ydelser, som beskrevet i samarbejdsaftale, foretager Databehandleren (Beierholm)

Læs mere

Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS

Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS I forbindelse med de nationale databeskyttelsesregler for personoplysninger samt Europa- Parlamentets og Europarådets

Læs mere

Bilag til kunder (herefter Dataansvarlige), som har indgået aftale med Dansk Løn Service ApS

Bilag til kunder (herefter Dataansvarlige), som har indgået aftale med Dansk Løn Service ApS Side: 1 DATABEHANDLERAFTALE Bilag til kunder (herefter Dataansvarlige), som har indgået aftale med Dansk Løn Service ApS 1. Baggrund 1.1 Den Dataansvarlige er den juridiske enhed/kunde som har indgået

Læs mere

Aftale omkring behandling af persondata.

Aftale omkring behandling af persondata. Databehandleraftale Aftale omkring behandling af persondata. Aftalen Denne databehandleraftale er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig) og ApS (Databehandler), og er gældende

Læs mere

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.:

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: Abonnementsaftale om håndtering af data i ClinicCare 1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: 1. Lagring og opbevaring af

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 Udarbejdet af: Jansson Gruppen A/S på vegne af: Jansson EL A/S, CVR nr.: 73 28 93 19 Jansson Alarm A/S, CVR nr.: 74 78

Læs mere

Bilag B Databehandleraftale pr

Bilag B Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (s kunde) indgåelse af aftale om levering af ydelser, som beskrevet i Aftalen, foretager Databehandleren () behandling af personoplysninger,

Læs mere

LønAdministration Sverige

LønAdministration Sverige LønAdministration Sverige Regler Gældende fra 1. august 2015 1. Hvad er LønAdministration Sverige? LønAdministration Sverige er en ydelse, hvor Bluegarden på grundlag af oplysninger fra kunden foretager

Læs mere

! Databehandleraftale

! Databehandleraftale ! Databehandleraftale Indledning 1.1. Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer Pensopay APS CVR-nr. 36410876 (databehandleren) og Kunden (den Dataansvarlige

Læs mere

Bilag 1. Semler IT A/S GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER

Bilag 1. Semler IT A/S GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER Semler IT A/S GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER Version 1.0 Den 17. maj 2006 GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER 1 ANVENDELSESOMRÅDE 1.1 Disse Generelle Vilkår og Betingelser gælder for alle Semler IT A/S' leverancer,

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53.

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53. DATABEHANDLERAFTALE indgået mellem [Kunde] (den Dataansvarlige ) og Sandgrav Solutions ApS CVR: 30 81 47 46 Granbakken 53 3400 Hillerød ( Databehandleren ) Den Dataansvarlige og Databehandleren kaldes

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren)

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren) KONTRAKT mellem Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: 19716406 (i det følgende kaldet leverandøren) og Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej

Læs mere

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Denne databehandleraftale (Aftale) er indgået mellem Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa (Kommunen) Dataansvarlig og Leverandør Adresse Postnummer CVR nr.: (Leverandøren)

Læs mere

PARSEPORT DATABEHANDLERAFTALE

PARSEPORT DATABEHANDLERAFTALE 2018 PARSEPORT DATABEHANDLERAFTALE PARSEPORT; Databehandleraftale V. 2.0 28/08/2018 1 DATABEHANDLERAFTALE indgået mellem Indtast virksomhed CVR-nr.: Indtast CVR-nr Indtast adresse Indtast postnummer og

Læs mere

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.:

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: Abonnementsaftale om håndtering af data i ClinicCare Udgave Januar 2016 Der er krav om at klinikken har en databehandler hos den leverandør der lagre klinikkens data. Dvs. at hvis man har en udgave af

Læs mere

Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten.

Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten. CERTA S FORRETNINGSBETINGELSER Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten. Opdraget CERTA s opdrag omfatter bistand i forbindelse med sikkerhedsmæssige

Læs mere

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING AFTALE - TOTALRÅDGIVNING MELLEM OG ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER TOTALRÅDGIVER INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. BAGGRUND...3 2. DEFINITIONER...3 3. AFTALEGRUNDLAG...4 4. YDELSERNE...5 5. VEDERLAG...5 6. MISLIGHOLDELSE...6

Læs mere

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål og omfang... 5 2. Databehandlers opgave... 5 3. Instruks... 5 4. Brug af ekstern Databehandler eller underleverandør... 5 5. Behandling i udlandet...

Læs mere

Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig )

Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og Steuermann ApS Flæsketorvet 68 1711 København V CVR. nr. 35809422 (i det følgende betegnet Databehandler ) (herefter samlet

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE PARTER: Virksomhed: CVR: Adresse: Postnummer: (i det følgende benævnt KUNDEN)

DATABEHANDLERAFTALE PARTER: Virksomhed: CVR: Adresse: Postnummer: (i det følgende benævnt KUNDEN) DATABEHANDLERAFTALE PARTER: Virksomhed: CVR: Adresse: Postnummer: By: (i det følgende benævnt KUNDEN) MICO ApS CVR 29220646 Bådehavnsgade 42 2450 København SV (i det følgende benævnt MICO) INDLEDNING Nærværende

Læs mere

Bilag X Databehandleraftale

Bilag X Databehandleraftale Bilag X Databehandleraftale 1 Anvendelsesområde og omfang 1.1 KUNDEN er dataansvarlig for de personoplysninger, som MICO behandler på vegne af KUNDEN i henhold til Aftalen. MICO er databehandler. KUNDEN

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indga ede samtykke mellem kunden (Dataansvarlig) og GSGroup Esbjerg (Databehandler)

Læs mere

Curanet A/S Databehandleraftale. Version: (herefter samlet benævnt "Parterne" og hver for sig "Part")

Curanet A/S Databehandleraftale. Version: (herefter samlet benævnt Parterne og hver for sig Part) DATABEHANDLERAFTALE Databehandleraftalen foreligger mellem Åstvej 10, B 7190 Billund CVR. nr. 30 56 13 17 (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og Curanet A/S Højvangen 4 8660 Skanderborg CVR. nr. 29

Læs mere

Abonnementsaftale for INNOMATE HR

Abonnementsaftale for INNOMATE HR Abonnementsaftale for INNOMATE HR Dette er en aftale vedrørende abonnement på et eller flere INNOMATE HR-moduler leveret som SaaS (Software-as-a-Service), samt de hermed forbundne ydelser fra INNOMATE

Læs mere

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner.

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner. 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Mobilize Me s, CVR-nummer 34208077, ( Virksomheden ) salg og levering af serviceydelser

Læs mere

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt.

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt. B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y - P O R T A L E N Gældende fra den 8. maj 2017 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København MobilePay-portalen (i det følgende kaldet portalen ) giver

Læs mere

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE:

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE: Kundeaftale DENNE AFTALE er indgået den 20 mellem: Midtjysk Markedsføring, Kompagnistræde 2, 1.sal,, 35287582 og [indsæt navn], [indsæt registreret adresse], [indsæt CVR-nummer] PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR]

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR] DATABEHANDLERAFTALE Mellem [KUNDE] og [LEVERANDØR] Der er den [dato] indgået følgende databehandleraftale ("Aftalen") mellem: (A) (B) [VIRKSOMHEDEN], [ADRESSE] et selskab registreret under CVR-nr. [ ]

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1.0 Anvendelsesområde 1.1 Disse generelle aftalevilkår finder anvendelse på enhver aftale mellem SiteLoom ApS og en kunde om levering af konsulentydelser, abonnementsydelser og andre

Læs mere

CC GROUP DENMARK Databehandleraftale Kunde Version: (herefter samlet benævnt "Parterne" og hver for sig "Part")

CC GROUP DENMARK Databehandleraftale Kunde Version: (herefter samlet benævnt Parterne og hver for sig Part) DATABEHANDLERAFTALE Aftalen foreligger mellem Adresse Post nr. og By CVR. nr. xx xx xx xx (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og CC GROUP DENMARK Møllebugtvej 5 7000 Fredericia Att: CVR. nr. 27415032

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med EPEA

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde 1. Gyldighed 1.1 Dette dokument, benævnt Databehandlingsvilkår, beskriver de vilkår Damgaard-Jensen

Læs mere

DanDomain A/S Databehandleraftale. Version: (herefter samlet benævnt "Parterne" og hver for sig "Part")

DanDomain A/S Databehandleraftale. Version: (herefter samlet benævnt Parterne og hver for sig Part) DATABEHANDLERAFTALE Databehandleraftalen foreligger mellem Vilhelm Thomsens plads 1 8900 Randers CVR. nr. 35 58 90 31 (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og DanDomain A/S Normansvej 1 8920 Randers

Læs mere

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R 24-01-2018 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

Databehandlingsaftale

Databehandlingsaftale Databehandlingsaftale Dataansvarlig: Kunde lokaliseret inden for EU (den dataansvarlige ) og Databehandler: Europæisk repræsentant Virksomhed: ONE.COM (B-one FZ-LLC) One.com A/S Reg.nr. Reg.nr. 19.958

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Omsorgsbemanding

DATABEHANDLERAFTALE. Omsorgsbemanding DATABEHANDLERAFTALE Omsorgsbemanding Nærværende databehandleraftale er indgået mellem Omsorgsbemanding, via Manningsmart IVS (CVR-nr.: 40217231) og brugeren af Omsorgsbemanding. Partnerne omtales i nærværende

Læs mere

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører 1. Aftale og aftaleparter 1.1 Disse forretningsbetingelser gælder for de bogførings-, rådgivnings-, og regnskabsmæssige assistanceydelser, som Ødegård ApS leverer til Kunden. 1.2 Kundeaftalen mellem Kunden

Læs mere

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS 1. Generelt Disse abonnementsbetingelser gælder for datatjenesten "Internet via satellit" herefter kaldet tjenesten leveret af Astra / Eutelsat og distribueret

Læs mere

Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab

Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab 1. Anvendelse og gyldighed A. Nærværende forretningsbetingelser er gældende for enhver ydelse fra Patriotisk Selskab, medmindre betingelserne er fraveget ved

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

Abonnementsvilkår for Workpilot

Abonnementsvilkår for Workpilot Abonnementsvilkår for Workpilot 1. ACCEPT AF ABONNEMENT OG VILKÅR 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) tiltrædes ved at afkrydse Jeg har læst og accepterer abonnementsvilkår på bestillingsformularen,

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Betingelserne gælder for alle aftaler om Nordjysk Regnskab, CVR-nr. 27404332,

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

1.1. Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden.

1.1. Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. Der indgås hermed følgende databehandleraftale ("Aftalen") mellem "Kunden"og MemberLink Aps (som driver Rokort.dk), Stenager 2, 6400 Sønderborg CVR 33381638 ("Leverandøren"), der samlet benævnes "Parterne"

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE

DATABEHANDLERAFTALE DATABEHANDLERAFTALE 24-05-2018 21-07-2019 n foreligger mellem Indtast Mr. Beef.dk kunde ApS Adresse Vingevej 6 Post 6950 nr. Ringkøbing og By CVR. nr. 40536035 xx xx xx xx (i det følgende betegnet Dataansvarlig

Læs mere

KONSULENTAFTALE. mellem [LEVERANDØREN] DANMARKS MILJØPORTAL

KONSULENTAFTALE. mellem [LEVERANDØREN] DANMARKS MILJØPORTAL KONSULENTAFTALE mellem [LEVERANDØREN] og DANMARKS MILJØPORTAL INDHOLDSFORTEGNELSE 1 AFTALENS FORMÅL... 4 2 OPGAVEN... 4 3 LEVERANDØRENS KONSULENTER... 4 4 UDSKIFTNING AF LEVERANDØRENS MEDARBEJDERE... 5

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale (Aftale) mellem Oktober 2014 Sagsnr. 013928-0190 cen/dla Databehandleraftale Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem Fredericia Kommune Gothersgade 20 7000 Frdericia CVR-nr.: 69116418 ("Kommunen")

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen 1. Indledning Disse generelle betingelser finder anvendelse såfremt der ikke er aftalt andre betingelser i den

Læs mere

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE INDLEVELSE SKABER UDVIKLING TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE WWW.BDO.DK KONSULENTAFTALE VEDR. PROJEKT: Gennemgang af forudsætninger og beregninger til skolestrukturrapportens bilag I Vurdering af økonomisk

Læs mere

Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab

Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab Mellem [Navn, adresse, telefonnummer, cpr/cvr. nr.] Herefter Part A og [Navn, adresse, telefonnummer, cpr/cvr. nr.] Herefter Part B indgås dags dato følgende

Læs mere

Aftalen kan i aftaleperioden opsiges af Parterne med 1 måneders varsel til udløbet af en måned.

Aftalen kan i aftaleperioden opsiges af Parterne med 1 måneders varsel til udløbet af en måned. KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen 5. Kontor Økonomi- og Resultater AFTALE Mellem Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Bernstorffsgade 17 1592 København

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. ("Aftalen") om Databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den Dataansvarlige.

DATABEHANDLERAFTALE. (Aftalen) om Databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den Dataansvarlige. Databehandleraftale Rev. 1.0 [Navn på dataansvarlig] CVR-nr.: [CVR-nr.] [Adresse] [Land] ("den Dataansvarlige") og Motus A/S CVR-nr.: 14145486 Svanemøllevej 65 2900 Hellerup Danmark ("Databehandleren")

Læs mere

Databehandleraftale. Mellem. Webdomain CVR (herefter "Databehandleren")

Databehandleraftale. Mellem. Webdomain CVR (herefter Databehandleren) Databehandleraftale Mellem Webdomain CVR 21548995 (herefter "Databehandleren") og CVR 39708914 flex-job.dk IVS Kundenummer 171742 (herefter den "Dataansvarlige") er der indgået nedenstående databehandleraftale

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Mellem: Kunden (herefter Den Dataansvarlige ) atriumweb A/S (herefter Databehandleren ) CVR-nr Dalsagervej Egå

DATABEHANDLERAFTALE. Mellem: Kunden (herefter Den Dataansvarlige ) atriumweb A/S (herefter Databehandleren ) CVR-nr Dalsagervej Egå DATABEHANDLERAFTALE - pr. den 23/05/2018 Mellem: Kunden (herefter Den Dataansvarlige ) og atriumweb A/S (herefter Databehandleren ) CVR-nr. 33957300 Dalsagervej 25 8250 Egå 1. Baggrund og formål 1.1. Parterne

Læs mere

RÅDGIVERAFTALE OM ADGANG TIL match-online.dk

RÅDGIVERAFTALE OM ADGANG TIL match-online.dk 28.11.2011 RÅDGIVERAFTALE OM ADGANG TIL match-online.dk mellem [Navn på rådgiver] [Adresse] (Herefter benævnt Rådgiver ) - tilsluttet match-online.dk gennem (..Hovedrådgivernavnet..) og Foreningen match-online.dk

Læs mere

Generelle betingelser for hosting. Resource it ApS. 1. oktober 2008

Generelle betingelser for hosting. Resource it ApS. 1. oktober 2008 Generelle betingelser for hosting Resource it ApS 1. oktober 2008 RESOURCE IT, ØSTER ALLÉ 6, 9530 STØVRING, TELEFON 69 80 80 69 1. ANVENDELSE... 1 2. LEVERANDØRENS HOSTINGYDELSER OG HOSTINGPRISER... 1

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE Side 1/9 Aftale om databehandling mellem Kunden og Leverandøren Side 2/9 Vejledning: [Dette bilag kan ikke ændres af tilbudsgiver. Bilaget udgør således i sin helhed et mindstekrav

Læs mere

Surftown A/S. Regionsgolf-Danmark DATABEHANDLERAFTALE. Databehandleraftalen foreligger mellem. Regionsgolf-Danmark.

Surftown A/S. Regionsgolf-Danmark DATABEHANDLERAFTALE. Databehandleraftalen foreligger mellem. Regionsgolf-Danmark. Surftown A/S Regionsgolf-Danmark 08-05-2018 DATABEHANDLERAFTALE Databehandleraftalen foreligger mellem Regionsgolf-Danmark Michael Hansen Søndermarkvej, 60 4200 Slagelse CVR. nr. 34759316 (i det følgende

Læs mere

Databehandleraftale

Databehandleraftale Databehandleraftale 25.04.2018 DATABEHANDLERAFTALE Aftalen foreligger mellem Navn (Dataansvarlig) Adresse By og Graungaard Solution Aps (Databehandler) Lykkesholm 2 2690 Karlslunde CVR. nr. 36738367 Ovennævnte

Læs mere

Forretningsbetingelser - Trade conditions

Forretningsbetingelser - Trade conditions Forretningsbetingelser - Trade conditions Forretningsbetingelser Gældende pr. 13.06.2005 Firma oplysninger WB Electronics ApS Langelandsvej 1a 7400 Herning Danmark Telefon +45 96264520 Fax +45 96264409

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med Routes,

Læs mere

3. Dokumentation Deloitte stiller brugerdokumentation til ectrl-løsningen til rådighed for Kunden.

3. Dokumentation Deloitte stiller brugerdokumentation til ectrl-løsningen til rådighed for Kunden. Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Generelle vilkår 1. Anvendelsesområde

Læs mere

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og hastetillæg... 4 Hastetillæg... 4 Ændring af aftalen...

Læs mere

Forretningsbetingelser. for brugen af

Forretningsbetingelser. for brugen af Forretningsbetingelser for brugen af Forretningsbetingelser De nedenstående forretningsbetingelser er til enhver tid gældende for kundens brug af IT-systemer leveret af Siteloom Contracts ApS (fremover

Læs mere

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1. Generelt Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1.1. Nærværende aftale er gældende for enhver aftale indgået med WEXO. Kunden accepterer ved aftalens indgåelse samtlige betingelser beskrevet i dette

Læs mere

Software udvikling & Web udvikling

Software udvikling & Web udvikling Software udvikling & Web udvikling Udarbejdet af: MS Elektronik & Data Rev. 1.1 2002 1. Systemets omfang 1.1 (i det efterfølgende "MSE") giver hermed brugeren en ikkeoverdragelig og ikke-eksklusiv brugsret

Læs mere

Abonnementsvilkår gældende fra og med 25. maj 2018

Abonnementsvilkår gældende fra og med 25. maj 2018 Abonnementsvilkår gældende fra og med 25. maj 2018 1. Aftalegrundlag 1.1 Nærværende generelle abonnementsvilkår (herefter benævnt "Vilkår") fastsætter de nærmere Vilkår for Skolevisioner ApS', CVR-nr.

Læs mere

Handelsbetingelser Gældende per 21/

Handelsbetingelser Gældende per 21/ Handelsbetingelser Gældende per 21/04-2016 1. Generelt 1.1. Nærværende aftale er gældende for enhver aftale indgået med WEXO. Kunden accepterer ved aftalens indgåelse samtlige betingelser beskrevet i dette

Læs mere

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR Your-IT ApS almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Your-IT ApS, CVR-nummer

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG 1. Anvendelse... 2 2. Indgåelse... 2 3. Fuldmagt... 2 4. Forpligtelser... 2 5. Priser... 3 6. Leveringsbetingelser... 3 7. Betalingsbetingelser... 3

Læs mere

Den Dataansvarlige og Databehandleren benævnes herefter samlet "Parter" og hver for sig "Part".

Den Dataansvarlige og Databehandleren benævnes herefter samlet Parter og hver for sig Part. DATABEHANDLERAFTALE mellem KUNDEN (som defineret i punkt 2 nedenfor) (den "Dataansvarlige") og TECHEM DANMARK A/S CVR-nr. 29 41 69 82 Trindsøvej 7 A-B 8000 Aarhus C ("Databehandleren") Den Dataansvarlige

Læs mere

Kontraktbilag 3. Databehandleraftale

Kontraktbilag 3. Databehandleraftale Kontraktbilag 3 Databehandleraftale 1. DATABEHANDLERAFTALENS OMFANG OG FORMÅL Formålet med behandlingen af personoplysninger er overordnet set at drive en iværksætterpilotordning som nærmere fastlagt i

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR INDLEDNING Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden) og Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

Databehandler aftale Bilag til Aftale om MemberLink

Databehandler aftale Bilag til Aftale om MemberLink Denne databehandleraftale er et bilag til den mellem Parterne indgåede Aftale om MemberLink ( Aftalen om MemberLink ) og udgør en integreret del deraf jf. Aftalen om MemberLinks bestemmelser vedrørende

Læs mere

BILAG A: DATABEHANDLERAFTALE ( AFTALEN ) 1 AFTALENS OMFANG 2 BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER INDHOLDSFORTEGNELSE. Version 1.1 af 25.

BILAG A: DATABEHANDLERAFTALE ( AFTALEN ) 1 AFTALENS OMFANG 2 BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER INDHOLDSFORTEGNELSE. Version 1.1 af 25. BILAG A: DATABEHANDLERAFTALE ( AFTALEN ) Version 1.1 af 25. september 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 AFTALENS OMFANG 2 BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER 3 KRAV TIL CONFERENCE MANAGER A/S 4 KRAV TIL KONFERENCEAFHOLDER

Læs mere

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Om Specialistuddannelse.dk Specialistuddannelse.dk stiler efter at hjælpe danske psykologer med at holde styr på deres efteruddannelse

Læs mere

[Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] [Navn på kontaktperson] [ ] [Phone number] PSUPPORT.DK ApS. Plantagevej 51, 3460 Birkerød.

[Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] [Navn på kontaktperson] [ ] [Phone number] PSUPPORT.DK ApS. Plantagevej 51, 3460 Birkerød. Databehandleraftale Imellem Dataansvarlig: [Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] Kontaktperson: [Navn på kontaktperson] [email] [Phone number] og Databehandler: PSUPPORT.DK ApS Plantagevej

Læs mere

Concept Data a/s CVR nr Almindelige salgs- og leveringsbetingelser:

Concept Data a/s CVR nr Almindelige salgs- og leveringsbetingelser: Concept Data a/s CVR nr. 14918876 - Almindelige salgs- og leveringsbetingelser: 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler om Concept Data a/s, CVR-nummer

Læs mere

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26.

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26. J.nr.: 8915980 VFN/KRM Kontrakt om mellem Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) og [ ] (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København

Læs mere

IT-KONSULENTAFTALE. mellem [LEVERANDØREN] DANMARKS MILJØPORTAL

IT-KONSULENTAFTALE. mellem [LEVERANDØREN] DANMARKS MILJØPORTAL IT-KONSULENTAFTALE mellem [LEVERANDØREN] og DANMARKS MILJØPORTAL INDHOLDSFORTEGNELSE 1 AFTALENS FORMÅL... 4 2 AFTALENS DEFINITIONER... 4 3 OPGAVEN... 4 4 LEVERANDØRENS KONSULENTER... 5 5 UDSKIFTNING AF

Læs mere

BETINGELSER FOR MOBILEPAY-PORTALEN

BETINGELSER FOR MOBILEPAY-PORTALEN BETINGELSER FOR MOBILEPAY-PORTALEN Gældende fra den 1. januar 2018 MobilePay-portalen (i det følgende kaldet Portalen ) giver virksomheden mulighed for at administrere sine MobilePay-løsninger, når de

Læs mere

Databehandleraftale INDHOLDSFORTEGNELSE

Databehandleraftale INDHOLDSFORTEGNELSE Databehandleraftale INDHOLDSFORTEGNELSE 1. BAGGRUND OG FORMÅL 2. OMFANG 3. VARIGHED 4. DATABEHANDLERNS FORPLIGTELSER 5. DEN DATAANSVARLIGES FORPLIGTELSER 6. UNDERDATABEHANDLERE 7. TREDJELANDE OG INTERNATIONALE

Læs mere

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge.

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge. J. nr. 670-37406 CLJ/TL Licensaftale Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem E-mail: Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge agro@lokalrevision.dk Tlf: 5657 9400 CPR/CVR. nr.:

Læs mere