VEJLEDNING FOR TU-LEDERE I AaBC

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEJLEDNING FOR TU-LEDERE I AaBC"

Transkript

1 Vejledning for turneringsledere Tak til vores sponsor VEJLEDNING FOR TU-LEDERE I AaBC Vejledningen er behandlet og godkendt på turneringsledermødet den 8. august INDHOLD: PAR-turnering. HOLD-turnering. Præmier og præmiebudget. Tildeling af placeringspoint for parturnering. Substitutter. Regulering af point. Udlevering af fødselsdagsflasker og systemetui. Opslagstavlen. Hvordan efterlades lokalerne. Afslutning til jul og sæson slut. Billeder af klubmestre i hold hhv. par til hjemmesiden. Belønning. Klubregler: Se klubbens hjemmeside, fanebladet Klubben. Drop in. Der henvises til udarbejdet skrift: Drop in vejledning.

2 PARTURNERING. Antallet af borde afgør, hvor mange rækker der spilles i på de respektive tidspunkter. Indplacering i rækker sker ved sæsonens start efter parrets handicap i Bridgecentralen. Der spilles normalt 3 gange i en runde, før der sker op- og nedrykning af normalt 2 par. Ved ligestilling laves en opgørelse over de to pars indbyrdes resultater i runden. Det par med de fleste point placeres bedst. Der uddeles spurtpræmier efter en rundeafslutning til nr. 1. Er der flere par, der ender som nummer 1, får alle spurtpræmier. Der henvises til særskilt afsnit: Præmier og præmiebudget. Efter en rundeafslutning uddeles der placeringspoint. Der henvises til særskilt afsnit: Tildeling af placeringspoint for par. Substitut. Substitutter. Har en spiller eller parret været forhindret i at spille, henvises til særskilt afsnit: Substitutter. Regulering af point. Når en runde er slut, sker der op- og nedrykning, og en ny runde påbegyndes. HOLDTURNERING. Det er besluttet i bestyrelsen, at der skal spilles holdturnering i lang sæson. I kort sæson afgør den turneringsansvarlige om der afvikles holdturnering. Også her er antallet af borde afhængig af, hvor mange hold der kan laves, og hvor mange rækker der kan spilles i. Der kan afvikles forskellige former for sammensætning af hold. Frivillig sammensætning eller sammensætning af den turneringsansvarlige. Frivillig sammensætning. 2 par finder selv sammen og danner hold. Er der mange hold indplaceres de senere i rækker, hvor holdets sum af placeringspoint bruges til indplacering i rækkerne. Fordele: - Man får et stærkt hold, da de stærkeste par som regel finder sammen. - Man får ensartede hold, hvor parrene på holdene oftest har samme styrke. Det indebærer, at man bedre kan regne med holdkammeraternes resultater, og det ene par bliver ikke ansvarlige for holdets resultater. Ulemper: - Det stærke hold vinder suverænt alle kampe, og det gør det uinteressant for øvrige hold, der ikke har en chance mod de stærke hold.

3 Sammensætning foretaget af den turneringsansvarlige. 2 par danner hold. Den turneringsansvarlige beslutter, hvor mange rækker, der skal spilles i. Derefter bruges placeringspoint til at sammensætte holdene, så et stærkt par danner hold med et mindre rutineret par. For at få et nogenlunde fair billede, skal der i alt fald være afviklet 3 runder i parturneringen, før der spilles hold. Eksempel. Antal deltagere: 72 spillere = 36 par = 18 hold. Der spilles hold i 3 rækker med 6 hold i hver række. Række 1 sammensættes af placeringspoint fra nr. 1 til og med nr. 12. (Hold dannes således: nr. 1 og 12, nr. 2 og 11 osv.) Række 2: placeringspoint fra 13 til og med 24. (Hold dannes således: nr. 13 og 24, 14 og 23 osv.) Række 3: placeringspoint fra 25 til og med 36 (Hold dannes således nr. 25 og 36, nr. 26 og 35 osv.) Fordele: - Jævne hold, hvor mesterskabet først findes i sidste runde. Gør det meget mere attraktivt at spille hold. Ulemper: - Man spiller ikke med det stærkeste hold, der kan dannes. - Uensartede hold hvor det svage par ofte ikke kan leve op til det stærke pars resultater. - Det svage par kan blive syndebuk for holdets dårlige resultater. Holdturnerings afvikling. Almindelig holdturnering, hvor alle hold spiller mod alle de andre hold i rækken. Er der ikke et lige antal hold, kan problemet løses således: 1) Man forsøger at skaffe 2 par, der danner et hold. Dette hold spiller kun med i holdturneringen. eller 2) Det overskydende hold, spiller en særskilt parturnering mod sine holdmakkere. Kortene gemmes fra gang til gang. Der laves regnskab manuelt, og til slut udleveres der præmier til bedste Nord-Syd par og bedste Øst-Vest par. Holdturneringen kan også afvikles som en MONRADturnering. Her indplaceres holdene ved lodtrækning. Vinder et hold møder holdet i næste omgang, et andet hold, der har vundet. Taber et hold møder holdet i næste omgang et andet hold, der har tabt. Holdturneringen afsluttes med præmieuddeling. Der henvises til særskilt afsnit: Præmier og præmiebudget.

4 PRÆMIER. PRÆMIEBUDGET. Lang sæson: 1,5 flaske pr. spiller Kort sæson: 1 flaske pr. spiller. Tag sæsonplanen og lav dit præmieforbrug. Et eksempel på beregning af præmieforbrug følger senere. PARTURNERING. Der uddeles spurtpræmier efter en rundeafslutning til nr. 1. Er der flere par, der ender som nummer 1, får alle spurtpræmier. Præmierne står på bordet i depotet. Der laves et rullebord med rød- og hvidvine, øl, chokolade, bøger, alkoholfridrik. Vinderne kan selv vælge en præmie. Holdpræmier og placeringspointpræmier bestilles ved indkøbschefen (pt. Svend Rasmussen) 2 uger før brug. Oplys antallet af præmier og på hvilken dag, de skal udleveres. HOLDTURNERING. Præmier. Normalt udleveret der præmier til nr. 1, nr. 2 evt. nr. 3 i en række med 6 hold. (Jfr. præmiebudgettet) PLACERINGSPOINT. På den sidste spilledag udleveres der også slutpræmier til de bedst placerede par efter placeringspoint. Det par med flest placeringspoint er det par, der er blevet klubmester på det respektive spilletidspunkt. Normalt udleveres der præmier til nr. 1 og 2, hvis der er to rækker. Nr. 1, 2 og 3, hvis der er tre rækker. Nr. 1, 2, 3 og 4, hvis der er fire rækker. Osv. Generelt gælder, at præmier, der ikke kan udleveres pga. fravær, opmærkes tydeligt med navn og spilletidspunkt og stilles på kontoret. Eksempel på beregning af præmiebudget: Kort sæson. Antal borde: 14 = 56 spillere = 56 flasker. Parturnering: 3 rækker. Antal runder: A,B,C,D, E = 5 gange. Holdturnering: 6 A-hold + 4 B-hold + 4 C-hold. A-holdene spiller 5 holdkampe, B- og C kun 3 holdkampe, men en særskilt parturnering over de to sidste gange. Beregnet antal præmier: Parturnering: spurt. 5 x 3 rækker x 2 flasker = Holdturnering: A-rækken. Pr. til nr. 1 og 2 = B-og C-rækken. Pr. til nr. 1 = 30 flasker 8 flasker 8 flasker

5 Særskilt parturnering i B og C = Placeringspoint slut. Præmie til nr. 1, 2 og 3 = I alt 4 flasker 6 flasker 56 flasker TILDELING AF PLACERINGSPOINT FOR PARTURNERING. Efter en rundeafslutning uddeles der placeringspoint. Nedenfor er beskrevet et eksempel på placeringspoint for 14 borde. Der er 3 rækker: A- og B-rækken med 5 borde, C-rækken med 4 borde. Placeringspoint i C-rækken går fra 1 til og med 15. (nr. 8 til nr. 1) Placeringspoint i B-rækken går fra 7 til og med 25. (nr. 10 til nr. 1) Placeringspoint i A-rækken går fra 17 til og med 35.(nr. 10 til nr. 1) En ajourført oversigt over placeringspoint lægges på klubbens hjemmeside efter hver rundeafslutning. (Materialet laves i et standardregneark ) SUBSTITUTTER. I Klubreglerne står: Et medlem, som ikke selv kan møde på et eller flere spilletidspunkter, må som hovedregel selv skaffe en substitut. Kan spilleren ikke selv skaffe en substitut, må der meldes afbud til turneringslederen så tidligt som muligt. Turneringslederen vil primært søge at indsætte en passende substitut, men kan efter forholdene aflyse en holdkamp eller ændre turneringen i øvrigt. Justeret score ved substituering i parturnering. Hvis en af spillerne i et par er substitueret, sker der normalt ingen justering af den opnåede score i turneringen. Turneringslederen kan dog bestemme, at en eventuel score over middel justeres til parrets middel, hvis parret med den anvendte substitut har kvalificeret sig til at spille i en højere række. Hvis et helt par er substitueret, justeres en opnået score over middel til parrets gennemsnit, såfremt dette gennemsnit er lavere end den opnåede score. En nem måde at gøre det på i PARturneringen er: Et helt par er substitueret i første omgang i runden. Hvis parret scorer under gennemsnittet, bibeholdes scoren. Hvis parret scorer over gennemsnittet, rettes til middelscore. Et helt par er substitueret i anden omgang i runden. Hvis parret scorer under den score det substituerede par selv har opnået, bibeholdes den laveste score. Hvis parret scorer mere end det substituerede par selv har opnået, rettes scoren ned til parrets score.

6 Et helt par er substitueret i tredje omgang i runden. Hvis parret scorer mindre end gennemsnittet af det substituerede par, bibeholdes den lave score. Hvis parret scorer mere end gennemsnittet af det, det substituerede par selv har opnået, rettes scoren ned til parrets gennemsnit. Justeret score ved substituering i holdturnering Hvis kun en enkelt spiller på et hold er substitueret, sker der normalt ingen justering af den opnåede score. Hvis to spillere på et hold er substitueret, sker der normalt ingen justering, hvis substitutterne spiller med hver sin af holdets ordinære spillere. Turneringsledelsen kan dispensere fra sidstnævnte forudsætning, hvis den skønner, at de anvendte substitutter ikke forstærker holdet væsentligt. I alle andre tilfælde af substituering justeres opnåede kamppoint, der ligger over holdets gennemsnit i øvrige kampe i turneringen (også de efterfølgende) ned til dette gennemsnit. Turneringsledelsen kan dog på forhånd bestemme, at holdets opnåede kamppoint justeres ned til holdets gennemsnit, når der anvendes en eller to substitutter, og holdet med den anvendte opstilling formodes at ville have kvalificeret sig til at spille i en højere række. Først når holdturneringen er helt færdig sker eventuel regulering. Se efterfølgende: Almindelige regler for substituering. Almindelige regler ved substituering. Når der sker justering af en score i en parturnering, kommer dette ikke andre spillere eller par til gode. I en holdturnering får modstanderne kamppoint svarende til den justerede score. Fordeling af mesterpoint sker på grundlag af den opnåede score, før der sker en justering. Fordeling af præmier i en turnering sker på basis af det opnåede resultat efter eventuel justering. Et par er ikke præmieberettiget, hvis begge spillere har været fraværende samtidig i mere end halvdelen af turneringen. Har en præmieberettiget spiller haft substitut i en væsentlig del af turneringen, overlades det til den pågældende selv at afgøre, om præmien helt eller delvis skal overlades til substitutten. En spiller, der har været substitueret i en hel turnering, er ikke præmieberettiget. En fast substitut kan i så tilfælde som gæstespiller indgå i det fraværende medlems rettigheder.

7 Udlevering af fødselsdagsflasker og systemetui Fødselsdagsflasker. Klubben giver en flaske vin ved følgende fødselsdage: 20, 30, 40, 50, 60,70, 75, 80, 85, 90 osv. Flasken står på kontoret og vil være mærket med NAVN, dato og år. Som hovedregel også opmærket med spilletidspunkt. Det er lederens opgave at overrække flasken nogen medlemmer foretrækker den overrækkes meget diskret. Systemetui (titelskift). På skrivebordet ligger de systemetuier, der skal udleveres. De er forsynet med en seddel med navn og ny titel samt spilletidspunkt. Overrækkelsen sker af lederen i fuld offentlighed. Opslagstavlen Dagens resultater m.v. sættes på opslagstavlen. Ved sæsonafslutningen rydes opslagstavlen. Hvordan efterlades lokalerne. Tingene sættes på plads igen, og opvaskemaskinen sættes i gang. Affaldsposer skiftes i køkken og spillelokalet. (Affaldscontainer ved indgangsdøren). Ur, højtaleranlæg, alt lys slukkes, og døre (også altandøren) låses. Lokalerne efterlades pænt og ordentligt. Mere detaljeret gennemgang kan læses i: Drop in vejledning. Afslutning til jul og sæson slut. Klubben er vært med et lille glas sidste gang før jul. Her serveres der normalt også en lille småkage til. Ved sæsonens afslutning serveres der også et lille glas. Indkøbschefen (pt Svend Rasmussen) sørger for, at flaskerne er placeret i køleskabet i køkkenet. Husk at gøre opmærksom på, at der er afslutning på holdet (oplys antal), når du f.eks. bestiller dine præmier for placeringspoint. Der vil også være mulighed for at få et glas sodavand eller lign. uden alkohol. Der serveres gerne af engangsemballage. Billeder af klubmestre både par og hold til hjemmesiden I forbindelse med præmieuddelingen tages et billede af holdmestrene og senere af det par, der bliver klubmestre. I redaktørens skuffe på kontoret er et fotoapparat, men du må gerne bruge din egen mobiltelefon. Fotoet sendes sammen med oplysninger om navnene til klubbens webmaster (pt. Anne Erholt), så materialet kan lægges på klubbens hjemmeside.

8 Belønning Som tak for det store arbejde det er at være leder af et spilletidspunkt, herunder at være turneringsleder og edb-ansvarlig betales der kun kontingent og ikke spillebetaling på det pågældende tidspunkt. Spiller man på andre tidspunkter, hvor man ikke er leder, betales for dette.

Horsens Bridgeklub af 1931 Stiftet 4. september 1931 KLUBREGLER

Horsens Bridgeklub af 1931 Stiftet 4. september 1931 KLUBREGLER Horsens Bridgeklub af 1931 Stiftet 4. september 1931 KLUBREGLER 1. Formål Stk. 1. Nærværende regelsæts formål er at tydeliggøre for medlemmerne efter hvilke principper nye medlemmer optages efter hvilke

Læs mere

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub. Sæson

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub. Sæson Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæson 2019-2020 Indholdsfortegnelse:... 1 Velkommen til bridgesæsonen 2019/2020.... 3 Opvarmning.... 3 Spillested:... 3 Klubbens hjemmeside... 3 Klubbens telefonnummer:

Læs mere

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæson 2018-2019 Indholdsfortegnelse:... 1 Velkommen til bridgesæsonen 2018/2019.... 3 Opvarmning.... 3 Spillested:... 3 Klubbens hjemmeside... 3 Klubbens telefonnummer:

Læs mere

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæson 2017-2018 Indholdsfortegnelse:... 1 Velkommen til bridgesæsonen 2017/2018.... 3 Opvarmning.... 3 Spillested:... 3 Klubbens hjemmeside... 3 Klubbens telefonnummer:

Læs mere

Horsens Bridgeklub af 2017 Stiftet 16. maj 2017 KLUBREGLER

Horsens Bridgeklub af 2017 Stiftet 16. maj 2017 KLUBREGLER Horsens Bridgeklub af 2017 Stiftet 16. maj 2017 KLUBREGLER 1. Formål Stk. 1. Nærværende regelsæts formål er at tydeliggøre for medlemmerne efter hvilke principper nye medlemmer optages efter hvilke principper

Læs mere

Regler i BK Esset. Rev. januar Nedenstående regelsæt skal følges for at sikre en korrekt og fair afvikling af spillene.

Regler i BK Esset. Rev. januar Nedenstående regelsæt skal følges for at sikre en korrekt og fair afvikling af spillene. Regler i Rev. januar 2018 Nedenstående regelsæt skal følges for at sikre en korrekt og fair afvikling af spillene. Indholdsfortegnelse A. Tjek af korrekt placering mv. B. Inden der meldes C. Meldinger

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018 Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018 01 ) En klub kan kun havde 2 hold med i gruppe A. Kun rene klubhold kan deltage, og man kan kun deltage for en klub/forening selv om man er medlem af

Læs mere

Regler i BK Esset. Rev. februar Nedenstående regelsæt skal følges for at sikre en korrekt og fair afvikling af spillene.

Regler i BK Esset. Rev. februar Nedenstående regelsæt skal følges for at sikre en korrekt og fair afvikling af spillene. Regler i BK Esset Rev. februar 2017 Nedenstående regelsæt skal følges for at sikre en korrekt og fair afvikling af spillene. Indholdsfortegnelse A. Tjek af korrekt placering mv. B. Inden der meldes C.

Læs mere

Skifteplaner og opgørelsesmetoder

Skifteplaner og opgørelsesmetoder 1 I det følgende forklares de mest almindelige skifteplaner og opgørelsesmetoder. Udtrykket Balance bruges en del gange. Det fortæller om en skifteplans retfærdighed. Hvis et par altid spiller kortene

Læs mere

K L U B R E G L E R FOR. Næstved Bridgeklub. - at hjælpe spillerne til at forstå de turneringsansvarliges dispositioner.

K L U B R E G L E R FOR. Næstved Bridgeklub. - at hjælpe spillerne til at forstå de turneringsansvarliges dispositioner. K L U B R E G L E R FOR Næstved Bridgeklub 1 Formål Formålet med dette regelsæt er: Bridgeklub. - at sikre god tone, ro og orden mellem spillerne under afvikling af turneringer arrangeret af Næstved -

Læs mere

Seniorklubben. Klubregler

Seniorklubben. Klubregler Seniorklubben Opdateret: 05. oktober 2018 Klubregler Formål: Det er Seniorklubbens formål inden for golfreglerne og vedtægterne for Odsherred Golfklub at fremme golf spillet og det sociale samvær blandt

Læs mere

Medlemsundersøgelse i Ballerup Bridge Club - resultatet Marts 2015

Medlemsundersøgelse i Ballerup Bridge Club - resultatet Marts 2015 Medlemsundersøgelse i Ballerup Bridge Club - resultatet Marts 2015 Først og fremmest tak for de mange besvarelser og ikke mindst kommentarer og gode forslag. Bestyrelsen har haft en indledende drøftelse

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl.

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Katalog august 2019 Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Indhold Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: HBC's forretningsorden Horsens og Omegns

Læs mere

Tirsdag d.22 maj Bestyrelsens beretning Vi har 99 betalende medlemmer.

Tirsdag d.22 maj Bestyrelsens beretning Vi har 99 betalende medlemmer. Tirsdag d.22 maj 2018 Bestyrelsens beretning Vi har 99 betalende medlemmer. Undervisning Undervisningsholdet, ledet af Jørgen Leth-Espensen, har haft 11 elever, der har gennemført kurset. Desuden har 8

Læs mere

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A, 2019

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A, 2019 Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A, 2019 01) En klub kan kun havde 2 hold med i gruppe A. Kun rene klubhold kan deltage, og man kan kun deltage for en klub/forening selv om man er medlem af

Læs mere

Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab

Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab 1 Grand Prix Mesterskabet Stk. 5 Aarhus Skoleskak (ÅSS) afvikler hver sæson/skoleår et Grand Prix Mesterskab (GPM) som udgøres af en række Grand Prix

Læs mere

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl.

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Katalog august 2018 Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Indhold Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side 12: HBC's forretningsorden

Læs mere

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane.

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane. Dette regelsæt, der gælder for afviklingen af DH medaljespil og DH playoffkampe, er et tillæg til Reglement for DH senior turneringen. Hvor intet andet specifikt fremgår spilles alle playoffkampe og holdkampe

Læs mere

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid BADMINTON November 2011 afsnit 3.2 BADMINTON Som officielle turneringer betragtes de af JF arrangerede - for tiden DJM for hold, DJM individuelt og DJM for oldboys/oldgirls individuelt samt et årligt stævne

Læs mere

ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil.

ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil. ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil. Grundspil Holdene fordeles i tre grundspilspuljer á fire hold, der spiller alle mod alle. Grundspilspulje

Læs mere

JGP stævner? Hej juniorleder/interesserede forældre mfl.

JGP stævner? Hej juniorleder/interesserede forældre mfl. JGP stævner? Hej juniorleder/interesserede forældre mfl. Nu er endnu en JGP sæson godt i gang. De foregående år har der været 8-10 stævner. Det samme er tilfældet i år. JGP stævnerne har noget grundlæggende

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Regler for Cityturneringerne

Regler for Cityturneringerne Regler for Cityturneringerne Afsnit 1 Afsnit 2 Afsnit 3 Afsnit 4 Afsnit 5 Afsnit 6 Afsnit 7 Afsnit 8 Afsnit 9 Afsnit 10 Afsnit 11 Afsnit 12 Afsnit 13 Afsnit 14 Handicap i Rude 11 Ligaen Puljer Holdsammensætning

Læs mere

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19)

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Turneringsbestemmelser

Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelserne er udarbejdet af Turneringsudvalget og fastlægger retningslinjer for, hvorledes turneringer planlægges og afholdes i Søhøjlandet Golf. Definitioner Turneringer

Læs mere

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2009-2010 (8hk) Indledning. Holdenes størrelse

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2009-2010 (8hk) Indledning. Holdenes størrelse Reglement Indledning 1. Rækkerne opdeles med en mesterrække med 8 hold, en A-række med 7 hold, en B-række med 7 hold, en C- række med 4 hold og en D-række med 4 hold (4-mands hold). Tilmelding af hold

Læs mere

Indledning. n1. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække á 8 hold, 2 A-rækker, 2 B-rækker, samt C-rækker efter tilmelding.

Indledning. n1. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække á 8 hold, 2 A-rækker, 2 B-rækker, samt C-rækker efter tilmelding. Reglement Indledning n1. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække á 8 hold, 2 A-rækker, 2 B-rækker, samt C-rækker efter tilmelding. Tilmelding af hold og opdatering af kluboplysninger. n2.nhovedkredsen indbyder

Læs mere

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement Formål 1.1. Formålet er at samle petanquespillere fra klubber der er medlem af Firmaidræt StorKøbenhavn til idrætsligt og kollegialt samvær til gavn og glæde for udøverne og deres firmaer samt udvikle

Læs mere

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM 1 Deltagere: Stk. 1. Individuelt Danmarksmesterskab i skoleskak ( Individuelt DM ) og kvalifikation hertil står åbent for deltagere, som opfylder alle følgende betingelser:

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub Kære bridge-spiller! Velkommen til Islev Bridge Klub. Vi er en aktiv bridgeklub, hvor klublivet bridge, hygge og venskaber er i højsædet, og hvor medlemmerne selv driver

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering.

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. 1. Regler Alle turneringer afvikles efter de af The Royal & Ancient Golf Club

Læs mere

DGI Fyn Skydning. Puljeskydning. Reglement DGI Fyn Svendborgvej Odense S Tlf CVR:

DGI Fyn Skydning. Puljeskydning. Reglement DGI Fyn Svendborgvej Odense S Tlf CVR: DGI Fyn Skydning Puljeskydning Reglement 2014 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Generelle bestemmelser 1. Reglement Reglementet er gældende

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Opdateret den 26. september 2012 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM 1 Deltagere: Stk. 1. Individuelt Danmarksmesterskab i skoleskak ( Individuelt DM ) og kvalifikation hertil står åbent for deltagere, som opfylder alle følgende betingelser:

Læs mere

ALBANI CUP. Generelle spilleregler

ALBANI CUP. Generelle spilleregler Afsnit 1 Afsnit 2 Afsnit 3 Afsnit 4 Afsnit 5 Afsnit 6 Afsnit 7 Afsnit 8 Afsnit 9 ALBANI CUP Knockoutturnering Spillere Vinder af kampen Scoretavler Præmier Dommere Generelle spilleregler Vigtige datoer

Læs mere

Holdturneringsreglement

Holdturneringsreglement Holdturneringsreglement Holdturneringsreglement 1 Turneringsledelse A) Turneringsleder. Hovedkredsens bestyrelse udpeger en turneringsleder (TL), der har ansvaret for, at turneringen gennemføres i overensstemmelse

Læs mere

Handicapsystem på vej

Handicapsystem på vej Handicapsystem på vej Orientering om DBf's nye handicapsystem Charlotte Koch- Palmund Divisionsspiller og ansat i DBf. Baggrund Skak har det, golf har det, og nu får DBf også et system, hvor hver enkelt

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub 2019-2020 Kære bridgespiller! I denne pjece kan du læse om Islev Bridgeklub, IBK. Her står lidt om klubben, dens historie, fester, turneringer og resultater, spilleaftenerne,

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling!!) enten

Læs mere

RUDE 11 LIGAEN. Scoretavler & Betaling. Generelle spilleregler. Rude 11 Liga Mesterskabet

RUDE 11 LIGAEN. Scoretavler & Betaling. Generelle spilleregler. Rude 11 Liga Mesterskabet Afsnit 1 Afsnit 2 Afsnit 3 Afsnit 4 Afsnit 5 Afsnit 6 Afsnit 7 Afsnit 8 Afsnit 9 Afsnit 10 Afsnit 11 Afsnit 12 Afsnit 13 Afsnit 14 Rude 11 Ligaen Puljer Holdsammensætning Spillere Puljeinddeling Spillerunder

Læs mere

1) Hvis datoen for turneringen ikke er vist, klikkes på turneringens navn i listen til venstre

1) Hvis datoen for turneringen ikke er vist, klikkes på turneringens navn i listen til venstre Oprettelse af en holdturnering i 2 rækker I dette dokument vises angivelse af turneringsdata for (og dermed oprettelse af) en holdturnering i 2 rækker som spilles fra 19. februar 2019 kl. 18.30 og de følgende

Læs mere

Holdturnering diverse reglementsændringer

Holdturnering diverse reglementsændringer Holdturnering diverse reglementsændringer Forslag til Sydjysk Hovedkreds generalforsamling d. 17. marts 2018 2. Holdinddeling Holdene søges inddelt således: Mesterrække 1 8 hold Mesterrække 2 8 hold 4

Læs mere

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation.

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation. Golf Opdateret april 2009 Generelle turnerings- og spilleregler 1. Turnerings- og spilleregler Nedennævnte turnerings- og spilleregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres under Dansk Firmaidrætsforbund.

Læs mere

T I R S D A G S D A M E R N E 2019

T I R S D A G S D A M E R N E 2019 T I R S D A G S D A M E R N E 2019 Formøde: Tirsdag d. 9. april 2019 Sæsonstart: Tirsdag d. 16. april 2019 Afslutning: Tirsdag d. 1. oktober 2019 Matchfee: Kr. 300,00 MATCHUDVALG: Lis Rathsach 26801718

Læs mere

DBTU koncept for Ungdoms Top 12

DBTU koncept for Ungdoms Top 12 DBTU koncept for Ungdoms Top 12 Udarbejdet af DBTUs Eliteudvalg - august 2017. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af DBTUs Ungdoms Top 12 en årlig turnering

Læs mere

Regler for danske mesterpoint gældende fra 1. september 2005 tidligere bestemmelser ophæves hermed

Regler for danske mesterpoint gældende fra 1. september 2005 tidligere bestemmelser ophæves hermed DBF 7.1 1.09.05 bl.1 Regler for danske mesterpoint gældende fra 1. september 2005 tidligere bestemmelser ophæves hermed 1 Generelle bestemmelser 1.0 Generelt Danske mesterpoint uddeles i åbne danske turneringer

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning...

Læs mere

Fristerne for indberetning af de ovennævnte punkter oplyses i indbydelsen til holdturneringen.

Fristerne for indberetning af de ovennævnte punkter oplyses i indbydelsen til holdturneringen. Reglement 2017-2018 Indledning 1. Rækkerne opdeles med en mesterrække med 8 hold. Derefter fordeles de øvrige tilmeldte hold, og det tilstræbes at alle hold får mindst 6 kampe. Tilmelding af hold og opdatering

Læs mere

Bridge kommer på skoleskemaet

Bridge kommer på skoleskemaet Læs SITSEN Et medlemsblad for Akademisk Bridgeklub - September 2010 Systemhjørnet Opgaver for kvikke hjerner Årets program Den nye bestyrelse Info om bestyrelsen Bridge kommer på skoleskemaet TILTAG: Akademisk

Læs mere

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Indhold Præsentation af Aarhus Bridgeklub... 3 Bestyrelsen:... 5 Turneringsledere:... 6 Mandag eftermiddag:... 7 Undervisning mandag eftermiddag... 8 Mandagsklubben...

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE 2-4 4 SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og

Læs mere

SUPER LIGAEN. Scoretavler & Betaling. Generelle spilleregler. Super Liga Mesterskabet

SUPER LIGAEN. Scoretavler & Betaling. Generelle spilleregler. Super Liga Mesterskabet Afsnit 1 Afsnit 2 Afsnit 3 Afsnit 4 Afsnit 5 Afsnit 6 Afsnit 7 Afsnit 8 Afsnit 9 Afsnit 10 Afsnit 11 Afsnit 12 Afsnit 13 Afsnit 14 Super Ligaen Puljer Holdsammensætning Spillere Puljeinddeling Spillerunder

Læs mere

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2005-2006 (8hk) ikke er tilmeldt holdturneringen for en anden klub uanset hovedkreds.

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2005-2006 (8hk) ikke er tilmeldt holdturneringen for en anden klub uanset hovedkreds. Reglement Indledning n1.nalle rækker inddeles med 8 hold i hver. B/C-rækker dog efter tilmelding. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække, 2 A-rækker, 2 B-rækker og C-rækker efter tilmelding. Tilmelding af

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Old Boys / Girls Stævner... 2 KBU Kredskamp... 4 KBU Åbningsstævne... 5 KM Indledende... 6 KM Single Finaler... 8 KM Mix... 9 KBU Cup Indledende... 10 KBU

Læs mere

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer 5. REGLEMENT FOR DSU S HOLDTURNERINGER 5-2 5.1 Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-2 5.2 Instruks for kampledere i Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-12 5.3 Reglement for Dansk

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3 5 Turneringsafviklingen...

Læs mere

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer 5. REGLEMENT FOR DSU S HOLDTURNERINGER 5-2 5.1 Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-2 5.2 Instruks for kampledere i Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-9 5.3 Reglement for Dansk

Læs mere

RUDE 11 LIGAEN. Scoretavler & Betaling. Generelle spilleregler. Rude 11 Liga Mesterskabet

RUDE 11 LIGAEN. Scoretavler & Betaling. Generelle spilleregler. Rude 11 Liga Mesterskabet Afsnit 1 Afsnit 2 Afsnit 3 Afsnit 4 Afsnit 5 Afsnit 6 Afsnit 7 Afsnit 8 Afsnit 9 Afsnit 10 Afsnit 11 Afsnit 12 Afsnit 13 Afsnit 14 Rude 11 Ligaen Puljer Holdsammensætning Spillere Puljeinddeling Spillerunder

Læs mere

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU Generelle regler lokalserier FBwU / JBU 1 Serier af geografisk opdelinger Stk. 1 Danmarksturneringen se forbundets hjemmeside. Stk. 2 Lokalturneringen inddeles for hver sæson af JBU/FBwU's turneringsudvalg.

Læs mere

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen 13-10-2018. 1. Navn Klubbens navn er Køllerne med hjemsted i Esbjerg kommune. Klubben blev til på stiftende generalforsamling i år

Læs mere

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Paragraf 1 Fyns Tennis Union og DGI Fyn Tennis har fra og med 2017 indgået et samarbejde i henhold til at styrke og udvikle holdturneringen for

Læs mere

Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-2015.

Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-2015. Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-201. På bestyrelsens vegne vil jeg sige tak til alle, der er mødt op. Det er flot at kunne samle som minimum 86 medlemmer

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010. Spilleplan tilrettet november 2013. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top 12 en

Læs mere

Velkommen til Ajax Københavns BDO Cup 2011.

Velkommen til Ajax Københavns BDO Cup 2011. Velkommen til Ajax Københavns BDO Cup 2011. Ajax København byder for 12. år i træk håndboldspillere, ledere, dommere, officials, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere velkommen til Ajax børnestævne

Læs mere

a) Klubbens stamoplysninger mht. spillested, spilletidspunkt, spilledag og kørestolsadgang.

a) Klubbens stamoplysninger mht. spillested, spilletidspunkt, spilledag og kørestolsadgang. Reglement Indledning 1. Rækkerne opdeles med en mesterrække med 8 hold. Derefter fordeles de øvrige tilmeldte hold, og det tilstræbes at alle hold får mindst 6 kampe. Tilmelding af hold og opdatering af

Læs mere

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben Husketavlen Vi spiller med teeoff fra kl. 15:00 til kl. 16:30, dog har vi i år givet tilladelse til teeoff fra kl. 06:00 til 16:30. Vi spiller i 2 serier fordelt med lige antal deltager pr. serie på selve

Læs mere

Turneringsplan 6-mandshold en vej til oplevelser

Turneringsplan 6-mandshold en vej til oplevelser Turneringsplan 6-mandshold 2015 en vej til oplevelser DGI Storstrømmen Pétanque Byder hermed velkommen til sæson 2015 Såfremt du skulle finde fejl i denne turneringsplan, eller der er ting, som kan misforstås,

Læs mere

Oprettelse af en Monrad-turnering i BridgeCentral

Oprettelse af en Monrad-turnering i BridgeCentral Oprettelse af en Monrad-turnering i BridgeCentral Klik Ny klubturnering Næste Giv turneringen en passende Beskrivelse. Turneringsform ændres ikke. Næste. Her er regnet med 1 række. Næste. BC kommer op

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

Dragør Tennis Klubmesterskabsreglement

Dragør Tennis Klubmesterskabsreglement Indledning Nærværende reglement beskriver retningslinjer for afvikling af Dra- processen fra gør Tennis klubmesterskaber. Reglementet beskriver tilmelding, gennemførelse af kampe til afvikling af finaler

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2012-2013 1 Indhold 1 Formål... 3 2 Tilhørsforhold... 3 3 Spilleregler... 3 4 Medlemskab af flere klubber... 3 5 Klubskifte...

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1 Turneringer under DBwF Landsudvalg ØST Ledelsen af DBwF Landsudvalg ØST udbyder en række turneringer. Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2.

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER 16. Østdanmarksserien. OP- OG NEDRYKNINGSREGLER ØSTDANMARKSSERIEN er unionens øverste række, hvorfra der er oprykning til Danmarksturneringens 2. division. Det bedst placerede, oprykningsberettigede hold

Læs mere

DM for Begyndere / Klubspillere Instruks

DM for Begyndere / Klubspillere Instruks Instruks Skrevet af sekretariatet Redigeret af, april 2011 og april 2013 Side 1/6 1. Generelt 1.1. Turneringen er væsentlig, da deltagerne alle sammen er enten helt nye i bridgespillet eller med en meget

Læs mere

Afvikling af Bridge turnering. BridgeCentral og BridgeMate. Komponenter, opsætning, afvikling og afslutning af turnering.

Afvikling af Bridge turnering. BridgeCentral og BridgeMate. Komponenter, opsætning, afvikling og afslutning af turnering. Afvikling af Bridge turnering BridgeCentral og BridgeMate Komponenter, opsætning, afvikling og afslutning af turnering. Leif Thusholt 28-08-2010 INDEX A Angiv startscore 17 B BridgeCentral Formål 3 BridgeMate

Læs mere

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 1. Navn Klubbens navn er Køllerne med hjemsted i Esbjerg kommune. Klubben blev til på stiftende generalforsamling i år 1999. 2. Formål a Klubbens formål er kammeratligt samvær

Læs mere

HÅNDBOG OLDBOYS B 11 MANDS TURNERINGEN

HÅNDBOG OLDBOYS B 11 MANDS TURNERINGEN HÅNDBOG OLDBOYS B 11 MANDS TURNERINGEN 2011 VELKOMMEN TIL OLDBOYS FODBOLD 2011 Så er vi klar til Oldboys B 11 mands turneringen 2011. Oldboys B-rækken: B-rækken består af 3 puljer a 6 hold. I hver pulje

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 08/2017 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfatter jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

5. Reglement for DSU s holdturneringer Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering

5. Reglement for DSU s holdturneringer Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering 5. Reglement for DSU s holdturneringer 5.1. Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering 1 Turneringens struktur Turneringen består af 58 klubhold med 8 spillere på hvert. Holdene er opdelt hierarkisk

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

FSKBH Håndbold - Reglement

FSKBH Håndbold - Reglement FSKBH Håndbold - Reglement Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og deres virksomheder, samt

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering...

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering... Indholdsfortegnelse Side 1. Almene regler... 2 2. Klassificeringssystem... 2 3. Idrætsmateriel... 2 4. Idrætsregler... 2 5. FM-holdturnering... 3 6. Ændring af turneringsregler... 6 7. Bekendtgørelse...

Læs mere

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold.

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber

Læs mere

I dette dokument vises angivelse af turneringsdata for (og dermed oprettelse af) en parturnering som spilles 21. januar 2019 kl. 18.

I dette dokument vises angivelse af turneringsdata for (og dermed oprettelse af) en parturnering som spilles 21. januar 2019 kl. 18. Oprettelse af en parturnering I dette dokument vises angivelse af turneringsdata for (og dermed oprettelse af) en parturnering som spilles 21. januar 2019 kl. 18.00, hvor - der spilles om bronzepoint -

Læs mere

Klubsølv Instruks. Efterår 2018 BridgeCentral og senere. Udgivet :37:25. Side 1/11

Klubsølv Instruks. Efterår 2018 BridgeCentral og senere. Udgivet :37:25. Side 1/11 Instruks Efterår 2018 BridgeCentral 3.2.6 og senere Udgivet 24-10-2018 14:37:25 Side 1/11 Generelt 1.1. Turneringen afvikles overalt som en ren Mitchell turnering i rækker à 3-15 borde. I landsresultatet

Læs mere

Generalforsamling i Ballerup Bridge Club. Tirsdag den 7. maj Formandens beretning.

Generalforsamling i Ballerup Bridge Club. Tirsdag den 7. maj Formandens beretning. Generalforsamling i Ballerup Bridge Club Tirsdag den 7. maj 2013 Formandens beretning. Allerførst har jeg en sørgelig meddelelse: Vores mangeårige medlem, Jørn Dalgaard, er afgået ved døden den 4. maj,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag den 15.12.09 kl. 18:

Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag den 15.12.09 kl. 18: Side 1 af 7 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag den 15.12.09 kl. 18: Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

HOLDKAMPREGLEMENT FOR SYDJYSK HOVEDKREDS

HOLDKAMPREGLEMENT FOR SYDJYSK HOVEDKREDS HOLDKAMPREGLEMENT FOR SYDJYSK HOVEDKREDS Holdkampreglement for Sydjysk Hovedkreds 1. Deltagere Skakklubber, der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem Sydjysk Hovedkreds, kan deltage i holdturneringen med

Læs mere