Referat DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET"

Transkript

1 Referat Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 12. januar 2017 kl.: Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 1 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH), Erik Steen Kristensen (ESK), Erik Østergaard Jensen (EOJ), Søren Bom Nielsen (SBN), Niels O. Nygaard (NON), Lars Birkedal (LB), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Birgit Schiøtt (BS), Carsten Suhr Jacobsen (CSJ), Conni Simonsen (CSI), Michelle Williams (MW), Niels Halberg (NH), Hanne Bach Clausen (HBC), Jørgen Kjems (JK), Thomas S. Toftegaard (TST), Lars H. Andersen (LHA), Kurt Nielsen (KNI Jes Madsen (JESM), Søren Keiding (SK), Finn Borchsenius (FB), Marianne F. Løyche (MFL), Niels Damgaard Hansen (NDH) og Charlotte Sand (CS). Science and Technology Dekansekretariatet DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag) 3. Kvalitetssikring i forskningsbaseret Myndighedsrådgivning v. HBC og NH (bilag) Charlotte Sand Rådgiver cs@science.au.dk Dator 13. Januar 2017 Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkter 4. Økonomi 5. Strategi a. Status vedr. tematiske centre 6. Talentspor ved BS, LHA og JK 7. Bevillingsstatus (10 min) 8. Kvalitet i ansøgninger (40 min) 9. Optagelsessystem v. FB 10. Forslag til og prioritering af temaer i Bibliotek (LUKKET PUNKT) (bilag) Side 1/10 Faglige oplæg: 12. Business Angels v. Kaj Grønbæk Driftspunkter: Meddelelsespunkter 13. Nyt fra prodekanerne Aarhus Universitet Aarhus Universitet Nordre Ringgade Aarhus C Tlf.: Fax: au@au.dk

2 Side 2/ Meddelelser a. Status vedr. elever og praktikanter på ST (bilag) b. Overordnet tidsramme for lønforhandling 2017 (bilag) c. Status: De ubrugte kompetencefondsmidler 2016 og 2017 (bilag) d. Oversigt over universitetsledelsens månedsmøder (bilag) 15. Eventuelt NCN indledte mødet med følgende nyheder: Tom Vindbæk Madsen (TVM) fratræder sin stilling som prodekan for uddannelse med virkning fra 1. januar TVM har tidligere varetaget to funktioner, idet han både har været prodekan og studieleder. TVM fortsætter som studieleder. Finn Borchsenius (FB) er tiltrådt som konstitueret prodekan for uddannelse for 2 år med virkning fra 1. januar FB har i sin seneste funktion været leder af Væksthusene i Botanisk Have og har tidligere været viceinstitutleder for biologi. FB har været særdeles aktiv i uddannelsessammenhæng som uddannelsesudvalgsformand på biologi. Der har i efteråret 2016 været en proces ifbm. administrationschef stillingen på ST, der som alle stillinger af denne type er tidsbegrænset. Processen har ført til, at Niels Damgaard Hansen fortsætter med sin store indsats som administrationschef for ST for yderligere en årrække. Peter Henriksen har fået bevilliget orlov i perioden 1. februar til medio marts (6 uger). Viceinstitutleder Christian Kjær deltager på fakultetsledelsesmøderne perioden. Niels Ovesen Nygaard er tilbage efter 3 mdr s orlov. ST har med virkning fra 1. januar 2017 fået ny økonomichef - Thor Davidsen. Thor kommer fra en stilling i Randers Kommune, og har før det haft en lang karriere i Aarhus Kommune, hvor han bl.a. gennem 15 år har været økonomichef i kommunens to største magistratsafdelinger.

3 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) Dagsordenen blev godkendt. Udkast til referat for fakultetsledelsesmødet d. 15. december 2017 blev godkendt. Side 3/10 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag) Michelle Williams blev valgt som ny repræsentant til planlægningsgruppen i stedet for Peter Henriksen Opsamling på studieturene => Det blev besluttet, at nedsætte følgende arbejdsgrupper: Øget EU funding, Young Faculty, International studenterrekruttering og Partnerskaber i forbindelse med myndighedsrådgivning. Medlemmerne af fakultetsledelsen melder ind til CS, hvilken gruppe de gerne vil være med i. Dekanater nedsætter herefter grupperne og udpeger en formand for hver gruppe. Hver gruppe får tilsendt en kort beskrivelse af arbejdsgruppens opgave, forventede produkt samt tidsfrist. 3. Kvalitetssikring i forskningsbaseret Myndighedsrådgivning v. HBC og NH Udsendte bilag: Sagsfremstilling og udkast til kvalitetssikring af myndighedsrådgivningen på ST. Niels Halberg (NH) orienterede om, at en arbejdsgruppe under ST Myndighedsbetjeningsudvalget står bag udkastet som har været behandlet på udvalgsmøder i sep. og dec I løbet af efteråret var notatet i høring i de 7 lokale myndighedsudvalg. Efter drøftelsen i fakultetsledelsen vil myndighedsbetjeningsudvalget færdiggøre notatet. KNI supplerede og bemærkede, at baggrunden for arbejdet er, at der er rigtig meget fokus på kvalitet på myndighedsområdet. Det er derfor helt afgørende, at ST kan dokumentere, at der er kvalitetssikring indarbejdet, og at det er allignet på tværs af ST. NH forklarede, at det foreliggende udkast til kvalitetssikring af myndighedsrådgivningen er meget konkret og præcist i sine forskrifter på, hvad der skal gøres, hvilket er fint, da der i dag er kulturforskelle mellem DCE og DCA. Når opgaver kommer ind i dag, kommer de til et af centrene eller til en forsker den første opgave er derfor, at få sat det rigtige hold til at løse opgaven. Det kræver noget i forhold til transparens og opstramning af processer.

4 Ift. forfatterskaber er der ofte flere forskere som levere ind med bidrag. Nu skal det aftales på forhånd i forbindelse med, at man får sat det rigtige hold, hvordan og hvem der skal stå på som forfattere. Side 4/10 Fakultetsledelsen spurgte ind til/havde følgende kommentarer: Ansvar: Hvem er ansvarlig for, at det der afleveres er i orden. KNI og NCN pointerede, at det er centrene som er afsendere og dermed også dem, der er bagstoppere for, at alt det der sendes ud er i orden. Den centrale registrering af myndighedsopgaver er afgørende, og den skal institutlederne/institutsekretariatslederne også have adgang til at se. Ressourcerne er knappe ift. opgaver. Det er en aktuel problemstilling. Det er afgørende at holde kvaliteten høj og samtidig have fokus på ressourcerne. Fakultetsledelsen udtrykte meget ros til dokumentet som samtidig er et pragmatisk dokument. Det er centralt at få beskrevet procedurerne nærmere og sikre at tingene gøres ens. Fakultetsledelsen bemærkede endvidere, at dokumentet er et produkt fra fakultetets myndighedsudvalg (den 5 sporede motorvej). Dokumentet er forelagt de lokale myndighedsudvalg og det ser ud til at være en proces/arbejdsform der virker. KNI orienterede om, at der nu vil blive udarbejdet en tjekliste (guidelines, så den enkelte forsker kan se hvad er det, han/hun skal huske. Der kommer til at være en del dokumenter under det overordnede som nærmere beskriver tavshedspligt og en række andre forhold. 4. Økonomi NCN orienterede om at der endnu ikke eksistere det fulde overblik over regnskab Der arbejdes med indtastningerne frem til d. 20. januar, og derefter følger analyse og afrapportering. Der er derfor ingen endelige tal pt. 5. Strategi a. Status vedr. tematiske centre NCN gav en status ift. de tematiske centre. Der pågår pt. forhandlinger omkring de to første centre. I forhold til kommende strategiske satsninger blev det besluttet, at der fortsat skal arbejdes videre med de forslag der har været forelagt fakultetsledelsen med henblik på at få indkredset et mindre antal fælles strategiske satsninger på ST. På de kommende to fakultetsledelsesmøder vil 4 konkrete forslag til strategiske satsninger blive præsenteret og drøftet. 6. Talentspor ved BS, LHA og JK Fakultetsledelsen har efterlyst at få en erfaringsopsamling omkring talentspor. Institut- og centerlederne på hhv. Kemi, Fysik og inano gav derfor en orientering/status ift. deres talentspor.

5 Side 5/10 NCN indledte med at orientere om, at Fysik og inano som de første, som forsøg etablerede talentspor. Talentsporerne var her strikket lidt forskelligt sammen: Fysik sigtede mod high-performance talent i den mere traditionelle form, rettet mod tidlig identifikation og udvikling af kommende forskningsorienterede ph.d. studenter, men inano satsede på high-performance i relation til innovation og erhvervssamarbejde. Senere kom Kemi til med et talentspor. Pt. arbejdes der med udvikling af talentspor på Matematik, Matematik-Økonomi og på Datalogi. BS redegjorde for ordningen på Kemi - Challenges In Chemistry - som har karakter af et pirat-program. Det betyder, at de studerende ikke får hverken et bevis eller ECTS de har gjort det for fornøjelsens skyld. Ordningen startede for ca. 3 år siden på Kemi. Det er en betingelse, at den studerende holder et konstant højt niveau i sit ordinære program dvs. har mindst 10 i gennemsnit. Der er alene 2-3 studerende per årgang, og det der kendetegner de studerende er, at de ikke bliver tilstrækkelig udfordret i den almindelige undervisning. Det er studerende med et stort overskud og langt de fleste gennemfører. Det er meget tidskrævende både for de studerende men også for underviserne/instituttet i lyset af, hvor få studerende det drejer sig om. BS understregede dog, at Kemi ønsker at fortsætte og vil gerne ekspandere så der fremadrettet optages flere studerende. Challenges In Chemistry inkluderer følgende faglige komponenter: Konkrete skriftlige opgaver i forlængelse af kurser Internship i forskergrupperne Foredrag, skrive rapport Deltagelse i lokale konferencer og møder Undervisningstræning Et ekstra stort B.Sc. Arbejde (fremadrettet). Det nye Challenges In Chemistry: Et officielt ST-talentprogram væk med piratstatus Bevare hovedelementerne fra piratversionen fagligheden Gerne lidt flere studerende (nok 5-15% af en årgang) Kunne have andre fokusfelter eller tilbud om andre talentforløb: LHA orienterede om talentprogrammet på Fysik: The Challenge-Track Programme Studerende høre om talentprogrammet allerede første dag. Instituttet forventer ca. 20 % ekstra arbejdsindsats, fra de studerende som deltager på programmet. Alle studerende er velkomne til at komme ind på modulerne det første år, men for at komme videre skal de have bestået 3 moduler. Først herefter kan de optages på Challenges programmet.

6 De studerende på talentprogrammet arbejder med forskergrupper forskergrupperne bestemmer selv, hvordan de evaluere. De studerende kommer derved rundt i forskellige forskergrupper allerede på bacheloruddannelsen. Erfaringen på Fysik er, at netop det lære de studerende rigtig meget af. Side 6/10 Der er hele tiden fokus på, at det forhold, at en studerende deltager på talentprogrammet, ikke må gå ud over det ordinære studie program. Den studerende får et bevis og mange fortsætter på ph.d. Der starter 10 ud af 120 studerende på en årgang og der er ca. 5 studerende der gennemfører. Det er ikke alle med snit på fx 12 der går med de kan have andre aktiviteter enten privat eller på studiet. Der er nogen som ikke har lyst til talent spor. Det skal respekteres for det koster den studerende en dag om ugen at deltage. I forhold til ressourcer for instituttet belaster det ikke væsentligt. De enkelte forskergrupper er glade for at få et talent ind og håber de vil lave bachelor speciale mv. JK fortalte om Challenge programmet på inano. Det er opbygget, så de studerende det første år følger to ekstra moduler. De skal igennem begge moduler for at komme videre. Det andet år er de føl i forskergrupper. Mellem 2 og 3 år er de ude i virksomheder. Ved rekruttering og optagelse kigger inano på gymnasiekarakterer, undervisertilbagemeldinger og studenterinteresse. Nogle studerende med ekstrem høje karakter ønsker alene at fokusere på det ordinære studie og klare sig godt her. Nogle studerende gennemføre programmet med stor succes, men der er også nogle deltagere som havde været bedre tjent med at fokusere på obligatoriske elementer. De studerende skal vægte deltagelse i Challenges programmet i forhold til øvrige interesser uden for studiet. Fremdriftsreformen gør det vanskeligere at få studerende med på Challenges programmet. Det må ikke betyde en studietidsforlængelse og JK opfordrede derfor til en diskussion af hvilke perioder der kan inddrages fx sommerferien. Der er få studerende på challenges programmerne, så ressourcerne skal overvejes og det skal vurderes om der kan gøres noget på tværs af fakultetet. JK pointerede, at erfaringen fra inano er, at det var meget let at få virksomhederne med. LB nævnte, at CS er også i gang. Det er nyttigt fordi der kommer en del ind som kan en masse programmering allerede når de kommer og starter på studiet. Det er derfor ikke nødvendigvis alle der starter på challenges det første år der har store akademiske talenter. NN bemærkede, at der også er et talentprogram på matematik. Der er alene 5 studenter på pt. De skal have gode karakterer for at komme på og fokus er, at det ordinære studieprogram skal følges primært.

7 Fakultetsledelsen var enige om, at der skal være et fælles betegnelse, hvad det giver den studerende af ECTS mv, ellers skaber det forvirring. FB undersøger om ST er bundet af en bestemt titel for de særlige talentprogrammer. Fakultetsledelsen drøftede kort hvad er talent? Hvad med de studerende som ikke har 10 i gennemsnit med som kan noget andet. Talent kan rette sig mod forskellige spor nogle er fx rigtig gode til innovation. Side 7/10 Slides fra hver at de tre oplægsholdere er udsendt til fakultetsledelsen umiddelbart efter mødet. 7. Bevillingsstatus (10 min) SRK orienterede om, at der nu er ca projekter registreret i ReAp. Det viser, at data nu kommer ind i ReAp. Kvaliteten af data i ReAp er i orden, så nu kan ST begynde at bruge dem. SRK varslede at der bliver nogle enkelte justeringer ift. inddateringen i ReAp, men det er små justeringer og grunden til det er muligheden for at kunne lave de udtræk, vi gerne vil. Tallene viser, at hitraten på ST ansøgninger generelt er ca. 20 %. Pt. er succesraten set ud fra antal ansøgninger ikke beløbene. SRK efterlyste hvilke tal der er mest interessant at se for institutlederne? Fakultetsledelsen roste materialet og havde følgende bemærkninger: Overvej at gruppere informationerne ift. hvad der har interesse for det enkelte institut. Fx mere fokus på industrial ledership på nogle institutter Hvis det er vigtigt for ST, at vi får mere fokus på EU, så skal der specifikt information ud om dette område. Det er fint at vi nu kan se: Sender vi nok ansøgninger afsted? Hvordan er vores hitrater sml med de andre institutioner vi sammenligner os med. OBS: Der mangler at komme beløb med. Godt materiale også ift at kunne bruge det i kommunikationen med de ansatte. Institutrapporterne skal være et spadestik dybere. Kemi/Fysik og inano er nød til at blive splittet fx ved at der er en Dropdown. Eventuelle yderligere kommentarer skal sendes til SRK. Der kommer en henvendelse fra SRK til institut- og centerlederne omkring detaljer ift. kategorisering af fonde. 8. Kvalitet i ansøgninger v. Karl Anker Jørgensen (KAJ) KAJ er formand for AUFF Uddelingsudvalg. I 2015 delte AUFF 185 mio. kr. ud. I 2017 forventer fonden at dele ca. 150 mio. kr. ud. Opslag laves på hjemmesiden og sendes til fakulteter, institutter og centre. Der bliver holdt informationsmøder på AIAS og i Roskilde.

8 AUFF NOVA: Har til formål at stimulere iværksættere. Der er stor forskel på hvem af institutterne der søger. KAJ fremhævede at 15,5 % af det samlede uddelte beløb er givet til ST. Side 8/10 AUFF Starting Grants (SG): Med SG ønsker AUFF at sikre fremragende nyansatte forskere gode karrieremuligheder ved AU. Der er 3 ansøgningsrunder og der er åbnet for at søge uden for runderne. AUFF handler hurtigt der kan forventes svar fra AUFF inden for 24 timer, så det kan indgå i forhandlingerne i forbindelse med rekruttering. KAJ fremhævede, at flere af de andre fakulteter på AU har spillet politisk ind i de åbne perioder særligt ARTS og HE har begge fået meget ud at det. KAJ pegede på, at det er helt afgørende, at se nøje på hvad der bliver bedt om og samtidig bruge tid på institutlederens anbefaling. KAJ uddybede budskabet med følgende opmærksomhedspunkter: Institutterne er langsomme til at sætte sig ind i nye virkemidler. ST tænker AUFF som bredt virkemiddel. ST bruger rådgivning mindre end andre fakulteter (ST ved selv). Der er rigtig mange gode ansøgninger fra ST både fra de tunge forskere og fra de unge. Det skal være tydeligt, at der er en institutleder og en forsker som vil det samme og har samme mål, og at det skal tydeligt, at ansøgningen er gennemarbejdet. Læs og forstå opslaget Mange skriver noget på første side som er svært at forstå hvordan skal man kunne vurdere en ansøgning som er svær at forstå. AUFF ønsker at støtte etablering af selvstændige forskere Vær opmærksom på, at AUFF dykker ned i institutleders anbefaling. Institutlederne skriver ofte: Undertegnede støtter denne ansøgning hvad nu hvis der er flere ansøgninger fra samme institut?. Der er også institutledere der skriver flere siders prosa det giver mistanke om, at forskeren selv har skrevet anbefalingen, og så har institutleder skrevet under. Institutlederne skal have ansøgningerne tidligere end aftenen før. Det skal være tydeligt, at institutlederen støtter og som differentiere hvis der er flere ansøgere fra samme institut. AUFF kan godt tage fat i institutleder der er flere ansøgninger fra dit institut hvem vil du anbefale. JESM bemærkede, at det er samme besked som han nævnte på et tidligere fakultetsledelsesmøde i forhold til Willum fonden. AUFF SG til adjunkter og lektorer fortsætter i 2017 med en ansøgningsfrist d. 1. september. Der uddeles ikke penge til NOVA i I år er det alene SG.

9 9. Optagelsessystem v. FB (10 min.) Fakultetsledelsen havde på det sidste møde, med udgangspunkt i et oplæg fra TVM, en første drøftelse af indførelsen af et nyt optagelsessystem på uddannelserne på ST. Side 9/10 Fakultetsledelsen tilsluttede sig, at det meddeles til styrelsen, at ST vil ændre optagelsessystemet, således at der fra 2019 vil være et krav om mindst 7 i karakter i adgangsgivende eksamen og mindst 7 i matematik A. Det blev samtidig besluttet, at hvis der er dybe bekymringer i forhold til nogle enkelte uddannelser skal FB kontaktes, så det kan vurderes, om der er uddannelser der særskilt skal undtages fra stramningerne. 10. Forslag til og prioritering af temaer i 2017 Fakultetsledelsen havde en drøftelse af forslag til og prioritering af temaer i Det blev besluttet, at yderligere forslag fremsendes til CS. Herefter laves en bruttoliste som behandles på et senere fakultetsledelsesmøde, og hvor der også tages stilling til om nogle af temaerne evt. skal behandles i udvalgene (5 sporede motorvej). 11. Bibliotek (LUKKET PUNKT) 12. Business Angels v. Kaj Grønbæk (KAJ) Slides udsendt efter mødet KAJ orienterede om de erhvervsrelaterede aktiviteter på CS: CS har lavet en erhvervshjemmeside. CS forsøger at sætte ord på udfordringer fx at der mangler it-folk i stor stil og derfor konstant efterspørges kandidater fra CS. CS prøver at hjælpe virksomhederne med at komme i kontakt med de studerende ved Career Day. Virksomhederne er meget glade for arrangementet. CS overvejer at lave det til en Business Blub. Kontakt mellem virksomheder og forskere: Upcomming Briannovation Day Drøfte konkret problemstillinger fra virksomhederne. CS vil gerne lave have det munder ud i konkrete ansøgninger til Innovationsfonden. Hvordan lykkedes det? Der har været flere innovationsfondsprojekter hvor store virksomheder har været med senest DABAI - Big Data Analysis. Her er der forskere fra 3 universiteter med. Virksomheder som har big data problemstillinger er med, og ud at det skal der gerne komme forskningsresultater som kan omsættes af virksomhederne. MADE DIGITAL: Fokuserer på at lave smart industrielle produkter. Forskerne sidder med state of the art viden. Virksomheder har problemstillinger de skal have løst. Der laves prototyper som måske udnyttes af virksomhederne efterfølgende. Hvordan skal kommunikationen være? Er det rektor der skal tale med CEO? Nej det fungere bedst med bottum op ideerne om samarbejde mellem forsker og virksomhed skal komme nedefra.

10 ST skal kunne levere løsning, som vi mener kan bruges af virksomhederne indenfor nogle få år. IPR diskussionen er vigtig. Side 10/10 Starts up and entreprenør Ship: Der er stor interesse på it området for at lave entrepreneurship. Forklaringen er, at man hurtigt kan lave sit eget firma det kræver ikke så meget, at lave starts up bare et skrivebord. AU er bagud ift. de store udenlandske universiteter. Der er kommet virksomheder ud af den forskning CS/AU laver der må gerne være en prale liste. Bagefter er der mange alumner der betaler tilbage (pay backs). I udlandet laver de målrettede aktiviteter i forhold til etablering af entrepreneurship. AU kan godt lade sig inspirerer og skabe miljøer som bringer os frem ift. entrepreneurship. Der skal skabes et fysisk miljø, så de studerende kommer sammen med nogen af dem der har prøvet det selv. Vi vil gerne have firmaer til at investere i de studerendes start ups. Initiativer: Virksomhed har en problemstilling. Studerende på CS gennemføre eksperimentet med at lave prototype som præsenteres for en virksomhed. CS har studerende der har patenter med store virksomheder og det sker allerede i løbet af deres studietid det betyder, at de er klar til at deltage i forskellige konkurrencer og de vinder ofte. Det har været en succes. Der skal flere muskler til, hvis ST skal gøre en endnu større entrepreneurship satsning. 13. Nyt fra prodekanerne Punktet udgik pga. tidspres. 14. Meddelelser a. Status vedr. elever og praktikanter på ST (bilag) b. Overordnet tidsramme for lønforhandling 2017 (bilag) c. Status: De ubrugte kompetencefondsmidler (bilag) Ingen bemærkninger. 15. Eventuelt Ingen bemærkninger.

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkt

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkt Fakultetsledelsesmøde d. 10. november 2015 kl. 13.00 16.30 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 15 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Peter

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde d. 29. oktober 2015 kl: AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 14

Fakultetsledelsesmøde d. 29. oktober 2015 kl: AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 14 Fakultetsledelsesmøde d. 29. oktober 2015 kl: 13.00 17.00 AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 14 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Erik Steen Kristensen (ESK), Erik Østergaard

Læs mere

6. Erfaringsudveksling omkring pressehåndtering i relation til rådgivning

6. Erfaringsudveksling omkring pressehåndtering i relation til rådgivning Fakultetsledelsesmøde d. 15. marts 2016 kl: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 4 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen

Læs mere

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET. Referat

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET. Referat Fakultetsledelsesmøde d. 7. april 2016 kl: 09.00 16.15 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 5 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter

Læs mere

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET. Referat

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET. Referat Referat Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 22. februar 2017 kl.: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 3 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix

Læs mere

SRK orienterede om samarbejde med Grundfos ifm. Erhvervs ph.d, og at det foregår efter samme finansieringsmodel som ved Novo Nordisk.

SRK orienterede om samarbejde med Grundfos ifm. Erhvervs ph.d, og at det foregår efter samme finansieringsmodel som ved Novo Nordisk. Dato: Oktober 2017 Side 1/5 Fakultetsledelsesmøde d. 22. september kl. 13.00 15.30 Sandbjerg Gods Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH), Erik Steen

Læs mere

PAUSE med oplæg fra pressechef på AU Anders Correll og Kommunikationschef på ST Elin Møller

PAUSE med oplæg fra pressechef på AU Anders Correll og Kommunikationschef på ST Elin Møller Møde den: 4. februar 2014 kl. 10.00 13.30 Aarhus Universitet, Ndr. Ringgade 1, 8000 Århus C, Frandsen salen Institutledermøde nr. 2 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag)

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) Møde: Torsdag den 3. juli kl. 14.30 18.30 Århus - Væksthusene Institutledermøde nr. 8 REFERAT Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH), Erik Steen Kristensen (ESK), Erik

Læs mere

og 21. okt (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag)

og 21. okt (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) Referat Møde: Torsdag den 30. oktober kl. 10.00 14.30 Institut for Datalogi, Åbogade 34, mødelokale Ada 333 Fakultetsledelsesmøde nr. 13 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Peter Henriksen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat DAGSORDEN. Møde den: 23. oktober kl i Flakkebjerg Gods Institutledermøde nr.

AARHUS UNIVERSITET. Referat DAGSORDEN. Møde den: 23. oktober kl i Flakkebjerg Gods Institutledermøde nr. Møde den: 23. oktober kl. 09.30 12.00 i Flakkebjerg Gods Institutledermøde nr. 12 Auditoriet Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH), Erik Steen

Læs mere

a. Opfølgning på rullende to-do liste Rullende to-do liste var udsendt inden mødet. Der var ingen bemærkninger til listen.

a. Opfølgning på rullende to-do liste Rullende to-do liste var udsendt inden mødet. Der var ingen bemærkninger til listen. Institutledermøde nr. 14 Den 7. november 2012, kl. 14.00 17.00 Sted: Aarhus, bygning 1431, lokale 021-023 REFERAT Deltagere: Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Niels Kroer (NKR), Bo

Læs mere

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 24. november 2016 kl: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 15 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter

Læs mere

1. Open Acces v. Per Lindblad Johansen. 2. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 3. Opfølgning:

1. Open Acces v. Per Lindblad Johansen. 2. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 3. Opfølgning: AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY Fakultetsledelsesmøde 24. september 2015 kl:13.00 16.30 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 12 REFERAT Deltagere: Niels

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat DAGSORDEN. Møde den: 30. april 2013 kl Computer Science, ADA-333 Institutledermøde nr. 5

AARHUS UNIVERSITET. Referat DAGSORDEN. Møde den: 30. april 2013 kl Computer Science, ADA-333 Institutledermøde nr. 5 Møde den: 30. april 2013 kl. 13.00 17.00 Computer Science, ADA-333 Institutledermøde nr. 5 Referat Deltagere: Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Niels Kroer (NKR), Bo Riemann (BRI),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Institutledermøde nr. 12 Møde den 19. september 2012, kl Sted: FOOD, Årslev, mødelokale Rosen

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Institutledermøde nr. 12 Møde den 19. september 2012, kl Sted: FOOD, Årslev, mødelokale Rosen Institutledermøde nr. 12 Møde den 19. september 2012, kl. 10.00 12.00 Sted: FOOD, Årslev, mødelokale Rosen REFERAT Deltagere: Dekan Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Niels Kroer (NKR),

Læs mere

a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) b. Opfølgning på FSU møde den 10. april 2014

a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) b. Opfølgning på FSU møde den 10. april 2014 Møde: Tirsdag d. 29. april 2014 kl. 10.00 13.30 Ndr. Ringgade 1, bygn. 1431, Frandsensalen 8000 Århus C Institutledermøde nr. 6 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix

Læs mere

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning:

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 9. juni 2016 kl: 12.30 16.00 Bygning 1525 - mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 8 REFERAT Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH),

Læs mere

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET REFERAT

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET REFERAT REFERAT Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 19. maj 2016 kl: 12.30 16.30 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 7 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Peter Henriksen

Læs mere

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkter

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkter Referat Fakultetsledelsesmøde d. 14. januar 2016 kl: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, m ødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Peter

Læs mere

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkter

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkter Fakultetsledelsesmøde d. 3. december 2015 kl: 13.00 16.30 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. Møde den: 27. februar 2014 kl Institut for Miljøvidenskab Institutledermøde nr.

AARHUS UNIVERSITET. Referat. Møde den: 27. februar 2014 kl Institut for Miljøvidenskab Institutledermøde nr. Møde den: 27. februar 2014 kl. 09.30 13.00 Institut for Miljøvidenskab Institutledermøde nr. 3 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH), Erik

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag) b. Advisory Board møde d

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag) b. Advisory Board møde d Referat Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 1. september 2016 kl: 12.30 17.00 Bygning 1525 - mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 11 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY Institutledermøde nr. 4 Møde den: 21. marts 2012, kl. 10.00 12.00 Mødelokale: Konferencelokale, bygning 2, 3. sal Referat Deltagere: Dekan Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Bo Riemann

Læs mere

Institutledermøde nr. 1 Den 31. januar 2013 Sted: Aarhus, bygning 1431, lokale

Institutledermøde nr. 1 Den 31. januar 2013 Sted: Aarhus, bygning 1431, lokale Institutledermøde nr. 1 Den 31. januar 2013 Sted: Aarhus, bygning 1431, lokale 021-023 REFERAT Deltagere: Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Niels Kroer (NKR), Bo Riemann (BRI), Thomas

Læs mere

DAGSORDEN* 1. Referat AARHUS UNIVERSITET

DAGSORDEN* 1. Referat AARHUS UNIVERSITET Referat Dato: Marts 2018 Fakultetsledelsesmøde d. 14. marts 2018 kl.12.30 17.00 Bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 4 Side 1/7 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag)

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) Referat Møde: Torsdag den 4. september kl. 10.00 13.30 Frandsensalen bygning 1431 Institutledermøde nr. 10 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH), Erik

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde 3. september 2015 kl: 1o.oo Mødet afholdes på MATH mødelokale 626, bygning 1525 Fakultetsledelsesmøde nr.

Fakultetsledelsesmøde 3. september 2015 kl: 1o.oo Mødet afholdes på MATH mødelokale 626, bygning 1525 Fakultetsledelsesmøde nr. Fakultetsledelsesmøde 3. september 2015 kl: 1o.oo 13.30 Mødet afholdes på MATH mødelokale 626, bygning 1525 Fakultetsledelsesmøde nr. 10 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Peter

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde d. 11. januar 2018 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr.

Fakultetsledelsesmøde d. 11. januar 2018 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Referat Dato: Januar 2018 Side 1/7 Fakultetsledelsesmøde d. 11. januar 2018 kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 1 Deltagere fakultetsledelsesmøde:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag)

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag) Fakultetsledelsesmøde 8.oktober 2015 kl:13.oo 16.30 Mødet afholdes på AU, Frandsensalen, Ndr. Ringgade 1, Bygning 1431 Fakultetsledelsesmøde nr. 13 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix

Læs mere

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning:

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: REFERAT Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 28. april 2016 kl: 12.30 16.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 6 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX),

Læs mere

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag)

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) Møde: Torsdag den 25. september kl. 10.00 13.30 Ingeniørhøjskolen Århus Universitet, NAVITAS, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C lok. 03.017, Navitas Institutledermøde nr. 11 Deltagere: Niels Chr. Nielsen

Læs mere

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 3. november 2016 kl: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 14 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter

Læs mere

DAGSORDEN. 3. Nyt fra medlemmer. 6. Opfølgning på AU s ledelsesseminar

DAGSORDEN. 3. Nyt fra medlemmer. 6. Opfølgning på AU s ledelsesseminar SCIENCE AND TECHNOLOGY Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 29. juni 2017 kl.: 12.30 17.00 Nordre Ringgade 1, bygning 1431, i Frandsensalen. Fakultetsledelsesmøde nr. 8 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN),

Læs mere

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat fra Fakultetsledelsesmøde

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat fra Fakultetsledelsesmøde Møde: Torsdag den 20. november kl. 10.00 13.30 Århus, Bygn. 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 14 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH),

Læs mere

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag) 3. Nyt fra medlemmer

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag) 3. Nyt fra medlemmer Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 27. april 2017 kl.: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1521, Undervisningsrum 322-328 Fakultetsledelsesmøde nr. 6 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Peter Henriksen

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde d. 23. november 2017 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr.

Fakultetsledelsesmøde d. 23. november 2017 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Fakultetsledelsesmøde d. 23. november kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 11 Side 1/9 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN),

Læs mere

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET. Referat

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET. Referat Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 29. september 2016 kl: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 12 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix

Læs mere

Referat. DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) AARHUS UNIVERSITET

Referat. DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) AARHUS UNIVERSITET Referat Fakultetsledelsesmøde torsdag den 7. maj 2015 kl: 9.30 12.30 Mødet afholdes på Institut for Agroøkologi i Foulum, mødelokale M2 Fakultetsledelsesmøde nr. 6 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat DAGSORDEN. Møde den: 20. marts 2014 kl Ndr. Ringgade 1, bygn mødelokale 021/023 Institutledermøde nr.

AARHUS UNIVERSITET. Referat DAGSORDEN. Møde den: 20. marts 2014 kl Ndr. Ringgade 1, bygn mødelokale 021/023 Institutledermøde nr. Møde den: 20. marts 2014 kl. 13.00 16.00 Ndr. Ringgade 1, bygn. 1431 mødelokale 021/023 Institutledermøde nr. 4 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix (HX), Peter Henriksen

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde

Fakultetsledelsesmøde Side 1/7 Fakultetsledelsesmøde d. 13. juni 2018 kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 8 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Institutledermøde nr. 11 Møde den 6. september 2012, kl Aarhus Universitet, bygning 1431, mødelokale 021/023

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Institutledermøde nr. 11 Møde den 6. september 2012, kl Aarhus Universitet, bygning 1431, mødelokale 021/023 Institutledermøde nr. 11 Møde den 6. september 2012, kl. 14.00 17.00 Aarhus Universitet, bygning 1431, mødelokale 021/023 REFERAT Deltagere: Dekan Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI),

Læs mere

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat fra il-møde 20. november

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat fra il-møde 20. november Referat Fakultetsledelsesmøde tirsdag den 9. december kl. 13.00 17.00 AgroTech, Agro Food Park 13, Skejby mødelokale Foodturelab Fakultetsledelsesmøde nr. 15 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix

Læs mere

DAGSORDEN* 1. Referat AARHUS UNIVERSITET. Fakultetsledelsesmøde d. 3. maj 2018 kl Bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr.

DAGSORDEN* 1. Referat AARHUS UNIVERSITET. Fakultetsledelsesmøde d. 3. maj 2018 kl Bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Fakultetsledelsesmøde d. 3. maj 2018 kl.12.30 17.00 Bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 6 Side 1/9 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 28. maj 2013 kl MBG Institutledermøde nr. 6. Referat DAGSORDEN

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 28. maj 2013 kl MBG Institutledermøde nr. 6. Referat DAGSORDEN Møde den: 28. maj 2013 kl. 14.00 17.00 MBG Institutledermøde nr. 6 Referat Deltagere: Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Niels Kroer (NKR), Thomas Skjødeberg Toftegaard (TST), Erik

Læs mere

DAGSORDEN. Referat AARHUS UNIVERSITET

DAGSORDEN. Referat AARHUS UNIVERSITET Fakultetsledelsesmøde onsdag d. 15. marts 2017 kl.: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 4 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX),

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde

Fakultetsledelsesmøde Referat Dato: 6. juli 2018 Side 1/8 Fakultetsledelsesmøde d. 5. juli 2018 kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 9 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN),

Læs mere

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkter. 3. Økonomi Beredskab og beredskabsøvelser (bilag) v. Jørgen B.

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkter. 3. Økonomi Beredskab og beredskabsøvelser (bilag) v. Jørgen B. Referat Fakultetsledelsesmøde d. 4. februar 2016 kl: 12.30 16.15 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Erik Steen

Læs mere

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag)

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) Fakultetsledelsesmøde mandag den 12. januar kl. 13.00 16.30 Aarhus Universitet, Ndr. Ringgade 1, 8000 Århus C, lokale 021 og 023 Fakultetsledelsesmøde nr. 1 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Referat Møde den 12. juni kl. 13.00 17.00 (med efterfølgende middag i Kemisk Kantine) Aarhus, Ndr. Ringgade 1, bygning 1431 lokale 021-023 Institutledermøde nr. 7 Referat Deltagere: Dekan Brian Bech Nielsen (BBN),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag)

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag) Referat Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 11.august 2016 kl: 12.30 16.30 AU, bygning 1525, mødelokale 626 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH), Erik Steen Kristensen

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde

Fakultetsledelsesmøde Dato: 17. dec. 2018 Side 1/7 Fakultetsledelsesmøde d. 13. december 2018 kl. 12.30 17.15 Mødet afholdes på AU Foulum, lokale M2 (8814-3050) Fakultetsledelsesmøde nr. 16 Deltagere fakultetsledelsesmøde:

Læs mere

PROBLEMANALYSEN OPFØLGNING PÅ ST

PROBLEMANALYSEN OPFØLGNING PÅ ST PROBLEMANALYSEN OPFØLGNING PÅ ST FOKUSPUNKTER PÅ ST Fakultetsledelse, institutledelse, nærvær og delegering ST økonomimodel Ansættelsesprocesser Medinddragelse Organisering, faglig identitet og sammenhæng

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde d. 22. februar 2018 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr.

Fakultetsledelsesmøde d. 22. februar 2018 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Side 1/10 Fakultetsledelsesmøde d. 22. februar 2018 kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 3 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN),

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde d. 1. februar 2018 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr.

Fakultetsledelsesmøde d. 1. februar 2018 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Referat /mfl Dato: 16. februar 2018 Side 1/8 Fakultetsledelsesmøde d. 1. februar 2018 kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 2 Deltagere fakultetsledelsesmøde:

Læs mere

UTILISING ST S UNIQUE PROFILE

UTILISING ST S UNIQUE PROFILE UTILISING ST S UNIQUE PROFILE AGRO BIOS CS PHYS CLASSICAL SCIENCE 56% GEOS GEOS ANIS ENG CHEM THEMATIC CENTRES PHYS CHEM ENVS MBG ASE DCA ENVS MBG DCA BIOS inano MATH CS FOOD MATH DCE inano AGRO DCE ENG

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde

Fakultetsledelsesmøde Dato: 04.oktober 2018 Side 1/9 Fakultetsledelsesmøde d. 2. oktober 2018 kl. 11.00 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, lokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 13 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels

Læs mere

Referat DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET

Referat DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET Referat Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 18. maj 2017 kl.: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 7 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX),

Læs mere

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag)

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) Fakultetsledelsesmøde torsdag den 16. april 2015 kl: 13.00 16.30 Mødet afholdes på to lokaliteter hhv. Århus og Emdrup (videolink) Fakultetsledelsesmøde nr. 5 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix

Læs mere

a. Årsresultat 2013 b. FC c. Erfaringsopsamling på økonomiprocessen (bilag) Planlægningsområdet ved Bent Lorentzen

a. Årsresultat 2013 b. FC c. Erfaringsopsamling på økonomiprocessen (bilag) Planlægningsområdet ved Bent Lorentzen Møde: Torsdag den 22. maj 2014 kl. 10.00 13.30 Frandsen salen bygning 1431 med efterfølgende rundvisning i dyrekælderen på Zoofysiology på BIOS Institutledermøde nr. 7 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen

Læs mere

Referat DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET

Referat DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET Referat Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 5. april 2017 kl.: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 5 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX),

Læs mere

Konklusion vedrørende fakultetets organisering, faglig identitet og sammenhæng på institutter

Konklusion vedrørende fakultetets organisering, faglig identitet og sammenhæng på institutter Notat Konklusion vedrørende fakultetets organisering, faglig identitet og sammenhæng på institutter 1. Baggrund Der er i november/december 2014, som en del af opfølgningen på den interne problemanalyse,

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde den: 14. maj 2013, kl. 10.30 12.00 Bygning 1431 021. Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C Ekstraordinært FSU-møde Deltager: Brian Bech Nielsen, Stig Ravn, Olav W. Bertelsen, Leif Flensborg, Jens Barfod,

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Institutledermøde nr. 8 Møde den: 6. juni 2012, kl. 14.00 17.00 Sted: Bygning 1431, mødelokale 021/023 Referat Deltagere: Dekan Brian Bech Nielsen (BBN), institutledere: Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Niels

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde

Fakultetsledelsesmøde Side 1/6 Fakultetsledelsesmøde d. 21. september 2018 kl. 9.45 12.30 Mødet afholdes på Gl. Skovridergaard, Silkeborg Fakultetsledelsesmøde nr. 12 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY SCIENCE AND TECHNOLOGY Institutledermøde nr. 2 Møde den: 1. februar 2012, kl. 9.00 11.00 Mødelokale: Mødelokale 1, Foulum Referat Deltagere: Dekan Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI),

Læs mere

1. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) b. Opfølgning fra FAMU møde

1. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) b. Opfølgning fra FAMU møde Institutledermøde nr. 3 Den 20. marts 2013 kl. 09.30 12.00 Bygning 1431 mødelokale 021/023 Referat Deltagere: Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Bo Riemann (BRI), Thomas Skjødeberg

Læs mere

Afbud fra: Stig Ravn, Søren Bom Nielsen, Lotte Thue Pedersen, Steen Henrik Møller, Hanne Bach. B-siden accepterede forklaring og dagsorden.

Afbud fra: Stig Ravn, Søren Bom Nielsen, Lotte Thue Pedersen, Steen Henrik Møller, Hanne Bach. B-siden accepterede forklaring og dagsorden. FSU møde den: 18. januar 2017 kl. 13.00 15.00 Bygning 1520 737. Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C Deltagere FSU: Dekan Niels Christian Nielsen, Thomas Skjødeberg Toftegaard, Klaus Lønne Ingvartsen, Niels

Læs mere

Prodekan for undervisning Tom Vindbæk Madsen og chefkonsulent Maya Jepsen, dekansekretariatet deltager under punkt 1-4.

Prodekan for undervisning Tom Vindbæk Madsen og chefkonsulent Maya Jepsen, dekansekretariatet deltager under punkt 1-4. Dagsorden for møde i undervisningsudvalg, Institut for Geoscience. 3. september 2014 kl. 15.15 17.15 Prodekan for undervisning Tom Vindbæk Madsen og chefkonsulent Maya Jepsen, dekansekretariatet deltager

Læs mere

DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: To-do listen og Ledelsesseminar juni 2015

DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: To-do listen og Ledelsesseminar juni 2015 Fakultetsledelsesmøde torsdag den 18. juni 2015 kl. 13.00 16.30 Mødet afholdes på AU, Langelandsgade, Bygning 1525- lokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 8 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Peter Henriksen

Læs mere

Bilag: handleplan og rektors oversigt

Bilag: handleplan og rektors oversigt Møde den: 8. februar 2018 kl. 14.00-16.00, Bygning 1261, lokale 118 Deltagere: Niels Trolle Andersen, Annette Bachmann, Ole Bækgaard, Ask Vest Christiansen, Charlotte Delmar, Loni Ledderer, Claus Vinther

Læs mere

Møde den: 27. januar 2015, Aarhus, PHYS Akademisk Råd REFERAT

Møde den: 27. januar 2015, Aarhus, PHYS Akademisk Råd REFERAT Møde den: 27. januar 2015, 16.15 18.20 Aarhus, PHYS 1525-626 Akademisk Råd REFERAT Deltagere: Medlemmerne af ST s Akademisk Råd samt kommende studentermedlemmer Referent: Jette Laursen Dagsorden: Dato:

Læs mere

US AARH FORSLAG TIL AKADEMISKE RÅD PÅ AARHUS UNIVERSITET

US AARH FORSLAG TIL AKADEMISKE RÅD PÅ AARHUS UNIVERSITET US AARH FORSLAG TIL AKADEMISKE RÅD PÅ AARHUS UNIVERSITET STRUKTUR, ROLLE OG FUNKTION Arbejdsgruppen om akademiske råd, 12. oktober 2011 2 DISPOSITION Indhold Indledning Universitetslovens bestemmelser...

Læs mere

Punkt 2: Til orientering og godkendelse: Formandens orientering om akademisk råds arbejde og godkendelse af mødeplan for 2018

Punkt 2: Til orientering og godkendelse: Formandens orientering om akademisk råds arbejde og godkendelse af mødeplan for 2018 Referat Akademisk Råd Akademisk råd 02/21/2018 14:30-02/21/2018 17:30 Bygning 1520-737. Sky Lounge Fysik Punkt 1: Mødeinformation Ingen tilføjelser Punkt 2: Til orientering og godkendelse: Formandens orientering

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde onsdag den 8. januar 2014, kl 13.00 14.45 Bygning 1431, lokale 013/015, Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C Ekstraordinært FSU-møde REFERAT Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Olav W. Bertelsen,

Læs mere

Til medlemmerne af Studienævnet for Aarhus University School of Science:

Til medlemmerne af Studienævnet for Aarhus University School of Science: Til medlemmerne af Studienævnet for Aarhus University School of Science: Michael Ignatieff Schwartzbach Birgit Olesen Hanne Birgit Schiøtt Michael Hassing Kristensen Jens Carsten Jantzen Bent Odgaard Mads

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY SCIENCE AND TECHNOLOGY Institutledermøde nr. 3 Møde den: 7. marts 2012, kl. 14.30 17.30 Mødelokale: Mødelokale 732, bygning 1521, AU Referat Deltagere: Dekan Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende med afbud: Michael Kristensen; Molte Emil Strange Andersen

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende med afbud: Michael Kristensen; Molte Emil Strange Andersen Michael Kristensen Gerth Stølting Brodal Birgit Olesen Mads Faurschou Knudsen Steen Thorbjørnsen Henrik Birkedal David Bækby Houborg Jeppe Kjeldsen Jensen Thorbjørn Grønbæk Rasmus Lunding Henriksen Molte

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning:

Fakultetsledelsesmøde 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: Referat Dato: 14. august 2018 Side 1/9 Fakultetsledelsesmøde d. 9. august 2018 kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 10 Deltagere fakultetsledelsesmøde:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat 10:

AARHUS UNIVERSITET. Referat 10: Møde den: 10. april 2014 kl. 10.00 12:50 Ndr. Ringgade 1, Bygn. 1431 mødelokale 021/023 8000 Århus C Institutledermøde nr. 5 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix (HX),

Læs mere

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning:

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: Fakultetsledelsesmøde 13. august 2015 kl:13.00 16.30 Aarhus Universitet, bygning 1525 (Fysik), mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 9 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den 19. juni 2018, kl. 12:30 15:00 Lokale: Rektoratets mødelokale Møde i Udvalget for Uddannelse

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den 19. juni 2018, kl. 12:30 15:00 Lokale: Rektoratets mødelokale Møde i Udvalget for Uddannelse Møde den 19. juni 2018, kl. 12:30 15:00 Lokale: Rektoratets mødelokale Møde i Udvalget for Uddannelse Referat Medlemmer: Berit Eika (formand), Finn Borchsenius (ST), Charlotte Ringsted (HE), Niels Overgaard

Læs mere

DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES AARHUS UNIVERSITET

DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES AARHUS UNIVERSITET DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES Processen indtil bestyrelsens beslutning den 17. juni 2010 Drøftelser i bestyrelsen, HSU, Samarbejdsudvalg, Akademiske Råd Afholdelse af seminarer, involvering af internationale

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Inviterede deltagere: Seniorforsker Carl Christian Hoffmann (Institut for Bioscience/DCE,

AARHUS UNIVERSITET. Inviterede deltagere: Seniorforsker Carl Christian Hoffmann (Institut for Bioscience/DCE, Referat af møde i Rådgivningspanelet for DCE Nationalt Center for Miljø og Energi Dato: 6. marts 2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Vejlsøvej 25, 8600 Silkeborg Til stede: Prodekan Kurt Nielsen; Direktør Hanne

Læs mere

Konklusion vedrørende bedre medinddragelse på ST

Konklusion vedrørende bedre medinddragelse på ST Notat Konklusion vedrørende bedre medinddragelse på ST 1. Baggrund Alle institutter, råd, nævn og udvalg på ST har i vinteren 2014/2015 haft mulighed for at komme med forslag til, hvordan inddragelse af

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde

Fakultetsledelsesmøde Dato:3. september Side 1/9 Fakultetsledelsesmøde d. 30. august kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 11 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr.

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den 8. september 2015, kl Lokale: Faculty Club Møde i Udvalget for Uddannelse

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den 8. september 2015, kl Lokale: Faculty Club Møde i Udvalget for Uddannelse Møde den 8. september 2015, kl. 13-16 Lokale: Faculty Club Møde i Udvalget for Uddannelse Referat Medlemmer: Berit Eika (formand), Peder Østergaard (BSS, næstformand), Tom Vindbæk Madsen (ST) og Marianne

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

b. Udkast til ST høringssvar vedr. internationaliseringsstrategi

b. Udkast til ST høringssvar vedr. internationaliseringsstrategi Møde den: 13. januar 2014 kl. 13.00 16.00 Institut for Ingeniørvidenskab, Ingeniørhøjskolen, Dalgas Avenue 2, 8000 Aarhus, lokale 529 Institutledermøde nr. 1 REFERAT Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN),

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde: den 30. april 2015, kl Lokale: Faculty Club, Konferencecenteret Møde i Udvalget for Uddannelse

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde: den 30. april 2015, kl Lokale: Faculty Club, Konferencecenteret Møde i Udvalget for Uddannelse Møde: den 30. april 2015, kl. 13-16 Lokale: Faculty Club, Konferencecenteret Møde i Udvalget for Uddannelse Referat Medlemmer: Berit Eika (formand), Peder Østergaard (BSS, næstformand), Marianne Ping Huang

Læs mere

TENURE TRACK SCIENCE & TECHNOLOGY

TENURE TRACK SCIENCE & TECHNOLOGY TENURE TRACK SCIENCE & TECHNOLOGY Tenure Track ST 2 SCIENCE AND TECHNOLOGY TENURE TRACK Science and Technology Tenure Track ved Aarhus Universitet er et attraktivt karrieretilbud til lovende forskere fra

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET REFERAT

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET REFERAT Institutledermøde nr. 9 Møde den: 4. juli 2012, kl. 14.00 17.00 Sted: Bygning 1431, mødelokale 021/023 REFERAT Deltagere: Dekan Brian Bech Nielsen (BBN), institutledere: Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Niels

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Akademisk Råd MØDEREFERAT (GODKENDT) 27. MAJ 2008 Forum Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET Møde afholdt:

Læs mere

Henrik Friis Bach Dekan BSS Thomas Pallesen; Anja Zimmerdahl Høringssvar fra Statskundskab Date: 11. september :18:34

Henrik Friis Bach Dekan BSS Thomas Pallesen; Anja Zimmerdahl Høringssvar fra Statskundskab Date: 11. september :18:34 From: Henrik Friis Bach To: Dekan BSS Cc: Thomas Pallesen; Anja Zimmerdahl Subject: Høringssvar fra Statskundskab Date: 11. september 2014 16:18:34 Universitetsledelsens udspil har været drøftet i Institut

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Opfølgning på referat fra mødet den 25. januar 2018 (5 min.)

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Opfølgning på referat fra mødet den 25. januar 2018 (5 min.) Dagsorden Side 1/1 Mødedato: 24. maj 2018 kl. 11.00-12.00 Mødested: 1918-129 IT-Undervisningslokale Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Anette Svejstrup, Arne N. Skov,

Læs mere

1. Opfølgning på forrige møde Der arbejdes videre med den pædagogiske opkvalificering i forlængelse af temadrøftelsen.

1. Opfølgning på forrige møde Der arbejdes videre med den pædagogiske opkvalificering i forlængelse af temadrøftelsen. Møde: den 24. februar 2015, kl. 13-16 Lokale: Frandsensalen (1430-231) Møde i Udvalget for Uddannelse Referat Medlemmer: Berit Eika (formand), Peder Østergaard (BSS, næstformand), Marianne Ping Huang (AR),

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde. DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: Referat AARHUS UNIVERSITET. 3.

Fakultetsledelsesmøde. DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: Referat AARHUS UNIVERSITET. 3. Dato: 24 august 2017 Side 1/13 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN), Peter Henriksen (PH), Erik Steen Kristensen (ESK), Erik Østergaard Jensen (EOJ), Søren Bom Nielsen (SBN), Thomas

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 5. marts 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1.

Læs mere

Udkast til referat AARHUS UNIVERSITET. Mødet onsdag den 14. juni 2016, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM )

Udkast til referat AARHUS UNIVERSITET. Mødet onsdag den 14. juni 2016, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM ) Mødet onsdag den 14. juni 2016, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 3-2016) Udkast til referat I mødet deltog: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Peder

Læs mere

Sekretariatsunderstøttelse af udvalgene i den nye administrative organisation afventer samlet oplæg på et senere tidspunkt.

Sekretariatsunderstøttelse af udvalgene i den nye administrative organisation afventer samlet oplæg på et senere tidspunkt. Møde den: 4. november Rektoratets mødelokale Møde i udvalget for Uddannelse Referat Til stede: Berit Eika, Peder Østergaard, Tom Vindbæk Madsen, Aske Dahl Sløk, Liza Strandgaard, Kristian Thorn, Christian

Læs mere