SKØNSERKLÆRING Journal nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKØNSERKLÆRING Journal nr"

Transkript

1 SKØNSERKLÆRING Journal nr Besigtigelsesdato: 16. januar 2013 Ejendommen: Supplerende besigtigelse afholdt , se Øvrige forhold i skønsmandens erklæring. Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift:

2 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Mangelfuld vedhæftning af klinker på gulv i køkken og bryggers. 2. Mangelfuld vedhæftning af klinker på gulv i badeværelse. 3. Mangelfuld vedhæftning af vægfliser i badeværelse. 4. Revnede vægfliser i gæstetoilet og badeværelse. 5. Fejlmontering af spejl i badeværelse. 6. Skader i murværk over vinduer og port i værksted, bygning E, værksted. 7. Skjulte tagnedløbsbrønde ved beboelse, bygning A, beboelse. 8. Nedbrydning af træbjælke i carport, bygning D, carport/udhus. 9. Revner i indvendige vægge i bygning E, værksted. 10. Nedbrudte tagplader på bygning E, værksted. Klager mener, at de nævnte klagepunkter burde have været behandlet og karaktergivet i tilstandsrapporten, således skaderne kunne være værdisat i forbindelse med handelen. Dette er ikke tilfældet. Ad 1-2: Der henvises til, at der ved en stikprøvevis undersøgelse er fundet ganske få klinker uden fuld vedhæftning, heraf ingen i vådzone. Herudover anføres at gulvene er fra 1974 og uden synlige skader. Ad 3-4: Revnen i gæstetoilettet erkendes at skulle være nævnt med karakteren K0. A 5: Den sagkyndige mener ikke, at der var defekter ved spejlets montering ved den oprindelige besigtigelse. Ad 6: Den sagkyndige mener ikke, at der var skader i murværket ved den oprindelige besigtigelse. Ad 7: Den sagkyndige har vurderet, at tagnedløbsledningerne var ført til fælles rensebrønd i terræn, hvorfor undersøgelsen falder udenfor huseftersynsordningen.

3 Ad 8, 9 og 10: Den sagkyndige har ingen bemærkninger til disse klagepunkter inden synsforretningen, da de er fremført efter den af sagsøgte foretagne supplerende besigtigelse og forholdene derfor ikke er påvist overfor den indklagede. Ved synsforretningen den var der ingen supplerende bemærkninger fra indklagedes side. Ved den supplerende besigtigelse af taget over bygning E, værksted, var indklagede ikke repræsenteret. (Se nedenfor under Øvrige forhold ). Vejret på besigtigelsestidspunktet: Øvrige forhold: Ved den oprindelige besigtigelse var det frostvejr, ingen nedbør, men ca. 50 mm snelag. Ved den supplerende besigtigelse var temperaturen 3 ºC og det var tørvejr. På grund af snedække på taget, kunne spørgsmål 10 ikke besvares i forbindelse skønsmødet afholdt den Der er derfor foretaget en supplerende besigtigelse af taget over bygning E den En sammenligning mellem rapport xx og en aktuel BBR udskrift viser ret markante afvigelser. Se skema nedenfor. BBR bygning nr. 2, 4 og 6 er tilsyneladende behandlet samlet under bygning E, dog uden at arealerne er regnet ind. Af hensyn til sporbarheden i klagepunkterne anvendes rapportens betegnelser A, B, C, D og E. Tilstandsrapport Bygning Bygning Anvendelse Opført Areal Bygning Anvendelse Opført Areal Nr. År m² Nr. År m² 1 A Beboelse Parcelhus B Beboelse/carport Carport C Maskinhus Lagerhal D Carport/udhus 1(9) Kontor/lager E Værksted 1(9) Værksted Kontor/lager Silobygning BBR

4 Ad 1. Mangelfuld vedhæftning af klinker på gulv i køkken og bryggers. Det kunne konstateres, at ca. 20 % af gulvklinkerne i både bryggers og køkken/alrum ikke har fuld vedhæftning til underlaget. Skaderne er jævnt fordelt, dog med hovedvægten langs kanter. Klager oplyste, at gulvene er lagt i 2007 og at der er gulvvarme i begge rum. Ad 1. Konklusion: Skader af den aktuelle type opstår oftest kort tid efter lægningen og kan have flere årsager, herunder at gulvvarmen er tilsluttet inden den fulde af hærdning af betonen i gulvet er sket. Da der er tale om gulve udenfor egentlige vandpåvirkede områder, og der ikke er tegn på nedbrydning af fuger mellem klinkerne, skønnes det at gulvene stadig har den fulde brugsværdi. Det skønnes at skaden har været udviklet i næsten fuldt omfang ved besigtigelsen forud for rapporten. På grund af skadens omfang vil selv en stikprøvekontrol afsløre skaden. Ad 1. Fejl og forsømmelser: Skaden er ikke registreret i rapport xx. Skaden burde være noteret og karakteriseret med K1. Ad 1. Overslag over udbedringsudgifter inkl. Ad 1. Forbedringer: Ad 1. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 1. Eventuelt: Udskiftning af klinker uden fuld vedhæftning til underlaget skønnes at koste ca kr. inkl. moms Udbedringen anses for at være en reparation uden forbedringsværdi.

5 Ad 2. Mangelfuld vedhæftning af klinker på gulv i badeværelse. Det kunne konstateres, at ca. 10 % af gulvklinkerne, jævnt fordelt, i badeværelset ikke har fuld vedhæftning til underlaget. Skaden findes både i vandbelastede og mindre fugtbelastede områder. Klager oplyste, at baderummet er renoveret i 2007 og at der er gulvvarme i rummet. Ad 2. Konklusion: Principielt samme bemærkninger som under Ad.1 Konklusion. Da renoveringen er sket i 2007, forudsættes det, at der er indbygget en vådrumsmembran i gulvet. Det betyder, at fugttætningen ikke ligger i klinkebelægningen, men i membranen. Da der ikke er fugedefekter mellem gulvklinkerne, skønnes gulvet stadig at besidde sin fulde brugsværdi. Det skønnes at skaden har været udviklet i næsten fuldt omfang ved besigtigelsen forud for rapporten. På grund af skadens omfang vil selv en stikprøvekontrol afsløre skaden. Ad 2. Fejl og forsømmelser: Skaden er ikke registreret i rapport xx. Skaden burde være beskrevet og karakteriseret med K1, sammen med en forklaret forudsætning om vådrumsmembran - som ovenfor. Ad 2. Overslag over udbedringsudgifter inkl. Ad 2. Forbedringer: Ad 2. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 2. Eventuelt: Udskiftning af klinker uden fuld vedhæftning til underlaget skønnes at koste ca kr. inkl. moms. Udbedringen anses for at være en reparation uden forbedringsværdi.

6 Ad 3. Mangelfuld vedhæftning af vægfliser i badeværelse. Ad 3. Konklusion: Der kunne konstateres vægfliser uden fuld vedhæftning til underlaget flere steder i badeværelset, herunder i vandbelastede områder i bruseniche og over spa. Principielt samme bemærkninger som under Ad.1 Konklusion. Da renoveringen er sket i 2007, forudsættes det, at der er indbygget vådrumsmembran i væggene. Det betyder, at fugttætningen ikke ligger i klinkebelægningen, men i membranen. Da der ikke er konstateret fugedefekter i områder med fliser uden fuld vedhæftning, anses væggene for at besidde den fulde brugsværdi. Ad 3. Fejl og forsømmelser: Skaden er ikke registreret i rapport xx. Skaden burde være noteret og karakteriseret med K1 og en forklaret forudsætning om vådrumsmembran - som ovenfor. Ad 3. Overslag over udbedringsudgifter inkl. Ad 3. Forbedringer: Ad 3. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 3. Eventuelt: Udskiftning af vægfliser uden fuld vedhæftning til underlaget skønnes at koste ca kr. inkl. moms. Udbedringen anses for at være en reparation uden forbedringsværdi.

7 Ad 4. Revnede vægfliser i gæstetoilet og badeværelse. Der kunne konstateres en revnet flise under spejlet i badeværelset. Foto nr. 7. I gæstetoilettet kunne der konstateres en revne i fliserne på skillevæggen ved facaden. Foto nr. 10. I begge baderum kunne der konstateres defekte fuger i flisevægge lige under vinduesbænken. Foto nr. 8 og 9. Ad 4. Konklusion: Ad 4. Fejl og forsømmelser: Ad 4. Overslag over udbedringsudgifter inkl. Ad 4. Forbedringer: Ad 4. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 4. Eventuelt: Både fliseskader og fugeskader er med de aktuelle placeringer ikke hindrende for overfladens funktion, men de påvirker helhedsindtrykket af et renoveret rum. Selv om skaderne er af mindre omfang og mest af kosmetisk karakter, burde forholdene være nævnt i rapporten og karakteriseret med K0 eller K1. Udskiftning af revnede fliser og reparation af de defekte fuger skønnes at koste ca kr. inkl. moms. Udbedringen anses for at være en reparation uden forbedringsværdi.

8 Ad 5. Fejlmontering af spejl i badeværelse. Det indlagte spejl måler ca. 95 x 195 cm og er limet op på skillevæggen i fliselaget. Foto nr. 11. Spejlet har mindre områder uden fuld vedhæftning til underlaget. Over spejlet og langs højre side er der plads til en fuge, der dog ikke er lagt i. Foto nr. 12. Under spejlet og langs venstre side er der ikke plads til en fuge, idet fliser og spejl støder helt sammen (knasfuge). Foto nr. 13. Ved facadevæggen er der slået en splint af spejlet i forbindelse med monteringen. Ad 5. Konklusion: Spejlet er både for bredt og for højt i forhold til den plads, der er afsat i flisevæggen. Vedhæftningen skønnes at være tilstrækkelig god, selvom der er områder, hvor der ikke er fuld vedhæftning. Det er ikke hensigtsmæssigt, at der ikke er afsluttet med en fuge langs to kanter. Herved risikeres indtrængning af vand med risiko for yderligere løsning og rengøringen af overfladen besværliggøres. Ad 5. Fejl og forsømmelser: Ad 5. Overslag over udbedringsudgifter inkl. Ad 5. Forbedringer: Ad 5. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 5. Eventuelt: De nævnte forhold burde være fremgået af rapporten og karakteriseret med K1. Udbedring kan ske ved at udskifte spejlet og samtidig udføre de manglende fuger, hvilket skønnes at koste ca kr. inkl. moms. Udbedringen anses for at være en reparation uden forbedringsværdi.

9 Ad 6. Skader i murværk over vinduer og port i værksted, bygning E. Der kunne konstateres revner i fugen over første skifte ved port og to vinduer i østgavlen på bygning E, værkstedsbygningen. Foto nr. 14 og 15. Overliggeren over porten hænger ca. 15 mm på midten. Ad 6. Konklusion: Alle tre steder er åbningerne så store, at der kan trænge vand ind til de armeringsjern, der styrker overliggeren. Dette vil resultere i rustdannelse på stålet og dermed fremskyndet nedbrydning af bjælken med tab af bæreevne til følge. Ad 6. Fejl og forsømmelser: Ad 6. Overslag over udbedringsudgifter inkl. Ad 6. Forbedringer: Ad 6. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 6. Eventuelt: Forholdet burde være registreret i tilstandsrapporten og karaktergivet til K2, da bjælken må forventes at tabe sin bæreevne. Udbedring kan ske ved at udskifte de nedbrudte overliggere, hvilket skønnes at koste ca kr. inkl. moms Der er tale om en reparation uden værdiforøgelse. Klager har efter afholdelse af skønsmødet, mail af , meddelt, at der er indgået forlig på dette punkt, således at indklagede har indvilget i at betale for udbedringen.

10 Ad 7. Skjulte tagnedløbsbrønde ved beboelse, bygning A. Ved det sydvestlige hjørne på bygning B, er der, i forbindelse med køberens opgravning til fjernvarmerør, frilagt en rensebrønd ved tagnedløbet. Foto nr. 16. Der er 6 tagnedløb ved bygning A og B i alt. Heraf er de 5 placeret i flisebelagte arealer, medens én er placeret i grusbelagt område. Ved dette nedløb ses en rensebrønd med betondæksel. Ad 7. Konklusion: Ad 7. Fejl og forsømmelser: Rensebrønde ved tagnedløb skal være tilgængelige for rensning og må derfor ikke være tildækkede af en stenbelægning. Der er ikke krav om at det enkelte tagnedløb skal forsynes med en rensebrønd. Der skal blot indskydes en rensebrønd inden der sker tilslutning til afløbssystemet uden for grunden. En sådan rensebrønd kan godt være fælles for flere tagnedløb. At der ikke kan ses en brønd ved hvert nedløb er derfor ikke en indikation på en mangel. Undersøgelse af afløbssystemet i terræn falder uden for tilstandsrapporteringen. Den sagkyndige skønnes derfor ikke at have begået fejl i forbindelse med dette punkt. Ad 7. Overslag over udbedringsudgifter inkl. Ad 7. Forbedringer: Ad 7. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 7. Eventuelt: Ikke aktuel. Ikke aktuel.

11 Ad 8. Nedbrydning af træbjælke i carport, bygning D. Bjælken er i virkeligheden den nederste ås på østsiden af bygning C, maskinhus. Over åsen er der placeret en skotrende i zink mellem bygningerne C og D. Foto nr. 18. Der kunne konstateres nedbrydning i åsen både i bygning D og udenfor bygning D. I bygning D skyldes nedbrydningen en defekt samling i skotrenden. Foto nr. 17. Foto nr. 17, 19 og 20. Nord for bygning D (på bygning C) sker nedbrydningen, fordi vand fra skotrenden sprøjter ud over åsen. Foto nr. 19. I sydsiden påvirkes både ås, sternbræt på bygning D og vindbrædder på bygning C, når der udspys vand fra skotrenden mellem bygningerne. Vindbrædderne i gavlen på bygning C er i øvrigt nedbrudt i begge sider. Foto nr. 21. Dette forhold er ikke nævnt i rapporten. Ad 8. Konklusion: Utætheder og dårlige afløbsbetingelser fra skotrenden har medført, at der er opstået nedbrydning af træværk i den nederste ås flere steder. Herudover nedbrydes træværk på såvel bygning C og D ved skotrendens udløb ved mod syd. Endelig er vindbrædder generelt under nedbrydning i gavlen på bygning C, på grund af manglende vedligehold. Ad 8. Fejl og forsømmelser: Alle de nævnte forhold burde være registreret i tilstandsrapporten med følgende karakterer: Utæt skotrende K3 Manglende afløb fra skotrende K3 Nedbrydning på nederste ås K2 Nedbrydning på sternbræt på bygning D og vindbrædder på bygning C K2

12 Ad 8. Overslag over udbedringsudgifter inkl. Udbedring kan ske ved at reparere samlinger i skotrenden samt sikre afløbsforholdene i begge ender. Herudover at udskifte den defekte del af åsen i bygning D og endelig at udskifte vindbrædder i gavlen på bygning C. Udbedringen skønnes at koste ca kr. inkl. moms. Ad 8. Forbedringer: Udskiftningen af vindbrædder på bygning C skønnes at være en forbedring af bygningen, da en fornyelse vil forlænge levetiden. Værdien af forbedringen skønnes at være ca kr. inkl. moms. Ad 8. Eventuelle forligsdrøftelser: Klager har efter afholdelse af skønsmødet, mail af , meddelt, at der er indgået delvist forlig på dette punkt. Indklagede har indvilget i at betale for udskiftning af åsen, medens de øvrige nævnte forhold ikke er omfattet af forliget. Udskiftning af åsen skønnes at udgøre ca kr. inkl. moms af de samlede skønnede udgifter på kr. inkl. moms. Ad 8. Eventuelt:

13 Ad 9. Revner i indvendige vægge i bygning E, værksted Der kunne konstateres lodrette, mindre revner ca. i trediedelspunkterne på den indvendige side af den vestlige gavl. Foto nr. 22. Herudover kunne der konstateres mindre revner ved porten i syd facaden, midt på samme facade og ved det vestlige vindue i nordfacaden. Foto nr. 23. Ad 9. Konklusion: Der er tale om svindrevner, der ikke skønnes at påvirke hverken bæreevne eller væggenes funktioner i øvrigt. Det er ikke unormalt med svindrevner på store murede flader uden dilatationsfuger. Ad 9. Fejl og forsømmelser: Ad 9. Overslag over udbedringsudgifter inkl. Ad 9. Forbedringer: Ad 9. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 9. Eventuelt: De beskrevne revner burde være nævnt i tilstandsrapporten og karakteriseret med K1. Der foreslås ingen udbedring. Ikke aktuelt.

14 Ad 10. Nedbrudte tagplader på bygning E, værksted.. Der er flere entydige tegn på nedbrydning af tagpladerne over bygning E. Foto nr Der er revner, afskalninger og karbonatudfældninger på en del plader, både på sydside og nordside. Herudover mangler der enkelte fastgørelser og der er enkelte afbrækkede pladedele langs kanter. En anden indikation på at tagbelægningen er i forfald ses på foto nr. 24. Det ses her, at der tidligere er sket udskiftninger af plader på den sydlige tagflade. Ad 10. Konklusion: Ad 10. Fejl og forsømmelser: Ad 10. Overslag over udbedringsudgifter inkl. Ad 10. Forbedringer: De nævnte skader medfører risiko for utætheder i taget og deraf følgende risiko for nedbrydning af den underliggende isolering og træværk i tagkonstruktionen. Skaderne burde være registrerede og følgevirkningerne beskrevet i tilstandsrapporten. Karakteren burde have været K3. Udskiftning af tagbelægningen på bygning E skønnes at koste ca kr. inkl. moms. Tagbelægningen skønnes at have samme alder som bygningen, der er fra Tagbelægningen var således 37 år gammelt da tilstandsrapporten blev udarbejdet i Forsikringsbranchens levetidstabel angiver, at der er ca. 55 % værdi tilbage efter 37 år. 45 % af de kr., eller kr. inkl. moms, skønnes derfor at være en forbedring af bygningsdelen. Ad 103. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 10. Eventuelt:

SKØNSERKLÆRING Journal nr

SKØNSERKLÆRING Journal nr SKØNSERKLÆRING Journal nr. 12077 Besigtigelsesdato: 10. september 2012 kl. 9.00 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag Datering, navn og

Læs mere

-SKØNSERKLÆRING Journal nr

-SKØNSERKLÆRING Journal nr -SKØNSERKLÆRING Journal nr. 16.033 Besigtigelsesdato: Torsdag den 19.05.2016, kl. 16.30 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 27. juni Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 27. juni Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 27. juni 2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13087 Besigtigelsesdato: Den 10.10.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13140 Besigtigelsesdato: Den 16.01.2014 og 04.02.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Journal nr. xx

SKØNSERKLÆRING Journal nr. xx SKØNSERKLÆRING Journal nr. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder relevante tilbud): 1. Datering, navn og

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Journal nr

SKØNSERKLÆRING Journal nr SKØNSERKLÆRING Journal nr. 16143 Besigtigelsesdato: 19.12.2016 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder relevante tilbud): Datering,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Journal nr. 13082

SKØNSERKLÆRING Journal nr. 13082 SKØNSERKLÆRING Journal nr. 13082 Besigtigelsesdato: Fredag den 23. august 2013 Kl. 9.30 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: ( Ansvarsforsikringsselskab: ( Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering,

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11053 Besigtigelsesdato: 2. august 2011, kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14098 Besigtigelsesdato: Torsdag, den 25. september 2014, kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11060 Besigtigelsesdato: 4. august 2011, kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17145 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 8. januar 2018 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 10:45. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/ SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/00628-10 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 20. marts 2018 i tidsrummet mellem kl. 14:00 og 15:15. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 12. marts 2012 kl Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 12. marts 2012 kl Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 12. marts 2012 kl. 14.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17043 Besigtigelsesdato: Torsdag den 6. juli 2017 kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11006 Besigtigelsesdato: Den 12.09.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Besigtigelsesdato: 16.05.2013 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 9. oktober 2012 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L. SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Mandag den 9. februar 2015 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 Besigtigelsesdato: Mandag d. 06-10-2014 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16022 Besigtigelsesdato: 29. april 2016 kl. 11.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/01122

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/01122 SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/01122 Besigtigelsesdato: 03.05.2018 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16116 Besigtigelsesdato: Den 28. oktober 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17144 Besigtigelsesdato: Onsdag, den 17. januar 2018, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16091 Besigtigelse den: 12. oktober 2016 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17075 Besigtigelsesdato: 28/8-2017, kl. 9,30 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11062 Besigtigelse den: 22. august 2011 kl. 09.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14010 Besigtigelsesdato: Den 10.03.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7277 Oversigt over klagepunkter: 1. Revner i klinker på væg i badeværelse 2. Råd i dobbeltdør på 1. sal og råd i skydedør i stueetage 3. Afskalninger på sokkel 4. Træ gennemtæret

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17094 Besigtigelsesdato: Den 02.10.2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14107

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14107 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14107 Besigtigelsesdato: Torsdag d. 25-09-2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING xx. Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING xx. Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede 1) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142

SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142 SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142 Besigtigelsesdato: 2. maj 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx SKØNSERKLÆRING J.nr. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17071. Besigtigelsesdato: Mandag d. 28-08-2017 kl. 12.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr Oversigt over klagepunkter: 1. Fundamenter 2. Krybekælder 3. Vægge i badeværelse. Klagers påstand: 1.

SKØNSERKLÆRING. J.nr Oversigt over klagepunkter: 1. Fundamenter 2. Krybekælder 3. Vægge i badeværelse. Klagers påstand: 1. SKØNSERKLÆRING J.nr. 9134 Oversigt over klagepunkter: 1. Fundamenter 2. Krybekælder 3. Vægge i badeværelse Klagers påstand: 1. Fundamenter: Der er revner i fundamenter. Revnerne går op i murværk i ydervægge,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16120 Besigtigelsesdato: Fredag, den 4. november 2016, kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken 7263 Oversigt over klagepunkter: 1. Punkterede vinduer i soveværelse i tagetage 2. Punkterede vinduer i køkken 3. Rådangreb i vinduer i soveværelse i tagetage 4. Rådangreb i vinduer i badeværelse i tagetage

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16115 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 6. oktober 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 10.45. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11088 Besigtigelsesdato: Onsdag den 21. september 2011 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 2. august 2011. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16109 Besigtigelsesdato: Onsdag den 9. november 2016 kl. 13:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11100

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11100 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11100 Besigtigelsesdato: 10.10.11 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9087 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Køkken, sætninger i gulve, store fuger over køkkenbord i vægfliser, sætninger i gulve i bryggers. 2. Sætninger

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13043 Besigtigelse d. 4. juni 2013 Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Journal nr

SKØNSERKLÆRING Journal nr SKØNSERKLÆRING Journal nr. 17.101 Besigtigelsesdato: 09.11.2017, kl. 10.00 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16092 Besigtigelsesdato: 7. september 2016. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153 Besigtigelsesdato: 11. februar 2015 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17095 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 4. december 2017 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 11.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14030 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 8095. 1. Rådangreb i vinduer. Der er rådangreb i følgende vinduer:

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 8095. 1. Rådangreb i vinduer. Der er rådangreb i følgende vinduer: SKØNSERKLÆRING J.nr. 8095 Oversigt over klagepunkter: 1. Rådangreb i vinduer 2. Punkteret termorude 3. Gulv i badeværelse 4. Eternittagdækning på bolig Klagers påstand: 1. Rådangreb i vinduer 2. Punkteret

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015 Besigtigelsesdato: Mandag, den 29. april 2013, kl. 14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr / Besigtigelse d. 25. januar Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.

SKØNSERKLÆRING. J.nr / Besigtigelse d. 25. januar Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k. SKØNSERKLÆRING J.nr. 10115/10120 Besigtigelse d. 25. januar 2011 Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16192 Besigtigelsesdato: 5/4-2017, kl. 9,00. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17045 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget fredag d. 5. juli 2017 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 11:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 15127 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13107

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13107 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13107 Besigtigelse d. 10. oktober 2013. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16145 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 22. november tidsrummet mellem kl. 10.00 til 11.20. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 17087 Besigtigelsesdato: 16. august 2017 kl. 14.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 11039. Besigtigelsesdato: 06-07-2011. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 11039. Besigtigelsesdato: 06-07-2011. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Besigtigelsesdato: 06-07-2011 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift: SKØNSERKLÆRING J.nr.: 11039

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9047 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. I køkken/alrum og i bryggers er der et betydeligt antal klinker med skruk 2. I stort badeværelse er der

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17010 Besigtigelsesdato: Onsdag den 29. marts 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11050

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11050 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11050 Besigtigelsesdato: 20. juni 2011, kl.14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 7188 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Knækkede og defekte tagplader 2. Bagfald på badeværelsesgulv 3. Manglende gummifuger i badeværelse 4. Krakelerede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Journal nr

SKØNSERKLÆRING Journal nr SKØNSERKLÆRING Journal nr. 16017 Besigtigelsesdato: 20.04.2016 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder relevante tilbud): Datering,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14075 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 28. august 2014 i tidsrummet mellem kl. 14.00 og 15.45 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16140 Besigtigelsesdato: 12. januar 2017, kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13009 Besigtigelsesdato: Fredag, den 5. april 2013, kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15173 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 4. februar 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 11.30 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr

SKØNSERKLÆRING. J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 10064 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Vandret revne i sokkel mod sydvest 2. Fugtig kældervæg ved hjørne vendende mod sydvest. Fugtig kældervæg i gildestue. 3. Fugtskade

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14116

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14116 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14116 Besigtigelsesdato: Onsdag den 22. oktober 2014 kl. 9.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066 Besigtigelsesdato: Mandag den 13. august 2012 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16167 Besigtigelsesdato: 16. januar 2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16157 Besigtigelsesdato: Onsdag den 4. januar 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15181 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 25. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 13.00 og 15.00. Ejendommen:

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 25. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 13.00 og 15.00. Ejendommen: SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 25. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 13.00 og 15.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12113

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12113 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12113 Besigtigelsesdato: Onsdag d. 19-09-2012, kl. 11.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14035 Besigtigelse d. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17020 Besigtigelsesdato: 28. april 2017. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13063 Besigtigelsesdato: 22 august 2013 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 Besigtigelsesdato: 11. juli 2016 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere

Oversigt over klagepunkter: 1. Revne i facade mellem oprindeligt hus og tilbygning

Oversigt over klagepunkter: 1. Revne i facade mellem oprindeligt hus og tilbygning 7259 Oversigt over klagepunkter: 1. Revne i facade mellem oprindeligt hus og tilbygning Klagers påstand: Der er en revne i en lodret fuge mellem det oprindelige hus og tilbygningen. Revnen burde være omtalt

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx SKØNSERKLÆRING J.nr. Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab: (I det følgende

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/02138

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/02138 SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/02138 Besigtigelsesdato: 15.05.2018 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 1/2011/142. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 1/2011/142. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Besigtigelsesdato: 04-05-2011 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift: SKØNSERKLÆRING J.nr.: 1/2011/142

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058 Besigtigelsesdato: Mandag den 14.07.2014, kl. 10 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13019 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 23. april 2013 kl. 12.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12168

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12168 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12168 Besigtigelse d. 14. marts 2013. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12158

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12158 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12158 Besigtigelse d. 25. januar 2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.10150. Besigtigelsesdato: Torsdag d. 16-06-2011 kl. 13.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.

SKØNSERKLÆRING. J.nr.10150. Besigtigelsesdato: Torsdag d. 16-06-2011 kl. 13.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L. Side 1 af 10 SKØNSERKLÆRING J.nr.10150 Besigtigelsesdato: Torsdag d. 16-06-2011 kl. 13.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16196 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget fredag d. 16. august 2017 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 11:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17076 Besigtigelsesdato: Fredag den 15. september 2017 kl. 11:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13152

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13152 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13152 Besigtigelsesdato: 20.02.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 6239 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Pkt. 1 Flækkede tagsten på taget Pkt. 2 Huller i skotrenden ukorrekt udført Pkt. 3 Vandgennemtrængning i loft i køkken Utæt tag.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13139 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16184 Besigtigelsesdato: Den 24. maj 2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114 Besigtigelsesdato: Den 25.10.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.16074

SKØNSERKLÆRING J.nr.16074 SKØNSERKLÆRING J.nr.16074 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere