Nytårskuren den

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nytårskuren den"

Transkript

1 Poppel-Lærkenyt Januar 2019 Jeg vil gerne som det første benytte lejligheden til at ønske alle beboere, pårørende, ledere, medarbejdere, frivillige og andre samarbejdsparter et rigtigt godt nytår har budt på rigtig mange gode tiltag og traditionsrige arrangementer. I marts 2018 sagde vi goddag til en ny ledelsesstruktur, der betyder, at alle afdelinger i plejen har både en administrativ afdelingsleder og en sygeplejefaglig afdelingsleder. Det betyder ikke, at vi har ansat flere ledere, men derimod at 2 ledere en administrativ- og en sygeplejefaglig afdelingsleder deler 2 afdelinger. Dette tiltag har vi bl.a. foretaget, fordi det i er vigtigt, at der er det rette fokus på både driften og fagligheden, og fordi det giver afdelingslederne tid til at fordybe sig ledelsesmæssigt i netop den opgave, der ligger i eget felt og ikke hele opgavespektret. I uge 34 havde vi den traditionsrige sommerfestival i det store cirkustelt. Det er så stor en succes, så politikerne i 2019 og 2020 har bevilget penge, så festivalen kan udvides med flere telte og kunstnere, og dermed også have plads til beboere fra Københavns øvrige plejehjem. Vi har afholdt fælles påskefrokost og julefrokost med dejligt mad og skøn musik, så også danseskoene og det gode humør er blevet vedligeholdt. Slutteligt i 2018 sætter vi sidste hånd på et nyt og spændende aktivitets- og træningsprogram for Året deles op i 4 perioder, af hver et kvartal, og der kan læses mere om det 1. kvartal andet sted i bladet. Det var også i 2018 vores souschef gennem næsten 12 år - Anne Rygaard gik på efterløn, og vi ansatte en ny meget engageret og dygtig souschef Eva Merri Steffen Hansen har generelt været et år, hvor vi, i lighed med øvrige plejehjem og sundhedsområdet generelt, har mærket, at det pt. er svært at rekruttere fagpersonale. Vi har, denne udfordring til trods, på de seneste ansat en del nye og kvalificerede medarbejdere. Velkommen til alle nye.

2 Vi har også fået renoveret en del i Alle afdelinger i den lave bebyggelse i begge plejehjem har fået ny gulvbelægning. Højhuset i Lærkebo har fået nye lokale afdelingskøkkener i på fælles opholdsarealer stuen, første og 2. sal. Der er blevet malet på det store gangareal ved aktivitetsområdet i Poppelbo, og på gangarealer i højhusene. Dette blot nogle af de mange ting 2018 har budt på, udover et godt, positivt og givende samarbejde med beboere, pårørende, medarbejdere, elever, frivillige og andre samarbejdsparter. Nytårskuren den nytårstalen. I den juleavis der udkom i november 2018 står der, at årets nytårskur holdes ude i de enkelte afdelinger. Dette har vi af praktiske årsager lavet om på, og kuren vil foregå som følger. Kl starter nytårskuren for beboere og medarbejdere i Poppelbo. Det vil være en fælles nytårskur, og den afholdes i den store spisestue. Her vil forstander Susanne Christensen holdes årets nytårstale. Kl starter den store fælles nytårskur i Lærkebo, og den afholdes ligeledes i den store spisestue. Forstander Susanne Christensen vil også her holde Efterfølgende bydes på champagne, kransekage og fælles hygge. Pårørende er naturligvis særdeles velkommen til at deltage. Pårørende café Ved et pårørende caféarrangement i december tilkendegav de deltagende pårørende, at de synes det ville være en god idé med flere af den slags arrangementer, og at det var en super god idé at starte med fælles spisning mod egenbetaling. De seneste år har vores plejehjem ikke haft et beboerpårørenderåd, da der ikke har været pårørende tilslutning til et sådan. Derfor vil den kommende pårørende café bl.a. have dette som et fokusområde. Arrangementet afholdes tirsdag den kl ca Der udsendes indbydelse til alle primærpårørende via mail.

3 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken. Jeg håber, at I som beboere hurtigt falder til, og at I får lyst til at benytte jer af vores mange tilbud om træning og aktivitet, og ikke mindst det gode og hyggelige hverdagsliv ude i afdelingerne. For ledelse og medarbejdere er det meget vigtigt, at Poppelbo og Lærkebo er et sted, hvor beboerne og deres pårørende oplever et fagligt kompetent og imødekommende personale, som understøtter den enkelte beboer i at være Herre i eget Liv længst muligt. Vi bestræber os på at se det enkelte menneske og det levede liv bag. Vi sætter en stor ære i at tage godt imod nye beboere og pårørende. Vi vil gerne være kendt for at arbejde med både hjerne og hjerte, og bl.a. derfor: Ser vi med og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet Et vigtigt mål for vores samarbejde med jer og jeres pårørende er at skabe en helhjertet kontakt og en konstruktiv, meningsfyldt og etisk dialog, der fører til en tryg og inkluderende hverdag alle kan være tilfredse med. Skulle der opstå situationer, hvor dette mål ikke er helt så synligt, som det kunne ønskes, vil vi naturligvis gerne høre om det, så vi sammen kan finde den rette vej tilbage. Der kan findes mere om os og hverdagen på vores hjemmeside under aktiviteter Forstander Susanne Christensen.

4 Aktivitetsprogram for 1. kvartal Nogle aktiviteter starter i uge 2 og andre i uge 3. I uge 2 sættes der også fokus på tilmelding af relevante og interesserede beboere til de enkelte aktiviteter. Det er sådan, at nogle aktiviteter er åbne, og andre aktiviteter er kun for udvalgte, relevante og tilmeldte beboere, eks. Aktiviteter for beboere med demens. En del aktiviteter foregår i samarbejde med Aktivitetscenter Brønshøj. Aktivitetstavlerne i alle afdelinger vil have tydelig tilkendegivelse af, hvor de forskellige aktiviteter foregår, og hvilke medarbejdere der står for aktiviteten. Dansecafeen ude i afdelingerne hver onsdag varetages af afdelingens ledere og medarbejdere. Den første gang byder huset på en Irish Coffee, og der vil hen ad vejen være andre små overraskelser. Ugedag Tidsrum Aktivitet mandage tirsdage onsdage torsdage fredage Gåtur for 2 kørestolsbrugere. 1 beboer fra hvert plejehjem, og start uge 2* Påskeværksted. start uge 2 Diverse spilleaktiviteter Åbent for alle fra uge 2 Balancetræning for tilmeldte beboere fra uge 3 Huskespil og Madam Blå for beboere med demens. Fra uge 3 Fotosafari for tilmeldte. Start fra uge 3 *ikke nødvendigvis den samme hver mandag Stolegymnastik for tilmeldte beboere. Start uge 3 Tæppefortællinger og varm kakao for tilmeldte. Start uge 3 Wellness. Der er 1 hold i Lærkebo og 1 i Poppelbo Mandegruppe om arbejdsliv for tilmeldte Vi strikker til Neonathal og Hjertebørn. Starter uge 2 Træning for beboere med KOL - kræver tilmelding. Start uge 3 Spil og bevægelse, bl.a. bowling. Starter uge 2 Dansecafé i alle 6 plejeafdelinger. Starter onsdag i uge 2* *den første gang er onsdag den , og her serveres en Irish Coffee til alle de beboere der ønsker en sådan. Madklub for tilmeldte. Start uge 3 Faldskærmsgymnastik for demente. Start uge 3 Vi synger os glade. Start uge 2 Syværksted / bl.a. smårep. af tøj. Start uge 2 Vi læser og debatterer dagens avis. For tilmeldte. Start uge 3 Fredagsbio for tilmeldte. Start uge 3 Stolegymnastik for beboere. Start uge 2 Træning for beboere med KOL for tilmeldte. Start uge 3 Vi læser og debatterer dagens avis. For tilmeldte, start uge 3

5 Gåtur for demente + Hyggesnak rundt om Madam Blå. Kræver tilmelding og start uge 3. Bankospil det 1. kvartal Den dag der er bankospil, er der ikke andre aktiviteter ok eftermiddagen. For at sikre start til tiden, vil der på bankodage være frokost fra kl og ikke kl Personalet fra afdelingerne er naturligvis behjælpelige med at følge beboere frem og tilbage, og der deltager også altid en medarbejder fra hver afdeling, som hjælp for beboerne. Ugedag og dato Mandag den Tirsdag den Torsdag den Tidspunkt Hvor Pladepris Kl spil plus kaffe Kl spil plus kaffe Kl spil plus kaffe Poppelbos spisestue, men for beboere i begge plejehjem Lærkebos spisestue, men for beboere i begge plejehjem Poppelbos spisestue, men for beboere i begge plejehjem Kr. 5,00 Kr. 5,00 Kr. 5,00 Pårørende er naturligvis velkommen til at deltage i bankospil og andre former for aktiviteter. Det er dog altid en god idé at sige til, hvis man som pårørende tænker at deltage. Ny administrativ afdelingsleder i højhusene. Som alle er bekendt med, stoppede vores administrative afdelingsleder Jeanne Hudlebusch med udgangen af november måned. Jeanne havde været hos os i ca. 7 år, og i den optik ønskede hun at prøve kræfter med noget nyt. Jeanne har fået en stilling som aftenleder i Den social Hjemmepleje i København. Derfor har hendes stilling været slået op via E-rekruttering, og vi har nu ansat en ny dygtig administrativ afdelingsleder. Han hedder Murat Celic, og han er uddannet ergoterapeut. En faglig vinkel, som vil supplere vores ledergruppe rigtig godt.

6 Murat kommer fra en anden stilling i Københavns Kommune, og derfor kender han både kommunen, vores vagtplansystemer og andre systemer særdeles godt. Murat starter den , og han skal som skrevet være den ene del af lederteamet i plejen højhuset i Poppelbo og plejen højhuset i Lærkebo. Vi har pt. også opslået stillingen som sygeplejefaglig afdelingsleder for højhusene. Det skyldes, at Marian Svane Altschuler som vi havde ansat pr er fratrådt i prøvetiden af helt private årsager. I skrivende stund har vi indkaldt en kandidat til 2 samtale. Af tavshedsbelagte årsager kan det pt. kun oplyses er, at det er en mandlig ansøger, og at han, som det fordres til stillingens som sygeplejefaglig afdelingsleder, er uddannet sygeplejerske. Hvis en ansættelse i den optik bliver en mulighed, vil tiltrædelse være den Indtil da varetager souschef Eva Merri Steffen Hansen den sygeplejefaglige afdelingsledelse i plejen højhuset i både Poppelbo og Lærkebo. Nytårsdigt som tak for året Raketter på himlen, et nyt år står klar. Synes lige det var januar. Et forår med spirer og blomsterskud. En sommer der fik alle i solen ud. Et lunt og farverigt efterår. Og så blev det jul, hvor tiden går.

7 Godt nytår til alle, og tak for i år, Med ønsket om lykke, når rådhusklokken den slår...

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen. Poppel- Lærkenyt. December 2018 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. September 2019

Poppel-Lærkenyt. September 2019 Poppel-Lærkenyt. September 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Poppel-Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen. Poppel-Lærkenyt. Marts 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. August 2019

Poppel-Lærkenyt. August 2019 Poppel-Lærkenyt. August 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Oktober 2017 Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken. Jeg

Læs mere

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Februar 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Maj 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet

Maj 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet Poppel- Lærkenyt Maj 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo. og Lærkebo. April og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet

Poppel- Lærkenyt. Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo. og Lærkebo. April og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet Poppel- Lærkenyt April 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo. og. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen. Poppel- Lærkenyt Oktober 2018 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. CenterlederSusanne Christensen.

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. CenterlederSusanne Christensen. Poppel- Lærkenyt September 2018 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. September 2017 Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Maj 2019

Poppel-Lærkenyt. Maj 2019 Poppel-Lærkenyt. Maj 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Juli 2017 Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken. Jeg håber,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. 2019

Poppel-Lærkenyt. 2019 Poppel-Lærkenyt. 2019 April Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Julen nærmer sig med raske skridt.

Julen nærmer sig med raske skridt. November 2014 Dette blad er tilegnet beboere, pårørende og personale i Poppelbo og Lærkebo. Kan også læses på nedenstående hjemmesider. Centerleder Susanne Christensen Ansvarshavende redaktør Tlf.: 38

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Centerleder Susanne Christensen Tlf.: 38 27 41 90 Mobil: 26 14 20 15 Mail: v944@suf.kk.dk Lidt

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Forbeholdt for ændringer Onsdag d. 01. Uge 40 Kl. 10.00 Miniudflugt til Ejby/ Skibby efter aftale med Kl. 13.00 16.00 Vaccination i Oasen for pensionister i nærområdet.

Læs mere

Det gør vi med manér med en uge der har fokus på: Sundhed Velvære Livskvalitet.

Det gør vi med manér med en uge der har fokus på: Sundhed Velvære Livskvalitet. Poppelbo, Lærkebo, Aktivitetscenter Brønshøj vil gerne skyde Københavns Kommunes 2 nye politikker i gang. Det er: Ældrepolitikken 2015 2018 Sundhedspolitikken 2015 2025. Det gør vi med manér med en uge

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Lærkepp. Poppel- Lærkenyt- Juni Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo.

Lærkepp. Poppel- Lærkenyt- Juni Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Poppel- Lærkenyt- Juni 2018 Lærkepp Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år 36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN Vær velkommen herrens år Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid! Julenat, da Vorherre blev fød, da tændte sig lyset i mørkets skød. Velkommen,

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Vi har brug for frivillige

Vi har brug for frivillige Himmelev Sognevej 124 4000 Roskilde Tlf 46 31 54 77 Fax 46 31 54 92 Vi har brug for frivillige Vi har brug for dig Giv os lidt af din tid Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gamle Præstegård Himmelev Sognevej

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Juni 2019

Poppel-Lærkenyt. Juni 2019 Poppel-Lærkenyt. Juni 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2019 godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Beboer/pårørende møder i efteråret Ny servicemand i huset Spil dansk - arrangementet på Nybodergården

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage Maj:

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Tilbud om Sundhedsfremmende og forebyggende Aktiviteter 2015

Tilbud om Sundhedsfremmende og forebyggende Aktiviteter 2015 Kontakt: Lokalcenter Kristiansminde Margrethekær 2 4000 Roskilde. Kontakt for tilmelding. Mitra ergoterapeut i Dagcenter Tlf.: 46 31 66 74 eller mitras@roskilde.dk Tilbud om Sundhedsfremmende og forebyggende

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Ældrepolitikken og ny pårørendepolitik

Ældrepolitikken og ny pårørendepolitik November 2015 Dette blad er tilegnet beboere, pårørende og personale i Poppelbo og Lærkebo. Bladet uddeles gratis til alle beboere. Kan også læses på nedenstående hjemmesider. Centerleder Susanne Christensen

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Marts 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Bauneposten September & oktober 2016

Bauneposten September & oktober 2016 Bauneposten September & oktober 2016 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Beboere: Arne Hansen Syrenen 2. sal Indlæg til Bauneposten,

Læs mere

Leve Livet. November 2018

Leve Livet. November 2018 Leve Livet November 2018 Indholdsfortegnelse: Beboerbladet november 2018... 2 Månedens fødselsdage... 3 Sangbogen... 4 Liivet leves... 5 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 61 marts / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ Køge, kl

Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ Køge, kl Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ 4 5 Tirsdagsklub Hårlev, kl. 10-13 6 7 8 Gå-med Samtalecafé Faxe, kl. 14-16 Foredrag: Fra jorden til månen Snurretoppen

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Harmonikaspil. Torsdags dans

Harmonikaspil. Torsdags dans Det sker i Harmonikaspil Hver uge har Digterparkens beboere mulighed for at lade sig underholde af Grenaa Harmonikaklub, som spiller i Digterparkens Café. Her har du mulighed for at nyde det gode selskab

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Bredebo-Nyt. Februar/marts for Aktivitetscenteret. Redaktion: Charlotte Herbert, Dorthe Hansen, Grete Levinsen, Grete Jensen og Sonja Nielsen

Bredebo-Nyt. Februar/marts for Aktivitetscenteret. Redaktion: Charlotte Herbert, Dorthe Hansen, Grete Levinsen, Grete Jensen og Sonja Nielsen Bredebo-Nyt for Aktivitetscenteret Februar/marts 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Dorthe Hansen, Grete Levinsen, Grete Jensen og Sonja Nielsen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Nyt fra ledelsen...

Læs mere

FÆLLESSPISNING. Brede. Mandage. Mandage en gang om måneden. Mandag-fredag. Tirsdage GÅ-TURSHOLD SELVTRÆNING I STYRKERUM STYRKETRÆNING/YOGA PÅ GULV

FÆLLESSPISNING. Brede. Mandage. Mandage en gang om måneden. Mandag-fredag. Tirsdage GÅ-TURSHOLD SELVTRÆNING I STYRKERUM STYRKETRÆNING/YOGA PÅ GULV Brede Mandage GÅ-TURSHOLD Kl. 10.00-12-00: Vi går 10 km Kl. 10.30-11.30: Vi går 1-2 km med turfører fra Aktivitetscentret. Start og slut ved caféen på Plejecenter Bredebo, Mølleåparken 2. Mere information

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Hilsen fra forstanderen Kære alle.

Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så er der igen gået tre måneder, og endnu en udgave af Rynkenyt skal laves. Siden sidst har vi fået resultatet af Brugerundersøgelsen fra 2018, og jeg har været rundt

Læs mere

Januar/februar Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven. Side 1

Januar/februar Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven. Side 1 Januar/februar 2018 Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra Plejecenterlederen Kære Alle Først og fremmest ønskes alle et godt nytår. Jeg håber,

Læs mere

Etablering af 10 daghjemspladser i Caféen på Tingstedet.

Etablering af 10 daghjemspladser i Caféen på Tingstedet. Etablering af 10 daghjemspladser i Caféen på Tingstedet. Som en del af budgetaftalen for 2017-20 blev det af forligspartierne besluttet, at forbedre forholdene for borgere med demens, hvilket udspringer

Læs mere

Plejecenterboliger i Gribskov Kommune. Februar 2010. Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf.

Plejecenterboliger i Gribskov Kommune. Februar 2010. Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf. Plejecenterboliger i Gribskov Kommune Februar 2010 Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf. 7249 6023 Plejecenterboliger i Gribskov Kommune Kontaktoplysninger Boligvisitationen

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

I sommerudgaven af Lykkeseje Plejecenters nyhedsbrev kan du bla. læse om vores nye teamleder, som afløser Vivi, der snart går på pension.

I sommerudgaven af Lykkeseje Plejecenters nyhedsbrev kan du bla. læse om vores nye teamleder, som afløser Vivi, der snart går på pension. Nyhedsbrev Plejecentret Lykkeseje Sommer 2018 Kære borger og pårørende! I sommerudgaven af Lykkeseje Plejecenters nyhedsbrev kan du bla. læse om vores nye teamleder, som afløser Vivi, der snart går på

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Januar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Flagspætten på foderbrættet er dyr i drift. Sådan en fedtkugle holder ikke længe. Men flot er den. Vi laver et fugletema i gennem

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 32 maj / juni 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Østerbo udført den 6. november 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Østerbo udført den 6. november 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Østerbo udført den 6. november 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen skal

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj

Aktivitetscenter Baunehøj Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj November 2018 - januar 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Se opslag inde i bladet. Kære alle sammen! Som har været med til at give en hånd, med alle mulige praktiske opgaver både i hverdagen og til fest. I skal vide, at vi er meget

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 6. Årgang nr. 35 november / december 2015 Lysglimt redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have MARTS 2 0 1 9 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale: Helle Helena Aagaard & Majbritt Søgaard, Hyggekrogen

Læs mere

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning juni 2015 Bladet kan også læses på aktivitetscentrets hjemmeside: www.aktivitetscenter.info Ledelse Funktion Navn Telefon Mail Centerleder og Ansvarshavende redaktør. Susanne Christensen Telefonnr. oplyses

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset

Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset Pkt. Tekst Side 49 Budget/regnskab 1 50 Fastsættelse af møder i 2016. 1 51 Lukket punkt: Cafe Kilen 1 52 Lukket punkt:

Læs mere