Glove. perfection PRODUKTKATALOG BESKYTTELSESHANDSKER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Glove. perfection PRODUKTKATALOG BESKYTTELSESHANDSKER"

Transkript

1 DA Glove perfection 2017 PRODUKTKATALOG BESKYTTELSESHANDSKER

2

3 En god beskyttelseshandske skal beskytte mod forskellige farer og risici, men samtidig være brugervenlig, fleksibel, behagelig og have en god pasform. TEGERA er en markedsledende beskyttelseshandske og vores eget varemærke. Be gloved by TEGERA.

4 DERFOR EN TEGERA - BESKYTTELSESHANDSKE Du går aldrig galt i byen med arbejdshandsker med verdensførende beskyttelses-funktioner, pasform og komfort, særligt når de har en TEGERA - kvalitetssikring. ÆGTE Kun de absolut bedste komponenter er gode nok til en TEGERA - -beskyttelseshandske. En typisk TEGERA -beskyttelseshandske består af mange forskellige dele og hver enkelt handske skal gennem flere kvalitetskontroller, inden den er klar til markedet. Med deres funktionelle egenskaber og ergonomiske design hjælper TEGERA - handsker brugerne med at lægge flere kræfter i arbejdet og klare flere arbejdsmomenter. Pålideligheden bygger på en uovertruffen beskyttelse mod snit og mekaniske skader samt mod kemikalier og ekstreme temperaturer. TEGERA -sortimentet er bredt, fra fine præcisionshandsker med høj åndbarhed til velisolerede kemikalieresistente handsker til ekstra krævende miljøer. INNOVATIV Der indgår mange funktioner i produkterne, og de bliver løbene udviklet, efterhånden som ny viden og nye materialer bliver kendt. Det kræver kontinuerlig produktudvikling, en stor viden om materialer, indsigt i ekstreme arbejdsforhold og forskningssamarbejder. Funktionelt design betyder, at funktion går hånd i hånd med design. STOLT Historien bag TEGERA er fyldt med succeshistorier og har gjort varemærket til det, det er i dag. Al den viden, der er samlet under udviklingen af nye handsker, giver TEGERA styrke og strategiske fordele i form af erfaring.

5

6 DET SPECIELLE VED TEGERA TEGERA repræsenterer den højeste kvalitet og innovationsniveau inden for håndbeskyttelse. KONTROL AF MATERIALEBLANDING Blandingen af materialer styres for at passe til forskellige arbejdssituationer og anvendelsesområder med særligt fokus på føling i fingerspidserne, greb, slidstyrke og komfort. EGNE MATERIALER Adskillige unikke teknologier og handskematerialer er egenudviklede og kontrolleres og ejes af Ejendals. Eksempelvis formlen og de unikke sammensætninger af skærebestandige fibre. EGNE HÅNDFORME Vi har udviklet egne håndforme for at sikre ensartet pasform, kvalitet og ergonomiske egenskaber for den enkelte handske. ENESTÅENDE DYPPELØSNINGER Vi har udviklet egne dyppeløsninger og løsninger til sikring af det bedst mulige greb, også i vanskelige situationer. KVALITETSSIKRING Fabrikkerne, hvor TEGERA -handsker bliver produceret, er blandt de bedste i verden og al kontakt med dem sker uden mellemled. Alle fabrikssamarbejder er langvarige, og de fleste går længere end 20 år tilbage i tiden. TEGERA -specialisterne arbejder lokalt, herunder fem fuldtidsmedarbejdere i Asien, der udfører kontrol og kvalitetssikring. Egne laboratorier sikrer en konsekvent høj kvalitet på produkterne. Og da nye produkter ikke behøver at vente på deres tur i eksterne laboratorier, bevares et jævnt og højt tempo i produktudviklingen.

7

8 UNIKKE FORMLER Adskillige unikke teknologier og handskematerialer er egenudviklede og kontrolleres og ejes af Ejendals. vibrothan impactothan Vores CRF -teknik (Cut Resistant Fiber) er konstrueret til at give den exceptionelle fingerspidsfølelse, som normalt ikke findes i handsker med høj skærebeskyttelse. GripForce er et begreb for TEGERA -teknologier og unikke løsninger, som garanterer et ekstremt godt greb. Grebet er centralt for handskens funktion og anvendelse. En handske med mærket GripForce garanterer et greb ud over det sædvanlige. Vibrothan er et specialdesignet skummateriale, der dæmper vibrationer. Impactothan er et særligt slagdæmpende materiale, som ikke fjerner slagkraften, men fordeler den over hele hånden. Polythan består af en polyesterkerne med snoede polyesterfibre samt PU for ekstra styrke og spandex for elasticitet. Materialet, som er ekstremt slidstærkt, har også en rigtig god evne til at ånde. Materialets blødhed giver Polythan en meget høj komfort. Kromfrit. Microthan er smidigt og slidstærkt. Materialets bedste egenskab er et fremragende greb. Microthan er et syntetisk materiale, og består af et polyuretanlag med en bagside af nylontrikot. OGT TM OIL GRIP TECHNOLOGY en særlig læderbehandling, der har en særlig absorberingseve til at bevare et fremragende greb selv i fedtede miljører. OGT TM kan benyttes på tynde handsker og giver dermed mulighed for præcisionsarbejde

9

10 DU ER I TRYGGE HÆNDER Vi fokuserer på at løse virkelighedens arbejdsmiljøproblemer med innovative løsninger, der udvikles sammen med kunderne. LYTTER TIL DINE PROBLEMER TEGERA repræsenterer banebrydende håndbeskyttelse, takket være lang erfaring og et engagement i innovative løsninger, der forhindrer skader, inden de indtræffer. Ved at fortstå hånden som et avanceret redskab, du kun har to af, tilsigter vi at overstige sikkerhedsstandarder, at fortsætte med produktudvikling og forskningssamarbejder samt være lydhør over for kundernes viden. TEGERA bliver løbende udviklet, efterhånden som ny viden bliver kendt. SIDEN 1949 Gennem et løbende samarbejde inde for vigtige områder, som greb, kemikaliebestandighed, skærebeskyttelse og varemisolering sikrer vi at der altid er hånd i hånd med ergonomi og komfort vi leverer Tegera-håndbeskyttelse med stolthed. Design og udvikling af TEGERA -handsker har fundet sted hos Ejendals i Leksand, Sverige, siden Gennem årene har Ejendals vundet mange prestigefyldte internationale designpriser, bl.a. to Red Dot Awards.

11 HANDSKER MED EKSTREMT GODT GREB GripForce er et begreb for tekniske, unikke løsninger fra TEGERA, som garanterer ekstremt godt greb. Grebet er centralt for funktionen og brugen af handsken. En handske, mærket GripForce, giver et ekstremt godt greb. VIBRATIONSDÆMPENDE HANDSKER Bliver udviklet efter nøje studier af vibrationsrelaterede skader, der ikke heler. Vibrothan er det tyndeste vibrationsdæmpende materiale, der nogensinde er blevet godkendt af SATRA (registreret certificeringsorgan). SLAGDÆMPENDE HANDSKER Udviklet sammen med bilindustrien for at beskyttet skader på håndfladen. HÅNDLEDSSTØTTENDE HANDSKER Forhindrer karpaltunnelsyndrom (CTS). Holder håndleddene i rette vinkel. Forhindrer håndledsskader og støtter svage håndled.

12 Sikkerhed og beskyttelse er det vigtigste for os. Med handsker i topkvalitet, som beskytter og holder længe, er TEGERA velegnet til de fleste jobsituationer. Be gloved by TEGERA.

13

14 arbejdshandsker arbejdshandsker specialhandsker esd-handsker skjærebeskyttende handsker skjærebeskyttende ærmer termiske handsker kuldebeskyttende handsker varmebeskyttende handsker svejsehandsker engangs- og/eller kemikaliebeskyttende handsker engangs- og/eller kemikaliebeskyttende handsker andre handsker tegera tällberg collection produktoversigt

15 ARBEJDS- HANDSKER

16 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND Hvis du vurderer, at risikoen for skader er minimal, kan du vælge handsker i kategori I. Hvis risikoen for skader er højere, skal du vælge en handske i kategori II eller III alt efter dit behov. LET ANVENDELSE Ved præcisions- og montagearbejde skal dine fingre have bevægelsesfrihed. Handskerne skal være smidige, fleksible og ergonomiske. KUNSTLÆDER EGENSKABER OG FORDELE Vores kunstlæder er et højteknologisk materiale, der giver mulighed for meget avancerede ergonomiske udformninger. Syntetisk læder giver en fremragende fingerspidsfølelse. Pasform og form bevares intakt, selvom materialet kommer i kontakt med vand. Det er ideelt til personer med allergiske reaktioner over for krom (ikke kromgarvning). Microthan giver fremragende fingerspidsfølelse og smidighed. Microthan + er tykkere med riflet overflade, som gør det mere slidstærkt med et godt greb. Ideelt til grovere arbejdsopgaver. Macrothan er åndbart og blødt, det fås i forskellige tykkelser og til mange forskellige arbejdsopgaver. Polythan er en meget slidstærk mikrofiber, som gør den særdeles komfortabel også ved brug gennem længere tid. PU-læder er omkostningsbesparende og egnet til almindelige arbejdsområder. 16

17 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 9100 Kunstlæderhandske, uforet, 0,5 mm Microthan, nylon, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, tørre miljøer, snavsede miljøer 1121 tegera 9105 Kunstlæderhandske, uforet, 0,5 mm Microthan, polyester, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Velcro FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer 1121 tegera 9140 Kunstlæderhandske, uforet, 0,5 mm Microthan, polyester, Cat. II, kromfri, ventileret overhånd, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Velcro FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, ventileret overhånd, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, foret håndryg, forbøjede fingre, afklippelige fingre, kort model FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, ekstremt godt greb, ekstra komfortabel, meget luftig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, varme miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

18 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 9220 Kunstlæderhandske, uforet, 0,5 mm Macrothan, polyester, Cat. II, kromfri, ventilerende, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Macrothan MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Velcro FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, refleks, blød, specialdesignede detaljer FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer 1121 tegera 5114 Kunstlæderhandske, uforet, 0,5 mm syntetisk læder, polyester, Cat. II, kromfri, ventileret overhånd, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Grå, sort, blå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, ventileret overhånd, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, elastisk FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 2011 tegera 325 Kunstlæderhandske, uforet, 0,6 mm syntetisk læder, polyester, Cat. II, kromfri, ventileret overhånd, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort, grå, blå STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, ventileret overhånd, forstærket håndryg, forstærkede sømme FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

19 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 320 Kunstlæderhandske, uforet, 0,6 mm syntetisk læder, nylon, Cat. II, knobeskyttelse, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Velcro FARVE Blå, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærkede fingerspidser, knobeskyttelse, kort model FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer 2021 tegera 515 Kunstlæderhandske, uforet, 0,6 mm syntetisk læder, polyester, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, ventileret overhånd, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, kort model FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer 0110 tegera 321 Kunstlæderhandske, uforet, 0,6 mm syntetisk læder, polyester, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, kort model FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer

20 LÆDER EGENSKABER OG FORDELE Læder er stærkt, formbart og smidigt. Det tilpasser sig også temperaturskift. Alt vores læder kommer fra udvalgte, omhyggeligt garvede skind for højst mulige slidstyrke og smidighed. Vi tilbyder også kromfrie handsker. Før fremstillingen deles huden i to lag, et ydre (narv eller nappa) og en underside (spalt). Narv er slidstærkt, blødt og fleksibelt med stor komfort. Spaltlæder har en grovere overflade end narv for et bedre greb, varmeisolerende egenskaber og er smidigt uanset tykkelse. Okseskind og oksespalt er utroligt slidstærkt. Gedeskind er tyndt og smidigt. Det giver en fremragende fingerspidsfølels handsken former sig efter hånden. Svineskind er blødt og åndbart. tegera 114 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, nylon, Cat. II, til finmonteringsarbejde ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer 2001 tegera 115 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, nylon, Cat. II, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

21 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 340 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, nylon, Cat. II, kromfri, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Kromfri beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer 4121 tegera 116 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, nylon, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Velcro FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer 2001 tegera 901 Læderhandske, uforet, 0.6-0,7 mm gedeskind, neopren, Cat. II, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Neopren FOR Uforet LUKNING Velcro FARVE Sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER 250 mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Til touchkærme, forstærket håndryg, foret håndryg beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform, god støddæmpning PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

22 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 124 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, nylon, Cat. II, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Blå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer 2010 tegera 119 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, bomuld, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Blå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN 420 tegera 135 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, nylon, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Blå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN

23 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 512 Læderhandske, 0,6-0,7 mm gedeskind, bomuld, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Bomuld LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Hvid, grå, sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN 420 tegera 12 Læderhandske, 0,6-0,7 mm gedeskind, bomuld, Cat. II, forstærkede fingerspidser, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Bomuld LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingerspidser FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer 2001 tegera 13 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Uforet LUKNING Velcro FARVE Blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, forstærket tommelfinger beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

24 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 14 Læderhandske, 0,6-0,7 mm gedeskind, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Bomuld FARVE Blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer 2001 tegera 113 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm svineskind, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Svineskind MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Uforet LUKNING Velcro FARVE Blå, sort, grå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, godt greb, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer 3111 tegera 6614 Læderhandske, 0,7-0,8 mm oksehud, polyester, Cat. II, tåler kontaktvarme op til 100 C., vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Polyester LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, sort STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100 C., specialdesignet tommelfinger, vand- og olieafvisende inderhånd, blød, vaskbare ved 60 C beskyttelse, god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, ekstremt godt greb i olierede miljøer, meget god pasform, komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, miljøer med olie og fedt, krævende miljøer EKSTREMT GODT GREB I OLIEREDE MILJØER 2011 EN 407 X1XXXX 24

25 STRIKKEDE OG DYPPEDE HANDSKER EGENSKABER OG FORDELE Vi arbejder med specialudviklede håndstøbeforme for at sikre ensartet pasform, kvalitet og ergonomiske egenskaber. Vi kontrollerer også blandingen af materialer, så de passer til forskellige arbejdsopgaver og optimerer egenskaber som tæthed, greb, slidstyrke og komfort. LINER MATERIALER Polyester er en stærk, strækbar og krympefri syntetisk fiber med lav fugtoptagelse. Akryl er blødt og har gode varmeisolerende egenskaber. Akryl benyttes ofte som erstatning for uld. Nylon er en syntetiske fiber, som er meget stærk og har lav fugtoptagelse. Bomuld er meget behageligt, har høj fugtoptagelse og er ideel til lette opgaver. DYPNINGSMATERIALER Polyuretan. Meget fleksibelt og elastisk. Mulighed for meget tynd dypning. Høj rivstyrke. God barriere mod væske, olier og fedtstoffer. Giver godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. Nitril. Høj rivstyrke. Fremragende barriere mod væsker, olier og fedtstoffer. Giver særdeles godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. Nitrilfoam.Blødt og smidigt. God barriere mod væske, olier og fedtstoffer. Suger mere fugt til sig end glat, dyppet nitril. Giver særdeles godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. Latex. Meget elastisk. Vandtæt. Ikke barriere mod olier og fedtstoffer. Giver særdeles godt greb i tørre og våde miljøer. Polyvinylklorid (PVC/VINYL). Er velegnet ved fugtige og grovere arbejdsmomenter. tegera 737 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE Syntetisk handske, nitril, dobbeltdyppet, nylon, 15 gg, sandet greboverflade, Cat. II, vand- og olieafvisende, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 15 gg DYPNING Dobbeltdyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Sort, blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende, anatomisk udformet, blød, specialdesignede detaljer beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, god pasform, komfortabel, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 4131 tegera 728 Syntetisk handske, nitril, dyppet på håndryggen, Lycra, nylon, 15 gg, sandet greboverflade, Cat. II, olie- og fedtresistent inderhånd, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Lycra, nylon, 15 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Olie- og fedtresistent inderhånd FORKLARING God fingerspidsfølelse, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt

26 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 881 Syntetisk handske, nitril, nitrilskum, 3/4 dyppet, Lycra, nylon, forstærket grebmønster, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Lycra, nylon DYPNING 3/4 dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril, nitrilskum GREBDESIGN Forstærket grebmønster FARVE Sort, blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer FORKLARING God fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform, komfortabel, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 4131 tegera 887 Syntetisk handske, nitrilskum, dyppet på håndryggen, Lycra, nylon, 15 gg, forstærket grebmønster, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Lycra, nylon, 15 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum GREBDESIGN Forstærket grebmønster FARVE Sort, blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd FORKLARING God fingerspidsfølelse, slidstærk, godt greb, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 4121 tegera 883 Syntetisk handske, nitrilskum, dyppet på håndryggen, Lycra, nylon, 15 gg, skumgreboverfalde, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Lycra, nylon, 15 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum GREBDESIGN Skumgreboverfalde FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Anatomisk udformet FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

27 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 884 Syntetisk handske, nitrilprikker, nitrilskum, dyppet på håndryggen, Lycra, nylon, 15 gg, dotter, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Lycra, nylon, 15 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum MATERIALE Nitrilprikker GREBDESIGN Dotter FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd beskyttelse, god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget slidstærk, meget god pasform, komfortabel, meget luftig, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 4141 tegera 873 Syntetisk handske, nitrilskum, dyppet på håndryggen, Lycra, nylon, 15 gg, skumgreboverfalde, Cat. II, olie- og fedtresistent inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Lycra, nylon, 15 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum GREBDESIGN Skumgreboverfalde FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Olie- og fedtresistent inderhånd FORKLARING God fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 4131 tegera 874 Syntetisk handske, nitrilskum, 3/4 dyppet, Lycra, nylon, skumgreboverfalde, Cat. II, olie- og fedtresistent inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Lycra, nylon DYPNING 3/4 dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum GREBDESIGN Skumgreboverfalde FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer FORKLARING God fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform, komfortabel, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

28 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 875 Syntetisk handske, nitrilskum, dyppet på håndryggen, Lycra, nylon, 15 gg, skumgreboverfalde, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Lycra, nylon, 15 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum GREBDESIGN Skumgreboverfalde FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd FORKLARING God fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 4131 tegera 886 Syntetisk handske, nitril, 3/4 dyppet, Lycra, nylon, 18 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Lycra, nylon, 18 gg DYPNING 3/4 dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Blød dypning FARVE Sort, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 4120 tegera 882 Syntetisk handske, nitrilskum, helt dyppet, nylon, 15 gg, greboverflade i microskum, Cat. II, vand- og olieafvisende, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 15 gg DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum GREBDESIGN Greboverflade i microskum FARVE Sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

29 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 894 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, nylon, 18 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 18 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER mm DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar, ekstrem let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 4121 tegera 896 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, nylon, 18 gg, blød dypning, Cat. II, ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 18 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 3121 tegera 890 Syntetisk handske, uforet, PU, dyppet på håndryggen, nylon, 15 gg, blød dypning, Cat. II LINER MATERIALE Nylon, 15 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU FOR Uforet GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/240 EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, meget god pasform, komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

30 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 891 Syntetisk handske, PU, 3/4 dyppet, nylon, 15 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde MATERIALE I OVERDEL Nylon LINER MATERIALE Nylon, 15 gg DYPNING 3/4 dyppet DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/240 EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, god pasform, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 4131 tegera 850 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, Cat. II, ventileret overhånd, olie- og fedtresistent inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, olie- og fedtresistent inderhånd FORKLARING God fingerspidsfølelse, godt greb, god pasform, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Snavsede miljøer 4131 tegera 855 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, Cat. II, olie- og fedtresistent inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU FARVE Grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Olie- og fedtresistent inderhånd FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt

31 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 860 Syntetisk handske, 0,7-0,8 mm PU, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, blød dypning, Cat. II, olie- og fedtresistent inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, olie- og fedtresistent inderhånd FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Snavsede miljøer 4131 tegera 861 Syntetisk handske, PU, 3/4 dyppet, nylon, 13 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg DYPNING 3/4 dyppet DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 4131 tegera 866 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, polyester, 13 gg, blød dypning, Cat. II, ventileret overhånd, olie- og fedtresistent inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Polyester, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/120 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Olie- og fedtresistent inderhånd FORKLARING Smidig, slidstærk, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

32 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 867 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, polyester, 13 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Polyester, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/120 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd FORKLARING Smidig, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 4131 tegera 868 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, polyester, 13 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Polyester, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/120 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd FORKLARING Smidig, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 4121 tegera 880 Syntetisk handske, PVC (Vinyl), dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, sandet greboverflade, Cat. II, olie- og fedtresistent inderhånd, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, olie- og fedtresistent inderhånd FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

33 TEKSTILHANDSKER EGENSKABER OG FORDELE Vi kontrollerer blandingen af materialer, så de passer til forskellige arbejdsopgaver og optimer egenskaber som tæthed, greb, slidstyrke og komfort. LINER MATERIALER Husk, at syntetiske materialer til liner ikke må bruges ved kontakt med flammer eller høje temperaturer. Naturligt bomuld er ganske vist antændeligt, men måden det brænder på, forhindrer at det klæber sig til huden. Forklaring af finhedens størrelse på strikkemaskinen (GG): Den tekniske forkortelse GG, henviser til antallet af sting per inch på den færdige beklædningsgenstand. Et lavt antal betyder en tykkere handske til grovere arbejdsopgaver. Et højt antal betyder en tyndere handske til præcisionsarbejde. Polyester er en stærk, strækbar og krympefri syntetisk fiber med lav fugtoptagelse. Akryl er blødt og har gode varmeisolerende egenskaber. Akryl benyttes ofte som erstatning for uld Nylon er en syntetisk fiber, som er meget stærk og har lav fugtoptagelse. Viskose er et en kunstfiber, som fremstilles af træcellulose. Den er blød og komfortabel med høj fugtoptagelse (minder om bomuld). Bomuld er meget behageligt, har høj fugtoptagelse og er ideel til lette opgaver. tegera 311 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE Tekstilhandske, dobbeltstrikkede fingre og tommelfinger, nylon, 13 gg, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, blød, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Dobbeltstrikkede fingre og tommelfinger, nylon, 13 gg FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER mm DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingre og tommelfingre, tynd FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer 214X tegera 312 Tekstilhandske, nylon, 13 gg, Cat. II, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Blød, elastisk FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar, ekstrem let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer 212X 33

34 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 925 Tekstilhandske, bomuld, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, 15 gg, dotter, Cat. II, phalatfri, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Bomuld, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, 15 gg GREBDESIGN Dotter LUKNING Elastisk kant 360 STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, forstærket håndryg, blød FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, godt greb, meget god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, varme miljøer 012X tegera 921 Tekstilhandske, bomuld, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, 15 gg, dotter, Cat. II, phalatfri, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Bomuld, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, 15 gg GREBDESIGN Dotter LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, forstærket håndryg, blød FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, godt greb, meget god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer 0121 tegera 8120 Tekstilhandske, bomuld, Cat. I, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld MATERIALE I OVERDEL Bomuld LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300 EKSTRA FUNKTIONER Specialdesignet tommelfinger, kædesøm, blød FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer Cat. I EN

35 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 104 Tekstilhandske, bomuld, Cat. I, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld MATERIALE I OVERDEL Bomuld FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 7, 10 PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300 EKSTRA FUNKTIONER Bleget bomuld FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer FÅS KUN PÅ VISSE MARKEDER Cat. I EN 420 tegera 1104 Tekstilhandske, bomuld, Cat. I, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld MATERIALE I OVERDEL Bomuld FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 8 PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 PAR PR. DETAIL HANGER 3 EKSTRA FUNKTIONER Bleget bomuld FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer FÅS KUN PÅ VISSE MARKEDER Cat. I EN 420 tegera 919 Tekstilhandske, bomuld, polyester, 15 gg, Cat. II, blød, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Bomuld, polyester, 15 gg LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER EKSTRA FUNKTIONER Blød, elastisk, tynd FORKLARING God fingerspidsfølelse, ekstra smidig, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer 002X 35

36 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 310 Tekstilhandske, dobbeltstrikket, bomuld, nylon, 13 gg, Cat. II, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Dobbeltstrikket, bomuld, nylon, 13 gg FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Blød beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer 224X tegera 931 Tekstilhandske, nylon, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, 13 gg, dotter, Cat. II, phalatfri, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, 13 gg GREBDESIGN Dotter LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER EKSTRA FUNKTIONER Blød, elastisk FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer 2121 tegera 8125 Tekstilhandske, bomuld, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, Cat. I, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld, PVC (Vinyl)- prikker phatlatfri MATERIALE I OVERDEL Bomuld LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Kædesøm, blød FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, god pasform, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer Cat. I EN

37 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE tegera 8127 Tekstilhandske, bomuld, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, Cat. I, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld, PVC (Vinyl)- prikker phatlatfri MATERIALE I OVERDEL Bomuld LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300 EKSTRA FUNKTIONER Kædesøm, blød FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer Cat. I EN 420 tegera 8128 Tekstilhandske, bomuld, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, spandex, Cat. I, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld, PVC (Vinyl)- prikker phatlatfri MATERIALE I OVERDEL Spandex LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300 EKSTRA FUNKTIONER Kædesøm, blød FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer Cat. I EN

38 MEDIUM ANVENDELSE Du har brug for slidstærke handsker i solide materialer. Samtidig skal handskerne være smidige og fleksible. KUNSTLÆDER EGENSKABER OG FORDELE Vores kunstlæder er et højteknologisk materiale, der giver mulighed for meget avancerede ergonomiske udformninger. Syntetisk læder giver en fremragende fingerspidsfølelse. Pasform og form bevares intakt, selvom materialet kommer i kontakt med vand. Det er ideelt til personer med allergiske reaktioner over for krom (ikke kromgarvning). Microthan giver fremragende fingerspidsfølelse og smidighed. Microthan + er tykkere med riflet overflade, som gør det mere slidstærkt med et godt greb. Ideelt til grovere arbejdsopgaver. Macrothan er åndbart og blødt, det fås i forskellige tykkelser og til mange forskellige arbejdsopgaver. Polythan er en meget slidstærk mikrofiber, som gør den særdeles komfortabel også ved brug gennem længere tid. PU-læder er omkostningsbesparende og egnet til almindelige arbejdsområder. tegera 9123 Kunstlæderhandske, uforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, polyester, Cat. II, forstærkede sømme, kromfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Gul, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Til touchkærme, kromfri, advarselsfarve, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer TOUCHSCREEN

39 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 9124 Kunstlæderhandske, uforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, polyester, Cat. II, forstærkede sømme, kromfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Grå, sort, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, tørre miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 2011 tegera 9120 Kunstlæderhandske, uforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, nylon, Cat. II, forstærkede sømme, kromfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet GREBDESIGN Diamant LUKNING Velcro FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 0021 tegera 9900 Kunstlæderhandske, uforet, 0,75-0,80 mm polythan, polypropylen, Cat. II, forstærket pegefinger, advarselsfarve, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE PolyThan MATERIALE I OVERDEL Polypropylen FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Orange, gul, sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, advarselsfarve, forstærket håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, refleks, blød, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer

40 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 9901 Kunstlæderhandske, uforet, 0,75-0,80 mm polythan, polypropylen, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE PolyThan MATERIALE I OVERDEL Polypropylen FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Gul, sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, ergonomisk formet, blød FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer 3121 tegera 9902 Kunstlæderhandske, uforet, 0,75-0,80 mm polythan, polypropylen, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE PolyThan MATERIALE I OVERDEL Polypropylen FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Grå, sort, gul STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, ergonomisk formet, blød FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer 3121 tegera 9205 Kunstlæderhandske, uforet, 0,8 mm Macrothan, polyester, Cat. II, kromfri, ventilerende, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Macrothan MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forstærkede fingre og tommelfingre, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, knobeskyttelse, ergonomisk formet, refleks, blød, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, tørre miljøer, snavsede miljøer

41 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 9200 Kunstlæderhandske, uforet, 0,8 mm Macrothan, polyester, Cat. II, kromfri, ventilerende, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Macrothan MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Velcro FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, tørre miljøer, snavsede miljøer 2242 tegera 9125 Kunstlæderhandske, halvforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, polyester, tricot, Cat. II, forstærkede sømme, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Tricot GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, knobeskyttelse, kort model, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer 2231 tegera 9161 Kunstlæderhandske, halvforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, polyester, bambus, Cat. II, forstærkede sømme, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Bambus GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort,sølv STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, specialdesignet tommelfinger, vindtæt overhånd, kort model, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

42 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 9111 Kunstlæderhandske, halvforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, bomuld, flannel, Cat. II, forstærkede sømme, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Flannel GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 2221 tegera 326 Kunstlæderhandske, uforet, 0,7 mm syntetisk læder, flettet struktur, polyester, Cat. II, forstærkede fingerspidser, vandafvisende inderhånd, ekstra tæt overfor snavs og partikler, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet GREBDESIGN Flettet struktur LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, blå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 PAR PR. DETAIL HANGER 3 DISPLAY Detail hanger EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, ventileret overhånd, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, specialdesignet tommelfinger, vandafvisende inderhånd, ekstra tæt overfor snavs og partikler FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, tørre miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer 3132 tegera 414 Kunstlæderhandske, uforet, 0,7 mm syntetisk læder, polyester, Cat. II, kromfri, til allroundarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Grå, sort, blå STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, ventileret overhånd, elastisk FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

43 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 955 Syntetisk handske, nitril belagt materiale, blød dypning, bomuld, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Nitril belagt materiale MATERIALE I OVERDEL Bomuld GREBDESIGN Blød dypning FARVE Rød, beige STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd FORKLARING Slidstærk PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

44 LÆDER EGENSKABER OG FORDELE Læder er stærkt, formbart og smidigt. Det tilpasser sig også temperaturskift. Alt vores læder kommer fra udvalgte, omhyggeligt garvede skind for højst mulige slidstyrke og smidighed. Vi tilbyder også kromfrie handsker. Før fremstillingen deles huden i to lag, et ydre (narv eller nappa) og en underside (spalt). Narv er slidstærkt, blødt og fleksibelt med stor komfort. Spaltlæder har en grovere overflade end narv for et bedre greb, varmeisolerende egenskaber og er smidigt uanset tykkelse. Okseskind og oksespalt er utroligt slidstærkt. Gedeskind er tyndt og smidigt. Det giver en fremragende fingerspidsfølels handsken former sig efter hånden. Svineskind er blødt og åndbart. tegera 294 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, polyester, polypropylen, Cat. II, vind- og vandtæt overhånd, vandafvisende læder, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Polyester, polypropylen FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingerspidser, vind- og vandtæt overhånd, vandafvisende læder beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Blæsende områder, udendørs, fugtige miljøer, snavsede miljøer 2111 tegera 671 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

45 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 640 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Gedeskind FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede sømme beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer 2122 tegera 6751 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer 3021 tegera 360 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, bomuld, Cat. II, forstærket tommelfinger, kromfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket tommelfinger beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

46 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 680 Læderhandske, uforet, 0,7-0,9 mm gedeskind, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre beskyttelse PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer 3122 tegera 690 Læderhandske, uforet, 0,7-0,9 mm gedeskind, polyester, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, vandafvisende læder, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, grøn STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, vandafvisende læder beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer 2121 tegera 888 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm oksehud, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Grå, blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

47 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 164 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm oksehud, polyester, Cat. I, forstærket pegefinger, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forbøjede fingre FORKLARING God fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN 420 tegera 166 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm oksehud, bomuld, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Uforet LUKNING Velcro FARVE Grå, blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, forbøjede fingre beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN 420 tegera 25 Læderhandske, halvforet, 0,8-0,9 mm oksehud, bomuld, jersey, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Blå, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN

48 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 52 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm oksespalt, bomuld, Cat. II, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer 3022 tegera 89 Læderhandske, uforet, 0,8-0,9 mm svineskind, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærket tommelfinger MATERIALE I HÅNDFLADE Svineskind MATERIALE I OVERDEL Bomuld, svineskind FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Hvid, beige STØRRELSER (EU) 8, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/120 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingerspidser, forstærket tommelfinger beskyttelse, slidstærk PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer 3111 tegera 290 Læderhandske, halvforet, 0,8-0,9 mm gedeskind i topkvalitet, polyester, polypropylen, bambus, fleece, Cat. II, vind- og vandtæt overhånd, vandafvisende læder, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Polyester, polypropylen FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Bambus, fleece LUKNING Elastisk kant 180 FARVE High vis grøn STØRRELSER (EU) 9, 10, 11, 12 EKSTRA FUNKTIONER Advarselsfarve, forstærkede fingre og tommelfingre, vandafvisende inderhånd, vind- og vandtæt overhånd beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Blæsende områder, helårsbrug, fugtige miljøer, krævende miljøer

49 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 189 Læderhandske, halvforet, 0,8-0,9 mm svineskind, bomuld, jersey, Cat. II, forstærkede fingerspidser, forstærket tommelfinger, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Svineskind MATERIALE I OVERDEL Bomuld, svineskind FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Hvid, beige STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/120 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingerspidser, forstærket tommelfinger beskyttelse PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Helårsbrug 2122 tegera 33 Læderhandske, halvforet, 0,8-0,9 mm svineskind, bomuld, jersey, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Svineskind MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Hvid, gul STØRRELSER (EU) 8, 10 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer Cat. I EN

50 STRIKKEDE OG DYPPEDE HANDSKER EGENSKABER OG FORDELE Vi arbejder med specialudviklede håndstøbeforme for at sikre ensartet pasform, kvalitet og ergonomiske egenskaber. Vi kontrollerer også blandingen af materialer, så de passer til forskellige arbejdsopgaver og optimerer egenskaber som tæthed, greb, slidstyrke og komfort. LINER MATERIALER Polyester er en stærk, strækbar og krympefri syntetisk fiber med lav fugtoptagelse. Akryl er blødt og har gode varmeisolerende egenskaber. Akryl benyttes ofte som erstatning for uld. Nylon er en syntetiske fiber, som er meget stærk og har lav fugtoptagelse. Bomuld er meget behageligt, har høj fugtoptagelse og er ideel til lette opgaver. DYPNINGSMATERIALER Polyuretan. Meget fleksibelt og elastisk. Mulighed for meget tynd dypning. Høj rivstyrke. God barriere mod væske, olier og fedtstoffer. Giver godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. Nitril. Høj rivstyrke. Fremragende barriere mod væsker, olier og fedtstoffer. Giver særdeles godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. Nitrilfoam.Blødt og smidigt. God barriere mod væske, olier og fedtstoffer. Suger mere fugt til sig end glat, dyppet nitril. Giver særdeles godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. Latex. Meget elastisk. Vandtæt. Ikke barriere mod olier og fedtstoffer. Giver særdeles godt greb i tørre og våde miljøer. Polyvinylklorid (PVC/VINYL). Er velegnet ved fugtige og grovere arbejdsmomenter. tegera 940 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE Syntetisk handske, vandbaseret PU, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, blød dypning, Cat. II, DMF (DMFa)-fri, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Vandbaseret PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER DMF (DMFa)-fri, ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, anatomisk udformet beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 3131 tegera 941 Syntetisk handske, vandbaseret PU, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, blød dypning, Cat. II, DMF (DMFa)-fri, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Vandbaseret PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER DMF (DMFa)-fri, ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, anatomisk udformet beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

51 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 942 Syntetisk handske, vandbaseret PU, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, blød dypning, Cat. II, DMF (DMFa)-fri, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Vandbaseret PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER DMF (DMFa)-fri, ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, anatomisk udformet beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 3131 tegera 722 Syntetisk handske, nitril, 3/4 dyppet, polyester, 13 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Polyester, 13 gg DYPNING 3/4 dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Blød dypning FARVE Hvid, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer FORKLARING Smidig, god pasform, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 3122 tegera 723 Syntetisk handske, nitril, 3/4 dyppet, interlock, 24 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Interlock, 24 gg DYPNING 3/4 dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Blød dypning FARVE Blå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer FORKLARING Smidig, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

52 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 2207 Syntetisk handske, nitril, 3/4 dyppet, blød dypning, Cat. II, modstandsdygtig over for olie og fedt, til allround-arbejde DYPNING 3/4 dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Blød dypning FARVE Blå, beige STØRRELSER (EU) 8, 9, 10 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/72 EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer FORKLARING Slidstærk PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 4221 tegera 2805 Syntetisk handske, nitril, helt dyppet, bomuld, blød dypning, Cat. II, modstandsdygtig over for olie og fedt, til allround-arbejde LINER MATERIALE Bomuld DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Blød dypning FARVE Blå STØRRELSER (EU) 8, 10 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/72 FORKLARING Slidstærk PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 4221 tegera 747 Syntetisk handske, nitril, helt dyppet, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende, til monteringsarbejde DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Blød dypning FARVE Blå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende FORKLARING Smidig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

53 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 617 Syntetisk handske, latex, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, granuleret, Cat. II, ventileret overhånd, vandtæt inderhånd, til allround-arbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Latex GREBDESIGN Granuleret LUKNING Velcro FARVE Sort, blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer 3131 tegera 618 Syntetisk handske, latexskum, 3/4 dyppet, nylon, skumgreboverfalde, Cat. II, advarselsfarve, vandafvisende, til allround-arbejde LINER MATERIALE Nylon DYPNING 3/4 dyppet DYPNINGSMATERIALE Latexskum GREBDESIGN Skumgreboverfalde FARVE High vis grøn, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Advarselsfarve, blød FORKLARING Smidig, godt greb, god pasform, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer 2131 tegera 614 Syntetisk handske, latex, dyppet på håndryggen, bomuld, polyester, 10 gg, granuleret, Cat. II, ventileret overhånd, vandtæt inderhånd, til allround-arbejde LINER MATERIALE Bomuld, polyester, 10 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Latex GREBDESIGN Granuleret FARVE Blå, grå STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, vandtæt interhånd FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

54 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 2807 Syntetisk handske, PVC (Vinyl), helt dyppet, jersey, granuleret, Cat. II, vand- og olieafvisende, til allround-arbejde LINER MATERIALE Jersey DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) GREBDESIGN Granuleret FARVE Sort STØRRELSER (EU) 10 LÆNGDER 270mm EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende, modstandsdygtig over for fugt, anatomisk udformet FORKLARING Slidstærk, godt greb PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

55 TEKSTILHANDSKER EGENSKABER OG FORDELE Vi kontrollerer blandingen af materialer, så de passer til forskellige arbejdsopgaver og optimer egenskaber som tæthed, greb, slidstyrke og komfort. LINER MATERIALER Husk, at syntetiske materialer til liner ikke må bruges ved kontakt med flammer eller høje temperaturer. Naturligt bomuld er ganske vist antændeligt, men måden det brænder på, forhindrer at det klæber sig til huden. Forklaring af finhedens størrelse på strikkemaskinen (GG): Den tekniske forkortelse GG, henviser til antallet af sting per inch på den færdige beklædningsgenstand. Et lavt antal betyder en tykkere handske til grovere arbejdsopgaver. Et højt antal betyder en tyndere handske til præcisionsarbejde. Polyester er en stærk, strækbar og krympefri syntetisk fiber med lav fugtoptagelse. Akryl er blødt og har gode varmeisolerende egenskaber. Akryl benyttes ofte som erstatning for uld Nylon er en syntetisk fiber, som er meget stærk og har lav fugtoptagelse. Viskose er et en kunstfiber, som fremstilles af træcellulose. Den er blød og komfortabel med høj fugtoptagelse (minder om bomuld). Bomuld er meget behageligt, har høj fugtoptagelse og er ideel til lette opgaver. tegera 319 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE Tekstilhandske, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, dobbeltstrikket, bomuld, nylon, 13 gg, dotter, Cat. II, phalatfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri LINER MATERIALE Dobbeltstrikket, bomuld, nylon, 13 gg GREBDESIGN Dotter FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100 C., phalatfri beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer 224X EN 407 X1XXXX tegera 318 Tekstilhandske, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, dobbeltstrikket, bomuld, nylon, 13 gg, dotter, Cat. II, phalatfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri LINER MATERIALE Dobbeltstrikket, bomuld, nylon, 13 gg GREBDESIGN Dotter FARVE Blå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100 C., godkendt til håndtering af fødevarer, phalatfri beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer 224X EN 407 X1XXXX 55

56 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 2170 Tekstilhandske, uforet, bomuld, Cat. I, blød, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Beige STØRRELSER (EU) 8, 10, 12 EKSTRA FUNKTIONER Kædesøm, ubleget bomuld FORKLARING Let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer Cat. I EN 420 tegera 915 Tekstilhandske, bomuld, Cat. I, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld MATERIALE I OVERDEL Bomuld FARVE Beige STØRRELSER (EU) 8, 10 LÆNGDER PAR PR.BUNDT/KARTON 12/600 EKSTRA FUNKTIONER Ubleget bomuld, blød FORKLARING Smidig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer Cat. I EN 420 tegera 911 Tekstilhandske, bomuld, Cat. I, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld MATERIALE I OVERDEL Bomuld FARVE Beige STØRRELSER (EU) 8, 10 PAR PR.BUNDT/KARTON 12/600 EKSTRA FUNKTIONER Ubleget bomuld, blød FORKLARING Let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer Cat. I EN

57 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 767 Tekstilhandske, uforet, jersey, bomuld, Cat. I, blød, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Jersey, bomuld MATERIALE I OVERDEL Jersey FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Blå STØRRELSER (EU) 8, 10 EKSTRA FUNKTIONER Kædesøm, blød FORKLARING God pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer Cat. I EN 420 tegera 9250 Tekstilhandske, bomuld, Cat. I, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld MATERIALE I OVERDEL Bomuld FARVE Beige STØRRELSER (EU) 8, 10 PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300 EKSTRA FUNKTIONER Kædesøm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer Cat. I EN 420 tegera 922 Tekstilhandske, bomuld, Lycra, polyester, 13 gg, Cat. I, til allround-arbejde LINER MATERIALE Bomuld, Lycra, polyester, 13 gg LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 8, 10 PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Blød FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer Cat. I EN

58 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 4630 Tekstilhandske, bomuld, polyester, dotter, Cat. I, phalatfri, blød, til allround-arbejde LINER MATERIALE Bomuld, polyester GREBDESIGN Dotter LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 8, 10 LÆNGDER mm DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Phalatfri, ubleget bomuld, blød FORKLARING Smidig, godt greb, komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer Cat. I EN 420 tegera 8026 Tekstilhandske, bomuld, nylon, PVC (Vinyl)-prikker, dotter, polyester, Cat. I, forstærket pege og lillefinger, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld, nylon, PVC (Vinyl)-prikker MATERIALE I OVERDEL Bomuld, polyester GREBDESIGN Dotter LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Beige, sort STØRRELSER (EU) 8, 10 LÆNGDER PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Phalatfri, forstærket pege- og lillefinger, forstærket håndryg, kædesøm, ubleget bomuld, blød, vaskbare ved 40 C FORKLARING Smidig, meget luftig, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer Cat. I EN 420 tegera 630 Tekstilhandske, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, nylon, 13 gg, dotter, Cat. II, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri LINER MATERIALE Nylon, 13 gg GREBDESIGN Dotter FARVE Hvid, blå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Phalatfri, blød, vaskbare ved 30 C FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer 314X 58

59 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE tegera 4635 Tekstilhandske, PVC (Vinyl), phatlatfri, akryl, polyester, dotter, Cat. II, til allround-arbejde LINER MATERIALE Akryl, polyester MATERIALE PVC (Vinyl), phatlatfri GREBDESIGN Dotter LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 8, 10 LÆNGDER DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Phalatfri, blød FORKLARING Varm, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer

60 GROV ANVENDELSE Du arbejder med grove materialer, som stiller krav til, at handskerne er syet i kraftige, meget slidstærke materialer. LÆDER EGENSKABER OG FORDELE Læder er stærkt, formbart og smidigt. Det tilpasser sig også temperaturskift. Alt vores læder kommer fra udvalgte, omhyggeligt garvede skind for højst mulige slidstyrke og smidighed. Vi tilbyder også kromfrie handsker. Før fremstillingen deles huden i to lag, et ydre (narv eller nappa) og en underside (spalt). Narv er slidstærkt, blødt og fleksibelt med stor komfort. Spaltlæder har en grovere overflade end narv for et bedre greb, varmeisolerende egenskaber og er smidigt uanset tykkelse. Okseskind og oksespalt er utroligt slidstærkt. Gedeskind er tyndt og smidigt. Det giver en fremragende fingerspidsfølels handsken former sig efter hånden. Svineskind er blødt og åndbart. tegera 363 Læderhandske, uforet, 1,2-1,4 mm oksehud i topkvalitet, bomuld, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, gul STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre beskyttelse, meget slidstærk PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

61 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / GROV ANVENDELSE tegera 105 Læderhandske, uforet, 1,0-1,1 mm oksehud, bomuld, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Blå, beige STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre FORKLARING Slidstærk PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. I EN 420 tegera 55 Læderhandske, halvforet, 1,2-1,4 mm oksehud i topkvalitet, bomuld, jersey, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer 3122 tegera 106 Læderhandske, halvforet, 1,0-1,1 mm oksehud, bomuld, jersey, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Bomuld, oksehud FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Blå, beige STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre FORKLARING Slidstærk PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Snavsede miljøer, krævende miljøer

62 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / GROV ANVENDELSE tegera 198 Læderhandske, halvforet, 1,0-1,2 mm oksehud, nylon, jersey, Cat. II, advarselsfarve, refleks, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180 FARVE High vis grøn, hvid STØRRELSER (EU) 8, 10 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Advarselsfarve, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, refleks beskyttelse, slidstærk PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, helårsbrug 3121 tegera 35 Læderhandske, halvforet, 1,2-1,4 mm oksespalt, bomuld, jersey, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt MATERIALE I OVERDEL Bomuld, oksespalt FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Gul, grå STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre beskyttelse PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer 3243 tegera 50 Læderhandske, halvforet, 1,2-1,4 mm oksehud i topkvalitet, oksespalt i topkvalitet, jersey, Cat. II, refleks, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Oksespalt i topkvalitet FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 11 LÆNGDER 275 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Refleks beskyttelse, meget slidstærk PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer 2121 EN X4X 62

63 ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / GROV ANVENDELSE tegera 51 Læderhandske, halvforet, 1,2-1,4 mm oksespalt i topkvalitet, bomuld, jersey, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, refleks FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, meget slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

64 SPECIAL HANDSKER tegera 9102 GRIPFORCE Kunstlæderhandske, uforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, polypropylen, Cat. II, forstærkede sømme, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polypropylen FOR Uforet GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort, gul, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forstærkede fingre og tommelfingre, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer EKSTREMT GODT GREB I TØRRE MILJØER 4111 SAVBESKYTTELSESHANDSKE tegera 951 Savbeskyttelseshandske, 1,0-1,2 mm oksehud i topkvalitet, polyester, Dyneema, Cat. II, savbeskyttelse i højre og venstre handske, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Polyester FORINGSMATERIALE Dyneema LUKNING Velcro FARVE High vis gul, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 1/60 DISPLAY Detail hanger EKSTRA FUNKTIONER Savbeskyttelse i højre og venstre handske, advarselsfarve, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, godt greb PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer 3122 EN 381 Class 1 20M/S 64

65 VIBRATIONSDÆMPENDE HANDSKER tegera 9180 Vibrationsdæmpende handske, uforet, Microthan, Vibrothan, polyester, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, kromfri, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan, Vibrothan MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Velcro FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Vibrationsreducerende i henhold til EN ISO 10819, kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, godt greb, god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer 0222 EN ISO 10819:2013 vibrothan tegera 9181 Vibrationsdæmpende handske, uforet, gedeskind i topkvalitet, Vibrothan, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet, Vibrothan MATERIALE I OVERDEL Gedeskind i topkvalitet FOR Uforet LUKNING Velcro FARVE Sort, gul STØRRELSER (EU) 9, 10, 11 LÆNGDER mm STYK PR.BUNDT/KARTON 1/36 DISPLAY Ingen tråd EKSTRA FUNKTIONER Vibrationsreducerende i henhold til EN ISO 10819, forstærket pegefinger, foret håndryg, forbøjede fingre, kort model FORKLARING Meget slidstærk, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer 3211 EN ISO 10819:2013 vibrothan tegera 9182 Vibrationsdæmpende handske, gedeskind i topkvalitet, Vibrothan, Cat. II, ekstra lang, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet, Vibrothan MATERIALE I OVERDEL Gedeskind i topkvalitet FARVE Sort, gul STØRRELSER (EU) 9, 10, 11 LÆNGDER mm STYK PR.BUNDT/KARTON 1/36 DISPLAY Ingen tråd EKSTRA FUNKTIONER Vibrationsreducerende i henhold til EN ISO 10819, ekstra lang, foret håndryg FORKLARING Meget slidstærk, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer 3111 EN ISO 10819:1997 vibrothan 65

66 SLAGDÆMPENDE HANDSKER tegera 9185 Slagdæmpende handske, Microthan, Impactothan, polyester, Cat. II, forstærkede fingerspidser, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan, Impactothan MATERIALE I OVERDEL Polyester LUKNING Velcro FARVE Grå, sort, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Slagreducerende, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, afklippelige fingre, kort model, ergonomisk formet, specialdesignede detaljer FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, smidig, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer 0011 impactothan tegera defend 2011 Læderhandske, helforet, 0,7-0,8 mm oksehud i topkvalitet, bomuld, KEVLAR fiber, Cat. II, knobeskyttelse, forstærkede sømme, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR fiber LUKNING Velcro FARVE Sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingre og tommelfingre, forbøjede fingre, vandafvisende inderhånd, afklippelige fingre, vandafvisende læder beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, meget slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, krævende miljøer 3242 HÅNDLEDSSTØTTENDE HANDSKER tegera 9295 Kunstlæderhandske, uforet, 0,8 mm Macrothan, polyester, Cat. II, håndledsstøtte, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Macrothan MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Velcro FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Håndledsstøttende, ekstra lang, kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forstærkede fingre og tommelfingre, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, knobeskyttelse, ergonomisk formet, refleks, blød, specialdesignede detaljer FORKLARING Slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

67 HÅNDLEDSSTØTTENDE HANDSKER tegera 9195 Kunstlæderhandske, uforet, 0,5 mm Microthan, nylon, Cat. II, håndledsstøtte, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Velcro FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Håndledsstøttende, ekstra lang, kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer, elastisk FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, tørre miljøer, snavsede miljøer 0021 tegera 9190 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, polyester, fleece, Cat. II, håndledsstøtte, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Diamant LUKNING Velcro FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Håndledsstøttende, ekstra lang, kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vandafvisende, modstandsdygtig over for fugt, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer 2322 EN X tegera 9196 Kunstlæderhandske, uforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, polyester, Cat. II, håndledsstøtte, kromfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polyester TYKKELSE 0,7 mm FOR Uforet GREBDESIGN Diamant LUKNING Velcro FARVE Grå, sort, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Håndledsstøttende, ekstra lang, kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, ergonomisk formet, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, tørre miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

68 LAKERINGSHANDSKE tegera 977 Lakeringshandske, nylon, polyurethan, Cat. II, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Nylon, polyurethan STØRRELSER (EU) 8, 9, 10 LÆNGDER mm DISPLAY Pose FORKLARING Smidig

69 ESD LET ANVENDELSE Ved præcisions- og montagearbejde skal dine fingre have bevægelsesfrihed. Handskerne skal være smidige, fleksible og ergonomiske. tegera 9101 Kunstlæderhandske, uforet, 0,5 mm Microthan, polyester, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, gul, hvid STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ESD, ergonomisk formet, specialdesignede detaljer, opfylder kravene i IEC (ESD) FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 1011 IEC R: 1.4x10⁸ Ω 1.5x10⁸ Ω 69

70 ESD-HANDSKER / LET ANVENDELSE tegera 30 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, nylon, Cat. II, forstærket pegefinger, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Blå, hvid STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, ESD, opfylder kravene i IEC (ESD) beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Indendøre, rene miljøer 2000 IEC R: 6.0x10⁵ Ω 5.4x10⁸ Ω tegera 810 Syntetisk handske, PU, dyppet på fingerspids, nylon, karbon, 15 gg, blød dypning, Cat. II, ventilerende, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Nylon, karbon, 15 gg DYPNING Dyppet på fingerspids DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER ESD, opfylder kravene i IEC (ESD) FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer 113X IEC R: 5.0x10⁵ Ω 7.4x10⁸ Ω tegera 811 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, nylon, karbon, 15 gg, blød dypning, Cat. II, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Nylon, karbon, 15 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER ESD, opfylder kravene i IEC (ESD) FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer 4131 IEC R: 3.2x10⁶ Ω 5.9x10⁶ Ω 70

71 ESD-HANDSKER / LET ANVENDELSE tegera 805 Syntetisk handske, nylon, karbon, 15 gg, Cat. II, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Nylon, karbon, 15 gg FARVE Grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER ESD, opfylder kravene i IEC (ESD) FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer 113X IEC R: 5.0x10⁵ Ω 7.4x10⁸ Ω 71

72 SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER LUVAS SKÆREBESKYTTENDE RESISTENTES AO HANDSKER CORTE CARACTERÍSTICAS EGENSKABER OG E VANTAGENS FORDELE Trabalhamos com moldes de mãos especialmente desenvolvidos para garantir consistência entre as diferentes características de Vi arbejder med specialudviklede håndstøbeforme for at sikre ensartet pasform, kvalitet og ergonomiske egenskaber. Vi kontrollerer ajuste, qualidade e ergonomia. Também controlamos a mistura de materiais para garantir a adequação a diferentes aplicações profissionais e maximizar características como a destreza, a aderência, a durabilidade e o conforto. også blandingen af materialer, så de passer til forskellige arbejdsopgaver og optimerer egenskaber som tæthed, greb, slidstyrke og komfort. LINER MATERIALER DYNEEMA Giver tynde, fleksible og stærke handsker med MATERIAIS særdeles god funktion. DO FORRO DYNEEMA DIAMOND DYNEEMA TECHNOLOGY possibilita a er produção den seneste de luvas generation finas, flexíveis af skærebeskyttende e resistentes com fibre uma som excelente gør det proteção muligt contra og fremstille cortes. ekstremt tynde skærebeskyttende DYNEEMA handsker DIAMOND med høj skærebestandighed. a nova geração de fibras Handskere resistentes opnår ao corte, meget perfeitas høj skærebeskyttelses para ambientes exigentes niveau uden onde glasfiber. é estritamente Dette giver proibida fordele især når handskerne ikke må afgive fibre og miste a libertação deres skærebeskyttende quaisquer fibras evne da luva, eksempelvis como a indústria for brug automóvel. i bilindustrien. A KEVLAR fibra KEVLAR fiber (kombinerer (combina resistência varme-bestandighed ao calor com og proteção snitbeskyttelse) contra cortes) er en é snitbeskyttelsesfiber, uma fibra resistente ao vi corte anvender que utilizamos i flere af vores em diversas handsker. luvas diferentes. Det er et varmebestandigt O material materiale. é resistente Kan udsættes ao calor e pode for høje ser temperaturer exposto a temperaturas i lange perioder elevadas uden por at tage longos skad. períodos sem sofrer danos. CRF Vores A nossa CRF-teknik tecnologia (Cut CRF Resistant (Cut Resistant Fiber) Fiber konstrueret Fibra resistente til at give ao den corte) exceptionelle é concebida fingerspidsfølelse, para proporcionar som uma normalt destreza ikke excecional, findes i handsker o que não é med høj snitbeskyttelse. comum em luvas de proteção contra cortes de elevado desempenho. DYPNINGSMATERIALE MATERIAIS DE IMERSÃO Polyuretan. O poliuretano Meget fleksibelt (PU) oferece og elastisk. uma excelente Mulighed aderência for meget em tynd ambientes dypning. Høj secos rivstyrke. e molhados. God barriere É menos mod eficaz væske, contra olier a penetração og fedtstoffer. da humidade. Giver godt greb i tørre, våde og fedtede O nitrilo miljøer. (NBR) é altamente resistente a cortes, oferece uma aderência aceitável e é eficaz contra a penetração da humidade. Nitril. Høj rivstyrke. Fremragende A espuma barriere nitrilo é flexível mod væsker, e oferece olier uma og fedtstoffer. boa aderência. Giver Também særdeles é eficaz godt greb contra i tørre, a penetração våde og fedtede da humidade. miljøer. Nitrilfoam.Blødt og smidigt. God barriere O látex. mod é muito væske, elástico olier og e fedtstoffer. oferece uma Suger boa aderência, mere fugt mas til sig é end sensível glat, dyppet à luz UV. nitril. Giver særdeles godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. O poli(cloreto de vinilo) (PVC/VINILO) é adequado para trabalhos pesados e com humidade. Latex. Meget elastisk. Vandtæt. Ikke barriere mod olier og fedtstoffer. Giver særdeles godt greb i tørre og våde miljøer. Pode encontrar informações mais detalhadas sobre os materiais de imersão no capítulo Proteja as suas mãos e nas páginas Compreender os materiais. tegera 909 Skærebeskyttelseshandske, PU, dyppet på håndryggen, Dyneema Diamond Technology, Lycra, nylon, 18 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 3, Cat. II, olie- og fedtresistent inderhånd, til præcisionsarbejde CUT 3 LINER MATERIALE Dyneema Diamond Technology, Lycra, nylon, 18 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), vandog olieafvisende inderhånd, ergonomisk formet, stålfiberfri, glasfiberfri beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget slidstærk, godt greb, meget god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, snavsede miljøer

73 SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER tegera 990 CUT 3 Skærebeskyttelseshandske, PU, dyppet på håndryggen, Dyneema, Lycra, 13 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 3, Cat. II, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Dyneema, Lycra, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), vandog olieafvisende inderhånd, fibreglasfri, blød, elastisk, vaskbare ved 40 C, glasfiberfri FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko 4342 tegera Skærebeskyttelseshandske, PU, dyppet på håndryggen, Dyneema, Lycra, nylon, 13 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 3, Cat. II, ventileret overhånd, olie- og fedtresistent inderhånd, til præcisionsarbejde CUT 3 LINER MATERIALE Dyneema, Lycra, nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), ventileret overhånd, olie- og fedtresistent inderhånd beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 4342 tegera 430 Skærebeskyttelseshandske, PU, dyppet på håndryggen, CRF -teknologi, Lycra, nylon, 13 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 3, Cat. II, ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde CUT 3 LINER MATERIALE CRF -teknologi, Lycra, nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5) FORKLARING Smidig, godt greb, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, snavsede miljøer

74 SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER tegera Skærebeskyttelseshandske, PU, dyppet på håndryggen, CRF -teknologi, Lycra, nylon, 13 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 3, Cat. II, ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, stor kasse, til finmonteringsarbejde CUT 3 LINER MATERIALE CRF -teknologi, Lycra, nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Stor kasse EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5) FORKLARING Smidig, godt greb, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, snavsede miljøer 4342 tegera 783 Skærebeskyttelseshandske, nitril, helt dyppet, Dyneema, Lycra, nylon, 13 gg, forstærket grebmønster, snitmodstand niveau 3, Cat. II, modstandsdygtig over for olie og fedt, vandtæt inderhånd, glasfiberfri, til monteringsarbejde CUT 3 LINER MATERIALE Dyneema, Lycra, nylon, 13 gg DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Forstærket grebmønster FARVE Sort, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), forbøjede fingre, modstandsdygtig over for olie og fedt, ergonomisk formet, stålfiberfri, glasfiberfri beskyttelse, smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, glatte miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer 4343 tegera CUT 3 Skærebeskyttelseshandske, Dyneema, Lycra, 13 gg, snitmodstand niveau 3, Cat. II, ekstra lang, ventilerende, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Dyneema, Lycra, 13 gg FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko 434X 74

75 SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER tegera 255 CUT 3 Skærebeskyttelseshandske, helforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, snitmodstand niveau 3, KEVLAR fiber, Cat. II, forstærkede sømme, glasfiberfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR fiber LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), forstærkede sømme, KEVLAR -tråd i sømmene, der tåler kort varmepåvirkning på 427 C og længere varmepåvirkning på 204 C, varmebestandigt FORKLARING Meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer 2321 tegera 215 Skærebeskyttelseshandske, helforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, snitmodstand niveau 3, KEVLAR fiber, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, til præcisionsarbejde CUT 3 MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR fiber LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer 2322 tegera 9121 Skærebeskyttelseshandske, halvforet, 0,5 mm Microthan +, diamant, polyester, snitmodstand niveau 3, KEVLAR fiber, Cat. II, skærebeskyttelse kun i håndfladen, forstærkede sømme, kromfri CUT 3 MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Halvforet FORINGSMATERIALE KEVLAR fiber GREBDESIGN Diamant LUKNING Velcro FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Skærebeskyttelse kun i håndfladen, modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

76 SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER tegera 983 Skærebeskyttelseshandske, PU, dyppet på håndryggen, Dyneema Diamond Technology, Lycra, 15 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 4, Cat. II, ventileret overhånd, til præcisionsarbejde CUT 4 LINER MATERIALE Dyneema Diamond Technology, Lycra, 15 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE High vis gul, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 4 (5) FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig, ekstrem let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, snavsede miljøer 4443 tegera 993 CUT 4 Skærebeskyttelseshandske, Dyneema, glasfibertråd, nylon, 13 gg, snitmodstand niveau 4, Cat. II, til allround-arbejde LINER MATERIALE Dyneema, glasfibertråd, nylon, 13 gg FARVE Grå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm STYK PR.BUNDT/KARTON 24/240 STYK PR. POSE 1 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 4 (5) FORKLARING Let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko 1442 tegera 132a Svejse- og varmehandske, helforet, 0,8-1,2 mm gedeskind i topkvalitet, oksehud i topkvalitet, snitmodstand niveau 4, KEVLAR fiber, Cat. II, forstærkede sømme, vand- og olieafvisende, til allround-arbejde CUT 4 MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Oksehud i topkvalitet FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR fiber LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Brun, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 4 (5), tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærkede sømme, vand- og olieafvisende beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, godt greb, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer 3432 EN X EN A1 Type A EN R:0.130x10⁹Ω 76

77 SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER tegera 455 Skærebeskyttelseshandske, PU, dyppet på håndryggen, CRF -teknologi, glasfibertråd, nylon, 13 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 5, Cat. II, DMF (DMFa)-fri, ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde CUT 5 LINER MATERIALE CRF -teknologi, glasfibertråd, nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), DMF (DMFa)-fri, ventileret overhånd, forbøjede fingre, vand- og olieafvisende inderhånd, ekstra tæt overfor snavs og partikler FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer 4543 tegera 991 Skærebeskyttelseshandske, PU, dyppet på håndryggen, Dyneema, glasfibertråd, nylon, 13 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 5, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde CUT 5 LINER MATERIALE Dyneema, glasfibertråd, nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5) FORKLARING God fingerspidsfølelse, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer 4544 tegera 666 Skærebeskyttelseshandske, nitrilskum, dyppet på håndryggen, KEVLAR fiber, glasfibertråd, 13 gg, skumgreboverfalde, snitmodstand niveau 5, Cat. II, tåler kontaktvarme op til 100 C., vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde CUT 5 LINER MATERIALE KEVLAR fiber, glasfibertråd, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum GREBDESIGN Skumgreboverfalde FARVE Sort, grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), tåler kontaktvarme op til 100 C., ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, ESD, opfylder kravene i IEC (ESD) FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, glatte miljøer, varme miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 2532 EN X IEC R: 1.3x10⁸ Ω 2.4x10⁸ Ω 77

78 SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER tegera 450 Skærebeskyttelseshandske, nitril, dyppet på håndryggen, CRF -teknologi, glasfibertråd, nylon, polyester, spandex, 13 gg, skumgreboverfalde, snitmodstand niveau 5, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde CUT 5 LINER MATERIALE CRF -teknologi, glasfibertråd, nylon, polyester, spandex, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Skumgreboverfalde FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5) FORKLARING Slidstærk, godt greb PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, snavsede miljøer, krævende miljøer 4544 tegera 785 Skærebeskyttelseshandske, nitril, helt dyppet, Dyneema Diamond Technology, Lycra, nylon, 13 gg, forstærket grebmønster, snitmodstand niveau 5, Cat. II, modstandsdygtig over for olie og fedt, vandtæt inderhånd, glasfiberfri, til monteringsarbejde CUT 5 LINER MATERIALE Dyneema Diamond Technology, Lycra, nylon, 13 gg DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Forstærket grebmønster FARVE Sort, rød STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), forbøjede fingre, modstandsdygtig over for olie og fedt, stålfiberfri, glasfiberfri FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, smidig, meget slidstærk, godt greb PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, glatte miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer 4543 tegera 2809 CUT 5 Skærebeskyttelseshandske, nitril, helt dyppet, Dyneema, glasfibertråd, nylon, 13 gg, struktureret, snitmodstand niveau 5, Cat. II, vand- og olieafvisende, til allround-arbejde LINER MATERIALE Dyneema, glasfibertråd, nylon, 13 gg DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Struktureret FARVE Sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), vandog olieafvisende, anatomisk udformet beskyttelse, slidstærk PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, glatte miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

79 SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER tegera 629 CUT 5 Skærebeskyttelseshandske, latex, 3/4 dyppet, Dyneema, glasfibertråd, nylon, 13 gg, granuleret, snitmodstand niveau 5, Cat. II, vandtæt, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Dyneema, glasfibertråd, nylon, 13 gg DYPNING 3/4 dyppet DYPNINGSMATERIALE Latex GREBDESIGN Granuleret LUKNING Velcro FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), vandog olieafvisende inderhånd og på knoer beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, glatte miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer 3542 tegera 992 CUT 5 Skærebeskyttelseshandske, Dyneema, glasfibertråd, Lycra, nylon, 13 gg, snitmodstand niveau 5, Cat. II, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Dyneema, glasfibertråd, Lycra, nylon, 13 gg FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER mm STYK PR.BUNDT/KARTON 10/120 STYK PR. POSE 1 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5) beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, krævende miljøer 1542 tegera 910 CUT 5 Skærebeskyttelseshandske, CRF -teknologi, glasfibertråd, nylon, 13 gg, snitmodstand niveau 5, Cat. II, advarselsfarve, til allround-arbejde LINER MATERIALE CRF -teknologi, glasfibertråd, nylon, 13 gg FARVE High vis orange STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), advarselsfarve, blød, tynd FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform, komfortabel, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, tørre miljøer, rene miljøer, kolde miljøer, varme miljøer, snavsede miljøer 354X 79

80 SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER tegera 907 CUT 5 Skærebeskyttelseshandske, CRF -teknologi, glasfibertråd, polyester, 13 gg, dotter, snitmodstand niveau 5, Cat. II, advarselsfarve, til allround-arbejde LINER MATERIALE CRF -teknologi, glasfibertråd, polyester, 13 gg GREBDESIGN Dotter FARVE High vis grøn STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), latexfri FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, tørre miljøer, rene miljøer 454X tegera 950 CUT 5 Skærebeskyttelseshandske, helforet, 0,7-0,8 mm hjorteskind, snitmodstand niveau 5, Dyneema, stålfibertråd, Cat. II, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Hjorteskind MATERIALE I OVERDEL Hjorteskind FOR Helforet FORINGSMATERIALE Dyneema, stålfibertråd LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5) FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, krævende miljøer

81 SKÆREBESKYTTENDE ÆRMER MEDIUM ANVENDELSE Du har brug for slidstærke handsker i solide materialer. Samtidig skal handskerne være smidige og fleksible. SKÆREBESKYTTENDE ÆRMER EGENSKABER OG FORDELE Vi arbejder med specialudviklede håndstøbeforme for at sikre ensartet pasform, kvalitet og ergonomiske egenskaber. Vi kontrollerer også blandingen af materialer, så de passer til forskellige arbejdsopgaver og optimerer egenskaber som tæthed, greb, slidstyrke og komfort. LINER MATERIALER DYNEEMA Giver tynde, fleksible og stærke handsker med særdeles god funktion. DYNEEMA DIAMOND TECHNOLOGY er den seneste generation af skærebeskyttende fibre som gør det muligt og fremstille ekstremt tynde skærebeskyttende handsker med høj skærebestandighed. Handskere opnår meget høj skærebeskyttelses niveau uden glasfiber. Dette giver fordele især når handskerne ikke må afgive fibre og miste deres skærebeskyttende evne eksempelvis for brug i bilindustrien. KEVLAR fiber (kombinerer varme-bestandighed og snitbeskyttelse) er en snitbeskyttelsesfiber, vi anvender i flere af vores handsker. Det er et varmebestandigt materiale. Kan udsættes for høje temperaturer i lange perioder uden at tage skad. CRF Vores CRF-teknik (Cut Resistant Fiber) er konstrueret til at give den exceptionelle fingerspidsfølelse, som normalt ikke findes i handsker med høj snitbeskyttelse. DYPNINGSMATERIALE Polyuretan. Meget fleksibelt og elastisk. Mulighed for meget tynd dypning. Høj rivstyrke. God barriere mod væske, olier og fedtstoffer. Giver godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. Nitril. Høj rivstyrke. Fremragende barriere mod væsker, olier og fedtstoffer. Giver særdeles godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. Nitrilfoam.Blødt og smidigt. God barriere mod væske, olier og fedtstoffer. Suger mere fugt til sig end glat, dyppet nitril. Giver særdeles godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. Latex. Meget elastisk. Vandtæt. Ikke barriere mod olier og fedtstoffer. Giver særdeles godt greb i tørre og våde miljøer. 81

82 SKÆREBESKYTTENDE ÆRMER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 93 CUT 3 Armbeskyttelse, CRF -teknologi, Lycra, nylon, 13 gg, snitmodstand niveau 3, Cat. II, stålfiberfri, glasfiberfri, til monteringsarbejde LINER MATERIALE CRF -teknologi, Lycra, nylon, 13 gg LUKNING Snørelås FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10 LÆNGDER mm STYK PR.BUNDT/KARTON 10/100 STYK PR. POSE 1 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5) beskyttelse, smidig, slidstærk, meget god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko 434X tegera 98 CUT 3 Armbeskyttelse, Dyneema, nylon, 13 gg, snitmodstand niveau 3, Cat. II, ekstra lang, advarselsfarve, ventileret overhånd LINER MATERIALE Dyneema, nylon, 13 gg FARVE High vis grøn LÆNGDER 350 mm STYK PR.BUNDT/KARTON 10/100 STYK PR. POSE 1 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5) beskyttelse, smidig, slidstærk, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, krævende miljøer 334X tegera 95 CUT 5 Armbeskyttelse, Dyneema Diamond Technology, Lycra, nylon, 13 gg, snitmodstand niveau 5, Cat. II, stålfiberfri, glasfiberfri, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Dyneema Diamond Technology, Lycra, nylon, 13 gg FARVE Grå, sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10 LÆNGDER mm STYK PR.BUNDT/KARTON 10/100 STYK PR. POSE 1 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), ergonomisk formet, stålfiberfri, glasfiberfri FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstra smidig, meget slidstærk, god pasform, ekstra komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko 354X 82

83 TERMISKE HANDSKER

84 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER Hvis du vurderer, at risikoen for skader er minimal, kan du vælge handsker i kategori I. Hvis risikoen for skader er højere, skal du vælge en handske i kategori II eller III alt efter dit behov. LET ANVENDELSE Ved præcisions- og montagearbejde skal dine fingre have bevægelsesfrihed. Handskerne skal være smidige, fleksible og ergonomiske. tegera 322 Kunstlæderhandske, vinterforet, syntetisk læder, polyester, fleece, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, kort model, blød FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, kolde miljøer 2131 EN X 84

85 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE tegera 517 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm syntetisk læder, polyester, fleece, Cat. II, kromfri, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Velcro FARVE Sort, grøn STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, vindtæt, kort model, vandtæt FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Blæsende områder, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 1121 EN X aquathan tegera 235 Læderhandske, vinterforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, nylon, fleece, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort, grøn, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Helårsbrug, kolde miljøer 3111 EN X tegera 217 Læderhandske, vinterforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, spandex, fleece, Cat. II, forstærket pegefinger, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Spandex FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Blå, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, helårsbrug, kolde miljøer 2111 EN X 85

86 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE tegera 300 Læderhandske, vinterforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, jersey, Cat. I, forstærket pegefinger, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Gedeskind FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger FORKLARING God fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Helårsbrug, kolde miljøer Cat. I EN 420 tegera 117 Læderhandske, vinterforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, nylon, fleece, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Velcro FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, helårsbrug, kolde miljøer 2001 EN X tegera 335 Læderhandske, vinterforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, nylon, fleece, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Velcro FARVE Sort, hvid, grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, specialdesignede detaljer beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer 2111 EN X 86

87 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE tegera 917 Læderhandske, vinterforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, spandex, fleece, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Spandex FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Velcro FARVE Brun, sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer Cat. I EN

88 MEDIUM ANVENDELSE Du har brug for slidstærke handsker i solide materialer. Samtidig skal handskerne være smidige og fleksible. tegera 9127 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, polyester, fleece, Thinsulate 40g, Cat. II, kromfri, vindtæt overhånd, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece, Thinsulate 40g GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Grå, sort, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vindtæt overhånd, kort model, ergonomisk formet, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Blæsende områder, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 2221 EN X tegera 9128 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, polyester, fleece, Thinsulate 40g, Cat. II, kromfri, advarselsfarve, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece, Thinsulate 40g GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Gul, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Til touchkærme, kromfri, advarselsfarve, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, knobeskyttelse, vindtæt, vandtæt, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer TOUCHSCREEN aquathan 1111 EN X 88

89 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 9122 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, polyester, fleece, Cat. II, kromfri, vandafvisende, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Diamant LUKNING Velcro FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vandafvisende, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer 1221 EN X tegera 9190 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, polyester, fleece, Cat. II, håndledsstøtte, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Diamant LUKNING Velcro FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Håndledsstøttende, ekstra lang, kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vandafvisende, modstandsdygtig over for fugt, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer 2322 EN X tegera 9126 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, polyester, fleece, Cat. II, kromfri, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vindtæt, vandtæt, Sympatexmembran, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer 2121 EN

90 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 9112 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, polyester, fleece, Cat. II, kromfri, vandafvisende, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vandafvisende, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer 2222 EN tegera 9113 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, polyester, fleece, Thinsulate 100g, Cat. II, kromfri, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece, Thinsulate 100g GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Grå, sort, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vindtæt, vandtæt, modstandsdygtig over for fugt, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Meget slidstærk, ekstremt godt greb, god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer 2121 EN X aquathan tegera 9202 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,8 mm Macrothan, polyester, fleece, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Macrothan MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Velcro FARVE Grå, sort, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, forstærkede fingre og tommelfingre, forstærket tommelfinger, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, kolde miljøer, snavsede miljøer 2342 EN X 90

91 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 9232 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,8 mm Macrothan, neopren, fleece, Cat. II, kromfri, vindtæt overhånd, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Macrothan MATERIALE I OVERDEL Neopren FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forstærkede fingre og tommelfingre, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vindtæt overhånd, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, tørre miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer 2241 EN tegera 417 Kunstlæderhandske, helforet, 0,7 mm syntetisk læder, polyester, fleece, Cat. II, kromfri, blød, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Helforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Grå, sort, blå STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket håndryg, blød FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, snavsede miljøer 1221 EN X tegera 293 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, polyester, Thinsulate 40g, Cat. II, vind- og vandtæt overhånd, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Thinsulate 40g LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Grøn, sort, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Advarselsfarve, forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, kolde miljøer, våde miljøer 2121 EN aquathan 91

92 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 295 Læderhandske, 0,7-0,8 mm gedeskind, spandex, Thinsulate 40g, Cat. II, vandtæt, vinterforet, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Spandex FORINGSMATERIALE Thinsulate 40g LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Hvid, grå, blå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer, våde miljøer 2121 EN aquathan tegera 297 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, neopren, spandex, Thinsulate 100g, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Neopren, spandex FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Thinsulate 100g LUKNING Velcro FARVE Blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingre og tommelfingre, forbøjede fingre, vandtæt, modstandsdygtig over for fugt beskyttelse, god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer 2122 EN aquathan tegera 191 Læderhandske, vinterforet, 1,1-1,4 mm oksehud i topkvalitet, Thinsulate 200g, Cat. II, forstærket tommelfinger, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Oksehud i topkvalitet FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Thinsulate 200g LUKNING Snørelås FARVE Sort, hvid STØRRELSER (EU) 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 3/30 EKSTRA FUNKTIONER Ekstra lang, forstærket tommelfinger, vandtæt FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, krævende miljøer 2222 EN aquathan 92

93 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 595 Læderhandske, vinterforet, 1,1-1,4 mm oksehud i topkvalitet, Thinsulate 200g, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Oksehud i topkvalitet FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Thinsulate 200g LUKNING Snørelås FARVE Hvid, sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 3/30 EKSTRA FUNKTIONER Ekstra lang, forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, ekstra varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, krævende miljøer 3222 EN aquathan tegera 296 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,8 mm oksehud, neopren, polyester, Thinsulate 150g, Cat. II, vind- og vandtæt overhånd, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Neopren, polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Thinsulate 150g LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Ekstra lang, forstærkede fingre og tommelfingre, forbøjede fingre, vindog vandtæt overhånd, vandtæt beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Blæsende områder, kolde miljøer, våde miljøer, krævende miljøer 2121 EN aquathan tegera 299 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,8 mm oksehud, neopren, polyester, Thinsulate 150g, Cat. II, vind- og vandtæt overhånd, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Neopren, polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Thinsulate 150g LUKNING Elastisk kant 360 FARVE High vis grøn, sort, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Ekstra lang, advarselsfarve, forstærkede fingre og tommelfingre, forbøjede fingre, vind- og vandtæt overhånd, vandtæt beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, kolde miljøer, våde miljøer 2121 EN aquathan 93

94 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 355 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,9 mm hjorteskind, fleece, Cat. I MATERIALE I HÅNDFLADE Hjorteskind MATERIALE I OVERDEL Hjorteskind FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, ekstra komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer Cat. I EN 420 graninge g6035 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, nylon, Thinsulate 40g, Cat. I, forstærket pegefinger, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Thinsulate 40g LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Brun, orange STØRRELSER (EU) 8, 9, 10 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, vandtæt FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer, våde miljøer Cat. I EN 420 aquathan graninge g6030 Tekstilhandske, vinterforet, svineskind, nylon, polyester, Thinsulate 100g, Cat. I, til allroundarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Svineskind, nylon MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Thinsulate 100g LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 8, 10 LÆNGDER PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 EKSTRA FUNKTIONER Foret håndryg FORKLARING Slidstærk, komfortabel, varm, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Blæsende områder, kolde miljøer Cat. I EN

95 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 684 Syntetisk handske, vinterforet, latex, 3/4 dyppet, granuleret, fleece, Cat. II, vandafvisende, til allround-arbejde DYPNING 3/4 dyppet DYPNINGSMATERIALE Latex FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Granuleret FARVE Sort, blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Vandafvisende inderhånd, vindtæt overhånd FORKLARING Slidstærk, godt greb, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer, fugtige miljøer 1121 EN X tegera 7350 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, nitril, sandet greboverflade, fleece, Cat. III, modstandsdygtig over for olie og fedt, til allround-arbejde DYPNINGSMATERIALE Nitril FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Blå STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 5/60 AQL 1.5 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt beskyttelse, slidstærk, godt greb, god pasform, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN tegera 795 Tekstilhandske, akryl, 10 gg, Cat. I, til allround-arbejde LINER MATERIALE Akryl, 10 gg LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Phalatfri, blød, elastisk FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Blæsende områder, tørre miljøer, rene miljøer, kolde miljøer Cat. I EN

96 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 790 Tekstilhandske, akryl, 7 gg, Cat. I, til allround-arbejde LINER MATERIALE Akryl, 7 gg FARVE Sort STØRRELSER (EU) 7, 9, 10 DISPLAY Pose FORKLARING Varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer Cat. I EN

97 GROV ANVENDELSE Du arbejder med grove materialer, som stiller krav til, at handskerne er syet i kraftige, meget slidstærke materialer. tegera 9164 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan +, diamant, polyester, fleece, Thinsulate 100g, Cat. II, kromfri, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan + MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece, Thinsulate 100g GREBDESIGN Diamant LUKNING Velcro FARVE Sort,sølv STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket håndryg, forstærkede sømme, vandafvisende, refleks FORKLARING Meget slidstærk, ekstremt godt greb, god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer 2221 EN X tegera 10 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, kunstpels, Cat. II, vandafvisende læder, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Gedeskind FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Kunstpels FARVE Hvid, sort STØRRELSER (EU) 11 LÆNGDER 270 mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Vandafvisende læder beskyttelse, slidstærk, ekstra komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer, fugtige miljøer 3322 EN X 97

98 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE tegera 145 Læderhandske, vinterforet, 0,8-1,0 mm gedeskind, kunstpels, Cat. I, vandafvisende læder, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Gedeskind FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Kunstpels LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort STØRRELSER (EU) 10 LÆNGDER 280 mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Vandafvisende læder, refleks beskyttelse, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer, fugtige miljøer Cat. I EN 420 tegera 56 Læderhandske, vinterforet, 1,2-1,4 mm oksehud i topkvalitet, bomuld, fleece, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, vandafvisende inderhånd, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 8, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt interhånd beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer, våde miljøer 3232 EN tegera 203 Læderhandske, vinterforet, 1,0-1,1 mm oksehud, bomuld, fleece, Cat. I, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Bomuld, oksehud FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, beige STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre FORKLARING Slidstærk, god pasform, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer Cat. I EN

99 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE tegera 206 Læderhandske, vinterforet, 1,0-1,1 mm oksehud, bomuld, Thinsulate 40g, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Bomuld, oksehud FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Thinsulate 40g LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Blå, beige STØRRELSER (EU) 8, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre FORKLARING Slidstærk, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer Cat. I EN 420 tegera 57 Læderhandske, vinterforet, 1,0-1,2 mm oksehud, bomuld, fleece, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 8, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre beskyttelse, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer 3232 EN tegera 60 Læderhandske, vinterforet, 1,2-1,4 mm oksehud, bomuld, kunstpels, Cat. I, forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Kunstpels LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt, refleks FORKLARING Slidstærk, godt greb, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer, våde miljøer, krævende miljøer Cat. I EN 420 aquathan 99

100 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE tegera 298 Læderhandske, vinterforet, 1,2-1,4 mm oksehud, nylon, fleece, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, advarselsfarve, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 180 FARVE High vis grøn STØRRELSER (EU) 8, 10 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Advarselsfarve, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, refleks FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, god pasform, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, kolde miljøer 2111 tegera 377 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,8 mm svineskind, bomuld, kunstpels, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Svineskind MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Kunstpels LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, hvid STØRRELSER (EU) 8, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre FORKLARING Varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer 3211 EN X tegera 682a Syntetisk handske, latex, 3/4 dyppet, akryl, 10 gg, sandet greboverflade, Cat. II, advarselsfarve, vandafvisende inderhånd og på knoer, til allround-arbejde LINER MATERIALE Akryl, 10 gg DYPNING 3/4 dyppet DYPNINGSMATERIALE Latex GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE High vis orange, grå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Advarselsfarve, vandafvisende inderhånd og på knoer FORKLARING Slidstærk, godt greb, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer, våde miljøer 2332 EN X 100

101 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE tegera 683a Syntetisk handske, nitril, 3/4 dyppet, akryl, polyester, 10 gg, 13 gg, sandet greboverflade, Cat. II, advarselsfarve, vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer, til allround-arbejde LINER MATERIALE Akryl, polyester, 10 gg, 13 gg DYPNING 3/4 dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE High vis gul, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Advarselsfarve, vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer FORKLARING Godt greb i olierede miljøer, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, tørre miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt 4331 EN X tegera 7390 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), helt dyppet, akryl, sandet greboverflade, fleece, Cat. III, til grovere arbejde LINER MATERIALE Akryl DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Blå STØRRELSER (EU) 9, 10 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/36 AQL 0.65 DISPLAY Pose FORKLARING Smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, udendørs, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN EN JKL 7370 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), struktureret, fleece, Cat. III, til grovere arbejde DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Struktureret FARVE Orange STØRRELSER (EU) 8, 10 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/60 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, varmeisolerende FORKLARING Slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, våde miljøer Cat. III EN EN EN EN

102 KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE tegera 494 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, neopren, riflet greboverflade, Cat. III, tåler kontaktvarme op til 500 C, ekstra lang, latexfri, til grovere arbejde DYPNINGSMATERIALE Neopren FOR Vinterforet GREBDESIGN Riflet greboverflade FARVE Sort STØRRELSER (EU) 10 LÆNGDER 450 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/36 AQL 0.65 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, tåler kontaktvarme op til 500 C, ekstra lang, latexfri FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, varme miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN XXXX EN EN EN AJKL 192 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), helt dyppet, bomuld, granuleret, kunstpels, Cat. III, til grovere arbejde LINER MATERIALE Bomuld DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Kunstpels GREBDESIGN Granuleret FARVE Sort STØRRELSER (EU) 9, 10 LÆNGDER 250 PAR PR.BUNDT/KARTON 10 FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, ekstra varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, glatte miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN EN Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), helt dyppet, bomuld, granuleret, kunstpels, Cat. III, til grovere arbejde LINER MATERIALE Bomuld DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Kunstpels GREBDESIGN Granuleret FARVE Sort STØRRELSER (EU) 10, 11, 12 LÆNGDER 250 PAR PR.BUNDT/KARTON 10 EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, modstandsdygtig over for olie og fedt, vand- og olieafvisende FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, god pasform, ekstra varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, glatte miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer Cat. III EN EN 511 EN EN

103 VARMEBESKYTTENDE HANDSKER MEDIUM ANVENDELSE Du har brug for slidstærke handsker i solide materialer. Samtidig skal handskerne være smidige og fleksible. tegera 32 Varmehandske, helforet, 0,7-0,8 mm gedeskind i topkvalitet, oksehud, KEVLAR fiber, Cat. II, forstærket pegefinger, vand- og olieafvisende, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Oksehud FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR fiber LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Brun, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærket tommelfinger, vand- og olieafvisende, brandhæmmende, tåler svejseflammer og slibesprøjt beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, krævende miljøer 3243 EN X 103

104 VARMEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 139 Varmehandske, helforet, 0,9-1,1 mm oksespalt, bomuld, KEVLAR fiber, Cat. III, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR fiber LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, refleks beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN X EN R:1,34x10¹⁰Ω tegera 169 Varmehandske, helforet, 0,7-0,8 mm oksespalt, bomuld, KEVLAR fiber, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, vandafvisende læder, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR fiber LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, brun STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingre og tommelfingre, vand- og olieafvisende beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, fugtige miljøer, krævende miljøer 3132 EN X EN R:4,29x10¹⁰Ω tegera 484 Varmehandske, nitrilprikker, bomuld, dotter, Cat. III, tåler kontaktvarme op til 250 C, ekstra lang, til allround-arbejde LINER MATERIALE Bomuld MATERIALE Nitrilprikker GREBDESIGN Dotter FARVE Rød, hvid STØRRELSER (EU) 10 LÆNGDER 350mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/72 EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 250 C FORKLARING Slidstærk, godt greb PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme overflader, varme miljøer Cat. III EN EN XXXX 104

105 GROV ANVENDELSE Du arbejder med grove materialer, som stiller krav til, at handskerne er syet i kraftige, meget slidstærke materialer. tegera 17 VARMEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE Varmehandske, helforet, 1,2-1,4 mm oksespalt i topkvalitet, jersey, Cat. II, tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærkede sømme, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Oksespalt i topkvalitet FOR Helforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Gul STØRRELSER (EU) 8, 10, 11 LÆNGDER mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærkede sømme, brandhæmmende, tåler svejseflammer og slibesprøjt beskyttelse, god fingerspidsfølelse, meget slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, krævende miljøer 3223 EN X4X tegera 494 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, neopren, riflet greboverflade, Cat. III, tåler kontaktvarme op til 500 C, ekstra lang, latexfri, til grovere arbejde DYPNINGSMATERIALE Neopren FOR Vinterforet GREBDESIGN Riflet greboverflade FARVE Sort STØRRELSER (EU) 10 LÆNGDER 450 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/36 AQL 0.65 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, tåler kontaktvarme op til 500 C, ekstra lang, latexfri FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, varme miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN XXXX EN EN EN AJKL 105

106 VARMEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE tegera 464 Varmehandske, nitril, bomuld, Cat. III, tåler kontaktvarme op til 250 C, ekstra lang, til grovere arbejde LINER MATERIALE Bomuld MATERIALE Nitril FARVE Grå STØRRELSER (EU) 9, 10, 11 LÆNGDER 350 mm beskyttelse Cat. III EN EN 407 x2xxxx 106

107 SVEJSE HANDSKER LET ANVENDELSE Ved præcisions- og montagearbejde skal dine fingre have bevægelsesfrihed. Handskerne skal være smidige, fleksible og ergonomiske. tegera 11cva Svejse- og varmehandske, 0,7-0,8 mm gedeskind i topkvalitet, Cat. II, forstærkede sømme, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Gedeskind i topkvalitet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Gul, hvid STØRRELSER (EU) 8, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærkede sømme, vandafvisende læder beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme overflader, snavsede miljøer, krævende miljøer 3121 EN X4X EN A1 Type B EN R:0.38x10⁶Ω 107

108 SVEJSEHANDSKER / LET ANVENDELSE tegera 126a Svejse- og varmehandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind i topkvalitet, Cat. II, tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærkede sømme, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Gedeskind i topkvalitet FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Hvid, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærket pegefinger, forstærkede sømme beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Helårsbrug, varme miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer 2111 EN X4X EN A1 Type B EN R:2.55x10⁵Ω tegera 130a Svejse- og varmehandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, Cat. II, tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærket pegefinger, forstærkede sømme, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Gedeskind FOR Uforet FARVE Hvid, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærket pegefinger, KEVLAR -tråd i sømmene, der tåler kort varmepåvirkning på 427 C og længere varmepåvirkning på 204 C, brandhæmmende, tåler svejseflammer og slibesprøjt beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer 3111 EN X4X EN A1 Type B EN R:11,09x10⁶Ω 108

109 MEDIUM ANVENDELSE Du har brug for slidstærke handsker i solide materialer. Samtidig skal handskerne være smidige og fleksible. tegera 8 SVEJSEHANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE Svejse- og varmehandske, uforet, 1,0-1,2 mm oksehud, oksespalt, Cat. II, tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærkede sømme, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud MATERIALE I OVERDEL Oksespalt FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Hvid, gul STØRRELSER (EU) 8, 10 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærket pegefinger, forstærkede sømme, tåler svejseflammer og slibesprøjt beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, krævende miljøer 3142 EN X4X EN Type B tegera 134 CUT 4 Svejse- og varmehandske, helforet, 0,8-0,9 mm gedeskind, KEVLAR fiber, Nomex, Cat. III, ekstra lang, forstærkede sømme, vand- og olieafvisende, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Gedeskind FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR fiber, Nomex LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Brun, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 395 mm DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100 C., ekstra lang, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, vand- og olieafvisende, tåler svejseflammer og slibesprøjt beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, varme miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, krævende miljøer Cat. III EN EN X EN A1 Type A EN R:4,11x10¹¹Ω 109

110 SVEJSEHANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 132a Svejse- og varmehandske, helforet, 0,8-1,2 mm gedeskind i topkvalitet, oksehud i topkvalitet, snitmodstand niveau 4, KEVLAR fiber, Cat. II, forstærkede sømme, vand- og olieafvisende, til allround-arbejde CUT 4 MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Oksehud i topkvalitet FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR fiber LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Brun, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 4 (5), tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærkede sømme, vand- og olieafvisende beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, godt greb, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer 3432 EN X EN A1 Type A EN R:0.130x10⁹Ω tegera 118a Svejse- og varmehandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, oksespalt, Cat. II, forstærkede sømme, tåler svejseflammer og slibesprøjt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Oksespalt FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Gul, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærket pegefinger, forstærkede sømme, tåler svejseflammer og slibesprøjt beskyttelse, god fingerspidsfølelse, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Helårsbrug, varme miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer 3121 EN X4X EN A1 Type B EN R:12.21x10⁶Ω 110

111 GROV ANVENDELSE Du arbejder med grove materialer, som stiller krav til, at handskerne er syet i kraftige, meget slidstærke materialer. tegera 19 SVEJSEHANDSKER / GROV ANVENDELSE Svejse- og varmehandske, helforet, 1,2-1,4 mm oksespalt i topkvalitet, jersey, Cat. II, tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærkede sømme, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Oksespalt i topkvalitet FOR Helforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Gul STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100 C., forstærkede sømme, brandhæmmende, tåler svejseflammer og slibesprøjt beskyttelse, god fingerspidsfølelse, meget slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, krævende miljøer EN EKSTRA VENSTREHANDSKE KAN KØBES SEPARAT, TEGERA LEFT EN X EN A1 Type A EN R:26,138x10⁶Ω tegera 585 Svejse- og varmehandske, helforet, 1,3-1,5 mm oksespalt i topkvalitet, aluminium, snitmodstand niveau 3, KEVLAR fiber, Cat. III, tåler kontaktvarme op til 250 C, vand- og olieafvisende inderhånd, til allround-arbejde CUT 3 MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Aluminium FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR fiber LUKNING Velcro FARVE Sort, rød STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 3/30 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), tåler kontaktvarme op til 250 C, vand- og olieafvisende inderhånd, tåler svejseflammer og slibesprøjt FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, varme overflader, varme miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN A1 Type A EN R:41.8*10⁶Ω 111

112 112

113 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE- BESKYTTENDE HANDSKER

114 ENGANGS OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER Hvis du vurderer, at risikoen for skader er minimal, kan du vælge handsker i kategori I. Hvis risikoen for skader er højere, skal du vælge en handske i kategori II eller III alt efter dit behov. LUVAS ENGANGS DESCARTÁVEIS OG/ELLER KEMIKALIE E/OU RESISTENTES BESKYTTENDE A PRODUTOS HANDSKER QUÍMICOS EGENSKABER CARACTERÍSTICAS OG FORDELE E VANTAGENS O nitrilo (NBR) é flexível, elástico, resistente à perfuração, durável e adequado para a utilização com alimentos. Estão disponíveis alternativas sem Nitril (NBR) er smidigt, elastisk og modstandsdygtigt over for punktering, aceleradores. slidstærkt og godkendt til håndtering af fødevarer. Acceleratorfrie alternativer er tilgængelige O neopreno é suave, resistente à perfuração e durável. Neopren er blødt, modstandsdygtigt over for punktering og slidstærkt. O látex/borracha natural (NR) é suave, resistente ao desgaste e oferece uma boa aderência em condições secas. Latex/naturgummi (NR) er blødt, modstandsdygtig over for slitage og har et godt tørgreb. O poli(cloreto de vinilo) (PVC/VINILO) é suave e pode ser utilizado em luvas finas e grossas. Polyvinylklorid (PVC/VINYL) er blødt og kan anvendes i både tynde og tykke handsker. O polietileno (PE) é ideal para luvas finas e descartáveis e é adequado para a utilização com alimentos. O PE tem propriedades de proteção muito limitadas. Polythen (PE) er ideelt til tynde engangshandsker og er godkendt til håndtering af fødevarer. PE har meget begrænsede beskyttelsesegenskaber. A borracha de butilo (IIR) é suave e eficaz em circunstâncias em que outros materiais de borracha são ineficazes. Butylgummi (IIR) er blødt og effektivt, hvor andre gummimaterialer er ineffektive. Os laminados são utilizados em luvas de proteção química e são eficazes contra uma ampla gama de produtos químicos, mas proporcionam Laminater bruges i handsker med kemiske barrierer og er effektive over for en lang række kemikalier, men med meget begrænset komfort. um conforto muito limitado. Viton benyttes i handsker med kemisk barriere og er effektiv overfor aromatiske forbindelser og opløsningsmidler. O viton é utilizado em luvas de proteção química e é eficaz contra compostos aromáticos e solventes. Polyvinylalkohol (PVAL) anvendes i handsker med kemisk barriere og beskytter mod de fleste aromatiske forbindelser. O poli(álcool vinílico) (PVAL) é utilizado em luvas de proteção química e protege contra a maioria dos compostos orgânicos. kemikalie egnet uegnet Alifatiske produto opløsningsmidler químico Nitril adequado Neopren não adequado Stærk Solventes syre & alkali alifáticos Neopren Nitrilo Latex Neopreno Keton Ácido e álcali fortes Butylgummi Neopreno Nitril Látex Arom. org. opløsningsmidler Cetona Viton, Laminat Borracha de butilo Nitril, Neopren, Butylgummi, Nitrilo Latex, PVC Alkohol Solventes orgânicos aromáticos Neopren, Latex Viton, laminados Nitril, Nitrilo, PVC neopreno, borracha de butilo, látex, PVC Álcool Neopreno, látex Nitrilo, PVC ENGANGSHANDSKER Ved præcisions- og montagearbejde skal dine fingre have bevægelsesfrihed. Handskerne skal være smidige, fleksible og ergonomiske. 114

115 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE tegera 858 NITRILE Engangshandske, 0,15 mm nitril, acceleratorfri, upudret, Cat. III, ekstra lang, acceleratorfri, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril, acceleratorfri TYKKELSE 0,15 mm INDVENDIG Upudret FARVE Violet STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 280 mm ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100 AQL 1.5 DISPLAY Kasse EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer, ekstra lang, latexfri FORKLARING God fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, engangsbrug, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. III EN X EN EN tegera NITRILE Engangshandske, 0,10 mm nitril, forbedret fingerspidsgreb, upudret, Cat. III, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,10 mm INDVENDIG Upudret GREBDESIGN Forbedret fingerspidsgreb FARVE Blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 240 mm ÆSKER PR. KARTON 40 STYK PR. ÆSKE 20 AQL 1.5 DISPLAY Kasse med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, godt greb, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Engangsbrug, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. III EN EN tegera NITRILE Engangshandske, 0,06 mm nitril, forbedret fingerspidsgreb, upudret, Cat. III, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,06 mm INDVENDIG Upudret GREBDESIGN Forbedret fingerspidsgreb FARVE Blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 240 mm ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 200 AQL 1.5 DISPLAY Kasse EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Engangsbrug, snavsede miljøer Cat. III EN EN

116 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE tegera NITRILE Engangshandske, 0,10 mm nitril, forbedret fingerspidsgreb, upudret, Cat. III, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,10 mm INDVENDIG Upudret GREBDESIGN Forbedret fingerspidsgreb FARVE Blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 240 mm ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100 AQL 1.5 DISPLAY Kasse EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, opfylder kravene i IEC (ESD) FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Engangsbrug, våde miljøer, snavsede miljøer Cat. III EN EN IEC R: 1.6x10⁷ Ω 2.4x10⁷ Ω tegera 846 NITRILE Engangshandske, 0,19 mm nitril, upudret, Cat. III, godkendt til håndtering af fødevarer, ekstra lang, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,19 mm INDVENDIG Upudret FARVE Blå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 290 mm STYK PR.BUNDT/KARTON 50/500 STYK PR. POSE 50 POSER PR. KARTON 10 AQL 1.5 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer, opfylder kravene i IEC (ESD) FORKLARING Ekstra smidig, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med mikrobiologiske risici, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN IEC R: 2.2x10⁷ Ω 2.4x10⁷ Ω tegera 843 NITRILE Engangshandske, 0,06 mm nitril, upudret, Cat. III, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,06 mm INDVENDIG Upudret FARVE Violet STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 240 mm ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100 AQL 1.5 DISPLAY Kasse EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. III EN EN

117 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE tegera 848 NITRILE Engangshandske, 0,12 mm nitril, acceleratorfri, upudret, Cat. III, ekstra lang, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril, acceleratorfri TYKKELSE 0,12 mm INDVENDIG Upudret FARVE Violet STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 290 mm ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100 AQL 1.5 DISPLAY Kasse EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer, ekstra lang, latexfri FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, engangsbrug, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. III EN EN tegera 849 NITRILE Engangshandske, 0,19 mm nitril, upudret, Cat. III, ekstra lang, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,19 mm INDVENDIG Upudret FARVE Sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 290 mm ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 50 AQL 1.5 DISPLAY Kasse EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, høj punkteringsmodstand sammenlignet med lignende handsker, godkendt til håndtering af fødevarer, ekstra lang, latexfri, opfylder kravene i IEC (ESD) beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, engangsbrug, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN IEC R: 4.3x10⁷ Ω 4.7x10⁷ Ω tegera 184 NITRILE Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,20 mm nitril, uflosset, Cat. III, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,20 mm INDVENDIG Uflosset FARVE Blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 330 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100 AQL 0.65 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt FORKLARING God fingerspidsfølelse, ekstra smidig, godt greb, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer Cat. III EN EN

118 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE tegera 833 LATEX Engangshandske, 0,10 mm latex, upudret, Cat. III, godkendt til håndtering af fødevarer, til præcisionsarbejde MATERIALE Latex TYKKELSE 0,10 mm INDVENDIG Upudret FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 240 mm ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100 AQL 1.5 DISPLAY Kasse EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer, elastisk FORKLARING Ekstra smidig, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. III EN EN tegera 836 NEOPRENE Engangshandske, 0,12 mm neopren, forbedret fingerspidsgreb, upudret, Cat. III, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Neopren TYKKELSE 0,12 mm INDVENDIG Upudret GREBDESIGN Forbedret fingerspidsgreb FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 240 mm ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100 AQL 1.5 DISPLAY Kasse EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, elastisk FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Ætsende miljøer, engangsbrug Cat. III EN EN tegera 837 NEOPRENE Engangshandske, 0,12 mm neopren, forbedret fingerspidsgreb, upudret, Cat. III, ekstra lang, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Neopren TYKKELSE 0,12 mm INDVENDIG Upudret GREBDESIGN Forbedret fingerspidsgreb FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 290 mm ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100 AQL 1.5 DISPLAY Kasse EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, elastisk FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Ætsende miljøer, engangsbrug Cat. III EN EN EN

119 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE tegera 819 PVC (VINYL) Engangshandske, 0,08 mm PVC (Vinyl), upudret, Cat. II, latexfri, vandtæt, til præcisionsarbejde MATERIALE PVC (Vinyl) TYKKELSE 0,08 mm INDVENDIG Upudret FARVE Transparent STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 240 mm ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100 AQL 1.5 DISPLAY Kasse FORKLARING Smidig, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med mikrobiologiske risici, engangsbrug, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. II EN tegera 825 PVC (VINYL) Engangshandske, 0,10 mm PVC (Vinyl), upudret, Cat. II, vandtæt, til præcisionsarbejde MATERIALE PVC (Vinyl) TYKKELSE 0,10 mm INDVENDIG Upudret FARVE Transparent STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 240 mm ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100 AQL 1.5 DISPLAY Kasse FORKLARING Smidig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med mikrobiologiske risici, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. II EN tegera 817 PVC (VINYL) Engangshandske, 0,08 mm PVC (Vinyl), phatlatfri, upudret, Cat. II, phalatfri, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE PVC (Vinyl), phatlatfri TYKKELSE 0,08 mm INDVENDIG Upudret FARVE Transparent STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 240 mm ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100 AQL 1.5 DISPLAY Kasse EKSTRA FUNKTIONER Godkendt til håndtering af fødevarer, phalatfri FORKLARING Smidig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med mikrobiologiske risici, engangsbrug, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. II EN

120 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE tegera 555 PE Engangshandske, 0,02 mm PE, struktureret, Cat. I, vandtæt, til præcisionsarbejde MATERIALE PE TYKKELSE 0,02 mm GREBDESIGN Struktureret FARVE Transparent STØRRELSER (EU) 8, 10 LÆNGDER 300 mm STYK PR. POSE 100 POSER PR. KARTON 80 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Godkendt til håndtering af fødevarer PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Engangsbrug, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN 420 tegera 558 PE Engangshandske, 0,02 mm PE, struktureret, Cat. I, vandtæt, til præcisionsarbejde MATERIALE PE TYKKELSE 0,02 mm GREBDESIGN Struktureret FARVE Transparent LÆNGDER 300 mm ÆSKER PR. KARTON 5 STYK PR. ÆSKE 50 DISPLAY Detail hanger EKSTRA FUNKTIONER Godkendt til håndtering af fødevarer PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Engangsbrug, fugtige miljøer Cat. I EN

121 MEDIUM ANVENDELSE Du har brug for slidstærke handsker i solide materialer. Samtidig skal handskerne være smidige og fleksible. ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera NITRILE Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,28 mm nitril, sømløs, nylon, diamant, Cat. III, latexfri, til allround-arbejde LINER MATERIALE Sømløs, nylon MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,28 mm GREBDESIGN Diamant FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 350 mm AQL 0.65 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, modstandsdygtig over for olie og fedt beskyttelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN AJKL tegera NITRILE Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,38 mm nitril, sømløs, nylon, diamant, Cat. III, latexfri, til allround-arbejde LINER MATERIALE Sømløs, nylon MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,38 mm GREBDESIGN Diamant FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 350 mm AQL 0.65 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt beskyttelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN AJKL 121

122 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera NITRILE Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,38 mm nitril, diamant, flosset, Cat. III, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt, til allround-arbejde MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,38 mm INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 330 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/144 AQL 0.65 EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, forbøjede fingre FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN AJKL tegera 186 NITRILE Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,38 mm nitril, diamant, flosset, Cat. III, latexfri, til allroundarbejde MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,38 mm INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100 AQL 0.65 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt beskyttelse, smidig, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN JKL tegera 187 NITRILE Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,38 mm nitril, diamant, uflosset, Cat. III, latexfri, til allroundarbejde MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,38 mm INDVENDIG Uflosset GREBDESIGN Diamant FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100 AQL 0.65 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier FORKLARING Smidig, godt greb, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN JKL 122

123 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 47 NITRILE Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,45 mm nitril, diamant, flosset, Cat. III, latexfri, til allroundarbejde MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,45 mm INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 330 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100 AQL 0.65 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN AJL tegera 48 NITRILE Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,60 mm nitril, diamant, uflosset, Cat. III, ekstra lang, latexfri, til allround-arbejde MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,60 mm INDVENDIG Uflosset GREBDESIGN Diamant FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 450 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/36 AQL 0.65 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, ekstra lang, latexfri FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN FKL tegera 183 NITRILE Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,38 mm nitril, diamant, flosset, Cat. III, til allround-arbejde MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,38 mm INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100 AQL 0.65 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri FORKLARING Smidig, slidstærk, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, krævende miljøer Cat. III EN EN EN JKL 123

124 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 7351 NITRILE Kemikaliebeskyttelseshandske, nitril, helt dyppet, interlock, bomuld, sandet greboverflade, Cat. III, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt, til allround-arbejde LINER MATERIALE Interlock, bomuld DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/120 AQL 1.5 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt, vand- og olieafvisende FORKLARING Slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN tegera 7350 NITRILE Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, nitril, sandet greboverflade, fleece, Cat. III, modstandsdygtig over for olie og fedt, til allround-arbejde DYPNINGSMATERIALE Nitril FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Blå STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 5/60 AQL 1.5 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt beskyttelse, slidstærk, godt greb, god pasform, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN NITRILE Kemikaliebeskyttelseshandske, nitril, sømløs, bomuld, Cat. III, til allround-arbejde LINER MATERIALE Sømløs, bomuld DYPNINGSMATERIALE Nitril STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/120 AQL 1.5 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier beskyttelse, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, miljøer med olie og fedt Cat. III EN EN EN AJKL 124

125 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera NITRILE, PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, nitril, PVC (Vinyl), sømløs, nylon, 18 gg, granuleret, Cat. III, phalatfri, modstandsdygtig over for olie og fedt, til allround-arbejde LINER MATERIALE Sømløs, nylon, 18 gg MATERIALE Nitril, PVC (Vinyl) GREBDESIGN Granuleret FARVE Sort, blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 320 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/72 AQL 1.5 DISPLAY Stor kasse EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, phalatfri, latexfri, forbøjede fingre, modstandsdygtig over for olie og fedt FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN JKL tegera LATEX Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,80 mm latex, diamant, flosset, Cat. III, vandtæt MATERIALE Latex TYKKELSE 0,80 mm INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6.5, 7.5, 8.5, 9.5, 10.5 LÆNGDER 300 mm AQL 1.5 DISPLAY Stor kasse EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier beskyttelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN AKL tegera 8150 LATEX Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,40 mm latex, diamant, flosset, Cat. III, godkendt til håndtering af fødevarer, vandtæt MATERIALE Latex TYKKELSE 0,40 mm INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100 AQL 0.65 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer FORKLARING Smidig, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. III EN EN

126 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 8140 LATEX Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,38 mm latex, diamant, flosset, Cat. III, til allround-arbejde MATERIALE Latex TYKKELSE 0,38 mm INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Blå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/144 AQL 1.5 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk FORKLARING Ekstra smidig, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN tegera 231 LATEX/NEOPRENE Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,67 mm latex/neopren, diamant, flosset, Cat. III, til allroundarbejde MATERIALE Latex/neopren TYKKELSE 0,67 mm INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Orange STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 320 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/144 AQL 0.65 EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer beskyttelse, smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN AKL tegera 230 LATEX Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,67 mm latex, neopren, diamant, flosset, Cat. III, til allroundarbejde MATERIALE Latex, neopren TYKKELSE 0,67 mm INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Blå, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 320 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/144 AQL 0.65 EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer FORKLARING Smidig, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN

127 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 241 LATEX/NEOPRENE Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,68 mm latex/neopren, diamant, flosset, Cat. III, ekstra lang, til allround-arbejde MATERIALE Latex/neopren TYKKELSE 0,68 mm INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 410 mm AQL 0.65 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, ekstra lang FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN AKL 1054 LATEX Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,35 mm latex, struktureret, uflosset, Cat. III, til allroundarbejde MATERIALE Latex TYKKELSE 0,35 mm INDVENDIG Uflosset GREBDESIGN Struktureret FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6.5, 7.5, 8.5, 9.5 LÆNGDER 325 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/144 AQL 0.65 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier FORKLARING Smidig, godt greb PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN AKL tegera 8160 LATEX Syntetisk handske, 1,10 mm latex, helt dyppet, dobbeltdyppet, interlock, skumgreboverfalde, Cat. II, vandtæt, til allround-arbejde LINER MATERIALE Interlock DYPNING Helt dyppet, dobbeltdyppet DYPNINGSMATERIALE Latex TYKKELSE 1,10 mm GREBDESIGN Skumgreboverfalde FARVE Blå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 300 mm DISPLAY Pose med euro-hul beskyttelse, smidig, godt greb, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer, varme miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer 4141 EN

128 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 8145 LATEX Syntetisk handske, 0,33 mm latex, diamant, flosset, Cat. I, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE Latex TYKKELSE 0,33 mm INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Godkendt til håndtering af fødevarer, vandtæt, elastisk FORKLARING Ekstra smidig, godt greb, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN 420 tegera 8190 PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,28 mm PVC (Vinyl), phatlatfri, blød dypning, uflosset, Cat. III, phalatfri, til allround-arbejde MATERIALE PVC (Vinyl), phatlatfri TYKKELSE 0,28 mm INDVENDIG Uflosset GREBDESIGN Blød dypning FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100 AQL 1.5 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Phalatfri FORKLARING Smidig, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN tegera 8180 PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,45 mm PVC (Vinyl), phatlatfri, diamant, flosset, Cat. III, phalatfri, til allround-arbejde MATERIALE PVC (Vinyl), phatlatfri TYKKELSE 0,45 mm INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100 AQL 1.5 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, phalatfri FORKLARING Ekstra smidig, slidstærk, god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med mikrobiologiske risici, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN

129 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE tegera 8170 PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,55 mm PVC (Vinyl), phatlatfri, diamant, flosset, Cat. III, til allround-arbejde MATERIALE PVC (Vinyl), phatlatfri TYKKELSE 0,55 mm INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Rød STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 25/100 AQL 1.5 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, phalatfri FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN tegera 8195 PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,65 mm PVC (Vinyl), phatlatfri, diamant, flosset, Cat. III, til allround-arbejde MATERIALE PVC (Vinyl), phatlatfri TYKKELSE 0,65 mm INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10 LÆNGDER 310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 25/100 AQL 1.5 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, phalatfri FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN tegera 8175 PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,55 mm PVC (Vinyl), phatlatfri, diamant, flosset, Cat. III MATERIALE PVC (Vinyl), phatlatfri TYKKELSE 0,55 mm INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Rød STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 700 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 25/100 AQL 1.5 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, ekstra lang, phalatfri, armbeskyttelse beskyttelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN

130 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE 620 PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, 1,1 mm PVC (Vinyl), helt dyppet, sømløs, sandet greboverflade, Cat. III, til allround-arbejde LINER MATERIALE Sømløs DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) TYKKELSE 1,1 mm GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Orange STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/120 AQL 1.5 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier FORKLARING Slidstærk, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN BUTYL Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,33 mm butyl, Cat. III, til allround-arbejde MATERIALE Butyl TYKKELSE 0,33 mm FARVE Sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 280 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 1/24 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier FORKLARING Smidig, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN BCI 892 VITON Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,30 mm Viton, blød dypning, uflosset, Cat. III, til allroundarbejde MATERIALE Viton TYKKELSE 0,30 mm INDVENDIG Uflosset GREBDESIGN Blød dypning FARVE Sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 1/12 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier FORKLARING Smidig, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN DFL 130

131 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE PE/PA/PE Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,062 mm PE/PA/PE, uflosset, Cat. III, til allround-arbejde MATERIALE PE/PA/PE TYKKELSE 0,062 mm INDVENDIG Uflosset FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 400 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/72 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN ABC 131

132 GROV ANVENDELSE Du arbejder med grove materialer, som stiller krav til, at handskerne er syet i kraftige, meget slidstærke materialer. ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE 772 NITRILE Kemikaliebeskyttelseshandske, nitril, helt dyppet, interlock, sandet greboverflade, Cat. III, ekstra lang, til grovere arbejde LINER MATERIALE Interlock DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Gul STØRRELSER (EU) 8, 9, 10 LÆNGDER 600 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 5/60 AQL 1.5 DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier FORKLARING Slidstærk, godt greb PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN JKL 307 LATEX Kemikaliebeskyttelseshandske, uforet, 1,6 mm latex, blød dypning, Cat. III, ekstra lang, til grovere arbejde DYPNINGSMATERIALE Latex TYKKELSE 1,6 mm FOR Uforet GREBDESIGN Blød dypning FARVE Sort STØRRELSER (EU) 9.5, 11 LÆNGDER 420 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 1/12 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier FORKLARING Meget slidstærk PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN

133 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE 327 LATEX Kemikaliebeskyttelseshandske, uforet, 1,6 mm latex, blød dypning, Cat. III, ekstra lang, til grovere arbejde MATERIALE Latex TYKKELSE 1,6 mm FOR Uforet GREBDESIGN Blød dypning FARVE Sort STØRRELSER (EU) 8.5, 11 LÆNGDER 610 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 1/12 EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier FORKLARING Meget slidstærk PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN ABCKL tegera PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, PVC (Vinyl), sømløs, bomuld, 13 gg, sandet greboverflade, Cat. III, modstandsdygtig over for olie og fedt, til grovere arbejde LINER MATERIALE Sømløs, bomuld, 13 gg DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/60 AQL 0.65 EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, forbøjede fingre FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN AJKL tegera 10pg PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, PVC (Vinyl), interlock, bomuld, blød dypning, Cat. III, modstandsdygtig over for olie og fedt, til grovere arbejde LINER MATERIALE Interlock, bomuld DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) GREBDESIGN Blød dypning FARVE Rød STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 350 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 AQL 0.65 EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier FORKLARING Meget slidstærk PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, krævende miljøer Cat. III EN EN EN AKL 133

134 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE tegera PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, PVC (Vinyl), sømløs, nylon, granuleret, Cat. III, modstandsdygtig over for olie og fedt, til grovere arbejde LINER MATERIALE Sømløs, nylon DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) GREBDESIGN Granuleret FARVE Blå, sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/72 AQL 0.65 EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, forbøjede fingre FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN AKL tegera PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, PVC (Vinyl), sømløs, nylon, granuleret, Cat. III, til grovere arbejde LINER MATERIALE Sømløs, nylon DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) GREBDESIGN Granuleret FARVE Blå, sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 350 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 AQL 0.65 EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, forbøjede fingre FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN AKL tegera PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, PVC (Vinyl), sømløs, nylon, granuleret, Cat. III, ekstra lang, til grovere arbejde LINER MATERIALE Sømløs, nylon DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) GREBDESIGN Granuleret FARVE Blå, sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 450 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 AQL 0.65 EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, ekstra lang, forbøjede fingre FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, meget slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN AKL 134

135 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE tegera PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, PVC (Vinyl), sømløs, bomuld, sandet greboverflade, Cat. III, ekstra lang, til grovere arbejde LINER MATERIALE Sømløs, bomuld MATERIALE PVC (Vinyl) GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 700 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/36 AQL 0.65 EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, ekstra lang FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, meget slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN AJKL tegera 7390 PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), helt dyppet, akryl, sandet greboverflade, fleece, Cat. III, til grovere arbejde LINER MATERIALE Akryl DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Blå STØRRELSER (EU) 9, 10 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/36 AQL 0.65 DISPLAY Pose FORKLARING Smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, udendørs, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN EN EN JKL 7370 PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), struktureret, fleece, Cat. III, til grovere arbejde DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Struktureret FARVE Orange STØRRELSER (EU) 8, 10 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/60 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, varmeisolerende FORKLARING Slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, våde miljøer Cat. III EN EN EN EN

136 ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE tegera 494 NEOPRENE Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, neopren, riflet greboverflade, Cat. III, tåler kontaktvarme op til 500 C, ekstra lang, latexfri, til grovere arbejde DYPNINGSMATERIALE Neopren FOR Vinterforet GREBDESIGN Riflet greboverflade FARVE Sort STØRRELSER (EU) 10 LÆNGDER 450 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/36 AQL 0.65 DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, tåler kontaktvarme op til 500 C, ekstra lang, latexfri FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, varme miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. III EN EN XXXX EN EN EN AJKL 192 PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), helt dyppet, bomuld, granuleret, kunstpels, Cat. III, til grovere arbejde LINER MATERIALE Bomuld DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Kunstpels GREBDESIGN Granuleret FARVE Sort STØRRELSER (EU) 9, 10 LÆNGDER 250 PAR PR.BUNDT/KARTON 10 FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, ekstra varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, glatte miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer Cat. III EN EN EN EN PVC (VINYL) Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), helt dyppet, bomuld, granuleret, kunstpels, Cat. III, til grovere arbejde LINER MATERIALE Bomuld DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Kunstpels GREBDESIGN Granuleret FARVE Sort STØRRELSER (EU) 10, 11, 12 LÆNGDER 250 PAR PR.BUNDT/KARTON 10 EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, modstandsdygtig over for olie og fedt, vand- og olieafvisende FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, god pasform, ekstra varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, glatte miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer Cat. III EN EN 511 EN EN

137 ANDRE HANDSKER

138 TEGERA TÄLLBERG COLLECTION Hvis du vurderer, at risikoen for skader er minimal, kan du vælge handsker i kategori I. Hvis risikoen for skader er højere, skal du vælge en handske i kategori II eller III alt efter dit behov. tegera Kunstlæderhandske, uforet, 0,8 mm syntetisk læder, nylon, Cat. I, forstærket pegefinger, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort, grøn, hvid STØRRELSER (EU) 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer Cat. I EN 420 tegera Kunstlæderhandske, uforet, 0,8 mm syntetisk læder, nylon, Cat. I, forstærket pegefinger, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort, pink STØRRELSER (EU) 6, 7, 8 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN

139 TEGERA TÄLLBERG COLLECTION tegera Kunstlæderhandske, uforet, 0,55-0,6 mm syntetisk læder, bomuld, Cat. I, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Grøn, rød STØRRELSER (EU) 4, 7 LÆNGDER mm DISPLAY Detail hanger EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærkede fingre og tommelfingre FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer Cat. I EN 420 tegera Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, polyester, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort, hvid, grøn STØRRELSER (EU) 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer Cat. I EN 420 tegera Læderhandske, halvforet, 0,7-0,8 mm svineskind, bomuld, jersey, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Svineskind MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, grøn, hvid STØRRELSER (EU) 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, refleks FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Snavsede miljøer Cat. I EN

140 TEGERA TÄLLBERG COLLECTION tegera Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, nylon, Cat. I, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Rød, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8 LÆNGDER mm FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN 420 tegera Læderhandske, halvforet, 0,7-0,8 mm oksehud i topkvalitet, oksespalt i topkvalitet, jersey, Cat. I, ekstra lang, forstærket tommelfinger, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Oksespalt i topkvalitet FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Sort, rød STØRRELSER (EU) 6, 7, 8 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Ekstra lang FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer Cat. I EN 420 tegera Syntetisk handske, nitril, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, sandet greboverflade, Cat. I, vandafvisende inderhånd, til allround-arbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Sort, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Vandafvisende inderhånd FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN

141 TEGERA TÄLLBERG COLLECTION tegera Syntetisk handske, latexskum, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, forstærket grebmønster, Cat. I, ventileret overhånd, vandafvisende inderhånd, til allround-arbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Latexskum GREBDESIGN Forstærket grebmønster FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9 LÆNGDER mm FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer Cat. I EN 420 tegera Syntetisk handske, latexskum, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, struktureret, Cat. I, vandafvisende inderhånd, til allround-arbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Latexskum GREBDESIGN Struktureret FARVE Sort, pink STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, vandafvisende inderhånd FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN 420 tegera Syntetisk handske, latexskum, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, struktureret, Cat. I, ventileret overhånd, vandafvisende inderhånd, til allround-arbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Latexskum GREBDESIGN Struktureret FARVE Sort, violet STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, vandafvisende inderhånd FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN

142 TEGERA TÄLLBERG COLLECTION tegera Syntetisk handske, latexskum, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, struktureret, Cat. I, ventileret overhånd, vandafvisende inderhånd, til allround-arbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Latexskum GREBDESIGN Struktureret FARVE Sort, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, vandafvisende inderhånd FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN 420 tegera Kunstlæderhandske, vinterforet, syntetisk læder, nylon, fleece, Cat. I, kromfri, til allroundarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort, grøn, hvid STØRRELSER (EU) 9, 10, 11 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, kolde miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN 420 tegera Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,8 mm syntetisk læder, nylon, fleece, Cat. I, forstærket pegefinger, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 360 FARVE Sort, pink STØRRELSER (EU) 6, 7, 8 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer Cat. I EN

143 TEGERA TÄLLBERG COLLECTION tegera Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,55-0,6 mm syntetisk læder, bomuld, kunstpels, Cat. I, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Kunstpels LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Beige, grøn, rød STØRRELSER (EU) 4, 7 LÆNGDER mm DISPLAY Detail hanger EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingre og tommelfingre FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer Cat. I EN 420 tegera Læderhandske, vinterforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, nylon, fleece, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 180 FARVE Rød, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8 LÆNGDER mm EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer Cat. I EN

144 144

145 P R O D U K T O V E R S I G T Produkt Side Produkt Side Produkt Side 8 TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA , TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA , TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA , 105, TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA

146 P R O D U K T O V E R S I G T Produkt Side Produkt Side Produkt Side 890 TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA... 95, TEGERA , TEGERA...101, TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA... 67, TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA TEGERA PG TEGERA a TEGERA CVa TEGERA a TEGERA a TEGERA a TEGERA... 76, a TEGERA a TEGERA Defend 2011 TEGERA G6030 GRANINGE G6035 GRANINGE

147 Fra Sverige til Europa Ejendals udvikler, fremstiller og markedsfører produkter i høj kvalitet, der beskytter hænder og fødder. Vi designer handsker, som holder den højeste standard, når det handler om beskyttelse, holdbarhed og ergonomi i tæt samarbejde med forskere og vores kunder. Men vi leverer ikke kun kvalitetsprodukter, men også uddannelse og sikkerhedsinspektioner et komplet sikkerhedskoncept, der har til formål at reducere antallet af ulykker. I starten bestod vores sortiment kun af handsker, men i 1970 erne kom sikkerhedssko med i Ejendals sortiment. I 2008 købte vi den finske virksomhed Urho Viljanmaa Oy, som fremstiller sikkerhedssko. Ejendals Group så dagens lys. En del af produktionen i dag finder sted i Kina. forskning, udvikling og testlaboratorier er bevaret i Leksand, Sverige, hvor virksomheden eng gang blev grundlagt, og i Finland. Ejendals er i dag ud over i Norden på en række markeder i Europa: Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Benelux-landene, Italien, Spanien, Polen, Baltikum og Rusland. Og flere markeder ligger og venter. Virksomheden er stadig familieejet og drives nu af Valfrids barnebarn Marcus Ejendal. Vi har en omsætning på mere end 130 millioner euro årligt. Print: Tryck Partner, 2017 Ejendals produktudvikler løbende, derfor forbeholder vi os ret til ændringer i sortimentet. Vi tager forbehold for trykfejl og for trykketekniske begrænsninger, vedrørende farvegengivelsen i kataloget/brochuren. Vi arbejder med levende naturmaterialer, så variation i farve og struktur mellem produkter og leveringer kan forekomme.

148 MÆRKNING AF BESKYTTELSESHANDSKER EN 388:2003 Beskyttelseshandsker mod mekaniske risici EN 407:2004 Beskyttelseshandsker mod termiske risici (varme og/eller ild) EN 511 :2006 Beskyttelseshandsker mod kulde EN 374-2:2003 Beskyttelseshandsker mod kemikalier og mikroorganismer Del 2: Bestemmelse af modstand mod gennemtrængning EN 374-3:2003 Beskyttelseshandsker mod kemikalier og mikroorganismer Del 3: Bestemmelse af modstand mod permeation (gennemtrængning) af kemikalier EN 374-3:2003 Beskyttelseshandsker mod kemikalier og mikroorganismer Del 3: Bestemmelse af modstand mod permeation (gennemtrængning) af kemikalier EN 374-3:1994 Bestemmelse af modstand mod permeation (gennemtrængning) af kemikalier EN 421:1994 Beskyttelseshandsker mod ioniserende stråling og radioaktiv forurening EN 381-7:1999 Beskyttelseshandsker til brugere af håndbårne kædesave Egnet til kontakt med fødevarer Egnet til kontakt med fødevarer, undtagen fede fødevarer Information/UIS Vandtæt membran Vandafvisende Vindtæt Ventilerende Skærebeskyttelse Varmt for ESD Latex Kort model EN 388:2003 BESKYTTELSESHANDSKER MOD MEKANISKE RISICI ABCD A. Slidstyrke Handskematerialet udsættes for slid med sandpapir under tryk. Man måler det antal perioder, der er nødvendige for at slide hul i materialet. Højeste beskyttelsesniveau er 4, hvilket modsvarer perioder. B. Snitbestandighed Her måler man det antal perioder, som er nødvendig for, at en roterende cirkelkniv med konstant hastighed skærer gennem handsken. Resultatet sammenlignes med et referencemateriale, og man opnår et indeks. Højeste beskyttelsesniveau er 5, hvilket svarer til et indeks på 20. C. Rivebestandighed Handskematerialet snittes, og derefter måler man den kraft, som er nødvendig for at rive materialet fra hinanden. Højeste beskyttelsesniveau er 4, hvilket svarer til en kraft på 75 Newton. D. Stikbestandighed Man måler, hvor stor kraft der er nødvendig for at stikke hul i handsken med et søm, som har et bestemt mål og en vis hastighed (10 cm/ min.). Her er højeste beskyttelsesniveau 4, som svarer til en kraft på 150 Newton. Egenskab (Maks. ydeevne) A) Slidstyrke (antal omdrejninger) (4) B) Snitbestandighed (indeks) (5) C) Rivebestandighed (Newton) (4) D) Stikbestandighed (Newton) (4) Beskyttelsesniveau A) Slidstyrke (antal omdrejninger) B) Snitbestandighed (indeks) 1,2 2,5 5,0 10,0 20,0 C) Rivebestandighed (Newton) D) Stikbestandighed (Newton)

149 forhandler SP ejendals ab Box 7, SE Leksand, Sweden Phone +46 (0) Kundeservice Danmark info@ejendals.com order@ejendals.com

Bruttoprisliste Tegera & Jalas gældende fra 2016-01-01

Bruttoprisliste Tegera & Jalas gældende fra 2016-01-01 Bruttoprisliste Tegera & Jalas gældende fra 206-0-0 LÆDER-, KUNSTLÆDER / MICROTHAN OG MACROTHAN HANDSKER / MONTAGE Page / 24 3 39,40 TEGERA 3, Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm svineskind, bomuld, Cat.

Læs mere

GUIDE 24W. Vind- og vandtæt vinterhandske i kunstlæder

GUIDE 24W. Vind- og vandtæt vinterhandske i kunstlæder GUIDE 24W Vind- og vandtæt vinterhandske i kunstlæder Guide 24W er en alsidig handske, der er udviklet til udendørs miljøer i koldt og vådt vejr. Hænderne holdes tørre og varme takket være en vind-og vandtæt

Læs mere

PRODUKTKATALOG BESKYTTELSESHANDSKER

PRODUKTKATALOG BESKYTTELSESHANDSKER DA 2016 PRODUKTKATALOG BESKYTTELSESHANDSKER %ɏ ɳOʝɃHɍ Ejendals AB ejer og markedsfører varemærket TEGERA, www.ejendals.com Omsorg og beskyttelse ligger i hjertet af sikkerhed. Handsker fra TEGERA passer

Læs mere

Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides. bedste handsker?

Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides. bedste handsker? GUIDE - The right gloves Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides bedste handsker? Vi har drevet en ihærdig og langvarig jagt på det ultimative materiale til en moderne arbejdshandske. Målet har

Læs mere

Arbejdshandsker. Bt. á 12 par / Krt. 60 par

Arbejdshandsker. Bt. á 12 par / Krt. 60 par 25..15 Arbejdshandsker THOR Arbejdshandske Luksus oksehud m. stofoverhånd. Flot kraftig naturel oksehud med kno- og negleforstærkning og blødt bomuldsfor i håndfladen. Syet med dobbelt søm og har gummieret

Læs mere

HANDSKER. www.icm-arsima.com 97

HANDSKER. www.icm-arsima.com 97 HANDSKER BLUE STAR 97 generelt Vælg den rigtige til formålet! Hænderne er vort vigtigste arbejdsredskab, både på arbejdspladsen og i privatlivet. Desværre er der til stadighed en stor del af de anmeldte

Læs mere

SIKKERHEDS PRODUKTER

SIKKERHEDS PRODUKTER SIKKERHEDS PRODUKTER 0..6-3.03.7 Beskyttelsesbriller Blåtoning, der giver et behageligt og afslappet syn Velegnet til langtidsanvendelse Med UV-beskyttelse Sporty design Meget ridsefast Beskyttelse ved

Læs mere

3M Sikkerhed. 3M Beskyttelsesdragter. Kombineret. beskyttelse og. komfort BR65/000053-1. Skaber sikre arbejdsforhold

3M Sikkerhed. 3M Beskyttelsesdragter. Kombineret. beskyttelse og. komfort BR65/000053-1. Skaber sikre arbejdsforhold 3M Sikkerhed 3M Beskyttelsesdragter Kombineret beskyttelse og BR65/000053-1 komfort Skaber sikre arbejdsforhold Åndbart materiale Beskyttelsesdragter type 5/6 3M Beskyttelsesdragt 4515 3M Beskyttelsesdragt

Læs mere

KAMPAGNER Alle priser er ex. moms

KAMPAGNER Alle priser er ex. moms KAMPAGNER 2017 Alle priser er ex. moms KN1 ULDJAKKE Klassisk jakke i uldblanding, der yder fremragende varme og vejrbeskyttelse. Fremstillet i 3-lags materiale med vandtæt og åndbar membran. Jakken holder

Læs mere

Header. Vi gi r DIG. fast greb om tingene

Header. Vi gi r DIG. fast greb om tingene Vi gi r DIG Header 2015 fast greb om tingene 1 Nitril / PU handsker Maxi Flex tynd nitril Art. 7310 Orginale MAXI - FLEX, nitril coatet i håndfladen, med nylon-lycra overhånd. Fantastisk greb, smidig.

Læs mere

Inspirationskatalog. RG ergonomiske stå- og aflastningsmåtter

Inspirationskatalog. RG ergonomiske stå- og aflastningsmåtter Inspirationskatalog RG ergonomiske stå- og aflastningsmåtter Ergonomiske måtter Kravet til et bedre arbejdsmiljø stiger hele tiden, og det er derfor vigtigt at alle medarbejdere har de bedste forudsætninger

Læs mere

Toe Guard repræsenterer sikkerhed uden kompromis og tidløst design. Vores mål er at tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser.

Toe Guard repræsenterer sikkerhed uden kompromis og tidløst design. Vores mål er at tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser. Toe Guard repræsenterer sikkerhed uden kompromis og tidløst design. Vores mål er at tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser. TOE GUARD RUSH VARENR. TG80450 Toe Guard Rush er en metalfri sikkerhedssandal

Læs mere

Smart havearbejdsbeklædning med kvindelig form, og smarte funktioner. Designet af kvinder - for kvinder!

Smart havearbejdsbeklædning med kvindelig form, og smarte funktioner. Designet af kvinder - for kvinder! Smart havearbejdsbeklædning med kvindelig form, og smarte funktioner Designet af kvinder - for kvinder! Haven er mere end et sted - det er en livsstil. Ligesom et sol-opvarmet jordbær giver fornemmelse

Læs mere

Vinylhandsker. Hvornår er handsker nødvendige? Abena vinyl. Vinylhandsker. Hvornår er handsker nødvendige? Farvekodning:

Vinylhandsker. Hvornår er handsker nødvendige? Abena vinyl. Vinylhandsker. Hvornår er handsker nødvendige? Farvekodning: Hvornår er handsker nødvendige? Hvornår er handsker nødvendige? NEJ Handsker er ikke nødvendige ved rene procedurer, f.eks. håndtering af mad til patienten, skift af sengetøj (ikke kontamineret), måling

Læs mere

GUIDE TIL HANDSKEVALG Skærefasthed

GUIDE TIL HANDSKEVALG Skærefasthed GUIDE TIL HANDSKEVALG Skærefasthed EN GUIDE TIL VALG AF KORREKTE SKÆREFASTE HANDSKE NY EN388:2016 STANDARD Den mest hensigtsmæssige måde at vælge handsker på er at bruge en 3-trins proces. At identificere

Læs mere

ARBEJDSTØJ TIL BØRNEHAVEN

ARBEJDSTØJ TIL BØRNEHAVEN ARBEJDSTØJ TIL BØRNEHAVEN KLAR TIL BØRNEHAVEN Tøjet skal passe til årstiden og det skiftende vejr Et barn i børne have kommer til at lege rigtig meget ude uanset vejret, så det kræver det rette arbejdstøj

Læs mere

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut , der er designet og udviklet som en åndbar, snitbeskyttende handske, kombinerer snitbeskyttelse med komfort, fleksibilitet og fingerfærdighed til brug i tørre miljøer. Handsken fås i 6 størrelser, med

Læs mere

Bambo Nature - Den nye generation af miljøvenlige bleer

Bambo Nature - Den nye generation af miljøvenlige bleer Anvendelsesområde: Børnebleer til den miljøbevidste, idet Bambo Nature er en af de mest miljøvenlige bleer på markedet. De fleksible sidepaneler og den åndbare bagside sikrer barnet høj komfort og bevægelsesfrihed,

Læs mere

NEW STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE

NEW STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE TASKER 1832 TOILETTASKE STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE STYLE Smart toilettaske lavet i vandafvisende og slidstærkt materiale. Robust og rummelig model. Kraftig og slidstærk lynlås. 500D PVC Tarpuilin. Bund:

Læs mere

Handsker er dine hænders bedste ven

Handsker er dine hænders bedste ven er dine hænders bedste ven Handsker er med til at give et godt, solidt greb og kan derfor medvirke til at minimere risikoen for sene- og muskelskader. Når du bruger hænderne som vigtigste arbejdsredskab

Læs mere

HANDSKER. www.icm-arsima.com 97

HANDSKER. www.icm-arsima.com 97 HANDSKER 97 generelt Vælg den rigtige til formålet! Hænderne er vort vigtigste arbejdsredskab, både på arbejdspladsen og i privatlivet. Desværre er der til stadighed en stor del af de anmeldte arbejdsskader,

Læs mere

SIKKERHEDSUDSTYR/PPE

SIKKERHEDSUDSTYR/PPE SIKKERHEDSUDSTYR/PPE OX-ON CUT SUPREME OX-ON Cut Supreme 9600 er en komfortabel og skærehæmmende (cut C) handske til dig, der arbejder med skarpe genstande, fx som glarmester eller tømrer. Handsken er

Læs mere

Wolf Camper herre Forår 2012

Wolf Camper herre Forår 2012 kr 699,00 Når kun det bedste er godt nok! Wolf Campers membran regntøj sætter nye standarder for hvad du skal forvente af et letvægtsregnsæt. Materialet er meget blødt og med stræk, der betyder at man

Læs mere

1. Sejlertøj. BluePort sejlersko. Dover

1. Sejlertøj. BluePort sejlersko. Dover BluePort sejlersko Flotte kvalitetssejlersko. Alle sko er håndsyede i ægte læder, med stor vægt lagt på detaljer og komfort. Comfort Klassisk 3-huls sejlersko med gennemgående 360 gr. snørebånd. "Messing

Læs mere

JOB & FRITIDSSKO 2015 COLLECTION CLOGS. Sanita Footwear A/S

JOB & FRITIDSSKO 2015 COLLECTION CLOGS. Sanita Footwear A/S JOB & FRITIDSSKO 2015 COLLECTION CLOGS Sanita Footwear A/S www.sanita.dk KOLLEKTIONSOVERSIGT 2015 SAN NITRIL San Nitril er specielt velegnet til arbejde i det våde element, hvor høj skridsikkerhed fordres.

Læs mere

Pedaleur klubtøj 2014-2016

Pedaleur klubtøj 2014-2016 Klubbens nye tøjleverandør Giordana tilbyder forskellige kollektioner. I Pedaleur har vi valgt Forma Red Carbon som den primære kollektion med dens dertilhørende top-kvalitets indlæg Cirro C.T., samt div.

Læs mere

Ergonomi, sikkerhed og komfort

Ergonomi, sikkerhed og komfort Ergonomi, sikkerhed og komfort Fødderne skal holde til rigtig meget livet igennem. Derfor er det simpelthen en menneskeret, at gå i bekvemt, ergonomisk rigtigt fodtøj - ikke mindst på jobbet, hvor du faktisk

Læs mere

Protection-Line. Arbejdsbeskyttelse for professionelle

Protection-Line. Arbejdsbeskyttelse for professionelle Protection-Line Arbejdsbeskyttelse for professionelle Kvalitet og sikkerhed på arbejdspladsen. Valg af passende beskyttelseshandsker til forskellige formål er en vanskelig opgave. De følgende tabeller

Læs mere

MaxiFlex Ultimate TM. prorange TM. MaxiFlex Ultimate

MaxiFlex Ultimate TM. prorange TM. MaxiFlex Ultimate Ultimate TM MaxiFlex Ultimate MaxiFlex Ultimate, der er designet og udviklet som en åndbar handske, er blevet rettesnor for præcisionshåndtering i tørre miljøer. MaxiFlex Ultimate, som fås i 7 størrelser

Læs mere

Følsomme fødder. www.new-feet.com

Følsomme fødder. www.new-feet.com Følsomme fødder www.new-feet.com Denne brochure viser kun et mindre udvalg af fodtøj fra New Feet. Se mere på www.new-feet.com Ny letvægtssål Den nye letvægtssål er lavet i EVA. Sålens volume og den indbyggede

Læs mere

Wolf Camper dame Forår 2012

Wolf Camper dame Forår 2012 kr 699,00 Når kun det bedste er godt nok! Wolf Campers membran regntøj sætter nye standarder for hvad du skal forvente af et letvægtsregnsæt. Materialet er meget blødt og med stræk, der betyder at man

Læs mere

Workwear. Designed to work.

Workwear. Designed to work. Workwear. Designed to work. Hi-Vis Premium Med stolthed kan vi præsentere vores premiumserie i Hi-Vis-segmentet Hi-Vis-tøjets primære formål er jo at være synligt. Vi har sørget for at gøre denne kollektion

Læs mere

Handsker er dine hænders bedste ven

Handsker er dine hænders bedste ven er dine hænders bedste ven Handsker er med til at give et godt, solidt greb og kan derfor medvirke til at minimere risikoen for sene- og muskelskader. Når du bruger hænderne som vigtigste arbejdsredskab

Læs mere

GUIDE 766 GUIDE 767 GUIDE 768 GUIDE 769W

GUIDE 766 GUIDE 767 GUIDE 768 GUIDE 769W Handsker som for alvor udfordrer skindhandsker. GUIDE 766 GUIDE 767 GUIDE 768 GUIDE 769W Syntetskind! Efterårets nyhed fra Guide er et sortiment af handsker som for alvor udfordrer skindhandsker i hverdagen.

Læs mere

DEN RIGTIGE PASFORM. STØRRELSESOVERSIGT

DEN RIGTIGE PASFORM. STØRRELSESOVERSIGT DEN RIGTIGE PASFORM. Uanset hvilke mål du har, vil vi gerne sikre, at du får tøj med optimal pasform. Vores tøjstørrelser er baseret på etablerede EU-standarder, hvilket betyder, at du kan være sikker

Læs mere

Arbejdsmåtter. - Gør hårde Gulve bløde...

Arbejdsmåtter. - Gør hårde Gulve bløde... Arbejdsmåtter - Gør hårde Gulve bløde... 1 INDHOLD Info om Ergotec aflastningsmåtter Montage, Lager og lettere industri Fødevareindustri og Storkøkkener Værksteder og Metalindustri ESD sikring og Elektronikindustri

Læs mere

Active Geyser. Challenge your identity

Active Geyser. Challenge your identity Active Geyser Challenge your identity ID ACTIVE WEAR TIL SPORT OG FRITID ID Identity Active Wear er funktionelt løbetøj og træningstøj til al slags vejr. Et helt særligt træk ved Active Wear er ID Tech.

Læs mere

- pas godt på dem. Hænderne er dit fineste værktøj. Handsker Handsker. Beskyt dig mod dårlige handsker. Krom i læderhandsker

- pas godt på dem. Hænderne er dit fineste værktøj. Handsker Handsker. Beskyt dig mod dårlige handsker. Krom i læderhandsker Dyppede Flex... Side 16 Vinterhandsker... Side 23 Læderhandsker... Side 28 Mechanic... Side 43 NBR og gummihandsker... Side 46 Strikkede og vævede handsker... Side 55 Havehandsker... Side 59 Engangshandsker...

Læs mere

HVAD ER DIT TØJ LAVET AF?

HVAD ER DIT TØJ LAVET AF? FORLØB NR. 3 Vidste du, at tekstilbranchen er en af verdens mest forurenende brancher? Mange tænker ikke over, hvor mange ressourcer der er forbundet med fremstilling af tekstil, og mange køber rigtig

Læs mere

Velkommen til BACKTEE s kollektion 2015

Velkommen til BACKTEE s kollektion 2015 Windy Conditions Sunny Conditions Cold Conditions Rainy Conditions Velkommen til BACKTEE s kollektion 2015 * Ny kollektion * Funktionelt golftøj til alle vejrforhold * Fremstillet med avanceret teknologi

Læs mere

- pas godt på dem. Hænderne er dit fineste værktøj. Handsker Handsker. Beskyt dig mod dårlige handsker. Krom i læderhandsker

- pas godt på dem. Hænderne er dit fineste værktøj. Handsker Handsker. Beskyt dig mod dårlige handsker. Krom i læderhandsker Hænderne er dit fineste værktøj - pas godt på dem Beskyt dig mod dårlige handsker Håndsved er en mild form for syre, som kan opløse overskydende kemikalier fra produktionen af handsker. Disse kemikalierester

Læs mere

Hvid ESD hyttesko S2 med sikkerhed

Hvid ESD hyttesko S2 med sikkerhed Hvid ESD hyttesko S2 med sikkerhed 3520 TOP WHITE hyttesko Str. 36-47 ESD hyttesko med alu tåværn, vandafvisende skaft og støddæmpende sål. Sålens konstruktion reducerer risiko for vridskader. ESD godkendt

Læs mere

undersøgelseshandsker usterile og sterile

undersøgelseshandsker usterile og sterile undersøgelseshandsker usterile og sterile Bestillings- og leveringsrutiner Leveringsbetingelser Ved ordrer under kr. 1000,- ekskl. moms tillægges ekspeditionsgebyr på kr. 75,- Der kan træffes specielle

Læs mere

HVEM ER VI? Serendipity Organics er smart, naturligt tøj til børn i alderen 0-11 år.

HVEM ER VI? Serendipity Organics er smart, naturligt tøj til børn i alderen 0-11 år. serendipity-folder-200x200-mikkel.indd 1 15-11-2016 11:58:39 HVEM ER VI? Serendipity Organics er smart, naturligt tøj til børn i alderen 0-11 år. Vores tøj er designet med vores Skandinaviske designtraditioner

Læs mere

Danmarks bredeste udvalg i arbejdsmåtter. I dette katalog finder du arbejdsmåtter til ethvert formål.

Danmarks bredeste udvalg i arbejdsmåtter. I dette katalog finder du arbejdsmåtter til ethvert formål. Danmarks bredeste udvalg i arbejdsmåtter I dette katalog finder du arbejdsmåtter til ethvert formål. Få et gratis, uforpligtende besøg af en af vore konsulenter med demovogn. Vi måler op, rådgiver gerne

Læs mere

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning 3M Industri Tape og Lim VHB tape Det afprøvede alternativ til skruer, nitter og svejsning Kvaliteten er afprøvet igennem 30 år 3M VHB tape blev opfundet af 3M for over 30 år siden. Tapen har vist sig at

Læs mere

L AGNER TIL OVERSKUD TIL OMSORG

L AGNER TIL OVERSKUD TIL OMSORG L AGNER TIL R OVERSKUD TIL OMSORG Lagner til VENDLET VENDLET-systemet består bl.a. af et glidelagen og et træklagen. Glidelagnet placeres direkte på sengens madras Træklagnet fæstnes på VENDLET-systemets

Læs mere

Egal læderdækfarve. Pris fra 62,00 DKK (inkl. moms)

Egal læderdækfarve. Pris fra 62,00 DKK (inkl. moms) Genereret: 29/12 2018 kl. 07:02 Kategori Farve til læder & Skind Egal læderdækfarve Model/Varenr.: 055 Pris fra (inkl. moms) Bruges til farveskift, når der ønskes en anden farve end den oprindelige. Med

Læs mere

SIKA FOOTWEAR KOLLEKTION 2017 TIL. HORECA - Hotel, restaurant og café

SIKA FOOTWEAR KOLLEKTION 2017 TIL. HORECA - Hotel, restaurant og café SIKA FOOTWEAR KOLLEKTION 2017 TIL HORECA - Hotel, restaurant og café SIKA BUBBLE Til dig, der går langt for andre SIKA BUBBLE er som skabt til dig, der tager de lange vagter og det store ansvar. Dig, der

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

Værktøj & tilbehør. Værktøj & tilbehør. Partivarer indenfor malerværktøj. Pensler, ruller, spartler og knive.

Værktøj & tilbehør. Værktøj & tilbehør. Partivarer indenfor malerværktøj. Pensler, ruller, spartler og knive. Værktøj & tilbehør Værktøj & tilbehør Partivarer indenfor malerværktøj. Pensler, ruller, spartler og knive. Intet fast sortiment, men du kan altid gøre en god handel, når det drejer sig om partivarer.

Læs mere

GEYSER DETALJER. Tilbage til indeks

GEYSER DETALJER. Tilbage til indeks Tilbage til indeks DETALJER En god løbetur bliver endnu bedre, når tøjet har den rigtige pasform, og materialet er let, åndbart og nemt at bevæge sig i. Med andre ord - når du slet ikke mærker, at du har

Læs mere

Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU. www.green-comfort-medical.com

Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU. www.green-comfort-medical.com Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU www.green-comfort-medical.com M2097 Sort, lilla, rødt eller silver kalveskind M5107 Sort, brunt, lilla, rødt eller silver kalveskind. Se også forsiden

Læs mere

TRANEMO SKINSAFE. Lag på lag beskyttelses-system, der er større end summen af hver enkelt del.

TRANEMO SKINSAFE. Lag på lag beskyttelses-system, der er større end summen af hver enkelt del. TRANEMO SKINSAFE Lag på lag beskyttelses-system, der er større end summen af hver enkelt del. SIKKERHED STARTER MED DIG Som en af verdens førende leverandører af inherent brandhæmmende arbejdstøj, forstår

Læs mere

SPAR OP TIL 50% EFTERÅRSKAMPAGNE 18

SPAR OP TIL 50% EFTERÅRSKAMPAGNE 18 SPAR OP TIL 50% EFTERÅRSKAMPAGNE 18 18 EFTERÅRSKAMPAGNE 1040,- (Normal pris 1920,-) 1902986/1902978 Parker Jacket Varm og lang jakke med syntetisk for. Ergonomisk pasform med aftagelig og justerbar hætte

Læs mere

ALTID EN REN KLUD VED HÅNDEN. Miljøvenlig totalløsning Automatisk system Kvalitetsklude og oliemåtter ISO 9001 og 14001

ALTID EN REN KLUD VED HÅNDEN. Miljøvenlig totalløsning Automatisk system Kvalitetsklude og oliemåtter ISO 9001 og 14001 ALTID EN REN KLUD VED HÅNDEN Med vores klude og oliemåtter er du sikker på altid at have et miljøvenligt produkt i den bedste kvalitet til enhver opgave. Vores gennemtænkte logistiksystem er din garanti

Læs mere

139,- 129,- 119,- 320,- Vejl. pris 280,- 240,- Kampagnepriser TIGHTS I 3 LÆNGDER LØBE T-SHIRT. KORTE TIGHTS 1900772 Herre 1900768 Dame

139,- 129,- 119,- 320,- Vejl. pris 280,- 240,- Kampagnepriser TIGHTS I 3 LÆNGDER LØBE T-SHIRT. KORTE TIGHTS 1900772 Herre 1900768 Dame 320,- TIGHTS I 3 LÆNGDER Produceret i funktionelt materiale, som giver effektiv fugttransport i alle former for sport. Ergonomisk pasform. Ventilationspaneler ved svedzoner. Nøglelomme bagpå. Materiale:

Læs mere

MYSA Dyner. Produktguide

MYSA Dyner. Produktguide 26 _013 Produktguide MYSA Dyner Syntetiske fibre Lyocell Dun/fjer Maskinvaskes ved 60 Vælg sengens temperatur! Når dynen er tilpas varm, sover du godt og vågner veludhvilet. Men hvad der er tilpas, afhænger

Læs mere

Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder

Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder SIKA DUNLOP KOLLEKTION 2013/2014 2 SIKA FOOTWEAR // KOLLEKTION 2013/2014 Markedets stærkeste mærker og sortiment Hos SIKA Footwear finder du sikkerhedssko

Læs mere

Kun 398,- Pandelygte LED H7 Kun 299,- SPAR 100 kr. Vejl. pris 399 kr. Sprinklervæske, -21 60L exkl. pant Kun 228,- SPAR 150 kr. Vejl. pris 378 kr.

Kun 398,- Pandelygte LED H7 Kun 299,- SPAR 100 kr. Vejl. pris 399 kr. Sprinklervæske, -21 60L exkl. pant Kun 228,- SPAR 150 kr. Vejl. pris 378 kr. Pandelygte ED H7 Kun 299,- SPAR 100 kr. Vejl. pris 399 kr. Sprinklervæske, -21 60 exkl. pant Kun 228,- SPAR 150 kr. Vejl. pris 378 kr. Ornepiksæt 3/4/5/5,5/6/8/10/11/12/14 mm. 1/2"-3/8-1/4-3/16-1/8 Kun

Læs mere

2030 YES ACTIVE T-SHIRT. Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris.

2030 YES ACTIVE T-SHIRT. Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris. 2030 YES ACTIVE T-SHIRT Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris. 130 g XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL YES Hvid Orange

Læs mere

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN.

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. NÅR DAGLIGDAGEN FORDRER LIDT MERE OG KRAVENE TIL TØJET ER MANGE, PRAKTISK, BEHAGELIGT OG MODERNE. MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. WORK WEAR > WORK WEAR ID 0300 PRO wear T-shirt O ID

Læs mere

Datablad. Art Thor Flex Winter. Godkendelser/ Symboler. Forpakning / Størrelser. Art Thor Flex Winter

Datablad. Art Thor Flex Winter. Godkendelser/ Symboler. Forpakning / Størrelser. Art Thor Flex Winter Datablad Art. 7322 Thor Flex Winter Art. 7320 Thor Flex Winter Kategori II Godkendelse: EN 420 / EN 388:2016 Sømløs strikket i Nylon / Akryl Opskummet åndbar nitril belægning Ribstrikkant i Polyester /

Læs mere

PRÆSTATION GENNEM INNOVATION VORES PRODUKTER VORES SORTIMENT

PRÆSTATION GENNEM INNOVATION VORES PRODUKTER VORES SORTIMENT 2017 PRÆSTATION GENNEM INNOVATION Solid Gear startede i 2004 fast besluttet på at modernisere sikkerhedssko. Den første sko satte en ny standard for industrien. Ved at anvende moderne, højteknologiske

Læs mere

Produktdatablad Handsker

Produktdatablad Handsker Side 1 (5) Storlek Artikelnr REF Farvekode XS S M L XL 701031 6415 701032 6416 701033 6417 701034 6418 701035 6419 Farve: Blå/lilla Handskens længde: min. 240 mm I overensstemmelse med EN 455-2 Waterproof

Læs mere

L AGNER TIL OVERSKUD TIL OMSORG

L AGNER TIL OVERSKUD TIL OMSORG L AGNER TIL R OVERSKUD TIL OMSORG LAGNER TIL VENDLET VENDLET-systemet består bl.a. af et glidelagen og et træklagen. GLIDELAGEN - VASKBART Glidelagnet er fremstillet af 100% nylon. Lagnet har en meget

Læs mere

ALPINE INDEX NEWS 2013

ALPINE INDEX NEWS 2013 NEWS 2013 1 ALPINE INDEX NEWS 2013 ON STOCK NEWS 2013 On Stock omfatter en bred vifte af funktionelt træningstøj og klassisk, sporty hverdagstøj. Sortimentet er udviklet til hver sæson, og i denne brochure

Læs mere

MANULET HJÆLP TIL AKTIVT SENGELIGGENDE OVERSKUD TIL OMSORG

MANULET HJÆLP TIL AKTIVT SENGELIGGENDE OVERSKUD TIL OMSORG HJÆLP TIL AKTIVT SENGELIGGENDE OVERSKUD TIL OMSORG Manuel forflytning - med fokus på faglighed HJÆLP TIL SELVHJÆLP Når kræfterne bliver mindre, og det bliver vanskeligt at forflytte sig i sengen, er der

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

> > > INDHOLD. Alt du skal vide om handsker er lige ved hånden med GRIP*! Du kan få flere oplysninger hos din Sperian salgskonsulent > > >

> > > INDHOLD. Alt du skal vide om handsker er lige ved hånden med GRIP*! Du kan få flere oplysninger hos din Sperian salgskonsulent > > > INDHOLD SIDE 10 SIDE 30 SIDE 44 SIDE 50 SIDE 64 SIDE 76 SIDE 80 >> Alt du skal vide om handsker er lige ved hånden med GRIP*! Du kan få flere oplysninger hos din Sperian salgskonsulent *Glove Research

Læs mere

3M dobbeltklæbende tapes og limoverføringstapes. Midlertidig fastholdelse/ Positionering. Montering ved klæbning

3M dobbeltklæbende tapes og limoverføringstapes. Midlertidig fastholdelse/ Positionering. Montering ved klæbning 3M Industri Limoverføringstape og dobbeltklæbende tape Nøjagtigt og holdbart 3M dobbeltklæbende tape og limoverføringstape I denne brochure finder du et udvalg af 3M dobbeltklæbende tapes og limoverføringstapes.

Læs mere

Indhold. Indhold. Handsker

Indhold. Indhold. Handsker Handsker 1 Indhold Indhold Handsker Salgs- og leveringsbetingelser... 4 Abena har åbent hele døgnet... 5 Handsker til professionelle... 6 Guide til korrekt handskevalg... 8 Vinylhandsker... 9 Latexhandsker...

Læs mere

BESKYTTELSES- PRODUKTER FRA BOBLEFOLIE BØLGEPAPRULLER SKUMFOAM SKUMFOAMARK KASSEFYLD KANTBESKYTTERE HJØRNEBESKYTTERE KANTLISTER

BESKYTTELSES- PRODUKTER FRA BOBLEFOLIE BØLGEPAPRULLER SKUMFOAM SKUMFOAMARK KASSEFYLD KANTBESKYTTERE HJØRNEBESKYTTERE KANTLISTER BESKYTTELSES- PRODUKTER FRA Her finder du alle former for beskyttelsesprodukter! BOBLEFOLIE BØLGEPAPRULLER SKUMFOAM SKUMFOAMARK KASSEFYLD KANTBESKYTTERE HJØRNEBESKYTTERE KANTLISTER 13 Beskyttel Mulighederne

Læs mere

1. SEJLERTØJ BLUEPORT SEJLERSKO. Flotte kvalitetssejlersko. Alle sko er håndsyede i ægte læder, med stor vægt lagt på detaljer og komfort. Kr.

1. SEJLERTØJ BLUEPORT SEJLERSKO. Flotte kvalitetssejlersko. Alle sko er håndsyede i ægte læder, med stor vægt lagt på detaljer og komfort. Kr. 1. SEJLERTØJ BLUEPORT SEJLERSKO Flotte kvalitetssejlersko. Alle sko er håndsyede i ægte læder, med stor vægt lagt på detaljer og komfort. COMFORT Klassisk 3-huls sejlersko med gennemgående 360 gr. snørebånd.

Læs mere

Instruktion for test af de nye operationsafdækninger Foliodrape Protect Plus og Foliodrape Protect

Instruktion for test af de nye operationsafdækninger Foliodrape Protect Plus og Foliodrape Protect Instruktion for test af de nye operationsafdækninger Foliodrape Protect Plus og Foliodrape Protect Bedre er mere end godt. Den perfekte kombination til større økonomisk effektivitet og bedre kvalitet.

Læs mere

Thorsman kabeltromler. schneider-electric.dk/kabeltromler

Thorsman kabeltromler. schneider-electric.dk/kabeltromler Thorsman kabeltromler 2018 schneider-electric.dk/kabeltromler Et spørgsmål om tillid Schneider Electric har altid været synonymt med kvalitet, holdbarhed og ekspertise. Vores sortiment af kabeltromler

Læs mere

Datablad. Art Thor ICE 1/1. Godkendelser/ Symboler. Forpakning / Størrelser. Art Thor ICE. Forpakning: Pr.

Datablad. Art Thor ICE 1/1. Godkendelser/ Symboler. Forpakning / Størrelser. Art Thor ICE. Forpakning: Pr. Datablad Art. 7217 Thor ICE 1/1 Art. 7217 Thor ICE Kategori II Godkendelse: EN 420 / EN 388:2016/ 511:2006 Polyesterstrikket handske 1/1dyppet nitril belægning Polyester/elastik krave Vand afvisende Akryl

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem!

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Hos 1/3 opstår håndeksemet allerede inden 20 års alderen. Mange kender til, at huden på hænderne bliver tør og skællende når vinteren banker på - det er tegn

Læs mere

AAG MARINE - EN SIKKER LØSNING

AAG MARINE - EN SIKKER LØSNING En verden af muligheder AAG MARINE - EN SIKKER LØSNING AAG Lugepakninger DVS AAG Lugepakninger m/ slidlag AAG Delta fender AAG D-fender AAG Insulating Mats AAG Mandehulspakninger AAG Fugelim AAG Parketlim

Læs mere

NALINI CUSTOM TEAMTØJ

NALINI CUSTOM TEAMTØJ NALINI CUSTOM TEAMTØJ TIL PROFESSIONELLE OG AMATØRER MADE IN ITALY ITALIENSK KVALITET Vi tilbyder alle typer motionister et bredt udvalg af højfunktionelle produkter af professionel kvalitet fra Nalini,

Læs mere

Klubtøj katalog

Klubtøj katalog Klubtøj 2017-19 katalog Tak til vores sponsorer: Introduktion Kære Pingvin-medlem Det er en stor fornøjelse at præsentere Pingvinens klubtøj 2017-19. Ud over kataloget er der opstillet mannequiner i Støvring

Læs mere

HÆRDEPLASTBELÆGNING TIL LEVNEDSMIDDEL OG INDUSTRI

HÆRDEPLASTBELÆGNING TIL LEVNEDSMIDDEL OG INDUSTRI HÆRDEPLASTBELÆGNING TIL LEVNEDSMIDDEL OG INDUSTRI Tekniske gulvløsninger baseret på hærdeplast opfylder levnedsmiddelindustriens krav til fødevaresikkerhed og hygiejne Indholdsfortegnelse Side 2 Indledning

Læs mere

Datablad. Art Thor Nitril. Godkendelser/ Symboler. Forpakning / Størrelser. Art Thor Nitril. Forpakning: Pr.

Datablad. Art Thor Nitril. Godkendelser/ Symboler. Forpakning / Størrelser. Art Thor Nitril. Forpakning: Pr. Datablad Art. 7450 Thor Nitril Art. 7450 Thor Nitril Kategori III Godkendelse: EN 420 / EN 388:2016 / EN 374-1:2016 / EN374-5:2016 Grøn nitril handske God pasform Rillet i håndfladen giver godt greb Tykkelse:

Læs mere

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 09_016 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

PROFESSIONELLE ARBEJDSPLADSMÅTTER TIL BUTIK, LAGER, LET- OG TUNG INDUSTRI. FRA MATTING.

PROFESSIONELLE ARBEJDSPLADSMÅTTER TIL BUTIK, LAGER, LET- OG TUNG INDUSTRI. FRA MATTING. PROFESSIONELLE ARBEJDSPLADSMÅTTER TIL BUTIK, LAGER, LET- OG TUNG INDUSTRI. FRA MATTING. Gode måtter gør at man orker at stå op og arbejde. Stenhårde gulve bliver ingen lykkelig af, uanset hvor gode sko

Læs mere

Vedligeholdelse stole & borde

Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole Møbelstoffer Uld er grundet sin elasticitet, slidstyrke og snavs afvisende egenskaber, en af de bedste råvarer til møbeltekstiler. Desuden indeholder

Læs mere

M2 200 kg drivhjul. Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere. HMN a/s

M2 200 kg drivhjul. Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere. HMN a/s www.hmn.dk M2 200 kg drivhjul Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere M2 200 kg Drivhjul Til den selvhjulpne bruger M2 200 kg Drivhjul Varenr.: 310287 HMI-nr.: 114397 M2 200 kg Drivhjul har

Læs mere

Produktkatalog DTF - Dansk Tinker Forening. v.1

Produktkatalog DTF - Dansk Tinker Forening. v.1 Produktkatalog DTF - Dansk Tinker Forening v.1 ID ZIP N MIX Skaljakke Eksklusiv funktionel jakke i ID Tech kvalitet med hætte og let, blødt polyester-for. Jakken er også velegnet til påtryk og logo-broderi

Læs mere

Vores kollektion omfatter et bredt udvalg af kvalitetstøj - til professionelle atleter og hold samt til aktive motionister over hele verden.

Vores kollektion omfatter et bredt udvalg af kvalitetstøj - til professionelle atleter og hold samt til aktive motionister over hele verden. 2011 Vi lever vores sport, hvert minut af hver eneste dag. Vi ved hvad det kræver at blive den bedste - den allerbedste. Og vi ved, at der skal mere til end bare hård træning, for at få succes. Crafts

Læs mere

VECTRAN - katalog side 8 DYNA ONE - katalog side 9 Ultimativt fald eller skøde til kapsejlads eller meget store sejlbåde.

VECTRAN - katalog side 8 DYNA ONE - katalog side 9 Ultimativt fald eller skøde til kapsejlads eller meget store sejlbåde. Gleistein tovværk, vejledende prisliste, april 2006. Alle priser er ekskl. Moms. Side 1 af 8 VECTRAN - katalog side 8 DYNA ONE - katalog side 9 Ultimativt fald eller skøde til kapsejlads eller meget store

Læs mere

Uanset dine prioriteter, er du dækket ind med BARRIER operationskitler

Uanset dine prioriteter, er du dækket ind med BARRIER operationskitler BARRIER operationskitler, sortimentsfolder Uanset dine prioriteter, er du dækket ind med BARRIER operationskitler For den optimale balance mellem beskyttelse og komfort At vælge den rigtige operationskittel

Læs mere

Kun i inherente metervarer

Kun i inherente metervarer 10 FLAME RETARDANT Kun i inherente metervarer FLAME RETARDANT Indeholder et bredt sortiment af flammehæmmende beklædning, som passer til brancher med krav om certificeret beskyttelses-beklædning. Vi arbejder

Læs mere

Think. Fødevaresikkerhed som topprioritet

Think. Fødevaresikkerhed som topprioritet Think Think Yellow Think Orange Think Red Think Green Think Blue Think Purple Fødevaresikkerhed som topprioritet Flere produkter i f lere farver end nogen andre Vægophæng Børster Koste Skrabere Spande

Læs mere

BUKS BØRN L.BRADOR 119PB

BUKS BØRN L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER BUKS BØRN L.BRADOR 119PB Baseret på vores populære og formålstjenlige håndværkerbukser har vi udviklet en buks til vores bedste medhjælpere. Vi har flyttet en masse nyttige og anvendelige

Læs mere

OficialClothingPartner Colection2018

OficialClothingPartner Colection2018 OficialClothingPartner Colection2018 Fremstillet med avanceret teknologi BACKTEE er passioneret, når det gælder materialer, design og avanceret teknologi. Gennem innovativ udvikling sikre vi, at golfspilleren

Læs mere

EDGE. Velegnet til industrivask. Skrå lomme på benet giver bedre adgang til lommens indhold. Formsyede knæ giver god komfort.

EDGE. Velegnet til industrivask. Skrå lomme på benet giver bedre adgang til lommens indhold. Formsyede knæ giver god komfort. EDGE 31 EDGE EDGE-kollektion er inspireret af jeanswear og 1950'erne. Den er beregnet til hårdtarbejdende folk indenfor alle fag, som ønsker den bedste kvalitet, funktionalitet og pasform. Vi har skabt

Læs mere

Produktkatalog. V-ringe

Produktkatalog. V-ringe Produktkatalog V-ringe Indholdsfortegnelse Side Beskrivelse - typer - materialer 3 Funktion - fordele - montage 4 Type VA 5 7 Type VS 8 Type VL 9 Type VE 10 11 2 Herlev +45 4485 8100 Bramming +45 7656

Læs mere

Produktkatalog 2014/15

Produktkatalog 2014/15 Produktkatalog 2014/15 Vejledende udsalgspriser inkl. moms i DKK. Jasper giver dig produkter i absolut topkvalitet, med dansk kvalitetskontrol og til markedets bedste priser... FlexTape Meget effektiv,

Læs mere

Arbejdstøjssymboler. Produkter med Classic Fit-symbolet er produkter med ekstra vidde. Produkterne med Classic fit er meget rummelige.

Arbejdstøjssymboler. Produkter med Classic Fit-symbolet er produkter med ekstra vidde. Produkterne med Classic fit er meget rummelige. Arbejdstøjssymboler Åndbarhed i vandtæt/vandafvisende tøj er især vigtigt, når du sveder, mens du arbejder i kolde omgivelser. Hvis du ikke kommer af med fugten, er der stor risiko for, at dit våde tøj

Læs mere