Sächsische Schweiz. På sommerferie med CombiCampen til. fra 6. august 2012 til 16. august 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sächsische Schweiz. På sommerferie med CombiCampen til. fra 6. august 2012 til 16. august 2012"

Transkript

1 På sommerferie med CombiCampen til Sächsische Schweiz fra 6. august 2012 til 16. august 2012 Vi startede mandag den 6. august lige over middag fra Hinnerup og med det obligatoriske besøg hos Otto Duborg kørte vi sydpå. Vi drejede fra motorvej A7 ved Neumünster med kurs mod Lübeck, hvor vi, omkring kl , holdt ind på Campingplatz Lübeck-Schönböcken. Vi havde lidt regnvejr med torden om natten, men det var stort set klaret op, da vi kørte videre mod målet: Sächsische Schweiz, sydøst for Dresden.

2 Fra Lübeck kørte vi en lille omvej på nogle små veje for at se, hvordan det står til i det tidligerer Østtyskland. Igennem flere af landsbyerne var der stadig brolagte gader og enkelte af husene havde stadig DDR farve, men ellers havde de da fået facaden frisket noget op. Der står stadig mange tomme fabriksbygninger rundt omkring, men der var også flotte villaer i vestlig stil. Vi så ingen Trabier (Østtysk bil) eller folk med hestevogn. Efter denne lille rundtur i det gamle DDR fandt vi igen motorvejene, som til gengæld er fine og brede. De fleste er med tre spor, så så kan det blive til noget. Lastbiler i højre spor, vi i midtersporet og hurtigløberne i det venste spor. Vi kørte øst om Berlin og vest om Dresden og landede på Campingpladz Ostrauer Mühle oppe i Kirnitzshtal lidt udenfor Bad Schandau. Vi fik plads nr. 2 på den nedre del af campingpladsen. Der var lidt langt og mange trapper op til toiletbygningen, men så gav det da lidt motion at bruge disse fasiliteter.

3 Vores plads set oppe fra skovbrynet. Lidt tættere på og med kik op til toiletbygningen. Det er den øverste bygning i skovbrynet. Det var luksus camping denne gang. Vi havde 220 v til rådighed, så vi brugte både køleboks, kogekeddel, varmeblæser og alm. 220 volts lys. Varmeblæseren var god at have igang om aftenen, da det blev ret koldt efter at solen var gået ned bag træerne. Vi var en enkelt nat nede på 9 grader om natten. Køleboksen kan også bruges med 12 volt, så den var i brug under kørslen ned til campingpladsen. Vi havde sporvogne i baghaven. De kørte i pendufart fra Bad Schandau og op til Lichtenhainer Wasserfall. De kørte imellem kl og 19.00, så der var ingen støjproblemer fra den kant.

4 Området Sächsishe Schweiz er en nationalpark med mange gå- og cykelcross ruter. Alle stierne er godt afmærkede med skilte som ovenstående og mærker på træer og stene. Vi gik den første tur op til et klippeparti, som hedder Schrammsteine. I det område er der store sandstensklipper, som bliver flittigt brugt af klatrere og på nogle andre klipper var der lavet broer og trapper, så almindelige vandrere også kan komm op i højden. Turen var på ca. 6½ time, da vi gik en lille omvej for at se det hele, så det var nogle trætte ben, der sidst på eftermiddagen entrede vores liggestole ved Combien.

5 Her er nogle af de gode klatrerklipper.

6

7 Her ses et par billeder af de trapper, som os, der ikke klatrer med reb, skulle op ad.

8 Og her er så belønningen for slidet op af de mange trapper. Et flot wue ud over landskabet med floden Elben nede i dalen

9

10 Vi skulle ned af nogel andre trapperog stiger end dem vi var kommet op ad. De var nemlig så smalle, at der var ensretning på dem.

11 Her er et hvilested med udsigt. I august måned 2002 regnede det meget kraftigt i området, hvilket resulterede i, at Elben gik over sine bredder. og den 16. august målte man den næsthøjeste vandstand, der er målt i nyere tid. På mange af husene var der en markering af hvor højt vandet var oppe. Her er vi i Bad Schandau. Inde i kirken stod vandet helt op til loftet, men også hos bageren og restauranten har der været temmelig vådt.

12 Der var en livlig trafik af turistbåde på Elben - både opstrøms mod Decin i Tjekkiet nedstrøms mod Königstein og Dresden. På vor tur op til en sø kom vi forbi dette vandfald - Lichtenhainer Wassefall i byen Kirmitzch, der hvor sporvognene kørte op til.

13 På vej ud at sejle på søen Obere Schleuse, en lang dæmningssø inde midt i skoven. Ved første øjekast lignede det stierne ved Himmelbjerget, men de blev nu noget stejlere, længere fremme.

14 Vi sejlede i disse både, som blev roet af en ansat ved slusen. Det gled stille og roligt - lige bortset fra alt det, som padlemanden ævlede løs om.

15 I skovens dybe stille ro. vi gled lige så stille afsted (lige bortset fra vores guides forkllaringer). Bemærk de helt gule algevækster på klippen på nederste billede.

16

17 Hjemturen foregik på de samme trapper - bare opad nu!

18 Et studie i Tysk kolonihavekultur

19 Så er vi på endnu en LANG tur opad mod klippeformationen Kuhstall, en klippe med hul i og en flot udsigt på den anden side af hullet.

20 Ved nærmere studio af området viste det sig, at klippen også indeholdt en himmelstige - en smal jerntrappe inde i en klippespalte. Den skulle selvfølgelig forceres. vi måtte da se, hvad der gemte sig for oven af stigen.

21 Den samme udsigt, bare noget højere oppefra:

22

23 Bemærk hullet her i klippen. Det kunne man komme ind i ved at kravle ind i en klippespalte for derefter at klatre op ad nogle jernbøjler, der var lavet som trin. Hullet var afskærmet af et stakit, så man ikke umiddelbart kunne skvatte ud i dybet.

24 Toppen af Kuhlstall indeholdt mange interesante ting. Huler, snævre stier og fine udsigter. Vi sluttede af med en øl i restauranthaven inden vi begyndte den lange - og stejle gåtur ned til vores bil.

25 Vi kørte en tur langs Elben ind til den Tjekiske by Decin. Her besøgte vi slottet, som indtil midten af 1990erne haved huset russiske soldater. De havde ikke helt forståelse for de gamle værdier, men nu er slottet sat istand igen. vi var med på en rundvisning.

26 Hovedingangen til slottet og slagsboder, når der var marked. Der var en rosenhave i forbindelse med slottet og det var et yndet mål for brudepar, at blive fotograferet derinde. Vi så mindst 2 brudepar, der blev fotograferet derinde og det ene er sikkert blevet transporteret dertil i den bil, som ses på nederste billede.

27 På toppen af bjerget ses et hvidt slot. Det var en restaurant, som vi bestemte os for at ville besøge og spise vores frokost. GPS en fandt fint vejen derop, men alt var desværre optaget indtil kl p.g.a. bryllup, så vi nøjedes med at nyde udsigten der oppe fra og så køre hjemad igen. Vi holdt ind ved en restauran på vejen og fik vores frokost mens vi nød udsigte ud over Elben. En eftermiddag var vi i Bad Schandau Therme, et stort wellnescenter med flere store svømmebassiner og saunaer. Her var bl.a. et stort cirkelrund varmvandsbassin med saltvand, dæmpet belysning, musik og filmkunst på en stor kuppet over vandet. Meninge var så, at man skulle flyde rundt med ørene i vandet og lytte til musikken. Det var helt speciel. Lyden i vandet var meget klarere end den oppe i rummet.

28 Ligesom alle andre steder her klippeformationerne navne, men at remse dem alle op, vil blive for vidtgående. Næste udflugt gjalt klippegruppen Bastai. En klippe højt hævet over Elben. Da det var sol og søndag, var der mange andre, der også havde fået den idé, men stedet kunne sagtens rumme os alle.

29 Også her var der klatrere, der kravlede rundt på klipperne.

30 Stedet havde i middelalderen været en borg og den store bro, der førte der over, ekstisterer endnu. Hele vejen rundt om borgen, der hvor palisaderne havde været var der etableret gangbroer, så man kunne komme hele vejen rundt.

31 En model af en stenkanon, som de havde haft til at forsvarer sig med. Som man forestiller sig palisadevæggen har set ud. Soluret på sidste billede er udpegninger af de forskellige klippepartier, man kunn se fra borgen.

32 Efter besøget på Bastei klipperne gik vi en lille tur igennem skoven til nedgangen til Schweden-löcher, en lang nedstigning imellem klipperne. Stien i kløften går 160 meter ned og der er over 700 trappetrin samt nogle gangbroer til bunden. Fornøjelsen består i at gå ned og op igen og så nyde alle de forskellige scenarier, der er undervejs.

33

34 Vi slutter denne tur af med at se over på borgen Bastai. Glemte jeg at fortælle at det tog en times tid at gå op og ned af de mange trapper. Etapen opad var selvfølgelig den håreste. Den forcerede vi med 25 trin ad gangen efterfulgt af en pause

35 Vi kørte ind til Pirna for at se lidt på en større by i dette område. Også her var de udsat for Elbens højvande i Vi så på kirken og bygningerne på torvet, fik vores frokost - og kørte hjem igen. Det var det storbys besøg!

36 Sidste gåtur gjaldt områdets højeste punkt Grosser Winterberg, som H.C. Andersen forøvrigt også har besøgt. Det er 556 meter højt og der er et udsigtstårn og en resaturant på toppen. Igen en forfærdentlig masse trapper op igennem skoven for at komme dertil.

37 Vi gik en anden vej ned og kom forbi dette udsigtspunkt ud over landskabet og Elben. På billede nr. 2 kan man se Bad Schandau, den by vi er tættest på på campingpladsen

38 Udgangspunktet og slutpunktet for vores sidste vandring var grænsebyen Schmilka på grænsen imellem Tyskland og Tjekkiet. Vel hjemme ved teltet blev støvlerne sat til tørring og de tilhørende fødder med ejermænd fik et velfortjent hvil i liggestolene. vi startede omkring kl hjemad. Kørte den direkte rute - den GPs en foreslog og rendte kun ind i små problemer omkring Elbtunnellen i Hamburg. Det tog ca. ½ time at komme igennem, men det er vist meget normalt. Efter endnu et besøg hos Otto var vi hjemme i Hinnerup omkring kl Turen var på 885 km.

39

40

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel 744 km fra Erholungspark Camping til Chiemsee Camping nær den Østriske grænse Dagens kørsel:

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

Saksiske Schweiz Et eventyr i sandsten!

Saksiske Schweiz Et eventyr i sandsten! Vandring for alle 5 eller 6 dage Kombitur: Både vandre- og turisttur. Saksiske Schweiz Et eventyr i sandsten! På begge sider af grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet ligger en fælles nationalpark, hvor den

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Ostsee Camping ligger direkte ned til den tyske Østersøkyst syd for Fehmarn og ca. 50 km nord for Lübeck. Meget fin sandstrand, der dog var invaderet

Ostsee Camping ligger direkte ned til den tyske Østersøkyst syd for Fehmarn og ca. 50 km nord for Lübeck. Meget fin sandstrand, der dog var invaderet Ostsee Camping ligger direkte ned til den tyske Østersøkyst syd for Fehmarn og ca. 50 km nord for Lübeck. Meget fin sandstrand, der dog var invaderet af brandmænd den første dag vi var der, men så vendte

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

De 5 GTC er på togt i Norge.

De 5 GTC er på togt i Norge. De 5 GTC er på togt i Norge. Sidste år var vi på tur i Sverige/ Norge, og her blev jeg bedt om og køre den samme tur i år, bare modsat vej rundt. Det var jeg med på, men havde et par ændringer. Vi skulle

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 10. Puente del Molino Højdemeter: Ca.300 m. Længde tur/retur: Ca. 6,0 km. Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Afhængig af pauser ca.3,15 timer. Turen byder på korte skrappe stigninger. Fra Pampaneira

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013.

Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013. Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013. I september 2013 besluttede vi (Arnold og Bodil) at følge med et par venner på deres tur mod Alsace, så vi pakkede vores Cabby 620+, og kørte afsted d. 18.

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II Cykeltour 2014 Tour de Suisse II DAG 3 LØRDAG DEN 23. AUGUST 2014 BRIG TIL ANDERMATT Det anbefales at følge ruten som lagt i MapMyRide igennem Brig mod Naters. Hvis man følger hovedvejen videre ud af brig

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Venedig, Gardasøen og Østrig.

Venedig, Gardasøen og Østrig. Venedig, Gardasøen og Østrig. Lørdag den 13. juni 2015 tog 39 personer fra Nordjylland på Agri Nord seniorklubs årlige sommer tur, der i år gik til Venedig, Gardasøen og Østrig. Vi blev samlet op i en

Læs mere

Kend din by 2. Nyborg Fæstning

Kend din by 2. Nyborg Fæstning Kend din by 2 Nyborg Fæstning Nyborg og Omegns Museer Skoletjenesten Slot og Fæstning På denne tur i Nyborg skal I ud i naturen. I skal opleve hvor pænt og fredeligt der kan være så tæt på byen, og samtidig

Læs mere

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014 Polen rundt med Grænseegnens Touring Club 14 24. juni 2014 1 Referat fra turen til Polen i tidsrummet 14. til 24. juni, 2014 Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for hvordan jeg kan beskrive den

Læs mere

Saksiske Schweiz - Tysklands Grand Canyon GRUPPEVANDRETUR I DET GAMLE ØSTTYSKLAND SACHSISKE SCHWEIZ OG DRESDEN

Saksiske Schweiz - Tysklands Grand Canyon GRUPPEVANDRETUR I DET GAMLE ØSTTYSKLAND SACHSISKE SCHWEIZ OG DRESDEN GRUPPEVANDRETUR I DET GAMLE ØSTTYSKLAND SACHSISKE SCHWEIZ OG DRESDEN Særprægede sandstensklipper formet af tidens tand og formidable barokke bygninger. Vi gentager vores succesfulde tur til Østtyskland

Læs mere

Rejsebrev 8, efterår 2014.

Rejsebrev 8, efterår 2014. Rejsebrev 8, efterår 2014. Mandag den 6. oktober. Det trænger sig mere og mere på, at finde en vaskemaskine, så vi kan få bund i vasketøjskurven. Vi har været på landevejen i over tre uger, og kan ikke

Læs mere

Særprægede sandstensklipper formet af tidens tand og formidable barokke bygninger. Vi gentager vores succesfulde tur til Østtyskland igen i 2018.

Særprægede sandstensklipper formet af tidens tand og formidable barokke bygninger. Vi gentager vores succesfulde tur til Østtyskland igen i 2018. TYSKLAND- GRUPPEVANDREFERIE MED DANSK VANDRELEDER SACHSISKE SCHWEIZ OG DRESDEN - DET GAMLE ØSTTYSKLAND Særprægede sandstensklipper formet af tidens tand og formidable barokke bygninger. Vi gentager vores

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 12. La Cebadilla En rundtur der starter i Capileira går til Puente Buchite via La Cebadilla og ender tilbage i Capileira. Turen forløber på begge sider af Rio Poqueira. Højdemeter: Ca.300 m. Længde

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder.

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Vi er lige ankommet til camping William i byen Markelfingen helt nede i bunden af Tyskland, vi kigger lige over på Schweiz på den anden side af søen som campingpladsen

Læs mere

Área recreativa Nacimiento Rio Andárax Área recreativa Nacimiento

Área recreativa Nacimiento Rio Andárax Área recreativa Nacimiento Área recreativa Nacimiento Rio Andárax Área recreativa Nacimiento Højdemeter: Ca. 200 m. Længde tur/retur: 7,6 km. Sværhedsgrad: Turen er ikke fysisk hård. Vi havde lidt problemer på den afsluttende nedstigning

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 8. Canillas de Aceituno Vandreservoir - Canillas de Aceituno Højdemeter: Ca.100 m. Længde tur/retur: Ca. 8 km. Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Afhængig af pauser ca. 4 timer. Turen byder ikke på

Læs mere

Særprægede sandstensklipper formet af tidens tand og formidable barokke bygninger. Vi gentager vores succesfulde tur til Østtyskland igen i 2018.

Særprægede sandstensklipper formet af tidens tand og formidable barokke bygninger. Vi gentager vores succesfulde tur til Østtyskland igen i 2018. TYSKLAND- GRUPPEVANDREFERIE MED DANSK VANDRELEDER SACHSISKE SCHWEIZ OG DRESDEN - DET GAMLE ØSTTYSKLAND Særprægede sandstensklipper formet af tidens tand og formidable barokke bygninger. Vi gentager vores

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 7. Frigiliana-Cerro de Pinto-Frigiliana Højdemeter: Ca. 460 m. Længde tur/retur: Ca. 7 km. Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Afhængig af pauser ca. 4 timer. Den største udfordring er i starten af

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

PROVENCE, Fréjus - 2001.

PROVENCE, Fréjus - 2001. Rejsenotater fra PROVENCE, Fréjus - 2001. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater.

Læs mere

En lille hurtig tur til Sverige/Norge.

En lille hurtig tur til Sverige/Norge. En lille hurtig tur til Sverige/Norge. Midt på sommeren var vi nogle stykke GTC er som havde et lille kaffemøde (har vi engang i måneden). Og samtalen er meget righoldig og et af emnerne landede pludselig

Læs mere

FREDAG 3.JUNI LØRDAG 4.JUNI. skrevet af Allan

FREDAG 3.JUNI LØRDAG 4.JUNI. skrevet af Allan FREDAG 3.JUNI skrevet af Allan Efter arbejde mødes Anne Marie og jeg ved togstationen, og starter turen til Brisbane, hvor vi skal besøge Niels, som vi har studeret med på Aalborg Universitet. Aftensmaden

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Kyst til kyst. 9. juli -? juli 2016

Kyst til kyst. 9. juli -? juli 2016 Kyst til kyst 9. juli -? juli 2016 9. juli. 09:45-13:27. 21170 skridt. 14,31 km. Turen begyndte ved p-pladsen ved Blåvand Fyr. Gik en smuk tur langs stranden, ca. 5 km. Fulgte ruten til Tirpizx-stillingen,

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Dovrefjell og Snøhetta i Norge 1999

Dovrefjell og Snøhetta i Norge 1999 Dovrefjell og Snøhetta i Norge 1999 Hovedmålet med vores tur i Dovrefjell var at komme op på toppen af Snøhetta. Snøhetta er et af Norges højeste bjerge 2286 m.o.h. kun ca. 200 meter lavere end det højeste

Læs mere

Jan B. Steffensen vender tilbage til Grønland efter

Jan B. Steffensen vender tilbage til Grønland efter Jan B. Steffensen vender tilbage til Grønland efter Endnu større Efter fjeldørredturen til Grønland i 2009 en tur der havde været på ønskelisten i lang tid gik der ikke lang tid efter hjemkomsten, før

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Turprogram Mallorca 2017

Turprogram Mallorca 2017 Turprogram Mallorca 2017 Cala Sant Vicenc (24 km.) Prolog, fredag d. 12. maj Starttid 13:00 Den lille by Cala Sant Vicenc på kysten ud for Pollenca er et godt alternativ til turen ud til Formentor, som

Læs mere

Forårsferie på Mallorca fra den 22. april til 29. april 2010

Forårsferie på Mallorca fra den 22. april til 29. april 2010 Forårsferie på Mallorca fra den 22. april til 29. april 2010 I egen bil fra Engvej 2 til Hamburg lufthavn. Herefter med Air Berlin til Palma de Mallorca. Til slut i lejet bil fra lufthavnen til Club Martha

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas Med til Tenerife lørdag den 24. februar 2007 til lørdag den 3. marts 2007. Rejsen: Fra Tirstrup lufthavn til Sydtenerife er der 3782 km. Flyvetid: 5 timer. SAS fløj turen for Aarhus Charter Vi boede i

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 9. Tunel de las Palomas. Højdemeter: Ca.400 m. Længde tur/retur: Ca. 6,5 km. Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Afhængig af pauser ca.3,5 timer. Turen byder ikke på fysiske strabadser. Man skal ikke

Læs mere

Pilgrimsvandring 2010. Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel

Pilgrimsvandring 2010. Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel Pilgrimsvandring 2010 Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel 1 Vi vil, vi kan og vi gør det Vi er tre unge mennesker, på tilsammen 200 år, som valgte at gå den 800 km lange Pilgrimsvandring. De 800

Læs mere

Beredskabsstyrelsen kan sende et eftersøgnings- og redningshold et såkaldt. Madison Mærsk

Beredskabsstyrelsen kan sende et eftersøgnings- og redningshold et såkaldt. Madison Mærsk Madison Mærsk Skrevet af Helle Heidi Jensen Hvis et land rammes af et jordskælv eller af en anden naturkatastrofe, skal der hurtigt iværksættes en eftersøgnings- og redningsindsats for at finde overlevende.

Læs mere

TUR NR. 23. El Caminito Del Rey En tur der starter ved Calle Rosario 1, Torrox.

TUR NR. 23. El Caminito Del Rey En tur der starter ved   Calle Rosario 1, Torrox. TUR NR. 23. El Caminito Del Rey En tur der starter ved www.supersol.dk Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en rundtur. Højdemeter: Ca. 300 m. Længde rundtur: Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Ca. 8 km. Det

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth Mandag d. 6. oktober Klokken 9.00 var de to busser og

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Sønderjyllandsturen 19., 20. og 21 juni 2019

Sønderjyllandsturen 19., 20. og 21 juni 2019 Sønderjyllandsturen 19., 20. og 21 juni 2019 Der var tilmeldt 5 vespa til turen, men desværre måtte 2 melde fra på grund af sygdom. Maria og jeg mødtes på Damhustorvet i København fredag morgen kl 8:00.

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Dag 7 Island d. 8/8-2016

Dag 7 Island d. 8/8-2016 Dag 7 Island d. 8/8-2016 Efter en dejlig nattesøvn, to og to ved siden af hinanden, Jesper fik en seng for sig selv, så alle var friske. Indgangen til vandrehjemmet, bad, toiletter, restaurant. For os

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Naturlinjen - Limfjordsskolen Aleksander, Morten, Jonas, Lonni, Nicoline, Mads, Janni, Christian, Pia, Mette O, Renè & Birgitte

Naturlinjen - Limfjordsskolen Aleksander, Morten, Jonas, Lonni, Nicoline, Mads, Janni, Christian, Pia, Mette O, Renè & Birgitte Naturlinjen - Limfjordsskolen Aleksander, Morten, Jonas, Lonni, Nicoline, Mads, Janni, Christian, Pia, Mette O, Renè & Birgitte 1 Fredag. 9.5.2014 Endelig blev det fredag hvor vi skulle på studietur til

Læs mere

Norges turen fra den 24. til den 31. maj.

Norges turen fra den 24. til den 31. maj. Norges turen fra den 24. til den 31. maj. 7 mand stærk havde meldt sig til turen til det norske land. Vi skulle med færgen fra Hirtshals den 24. maj og mødestedet var ved sidste rundkørsel inden færgen.

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Pionergrenen Af Petra Wolfhagen

Pionergrenen Af Petra Wolfhagen Pionergrenen Af Petra Wolfhagen Pionergrenen er for spejdere mellem 18 og 25 år. I Grib Skov Trop ligger pionergrenen under tropsledelsen. Det er tropsledelsen der er ansvarlig for arbejdet hos pionererne

Læs mere

Sammen med kortudsnittene er ruten beskrevet i ord. Du kan bruge denne roadbook som supplement til din GPS når du skal finde vej rundt om søen.

Sammen med kortudsnittene er ruten beskrevet i ord. Du kan bruge denne roadbook som supplement til din GPS når du skal finde vej rundt om søen. Roadbook Montane Lakeland 50 DK Julsø Rundt 2014 I denne roadbook kan du se den officielle rute til Julsø Rundt 2014. Ruten kan også downloades fra http://ultratrail.dk/julsoerundt/ruten/ Sammen med kortudsnittene

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins...

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... LØRDAG 9.JULI skrevet af Allan Rasmussen Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... Tidligt op og med flyveren til Hobart på Tasmanien. Vi

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Volterra lang, cirkulær vandretur

Volterra lang, cirkulær vandretur Volterra lang, cirkulær vandretur Distance: 12 km Tid: Ca. 3 timer Dette er en længere vandretur fra Volterra, hvor man udforsker de etruskiske vægge og grave lige uden for de middelalderlige mure, og

Læs mere

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II Cykeltour 2014 Tour de Suisse II DAG 4 SØNDAG DEN 24. AUGUST 2014 ANDERMATT TIL BELLINZONA Fra Hotellet køres til venstre mod bymidten. I Andermatt. Ved rundkørslen skal i straks til venstre mod Oberalppass

Læs mere

Den 9- til 13. maj 2016 var vi en BKC gruppe på 16 personer der var på tur til Celle. Tak til Rita for opfordringen.

Den 9- til 13. maj 2016 var vi en BKC gruppe på 16 personer der var på tur til Celle. Tak til Rita for opfordringen. Den 9- til 13. maj 2016 var vi en BKC gruppe på 16 personer der var på tur til Celle. Tak til Rita for opfordringen. Vitus rejser samlede os op Tåstrup, Valby og Ølby. Første stop efter færgen var i Hamborg,

Læs mere

Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013

Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013 Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013 Antal deltagere Afrejse Ankomst Berlin 15 kursister, 2 lærere (Jens og Steffen) og Mathilda. Søndag 06.10.13 kl. 07:55 med bus fra Nykøbing F. Station. Søndag 06.10.13

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 2002. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 2002. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 2002. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Velkommen til Hotel Nova!

Velkommen til Hotel Nova! Hotel Nova Det danskejede hotel ligger ideelt, både sommer og vinter. Om sommeren er der masser af muligheder for at vandre, nyde naturen, tage på Nordic Walking eller spise udenfor i den bjergtagende

Læs mere

Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06

Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06 Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06 Søen Immeln ligger ca. 20 km nordøst for Kristianstad. Oversigtskort over søen til slut. 2009-08-03, mandag. Der kommer en byge, medens vi læsser kajakkerne

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Eguisheim, Alsace, Frankrig

Eguisheim, Alsace, Frankrig Sommerferie 2015: Frankrig, Belgien, Tyskland - 2. del Eguisheim, Alsace, Frankrig (fortsat fra 1. del) Typisk landskab i Alsace: Vinmarker så langt øjet rækker. Billedet her er taget ved Hunawihr mellem

Læs mere

Smutter: Stifindere. Formål. Forudsætninger for grønsmutterne. Forudsætninger for lederne. Om trinene Trin 1. Trin 2. Trin 3. Udfordring.

Smutter: Stifindere. Formål. Forudsætninger for grønsmutterne. Forudsætninger for lederne. Om trinene Trin 1. Trin 2. Trin 3. Udfordring. Smutter: Stifindere Formål Det handler om at finde vej, så man slipper for at fare vild. Det gør man ved at styrke sin iagttagelsesevne, at lægge mærke til hvor man er, hvor man har været og få styr på

Læs mere

Hulveje fortæller om ældre tiders veje Tekst og foto: Svend Kramp

Hulveje fortæller om ældre tiders veje Tekst og foto: Svend Kramp Hulveje fortæller om ældre tiders veje Tekst og foto: Svend Kramp Om foråret, hvor træer og buske stadig er nøgne og kun få blomster er kommet frem, er der ikke så meget at opleve i den bornholmske natur

Læs mere

Hotel Nova. Skøn naturrig ferie i det vestlige Østrig. Hotel Nova. Introduktion. Hotel tilbyder

Hotel Nova. Skøn naturrig ferie i det vestlige Østrig. Hotel Nova. Introduktion. Hotel tilbyder Hotel Nova Velkommen til Hotel Nova! Introduktion Garni Hotel Nova er et hyggeligt, danskejet hotel i fantastiske omgivelser. Hotel tilbyder På hotellet starter dagen med en stor morgenbuffet, og om aftenen

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Vejens digte. Inger Jakobsen

Vejens digte. Inger Jakobsen Vejens digte Inger Jakobsen Caminoen i Spanien, maj 2011 EN LILLE VEJ En lille vej Hvid og lysende Med grønt græs i midten Og 1000 blomster oh -bare jeg skulle ned af den. Jeg kan næsten ikke dy mig VEJEN

Læs mere

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne.

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne. Rejsebrev nr. 7 28. juli 2017 Vi er ankommet Port Napoleon ved Rhône flodens munding. Vi har sejlet 1499 sømil, gået 372 motortimer og forceret 301 sluser Vi er endelig nået Middelhavet, fået masten på

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Billedserie fra Fyn Tur 2013.

Billedserie fra Fyn Tur 2013. Billedserie fra Fyn Tur 2013. Vespa klub Fyn havde denne gang skubbet årets Fyn tur lidt frem i kalenderen, tidligere års Fyn ture har været placeret i maj måned, og vejrliget har mange gange været meget

Læs mere

Braunschweig maj 2003

Braunschweig maj 2003 Braunschweig maj 2003 Søndag d. 4-5- 2003. Jaahhh, så blev det endelig Søndag, vi skulle af sted til tyskland. Vi startede ud fra Løgstør kl. 8.00.. alle var friske og glædede sig til at se Braunchweig.

Læs mere

Vejene har flyttet sig med tiden Tekst og foto: Svend Kramp

Vejene har flyttet sig med tiden Tekst og foto: Svend Kramp Vejene har flyttet sig med tiden Tekst og foto: Svend Kramp Det er altid godt at blive klogere, at lære og opleve noget nyt. Det skete for mig, da jeg havde skrevet den første artikel om de gamle hulveje

Læs mere

FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR

FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR Prøveturen går blot til Husum, med en overnatning og hjem over Møgeltønder, Højer sluse og Rømø for derefter at køre retur

Læs mere