Nr. 07, skoleåret Dato: 18.sep. 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. 07, skoleåret 2015-16. Dato: 18.sep. 2015"

Transkript

1 Ugebrev Nr. 07, skoleåret Dato: 18.sep Rom Alle veje fører til Rom siger ordsproget. Under indledningen til denne uges undervisning tog vi bl.a. udgangspunkt i den kulturelle betydning Romertiden har haft på os helt heroppe i nord. Og når datidens stenbelagte veje faktisk udgik fra Rom giver udtrykket pludselig meget god mening og perspektiverer vores opfattelse af Rom som et kulturelt og samfundsmæssigt epicentrum. Når man sidder i Senatet skal man argumentere godt for sig. Bastian foreslår at købe lidt ekstra legioner til at stå imod de rebelske regioner i nord. Diskussionen er livlig og man laver et kompromis. Tre (3!) legioner bliver sendt afsted og møder en fjende, som man ikke kender størrelsen på. Det bliver fatalt. På slagmarken bliver de mødt med 11 nord-legioner og Roms soldater bliver slagtet og de sørgelige rester må humpe hjem i vanære

2 Bedre går det i konstruktionsverdenen. Akvædukter skyder op overalt som beviser på kløgt og handlekraft. Men hvem er egentlig hurtigst og dygtigst til at konstruere en sådan anordning. Dette er et spørgsmål lettest besvaret i en simpel, men direkte konkurrence: Rafter, tovværk, v-profiler og teknisk snilde er i et broget mix og resultatet blev tydeligt. Hvor mange meter vandtransportvej kunne man præstere og hvor stor var succesraten for transporten? Mellem 15 og 42 m. akvædukt blev der konstrueret og med en succesrate (vandpassagerate) på mellem 80 og nærmest 100%, var der stor forskel i de endelige slutresultater. Flot ser det ud.. Man kan være en samfundsstøtte på mange måder. Så er der valg Hver dag på Marsmarken skal der vælges nye senatorer og nye personer til alle de officielle poster: Kvæstor, Praetor, Censor, Folketribun, Konsul osv. Valghandlingen er simpel. Man stiller sig bag den kandidat, man støtter og medbringer alle de klienter, som man har fået samlet sammen i spillet. På den måde har man mulighed for at få megen magt med få hænder. Hvem man så støtter, hænger sammen med, hvem, der vil gøre mest for én. Det skaber mange sjove situationer, når der skal forhandles aftalevilkår Korruption? Næh, - markedsoutputoptimering..!

3 Til højre: Rasmus og Victor er lige blevet valgt måske er det et V-tegn for sejren, - måske er det prisen for en stemme? Man ved det ikke?! Men i krogene siges det, at Uden mad og drikke Vores unge borgere kan ikke klare sig uden forplejning, - den sag er jo ganske vist. Det har vi heldigvis professionelle folk til at tage sig af. Men ej heller uden træning kommer man langt i et sådant forløb. Derfor er der gladiatortræning på programmet. Fægtning, redning, muskelopbyggelse og kamppladskoordination er på programmet.

4 Når man lige er blevet pløjet ned i en vandpyt/mudderpøl af én af den store drenge, er det udtryk for overskud, at man kan tage det med et smil ;-) Vægttræning er godt for muskelopbyggelse. At begynde med kroppens egen vægt er essentielt for at undgå skader.

5 Den sidste kamp udspilles Roms legioner angriber både via flanken OG frontalt og kampen ender med en stor sejr til hærføreren og hans loyale tropper. Hærføreren modtages med jubel af Roms gode borgere og Senatet. Det sidste valg løber af stablen og Roms fremtid er sikret

6 Fladlandssagaen I weekenden havde vi fornøjelsen af at være vært (som vi plejer) for Fladlandssagaen. Vi nærmer os snart et halvt hundrede spilgange, og der er rigtig fin tilslutning til spillet.

7 Sons of Anarchy er en amerikansk TV-serie og grundlaget for en rollespilskampagne på Østerskov. Her er arrangørerne i gang med at planlægge spillet med Vibe ved roret. Meldingen er, at de er meget ambitiøse! Forstandertimen mandag havde besøg af tre sygeplejestuderende. De ville gerne lave noget forskning på unges søvnmønstre og behov. To værelser meldte sig til at gå i seng kl. 22 (!!) for at se hvad det betød for energien.

8 Kontaktgruppekomsammen Henrik Kanstrup-Smith har haft sin kontaktgruppe med ud af huset. Det blev til social hygge og spisning i privaten. Studietur 2015 Østerskov Efterskole skal på studietur til Krakow i uge 41. Afrejse: Lørdag d. 3. oktober over middag. Hjemkomst: Fredag d. 9. oktober først på eftermiddagen. Af koordineringshensyn skal eleverne forlade skolen senest kl Er man hjemme i afrejseweekenden skal man være på skolen kl lørdag, så vi kan tjekke, at man har pakket korrekt. Hvis man gerne vil hjem efter turen, stopper bussen et par gange op gennem Jylland. Så snart vi har de nøjagtige tidspunkter bliver disse meldt ud. Pas og sygesikring Vær sikker på jeres barn har gyldigt pas og gyldige (gult og blåt) sygesikringsbevis. Sygesikringsbeviserne skal eleverne selv sørge for at medbringe. Skolen har rejseforsikring for eleverne. Eleverne skal aflevere pas på kontoret HURTIGST MULIGT..! Skulle der være nogle, der opdager at passet er udløbet, kan det være en ide at få sendt det nye pas til skolen når det laves. Alternativt kan man hente ansøgning om pas, udfylde og udskrive den og give eleven den med, så kan han/hun gå på Borgerservice i Hobro og få lavet nyt pas. I den forbindelse: husk penge og billede.

9 Medicin, emballage og pillepas Husk at medbragt medicin skal pakkes i original emballage. Bemærk, at der er enkelte typer medicin, der kræver pillepas. Det er hjemmets eget ansvar at sørge for pillepas, og det kan fås på apoteket. Skolen kan være behjælpelig med opbevaring af medicin under turen. Lommepenge Skolen tilbyder at veksle til Polske Zloty. Vi veksler 540 kr. til 300 PLN. Hvis man ønsker at vi skal veksle, er det vigtigt, at der ligger en mail med ønsket om veksling til kontoret senest mandag den 7. september, og de 540 kr. skal være overført senest den 21. september til konto mrk. "ST + elevnavn". Vær opmærksom på, at bankoverførsel kan tage et par dage. Man må gerne veksle selv. Vi anbefaler et maksimalt lommepengebeløb på Dkr. Vi sørger for al den nødvendige mad, transport og overnatning, så lommepenge er kun til snolder (og måske håbet om, at der ankommer et postkort i postkassen eller der kommer en gave med hjem til rejsemindehylden ). Krista har lommepengekassen med i år, så eleverne behøver ikke gå med alle pengene på sig det gælder også selvom man har vekslet selv. Elevbanken vil på studieturen være åben hverdag ifm. morgenmaden. Kontaktinformation i Polen tilgår. Efterskolernes dag - Den 27. september kl Det er en skoledag med mødepligt fra kl og udløser en fridag fredag den 2/10. Eleverne må gerne blive på skolen denne dag. Dagen fungerer som en weekenddag. Det betyder at en elev kan tage hjem på weekend torsdag d. 1. oktober efter skoletid. Se mere om efterskolernes dag på og vores facebook, hvor det også er muligt at dele dagen med andre. Brobygning - 10 klasse: 10. klasses eleverne er i brobygning i uge 44 fortrinsvis i Hobro, men også Aalborg og Hadsund. Gæsteuge Uge 44 har vi gæsteuge, hvor der er kurser i huset for undervisere og andre interesserede i læringsrollespil. Se mere om ugen på ww.osterskov.dk/news/2052/ og vores Facebook, hvor det også er muligt at dele opslaget med andre. Efterårsferie Fra den 9. oktober kl. 16 til 18. oktober kl. 19 er der efterårsferie. Har man problemer med at forlade skolen inden kl den 9/10 eller har behov for at komme før kl. 19 den 18/10 skal man kontakte Mads Lunau på mads@osterskov.dk I efterårsferien holder vi Østerskov Akademi fra mandag til fredag - se facebooksiden Østerskov Akademi for flere oplysninger. Det er ikke muligt at være på skolen i dagene op til eller efter Akademiet! Standpunktskarakterer Der bliver givet standpunkt i uge 43. I vil kunne se dem på skoleplan senest fredag den 23. oktober.

10 Skole/hjem-samtaler Der er skole/hjem-samtaler den 24. oktober, hvor vores UU-vejleder Henrik Sloth vil være tilstede. Samtalen bookes via skoleplan og det er muligt at holde den via telefon - nærmere information følger. Næste uge Spionjagt I næste uge tager vi skæg og blå briller på, mens vi på baggrund af virkelige historiske cases udspiller nogle af de mest vanvittige spionhistorier fra den kolde krig. Kulissen er et opdelt Berlin i årene , hvor de første styrkeprøver mellem Vesten og Sovjetunionen havde deres epicenter. Eleverne er agenter i forskellige efterretningstjenester, der på baggrund af hemmelige missioner søger at afdække militære og politiske efterretninger hos hinanden, samt udføre dristige partisanlignende aktioner ingen regeringer vil tage ansvaret for. Hvem ved, måske går den kolde krig hen og bliver rigtig, rigtig varm..?! Fagligt arbejdes der i fysik med aflytning (lyd) og overvågning (lys og fotografi), i forsøget på at udvikle spionudstyr, der kan give en fordel i spillet. I tysk arbejdes med "kulturel kamuflage" vigtige evner når man skal bluffe sig igennem en kontrolpost. I matematik regnes der trigonometri, mens der lægges tophemmelige planer for indsmugling af våben, personel og forsyninger på tværs af jerntæppet. I dansk arbejdes der med psykologiske profiler i noveller til brug i forhørsteknik. Ugen er desuden spækket med historie om kold krig og atomkapløb. Ha en fortræffelig dag Kaare

11 Roms vandforsyning sker i ugens anledning gennem skolens parkanlæg. Bedre sent end aldrig? Lidt stemning fra vores besøg i august på Horsens Middelalderfestival.

12 Østerskov fik nøglerne overdraget til vores bygning d. 5. juni 2006 og startede med elever i august. Vi har altså jubilæum om ikke så lang tid Det her er menuen i Horsens Statsfængsel måneden efter at vi startede. Der er en del sammenfald med den aktuelle menu på skolen i dag... Men vi har salatbar! /ML

Ugebrev. Helte søges! Nr. 05, skoleåret 2015-16. Dato: 4. sept. 2015

Ugebrev. Helte søges! Nr. 05, skoleåret 2015-16. Dato: 4. sept. 2015 Ugebrev Nr. 05, skoleåret 2015-16. Dato: 4. sept. 2015 Helte søges! Nutidens superhelte blegner i direkte sammenligning med Oldtidens guder og gudinder. Specielt på intrigefronten slår de græske guder

Læs mere

I denne uge har eleverne været på en tour de force igennem nogle af de vigtigste årtier, set fra ungdomskulturelle øjne.

I denne uge har eleverne været på en tour de force igennem nogle af de vigtigste årtier, set fra ungdomskulturelle øjne. Ugebrev Nr. 2, skoleåret 2014-15. 22. august 2014 Her er så det næste ugebrev i rækken.. Flower Power Punk I denne uge har eleverne været på en tour de force igennem nogle af de vigtigste årtier, set fra

Læs mere

Nr. 04, skoleåret 2015-16. Dato: 28.08.2015

Nr. 04, skoleåret 2015-16. Dato: 28.08.2015 Ugebrev Nr. 04, skoleåret 2015-16. Dato: 28.08.2015 Antifaschistischer Schutzwall Eleverne har været i perioden 1950-90 igen, men denne gang øst for jerntæppet. Den antifascistiske beskyttelsesmur holder

Læs mere

Nr. 03, skoleåret 2014-15. 31. august 2014

Nr. 03, skoleåret 2014-15. 31. august 2014 Ugebrev Nr. 03, skoleåret 2014-15. 31. august 2014 Jamais deux sans trois her kommer nr. 3 ugebrev Købmænd og Kapere Ugens forløb var et læringsspil om Danmarks florissante periode 1778 1807. I rollen

Læs mere

Ugebrev. Nr. 10, skoleåret 2013-14. 27. oktober 2013

Ugebrev. Nr. 10, skoleåret 2013-14. 27. oktober 2013 Ugebrev Nr. 10, skoleåret 2013-14. 27. oktober 2013 En UFO er landet i baghaven i den lille søvnige by Fort Wayne i Nevada. Det har givet anledning til en del aktivitet ikke mindst fordi alle elektriske

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Nr. 1, skoleåret 2015-16. 6. august 2015

Nr. 1, skoleåret 2015-16. 6. august 2015 Ugebrev Nr. 1, skoleåret 2015-16. 6. august 2015 Accio Studentia! Vi gør klar til jubilæumsårgang 10. Her laver kommende andenårselever et rollespilsscenarie, der skal testes på vores rollespilslejr, Østerskov

Læs mere

Over de næste dage var der MANGE forskellige opgaver og én af dem, vi gerne vil fremhæve er vores sagnomspundne Speeddating.

Over de næste dage var der MANGE forskellige opgaver og én af dem, vi gerne vil fremhæve er vores sagnomspundne Speeddating. Ugebrev Nr. 01, skoleåret 2016-17. Dato: 12. august Introugen Så kom dagen, - denne gang en lørdag, hvor elever og personale på ØE kunne mødes alle sammen og påbegynde et nyt og spændende skoleår. Forældre

Læs mere

Nr. 12, skoleåret 2013-14. 15. november 2013

Nr. 12, skoleåret 2013-14. 15. november 2013 Ugebrev Nr. 12, skoleåret 2013-14. 15. november 2013 I en dyster fremtid er den atomare vinter ved at fortage sig og de overlevende begynder at kravle ud af deres underjordiske eksil. Der er gået mange

Læs mere

Ugebrev. Denne uges undervisning Vi pløjed og vi såed. Nr.33, skoleåret 2014-15. dato 21/4 2015

Ugebrev. Denne uges undervisning Vi pløjed og vi såed. Nr.33, skoleåret 2014-15. dato 21/4 2015 Ugebrev Nr.33, skoleåret 2014-15. dato 21/4 2015 Denne uges undervisning Vi pløjed og vi såed I denne uge spillede eleverne landboere fra romerskjernalder til nutiden. På et stort kort kæmpede de i starten

Læs mere

Ugebrev 24. Vinterferie Østerskov Akademiet. Luksusliner. Nr. 24, skoleåret 2014-15. dato 20. feb. 2015

Ugebrev 24. Vinterferie Østerskov Akademiet. Luksusliner. Nr. 24, skoleåret 2014-15. dato 20. feb. 2015 Ugebrev 24 Nr. 24, skoleåret 2014-15. dato 20. feb. 2015 Vinterferie Østerskov Akademiet Vi håber I alle har haft en dejlig vinterferie. Ca. 30 unge mennesker har i hvert fald. De tilbragte ferien til

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag d.

Læs mere

Nyhedsbrev. Vi skal have pas og det blå sygesikringsbevis + tilbagemelding om påstigning og afstigning (side 5) senest mandag 1. februar.

Nyhedsbrev. Vi skal have pas og det blå sygesikringsbevis + tilbagemelding om påstigning og afstigning (side 5) senest mandag 1. februar. Tlf.: 62 52 17 24 Fax: 62 52 17 03 SE nr. 12 68 00 82 Danske Bank: 3225-6034497 E-mail: aeroe@aeroe-efterskole.dk Januar 2016 Nyhedsbrev Kære forældre og elever Et af årets højdepunkter står for døren.

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Ugebrev. Nr. 25, skoleåret marts 2014

Ugebrev. Nr. 25, skoleåret marts 2014 Ugebrev Nr. 25, skoleåret 2013-14. 7. marts 2014 Meget var på spil i Det Hellige Land i tiden for de mange korstog. Eleverne fik roller som de forskellige interessenter i området fra det første til det

Læs mere

Ugebrev. Pavevalget. Nr. 16, skoleåret 2014-15. 5. december 2014

Ugebrev. Pavevalget. Nr. 16, skoleåret 2014-15. 5. december 2014 Ugebrev Nr. 16, skoleåret 2014-15. 5. december 2014 Pavevalget Julen står for døren og travlheden melder sig mere end nogensinde i hverdagen. Dette er især tilfældet i Vatikanet, for paven er gået bort

Læs mere

I dansk hos Jeppe arbejdes der med historiske digte, ungdomskulturer og politik i perioden

I dansk hos Jeppe arbejdes der med historiske digte, ungdomskulturer og politik i perioden Ugebrev Nr. 02, skoleåret 2016-17. Dato: 19. aug. Denne uges undervisning Flower Power Punk: En historisk og kronologisk rejse i den sidste halvdel af 1900-tallet, hvor skoleformen og ungdomskulturen ændres

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN Ballevej 57 7182 Bredsten Kontor tlf. 75 88 12 05 Lærerværelse tlf. 20 91 85 99 Ledelse, Dorthe og Jan Fredsted 20 45 25 05 info@balle-efterskole.dk www.balle-efterskole.dk

Læs mere

TalentCamp Greve 2014 Greve Privatskole

TalentCamp Greve 2014 Greve Privatskole TalentCamp Greve 2014 Greve Privatskole 2. - 6. oktober 2014 TALENTCAMP GREVE 2014 TalentCampDK afholder TalentCamp for talentelever i 7. klasse på Greve Privatskole den 2. 6. oktober 2014. Du modtager

Læs mere

Informationsbrev vedr. skolebyt.

Informationsbrev vedr. skolebyt. Informationsbrev vedr. skolebyt. Fra mandag d. 30. maj til onsdag d.1.juni bytter vi skole med Gudbjerg Skole. Alle møder kl.8:15. Cykelholdet får deres bagage i bussen først, og cykler afsted sammen med

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

cf86df31519a/17/1536#/0

cf86df31519a/17/1536#/0 Ugebrev Nr. 1, skoleåret 2013-14. 16. august 2013 Så er vi i gang! Første uge har været spækket med aktiviteter. Efter indflytningen søndag var eleverne på rundtur i huset og mødte de ansatte på et orienteringsløb

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 12/2019 HUSK: generalforsamlingen

Læs mere

TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen

TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen 29.01-02.02 2015 TALENTCAMP AALBORG 2015 TalentCampDK afholder TalentCamp for talentelever i 7. klasse på Klostermarksskolen den 29. januar 2. februar 2015. Du

Læs mere

Ugebrev. Naboerne. Nr. 10, skoleåret 2014-15. 24 okt. 2014

Ugebrev. Naboerne. Nr. 10, skoleåret 2014-15. 24 okt. 2014 Ugebrev Nr. 10, skoleåret 2014-15. 24 okt. 2014 Naboerne Ugen står i villaidyllens tegn. Alt ånder fred og ro i byens villakvarter, men er dette nu også virkeligheden? for under overfladen lurer konflikterne.

Læs mere

Evaluering af Camp 7, 2015 - skolens medarbejdere og eleverne

Evaluering af Camp 7, 2015 - skolens medarbejdere og eleverne Evaluering af Camp 7, 2015 - skolens medarbejdere og eleverne Indhold Elevernes evaluering af Camp 7 fra klassens tid...2 Det faglige udbytte...2 Det sociale udbytte...3 Det bedste på Camp 7...3 Elevernes

Læs mere

Alt hvad der er værd at vide om UCS10!

Alt hvad der er værd at vide om UCS10! Alt hvad der er værd at vide om UCS10! Brobygning Den obligatoriske brobygning i uge 48 retter sig mod to forskellige ungdomsuddannelser, hvoraf den ene skal være en erhvervsuddannelse herunder HTX og

Læs mere

Ugebrev. Nr. 3, skoleåret 2013-14. 30. august 2013. Østerskov i denne uge har været den helt store filmkulisse.

Ugebrev. Nr. 3, skoleåret 2013-14. 30. august 2013. Østerskov i denne uge har været den helt store filmkulisse. Ugebrev Nr. 3, skoleåret 2013-14. 30. august 2013 Østerskov i denne uge har været den helt store filmkulisse. Det er føget om ørerne med rappe replikker, modige stuntmen og flotte effekter. De forskellige

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag.

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. SKOLESTART Kære alle Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. Som jeg tidligere har skrevet ud til jer er årets første infomøde onsdag

Læs mere

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/1-2019 Klokken 19.00 21.00 Indskolingens lokale pkt. Dagsorden Referat 1. Velkomst mm. Mette byder velkommen til

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Endelig tur beskrivelse

Endelig tur beskrivelse Endelig tur beskrivelse DMU turen 2013 Görlitz (EDBX) via Barth (EDBH) Den 6. 9. juni 2013 Görlitz Kære Turdeltager, Tiden nærmer sig, hvor vi alle drager afsted på årets DMU tur. Vi har derfor fornøjelsen

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Årets første læringsrollespil var 5 forskellige novellespil, måske bedre genkendt fra folkeskolen som faglærerdage.

Årets første læringsrollespil var 5 forskellige novellespil, måske bedre genkendt fra folkeskolen som faglærerdage. Ugebrev Nr. 2, skoleåret 2013-14. 26. august 2013 Årets første læringsrollespil var 5 forskellige novellespil, måske bedre genkendt fra folkeskolen som faglærerdage. Her kunne faglæreren lade eleverne

Læs mere

Jeppe og Helle gennemgår de formelle ting omkring prøverne og giver gode tips før det går løs.

Jeppe og Helle gennemgår de formelle ting omkring prøverne og giver gode tips før det går løs. Ugebrev Nr. 33, skoleåret 2013-14. 4. maj 2014 Uge 18 var helliget elevernes synopseskrivning forud for de mundtlige prøver i juni. Dansk, engelsk og tysk benytter sig af den prøveform, hvor eleverne ud

Læs mere

Hold Øje uge 24. Uge 25. Tigerne har afgangsprøve igen i kommende uge. Dansk og Historie.

Hold Øje uge 24. Uge 25. Tigerne har afgangsprøve igen i kommende uge. Dansk og Historie. Hold Øje uge 24 Det er et travlt år for pedellerne Benjamin og Nils. Når det regner, går tiden med at sætte projektorer op i alle klasserne, og når vejret er som i denne uge så bliver der hamret og savet

Læs mere

Velkommen. i Frederikssund dagpleje

Velkommen. i Frederikssund dagpleje Velkommen i Frederikssund dagpleje Kære Forældre Velkommen i dagpleje Det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn i dagpleje for første gang. Det er vigtigt at I føler jer trygge og

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

For at finansiere en krig, skal man have penge. Henrik kiggede i matematik på lån og forrentning af lån. Derefter på indkøb af våben til indsatsen.

For at finansiere en krig, skal man have penge. Henrik kiggede i matematik på lån og forrentning af lån. Derefter på indkøb af våben til indsatsen. Ugebrev Nr. 29, skoleåret 2013-14. 6. april 2014 Borgerkrig er kaos. Sådan var også tanken at spillet skulle være i denne uge: eleverne skulle mærke den brutale borgerkrig i Syrien, lære dens mange aktører

Læs mere

Nyhedsbrev 22/2019. Nyt fra Børnehuset:

Nyhedsbrev 22/2019. Nyt fra Børnehuset: Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 22/2019 Skolen@arrildfriskole.dk Det er

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Ugebrev. Nr. 27, skoleåret 2013-14. 22. marts 2014

Ugebrev. Nr. 27, skoleåret 2013-14. 22. marts 2014 Ugebrev Nr. 27, skoleåret 2013-14. 22. marts 2014 Gæve Svende og Golde Krager er titlen på Middelalderforløbet i uge 12. Her repræsenterede eleverne hver sin historiske adelsslægt og forsøgte at få slægten

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Velkommen. til skoleåret 2012-13

Velkommen. til skoleåret 2012-13 Velkommen til skoleåret 2012-13 PRAKTISKE OPLYSNINGER Skolens adresse Halvorsmindevej 107-109, 9800 Hjørring (www.halvorsminde.dk.) Skolens kontor Kontortid: 9.00 14.30 Tlf.: 98 92 12 22 Fax: 98 91 10

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012.

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. Så er det tid til at opleve noget kulturelt. Vi skal besøge Egeskov slot fredag d. 18. maj. Vi skal bo på DCU Camping Åbyskov - http://www.camping-aabyskov.dk/

Læs mere

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer SE Udlandstur 2014 tur i Norge Hafjell v. Lillehammer Hvem? Alle elever på Sydvestjyllands Efterskole og medarbejdere + ægtefæller og børn i alt 180. Hvornår? Afrejse

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008 LINKS OMKRING CALELLA M.M. www.calella-oktoberfest.com Om oktoberfesten i Calella www.inside.danehofgarden.dk Her kan man se nyt om turen mens vi er af sted. www.portaventura.co.uk/theme-park Her skal

Læs mere

1. mellemtrin 2014/15

1. mellemtrin 2014/15 1. mellemtrin 2014/15 Velkommen til alle elever og forældre på 1. MT. Det kommende skoleår byder på mange nyheder i forhold til tidligere. Blandt andet indfører vi på hele skolen projekttimer i 4. modul,

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 35 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalenderen: Onsdag 28/8: Forældremøde i 5. - 9. klasse Torsdag

Læs mere

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00.

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00. Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis. Krydser grænsen

Læs mere

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv.

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling Kære forældre i Lysegrøn, Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling er

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. december 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 846 Næste uge: Mærkedag: 18. december 20. december Juleferie til den 4. jan. 2016 Udlejning baunen 22. december 01. januar 02. januar 05. januar

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 20/2018 Arbejdsdag.

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Sommerskole. Greve Privatskole

Sommerskole. Greve Privatskole Sommerskole Greve Privatskole 30. juni - 4. juli 2014 SOMMERSKOLE I STORKØBENHAVN TalentCampDK afholder sommerskole i uge 27 på Greve Privatskole. Du modtager denne invitation, fordi din faglærer eller

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

TalentCamp Sønderjylland 2015 Kolding Realskole

TalentCamp Sønderjylland 2015 Kolding Realskole TalentCamp Sønderjylland 2015 Kolding Realskole 09. - 12. januar 2015 TALENTCAMP SØNDERJYLLAND 2015 TalentCampDK afholder TalentCamp for talentelever i 8. og 9. klasse på Kolding Realskole den 09. 12.

Læs mere

skanderborg-ungdomsskole.dk

skanderborg-ungdomsskole.dk SKOLEPAKKER skanderborg-ungdomsskole.dk Forord Ungdomsskolen har med skolepakkerne sammensat en række aktive tilbud til skolerne i Skanderborg Kommune. Alle skolepakker gælder for 7.-9. klasse med undtagelse

Læs mere

Huset I Tveje Merløse

Huset I Tveje Merløse Huset I Tveje Merløse Rapport over Uanmeldt tilsyn 2011 Socialcentret 1 Indhold Beskrivelse af enheden: Lovgrundlag, rammer og vurderingstermonologi... 3 Navn og Adresse... 3 Ledelse... 3 Fysiske rammer,

Læs mere

Det er koldt derude, hvis ikke ungerne har, så send hue og vanter med til pauserne.

Det er koldt derude, hvis ikke ungerne har, så send hue og vanter med til pauserne. Det er koldt derude, hvis ikke ungerne har, så send hue og vanter med til pauserne. Vi har fået masser af spalteplads i den lokale presse, mandag havde vi besøg af Merete Riisager, det var et vældig fint

Læs mere

Træning skal der til. Efter en times hård træning med forhindringsbane og spring fra minitrampolin(trampet) og springbræt kom tiden til erklæret

Træning skal der til. Efter en times hård træning med forhindringsbane og spring fra minitrampolin(trampet) og springbræt kom tiden til erklæret Ugebrev Nr. 08, skoleåret 2015-16. Dato: 25. september Spionjagt Europa især og resten af verden til dels sidder i åndeløs spænding i 4 år, mens franske, engelske, amerikanske og russiske (østlige) efterretningstjenester

Læs mere

Elevinfo Haukeli 2017

Elevinfo Haukeli 2017 Elevinfo Haukeli 2017 Kongensgaa aard Efterskole 04. februar 2017 10. februar 2017 Så er det ved at være tiden, hvor vi på Kongensgaard Efterskole skal på snelejrskole, denne gang til Haukeli, Norge. Og

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Ugebrev. Nr. 28, skoleåret 2013-14. 28. marts 2014

Ugebrev. Nr. 28, skoleåret 2013-14. 28. marts 2014 Ugebrev Nr. 28, skoleåret 2013-14. 28. marts 2014 Storbyen Metropolitan står overfor de udfordringer en storby nu står overfor: kriminalitet, forurening, energimangel, problemer med infrastrukturen osv.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 8: side 9: side 9: side 10: side 11: side 12: Skolelederen har ordet Kalenderen SMS-service på Intraen Huskeliste Forældremøderne Idrætsdagene på

Læs mere

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen Status Bestyrelsen og personalet på Friskolen blev ved Friskolens opstart i august 2012 i fællesskab enige om, at man hvert år ved et nyt skoleårs begyndelse, arrangerer en sammenrystningstur med én overnatning

Læs mere

NYHEDSBREV FRA VINDE HELSINGE EFTERSKOLE - 8. FEBRUAR 2012

NYHEDSBREV FRA VINDE HELSINGE EFTERSKOLE - 8. FEBRUAR 2012 EFTERNYT NYHEDSBREV FRA VINDE HELSINGE EFTERSKOLE - 8. FEBRUAR 2012 Så kommer der endnu et lille nyhedsbrev om tiden fremover. Vær specielt opmærksom på, at vi har indlagt endnu en gymnastikopvisning og

Læs mere

Fredagsbrev d uge 35

Fredagsbrev d uge 35 Fredagsbrev d.01-09-2017 uge 35 Elevrådet vil gerne arrangere en aktivitetsdag for alle eleverne på skolen. Det bliver d. 20. september. Der er lagt op til tre forskellige hold, som har nogle arbejdsopgaver,

Læs mere

2014/2015. klassecenter HOLBÆK

2014/2015. klassecenter HOLBÆK 2014/2015 klassecenter 10. HOLBÆK Holbæk 10. klassecenter Vores tilbud på Holbæk 10. klassecenter er til dig, der har brug for at blive stærkere fagligt eller personligt. Vi bestræber os på at hjælpe dig

Læs mere

JULEBREV Kære Forældre.

JULEBREV Kære Forældre. JULEBREV 2015 Kære Forældre. Børnene i Skive Kommune blev bedt om, at tegne en juletegning til borgmesterens julekort. Vi lod 0.-1. kl. komme med deres bidrag. Det blev til 26 fantastiske tegninger, hvor

Læs mere

For elever der går i 4. klasse til og med 6. klasse gælder følgende priser:

For elever der går i 4. klasse til og med 6. klasse gælder følgende priser: Åbningstider. Mandag til torsdag fra kl. 14.00-17.00. Fredag fra kl. 14.00-16.00. Mandag til fredag har SFO åben om morgenen fra kl. 6.30-8.00. Udvidet SFO. Fra august er det muligt for elever fra 4. årgang

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Nr. 07, skoleåret 2014-15. 27. september 2014

Nr. 07, skoleåret 2014-15. 27. september 2014 Ugebrev Nr. 07, skoleåret 2014-15. 27. september 2014 Uge 39: Helgi Daner Spillebrættet eleverne manøvrerer på. Med trælle, som man får for sin indsats i timerne, udvides produktion og handel i byen, så

Læs mere

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011 Informationsmøde Informationsmøde 1. Information om Thylejren 2011 Hvor skal vi hen Hvad findes der på lejren Økonomi Lommepenge Dags- og uge program Hvad skal jeg have med Elektronisk underholdning Badning

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Igen i år har Silkeborg Skiklub bestilt det familievenlige Hotel Kirchlerhof - www.kirchlerhof.at - til uge

Læs mere

Nr. 39, skoleåret 2014-15. 05-06-2015. Dette ugebrev har ikke en redaktør. Alle har bidraget med det, de har været involveret i.

Nr. 39, skoleåret 2014-15. 05-06-2015. Dette ugebrev har ikke en redaktør. Alle har bidraget med det, de har været involveret i. Ugebrev Nr. 39, skoleåret 2014-15. 05-06-2015 Dette ugebrev har ikke en redaktør. Alle har bidraget med det, de har været involveret i. Så er de mundtlige prøver i gang! Eleverne samler point ind til deres

Læs mere

10.klasse Vinderup Realskole

10.klasse Vinderup Realskole 10.klasse Vinderup Realskole bindeleddet mellem grundskolen og en ungdomsuddannelse Bus lige til døren - kun 20 min. fra Holstebro Vinderup Realskole er en privatskole med ca. 270 elever fordelt på 7.-10.

Læs mere

Studietur til Prag. - Invitation til studietur uge 41( 9. - 14. okt. 2011)

Studietur til Prag. - Invitation til studietur uge 41( 9. - 14. okt. 2011) Studietur til Prag - Invitation til studietur uge 41( 9. - 14. okt. 2011) Kære HG elev Vi gentager succesen fra sidste år og rejser igen til Prag på studietur. Den tjekkiske hovedstad byder nemlig på en

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

Praktisk information om Børnenes Akademi

Praktisk information om Børnenes Akademi Praktisk information om Børnenes Akademi VELKOMMEN TIL FRISKOLEN BØRNENES AKADEMI Denne pjece er en introduktion til dig som ny forældre på Børnenes Akademi. I pjecen vil vi nævne nogle af de praktiske

Læs mere

KøbenhavnerAkademiet. Jeg vil gerne fortælle om. sommerferien.

KøbenhavnerAkademiet. Jeg vil gerne fortælle om. sommerferien. Jeg vil gerne fortælle om 2015, som varer 2 uger i sommerferien. Jeg vil gerne fortælle om 2015, som varer 2 uger i sommerferien. Jeg vil gerne fortælle om 2015, som varer 2 uger i sommerferien. Mit emne

Læs mere

Paris Til hjemmets opslagstavle!!

Paris Til hjemmets opslagstavle!! Paris Til hjemmets opslagstavle!! Information til hjemmet om turen til Paris 27. marts 01. april 2015. Deltagere: Alle elever, der i indeværende skoleår deltager i valgfaget hverdagsfransk, kan deltage.

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

GOD FREDAG. Sydvestmors Friskole - - Tlf.: Næssundvej Karby

GOD FREDAG. Sydvestmors Friskole - - Tlf.: Næssundvej Karby GOD FREDAG. Mandag morgen var der en farvelkomite` på P-pladsen, da 8. og 9. klasse drog afsted mod London sammen med Rikke og Esben. Vi har set nogle skønne billeder, samt videodagbog på Facebook. Disse

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Kan du gætte, hvem jeg er.? Se flere billeder fra fastelavn inde i bladet

Indholdsfortegnelse. Kan du gætte, hvem jeg er.? Se flere billeder fra fastelavn inde i bladet Indholdsfortegnelse side 2: Keld har ordet læs bl.a. om den kommende skolereform side 4: Forældrekredsmødet side 5: Hit med de brugte cowboybukser side 6: Nyt fra Klubben side 7: Kalenderen side 8: Datoer

Læs mere

December Kære elever, forældre og øvrige med tilknytning til Solhverv Privatskole

December Kære elever, forældre og øvrige med tilknytning til Solhverv Privatskole Julehilsen fra Solh Julehilsen fra Solhverv Privatskole December 2016 Kære elever, forældre og øvrige med tilknytning til Solhverv Privatskole Mit kalenderlys fortæller mig, at vi nærmer os afslutningen

Læs mere