BOBLEN. Marts Generalforsamling d. 16. marts kl. 19:30

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BOBLEN. Marts Generalforsamling d. 16. marts kl. 19:30"

Transkript

1 O O O O BOBLEN O O Marts 2017 Generalforsamling d. 16. marts kl. 19:30

2 Bådehavnen Køge Mobil

3 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: Danske Bank: Bestyrelsen: Formand: Thomas Aakjer Næstformand: Jesper Nielsen Kasserer: Jeanette Tina Jensen Sekretær: Lars Bock Bestyrelsesmedlemmer: o William Siefert o Jan Samsing o Robert Veng Suppleant: Palle Møller Revisor: Søren Due Andersen Revisor suppl.: Peer Christensen Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Turudvalg: o Knud-Erik Petersen o Carsten Mølbak o Lars Bock o David Gravenhorst o Thomas Aakjer o Annie Mikkelsen o Peter Adelhejd Pedersen o Peter Wium Materialeudvalg: o Carsten Mølbak o Jesper Nielsen o David Gravenhorst o Ivan Møller UV-Rugby & UV-jagt udvalg: o William Siefert o Peer Christensen undervandsrugby@koegedykkerklub.dk uvjagt@koegedykkerklub.dk Annoncesalg: o Peter Wium o David Gravenhorst Leje af klublokaler & adm. af nøgler: o Poul Engell poul@famengell.dk Ansvarlig Klub Instruktør: o Carsten Mølbak Redaktør Boblen: o Else Aagaard boblen@koegedykkerklub.dk Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: KØGE DYKKERKLUB En Klub for alle VIL DU VÆRE MED? Danmarks bedste dykkerklub! Kabys og festudvalg: o Henriette Hansen o Robert Veng o Hanne Klein o Peter Klein o Majbritt Birk Olsen o Ivan Møller Web udvalg: o Lars Bock o Thomas Aakjer DEADLINE til BOBLEN Tlf.: er den 1. i hver måned Send til: Tlf.: boblen@koegedykkerklub.dk Bladet udkommer gange om året Forside foto: Casper Vium

4 Referat fra bestyrelsesmøde d. 23. februar 2017 Deltagere: Robert, Jesper, William, Thomas, Lars Afbud: Jan, Palle 1. CMAS * kurset 2017 kører godt og der er 8 stk. flittige elever. 2. Thomas og Jan har været til møde med Kommunen vedrørende deres bemærkninger til ændringsforslaget til klubbens love. Thomas tilretter så forslaget kan fremlægges på klubbens generalforsamling. 3. Alle som har interesse opfordres til at stille op til klubbens udvalg. 4. Thomas arbejder med at få indhentning af børneattester hos de relevante medlemmer af klubben. 5. Der er ved at blive opsat bur i badeværelset til opbevaring af uddannelsesudstyr. Stor tak til Peter Klein for det fine stykke arbejde. 6. Klubben har købt 4 sæt bcd, regulator, m.v. til brug ved uddannelse af elever. 7. Der bliver indkøbt til værktøj til nødkasse med værktøj til RIBen 8. Det forventes at der bliver slået et mixer blender kursus op i løbet at vinter/forår. 9. Der er afholdt flaskeeftersyn i klubben. Husk at få hentet jeres flasker. 10. Mulighed for betaling med Mobilpay i kabyssen er nu muligt (tel: ). 11. Den kl er der foredrag om Vancouver i klubben. 12. Regnskabet blev gennemgået og ligger nu i klubben til gennemsyn. Det blev til et lille overskud takket jeres fine indsats ved Festugen og Sorø Regattaen. 13. Fornyelse af alkohol bevillingen er indsendt. 14. Klubben har søgt om mere svømmehalstid da specielt rugby spillerne mangler tid. 15. Smeden arbejder stadig på stativet til gps til den lille gummibåd. 16. Jesper ønsker at trække sig fra bestyrelsen, efterlyser bestyrelsen en ny suppleant. Giv endelig bestyrelsen en melding hvis det er noget for dig. 17. Svømmehallens krav til at klubben stiller med egen livredder blev drøftet og der tages kontakt til svømmeklubben for hjælp hertil. På bestyrelsens vegne, Lars Bock Næste møde er torsdag den 16. marts kl i klubben GF afholdes den 16. marts kl , se indkaldelse i Boblen Tjek klubbens hjemmeside: Gå ikke glip af fx klubture, foredrag, madaftner og kurser Klubaften hver torsdag kl. 19:30 Få dig en dykkersnak, ordne udstyr og vær sammen med dykkere, UV-jægere og UV-rugbyspillere Der er altid kaffe/te på kanden!

5 Årets Fastelavnsfest! Årets Kattedronninger og Kattekonger samt sjoveste udklædte Fotos er leveret af Casper & Peter Vium

6 Dykkerkrydstogt I det philippinske øhav med Discovery Palawan (tidligere Hans Christian Andersen) Af Søren Refslund Møller Skibet har fået ny ejer, og har undergået en renovering af opholdsrum, kahytter og har fået nyt navn. Men selv om philippinske Odie, som nu er gået på pension og giver private guitarlektioner, var blevet erstattet af canadiske Colin som chef, var ånden fortsat den samme som for 7 år siden, hvor Else og jeg for første gang stiftede bekendtskab med skibet. Nok ikke mindst fordi Joel sammen med Lisa og kokken stadig er ansat til at sikre gæsternes velbefindende. Stor gensynsglæde! Det er jo altid spændende at finde ud af, hvem man skal på krydstogt sammen med i en hel uge, men det var lidt af en overraskelse, da vi påmønstrede i Batangas havn, at få at vide, at vi kun skulle være 9 gæster ombord, alle danske. Med plads til 40 gæster og med en besætning på 30 mand ville det ikke skorte på service. Det kom det heller ikke til. Både de, som skulle dykke, og de, som ville nøjes med snorkling, fik fuld opmærksomhed og super service. Vi var 2 dykkere: Susanne* og jeg på advanced niveau, som havde vores egen guide philippinske Nicole, og så var der 4 jyske knægte, som under ledelse af Colin skulle færdiggøre deres open water. Else og de 2 øvrige gæster havde meget fornøjelse af snorkling under ledelse af Joel. Det philippinske øhav rummer fantastiske dykkermuligheder, både hvad angår dykning på rev, hvoraf Apo Reef nok er det mest kendte, og ikke mindst hvad angår dykning på vrag. Under anden verdenskrig lykkedes det i 1944 amerikanske observationsfly at spore en stor del af den japanske krigsflåde, som befandt sig i området omkring øerne Busuanga, Sangat og Culion. På trods af, at det teoretisk var i marginalerne af det amerikanske luftvåbens rækkevidde, blev der foretaget et fra amerikansk side set succesfuldt bombetogt til området, og de japanske krigsskibe blev sænket. Det var heller ikke alle de amerikanske bombefly, som havde brændstof nok at nå retur, men indsatsen var med til afgørende at svække den japanske flådes herredømme i området, og dermed til at afkorte krigen. Foto: Susanne Jensen - Stævn af Nanshin Maru I dag er vragene fuldstændigt overgroede med koraller og andre vækster og hjemsted for utrolig variation af spændende fisk. Et eldorado for dykkere på dybder fra 10 til 40 meter. *) Susanne Jensen er medlem i Nørresundby Sportsdykkerklub og har venligst givet mig lov til at bruge nogle af hendes fotooptagelser fra turen.

7 Men når man dykker på de rustne og koralbegroede vrag med sprængningshuller fra de nedkastede bomber og tænker på, at det engang var flotte, velholdte skibe med besætninger, er det også lidt tankevækkende, at det jo er resultaterne af krig og menneskelig lidelse, som nu udgør fun diving. Foto: Susanne Jensen - Koraller og fisk på bagbordsside af Kogyo Maru Ud over vrag og rev bød turen også på et dyk i Baracuda Lake. Søen ligger i et vulkansk krater, så der skulle lidt klatrearbejde med flaske og bcd på ryggen, for at nå dertil. Men det var besværet værd. Overfladetemperatur på 28 grader og en bundtemperatur (26 m.) på 38 grader, med et springlag mellem fersk- og saltvand på 14 m. dybde. Masser af sjove Catfish og trods vores skepsis også en Baracuda! I programmet var indlagt 2-3 daglige dyk efter ønske, men jeg erstattede nogle af dykkermulighederne på rev med snorkling på samme, hvilket faktisk gav bedre muligheder for at iagttage både revhajer, havskildpadder og rokker. Ovenikøbet mit første møde med en Eagleray (ørnerokke)! Udover muræner observerede vi også på nært hold en spændende udseende havslange, som vi heldigvis først efter hjemkomsten fik identificeret som Belcher Seasnake, angiveligt en af de giftigste i verden. På stort set alle vrag var der fine muligheder for penetrering, dog måtte vi opgive et enkelt, da det var rigeligt beboet af ugæstfri Lion Fish. Sigtbarheden udenfor vragene var generelt superfin, men nogle steder dog begrænset af urenheder i vandet, hvilket angiveligt skyldes udbredelsen af perleøstersfarme i området. En vandtemperatur på 28 grader helt ned til 35 meters dybde forringede ikke oplevelsen. Vi skulle have dykket/snorklet på Apo Reef første dag, men da vejret var noget uroligt de 2 første dage, sejlede vi direkte til Sangat Island for at komme i læ for vinden. På vejen retur havde vinden heldigvis lagt sig, så vi fik lejlighed til at opleve revet på begge sider af vandoverfladen. Turen bød også på ophold på nogle af de mange bounty øer i området, hvor besætningen ved flere lejligheder sejlede frokosten ind og serverede den under palmernes skygge. Der blev også til en enkelt aften grillfest, hvor vi sammen med hele besætningen hyggede os på stranden med happy hour og medbragt disco. Både frokost- og middagsservering bestod (uanset på strand eller skib) af en buffet med en overdådighed af lækkert tilberedte retter, hvoraf der altid indgik grillet friskfanget fisk. Else og jeg havde en enestående oplevelse i 2010, og vi var spændte på, om gensynet kunne holde. Men det kunne det! Det er en oplevelse, uanset om man er til dykning, snorkling eller blot livsnydelse i et klima med temperatur på grader og en let kølende brise.

8 Nu er det Kullen tid igen - fra 24. maj til 28. maj 2017 Traditionen tro (34. Gang) er Køge Dykkerklub på Kullen i Sverige i Kristi Himmelfartdagene. Program: Transport: Husk at tage familien med, det er slet ikke kun for dykkere. Vi camperer nu igen på mølle camping: Der er lavet dykker- og aktivitetsprogram for alle dage. Der er selv transport, men er der grej problemer, er der plads på fællesbilen/trailer. Den læsses tirsdag d 23. maj kl i klubben. Tilmelding: Senest d. 30. april 2017 pga. reservation af plads og øvrig planlægning. Lidt priser: For dykkere er der fællesudgifter til grej transport, gummibåde, benzin m.m. på ca. kr. 140,00 Pris campingplads: Campingvogne & telte (max 5 personer): ca. Skr. 300 pr. døgn inkl. el. Indtjekning: Meld ankomst i receptionen, sig det er fra Køge dykkerklub og kør direkte til pladsen. Carsten viser dig pladsen og afregner samlet (lejerpas er ikke nødvendigt). Tilmelding til Kullen maj til 28. maj Vi kommer: Voksne Børn Her af dykker Telt Campingvogn Camplet Navn: Telefon: Sendes til: Carsten Mølbak Gl. Ringstedvej 9, 4600 Køge eller via moelbak@post7.tele.dk mærk: Kullen Senest den 30. april 2017 NB: Der kan ikke tilmeldes på hjemmesiden

9 Program: Kristi himmelfartsdagene på KULLEN Onsdag d. 24/5 kl Senest ankomst, da vi skal have slået lejer Torsdag d. 25/5 kl Står vi op (ingen vækning) kl Info. om campingpladsen og dagens dyk (hos CM) kl Afgang til dagens dyk kl Hjem fra dagens dykning/pumpning flasker Hyggeaften kl Absolut ro på campingpladsen. Hver aften Fredag d. 26/5 kl Står vi op (ingen vækning) kl Info. om dagens dyk kl Afgang til dagens dyk kl Hjem fra dagens dykning/pumpning flasker Hyggeaften kl Absolut ro på campingpladsen. Hver aften Lørdag d. 27/5 kl Står vi op (ingen vækning) kl Info. om dagens dyk kl Afgang til dagens dyk kl Hjem fra dagens dykning og klargøring til aften grill kl Grillaften MEDBRING SELV MAD OG DRIKKE Søndag d. 28/5 Pakning og oprydning - og så skal vi alle hjem! Der er rig mulighed for naturoplevelser på Kullen for de der ikke dykker fx cykling, gå- og vandreture, måske endda lidt snorkling Du kan nu betale med mobilpay i klubhuset telefonnr.:

10 RIB tur til M/S Villon Dato: Søndag den Afgang fra klubben: 7:00 Turleder: Annie Mikkelsen Pladser: 6 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas ** Dybder: meter (Top Bund) Svensk coaster på 405 brt. bygget i 1959 på A.B. Kustvarvet i Höganäs, skibets mål var 45,21 meter i længden og 8,32 meter i bredden. Skibet sank natten mellem den 1. og den 2. december 1986 under en hård kuling hvor skibet fik slagside og til sidst sank. Vraget står i dag køl ret på 38 meters dybde, på en hård lerbund. Allerede fra 15 meters dybde, kan man se masterne som står op endnu og følge en af dem ned til vragets dæk, på omkring 30 meters dybde. Herefter er der utrolig mange detaljer i alle retninger. Selvom jeg normalt ikke finder nyere vrag interessante, kan jeg alligevel godt blive grebet af det, når vraget er så fuldstændig intakt med master og det hele og når sigten samtidigt er så god som her. Der er indendørs muligheder i flere etager, men selvom vraget er ret intakt og endnu ikke er fyldt med mudder, er den slags temmelig farligt og kræver forberedelse. Men jeg vil alligevel mene, at dette er det perfekte begyndervrag, også selvom nogen nok synes det er en anelse for dybt for begyndere. Som forsvar for min holdning, vil jeg fremføre at sigten altid er god og at vraget er fri for garn og trawl. Masterne og de øverste dele af vraget, vil være en vældig udfordring uden at være kompliceret og give et imponerende indtryk, uden at vedkommende behøver komme dybere end 30 meter.

11 RIB tur til Dr. Eichelbaum (M1108) Dato: lørdag den Afgang fra klubben: 7:00 Turleder: Carsten Mølbak Pladser: 12 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas ** Dybder: meter (Top Bund) Minestryger M 1108 fra Hamburg, tidligere fiskekutteren Dr. Eichelbaum HH 233 var en armeret tysk trawler, der blev minesprængt under 2 verdenskrig. Bygget i 1937 hos Howaldtswerke AG., Hamburg til H. Fock, Hamburg, bygge-nr brutto registertons, maksimal fart = 12 knob. Kaldes også det "Skæve Vrag". Vraget er meget velbevaret. GIV AGT DA DER ER MULIGHED FOR AMMUNITION Det ligger på skrænten til dybvandsruten med en hældning på 20 grader til styrbord. Det nederste af dækket ligger på 24 m dybde. Der kan svømmes igennem styrehuset og flere steder kan man komme ind i vraget. Der kommer ofte store skibe tæt forbi dykkerstedet. Vi har fået nye medlemmer i klubben og byder velkommen til: Christian Jensen Claus Fertin Jeannette H. Barding Michael Petersen Nicolai Petersen Vibeke Vestskov Terney Dykker m nitrox Rugby Dykker Finnesvømmer Dykker Dykker Vi håber, at I vil finde jer godt til rette i klubben. Ved spørgsmål må I gerne ringe eller skrive til mig. På klubbens vegne Jeanette mail: kasserer@koegedykkerklub.dk Telefon:

12 CMAS Basic Nitrox Kursus 31. maj & 7. Juni 2017 Kurset består af to teoriaftner På CMAS Basic Nitrox kurset lærer du at udføre dykning med iltberiget luft Nitrox 21-40% På kurset vil vi gennemgå forudsætninger og fordele/ulemper ved anvendelse af nitrox som åndingsgas. Teorien indeholder undervisning i de fysiske og fysiologiske forhold i forbindelse med nitrox-dykning. Planlægning samt forholdsregler ved dykning med iltberiget luft. Anvendelse af Nitroxtabellen, gasanalyse og krav til dykker udrustning. Forudsætninger for at deltage: Du skal være mindst 14 år og have en lægeerklæring som er max. 5 år gammel. CMAS * (P1) eller tilsvarende uddannelse. Kursus beløb: kr. inkl. certifikat og lærebogen. Tilmelding: Klubbens hjemmeside kalender via dato den 31. maj 2017 Ved spørgsmål ring til mig på eller skriv: moelbak@post7.tele.dk Instruktør Carsten Mølbak

13 Stranddyk til Sigerslev Dato: Søndag den Afgang fra klubben: 7.00 Turleder: David Gravenhorst Pladser: 99 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas * Dybder: 0 10 meter Sigerslev Kridtbrud er et af de mere tilgængelige steder ved Stevns i forhold til de ellers høje klinter ned til kysten. Og samtidig et af de mest spektakulære, da kridtformationerne er mest udtalte her. Den store T-formede mole ejes af Omya A/S, der udvinder kridt, og leverer produkter til papir-, bygge-, malings- og haveindustrien. Omya A/S er i øvrigt medlem af Netværket for Grøn Erhvervsudvikling. Så man må gå ud fra, at kalkslam-udledningen foregår i pagt med naturen. Man dykker fra stranden til sydvest for molen, og skal undlade at komme for tæt på det område, hvor der udledes kalkslam fra fabrikken. Man vil ikke kunne se en hånd for sig i den hvidlige suppedas! Området ses tydeligt som et bredt hvidt bånd oppe fra parkeringspladsen. Under dykket vil man se store områder af alger og vandplanter, der lægger sig som pastelfarvede duntæpper hen over bunden. Bunden består hovedsagelig af kridt. Mange steder ses dybe furer i kridtformationerne, dannet ved at granitblokke under istiden blev skubbet hen over kridten. Der ligger resterne af et gammelt træskib på bunden, hvor nu kun spanterne stikker op. Man ser også levninger fra en gammel bådebro og resterne af et enormt forvitret anker, der dog formodes at stamme fra et væsentligt større skib.

14 OLDERNE Olderne mødes sidste fredag i måneden. Husk tilmelding senest onsdag Fredag d. 31. marts 2017 Kl. 18:30 Gøsta Persson persson@oncable.dk Arne Åbjerg Larsen arne@aabjerg.dk Fredag d. 28. april 2017 Kl. 18:30 Svend Erik Jensen svenderikj364@gmail.com Connie Andersen cia-la-14@vip.cybercity.dk Fredag d. 19. maj 2017 Kl. 18:30 Inge Birthe Rønholt roenholt47@gmail.com Jimmy Lund jimmylun@gmail.com Fredag d. 30. juni 2017 Kl. 18:30 John Dahlbæk dahlbaek@gmail.com Gøsta Persson persson@oncable.dk Fredag d. 28. juli 2017 Kl. 18:30 Arne Åbjerg Larsen arne@aabjerg.dk Svend Erik Jensen svenderikj364@gmail.com Fredag d. 25. august 2017 Kl. 18:30 Connie Andersen cia-la-14@vip.cybercity.dk Inge Birthe Rønholt roenholt47@gmail.com Fredag d.29. september 2017 Kl. 18:30 Jimmy Lund jimmylun@gmail.com John Dahlbæk dahlbaek@gmail.com Tilmelding til madhold pr. telefon eller ved at sende en til holdet KØGE DYKKERKLUB måske Danmarks bedste Vil du være med? Vi er også UV-Rugby og Undervandsjagt!

15 KØGE DYKKERKLUB vi har svømmetider i Køge Svømmeland

16 Klub-kalenderen: marts til juni 2017 Dato Dag Mål Sted Tid Turleder Mobil Antal Dybde Søndag Irevik Trelleborg 7.00 Carsten Mølbak Lørdag Elevdyk Klubhuset 7.00 Thomas og søndag Jan Søndag Villon Simrishamn 7.00 Annie Mikkelsen Lørdag Minestrygeren Dr. Eichelbaum M Fredag & lørdag Stigsnæs 7.00 Carsten Mølbak UV-jagt Øresundscup Flakfortet William Søndag Stranddyk - Piren Stevns 7.00 David Gravenhorst Onsdag til søndag Familietur til Kullen Kullen Sverige Indbydelse i Boblen Torsdag Boesdal Rødvig Peter Adelhejd Søndag Anders Martin Hundested 7.00 Dennis Olsen Fredag Sankt Hans Klubben - Se Boblen Fredag Skt. Hans aften Vi griller Johannes L Søndag (sammen med juniorer) Klubben Kabyssen 99 Helsingør 8.00 Peter Wium Tilmelding og betaling på klubbens hjemmeside: Stor TAK til Michael & Annie for en helt igennem fantastisk filmaften i klubhuset. Filmen, som Michael har lavet, var fra parrets tur til Vancouver Island i september Den handlede ikke kun om dykning, men i lige så høj grad om den fantastiske natur, der er oven vande. Nu er vi flere som drømmer om at ferien går til Canada og Vancouver. SPEEDBÅDSKURSUS Klubben overvejer at tilbyde et Speedbådskursus. Det vil foregå over 2 uger (tirsdage/onsdage) med teori og praktik. Vi forventer at det bliver i uge 19 & 20 og med prøve i uge 20. Betingelser: Du skal være over 16 år. Pris: kr censor kr. 400 Hvis du er interesseret, send til Carsten: moelbak@post7.tele.dk skriv "speedbåd" i emnefeltet.

BOBLEN. Februar 2016

BOBLEN. Februar 2016 O O O O BOBLEN O O Februar 2016 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 O O O O BOBLEN O O Sept./oktober 2017 2. ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke

Læs mere

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet O O O O BOBLEN O O Maj 2016 Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub,

Læs mere

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt O O O BOBLEN O O O Januar 2017 GODT NYTÅR Fastelavn for alle den 26. februar Medlemskort vedlagt Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Flasker, der har været til trykprøvning, kan afhentes i klubhuset

Læs mere

BOBLEN. September 2012

BOBLEN. September 2012 O O BOBLEN O O O September 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Fra årets Fastelavn

BOBLEN. Fra årets Fastelavn O O O O BOBLEN O O Fra årets Fastelavn Marts 2015 HUSK - Generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 kl. 19:30 i Klubhuset Spisning kl. 18:15 - tilmelding senest om tirsdagen på hjemmesiden Bådehavnen

Læs mere

BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart.

BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart. O O O O BOBLEN O O August 2017 Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart. Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad?

Læs mere

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 O O O O BOBLEN O O Juni 2018 Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt

Læs mere

BOBLEN. Maj - juni 2012

BOBLEN. Maj - juni 2012 O O BOBLEN O O O Maj - juni 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september O O O O BOBLEN O O August 2015 Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Marinestaben (tidligere SOK) har fået nyt telefonnr.: RING: 72 85 00 00

Læs mere

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer O O O O BOBLEN O O Juni/juli 2016 Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Har du taget billeder, som Boblen må bruge frit? Boblen modtager meget gerne

Læs mere

BOBLEN. November 2013

BOBLEN. November 2013 O O O BOBLEN O O O November 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

BOBLEN. Oktober 2014

BOBLEN. Oktober 2014 O O O BOBLEN O O O Oktober 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. December 2013

BOBLEN. December 2013 O O O BOBLEN O O O December 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger O O O BOBLEN O O O Marts/april 2018 Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at

Læs mere

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 O O O BOBLEN O O O August 2016 Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 Svømmehalskort vedlagt (hvis du var tilmeldt inden den 15. august 2016) Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil

Læs mere

BOBLEN. Marts - April 2013

BOBLEN. Marts - April 2013 O O O BOBLEN O O O Marts - April 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank,

Læs mere

BOBLEN. Marts/April 2016

BOBLEN. Marts/April 2016 O O O O BOBLEN O O Marts/April 2016 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. Maj Dyk i Silfra, Island

BOBLEN. Maj Dyk i Silfra, Island O O O BOBLEN O O O Maj 2015 Dyk i Silfra, Island Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk,

Læs mere

BOBLEN. Maj/juni 2017

BOBLEN. Maj/juni 2017 O O O O BOBLEN O O Maj/juni 2017 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

BOBLEN. April - Maj 2013

BOBLEN. April - Maj 2013 O O O BOBLEN O O O April - Maj 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank,

Læs mere

BOBLEN. O Maj/Juni 2014

BOBLEN. O Maj/Juni 2014 O O O BOBLEN O O O Maj/Juni 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Arbejds-lørdag i klubben 21. Juni kl. 10-14 Vi holder en arbejdslørdag i klubben 21/6 kl 10-14. Hvis du kan, så grib arbejdstøjet

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset

BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset O O O O BOBLEN O O Januar/Februar 2015 HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Et par friske

Læs mere

BOBLEN. November Invitation til JULEFROKOST

BOBLEN. November Invitation til JULEFROKOST O O O O BOBLEN O O November 2018 Invitation til JULEFROKOST Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63

Læs mere

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul O O O BOBLEN O O O December 2014 ønsker alle Glædelig Jul Godt Nytår Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk

Læs mere

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O O O O BOBLEN O O O Juli 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010 Intro aften for nye medlemmer 2015 www.cmasdivers.dk Revision: 21-08-2010 Bestyrelse og instruktører Formand Næstformand Kasserer Martin Hampen Christensen Tim Jakobsen Kim Winckler Pedersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Tur til PADI -vraget d.12/

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Tur til PADI -vraget d.12/ Juni 2006 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 438 Tur til PADI -vraget d.12/5 2006. I denne parole finder du: PADI-vraget d. 12/5....2 God sommerferie...2 Program

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

BOBLEN. April Ekstraordinær generalforsamling d. 18. maj kl. 20:00

BOBLEN. April Ekstraordinær generalforsamling d. 18. maj kl. 20:00 O O O O BOBLEN O O April 2017 Ekstraordinær generalforsamling d. 18. maj kl. 20:00 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt

Læs mere

BOBLEN. O August 2014

BOBLEN. O August 2014 O O O BOBLEN O O O August 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

BOBLEN. September 2018

BOBLEN. September 2018 O O O O BOBLEN O O September 2018 Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

BOBLEN. December GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR

BOBLEN. December GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR O O O BOBLEN O O O December 2017 GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63

Læs mere

Gæt en vragrøver..:-)

Gæt en vragrøver..:-) NR. 4 Oktober 2010 37. ÅRGANG Gæt en vragrøver..:-) Bestyrelsen i VSDK: Formand: Carsten Olsen Ll.Sct.Hansgan de 10A 8800 Viborg 86600013 mob. 40607171 carsten@creativeconsult.dk Kasser: Helge Nielsen

Læs mere

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 3, 2013 21. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Hal vagter... 2 Regler i

Læs mere

BOBLEN. O April 2014

BOBLEN. O April 2014 O O O BOBLEN O O O April 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Stranddykkene om onsdagen er som altid meget hyggelige med godt vejr og gode hjælpsomme kammerater.

Stranddykkene om onsdagen er som altid meget hyggelige med godt vejr og gode hjælpsomme kammerater. Selvom Thomas ser lidt fortvivlet ud på forsiden af bladet, kom han dog på benene. Stranddykkene om onsdagen er som altid meget hyggelige med godt vejr og gode hjælpsomme kammerater. Finn og Thomas er

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016 Læs inde i bladet: REFERAT FRA ÅRETS GENERALFORSAMLING ÅRETS ARRANGEMENTER STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Sportsdykkerens februar udgave 2016.

Sportsdykkerens februar udgave 2016. TÆT PÅ episode Sportsdykkerens februar udgave 2016. Bøjeline- viklet rundt om halsen Jeg laver UV Jagt på forholdsvis lavt vand 3-4 meter, og der er moderat strøm. Svømmer med strømmen. Bøjen er forude.

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr Så er der igen masser af vragdyk på programmet

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr Så er der igen masser af vragdyk på programmet FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND Juli 2013 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 524 Så er der igen masser af vragdyk på programmet I denne parole finder du: SENIORAFTEN FREDAG DEN 31. MAJ 2013...2

Læs mere

O O O O BOBLEN Juni 2013 O O

O O O O BOBLEN Juni 2013 O O O O O BOBLEN O O O Juni 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865 8045569

Læs mere

Vejledning til sikker dykning - Juniordykning

Vejledning til sikker dykning - Juniordykning Herlev Dykkerklub Jernlungerne Vejledning til sikker dykning - Juniordykning En anbefaling til sikker dykning Dykker-Teknisk Udvalg 14/04/2014 1 Forord For at forbedre sikkerheden omkring dykningen, har

Læs mere

BOBLEN. September 2015

BOBLEN. September 2015 O O O O BOBLEN O O September 2015 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND April 2014 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532 Formanden på nytårsdyk 2014 I denne parole finder du: Bestyrelsesmøde d. 20 marts2014...2 Program for april

Læs mere

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3, Udgave 2

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3, Udgave 2 Nyhedsbrev Årgang 3, Udgave 2 SUPERDIVE Hermed har SuperDive Aps. fornøjelsen af, at udgive sit sjete nyhedsbrev. Siden vi startede i april 2000 har SuperDive været gennem en løbende udvikling mod målet

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2010

Junior Rulleski Camp 2010 Junior Rulleski Camp 2010 19/8 21/8 2011 Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Dansk Skiforbund og det landsdækkende langrendsprojektudvalg inviterer junior skiløbere til 2 ½ dags

Læs mere

LEDER. Vi ses på dykkerturene. FORMAND JOHNNY REITZ.

LEDER. Vi ses på dykkerturene. FORMAND JOHNNY REITZ. LEDER Først vil jeg ønske alle et godt nytår samt et stort tak for alt i Det gamle år. Vores nytårsdyk foregik ved slusen foran Ericsson bygningen, det var et nyt og spændene sted især da der var en kraftig

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2012

Junior Rulleski Camp 2012 Junior Rulleski Camp 2012 Fredag den 17.august søndag den 19. august Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Kom med til Junior Rulleski Camp i Nivå i august og mød en masse unge skivenner

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

CMAS Adv. Nitrox Lørdag & Søndag d. 20-21. Marts 2010

CMAS Adv. Nitrox Lørdag & Søndag d. 20-21. Marts 2010 Til deltagerne på CMAS Avd. Nitrox Kursus Jeg har hermed den glæde, at sende dig det materiale du skal bruge på Nitrox kurset. I det følgende kan du finde oplysninger om kurset og dets gennemførelse. Afviklings

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Nr: 1, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 1, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 1, 2013 21. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Årets generalforsamling...

Læs mere

www.hanstholm-camping.dk

www.hanstholm-camping.dk Familieweekend - Seniortra ef - Faetter-kusinefest Hamborgvej 95. DK-7730 Hanstholm. Tel. +45 97 96 51 98 www.hanstholm-camping.dk Senior-træf 1 på Hanstholm Camping Torsdag d. 26. søndag d. 29. april

Læs mere

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 1, Udgave 1

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 1, Udgave 1 Nyhedsbrev Årgang 1, Udgave 1 Dette Nyhedsbrev er udgivet mandag d. 4. oktober 2004 SUPERDIVE Hermed har SuperDive Aps. fornøjelsen af, at udgive sit første nyhedsbrev. Siden vi startede i april 2000 har

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

December I denne parole finder du: FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr. 574

December I denne parole finder du: FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr. 574 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND December 2017 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 574 I denne parole finder du: HELGOLANDS julefrokost 2017... 2 Kalenderen... 3 Frømandsklubben Helgoland Holder

Læs mere

Julefrokost. Julefrokost. Nytårsdyk 31.12. kl. 10:00. www.annabang.dk. Dykker i styrehuset på Faros. Foto: John Andersen. Nr.

Julefrokost. Julefrokost. Nytårsdyk 31.12. kl. 10:00. www.annabang.dk. Dykker i styrehuset på Faros. Foto: John Andersen. Nr. Dykker i styrehuset på Faros. Foto: John Andersen Nr. 4-2006 UNDER OVERFLADEN Anders Rask og Anna Bang på togt Se klubbladet i farver på www.annabang.dk Nytårsdyk 31.12. kl. 10:00 Julefrokost Julefrokost

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2017 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub 17-04-2017 Rev. 16-12-2018 Formand Hans Erik Johansen Repræsentere klubben udadtil (Myndigheder, Nordals Idrætscenter, Ældre sagen m. m.) Indkalde til og ledelse

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub 17-04-2017 Rev. 27-12-2017 Formand Hans Erik Johansen Repræsentere klubben udadtil (Myndigheder, Nordals Idrætscenter, Ældre sagen m. m.) Indkalde til og ledelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 4. februar 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 01-2008 19. januar 2008 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2007 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017 Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro 27. maj 9. juni 2017 Sejlplan Afsejling fra Lemvig, lørdag den 27. maj 2017 kl. 10.00 1. destination Glyngøre Afsejling Glyngøre, søndag den 28. maj kl. 9.00

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Koralrevs Kursus og Koralrevs Togt med Dansk Sportsdykkerforbunds Biologiudvalg Koralrevs kursus den 5-6. oktober på RUC med besøg på Den Blå Planet. Koralrevs dykkertur 26. okt. - 2. november 2013. Liveaboard

Læs mere

Aktivitetskalender. Slagelse Sportsdykkerklub Pingvinerne. 37. årgang nr. 1 januar 2016

Aktivitetskalender. Slagelse Sportsdykkerklub Pingvinerne. 37. årgang nr. 1 januar 2016 Aktivitetskalender Februar: 2. Generalforsamling 23. Planlægningsmøde 37. årgang nr. 1 januar 2016 Yderligere information om Dansk Sportsdykker Forbund kan findes på følgende adresse: http://www.sportsdykning.dk/

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere