Bestyrelsesmøde Dagsorden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde Dagsorden"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde Dagsorden Møde/referat nr.: 464 Dato: 28. januar 2009 Sted: Hotel Koldingfjord Lokale: Bestyrelse: Mikael Jentsch MJ Formand Anders Thanning AT Næstformand Trine L. Holmberg TLH Sekretær Jesper Brandt JB Kjeld Bussborg Johansen KBJ Søren Peter Sørensen SPS Kasserer Christian Bjerg CB Øvrige: Michael Nørgaard Andersen MNA Redaktør Jesper Hedegaard JH Vidensformidlingskonsulent Ane Marie Clausen AMC Sekretariatsleder Dagsorden/referat: Indhold Pkt. 1 Godkendelse af referat fra mødet 11. december Pkt. 2 Endelig godkendelse af handlingsplan med fokus på styrkelse af KTC s og kommunernes politiske udviklingsområder... 2 KTC s handlingsplan Overordnede mål for KTC i Pkt. 3 Etablering af samarbejde med ENVINA... 3 Pkt. 4 Internationalt samarbejde: Anmodning om IFME board-meeting i Danmark maj 2009 i stedet for Pkt. 5 Myndighedsfordelingen iht. 8 i jordforureningsloven... 3 Pkt. 6 Olieforurening uden forsikringsdækning... 4 Pkt. 7 KTC s kommunikation... 4 Pkt. 8 Tillægsbevilling til KTC-sekretariatets lønbudget (lukket sag)... 4 Pkt. 8 Gensidig orientering... 4 Pkt. 9 Eventuelt... 5 Pkt. 1 Godkendelse af referat fra mødet 11. december 2008 Referatet vedlagt som bilag 1

2 2 Pkt. 2 Endelig godkendelse af handlingsplan med fokus på styrkelse af KTC s og kommunernes politiske udviklingsområder Handlingsplan vedlagt som bilag 2 og bilag 3 (kort form og udvidet version) Referat fra møde mellem KL og KTC vedlagt som bilag 4 Det første udkast til handlingsplan for 2009 til 2010 blev behandlet på bestyrelsesmødet 11. december. Efterfølgende har Mikael Jentsch og Trine Holmberg samt AMC haft et møde med Eske Groes og Pia Færch, KL, om samarbejdet mellem KL og KTC. Konklusionen fra dette møde var følgende: MJ og EG er enige om at der er et stort fælles behov for at sikre den ledelsesmæssige vurdering af sager, så KTC/kommunerne står samlet om de holdninger, der leveres til f.eks. Miljøstyrelsen og andre dele af det statslige apparat. Der er enighed om at samarbejde hen imod at løfte denne interesse i fællesskab mellem KTC og KL. Der henvises i øvrigt til referatet af mødet med KL, bilag 4. Som følge af debatten på bestyrelsesmødet og drøftelsen med KL er handlingsplanen justeret på følgende punkter, som er fremhævet med rødt: KTC s handlingsplan Overordnede mål for KTC i 2009 KTC vil have fuld fart på indflydelsesarbejdet, som er formuleret i foreningens mission og vision. Ligesom der i kommunerne blev lagt planer i 2006 som har måttet revideres undervejs, har KTC behov for at justere og tilpasse strukturen i foreningen til den aktuelle kommunale virkelighed. Det er afgørende vigtigt for at opfylde KTC s vision at medlemskredsen udvides til at udgøre tekniske direktører og niveauet herunder bestående af fagchefer med politisk reference. Målet er, at medlemskredsen skal udvides til at rumme alle kommunale tekniske ledere med overordnet fagligt og strategisk ansvar. Det er afgørende vigtigt for at opfylde KTC s vision, at KTC s samlede profil styrkes både overfor omverdenen og internt over for medlemmerne gennem en samlet indsats der skal sikre stærkere sammenhæng mellem bestyrelse, faggrupper og kredse. Eksterne samarbejder primært i forhold til KL har høj prioritet, så KTC styrker sin indflydelse på politikformulering og udvikling af den kommunale tekniske sektor. Det er afgørende vigtigt for at opfylde KTC s vision at foreningen kommer i sikker drift. Dette gælder ikke mindst i forhold til leverancerne til KL, som skal have 100 % respons på høringer. Handlingsplanen udfoldes gennem de handlinger, som er beskrevet i handlingsplanen bilag 2 og bilag 3, hhv. en kort version og en meget udfoldet version af handlingsplanen. Hovedindholdet i handlingsplanen præsenteres for faggrupper, mv. på faggruppekonferencen, hvor målet er at vinde opbakning til indsatsen fra alle de fagligt engagerede medlemmer i faggrupperne og diskutere forventninger og resultater med KL s konsulenter. Til drøftelse og endelig godkendelse.

3 Pkt. 3 Etablering af samarbejde med ENVINA Der har tidligere været ført drøftelser med EnviNa om et mere formaliseret samarbejde, hvor EnviNa s medlemmer kan indgå i indflydelsesarbejdet på deres interesseområder. EnviNa s bestyrelse er meget interesseret i at styrke samarbejdet med KTC, da man har besluttet at man ikke på nuværende tidspunkt vil være selvstændig høringspart. Derfor vil EnviNa gerne bidrage til KTC s høringssvar, men har dog det ønske, at foreningens svar fremgår klart og ikke drukner helt i KTC s svar. EnviNa vil gerne mødes med KTC s bestyrelse og drøfte fælles fremtidigt samarbejde. Formanden Elise Baastrup Stilling, Vesthimmerlands kommune, er i dialog med Christian Madsen, Faggruppen MIG, om samarbejde på høringsområdet. 3 : EnviNa s ønske om tættere samarbejde med KTC om høringer, mv. drøftes. Der træffes beslutning om evt. møde med foreningen. Pkt. 4 Internationalt samarbejde: Anmodning om IFME board-meeting i Danmark maj 2009 i stedet for 2010 På grund af krigshandlingerne i Israel har IFME s generalsekretær forespurgt, om der kan være mulighed for at fremrykke IFME-mødet i Danmark fra 2009 til 2010, i stedet for det planlagte møde i Tel Aviv i begyndelsen af april. Det giver meget kort frist til at arrangere et ordentligt besøg. Anders Thanning foreslår uge 21, som er ugen med Kristi Himmelfartsdag torsdag d. 21 maj. Udkast til program: Tirsdag aften: velkomst og middag. Onsdag: Modtagelse på Københavns rådhus. IFME-board-meeting om eftermiddagen. Officiel middag om aftenen Torsdag: Sight-seeing. Roskilde domkirke, Storebælt, Odense med HCAndersens hus.(vi kan vel ikke regne med arbejdsbesøg på en helligdag nogen steder?) Fredag: besøge nogle udvalgte fynske/jyske kommuner. Lørdag: Hjemrejse Sekretariatet finder det vanskeligt at tilrettelægge et kvalificeret møde i uge 21, hvor der er helligdag og hvor mange holder fri om fredagen. Kan der findes andre uger i den travle forårstid, eller sætte lid til at der bliver ro i Israel inden 1. april? Alternativt kunne et bedre møde arrangeres, hvis mødet blev flyttet til slutningen af august: men det er ferietid i mange lande, og så er det lige midt i budgettiden. Mulighederne for et fremrykket IFME board-meeting drøftes og der træffes beslutning om Danmark skal acceptere anmodningen om at gennemføre mødet i Danmark i Pkt. 5 Myndighedsfordelingen iht. 8 i jordforureningsloven Brev fra KTC til tekniske chefer vedlagt som bilag 5. Bestyrelsen drøftede på seneste møde 11. december 2008 KL s kommunikation i forhold til 9-myndighedsfordelingen. Sagen blev rejst på det efterfølgende TKU-møde 12. december, hvor KL tilkendegav at man følger op på sagen i den efterfølgende dialog med Miljøstyrelsen. Faggruppen MIG har efterfølgende fortsat dialogen med KL om sagen og har udarbejdet et brev, som på KTC s vegne er sendt til alle tekniske chefer torsdag d. 22. januar. Sagen følges op med pressemeddelelse og omtale i Teknik & Miljø.

4 4 Tages til efterretning. Pkt. 6 Olieforurening uden forsikringsdækning Kredsens redegørelse vedlagt som bilag 5 KTC s kreds 2 Sjælland har modtaget henvendelse fra Miljøcheferne i Region Sjælland om at drøfte spørgsmålet om jordforureningssager uden forsikringsdækning, som udgør en større og større økonomisk udfordring for kommunerne. Kreds 2 opfordrer KTC s bestyrelse til at rejse sagen overfor KL. Kommunerne er forpligtet til at dække udgifter til oprydning i forbindelse med forurening fra villaolietanke, hvis udgiften til oprydning overstiger 2 mio. kr. incl. moms. Udgifter op til 2 mio. kr., incl. moms dækkes af oliebranchens miljøpulje (OM). Der forekommer flere og flere sager, hvor udgifterne til oprydninger overstiger 2 mio. kr. Samtidig har forsikringsselskaberne meddelt, at de ikke vil forsikre kommunerne mod sådanne sager. Det betyder, at udgifterne skal betales af skatteyderne. I kredsen af Miljøchefer i kommunerne i Region Sjælland har vi opgjort, at der i øjeblikket er mindst 17 sager (se vedlagte bilag), hvor der ikke er dækning for oprydningen hos noget forsikringsselskab, således at oprydningen skal betales af skatteyderne i kommunen. Udgiften til oprydning i disse sager er vurderet til mindst 27,2 mio. kr. Miljøcheferne i kommunerne i Region Sjælland beder KTC om at rejse sagen overfor KL med forslag om, at grænsen på 2 mio. kr. ophæves, så Oliebranchens Miljøpulje dækker alle sager uanset beløbets størrelse. Sekretariatet indstiller, at KTC afdækker problemstillingen gennem en rundspørge til alle landets KTC-medlemmer inden videre kontakt til KL i sagen. Til drøftelse og beslutning om videre tiltag. Pkt. 7 KTC s kommunikation Bestyrelsen besluttede på mødet at tage bestyrelsens eksterne kommunikation op på alle fremtidige møder. Udarbejdelsen af en samlet kommunikationsplan gennemføres senere i foråret Det indstilles at bestyrelsen drøfter om der er vigtige interesseområder, hvor KTC skal gå på banen. Pkt. 8 Tillægsbevilling til KTC-sekretariatets lønbudget (lukket sag) af tillægsbevilling til KTC-sekretariatet vedlagt som bilag 6 I forlængelse af ændringer i sekretariatets bemanding er der opstået en række følgevirkninger på sekretariatets lønomkostninger, som ikke indgår i KTC s budget for Redegørelse for meromkostningerne fremgår af bilaget. Det indstilles at de foreslåede reguleringer godkendes og finansieres af KTC s kassebeholdning, samt at Ane Marie Clausen bemyndiges til at forhandle resultatkontrakt med Jesper Hedegaard og foretage den ønskede tilpasning af titel og stillingens indhold. Pkt. 8 Gensidig orientering

5 Pkt. 9 Eventuelt 5 DI har rettet henvendelse til KTC med anmodning om et oplæg af en teknisk chef på et regionalpolitisk seminar, som afholdes tirsdag d i Nyborg med emnet Lokal planlægning. : Der træffes aftale om KTC ønsker at deltage og hvem, der tager opgaven.

Indhold. Godkendelse af referat fra 20. november. Samarbejdet mellem KL og KTC. Bestyrelsesmøde Dagsorden

Indhold. Godkendelse af referat fra 20. november. Samarbejdet mellem KL og KTC. Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Møde/dagsorden nr.: 476 Dato: 11. december 2009 kl. 8.30-10.00 Sted: KL Bestyrelse: Torben Nøhr TN Formand Anders Thanning AT Trine L. Holmberg TLH Jesper Brandt JB Kjeld Bussborg

Læs mere

Indhold. Pkt. 1 Referat fra bestyrelsesmøder d. 12.12.2009 og 29.1.2010. Bestyrelsesmøde Referat

Indhold. Pkt. 1 Referat fra bestyrelsesmøder d. 12.12.2009 og 29.1.2010. Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Møde/dagsorden nr.: 478 Dato: 12. februar 2010 kl. 13.00-15.00 Sted: KL Bestyrelse: Torben Nøhr TN Formand Anders Thanning AT Trine L. Holmberg TLH Jesper Brandt JB Kjeld Bussborg

Læs mere

Indhold. Pkt. 1 Godkendelse af referat. Bestyrelsesmøde Referat - Kredsversion. kl. 13.00 15.00 KL. Sted:

Indhold. Pkt. 1 Godkendelse af referat. Bestyrelsesmøde Referat - Kredsversion. kl. 13.00 15.00 KL. Sted: Bestyrelsesmøde Referat - Kredsversion Møde/referat nr.: Sted: 2, 2012 fredag d. 20. april kl. 13.00 15.00 KL Bestyrelse: Torben Nøhr Christian Bjerg Iben Koch Jørgen Lerhard Kjeld Bussborg Johansen Lene

Læs mere

Indhold. Godkendelse af referat fra 20. november. Samarbejdet mellem KL og KTC. Bestyrelsesmøde Referat

Indhold. Godkendelse af referat fra 20. november. Samarbejdet mellem KL og KTC. Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Møde/dagsorden nr.: 476 Dato: 11. december 2009 kl. 8.30-10.00 Sted: KL Bestyrelse: Torben Nøhr TN Formand Anders Thanning AT Trine L. Holmberg TLH Jesper Brandt JB Afbud Kjeld

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden/referat

Bestyrelsesmøde Dagsorden/referat Bestyrelsesmøde Dagsorden/referat Møde/referat nr.: 456, 7-2007 Dato: 14. dec. 07 Sted: Radisson SAS Scandinavia Lokale: Directors Bestyrelse: Mikael Jentsch MJ Formand Anders Thanning AT Næstformand Trine

Læs mere

Slottet, Gemakket ; indgang C, drej til venstre gennem 3 lokaler og så til højre. Der står navn på døren.

Slottet, Gemakket ; indgang C, drej til venstre gennem 3 lokaler og så til højre. Der står navn på døren. Bestyrelsesmøde Dagsorden Møde/dagsorden nr.: 475 Dato: 20. november 2009 kl. 10.00-12.00 + frokost Sted: Odense Lokale: Slottet, Gemakket ; indgang C, drej til venstre gennem 3 lokaler og så til højre.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden/referat

Bestyrelsesmøde Dagsorden/referat Bestyrelsesmøde Dagsorden/referat Møde/referat nr.: 455, 7-2007 Dato: 12. oktober 07 Sted: KL Lokale: 1-03 Bestyrelse: Mikael Jentsch MJ Formand Anders Thanning AT Næstformand Trine L. Holmberg TLH Sekretær

Læs mere

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Mandag d. 9/12-2014 kl. 16.00 Til stede: Afbud: Anders Bach Hellerøe (ABH), Tove Kruse (TK), Jan B. Larsen (JBL), Claus Niller Nielsen (CNN), Lars Nielsen (LN), Susan

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 27/10-2015 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: Fraværende med afbud: Referent: U159 Hanne Fischer Møller (HF), Kenneth Ladefoged (KL),

Læs mere

Indhold. Godkendelse af referat. Bestyrelsesmøde Referat - KREDSVERSION. kl. 13.00 15.00 KL. Sted:

Indhold. Godkendelse af referat. Bestyrelsesmøde Referat - KREDSVERSION. kl. 13.00 15.00 KL. Sted: Bestyrelsesmøde Referat - KREDSVERSION Møde/referat nr.: Sted: 3, 2012 fredag d. 8. juni kl. 13.00 15.00 KL Bestyrelse: Torben Nøhr TN Christian Bjerg CB Iben Koch IK Jørgen Lerhard JL Afbud Kjeld Bussborg

Læs mere

34. årgang Nr. 33 24. august 2014

34. årgang Nr. 33 24. august 2014 34. årgang Nr. 33 24. august 2014 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 23-24. januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Onsdag d. 23. januar 2019 Kl. 10:00-11.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Note til pkt. 5 i dagsordenen ved bestyrelsesmødet den 11. oktober 2012 Fremtidigt samarbejde med Kommunikation og Sprog

Note til pkt. 5 i dagsordenen ved bestyrelsesmødet den 11. oktober 2012 Fremtidigt samarbejde med Kommunikation og Sprog Et af bestyrelsens hovedformål er at Translatørforeningen overlever som forening. Disse noter omhandler tanker om dette formål og om nødvendigheden af disse forskellige tiltag. I løbet af de sidste år

Læs mere

Møde i Embedsmandskomitéen for Arbejdsliv. 24. april 2007 i Helsingfors, Finland. Kort referat

Møde i Embedsmandskomitéen for Arbejdsliv. 24. april 2007 i Helsingfors, Finland. Kort referat EK-A 1/07 J.nr. 41012.15.001/07 13.06.2007 LDJ Møde i Embedsmandskomitéen for Arbejdsliv 24. april 2007 i Helsingfors, Finland Kort referat 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Den finske formand bød

Læs mere

KTC, Papirfabrikken 36A, Silkeborg

KTC, Papirfabrikken 36A, Silkeborg Bestyrelsesmøde Referat Møde/referat nr.: Møde 2, torsdag d. 30. april 2015 kl. 13.00 16.00 Sted: KTC, Papirfabrikken 36A, Silkeborg Bestyrelse: Søren Gais Kjeldsen SGK Iben Koch IK Jørgen Jensen JJ Christian

Læs mere

Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag

Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag Årets hovedtema: Projektrådgivningen under forandring: Ny lov, ny udviklingsstrategi, nye støtteformer: I

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA ØKONOMIUDVALGETS MØDE DEN 3. JANUAR 2007 KL. 15.00 PÅ AARS RÅDHUS

Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA ØKONOMIUDVALGETS MØDE DEN 3. JANUAR 2007 KL. 15.00 PÅ AARS RÅDHUS Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA ØKONOMIUDVALGETS MØDE DEN 3. JANUAR 2007 KL. 15.00 PÅ AARS RÅDHUS Indholdsfortegnelse 162 Valg af næstformand for økonomiudvalget 163 Tilskud til handelsstandsforeninger

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. INDKALDELSE

REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. INDKALDELSE REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. INDKALDELSE Den 7. februar 2011 Tidspunkt : Tirsdag den 4.-5. februar kl. 12.00 13.00. Sted : DSB Kursuscenter Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg Tilstede : Repræsentantskabet,

Læs mere

a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere.

a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere. SKAT Fritid & Idræt referat af bestyrelsesmøde torsdag den 25. Juni 2009 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Hansen Jørn Olsen Morten Grejsler Winnie Wolf Andersen Referent: Winnie Wolf Andersen Dagsorden:

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune

Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune FURESØ KOMMUNE Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune Medlemmerne mødte med undtagelse af Lisbeth Harsvik (A), som havde meldt afbud. Berit Torm (V)

Læs mere

KTCs vedtægter gældende fra den 23. september 2009

KTCs vedtægter gældende fra den 23. september 2009 1 KTCs vedtægter gældende fra den 23. september 2009 Indhold KAPITEL I FORENINGEN... 1 1. NAVN, OMRÅDE OG HJEMSTED... 1 2. FORMÅL... 2 Stk. 1. Mission... 2 Stk. 2. Vision... 2 Stk. 3. Vidensformidling...

Læs mere

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Næste møde i fagligt udvalg er den 18. september. Bemærk temamøde fra kl. 10-14. Deltagere: Peder Ring,

Læs mere

Indholdsfortegnelse - Bilag

Indholdsfortegnelse - Bilag Indholdsfortegnelse - Bilag Indholdsfortegnelse - Bilag...1 1.1 Lukket referat af KL's Teknikerkontaktudvalgsmøde fredag den 8. juni 2018...2 Bilag 1: Lukket referat af KLs Teknikerkontaktudvalgsmøde fredag

Læs mere

Møde i regionsrådets Uddannelsespanel

Møde i regionsrådets Uddannelsespanel Område: Regional Udvikling Afdeling: Vækstforum og Erhvervsudvikling Journal nr.: 14/15465 Dato: 27. maj 2015 Udarbejdet af: Jonas Svane Jakobsen E-mail: jsj@rsyd.dk Telefon: 29201050 Referat Møde i regionsrådets

Læs mere

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 Godkendelse af dagsorden 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 2 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Ulla Agerskov og præsentationsrunde 2 MØDEGRUNDLAG Dato:

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den 19.08.2013 kl. 16:00 i Køge Rådhus, Byrådsstue Peter Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den 19.08.2013 kl. 16:00 i Køge Rådhus, Byrådsstue Peter Huitfeldt Referat af Beskæftigelsesråds møde den 19.08.2013 kl. 16:00 i Køge Rådhus, Byrådsstue Peter Huitfeldt Tilstedeværende: Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Vibeke Hansen Henning Kofod Jorry Højer

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.06.2008 Sekretariatet J.nr. 0.3.2./2008-4

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.06.2008 Sekretariatet J.nr. 0.3.2./2008-4 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.06.2008 Sekretariatet J.nr. 0.3.2./2008-4 Nærværende udgave af referat fra hovedbestyrelsens møde den 10. juni 2008 er redigeret til brug for offentliggørelse

Læs mere

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dagsorden 1. Godkendelse af referat (JP) 2. Regnskab LA2015 (AGL) Bilag 1 3. Medlemshenvendelse omkring Trafikstyrelsen (PS) 4. Rabatudvalg (PS) 5.

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune. Hvornår: Tirsdag den 23. februar 2016, kl. 9.00. Hvor: Ribe Rådhus, mødelokale U2, Giørtz Plads

Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune. Hvornår: Tirsdag den 23. februar 2016, kl. 9.00. Hvor: Ribe Rådhus, mødelokale U2, Giørtz Plads Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune Hvornår: Tirsdag den 23. februar 2016, kl. 9.00 Hvor: Ribe Rådhus, mødelokale U2, Giørtz Plads Deltagere: Edvard Braae, Gertrud S. Hansen, Inge Marie Holdt,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT Den 6. februar 2011 Tidspunkt : Fredag den 6. januar kl. 15.00 17.00. Sted : Arne Ennegaard Jørgensens kontor Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer : Arne Ennegaard

Læs mere

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget. Torsdag 24.01.2008 kl. 15:30 Mødelokale D1

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget. Torsdag 24.01.2008 kl. 15:30 Mødelokale D1 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget Referat fra ordinært møde Ordinært møde Torsdag 24.01.2008 kl. 15:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Ny chance til alle 3. kvartal 2007 2 Status på vejlednings-

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget Mødedato: Tirsdag den 19. maj 2015 Mødetidspunkt: 9:00 Mødelokale: Medlemmer: 215, Mødelokale Bjarne Thyregod, Anders Krantz,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nordsjællands Park- og vej (NPV) mandag den 13. januar 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nordsjællands Park- og vej (NPV) mandag den 13. januar 2014 kl Nordsjællands Park og Vej Nordsjællands Park og Johannes Hecht-Nielsen Flemming Rømer Per Tærsbøl Gitte Kondrup Ergin Øzer Thomas Bak Uffe Bastiansen Kim Bjørlund Peter Brender (Juridisk Konsulent Fredensborg

Læs mere

Indhold. Godkendelse af referater. Bestyrelsesmøde Referat. kl. 13.00 16.00 KL. Sted: Bestyrelse:

Indhold. Godkendelse af referater. Bestyrelsesmøde Referat. kl. 13.00 16.00 KL. Sted: Bestyrelse: Bestyrelsesmøde Referat Møde/referat nr.: Sted: 8, 2014 fredag d. 10. oktober kl. 13.00 16.00 KL Bestyrelse: Søren Gais Kjeldsen SGK Iben Koch IK Jørgen Jensen JJ Kirsten Gyalokay KG Afbud Christian Roslev

Læs mere

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14.

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. Tilstede: Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. N-J Bärtel, Agna Skriver, Ole Jensen, Per N. Jensen, Kjeld Larsen, Flemming Nørgaard, Jacob Toft og Palle Laugesen.

Læs mere

REUNION OG FOLLOW-UP SEMINAR OM FREMTIDENS ØKONOMISTYRING

REUNION OG FOLLOW-UP SEMINAR OM FREMTIDENS ØKONOMISTYRING REUNION OG FOLLOW-UP SEMINAR OM FREMTIDENS ØKONOMISTYRING Hotel Koldingfjord, torsdag d. 9. juni og fredag d. 10. juni 2016 COK afholder reunion og follow-up seminar for alle nuværende og tidligere deltagere

Læs mere

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607.

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. maj 2014 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

JKF, LANGELAND. Kreds 5, ved Kristian Spodsberg, har udsendt et udkast om reguleringsjagt, som blev omdelt og følger efter referatet.

JKF, LANGELAND. Kreds 5, ved Kristian Spodsberg, har udsendt et udkast om reguleringsjagt, som blev omdelt og følger efter referatet. JKF, LANGELAND Bestyrelsesmøde onsdag den 12. september 2012 kl. 19.00 Sted: Borgerhuset i Rudkøbing. Deltagere: Leif Hermann (LH) Michael Jensen (MJ) Flemming Sørensen (FS) Ole Kieler Nielsen (OKN) Gert

Læs mere

Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00. Dagsorden. Dagsorden. 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering

Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00. Dagsorden. Dagsorden. 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering Dagsorden Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00 Tilstede Patricia afbud Dagsorden 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering Formanden 1. Orientering om møde i bestyrelsesforeningen

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Referat Dato: Torsdag den 09. juni 2011 Mødetidspunkt: 18:00 Møde afsluttet: 21:01 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud: Poppelgården Kenneth F. Christensen, Carsten Jelund, Katrine Høybye Frederiksen,

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, mandag den 31. januar 2005 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, mandag den 31. januar 2005 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1.sal udvalg Mødetidspunkt: 31. januar 2005, kl. 13:00 Åben sag: 274. Efterretning Åben sag: 275. Tidsplan for regnskabsafslutning 2004 Åben

Læs mere

Referat Beredskabsrådsmøde

Referat Beredskabsrådsmøde Hospitalsenheden Vest Plan og strategi Gl. Landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat Beredskabsrådsmøde Mandag d. 12. sep 2012 kl. 13.30 15.30 Mødelokale: Udvalgsværelse 1, Herning Dato

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget Beslutningsprotokol

Arbejdsmarkedsudvalget Beslutningsprotokol Arbejdsmarkedsudvalget sprotokol 01-09-2014 13:00 Ungeguiden - Kejlstrupvej 85 Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1 8600 Silkeborg Tif: 8970 1000 wwwsilkeborgkommunedk Indholdsfortegnelse 1 [Offentlig]

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge Mødetidspunkt 02-03-2016 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse A & B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:00 Tilstede:

Læs mere

Økonomiudvalget. Dagsorden

Økonomiudvalget. Dagsorden 2015no Forside Dagsorden Torsdag den 12. november 2015 kl. 13.00 Medlemmer Asii Chemnitz Narup (IA) Malene Lynge (IA) Mille Søvndahl Pedersen (IA) Justus Hansen (D) Martha Abelsen (S) Ane Egede Mathæussen

Læs mere

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Mødested FROS klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia Mødedato Tirsdag 12. maj 2015 kl. 17.00-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM)

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 22. August klokken 17.00, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 22. August klokken 17.00, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 22. August klokken 17.00, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, Erik Lander, næstformand (Afbud) Kasper Gram, kasserer Anne Kathrine Krushave,

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5 14. marts 2014 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl. 9.30-12.30 Sted: Lokale 5 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen,

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 7. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 24. august 2006.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 7. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 24. august 2006. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 7 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 24. august 2006. Mødet begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 10.20. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2. Meddelelser...2

Læs mere

Ordinært møde. Dato 20. juni 2013. Tid 15:30. Sted ML 0.27 NB. Fraværende. Flemming Klougart og suppleant. Stedfortræder.

Ordinært møde. Dato 20. juni 2013. Tid 15:30. Sted ML 0.27 NB. Fraværende. Flemming Klougart og suppleant. Stedfortræder. Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato 20. juni 2013 Tid 15:30 Sted ML 0.27 NB. Fraværende Flemming Klougart og suppleant Stedfortræder Medlemmer Flemming Klougart Gurli Nielsen Kurt Nielsen Steen Møller

Læs mere

CONNECTSPORT NEWS SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT

CONNECTSPORT NEWS SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT CONNECTSPORT NEWS JUNI 2016 SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT ConnectSport begynder at tage form, og det begynder at tage fart. Vi er meget glade for den massive opbakning fra alle, og vi holder konceptet.

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011.

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011. :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Fibigerstræde 11 9220 Aalborg Øst www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Referat af Studierådsmøde Onsdag den 20. juni

Læs mere

Vi ønsker stadig at skabe et bredt favnende FDF, faktisk endnu bredere end vi tidligere har kendt det.

Vi ønsker stadig at skabe et bredt favnende FDF, faktisk endnu bredere end vi tidligere har kendt det. Indledning: Dette dokument er udarbejdet af styregruppen bag det tidligere benævnte projekt FDF version 2.0 og skal betragtes som et debatoplæg med henblik på at målrette og styrke FDFs strategiske arbejde.

Læs mere

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 7. april 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Johnny Ljungberg (JL), Kai Dinesen (KD), Janne

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden med vedtagelser Møde nr.: 2 Mødested: Administrationscenteret, Stationsvej 36, 3460 Birkerød Store sal Mødedato: 6. maj 2008 Mødetidspunkt: Kl. 15.00-15.30. Bemærkninger:

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 8. august 2011

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 8. august 2011 Referat mandag den 8. august 2011 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Jens K. Jensen (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orienteringssager...2 3. JA - Indstilling af nyt medlem

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Referat for bestyrelsesmøde den 16. og 17. november 2015 på Hotel Kirstine, Købmagergade 20, 4700 Næstved. Mødet begyndte med frokost kl. 12.00. Mandag aften

Læs mere

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem Referat: Bestyrelsesmøde d. 15.12.2015 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Klokken 17.00 19.30. Deltagere: Kim Røgen (KRØ)

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Niels Carsten Bluhme, Svend Svendsen, Jørn Jensen, Lars Gullev, Signe Kongebro og Jacob Lundgaard

Niels Carsten Bluhme, Svend Svendsen, Jørn Jensen, Lars Gullev, Signe Kongebro og Jacob Lundgaard 1 Albertslund den 18. oktober 2010 Forum: Styregruppen for Plan C Tid: Onsdag den 13. oktober 2010 kl. 15:00 17:00 Sted: Deltagere: Afbud: Projektledelsen: Gate 21, Vognporten 2, 2620 Albertslund Niels

Læs mere

F K G - B E S T Y R E L S E N

F K G - B E S T Y R E L S E N REFERAT 2016 F K G - B E S T Y R E L S E N Dato: 31-03-2016 13:00 Sted: Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser og er kommunernes

Læs mere

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 17. juni 2009 kl. 14:30 i Mødelokale SDP

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 17. juni 2009 kl. 14:30 i Mødelokale SDP Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 17. juni 2009 kl. 14:30 i Mødelokale SDP Indholdsfortegnelse 030. Budgetopfølgning pr. 30. april 2009 - Beskæftigelsesudvalget 54 031. Drøftelse af 1. udkast

Læs mere

REFERAT Direktionsmøde

REFERAT Direktionsmøde REFERAT Direktionsmøde Mødetidspunkt: Mandag den 16. marts 2009 kl. 8.30 13.00 Dato: 30. marts 2009 Ref.: Michael Christiansen Afdeling/Uddannelse: Selma Lagerløfs Vej 2, Aalborg, lok. 2.38 Referent: Michael

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE Offentligt referat Bestyrelsesmøde den 8. januar 2013 kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Anders Stampe (AS) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL)

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde fredag den 16.1.2015 kl. 10 16,

Dagsorden bestyrelsesmøde fredag den 16.1.2015 kl. 10 16, Dagsorden bestyrelsesmøde fredag den 16.1.2015 kl. 10 16, Hotel Koldingfjord, Fjordvej 154, 6000 Kolding 1. Velkomst til 2 nye suppleanter og gensidig præsentation 2. Konstituering af bestyrelsen 3. Nyt

Læs mere

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22.

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22. DIRIGENT: SVEND ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., David, Karin, Pia K., Svend Erik, Sussie, Aase. Afbud fra Mads. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Ingen bemærkninger,

Læs mere

Referat 13. marts 2013

Referat 13. marts 2013 Referat 13. marts 2013 Bestyrelsesmøde nr. 30, onsdag den 13. marts 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Isabella

Læs mere

Åbent møde for Sundhedsudvalgets møde den 02. februar 2010 kl. 14:00 i Farsø administrationsbygning, lokale 111

Åbent møde for Sundhedsudvalgets møde den 02. februar 2010 kl. 14:00 i Farsø administrationsbygning, lokale 111 Åbent møde for Sundhedsudvalgets møde den 02. februar 2010 kl. 14:00 i Farsø administrationsbygning, lokale 111 Indholdsfortegnelse 011. Meddelelser til Sundhedsudvalgets møde den 2. februar 2010 25 012.

Læs mere

Referat af Børneudvalgets møde den 07.01.2015 kl. 16:00 i Byrådsstue Niels Juel

Referat af Børneudvalgets møde den 07.01.2015 kl. 16:00 i Byrådsstue Niels Juel Referat af Børneudvalgets møde den 07.01.2015 kl. 16:00 i Byrådsstue Niels Juel Tilstedeværende: Jacob Mark (F) formand Anette Simoni (V) udvalgsmedlem Ertugrul Vural (A) udvalgsmedlem Helle Poulsen (V)

Læs mere

Afbud fra: Ole Månsson Souschef i Center for Familie, Unge og Integration i Fredensborg Kommune Susanne Hjælm Nørregaard Afd. formand i Skovengen

Afbud fra: Ole Månsson Souschef i Center for Familie, Unge og Integration i Fredensborg Kommune Susanne Hjælm Nørregaard Afd. formand i Skovengen Styregruppemøde Referat Onsdag 18. feb. 2015 kl. 17.30 19.30 i Skovengens selskabslokale, Skovengen 40 kld. Tilstede: Marianne Lundberg Andersen, formand for styregruppen Formand for organisationsbestyrelsen

Læs mere

Møde 29. januar 2013 kl. 17:00 i Byrådssalen

Møde 29. januar 2013 kl. 17:00 i Byrådssalen Struer Byråd Referat Møde 29. januar 2013 kl. 17:00 i Byrådssalen Afbud fra/fraværende: Bende Okkerstrøm Mødet hævet kl.: 17.45 Pkt. Tekst Side 1 Kvartalsoversigt vedr. det specialiserede socialområde

Læs mere

Referat af ekstraordinært obligationsejermøde

Referat af ekstraordinært obligationsejermøde Side 1 af 5 Referat af ekstraordinært obligationsejermøde Vedlagt følger referat af ekstraordinært obligationsejermøde den 28. januar 2013. Tid: Mandag den 28. januar 2013, kl. 14.30 Sted: Aalborg Kongres

Læs mere

Brandingproces kombineret med Vision 2021:

Brandingproces kombineret med Vision 2021: Vedrørende: branding proces version 3 Sagsnavn: Branding.Randers.2014 Sagsnummer: 00.13.02-G01-3-14 Skrevet af: Karen Balling Radmer E-mail: karen.balling.radmer@randers.dk Forvaltning: Kommunikation Dato:

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat. Menighedsrådsmøde nr. 315 d. 12/03 2014 kl. 19.00 Indleder: Sigfred Lauridsen Afbud: Karin Clemmensen, Christian Thomsen, Lise-Lotte Hovgaard, Lise H. Sørensen Fraværende: Dagsordens punkter Kort redegørelse

Læs mere

Mere specifikt bør Arbejdsmiljørådet fremover fokusere på følgende opgaver:

Mere specifikt bør Arbejdsmiljørådet fremover fokusere på følgende opgaver: Den 1. juni 2004 0XOLJHKRYHGOLQLHULHWQ\WSDUWVV\VWHPSnDUEHMGVPLOM RPUnGHW %DJJUXQG Det fremgår af Strukturudvalgsrapporten, at et enigt Strukturudvalg med opbakning fra såvel arbejdsgivere som lønmodtagere

Læs mere

Afbud fra Bodil Boesgaard i stedet deltog Lars Søgaard. 1. Godkendelse af dagsorden... 2. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde...

Afbud fra Bodil Boesgaard i stedet deltog Lars Søgaard. 1. Godkendelse af dagsorden... 2. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde... Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 11. juni 2015 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Bodil Boesgaard i stedet deltog Lars Søgaard. Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse

Læs mere

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Mødested Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 26.02.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber,

Læs mere

Høringsnotat - momsrefusionsbekendtgørelse 2016

Høringsnotat - momsrefusionsbekendtgørelse 2016 Enhed Udgifter Sagsbehandler NPA Koordineret med Sagsnr. 2015-8216 Doknr. 296451 Dato 07-12-2015 Høringsnotat - momsrefusionsbekendtgørelse 2016 Baggrund Social- og Indenrigsministeriet udsendte den 9.

Læs mere

Referat møde med indbudte og andre borgere vedr. havneprojekt d. 14 jan. 2014.

Referat møde med indbudte og andre borgere vedr. havneprojekt d. 14 jan. 2014. PRÆSTØ LOKALRÅD. Referat møde med indbudte og andre borgere vedr. havneprojekt d. 14 jan. 2014. 1. Velkomst ved lokalrådets formand Henny Jørgensen Henny Jørgensen bød velkommen til de over 30 fremmødte

Læs mere

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt.

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 29. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

KKR N OTAT. Referat Regionalt Dialogforum 16. april 2015

KKR N OTAT. Referat Regionalt Dialogforum 16. april 2015 N OTAT KKR HOVEDSTADEN Referat Regionalt Dialogforum 16. april 2015 Deltagerliste Steen Christiansen, formand for KKR Hovedstaden John Engelhardt, næstformand for KKR Hovedstaden Kirsten Elise Hove, Danske

Læs mere

For møde nr. 4 SKOLEBESTYRELSEN. Torsdag den 18. december 2014. Kl. 17.00 ca. 21.00 Julefrokost fra kl. 19.00

For møde nr. 4 SKOLEBESTYRELSEN. Torsdag den 18. december 2014. Kl. 17.00 ca. 21.00 Julefrokost fra kl. 19.00 Dagsorden For møde nr. 4 SKOLEBESTYRELSEN Torsdag den 18. december 2014 Kl. 17.00 ca. 21.00 Julefrokost fra kl. 19.00 Mødelokale 2 i Grøn Fløj, Mølholm Skole ÅBEN DAGSORDEN:... 17 SAGER TIL EFTERRETNING:...

Læs mere

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00 Tilstede: Lone, Kim F., Sanne, Heino, Jørgen, Lasse, Kim A.,, Mads Afbud: Thomas, Kristian, Mette, Jens, Sus, Silke, Henrik Referent: Mads Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus,

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra ordinært møde Ordinært Møde Tirsdag 21.06.2011 kl. 7:30 Mødelokale D1 Meddelelser 2 Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets budgetmøde, Budget 2012-2015 3 2.

Læs mere

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Referat 30. oktober 2012 Dato: 30. oktober Tid: Kl. 13 14.00 Sted: KL-huset, lokale S-08 Afbud: Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Punkter: 0. Meddelelser... 2 1. Kredsenes fremtidige

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Afbud fra René Gordon Larsen, Mette Groes deltager Mødeleder Charlotte Graungaard Ordstyrer Christian Gøttsch Hansen Referent Michael Dreyer Referat

Læs mere

Referat fra mødet i Direktion. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Michael Holst Mogens Bak Hansen

Referat fra mødet i Direktion. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Michael Holst Mogens Bak Hansen Referat fra mødet i Direktion (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Torsdag den 6. august 2015 Mødested: Mødelokale 505 Mødetidspunkt: Kl. 8:30-11:30 Medlemmer: Louise Thule Michael Holst Mogens

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE. Sammen skaber vi liv og læring

SKOLEBESTYRELSESMØDE. Sammen skaber vi liv og læring SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: tirsdag d. 08-12-2015 Tid: kl. 17.30-19.30 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Bente Lyngsøe Mette Hager Petermann Vibeke Kamp Jensen

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

Klubbens aftalegrundlag for bådlån blev gennemgået, og revidering besluttet

Klubbens aftalegrundlag for bådlån blev gennemgået, og revidering besluttet BESLUTNINGSREFERAT Møde: Ordinært bestyrelsesmøde nr. 01/2010 Dato: Sted: 09. januar 2010 kl.10:00-18:00 Tuborg Havn Deltagere: Kim Andersen (Formanden) Flemming Ipsen (FI) Anders Olesen (AO) Keld Stentoft

Læs mere

Bestyrelsen. Fredag 28. november 2014. Regionsrådssalen Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø

Bestyrelsen. Fredag 28. november 2014. Regionsrådssalen Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Bestyrelsen Fredag 28. november 2014 Regionsrådssalen Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø 1. Konstituering Bestyrelsen konstituerer sig med en formand og op til tre næstformænd Bestyrelsen udpeger Lene Kjelgaard

Læs mere

INNOVATION GI R VOKSEVÆRK

INNOVATION GI R VOKSEVÆRK Et uudnyttet eksportpotentiale, høje vækstrater og et innovativt marked lige til at gribe ud efter. Tyskland er i økonomisk fremgang, og selvom landet allerede er Danmarks største eksportmarked, er der

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 29. marts 2012, kl. 13.00 hos Chr. Hansen A/S, Bøge Allé 10-12, 2970 Hørsholm

Referat af ordinær generalforsamling den 29. marts 2012, kl. 13.00 hos Chr. Hansen A/S, Bøge Allé 10-12, 2970 Hørsholm Procesindustrien Generalforsamling 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 29. marts 2012, kl. 13.00 hos Chr. Hansen A/S, Bøge Allé 10-12, 2970 Hørsholm Formanden for Procesindustrien, Niels Morten

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 01. februar 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde Mols

Fællesbestyrelsesmøde Mols Fællesbestyrelsesmøde Mols Molsskolen den 15. januar 2015 Forældrerep. Molsskolen: Medarbejderrep. skolen Forældrerep. Bhv. Mols Susanne, Eva, Thomas, Mette, Trine, Louise, Mai-Brit Carl Oskar, Frants,

Læs mere

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser REFERAT Møde i: Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser Dato: 10. september 2015 Kl.: 9:00-12:00 Sted: Deltagere: Hvidovre Hospital, Kettegård Alle 30, 2650 Hvidovre lokale

Læs mere

Skriftlige orienteringer til SLS-Bestyrelsens møde 10. januar 2016

Skriftlige orienteringer til SLS-Bestyrelsens møde 10. januar 2016 Skriftlige orienteringer til SLS-Bestyrelsens møde 10. januar 2016 5.1 Lokalbestyrelser 5.1.1 SLS-Bornholm 5.1.2 SLS-DST 5.1.3 SLS-Esbjerg 5.1.4 SLS-Hillerød 5.1.5 SLS-Hjørring 5.1.6 SLS-Holstebro 5.1.7

Læs mere