Ugebrev. Nr. 10, skoleåret oktober 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ugebrev. Nr. 10, skoleåret 2013-14. 27. oktober 2013"

Transkript

1 Ugebrev Nr. 10, skoleåret oktober 2013 En UFO er landet i baghaven i den lille søvnige by Fort Wayne i Nevada. Det har givet anledning til en del aktivitet ikke mindst fordi alle elektriske apparater pludselig stoppede med at virke, inklusive biler. Den eneste kommunikation med omverdenen giver det indtryk, at et stort væsen fra det ydre rum er på vej mod byen. De driftige borgere går i gang med analyse af situationen og en nødlandet UFO, mens mystiske begivenheder i byen gør befolkningen lidt ekstra sære. Fredag udkæmpes kampen med det skræmmende rumvæsen. Med fælles hjælp bliver det heldigvis (?) nedkæmpet. Lidt mystisk er efterspillet dog. Der var flere overlevende, der med et sigende blik til hinanden skiltes for at rejse forskellige steder ud i verden for at udbrede... noget... Hos Sheriffen (MH) blev der diskuteret ret til at bære våben, indgivet anmeldelser, gennemgået byens kriseplan, lavet grammatik, og læst en novelle om hvordan rumvæsner ville se på os kødvæsner. På engelsk, selvfølgelig. Ude bagved i Ruths (PR) tømmerhandel er et lille laboratorium. Fra det nødlandede rumskib blev der analyseret nogle væsker og stoffer (flammefarver, syre/baser og salte) og nogle mystiske stænger (radioaktivitet). I dineren var der mange diskussioner om situationen. Analyse af information ledte til modeller over virkeligheden, der igen ledte til mulighed for at lave et forsvar af byen. MO ledte fra analyse til model i matematikkens klare sprog. Hos Borgmesteren (IS) hørte man om det lokale Amishfolk, der i øvrigt talte en afart tysk, og diskuterede det at være et religiøst menneske. Der blev også læst om det at bo i et lille, isoleret samfund, samt andre tyske tekster. Alle mulige og umulige våben er konstrueret til at modgå invasionen fra rummet. Her fx en smørkanon..(?)

2 Amishfolket har en lille tysk remse der kan lære en om ugedagene. Lidt adspredelse hos Borgmesteren i den ellers dystre situation. Fort Wayne hjemsted for Amish og red-necks (pink-necks?) i skøn forening. Her gennemgås nødprotokoller ved samfundskollaps i forsamlingshuset. Strømmen er nemlig gået og byen er isoleret.

3 Det grumme rumvæsen er netop faldet i en syrefælde og bliver angrebet af... en dims, mens flere fælder venter. Alle omhyggeligt bygget i samspil mellem fysik og matematik (og fantasi og forhåndenværende søms princip). I huset Godkendt som almennyttig Østerskov Efterskole er netop blevet godkendt som almennyttig forening med henblik på indsamling af gaver. Skolen har som vision at sprede glæden ved spil og leg ud over sine fire vægge. Det betyder, at skolen kan modtage gaver. Er gaverne kontante, kan gavegiveren få en skattefordel. Samtidig får skolen en momsfordel, der skal støtte vores formål. Der er dog en betingelse knyttet til ordningen. I tre år skal vi have 100 gavegivere om året. Gavestørrelsen er på 1,- kr. og op og kan også være konkrete gaver som spil, bøger og andet. Hvis du har lyst til at give en gave til skolens almennyttige arbejde, skal dit navn være tilknyttet gaven. Hvis det er en kontant gave, kan man få en skattefordel, men så skal man også tilknytte sit CPR-nummer. Episode på skolen Der var før efterårsferien en episode på skolen, hvor en elev slog en anden elev. Dette medførte, at eleven blev bedt om at stoppe på skolen. I den forbindelse har vi haft besøg af politiet, der har haft samtaler med elever, der overværede episoden. Dette har været godkendt af hjemmet og er sket med forstander som bisidder.

4 Scabies Vi har haft udbrud af fnat på skolen. Der har været to kilder til smitte på skolen. Vi har haft fat i kilderne samt dem, der er blevet smittet af dem, og dem, der har været faretruende tæt på kilderne. Udbruddet skulle nu være under kontrol, men det er meget vigtigt at skolen informeres om udbrud hos elever eller deres familie, da fnat kan smitte i op til 4 uger før symptomer dukker op hos den smittede. Når vi konstaterer et udbrud på skolen skal den ramte i behandling. Det sker med indsmøring af specialcreme og vask af sengetøj og håndklæder ved 60 grader. Man kan godt være på skolen umiddelbart efter behandling, da man ikke smitter længere. Vi tager en samtale med den ramte. Her hører vi hvor på kroppen udbruddet har været, om nogen andre indenfor smitteperioden har været i længerevarende kontakt med den del af kroppen, om man har udlånt tøj til andre, der har været i berøring med den del af kroppen, og specielt om man har været under dyne med en anden i smitteperioden. Disse kontaktes og det vurderes om der skal behandles eller have øget opmærksomhed. Se her for sundhedsstyrelsens officielle vejledning til fnat (s. 35) og andre smitsomme sygdomme: omme%20hos%20boern%20-%20vejledn/smitsomme_sygd_vejledn_2013.ashx To år på Østerskov (Gentaget) Vil jeres barn gerne være andenårselev, skal vi vide det. Nogen elever har markeret det i deres midlertidige uddannelsestilmelding til næste skoleår, men vi vil gerne have det bekræftet fra hjemmet. Senest i starten af december vil vi gerne vide om I ønsker en plads til næste skoleår. Man reserverer på denne måde en plads til næste skoleår. Kontrakt og betaling skal være på plads d. 25. januar, hvor der er skole/hjemsamtaler om netop næste skoleår. Hvis ikke denne deadline overholdes kan man ikke være sikker på en plads! Mere barsel Mads Bjerregaard er væk de næste to uger, da han netop er blevet far. Tillykke med det! Han afløses af Daniel Bliss i næste uges forløb, Valget. Uge 44 Valget Her i starten af den kommunale valgkamp skal eleverne arbejde med valg, blot med landspolitiske temaer. Det gælder om at få så mange mandater til sit parti som muligt, så man kan danne regering fredag. Fagene vælger temaer til valgkampen, der giver mulighed for arbejde i et eller flere fag. Politikerne forbereder sig så til en debat om emnet. Hvor godt man er forberedt og hvilken synsvinkel man vælger, vil så påvirke vælgerne i den ene eller anden retning. Ud af huset Spilmesse i Essen Vi har i disse dage Jakob og Helle på stor messe i Essen. Det er en kæmpe udstilling og hands-on for brætspil og andre spil. De kommer garanteret trætte hjem med masser af inspiration og en bunke nye spændende spil. Husk i øvrigt, at der på torsdag er Spil Dansk dag. Det må jo være dagen, hvor man spiller danske spil... (Gentaget) 10. klasse skal i uge 47 i Brobygning til ungdomsuddannelserne. Det skal foregå fra skolen, så man stadig har sit fritidsliv og sove på skolen i perioden. 9. klasse har i den uge forløbet Agenda.

5 De gymnasiale ungdomsuddannelser ligger i gå-afstand fra skolen. Dem, der skal til erhvervssuddannelser længere væk får rejsebilag udleveret af skolen. Dette kan vise sig at være SMS billetter, så der skal helst være en funktionel mobiltelefon til rådighed for eleven i ugen. I uge 49 skrives den Obligatorisk Selvvalgte Opgave for 10. klasse, mens 9. klasse går på Dungeon Crawl. Jeg beklager at jeg i sidste ugebrev forvekslede forløbet Agenda med forløbet Peace in Our Time! Informationer om studieturen Vi skal på studietur til Prag i uge 45. Her følger nogle af de praktiske oplysninger vi har på nuværende tidspunkt. Eleverne orienteres grundigt om praktisk ting og spillet dernede på tirsdag. Afrejse: Søndag d. 3. november kl. 7. Hjemkomst: Fredag d. 8. november meget sent. Er man hjemme i afrejseweekenden er det en god idé at komme på skolen i god tid lørdag, så vi kan tjekke at man har pakket korrekt. Hvis man gerne vil hjem efter turen, stopper bussen et par gange op gennem Jylland. Så snart vi har de korrekte tidspunkter bliver dette meldt ud. Pas og sygesikring Vær sikker på jeres barn har gyldigt pas og gyldigt (gult!) sygesikringsbevis. Sygesikringsbeviset skal eleverne selv sørge for at medbringe. Skolen har rejseforsikring for eleverne. Pas skulle være afleveret i mandags. Dem, der mangler, risikerer ikke at kunne komme med på turen. Medicin, emballage og pillepas Husk at medbragt medicin skal pakkes i original emballage. Bemærk at der er enkelte typer medicin der kræver pillepas. Det er hjemmets eget ansvar at sørge for pillepas, og det kan fås på apoteket. Skolen kan være behjælpelig med opbevaring af medicin under turen. Hotellet A Plus Hotel, Na Florenci 1413/33, Praha 1 Lommepenge Skolen tilbød som tidligere skrevet i ugebrev indtil mandag at veksle til Tjekkiske koruna. Man skal herefter veksle selv. Vi anbefaler et maksimalt lommepengebeløb på kr. Vi sørger for al den nødvendige mad, transport og overnatning, så lommepenge er kun til snolder og specielle indkøb. Pakkeliste Se bilag udsendt med Ugebrev 9. Kontaktinformation Telefonnumre, grupper osv. tilgår kort før afgang. Forstander kan altid kontaktes på Praktisk info Procedurer omkring ferier Når en elev kommer tilbage fra en længere periode, hvor skolen har været lukket, fx ved ferier, er det vigtigt at bemærke tidspunkterne og procedurerne.

6 Medmindre andet aftales med forstander vil afgang fra skolen være senest kl. 16 på afrejsedagen, og ankomst være mellem kl. 19 og 21 på ankomstdagen - dagen før undervisningen starter. Det er vores erfaring, at man ønsker så megen tid med sit barn, som muligt, og at det er ganske få, som kan have behov for at være på skolen udenfor disse tidspunkter i ferier. Derfor sparer vi som udgangspunkt timerne til andre elevaktiviteter, medmindre man aftaler noget andet med forstander. Dette skal aftales en uge før afgangsdagen af hensyn til varsel til medarbejderne. Hvis man holder sit barn hjemme efter en lukkeperiode gælder samme forholdsregler som ved returnering efter weekend: vagtlærer kontaktes telefonisk og kontoret skriftligt. Vagtlærer er på tlf fra kl. 19. Befriet for rumvæsner, (næsten MuahHAha!), Mads Lunau, forstander Vedhæftet: Ugebrevet her i pdf-version med billeder Dette års høst på Essen. Den følges yderligere af en lang liste, der kan købes i Danmark.

I denne uge har eleverne været på en tour de force igennem nogle af de vigtigste årtier, set fra ungdomskulturelle øjne.

I denne uge har eleverne været på en tour de force igennem nogle af de vigtigste årtier, set fra ungdomskulturelle øjne. Ugebrev Nr. 2, skoleåret 2014-15. 22. august 2014 Her er så det næste ugebrev i rækken.. Flower Power Punk I denne uge har eleverne været på en tour de force igennem nogle af de vigtigste årtier, set fra

Læs mere

Ugebrev. Helte søges! Nr. 05, skoleåret 2015-16. Dato: 4. sept. 2015

Ugebrev. Helte søges! Nr. 05, skoleåret 2015-16. Dato: 4. sept. 2015 Ugebrev Nr. 05, skoleåret 2015-16. Dato: 4. sept. 2015 Helte søges! Nutidens superhelte blegner i direkte sammenligning med Oldtidens guder og gudinder. Specielt på intrigefronten slår de græske guder

Læs mere

Nr. 12, skoleåret 2013-14. 15. november 2013

Nr. 12, skoleåret 2013-14. 15. november 2013 Ugebrev Nr. 12, skoleåret 2013-14. 15. november 2013 I en dyster fremtid er den atomare vinter ved at fortage sig og de overlevende begynder at kravle ud af deres underjordiske eksil. Der er gået mange

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Nr. 07, skoleåret 2015-16. Dato: 18.sep. 2015

Nr. 07, skoleåret 2015-16. Dato: 18.sep. 2015 Ugebrev Nr. 07, skoleåret 2015-16. Dato: 18.sep. 2015 Rom Alle veje fører til Rom siger ordsproget. Under indledningen til denne uges undervisning tog vi bl.a. udgangspunkt i den kulturelle betydning Romertiden

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Kontrakt for privat pasning: Barnet:

Kontrakt for privat pasning: Barnet: Kontrakt for privat pasning: Privat Pasningsordning Sanderum Mågebakken 187 5250 Odense SV Barnet: Navn: Cpr. nr.: Forældre: Mor: Navn: Cpr. nr.: Mobil: Adresse: Mail: Far: Navn: Cpr. nr.: Mobil: Adresse:

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Ugebrev. Nr. 5, skoleåret 2013-14. 14. september 2013

Ugebrev. Nr. 5, skoleåret 2013-14. 14. september 2013 Ugebrev Nr. 5, skoleåret 2013-14. 14. september 2013 De dystende gentlemen og kvinder er nu sikkert tilbage i deres hyggelige klubber i London for at prale af deres bedrifter. Men forud gik en uge med

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger Østrig 2015 Neukirchen am Grossvenediger Det ligger her Neukirchen ligger i nationalparken Hohe Tauern mellem Zell am See og Gerlos, i hjertet af Kitzbüheler Alperne. Området 61 km pister 14 lifte Gratis

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN. i Odense Kommune

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN. i Odense Kommune VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN i Odense Kommune Dagplejen i Odense Kommune Vi vil gerne byde velkommen til Dagplejen i Odense Kommune. Vi glæder os til det kommende samarbejde og til at være en del af dit barns

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d marts. 2017

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d marts. 2017 Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d. 24. - 26. marts. 2017 Så er det ved at være tid til at vi igen skal til Lalandia. Vi har 9 stk. 8-mands hytter med plads til 7-8 børn/unge og en medarbejder i hver

Læs mere

Referat fra forældremøde d. 24/9-2013 kl. 19 på Cafe Klare. 3. Præsentation af nye forældre/ pårørende

Referat fra forældremøde d. 24/9-2013 kl. 19 på Cafe Klare. 3. Præsentation af nye forældre/ pårørende Referat fra forældremøde d. 24/9-2013 kl. 19 på Cafe Klare 1. Velkomst Rigtig flot fremmøde af forældre. 2. Valg af referent & ordstyrer Referent: Michelle, ordstyrer: Elin 3. Præsentation af nye forældre/

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Jeppe og Helle gennemgår de formelle ting omkring prøverne og giver gode tips før det går løs.

Jeppe og Helle gennemgår de formelle ting omkring prøverne og giver gode tips før det går løs. Ugebrev Nr. 33, skoleåret 2013-14. 4. maj 2014 Uge 18 var helliget elevernes synopseskrivning forud for de mundtlige prøver i juni. Dansk, engelsk og tysk benytter sig af den prøveform, hvor eleverne ud

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

Ugebrev. Denne uges undervisning Vi pløjed og vi såed. Nr.33, skoleåret 2014-15. dato 21/4 2015

Ugebrev. Denne uges undervisning Vi pløjed og vi såed. Nr.33, skoleåret 2014-15. dato 21/4 2015 Ugebrev Nr.33, skoleåret 2014-15. dato 21/4 2015 Denne uges undervisning Vi pløjed og vi såed I denne uge spillede eleverne landboere fra romerskjernalder til nutiden. På et stort kort kæmpede de i starten

Læs mere

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d oktober. 2016

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d oktober. 2016 Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d. 7. - 9. oktober. 2016 Så er det ved at være tid til at vi igen skal til Lalandia. Vi har 10 stk. 8-mands hytter med plads til 7-8 børn/unge og en medarbejder i hver

Læs mere

Hold Øje uge 24. Uge 25. Tigerne har afgangsprøve igen i kommende uge. Dansk og Historie.

Hold Øje uge 24. Uge 25. Tigerne har afgangsprøve igen i kommende uge. Dansk og Historie. Hold Øje uge 24 Det er et travlt år for pedellerne Benjamin og Nils. Når det regner, går tiden med at sætte projektorer op i alle klasserne, og når vejret er som i denne uge så bliver der hamret og savet

Læs mere

Ugebrev. Nr. 6, skoleåret 2013-14. 21. september 2013

Ugebrev. Nr. 6, skoleåret 2013-14. 21. september 2013 Ugebrev Nr. 6, skoleåret 2013-14. 21. september 2013 Skolen har i en uge været omdannet til et asyl for borgere med alternative virkeligheder. Forløbet bar den engelske titel The Asylum og skiftede eleverne

Læs mere

Sommerkoloni. Transport: Hytter:

Sommerkoloni. Transport: Hytter: Sommerkoloni Transport: BORNHOLMERBUSSEN (linje 866) kører fra Hovedbanegården i København, stoppestedet er placeret i Bernstorffsgade - overfor Tivoli (ved Hotel Plaza.) Hvor vi alle mødes kl. 10.15 HUSK

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Sommerkurser 2014 Kære elev Vi har hermed fornøjelsen at fremsende de praktiske oplysninger for dit ophold på Djurslands Folkehøjskole. Har du behov for at der tages specielle kosthensyn

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE 2017 Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger Aarhus Efterskole Brunbakkevej 21 8270 Højbjerg tlf 8627 1777 Udenfor kontorets åbningstid vil man kunne kontakte en vagtlærer på dette

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

Sydvestmors Friskole kontor@svmf.dk Tlf.: 9776 1346 Næssundvej 325 www.svmf.dk Mobil: 3152 6315 7960 SFO: 6178 9628 Karby

Sydvestmors Friskole kontor@svmf.dk Tlf.: 9776 1346 Næssundvej 325 www.svmf.dk Mobil: 3152 6315 7960 SFO: 6178 9628 Karby En spændende uge er gået, med mange vinkler på naturfag. 0.-2. årgang har arbejdet med skoven og krible krable insekter, vi har bygget krible krable hoteller til insekterne og lavet små bøger. 3. årgang

Læs mere

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer SE Udlandstur 2014 tur i Norge Hafjell v. Lillehammer Hvem? Alle elever på Sydvestjyllands Efterskole og medarbejdere + ægtefæller og børn i alt 180. Hvornår? Afrejse

Læs mere

Ugebrev 01 - Introugen

Ugebrev 01 - Introugen Ugebrev 01 - Introugen Nr. 01, skoleåret 2014-15. 15. august 2014 Ugebrev - hvad? Vær så god: Første version af lærerdrevet ugebrev. Hm.. hvordan gør man? Tror bare lige jeg finder nogle billeder, OK?

Læs mere

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016 Nyhedsbrev November 2016 Kære forældre Først og fremmest tusind tak for forældre-weekenden. Det var rigtig dejligt at have jer i huset og mærke jeres positive bidrag til, at det blev en rigtig god weekend

Læs mere

Kære elever og forældre, skoleåret 2017/2018!

Kære elever og forældre, skoleåret 2017/2018! Juni 2017 Kære elever og forældre, skoleåret 2017/2018! Så har vi fået sendt elevholdet 2016/17 hjem. Vi glæder os til at møde jer efter ferien og derfor får I allerede nu en invitation til åbningsmødet:

Læs mere

Nr. 03, skoleåret 2014-15. 31. august 2014

Nr. 03, skoleåret 2014-15. 31. august 2014 Ugebrev Nr. 03, skoleåret 2014-15. 31. august 2014 Jamais deux sans trois her kommer nr. 3 ugebrev Købmænd og Kapere Ugens forløb var et læringsspil om Danmarks florissante periode 1778 1807. I rollen

Læs mere

Nyhedsbrev. Vi skal have pas og det blå sygesikringsbevis + tilbagemelding om påstigning og afstigning (side 5) senest mandag 1. februar.

Nyhedsbrev. Vi skal have pas og det blå sygesikringsbevis + tilbagemelding om påstigning og afstigning (side 5) senest mandag 1. februar. Tlf.: 62 52 17 24 Fax: 62 52 17 03 SE nr. 12 68 00 82 Danske Bank: 3225-6034497 E-mail: aeroe@aeroe-efterskole.dk Januar 2016 Nyhedsbrev Kære forældre og elever Et af årets højdepunkter står for døren.

Læs mere

Ugebrev. Naboerne. Nr. 10, skoleåret 2014-15. 24 okt. 2014

Ugebrev. Naboerne. Nr. 10, skoleåret 2014-15. 24 okt. 2014 Ugebrev Nr. 10, skoleåret 2014-15. 24 okt. 2014 Naboerne Ugen står i villaidyllens tegn. Alt ånder fred og ro i byens villakvarter, men er dette nu også virkeligheden? for under overfladen lurer konflikterne.

Læs mere

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/1-2019 Klokken 19.00 21.00 Indskolingens lokale pkt. Dagsorden Referat 1. Velkomst mm. Mette byder velkommen til

Læs mere

FredagsBREV. Indhold:

FredagsBREV. Indhold: Onsdagsbrev -- uge 20 - d. 16. maj 2012 FredagsBREV Kan vi låne en trailer..? Kan vi få hjælp til slutrengøring på lejr? Kan vi få hjælp til at flytte en dør? Ring blot Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Årets første læringsrollespil var 5 forskellige novellespil, måske bedre genkendt fra folkeskolen som faglærerdage.

Årets første læringsrollespil var 5 forskellige novellespil, måske bedre genkendt fra folkeskolen som faglærerdage. Ugebrev Nr. 2, skoleåret 2013-14. 26. august 2013 Årets første læringsrollespil var 5 forskellige novellespil, måske bedre genkendt fra folkeskolen som faglærerdage. Her kunne faglæreren lade eleverne

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens MINIER og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Onsdag den 15. juli 2009 klokken 12.15 fra Dannebrogsgade, 5000

Læs mere

cf86df31519a/17/1536#/0

cf86df31519a/17/1536#/0 Ugebrev Nr. 1, skoleåret 2013-14. 16. august 2013 Så er vi i gang! Første uge har været spækket med aktiviteter. Efter indflytningen søndag var eleverne på rundtur i huset og mødte de ansatte på et orienteringsløb

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

Bestilling af elevtøj

Bestilling af elevtøj 1 2 Indholdsfortegnelse Bestilling af elevtøj... 3 Crazysport.dk... 5 Hvad skal medbringes til skoleåret... 8 Hvad må/må ikke medbringes... 8 Elevbank... 8 Ferier og weekender... 9 Skema... 9 Lejrskole...

Læs mere

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet Så er planen for sommer opstarten 2014 klar I ugerne 28-29-30 er der hver tirsdag åben sommer træning for alle. For alle betyder det, forældre, venner, søskende osv. Vi mødes bare oppe på banerne også

Læs mere

Kandersteg. Nyhedsbrev Marts 2014

Kandersteg. Nyhedsbrev Marts 2014 Kandersteg Nyhedsbrev Marts 2014 Kære Junior, trops- og klanspejdere (- og forældre) Den 28. juni 2014 tager vi på sommerlejr til Kandersteg International Scout Centre (KISC) i Schweiz. I skrivende stund

Læs mere

Køreplan for skoleåret 2011 / 2012

Køreplan for skoleåret 2011 / 2012 Køreplan for skoleåret 2011 / 2012 Velkommen til Linie 10 Et år på Linie 10 er et frivilligt skoleår. Det er dit valg! Når du vælger Linie 10, er det fordi du ønsker at indgå i et forpligtende fællesskab,

Læs mere

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008 LINKS OMKRING CALELLA M.M. www.calella-oktoberfest.com Om oktoberfesten i Calella www.inside.danehofgarden.dk Her kan man se nyt om turen mens vi er af sted. www.portaventura.co.uk/theme-park Her skal

Læs mere

Bestilling af elevtøj

Bestilling af elevtøj 1 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Bestilling af elevtøj... 3 Crazysport.dk... 5 Hvad skal medbringes til skoleåret... 8 Hvad må/må ikke medbringes... 8 Elevbank... 8 Instagram og Facebook...

Læs mere

Velkommen til Bethesda

Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda. Vi glæder os til at være sammen med dig og din familie. I denne pjece er der nyttige informationer til dig om dagligdagen, husregler og alt det praktiske

Læs mere

Visby Fritidscenter. Bredebro

Visby Fritidscenter. Bredebro INVITATION TIL SOMMERLEJR Visby Fritidscenter VED Bredebro 5. juli 11. juli 2015 Nu er det blevet tid til, at du skal tilmelde dig dette års sommerlejr. I år skal vi til Visby Fritidscenter, der er beliggende

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr.

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Dette lille hæfte indeholder alle de informationer, der er nødvendige for forberedelserne til at tage på sommerlejr. Skulle der stadig være nogle spørgsmål i

Læs mere

Program. Hvornår skal vi afsted Livet på landslejren Program Landslejrsangen Praktiske oplysninger

Program. Hvornår skal vi afsted Livet på landslejren Program Landslejrsangen Praktiske oplysninger Informationsmøde FDF Dronninglund Mandag d. 13. Juni 2016 Program Hvornår skal vi afsted Livet på landslejren Program Landslejrsangen Praktiske oplysninger Hvor og hvordan skal vi bo? Forvandlingen - FDF

Læs mere

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag.

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. SKOLESTART Kære alle Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. Som jeg tidligere har skrevet ud til jer er årets første infomøde onsdag

Læs mere

Ud og hjem. Mødested: Rutebil stationen (ud og hjem)

Ud og hjem. Mødested: Rutebil stationen (ud og hjem) Agenda 1. Afgang og hjemkomst 2. Program og aktiviteter på lejren 3. Lommepenge, mobiler, medicin osv. 4. Besøg, post, kontakt mv. 5. Pakkeliste og grej Agenda 1. Afgang og hjemkomst 2. Program og aktiviteter

Læs mere

Onsdag var der udflugt til Gl. Estrup, Dansk Landbrugsmuseum, hvor dagen var alt for kort til de mange indtryk.

Onsdag var der udflugt til Gl. Estrup, Dansk Landbrugsmuseum, hvor dagen var alt for kort til de mange indtryk. Ugebrev Nr. 7, skoleåret 2013-14. 27. september 2013 Den fædrene gård var udgangspunktet for denne uges tour de force gennem dansk landbrugs historie. Fra jernalder med en krum pind og skovafbrænding til

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole

Velkommen til Billeshave Efterskole Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2013/ 2014 Årsplan for skoleåret 2013-2014: August: 11. Skolestart kl. 1300-1630 September: 03.- 06. Linjeture hjemrejse efter turen 21. Arbejdsweekend om

Læs mere

Nyager SFO 1. Praktiske Informationer

Nyager SFO 1. Praktiske Informationer Nyager SFO 1 Praktiske Informationer April 2018 Velkommen men til forældre med børn i SFO1. Rigtig hjertelig velkommen til Nyager skoles SFO1. For at hjælpe jer og jeres barn med at få en god start i SFO,

Læs mere

Idrætsefterskole. I det følgende kapitel skal vi forsøge at give svar på nogle af de mange spørgsmål, der vil opstå i løbet af skoleåret.

Idrætsefterskole. I det følgende kapitel skal vi forsøge at give svar på nogle af de mange spørgsmål, der vil opstå i løbet af skoleåret. Idrætsefterskole Gørlev Idrætsefterskole fra A til Å I det følgende kapitel skal vi forsøge at give svar på nogle af de mange spørgsmål, der vil opstå i løbet af skoleåret. Besøg på skolen. I forbindelse

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Onsdag den 15. juli 2009

Læs mere

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011 Informationsmøde Informationsmøde 1. Information om Thylejren 2011 Hvor skal vi hen Hvad findes der på lejren Økonomi Lommepenge Dags- og uge program Hvad skal jeg have med Elektronisk underholdning Badning

Læs mere

Qasigiannguit. Elevens fulde navn: Adresse: Sted: Postnummer: Cpr-nummer: Udskrives fra: skole, Efter klassi År: Navn: Cpr-nr.: Adresse: Post nr.

Qasigiannguit. Elevens fulde navn: Adresse: Sted: Postnummer: Cpr-nummer: Udskrives fra: skole, Efter klassi År: Navn: Cpr-nr.: Adresse: Post nr. s fulde navn: Adresse: Sted: Postnummer: By: Cpr-nummer: Udskrives fra: skole, Efter klassi År: Navn: Cpr-nr.: Adresse: Post nr.: By: Telefon privat: Mobiltelefon: Telefon arbejde: E-mail: Moder / Værge

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 8. Kære børn og forældre Lemming 4.maj 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 8. Kære børn og forældre Lemming 4.maj 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 8 Kære børn og forældre Lemming 4.maj 2016 Lige siden Danmarks befrielse har det været en tradition at stille tændte lys i vinduerne den 4. maj

Læs mere

Elevinfo Haukeli 2017

Elevinfo Haukeli 2017 Elevinfo Haukeli 2017 Kongensgaa aard Efterskole 04. februar 2017 10. februar 2017 Så er det ved at være tiden, hvor vi på Kongensgaard Efterskole skal på snelejrskole, denne gang til Haukeli, Norge. Og

Læs mere

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser.

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. Rejsefolder Sæson 2018/2019 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Skitur til Østrig Tallene taler deres tydelige sprog i St. Johann, som er et af Højmark Rejsers

Læs mere

Fredagsbrev uge 37. Kære forældre

Fredagsbrev uge 37. Kære forældre Fredagsbrev uge 37 Kære forældre Tak for sidst skal der lyde herfra for både høstmarkedet og det fælles forældremøde. Vores årlige høstmarked er nu forbi, alt er ryddet op, og vi er nu gået ind i en almindelig

Læs mere

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst Info om turen til Bornholm Tak for sidst! Som lovet følger her nogle praktiske informationer vedr. turen til Bornholm d. 27.-31. maj. Vi har nu modtaget de endelige rejsetider fra DSB. Det viser sig desværre,

Læs mere

OBS: Vi afholder den årlige sommerfest, hvor alle er hjerteligt velkomne tirsdag d. 21.6.16 kl. 17 ca 19. (mere om det senere)

OBS: Vi afholder den årlige sommerfest, hvor alle er hjerteligt velkomne tirsdag d. 21.6.16 kl. 17 ca 19. (mere om det senere) Ugebrev 27. maj 2016 Der er godt nok rigtig mange meddelelser mv. i dag -- God weekend fra redaktøren. OBS: Vi afholder den årlige sommerfest, hvor alle er hjerteligt velkomne tirsdag d. 21.6.16 kl. 17

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 35 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalenderen: Onsdag 28/8: Forældremøde i 5. - 9. klasse Torsdag

Læs mere

Ugebrev. Nr. 27, skoleåret 2013-14. 22. marts 2014

Ugebrev. Nr. 27, skoleåret 2013-14. 22. marts 2014 Ugebrev Nr. 27, skoleåret 2013-14. 22. marts 2014 Gæve Svende og Golde Krager er titlen på Middelalderforløbet i uge 12. Her repræsenterede eleverne hver sin historiske adelsslægt og forsøgte at få slægten

Læs mere

Nr. 1, skoleåret 2015-16. 6. august 2015

Nr. 1, skoleåret 2015-16. 6. august 2015 Ugebrev Nr. 1, skoleåret 2015-16. 6. august 2015 Accio Studentia! Vi gør klar til jubilæumsårgang 10. Her laver kommende andenårselever et rollespilsscenarie, der skal testes på vores rollespilslejr, Østerskov

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Nyttige telefonnumre.

Nyttige telefonnumre. 2008-2009 Højboskolen Toftevej 53 8362 Hørning Tlf. 89 68 16 44 Fax. 89 68 16 34 E-mail: hojboskolen@skanderborg.dk Hjemmeside: www.hoejboskolen.dk Nyttige telefonnumre. Skolens kontor 89 68 16 44 SFO

Læs mere

1. mellemtrin 2014/15

1. mellemtrin 2014/15 1. mellemtrin 2014/15 Velkommen til alle elever og forældre på 1. MT. Det kommende skoleår byder på mange nyheder i forhold til tidligere. Blandt andet indfører vi på hele skolen projekttimer i 4. modul,

Læs mere

Studietur til Prag. - Invitation til studietur uge 41( 9. - 14. okt. 2011)

Studietur til Prag. - Invitation til studietur uge 41( 9. - 14. okt. 2011) Studietur til Prag - Invitation til studietur uge 41( 9. - 14. okt. 2011) Kære HG elev Vi gentager succesen fra sidste år og rejser igen til Prag på studietur. Den tjekkiske hovedstad byder nemlig på en

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 5. april 2013 Fredagsbrev nr. 734 Næste uger: Uge 15 09. april 12. april Mette G. Kursus hele ugen Spisning for kommende Bh.kl. forældre Forældremøde ml.gr. Skole-hjem overbygn.

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

Program Tyrkiet træningslejr

Program Tyrkiet træningslejr Program Tyrkiet træningslejr Periode: Mandag 14.04.2014 Fredag 18.04.2014 Rejsearrangør: Dogru Rejser - www.dogrurejser.dk Medlem af rejsegarantifonden medlems nr. 2205 Kontaktperson: Serkan Öztürk Tel.

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole. Skoleåret 2019/ 2020

Velkommen til Billeshave Efterskole. Skoleåret 2019/ 2020 Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2019/ 2020 1 PAKKELISTE: Når du kommer til efterskolen skal du medbringe: Almindeligt tøj, badetøj, fodtøj til længere gåture og regntøj. Håndklæder og toiletsager.

Læs mere

Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012

Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012 Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012 Vi er gået ind i efterårsmåneden, september, og jeg håber på en fortsat rigtig dejlig og lang sensommer inden de mørke vintermåneder tager over. Skolestart

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 49 /2016 Arrild Privatskole Separering. Arbejdet er nu nået helt ind på vores grund. Så der er ekstra grund til at se sig godt for. En del af vejen er nu lukket ved skolen. Parkering kan stadig

Læs mere

10 EREN Thyholm Skole

10 EREN Thyholm Skole Hvis du gerne vil vide mere, eller har du et spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Skolen: 96 84 86 20 Knud B. Hansen: 29 63 83 25 Klaus Glerup: 61 31 16 62 Udveksling International profil Hvilke

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 10/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 10/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 10/2018 Pas på naturen

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens. Un peu. Tur til Paris 2015

Velkommen til Ungdomsskolens. Un peu. Tur til Paris 2015 Velkommen til Ungdomsskolens Un peu Tur til Paris 2015 Personale Arne Houmøller Jan Maigaard Inger Nielsen Lene Svenningsen Kontakttelefon: +45 99 70 62 81 Rejseplan Mødetid på Tranevej 2, Onsdag den 13.maj

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere