Spørgsmål og svar Inkl. rettelser til udbudsmaterialet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgsmål og svar Inkl. rettelser til udbudsmaterialet"

Transkript

1 Halsnæs Sundhedshus - udflytning Rettelsesblad 01 LeanDesign ApS Dall og Lindhardtsen A/S 20. juli 2018 Spørgsmål og svar Inkl. rettelser til udbudsmaterialet Noter: Besigtigelser er gennemført tirsdag d. 17. juli og onsdag d. 18.juli. Nedenfor er beskrevet spørgsmål registreret under besigtigelsen, samt spørgsmål modtaget efterfølgende på mail. Evt. supplerende spørgsmål vedr. Hovedentreprise A vedr. Ellevej 36 og Løvdalen, Karlsgavevej 1 kan stilles skriftligt på mail til Camilla U. Klinkby: cu@dall-lindhardtsen.dk Spørgefrist: 24. juli 2018 kl Vedlagte bilag: RETTELSER TIL UDBUDSMATERIALET Emne: Rettes til: 01 Tegninger Tegninger rettet iht. vedlagte tegningsliste. Rettede tegninger vedlagt i Rev. A. 02 Tilbudsliste Revideret tilbudsliste vedlagt i Rev. A. 03 Rumskemaer 04 Øvrigt Adgang til Ellevej 36: Der opsættes nøgleboks i cykelskuret. I uge 30 åbnes låge mod vej for mulig besigtigelse i tidsrummet ca Ved evt. problemer kan Carsten (pedel) kontaktes på tlf.: Kode på nøgleboks: Adgang til Løvdalen, Karlsgavevej 1: Allan Meulengracht, teknisk servicemedarbejder, kan kontaktes på tlf.: SPØRGSMÅL OG SVAR Spørgsmål: Svar:

2 Nedenstående er generelle punkter: 05 Generelt. Udvendige arbejder bør I præcisere nærmere på begge matrikler. Skal jord bortkøres? Er jorden klassificeret? Hvor meget jord skal bortkøres? Hvor meget bund skal der opbygges under belægning? Hvilken belægning skal udføres? Er der kantafgrænsninger? Der er nævnt bede i tilbudslisten, men ingen er vist på plan? Skal der gøres noget ved eksisterende arealer (fliser, bede mm.)? Bortkørsel af jord: Ellevej færdigt terræn skal være i niveau med flisebelægning mod øst. Der må forventes jord til bortkørsel. Løvdalen jord, der graves af for bundopbygning, kan placeres på grunden efter aftale med bygherre. Bortkørsel af jord kan forventeligt undgås. Omfang af jord til bortkørsel: Ellevej areal for kørsel og parkering udgør ca. 480 m 2 (ikke verificeret ved opmåling på stedet) Løvdalen areal for kørsel og parkering udgør ca. 555 m 2 (ikke verificeret ved opmåling på stedet) Bundopbygning under belægning, belægning og kantafgrænsning: Der skal i tilbud være indregnet afretning i 600 mm dybde incl. mulddeponering 200 mm og bortkørsel overskudsjord 400 mm klasse 1 incl. afgifter. Opbygning sker efter afvandingssystem svarende til 4 brønde ført til 2 x 6 m 3 faskiner udenfor parkeringsareal. Gruspuder komprimeret med geonet/membran i tykkelse 400 mm med efterfølgende afretning for GAB afsluttende med pulverasfalt. Opstregning er ikke del af tilbud. Belægning: Ellevej Asfalt. Asfalt kan erstattes af stenbelægning som græsarmering eller SF, hvis det vurderes at kunne holde og er billigere. Løvdalen Asfalt på kørselsarealer, græsarmering på parkeringsarealerne Kantafgrænsning: Der sættes kantsten i jordfugtigt beton som del af tilbud, hvor der er asfalt. Bede: udgår for både Ellevej og Løvdalen. Hækklipning, græsslåning og ukrudtsbekæmpelse indgår ikke i entreprisen. Dette gælder både Ellevej 36 og Løvdalen. Det præciseres dog, at fældning af eksisterende beplantning mv., der skal fjernes for etablering af de ønskede veje, kørselsarealer og p-arealer skal være indeholdt.

3 06 Generelt. Må belægninger udføres som permeable? ( vandsugende). Da man herved kan undgå olieudskiller, som er et krav, når der er over 20 P-pladser. 07 Generelt. 25: Kan det være rigtigt at der er dagbod på 10 promille??, det er voldsomt. 08 Generelt. 26: Det kunne også blive et problem, hvis Bygherre skal have 7 dage til at besvare evt. spørgsmål. 09 Generelt. Armaturer: Kan det præciseres hvad der menes med i kategori B står der generelt pr. rum 1.000,- til udskiftning af eksisterende er det armatur der menes? Hvor der ikke er nævnt kategori skal der afsættes 2.000,- pr. armatur? Mener at alle er kategori et eller andet, hvilken rum menes der og hvor mange armatur Hvorfor er forskellen på kategori B kr ,- pr. rum og udenfor kategori kr ,- pr. armatur Ønsker til belægning er beskrevet under spørgsmål 05. For hovedentreprise A gælder det at alternativet til at kommunens medarbejder fraflytter og ikke indflytter på Ellevej og Løvdalen i oktober, at der etableres interimsforanstaltninger som skure eller anden midlertidig løsninger, fordi eksisterende sundhedshus skal fraflyttes. Derfor er dagbod sat til 1% eller 10 promille men alene ud fra entreprenørens egen tidsplan som er del af tilbud. Bygherren og dennes byggeledelse - altså rådgiverne er villige til at begrænse lange svartider, da det også er os der samtidig beder om en tidsplan, hvor gennemførelsen af byggearbejderne er krævet udført på kort tid. Derfor ændres teksten til 4 hverdage. Ja, der afsættes kroner 2.000,- pr. eksisterende armatur til udskiftning til nyt. Der hvor der står 1.000,- skulle der have stået 2.000,-. Dermed ikke sagt, at der efter brugerne har gennemgået hvert rums el-plan og løsning, vælges at blive udskiftet armatur, hvorfor der vil ske den regulering, at udskiftes der færre armaturer end tilbud, skal tilsvarende fradrag gives ligesom tilsvarende tillæg honoreres ved flere armaturer end tilbud. Alle rum er med ganske få undtagelser, hvis nogle, kategoriseret. Forstår generelt ikke hvad der ønskes i de forskellige rum. 10 Er det korrekt at der skal regnes med 1 stk. eludtag pr. 2 m 2? Er el-udtag lig med stikkontakter eller lampested? Ja, der skal i tilbud være indeholdt etablering af 1 stk. El- udtag pr. 2 m 2 og er rummet 9 m 2 gælder det at der skal være i tilbud indregnet 5 el udtag i alt og disse skal være nye - ikke nødvendigvis med ny kabling, men nyt materiel. El udtag til lampesteder er som udgangspunkt del af den tilbudte sum som indgår i de 2.000,- pr. armatur som svar til spørgsmål 09

4 11 Generelt. I teksten i Rumskema for elinstallationer er beskrevet Kategori B. Hvad skal der afsættes kr. til? Citat: Kategori B er nyt el med forsyning fra nærmeste eksisterende og udført som synlig installation i kanaler med el-udtag svarende til 1 el-udtag pr. 2 m 2 med nye LED armaturer, brandalarm samt at rummet har belysning med 500 lux og der afsættes generelt kroner pr. rum 1.000,- til udskiftning af eksisterende. Se svar på spørgsmål 09 og 10 Længere nede står anført en tekst om god kvalitet. Hvad skal armaturer til 2.000,- bruges til? Teksten ønskes forklaret. Citat: I de følgende rumskemaer, står der nævnt kategori samt afvigelser hertil, såfremt der er nogle. Der regnes med standard af god kvalitet, armaturer til 2.000,- pr. stk. for nye armaturer. Nedenstående punkter er gældende for Ellevej 36: 12 Ellevej 36. P-areal Det præciseres jf. tilbudslisten, at der er skal etableres ny indkørsel fra Bellisvej og nyt kørsels- og parkeringsareal øst for bygningen. Arealet ryddes for bevoksning, legeredskaber, skure mm. før der etableres korrekt underlag for biltrafik inkl. nødvendig afvanding, kloakering og belysning. Det præciseres, at der skal etableres 20 p- pladser, kørselsareal og ny vej / overkørsel fra Bellisvej. Ny situationsplan vedlagt i Rev. A. Se desuden svar på spørgsmål Ellevej 36. Der er bemærket fugt på de lette vægge ved besigtigelsen. Disse vægge bør behandles før malerbehandling kan udføres. Er denne behandling en del af entreprenørernes tilbud? Bygherre foretager rengøring og måling for skimmel i uge 32. Alle overflader behandles udelukkende af entreprenøren. Eventuelle behandlinger, der skal udføres for at den færdige overflade kan fremstå pæn, glat og fuldt færdigt skal være indeholdt i tilbud.

5 14 Ellevej 36. Mange vægge fremstår med synlige mursten. Hvordan skal overgangen mellem mursten og let væg være de steder, hvor vægge skal etableres? Hvor væghuller skal lukkes i en væg med synlige mursten, udføres væg som let gipsvæg jf. rumskemaerne. Alle gipskanter monteres hjørneprofil, væg spartles jf. rumskemaer. Mod gulv afsluttes med fodliste som eksisterende. Mellem eksisterende væg og ny gipsvæg med hjørneprofil fuges med hvid, højelastisk, malbar fuge. Væg malerbehandles jf. rumskemaerne. 15 Ellevej 36. Der står ikke beskrevet maling af vinduer og døre i udbudsmaterialet. 16 Ellevej 36. Der er mange karme og døre med afslag i maling / overflade. Hvordan skal disse behandles? Skal der repareres, eller blot males? 17 Ellevej 36. Der er nogle døre i huset, der er af nyere dato. Det ser ud til at disse er forsøgt slebet. Hvilken behandling skal disse have? 18 Ellevej 36. Etablering af netværk er beskrevet i udbudsmaterialet. Hvilken type netværk er der tale om? 19 Ellevej 36. Skal der etableres nye røgmeldere i alle rum? 20 Ellevej 36. Der er beskrevet brandmeldere i alle rum. Gælder det også toiletter, depoter og køkken? 21 Ellevej 36. Skal brandmeldere være autonome eller serieforbundet? Vinduer og døre malerbehandles ikke. Vinduer og døre skal dog indgå i entreprenørens slutrengøring. Paneler og indfatninger skal malerbehandles jf. rumskemaer. Dørblade skal ikke malerbehandles. Se svar på spørgsmål 15 og 16. For at sikre størst mulig entydighed og mindst mulig tvivl om, hvad der prissættes her, skulle der være regnet med kat. 5 men da bygherren kunne finde trådløs løsning, vil det overfor bydende være mindre konkurrenceforvridende og mere gennemskueligt, at der i tilbud afsættes kroner ,- som ren afsætning til etablering af enten kablet net eller trådløst net. Dette beløb er pr. tilbudt adresse. Ja, røgmeldere er alle rum. Tilbud på brandalarmer præciseres til at alle rum forsynes med meldere, der forbindes seriel til en central. Arbejder her kan dog blive krævet udført af speciel firma / firma med rammeaftale, hvorfor regulering af omfang skal kunne tolereres. Se svar på spørgsmål 20.

6 22 Ellevej 36. Der står stadig inventar i mange rum og bl.a. også et køleskab i det nye rum 21. Overtages huset ryddet for alt inventar inkl. køleskab? 23 Ellevej 36. Hvilken glans skal malerbehandling have på hhv. vægge og træværk? 24 Ellevej 36. Der er beskrevet 1 stk. stikkontakter pr. 2 m 2. Det betyder bl.a. at der skal etableres 9 stk. stikkontakter i Rum 4, Sygeplejedepot. Gælder dette krav for alle rum? 25 Ellevej 36. Der er beskrevet skjulte installationer generelt. Kan der i Rum 5 etableres kabelbakke under vindue for forsyning til arbejdspladser i dette rum? 26 Ellevej 36, vedr. montage af bygherreleverance, skabe. 27 Ellevej 36, vedr. skabe i omklædningsrum. Det præciseres at såvel fast som løst inventar og evt. hårde hvidevare, der er i huset skal nedtages, fjernes og bortskaffes. Vægge: 10 Træværk: 30 Ja nogle rum får tilbudt mere el eller flere eludtag end der formentlig bliver brug for. Og nogle rum skal have mere el end der tilbydes. En del af tilbud er, og dette skal være indeholdt, at deltage i rådgivning af brugerne straks efter tildeling af entreprisen og udarbejde el- planer, der danner grundlag for regulering af omfang af entreprisen og entreprisesummen. I Rum 5, 16 arb.stationer, kan det accepteres, at der etableres kabelbakke under vindue for installationer. Montage af 17 skabe (B: 300 mm, D: 500 mm, H: 1950 mm, monteres 100 mm over gulv), som bygherreleverance, indgår i entreprisen. Monteres i gange efter aftale med bygherre og jf. rumskema nr. 06. Garderobeskabe i omklædningsrum skal være indeholdt til tilbud. 9+6 skabssøjler med 2 skabe i rumskema nr. 08 og 3 skabssøjler med 2 skabe i rumskema nr. 20 ændres til: 9+6 skabssøjler med 3 skabe i rumskema nr. 08 og 2 skabssøjler med 3 skabe i rumskema nr Ellevej 36. Har lige opdaget at der i baghaven (fremtidig P-pladser) er et område med ca. 150 m2 asfalt? Yderligere ligger der en rimelig jordbunke ca. 2 meter høj. Er det bare jord, som skal fjernes? Eller skjuler bunken noget, (f.eks. sikringsrum, som omtalt i de gamle byggetilladelser) Eksisterende asfalt er indtegnet på Rev. A situationsplan for eksisterende forhold. Der er ikke registreret større jordbunke, men en vildtvoksende busk med en sti igennem. Se situationsplan. Terræn reguleres til niveau for eksisterende flisebelægning for færdigt kørsels- og p-areal. Omtalte sikringsrum findes i kælderen på eksisterende bygning.

7 Nedenstående punkter er gældende for Løvdalen, Karlsgavevej 1: 29 Løvdalen. Lift i Rum N.0.34B skal nedtages. Hvem afmonterer? Løvdalen monterer selv igen andet steds. 30 Løvdalen. Radiator en gennemgående for hele rummet. Denne kan ikke genbruges, såfremt der skal opføres ny væg. Det er aftalt med Allan Meulengracht, servicemedarbejder på Løvdalen, at lift er demonteret ved opstart af ombygning. Væg ml. Rum N.0.34 og N.0.34B skal følge bygningens modul. Væg føres helt til fast loft over nedhængt loft. Nedhængt loft nedtages i berørt område og tilpasses nye vægge. Belysning i loft tilpasses, således at der monteres 4 lysarmaturer i Rum N.0.34B. Radiator nedtages og erstattes af radiatorløsning, der skal dække Rum N.0.34B og Rum N Løvdalen. Skal nye vægge føres til fast loft over nedhængt loft? Ja. 32 Løvdalen. Krav til døre? Brand og lyd? Følgende krav skal være gældende: Brand: Alle døre Ei30, døre med pumpe for selvlukke, sparkplader. Glas: Alt glas som sikkerhedsglas Lyd: 48dB ved mødeaktivitet, 40dB ved kontor/arbejde og 30dB ved øvrige 33 Løvdalen. Krav til glaspartier? Brand og lyd? 34 Løvdalen. Skal flugtvejsskilte i Rum N.0.34 ved indgang til Rum N.0.35 nedtages? Skal flugtvejsskilt i Rum N.0.35 ved dør til Gang N.0.01 nedtages? Skal flugtvejsskilt i Rum N.0.34 ved dør til Forrum N.0.04 nedtages? 35 Løvdalen. Eksisterende ventilationsføringer i Rum N.0.39 skal udføres med inddækning jf. beskrivelser. Skal der udføres inspektionslem? 36 Løvdalen. Behandling af loft i Rum N.0.39? Se svar på spørgsmål 32. Flugtvejskilte kan forblive. Ja, der udføres inspektionslem i inddækningskasse. Placering efter aftale med bygherre. Øvrige installationer inddækkes ej, men udføres med ny folie og males hvid. Loft i Rum N.0.39 skal repareres, så det fremstår pænt og glat uden huller og revner. Malerbehandles hvidt efter reparation, spartel mm. for pænt, færdigt resultat.

8 37 Løvdalen. Der skal etableres 3 nye dørhuller for nye døre. Skal der etableres forstærkning af vægge i forbindelse med udskæring af nye dørhuller? 38 Løvdalen. Reparationer i forbindelse med udskæring for nye udvendige døre. 39 Løvdalen. Der etableres 3 nye udvendige døre med glas, som det eksisterende. Er der krav om sikkerhedsglas for disse? 40 Løvdalen. Skal eksisterende gulvbelægning og vægbeklædning i Rum C.0.26 bevares? Ja og forud for arbejdets udførelse kommer der også skitser af arbejdets udførelse fra rådgiver. Men i tilbud skal der foruden de nævnte ydelser (se rumskema) være indeholdt kroner ,- pr. dørhul til eventuelle forstærkninger ud over det udbudte. Der udføres nødvendige indvendige og udvendige reparationer af vægge, herunder murerarbejder, fuge, maling mv., således at det færdige resultat pænt og afsluttet. I dørene sættes almindeligt termoglas. Ja, gulvbelægning og vægbeklædning bevares. Alle tekniske installationer til kølerummet fjernes og bortskaffes. Den på tegningen markerede nye væg og nye dør skal fortsat etableres og behandles på begge sider som foreskrevet i rumskemaer. Overgang mellem ny gipsvæg og eksisterende vægbeklædning udføres med pæn overgang. Se også løsning ved spørgsmål Løvdalen. Skal eksisterende gulvbelægning og vægbeklædning i Rum C.0.27 bevares? Ja, gulvbelægning og vægbeklædning bevares. Alle tekniske installationer til kølerummet fjernes og bortskaffes. Den på tegningen markerede nye væg og nye dør skal fortsat etableres og behandles på begge sider som foreskrevet i rumskemaer. Overgang mellem ny gipsvæg og eksisterende vægbeklædning udføres med pæn overgang. Se også løsning ved spørgsmål Løvdalen. Omfang af inddækning af installationer i Rum C Løvdalen. Rum C.0.28, skal ABDL på dør til baderum fjernes? Jordmodul ligeledes fjernes? Der afsættes kroner 5.000,- til inddækninger af installationer. Ja, der afsættes kroner ,- til fjernelse af ABDL, men også til flytning og eller nyetablering, hvorfor beløb er højt.

9 44 Løvdalen. Hvilken løsning ønskes for brandalarmering i de forskellige rum? 45 Løvdalen. Kompressorer fra kølerum fjernes i Rum C Skal rum eller genbruges med gulvbelægning og vægbeklædning? Løvdalens eksisterende alarmering og dennes eller disses funktioner forbliver og er dermed gældende for de nye rum, som alle skal forsynes med brandalarmering. Ja, gulvbelægning og vægbeklædning bevares. Alle tekniske installationer til kølerummet fjernes og bortskaffes. Den på tegningen markerede nye væg og nye dør skal fortsat etableres og behandles på begge sider som foreskrevet i rumskemaer. Overgang mellem ny gipsvæg og eksisterende vægbeklædning udføres med pæn overgang. Se også løsning ved spørgsmål 14. Dog ønskes at nedrivning af metalvægge i det kommende kopirum, samt etablering af nye vægbeklædning i gips (inkl. malerbehandling som øvrige nye vægge) indgår i entreprisen. 46 Løvdalen. Det er beskrevet at fliser fjernes i område svarende til skravering på tegning KV_K01_F1_H1_E1. Må der på lette vægge, hvor flisenedbrydning kan beskadige vægge, monteres gips + filt + maling udenpå den eksisterende flisevæg for at undgå nedrivning af fliser? 47 Løvdalen. Inden for hvilke tidsrammer kan støjende arbejder udføres? Gips kan opsættes på alle eksisterende flisevægge, såfremt der udføres nye fodlister, gerigter mv., således at overfladerne fremstår med pæne afslutninger alle steder. Alle kontakter mv. tilpasses ny væg. Det præciseres, at Løvdalen er et plejehjem, der vil være i drift under udførelsen, hvorfor generende arbejder skal koordineres med bygherre og servicemedarbejder. Der må ikke udføre støjende arbejde før kl gælder for hverdage. Der må ikke udføres støjende arbejder på weekenddage. 48 Løvdalen. Skal der udføres noget midlertidig afstivning ved hultagning i facade på Karlsgavevej? 49 Løvdalen. Skal der fjernes eksisterende fliser, eller skal der udlægges linoleum ovenpå eksisterende fliser i rum 0.34? 50 Løvdalen. Skal der udlægges flydespartel under nye linoleumsgulve i stuen på Karlsgavevej? Se svar på spørgsmål 37. Jf. rumskema nr. 02, 03 og 04. Gulv etableres jf. rumskemaer.

10 51 Løvdalen. Brandalarmer. Er det ikke Bravida der skal udføre dette, da de har den daglige service/koder mv. ikke noget system vi kan komme ind i 52 Løvdalen. Vides det om div. Køle/fryse anlæg er saneret og tømt for evt. freon? 53 Løvdalen. Er det korrekt at metalgulv skal fjernes i Rum C.0.26? Og-hvis-hvordan er underkonstruktionen/opbygningen 54 Løvdalen. Kan du skitserer hvor der skal laves ny belægning under trappe mod øst 55 Løvdalen. I tilbudslisten under Udvendige arbejder er der skrevet med rødt: Etablering af bede med beplantning iht. Situationsplan for fremtidige forhold Hvor?? Jeg sender lige en skitse hvor jeg med rødt markerer hvor jeg tror det er. 56 Løvdalen. Skal der ingen PDS installationer være på Karlsgavevej 1? f.eks. i nye kontorer, der står intet om dette, kun på Ellevej 57 Løvdalen. I rumskema for Karlsgave N.0.39 Kontor Står der under.07 Elarb (punkt 3) Nye elinstallationer, både 230 V og data Elskinne eller skjult installation Hvad menes der med det? Rammeaftaler og serviceaftaler overholdes, men der kan forekomme kabeltræk og montager og muligvis også leverancer, hvorfor det er budt ud som det er. Men straks efter kontrahering samles der til møde om EL med brugere og med firma, der har aftaler med bygherren. Nej, det er ikke tømt og der skal i tilbud være indeholdt kroner 6.000,- til dette arbejde. Se svar på spørgsmål 40 Rev. A situationsplan vedlægges. Se svar på spørgsmål 05. Bede udgår, hvorfor fremsendte skitse ikke er vedlagt som bilag til dette rettelsesblad. Jo, Løvdalen (Karlsgavevej) får nye kontorer som skal have PDS x 2 i hvert rum tilsluttet eksisterende krydsfelter - der kan være for enkelte rum tale om længere kabeltræk, men upræcist hvor mange meter. Derfor må der foretages et afsætningsbeløb som er fastlagt af rådgiver til senere regulering på kroner ,- som skal være indeholdt i tilbud. Se svar på spørgsmål 56 Det jeg mener er at der står ikke hvor mange pds, der står bare elskinne

TILBUDSLISTE Hovedentreprise A. Firmanavn og cvr nr.:.. Adresse:. Telefon:.. ..

TILBUDSLISTE Hovedentreprise A. Firmanavn og cvr nr.:.. Adresse:. Telefon:..  .. Tilbudsformular Hovedentreprise A Side: 1 af 7 TILBUDSLISTE Hovedentreprise A Undertegnede entreprenør Firmanavn og cvr nr.:.. Adresse:. Telefon:.. Email:.. Tilbyder herved til fast pris at udføre det

Læs mere

Spørgsmål og svar Inkl. rettelser til udbudsmaterialet

Spørgsmål og svar Inkl. rettelser til udbudsmaterialet Halsnæs Sundhedshus - udflytning Rettelsesblad 01 LeanDesign ApS Dall & Lindhardtsen A/S 16. oktober 2018 Spørgsmål og svar Inkl. rettelser til udbudsmaterialet Noter: Besigtigelser er gennemført mandag

Læs mere

Rumskemaer INDHOLD. Sonnerupvej 1, Frederiksværk Den Blå Pavillon LeanDesign / Dall & Lindhardtsen. Halsnæs Kommune...

Rumskemaer INDHOLD. Sonnerupvej 1, Frederiksværk Den Blå Pavillon LeanDesign / Dall & Lindhardtsen. Halsnæs Kommune... Halsnæs Kommune... Sendt pr.: mail Dato: 27. aug 2018 Sag nr.: 33034 Emne: Udbud Rev. nr. 00 Init: JWR Rumskemaer Bygherre: Ejendommen: Rådgiver: Entreprenør: Halsnæs Kommune Sonnerupvej 1, Frederiksværk

Læs mere

Rumskemaer INDHOLD. Karlsgavevej 1, Frederiksværk Løvdalen, Arresø Plejecenter LeanDesign ApS / Dall & Lindhardtsen A/S. Halsnæs Kommune...

Rumskemaer INDHOLD. Karlsgavevej 1, Frederiksværk Løvdalen, Arresø Plejecenter LeanDesign ApS / Dall & Lindhardtsen A/S. Halsnæs Kommune... Halsnæs Kommune... Sendt pr.: mail Dato: Juli 2018 Sag nr.: 33031 Emne: Udbud Rev. nr. 00 Init: JWR Rumskemaer Bygherre: Ejendommen: Rådgiver: Entreprenør: Halsnæs Kommune Karlsgavevej 1, Frederiksværk

Læs mere

Sundhedshuset, Halsnæs Kommune HOVEDENTREPRISE A Sags nr.: Ejendom: Ellevej 36 (Bellisvej) og Karlsgavevej 1

Sundhedshuset, Halsnæs Kommune HOVEDENTREPRISE A Sags nr.: Ejendom: Ellevej 36 (Bellisvej) og Karlsgavevej 1 REFERAT Sendt pr.: mail Dato: 25.09.2018 Sag nr.: 37111 Emne: Notat Rev. 00 Init: MK Byggemøde 04 Projekt: Sundhedshuset, Halsnæs Kommune HOVEDENTREISE A Sags nr.: 33031 Ejendom: Ellevej 36 (Bellisvej)

Læs mere

RENOVERING CARL NIELSEN ALLÉ 9 KÆLDEREN TILBUDSLISTE

RENOVERING CARL NIELSEN ALLÉ 9 KÆLDEREN TILBUDSLISTE Dato: 25.10.2012 Sags nr: 12.541 Rev A: 19-11-2012 RENOVERING CARL NIELSEN ALLÉ 9 KÆLDEREN TILBUDSLISTE Arkitektfirmaet lars remfeldt Rønne Alle 25, 2791 Dragør. tlf. 4058 3325 mail lars@arklar.dk Sag

Læs mere

Klosterparkens etape 3 - Sammenlægning af lejligheder og etablering af opholdsrum med træningsfaciliteter. Bygherre Tønder Kommune

Klosterparkens etape 3 - Sammenlægning af lejligheder og etablering af opholdsrum med træningsfaciliteter. Bygherre Tønder Kommune 04 Tilbudsliste Tilbudsliste: Sammenlægning af lejligheder og etablering af opholdsrum med træningsfaciliteter. Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre

Læs mere

RETTELSESBLAD 01 OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN

RETTELSESBLAD 01 OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN 30028 PLEJEHJEMMET STRANDHØJ RETTELSESBLAD 01 OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN Fagentreprise Helsingør Kommune Dateret: 24.07.2017 rev 00 Fagentrepriser Side : 1/7 Udarbejdet: MDO Kontrolleret:

Læs mere

TILBUDSLISTE á 26/8 2015 SIDE 1 TILBUD HOVEDENTREPRENØR:

TILBUDSLISTE á 26/8 2015 SIDE 1 TILBUD HOVEDENTREPRENØR: TILBUDSLISTE á 26/8 2015 SIDE 1 TILBUD HOVEDENTREPRENØR: Entreprise: Hovedentreprise Undertegnede Hovedentreprenør tilbyder herved at levere og udføre ovenstående entreprise i henhold til det udleverede

Læs mere

Rumskemaer INDHOLD. Søndergade 81, Hundested Hundested Plejecenter LeanDesign / Dall & Lindhardtsen. Halsnæs Kommune...

Rumskemaer INDHOLD. Søndergade 81, Hundested Hundested Plejecenter LeanDesign / Dall & Lindhardtsen. Halsnæs Kommune... Halsnæs Kommune... Sendt pr.: mail Dato: 08. okt 2018 Sag nr.: 33035 Emne: Udbud Rev. nr. 00 Init: JWR Rumskemaer Bygherre: Ejendommen: Rådgiver: Entreprenør: Halsnæs Kommune Søndergade 81, Hundested Hundested

Læs mere

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage.

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage. Etagerne 1 og 2 er underlagt følgende Der henvises generelt til FB som er gældende for arbejdets udførelse mv. og til SAB, hvor dette giver nødvendige oplysninger til dette arbejde. Arbejder med skimmel,

Læs mere

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Etablering af SFO i Digeskolen Højer, Nørrevej 80, 6280 Højer Bygherre Tønder Kommune

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Etablering af SFO i Digeskolen Højer, Nørrevej 80, 6280 Højer Bygherre Tønder Kommune 04. 1. VVS - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende fagentreprise i henhold til betingelser, beskrivelse, tegninger, evt. rettelsesblade og besigtigelse

Læs mere

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: Tilbudssum, ekskl. moms kr.

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: Tilbudssum, ekskl. moms kr. Oversigt Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: 1. 0 2. 0 3. 0 4. 0 5. 0 6. 0 Til følgende pris: Tilbudssum, ekskl. moms 0 Skriver Evt.

Læs mere

04. Tilbudsliste: 31.08.2012. Projekt: Etablering af BørneUnivers, Jejsing skole Bygherre Tønder Kommune

04. Tilbudsliste: 31.08.2012. Projekt: Etablering af BørneUnivers, Jejsing skole Bygherre Tønder Kommune 31.08.2012 04. Tilbudsliste: 1. TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende fagentreprise i henhold til betingelser, beskrivelse, tegninger,

Læs mere

30029 Helsingør Rådhus - Anretterkøkken - Tilbudsliste af , rev. 00

30029 Helsingør Rådhus - Anretterkøkken - Tilbudsliste af , rev. 00 30029 Helsingør Rådhus - Anretterkøkken - Tilbudsliste af 01.11.2017, rev. 00 Beskrivelse: Undertegnede entreprenør tilbyder herved fagentreprisen i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående

Læs mere

Tilbudsliste med beskrivelse

Tilbudsliste med beskrivelse Tilbudsliste med besivelse side 1 af 10 Sagsnr. 675805A Dato 18.05.2015 Initialer PRT/THB/TEK/JRD Summationsark Pos. Emne 1. Beton Kloak og murerarbejder 2. Tømrerarbejder 3. Maler 4. Gulvbelægning 5.

Læs mere

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013.

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013. Sag nr. 52036 E/F Ibstrupparken III NOTAT vedr. Udskiftning af vandinstallationer Dato: 20.11.2012 Rev. 24.01.2013 Generalforsamling d. 21.03.2013 Indledning Efter besigtigelse af tilfældigt udvalgte boliger,

Læs mere

VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING.

VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING. Arkitektfirmaet C. F. Møller HADERSLEV ANDELS BOLIGFORENING VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING. TILLÆGSBLAD NR. 01 ARKITEKT Udbud: Tillæg til udbudsmateriale

Læs mere

ARKITEKTFIRMAET ASL ved SVEND RENÉ LARSEN maa WIEDEWELTSGADE 54 2100 KØBENHAVN Ø TEL 21 91 09 41 MAIL svend.rene@larsen.dk

ARKITEKTFIRMAET ASL ved SVEND RENÉ LARSEN maa WIEDEWELTSGADE 54 2100 KØBENHAVN Ø TEL 21 91 09 41 MAIL svend.rene@larsen.dk Projekt: Facaderenovering, Lauritz Sørensens Vej 3-13 Emne: Byggemøde nr. 16 Mødedato 27.03.2012, 10.30 Sted Byggepladsen Til stede: Palle Gamst PAG VVS-installatør, Petersen og Olsen Kjeld Jørgensen KJO

Læs mere

Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Sag nr. : Om og tilbygning af Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Dato :

Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Sag nr. : Om og tilbygning af Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Dato : REVISION B TILBUDSPLANKET Undertegnede entreprenør tilbyder i henhold til udbudsmaterialet, besigtigelse på skolen, evt. rettelsesblade mv. samt på grundlag af de efterfølgende tilbudslister, at udføre

Læs mere

RETTELSESBLAD NR. 01:

RETTELSESBLAD NR. 01: Rettelsesblad nr. 01 af 04.12.2014 Side 1 af 8 RETTELSESBLAD NR. 01: GENERELT: Alle: - Tømrer opstiller udv. stillads til brug for alle entrepriser i omfang vist på byggepladsplanen. Indvendige stilladser

Læs mere

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11, 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 =1'0>9 4 2?? )??#%!'??1'0.!# $(&$0&#$!%!"#$!%&!'$(!#()$)$)! * +,-.,,/!0$'"(1( ##!'(#0# 2,3 ) 42 2.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 ):2,

Læs mere

Udbud på udskiftning af belysning i bl.a. Samlingssal og Bibliotek, Møn Skole Stege, Birketvænget 2, 4780 Stege.

Udbud på udskiftning af belysning i bl.a. Samlingssal og Bibliotek, Møn Skole Stege, Birketvænget 2, 4780 Stege. Til tilbudsgiver 21.09.2016 Udbud på udskiftning af belysning i bl.a. Samlingssal og Bibliotek, Møn Skole Stege, Birketvænget 2, 4780 Stege. Hermed fremsendes udbudsmateriale vedr. udskiftning af belysning,

Læs mere

Rettelsesblad nr. 1 25.01.2013

Rettelsesblad nr. 1 25.01.2013 Rettelsesblad nr. 1 25.01.2013 Sammenlægning af lejligheder og etablering af træningsfaciliteter på Klosterparken Generelt: Udbudsbetingelser, sikkerhedsstillelse: Præcisering: Hvis den samlede entreprisesum

Læs mere

Dansk Bibliotekscenter, Tempovej 7-11, 2750 Ballerup, ombygning, Bygning B Rettelsesblad nr juni 2012

Dansk Bibliotekscenter, Tempovej 7-11, 2750 Ballerup, ombygning, Bygning B Rettelsesblad nr juni 2012 Dansk Bibliotekscenter, Tempovej 7-11, 2750 Ballerup, ombygning, Bygning B Rettelsesblad nr. 1 1. juni 2012 1. Licitation Tidspunkt for licitation er ændret fra onsdag 6.6.2012 til torsdag 7.6.2012, kl.

Læs mere

Nyt produktionskøkken til Aaqa B-1521, Tilbudsliste-A.

Nyt produktionskøkken til Aaqa B-1521, Tilbudsliste-A. Nyt produktionskøkken til Aaqa B-1521, Tilbudsliste-A. Side 1 af 6 sider Undertegnede entreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte entreprise i henhold til udbudsmaterialet. for et samlet beløb : skriver:

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning

Vedligeholdelsesvejledning VARDE BSB AFDELING 9001 afs. 1 STATIONSPARKEN Vedligeholdelsesvejledning Godkendt på afdelingsmødet den 7. juni 2001. 1 V Særlig udvendig vedligeholdelse 1. 2. Udlejer vedligeholder de malede overflader

Læs mere

Den faste tilbudssum afgives i henhold til bestemmelserne i udbudsmaterialet, samt specifikationer i nærværende tilbudslistes enkelte afsnit.

Den faste tilbudssum afgives i henhold til bestemmelserne i udbudsmaterialet, samt specifikationer i nærværende tilbudslistes enkelte afsnit. FORSIDE På grundlag af det udleverede udbudsmateriale iht. Udbudsbrev af 2015-04-01 - tilbyder undertegnede at præstere alle arbejder og leverancer som henhører under Den faste tilbudssum afgives i henhold

Læs mere

Besigtigelsesnotat - Andelskollegiet Glanshatten Glanshatten 18A til 88B

Besigtigelsesnotat - Andelskollegiet Glanshatten Glanshatten 18A til 88B - Andelskollegiet Glanshatten Glanshatten 18A til 88B Hegn (116111) Affaldsanlæg, containere m.v. (116131) TERRÆN: Levende hegn INVENTAR: 1 affaldscontainer 1 flaskecontainer Legepladsudstyr (116132) Borde

Læs mere

04. Tilbudsliste 2. udgave:

04. Tilbudsliste 2. udgave: 04. Tilbudsliste 2. udgave: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre

Læs mere

Klithuse Etape I Slettestrand

Klithuse Etape I Slettestrand Klithuse Etape I Slettestrand D. 25.05.2015 6 boliger www.klithuseslettestrand.dk Projektselskabet ApS Projektudvikler: Projektselskabet ApS Holmsøvej 34 9690 Fjerritslev Tlf.: 88 70 57 60 Mail: info@projektselskab.dk

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING

UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING SONNERUPVEJ 5, 3300 FREDERIKSVÆRK UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING Hovedentreprise B Udbudsbetingelser Dateret: 27.08.2018 Totalrådgiver: LeanDesign ApS 33034 Sundhedshuset - Halsnæs Kommune Sonnerupvej,

Læs mere

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 2/5 bips dokument id: 5.125 bips revision: 2.01 bips revisionsdato: 2015-12-22 Udarbejdet: SL Kontrolleret: JCC Godkendt: 4.1 Orientering

Læs mere

Tilbudsliste med beskrivelse

Tilbudsliste med beskrivelse Tilbudsliste med besivelse side 1 af 10 Sagsnr. 675805A Dato 18.05.2015 Summationsark Initialer PRT/THB/TEK/JRD Pos. Emne 1. Beton Kloak og murerarbejder 2. Tømrerarbejder 3. Maler 4. Gulvbelægning 5.

Læs mere

TILBUDSLISTE - Vindues udskiftning, Afd. 8 HOVEDENTREPRISE

TILBUDSLISTE - Vindues udskiftning, Afd. 8 HOVEDENTREPRISE Side1 af 6 Regnbuen arkitekter maa, Store Torv 10, 1 sal, 8000 Århus C Tlf: 86 20 58 00 Dato: 05.12.2014 Rev. Dato: 09.01.2015 Bygherre: Boligforeningen Ringgården Dybedalen 1A 8210 Aarhus V Byggesag:

Læs mere

Tilbudsliste. Rønnekrogen 9, 2880 Bagsværd

Tilbudsliste. Rønnekrogen 9, 2880 Bagsværd Tilbudet omfatter: Murer Tømrer Blikkenslager Glas Maler Jord, beton og kloak VVS El Der kan afgives tilbud på alle entrepriser. Tilbudet skal omfatte den samlede opgave inden for hver entreprise og tage

Læs mere

04. Tilbudsliste: 08.01.2012

04. Tilbudsliste: 08.01.2012 04. Tilbudsliste: 08.01.2012 Sammenlægning af lejligheder og etablering af træningsfaciliteter på Klosterparken 1. Murerentreprisen Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at

Læs mere

Der er vedlagt oprindelige arkitekt tegninger( nygårdsvej pdf) samt nye tegninger (nygårdsvej pdf).

Der er vedlagt oprindelige arkitekt tegninger( nygårdsvej pdf) samt nye tegninger (nygårdsvej pdf). Indholdsfortegnelse Om projektet... 2 Generelle retningslinjer for byggeriet... 2 Tidsplan for projekt... 2 Udbygning i stueplan... 3 Nedrivning... 3 Fundament... 3 Vægge... 3 Lokale... 3 Elarbejde...

Læs mere

30019 Nordvestskolen - Tilbudsliste af

30019 Nordvestskolen - Tilbudsliste af 30019 Nordvestskolen - Tilbudsliste af 08.05.2017 Beskrivelse: Undertegnede entreprenør tilbyder herved fagentreprisen i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående af betingelser, beskrivelser

Læs mere

Rumskemaer. Tidligere Storebjerg Skole LeanDesign / Dall & Lindhardtsen. Halsnæs Kommune...

Rumskemaer. Tidligere Storebjerg Skole LeanDesign / Dall & Lindhardtsen. Halsnæs Kommune... Halsnæs Kommune... Sendt pr.: mail Dato: 08. okt 2018 Sag nr.: 30035/2791 Emne: Udbud Rev. nr. 00 Init: JWR Rumskemaer Bygherre: Ejendommen: Rådgiver: Entreprenør: Halsnæs Kommune Nørregade 87, Hundested

Læs mere

Ellevej 36, Frederiksværk Tidligere daginstitution LeanDesign ApS og Dall & Lindhardtsen A/S

Ellevej 36, Frederiksværk Tidligere daginstitution LeanDesign ApS og Dall & Lindhardtsen A/S Halsnæs Kommune... Sendt pr.: mail Dato: 16. Juli 2018 Sag nr.: 33031 Emne: Udbud Rev. nr. 00 Init: JWR Rumskemaer Bygherre: Ejendommen: Rådgiver: Entreprenør: Halsnæs Kommune Ellevej 36, Frederiksværk

Læs mere

Arbejdsbeskrivelse B2.330 Maling. Renovering af Løget By, Længehuse (LH), afdeling 42. AAB Vejle. April 2013 Sag 12.029

Arbejdsbeskrivelse B2.330 Maling. Renovering af Løget By, Længehuse (LH), afdeling 42. AAB Vejle. April 2013 Sag 12.029 Arbejdsbeskrivelse B2.330 Maling Renovering af Løget By, Længehuse (LH), afdeling 42 AAB Vejle April 2013 Sag 12.029 Indholdsfortegnelse Side : 1 Udarbejdet:FM Kontrolleret:BM Godkendt:BM Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Rettelsesblad Nr. 1 13.09.2012. Etablering af BørneUnivers, Jejsing skole

Rettelsesblad Nr. 1 13.09.2012. Etablering af BørneUnivers, Jejsing skole Rettelsesblad Nr. 1 13.09.2012 Etablering af BørneUnivers, Jejsing skole 1. Tømrerentreprisen: 3. Reparation af tagrende, Rettelse Tagrende skiftes fra gavlende til tagnedløb. Længde ca. 8m. 6. Døre og

Læs mere

Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole. TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram

Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole. TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram Dato: 15.03.2013 Side: 2 af 27 Rumnr.: 0.01 Rumtype: Natur/teknik Note: Bemærkninger: Inventar Indv.

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 2 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 2 Tag/Tagetage: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås

Læs mere

RETTELSESBLAD NR. 02:

RETTELSESBLAD NR. 02: Rettelsesblad nr. 02 af 30.10.2014 Side 1 af 11 RETTELSESBLAD NR. 02: GENERELT: ALLE: Præcisering: Til orientering fastholdes licitationsdato og tidspunktet d. 6 november kl. 10.00 i Terndrup Hallens Cafeteria.

Læs mere

T I L B U D S L I S T E

T I L B U D S L I S T E N o r s k e A l l e 1 5, 2 8 4 0 H o l t e T l f. 4 5 4 8 5 2 9 2 F a x 4 5 4 1 3 0 1 5 Peter T I L B U D S L I S T E Bygherre: Byggesag: Entreprise: Tilbud: Pilestræde 46, 1112 København Hovedentreprise

Læs mere

Renovering/Ombygning i B-46 Nuuk, Tilbudsliste.

Renovering/Ombygning i B-46 Nuuk, Tilbudsliste. Renovering/Ombygning i B-46 Nuuk, Tilbudsliste. REV.nr. 01, 22.04.14 Side 1 af 7 sider Undertegnede hoved-entreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte entreprise i henhold til udbudsmaterialet. For

Læs mere

TILBUDSLISTE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN

TILBUDSLISTE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN NYBYYGERI, STRANDVEJEN 131A TILBUDSLISTE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN Totalentreprise Tilbudsliste Dateret: 12.06.2018 Tilbudsliste Side : 2/19 Indhold: 1. Tilbudsliste... 3 1.1 Udfyldelsen...

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING

UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING ELLEVEJ 36 OG LØVDALEN - KARLSGAVEVEJ 1 UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING Hovedentreprise A Udbudsbetingelser Dateret: 11.07.2018 Totalrådgiver: LeanDesign ApS 33031 Sundhedshuset - Halsnæs Kommune

Læs mere

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune. TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes.

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune. TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. 04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende

Læs mere

Etablering af børnehave i Bedstedskole, Syrenvej 3, 6240 Løgumkloster Bygherre Tønder Kommune

Etablering af børnehave i Bedstedskole, Syrenvej 3, 6240 Løgumkloster Bygherre Tønder Kommune 04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: 01. VVS - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende fagentreprise i henhold til betingelser, beskrivelse, tegninger,

Læs mere

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 2/5 bips dokument id: 5.125 bips revision: 2.01 bips revisionsdato: 2015-12-22 Udarbejdet: SL Kontrolleret: JCC Godkendt: 4.1 Orientering

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning

Vedligeholdelsesvejledning VARDE BSB AFDELING 9017 afs. 1 HUMLEHAVEN Vedligeholdelsesvejledning Godkendt på afdelingsmøde den 21. august 2001. 1 V Særlig udvendig vedligeholdelse 1. 2. 3. 4. 5. Vedligeholdelse af den til boligen

Læs mere

KR. Nedrivning. Optagning og bortkørsel af trægulv i køkken, opvask, depot og grøntrum

KR. Nedrivning. Optagning og bortkørsel af trægulv i køkken, opvask, depot og grøntrum 13.03.2012 KR. Nedrivning Nedtagning og bortkørsel af ikke bærende vægge Nedtagning og bortkørsel af indv. døre Nedtagning og bortkørsel af nedhængte lofter Optagning og bortkørsel af trægulv i køkken,

Læs mere

(Bolig 26) 11.11.2014

(Bolig 26) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 22.10.2014 Plan, 1. Sal Mål 1:100 11.11.2014 Tværsnit, Princip Mål 1:100 11.11.2014 Facade mod nord Mål 1:200 11.11.2014 Facade mod syd Mål 1:200

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning

Vedligeholdelsesvejledning VARDE BSB AFDELING 9003 afs. 4 LYSNINGEN & ORTENVEJ Vedligeholdelsesvejledning Godkendt på afdelingsmøde den 12. juni 2001. 1 V Særlig udvendig vedligeholdelse 1. 2. 3. 4. 5. Vedligeholdelse af den til

Læs mere

(Bolig 14) 11.11.2014

(Bolig 14) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100

Læs mere

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden Prisoverslag 1, Sparsom renovering Enheds- Sum Pos. Ydelse Enhed Antal pris excl. moms kr 1,0 Renovering af eksisterende bygning 1 1,2 Idræts- og omklædningsfaciliteter og fløjbygning: Renovering af tagkonstruktion.

Læs mere

NYT BADEVÆRELSE MODERNE, LYST OG RUMMELIGT. Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer

NYT BADEVÆRELSE MODERNE, LYST OG RUMMELIGT. Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer NYT BADEVÆRELSE Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer Badeværelset er indrettet efter de eksisterende installationers placering. Til badeværelset foreslåes elementer, som er enkle, smukke og

Læs mere

Menighedssal/garderobe/børnerum-beskrivelse v. 3.2, 2011-11-13 MAB

Menighedssal/garderobe/børnerum-beskrivelse v. 3.2, 2011-11-13 MAB Menighedssal/garderobe/børnerum-beskrivelse v. 3.2, 2011-11-13 MAB Nr. Delopgave Besluttet specifikation fra byggegruppen Kommentar Bemærkninger/argumenter/noter BR01 Skillevæg til lille depot BR02 Vindue

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

Renovering af klubhus

Renovering af klubhus Renovering af klubhus Status De eksisterende omklædningsrum findes i to bygninger. Den ældste er det første klubhus, der er opført i 1958, og den anden bygning er opført i 1984 med kælder. Lokalerne har

Læs mere

Licitationen afholdes i overværelse af de bydende, der måtte ønske at deltage.

Licitationen afholdes i overværelse af de bydende, der måtte ønske at deltage. Tilbudslister: Team Ejendomme Direkte tlf.: 74 92 92 78 3187747474929260749292721300903 Mail: jf@toender.dk Sags id.: 82.00.00-G00-1-11 Dokument : 8. august 2011 Vedr. afgivelse af tilbud: Ved afgivelse

Læs mere

Sundhedshus Toftlund

Sundhedshus Toftlund Notat 27. april 2015 Udarbejdet af Kontrolleret af Godkendt af Sundhedshus Toftlund Der er indkommet følgende spørgsmål til el-projektet. Spørgsmål angivet med kursiv og understreget, svar med normal tekst.

Læs mere

Vedr.: AB Venneminde vej 18-26 Tåsingegade 41 Altaner 33 stk.

Vedr.: AB Venneminde vej 18-26 Tåsingegade 41 Altaner 33 stk. Sorø den 14. februar 2011 AB Vennemindevej 18-26 Tåsingegade 41 C/o Hanne Thomassen Vennemindevej 22 3. th. 2100 København Ø Vedr.: AB Venneminde vej 18-26 Tåsingegade 41 Altaner 33 stk. Som aftalt fremsender

Læs mere

SØPARKEN 22 FAMILIEBOLIGER I TARM FUGLEPERSPEKTIV 31-08-2011. ØRNHØJVEJ 18, GRØNBJERG 6971 SPJALD. TEL. 97 38 42 81 w w w. i d e - h u s e.

SØPARKEN 22 FAMILIEBOLIGER I TARM FUGLEPERSPEKTIV 31-08-2011. ØRNHØJVEJ 18, GRØNBJERG 6971 SPJALD. TEL. 97 38 42 81 w w w. i d e - h u s e. SØPARKEN 22 FAMILIEBOLIGER I TARM FUGLEPERSPEKTIV 24 22 26 20 28 30 18 16 14 12 10 8 13 6 4 15 17 19 21 11 9 7 31-08-2011 ØRNHØJVEJ 18, GRØNBJERG 6971 SPJALD. TEL. 97 38 42 81 w w w. i d e - h u s e. d

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning

Vedligeholdelsesvejledning FANØ BOLIGSELSKAB AFDELING 5201 SØNDRE ENGVEJ 2 OG 4 LODSVEJ 24-34 Vedligeholdelsesvejledning Godkendt på afdelingsmøde den 4-11-2008. 1 V Særlig udvendig vedligeholdelse 1. 2. 3. 4. 5. Vedligeholdelse

Læs mere

rev KR. Nedrivning. Nedtagning og bortkørsel af vægge og div. installationer, samt nedtagning af div beslag og skruer på vægge

rev KR. Nedrivning. Nedtagning og bortkørsel af vægge og div. installationer, samt nedtagning af div beslag og skruer på vægge 06.03.2012 rev. 15-03-2012 KR. Nedrivning Nedtagning og bortkørsel af vægge og div. installationer, samt nedtagning af div beslag og skruer på vægge Nedtagning og bortkørsel af vindue og brystningsvæg

Læs mere

Træningshuset Etape 2

Træningshuset Etape 2 Træningshuset Etape 2 1. Sagens parter Bygherre: Purhus Idrætsforening Søndergade - Asferg ved: Henrik Vangsted Entreprenør: Myhlenberg v. Søren Vangsted Vest A/S Myhlenbergvej 56 9510 Arden Telefon 9856

Læs mere

ABEL CATHRINESGADE 6 / VIKTORIAGADE 11 Side 1

ABEL CATHRINESGADE 6 / VIKTORIAGADE 11 Side 1 Side 1 TILBUDSLISTE, 18.01.2019 Undertegnede hovedentreprenør tilbyder herved bygherren: A/B Abel Cathrinesgade 6/Viktoriagade 11 v/ Rasmus Nielsen 1654 København V i henhold til det udleverede projektmateriale

Læs mere

TILBUDSLISTE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN

TILBUDSLISTE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN NYBYYGERI, STRANDVEJEN 131A TILBUDSLISTE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN Totalentreprise Tilbudsliste Dateret: 12.06.2018 Tilbudsliste Side : 2/18 Indhold: 1. Tilbudsliste... 3 1.1 Udfyldelsen...

Læs mere

LEJLIGHEDSVURDERING Andelslejlighed

LEJLIGHEDSVURDERING Andelslejlighed Side 1 af 6 LEJLIGHEDSVURDERING Andelslejlighed Århusgade Jeg har valgt en lejlighedsvurdering, som jeg har udført i 2016. Den er meget dækkende for, hvordan sådan en vurdering kan se ud, og hvad den kan

Læs mere

30028 Plejehjemmet Strandhøj - Tilbudsliste af , rev. 01

30028 Plejehjemmet Strandhøj - Tilbudsliste af , rev. 01 30028 Plejehjemmet Strandhøj - Tilbudsliste af 05.07.2017, rev. 01 Beskrivelse: Undertegnede entreprenør tilbyder herved fagentreprisen i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående af betingelser,

Læs mere

Vejledning ved fraflytning. Hvad skal du være opmærksom på, når du fraflytter din bolig

Vejledning ved fraflytning. Hvad skal du være opmærksom på, når du fraflytter din bolig Vejledning ved fraflytning Hvad skal du være opmærksom på, når du fraflytter din bolig Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Det skal du vide, når du fraflytter din bolig..1 Gratis forsyn..1 Flyttesynet..1

Læs mere

Beskrivelse af ombygningsarbejdet på Ravnholtskolen 2009

Beskrivelse af ombygningsarbejdet på Ravnholtskolen 2009 Beskrivelse af ombygningsarbejdet på Ravnholtskolen 2009 Bygning nr. 5 Indgangsparti m.v. mod vej. Ny aut. alufacadedør (niveaufri)ved indgang komplet med tilpasning af højtsiddende vinduesparti Aut. indv.

Læs mere

30030 Nordvestskolen blok Tilbudsliste af

30030 Nordvestskolen blok Tilbudsliste af 30030 Nordvestskolen blok 1-4 - Tilbudsliste af 01.09.2017 Beskrivelse: Undertegnede entreprenør tilbyder herved fagentreprisen i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående af betingelser, beskrivelser

Læs mere

Til stede: Klaus Jørgensen KJO maler, Seehusen A/S Jørgen Hansen JOH Entreprenør, PNP-Byg Svend Larsen SRL ark. (ref.)

Til stede: Klaus Jørgensen KJO maler, Seehusen A/S Jørgen Hansen JOH Entreprenør, PNP-Byg Svend Larsen SRL ark. (ref.) Projekt: Facaderenovering, Lauritz Sørensens Vej 3-13 Emne: Byggemøde nr. 22 Mødedato 15.05.2012, 10.30 Sted Byggepladsen Til stede: Klaus Jørgensen KJO maler, Seehusen A/S Jørgen Hansen JOH Entreprenør,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering Informationsmøde afdeling 214 Genhusning under renovering Medborgerhuset d. 29. januar 2015 Velkomst ved Per Hermansen Beslutning om informationsmøde Anbefaling af 100 % genhusning Enig bestyrelse Dagsorden

Læs mere

MATERIALEOVERSIGT - BILAG 2 TIL LEJEKONTRAKT Adresse: Islands Brygge sal. Bygningsdel Materiale/overflade Kvalitet Område Udgift afholdes af

MATERIALEOVERSIGT - BILAG 2 TIL LEJEKONTRAKT Adresse: Islands Brygge sal. Bygningsdel Materiale/overflade Kvalitet Område Udgift afholdes af : Trustzone Dato: 14.12.2016 MATERIALEOVERSIGT - BILAG 2 TIL LEJEKONTRAKT Adresse: Islands Brygge 43 1. sal. Bilag 2 til lejekontrakt Bygningsdel Materiale/overflade Kvalitet Område Udgift afholdes af

Læs mere

UDBUDSMATERIALE NY MULTIHAL-FREDERIKSBORGCENTRET TOTALENTREPRISE 07. KVALITETSLISTER MARTS 2016 ALMBJERG A/S RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA F.R.I.

UDBUDSMATERIALE NY MULTIHAL-FREDERIKSBORGCENTRET TOTALENTREPRISE 07. KVALITETSLISTER MARTS 2016 ALMBJERG A/S RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA F.R.I. UDBUDSMATERIALE NY MULTIHAL-FREDERIKSBORGCENTRET TOTALENTREPRISE 07. KVALITETSLISTER MARTS 2016 ALMBJERG A/S RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA F.R.I. Tilbudte materialer - indvendig og udvendig aptering Gulve Trægulve

Læs mere

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Dagsorden 1. Velkomst præsentation. 2. Status hvad er sket siden sidst 3. Præsentation af projekt 4. Tidsplan - rækkefølge arbejdet

Læs mere

ÅB 51 1.tv. Fordør, udvendig: Ingen bemærkninger Fordør, indvendig: ÅB 51 1.th. Fordør, udvendig: Ingen bemærkninger Fordør, indvendig: 2

ÅB 51 1.tv. Fordør, udvendig: Ingen bemærkninger Fordør, indvendig: ÅB 51 1.th. Fordør, udvendig: Ingen bemærkninger Fordør, indvendig: 2 ÅB 5.tv. Fordør, udvendig: : Trekantsliste (monteres ikke) ÅB 5.th. Fordør, udvendig: 2 : Trekantsliste (monteres) 2: Udbedres (pletmales) : Afslutning af vinyl på dørtrin 2: Fuge ved kabelkasse mod loft

Læs mere

Arkitektfirmaet Stevns Sag nr: 24-02

Arkitektfirmaet Stevns Sag nr: 24-02 Dalby Ældercenter. Etablering af plejeboliger i eksist. center Tilmuring af dørhul kr. 5.600 Nyt dørhul kr. 8.000 Opbrydning af gulv til installationer kr. 20.000 Nye installationer inkl. kloak kr. 45.000

Læs mere

Råderetskatalog for afd. 34-25 Figenparken

Råderetskatalog for afd. 34-25 Figenparken 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: side 1-2 A Lejlighedens overflader m.m. side 3-4 lofter vægge + fliser gulve fodlister, gerigter, karme. lysninger m.m. døre B Vinduer side 4 vindueskarme/rammer forsatsvinduer hængsler

Læs mere

Altanprojekt AB Rungstedlund

Altanprojekt AB Rungstedlund Altanprojekt AB Rungstedlund Sorø den 11. juni 2009 AB Rungstedlund C/o Mikkel Christiansen Rungstedplads 11, 4 tv. 2200 København N Vedr.: AB Rungstedlund Altaner 10, 25 og 50 stk. Som aftalt fremsender

Læs mere

Regler for byggesager

Regler for byggesager Regler for byggesager Skal der ske byggeændringer og modernisering i lejligheden, ud over alm. maling og tapetsering, skal følgende regler følges 1. Skriftlig ansøgning til bestyrelsen og evt. relevante

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 14. december 2017 Hans-Åge Cordua

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 14. december 2017 Hans-Åge Cordua DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 14. december 2017 Hans-Åge Cordua haco@vd.dk 7244 7501 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende nedenstående udbud: Forstærkning af Lindenborg Pæledæk

Læs mere

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga BOLIGEN Opholdsrum Gulve Vægge Lofter Indvendige døre Skydedøre Dørgreb Fodlister, gerigter Stikkontakter Massiv egeparket Vægge med glasfilt, malerbehandlet hvide Lofter med glasfilt, malerbehandlet hvide.

Læs mere

Altanprojekt Ndr. Frihavnsgade 95-99

Altanprojekt Ndr. Frihavnsgade 95-99 Altanprojekt Ndr. Frihavnsgade 95-99 Side 1 af 6 Sorø den 5. december 2008 AB Ndr. Frihavnsgade 95-99 C/o Anders Holm Ndr. Frihavnsgade 95, 3. th. 2100 København Ø Vedr.: AB Ndr. Frihavnsgade 95-99 Altaner

Læs mere

Post nr. Arbejde/Ydelse Enh. pris Sum. TILBUDSLISTE af , rev 00. Entreprise/entrepriser: eksl. moms kr...,- Skriver kr... eksl. moms...

Post nr. Arbejde/Ydelse Enh. pris Sum. TILBUDSLISTE af , rev 00. Entreprise/entrepriser: eksl. moms kr...,- Skriver kr... eksl. moms... Tilbudsliste TILBUDSLISTE af 07.04.2017, rev 00 Undertegnede entreprenør tilbyder herved i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående af betingelser, beskrivelser og tegninger m.m. samt nærværende

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Introduktion til dagens møde v/ Henriette Cajar 3. Gennemførelse af renoveringen

Læs mere

Til stede: Ole Quitzaul OQ Facade-entreprenør (delvis) Jørgen Hansen JOH Entreprenør, PNP-Byg Svend Larsen SRL ark. (ref.)

Til stede: Ole Quitzaul OQ Facade-entreprenør (delvis) Jørgen Hansen JOH Entreprenør, PNP-Byg Svend Larsen SRL ark. (ref.) Projekt: Facaderenovering, Lauritz Sørensens Vej 3-13 Emne: Byggemøde nr. 14 Mødedato 13.03.2012, 9.30 Sted Byggepladsen Til stede: Ole Quitzaul OQ Facade-entreprenør (delvis) Jørgen Hansen JOH Entreprenør,

Læs mere

forår 2012 Bilag 2 - Tilbudsliste - pakke 2

forår 2012 Bilag 2 - Tilbudsliste - pakke 2 Fredericia Kommune Annoncering på håndværkerydelser forår 2012 Bilag 2 - Tilbudsliste - pakke 2 Pakke nr. Fag Navn institution Bærer Sagsbehandler Ind-/udvendig terræn, inst. Retning N,S,Ø,V,A Højde *

Læs mere

Projektudvikler: Projektselskabet ApS

Projektudvikler: Projektselskabet ApS Dato: 25.05.2015 Skovhuse, Svendborg 4 boliger på 172 m 2 i 1 plan og skur/redskabsrum på 39 m 2. Projektselskabet ApS Projektudvikler: Projektselskabet ApS Holmsøvej 34 9690 Fjerritslev Tlf.: 88 70 57

Læs mere

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg Indholdsfortegnelse Generelt... 2 Trappeopgang.... 2 Indgang 3m2 + trappe:... 2 Lejlghed 1-89m2:... 3 Stueetage.... 3 Indgang:... 3 Entre 5m2:... 3 Wc

Læs mere

Mejeriparken III, Hjallerup MATERIALE-BESKRIVELSE Fjerritslev, 01.07.2008 Kortfattet beskrivelse af konstruktioner, materialer og udstyr for nøglefærdigt byggeri beliggende Mejeriparken, Hjallerup Boligerne

Læs mere