Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning"

Transkript

1 Published on Ballerup.dk ( Hjem > kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 10 på Ballerup Rådhus Deltagere Annette Ankler - Deltog Henning Broman - Deltog Birte Kramhøft - Deltog Doris Børger - Deltog Kurt Bidstrup - Deltog Stephen Frank Mortensen - Deltog Lilian Birte Nielsen - Deltog Eva Borg (centerchef for Social og Sundhed) - Deltog Tina Lose Jensen - Deltog AFBUD/FRAVÆRENDE Jørn Steen Jensen - Afbud Åben dagsorden Punkt 1 Godkendelse af dagsorden en træffes af 1. Dagsordenen drøftes og efterfølgende godkendes. en godkendt med denne bemærkning:

2 Der tilføjes et ekstra punkt til dagsordenen, hvor tager stilling til Kurt Bidstrups tidligere fremsendte høringssvar vedrørende lokalplan 171. Punkt 2 Meddelelser 1. Økonomiudvalget skal på sit møde den 20. februar 2018 godkende valget til Grønt Råd, hvor bl.a. Birte Kramhøft er udpeget til at sidde i Grønt Råd som repræsentant for. Stephen Frank Mortensen bliver suppleant for Birte Kramhøft. Taget til efterretning Punkt 3 Orientering fra Center for Social og Sundhed Der gives en kort orientering fra Center for Social og Sundhed. Centerchef for Social og Sundhed, Eva Borg, orienterede under dette punkt. 1. Organisationsdiagrammet for Center for Social og Sundhed blev gennemgået. 2. Det anbefales, at læser Vision 2029 hvordan det skal være at leve, bo og arbejde i Ballerup i 2029 samt Kerneværdier på social- og sundhedsområdet. Materialet udsendes til s medlemmer. Taget til efterretning Punkt 4 Kvalitetsstandard for sygepleje i Ballerup Kommune Alle kommuner er pr. 1. januar 2018 forpligtiget til at have en akutfunktion hele døgnet - alle ugens dage. Det har Ballerup Kommune allerede i form af det tværgående sygeplejeteam

3 (SHS-teamet), kommunens hjemmesygepleje samt kommunens muligheder for at bruge korttidspladserne til at indlægge borgere, der i en periode er for syge til at være i eget hjem, men ikke så syge, at de skal indlægges på hospital. At Ballerup Kommune har en akutfunktion hele døgnet, og hvordan kommunen bruger denne mulighed, indføjes i kvalitetsstandarden for sygepleje. Ændringerne i kvalitetsstandarden herunder mulighed for kørsel til akutophold på korttidsplads er markeret med rødt (se bilag). Kvalitetsstandarden beskriver den støtte, man som borger kan forvente at få af Ballerup Kommune, når man bliver visiteret til sygepleje. Kvalitetsstandardens formål er at oplyse om, hvornår man kan få støtte, og hvor og hvordan denne støtte foregår. Det er ikke et lovkrav, at Ballerup Kommune skal have en kvalitetsstandard på 138 ydelserne i sundhedsloven, men det er en god service for borgerne at kunne få oplysninger om, hvilke muligheder der rent faktisk er. Kvalitetsstandarden er vedhæftet som bilag og henvender sig direkte til de borgere, der bliver visiteret til den kommunale sygepleje. Kvalitetsstandarden vil blive udleveret til borgeren i forbindelse med visitationsbesøget og vil desuden kunne findes på Ballerup Kommunes hjemmeside. Sagen blev behandlet på Social- og Sundhedsudvalgets møde den 30. januar 2018 og sendes nu i høring i og Handicaprådet. 1 en træffes af 1. Forslaget til kvalitetsstandard for den kommunale sygepleje i Ballerup Kommune drøftes.

4 2. udarbejder høringssvar. en godkendt med denne bemærkning: Kvalitetsstandarden kan godkendes. finder det dog problematisk, at det forventes, at alle brugere selv skal kunne læse kvalitetsstandarden. Dette er næppe realistisk for alle i målgruppen heriblandt ældre med minoritetsbaggrund. Punkt 5 Opfølgende tilsyn i Ballerup Kommunes hjemmepleje Det årlige, uanmeldte tilsyn i Ballerup Kommunes hjemmepleje fik i 2017 vurderingen "mindre tilfredsstillende forhold" på baggrund af, at Hjemmeplejen fortsat ikke var helt i mål med den sundhedsfaglige dokumentation, og at tilsynet fandt to doseringsfejl. Tilsynet blev gennemført med udgangspunkt i servicelovens 83, 83a og 86 omhandlende personlig pleje, praktisk hjælp og madservice samt retssikkerhedslovens 16 og servicelovens 148a, 151a og 151b m.fl. Hertil vurderes ud fra kommunens kvalitetsstandarder og fastsatte serviceniveau. Vurderingen resulterede i, at Social- og Sundhedsudvalget besluttede, at der skulle foretages et opfølgende tilsyn, idet det er målsætningen, at tilsynsvurderinger skal ligge på tilfredsstillende niveau eller derover. Den 3. november 2017 gennemførte det eksterne revisionsfirma BDO et uanmeldt opfølgende fagligt tilsyn i den kommunale hjemmepleje. Tilsynet lavede en gennemgang af den sundhedsfaglige dokumentation samt en kontrol af den doserede medicin hos 12 borgere, som blev tilfældigt udvalgt. Resultatet af det opfølgende tilsyn var "mindre tilfredsstillende forhold". Tilsynet gjorde opmærksom på, at vurderingen udelukkende blev givet på baggrund af, at der blev observeret doseringsfejl hos to borgere. I forhold til kvaliteten i den sundhedsfaglige dokumentation, var det tilsynets vurdering, at den kunne karakteriseres som tilfredsstillende, og tilsynet anerkendte, at der på dokumentationsområdet var sket en forbedring siden det ordinære tilsyn i maj 2017.

5 Tilsynet havde fem anbefalinger til Hjemmeplejen: 1. Sikre, at der udarbejdes helhedsbeskrivelser på alle borgere. 2. Sikre, at medarbejderne har den nødvendige viden om, hvorledes der sikres korrekt dokumentation i helhedsbeskrivelserne. 3. Sikre, at der er korrekt dokumentation i indsatsområderne. 4. Sikre, at der aldrig forekommer efterdoseringer af medicin. 5. Sikre, at der doseres korrekt medicin hos borgerne. I tilsynsrapporten, side 6 ses vurderingsskalaen, som lyder "ikke tilfredsstillende, "mindre tilfredsstillende", "tilfredsstillende", "meget tilfredsstillende" og "særdeles tilfredsstillende". Med vurderingen "mindre tilfredsstillende" skal Hjemmeplejen følge op på tilsynet ved at udarbejde en handleplan, hvor der beskrives handlinger for, hvordan tilsynets anbefalinger opfyldes. Tilsynsrapport og handleplan sendes nu i høring i og Handicaprådet, inden de behandles af Social- og Sundhedsudvalget den 27. februar bilag en træffes af 1. Tilsynsrapport og handleplan tages til efterretning. 2. udarbejder høringssvar. en godkendt med denne bemærkning: er tilfreds med, at der er sket forbedringer med den sundhedsfaglige dokumentation. konstaterer dog, at der er plads til forbedringer. finder derudover, at det er helt uacceptabelt, at der igen er fundet doseringsfejl. kan tilslutte sig de af tilsynet fremsendte anbefalinger og handleplanen og er ikke enige i, at

6 dokumentationsmængden behøver at øges. Det er kvalitet frem for kvantitet, det drejer sig om. Punkt 6 Tilsyn hos det tværkommunale Specialiserede Hjemmesygeplejeteam 2017 Styrelsen for Patientsikkerhed fører det overordnede tilsyn med sundhedsforholdene og den sundhedsfaglige virksomhed på sundhedsområdet. Fra 2017 blev tidligere frekvensbaserede tilsyn omlagt til et proaktivt risikobaseret tilsyn. Det tværkommunale Specialiserede Hjemmesygeplejeteam (SHS-teamet) - som drives i et samarbejde mellem Ballerup, Furesø og Herlev Kommuner - blev udvalgt som relevant behandlingssted på grund af funktionen som kommunal akutfunktion. Årets tema for tilsynsbesøgene var medicinhåndtering, prøvesvar i patientforløb samt generelle forhold som journalføring og hygiejne. Formålet med tilsynsbesøgene er at vurdere patientsikkerheden på det udvalgte behandlingssted og sikre læring hos sundhedspersonalet. Styrelsen for Patientsikkerhed gennemførte den 6. juni 2017 det risikobaserede tilsyn hos SHS-teamet. Den endelige tilsynsrapport blev offentliggjort medio november Tilsynets vurdering er, at SHS-teamet har "få forhold af mindre betydning for patientsikkerheden" at sætte fingeren på, hvilket er en flot vurdering. Styrelsen for Patientsikkerhed har kategoriseret tilsynet i følgende trin: Ingen forhold af betydning for patientsikkerheden Få forhold af mindre betydning for patientsikkerheden Problemer af betydning for patientsikkerheden Kritiske problemer af betydning for patientsikkerheden. Tilsynet bemærker: At der skal foreligge en skriftlig instruks for fravalg af livsforlængende behandling. Instruksen vil blive udarbejdet i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens vejledning. At ledelsen sikrer, at personalet har mulighed for at overholde instruksen for fravalg af livsforlængende behandling, og at personalet følger den. Dette vil ske i naturlig forlængelse af instruksens udarbejdelse.

7 At der skal forefindes adrenalin ved injektionsbehandling, og at personalet har de fornødne kompetencer til vurdering af behov for indgift af adrenalin. Dette implementeres, til trods for, at behandlingsansvarlige læge havde sikret anden behandlingsmulighed ved anafylaktisk (allergisk) chok. Tilsynsrapporten fremgår af bilag for yderligere uddybning. Sagen blev præsenteret for Social- og Sundhedsudvalget den 30. januar 2018 til orientering. 1 bilag en træffes af 1. Rapport om tilsyn hos det tværkommunale Specialiserede Hjemmesygeplejeteam tages til efterretning. Taget til efterretning med denne bemærkning: er tilfreds med den positive tilsynsrapport. Punkt 7 Proces for og høring af budgettet for 2019 modtog den 3. januar 2018 et brev fra borgmesteren, hvori han på Kommunalbestyrelsens vegne inviterede de høringsberettigede parter, råd og nævn med flere ind i budgetprocessen vedrørende budget Arbejdet med budgettet for næste år er allerede så småt gået i gang, da budgettet skal nedskrives med 39,4 mio. kr. for at sikre en fortsat sund økonomi. Besparelserne skyldes bl.a.

8 statens moderniserings- og effektiviseringsprogram, de øgede udgifter på de borgernære driftsområder og de forventelige udgifter til hjælp og pleje som følge af, at der kommer betydeligt flere ældre borgere i Ballerup Kommune i de kommende år. Henover foråret 2018 vil der blive arbejdet med analyser, der kan skabe grundlaget for at indfri det økonomiske krav til budget Tiltagene kan bestå af effektiviseringer, opgavebortfald, investering med henblik på smartere og billigere opgaveløsning, kommunale samarbejder mv. Det vigtigste er, at tiltagene tilsammen løser den økonomiske udfordring, så det går mindst muligt udover Ballerup Kommunes borgernære service. Med brevet fulgte en skabelon, hvori man kan skrive forslag til besparelser og nye måder at gøre tingene på. Alternativt kan forslag sendes pr. mail til okonomi@balk.dk. Fristen for indsendelse af forslag er onsdag den 28. februar Samtlige spareforslag vil blive sendt til Kommunalbestyrelsen, og vil dermed indgå i de videre politiske drøftelser om budget bilag en træffes af 1. udarbejder forslag til besparelser mv. til budget en godkendt med denne bemærkning: har ikke forslag til besparelser på ældreområdet.

9 Punkt 8 Valg af to repræsentanter til Regionsældreråd Hovedstaden Regionsældreråd Hovedstaden følger Regionsrådets valgperiode og er derfor lige blevet sammensat i forbindelse med det netop overståede kommunal- og regionsrådsvalg. I Regionsældreråd Hovedstaden afholdes der repræsentantskabsmøder fire gange årligt og fra hvert ældreråd/seniorråd kan der deltage to repræsentanter (bortset fra Frederiksberg og København, som kan møde med flere). Møderne afholdes på Regionsgården i Hillerød på følgende datoer: 22. februar, 17. maj, 27. september og 7. november skal vælge to repræsentanter til regionsældrerådet. Udgifter i forbindelse med deltagelse i regionsældrerådet afholdes over s budget. 0 bilag en træffes af 1. vælger to repræsentanter til Regionsældreråd Hovedstaden. en godkendt med denne bemærkning: Annette Ankler og Kurt Bidstrup er valgt som repræsentanter til Regionsældreråd Hovedstaden.

10 Punkt 9 Hjertestartere i Ballerup Kommune har bedt om en orientering om de hjertestartere, der på foranledning af Ballerup Kommune, er opsat på udvalgte lokationer. 0 bilag en træffes af 1. Orienteringen om hjertestartere i Ballerup Kommune tages til efterretning. Taget til efterretning Punkt 10 Procedure ved s udarbejdelse af høringssvar får løbende sager på dagsordenen, hvor der skal udarbejdes høringssvar, i disse sager udarbejder og vedtager et høringssvar på selve mødet. I nogen tilfælde vil modtage sager til høring, hvor høringsfristen er så kort, at sagen ikke kan nå at komme med på det næste møde i. Der er et ønske om i, at der skal udarbejdes en procedure for, hvordan det sikres, at får udarbejdet et høringssvar i disse tilfælde.

11 0 bilag en træffes af 1. drøfter og vedtager en fremtidig procedure for udarbejdelse af høringssvar en godkendt Punkt 11 Eventuelt 1. Mandag den 26. februar 2018 er der kursus i Danske Ældreråd for nyvalgte ældreråd/seniorråd. Annette Ankler, Henning Broman, Jørn Steen Jensen, Kurt Bidstrup og Stephen Frank Mortensen deltager i kurset. 2. Lørdag den 14. april 2018 afholder Ballerup Kommune en pårørendekonference. Invitationer til arrangementet er ved at blive udsendt. Taget til efterretning Punkt 13 TILLÆGSDAGSORDEN s stillingtagen til udarbejdet høringssvar til lokalplan nr. 171 for UCC, multihus ved Bybjergvej i Skovlunde Kurt Bidstrup udarbejdede i januar 2018 på eget initiativ et høringssvar vedrørende det udsendte forslag til lokalplan nr. 171 for UCC, multihus ved Bybjergvej i Skovlunde og

12 inviterede resten af til at være medunderskrivere på høringssvaret. Da forslag til lokalplan 171 ikke kunne nå at komme med på dagsordenen på grund af høringsfristen, blev det aftalt, at høringssvaret ikke skulle sendes på vegne af, men at Kurt Bidstrup skulle sende høringssvaret i eget navn. Høringssvaret blev sendt med yderligere tre medunderskrivere: Birte Kramhøft, Doris Børger og Stephen Frank Mortensen. Det blev endvidere aftalt, at man på s møde den 13. februar 2018 skulle tage stilling til, om kunne støtte Kurt Bidstrups høringssvar samt en mere generel drøftelse af, hvordan fremover skal agere i forhold til sager, der bliver udsendt til høring med kort varsel. 0 bilag en træffes af 1. Høringssvar vedrørende lokalplan nr. 171 for UCC, multihus ved Bybjergvej i Skovlunde drøftes. en godkendt med denne bemærkning: fastholder tidligere aftale om, at høringssvaret ikke er fra men kun fra de fire medlemmer, som fremgår af høringssvaret. Lukket dagsorden Punkt 12 LUKKET Status på høring om kravspecifikation og tilbudsliste på Bleer med bevilling

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 14-11-2017-14-11-2017 14.11.2017 kl. 09:00 Mødecenter A, Lokale 4 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Handicaprådet

Handicaprådet Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-02-2018-21-02-2018 21.02.2018 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Annette Loop (Forældreforeningen) - Deltog Dave Pencroof

Læs mere

Punkt 1 Rundvisning på Plejecenter Sønderhaven i Måløv

Punkt 1 Rundvisning på Plejecenter Sønderhaven i Måløv Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-08-2018-21-08-2018 21.08.2018 kl. 09:00 Plejecenter Sønderhaven, Søndergårds Allé 100 i Måløv Deltagere Annette Ankler - Deltog Henning Broman

Læs mere

Punkt 1 Rundvisning på Plejecenter Kirstinehaven i Ballerup

Punkt 1 Rundvisning på Plejecenter Kirstinehaven i Ballerup Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 18-09-2018-18-09-2018 18.09.2018 kl. 09:00 Plejecenter Kirstinehaven, Kirstinelundsvej 12 i Ballerup Deltagere Annette Ankler - Deltog Birte Kramhøft

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 21-01-2014-21-01-2014 21.01.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 15 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

Seniorrådet

Seniorrådet Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 23-04-2019-23-04-2019 23.04.2019 kl. 09:00 Mødecenter A, Lokale 5 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Kramhøft - Deltog Henning Broman - Deltog Jørn

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 18-04-2017-18-04-2017 18.04.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

1. Generelle orienteringer: Birte Passer og Leo Andersen deltager i Danske Ældreråds formands- /næstformandsmøde den 3. september 2014 i Allerød.

1. Generelle orienteringer: Birte Passer og Leo Andersen deltager i Danske Ældreråds formands- /næstformandsmøde den 3. september 2014 i Allerød. Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 19-08-2014-19-08-2014 19.08.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-10-2014-21-10-2014 21.10.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Tilsynsrapport Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Kommunal leverandør Hjemmesygeplejen

Tilsynsrapport Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Kommunal leverandør Hjemmesygeplejen Tilsynsrapport Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Kommunal leverandør Hjemmesygeplejen Opfølgende tilsyn på medicinområdet November 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 2 2.0 Samlet Tilsynsresultat 3 2.1

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 24-10-2017-24-10-2017 24.10.2017 kl. 09:00 Mødelokale ved direktionen. (Mødes i receptionen og følges ad til mødelokalet). Deltagere Birte Passer

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 18-10-2016-18-10-2016 18.10.2016 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Seniorrådet - 23-08-2016 Seniorrådet - 23-08-2016 23.08.2016 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo

Læs mere

Seniorrådet

Seniorrådet Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-02-2016-16-02-2016 16.02.2016 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-06-2017-13-06-2017 13.06.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Tilsynsrapport TT's Hjemmepleje ApS

Tilsynsrapport TT's Hjemmepleje ApS Reaktivt tilsyn, 2019 Østerled 28 4300 Holbæk CVR- eller P-nummer: 1021438207 Dato for tilsynsbesøget: 27. maj 2019 Tilsynet blev foretaget af: Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning Øst

Læs mere

Tilsynsrapport Sygeplejeklinikken, Samsø

Tilsynsrapport Sygeplejeklinikken, Samsø Reaktivt tilsyn, 2018 Søtofte 10 8305 Samsø P-nummer: 1003351153 Samsø kommune Dato for tilsynet: 01-10-2018 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn- og Rådgivning Nord Sagsnr.: 5-9011-825/4 1. Vurdering Konklusion

Læs mere

Tilsynsrapport Distrikt Præstø

Tilsynsrapport Distrikt Præstø Reaktivt tilsyn, 2017 Rosagervej 37 4720 Præstø CVR- eller P-nummer: 1003304331 Dato for tilsynet: 07-07-2017 Tilsynet blev foretaget af: Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning Øst Sagsnr.:

Læs mere

Tilsynsrapport Nordlien

Tilsynsrapport Nordlien Reaktivt tilsyn, 2018 c/o Hjorthøjgård, Vestkystvejen 45 9460 Brovst CVR- eller P-nummer: 1020937188 Dato for tilsynet: 09-07-2018 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Nord Sagsnr.: 5-9011-2325/7

Læs mere

Tilsynsrapport Myagergård

Tilsynsrapport Myagergård Behandlingsstedet anmodes om at fremsende eventuelle bemærkninger hertil og eventuel dokumentation for de ændringer, behandlingsstedet har foretaget efter tilsynet. Tilsynsrapport Reaktivt tilsyn, 2018

Læs mere

Center for Socialpsykiatri, ADHD og Autisme

Center for Socialpsykiatri, ADHD og Autisme Center for Socialpsykiatri, ADHD og Autisme Reaktivt tilsyn, 2019 Fredensgade 30 6900 Skjern P-nummer: 1016789603 Dato for tilsynsbesøget: 01-04-2019 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Nord

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Tilsyn fra BDO / Uanmeldt opfølgende tilsyn på medicinområdet 2017

Handleplan for opfølgning på Tilsyn fra BDO / Uanmeldt opfølgende tilsyn på medicinområdet 2017 Bilag Den kommunale hjemmepleje Handleplan for opfølgning på Tilsyn fra BDO / Uanmeldt opfølgende tilsyn på medicinområdet 2017 Tilsynet fandt sted d. 3. november 2017 Handleplan er udarbejdet d. 14. december

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-04-2015-21-04-2015 21.04.2015 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Årlig redegørelse for tilsyn med plejehjem og ældrecentre 2016

Årlig redegørelse for tilsyn med plejehjem og ældrecentre 2016 Årlig redegørelse for tilsyn med plejehjem og ældrecentre 2016 Center for Sundhed og Velfærd, 10.08.2016 INDHOLDSFORTEGNELSE. Lovgrundlag... 2 Ældrecenter Dalvangen... 3 Ældrecenter Hvissinge... 5 Ældrecenter

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-09-2014-16-09-2014 16.09.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Årlig redegørelse for tilsyn med ældrecentre 2017

Årlig redegørelse for tilsyn med ældrecentre 2017 Årlig redegørelse for tilsyn med ældrecentre 2017 19. januar 2018 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 4 1.1. Formål... 5 2. Samlet konklusion... 6 3. Beskrivelse af procedurer for tilsyn... 8 4. Resultater

Læs mere

Punkt 3 Orientering fra Center for Social og Sundhed

Punkt 3 Orientering fra Center for Social og Sundhed Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-12-2016-13-12-2016 13.12.2016 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer Leo Andersen Birte Kramhøft Gert

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 12-12-2017-12-12-2017 12.12.2017 kl. 09:00 Mødelokale ved direktionen på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Tilsynsrapport Hemmet Plejehjem

Tilsynsrapport Hemmet Plejehjem Reaktivt tilsyn, 2017 Tarmvej 99 6893 Hemmet P-nummer: 1003344390 Dato for tilsynet: 20-11-2017 Ringkøbing-Skjern kommune Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Nord Sagsnr.: 5-9011-423/3 1.

Læs mere

Hjemmeplejen Distrikt Vest, Nysted- og Vestgruppen

Hjemmeplejen Distrikt Vest, Nysted- og Vestgruppen Hjemmeplejen Distrikt Vest, Nysted- og Vestgruppen Reaktivt tilsyn, 2018 Adelgade 61 4880 Nysted CVR- eller P-nummer: 1015086250 Dato for tilsynsbesøget: 12-03-2019 Tilsynet blev foretaget af: Styrelsen

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Seniorrådet - 22-08-2017 Seniorrådet - 22-08-2017 22.08.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo

Læs mere

Politik for tilsyn. Uanmeldte tilsyn. Center for Sundhed og Omsorg

Politik for tilsyn. Uanmeldte tilsyn. Center for Sundhed og Omsorg Politik for tilsyn Uanmeldte tilsyn Center for Sundhed og Omsorg Baggrund og indledning Center for Sundhed og Omsorg i ønsker at udarbejde en ny politik for tilsyn på centrets områder. Behovet for det

Læs mere

Tilsynsrapport Afdeling Sygeplejen, Center for Sundhed og Forebyggelse, Bornholms Regionskommune

Tilsynsrapport Afdeling Sygeplejen, Center for Sundhed og Forebyggelse, Bornholms Regionskommune Afdeling Sygeplejen, Center for Sundhed og Forebyggelse, Bornholms Regionskommune Reaktivt tilsyn, 2019 Bornholms Regionskommune Lille Madsegade 34 3700 Rønne CVR- eller P-nummer: 1019503212 Dato for tilsynsbesøget:

Læs mere

Tilsynsrapport Gården

Tilsynsrapport Gården Behandlingsstedet anmodes om at fremsende eventuelle bemærkninger hertil og eventuel dokumentation for de ændringer, behandlingsstedet har foretaget efter tilsynet. Tilsynsrapport Reaktivt tilsyn, 2018

Læs mere

Hjemmepleje Rudkøbing Centrum Langeland Kommune

Hjemmepleje Rudkøbing Centrum Langeland Kommune Hjemmepleje Rudkøbing Centrum Langeland Kommune Reaktivt tilsyn, 2018 Spodsbjergvej 129 5900 Rudkøbing CVR- eller P-nummer: 1014795843 Dato for tilsynet: 31-07-2018 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og

Læs mere

1. Indledning. 2. Tilsynsforpligtelsen. 3. Formål. Tilsynspolitik

1. Indledning. 2. Tilsynsforpligtelsen. 3. Formål. Tilsynspolitik Udkast til tilsynspolitik 2019 1. Indledning Glostrup Kommune har ifølge Servicelovens 151c pligt til at udarbejde og offentliggøre en tilsynspolitik for tilbud efter 83, som er omfattet af reglerne om

Læs mere

Den Selvejende Institution Rørbæk Omsorgshjem

Den Selvejende Institution Rørbæk Omsorgshjem Den Selvejende Institution Rørbæk Omsorgshjem Reaktivt tilsyn, 2019 Aagade 52 9500 Hobro P-nummer: 27562809 Mariagerfjord kommune Dato for tilsynsbesøget: 14. januar 2019 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 19-02-2019-19-02-2019 19.02.2019 kl. 09:00 Mødecenter A, Lokale 5 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Kramhøft - Deltog Henning Broman - Deltog Doris

Læs mere

Tilsynsrapport S/I Breelteparken

Tilsynsrapport S/I Breelteparken Reaktivt tilsyn, 2018 Breeltevej 1 2970 Hørsholm CVR- eller P-nummer: 58528757 Dato for tilsynet: 29-05-2018 Tilsynet blev foretaget af: Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning Øst Sagsnr.:

Læs mere

Halsnæs Kommune Høring af ældreråd. Statsforvaltningen Hovedstaden udtaler, at Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune Høring af ældreråd. Statsforvaltningen Hovedstaden udtaler, at Halsnæs Kommune Halsnæs Kommune Høring af ældreråd. Statsforvaltningen Hovedstaden udtaler, at Halsnæs Kommune har handlet i strid med serviceloven og retssikkerhedsloven ved i perioden fra den 7. oktober 2008 til den

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Tilsynsrapport Akut/MMS

Tilsynsrapport Akut/MMS Reaktivt tilsyn, 2018 c/o Hjorthøjgård, Myagervej 110 9690 Fjerritslev CVR- eller P-nummer: 1020937196 Dato for tilsynet: 09-07-2018 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Nord Sagsnr.: 5-9011-2325/6

Læs mere

Tilsynsrapport Bocenter Tranbjerg, Hus 2

Tilsynsrapport Bocenter Tranbjerg, Hus 2 Reaktivt tilsyn, 2018 Trankærgårdsvej 108-120 8310 Tranbjerg J CVR- eller P-nummer: 1003352252 Dato for tilsynet: 05-04-2018 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Nord Sagsnr.: 5-9011-1207/3

Læs mere

Hjemme- og Sygepleje Løgstør, Vesthimmerland kommune

Hjemme- og Sygepleje Løgstør, Vesthimmerland kommune Hjemme- og Sygepleje Løgstør, Vesthimmerland kommune Reaktivt tilsyn, 2018 Blindebomsgade 5A, st 9670 Løgstør CVR- eller P-nummer: 1008187483 Dato for tilsynet: 30-04-2018 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn

Læs mere

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Deltagere: Jørn Christensen (Høreforeningen) Øvrige deltagere: Tabita Sonne-Dalsø Afbud: Alice Thulesen (Dansk

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Tilsynsrapport. Reaktivt tilsyn, Sygeplejen Nord Rudkøbing. Spodsbjergvej Rudkøbing. CVR- eller P-nummer:

Tilsynsrapport. Reaktivt tilsyn, Sygeplejen Nord Rudkøbing. Spodsbjergvej Rudkøbing. CVR- eller P-nummer: Sygeplejen Nord Rudkøbing Reaktivt tilsyn, 2018 Sygeplejen Nord Rudkøbing Spodsbjergvej 129 5900 Rudkøbing CVR- eller P-nummer: 1023035002 Dato for tilsynet: 30-07-2018 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn

Læs mere

Tilsynsrapport TRANEGÅRDEN, Ungeafdelingen

Tilsynsrapport TRANEGÅRDEN, Ungeafdelingen Reaktivt tilsyn, 2018 Tranumvej 71 9460 Brovst CVR- eller P-nummer: 1004173257 Dato for tilsynet: 18-09-2018 Tilsynet blev foretaget af: Sagsnr.: 5-9011-2424/4 1. Vurdering Vurdering Styrelsen for Patientsikkerhed

Læs mere

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 11. Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Tilsynsrapport. Lokalcenter Rosengård Odense. Reaktivt tilsyn, Ørbækvej Odense SØ. CVR- eller P-nummer:

Tilsynsrapport. Lokalcenter Rosengård Odense. Reaktivt tilsyn, Ørbækvej Odense SØ. CVR- eller P-nummer: Lokalcenter Rosengård Odense Reaktivt tilsyn, 2018 Ørbækvej 150 5220 Odense SØ CVR- eller P-nummer: 1001762454 Dato for tilsynet: 01-10-2018 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Syd Sagsnr.:

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE TILSYNSPOLITIK

ALLERØD KOMMUNE TILSYNSPOLITIK ALLERØD KOMMUNE TILSYNSPOLITIK ALLERØD KOMMUNE 2019 Indhold INDLEDNING... 2 VISION 2031 FOR FREMTIDENS ALLERØD BRINGES I SPIL... 3 UANMELDTE OG ANMELDTE TILSYN... 4 OPFØLGNING PÅ TILSYNENE... 6 TILSYN

Læs mere

Tilsynsrapport PRIVATLÆGEN ApS

Tilsynsrapport PRIVATLÆGEN ApS Reaktivt tilsyn, 2017 Lille Strandstræde 10 1254 København K CVR- eller P-nummer: 31274052 Dato for tilsynet: 10-10-2017 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Øst, Styrelsen for Patientsikkerhed

Læs mere

Tilsynsrapport. Center for Rehabilitering og Akutpleje Vissenbjerg. Reaktivt tilsyn, Østergade 7B Vissenbjerg

Tilsynsrapport. Center for Rehabilitering og Akutpleje Vissenbjerg. Reaktivt tilsyn, Østergade 7B Vissenbjerg Center for Rehabilitering og Akutpleje Vissenbjerg Reaktivt tilsyn, 2018 Østergade 7B 5492 Vissenbjerg CVR- eller P-nummer: 1013413017 Dato for tilsynet: 05-04-2018 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og

Læs mere

Ældrerådet. Beslutningsprotokol

Ældrerådet. Beslutningsprotokol Ældrerådet Beslutningsprotokol Dato: 02. maj 2011 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 9:00-11:00 Tage Enevoldsen, Formand Karen Nielsen Solveig Skovrider Eriksen Inger Bøgh Pedersen John Heilemann

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 24-04-2018-24-04-2018 24.04.2018 kl. 09:00 Plejecenter Rosenhaven i mødelokale 2, 1. sal, Bybjergvej 11 i Skovlunde Deltagere Annette Ankler - Deltog

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 17-01-2017-17-01-2017 17.01.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Ældreområdet Årsrapport for kvalitetstilsyn Leverandører af hjemmehjælp Indkøbsordninger Madserviceleverandør

Ældreområdet Årsrapport for kvalitetstilsyn Leverandører af hjemmehjælp Indkøbsordninger Madserviceleverandør Ældreområdet Årsrapport for kvalitetstilsyn 7 Leverandører af hjemmehjælp Indkøbsordninger Madserviceleverandør Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... Indledning... Leverandører af hjemmehjælp/hjemmepleje...5

Læs mere

Bramming Specialoptik ApS, Esbjerg Kommune

Bramming Specialoptik ApS, Esbjerg Kommune Bramming Specialoptik ApS, Esbjerg Kommune Reaktivt tilsyn, 2019 Storegade 26 6740 Bramming CVR- eller P-nummer: 21806307 Dato for tilsynsbesøget: 06-06-2019 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning

Læs mere

Tilsynsrapport Fonden Sparta

Tilsynsrapport Fonden Sparta Reaktivt tilsyn, 2019 Haugevej 24 7400 Herning P-nummer: 1018918389 Herning kommune Dato for tilsynsbesøget: 16-05-2019 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Nord Sagsnr.: 5-9011-4763/1 1. Vurdering

Læs mere

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: R-122 Fraværende: 27.36.00-K09-2-17 1. Årsrapport - tilsyn med hjemmeplejen

Læs mere

Tilsynsrapport Christensen, Frederiksen, Gadegaard

Tilsynsrapport Christensen, Frederiksen, Gadegaard Reaktivt tilsyn, 2017 Nørrevoldgade 58 5800 Nyborg CVR- eller P-nummer: 85319418 Dato for tilsynet: 01-08-2017 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Syd, læge Bjarne Thyssen Jørgensen og læge

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Verdens kirurgisk kosmetologisk center

Verdens kirurgisk kosmetologisk center Verdens kirurgisk kosmetologisk center Reaktivt tilsyn, 2017 Edwin Rahrs Vej 32 Brabrand CVR-nummer: 36317205 Dato for tilsynet: 26-07-2017 Tilsynet blev foretaget af: Sagsnr.: 5-9011-1293/3 1. Vurdering

Læs mere

Morsø Kommune. Godkendt Tilsynspolitik. Tilsynspolitik

Morsø Kommune. Godkendt Tilsynspolitik. Tilsynspolitik Morsø Kommune Tilsynspolitik Godkendt 2017 Tilsynspolitik Tilsynspolitik for personlig og praktisk hjælp i hjemmeplejen og madservice Morsø Kommune fører tilsyn med madservice, personlige og praktiske

Læs mere

Tilsynsrapport Plejecenter Engparken

Tilsynsrapport Plejecenter Engparken Reaktivt tilsyn, 2017 Vejlevej 3-5 7330 Brande P-nummer: 1011977649 Dato for tilsynet: 09-06-2017 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Nord Sagsnr.: 5-9011-983/2 1. Vurdering Konklusion efter

Læs mere

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet 4. marts 2019 Side 1. Mødedato: 4. marts 2019 Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 10:30 Mødested: R-428 Fraværende: Lene Smidstrup og Mogens

Læs mere

Somatiske sygehusafdelinger

Somatiske sygehusafdelinger Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017 med fokus på patienter med diagnosen KOL Juni 2018 Kolofon Titel på udgivelsen: Somatiske sygehusafdelinger - Erfaringsopsamling fra det risikobaserede

Læs mere

Akutfunktioner. Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017

Akutfunktioner. Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017 Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017 April 2018 Kolofon Titel på udgivelsen: Akutfunktioner - Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017 Udgivet af: Styrelsen for Patientsikkerhed

Læs mere

Psykiatriske sygehusafdelinger

Psykiatriske sygehusafdelinger Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017 Juni 2018 Kolofon Titel på udgivelsen: Psykiatriske sygehusafdelinger - Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017 Udgivet af: Styrelsen

Læs mere

Tilsynsrapport Lades Akupunktur

Tilsynsrapport Lades Akupunktur Tilsynsrapport Lades Akupunktur Reaktivt tilsyn 2017 Behandlingssted Lades Akupunktur Nørregade 18E 9800 Hjørring CVR-Nr.: 27174868 P-Nr.: 1009890803 Dato for tilsynet: 24-03-2017 Tilsynet blev foretaget

Læs mere

Hjemmeplejen Brøndby Øster, Brøndby Kommune

Hjemmeplejen Brøndby Øster, Brøndby Kommune Hjemmeplejen Brøndby Øster, Brøndby Kommune Reaktivt tilsyn, 2018 Horsedammen 42A 2605 Brøndby CVR- eller P-nummer: 1003261708 Dato for tilsynet: 03-04-2018 Tilsynet blev foretaget af: Styrelsen for Patientsikkerhed,

Læs mere

Hjemmepleje Esbjerg Nord Gjesing Midtby

Hjemmepleje Esbjerg Nord Gjesing Midtby Hjemmepleje Esbjerg Nord Gjesing Midtby Reaktivt tilsyn, 2018 Ulvevej 88 6715 Esbjerg N CVR- eller P-nummer: 1003330195 Dato for tilsynet: 11-06-2018 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Syd

Læs mere

Referat fra møde i Sundheds- og forebyggelsesudvalget Mandag den 12. januar 2009 Kl i Mødelokale F5, Frederikssund

Referat fra møde i Sundheds- og forebyggelsesudvalget Mandag den 12. januar 2009 Kl i Mødelokale F5, Frederikssund Referat fra møde i Sundheds- og forebyggelsesudvalget Mandag den 12. januar 2009 Kl. 16.30 i Mødelokale F5, Frederikssund Mødedeltagere: Allan Madsen (A) Bente Nielsen (V) Carsten Cederholm (A) Grethe

Læs mere

Tilsynsrapport Tre Ege, Kirkens Korshær

Tilsynsrapport Tre Ege, Kirkens Korshær Reaktivt tilsyn, 2019 Årslev Møllevej 15 8220 Brabrand P-nummer: 1003351992 Aarhus Dato for tilsynsbesøget: 17-01-2019 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Nord Sagsnr.: 5-9011-3179/1 1. Vurdering

Læs mere

Årlig redegørelse for tilsyn med tilbud til udeboende efter Servicelovens 83, 83a og

Årlig redegørelse for tilsyn med tilbud til udeboende efter Servicelovens 83, 83a og Årlig redegørelse for tilsyn med tilbud til udeboende efter Servicelovens 83, 83a og 86 19. januar 2018 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 4 Formål... 4 2. Samlet konklusion... 6 3. Oversigt over udførte

Læs mere

Tilsynsrapport Botilbuddet Søndersø, Ekkofonden

Tilsynsrapport Botilbuddet Søndersø, Ekkofonden Reaktivt tilsyn, 2019 Farsbøllevej 18, 1 5471 Søndersø CVR- eller P-nummer: 1022505226 Dato for tilsynsbesøget: 30. august 2019 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Syd Sagsnr.: 5-9011-5172/1

Læs mere

Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn. PlejeDanmark. Dato og tidspunkt for tilsyn: Den 20. Januar 2015 kl

Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn. PlejeDanmark. Dato og tidspunkt for tilsyn: Den 20. Januar 2015 kl Hvidovre kommune Børn og Velfærd Sundheds- og Træningsafdelingen Visitationen visitationen@hvidovre.dk November 2015 Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn PlejeDanmark Dato og tidspunkt for tilsyn: Den

Læs mere

Tilsynsrapport Bostedet Marienborgvej

Tilsynsrapport Bostedet Marienborgvej Reaktivt tilsyn, 2018 Marienborgvej 17 8930 Randers NØ P-nummer: 1003350893 Randers Kommune Dato for tilsynet: 07-06-2018 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Nord Sagsnr.: 5-9011-1209/3 1.

Læs mere

Tilsynsrapport Rosenlund Centret

Tilsynsrapport Rosenlund Centret Reaktivt tilsyn, 2017 Sydgaden 8 7400 Herning CVR- eller P-nummer: 1003345154 Dato for tilsynet: 29-01-2018 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Nord Sagsnr.: 5-9011-769/3 1. Vurdering Konklusion

Læs mere

Handicaprådet

Handicaprådet Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 07-09-2016-07-09-2016 07.09.2016 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Kent Grimm Thornberg (Landsforeningen Autisme) - Deltog

Læs mere

Hjemmesygeplejen, Odsherred Kommune

Hjemmesygeplejen, Odsherred Kommune Hjemmesygeplejen, Odsherred Kommune Reaktivt tilsyn, 2019 Sygehusvej 5 4500 Nykøbing Sj CVR- eller P-nummer: 1013134649 Dato for tilsynsbesøget: 1.marts 2019 Tilsynet blev foretaget af: Styrelsen for Patientsikkerhed,

Læs mere

Tilsynsrapport Århus Friplejehjem

Tilsynsrapport Århus Friplejehjem Reaktivt tilsyn, 2017 Slet Møllevej 12 Danske Diakonhjem 8310 Tranbjerg J CVR-nummer: 34428735 Dato for tilsynet: 02-05-2017 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Nord Sagsnr.: 5-9011-426/3

Læs mere

Tilsynsrapport Bofællesskabet Elev

Tilsynsrapport Bofællesskabet Elev Begrundelse for tilsynet «Her skrives, hvad der er anledningen til tilsynet - fx. bekymringshenvendelse fra sundhedsperson, pressesag, opfølgning på tidligere tilsyn el. lign. Indholdet af bekymringshenvendelse,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Dagsorden til ordinært møde Mette Herberts kontor Mandag 23.05.2016 kl. 14:15 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Orientering om afholdt dialogmødeom budget 2017-2020 på ældreområdet 3

Læs mere

Åbent møde for Ældrerådets møde den 15. september 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2

Åbent møde for Ældrerådets møde den 15. september 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Åbent møde for Ældrerådets møde den 15. september 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Indholdsfortegnelse 561. Orientering fra Ældrerådets formand til mødet den 15. september 2011

Læs mere

Tandlægerne i Børkop v/mohammad Matini Seresht

Tandlægerne i Børkop v/mohammad Matini Seresht Tandlægerne i Børkop v/mohammad Matini Seresht Reaktivt tilsyn, 2017 Fodterapeutklinik Ny Boder 4 7080 Børkop CVR- eller P-nummer: 33091435 Dato for tilsynet: 21-06-2017 Tilsynet blev foretaget af: Styrelsen

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Seniorrådet - 16-05-2017 Seniorrådet - 16-05-2017 16.05.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo

Læs mere

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer af Sundhedsudvalget: Hanne Simonsen (formand),

Læs mere

Hjemmesygeplejen, Distrikt Øst, Hadsund

Hjemmesygeplejen, Distrikt Øst, Hadsund Hjemmesygeplejen, Distrikt Øst, Hadsund Reaktivt tilsyn, 2019 Tempovej 1 9560 Hadsund P-nummer: 1015784136 Mariagerfjord kommune Dato for tilsynsbesøget: 06-05-2019 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

af, at tilpasningerne ikke påvirker serviceniveau og budget.

af, at tilpasningerne ikke påvirker serviceniveau og budget. Dagsordenpunkt Kvalitetsstandard, budget, juridisk samarbejdsaftale og vedtægter for de tre frikommuners fælles tværkommunale akutfunktion Beslutning Gennemgang af sagen Indledning I november 2017 godkendte

Læs mere

Hjemmesygeplejen, Odder kommune

Hjemmesygeplejen, Odder kommune Hjemmesygeplejen, Odder kommune Reaktivt tilsyn, 2018 Ålykkecentret 5 8300 Odder CVR- eller P-nummer: 1007533000 Dato for tilsynet: 01-02-2018 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Nord Sagsnr.:

Læs mere

Tilsynspolitik for personlig og praktisk hjælp 2016 Thisted Kommune 2016

Tilsynspolitik for personlig og praktisk hjælp 2016 Thisted Kommune 2016 Tilsynspolitik for personlig og praktisk hjælp i hjemmeplejen m.v. Thisted Kommune fører tilsyn med den personlige og praktiske hjælp efter Serviceloven (SEL) 83, som leverandørerne yder til kommunens

Læs mere

Tilsynsrapport Opholdsstedet Vitus ApS

Tilsynsrapport Opholdsstedet Vitus ApS Reaktivt tilsyn, 2018 Torpeskovvej 6 4690 Haslev CVR- eller P-nummer: 1021538376 Dato for tilsynsbesøget: 11.oktober 2018 Tilsynet blev foretaget af: Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning

Læs mere

Udkast Aftale om fælles specialiseret hjemmesygeplejeteam i Furesø, Herlev og Ballerup Kommuner

Udkast Aftale om fælles specialiseret hjemmesygeplejeteam i Furesø, Herlev og Ballerup Kommuner Udkast 18.12.2014 Aftale om fælles specialiseret hjemmesygeplejeteam i Furesø, Herlev og Ballerup Kommuner Præambel Sundhedsloven med tilhørende bekendtgørelse og vejledning om hjemmesygepleje giver mulighed

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Sundhedsberedskabsplanen for Esbjerg Kommune er ledelsesmæssigt forankret i forvaltningen Sundhed & Omsorg og er udarbejdet her.

Sundhedsberedskabsplanen for Esbjerg Kommune er ledelsesmæssigt forankret i forvaltningen Sundhed & Omsorg og er udarbejdet her. Det er målsætningen for Sundhed & Omsorg at varetage omsorgen for syge, ældre og handicappede. Sundhed & Omsorgsudvalget, den 01-06-2015 Henning Ravn(V), Bente Bendix Jensen(V), Freddie H. Madsen(D), Connie

Læs mere

Tilsynsrapport Attendo Gilleleje

Tilsynsrapport Attendo Gilleleje Reaktivt tilsyn, 2017 Stæremosen 55 3250 Gilleleje CVR- eller P-nummer: 1004594573 Dato for tilsynet: 31-10-2017 Tilsynet blev foretaget af: Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning Øst Sagsnr.:

Læs mere

ALMENT PRAKTISERENDE LÆGE STIG

ALMENT PRAKTISERENDE LÆGE STIG ALMENT PRAKTISERENDE LÆGE STIG EKKERT ApS Reaktivt tilsyn, 2017 A.P. Møllers Allé 9A 2791 Dragør CVR- eller P-nummer: 28900201 Dato for tilsynet: 04-12-2017 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning

Læs mere