Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen."

Transkript

1 Poppel- Lærkenyt. December 2018 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken. Jeg håber, at I som beboere hurtigt falder til, og at I får lyst til at benytte jer af vores mange tilbud om træning og aktivitet, og ikke mindst det gode og hyggelige hverdagsliv ude i afdelingerne. For ledelse og medarbejdere er det meget vigtigt, at Poppelbo og Lærkebo er et sted, hvor beboerne og deres pårørende oplever et fagligt kompetent og imødekommende personale, som understøtter den enkelte beboer i at være Herre i eget Liv længst muligt. Vi bestræber os på at se det enkelte menneske og det levede liv bag. Vi sætter en stor ære i at tage godt imod nye beboere og pårørende. Vi vil gerne være kendt for at arbejde med både hjerne og hjerte, og bl.a. derfor: Ser vi med og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet Et vigtigt mål for vores samarbejde med jer og jeres pårørende er at skabe en helhjertet kontakt og en konstruktiv, meningsfyldt og etisk dialog, der fører til en tryg og inkluderende hverdag alle kan være tilfredse med. Skulle der opstå situationer, hvor dette mål ikke er helt så synligt, som det kunne ønskes, vil vi naturligvis gerne høre om det, så vi sammen kan finde den rette vej tilbage. Der kan findes mere om os og hverdagen på vores hjemmeside under aktiviteter Forstander Susanne Christensen.

2 Ny administrativ afdelingsleder i højhusene. Vores administrative afdelingsleder Jeanne Hudlebusch, som har været leder hos os de seneste ca. 7 år har valgt at søge nye ledelsesmæssige udfordringer. Det betyder, at Jeanne fratræder hos os med udgangen af november, for at tiltræde en stilling aftenleder i den sociale hjemmepleje i København. Derfor har vi slået hendes stilling op via kommunens e-rekrutteringssystem, og vi håber snart at finde en ny administrativ afdelingsleder til højhuset i Poppelbo og højhuset i Lærkebo. De 2 højhuse har derfor i øjeblikket kun én afdelingsleder, nemlig sygeplejefaglig afdelingsleder Maria Altschuler. Hun vil dog ikke være alene om lederopgaven. Forstander Susanne Christensen mail v944@kk.dk og telefon vil være med omkring personaleledelsen, spørgsmål m.m. fra beboere og pårørende osv. Souschef Eva Merri Steffen Hansen mail ZW3B@kk.dk og telefon vil være med omkring den sygeplejefaglige ledelse. Så snart der er ansat en ny administrativ afdelingsleder vil vi formidle dette til både beboere og pårørende. Formidling af information til pårørende. I lighed med at alt offentlig post formidles via E-boks. Det sker bl. a. for at tilgodese miljøet via lavt forbrug af papir og sidst men ikke mindst fordi breve er flere dag undervejs, formidler vi besked til pårørende via disse kanaler. Månedsblade, mails og telefon. Det sidste dog kun, hvis det skal gå hurtigt. Derfor er det rigtigt vigtigt at vi får besked om, når du som pårørende ændrer din mail eller dit telefonnummer. Vores månedsblad lægges også løbende på vores hjemmeside under aktiviteter. Har du ændret mail, oprette ny mail eller ændret telefonnummer / slettet fastnetnummer er det super vigtigt at dette hurtigt formidles til aktuel leder. Det skal meldes til følgende mails eller telefonnumre:

3 afdeling afdelingsleder mail Telefon tidsrum Lærkebo højhuset Maria Altrschuler Poppelbo højhuset Maria Altschuler Lærkebo stuen Susanne Madsen Poppelbo stuen Susanne Madsen Lærkebo 1 sal Brian S. Nielsen Z50P@kk.dk Poppelbo 1 sal Brian S. Nielsen Z50P@kk.dk Julens arrangementer. Medio november blev der lagt en juleavis ud i alle boliger, og den viser alle de mange arrangementer i december måned. Den fortæller også om juleaften, juledagene og nytårsaften. Avisen kan til enhver tid rekvireres hos afdelingens ledere, og de sender den også meget gerne til pårørendes mail. Juleavisen lægges også ud på vores hjemmeside under aktiviteter. Juleaften / juledagene hvem skal ud til familien? Der fejres naturligvis juleaften i både Poppelbo og Lærkebo, og det med alt hvad der til hører af god mad og mange traditioner.vi ved dog også af erfaring, at flere beboere tager hjem til familien. For at vi kan planlægge indkøb m.m., er det vigtigt at vi ved, hvem der ikke spiser med juleaften og de øvrige juledage. Derfor vil vi meget gerne, at det meddeles til aktuel afdelingsleder, hvornår man som beboer ikke er hjemme til julens måltider, og hvornår man afhentes. Det skal meldes til følgende mails eller telefonnumre: afdeling afdelingsleder mail Telefon tidsrum Lærkebo højhuset Maria Altrschuler QL2R@kk.dk Poppelbo højhuset Maria Altschuler QL2R@kk.dk Lærkebo stuen Susanne Madsen S470@kk.dk Poppelbo stuen Susanne Madsen S470@kk.dk Lærkebo 1 sal Brian S. Nielsen Z50P@kk.dk Poppelbo 1 sal Brian S. Nielsen Z50P@kk.dk

4 Uanmeldt tilsyn i Poppelbo og Lærkebo. Både Poppelbo og Lærkebo havde ultimo oktober uanmeldt tilsyn fra BDO. Vi har nu fået rapporten over tilsynene, og den kan rekvireres via vores administrative medarbejdere Mette Hansen mail KH6H@kk.dk eller Jette Bramm FF6B@kk.dk Begge har telefonnummer Vi har i begge huse fået bedømmelsen 2 / Godt og tilfredsstillende, og det gives efter følgende vurderingsskala. 1 Særdeles tilfredsstillende Der findes ikke fejl og mangler eller at de fundne forhold kun har yderst ringe risiko for borgeren. Kategorien anvendes, hvis der findes et godt, solidt og systematisk kvalitetsarbejde på enheden 2 Godt og tilfredsstillende Kategorien anvendes, hvis der kun findes få fejl og mangler, som ikke har nogen særlig risiko for borgeren. Fejlene er som hovedregel lokaliseret på forskellige områder og kan korrigeres i løbet af kort tid. Der findes et solidt kvalitetsarbejde på enheden, men der mangler enkelte forhold for at det er helt optimalt. Der er fulgt op på sidste års tilsyn. 3 Mindre tilfredsstillende Der findes forhold med risiko for borgerens helbred og autonomi, men det drejer sig ikke om alvorlige fejl. Enkeltstående fejl med mere alvorlig risiko kan også medføre denne konklusion. Der findes et kvalitetsarbejde på enheden, men der mangler nogle forhold for at det er tilfredsstillende og systematisk nok. 4 Alvorlige fejl og mangler med stor risiko for beboernes helbred og autonomi Der er et alvorligt misforhold mellem borgerens behov og de tildelte eller leverede indsatser Borgeren er udsat for dokumenterbare alvorlige krænkelser i forhold til personlige ønsker, grænser og levevis Der konstateres sundhedsskadelige hygiejniske forhold i hjemmet og på fællesarealer med alvorlig risiko for borgerens helbred Kvaliteten i den personlige pleje og sygeplejen medfører, at der er alvorlig risiko for borgerens helbred og autonomi Den registrerede fejl i medicinhåndteringen medfører, at der er alvorlig risiko for borgerens helbred. 5 Alvorlig kritik Der er et alvorligt misforhold mellem borgerens behov og de tildelte eller leverede indsatser Borgeren er udsat for dokumenterbare alvorlige krænkelser i forhold til personlige ønsker, grænser og levevis Der konstateres sundhedsskadelige hygiejniske forhold i hjemmet og på fællesarealer med alvorlig risiko for borgerens helbred Kvaliteten i den personlige pleje og sygeplejen medfører, at der er alvorlig risiko for borgerens helbred og autonomi Den registrerede fejl i medicinhåndteringen medfører, at der er alvorlig risiko for borgerens helbred. Forskellen fra kategori 4 til 5 er, at hvis der er fare for borgernes sikkerhed i en sådan grad, at det er nødvendigt, at der omgående gribes ind er resultatet kategori 5.

5 Tak for samarbejdet i året der går på held går på held, og det har været endnu et år med mange oplevelser, tiltag osv. Her lidt af disse. Vi har fået mange nye beboere og pårørende, og en del nye dygtige medarbejdere. Vores souschef gennem næsten 12 år - Anne Rygaard er gået på efterløn, og derfor har vi ansat en ny dygtig og kompetent sygeplejerske Eva Merri Steffen Hansen i denne rolle. Vi har også ansat 2 nye kompetente sygeplejefaglige afdelingsledere Tina Nielsen og Maria Altschuler. Vi har den ansat en tværgående aftenleder, Mariann Myhre Lund Rasmussen, og alle afdelingsledere er på vagt 2 aftener om måneden. Det betyder at vi har øget det ledelsesmæssige fokus i aftenvagten. - telig velkommen til alle, og tak fordi I har valgt netop vores arbejdsplads. Vi har indført en ny ledelsesstruktur i plejeafdelingerne. Det betyder, at alle afdelinger nu har både en administrativ og en sygeplejefaglig afdelingsleder. Vi har i den optik ikke ansat flere ledere, men det betyder blot, at et par bestående af en administrativ- og en sygeplejefaglige afdelingsleder deler ledelsen i 2 afdelinger. Den sygeplejefaglige afdelingsleder er altid en sygeplejerske, og på den måde udvides viften af faglige og tværfaglige kompetencer. Vi har i oktober måned haft vores aktivitets og træningsmedarbejdere med på temadag med henblik på en ny struktur på området i Det indebærer bl.a., at der kommer mere målrettede aktivitets- og træningstilbud, bl.a. til beboere med demens, men også andre målrettede tilbud som eks. mere udeliv året rundt. Aktiviteterne løber i 3 måneder, dvs. at året deles op i 4 kvartaler. Nogle aktiviteter er åbne og andre kræver tilmelding, men dette hjælper personalet naturligvis med at understøtte. Et af de nye tiltag er eks. at der hver onsdag er danse- og hyggecafé ude i de respektive afdelinger. Her vil vi nogle onsdage tilbyde de beboere, der ønsker det, en irsk kaffe eller en Baily til kaffen Vi har i 2018 indført, at der er beboermøder hver måned. 1 fælles beboermøde i hvert kvartal, og de øvrige måneder holdes beboermødet ude i afdelingerne. Pårørende er naturligvis altid velkommen til at deltage i disse møder.

6 Vi har igen i år haft en fantastisk musik- og sommerfestival i det store cirkustelt, og i 2019 udvides festivalen med flere telte og mere musik. Vi har haft en stor fælles og traditionsrig påskefrokost i både Poppelbo og Lærkebo. Vi har gået De gyldne fødder 2 gange i Der har været en del ture ud af huset, bl.a. til Tivoli. Vi har en december måned med et væld af traditionsrige arrangementer. Vi har fået renoveret gulve i plejen stuen og plejen 1 sal i både Poppelbo og Lærkebo, og pt. får plejen højhuset i Lærkebo nye køkkener i de små opholdsstuer i stuen og på 1. og 2. sal. Vi har fået malet og renoveret det store gangareal i stueetagen på Poppelbo osv. osv. Ja sådan kunne jeg blive ved, men jeg vil blot med nedenstående lille juledigt sige alle tak for det gode samarbejde i Julen er for alle en varm og hyggelig tid, ikke mindst hvis sneen gør den smuk og hvid. Vi tænker ekstra på dem vi har kær, det bobler i hjertet, når julen er nær. Traditionerne vi ej vil bryde, derfor fra mig det velment skal lyde. Glædelig jul og godt nytår til jer alle, lige om hjørnet 2019 på os vil kalde. Forstander Susanne Christensen

7 Kontaktdata for samlede ledergruppe og administration. Forstander for Poppelbo, Lærkebo, Aktivitetscenter Brønshøj / Restaurant Stævnemødet Souschef for Poppelbo og Lærkebo Daglig leder i Aktivitetscenter Brønshøj Kostfaglig leder i Poppelbo, Lærkebo og Restaurant Stævnemødet Susanne Christensen. Telefon Mobil Mail: v944@kk.dk Eva Merri Steffen Hansen. Telefon Mobil Mail: ZW3B@kk.dk Annette Dibbern Telefon Mail VI47@kk.dk Carsten Damgaard. Telefon Mail HY1C@kk.dk Serviceleder alle 3 huse Connie Dyhr. Tlf Mail EF25@kk.dk Plejen stuen Poppelbo / Lærkebo Administrativ leder Susanne Madsen Tlf Mail s470@kk.dk Sygeplejefaglig leder Tina Holm Tlf mail AK8K@kk.dk Plejen 1 sal Poppelbo / Lærkebo Administrativ leder Brian S. Nielsen Tlf Mail Z50P@kk.dk Sygeplejefaglig leder Tina Nielsen Tlf mail JW1M@kk.dk Plejen højhuset Poppelbo / Administrativ leder pt. ledig og i opslag Lærkebo Kontakt evt. forstander Sygeplejefaglig leder Maria Altschuler Tlf mail QL2R@kk.dk Tværgående aftenleder Marianne Myhre Rasmussen Tlf Mail L05E@kk.dk Uddannelsesansvarlig Casper Holst Mayo Nielsen Mail AU1N@kk.dk Administration Mette Hansen. Mail KH6H@kk.dk Jette Bramm. Mail FF6B@kk.dk Tlf ( hovednummer )

8

Nytårskuren den

Nytårskuren den Poppel-Lærkenyt Januar 2019 Jeg vil gerne som det første benytte lejligheden til at ønske alle beboere, pårørende, ledere, medarbejdere, frivillige og andre samarbejdsparter et rigtigt godt nytår. 2018

Læs mere

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Februar 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen. Poppel- Lærkenyt Oktober 2018 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. CenterlederSusanne Christensen.

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. CenterlederSusanne Christensen. Poppel- Lærkenyt September 2018 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. September 2019

Poppel-Lærkenyt. September 2019 Poppel-Lærkenyt. September 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Maj 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet

Maj 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet Poppel- Lærkenyt Maj 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Poppel-Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen. Poppel-Lærkenyt. Marts 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Oktober 2017 Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken. Jeg

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. August 2019

Poppel-Lærkenyt. August 2019 Poppel-Lærkenyt. August 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo. og Lærkebo. April og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet

Poppel- Lærkenyt. Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo. og Lærkebo. April og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet Poppel- Lærkenyt April 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo. og. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. September 2017 Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Juli 2017 Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken. Jeg håber,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Maj 2019

Poppel-Lærkenyt. Maj 2019 Poppel-Lærkenyt. Maj 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. 2019

Poppel-Lærkenyt. 2019 Poppel-Lærkenyt. 2019 April Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Julen nærmer sig med raske skridt.

Julen nærmer sig med raske skridt. November 2014 Dette blad er tilegnet beboere, pårørende og personale i Poppelbo og Lærkebo. Kan også læses på nedenstående hjemmesider. Centerleder Susanne Christensen Ansvarshavende redaktør Tlf.: 38

Læs mere

Lærkepp. Poppel- Lærkenyt- Juni Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo.

Lærkepp. Poppel- Lærkenyt- Juni Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Poppel- Lærkenyt- Juni 2018 Lærkepp Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig

Læs mere

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Marts 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Centerleder Susanne Christensen Tlf.: 38 27 41 90 Mobil: 26 14 20 15 Mail: v944@suf.kk.dk Lidt

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Juni 2019

Poppel-Lærkenyt. Juni 2019 Poppel-Lærkenyt. Juni 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

Ældrepolitikken og ny pårørendepolitik

Ældrepolitikken og ny pårørendepolitik November 2015 Dette blad er tilegnet beboere, pårørende og personale i Poppelbo og Lærkebo. Bladet uddeles gratis til alle beboere. Kan også læses på nedenstående hjemmesider. Centerleder Susanne Christensen

Læs mere

Det gør vi med manér med en uge der har fokus på: Sundhed Velvære Livskvalitet.

Det gør vi med manér med en uge der har fokus på: Sundhed Velvære Livskvalitet. Poppelbo, Lærkebo, Aktivitetscenter Brønshøj vil gerne skyde Københavns Kommunes 2 nye politikker i gang. Det er: Ældrepolitikken 2015 2018 Sundhedspolitikken 2015 2025. Det gør vi med manér med en uge

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig

Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig 1 At bo på Egely: At få en ældrevenlig bolig på Egely svarer til, at du flytter i en lejlighed, hvor du bor tæt med dine naboer. Hvor tæt en kontakt du ønsker,

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016

Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016 Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016 Center for Omsorg og Sundhed Februar 2017 1 Generelt om tilsynet Tilsynet består af to besøg. Et besøg, hvor der foretages et generelt

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter,

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010.

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lovgrundlag Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lov om Social Service 151 Kommunen har pligt til at føre tilsyn med opgaveløsningen på kommunens plejehjem. Formålet

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Udsigten, Søparken udført den 27. oktober 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Udsigten, Søparken udført den 27. oktober 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Udsigten, Søparken udført den 27. oktober 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Dagcenter udført den 30. oktober 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Dagcenter udført den 30. oktober 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Dagcenter udført den 30. oktober 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter,

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn ved Stefanshjemmet

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn ved Stefanshjemmet Århus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn ved Stefanshjemmet 3. februar 2012 Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Stefanshjemmet Tilbudstype og form Stefanshjemmet

Læs mere

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011.

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Nyt fra kontoret. Ifølge kalenderen, så er det sommer, men vi har ikke lige haft det bedste vejr, men nu skulle det da blive bedre. Derfor vover vi også at indbyde

Læs mere

Tilsynskoncept Uanmeldte kommunale tilsyn

Tilsynskoncept Uanmeldte kommunale tilsyn 27. oktober 2014 Tilsynskoncept 2015 Uanmeldte kommunale tilsyn For at kontrollere og udvikle kvaliteten i SUFs ydelser gennemføres der løbende uanmeldte kommunale tilsyn med SUFs leverandører indenfor

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Så begynder foråret at nærme sig, vi har allerede fornemmet den dejlige sol her i februar, hvilket gør det lettere at komme igennem

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Klinkby pleje- og dagcenter udført den 12. januar 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Klinkby pleje- og dagcenter udført den 12. januar 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Klinkby pleje- og dagcenter udført den 12. januar 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April 2017

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April 2017 HusAvISEN Nybodergården Marts-April 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nye ansigter Balletbørn på besøg Nytårsaften Hyggelig Nytårskur Glimt fra året der gik Læsegruppen fortsætter Unge

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Virksomhedsplan 2008 for POPPELBO

Virksomhedsplan 2008 for POPPELBO Virksomhedsplan 2008 for POPPELBO Forord POPPELBO er et kommunalt plejehjem beliggende i lokalområdet Vanløse, Brønshøj, Husum. Plejehjemmet har, pr. 1. januar 2008, 88 beboere fordelt på tre plejeafdelinger.

Læs mere

Pårørenderådsmøde onsdag den 24. februar Deltagere

Pårørenderådsmøde onsdag den 24. februar Deltagere Pårørenderådsmøde onsdag den 24. februar 2016 Deltagere Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Henriette Wülser(HW), Jette Pontoppidan (JP), Else Rein

Læs mere

Kristina Almskou (kontorelev) Referat til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 21. februar 2018 kl i Ældrecenter Hvissinges café.

Kristina Almskou (kontorelev) Referat til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 21. februar 2018 kl i Ældrecenter Hvissinges café. Referat til Bruger- pårørenderådsmøde Den 21. februar 2018 kl. 15.00-16.15 i Ældrecenter Hvissinges café Medlemmer: Kirsten Madsen (beboer afd. 2), Randi Borup Bartels (pårørende afd. 2), Kitty Sørensen

Læs mere

Tilsynsrapport for Plejeboliger og plejeboligenheder. Plejecentret Bomi-Parken. Københavns Kommune

Tilsynsrapport for Plejeboliger og plejeboligenheder. Plejecentret Bomi-Parken. Københavns Kommune INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport for Plejeboliger og plejeboligenheder Plejecentret Bomi-Parken Københavns Kommune Uanmeldt tilsyn juni 2012 WWW.BDO.DK Indholdsfortegnelse 1 Fakta om tilsynet...

Læs mere

TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN DREYERSHUS PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN DREYERSHUS PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN DREYERSHUS PLEJECENTER Uanmeldt socialfagligt tilsyn Januar 2019 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Kolding

Læs mere

Referat af Bruger- Pårørenderådsmøde for Poppelbo og Lærkebo 2 / 2013

Referat af Bruger- Pårørenderådsmøde for Poppelbo og Lærkebo 2 / 2013 Referat af Bruger- Pårørenderådsmøde for Poppelbo og Lærkebo 2 / 2013 Den: 28.05.2013 kl. 14.00 15.30 centerleder Susanne Christensens kontor i Poppelbo Referent: souschef Anne Rygaard Ordstyrer: centerleder

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Januar 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Kære Alle Glædelig jul og godt nytår. Her ved juletid vil jeg gerne ønske alle

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Plejecenter Møllehuset

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Plejecenter Møllehuset Tilsynsrapport Viborg Kommune Ældre- og Plejecentre Plejecenter Møllehuset Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget et uanmeldt

Læs mere

Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016

Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016 Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder betegner

Læs mere

Leve Livet. November 2018

Leve Livet. November 2018 Leve Livet November 2018 Indholdsfortegnelse: Beboerbladet november 2018... 2 Månedens fødselsdage... 3 Sangbogen... 4 Liivet leves... 5 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn.

Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Leder oplyste at der siden sidste års tilsyn er sket ændringer i personalesammensætningen. Med 7

Læs mere

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen Dato: 9. september 2010 Tlf. dir.: 4477 3832 Fax. dir.: 4477 2771 E-mail: bib@balk.dk Kontakt: Bibi Lund Referat Fra

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter. Mandag den 3. december 2007 fra kl.13.00

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter. Mandag den 3. december 2007 fra kl.13.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter Mandag den 3. december 2007 fra kl.13.00 Indledning Vi har på vegne af Lejre Kommune aflagt tilsynsbesøg på Hvalsø Ældrecenter. Generelt er formålet

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Hilsen fra forstanderen Kære alle.

Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så er der igen gået tre måneder, og endnu en udgave af Rynkenyt skal laves. Siden sidst har vi fået resultatet af Brugerundersøgelsen fra 2018, og jeg har været rundt

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave 1. Om boenheden Boenhed Adresse Plejehjemmet Svendebjerghave Svendebjergvej 28A Tilsynsdato 18. juni 2014 Antal pladser 33 plejeboliger (og 13 aflastningspladser).

Læs mere

TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN KONGEBROCENTRET PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN KONGEBROCENTRET PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN KONGEBROCENTRET PLEJECENTER Uanmeldt socialfagligt tilsyn Februar 2018 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Oplevelsestilbud i Plejecentret Fælles-gymnastik i gymnastiksalen hver mandag, onsdag og fredag formiddag Træning med fysioterapeuter

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt, uanmeldt tilsyn i område Faxe Syd den 30. august 2012 hos borgere, der ikke bor på plejecenter

Rapport fra lovpligtigt, uanmeldt tilsyn i område Faxe Syd den 30. august 2012 hos borgere, der ikke bor på plejecenter Rapport fra lovpligtigt, uanmeldt tilsyn i område Faxe Syd den 30. august 2012 hos borgere, der ikke bor på plejecenter Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig

Læs mere

Indhold. Uanmeldt tilsyn på Fanø Plejecenter, november 2016

Indhold. Uanmeldt tilsyn på Fanø Plejecenter, november 2016 Indhold Forord... 2 1. SAMLET TILSYNSRESULTAT... 2 Anbefaling... 3 2. FORMALIA... 3 3. DATAGRUNDLAG... 3 3.1 Skriftligt grundlag... 3 3.2 Personlig pleje... 4 3.3 Aktivitet og træning... 4 3.4 Praktisk

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

De bedste billeder fra 2013

De bedste billeder fra 2013 3 1. å r g a n g - N R. 1-2 0 1 4 J a n u a r De bedste billeder fra 2013 Selfie uden Obama Lavuks tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk Voksenklubben Lavuk Pibergården Skolen på Borgervænget Kørselsændringer

Læs mere

Årsrapport. Center for Omsorg og Ældre. Uanmeldte tilsyn Oktober 2013. Helsingør Kommune. Årsrapport 2013. Indholdsfortegnelse

Årsrapport. Center for Omsorg og Ældre. Uanmeldte tilsyn Oktober 2013. Helsingør Kommune. Årsrapport 2013. Indholdsfortegnelse INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Årsrapport Anbefalinger... 2013 Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Velkommen til Lysningen. Midlertidige pladser i Odense Kommune

Velkommen til Lysningen. Midlertidige pladser i Odense Kommune Velkommen til Lysningen Midlertidige pladser i Odense Kommune 1 Udgivet af ÆHF januar 2012 2 Indhold Midlertidige pladser Velkommen til Lysningen 4 Midlertidig plads 4 Aflastningsplads 4 Hvordan bevilges

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Teamleder har været ansat siden 01. oktober 2014.

Teamleder har været ansat siden 01. oktober 2014. Tilsyn: Snorrebakken afdeling C + D - 17. august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder har været ansat siden 01. oktober

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lærkegaard Center 2016

Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lærkegaard Center 2016 Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lærkegaard Center 2016 Center for Omsorg og Sundhed Januar 2017 1 Generelt om tilsynet Tilsynet består af to besøg. Et besøg, hvor der foretages et generelt

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Klejtrup Friplejehjem, Kløverbakken

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Klejtrup Friplejehjem, Kløverbakken Tilsynsrapport Viborg Kommune Ældre- og Plejecentre Klejtrup Friplejehjem, Kløverbakken Uanmeldt tilsyn September 2017 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget Boenhed Solsikken Område Bakkegården - Rosenvænget Velkommen til boenhed Solsikken. Solsikken er en boenhed med 11 lejligheder, der udlejes til borgere med en demens lidelse. Til lejlighederne hører en

Læs mere

TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN TOFTEGÅRDEN PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN TOFTEGÅRDEN PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN TOFTEGÅRDEN PLEJECENTER Uanmeldt socialfagligt tilsyn Februar 2018 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Kolding

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Pleje-og Omsorgscenter Birkegården

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Pleje-og Omsorgscenter Birkegården Tilsynsrapport Viborg Kommune Ældre- og Plejecentre Pleje-og Omsorgscenter Birkegården Uanmeldt tilsyn November 2017 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget

Læs mere

Tilsynsrapport for Plejecentre. Pleje- og Aktivitetscentret Bonderupgård Københavns Kommune

Tilsynsrapport for Plejecentre. Pleje- og Aktivitetscentret Bonderupgård Københavns Kommune INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport for Plejecentre Pleje- og Aktivitetscentret Bonderupgård Københavns Kommune Uanmeldt tilsyn februar 2014 WWW.BDO.DK Indholdsfortegnelse 1 Fakta om tilsynet...

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Dalby Ældrecenter den 3. maj 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Dalby Ældrecenter den 3. maj 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Dalby Ældrecenter den 3. maj 2012 Centerleder Anni Petersen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe

Læs mere

FORÆLDREBESTYRELSENS NYHEDSBREV

FORÆLDREBESTYRELSENS NYHEDSBREV Kære Forældre! FORÆLDREBESTYRELSENS NYHEDSBREV Vi håber I alle er kommet godt i gang med det nye år! Dette er nyhedsbrevet fra forældrebestyrelsen for dagplejen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Som noget nyt

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen. Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen. Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune sammen med en repræsentant her fra aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Frederiks Friplejehjem

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Frederiks Friplejehjem Tilsynsrapport Viborg Kommune Ældre- og Plejecentre Frederiks Friplejehjem Uanmeldt tilsyn Oktober 2018 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget et uanmeldt

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 60 68 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 27. april 2016 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Humble Plejecenter

Læs mere

Værdighedspolitik Sammen om det gode liv

Værdighedspolitik Sammen om det gode liv Værdighedspolitik 2019-2022 Sammen om det gode liv Indholdsfortegnelse Forord... 3 Baggrund... 5 Borgeren er mester i eget liv... 6 Vision og mission... 7 Livskvalitet... 8 Selvbestemmelse... 10 Kvalitet,

Læs mere

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2009.

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2009. Lovgrundlag Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2009. Lov om Social Service 151 foreskriver, at kommunen har pligt til at føre tilsyn med opgaveløsningen på kommunens plejehjem.

Læs mere

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW).

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Pårørenderådsmøde torsdag den 8. januar 2015 Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Referent Anita

Læs mere

Referat Husmøde i enhed 1.1 Tirsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00-19.30

Referat Husmøde i enhed 1.1 Tirsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00-19.30 Referat Husmøde i enhed 1.1 Tirsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00-19.30 Deltagere Svend, bolig 7 Anker, bolig 11 Torben, bolig 4 Børge, bolig 1 Gerda, bolig 5 Arne, bolig 6 Erik, bolig 8 Ove, bolig 10

Læs mere

Tilsynsrapport Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltning. Plejecentret Poppelbo

Tilsynsrapport Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltning. Plejecentret Poppelbo Tilsynsrapport Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltning Plejecentret Poppelbo Uanmeldt ordinært tilsyn Oktober 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 2 2.0 Vurdering 3 2.1 Tilsynets samlede vurdering 3 2.2

Læs mere

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan derfor forstår jeg dig Center for Sundhed og Ældre søger nye områdeledere til Hjemmeplejen. Hjemmeplejen er midt i en kulturforandringsproces, hvilken

Læs mere

TILSYNSRAPPORT SØNDERBORG KOMMUNE JOB OG VELFÆRD TANDSBJERG PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT SØNDERBORG KOMMUNE JOB OG VELFÆRD TANDSBJERG PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT SØNDERBORG KOMMUNE JOB OG VELFÆRD TANDSBJERG PLEJECENTER Uanmeldt tilsyn plejecentre Maj 2018 1. UANMELDT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Sønderborg Kommune foretaget

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Jeg må erkende, at jeg nok er ved at blive gammel, da jeg har svært ved at forstå, at vi allerede er nået til december måned igen.

Læs mere

Tilsynsrapport for Plejecentre. Solgavehjemmet Københavns Kommune

Tilsynsrapport for Plejecentre. Solgavehjemmet Københavns Kommune INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport for Plejecentre Solgavehjemmet Uanmeldt tilsyn marts 2014 WWW.BDO.DK Indholdsfortegnelse 1 Fakta om tilsynet... 3 2 Samlet tilsynsresultat... 4 2.1 Begrundelse

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Friplejehjemmet Nordstjernen

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Friplejehjemmet Nordstjernen Tilsynsrapport Viborg Kommune Ældre- og Plejecentre Friplejehjemmet Nordstjernen Uanmeldt tilsyn November 2017 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget et

Læs mere