KMK Klubnyt Nyt fra klubben august 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KMK Klubnyt Nyt fra klubben august 2017"

Transkript

1 KMK Klubnyt Nyt fra klubben august 2017 Der var 8 medlemmer fremmødt denne aften til en ny spændende aften med særdeles god mad, kørsel med tog og ikke mindst snak om modeljernbane og andre gode historier. En flaske gammel dansk, hvad gør vi med den? Den er nok for gammel, så ikke engang Jørgen Madsen vil tage en tår af den. Så hælder vi den ud, men vi venter til Jørgen er tilbage, så får han fornøjelsen. Jan er godt i gang med at få overblik over de forskellige numre, som er blevet tildelt vores telefoner i de forskellige rum. Modeljernbane er ikke bare tog, men en masse andre praktiske ting, ligesom i virkelighedens verden på de danske statsbaner. Jan fik overblik over telefonnumrene i de forskellige rum, som blev printet ud for opsætning ved telefonerne. Sammen med Rune fik de løst de sidste knaster i telefonsystemet ind til rum 7. Derefter gik Rune i gang med at støvsuge skinnerne i de forskellige rum. Rune er nok vores nye serviceassistent inden for rengøringen. Så pas på Flemming, du har fået en konkurrent. Bent puslede med test af dekoder til styring af servomotorer til sporskifter. Han havde udarbejdet en vejledning, så andre kunne programmere nye adresser og impulstid til dekoderen. Hvad han ikke fortalte var, at han havde tænkt sig at teste medlemmernes evner til at forstå vejledningen og prøve at programmere via brug af Uhlenbrocks Intellibox. Uha, hvilke skumle planer for os stakkels medlemmer.

2 Knud havde fremstillet et antal flotte grantræer, der vil pynte på landskabet i rum 3. Bemærk, at der også er et træ, der er gået ud. Flot arbejde. Først blev Henrik sendt til test, derefter LT (der klarede sig rigtig godt), så Jan og afsluttende med Rune. Det kostede sved, blod og tårer fra medlemmerne, men Bent var hård og ubønhørlig for piv, bare kom videre! Hver gang blev vejledningen forbedret, så når feriefolkene fra Slagelse kommer tilbage, bliver det deres tur. Vi andre vil stå omkring og følge deres indsats med tilråb og jubel. Vi har bestået. Witzel havde flere gode sager med til landskabsbygning og fremstilling af træer med løv. Det glædede Henrik, der kan fortsætte sit arbejde som skovarbejder. Henrik fik limet mere løv på træerne ved Sukkerkøbing, så nu begynder det at ligne noget. Når de næste par træer er færdige, står der nok andre træer og venter til landskabet i rum 3. Bare klø på. Klubbens servicemedarbejder i fuld gang med at støvsuge skinner. Lever helt op til miljøkrav med høreværn, knæbeskyttere og godt lys til arbejdet. Der har vi andre nok lidt at lære. Flot Rune! Knud havde været aktiv på hjemmefronten og fremstillet et større antal grantræer, som vi kan plante på landskabet i rum 3. Flot fremstillet og i forskellige farver. Knud havde overtaget madlavningen denne aften og hvilke overraskelser, vi blev udsat for. Efter en god omgang røg i køkkenet fra ovnen, hvor der blev luftet ud, kunne Knud fortsætte sit forehavende med anretninger. Det var i sandhed en grand menu vores chef cèlèbritè havde sat sammen: Anmeldelse: Entrèe: Moules gratine avec des champignon serve au coquille d'huître et du pain fromage. Plat principal: Venaison de cerfs rouges accompagnè avec des cales de pommes de terre et sauce superior et salade de concombre a la maison. Le Chef havde komponeret en sart forret af gratinerede muslinger, som serveredes i store østersskaller med lidt ost hen over. Det første

3 indtryk i munden bar præg af velsaltede muslinger, men dette indtryk fortog sig hurtigt efterladende et behageligt indtryk af hav på tungen, fint ledsaget af gratineringen. Hovedretten var kølle fra kronvildt, rosa stegt og udskåret i gode skiver til den sultne gæst. God smag, men alligevel en næsten forsigtig entree, af vildt, som føltes behagelig i mundhulen. Kartoffelbådene kunne med fordel have været produceret hjemme, men erstatningen bekom de fleste vel. Agurkesalaten bar godt præg af modning: Maturation des Concombres var perfekt! Le Chef monsieur Knûd får: 5 kokkehuer ud af seks mulige. Knûd's restaurant, vores lokale Noma, tildeles hermed to Michelinstjerner. Efter denne luksusmiddag, gik turen tilbage til test af kørsel mellem rum 1 og 4, både med og uden skinnerensevogne. Det endte da også grueligt galt, idet kørestrømmen til rum 3 forsvandt efter flere kørsler. Bent tog sig til håret (han har ikke meget tilbage) og konstaterede tørt "Så er boosteren gået sig en tur" Hvor gik den hen? Nå, Bent vil undersøge mulighederne for at fremskaffe diverse komponenter til et par nye boostere fra Haakon hos Litra.dk, så alle boostere bliver ens i alle rum. Bent vil selv lodde dimserne sammen. Vi håber, han når det inden beboerdagen. Uha. Bent har stillet sit torturapparat op til test af medlemmernes evner udi den digitale verden med programmering og tilslutninger. Det ser kompliceret ud. Stakkels medlemmer, der skal udsættes for dette apparatur. Der er vist også noget med, at der kan sendes 220V til fingerklemmen, hvis ikke medlemmerne følger instrukserne. Til højre ses fingerklemmen, som medlemmet skal stikke fingeren i. Hvem bliver det første medlem til mandomsprøven? Kun de stærkeste overlever. Det er her, vi sorterer de svage fra! Hvilke evner denne mand besidder. Næste gang vil Knud sammen med Witzel stå for servering af lammekølle (Gigot fritee). Hvis det fortsætter, varer det ikke længe inden medlemmerne triller rundt. Men om 14 dage kommer Martin tilbage, så bliver der igen sat skik på menuen med grøntsager og salat til. Efter Henrik er det LT's tur. Henrik blev det første offer, idet han har et vist kendskab til den sort boks i midten, der kaldes en Intelliboks, som han også har til sit eget anlæg. Den skal anvendes til test af medlemmernes intelligens. Bent morer sig ved eksamensbordet. Tag en småkage, det beroliger nerverne. Det hører med, at LT klarede sig utrolig godt med en meget fin tilgang til problemstillingen. Det var sørme godt gjort! (Når jeg nu selv kan skrive det).

4 Først stilles der en række spørgsmål fra Bent, som der skal svares rigtigt på, inden fingrene slippes løs på tastaturet. Læs først vejledningen kære LT. Knud følger interessant forløbet. Hvorfor har Knud forklæde på? Det er da en mærkelig klub, vi er medlem af. Her så vi lidt af Knuds mere feminine sider eller var det Grand Chef in action? Både Knud og Bent er forbløffede over LT's omfattende viden på området.?

5 Ser du LT, når du trykker på den røde knap, så skal servoen skifte retning, hvis du har programmeret rigtigt. Hvis du har lavet fejl kommer der stød og røg op af dekoderen. Bagved gemmer Jan sig under forhænget. Han skal ikke nyde noget med al det elektronik og stød.

6 Hvad var det, du sagde, jeg skulle trykke på Bent??? Læs vejledningen først og følg så vejledningen. (Eller har eksaminanden og censor en disput?)

7 Næ, nu virker det eller har LT fået et rap over fingrene? Servoen kører, men er det i den rigtige retning og hvor meget må vingen slå ud på servoen? Dekoderen kan programmeres med impulstid på f.eks. 20 eller 50? Ja, det er spændende hvilken karakter, som Bent vil give til LT. (Jo, det blev til et flot 12- tal til LT.)

8 Nå Jan. Du slap ikke. Bent har taget vejledningen, og Jan må fumle lidt i blinde med taster og ledninger. Fingrene op på bordet Jan. Eksamenssnyd??

9 Så er det Runes tur. Ser du Rune. Her skal du holde fingrene væk. Men læs vejledningen og følg den. Så ser vi, om du kan klare testen eller må gå om næste gang.

10 Rune læser på lektien. Hvorfor skal jeg rodes ind i det her? Er det ikke nok med at jeg skal støvsuge, gøre rent og samle roebanens lokomotiver? Sådan er det at være klubbens yngste mand - Rune! Bent skynder sig ud af køkkenet. Er det Rune ved dekoderne, der har fået dem til at ryge, eller har han rodet eller fået fingrene i maskinen, når han skal teste programmeringen? Hvad er det Knud? Der er røg i køkkenet? Hvad laver du? Det ser spændende ud Knud - hvad består ingredienserne af? Det er vist noget med muslinger.

11 Så er forretten klar. Herlig servering og meget velsmagende. Alt imens står hovedretten og syder og er klar til servering. Kartoffelbåde med en herlig rødvinssovs til. Så kan I bare gå ombord i sagerne kære medlemmer. Tænk ikke så meget på muslingerne, bare spis dem. Kølle af krondyr, som Knud er i gang med at skære skiver af. Dyret er både skudt og parteret af Knud.

12 Så er der kød på bordet eller bankekød til de slemme drenge, som Arnold ville sige. Så skal der tælles penge. Rune har sat sig til uvarslet kasseeftersyn. Kan det virkelig passe med pengene til denne lækre middag? Der stikker nok noget under. Hvad skal man sige til denne herlige middag? Lidt tænksomt ser de ud. Er det en madklub, vi er blevet medlemmer af? Måske vi skal have et indlæg i klubnyt med mad anmeldelser? (Se teksten). Uha. Bent og Rune ser betænkelige ud. Er det noget med en 0-ledning, eller er der for mange ledninger? Det er nok noget med for mange skjulte spor.

13 Hyggeklubben for pensionisterne med en enkelt undtagelse. Der bliver fortalt mange artige historier, som dog ikke skal med i klubnyt. Nu kan man snart ikke se Madsens huse for bare træer. Skråningen skal nok have efter sået græs. Det ser lidt bart ud nogle steder. Den kommunale gartner vil blive tilkaldt. Slut! Henrik fik blade på flere træer. Så skal der lidt grus ved ishuset og et par bænke, så er det et hyggeligt sted.

Der lægges spor og Martin er tilbage

Der lægges spor og Martin er tilbage KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 01.11. 2017. Der lægges spor og Martin er tilbage Tja... Sporene hænger lidt og der mangler at blive lagt nye spor bagved. Så er det blevet efterår og bladene falder af

Læs mere

06. september Knud pakker ud og gør klar til aftensmaden. Hvad mon han har i sin taske af gode sager? Det ser spændende ud.

06. september Knud pakker ud og gør klar til aftensmaden. Hvad mon han har i sin taske af gode sager? Det ser spændende ud. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 06. september 2017 Så var det igen tid til klubmøde og at få frembragt et referat fra aftenens forløb. Henrik var på ferie sidste onsdag og havde pænt anmodet nogle af

Læs mere

09. august Uha, uha. Uhyret kar klonet sig og er nu dukket op hjemme på Henriks anlæg. Hvem mon bliver det næste offer?

09. august Uha, uha. Uhyret kar klonet sig og er nu dukket op hjemme på Henriks anlæg. Hvem mon bliver det næste offer? 09. august 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned 2017 Endnu engang var der flot fremmøde denne dag. Henk og Jan var i fuld gang med opdatering af pc'erne og får klargjort pc til rum 4. Bent, Jørgen,

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned august 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned august 2017 2. august 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned 2017 Der var fremmødt 12 medlemmer samt Witzel, hvilket endnu engang er flot, her hvor sommeren så småt er ved at gå hæld, og vi er kommet ind i august

Læs mere

KMK Klubnyt, Nye medlemmer.

KMK Klubnyt, Nye medlemmer. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i maj måned 2017 Henk havde indkøbt lidt elektronik til udbygning af klubbens trådløse anlæg, så vi kan tilgå computerne via håndholdte enheder. Men undervejs skete der noget

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 14.06. 2017. Der var fremmødt 10 medlemmer denne aften. Senere på aftenen sneg Witzel sig ind for at besøge os. Han havde et lille udvalg af egenproducerede

Læs mere

18. september Flemming tegner og fortæller, alt imens at Jørgen arbejder ihærdigt på bovporten til Storebæltsfærgen.

18. september Flemming tegner og fortæller, alt imens at Jørgen arbejder ihærdigt på bovporten til Storebæltsfærgen. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 18. september 2017 hårdt for hænderne for både Rune og Jørgen, når de skulle fjerne de skjulte spor i rum 3. Hønsenettet, der danner grundlag for landskabet, har mange

Læs mere

25. september Klubben har besøg

25. september Klubben har besøg KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 25. september 2017 Klubben har besøg Der var ferie og afbud fra medlemmernes side, så der var kun fremmødt 6 medlemmer. Men i stedet fik vi besøg af Torben Ziegler og 3

Læs mere

KMK Klubnyt fra

KMK Klubnyt fra KMK Klubnyt fra 08.08.2018 Trods det varme vejr både ude og inde, var der fremmødt 11 medlemmer denne aften. Bent og Rune hyggede sig i rum 4, Fjordby med at få trukket ledninger og byttet om på diverse

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 15. november 2017 Så blev det atter tid til at mødes i modelbane klubben i Ølby. Der var afbud fra et par stykker, herunder kokken Martin, der lå med en forkølelse. Bare

Læs mere

Opstillingssporene fortsætter ind til rum 5, snart kommer der også spor foroven fra lokalbanen i rum 3.

Opstillingssporene fortsætter ind til rum 5, snart kommer der også spor foroven fra lokalbanen i rum 3. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 07.06. 2017. Flemming havde fået lidt problemer med sin flotte Volvo, så Madsen måtte træde til og sørge for transporten af Flemming og Martin fra Slagelse

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 21.06. 2017. Jan og Bent var allerede mødt, da Knud og Henrik kom. Jan gik rundt og målte på sporhøjderne i rum 3 og tænkte, om der måske kunne arbejdes på

Læs mere

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde.

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 10.01.2018 Ledninger og bestyrelsesmøde Så blev det atter tid til at mødes, og forhåbenligt blev vi ikke mødt med vand i kælderen. Nej, der var sat et antal varmeblæsere

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 15.08.2018 Der var mødt 9 medlemmer, som kløede på for at blive klar til beboerdagen den 23.09.2018. Rune kæmpede med pc'en, der styrer anlægget, og forbinder med pc'erne i de andre rum. Den

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 Sporplaner og nedrivning!

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 Sporplaner og nedrivning! KMK Klubnyt Sporplaner og nedrivning! Nyt fra klubben 2017 22. november 2017 Der var et godt fremmøde på 10 medlemmer. Eftermiddagen blev indledt med en diskussion om sporplanerne for rum 7. Her var et

Læs mere

13. september Det ser godt ud. Vi er næsten klar til at begynde at bygge anlæg.

13. september Det ser godt ud. Vi er næsten klar til at begynde at bygge anlæg. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 13. september 2017 Akrobatiske øvelser i klubben 11 medlemmer var mødt frem i klubben. Der var dømt akrobatiske øvelser denne aften med diverse kravle og ligge på siden

Læs mere

Juleafslutning

Juleafslutning Juleafslutning KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 20.12.2017 Til årets sidste klubaktivitet var fremmødt 10 medlemmer. Desværre var Michel blevet indlagt samme dag efter et par besvimelsesanfald tidligere

Læs mere

Så er der lagt ballast på flere hovedspor i rum 3. Det ligner meget virkeligheden bedømt ud fra næste billede.

Så er der lagt ballast på flere hovedspor i rum 3. Det ligner meget virkeligheden bedømt ud fra næste billede. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 27.06.2018 Aftenen forløb fredeligt med 9 medlemmer, der søgte indenfor i de mere kølige lokaler. I rum 7 blev pladerne savet ud efter papirskinnerne. Selve Hr. Hule, kvalitetschefen,

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 04. oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner Henrik havde indkaldt til byggemøde, med opfølgning på sidste uges byggemøde om principperne for revision af klubbens

Læs mere

Testkørsel og uhyret fra dybet

Testkørsel og uhyret fra dybet KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 26.06. 2017. Testkørsel og uhyret fra dybet På nær Ole, Henk og Per var alle fremmødt til klubaftenen. Aftenens primære opgave var testkørsel mellem rum 1

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad knuz

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad knuz KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 17.01.2018 Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad Denne aften kom der 7 medlemmer samt Witzel med træ og mad. Slagelsefolkene havde meldt afbud pga. Flemming skulle

Læs mere

Trods højsæson for sommerferie, var der fremmødt 10 medlemmer, hvilket er flot og viser stor interesse for klubbens aktiviteter og sociale samvær.

Trods højsæson for sommerferie, var der fremmødt 10 medlemmer, hvilket er flot og viser stor interesse for klubbens aktiviteter og sociale samvær. 19. juli 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juli måned 2017 Trods højsæson for sommerferie, var der fremmødt 10 medlemmer, hvilket er flot og viser stor interesse for klubbens aktiviteter og sociale samvær.

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Kirkebyggeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Kirkebyggeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 14.03.2018. Kirkebyggeri Det var en aften med "blot" 6 fremmødte medlemmer. Nogle kom sent og andre gik tidligt. I ugens løb havde Jørgen igen været nede i klubben fra tidlig

Læs mere

Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018

Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018 Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018 v/henrik Donby og LT Det var en aften med 8 fremmødte til de sidste anstrengelser inden beboerdagen på søndag den 23. september. Jan havde desværre stadig problemer

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 03.01. 2018 Først ønskes alle læserne et godt og lykkebringende nytår. Håber det har været fornøjeligt at følge livet i klubben Mosebanen gennem 2017. Vi agter at fortsætte

Læs mere

Bare se at komme i gang kære flyttemænd LT og Henrik. Ingen mad, førend det er flyttet.

Bare se at komme i gang kære flyttemænd LT og Henrik. Ingen mad, førend det er flyttet. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 06.12.2017 Så var det første møde efter julefrokosten. Medlemmerne så meget friske ud og gik i gang med aktiviteterne i de forskellige rum, efterhånden som de dukkede op.

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Generalforsamling

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Generalforsamling KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 10.02.2018. Generalforsamling Så oprandt dagen for den årlige generalforsamling, hvortil der var mødt 12 medlemmer, og den forløb uden dramatik. Formand og sekretær blev genvalgt.

Læs mere

Klubnyt fra 19. december 2018

Klubnyt fra 19. december 2018 Klubnyt fra 19. december 2018 Der var så det sidste klubmøde i 2018. Der var mødt 9 medlemmer denne aften, hvor der var afbud fra Michel og Witzel. Rune var tilbage og i fuld sving med montering af sportavle

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Runde former.

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Runde former. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 21.02.2018. Runde former. I ugens løb havde Jørgen, Bent og Rune arbejdet videre med baldakin og anlægsrammen i rum 7. Det begynder at tage form. Denne onsdag var der 10 medlemmer

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 07.03.2018. Fint fremmøde med 12 medlemmer i sne og slud, der gik til sagen endnu engang med at få bygget rammerne til et flot anlæg. Der blev arbejdet videre med baldakinen

Læs mere

Nedenfor er billeder fra julefrokosten.

Nedenfor er billeder fra julefrokosten. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017»Julefrokosten«02.12.2017 Så oprandt den store dag i klubben med årets julefrokost. De fleste havde pyntet sig op til denne begivenhed, hvor der ikke skal arbejdes med anlæg.

Læs mere

Klubnyt fra 09. januar 2019

Klubnyt fra 09. januar 2019 Klubnyt fra 09. januar 2019 Først ønskes alle læserne godt nytår 2019. Til årets første klubmøde var der fremmødt 10 medlemmer i ædruelig tilstand! Der var god gang i den aftalte nytårsrengøring i køkken,

Læs mere

Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn.

Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 05.07. 2017. Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn. Alt imens, kæmper Martin med klumper i maden. Det skal vist nok blive

Læs mere

Klubnyt fra 26. september 2018

Klubnyt fra 26. september 2018 Klubnyt fra 26. september 2018 v/henrik Donby og LT Det var første klubmøde efter beboerdagen med opfølgning på oplevelserne. Der var fremmødt 9 medlemmer, idet Flemming var kommet tilbage efter sin meget,

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 Onsdag var der gang i klubben. Bent og Rune loddede ledninger på sportavlen til rum 7. De var næsten ikke til at komme i kontakt med i deres dybe koncentration. Spisetid

Læs mere

Så blev noget af væggen farvet blåt, men der er ikke mere maling.

Så blev noget af væggen farvet blåt, men der er ikke mere maling. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 14.02.2018. Flemming Dam viser sin R946 Endnu engang var der stor aktivitet i klubben, hvor der var mødt 10 medlemmer. Den gode Witzel var kommet med sin trailer fyldt med

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 11.07.2018. I går aftes til klubmøde var de sædvanlige 9 medlemmer mødt op minus formanden, som havde valgt at tage på ferie. Aftenen forløb ret begivenhedsløst, hvor alle

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 04.07.2018 Fremmødet var på beskedne 8 medlemmer denne dag. I rum 7, Nørre Sundborg, blev der målt og savet ud til traceen. Der var undervejs nogle mindre problemer med mål

Læs mere

Her har vi pølsemand Jørgen, der er klar med den franske sennep til hotdoggen. Skal der også ristede løg på?

Her har vi pølsemand Jørgen, der er klar med den franske sennep til hotdoggen. Skal der også ristede løg på? KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 18.04.2018 Holdested tager form Henk har sammen med Jan og Jørgen fået skåret tracén ud til rum 2 og er godt i gang med monteringen. Henk arbejder ihærdigt på stationsområdet

Læs mere

Klubnyt onsdag d. 12. september 2018

Klubnyt onsdag d. 12. september 2018 Klubnyt onsdag d. 12. september 2018 På denne højhellige onsdag havde 8 medlemmer vovet sig til møde i klubhallerne. Nogle var på rekreation i Prøjsen, andre havde blot ondt i ryggen, og det kunne jo være

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 13.12.2017 Så var det atter tid til at mødes i modelbaneklubben Mosebanen. Der var fremmødt 8 medlemmer. Flemming var taget på en mindre juleferie ned til tysk nisseøl

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 6. juni 2018

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 6. juni 2018 KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 6. juni 2018 Der var mødt 11 medlemmer, der hellere ville være i de køligere kælderlokaler end ude i den varme sommerluft. I rum 4 var der puslerier med tilpasning af sporforløbet

Læs mere

KMK Klubaften, 13. februar 2019

KMK Klubaften, 13. februar 2019 KMK Klubaften, 13. februar 2019 Klubben havde sin årlige generalforsamling lørdag den 09.02.2019, hvorfra der er sendt referat. Igen på denne klubaften den 13. februar, var der livlig diskussion om Boligselskabets

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 05.09.2018 v/henrik Donby og LT Der var kun fremmødt 7 medlemmer denne aften. Men Jørgen havde været på spil et par dage forinden, hvor han fik lagt skinnerne til stationsområdet i rum 2, navngivet

Læs mere

Nytårs Take Away 2017

Nytårs Take Away 2017 Nytårs Take Away 2017 Så er det tid til at lave årets nytårsmenu. Vi ønsker Jer rigtig god fornøjelse, og håber I må komme godt ind i det nye år. Godt Nytår og på gensyn i 2018 Med venlig hilsen personalet

Læs mere

Bryrup Vrads. Thailandsk jernbane truck

Bryrup Vrads. Thailandsk jernbane truck Bryrup Vrads Thailandsk jernbane truck 1 Kære medlemmer i VMJK. Nu står sommeren for døren, dog er der problemer med sommer varmen, der er nok derfor, at vejret fra forårsmånederne genudsendes. I det sidste

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Korkunderlag og bestyrelsesmøde

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Korkunderlag og bestyrelsesmøde KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 25.04.2018. Korkunderlag og bestyrelsesmøde Der var mødt 9 medlemmer denne dag. I rum 2 var der lidt panik om sporlægningen. Sidste onsdag var montering af skinner påbegyndt,

Læs mere

Klubnyt fra 21. august 2019

Klubnyt fra 21. august 2019 Klubnyt fra 21. august 2019 I løbet af aftenen kom der 9 medlemmer. Der var desværre afbud fra Michel, der var faldet i sin lejlighed og fået nogle knubs. Formanden har rykket Køge Kommune for status på

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Baldakin arbejde og organiske centimeter

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Baldakin arbejde og organiske centimeter KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 21.03.2018 Baldakin arbejde og organiske centimeter Så blev det atter tid til at samles og komme videre med byggeriet i klubben. Nu var både Bent og Rune kommet tilbage fra

Læs mere

Klubnyt fra 16. januar 2019

Klubnyt fra 16. januar 2019 Klubnyt fra 16. januar 2019 Det var dagen, da de to nye medlemmer, Simon og Jonas, mødte i klubben. Der var gå-påmod fra første færd. Simon forsøgte at hjælpe Rune og Bent med deres computernørderi. Jonas

Læs mere

KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019

KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019 KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019 Klubbens bestyrelse har fremsendt indsigelse til boligselskabet mod fraflytningen af nuværende kælderlokaler samt anmodet om begrundelse. Aftenen var præget af stemningen

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Former og fyrværkeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Former og fyrværkeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 28.02.2018. Former og fyrværkeri Så blev det atter onsdag. Hvor tiden går hurtigt. Rune, Bent og Jørgen havde dog ikke kunne vente, for de var mødt allerede mandag for at hæve

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Nytårsmenu 2015. Kære kunde.

Nytårsmenu 2015. Kære kunde. Nytårsmenu 2015 Kære kunde. Vi er taknemmelige for at du/i har valgt os til at kokkerer for jer denne aften og håber at vi er med til at bringe jer godt ind i det nye år. Har i lyst til at dele det med

Læs mere

Spændende tur med gammelt veterantog. Fortalt af Nicklas & Esben med hjælp fra morfar Poul.

Spændende tur med gammelt veterantog. Fortalt af Nicklas & Esben med hjælp fra morfar Poul. Spændende tur med gammelt veterantog. Fortalt af Nicklas & Esben med hjælp fra morfar Poul. Torsdag 2. august havde vi besluttet at vi skulle ud at køre i veterantog. Nicklas, Esben, mor, Jan, Pia, morfar

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Komfuret fungerer suverænt - anmeldelse af Restaurant Komfur i Århus.

Komfuret fungerer suverænt - anmeldelse af Restaurant Komfur i Århus. aarhusupdate.dk Komfuret fungerer suverænt - anmeldelse af Restaurant Komfur i Århus. af Redaktionen Komfur restauranten i Guldsmedegade virker perfekt. Stabilt og uden de store overraskelser. Maden er

Læs mere

Menu 1 (Min 25 betalende voksne)

Menu 1 (Min 25 betalende voksne) Menu 1 (Min 25 betalende voksne) Sammensæt selv Deres menu ud fra nedenstående: Forretter Tarteletter med høns i asparges Torskefad på salater, pyntet med rejer Tunmousse på salater, pyntet med rejer,

Læs mere

"KØD" 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43

KØD 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43 "KØD" 4. Draft af Niels H. F. Jensby Station Next Toppen niels@falk.dk 27 64 46 43 2. EXT. S HUS - AFTEN En 70 er forstadsvilla. Gående ned af indkørselen kommer (30). Han er klædt i et par jeans og en

Læs mere

Velkommen til. Nybro Kro. Menukort

Velkommen til. Nybro Kro. Menukort Velkommen til Nybro Kro N Menukort Kære gæst Velkommen til Restaurant Nybro kro og et lille kig ind i vores a la carte kort. Restaurant Nybro kro har igennem de seneste år gennemgået en større renovering

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Hendes opgave er at bevogte den gyldne skål. Da hun mistede den, blev hun forvist til jorden.

Læs mere

Klubnyt fra 17. oktober 2018

Klubnyt fra 17. oktober 2018 Klubnyt fra 17. oktober 2018 v/henrik og LT Der var fremmødt 10 medlemmer, og senere kom 3 gæster, som fik et par hyggelige timer med snak om modelbane. Der var igen fremdrift i rum 7 med at få underlaget

Læs mere

Klubmedlemmerne på årets Tour d bane

Klubmedlemmerne på årets Tour d bane Nyhedsbrev September 2015 Klubmedlemmerne på årets Tour d bane I sved og damp trampede en del af klubmedlemmerne af sted på den gamle banestrækning mellem Glyngøre og Skive. De klarede ikke hele strækningen,

Læs mere

EFTERÅRSPROGRAM 2011

EFTERÅRSPROGRAM 2011 EFTERÅRSPROGRAM 2011 26. August, SPANSK AFTEN Spansk aften med dejlige spanske hvid- og rødvine. Vi har hentet Luis Saiz fra Spanien, til at fremstille 2 fantastiske Paellaer. En med skaldyr som blæksprutter,

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser.

Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser. Outlet - Alt skal væk! Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser. E g e v a n g e n 11 8 9 0 0 R a n d e r s C t l f. : + 4 5 8 6 2 6 0 0 8 3 w w w. g r e v e g a v e r. d k i n f o@g

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 09. maj 2018

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 09. maj 2018 KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 09. maj 2018 Så blev det atter tid til klubmøde, hvor der i løbet af aftenen fremmødte 8 medlemmer. Der var afbud grundet ferie og helbredsproblemer fra flere medlemmer. Henrik

Læs mere

Klubnyt fra 10. oktober 2018

Klubnyt fra 10. oktober 2018 Klubnyt fra 10. oktober 2018 v/henrik og LT Aftenen stod i lyset af Runes 70 års fødselsdag, hvor han havde inviteret til aftensmad hjemme hos sig. Der var fremmødt 8 medlemmer i klubben, som fik et par

Læs mere

Blænderingen er ikke bred, men til gengæld har den fine riller, så fingrene får godt fat. Objektivet har seks lameller.

Blænderingen er ikke bred, men til gengæld har den fine riller, så fingrene får godt fat. Objektivet har seks lameller. Generelt indtryk Revue weitvinkel 35mm, f2,8 (M42 fatning) er et nydeligt, gammelt objektiv med en filterdiameter på 52 mm. Det stikker blot 65 mm ud af kameraet (inkl. konverterring fra M42 til fourthirds);

Læs mere

Nytårs Take Away 2016

Nytårs Take Away 2016 Nytårs Take Away 2016 Så er det tid til at lave årets sidste menu. Vi ønsker Jer rigtig god fornøjelse, og håber I må komme godt ind i det nye år. Godt Nytår og på gensyn i 2017 Med venlig hilsen personalet

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Jeg elskede onkel Ted. Han var verdens bedste babysitter og pervers.

Jeg elskede onkel Ted. Han var verdens bedste babysitter og pervers. Onkel Ted 2 Jeg elskede onkel Ted. Han var verdens bedste babysitter og pervers. Egentlig er jeg for gammel til at have babysitter. Jeg er 11 år og kan sagtens være alene hjemme, men da mor og far skulle

Læs mere

MESTERSLAGTEREN PRÆSENTERER NYTÅRSMENUEN 2018

MESTERSLAGTEREN PRÆSENTERER NYTÅRSMENUEN 2018 MESTERSLAGTEREN PRÆSENTERER NYTÅRSMENUEN 2018 Kære kunde Fejr årets sidste dag med en helt fantastisk nytårsmenu fra Mesterslagteren. På årets sidste dag skal både middagen og aftenen være i top. Igen

Læs mere

Udfordring at bygge, med mange spor.

Udfordring at bygge, med mange spor. Udfordring at bygge, med mange spor. Udfordring at bygge, med få spor og en vej. 1 Nu når sommeren går på hæld, eller kalenderen siger, at vi er inde i efterårsmånederne, er det igen tid at gå indendørs

Læs mere

Klubnyt den , Nyt lokale og modulløsning

Klubnyt den , Nyt lokale og modulløsning Klubnyt den 01. 10.2019, Nyt lokale og modulløsning Der mødte 8 medlemmer i Karlemåsen, og Anders havde taget sin trailer med og Rune en sækkevogn, så der blev taget fat på flytning af flere kasser, der

Læs mere

Hakke- / Rivejern. Model Nr.: 1995. 10-i-1 til køkkenet. Tern, skiver, strimler, bånd, kvarte og ottendedele -- alle funktioner i ét og samme sæt!

Hakke- / Rivejern. Model Nr.: 1995. 10-i-1 til køkkenet. Tern, skiver, strimler, bånd, kvarte og ottendedele -- alle funktioner i ét og samme sæt! Hakke- / Rivejern Model Nr.: 1995 10-i-1 til køkkenet Tern, skiver, strimler, bånd, kvarte og ottendedele -- alle funktioner i ét og samme sæt! BETJENINGSVEJLEDNING Kære kunde! Normalt tager det lang tid

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2013 Nr årgang

Nyhedsbrev marts 2013 Nr årgang Nyhedsbrev marts 2013 Nr. 50 6. årgang Bestyrelsen Efter generalforsamlingen er der nogle poster i bestyrelsen, som bestyrelsen konstituerer. De er således: Næstformand: Jess Sekretær: Erik Banebyggeriet

Læs mere

Røvergården. Evald Tang Kristensen

Røvergården. Evald Tang Kristensen Røvergården Evald Tang Kristensen Der var engang en pige, der ville giftes, men hun ville lige godt kun have en mand med rødt hår og rødt skæg. Omsider kom der også sådan en frier, og hun sagde ja. Han

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Madplan nov. 1. Madværkstedets. Tunfrikadeller med pastasalat og dressing. Koteletter i fad med tomatsauce og ris

Madplan nov. 1. Madværkstedets. Tunfrikadeller med pastasalat og dressing. Koteletter i fad med tomatsauce og ris Madværkstedets nov. 1 Koteletter i fad med tomatsauce og ris Tunfrikadeller med pastasalat og dressing Culottesteg med stegte svampe, jordskokcreme og kartoffelbåde November 1 Dag 1 Koteletter i fad med

Læs mere

Til middag hos... Aktivitets-overview

Til middag hos... Aktivitets-overview Aktivitet: Til middag hos... Fag: Madkundskab Klassetrin: Mellemtrin, Udskoling Side: 1/14 Til middag hos... Forfattere: Martha Freja Andreassen, Rasmus Petersen Redaktør: Cathrine Terkelsen Faglige temaer:

Læs mere

1. December. Klara vågner tidligt. Hun har drømt om lys, træer, varme, og venner fra nær og fjern.

1. December. Klara vågner tidligt. Hun har drømt om lys, træer, varme, og venner fra nær og fjern. 1. December Klara vågner tidligt. Hun har drømt om lys, træer, varme, og venner fra nær og fjern. Hun hopper ud af sengen og går ned og laver to kopper te. Da teen er klar, dufter det dejligt af blomster,

Læs mere

Modulgodkendelse. Dette dokument beskriver godkendelse af moduler for brug ved udstillinger. Dok ID: Toget-modul -2016. Version 1.

Modulgodkendelse. Dette dokument beskriver godkendelse af moduler for brug ved udstillinger. Dok ID: Toget-modul -2016. Version 1. Modulgodkendelse Dette dokument beskriver godkendelse af moduler for brug ved udstillinger Dok ID: Toget-modul -2016 Version 1.0 INDLEDNING For at tilsikre en sikker kørsel ved udstillinger, er det nødvendigt

Læs mere

Klubnyt fra 23. januar 2019

Klubnyt fra 23. januar 2019 Klubnyt fra 23. januar 2019 Der mødte 11 medlemmer frem til en hyggelig aften med modeljernbane. Jan og Jørgen arbejder videre med nedtagning af anlægget i rum 1, så der kan gøres klart til genopbygning

Læs mere

Cofocos nytårsmenu Opvarmnings- & anretningsvejledning

Cofocos nytårsmenu Opvarmnings- & anretningsvejledning Cofocos nytårsmenu 2017 Opvarmnings- & anretningsvejledning Velkommen i køkkenet! I dette hæfte finder du vejledning til opvarmningen og anretningen af dette års nytårsmenu fra Cofoco Det er vigtigt, at

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 29. november 2017 Stor aktivitet! Der var igen et pænt fremmøde med 10 medlemmer. Da jeg ankom, var der stor aktivitet i de forskellige rum. Der blev savet, banket og opmålt.

Læs mere

Digital Magnetartikeldekoder Viessmann 5211

Digital Magnetartikeldekoder Viessmann 5211 Digital Magnetartikeldekoder Viessmann 5211 Peter Engelsted Jonasen www.digitaltog.dk www.digital-train.com Viessmann 5211 Magnetartikel dekoder (2) Den digitale magnetartikeldekoder Viessmann 5211 består

Læs mere

LAGERSALG. Business Park Randers Parkboulevarden 31 8920 Randers NV tlf.: +45 86 26 00 83 www.grevegaver.dk info@greve-aps.dk

LAGERSALG. Business Park Randers Parkboulevarden 31 8920 Randers NV tlf.: +45 86 26 00 83 www.grevegaver.dk info@greve-aps.dk LAGERSALG Business Park Randers Parkboulevarden 31 8920 Randers NV tlf.: +45 86 26 00 83 www.grevegaver.dk info@greve-aps.dk kr. 400,- Lager: 60 stk. Lager: 25 stk. Jacob Herskind - Kunstfade Den kendte

Læs mere

Heller ingen her. Tomt..Ingen her!

Heller ingen her. Tomt..Ingen her! KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 2. maj 2018 Her følger et par uddrag fra debattens argumenter: "Bent: Jeg er ligeglad med, om det er en meterskinne eller ej, man kan bare save den over?" og "Vi skal have

Læs mere

Klubnyt fra 20. marts 2019

Klubnyt fra 20. marts 2019 Klubnyt fra 20. marts 2019 Denne herlige aften, hvor der blev taget fat på principperne for planlægning af klubbens kommende anlæg, var der mødt 12 medlemmer. Der blev igen gået til opgaven med nedrivningen

Læs mere

Rovfisken. Jack Jönsson. Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight.

Rovfisken. Jack Jönsson. Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight. . Rovfisken Jack Jönsson Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight. 1 Er du nu sikker på at du kan klare det, sagde hans mor med bekymret

Læs mere

BUFFET ER. Slagter Frimann tilbyder til de store fester sammenkomster receptioner rejsegilder m.m. fra 10 til 1000 pers. Side 1

BUFFET ER. Slagter Frimann tilbyder til de store fester sammenkomster receptioner rejsegilder m.m. fra 10 til 1000 pers. Side 1 7 Side 1 BUFFET ER 1004 1005 PARTY BUFFET Helstegt oksefilet, provenceskinke, kalkunbryst, små frikadeller, hjemmelavet patè med mini agurker, grønsagstærte, hjemmelavet rebildsalat. Kartofler: Vælg mellem:

Læs mere

Tips til frikadeller på nye måder

Tips til frikadeller på nye måder Tips til frikadeller på nye måder Hvederisotto med frikadeller, ærter og tomater 4 PERSONER 8 Tulip Pandestegte MiddagsFrikadeller eller 16 MiniFrikadeller 300 g hvedekerner 6 dl kraftig hønsebouillon

Læs mere

Menu メニュー. Boeuf sauté Stroganoff med hjemmelavet pommes frites 自 家 製 フライドポテトとルブッフソテーストロガノフ

Menu メニュー. Boeuf sauté Stroganoff med hjemmelavet pommes frites 自 家 製 フライドポテトとルブッフソテーストロガノフ Menu メニュー Torsdag den 13. Marts 2014 木 曜 日 13 2014 年 3 月 Rejecocktail シュリンプカクテル Wienerschnitzel med dreng, brasekartofler og grønne ærter 少 年 は フライドポテトとグリーンピースと Boeuf sauté Stroganoff med hjemmelavet pommes

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

NYTÅRSMENU 2016 Anretningsvejledning. Tak fordi du valgte Rotundens Nytårsmenu 2016.

NYTÅRSMENU 2016 Anretningsvejledning. Tak fordi du valgte Rotundens Nytårsmenu 2016. NYTÅRSMENU 2016 Anretningsvejledning Tak fordi du valgte Rotundens Nytårsmenu 2016. Hermed en gennemgang af aftenens forløb: For at sikre at aftenen forløber som planlagt, er det vigtigt, at du læser denne

Læs mere