Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet Onsdag den 20. maj kl ca. 15

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet Onsdag den 20. maj kl. 12.30 ca. 15"

Transkript

1 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet Onsdag den 20. maj kl ca. 15 Til stede Formandskab Erik Brouer, Region Hovedstaden (formand) Karen Stæhr, FOA (næstformand) Medlemmer fra Danske Regioner Janne Uth, Region Sjælland (medlem) Sten Norrit, Region Nordjylland (medlem) Medlemmer fra FOA Elias Pedersen, FOA (medlem) Kjeld Christiansen, FOA (medlem) Stig Ove Jensen, FOA (medlem) fra skoler Elsebeth Meldgaard(Tilforordnet) Suppleanter Lotte Meilstrup, FOA (suppleant) Dennis Vagtborg Christensen FOA(suppleant) Sekretariatet Karen Therkildsen, konsulent Joan Bang-Sudergaard, administrativt Afbud fra Gurli Evershed, Region Syddanmark (medlem) Forslag til dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Orientering om status på arbejdet med ny portøruddannelse 3. Godkendelse af årsregnskab Status på opfølgning på uddannelsesaktiviteten /beviserne (Stig Ove Jensen) 5. Nyt fra censorerne 6. Opsamling på møde med portørcheferne 7. Udbudsrunde 8. Nye uddannelser til portørerne 9. Mødekalender Evt.

2 Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dette papir Bemærkninger: Udarbejdet i samarbejde med formandskabet Til godkendelse Dagsorden blev godkendt. Referat Karen T. informerede om at hun stopper som chef for sekretariatet, men fortsætter som konsulent. Mette Vase er ikke længere konsulent for Nævnet Karen T. indtræder indtil videre som konsulent. Ad 2) Orientering om status på arbejdet med den nye portøruddannelse Bemærkninger: Karen Stæhr vil orientere om status for forløbet Karen Stæhr meddelte, at Danske Regioner og FOA Fag og Arbejde nu i fællesskab på sekretariatsniveau har afleveret en rapport, der indeholder en redegørelse for parternes syn på behovet for fortsat at have portører på sygehusene og et forslag til at etablere en erhvervsuddannelse på området. Proceduren vil være, at Danske Regioner og FOA Fag og Arbejde drøfter rapporten og forslaget i deres respektive politiske organer og i løbet af efteråret skulle der gerne være et politisk mandat til at tage kontakt til Undervisningsministeriet. Nævnets medlemmer takkede for orienteringen og så frem til den fortsatte proces. Erik Brouer konkluderede, at der under alle omstændigheder ville være behov for Portøruddannelsesnævnets arbejde frem til Erik foreslog desuden, at en kort orientering om processen blev lagt på Nævnets hjemmeside. Ad 3) Godkendelse af årsregnskab 2008 Årsrapport 2008 Bemærkninger: Årsrapporten viser et mindre forbrug i forhold til det budgetterede på ca kr. Dette skyldes, især, at udvikling af hjemmesiden ikke blev helt så omkostningstung som forventet. Udvalget har således en mindre buffer, der kan bringes i spil ved lejlighed.

3 Til godkendelse og underskrivelse i 3 eksemplarer Nævnet tilkendegav tilfredshed med at der er ubrugte økonomiske midler stående. Formanden erkendte at timeforbruget gennem alle årene har overskredet de budgetterede midler til lønudgifter og sekretariatsudgifter. Budgettet ønskes derfor revurderet i forhold til de faktiske udgifter i Nævnet ved næste overenskomst. Med disse bemærkninger blev årsregnskabet godkendt og underskrevet. Ad 4) Status på opfølgning på uddannelsesaktiviteten /beviserne Bemærkninger: Stig Ove Jensen vil orientere om udviklingen Stig orienterede om, at den opstramning af procedure for indgåelse af uddannelsesaftaler og udstedelse af uddannelsesbeviser, som nævnet havde meldt ud, synes at give gode resultater. Flere har fået udstedt uddannelsesbeviser og skolerne optager ikke nye aspiranter uden der er indgået en uddannelsesaftale. Men der er fortsat % portører, som ikke har fået beviser for deres kurser. Nævnet drøftede hvor meget det var rimeligt at sætte i værk for at rette op på dette forhold. Karen Stæhr mente, det var overenskomstbrud, hvis der ikke blev gennemført en uddannelsesaftale og derfor skulle der gøres endnu en indsats. Det aftaltes, at et nævnsmedlem for hver region ville tage kontakt til sygehusenes portørchefer og gøre opmærksom på opgaven med at få orden i beviserne: Region Nord: Steen Norrit Region Midt: Steen Norrit (foranstalter) Region Syddanmark: Gurli Evershed Region Sjælland: Janne Uth (har allerede iværksat) Region Hovedstaden: Elias Pedersen Såfremt denne rykkerprocedure ikke får effekt, vil Nævnet skrive til regionsdirektørerne. Ad 5) Nyt fra censorerne Bemærkninger: Opdateret liste over censorformandskabet er lagt på hjemmesiden. Ajourførte retningslinjer for afholdelse af prøver er ligeledes lagt på hjemmesiden. Elias Pedersen er valgt som formand for censorerne og vil orien-

4 tere om arbejdet. Elias: orienterede om, at censorerne har meget travlt i øjeblikket. Han har modtaget flere forespørgsler fra portører der ønsker at blive udpeget til censor, men nævnet fastholder, at der kun er brug for 2 censorer i hver region. Region nord mangler censor pr 1 / 8-09 der skal derfor udpeges en ny censor. Ad 6) Opsamling på møde med portørcheferne Bemærkninger: Opsamling fra møde på Sosu-C med portørchefer Janne Uth, Karen Stæhr og Erik Brouer har deltaget i temadag for portørchefer, hvor der bl.a. blev efterlyst: a) kursus for praktikvejleder b) stillingsbeskrivelse for praktikvejleder c) stillingsbeskrivelser for uddannelsesansvarlig portør (og kursus) Til drøftelse Erik Brouer orienterede fra mødet på SOSU C. Elias Pedersen gjorde opmærksom på, at han også havde deltaget i mødet på SOSU-C. Efter nogen drøftelse enedes Nævnet om, at stillingsbeskrivelse for praktikvejleder og for uddannelsesansvarlig portør var tilrettelagt forskelligt på forskellige sygehuse og derfor næppe kunne beskrives centralt. Men Nævnet kan beskrive hvilke opgaver en praktikvejleder konkret skal løse i forhold til Portøruddannelsen. Lotte Meilstrup vil undersøge, om der ikke allerede findes en sådan beskrivelse. Nævnsmedlemmer opfordres til at indsende eksempler på opgavebeskrivelser til næste møde. Nævnet drøftede muligheden for at udvikle en praktikvejlederuddannelse af 1-2 dags varighed i regi af AMU. Karen Therkildsen gjorde opmærksom på, at også andre uddannelsesområder ønskede en praktikvejlederuddannelse til kontraktuddannelser, der ikke er en erhvervsuddannelse. Undervisningsministeriet har hidtil været af den opfattelse, at det var et rent arbejdsgiveranliggende, men der synes at være en vis opblødning af denne opfattelse på vej. Erik Brouer mente, at en praktikvejlederuddannelse skulle omhandle det metodiske vejledningsarbejde, mens praktikvejlederen må indhente den konkrete viden om, hvordan uddannelsen er bygget på anden vis. Elsebeth Meldgaard informerede om at skolerne kan udbyde de efterspurgte uddannelser mod betaling.

5 Hvis nogen i Nævnet synes, der er behov for udvikling af en ny AMU-uddannelse udfylder I et spørgeskema, (som udsendes med dette referat og ligger på Nævnets hjemmeside) til sekretariatet (info@portoeruddannelse.dk) senest 1. september. Sekretariatet udformer den endelige ansøgning sammen med formandskabet og overdrager til EPOS-udvalget.. Ad 7) Udbudsrunde Udbydere af FKB: Patientrelateret service Bemærkninger: Alle godkendte udbydere af AMU-uddannelser skal søge nygodkendelse inden sommerferien. Der forventes en kraftig reduktion i antallet af udbydere. EPOS skal til møde i uvm tirsdag den 19.maj for at drøfte indstillinger til nygodkendelsen delvist på baggrund af vedlagte bilag over aktiviteten opgjort pr. udbyder. Ministeriet foreslår, at der nygodkendes 3 5 udbydere af FKB en Patientrelateret service. EPOS har været til møde i undervisnings ministeriet og udvalget indstiller 10 skoler på landsplan altså 1-3 skoler pr. region juni kan skolerne søge ministeriet om at komme i betragtning. Herefter er der en høringsperiode på 3 dage hvor EPOS skal indstille hvilke skoler der ønskes godkendt fremover. EPOS vil indstille 1 3 skoler pr. region blandt de skoler, som allerede nu udbyder grunduddannelsen til portør eller serviceassistent. Nævnet udtrykte stort ønske om, at de social- og sundhedsskoler, der nu udbyder basisuddannelsen til portører også vil blive godkendt til at udbyde FKB en Patientrelateret service. Ad 8) Nye uddannelser til portørerne? Patientsikkerhed og utilsigtede hændelser Kvalitetsudvikling og akkreditering på sygehusene Bemærkninger: EPOS har udviklet to nye uddannelser, som er målrettet sygehusområdet. Er det Nævnets opfattelse, at disse mål vil være relevante for portører og derfor bør optages i FKB en Patientrelateret service på sygehusområdet? Til drøftelse og evt. godkendelse Elias tror mange portører har lyst til uddannelse i de 2 fag.

6 Karen Stæhr mener også, det er en viden alle portører skal have. Nævnet: blev enige om at optage begge fag i FKB en Patient relateret service på sygehus området. Ad 9) Mødekalender 2009 Bemærkninger: Der er aftalt møde i Portøruddannelsesnævnet den 18. nov. kl ca. 15. Foreløbige punkter på dette møde vil være: - nyt vedr. erhvervsuddannelsesplaner - godkendelse af budget godkendelse af mødeplan 2010 Mødeplan til drøftelse Nævnet forslog yderlige 3 nye punkter til mødet den 18. november 2009.: 1. Status på uddannelsesbeviser 2. Nyt fra Censorerne 3. Stillingsbeskrivelser for praktikvejleder Ad 10) Evt. Steen: orienterede om, at han har haft 2 hold på Århus Socialog Sundhedsskole og ud af 31 elever er der kun 2, der ikke har haft en meget høj fraværsprocent, og på trods af det, fik de alligevel deres bevis. Ydermere er der ikke givet besked til arbejdsgiver ved fraværet. Steen mente, at det var ulovligt fravær og at skolen var forpligtet til at give besked til arbejdsstedet. Formanden bad sekretariatet om at bede skolen fremsende en redegørelse over forløbet. Kjeld spurgte om hvorfor sektionskurset er ophørt? Formanden svarede, at det er en stor udfordring at få et hold op at køre, men at det skal gøres hvis der er et behov.. Steen orienterede om, at Sosu Nord er ved at få samlet et hold. Elsebeth: informerede om, at Anette Rolighed er fratrådt som kursusleder på Sosu C efter fælles aftale. Der kommer snarest en afløser der forventes at ville blive kontaktperson for udbuddet af uddannelse for portører på skolen. Flere havde ønsker om at praktikblanketterne og uddannelsesbeviserne lægges på portørhjemmesiden og bliver lavet så der kan skrives i blanketterne. Seretariatet lovede at undersøge mulighederne. Koder til det lukkede domæne på hjemmesiden fremsendes

7 sammen med dette referat.

2. Orientering om status på arbejdet med ny portøruddannelse

2. Orientering om status på arbejdet med ny portøruddannelse Referat Udvalg: Portøruddannelsesnævnet Dato: Den 18. november 2009 Tid: Kl. 12.30 15.30 Til stede: Erik Brouer, Region Hovedstaden (formand) Karen Stæhr, FOA (næstformand) Sten Norrit, Region Nordjylland

Læs mere

Møde i Portøruddannelsesnævnet fredag den 21. september 2007

Møde i Portøruddannelsesnævnet fredag den 21. september 2007 Møde i Portøruddannelsesnævnet fredag den 21. september 2007 Til stede Erik Brouer, formand, Danske Regioner FOA: Kjeld Christiansen Stig Ove Jensen Elias Pedersen Danske Regioner: Steen Norrit Janne Uth

Læs mere

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. august 2008

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. august 2008 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. august 2008 Til stede Formandskab Erik Brouer, Danske Regioner, Region Hovedstaden (formand) Medlemmer fra Danske Regioner Janne Uth, Region Sjælland

Læs mere

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007 Til stede Erik Brouer, formand, Danske Regioner Karen Stæhr, næstformand, FOA FOA: Stig Ove Jensen Elias Pedersen Danske Regioner:

Læs mere

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 10. april 2008

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 10. april 2008 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 10. april 2008 Til stede Formandskab Erik Brouer, Region Hovedstaden (formand) Medlemmer fra Danske Regioner Janne Uth, Region Sjælland (medlem) Gurli

Læs mere

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007 Til stede Erik Brouer, formand, Danske Regioner Karen Stæhr, næstformand, FOA FOA: Kjeld Christiansen Stig Ove Jensen Danske Regioner:

Læs mere

Emne: Referat fra mødet onsdag den 2. november 2011, kl. 12.30 15.30

Emne: Referat fra mødet onsdag den 2. november 2011, kl. 12.30 15.30 Referat Udvalg: Portøruddannelsesnævnet Emne: Referat fra mødet onsdag den 2. november 2011, kl. 12.30 15.30 Til stede: Erik Brouer, Region Hovedstaden (formand) Janne Uth, Region Sjælland (medlem) Steen

Læs mere

4. Orientering om status på arbejdet med ny portøruddannelse Bilag 1: Indstilling

4. Orientering om status på arbejdet med ny portøruddannelse Bilag 1: Indstilling Referat Udvalg: Portøruddannelsesnævnet Emne: Referat fra mødet onsdag den 8.2.2012 kl. 10-12.00 Til stede: Erik Brouer, Region Hovedstaden (formand) Lotte Meilstrup, FOA (suppleant) Janne Uth, Region

Læs mere

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00 Bilag 2.2, Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov,

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Næste møde i fagligt udvalg er den 18. september. Bemærk temamøde fra kl. 10-14. Deltagere: Peder Ring,

Læs mere

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Referat Udvalg: PASS-udvalget Dato: Tirsdag den 23. november 2010 Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Helle Nørtoft

Læs mere

Indkaldelse til møde i FUHA den 2. februar 2009

Indkaldelse til møde i FUHA den 2. februar 2009 Til Per Kristian Jansen, formand, Danske Regioner Anne Dalhberg, Teknisk Landsforbund Heidi Leen, FOA Lene Nielsen, FOA Michael Bille, Danske Regioner Randi Wetke, Danske Regioner (afbud) Lotte Meilstrup,

Læs mere

Dato: Tirsdag den 26. november 2013 kl. 9.00 til 12.00

Dato: Tirsdag den 26. november 2013 kl. 9.00 til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 26. november 2013 kl. 9.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede. Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

4) Forretningsorden Bilag 4.1 Notat om ajourføring af forretningsorden Bilag 4.2 Ny forretningsorden med ændringer

4) Forretningsorden Bilag 4.1 Notat om ajourføring af forretningsorden Bilag 4.2 Ny forretningsorden med ændringer Referat fra møde i Fagligt udvalg for den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen torsdag den 28. jan. 2010 kl. 9 11 i SEVU, Ny Vestergade 17, 3. th., 1471 Kbh. K Tilstede: Nanna

Læs mere

Punkt 6 om udviklingen i neurofysiologispecialet indledte mødet.

Punkt 6 om udviklingen i neurofysiologispecialet indledte mødet. Referat af møde i FUHA, team neurofysiologi den 15. september kl. 14.30 16.00 Til stede: Per Kristian Jansen, Danske Regioner Birgit Andersen, Danske Regioner Heidi Leen, FOA Anita Bak Johansen, FOA Lotte

Læs mere

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet Referat Punkt 2, bilag 2 Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. november 2012 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 24. nov. 2011

Referat. Dato: Torsdag den 24. nov. 2011 Referat Udvalg: PASS-udvalg Dato: Torsdag den 24. nov. 2011 Emne: Referat Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Kirsten Højlyng, KL

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Til stede: Peder Ring, Danske Regioner Per Hvenegaard, TL Birgit Andersen, H:S

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 22. maj Referat fra mødet

Referat. Dato: Tirsdag den 22. maj Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 22. maj 2012 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner Marianne Jensen, Danske

Læs mere

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Dagsorden LUU møde Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Side 2 af 5 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Dagsorden for møde i LUA

Dagsorden for møde i LUA Dagsorden for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 Mødested: Mødelokale 1, Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. november 2010 kl Emne: Referat fra mødet i den 23.11

Referat. Dato: Tirsdag den 23. november 2010 kl Emne: Referat fra mødet i den 23.11 Referat Udvalg: PASS-udvalget Dato: Tirsdag den 23. november 2010 kl. 13-15 Emne: Referat fra mødet i den 23.11 Til stede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Helle Nørtoft Laursen,

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 28. november 2017 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 28. november 2017 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 28. november 2017 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske regioner Helle Stang Traasdahl,

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 2. marts 2017 kl til Tilstede:

Referat. Dato: Torsdag den 2. marts 2017 kl til Tilstede: Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 2. marts 2017 kl. 13.00 til 15.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Jette Hovedskov, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse mandag den 19. marts 2007

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse mandag den 19. marts 2007 Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse mandag den 19. marts 2007 Tilstede: Birgit Andersen, Danske Regioner Anita Bak Johansen, FOA Lotte Meilstrup, FOA Mariana Roslyng-Jensen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 27. marts 2012

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 27. marts 2012 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 27. marts 2012 29. marts 2012 cava Mødested: Mødelokalet Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Rektor Erik Knudsen,

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat fra mødet Udvalg: PASS Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen,

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

Møde i SOSU-udvalgsmødet den 7. juni 2007 kl. 13:00 15:30 I Danske Regioner, Dampfærgevej København

Møde i SOSU-udvalgsmødet den 7. juni 2007 kl. 13:00 15:30 I Danske Regioner, Dampfærgevej København Bilag 2.1 Møde i SOSU-udvalgsmødet kl. 13:00 15:30 I Danske Regioner, Dampfærgevej 22 2100 København Ø. Tilstede John Hyrup Jensen, Epos Nanna Højlund, FOA - Fag og Arbejde, formand John Skonberg, Danske

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

Referat af møde i Ø&A-udvalget den 2. februar 2015 SOSU Fyn Odense

Referat af møde i Ø&A-udvalget den 2. februar 2015 SOSU Fyn Odense Referat af møde i Ø&A-udvalget den 2. februar 2015 SOSU Fyn Odense Til stede: Mogens Kragh Andersen (SOSU Fyn), Rita Christensen (SOSU Herning), Carl Tronhjem (SOSU Sjælland), Steen Kjeldsen (SOSU FVH),

Læs mere

Referat. Dato: 30. august 2012. Emne: Referat

Referat. Dato: 30. august 2012. Emne: Referat Referat Udvalg: PASS Udvalget Dato: 30. august 2012 Emne: Referat Til stede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Kirsten Højlyng, KL Stig Ove Jensen, FOA Lotte Meilstrup, FOA Gitte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag den 11. december 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Referat. Dato: torsdag den 1. september 2011 kl. 9-11. Referat fra mødet

Referat. Dato: torsdag den 1. september 2011 kl. 9-11. Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: torsdag den 1. september 2011 kl. 9-11 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Side 1 af 7 sider Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg er godkendt af Undervisningsministeriet

Læs mere

Referat fra møde i Udviklingsudvalg for Elektronikindustri Fredag den 11. september 2015 kl 10.00-14.30

Referat fra møde i Udviklingsudvalg for Elektronikindustri Fredag den 11. september 2015 kl 10.00-14.30 Referat fra møde i Udviklingsudvalg for Elektronikindustri Fredag den 11. september 2015 kl 10.00-14.30 Mødes holdes hos OJ Electronics A/S, Stenager 13B, 6400 Sønderborg Mødedeltagere: DI-repræsentanter

Læs mere

FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT

FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT Til stede: Claus Agø Hansen, Jannie Arge, Søren Bach-Petersen, Bonnie Blirup, Kirsten Møller Christensen, Henrik Lytsen, Ole Marker,

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Fredag den 11. marts 2016 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Onsdag den 17. december 2008 Mødested: Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Poul Dreyer, 3F Carsten Dahl Petersen, DE Johan Hakman, DE Solvej Knoth, IU (referent) Dagsorden

Poul Dreyer, 3F Carsten Dahl Petersen, DE Johan Hakman, DE Solvej Knoth, IU (referent) Dagsorden Referat fra udvalgsmøde i Udviklingsudvalg for Energi og Forsyning Onsdag den 14. december kl. 10.00 12.30 hos Industriens Uddannelser, Vesterbrogade 6D, 4. sal, 1780 København V Deltagere: Christine Bernt

Læs mere

DAGSORDEN FOR FAGLIGT UDVALG FOR BEKLÆDNING

DAGSORDEN FOR FAGLIGT UDVALG FOR BEKLÆDNING DAGSORDEN FOR FAGLIGT UDVALG FOR BEKLÆDNING Torsdag den 18. januar kl. 10-12 Dansk Mode & Textil Birk Centerpark 38 7400 Herning Deltagere Formand Jannie Andersen, 3F Næstformand Jette Lindgaard, DMT Benedikte

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 16. september 2013 kl. 13.00 16.00. Deltagere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 16. september 2013 kl. 13.00 16.00. Deltagere Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 16. september 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Tomm Andersen, Karin Mathiesen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Lisbeth Vandborg,

Læs mere

OBS: Mødet foregår på Hotel Europa H.P. Hanssensgade 10, Aabenraa

OBS: Mødet foregår på Hotel Europa H.P. Hanssensgade 10, Aabenraa OBS: Mødet foregår på Hotel Europa H.P. Hanssensgade 10, Aabenraa Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd torsdag den 26. marts 2009 kl. 9.00-11.00 mødet fortsætter med strategidag

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Tid og sted: Fredag 8. april 2016, fra kl. 9.00 til 11.00 Scandic Silkeborg, Udgaardsvej 2, 8600 Silkeborg. Deltagere: Kommunaldirektørerne

Læs mere

Bilag 2. Dato: Tirsdag den 26. november 2013 kl til Referat fra mødet den 17. september

Bilag 2. Dato: Tirsdag den 26. november 2013 kl til Referat fra mødet den 17. september Bilag 2 Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 26. november 2013 kl. 9.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet den 17. september Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorte Sørensen,

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere:

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere: Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Onsdag 5. juni kl. 8.30-11.30 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Johnny Nielsen, Bente Juulsgård, Irene Winther, Lotte Helbo Kristiansen, Nana Skjødt, Birgit

Læs mere

DAGSORDEN TIL MØDE I DET FAGLIGE UDVALG FOR BEKLÆDNING

DAGSORDEN TIL MØDE I DET FAGLIGE UDVALG FOR BEKLÆDNING København den 8. maj 2013 DMT-repræsentanter: Aage K. Feddersen Heidi Moisen Peter Kobjevsky Johnny Wichmann 3F-repræsentanter: Claus Eskesen Evy Andersen Vinni Nørgaard Connie Sørensen Tilforordnede:

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER Tidspunkt: 3. september 2009 Deltagere: Arbejdsgivere, praktikansvarlige og skolen Referent: Anne Høyrup Referat AD 1. orientering vedrørende SOSU uddannelsen Fællestaxameteret

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste møde Bilag 2.1: Indstillingsnotat Bilag 2.2: Referat fra møde den 24. november 2011

2) Godkendelse af referat fra sidste møde Bilag 2.1: Indstillingsnotat Bilag 2.2: Referat fra møde den 24. november 2011 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 28. februar 2012 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Marianne Jensen,

Læs mere

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune.

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 8. september 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen, Birgit Nielsen, Kenneth

Læs mere

Møde i formandskabet for FUHA

Møde i formandskabet for FUHA Dorte Jeppesen, Danske Regioner, Simon Heidemann, TL, næstformand, Lotte Meilstrup, FOA, 2. næstformand cc. John Steffensen, sekretariatet Møde i formandskabet for FUHA Dato: 10. okt. 2011 Sagsbehandler:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 27. marts 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 39 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser.

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser. Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 14. marts 2018 kl. 16.00 17.30 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Damian Eis Christian Jørgensen

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Tirsdag d.29.september 2015 kl

Tirsdag d.29.september 2015 kl FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 04/2015 FIU 9501-15-08-01 INDKALDELSE TIL BESTYRELSESMØDE Tirsdag d.29.september 2015 kl.9.00-15.30 Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag d. 2. oktober 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1 Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentant fra Hospitalsenheden Vest: Erna Leth; suppleant for Bente

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Side 1 af 7 sider Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg er godkendt af Undervisningsministeriet

Læs mere

Rikke Bentzen (formand) Hans Christian Petersen Steen Eriksen Steffen Daigaard

Rikke Bentzen (formand) Hans Christian Petersen Steen Eriksen Steffen Daigaard 01-02-2017 JD/LA Deltagere DI-repræsentanter Rikke Bentzen (formand) Hans Christian Petersen Steen Eriksen Steffen Daigaard 3F-repræsentater Hanne Simonsen (næstformand) Benedikte Maul Andersen Anette

Læs mere

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Deltagere: Jørn Christensen (Høreforeningen) Øvrige deltagere: Tabita Sonne-Dalsø Afbud: Alice Thulesen (Dansk

Læs mere

Referat. Dato: Mandag den 22. marts Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 22. marts

Referat. Dato: Mandag den 22. marts Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 22. marts Referat Udvalg: PASS-udvalget Dato: Mandag den 22. marts 2010 Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 22. marts Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Janne Elsborg, Danske

Læs mere

Regionerne indsats i forhold til udbuddet af erhvervsuddannelser fra 2017 status januar 2016

Regionerne indsats i forhold til udbuddet af erhvervsuddannelser fra 2017 status januar 2016 N O T A T Regionerne indsats i forhold til udbuddet af erhvervsuddannelser fra 2017 status januar 2016 Resumé I løbet af 2016 skal det afgøres, hvor samtlige erhvervsuddannelser i Danmark skal være placeret

Læs mere

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen REFERAT LUU PAU 4. november 2016 Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen Afbud: Grethe Buch, Peter Søegaard, Henning Troelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

Maria Bruun Tinne D. Randrup-Thomsen KKR (stedfortræder for Nina Hæsum) Kirsten Pallesgaard SOSU Nord, lærergruppen

Maria Bruun Tinne D. Randrup-Thomsen KKR (stedfortræder for Nina Hæsum) Kirsten Pallesgaard SOSU Nord, lærergruppen Referat fra møde i Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område onsdag den 29. maj 2012, kl. 8.30-12.00 Undervisningslokale 201, Østre Allé 91, Aalborg Deltagere: Susanne Jensen FOA,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesseminar for Social- og Sundhedsskolen Fyn torsdag den 26. august 2010 kl. 14 til fredag den 27. august kl.

Referat fra bestyrelsesseminar for Social- og Sundhedsskolen Fyn torsdag den 26. august 2010 kl. 14 til fredag den 27. august kl. Referat fra bestyrelsesseminar for Social- og Sundhedsskolen Fyn torsdag den 26. august 2010 kl. 14 til fredag den 27. august kl.13 Starttidspunkt: Torsdag den 26. august kl. 14.00. Sluttidspunkt: Fredag

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 17. maj 2018 kl til 14.30

Referat. Dato: Torsdag den 17. maj 2018 kl til 14.30 Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 17. maj 2018 kl. 13.00 til 14.30 Tilstede: Ursula Dybmose, KL, formand Joan Prahl, FOA, næstformand Jette Hovedskov, Danske regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Sundhedsministerens redegørelse til Statsrevisorerne vedr. beretning 3/2016 om hospitalslægers bibeskæftigelse af den 9.

Sundhedsministerens redegørelse til Statsrevisorerne vedr. beretning 3/2016 om hospitalslægers bibeskæftigelse af den 9. Holbergsgade 6 DK-1057 København K Sundhedsministeren Statsrevisorernes Sekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Dato: 17. marts 2017

Læs mere

Referat. Dato: Mandag den 4. marts 2013 kl Referat fra mødet

Referat. Dato: Mandag den 4. marts 2013 kl Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Mandag den 4. marts 2013 kl. 10-12 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner Birgitte Rasmussen,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Referat fra 4. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 26. september 2007 kl. 14 16 på skolens afdeling i Svendborg

Referat fra 4. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 26. september 2007 kl. 14 16 på skolens afdeling i Svendborg 1 Referat fra 4. møde i bestyrelsen for Social- og onsdag den 26. september 2007 kl. 14 16 på skolens afdeling i Svendborg Til stede: Direktør Erik Knudsen, CVU Lillebælt udpeget af CVU Lillebælt Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse Den 30. marts kl i EPOS

Referat af møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse Den 30. marts kl i EPOS Dato: 4. april 2006 J. nr.: 7.01.02 Sagsbehandler: kol Referat af møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse Den 30. marts kl. 10 12. i EPOS Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Tine Krogh, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow,

Læs mere

Møde nr. 1: Mandag den 29. januar 2007 kl Mødested: Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole, klasselokale 1

Møde nr. 1: Mandag den 29. januar 2007 kl Mødested: Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole, klasselokale 1 BORNHOLMS SUNDHEDS- OG SYGEPLEJESKOLE Ullasvej 6 3700 Rønne Tlf.: 36982900 Fax: 36982909 Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole E-mail: bhsund@bhsund.dk CVR: 29 54 78 07 www.bhsund.dk

Læs mere

FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT

FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT Til stede: Afbud: Claus Agø Hansen, Jannie Arge, Søren Bach-Petersen, Bonnie Blirup, Kirsten Møller Christensen, Henrik Lytsen,

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde SOSU B Brøndby, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato 25.10.2010 kl. 16.00-19.00 Glasburet

Referat. Bestyrelsesmøde SOSU B Brøndby, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato 25.10.2010 kl. 16.00-19.00 Glasburet Referat Bestyrelsesmøde SOSU B Brøndby, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato 25.10.2010 kl. 16.00-19.00 Glasburet 26.10.2010 Deltagere: Kurt Pedersen Allan Nielsen Karen Schur Alis Jensen, Lise Rask Elsebeth

Læs mere

Referat af. Social- og Sundhedsskolen i Århus

Referat af. Social- og Sundhedsskolen i Århus GrundlÆggende Socialog Sundhedsuddannelser Den 7. december 04 J.nr.: 5.01.02 Sagsbehandler: kol Referat af Møde i Udvalget for de Grundlæggende Social- og Sundhedsuddannelser den 2. december 2004 Social-

Læs mere

Referat af TRU møde den 5. oktober 2009

Referat af TRU møde den 5. oktober 2009 Referat af TRU møde den 5. oktober 2009 Dagsorden 1. Godkendelse af dagorden 2. Godkendelse af referat 3. Økonomi a. TRU b. AKUT c. Årskursus 2009 4. TR intro 5. Modernisering af TRU 6. TR seminar 7. Kursusanmodning

Læs mere

Afbud: Hanne Blankensteiner, Henning Christensen, Erik Petersen. Fraværende: Vicky Holst Rasmussen.

Afbud: Hanne Blankensteiner, Henning Christensen, Erik Petersen. Fraværende: Vicky Holst Rasmussen. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7, Onsdag d. 04.06.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Onsdag d. 04.06.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Referat Pædagogisk Forum for Erhvervsuddannelser Onsdag den 21. maj 2014 kl. 12.30 15.00 Mødelokale 1, Holstebro

Referat Pædagogisk Forum for Erhvervsuddannelser Onsdag den 21. maj 2014 kl. 12.30 15.00 Mødelokale 1, Holstebro Hospitalsenheden Vest Staben RH-HV HR Birgit Meldgård Sangill - lægesekretærelever Erna Leth - social- og sundhedsassistentelever + redderelever Kate Gahner Larsen - elever med speciale i offentlig administration

Læs mere