De 5 GTC er på togt i Norge.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De 5 GTC er på togt i Norge."

Transkript

1 De 5 GTC er på togt i Norge. Sidste år var vi på tur i Sverige/ Norge, og her blev jeg bedt om og køre den samme tur i år, bare modsat vej rundt. Det var jeg med på, men havde et par ændringer. Vi skulle ikke til Sverige, men i stedet mere over en del Norske fjelde. Jeg har efterhånden været en del rundt i det Norske, men denne her gang ramte vi meget plet, vi var heldig med vejret vejene, hytterne osv. Og den vil helt sikkert blive kørt igen.

2 Efter kørslen op gennem Jylland gik vi i land i Norge ved Kristiansand kl.14 og kørte op gennem div. dale på Telemarks vejen ca. 200 km til en Campingplads ved byen Seljord, her fik vi en hytte til en 8 til 10 personer, med fint udsigt over en sø. Maden havde vi med hjemme fra (flødekartofler og hjemme svejset frikadeller). Næste morgen stod den på hjemmelavede boller, med div pålæg/ost, og pakning af MC og rengøring af hytten. Og så var vi klar til næste etape på 400 km, som skulle gå over 3 fjeldtoppe, altså over tre grænsen, inden vi nåede frem til Randsverk camping, hos Peter og Nina. Peter kommer oprindelig fra Løgumkloster og vi har hilst på ham nogle gange. Og han fik os installeret i en meget stor og fin hytte, dog en 4 km fra campingpladsen. Og vi blev hentet og bragt tilbage når vi ville ned på campingpladsen og nyde lidt mad hos Nina, stor og fin service fra Randsverk camping.

3 Vi havde valgt og blive 2 dage hos Peter og Nina, så dag 3 skulle være en rundtur i et mere turist præget område og dog skulle vi lidt ud for disse rammer på turen. Længden blev på 360 km, hvor vi først kørte det sidste stykke gennem Jotunheimen parken, og ned for så og køre ind på en sandvej/ næsten beton artig overflade og knap 40 km lang. Den gik gennem et fantastisk landskab og da den er privat skulle vi lige betaler lidt afgift, selvom det så ud som om MC er kunne køre rundt om bommen. Turen gennem her gik alt for hurtig, og pludselig var vi ude på den noget større vej som føre til Åndalsnes, op gennem et ski/hytte område, men efter en 90 km kunne vi køre ind på vejen op til Trollestien og den serpentiner vej, og på toppen ventede der en pauser, så der kunne ses ned over dalen fra det nye turist magnet center.

4

5 Vejen ned derfra kørte vi ned gennem dalen, også kaldet Norges jordbærområde, for at ende i Valldal. Og her skulle vi lige have lidt frokost, inden vi skulle sejle over på den anden side af fjorden, for og køre over den næste top og ned af Ørnesvingerne, til Geiranger. For en gangs skyld var der ingen Krydstogt skibe inde i bunden, men vi kørte igennem og op ad måske Norges længste snoet og kringlet vej, for at ende i en højde af ca meter. Og her er muligheden for yderlig at køre endnu højere op, for og se ned over Geiranger dalen, hvis skyerne ikke hænger lavt. Men vi kørte forbi stedet, da vi har været der nogle gange før. Turen forsatte ind i fjeldene som er en lang vej på toppen inden vi kommer ned og her blev kaffen også nydt. Vi lande ved vores hytte midt på eftermiddagen og satte os på terrassen og nød vejret og en fyraftens øl. På 4 dagen var det tiden til at køre mod syd. Dog skulle vi lige hen på vestsiden af Jotunheimen fjeldet, for at køre ned herfra. Jeg har været der en gang før, dog i et frygteligt uvejr, men mente dengang at kunne se, at det måtte være en super vej i godt vejr.

6 Og det blev det, kanon flot op i højderne for så og krydser ind på en privat vej gennem en del af området og den skulle være med lidt grus/hård jordvej men det kom aldrig, der var asfalt hel vejen både oppe i fjeldet og nede i dalerne, super vej helt ned til Lærdalen. Her kunne man enten vælger og køre gennem verdens længste tunnel 24,5 km eller 45 km op over fjeldet, og det var et let valg i det fine vejr, og vi kom til et sted hvor vi kunne gå planken ud, dvs. der er lavet en lang træbro ud fra fjeldet så man kan se ned i bunden Aurlandsfjorden. I bunden fik vi frokost, inden turen gik videre op over fjeldet til Hemsedalen og vi fik næsten tunnel syn på denne tur, da de gode Nordmænd har ville gøre turen lettere men ikke kønnere ved og lave den ene tunnel efter den anden på en stor del af ruten.

7 Efter så meget tunnel blev kursen ændret, og vi kørte ned langs den nord/vestlige vej på Hardangervidda, op over endnu et storslået område, som til sidst førte os ned til Eidfjord gennem snekker tunneler, og her kan man godt blive lidt rundtosset når man suser gennem, og der kommer et par store lastbiler imod en, og lyden derinde er enorm.

8 Nå men vi kom ned og fandt en hytte med udsigt til fjorden og til et Krydstogtskib (Aida) lige uden for hytten, det sejlede kl. 20 og så kunne der ses endnu mere af floden. 5 dagen kørte vi mod Odda og her skulle vi på vejen lige ind i et bjerg for køre i en rundkørsel og fa jeg havde chancen kørte jeg

9 mod nord igen og ud på en meget ny flot hængebro over fjorden for så igen og køre ind et bjerg og en rundkørsel og retur over broen og igen ind i bjerget og gennem rundkørslen med det fine blå lys, som giver en speciel oplevelse af rummet derinde. Nå men legetimen var forbi, og vi kørte ned Sørfjorden, som er meget smal og Golfstrømmen sender åbenbart en masse varmt vand ind i den og her har Nordmanden lavet deres frugtcenter, hvor der produceres div. frugt. Efter vi nåede ned til Odda kørte vi mod øst op i Haukelifjeldet, forbi dobbelt vandfald og en masse enkelt vandfald og ja der kom igen tunneler men et par af dem kørte vi udenom på de tidlige veje inden der kom tunneler og i bunden drejede vi stik syd på vej nr. 9 for og køre direkte mod Kristiansand men vi kom lige op over et fjeld inden det stille og rolig førte os ned gennem dalen og i Ryssad gjorde vi holdt ved Sølvgården hotel og feriecenter, hvor vi lejede en hytte ned til fjorden, så Finn kunne kommer ud og svømme. Sidste dagen skulle vi bare køre små 130 km ned til færgen men vi var jo i god tid så vi kørte lige ned til de 4 store kanoner som blev bygget i 2 Verdenskrig. På færgen fik vi det store ta selv bord For og være klar til og køre det sidste stykke hjem. Vi kørte ca km på turen. Tak til alle for at de var med til og gøre togtet til en herlig oplevelse.

10

11

12

13 Til sidst, forslag til hvordan man køre lidt rundt i Norge. Forslaget er baseret på uge 23 eller 24 i juni Tur 1: Man køber en rundtur hos Color Line, som går rundt i den sydlige del af Norge 4 dage med halvpension og færgen betalt. Ingen rengøring / eller andet bøvl, pris ca.3400,00 dkr.pr person ved 2 mand på værelset. Dag 1: Køre til Færge og køre til Hotel 1. Dag 2: oplevelses tur og derefter til Hotel 2. Dag 3: oplevelses tur og derefter til Hotel 3. Dag 4: oplevelses tur og derefter til Hotel 4. Dag 5: køre til færge og sejle hjem. Dette tilbud vil være nemmest at håndtere. Tur 2: Man køber 4 overnatninger hos Color Line lidt oppe i Norge (mere natur og oplevelser), til det samme hotel, en dagskørsel fra færgen dvs. med en overnatning i en hytte på vejen op og ned, her skal man have sengetøj/ sovepose med og hytten skal gøres rent og der skal laves lidt mad mm. De 4 overnatninger i hotellet er med halvpension og færgen og alt er betalt og der er ingen bøvl på hotellet men der er lidt arbejde med hytterne. Prisen for hotellet inkl. færgen er ca. 2400,00 dkr. pr person og hvis man er 4 personer i de 2 hytter vil prisen ca. være mellem 400,00 og 600,00 Nkr. pr person. Altså total ca. 2900,00dkr. Pr person. Der køres så turer ud fra hotellet og retur hver dag. Dag 1: Køre til Færgen og derefter finder en hytte på vejen mod hotellet. Dag 2: Kørsel til Hotellet Dag 3: Rundtur retur til Hotellet Dag 4: Rundtur retur til Hotellet Dag 5: Rundtur retur til Hotellet Dag 6: Køre mod færgen og overnatter i en hytte. Dag 7: Køre til Færgen og derefter hjem. Dette tilbud giver meget for pengene, lidt bøvlet med hytterne og bespisningen.

14 Tur3: Der købes en retur billet hos Fjordline med hurtig færgen (2timer og 15 min overfart) til en pris på ca. 600,00dkr. Der vælges en rute for hele turen og med passende dags turer 200 til 400 km. For så og gå ind i en hytte, og her er muligheden at når man er højt nok oppe i Norge at man ta et par overnatninger samme sted. Prisen for 6 hytter vil ca. være 1800,00Nkr, morgen maden kan man lave i hytten og det samme aftens maden og så får man det brød/pålæg man har med hjemmefra på turen om dagen, hvis man vælger og køber undervejs vil prisen for morgen mad ca. være 70 til 90Nkr. Pr dag og aftensmaden vil være på en ca. 300,00 Nkr pr dag. Hytte og færge prisen kommer op på ca. 2400,00 dkr. Og så kommer forplejning alt efter hvad man vil lave selv eller købe. Dette tilbud stiller store krav til turlederen, og er nok mest mindet på den lille homogene gruppe som er indstillet på at samarbejde om opgaverne.

Norges turen fra den 24. til den 31. maj.

Norges turen fra den 24. til den 31. maj. Norges turen fra den 24. til den 31. maj. 7 mand stærk havde meldt sig til turen til det norske land. Vi skulle med færgen fra Hirtshals den 24. maj og mødestedet var ved sidste rundkørsel inden færgen.

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

En lille hurtig tur til Sverige/Norge.

En lille hurtig tur til Sverige/Norge. En lille hurtig tur til Sverige/Norge. Midt på sommeren var vi nogle stykke GTC er som havde et lille kaffemøde (har vi engang i måneden). Og samtalen er meget righoldig og et af emnerne landede pludselig

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel 744 km fra Erholungspark Camping til Chiemsee Camping nær den Østriske grænse Dagens kørsel:

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Tur til Hallandsåsen 31. maj

Tur til Hallandsåsen 31. maj Tur til Hallandsåsen 31. maj Maj måned 2015 har ikke været en af de lune og tørre, og forventningerne til vejrliget den 31. maj var derfor ikke de mest positive, men DMI lovede tørvejr det meste af dagen,

Læs mere

Sommerens tur til Finland

Sommerens tur til Finland Sommerens tur til Finland Det blev ikke nogen tur sydpå denne sommer. Til gengæld blev det en tur nordpå til Jakobstad, Finland og tilbage igen. I alt blev det lidt mere en 3000 km. Planen var at min bror

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Informationsfolder GENSYN MED GRØNNEDAL. i perioden august 2016

Informationsfolder GENSYN MED GRØNNEDAL. i perioden august 2016 GENSYN MED GRØNNEDAL i perioden 7. 18. august 2016 Informationsfolder Læs om: Deltagere Rejse/tider Indkvartering Ture/turforslag Praktiske oplysninger 1. Deltagere Navn I Grønnedal Kjeld Wessel Wetlesen

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Her tur arrangørerne Magnus og Bror som havde planlagt den flotte tur!

Her tur arrangørerne Magnus og Bror som havde planlagt den flotte tur! Vi har de senere år kørt Sydpå til Alperne, men havde besluttet at vi i år ville se/gense Norge, Wales eller Scotland. Men havde ikke planlagt noget endnu, da jeg en tilfældig lørdag eftermiddag i marts

Læs mere

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014 Polen rundt med Grænseegnens Touring Club 14 24. juni 2014 1 Referat fra turen til Polen i tidsrummet 14. til 24. juni, 2014 Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for hvordan jeg kan beskrive den

Læs mere

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II Cykeltour 2014 Tour de Suisse II DAG 3 LØRDAG DEN 23. AUGUST 2014 BRIG TIL ANDERMATT Det anbefales at følge ruten som lagt i MapMyRide igennem Brig mod Naters. Hvis man følger hovedvejen videre ud af brig

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Reykjavik Marathon 2014

Reykjavik Marathon 2014 Reykjavik Marathon 2014 Af Henriette Lau og Lasse Andersen Den 22. august satte vi os i flyet for at rejse til Island, hvor Reykjavik marathon ventede. Løbet i Reykjavik bød både på 10km, halvmarathon,

Læs mere

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig.

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen ligger lige uden for Middelfart. Det er et dejligt sted med mange muligheder.

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Friluftsliv, og fantastisk naturoplevelser med nysne på fjeldtoppene og vandfald i Sognefjord, Norge.

Friluftsliv, og fantastisk naturoplevelser med nysne på fjeldtoppene og vandfald i Sognefjord, Norge. Friluftsliv, og fantastisk naturoplevelser med nysne på fjeldtoppene og vandfald i Sognefjord, Norge. 1 / 9 Om Turen: Varighed fra søndag aften hvor vi mødes til suppe og gennemgang af kort etc. kl. 19,30

Læs mere

Dovrefjell og Snøhetta i Norge 1999

Dovrefjell og Snøhetta i Norge 1999 Dovrefjell og Snøhetta i Norge 1999 Hovedmålet med vores tur i Dovrefjell var at komme op på toppen af Snøhetta. Snøhetta er et af Norges højeste bjerge 2286 m.o.h. kun ca. 200 meter lavere end det højeste

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Billedserie fra Fyn Tur 2013.

Billedserie fra Fyn Tur 2013. Billedserie fra Fyn Tur 2013. Vespa klub Fyn havde denne gang skubbet årets Fyn tur lidt frem i kalenderen, tidligere års Fyn ture har været placeret i maj måned, og vejrliget har mange gange været meget

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

Der er mange fine små turer på 2-3timer på strækningen. Brug dagen til at slappe av og nyde naturen!

Der er mange fine små turer på 2-3timer på strækningen. Brug dagen til at slappe av og nyde naturen! Dag 1 I kører via Fagernes (E16) til Neset, her forlader i E16 og følger 293 over Slettefjellet et fjellområde som grenser opp til Jotunheimen SÆ (bomvej). Oppe på Slettefjellet tar I af ind i Herredalen.

Læs mere

Dag 6 Island d. 7/8-2016

Dag 6 Island d. 7/8-2016 Dag 6 Island d. 7/8-2016 Vi vågnede op til en tør og flot morgen, dvs. nogle gange sover børnene længe, men de kommer også sent i seng. I stedet for at tage Ringvejen rundt, ville vi krydse via F-vejene,

Læs mere

Dag 5 Island d. 6/8-2016

Dag 5 Island d. 6/8-2016 Dag 5 Island d. 6/8-2016 Vi vågnede op til en smuk morgen i Myvatn med udsigt over søen. Kaffe og havregrød, så var vi klar. Man kan se køkkenteltet med den blå presenning. På venstre side af vulkankrateret

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Skinnarbu Nasjonalparkhotell Skinnarbu Nasjonalparkhotell Tilbring en aktiv ferie i de norske fjelde. Den imponerende natur indbyder til mange aktiviteter i det fri og området omkring hotellet er specielt egnet til jagt og fiskeri.

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Så er der mulighed for at komme væk fra den kolde danske vinter. UV-Jagt rejser til Sodwana Bay i Sydafrika, syd for Mozambique. Det bliver primært Blue-water

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Lejrskole til Svendborg - Slotte og natur på Sydfyn Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Limfjordsskolen 2007 I dag kom dagen, hvor vi tog til Svendborg.

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas Med til Tenerife lørdag den 24. februar 2007 til lørdag den 3. marts 2007. Rejsen: Fra Tirstrup lufthavn til Sydtenerife er der 3782 km. Flyvetid: 5 timer. SAS fløj turen for Aarhus Charter Vi boede i

Læs mere

AGRI NORD SENIORKLUBBENS SOMMERTUR Seniorklubbens sommertur for 2017, gik igen til Tjekkiet med afstikkere til Wien og Bratislava.

AGRI NORD SENIORKLUBBENS SOMMERTUR Seniorklubbens sommertur for 2017, gik igen til Tjekkiet med afstikkere til Wien og Bratislava. AGRI NORD SENIORKLUBBENS SOMMERTUR 2017. Seniorklubbens sommertur for 2017, gik igen til Tjekkiet med afstikkere til Wien og Bratislava. Fredag den 16 juni 2017 drog 49 forventningsfulde seniorer afsted

Læs mere

Venedig, Gardasøen og Østrig.

Venedig, Gardasøen og Østrig. Venedig, Gardasøen og Østrig. Lørdag den 13. juni 2015 tog 39 personer fra Nordjylland på Agri Nord seniorklubs årlige sommer tur, der i år gik til Venedig, Gardasøen og Østrig. Vi blev samlet op i en

Læs mere

Rutebeskrivelse Salta Cachi Cafayate Salta

Rutebeskrivelse Salta Cachi Cafayate Salta Rutebeskrivelse Salta Cachi Cafayate Salta Salta Cachi: 156 kilometer Anslået tid: 4 timer plus pauser Cachi Cafayate: 162 timer Anslået tid: 5-6 timer plus pauser Cafayate Salta: 197 timer Anslået tid:

Læs mere

Dag 4 Island d. 5/8-16

Dag 4 Island d. 5/8-16 Dag 4 Island d. 5/8-16 Efter morgenmaden skulle teltet pakkes sammen. Mens nogle arbejdede på teltet, tappede andre strøm og fik fyldt depoterne med elektronik, så køreturen kan klares. Der var ikke meget

Læs mere

FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR

FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR Prøveturen går blot til Husum, med en overnatning og hjem over Møgeltønder, Højer sluse og Rømø for derefter at køre retur

Læs mere

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II Cykeltour 2014 Tour de Suisse II DAG 4 SØNDAG DEN 24. AUGUST 2014 ANDERMATT TIL BELLINZONA Fra Hotellet køres til venstre mod bymidten. I Andermatt. Ved rundkørslen skal i straks til venstre mod Oberalppass

Læs mere

Din søndagsbåd til Skandinaviens største skioplevelser

Din søndagsbåd til Skandinaviens største skioplevelser FREDERIKSHAVN - OSLO HIRTSHALS - STAVANGER/BERGEN HIRTSHALS - LARVIK HIRTSHALS - KRISTIANSAND Din søndagsbåd til Skandinaviens største skioplevelser Gør dig fri De bedste skieventyr fra de bedste destinationer

Læs mere

Vores efterårstur til Benelux-landene og Nordfrankrig

Vores efterårstur til Benelux-landene og Nordfrankrig Vores efterårstur til Benelux-landene og Nordfrankrig Del 1: Roskilde-Uetersen-Glückstadt-Bourtange I begyndelsen af september er vi klare: afsted går det mod syd. Denne gang dog ikke særligt langt. Efter

Læs mere

NORGE - GRUPPEVANDRETUR MED DANSK VANDRELEDER DAGSVANDRING TIL PRÆDIKESTOLEN

NORGE - GRUPPEVANDRETUR MED DANSK VANDRELEDER DAGSVANDRING TIL PRÆDIKESTOLEN NORGE - GRUPPEVANDRETUR MED DANSK VANDRELEDER DAGSVANDRING TIL PRÆDIKESTOLEN Tæt ved Stavanger, og kun en halv dags sejlads fra Danmark, ligger den 42 km lange Lysefjord omkranset af 600 meter lodrette

Læs mere

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins...

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... LØRDAG 9.JULI skrevet af Allan Rasmussen Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... Tidligt op og med flyveren til Hobart på Tasmanien. Vi

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Jan B. Steffensen vender tilbage til Grønland efter

Jan B. Steffensen vender tilbage til Grønland efter Jan B. Steffensen vender tilbage til Grønland efter Endnu større Efter fjeldørredturen til Grønland i 2009 en tur der havde været på ønskelisten i lang tid gik der ikke lang tid efter hjemkomsten, før

Læs mere

Fat cykelstyret. Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013

Fat cykelstyret. Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013 Fat cykelstyret Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013 Indledning Denne præsentation er en grafisk fremstilling af de regionale data fra Panorama projektets spørgeundersøgelse.

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Turbo tur til Nordkap 2016.

Turbo tur til Nordkap 2016. Turbo tur til Nordkap 2016. På GTC s sæsonafslutningen i 2015 blev der snakke om at arrangere lidt længere ture, Jønne var straks på banen og støbte ideen om en turbotur til Nordkap, inden mødet sluttede

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Tirsdag Afgang mod Niagara Falls

Tirsdag Afgang mod Niagara Falls Tirsdag Afgang mod Niagara Falls De gamle kom og hentede mig på kollegiet kl. 09:30 hvorefter vi begav os på den lange køretur mod Niagara Falls. Selve turen føltes dog ikke særlig lang, da jeg sov lidt

Læs mere

Fantastiske Fjällbacka

Fantastiske Fjällbacka Fantastiske Fjällbacka BY LARS ULLITZ ON 22. JULI 2014 I løbet af vinteren snusede jeg fra tid til anden rundt på Erik Sjöstedts hjemmeside www.kajak.nu. En overordentlig inspirerende hjemmeside. Oftere

Læs mere

Dag 7 Island d. 8/8-2016

Dag 7 Island d. 8/8-2016 Dag 7 Island d. 8/8-2016 Efter en dejlig nattesøvn, to og to ved siden af hinanden, Jesper fik en seng for sig selv, så alle var friske. Indgangen til vandrehjemmet, bad, toiletter, restaurant. For os

Læs mere

MX-5 LEMVIG OG OMEGN 15 JUNI Når der planlægges MX-5 ture i Lemvig og omegn gøres det seriøst.

MX-5 LEMVIG OG OMEGN 15 JUNI Når der planlægges MX-5 ture i Lemvig og omegn gøres det seriøst. MX-5 LEMVIG OG OMEGN 15 JUNI 2019 Når der planlægges MX-5 ture i Lemvig og omegn gøres det seriøst. Arrangørerne Viggo og Ib med fruer havde virkelig lagt sig i selen for at lave et gennemført arrangement

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Sønderjyllandsturen 19., 20. og 21 juni 2019

Sønderjyllandsturen 19., 20. og 21 juni 2019 Sønderjyllandsturen 19., 20. og 21 juni 2019 Der var tilmeldt 5 vespa til turen, men desværre måtte 2 melde fra på grund af sygdom. Maria og jeg mødtes på Damhustorvet i København fredag morgen kl 8:00.

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Dag 37 Motorhome d. 7/9-2016

Dag 37 Motorhome d. 7/9-2016 Dag 37 Motorhome d. 7/9-2016 Alle havde sovet godt, været i bad, tøj vasket ready to go. Vi kørte dog ikke ret langt, da vi skulle forbi og se Majs paladset / The Corn Palads, som ligger i Mitchell. Byen

Læs mere

Totalt Jan-Aug 2010-2015 200.000

Totalt Jan-Aug 2010-2015 200.000 Overnatninger Jan - August 215 Total Camping Hotel Sejlere Total 21 176.537 116.964 25.763 319.264 211 171.31 12.31 21.362 312.973 212 153.615 124.333 21.832 299.78 213 156.975 122.313 18.677 297.965 214

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Mörrum september 2014

Mörrum september 2014 Endelig kom turen til Mörrum. 4 mand var tilmeldt. Kylling (Jesper), Jesper, Gustav og undertegnede. Som altid kørte vi fra Hørsholm kl. 04.00. Forventningerne til turen var høje. Der blev fanget fisk

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Kystturen med Campervenner Østjylland 3. september 8. september 2016

Kystturen med Campervenner Østjylland 3. september 8. september 2016 Kystturen med Campervenner Østjylland 3. september 8. september 2016 Kongsdal v/mariager Kristiansminde v/grenå Slettehage Fyr på Helgenæs Hou Havn Juelsminde Trelde Næs v/ Fredericia 3. september 2016.

Læs mere

Slovakiet og Ungarn 2017

Slovakiet og Ungarn 2017 Slovakiet og Ungarn 2017 Oprettet: lørdag, 30. september 2017 21:11 Skrevet af Martin Holten Årets tur til Alperne var lagt i september for at sikre mere stabilt vejr end sidste års blandede vejr med daglige

Læs mere

Wagrain-TysklandKitzbühel-Wagrain

Wagrain-TysklandKitzbühel-Wagrain Wagrain-TysklandKitzbühel-Wagrain Sonny Frølgaard sonnytour@gmail.com 28116102 399 km 6h 25 min Starts: Markt, B163, Wagrain, Østrig Ends: Markt, B163, Wagrain, Østrig Start Point: Markt, B163, Wagrain,

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere

7. AUGUST - 14. AUGUST 2016 REJSEN. Vandreture i Hardangervidda, Norge - Bondhusvatnet, Tinnhølen, Ænesdalen, Vatnastølen, Eidfjord mm

7. AUGUST - 14. AUGUST 2016 REJSEN. Vandreture i Hardangervidda, Norge - Bondhusvatnet, Tinnhølen, Ænesdalen, Vatnastølen, Eidfjord mm 7. AUGUST - 14. AUGUST 2016 REJSEN Vandreture i Hardangervidda, Norge - Bondhusvatnet, Tinnhølen, Ænesdalen, Vatnastølen, Eidfjord mm Vandreture i Hardangervidda, Norge - Bondhusvatnet, Tinnhølen, Ænesdalen,

Læs mere

LODRET PROCENT (U-VEJET) Panorama 2014 P59220 (11-Aug-2014) DESTINATION

LODRET PROCENT (U-VEJET) Panorama 2014 P59220 (11-Aug-2014) DESTINATION ALDER 15-5 år 6-59 år 60+ år 65 16% % 1 1% 5 5% 1 1% 55% 6 5% 60 60% 60 60% 56 55% 116 9% % 6 6% 5 5% % V1000. Stege by Rødvig Havn Stubbekøbing færgeleje/havn Sædding strand ved 'Mennesket ved Havet'

Læs mere