Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,"

Transkript

1 Baby Did a Bad Thing Baby Did a Bad Thing Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Americana Eline Engholm Vokal/ Guitar/ Mundharmonika Jonas Fjelsted Vokal/ Resonator Guitar Duoen Baby Did a Bad Thing leverer ægte aarhusiansk, håndspillet og hudløst ærlig americana. De to musikere, kæresteparret Jonas Fjelsted og Eline Engholm, spiller overvejende akustisk, og musikken er centreret omkring deres egen originale sangskrivning og stærke vokaler, som ubesværet blander sig og komplementerer hinanden efter bedste amerikanske tradition. Den udtryksfulde og velspillende Aarhus-gruppe har fået hjerter til at svede og slidte støvler til at pumpe med i gulvet bl.a. til en totalt udsolgt koncert på årets SPOT Festival Debutsinglen Too Bad a Loser udkom i oktober Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod engelsk + præsentations-app og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Ingen bemærkninger

2 Eastwind Lyden af Østeuropa Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Østeuropæisk folkemusik Ann-Mai-Britt Fjord Harmonika, darbuka og vokal Henrik Bredholt Sopransaxofon, cimbalom(hakkebræt), ukulele, jødeharpe og vokal Alicia Choromanska-Halas Utogordon, baraban, polsk håndtromme Jacek Halas Harmonika, drejelire, tilinkofløjte, jødeharpe og vokal Eastwind inviterer jer langt ind i hjertet af Østeuropa, hvor trommer og fløjter følger fårene på græs. Sopransax, drejelire, hakkebræt og harmonika spiller op til dans, og jødeharper lokker månen frem. Tag med til Zadagora, byen i de grønne bjerge til gaden med de 26 huse og 17 forskellige nationaliteter, hvor alle bliver inviteret med, når der festes! Bukovina er korsvejen, hvor Ukraine, Polen, Transylvanien, Moldavien og Rumænien mødes. Her mødes danske Klezmerduo med Halas Duo, to af Polens førende folkemusikere, til en festlig og stemningsfuld koncert. Der må synges, klappes og danses. Vores elever og personale var meget begejstret for oplevelsen med Eastwind. De var rigtig gode til at gøre musikken spændende med gode fortællinger, spændende gamle instrumenter, samt inddragelse af børnene. Toftlund Skole, feb Super professionelt og samtidig i øjenhøjde med eleverne. Elever rokkede og klappede rytmisk med på mange af numrene. Godt undervisningsmateriale med forløb til flere fag. Løsning Skole, marts 2018 Eleverne havde en rigtig god oplevelse og indlevede sig i musikken og koncerten Hvilebjergskolen, april 2018 Det var super godt materiale. Storebæltskolen, april Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og natur/teknologi og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Koncerten er akustisk, så hal/gennemgangslokale er uenget. Meget gerne gymnastisksal, da der skal være god palds til dans.

3 HeartBeat HeartBeat Målgruppe: Indskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Stomp og performance Nils Antonio Kløvedal Percussionist Søren Brandt Monberg Percussionist Morten Brandt Monberg Percussionist Thomas Kim Hansen Percussionist Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer en alsidig koncertoplevelse som bobler af begejstring. Avancerede rytmer præsenteres legende let, mens scenen fyldes af bodypercussion, sang, rap, teater og stomp. Stomp er rytmisk optræden med krop og redskaber som koste og tønder. Med hjertevarme og glimt i øjet stråler HeartBeat langt ud over scenekanten og tryllebinder børnene, der undervejs inviteres til at deltage med sang, klap og bodybeat. For hvert et trommeslag hvert et hjerteslag breder smilet sig til op over begge ører. Virkelig en fantastisk koncert med god energi og de ramte plet ift. målgruppen. Godt materiale som vores musiklærer er vild med Arden Skole, jan De var helt på børnenes niveau. Selvom der var børn i alderen 3-12 år, ramte de dem alle med deres skøre jokes og mimik. Blåhøj Skole, okt De har eleverne i deres hule hånd, meget imponerende- især fordi de ikke siger noget, men fanger dem med mimik og bevægelser. Ungerne er helt med på, hvad der sker på scenen. t er meget godt, lige til at gå til og med stort udbytte for eleverne. Hvide Sande Skole, afd. Fjordskolen, jan Helt perfekt undervisningsmateriale. Det var lige til at bruge - både for den uddannede musiklæreren, børnehaveklasselederen og vikaren. Tønder Grundskole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. På mindre skoler kan de efter aftale spille for klasse, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Koncerten larmer så bedst i gymnastiksal eller hal.

4 HipSomHap HipSomHap Målgruppe: Indskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Hiphop for børn Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Jakobsen Rapper Jens Michael Østergaard Trommeslager Rasmus Sejersen DJ, kor, lydmand, lysmand Det bliver med garanti en fest, når HipSomHap går på scenen og spiller hiphop i børnehøjde. Teksterne er fyldt med liv og løjer og rammer træfsikkert ind i børnenes univers. Publikum bliver inddraget, når der skal freestyles og findes på historier med børnenes stikord. Gruppen består af rapperne Johnny Ligeglad og Anna Spejlæg, alias Andreas Seebach og Anne Bukh Jakobsen, og de får opbakning af DJ Snusk og trommeslagen Unge Jens. Så få armene i vejret og gør klar til at synge, hoppe, danse og skabe en fest, når HipSomHap fyrer den af med deres svedige show og seje rim! Gode frontfigurer, en supersej trommeslager og vildt dygtig DJ. Salen kogte og eleverne var bare med de har helt sikkert fået nye fans! Vi har også fået positiv respons fra forældre, fordi eleverne har været hjemme og fortælle. Aalestrup Skole, jan Rigtig godt undervisningsmateriale, som kan bruges til mange klassetrin, og der er nok til at man kan lave et længere forløb, som gør eleverne parate til at fyre den af til koncerten. Susåskolen afd. Glumsø, sep Super dygtige, energiske, sjove og så sejt at freestyle på elevernes rim. Strandskolen, aug Virkelig god formidling. Rigtig god afveksling mellem at tale med eleverne og rappe/synge fede sange. Var vild med at I lavede fis med dem, når de ikke lige gjorde som I forventede. Gimle for børn - Skolekoncerter, jan Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Lokalet skal være mørklagt. Gruppen kan efter aftale spille for op til 300 elever. Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

5 Martin Baltser Martin Baltser Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronisk musik/rytmisk musik Vi spiller: Songwriter/elektro/folkpop Martin Baltser Vokal/guitar Sune Pors Guitar Thomas Wielandt Hansen Bas/kor Jonas Kardyb Trommer/perc Med singlen Call Me Wild har Martin Baltser vakt opmærksomhed i LA og på internationale musikblogs. Ønsket med skolekoncerten er at skubbe til elevernes musikalske univers og refleksion over temaer som identitet og ståen-ved-sig-selv. Musikken er en blanding af songwriter og elektrofolk præsenteret i overraskende arrangementer. Brugen af akustiske og elektroniske instrumenter og effekter blandes, og alt spilles live. Kærlighed til mænd, lyrik og melodi skinner igennem, og undervejs fortæller Martin ærlige livshistorier, som giver musikken perspektiv og gør koncerten personlig og vedkommende. Meget flotte (storslåede) lydbilleder med få virkemidler. Meget prof/lækker sound. Fint med interaktion med publikum (kor). Numrene fortæller om forskellige følelser, man har som ungt menneske og om at man skal arbejde på at søge sine drømme og gøre det, man brænder for. Vokalmæssigt ikke numre, som er lette at synge med på, men som giver udtryk for store følelser og udført nærmest til perfektion, selvom det var live. Sæbygaardskolen, okt Begge koncerter var virkelig velspillede og bandet havde god kontakt til eleverne. En af de få forhånd skeptiske elever sagde bagefter: Det var faktisk en virkelig god koncert. Ulkebøl Skole, okt Gruppen virkede meget professionelle og havde styr på det. De leverede en rigtig god koncert med høj kvalitet. Hørup Centralskole, okt I var meget nærværende og gode til at snakke til os Augustenborg Skole, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ønsker at skabe tæt kontakt med publikum, hvilket er svært at opnå i hal eller gennemgangslokale.

6 Mzungu Kichaa Den hvide afrikaner Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Afrikansk lytte- og dansemusik Espen Sørensen Lead sanger og guitarist Kevin Mpangala Bas Shabani Rashid Shabani Keyboards Emmanuel Mwandemelela Guitar og backing vokal Emmanuel Obedi Trommer og backing vokal Jacob Nielsen Lydmand Mzungu Kichaa er superstjerne i Østafrika, har blandt andet været dommer i Tanzanias X-factor og er desuden ambassadør for SOS Børnebyerne. Navnet er swahili og betyder den skøre hvide mand. Og hvid er han, og derudover er han dansker og hedder i virkeligheden Espen Sørensen. Som 6-årig kom han til Afrika med sine forældre, og Tanzanias kultur og musik blev en integreret del af hans opvækst. I dag turnerer han jævnligt i både Afrika og Europa med sit tanzanianske band, og nu er turen endelig kommet til at de danske skoler får en smagsprøve på den festlige, afrikanske musikkultur. Dejlig, livsglad musik, fint med lidt fortælling. Niveauet højt. At gruppen krydrer med små danse, understøttede musikken. Det var svært at sidde stille. Efterfølgende har jeg kun fået positive tilbagemeldinger. Især vores elever af anden etnisk herkomst var glade for mødet med bandet. Skønt at musikerne gav sig tid til at tale med de unge mennesker bagefter. Tak for det. Hjørring UngdomsCenter, okt Det er så godt for børnene, at møde mennesker fra andre dele af verden. Hou Skole, sep Eleverne har givet udtryk for koncertoplevelsen som en stor oplevelse. God variation af fortælling, sang og dans. Vestermarkskolen, sep Helt igennem en top præstation, der fangede børnene Horne Skole, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever.

7 OperaMania OperaMania Målgruppe: Udskoling Genre: Opera Vi spiller: Opera Philippa Cold Sanger/Sopran Simone Rønn Sanger/Alt Kristoffer Hyldig Pianist Peter Gehlshøj Operaformidler Musikdramatik fra barok til musical. Gå på opdagelse i operaens fascinerende verden med to skønne sangerinder, en veloplagt pianist og en levende operaformidler. Operahistorien er alt andet end kedelig, og gennem farverige anekdoter, smukke arier og bedårende duetter bliver opera vedkommende for alle. OperaMania kommer igennem musikhistorien fra den første opera nogensinde til firsernes musical-ørehængere. Den veloplagte operaformidler sørger gruppen for, at eleverne hele tiden forstår handlingen og er godt underholdt. Der trækkes tråde fra den europæiske historie i årene Historiefortælling og musikstykkerne smeltede sammen til en meget fin helhed, og eleverne oplevede de fire gruppemedlemmer som meget nærværende og med en begejstring, der ikke kunne lade være med at smitte. Baggesenskole, nov Super flot præstation, skøn oplevelse. Katrinedalskolen, afd. Svinninge Skole, nov Dejlig, levende og inspirerende oplevelse. Skovvejens Skole, afd. Jernløse Skole, nov En spændende musikalsk oplevelse for eleverne. Sakskøbing Skole, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod historie og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Lokale med god akustik, ikke hal eller gennemgang. Bruger helst skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer, men medbringer også elklaver.

8 Papa Kotji Django Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Gypsyjazz rytmisk guitarswing Jesper Lund Jakobsen Balalajkakontrabas, fortæller Jacob Kolkur Guitar Andreas Ugorskij Guitar I 1930 erne skabte guitaristen Django Reinhardt den franske stilart swing manouche, også kaldet gypsy jazz eller sigøjnerswing. Genren har en væsentlig plads i jazzhistorien og er både glad og munter, trist og melankolsk. Trioen Papa Kotji fortæller med deres koncert den dramatiske historie om den omrejsende musikant Django, der både kom i musikalske dueller og spillede og kørte så hurtigt, at hans sigøjnervogn brændte. Eleverne vil i koncerten opleve musikken som formidler af følelser, lære om genrens historie og selv være aktive blandt andet med en god gang luftguitar. Rigtig gode til at nå ud til, og involvere børnene med en god historie. En elev fra 1.A udbrød da han kom ud fra koncerten: Vi har lige hørt verdens bedste musik. I øvrigt rare musikere som også var gode til at rose eleverne fra skolens KulturCrew for deres hjælp. Ulkebøl Skole, sep Skøn koncert. Super præstation og lækker musik. Papa Kotji vekslede imellem musik og fortælling, hvilket fungerede fremragende. Koncerten var i dén grad i øjenhøjde med eleverne. Godt samspil mellem bandet samt både de små og store elever. Eleverne nød koncerten. De levede sig ind i både musik og fortælling. Elevernes vurderede koncerten højt, selvom genren var helt fremmed for de fleste. Hobro Friskole, sep Eleverne var meget fascineret af Sub-kontrabassen. Thyregod Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj m. dyb scene pga speciel opstilling. Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

9 SaltoMortale Klods Hans Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/opera Vi spiller: Musikalsk fortælling Tobias Ørum Sang Cille Buch Sang Kaare Munkholm Vibrafon Rasmus Krøyer Klarinet Et utroligt kendt eventyr på en utrolig anderledes måde. Med SaltoMortales musikalske fortælling om Klods Hans skabes en verden, hvor børnene ikke blot får mulighed for at kigge ind under låget på sangens skatkiste, men også får lov at opleve de musikalske guldstykker på nærmeste hold. Eventyrets tekst anvendes i sin originale ordlyd, men i en ny form, hvor klassikere fra den nordiske sangskat og stemningsskabende instrumentale værker og kommentarer kunstfærdigt flettes ind i fortællingen og åbner for et stærkt og humoristisk møde med klassisk musik. Se, dét er et rigtigt eventyr. Meget engagerede og dygtige til at fange og fastholde børnenes opmærksomhed. Det eneste eleverne var kede af, var at det sluttede de ville gerne have haft mere :) Aale Hjortsvang Skole, sep Gruppen formidler den klassiske del af musikken på aller bedste vis. Sjovt og medrivende skuespil blandet med flot opera sang og dejligt spillet klarinet og vibrafon spil. Tørring Skole, sep Det har været nemt at forberede eleverne til koncerten vha. materialet Stenderup Skole, sep Børnene synes, at det var sjovt, at I kom ud mellem børnene, og involverede lærerne i stykket. Østerhåbskolen, afd. Torsted, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for op til 150 elever. På mindre skoler kan gruppen efter aftale optræde for klasse, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

10 Shirisha & Shashank Indisk musik og dans Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk Vi spiller: Indian music, dance and percussion Shirisha Shashank Danser Shashank Subbu Bamboo Flute Phalgun Parupalli Mridangam, ghatam, khanjira and oral percussion Ann-Mai-Britt Fjord Kontaktperson og formidler En indisk trio i verdensklasse præsenterer en spændende kombination af klassisk indisk musik og dans. Koncerten byder på virtuost fløjtespil på bambusfløjter i forskellige størrelser, ledsaget af vandret tromme, den indiske mridangam, samt traditionel indisk dans. Dansen gengiver fortællinger med fællesmenneskelige temaer og udføres med fænomenal præcision i fodarbejde, håndbevægelser og mimik. Kunstoplevelsen fuldendes af de optrædendes traditionelle, farverige kostumer og glimtende smykker. Som en ekstra dimension giver koncerten eleverne et indblik i Indien og Asiens rige kulturarv. Utrolig dygtige musiker. Elevernes syntes, koncerten var bedre end de havde troet. Oddense skole, sep Den mulige sproglige vanskelighed var der fint taget højde for med den danske formidler, som var rigtig god. Jeg var imponeret over, at gruppen havde forberedt og koreograferet Jeg ved en lærkerede. Det synes jeg var en meget betænksom gestus, hvilket jeg også talte med eleverne om efterfølgende.. Ingrid Jespersens Gymnasieskole, sep Dejligt vi via undervisningsmaterialet kunne være forberedte på, hvad eleverne havde i vente. Nr. Søby Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tværfagligt forløb om Indien og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 200 elever. Musikerne skal gerne spille på podie. Vigtigt med opbygning så alle i publikum kan se. Rummet skal have stuetemperatur.

11 Sommer Kvartetten Vivaldis vilde årstider Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk strygermusik i øjenhøjde Julie Tandrup Kock Cello, fortæller Bettina Ezaki Violin, fortæller Mari-Katariina Roth Violin, fortæller Sofia Kongsgaard Lang Bratsch, fortæller Kom med på en fortryllende rejse gennem elementernes rasen og årstidernes skiften. Den virtuose strygekvartet, Sommer kvartetten, skaber med fejende buestrøg et farverigt univers af udmattende sommerhede, dramatiske tordenstorme, sprudlende høstfester, bidende vinterkulde og gåture på de frosne damme, forårslettelse og fuglefløjt. Vivaldis verdensberømte værk De fire årstider bliver præsenteret med sjove og dragende fortællinger, farverige kostumer og spas og løjer, alt sammen for at gøre koncerten til en uforglemmelig oplevelse. Meget dygtige og præcise musikere. Eleverne var generelt stille og lydhøre under den koncert, der blev spillet for klasse, og de gavn udtryk for, at det havde været en god oplevelse. Sønderskov-Skolen, sep Fremragende musikalsk præstation :-) En rigtig god oplevelse for eleverne. Super god kontakt! Præstemoseskolen, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Foretrækker lokale med god akustik, helst ikke hal eller gennemgangslokale.

12 Strejf Strejf af Brasilien Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik/jazz Vi spiller: World/jazz Carsten Kær Nielsen Piano Gabriel Policarpo Repique/percussion Bernardo Aguiar Pandeiro/percussion Brice Soniano Kontrabas Strejf giver mere end blot et strejf af den levende brasilianske musiktradition. De medrivende rytmer, musikernes overbevisende instrumenthåndtering, humoren og den musikalske kommunikation med eleverne gør, at alle hvirvles med og for en stund må slippe tid og sted. Musikken har præg af musikernes forskellige kulturelle baggrunde og formes på en dynamisk og intuitiv måde og med så brede rammer, at man både møder nordisk lyrik, free jazz, brasil funk, bodypercussion og et enkelt meditativt nummer. Centralt står de to brasilianske percussionisters kompetente formidling af rytmik og musikglæde. Eleverne var helt opslugte af koncerten og gik derfra med en ny musikalsk oplevelse af høj kvalitet. Haverslev-Ravnkilde Skole, okt Tak for en fed koncert meget velspillende musikere! Skørping Skole, okt Indlevende, engagerede, humørfyldte, stor musikalitet. Bavnebakken, okt Rigtig fint materiale Nordskolen afd. Nykøbing, Grundtvigsvej, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Kan efter aftale spille for 150 elever.

13 The Swinging Sisters The Swinging Sisters Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Close-harmony vokaljazz Signe Juhl Jensen Vokal, klaver, percussion Karen Juhl Jensen Vokal Inger Juhl Jensen Vokal Bo Møller Petersen Guitar The Swinging Sisters er lige præcis dét, titlen antyder: Tre søstre, der i mere end én forstand svinger sammen. Bevæbnet med deres vokalstemmer og en guitarist tager kvartetten afsæt i en gammel vokal close-harmony jazztradition, som har rødder tilbage i de brølende 1920 ere, hvor verden efter afslutningen af 1. Verdenskrig skruede op for farverne og festede igennem. Til koncerten præsenteres vidt forskellige eksempler på denne stil, krydret med små fortællinger om tiden dengang. The Swinging Sisters er et studie i vokale virkemidler og løfter musikken til nye højder blot med stemmens kraft. Citat elever: Blev helt opslugt af det, så godt var det. God musik, selvom jeg ikke plejer at høre sådan noget. Det var helt vildt fantastisk. Materiale var dejligt overskueligt, lige til at gå til. Grønvangskolen, nov Skøn koncert. Mega dygtige musikere. Trekroner Skole, nov Det swingede bar :) Hørsholm Skole, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og engelsk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen bemærkninger.

14 Trypical Cumbia En musikalsk tur over Atlanterhavet og tilbage Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Latinamerikansk musik: Cumbia José Lezaeta Saxofon Cristian Jara Guitar Yannik Hartig Trommer/percussion Alex Opazo Percussion Gruppen Trypical Cumbia har rødder i det indianske folk fra Chile, hos afro-colombianerne og i Ærøs danske muld. Bandet er et eksempel på, hvordan kulturer og nationaliteter kan skabe noget nyt sammen. Faktisk er cumbia-genren, gruppen spiller, opstået på baggrund af Latinamerikas meget sammensatte befolkning, der gennem tiden har skabt nye kulturelle fænomener. Med denne dansevenlige og publikumsaktiverende koncert, vil Trypical Cumbia sætte fokus på, hvad kulturforskelle og integration betyder og kan bidrage med ud fra et musikalsk perspektiv. Dygtige musikere, der lavede en sand fest på en tirsdag i Næstved. Susåskolen afd. Holsted, sep Materialet var vældig brugbart til udskolingen. Gråsten Skole, dec Meget begejstrede tilbagemeldinger fra eleverne. Bandet var en meget positiv oplevelse på en ellers tidlig og lidt mørkt onsdag morgen. Tønder Overbygningsskole, dec Virkelige dygtige og indlevende musikere med meget vedrørende og relevant budskab om kulturelle sammenstød. Super glade elever bagefter der ikke kunne stå stille Kobberbakkeskolen afd. Sjølund, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod historie og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen bemærkninger.

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Esbjerg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Defecto Nemesis Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Melodisk og progressiv heavy metal Nicklas Sonne Lead vokaler / rytme guitar Frederik Møller Lead Guitarist / Backing vokaler Thomas

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik CPH Marimba Duo Marimba Madness! Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Melodisk og fyrig marimbamusik Mathias Reumert Marimba/vibrafon/melodika Anders Kann Elten Marimba/vibrafon

Læs mere

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to HP Lange & Jarno Varsted Blues for to Roden til alt godt Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Blues, roots, americana H.P. Lange Guitar, banjo, sang Jarno Varsted mundharper, guitar, vocal

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Mzungu Kichaa Den hvide afrikaner Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Afrikansk lytte- og dansemusik Espen Sørensen Lead sanger og guitarist Kevin Mpangala Bas Shabani Rashid Shabani

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, vokal, Afrika, improvisation Frans Bak klaver + saxofon Rune Bak Djembe Emil Bak bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Genre: Klassisk, folkemusik, Latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin, Allan og Matias har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Klassisk

Skolekoncerter Genre: Klassisk Damkapellet Glemte stemmer Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk kammermusik Lisa Vogel Violin Nadia Okrusko Klaver Nicole Hogstrand Cello Pauline Hogstrand Bratsch I den traditionelle

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLING & MELLEMTRIN

HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLING & MELLEMTRIN HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLING & MELLEMTRIN NB. Ved brug af dette materiale tilgodeses væsentlige fælles mål i musik. Læs side 8. S K O L E K O N C E R T TU R N É LMS

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Indskolingen og mellemtrinnet Sammenspil Percussion Bodybeat Brug før / efter skolekoncert med HEARTBEAT LMS aktiviteter er støttet af Fælles Mål Musik

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter AndyOp AndyOp Målgruppe: Udskoling Genre: Rap/Hiphop Andeas Seebach Rapper Joakim Harder Trommer Rasmus Sejersen Sang, guitar, keyboard Glem alt om biler, bitches og gangsta-attituder. AndyOp er ikke som

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Billund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Eastwind Lyden af Østeuropa Målgruppe: Mellemtrin EASTWIND inviterer til en forrygende koncert, der damper af borscht og bisonokser. Ta` med langt ind i hjertet af Østeuropa, hvor trommer og overtonefløjter

Læs mere

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Improviseret musik og tegning Rasmus Bregnhøi Tegner Thomas Agergaard Saxofoner og fløjter Simon Toldam

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik Ea Philippa Hjertelys Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Eventyrmusik, fantasifuld pop Ea Philippa Tange Komponist, sang, klaver Tira Skamby Madsen Percussion, kor Hjertelys er

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik Arte Flamenco Arte Flamenco Skolekoncerter 2018-19 Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Spansk flamencomusik, -dans & -sang Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón,

Læs mere

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk spansk guitar i verdenen Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Klassisk

Skolekoncerter Genre: Klassisk Ezaki Kvartetten Musik og diktatur Skolekoncerter 2018-19 Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk strygekvartet Samira Dayyani cello Andrea Gyarfas Brahe violin Karen Pedersen violin

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Rudersdal Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Improviseret musik og tegning Rasmus Bregnhøi Tegner Thomas Agergaard Saxofoner og fløjter Simon Toldam

Læs mere

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT MUSIKTILBUD - 2004 til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT Kære børnehaveleder Københavns Amt har også mulighed for at tilbyde jer et musiktilbud i 2004, selvom den statslige medfinansiering ikke

Læs mere

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER ConnectSport byder velkommen At holde et brag af en fest for mange hundrede mennesker med levende musik er en kæmpe opgave. For de fleste er det helt

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Viborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ezaki Kvartetten Musik og diktatur Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Samira Dayyani cello Karen Pedersen violin Eva Tandrup Kock bratsch Benedikte Thyssen violin Det virtuose strygeensemble Ezaki Kvartetten

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Mariagerfjord Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Vi glæder os til at se jer til workshops! Den 31. okt. og 1. nov. 2017 er særlige dage i musikskolen. Vi har nemlig skemafrie dage for at få plads til forskellige tværgående

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Duo Saxopran Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, vokal, nordisk Duo Saxopran Himmelglans - skolekoncert onid=382 Himmelglans er musikalsk magi med sang og sax. Et totalshow med

Læs mere

Himmerland og den fælles sjæl

Himmerland og den fælles sjæl Himmerland og den fælles sjæl - om at spille ny musik på tværs af genrer, grænser og kulturer Det er en mild efterårs aften i marts på en af Australiens største folk festivals. De mange mennesker i det

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter CATBIRD Catbird Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronica, jazz, rock/pop, vokal Billie Koppel vokal Bjarke Falgren Div. instrumenter Frank Hasselstrøm Div. instrumenter En koncert med den danske trio Catbird

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik,

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik, Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Manga Manga Harmonium / Vocals Magada Khan Dholak Rais Khan

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Bornholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLINGEN

HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLINGEN HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLINGEN NB. Ved brug af dette materiale tilgodeses væsentlige fælles mål i musik. Læs side 8. S K O L E K O N C E R T TU R N É LMS aktiviteter

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT 2018-2019 Tale, tænke Musik, LYT LIGE musikforståelse og musikalsk skaben VELKOMMEN TIL LYT LIGE - DEN MUSIKALSKE KUFFERT. Vejle Bibliotekerne inviterer i foråret 2019 din

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Indskoling Musikoplevelse Instrumentkendskab Puslespil online Form i musik Brug før / efter skolekoncert med SOMMER KVARTETTEN LMS aktiviteter er støttet

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Allerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Goin Back To New Orleans Goin Back To New Orleans Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, jazz, rock/pop, stomp/ percussion Gregory Boyd Steel Drums - Lead vokal Joakim Øster Bas, Percussion, Kor Jens

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en skammel, og en farefuld

Læs mere

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole Idékatalog Skoleåret 2015/16 Hent inspiration til samarbejdet mellem Folkeskole & Musikskole Maj 2015 Udgave 5 (revideret udgave) Skolereformen - hvad kan vi? - Hent inspiration fra egen musikskole her

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

NOSTALGI TOUR 2019 VOL 1 MED LIVEBANDS & DJ

NOSTALGI TOUR 2019 VOL 1 MED LIVEBANDS & DJ NOSTALGI TOUR 2019 VOL 1 MED LIVEBANDS & DJ EventC leverer: Lyd, Lys, teknik DJ Konferencier Afvikling Billetsystem til rådighed hvis ønskes. (gebyr pr. billet til kunde, aftales nærmere med EventC). Roll-up

Læs mere

På rejse med musikken

På rejse med musikken Eksotiske fugle På besøg hos DR SymfoniOrkestret s. 2 På rejse med musikken Du skal snart på besøg hos DR SymfoniOrkestret. Her skal du høre symfoniorkestret spille flere forskellige musikværker. Men vi

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på ÅBENT HUS FRA KL. 10-16 Læs mere på www.horsens.dk/kamæleon Børnekulturdagen er et samarbejde mellem Horsens Kommunes Kultur- og Eventafdeling, Billedskolen, Musikskolen, Komediehuset og Levende Musik

Læs mere