Forhåndsaftale for lærere og børnehaveklasseledere i Viborg Kommune. (50.01)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forhåndsaftale for lærere og børnehaveklasseledere i Viborg Kommune. (50.01)"

Transkript

1 3. september2015/lbb/lra Forhåndsaftale for lærere og børnehaveklasseledere i Viborg Kommune. (50.01) Forhåndsaftalen er indgået mellem Viborg Kommune og Viborg Lærerkreds og udarbejdet med henvisning til overenskomst for lærere m.fl. i folkeskolen og ved specialundervisning for voksne. Hvem er omfattet af forhåndsaftalen. Forhåndsaftalen gælder for uddannede lærere og uddannede børnehaveklasseledere på folkeskoleområdet i Viborg Kommune. Forhåndsaftalen gælder endvidere for pensionerede lærere, der ansættes i tidsbegrænsede stillinger på månedsløn og for lærere og børnehaveklasseledere uden grunduddannelse, der ansættes på folkeskoleområdet i Viborg Kommune. For ansatte i fleksjob ansat før 1. januar 2013 gælder, at funktionstillæg og centralt aftalte tillæg ydes i henhold til ansættelsesgraden. Kvalifikationstillæg for erfaring ydes som et fleksjobtillæg i forhold til den faktiske arbejdsevne. Ydes der tilskud med 2/3 beregnes fleksjobtillægget med 1/3 af kvalifikationstillægget. Lokalt aftalte tillæg. Funktionsløn. Selvstyrende teams. Det forudsættes, at man som lærer og børnehaveklasseleder i Viborg Kommune indgår i selvstyrende team. Der ydes til månedslønnede lærere og børnehaveklasseledere et tillæg på årligt kr (31/3 2000) for deltagelse i selvstyrende teams. Hvis en månedslønnet lærer/børnehaveklasseleder, som er ansat i en tidsbegrænset stilling, ikke indgår i teamsamarbejdet på grund af særlige omstændigheder, udbetales tillægget ikke. Tillægget reguleres i forhold til beskæftigelsesgraden. Funktionstillæg tillidsrepræsentanter. Funktionstillæg til tillidsrepræsentanter ydes således: 1. På skoler op til og med 15 lærere/børnehaveklasseledere : Kr (31/3 2000) 2. På skoler fra 16 til og med 35 lærere/børnehaveklasseledere : Kr (31/3 2000) 3. På skoler fra 36 til og med 49 lærere/børnehaveklasseledere : Kr (31/3 2000) 4. På skoler fra 50 lærere/børnehaveklasseledere og derover : Kr (31/3 2000) 5. Tillæg til Fællestillidsrepræsentant til fordeling : Kr (31/3 2000)

2 Funktionstillæg TR kontaktlærerfunktion. Funktionstillæg ydes til lærere med TR kontaktlærerfunkton på skoler med geografisk/ Fysiske adskilte afdelinger : Kr (31/3 2000) Funktionstillæg Arbejdsmiljørepræsentanter. Der ydes til lærere og børnehaveklasseledere, valgt som arbejdsmiljørepræsentant, et tillæg på årligt kr (31/3 2000). Funktionstillægget reguleres ikke i forhold ti beskæftigelsesgraden. Funktionstillæg medarbejderrepræsentanter i skolebestyrelse. Der ydes til lærere og børnehaveklasseledere, valgt som medarbejderrepræsentant i skolebestyrelser, et tillæg på årligt kr (31/3 2000). Funktionstillæg flere skiftende arbejdssteder. Der ydes til lærere og børnehaveklasseledere, der underviser på flere/skiftende arbejdssteder, et tillæg på årligt kr (31/3 2000). Funktionstillæg praktikvejledertillæg til børnehaveklasseledere. Børnehaveklasseledere, der varetager praktikvejledning for pædagogstuderende i lønnet praktik, ydes et tillæg på årligt kr (31/3 2000). Funktionstillægget ophører automatisk, når funktionen ophører. Funktionstillæg efter decentral forhandling. Der optages forhandling mellem den enkelte skole og Viborg Lærerkreds om funktionstillæg ud over de tillæg, der er defineret i forhåndsaftalen, såfremt der ændres i de til rådighed værende midler til lokal forhandling. De decentralt forhandlede tillæg kan eksempelvis omfatte tillæg for koordinatorfunktion, ITfunktion m.v. Det forudsættes, at de decentrale tillæg p.t. udgør en lønsum svarende til kr. 818(31/3 2000) pr. lærer/børnehaveklasseleder opgjort i fuldtidsstillinger.

3 Kvalifikationsløn. Kvalifikationstillæg Pædagogisk Diplomuddannelse. Der ydes kvalifikationstillæg på kr (31/3 2000) for bestået Pædagogisk Diplomuddannelse. Tillægget udbetales fra næstfølgende måned efter bestået eksamen. Kvalifikationstillæg for Pædagogisk Diplomuddannelse ydes alene til de i overenskomstens 6, stk. 4 anførte diplomuddannelser. Kvalifikationstillægget reduceres ikke i forhold til beskæftigelsesgraden. Kvalifikationstillæg Rekruttering og Fastholdelse. For at tiltrække og fastholde uddannede lærere er det aftalt, at overenskomstansatte lærere, som er indplaceret på grundløntrin, jf. overenskomsten, får tillæg 1 løntrin. Det er aftalt, at tillægget flyder oven på den centralt aftalte kvalifikationsløn, som udløses på baggrund af grunduddannelsen. På baggrund af overenskomst og forhåndsaftale betyder det, at lærere efter 4 år får tillagt 5 løntrin oven i grundlønnen og efter 8 år får tillagt 10 løntrin oven i grundlønnen. For at tiltrække og fastholde uddannede børnehaveklasseledere er det aftalt, at overenskomstansatte børnehaveklasseledere, der er indplaceret på grundlønstrin, jf. overenskomsten, får tillagt 1 løntrin. Det er aftalt, at tillægget flyder oven på den centralt aftalte kvalifikationsløn, som udløses på baggrund af grunduddannelsen som pædagog. På baggrund af overenskomst og forhåndsaftale betyder det, at børnehaveklasseledere efter 4 år får tillagt 4 løntrin oven i grundlønnen og efter 8 år får tillagt 6 løntrin oven i grundlønnen. Det er aftalt, at tjenestemandsansatte lærere og overenskomstansatte lærere på personlig ordning, som aflønnes på løntrin 42 (fra 1. april 2016 løntrin 43), bliver tillagt 1 løntrin. Det er aftalt, at tjenestemandsansatte og overenskomstansatte børnehaveklasseledere på personlig ordning, som aflønnes på løntrin 33 (fra 1. april 2016 løntrin ), bliver tillagt 1 løntrin. Kvalifikationstillæg konkret individuel forhandling. Der kan indgås aftale om yderligere kvalifikationstillæg efter en konkret individuel forhandling. Generelt vedrørende funktons- og kvalifikationstillæg. Overenskomstansatte: Med mindre andet aftales er tillæg efter denne forhåndsaftale og individuelt aftalte tillæg pensionsgivende.

4 Tjenestemandsansatte: Tillæg i henhold til denne forhåndsaftale indregnes for tjenestemænd i tjenestemandspensionen på pensioneringstidspunktet, således at pensionering sker fra nærmeste liggende løntrin inkl. tillæg, jf. Aftale om lokal løndannelse for lærere m.fl. 3, stk. 2, litra b. (Der bliver ikke indbetalt supplerende pension). Resultatløn. Der kan mellem parterne aftales resultatløn ud fra et konkret projekt/mål. Resultatløn ydes normalt som et engangsbeløb i d.d. niveau. Når der indgås aftale om resultatløn skal parterne tage stilling til, om beløbet er pensionsgivende eller ej. Ikke-uddannede lærere og ikke-uddannede børnehaveklasseledere. Lærere uden grunduddannelse, der ansættes som lærer, aflønnes på grundløntrin 30 (pr. 1. april 2016 løntrin 31) (31/3 2000). Hertil kommer tillæg i henhold til denne forhåndsaftale; dog ikke tillæg for rekruttering og fastholdelse. Efter konkret forhandling kan der foretages en individuel lønindplacering. I henhold til overenskomstens 6, stk. 2, er det aftalt, at der ydes lærere uden grunduddannelse følgende kvalifikationstillæg: Efter 4 års sammenlagt beskæftigelse i folkeskolen : Kr (31/3 2000) Efter 8 års sammenlagt beskæftigelse i folkeskolen : + Kr (31/3 2000) Efter 12 års sammenlagt beskæftigelse i folkeskolen : + Kr (31/3 2000) Ikke-uddannede børnehaveklasseledere, der er ansat i midlertidige stillinger aflønnes på grundløntrin 27 (pr. 1. april 2016 løntrin 28) (31/3 2000). Hertil kommer tillæg i henhold til denne forhåndsaftale; dog ikke tillæg for rekruttering og fastholdelse. Ikke-uddannede børnehaveklasseledere, der er ansat i fast stilling, aflønnes på grundløntrin 27 (pr. 1. april 2016 løntrin 28) (31/3 2000). Hertil kommer tillæg i henhold til denne forhåndsaftale; dog ikke tillæg for rekruttering og fastholdelse. Efter konkret forhandling kan der foretages en individuel lønindplacering. Lønindplacering af alderspensionerede lærere. Alderspensionerede lærere, der ansættes i tidsbegrænsede stillinger på månedsløn i folkeskolen i Viborg Kommune, lønindplaceres på løntrin 39 (pr. 1. april 2016: løntrin 40) + Kr (31/3 2000). Hertil kommer tillæg i henhold til denne forhåndsaftale; dog ikke tillæg for rekruttering og fastholdelse. Der indbetales ikke pension af lønnen til pensionerede lærere, ligesom det er aftalt, at pensionerede lærere ikke har ret til at afholde seniordage. Der ydes endvidere undervisertillæg til alderspensionerede lærere på årligt kr (31/3 2000).

5 Lønindplacering af alderspensionerede lærere, der benyttes som tilkaldevikar. Alderspensionerede lærere, der benyttes som tilkaldevikar ansættes og aflønnes i henhold til læreroverenskomstens 23, stk. 2, jf. stk. 1. Ikrafttræden og opsigelsesbestemmelser. Forhåndsaftalen træder i kraft den 1. august Aftalen udløber den 31. marts Aftalen kan opsiges skriftlig med 3 måneders varsel ti udløbet af en måned. Aftaler de centrale overenskomstparter ved senere forhandlinger ændringer i grundløn, kvalifikationsløn eller funktionsløn udløber forhåndsaftalen automatisk på samme tidspunkt som de centrale ændringer træder i kraft. Parterne er enige om, at der i så tilfælde snarest optages forhandling om indgåelse af en ny forhåndsaftale. Det er aftalt, at der så vidt muligt skal være forhandlet og indgået en ny aftale, inden denne aftale udløber. Såfremt dette ikke er tilfældet, er det aftalt, at principperne i denne aftale fortsat gælder som grundlag for lønudbetalingerne, indtil der foreligger en ny forhåndsaftale, eller indtil det er konstateret, at der ikke er grundlag for at indgå en ny forhåndsaftale. Enhver tvist omkring fortolkning af nærværende aftale løses mellem de underskrivende parter. Viborg, den 7/9 2015

Lokal aftale om løn indgået mellem Lærerkredsen og Faaborg-Midtfyn Kommune

Lokal aftale om løn indgået mellem Lærerkredsen og Faaborg-Midtfyn Kommune Lokal aftale om løn indgået mellem og Nedenstående lønaftale, FMK-TILLÆGGET, videreføres med følgende bemærkninger: Ved aftaleindgåelse i forbindelse med kommunalreformen i 2007 har der været enighed om

Læs mere

2 Lønniveau og regulering Med mindre andet fremgår af teksten er tillæggene i aftalen angivet som årlige grundbeløb i 31.03.2000 niveau.

2 Lønniveau og regulering Med mindre andet fremgår af teksten er tillæggene i aftalen angivet som årlige grundbeløb i 31.03.2000 niveau. FORHÅNDSAFTALE mellem Børne- og Ungdomsforvaltningen og Københavns Lærerforening om løn for lærere og børnehaveklasseledere ved folkeskoler pr. 1. august 2014 KAPITEL 1 Generelle bestemmelser 1 Aftalens

Læs mere

Overenskomst for lærere m.fl. i folkeskolen 50.01

Overenskomst for lærere m.fl. i folkeskolen 50.01 Forhåndsaftale mellem Nordfyns Lærerkreds og Nordfyns Kommune vedrørende aflønning efter Lokal løndannelse Indledning og indhold: Overenskomst for lærere m.fl. i folkeskolen 50.01 Nordfyns Kommunes forhåndsaftaler

Læs mere

Forhåndsaftale for lærere m.fl. i folkeskolen og ved specialundervisning for voksne fra 1. august 2015

Forhåndsaftale for lærere m.fl. i folkeskolen og ved specialundervisning for voksne fra 1. august 2015 Forhåndsaftale Forhåndsaftale for lærere m.fl. i og ved specialundervisning for voksne fra 1. august 2015 Kontakt Susanne Lyngsie Personalekonsulent Center for Økonomi og Personale Løn og Personale Tlf.

Læs mere

Forhåndsaftale for lærere ansat ved CSV Odense- Vestfyn-Brangstrup

Forhåndsaftale for lærere ansat ved CSV Odense- Vestfyn-Brangstrup Forhåndsaftale for lærere ansat ved CSV Odense- Vestfyn-Brangstrup Odense Kommune Odense Lærerforening Side 1 af 6 Indhold Kapitel 1. Personafgrænsning... 3 1. Hvem er omfattet... 3 Kapitel 2. Funktionsløn...

Læs mere

Aftale for tjenestemandslignende ansat ledende personale, administrativt personale, salgspersonale og trafikstyringspersonale ved lokalbanerne

Aftale for tjenestemandslignende ansat ledende personale, administrativt personale, salgspersonale og trafikstyringspersonale ved lokalbanerne Side 1 Aftale for tjenestemandslignende ansat ledende personale, administrativt personale, salgspersonale og trafikstyringspersonale ved lokalbanerne KL HK/KOMMUNAL HK Trafik og Jernbane Indholdsfortegnelse

Læs mere

1. Generelt. Pensionsforhold Lokalt aftalte tillæg som gives som trin og/eller kronetillæg er pensionsgivende.

1. Generelt. Pensionsforhold Lokalt aftalte tillæg som gives som trin og/eller kronetillæg er pensionsgivende. FORHÅNDSAFTALE MELLEM AARHUS KOMMUNE, BØRN & UNGE OG ÅRHUS LÆRERFORENING VEDRØRENDE LÆRERE OG BØRNEHAVEKLASSELEDERE 1. Generelt Dækningsområde Aftalen er gældende for alle lærere og børnehaveklasseledere

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansatte tandlæger

Aftale for tjenestemandsansatte tandlæger Aftale for tjenestemandsansatte tandlæger KL De Offentlige Tandlæger Side 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Generelle bestemmelser... 3 3. Personlig løn- og pensionsgaranti og overgangstrin/-tillæg...

Læs mere

Nyansat og hvad så? august 2013

Nyansat og hvad så? august 2013 august 2013 Nyansat og hvad så? Velkommen i folkeskolen! Som nyansat kan det i starten være vanskeligt at danne sig et overblik over de mange spilleregler, der gælder for overenskomstansatte lærere, børnehaveklasseledere

Læs mere

O.15 43/2015 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat kontorpersonale m.fl.

O.15 43/2015 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat kontorpersonale m.fl. 6.30.12 Side 1 Aftale for tjenestemandsansat kontorpersonale m.fl. KL Frederiksberg Kommunalforening Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Generelle bestemmelser... 3 3. Personlig løn- og

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansatte tandlæger

Aftale for tjenestemandsansatte tandlæger Aftale for tjenestemandsansatte tandlæger KL De Offentlige Tandlæger Side 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Generelle bestemmelser... 3 3. Personlig løn- og pensionsgaranti og overgangstrin/-tillæg...

Læs mere

Personale i Tønder Kommunes skolevæsen omfattet af Lov 409

Personale i Tønder Kommunes skolevæsen omfattet af Lov 409 Personale i Tønder Kommunes skolevæsen omfattet af Lov 409 Aftalen er gældende fra 1. august 2015 Indholdsfortegnelse Aftalevilkår... 3 Generelt... 3 Grundløn... 3 Funktionsløn aftalt lokalt... 4 [1] Klasselærer...

Læs mere

Aftale om Ny Løn for lærere og børnehaveklasseledere i Ballerup Kommune

Aftale om Ny Løn for lærere og børnehaveklasseledere i Ballerup Kommune Aftale om Ny Løn for lærere og børnehaveklasseledere i Ballerup Kommune 1. Område Aftalen omfatter alle lærere og børnehaveklasseledere i Ballerup Kommune, som er omfattet af Overenskomst for lærere m.fl.

Læs mere

Med den nye forhåndsaftale ønsker Børne- og Ungdomsforvaltningen, at Styrke den faglige udvikling af folkeskolens undervisningsopgave

Med den nye forhåndsaftale ønsker Børne- og Ungdomsforvaltningen, at Styrke den faglige udvikling af folkeskolens undervisningsopgave KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen HR Organisation NOTAT Til BUU På BUUs strategiseminar den 10.4.2014 har Rasmus Jarlov (C) bedt om et statusnotat om lokallønsaftale på lærerområdet, herunder

Læs mere

Aftale om tjenestemandsansættelse af ledere på undervisningsområdet inden for Lærernes Centralorganisations forhandlingsområde

Aftale om tjenestemandsansættelse af ledere på undervisningsområdet inden for Lærernes Centralorganisations forhandlingsområde Side 1 Aftale om tjenestemandsansættelse af ledere på undervisningsområdet inden for Lærernes Centralorganisations forhandlingsområde KL Lærernes Centralorganisation Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er

Læs mere

Center for HR FORHÅNDSAFTALE FOR LÆRERE, BØRNEHAVEKLASSELEDERE M.FL.

Center for HR FORHÅNDSAFTALE FOR LÆRERE, BØRNEHAVEKLASSELEDERE M.FL. Center for HR FORHÅNDSAFTALE FOR LÆRERE, BØRNEHAVEKLASSELEDERE M.FL. INDGÅET AF DLF v/ ODSHERRED LÆRERKREDS OG ODSHERRED KOMMUNE GÆLDENDE FRA 1. APRIL 2016 1. Afgrænsning Denne forhåndsaftale omfatter

Læs mere

Aftale for assistenter, mestre og driftsledere m.fl.

Aftale for assistenter, mestre og driftsledere m.fl. Side 1 Aftale for assistenter, mestre og driftsledere m.fl. KL Blik- og Rørarbejderforbundet Dansk El-bund Dansk mands ening Dansk Metal Lederne Maskinmestrenes ening Teknisk Landsforbund Indholdsfortegnelse

Læs mere

50.02 O.15 31/2015 Side 1. Aftale om tjenestemandsansættelse af lærere m.fl. i folkeskolen og ved specialundervisning for voksne

50.02 O.15 31/2015 Side 1. Aftale om tjenestemandsansættelse af lærere m.fl. i folkeskolen og ved specialundervisning for voksne Side 1 Aftale om tjenestemandsansættelse af lærere m.fl. i folkeskolen og ved specialundervisning for voksne KL Lærernes Centralorganisation Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Generelle

Læs mere

30.32 O.15 31/2015 Side 1. Aftale for tjenestemandsansatte socialrådgivere og socialformidlere

30.32 O.15 31/2015 Side 1. Aftale for tjenestemandsansatte socialrådgivere og socialformidlere Side 1 Aftale for tjenestemandsansatte socialrådgivere og socialformidlere KL Dansk Socialrådgiverforening HK/KOMMUNAL Side 2 Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Generelle bestemmelser...

Læs mere

Forhandlingskartellets Fællesaftale (Aftale for tjenestemandsansatte)

Forhandlingskartellets Fællesaftale (Aftale for tjenestemandsansatte) handlingskartellets Fællesaftale (Aftale for tjenestemandsansatte) KL Danske Skov- og Landskabsingeniører og Have- og Parkingeniører HI Organisation for ledende medarbejdere i Idræts-, Kultur og Fritidssektoren

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER for talehørelærere 1. august 2015 Reguleringsprocenten fra 1. april til 30. september 2015 er 1,305367 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin

Læs mere

EFz. Forhåndsaftale. mellem. Aabenraa Kommune og Pædagogernes Forhandlingsfællesskab. for

EFz. Forhåndsaftale. mellem. Aabenraa Kommune og Pædagogernes Forhandlingsfællesskab. for EFz Forhåndsaftale mellem Aabenraa Kommune og Pædagogernes Forhandlingsfællesskab for familiekonsulenter, familiebehandlere, forebyggelseskonsulenter og ungekonsulenter ved Familie og Ungecentret om lokal

Læs mere

Organisationsaftale (forhåndsaftale om løn) indgået mellem Gribskov Kommune og DLF/Kreds 34. Gældende for overenskomstperioden 01.04.15-31.03.

Organisationsaftale (forhåndsaftale om løn) indgået mellem Gribskov Kommune og DLF/Kreds 34. Gældende for overenskomstperioden 01.04.15-31.03. Organisationsaftale (forhåndsaftale om løn) indgået mellem Gribskov Kommune og DLF/Kreds 34 Gældende for overenskomstperioden 01.04.15-31.03.2018 1. Aftalens område Denne aftale har hjemmel i og supplerer

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER i folkeskoler 1. april 2015 Reguleringsprocenten fra 1. april 2015 er 1,305367 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i årligt grundbeløb,

Læs mere

40.32 O.13 48/2013 Side 1. Aftale for tjenestemandsansatte arbejdsformænd, vejformænd, faglærte gartnerformænd m.fl.

40.32 O.13 48/2013 Side 1. Aftale for tjenestemandsansatte arbejdsformænd, vejformænd, faglærte gartnerformænd m.fl. Side 1 Aftale for tjenestemandsansatte arbejdsformænd, vejformænd, faglærte gartnerformænd m.fl. KL Dansk mands ening FOA Fag og Arbejde Indholdsfortegnelse Side 1. Aftalens område... 3 2. Generelle bestemmelser...

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansat personale indenfor teknisk service O.15 43/2015 Side 1

Aftale for tjenestemandsansat personale indenfor teknisk service O.15 43/2015 Side 1 Aftale for tjenestemandsansat personale indenfor teknisk service KL FOA Fag og Arbejde Fagligt Fælles bund 3F Side 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Aftalens område... 3 2. Generelle bestemmelser.... 3 3.

Læs mere

Lokale aftaler om løntillæg. - hvad er god praksis

Lokale aftaler om løntillæg. - hvad er god praksis Lokale aftaler om løntillæg - hvad er god praksis Maj 2012 Lokale aftaler om løntillæg Hvad er god praksis Maj 2012 Lokale aftaler om løntillæg - hvad er god praksis Udgivet maj 2012 af Moderniseringsstyrelsen

Læs mere

Forhåndsaftale om funktionsløn.

Forhåndsaftale om funktionsløn. Ringkøbing Skjern Telefon 97 32 46 40 Nørregade 22 A Telefax 97 32 46 55 6950 Ringkøbing E-mail: 122@dlf.org www.dlf122.dk Ringkøbing, den 1. juli 2008 Lønaftale mellem Ringkøbing-Skjern kommune og Fjordkredsen

Læs mere

FORHÅNDSAFALE INDGÅET MELLEM BUPL FYN OG NYBORG KOMMUNE VEDRØRENDE NY LØN FOR AFDELINGSLEDERE OG PÆDAGOGER I UNGDOMSSKOLEREGI PR. 1.

FORHÅNDSAFALE INDGÅET MELLEM BUPL FYN OG NYBORG KOMMUNE VEDRØRENDE NY LØN FOR AFDELINGSLEDERE OG PÆDAGOGER I UNGDOMSSKOLEREGI PR. 1. Side 1 af 6 FORHÅNDSAFALE INDGÅET MELLEM BUPL FYN OG NYBORG KOMMUNE VEDRØRENDE NY LØN FOR AFDELINGSLEDERE OG PÆDAGOGER I UNGDOMSSKOLEREGI PR. 1. JANUAR 2007 Forhåndsaftalen gælder fra 1. januar 2007. Forhåndsaftalen

Læs mere

Aftale for håndværkere og IT-supportere m.fl.

Aftale for håndværkere og IT-supportere m.fl. XX/2018 Side 1 Aftale for håndværkere og IT-supportere m.fl. KL Blik- og Rørarbejderforbundet Dansk El-bund Dansk Metal Fagligt Fælles bund 3F FOA Fag og Arbejde Fødevareforbundet NNF Malerforbundet i

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR PERSONALEGRUPPER HVOR SL HAR FORHANDLINGSRETTEN. AFTALEN ER INDGÅET MELLEM:

FORHÅNDSAFTALE FOR PERSONALEGRUPPER HVOR SL HAR FORHANDLINGSRETTEN. AFTALEN ER INDGÅET MELLEM: FORHÅNDSAFTALE FOR PERSONALEGRUPPER HVOR SL HAR FORHANDLINGSRETTEN. AFTALEN ER INDGÅET MELLEM: FILADELFIA, BROMMEPARKEN OG SOCIALPÆDAGOGERNES LANDSFORBUND IKRAFTTRÆDELSESDATO: 01.04.10 Omfattet af udmøntningsgarantien

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansatte musikskoleledere. 51.02 O.08 39/2008 Side 1

Aftale for tjenestemandsansatte musikskoleledere. 51.02 O.08 39/2008 Side 1 Aftale for tjenestemandsansatte musikskoleledere KL Fællesudvalget for Musikundervisere inden for Musikskoleområdet (FMM) Side 1 Indholdsfortegnelse Side Side 2 Kapitel 1. Personafgrænsning... 3 1. Hvem

Læs mere

op dpgninstitutioner m.v. Følger forhndsaftalen mellem Nordfyns Kommune og den faglige organisation.

op dpgninstitutioner m.v. Følger forhndsaftalen mellem Nordfyns Kommune og den faglige organisation. hvor efter blive nordfyns Forhåndsaftale mellem Socialpædagernes Landsforbund Nordfyns Kommune vedrørende aflønning efter Lokal løndannelse Overenskomst for socialpædaper ved op dpgninstitutioner m.v.

Læs mere

Forhåndsaftale for dagplejere

Forhåndsaftale for dagplejere Forhåndsaftale for dagplejere Odense Kommune FOA Odense Side 1 af 8 Indhold Kapitel 1. Personafgrænsning... 3 1. Hvem er omfattet... 3 1A. Faste gæstedagplejere... 3 Kapitel 2. Funktionsløn... 3 2. Aftale

Læs mere

33.04 O.13 02/2014 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat beredskabspersonale i chef-/lederstillinger ved de kommunale redningsberedskaber

33.04 O.13 02/2014 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat beredskabspersonale i chef-/lederstillinger ved de kommunale redningsberedskaber Side 1 Aftale for tjenestemandsansat beredskabspersonale i chef-/lederstillinger ved de kommunale redningsberedskaber KL Det Offentlige Beredskabs Landsfo rbund Ingeniørforeningen i Danmark Teknisk Landsforbund

Læs mere

FORHÅNDS AFTALE TØNDER KOMMUNE TØNDER LÆRERKREDS TØNDER KOMMUNE

FORHÅNDS AFTALE TØNDER KOMMUNE TØNDER LÆRERKREDS TØNDER KOMMUNE FORHÅNDS AFTALE TØNDER KOMMUNE 2017 2018 TØNDER KOMMUNE TØNDER LÆRERKREDS Indholdsfortegnelse Aftalevilkår... 3 Generelt om aftalen... 3 Tillæg... 3 Beløb i niv. 2000... 3 Grundløn... 3 Funktionsløn aftalt

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER for talehørelærere 1. januar 2016 Reguleringsprocenten fra 1. januar 2016 er 1,317798 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i årligt

Læs mere

LØNNINGER i folkeskoler 1. april Reguleringsprocenten på 1, fra 1. januar 2016 er stadig gældende.

LØNNINGER i folkeskoler 1. april Reguleringsprocenten på 1, fra 1. januar 2016 er stadig gældende. LØNNINGER i folkeskoler 1. april 2016 Reguleringsprocenten på 1,317798 fra 1. januar 2016 er stadig gældende. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig

Læs mere

LØNNINGER ved UiU 1. april Reguleringsprocenten på 1, fra 1. januar 2016 er stadig gældende.

LØNNINGER ved UiU 1. april Reguleringsprocenten på 1, fra 1. januar 2016 er stadig gældende. LØNNINGER ved UiU 1. april 2016 Reguleringsprocenten på 1,317798 fra 1. januar 2016 er stadig gældende. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket

Læs mere

40.12 O.15 41/2015 Side 1. Aftale for håndværkere og IT-supportere m.fl.

40.12 O.15 41/2015 Side 1. Aftale for håndværkere og IT-supportere m.fl. Side 1 Aftale for håndværkere og IT-supportere m.fl. KL Blik- og Rørarbejderforbundet Dansk El-bund Dansk Metal Fagligt Fælles bund 3F FOA Fag og Arbejde Fødevareforbundet NNF Malerforbundet i Danmark

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER ved CSV pr. 1. januar 2017 Reguleringsprocenten er pr. 1. januar 2017 på 1,344646. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER ved CSV pr. 1. oktober 2017 Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1,346860. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

LØNNINGER ved CSV pr. 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2018 på 1,

LØNNINGER ved CSV pr. 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2018 på 1, LØNNINGER ved CSV pr. 1. april 2018 Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2018 på 1,361675. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

nord fyfls -(5- -r C mellem Socialpædagogernes Landsforbund og Nordfyns Kommune vedrørende aflønning efter Lokal løndannelse

nord fyfls -(5- -r C mellem Socialpædagogernes Landsforbund og Nordfyns Kommune vedrørende aflønning efter Lokal løndannelse hvor virkning nord fyfls mellem Socialpædagogernes Landsforbund og Nordfyns Kommune vedrørende aflønning efter Lokal løndannelse.1 Indledning og indhold: Overenskomst for socialpædagoger og pædagogisk

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansatte kedel-, maskin- og motorpassere i Københavns Kommune O.15 43/2015 Side 1

Aftale for tjenestemandsansatte kedel-, maskin- og motorpassere i Københavns Kommune O.15 43/2015 Side 1 Aftale for tjenestemandsansatte kedel-, maskin- og motorpassere i Københavns Kommune KL FOA Fag og Arbejde Side 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Generelle bestemmelser.... 3 3. Pension

Læs mere

Nyansat - og hvad så? september 2014

Nyansat - og hvad så? september 2014 Nyansat - og hvad så? september 2014 Velkommen i folkeskolen! Som nyansat kan det i starten være vanskeligt at danne sig et overblik over de mange spilleregler, der gælder for overenskomstansatte lærere,

Læs mere

LØNNINGER ved UiU 1. januar Reguleringsprocenten er pr. 1. januar 2017 på 1,

LØNNINGER ved UiU 1. januar Reguleringsprocenten er pr. 1. januar 2017 på 1, LØNNINGER ved UiU 1. januar 2017 Reguleringsprocenten er pr. 1. januar 2017 på 1,344646. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

LØNNINGER ved UiU 1. oktober Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1,

LØNNINGER ved UiU 1. oktober Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1, LØNNINGER ved UiU 1. oktober 2017 Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1,346860. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

LØNNINGER ved UiU 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2019 på 1,

LØNNINGER ved UiU 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2019 på 1, LØNNINGER ved UiU 1. april 2019 Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2019 på 1,377253. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem, der

Læs mere

LØNNINGER for talehørelærere 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2018 på 1,

LØNNINGER for talehørelærere 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2018 på 1, LØNNINGER for talehørelærere 1. april 2018 Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2018 på 1,361675. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

LØNNINGER for talehørelærere 1. oktober Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1,

LØNNINGER for talehørelærere 1. oktober Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1, LØNNINGER for talehørelærere 1. oktober 2017 Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1,346860. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket

Læs mere

LØNNINGER for talehørelærere 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2018 på 1,

LØNNINGER for talehørelærere 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2018 på 1, LØNNINGER for talehørelærere 1. april 2019 Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2018 på 1,377253. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansat beredskabspersonale i chef- og lederstillinger

Aftale for tjenestemandsansat beredskabspersonale i chef- og lederstillinger Side 1 Aftale for tjenestemandsansat beredskabspersonale i chef- og lederstillinger KL Det Offentlige Beredskabs Landsforbund Ingeniørforeningen, IDA Teknisk Landsforbund Indholdsfortegnelse Side Side

Læs mere

Aftale for assistenter, mestre og driftsledere m.fl. 40.22 O.15 41/2015 Side 1

Aftale for assistenter, mestre og driftsledere m.fl. 40.22 O.15 41/2015 Side 1 Aftale for assistenter, mestre og driftsledere m.fl. KL Blik- og Rørarbejderforbundet Dansk El-bund Dansk mands ening Dansk Metal Lederne Maskinmestrenes ening Teknisk Landsforbund Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER i specialskoler for børn samt PPR 1. januar 2014 Reguleringsprocenten fra 1. januar 2014 er 1,284900. Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER i alm. folkeskoler 1. januar 2012 Reguleringsprocenten fra 1. januar 2012 er 1,268904 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i årligt

Læs mere

33.04 O.15 45/2015 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat beredskabspersonale i chef- og lederstillinger

33.04 O.15 45/2015 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat beredskabspersonale i chef- og lederstillinger 33.04 Side 1 Aftale for tjenestemandsansat beredskabspersonale i chef- og lederstillinger KL Det Offentlige Beredskabs Landsforbund Ingeniørforeningen, IDA Teknisk Landsforbund Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

42.02 O.18 50/2018 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat maritimt personale

42.02 O.18 50/2018 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat maritimt personale Side 1 Aftale for tjenestemandsansat maritimt personale KL FOA Fag og Arbejde Indholdsfortegnelse Side Side 2 1. Aftalens område... 3 2. Generelle bestemmelser... 3 3. Personlig løn- og pensionsgaranti

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER i folkeskoler 1. oktober 2015 Reguleringsprocenten fra 1. oktober til 31. december 2015 er 1,311333 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000

Læs mere

LØNNINGER ved CSV pr. 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2019 på 1,

LØNNINGER ved CSV pr. 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2019 på 1, LØNNINGER ved CSV pr. 1. april 2019 Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2019 på 1,377253. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

Aftale for assistenter, mestre og driftsledere m.fl. 40.22 O.11 42/2011 Side 1

Aftale for assistenter, mestre og driftsledere m.fl. 40.22 O.11 42/2011 Side 1 Aftale for assistenter, mestre og driftsledere m.fl. KL Blik- og Rørarbejderforbundet Dansk El-bund Dansk mands ening Dansk Metal Lederne Maskinmestrenes ening Teknisk Landsforbund Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

50.66 O.15 45/2015 Side 1. Aftale om tjenestemandsansættelse af ledere i ungdomsskolen

50.66 O.15 45/2015 Side 1. Aftale om tjenestemandsansættelse af ledere i ungdomsskolen Side 1 Aftale om tjenestemandsansættelse af ledere i ungdomsskolen KL LU - Landsforeningen af Ungdomsskoleledere Indholdsfortegnelse Side 50.66 Side 2 Kapitel 1. Indledning... 3 1. Aftalens område... 3

Læs mere

33.02 O.13 51/2013 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat personale i basis- og mesterstillinger ved de kommunale redningsberedskaber

33.02 O.13 51/2013 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat personale i basis- og mesterstillinger ved de kommunale redningsberedskaber Side 1 Aftale for tjenestemandsansat personale i basis- og mesterstillinger ved de kommunale redningsberedskaber KL FOA Fag og Arbejde Det Offentlige Beredskabs Landsforbund Indholdsfortegnelse Side 1.

Læs mere

BLF-tema. Lønseddel. Læs din

BLF-tema. Lønseddel. Læs din Bornholms Lærerforening BLF-tema Læs din Lønseddel I denne folder kan du læse om, hvordan du læser din lønseddel. Bl.a. forklaringer på, hvad din løn består af, og hvad de enkelte punkter betyder. September

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER i alm. folkeskoler 1. oktober 2013 Reguleringsprocenten fra 1. oktober 2013 er 1,278546 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i

Læs mere

vedrørende aflønning efter Lokal løndannelse Fag og Arbejde i henhold til overenskomst for omsorgs- og

vedrørende aflønning efter Lokal løndannelse Fag og Arbejde i henhold til overenskomst for omsorgs- og pædagogmedhjælpere samt pædagogiske assistenter. Socialpædagogernes Landsforbund og FOA Nordfyns Kommunes forhndsaftaler indeholder bestemmelser omkring funktions- og kvalifikationsløn og Fag og Arbejde

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER i alm. folkeskoler 1. januar 2014 Reguleringsprocenten fra 1. januar 2014 er 1,284900 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i årligt

Læs mere

Forhåndsaftale for lærere og børnehaveklasseledere

Forhåndsaftale for lærere og børnehaveklasseledere Forhåndsaftale for lærere og børnehaveklasseledere Gældende fra 01.08.17 Forhåndsaftale mellem Jammerbugt Kommune og Midtvendsyssels Lærerkreds om fastsættelse af løn for lærere og børnehaveklasseledere

Læs mere

Forhåndsaftale mellem BUPL Hovedstaden og Dragør kommune om lønfastsættelse af souschefer og afdelingsledere.

Forhåndsaftale mellem BUPL Hovedstaden og Dragør kommune om lønfastsættelse af souschefer og afdelingsledere. Forhåndsaftale mellem BUPL Hovedstaden og Dragør kommune om lønfastsættelse af souschefer og afdelingsledere. Kapitel 1, område og grundløn. 1. Område og grundløn Stk. 1. Aftalen gælder for personale ansat

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER på UiU 1. oktober 2014 Reguleringsprocenten fra 1. oktober 2014 er 1,292955 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i årligt grundbeløb,

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER på UiU 1. april 2015 Reguleringsprocenten fra 1. april 2015 er 1,305367 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i årligt grundbeløb,

Læs mere

Thisted Lønaftaler. Aftale om løn for lærere og børnehaveklasseledere ved folkeskolerne i Thisted Kommune

Thisted Lønaftaler. Aftale om løn for lærere og børnehaveklasseledere ved folkeskolerne i Thisted Kommune Thisted Lønaftaler Aftale om løn for lærere og børnehaveklasseledere ved folkeskolerne i Thisted Kommune Indgået mellem Thisted Kommune og Thy-Mors Lærerkreds april 2010 Aftalens område Denne forhåndsaftale

Læs mere

LØNNINGER ved Skoletjenesten 1. oktober Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1,

LØNNINGER ved Skoletjenesten 1. oktober Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1, LØNNINGER ved Skoletjenesten 1. oktober 2017 Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1,346860. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket

Læs mere

LØNNINGER ved Skoletjenesten 1. oktober Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2018 på 1,

LØNNINGER ved Skoletjenesten 1. oktober Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2018 på 1, LØNNINGER ved Skoletjenesten 1. oktober 2018 Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2018 på 1,377253. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket

Læs mere

LØNNINGER ved Skoletjenesten 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2018 på 1,

LØNNINGER ved Skoletjenesten 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2018 på 1, LØNNINGER ved Skoletjenesten 1. april 2018 Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2018 på 1,361675. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER på CSV 1. april 2015 Reguleringsprocenten fra 1. april 2015 er 1,305367 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i årligt grundbeløb,

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S

Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S Side 1 Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S KL FOA - Fag og Arbejde Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet...3 2. Løn...3 3. Grundløn...3

Læs mere

FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK

FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK IKRAFTTRÆDELSESDATO: 01.04.09 Omfattet af udmøntningsgarantien pr. 01.04.09 Alt indføjet med kursivskrift

Læs mere

Organisationsaftale (forhåndsaftale om løn) indgået mellem Gribskov Kommune og DLF/Kreds 34. Gældende for overenskomstperioden 01.04.13-31.03.

Organisationsaftale (forhåndsaftale om løn) indgået mellem Gribskov Kommune og DLF/Kreds 34. Gældende for overenskomstperioden 01.04.13-31.03. Organisationsaftale (forhåndsaftale om løn) indgået mellem Gribskov Kommune og DLF/Kreds 34 Gældende for overenskomstperioden 01.04.13-31.03.2015 1. Aftalens område Denne aftale har hjemmel i og supplerer

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansat beredskabspersonale i basis- og mesterstillinger ved de kommunale redningsberedskaber

Aftale for tjenestemandsansat beredskabspersonale i basis- og mesterstillinger ved de kommunale redningsberedskaber Side 1 Aftale for tjenestemandsansat beredskabspersonale i basis- og mesterstillinger ved de kommunale redningsberedskaber KL bundet af Offentligt Ansatte Det Kommunale Beredskabspersonales Landsforbund

Læs mere

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse.

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse. LØNNINGER i folkeskoler 1. oktober 2019 Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2019 på 1,390861. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK

FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK IKRAFTTRÆDELSESDATO: 01.04.10 Omfattet af udmøntningsgarantien pr. 01.04.10 Alt indføjet med kursivskrift

Læs mere

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse.

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse. LØNNINGER i folkeskoler 1. april 2018 Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2018 på 1,361675. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse.

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse. LØNNINGER i folkeskoler 1. oktober 2018 Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2018 på 1,377253. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

64.04 O.15 22/2016 Side 1

64.04 O.15 22/2016 Side 1 Side 1 Aftale vedrørende aflønning mv. for det pr. ultimo marts 1976 reglementsansatte pædagogisk uddannede personale ved kommunale døgninstitutioner og ved selvejende døgninstitutioner, hvormed kommunalbestyrelsen

Læs mere

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse.

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse. LØNNINGER i folkeskoler 1. oktober 2016 Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2016 på 1,329131. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse.

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse. LØNNINGER i folkeskoler 1. januar 2017 Reguleringsprocenten er pr. 1. januar 2017 på 1,344646. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse.

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse. LØNNINGER i folkeskoler 1. oktober 2017 Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1,346860. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

Aftale om udmøntning af Lokal Løn for pædagoger på BUPL s område i fritids og ungdomsklubber Børne- og Fritidsforvaltning indgået mellem BUPL

Aftale om udmøntning af Lokal Løn for pædagoger på BUPL s område i fritids og ungdomsklubber Børne- og Fritidsforvaltning indgået mellem BUPL Aftale om udmøntning af Lokal Løn for pædagoger på BUPL s område i fritids og ungdomsklubber Børne- og Fritidsforvaltning indgået mellem BUPL Nordsjælland og Lyngby-Taarbæk Kommune Gældende pr. 1. juni

Læs mere

33.02 O.15 51/2015 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat beredskabs- og ambulancepersonale

33.02 O.15 51/2015 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat beredskabs- og ambulancepersonale Side 1 Aftale for tjenestemandsansat beredskabs- og ambulancepersonale KL FOA Fag og Arbejde Det Offentlige Beredskabs Landsforbund Indholdsfortegnelse Side 1. Aftalens område... 3 2. Generelle bestemmelser...

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S

Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S MOVIA Side 1 Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S KL FOA - Fag og Arbejde Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Løn... 3 3.

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR IT-PERSONALE (HK) I VEJLE AMT FOR OK 2002.

FORHÅNDSAFTALE FOR IT-PERSONALE (HK) I VEJLE AMT FOR OK 2002. VEJLE AMT Løn- og personaleafdelingen. OK 02 FORHÅNDSAFTALE FOR IT-PERSONALE (HK) I VEJLE AMT FOR OK 2002. INDLEDNING. Der er afholdt forhandling den 14. oktober 2003 mellem HK og Vejle Amt vedrørende

Læs mere

Regionsdækkende forhåndsaftale

Regionsdækkende forhåndsaftale Regionsdækkende forhåndsaftale mellem Region Midtjylland og HK / Kommunal for Kontorpersonale 2007 Område Nærværende forhåndsaftale gælder for såvel medarbejdere, der ansættes ved Region Midtjylland fra

Læs mere

Aftale vedrørende aflønning af ledere og souschefer ved institutioner, der i Københavns Kommune drives i henhold til lov om social service 94

Aftale vedrørende aflønning af ledere og souschefer ved institutioner, der i Københavns Kommune drives i henhold til lov om social service 94 Aftale vedrørende aflønning af ledere og souschefer ved institutioner, der i Københavns Kommune drives i henhold til lov om social service 94 2002 Forbundet af Offentligt Ansatte Københavns Kommune 1 Aftalen

Læs mere

Rammeaftale mellem Ergoterapuetforeningen/Danske Fysioterapeuter og Region Nordjylland om aflønning af ikke-ledende terapeuter.

Rammeaftale mellem Ergoterapuetforeningen/Danske Fysioterapeuter og Region Nordjylland om aflønning af ikke-ledende terapeuter. REGION NORDJYLLAND 6. februar 2009 kkd Rammeaftale mellem Ergoterapuetforeningen/Danske Fysioterapeuter og Region Nordjylland om aflønning af ikke-ledende terapeuter. Denne rammeaftale mellem Ergoterapuetforeningen/Danske

Læs mere

Forhåndsaftale mellem Vejle Kommune og PFF. for pædagogisk personaje der ansættes inden for det forebyggende. og dagbehandlende område NIS 69.

Forhåndsaftale mellem Vejle Kommune og PFF. for pædagogisk personaje der ansættes inden for det forebyggende. og dagbehandlende område NIS 69. 1. Aftaleområde Gældende fra 1.12. 2017 NIS 69.21 og dagbehandlende område for pædagogisk personaje der ansættes inden for det forebyggende Side 1 af5 opsigelsesva rsel, behandles efter overenskomstens

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansatte pædagoger ved kommunale daginstitutioner, skolefritidsordninger eller klubber inden for BUPL s forhandlingsområde

Aftale for tjenestemandsansatte pædagoger ved kommunale daginstitutioner, skolefritidsordninger eller klubber inden for BUPL s forhandlingsområde Side 1 Aftale for tjenestemandsansatte pædagoger ved kommunale daginstitutioner, skolefritidsordninger eller klubber inden for BUPL s forhandlingsområde KL BUPL - Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund

Læs mere

NYANSAT I FOLKESKOLEN - og hvad så?

NYANSAT I FOLKESKOLEN - og hvad så? NYANSAT I FOLKESKOLEN - og hvad så? Indhold Månedslønnet ansættelse...2 Løn...2 Pension...2 Ansættelsesbrev...3 Arbejdstid...3 Ferie...3 Sygdom...4 Ansat på nedsat tid...4 Timelønnet ansættelse...4 Løn...4

Læs mere

Forhåndsaftale. for. Socialrådgivere. ansat i. Region Midtjylland

Forhåndsaftale. for. Socialrådgivere. ansat i. Region Midtjylland Forhåndsaftale for Socialrådgivere ansat i Region Midtjylland 2008-2011 Dækningsområde Nærværende forhåndsaftale gælder for socialrådgivere der er omfattet af overenskomsten/aftalen mellem Danske Regioner

Læs mere

Forhåndsaftale mellem Dragør Kommune og BUPL Hovedstaden om løn til fællesledere, institutionsledere og pædagogiske ledere

Forhåndsaftale mellem Dragør Kommune og BUPL Hovedstaden om løn til fællesledere, institutionsledere og pædagogiske ledere Forhåndsaftale mellem Dragør Kommune og BUPL Hovedstaden om løn til fællesledere, institutionsledere og pædagogiske ledere Formateret: Venstre: 1,9 cm, Højre: 2,25 cm, Top: 2,5 cm, Bund: 2,25 cm, Skjul

Læs mere