Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen."

Transkript

1 Poppel- Lærkenyt Oktober 2018 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken. Jeg håber, at I som beboere hurtigt falder til, og at I får lyst til at benytte jer af vores mange tilbud om træning og aktivitet, og ikke mindst det gode og hyggelige hverdagsliv ude i afdelingerne. For ledelse og medarbejdere er det meget vigtigt, at Poppelbo og Lærkebo er et sted, hvor beboerne og deres pårørende oplever et fagligt kompetent og imødekommende personale, som understøtter den enkelte beboer i at være Herre i eget Liv længst muligt. Vi bestræber os på at se det enkelte menneske og det levede liv bag. Vi sætter en stor ære i at tage godt imod nye beboere og pårørende. Vi vil gerne være kendt for at arbejde med både hjerne og hjerte, og bl.a. derfor: Ser vi med og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet Et vigtigt mål for vores samarbejde med jer og jeres pårørende er at skabe en helhjertet kontakt og en konstruktiv, meningsfyldt og etisk dialog, der fører til en tryg og inkluderende hverdag alle kan være tilfredse med. Skulle der opstå situationer, hvor dette mål ikke er helt så synligt, som det kunne ønskes, vil vi naturligvis gerne høre om det, så vi sammen kan finde den rette vej tilbage. Der kan findes mere om os og hverdagen på vores hjemmeside Forstander Susanne Christensen.

2 Det skal være galt før det bliver godt hvad vil det sige? Vi har fået økonomiske midler til at istandsætte gulve på 3 afdelingers fællesareal. Plejen 1 sal Poppelbo, plejen 1. sal Lærkebo og plejen stuen Lærkebo, får lagt ny gulvbelægning i fællesområdet. Det er en opgave der kræver, at der ikke gås på gulvet i løbet af dagene de dage arbejdet står på. Derfor flytter afdelingen ned i i den store spisestue, når der lægges gulv. Hvad vil det sige? Fra mandag den fredag den Flytter ALLE beboere fra plejen 1. sal ned i Poppelbos store spisestue fra morgenstunden, og de kommer først tilbage til afdelingen ved sengetid. Det er desværre nødvendigt, fordi den gamle gulvbelægning skal tages af, og det giver både larm, men bestemt også stor faldrisiko for både beboere og medarbejdere og samtidig er alle møbler i fællesarealet fjernet. De kommende dage skal gulvet gen-opspartles ad nogle gange, og denne spartelmasse skal tørre inden man må gå på den. Til sidst skal der lægges nyt linoleum på, og dette skal svejses og der skal lister på. Fra mandag den fredag den Skal ALLE beboere fra plejen 1. sal i Lærkebo gennem den samme procedure, dog skal de flytte ned i Lærkebos store spisestue. Fra mandag den fredag den er det ALLE beboere fra plejen stuen i Lærkebo, der flytter i den store spisestuen i Lærkebo. Vi er godt klar over, at det for nogle beboere vil opleves som en smule utrygt, og derfor har vi også sikret, at både vores aktivitetsmedarbejdere og plejepersonalet er rundt om beboerne inde i den store spisestue. Samtidig vil lederne være en del i spisestuen også, så på den måde er vi sikre på, at der er mange til at skabe den nødvendige ro og stabilitet. Til gengæld får de 3 afdelinger et flot nyt gulv at glædes over.

3 Årlig Brugertilfredshedsundersøgelse Igen i år afholdes der Brugertilfredshedsundersøgelse på kommunens plejehjem. Det er et analysefirma der hedder Epinion, der sender interviewere ud til både Poppelbo og Lærkebo. De vil meget gerne tale med 28 beboere, og det sker ved at de kommer på besøg i beboerens bolig. Beboerne har naturligvis mulighed for at sige ja tak eller nej tak til at deltage. Der stilles højest 45 spørgsmål, og spørgsmålene kommer ind på temaerne: Generel oplevelse af at bo på plejecentret Praktisk hjælp og personlig pleje Medarbejderne Maden Klippekort Hjælpemidler og teknologi Aktiviteter Information Livskvalitet, ensomhed og helbred. Efterfølgende modtager plejehjemmet en rapport, der viser hvad beboerne har ytret ift. tilfredshed. I forhallen og i alle afdelinger hænger der også et brev, hvor sundheds- og Omsorgsborgmester Sisse Maria Welling skriver om brugertilfredshedsundersøgelsen. Hos os kommer interviewerne ud i uge 44, og hvis vi går ud fra de tidligere år, kommer rapporten ud primo 2019.

4 Erindringsteater på Poppelbo og Lærkebo. Poppelbo og Lærkebo har i forbindelse med fokus på kommunens nye demens strategi hjemtaget 2 erindringsforestillinger Viceværten. Disse 2 korte forestillinger vil være tilegnet beboere med demens og deres pårørende. Samtidig vil vores videnspersoner og demensvejledere ude i afdelingerne deltage i arrangementet og på den måde være sammen med de demente beboere som deltagere. Forestillingen varer ca. 35 minutter, og efterfølgende vil der være snak henover en kaffetår med lidt lækker kage og en Baily. Forestillingen handler om de 2 veninder der begge elsker Morten Korch. De bor i samme opgang, og da opgangen får ny vicevært, der til forveksling ligner Poul Richardt, går kampen, på rigtig Morten Korch vis i gang om at erobre viceværten. I Lærkebo er forestillingen mandag den kl i den store spisestue. I Poppelbo er forestillingen tirsdag den kl i den store spisestue. Pårørende til demente beboere er naturligvis meget velkomne til at deltage, og da vi gerne vil sikre, at der er kaffe og kage til pårørende også, vil det være vigtigt med en tilmelding til afdelingen senest mandag den Der er ingen egenbetaling hverken for beboere eller pårørende, deltagelse er gratis.

5 De gyldne fødder. Selv om sommeren er ved at gå på held, er udelivet på ingen måde forbi. Vi skal igen i dette tidlige efterår have gang i den traditionsrige gå-konkurrence De gyldne Fødder Vi skyder konkurrencen i gang mandag den kl foran Restaurant Stævnemødet. I perioden mandag den fredag den , begge dage incl. konkurrerer afdelingerne om, hvem der kan tilbagelægge flest runder rundt i Bystævneparken. Reglerne er: 1 runde randvejen rundt noteres som 1 klip. Der er klip til både beboer og medarbejder der er med på runden, på den måde tilgodeser vi også træning i arbejdstiden Pårørende der går tur med deres kære kan i de angivne tidsrum også få registreret runder. Når der er 15 klip får afdelingen 1 gylden fod til ophængning i afdelingens fællesareal. I tidsrummet kl er det personalet i aktiviteten der registrerer runder. I tidsrummet kl er det aftenleder Marianne Myhre Rasmussen der registrer runder. Den afdeling der går flest runder vinder en hyggelig eftermiddag med kaffe, lagkage og Baily. Denne eftermiddag afholdes mandag den kl i den store spisestue i det hus, hvor den vindende afdeling bor. Igen denne gang vil der også være en lille hyggelig præmie til medarbejderne i den afdeling, der i forbindelse med disse herlige gåture i skrift og med billeder, kan fortælle en særlig sjov, hyggelig, spændende, god og / eller anderledes historie, om en oplevelse eller flere fra gåturene. Velkommen til ny sygeplejefaglig afdelingsleder. Vi byder mandag den En ny sygeplejefaglig afdelingsleder velkommen på vores arbejdsplads. Hun hedder Maria Altschuler, og hun skal sammen med den administrative afdelingsleder Jeanne Hudlebusch være leder i højhusene i Poppelbo og Lærkebo. Maria er uddannet sygeplejerske i 2000, hun har arbejdet både på hospital og i primærsektor / hjemmeplejen. Pt. er Maria ansat i socialpsykiatrien på Amager så sammenlagt med de andre erfaringer fra arbejdslivet, ser vi Maria som en meget kompetent sygeplejefaglig afdelingsleder, og en leder der har nogle

6 erfaringer der supplerer og komplimenterer den nuværende ledergruppe på bedste vis. Et varmt velkommen til Maria Altschuler Fra den vil vores samlede ledergruppe se ud som følger: Forstander for Poppelbo, Lærkebo, Susanne Christensen. Aktivitetscenter Brønshøj / restaurant Mobil Stævnemødet Mail: v944@kk.dk Souschef for Poppelbo og Lærkebo Eva Merri Steffen Hansen. Telefon Mobil Mail: ZW3B@kk.dk Daglig leder i Aktivitetscenter Annette Dibbern Telefon Brønshøj Mail VI47@kk.dk Kostfaglig leder i Poppelbo, Lærkebo Carsten Damgaard. Telefon og Restaurant Stævnemødet Mail HY1C@kk.dk Serviceleder og alle områder Connie Dyhr Telefon Mail: EF25@kk.dk Plejen stuen Poppelbo / Lærkebo Administrativ leder Susanne Madsen Telefon Mail: s470@kk.dk Sygeplejefaglig leder Tina Holm. Telefon Mail: AK8K@kk.dk Plejen 1. sal Poppelbo / Lærkebo Administrativ leder Brian Stegmann Nielsen. Telefon Mail: Z50P@kk.dk Sygeplejefaglig leder Tina Nielsen Telefon Mail JW1M@kk.dk Plejen højhusene Poppelbo / Lærkebo Administrativ leder Jeanne Hudlebusch. Telefon Mail: SL64@kk.dk Sygeplejefaglig leder Maria Altschuler. Telefon Mail kommer i næste nummer Uddannelsesansvarlig m.m. Casper Holst Mayo Nielsen. Mail: AU1N@kk.dk Tværgående aftenleder Marianne Myhre Rasmussen Telefon Mail L05E@kk.dk

7 Vores administrative afdelingsleder Brian Stegmann Nielsen er pt. På barselsorlov. Han er tilbage primo december. Det betyder at plejen 1. sal i Poppelbo og plejen 1. sal i Lærkebo kun har den ene af deres ledere på banen, nemlig sygeplejefaglige afdelingsleder Tina Nielsen. I de uger Brian har orlov vil øvrige ledere fra ledergruppen varetage Brians administrative opgaver, og forstander Susanne Christensen og souschef Eva Merri Steffen Hansen bistår Tina i de øvrige ledelsesopgaver. Ikke mindst i de 3 uger fra den , hvor Tina er på en velfortjent sommerferie, en ferie der var planlagt inden Tina blev ansat på vores arbejdsplads i april i år. Vi sætter fokus på mormormad. I uge 43 sætter vi fokus på hjemmelavet mormormad, dvs. de retter vores beboere selv tilberedte og spiste. Retterne tilberedes i vores eget køkken, og naturligvis fra bunden. Mandag den serveres hakkebøf med bløde løg, kogte kartofler, brun sauce og rødbeder. Til dessert serveres budding med kirsebærsauce. Onsdag den Serveres stegt kylling med kartofler, brun sauce og agurkesalat. Til dessert serveres gammeldags æblekage. Hertil serveres 1 glas vin på husets regning. Fredag den Forloren hare med vildtsauce, ristede kartofler og ribsgele. Til dessert serveres Abemad Bon appetit til alle

8 Årets beboer- Pårørendeaften i oktober. Invitation til beboer- pårørendeaften Lærkebo den , Kl ca Poppelbo den , Kl ca Aftenens program: Kl ca Lækker fælles musikalsk oplevelse med orkestret Univers på Vers. Der synges sange fra rummet og rytmen er bl.a. Bossa Nova. Foregår i Lærkebos store spisestue, da der er dækkes op til efterfølgende spisning i Poppelbos egen store spisestue KL ca Beboere og pårørende mødes til fælles spisning. Her vil der være dækket festligt op til en hyggelig aften ude i de enkelte afdelinger. Højhusets beboere og pårørende vil dog være i den store spisestue. Der serveres en 2-retters menu tilberedt af Restaurant Stævnemødet i Bystævneparken. Buffet: Fyldt Kalkunbryst m råstegte kartofler, skysauce og en lækker salat. Dessert: Lækker portionsanrettet dessert. Herefter kaffe, baily og småkager Udover hyggeligt samvær, får I mulighed for at møde afdelingens leder og nogle af medarbejderne. Prisen for dette arrangement incl. drikkevarer til maden, kaffe og småkager er: Pårørende kr. 150,00 Beboere den almindelige betaling for aftenmåltidet Vi håber at rigtig mange vil være med til at gøre denne aften hyggelig for afdelingens beboere, pårørende og personalet. Tilmelding og betaling sker til en af lederne på den afdeling, hvor beboeren har sin bolig. Deadline for tilmelding er mandag den

9 Vi skal sige farvel til Anya T. Hansen Vores super dygtige, altid positive og engagerede aktivitetsmedarbejder Anya T. Hansen har sagt sin stilling op. Anya har været hos os i mange år, og hun har aldrig været ked af arbejdspladsen, og det er hun heller ikke nu. Anya og hendes mand har i flere år barslet med tanken om at lave noget sammen, dvs. drive forretning sammen, og det er nu det skridt de sammen tager. Den åbner de sammen en pizzabar i Hundige, og derfor skal Anyas positive og imødekommende væsen nu bruges på de kunder der kommer ind i pizzabaren. Der skal ikke herske tvivl om, at det at sige farvel til Anya vil være et stort tab for vores arbejdsplads, og det er også helt sikkert, at mange beboere vil savne Anya. Når det er sagt, så har ledelsen stor forståelse for, at Anya nu vælger at følge de arbejdsmæssige drømme hun og hendes familie har. Anya holder ferie den 29., 30 og , men ledelsen vil gerne give beboerne mulighed for at sige pænt farvel til Anya, og derfor er der fredag den fælles kaffebord med lagkage og en lille baily. Det sker i Poppelbos store spisestue fra kl Men da vi altid tilbyder vores aktiviteter på tværs af Poppelbo og Lærkebo, vil arrangementet naturligvis også være for beboere fra Lærkebo. Ledelsen ønsker naturligvis Anya og hendes familie pøj pøj, og hvem ved, måske kan der arrangeres en beboerudflugt til Hundige, og så med et frokostbesøg hos Anya.

10 OPSLAGSTAVLEN. Selv om julen ligger næsten 3 måneder forude, er aktivitetsafdelingen begyndt forberedelserne. Derfor efterlyses følgende. Grankogler i alle størrelser Tomme toiletruller, som skal bruge til fremstilling af bordkort til julefrokosterne. Effekterne kan afleveres i aktivitetsafdelingen i Poppelbo eller samme sted i Lærkebo Mandag den Er der beboer- pårørendeaften i Lærkebo. Se opslag her i bladet og husk tilmelding. Onsdag den er der beboer- pårørendeaften i Poppelbo. Se opslag her i bladet og husk tilmelding. Hele uge 44 er der Brugertilfredshedsundersøgelse i både Poppelbo og Lærkebo. Se opslag andet sted i bladet. Lørdag den Mortens aften serveres hjemmelavet andesteg og gammeldags æblekage, til det varme måltid om aftenen. Der bydes ligeledes på et glas vin til maden. Lørdag den Afholdes det årlige julemarked i Bystævneparken. Herom mere i næste månedsblad, men afsæt datoen. Tirsdag den Fælles julefrokost i Lærkebo. Herom nærmere i næste månedsblad. Onsdag den Fælles julefrokost i Poppelbo. Herom nærmere i næste månedsblad. Der udkommer ligesom de tidligere år en samlet juleavis, der viser alle julearrangementer. Denne udkommer medio november, og lægges ud i ALLE boliger.

11

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. CenterlederSusanne Christensen.

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. CenterlederSusanne Christensen. Poppel- Lærkenyt September 2018 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen. Poppel- Lærkenyt. December 2018 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. September 2019

Poppel-Lærkenyt. September 2019 Poppel-Lærkenyt. September 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Oktober 2017 Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken. Jeg

Læs mere

Nytårskuren den

Nytårskuren den Poppel-Lærkenyt Januar 2019 Jeg vil gerne som det første benytte lejligheden til at ønske alle beboere, pårørende, ledere, medarbejdere, frivillige og andre samarbejdsparter et rigtigt godt nytår. 2018

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Poppel-Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen. Poppel-Lærkenyt. Marts 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. August 2019

Poppel-Lærkenyt. August 2019 Poppel-Lærkenyt. August 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Juli 2017 Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken. Jeg håber,

Læs mere

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. September 2017 Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Februar 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Maj 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet

Maj 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet Poppel- Lærkenyt Maj 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo. og Lærkebo. April og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet

Poppel- Lærkenyt. Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo. og Lærkebo. April og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet Poppel- Lærkenyt April 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo. og. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. 2019

Poppel-Lærkenyt. 2019 Poppel-Lærkenyt. 2019 April Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Maj 2019

Poppel-Lærkenyt. Maj 2019 Poppel-Lærkenyt. Maj 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig

Læs mere

Ældrepolitikken og ny pårørendepolitik

Ældrepolitikken og ny pårørendepolitik November 2015 Dette blad er tilegnet beboere, pårørende og personale i Poppelbo og Lærkebo. Bladet uddeles gratis til alle beboere. Kan også læses på nedenstående hjemmesider. Centerleder Susanne Christensen

Læs mere

Julen nærmer sig med raske skridt.

Julen nærmer sig med raske skridt. November 2014 Dette blad er tilegnet beboere, pårørende og personale i Poppelbo og Lærkebo. Kan også læses på nedenstående hjemmesider. Centerleder Susanne Christensen Ansvarshavende redaktør Tlf.: 38

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Juni 2019

Poppel-Lærkenyt. Juni 2019 Poppel-Lærkenyt. Juni 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig

Læs mere

Det gør vi med manér med en uge der har fokus på: Sundhed Velvære Livskvalitet.

Det gør vi med manér med en uge der har fokus på: Sundhed Velvære Livskvalitet. Poppelbo, Lærkebo, Aktivitetscenter Brønshøj vil gerne skyde Københavns Kommunes 2 nye politikker i gang. Det er: Ældrepolitikken 2015 2018 Sundhedspolitikken 2015 2025. Det gør vi med manér med en uge

Læs mere

Lærkepp. Poppel- Lærkenyt- Juni Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo.

Lærkepp. Poppel- Lærkenyt- Juni Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Poppel- Lærkenyt- Juni 2018 Lærkepp Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Marts 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Centerleder Susanne Christensen Tlf.: 38 27 41 90 Mobil: 26 14 20 15 Mail: v944@suf.kk.dk Lidt

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig

Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig 1 At bo på Egely: At få en ældrevenlig bolig på Egely svarer til, at du flytter i en lejlighed, hvor du bor tæt med dine naboer. Hvor tæt en kontakt du ønsker,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Så begynder foråret at nærme sig, vi har allerede fornemmet den dejlige sol her i februar, hvilket gør det lettere at komme igennem

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Hilsen fra forstanderen Kære alle.

Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så er der igen gået tre måneder, og endnu en udgave af Rynkenyt skal laves. Siden sidst har vi fået resultatet af Brugerundersøgelsen fra 2018, og jeg har været rundt

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 6. Årgang nr. 35 november / december 2015 Lysglimt redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 7 22. juni 2015 Den boligsociale helhedsplan for Vangkvarteret 2014-2018 har fået nyt logo Kom til Åbent fælleshus - skovtur på Fælleden, torsdag den 25.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

Standerhejsning Grejsamlerne holder Loppemarked i Multihuset Lørdag den 13. april fra kl

Standerhejsning Grejsamlerne holder Loppemarked i Multihuset Lørdag den 13. april fra kl 2019 Marts Søndag d. 3. marts: Kl. 10-12 Lørdag den 9. marts & Søndag den 10. marts: Kl. 10-15 Standerhejsning Vi hejser flaget, synger et par sange, derefter er der kaffe/the og hyggeligt samvær i Multihuset.

Læs mere

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem. Mail: Mail:

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem.   Mail: Mail: Ryholtgård Nyt Maj 2018 1 Husets Informationer Ryholtgård Plejehjem 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Daglig Driftsleder Køkken Rengøring - Vask Lene Jensen Man fre kl. 9 14 Forstander

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Oplevelsestilbud i Plejecentret Fælles-gymnastik i gymnastiksalen hver mandag, onsdag og fredag formiddag Træning med fysioterapeuter

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Slottet. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Slottet. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Slottet KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere på Sundheds-

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Ørestad Plejecenter. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Ørestad Plejecenter. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Ørestad Plejecenter KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Sølund. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Sølund. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Sølund KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere på Sundheds-

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Møllehuset. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Møllehuset. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Møllehuset KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere på

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bryggergården. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bryggergården. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Bryggergården KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Skjulhøjgård. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Skjulhøjgård. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Skjulhøjgård KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Kastanjehusene. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Kastanjehusene. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Kastanjehusene KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015 August Tirsdag d. 25. august kl. 14.00 16.00 September Tirsdag d. 1. september kl. 14.00 16.00 Festugearrangement med Dansk Top stjernen Lotte Riisholt Pris: 60,- kr. inkl. kaffe og lagkage. Den lave pris

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bomiparken. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bomiparken. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Bomiparken KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere på

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bispebjerghjemmet. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bispebjerghjemmet. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Bispebjerghjemmet KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Egebo. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Egebo. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Egebo KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere på Sundheds-

Læs mere

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen September 2019 Dato Tid Arrangement Uge 36 Onsdag d. 4/9 Kl. 12.00 Pandekagedag i Café oasen Torsdag d. 5/9 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 6/9 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 37 Onsdag d. 11/9 Kl. 13.45 Gudstjeneste

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Hjortespring. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Hjortespring. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Hjortespring KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

Vi har brug for frivillige

Vi har brug for frivillige Himmelev Sognevej 124 4000 Roskilde Tlf 46 31 54 77 Fax 46 31 54 92 Vi har brug for frivillige Vi har brug for dig Giv os lidt af din tid Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gamle Præstegård Himmelev Sognevej

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Dr. Ingrids Hjem. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Dr. Ingrids Hjem. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Dr. Ingrids Hjem KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Pilehuset. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Pilehuset. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Pilehuset KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere på

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Rundskuedagen. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Rundskuedagen. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Rundskuedagen KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning, borgere med ASF, samt unge borgere

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Solgavehjemmet. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Solgavehjemmet. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Solgavehjemmet KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bonderupgård. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Bonderupgård. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Bonderupgård KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Nybodergården. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Nybodergården. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Nybodergården KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Verdishave. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Verdishave. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Verdishave KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere på

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Rosenborgcentret. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Rosenborgcentret. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Rosenborgcentret KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Kildevæld Sogn. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG. Kildevæld Sogn. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen BRUGERUNDERSØGELSE 2016 PLEJEBOLIG Kildevæld Sogn KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvalningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt beboere

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Aktiviteter August 2016 til januar 2017

Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Sofiendalcentret Sofiendalsvej 80 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 6966 Faste aktiviteter Mandage: Kl. 09.00-11.45 Kl. 13.30-16.00 Kl. 13.00-15.00 EDB undervisning for

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer.

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer. Kære alle. Hermed forsøger vi os med endnu en udgave af Rynkenyt. Alle I beboere og pårørende må meget gerne sende artikler, billeder eller andet til os, så vi kan få lidt til bladet. Nu er sommeren snart

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere