Medlemmer Bente Elkjær, Kristina Mariager-Anderson, Helene Graversen, Maria Kirkegaard Møller, og Jens Kjær Riemer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemmer Bente Elkjær, Kristina Mariager-Anderson, Helene Graversen, Maria Kirkegaard Møller, og Jens Kjær Riemer"

Transkript

1 Referat Mødedato: 6. november 2017 Mødested: Emdrup D118 Videolink (25); DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab Side 1/7 Medlemmer Bente Elkjær, Kristina Mariager-Anderson, Helene Graversen, Maria Kirkegaard Møller, og Jens Kjær Riemer Tilforordnede Birgitte Dam, Louise Staall Knudsen (studenterstudievej-leder), Pia Bramming, Martin Kjær Hornsgaard, og (ref.) Afbud Jonas Andreasen Lysgaard Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Oliver Alexander Tafdrup, Malene Sillas Jensen, Charlotte Herold Lange, Henrik Christensen, Marie Lund Hasen 1. Godkendelse af dagsorden Bente Elkjær er mødeleder i Jonas fravær. Pkt. fra Niels Lehmann ang. kommunikation i UN kommer under meddelelser pkt. 2.0 (Birgitte). 2. Meddelelser 0. Henvendelse fra prodekan Niels Lehmann, som er blevet informeret om at man i UN skulle have problemer med kommunikationen. Der har været afholdt møde med prodekanen efter drøftelser i fagmiljøet. Der opfordres til, at de studerende drøfter problemstillingen indbyrdes, som oplæg til drøftelse ved næste UN-møde. a. Nyt fra Studienævnet Uddannelsen var repræsenteret ved suppleant og Jonas Andreasen Lysgaard (afbud) ved seneste møde i SN. Der blev drøftet valgprocedure. De studerende havde allerede overstået valgproceduren. Den nye studieordning blev drøftet, og fik tilsyneladende en del bemærkninger: Fra referatet på mødet fremgår, at der har været noget uklarhed ifbm. med tildeling af specialevejleder. På Uddannelsesvidenskab har det særligt været et problem, idet man var under den formodning, at de studerende ikke længere kunne udtrykke ønske om en eller flere vejledere. Det kan vanskeligt lade sig gøre at give alle studerende en af de tre vejledere man måtte ønske sig. Studier, Campus Emdrup Aarhus Universitet Tuborgvej København NV Tlf.: hum@au.dk Web: medarbejdere.au.dk/administration/ studieadministration/om-austudier/ledelse-og-medarbejdere-iau-studier/au-studier-ar

2 Der opfordres til, at UNs SN-medlemmer bringer diskussion videre til SN (og at punktet videreføres til næste UN møde som egentligt diskussionspunkt, i.e. hvad mener UN om denne sag?). Ang. ny studieordning blev det nævnt, at der var flere kritikpunkter: gruppeeksaminer og håndteringen heraf, 20 ECTS praktik på 3. semester, andelen af prøver med ekstern bedømmelse, andelen af prøver med mundtlig eksamen. Forslag til ny studieordning blev formelt godkendt, men det forventes at de nævnte punkter udbedres og at SN ser nyt forslag til ny studieordning. Side 2/7 b. Nyt fra afdelingen/administrationen Ang. valg er der stillet en valgliste fra VIP-siden: Jonas, Bente, og Kristina genopstiller. Derudover opstiller Thomas Clausen, Katja Brøgger, Helene Ratner og Pia Cort (som suppleant). For tiden er der MUS-samtaler, hvoraf en del er afholdt. Det ser lidt bedre ud med økonomien, bl.a. pga. udeblevet budgetteret bøde for manglende fremdrift. Det ser ud til at der kan blive tale om nye ansættelser i fremtiden. Der er afholdt afdelingsmøde, hvor aktuelle forskningsprojekter blev præsenteret for DPUs ledelse. Daniel Kardyb er ansat som holdunderviser i Aarhus og starter på modul 1 og 6. Heidi og Marie kan desværre ikke få forlænget deres kontrakter som holdundervisere. Birgitte Dam har fået udvidet sin portefølje til at inkludere Fag-Didaktik indtil 1. juni 2018, og derudover en del overordnede tværgående opgaver. Der ansættes en studentermedhjælper til at bistå 14 timer om ugen. I campusudviklingsgruppen har der været afholdt møde, med deltagelse af dekan og campusledelse. Der var med det fine fremmøde mulighed for at fremsætte ønsker overfor beslutningskompetente personer, hvilket gav bedre perspektiv for processen. Der tilknyttes en konsulent til styring af det fremadrettede forløb. Om optagelseskrav MAT-B, meddeles at den idé er skrinlagt.

3 Side 3/7 c. Nyt fra de studerende Der er valg til UN blandt de studerende, alle pladser bliver besat. På KA har der været udfordringer med aflyst undervisning, pga. sygemelding. Der tilbydes ikke erstatningsundervisning, hvilket sammen med kommunikationen har været kilde til frustration. Der er tale om 2 undervisningsgange om etik. Det blev under drøftelsen af problemet nævnt, at retningslinje fra studieleder er at der så vidt muligt skal gives erstatningsundervisning. Det har vist sig, at det ikke kan lade sig gøre, hvis undervisningen skal placeres inden for det komprimerede forløb. Der arbejdes på evt. at forlænge den sidste undervisningsgang. Det foreslås at der kunne udarbejdes video-oplæg. Det blev nævnt, at de komprimerede kurser er følsomme over for sygemeldinger. Pia forsøger at spørge til, om video-løsningen kan lade sig gøre og er anvendelig. 3. UV-Evalueringer - F17 Evalueringer behandles på tværs af campus, med opmærksomhed på, hvor der er partikulære forhold der kræver fokus. F17 - BA Modul 3, Uddannelsernes og pædagogikkens ideer: Der er større tilfredshed end i Aarhus. Der bruges overraskende lidt tid fra de studerende, 34 procent bruger under 5 timer. Der er lav deltagelse i læsegrupper/studiegrupper. Under feedback der usikkerhed omkring, hvad der skal forstås som feedback. Det bemærkes at spørgsmålene besvares inden der naturligt vil være feedback eller tilbagemeldinger i undervisningen. Det nævnes, at på de moduler hvor, der ikke er delopgaver, ikke er nogen åbenlys mulighed for at give feedback inden evalueringsskemaet besvares. Det blev nævnt, at feedback kan italesættes anderledes, så de studerende er opmærksomme på, at det faktisk er det de får (hvor det ikke måtte være eksplicit). Der er et opmærksomhedspunkt ang. læringsmål og forventninger. Der savnes en skriftlig tilbagemelding fra modulkoordinator umiddelbart.

4 Der savnes en nummerering af spørgsmålene, som vil lette gennemgangen. Det opsummeres, at skriftlig tilbagemelding gives via Jonas eller Pia, at studiegrupperne ikke lykkes helt, og at der er større tilfredshed i Emdrup. Side 4/7 F17, Modul 4, BA, Videnskabsteori: Der var generelt roser. Kirsten har sendt skriftlig kommentar. Svarprocenten afspejler at skemaet først kunne åbnes efter undervisningens 2. sidste gang. Der er ingen konkrette bekymringspunkter. F17, Modul 5, BA, Uddannelsesforskningens metoder: Det nævnes at der er inkorporeret en mulighed for feedback, men tallene giver stadig grund til opmærksomhed. Der er en stor andel i læsegrupper. Forberedelsestiden er i den lave ende. Det er i anden sammenhæng nævnt at det er svært at følge den engelsksprogede undervisning. Der er ikke givet skriftlig tilbagemelding. F17, Modul 8, BA, Nyere teorier om læreprocesser: Lav svarprocent gør det svært at benytte undersøgelsen konstruktiv. Det samlede udbytte er lavt. Indhold og læringsmål får lav bedømmelse. Formuleringer af forventninger og læringsmål er også tydeligvis problemfyldt. Kommunikationsspørgsmålet giver grund til opmærksomhed. Der er bemærkelsesværdig lav deltagelse i studiegrupper. Der er ikke fremsendt skriftligt svar. Det bemærkes at underviseren havde meget kort forberedelsestid og kommer fra anden uddannelse på kandidatniveau. Det bemærkes at semesterets struktur også kan have indflydelse. F17, M9, BA: Evalueringen forelå som kombineret skriftlig og mundtlig evaluering sammenfattet ved modulkoordinatoren. Evalueringen viser generelt stor tilfredshed. Der nævnes, at semesteret overordnet er komprimeret, der har været problem med kompendier, eksamen skal introduceres tidligere, men ikke for tidligt. Positiv tilbagemelding angående holdundervisningen. F17, M10, BA, Pædagogiske tendenser i samtiden:

5 Der er ikke givet skriftlig tilbagemelding. Det bemærkes, at der generelt er høj score, med opmærksomhed dog på andelen af studerende der er i studiegrupper. Det nævnes, at underviser med fordel kan bringe det præsent for de studerende, at studiegrupper også kan benævnes som eksamensgrupper, læsegrupper o. lign. Side 5/7 F17, M11, BA, Ny videnspolitik og vidensproduktion: Ingen skriftlig tilbagemelding. Meget lav svarprocent i Emdrup. Det nævnes, at det samlede udbytte betegnes som lavt. Det skal bemærkes, at BA-projektet fylder meget på semesteret, og faget derfor kan lide under en nedprioritering. Det samme gør sig gældende hvad angår andelen i læsegrupper. Det summeres, at det samlede udbytte er for lavt, der er brugt for få timer på forberedelse, der er en ringe svarprocent, for få studerende deltager i studiegrupper. En løsning kunne være et mere komprimeret forløb. F17, M12, BA, Bachelorprojekt: Undervisningsudbytte er meget lavt for projektforløbet. Der er usikkerhed i UN om det vejledningen eller workshops der evalueres. Workshops kunne måske være tilrettelagt anderledes. Det kan også opfordres til de studerende at der tidligt påbegyndes vejledningsforløb. BA som helhed: Responsraten er 38 procent, men det bemærkes at populationen er højere end antallet af indskrevne studerende. UN finder ikke sammendraget anvendeligt, og det er uklart, hvordan tallene er fremkommet. F17 M3 KA, Uddannelsespolitikker og styringsparadigmer: Aarhus: Der er høj vurdering af respons og kommunikation, sammenhæng med læringsmål vurderes også højt, høj andel af studerende i studiegrupper i forhold til at det er individuel eksamen. København: har lidt lavere vurdering. F17 M4 KA, Forvaltning i et uddannelsesvidenskabeligt perspektiv: Det noteres at der er højere svarprocent hhv. 61 og 54:

6 Aarhus har gennemgående fine evalueringer. Feedback er lidt lav i f.h.t. at der er mulighed for øvelsesopgaver. Men det er først en mulighed efter der svaret på evalueringsspørgsmålene. Stor forskel mellem campi af andelen af studerende i læsegrupper. Forberedelsesandelen er lavere i København end i Aarhus. Side 6/7 F17 M5 KA, Organisation, kultur og innovation: Der er angiveligt skriftlig tilbagemelding, men den er ikke præsent. Opmærksomheden rettes på samlet udbytte, og forskellen mellem campi. Høj andel i læsegrupper, men igen forskellen mellem de to campi. Der er noget lav evaluering ang. den respektfulde kontakt. Det bemærkes, at det har været problematiseret fra underviser, at de studerende har mangelfuld forberedelse. Det nævnes, at det kan være svært at udtrykke kritik mundligt/personligt forud for eksamen. Det nævnes, at for at UN kan lave tiltag må kritikken formuleres mere præcist. Det kan eventuelt foregå gennem studenterrepræsentanterne. 4. Emner til studiemiljøundersøgelsen Der er fremsendt prioriteret liste på baggrund af undersøgelse fra Artsrådet. Maria motiverede forslaget, hvor de studerende har prioriteret punkter fra Artsrådets undersøgelse. De enkelte punkter blev gennemgået. Det blev drøftet om det kunne kvalificere punktet om Bedre kvalitet i forberedelse for undervisning, at der laves en undersøgelse specifikt hvad angår dette emne (forholdet mellem studiegrupper og holdundervisning). Det nævnes, at der kan være tale om lokale forskelle mellem Emdrup og Aarhus. De studerende laver oplæg til næste møde (koordinationsmøde - BA) om studiegrupper. Birgitte kan efterfølgende formulere oplæg til undersøgelse. 5. Praksis ang. UNs valg af valgfag E18 Baggrund for notat med principper for valgfagsindkaldelse og vedtagelse af samme blev gennemgået.

7 Nævnet godkender forslaget. Der udsendes snarest indkaldelse til BA valgfag mhp. E2018. Side 7/7 6. Møderække 2018 el. møde i januar Tidsrum foreslås ændret til kl. 13 til 16. Det søges, at der ikke placeres undervisning i tidsrummene for møder. 11. møde er sidste ordinære møde og placeres mandag d. 15. januar møde 2018 er konstituerende møde for indkommende medlemmer. Med indledende frokost og deltagelse af afgående medlemmer. 7. Kommunikation fra UN til de studerende Der ønskes opmærksomhed på om de aftalte kommunikationsveje fungerer. Punktet indeholder også emner der vil blive drøftet på kommende UN-møde om kommunikation (prodekanens henvendelse). 8. Kommunikation Pia udsender kommentarer til modulkoordinatorer efter dagens behandling af UV-evalueringer. Maria melder ud til de studerende, at der drøftes en løsning på erstatningsundervisning. Jonas melder ud til de studerende ang. procedure for valgfag, både til VIPere og studerende. De studerende melder tilbage til DSR ang. studiemiljøundersøgelsen. 9. Evt. Intet at melde. Næste møde: Prodekanens henvendelse om kommunikation i UN. Drøftelse af punkt ang. vejledertildeling og beslutning af indstilling til SN.

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner Referat Dorte Puggaard Dato: 20. august 2018 Ref: pug Side 1/5 Mødedato: 20. august 2018 Mødested: Emdrup A011 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Der er afbud fra Lars Geer, hvorfor Punkt 5 om faglige hensyn udskydes til næste møde. Dagsorden ellers godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Der er afbud fra Lars Geer, hvorfor Punkt 5 om faglige hensyn udskydes til næste møde. Dagsorden ellers godkendt. Mødedato: 11. september 2017 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Bente

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendes.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendes. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 3. april 2017 kl. 9.00-12.00 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Jonas Andreasen Lysgaard, Malou Juelskjær, Oliver Alexander

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 9. oktober 2017 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup D118 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab Side 1/6 Deltagere: Medlemmer: Bente

Læs mere

Tilforordnede: Charlotte Herold Lange, Marie Lund Hansen, Birgitte Dam, Ida Werliin Holm og Kristine Kirk Mørk

Tilforordnede: Charlotte Herold Lange, Marie Lund Hansen, Birgitte Dam, Ida Werliin Holm og Kristine Kirk Mørk Møde i Uddannelsesnævnet og Koordineringsudvalget for Bacheloruddannelsen i uddannelsesvidenskab 6. juni 2017 kl. 11.30-12.30 og 12.30-14.30 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Uddannelsesnævnet

Læs mere

b. Nyt fra afdelingen/administrationen Der førtes intet til referat.

b. Nyt fra afdelingen/administrationen Der førtes intet til referat. Møde i Koordineringsudvalget for Kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab 28. november 2016 kl. 11.00-14.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Camilla

Læs mere

REFERAT. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 13. marts 2017 kl Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113

REFERAT. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 13. marts 2017 kl Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 13. marts 2017 kl. 12.30-15.30 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Jonas Andreasen Lysgaard, Malou Juelskjær,

Læs mere

Tilforordnede: Charlotte Herold Lange, Marie Lund Hansen, Birgitte Dam, Ida Werliin Holm og Kristine Kirk Mørk

Tilforordnede: Charlotte Herold Lange, Marie Lund Hansen, Birgitte Dam, Ida Werliin Holm og Kristine Kirk Mørk Møde i Uddannelsesnævnet og Koordineringsudvalget for Kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab 6. juni 2017 kl. 9.30-11.30 og 11.30-12.30 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Koordineringsudvalget

Læs mere

Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 16. januar 2017 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT

Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 16. januar 2017 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 16. januar 2017 kl. 12.30-15.30 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Joachim Sloth Larsen, Jonas Andreasen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 5. september 2016 kl. 12.00-15.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Camilla Kurell, Jonas Andreasen Lysgaard,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 14. juni 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup B101a; 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: 5. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Dato: 28. maj 2018 Side 1/5 Deltagere: Medlemmer Lisbeth

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 13. september 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 16. marts 2015 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT

Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 16. marts 2015 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 16. marts 2015 kl. 13.00-16.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Jonas Greve Lysgaard, Oliver Kauffmann, Malou

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagordenen godkendes.

1. Godkendelse af dagsorden Dagordenen godkendes. Møde i Koordineringsudvalget for Bacheloruddannelsen i uddannelsesvidenskab 6. juni 2016 kl. 9.00-12.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Camilla Kurell, Lars Geer Hammershøj,

Læs mere

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg Møde den: 8. juni 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Kristine Kousholt, Isabel Joy Axtmann Hansen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jonas Westergaard, Jakob

Læs mere

REFERAT. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 10. februar 2017 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113

REFERAT. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 10. februar 2017 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 10. februar 2017 kl. 09.00-12.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Jonas Andreasen Lysgaard, Helene Graversen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendes.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendes. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 8. maj 2017 kl. 13.00-16.00 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Jonas Andreasen Lysgaard (hverken Birgitte

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET Dato: 10. oktober 2018 Mødedato: 10. oktober 2018 kl. 14-16 Mødested: Emdrup A011 (25) Videolink; 1483-525 Det Blå Rum Videolink (6) Mødeemne: 8. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN)

Læs mere

Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 4. april 2016 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113

Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 4. april 2016 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 4. april 2016 kl. 12.00-15.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Til stede: Asger Emborg, Bente Elkjær, Camilla Kurell, Joachim

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Møde i Koordineringsudvalget for Kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab 6. juni 2016 kl. 12.30-15.30 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Lasse Michael

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant)

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant) Møde den: 20. april 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Jonas

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen, Rikke Merete Friis,

Læs mere

Afbud: Karen Rohrberg Jensen, Martin Treumer Gregersen, Malou Juelskjær, Bente Elkjær går kl. 13 pga., Oliver Kauffmann

Afbud: Karen Rohrberg Jensen, Martin Treumer Gregersen, Malou Juelskjær, Bente Elkjær går kl. 13 pga., Oliver Kauffmann Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 20. april 2015 kl. 12.00-15.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Jonas Greve Lysgaard, Bente Elkjær, Lars Geer

Læs mere

Indledende: Anna Karlskov Skyggebjerg blev i formand Lisbeth Haastrups fravær mødeleder.

Indledende: Anna Karlskov Skyggebjerg blev i formand Lisbeth Haastrups fravær mødeleder. Referat Mødedato: 6. december 2017 kl. 10-12 Mødested: Emdrup A011 Mødeemne: 10. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Deltagere Dato: 6. december 2017 Side 1/6 UN-medlemmer: Signe Elmstrøm

Læs mere

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant)

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant) Mødedato: 15. marts 2019 Mødested: Emdrup: D120 / Aarhus: 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Ingen kommentarer til dagsordenen, der godkendes.

1. Godkendelse af dagsorden Ingen kommentarer til dagsordenen, der godkendes. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 7. november 2016 kl. 12.00-15.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Camilla Kurell, Joachim Sloth Larsen

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 7. februar 2019, kl. 12.00-14.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 10. september 2018 kl. 13-15 Mødested: 1483-523 Det Gule Rum Videolink (6); Emdrup A011 (25) Videolink Mødeemne: 7. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Deltagere: Dato: 10.

Læs mere

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 5. december 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-525 (det blå rum) Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Medlemmer: Gritt

Læs mere

Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 4. oktober 2016 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT

Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 4. oktober 2016 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 4. oktober 2016 kl. 12.30-15.30 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Joachim Sloth Larsen, Jonas Andreasen

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder)

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder) Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 13. april 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Godkendt Dato: 7. maj 2019 Ref: kkmo Mødedato: 9. april 2019 Mødested: Emdrup A308, Aarhus 1483-525 (inspiratorium), virtuelt mødelokale 1005 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat Dagsorden og referat godkendt. 2. Meddelelser (Bilag 1, 2 og 3)

1. Godkendelse af dagsorden og referat Dagsorden og referat godkendt. 2. Meddelelser (Bilag 1, 2 og 3) Møde den: 18. december 2013 kl. 8.45-11.45 Emdrup: lok. B101a. Trøjborg: lok. 2113-252 Møde i Uddannelsesfagudvalget for Kandidatuddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT Deltagere: Pia Bramming, Bente

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. juni 2018, kl. 10:00 12:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd.

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd. Side 1/5 Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus 1443-240 Mødeemne: UN-møde pæd. filosofi Deltagere: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Asger Sørensen, Henrik Vase Frandsen, Oliver

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 13. marts 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Andreas

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Mødedato: 20. august 2019 kl. 13-16 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-556 Inspiratorium Videolink Mødeemne: Møde i uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab Medlemmer Jonas Andreasen Lysgaard

Læs mere

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til Ref: kkmo Mødedato: 11. januar 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Side 1/5 Deltagere: Afgående UN: Lars Holm

Læs mere

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet.

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet. Side 1/5 Mødedato: 8. marts kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Jensa Ottosdottir, Uwe

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. februar 2019, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A019 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Lars-Henrik

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 9. januar 2019, kl. 13.00-15.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Forretningsordenen skal gennemgås af en arbejdsgruppe.

Forretningsordenen skal gennemgås af en arbejdsgruppe. Side 1/7 Mødedato: 6. maj kl. 13-16 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-556 Inspiratorium Videolink Mødeemne: Møde i uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab Medlemmer Jonas Andreasen Lysgaard (forperson),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1)

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1) Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 22. november 2018, kl. 9:00 11:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 15. juni 2015 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT

Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 15. juni 2015 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 15. juni 2015 kl. 9.00-12.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Jonas Greve Lysgaard, Camilla Kurell, Lasse Michael

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Ref: kkmo Mødedato: 5. februar 2019 Mødested: Emdrup D118, Aarhus 1483-523 (det gule rum), virtuelt mødelokale 1002 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes Mødedato: 19. juni 2018 Mødested: D 120 / 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Louise Bøttcher, Simon Nørby, Studerende: Tine Sørensen,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. maj 2017 D 120 / Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. maj 2017 D 120 / Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 19. maj 2017 D 120 / 1443-413 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Pernille Sommerfeldt

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 13. juni 2016 kl. 12.00-15.00 1443-413 Videolink (12); Emdrup D118 Videolink (25) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet: Mødedato: 22. februar 2019 Mødested: Emdrup: A 011 / Aarhus: 1443-240 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher,

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

3. Meddelelser Da Stephanie Steinbeck er trådt ud af UN, er de tre tilbageværende studerende nu alle fuldgyldige medlemmer.

3. Meddelelser Da Stephanie Steinbeck er trådt ud af UN, er de tre tilbageværende studerende nu alle fuldgyldige medlemmer. Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 14. september 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet: Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: D 118 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg,

Læs mere

Deltagere: Bente Elkjær, Camilla Kurell, Joachim Sloth Larsen, Jonas Greve Lysgaard, Kristina Mariager- Anderson, Lasse Michael Rønaa

Deltagere: Bente Elkjær, Camilla Kurell, Joachim Sloth Larsen, Jonas Greve Lysgaard, Kristina Mariager- Anderson, Lasse Michael Rønaa Møde i Koordineringsudvalget for Kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab 11. maj 2015 kl. 12.00-15.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Camilla Kurell,

Læs mere

3. Meddelelser a. Nyt fra Studienævnet

3. Meddelelser a. Nyt fra Studienævnet Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 8. februar 2016 kl. 12.00-15.00 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Asger Emborg, Camilla Kurell, Joachim Sloth Larsen,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Per Fibæk Laursen, Morten Jacobsen, Lis Salbøg, Christian Hestbæk og Dorte Puggaard Fraværende:

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Side 1/5 Mødedato: 18. marts 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Vibe Aarkrog (formand), Jeanette Magne (afgående formand), Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

Referat af 10. møde i studienævnet den 1. juni 2010

Referat af 10. møde i studienævnet den 1. juni 2010 Møde den: 1. juni 2010 Sted: A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Morten Misfeldt, Per Fibæk Laursen, Morten jacobsen, Sia Hovmand Sørensen og Stella Marie Klausen Afbud: Malou Juelskjær, Søren

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 27. februar 2017 kl. 9.15-12.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Indhold Indledning... 2 Mundtlig modulevaluering Forretningsudvalgsmøder (FU-møder)... 3 Elektronisk modul-

Læs mere

Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af Åbent hus under 4.2 Rekruttering

Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af Åbent hus under 4.2 Rekruttering Mødedato: 14. januar 2019 kl. 13-15 Mødested: 1483-523 Det Gule Rum Videolink (6); Emdrup A011 (25) Videolink Mødeemne: 11. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Deltagere: Medlemmer

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer.

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer. Musikuddannelsen Forår 2018 Opsamling Musik forår 2018 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer 2. semester Almen (3 besvarelser) Generelt positiv respons. Få respondenter (3). De bruger mellem

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 8. februar 2016 kl. 13.00 16.00 B101a Emdrup og 2110-222 (det gule rum) Trøjborg Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik (UN) Referat Deltagere: Frederik Pio (formand - genvalgt), Rasmus Lillemose

Læs mere

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET E V A L U E R I N G S R A P P O R T F O R B A C H E L O R - O G K A N D I D A T U D D A N N E L S E N I I N F O R

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. maj, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat Der er ingen kommentarer til dagsordenen. Referat er undervejs.

1. Godkendelse af dagsorden og referat Der er ingen kommentarer til dagsordenen. Referat er undervejs. Møde den: 10. juni kl. 11.00-13.00 Emdrup lokale Emdrup D118, Aarhus 2113-252 Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab REFERAT Deltagere: Pia Bramming, Trine Ø. Nielsen, Merete Wiberg,

Læs mere

b. Nyt fra afdelingen Der er blevet afholdt flere ledermøder i den nye afdeling. Der kan tidligst ske ansættelser til august på IUP.

b. Nyt fra afdelingen Der er blevet afholdt flere ledermøder i den nye afdeling. Der kan tidligst ske ansættelser til august på IUP. Konstituerende møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 23. februar 2015 kl. 13.00-16.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Tiltrædende medlemmer: Jonas

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 13. december 2018, kl. 12.30-15.00 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-556 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 14. december 2015 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT

Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 14. december 2015 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 14. december 2015 kl. 12.00-15.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Camilla Kurell, Joachim Sloth Larsen,

Læs mere

Resultater af evalueringen af undervisningen på masteruddannelserne i foråret 2007

Resultater af evalueringen af undervisningen på masteruddannelserne i foråret 2007 Resultater af evalueringen af undervisningen på masteruddannelserne i foråret 2007 Vibe Aarkrog Studieleder for masteruddannelserne Formålet med dette notat er at opsummere de væsentligste resultater af

Læs mere

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET Ref: kkmo Side 1/6 Mødedato: 8. juni 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

3.2 Orientering om sager afgjort mellem studienævnsmøder Studienævnet havde ingen spørgsmål til afgjorte sager mellem studienævnsmøder.

3.2 Orientering om sager afgjort mellem studienævnsmøder Studienævnet havde ingen spørgsmål til afgjorte sager mellem studienævnsmøder. Dato: 23. november 2018 Side 1/5 Mødedato: 23.november kl. 08.15-10.00 Mødested Aarhus: Bygning 1611, lokale 121 B Mødested Emdrup: B8 kontor B274 Mødeemne: Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Deltagere:

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat ARTS Møde den: 20. marts 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Ole Henrik Hansen, Lena Møller (fra punkt 6), Cecilie Beck og Lars-Henrik Schmidt.

Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Ole Henrik Hansen, Lena Møller (fra punkt 6), Cecilie Beck og Lars-Henrik Schmidt. Møde den: 12. oktober 2016 kl. 11.00 15.00 Emdrup lokale B101a og 2110-222 Trøjborg Referat Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik (UN) GODKENDT REFERAT Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen,

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

INSTITUT FOR DIDAKTIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR DIDAKTIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 10. december 2010 B 101a Beslutningsreferat af ekstraordinært møde i studienævnet for didaktik kl. 10-13.00 REFERAT VIP-repræsentanter: Studieleder Sven-Erik Holgersen, Pernille Rattleff, Mads

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Revideret november 2018 Kvalitetspolitik for bachelor- og afgangsprojekter

Revideret november 2018 Kvalitetspolitik for bachelor- og afgangsprojekter Revideret november 2018 Kvalitetspolitik for bachelor- og afgangsprojekter Professionshøjskolen Absalon / Kvalitetspolitik for bachelor- og afgangsprojekter / Revideret november 2018 2 / 10 Indhold 1.

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

b. Personale Intet nyt.

b. Personale Intet nyt. Møde i koordineringsudvalget for Bacheloruddannelsen i uddannelsesvidenskab den 5. maj kl. 12.30-16.00 Emdrup lokale Emdrup D118, Aarhus 2113-252 Trøjborg REFERAT Deltagere: Pia Bramming, Trine Ø. Nielsen,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Punkt 4 og 5 flytter plads. Valgfag ønskes diskuteret under eventuelt.

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Punkt 4 og 5 flytter plads. Valgfag ønskes diskuteret under eventuelt. Side 1/7 Mødedato: 12. april 2019 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere