BOBLEN. Oktober 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BOBLEN. Oktober 2014"

Transkript

1 O O O BOBLEN O O O Oktober 2014

2 Bådehavnen Køge Mobil

3 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: Danske Bank: Bestyrelsen: Turudvalg: Formand: Peter Wium Tlf.: o Annie Mikkelsen pw@nils-wium.dk o Carsten Mølbak Næstformand: Thomas Aakjer Tlf.: o David Gravenhorst Kasserer: Jeanette Tina Jensen Tlf.: o Knud-Erik Petersen kasserer@koegedykkerklub.dk o Lars Bock Sekretær: Lars Bock Tlf.: o Majbritt Birk Olsen Revisor: Jesper Laage Petersen Tlf.: o Thomas Aakjer o Tom Skaibæk Bestyrelsesmedlemmer: Jesper Nielsen Matrialeudvalg: Robert Veng o Carsten Mølbak o David Gravenhorst William Siefert o Jesper Laage Petersen Jan Samsing (suppleant) o Jesper Nielsen o Peter Barakonyi Hjemmeside: o Lars Bock Kabys og festudvalg: o Thomas Aakjer o Henriette Hansen o Robert Veng Redaktør for Boblen: o David Gravenhorst o Else Aagaard Tlf.: o Hanne Thomsen boblen@koegedykkerklub.dk o Majbritt Birk Olsen o Peter Barakonyi Rugby udvalg: o Peter Gregersen o Peer Christensen o William Siefert Leje af klublokaler & adm. af nøgler: o Poul Engell Ansvarlig Klub Instruktør: o Carsten Mølbak Annoncer: o David Gravenhorst o Peter Wium KØGE DYKKERKLUB En Klub for alle VIL DU VÆRE MED? Danmarks bedste dykkerklub!

4 Lørdag den 23/8 mødtes vi kl.12 i klubben. Her skulle vi gøre vores grej klar og den store gummibåd blev sat i vandet. Så sejlede vi hen til Søndermole, hvor vi skulle dykke fra. Sølv dykkerne blev dumpet i vandet ved molen. Vi skulle finde muslinger til nogle andre, som skulle bruge dem til mad. Vi var 4m nede og muslingerne sad på store sten, som vi plukkede af de store sten. Der var svineri på bunden af dåser og flasker. Vi så også en stor fladfisk. Vi blev sejlet ind til land og holdt pause ved nøgenbaderne. Vi fik lidt af spise og drikke. Da vi er sølv dykkere var vi heldige at dykke inde i havnen sammen med Kasper. Vi blev sejlet ind til klapbroen, hvor vi skulle reklamere for klubben. Vores trænere hade to flasker champagne med som blev kastet i havnen af en publikum. Dem skulle vi finde i havne vandet. Vi dumpede i vandet igen og jagten på champagneflaskerne begyndte. Der var mange aborre som man kunne tage med hånden og det gjorde vi, men slap dem fri. Kasper fandt en flaske med prop i og en skovl. Da vi var færdige på havnen blev vi sejlet tilbage til klubben. Hvor vi fælles vaskede vores grej. Bag efter grillede vi og hyggede os. De voksne fandt ud af at der var rødvin i flasken som Kasper fandt. En dykker Hilsen fra Simon og Nicklas. Ps. Nicklas gjorde alt skrivningen

5 Lillebælt 17. august Lidt fra 3 skønne klubture i august og september Af Thomas Aa. Vi var 5 ved Lillebælt denne regnfulde søndag i august. Der blev dykket eet langt dyk på en time med to hold. Der var kun meget lidt strøm, så det blev et rigtigt fint dyk. Kullen 6. september Perfekt vejr sol fra en skyfri himmel og læ fra den smule vind, der var. Vi var 8 afsted med rib. Ribben blev sat i vandet i Mølle, hvorefter grejet blev sejlet til Paradishavnen. To nye medlemmer Søren Due Andersen og Tommy Bruselius var med og kunne få luftet udstyret og trænet formen. Det blev til to lange dyk for de 4 hold, og selvom vi ikke spildte tiden med solbadning, blev det alligevel en lang dag inden vi var tilbage i klubben. Vi fik også besøget på Kullen - Niels Bay luftede sin motorcykel og havde taget en veninde med på bagsædet.

6 Vragtur til Ostmark d. 13. september Endelig, endelig blæste hun ikke væk. Som weekenden nærmede sig blev DMI, YR.no og Sejladsudsigten (fcoo.dk) frekventeret hypigere og hypigere for at sikre sig, at vinden forblev i ave, og vi kunne komme afsted. Carsten havde sørget for leje af hytter på Torekov campingplads fra fredag til lørdag, da lørdagen i forvejen ville blive lang. Det var en god beslutning og rigtig hyggeligt med fællesspisning, snak, samt et glas vin inden vi tørnede i køjerne. Ostmark ligger midvejs mellem Torekov og Anholt og selv om vinden var i den lave ende, var der alligevel pæne bølger, som kunne give de to gummibåde et par gode rulninger. Vi kom fint derud med sol fra en næsten skyfri himmel. Efter et desværre mislykket dyk på en drevet bøje, var der nogle gode dyk. På et plateau på Ostmark på ca 31 meter, var sigten perfekt og mange meter, men derunder og ned til 39 meter var sigten skrumpet til 1m. For hjemturen, havde vinden til alt held lagt sig yderligere, så det var med solen i ansigtet og en god tur hjemad til Annie og Inga, som ventede med kage. DEADLINE for indlæg til næste BOBLEN er den 9. november Skriv til boblen@koegedykkerklub.dk når du har været på skøn dykkertur, UV-jagt, spillet UV-rugby eller haft en anden oplevelse under eller over vand en oplevelse du gerne vil dele med os andre. Sendt også gerne billeder. Boblen skal hilse og fortælle, at der er tasker til alle junior indlæg Så kære JUNIOR - skriv din historie og send den til: boblen@koegedykkerklub.dk

7 Mad aften, den første torsdag i hver måned! Husk at meld dig på - Under event på Køge dykkerklubs hjemme side. Et par friske kokke er altid velkomne, til at lave maden! Kontakt Jytte og aftal nærmere på tlf eller mail jesper.jytte@os.dk. ******************************************************************************* Svømmehalstider i Køge Svømmeland Mandag: langbaner (1-3) springbassinet Tirsdag: langbaner (3-6) langbane (4-6) springbassinet Onsdag: langbaner (1-2) springbassinet Tirsdag og onsdag bruges springbassinet til UV Rugby, mandag er forbeholdt undervisning. Man skal være ude af vandet inkl. flasker og gear, have skyllet sit udstyr og være klar til at forlade svømmehallen kl SVØMMEHALSKORT Opsamling på bestillinger er d. 1/9-14, 1/10-14, 1/12-14 og den 1/3-15 Kortene sendes med ud i førstkommende Boblen Husk at bestille svømmehalskort på klubben hjemmeside Svømmehallen opkræver et gebyr på 25 kr., hvis fx kortet mistes, og der bestilles et nyt.

8 søkøgerne KØGE DYKKERKLUB S UNDERVANDSRUGBY HOLD 1. holdet Vi er som altid med i Dansk sportsdykkerforbunds turnering, hvor vi i år stiller med 2 hold. Både et i 1 og i 2 division. Træningen foregår i Køge svømmelands springbassin tirsdag kl. 18:30-21:00. Indgang til omklædning fra kl. 18:10. Udvalget der styrer holdet består af følgende personer: William Siefert og Michael Meihlen Er du interesseret i at prøve spillet, så henvend dig til William på mail undervandsrugby@koegedykkerklub.dk. Eller mød op i svømmehallen en tirsdag aften. Der er absolut ingen krav til dine færdigheder. Junior holdet (ca år) Kan du lide vand og leg med bold, så prøv dette fantastiske spil. Spillet tilpasses selvfølgelig til de enkelte børn. Selvom undervandsrugby lyder voldsomt, er det langt mere skånsomt for kroppen end f.eks. fodbold og håndbold. Det er også langt sjovere end svømning, hvor man bare svømmer frem og tilbage. Junior holdet styres af følgende: Morten Helholm, William Siefert, Peter Bruun Træningen foregår i Køge svømmelands springbassin tirsdag kl. 18:30-20:00. Indgang til omklædning kl. 18:10 Er du interesseret i at prøve spillet, så mød op i svømmehallen eller henvend dig til Morten Helholm eller William Siefert på mail undervandsrugby@koegedykkerklub.dk. Der er absolut ingen krav til dine færdigheder, blot at du kan svømme og lide at få hovdet under vand. Junior holdet deltager ca. i to årlige cups, hvor junior spillere fra hele Sjælland mødes.

9 Referat af bestyrelsesmøde den 11. september 2014 Mødedeltagere: Peter, Lars, Jesper, Jeanette, Thomas, William, Jan, Robert Afbud: Ingen Post: 2 af klubbens UV Jægere er udtaget til landsholdet. Tillykke!! Køge festuge blev drøftet og det blev aftalt, at der skulle indkaldes til et evalueringsmøde med deltagelse af de medvirkende sådan, at man har klubbens holdning til fremtidig deltagelse. PW oplyser dato for mødet. Vinteren nærmer sig og dermed også tid til foredrag for klubbens medlemmer, alle bedes overveje indlæg og har du en idé må du endelig give bestyrelsen besked. Brik til nitrox anlæg må fremover ikke udleveres til medlemmer før de har fået introduktion til anlægget. LBO giver Poul Engel besked. Info: Der er et par gange blevet pillet ved ilt flasken til klubbens continuous anlæg. Det skal man ikke da dette kan medføre at kompressoren får for meget ilt hvilket kan risikerer at den sprænger i luften! Så venligst kontakt Jesper Nielsen, Cartsen Mølbak eller Lars Bock hvis flasken er tom. Der bliver lavet et skilt til døren. JN Garagen skal ryddes for tomme uafhentede flasker, m.v.. Så hvis ikke i vil bruge jeres flasker bedes i komme forbi med ventilerne så de kan blive samlet og brugt/solgt til et godt formål. Udvalgsmøde: Efterårs fest holdes den i klubben, tilmeldelse via hjemmesiden. Svømmehal: Der laves opsamling på bestilling af svømmehalskort den, , og den Mangler du kort bedes du give besked via hjemmesiden. Der oprettes fridykkerhold som kører om mandagen, vil du med bedes du kontakte WS Svømmehallen har udsendt brev om at der skal værre en ansvarlig tilstede i forbindelse med undervisning. Det blev aftalt at der skulle laves oplæg til livredder liste hvor opgaven gik på skift mellem brugerne af svømmehallen. LBO laver oplæg. Kabys: Første madaften er slået op og Husk at der stadig efterlyses friske kokke til klubbens madaftener Turudvalg: LBO udarbejder oplæg til huskeliste for pakning af RIB/gummibåd til hjælp for turlederen. Materieludvalg: JN har købt luftpumpe til den lille gummibåd så denne også kan fyldes af UV jægerne. Herudover er der købt kost til vask af klubbens båd. Vedligeholdelse af klubben: RIB: Uddannelse: CMAS 1 PW kontakter CM for udarbejdelse af kursus program for 2015 kursus.

10 Juniordykning: Klubben efterlyser dykkergrej i juniorstørrelser, så tøm jeres gemmer for specielt dragter som ikke længere bruges. Grej afleveres i klubben og meget gerne afmærket så man kan se at det er til fri afbenyttelse. Børneattester: PW sørger for at få udfyldt de manglende børneattester ved næste juniordykker arrangement. Regler for brug af RIB: Alle bådfører bedes tage en kopi af deres bådførerbevis sådan at disse kan ligges i båden i tilfælde af at man skulle få behov for at skulle bruge dette. Boblen: Klubmodul: T-shirt Konkurrencen: Prøver på nye T-shirt er lavet disse bliver testet i forhold til kvalitet, vask, m.v. inden endelig bestilling. Kommende Arrangementer: På bestyrelsens vegne Lars Bock Næste møde er den 23. oktober 2014 kl. 19:00 i klubben. Vi har fået nye medlemmer i klubben og byder velkommen til: Maja Harmsen Rugby, junior Bo Engelquist Rugby Christian Topp Rugby Frederik Hansen Rugby Frederik Christensen Rugby Johan Karlshøj Rugby Rasmus Folmann Rugby Bjarne Lund Pedersen Dykker, nitrox Ivan Møller Dykker, nitrox Jeanette Jacobsen Dykker, nitrox Thomas Mølbak Dykker, nitrox Diana Siegmann Olsen Dykker, junior Trine Kieler Dykker Christine Klein Kieler Dykker Kim Bjørnholt Dykker Martin Jensen Dykker Søren Due-Andersen Dykker Tommy Stub Bruselius Dykker Vi håber, at I vil finde jer godt tilrette i klubben. Er der spørgsmål, må I meget gerne ringe eller skrive til mig. På klubbens vegne Jeanette Mail: kasserer@koegedykkerklub Telefon:

11 RIB tur til S. S. Minos Dato: Søndag den Afgang fra klubben: 7.00 Turleder: Carsten Mølbak Pladser: 6 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas ** Dybder: meter (Top Bund) Tysk damper på 693 brt., 55,38 meter lang og 7,99 meter bred. Skibet blev bygget hos Naval Works Co. Ltd. i Southampton, for D.G. Albis i Hamburg og fik navnet Albis. Den 29. september 1898 blev skibet solgt til D.G. Neptun i Bremen og fik derefter navnet Minos. Minos var på rejse fra Windau til Hamburg med en last chilesalpeter og stykgods, den 19. januar Kort efter at have passeret Hammer Odde, kolliderede Minos frontalt med en anden tysk damper; Haparanda. Det var blæsende og usigtbart vejr og da Minos tog meget vand ind gennem stævnen, som nærmest var flækket fra lønningen og helt ned under vandlinien, valgte man at forlade skibet. Efter kort tid i redningsbådene, blev besætningen samlet op og indlogeret i Haparanda. Man så på grund af vejrforholdene ikke Minos synke, men antog at det måtte være sket kort tid efter at skibet blev forladt. På 27 meters dybde, ligger vraget nu ved sin allersidste kajplads, i lastrummene står og ligger trætønder og kasser, som om nogen var i færd med at laste eller losse. Læseren skal mere tage det beskrevne som et udtryk for min fantasi, end for vragets tilstand, men det er sjov at se tønderne med chilesalpeter stå stablet og surret - og tænke sig, at dette arbejde blev gjort for mere end 90 år siden. Vraget er nemlig meget nedbrudt og sammenfaldet, hele agterenden er faldet sammen og er fuld af mistede garn og trawl. Midtskibs er vraget rimelig intakt, men dækket omkring maskinrummet er sunket noget sammen og også her er der en del trawl. Frem mod stævnen er vraget mere helt og det er især her, at man kan se tønder og kasser i lastrummene. Helt ude i stævnen er kollisionsskaden tydelig, en meter til styrbord fraskibets stævn, er det dybe hak som gaber ½ meter og ved siden af selve kollisionshullet, kan man se hvordan kollisionen har deformeret vraget, langt hen af skibssiden.

12 RIB tur til Dr. Eichelbaum ( M1108 ) Dato: Søndag den Afgang fra klubben: 7:00 Turleder: Carsten Mølbak Pladser: 12 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til CMAS ** Dybder: meter (Top Bund) Kaldes også det "Skæve Vrag" og Dr. Eichelbaum Armeret tysk trawler minesprængt under 2 verdenskrig. Vraget er meget velbevaret og ligger på skrænten til dybvandsruten med en hældning på 20 grader til styrbord. Det nederste af dækket ligger i 24 m dybde. Der kan svømmes igennem styrhuset og flere steder kan man komme ind i vraget. Der kommer ofte store skibe tæt forbi dykstedet. GIV AGT DA DER ER MULIGHED FOR AMMUNITION Minestryger M 1108 fra Hamburg, tidligere fiskekutter Dr. Eichelbaum HH 233 Bygget i 1937 hos Howaldtswerke AG., Hamburg til H. Fock, Hamburg, bygge-nr. 769, 476 brutto register tons, maksimal fart = 12 knob NYT NYT NYT Fridykkerhold oprettes om mandagen. Vil du være med og lære mere, bedes du kontakte William Siefert

13 KALENDEREN oktober til december 2014 Tilmelding og betaling på klubbens hjemmeside Dato Dag Mål Sted Tid Turleder Mobil Max Antal dybde Søndag Flinteovnen Rødvig 07:00 Tom Skaibæk Lørdag UV Jagt med Point vejr afhængig 08:00 Majbritt Olsen Søndag Minos Rødvig 07:00 Carsten Mølbak Lørdag UV Jagt med Point vejr afhængig 08:00 Majbritt Olsen Søndag Dr Eichelbaum Skælskør 07:00 Carsten Mølbak Fredag Natdyk (Divers Night) Pieren Sigerslev 19:00 Carsten Mølbak Lørdag UV Jagt med Point vejr afhængig 08:00 Majbritt Olsen Søndag Jacoff Prosoroff Rødvig 07:00 Carsten Mølbak Lørdag Julefrokost Klubben 18:00 Festudvalget Lørdag Kerteminde Kerteminde 07:00 Lars Bock Søndag Hornbæk Muslingetur Hornbæk 07:00 Tom Skaibæk Onsdag Nytårsdyk Klubben 10:00 Carsten Mølbak Onsdag Godt Nytår Klubben 12:00 Carsten Mølbak Hold løbende øje med klubbens hjemmeside, da nye arrangementer bliver oprettet efterhånden. Fx foredrag, madaftner ect. RETTELSE!! I sidste BOBLEN skrev jeg, at Maibritt blev nr. 4 til DM i UV-jagt. Det er ikke rigtigt, da det er William, der blev nr. 4. Maibritt blev nr. 6. Det beklager jeg rigtig meget.

14

15 Olderne Olderne mødes sidste fredag i måneden. Husk tilmelding senest Onsdag. Fredag d.31 Oktober 2014 Kl 18:30 Inge Birthe Rønholt roenholt47@gmail.com Jimmy Lund jimmylun@gmail.com Fredag d.28 November 2014 Kl 18:30 John Dahlbæk dahlbaek@webspeed.dk Gøsta Persson persson@oncable.dk Fredag d.30 Januar 2015 Kl 18:30 Arne Åbjerg Larsen arne@aabjerg.dk Svend Erik Jensen kirstenj364@gmail.com Fredag d.27 Februar 2015 Kl 18:30 Connie Andersen cia-la-14@vip.cybercity.dk Inge Birthe Rønholt roenholt47@gmail.com Fredag d.27 Marts 2015 Kl 18:30 Jimmy Lund jimmylun@gmail.com John Dahlbæk dahlbaek@webspeed.dk Tilmelding til madhold pr telefon eller ved at sende en til holdet.

16

BOBLEN. April - Maj 2013

BOBLEN. April - Maj 2013 O O O BOBLEN O O O April - Maj 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank,

Læs mere

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 O O O O BOBLEN O O Sept./oktober 2017 2. ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke

Læs mere

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt O O O BOBLEN O O O Januar 2017 GODT NYTÅR Fastelavn for alle den 26. februar Medlemskort vedlagt Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Flasker, der har været til trykprøvning, kan afhentes i klubhuset

Læs mere

BOBLEN. September 2012

BOBLEN. September 2012 O O BOBLEN O O O September 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. November 2013

BOBLEN. November 2013 O O O BOBLEN O O O November 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

BOBLEN. Fra årets Fastelavn

BOBLEN. Fra årets Fastelavn O O O O BOBLEN O O Fra årets Fastelavn Marts 2015 HUSK - Generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 kl. 19:30 i Klubhuset Spisning kl. 18:15 - tilmelding senest om tirsdagen på hjemmesiden Bådehavnen

Læs mere

BOBLEN. December 2013

BOBLEN. December 2013 O O O BOBLEN O O O December 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul O O O BOBLEN O O O December 2014 ønsker alle Glædelig Jul Godt Nytår Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september O O O O BOBLEN O O August 2015 Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Marinestaben (tidligere SOK) har fået nyt telefonnr.: RING: 72 85 00 00

Læs mere

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer O O O O BOBLEN O O Juni/juli 2016 Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Har du taget billeder, som Boblen må bruge frit? Boblen modtager meget gerne

Læs mere

BOBLEN. O August 2014

BOBLEN. O August 2014 O O O BOBLEN O O O August 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet O O O O BOBLEN O O Maj 2016 Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub,

Læs mere

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O O O O BOBLEN O O O Juli 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Marts - April 2013

BOBLEN. Marts - April 2013 O O O BOBLEN O O O Marts - April 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank,

Læs mere

BOBLEN. Februar 2016

BOBLEN. Februar 2016 O O O O BOBLEN O O Februar 2016 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart.

BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart. O O O O BOBLEN O O August 2017 Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart. Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad?

Læs mere

O O O O BOBLEN Juni 2013 O O

O O O O BOBLEN Juni 2013 O O O O O BOBLEN O O O Juni 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865 8045569

Læs mere

BOBLEN. November Invitation til JULEFROKOST

BOBLEN. November Invitation til JULEFROKOST O O O O BOBLEN O O November 2018 Invitation til JULEFROKOST Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63

Læs mere

BOBLEN. Marts/April 2016

BOBLEN. Marts/April 2016 O O O O BOBLEN O O Marts/April 2016 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. December GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR

BOBLEN. December GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR O O O BOBLEN O O O December 2017 GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63

Læs mere

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 O O O O BOBLEN O O Juni 2018 Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt

Læs mere

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 O O O BOBLEN O O O August 2016 Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 Svømmehalskort vedlagt (hvis du var tilmeldt inden den 15. august 2016) Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil

Læs mere

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger O O O BOBLEN O O O Marts/april 2018 Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at

Læs mere

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Tur til PADI -vraget d.12/

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Tur til PADI -vraget d.12/ Juni 2006 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 438 Tur til PADI -vraget d.12/5 2006. I denne parole finder du: PADI-vraget d. 12/5....2 God sommerferie...2 Program

Læs mere

BOBLEN. Maj - juni 2012

BOBLEN. Maj - juni 2012 O O BOBLEN O O O Maj - juni 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset

BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset O O O O BOBLEN O O Januar/Februar 2015 HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Et par friske

Læs mere

BOBLEN. September 2018

BOBLEN. September 2018 O O O O BOBLEN O O September 2018 Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Gæt en vragrøver..:-)

Gæt en vragrøver..:-) NR. 4 Oktober 2010 37. ÅRGANG Gæt en vragrøver..:-) Bestyrelsen i VSDK: Formand: Carsten Olsen Ll.Sct.Hansgan de 10A 8800 Viborg 86600013 mob. 40607171 carsten@creativeconsult.dk Kasser: Helge Nielsen

Læs mere

BOBLEN. November 2014

BOBLEN. November 2014 O O O BOBLEN O O O November 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. O Maj/Juni 2014

BOBLEN. O Maj/Juni 2014 O O O BOBLEN O O O Maj/Juni 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Arbejds-lørdag i klubben 21. Juni kl. 10-14 Vi holder en arbejdslørdag i klubben 21/6 kl 10-14. Hvis du kan, så grib arbejdstøjet

Læs mere

BOBLEN. Marts Generalforsamling d. 16. marts kl. 19:30

BOBLEN. Marts Generalforsamling d. 16. marts kl. 19:30 O O O O BOBLEN O O Marts 2017 Generalforsamling d. 16. marts kl. 19:30 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

BOBLEN. O April 2014

BOBLEN. O April 2014 O O O BOBLEN O O O April 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

BOBLEN. September 2015

BOBLEN. September 2015 O O O O BOBLEN O O September 2015 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

BOBLEN. Maj/juni 2017

BOBLEN. Maj/juni 2017 O O O O BOBLEN O O Maj/juni 2017 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010 Intro aften for nye medlemmer 2015 www.cmasdivers.dk Revision: 21-08-2010 Bestyrelse og instruktører Formand Næstformand Kasserer Martin Hampen Christensen Tim Jakobsen Kim Winckler Pedersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

BOBLEN. Maj Dyk i Silfra, Island

BOBLEN. Maj Dyk i Silfra, Island O O O BOBLEN O O O Maj 2015 Dyk i Silfra, Island Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk,

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr Så er der igen masser af vragdyk på programmet

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr Så er der igen masser af vragdyk på programmet FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND Juli 2013 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 524 Så er der igen masser af vragdyk på programmet I denne parole finder du: SENIORAFTEN FREDAG DEN 31. MAJ 2013...2

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND April 2014 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532 Formanden på nytårsdyk 2014 I denne parole finder du: Bestyrelsesmøde d. 20 marts2014...2 Program for april

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår! Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2017 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2017 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

45. årgang December - Januar 2017

45. årgang December - Januar 2017 www.nakskovspejderne.dk 45. årgang December - Januar 2017 GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR Trops- og seniorspejdere på Plan-Kursus Disse 3 spejdere var på plan-kursus i uge 42, Her lærte de en hel masse,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 1 BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 TILSTEDE: Bo Røse, Sandra, Tina, Anders K, Anders M, Kalle, Morten, Flemming og Tine AFBUD Bo Rasmussen, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00 Januar 2019 Tirsdag 1-1 Onsdag 2-1 Torsdag 3-1 Fredag 4-1 LUKKET. Rigtig godt nytår og velkommen tilbage. Vi åbner klubben kl 9.00 til 17.00. Vi tager i skøjtehallen kl 12.og er tilbage igen ca 16.30.

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 1 BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 TILSTEDE: Anders M., Kalle, Anders K., Morten, Bo Rasmussen, Gitte Jürs, Flemming, Bo Røse, Sandra, Heidi Slente, Tine AFBUD Tina, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 4. November 2014 til Februar 2015. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 4. November 2014 til Februar 2015. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 4. November 2014 til Februar 2015 32. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Formand: Jan Møller Lundager 41, 2670 Greve 40 68 09 29 Næstformand: Henning Øland Berg

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 3, 2013 21. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Hal vagter... 2 Regler i

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Febuar 2017 Kære medlemmer, vi håber at i vil tager god imod dette inisiativ angånde sådan en nyhedsbrev. Vi håber at kunne informere jer på denne måde med diverse

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 687,00 pr. 1. januar 2011 Vores åbningstider: Mandag - torsdag kl. 13.00-18.00 Fredag kl. 13.00-17.00

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider HUSK: Klub fritid nu hedder www.klub-skovbo.dk. På hjemmesiden kan I se klubaktiviteterne. Klub Skovbo Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Mandag kl. 19:00-21:30 Sanne Tlf. 24

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

LEDER. Vi ses på dykkerturene. FORMAND JOHNNY REITZ.

LEDER. Vi ses på dykkerturene. FORMAND JOHNNY REITZ. LEDER Først vil jeg ønske alle et godt nytår samt et stort tak for alt i Det gamle år. Vores nytårsdyk foregik ved slusen foran Ericsson bygningen, det var et nyt og spændene sted især da der var en kraftig

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst:

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Morten Larsen Steen Mogensen Fraværende Kopi Sted Morten Nielsen Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen

Læs mere

December I denne parole finder du: FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr. 574

December I denne parole finder du: FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr. 574 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND December 2017 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 574 I denne parole finder du: HELGOLANDS julefrokost 2017... 2 Kalenderen... 3 Frømandsklubben Helgoland Holder

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d oktober. 2016

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d oktober. 2016 Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d. 7. - 9. oktober. 2016 Så er det ved at være tid til at vi igen skal til Lalandia. Vi har 10 stk. 8-mands hytter med plads til 7-8 børn/unge og en medarbejder i hver

Læs mere

Skolenyt uge 45

Skolenyt uge 45 Skolenyt uge 45 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Endnu en uge er gået. Vi har i denne uge været ramt en del af sygdom både blandt børnene, personalet og personalets børn. Men vi har forsøgt at

Læs mere