Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling"

Transkript

1 Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling Ragnhild og Lotte nyder turen i hestevognen og Hashøjfesten.

2

3 Kære læsere. Så viser kalenderen årets første efterårsmåned, som jo også er årets store høsttid. Her i Levehjemmet er de varme sommerdage også blevet afløst af mere rimelige temperaturer, som gør det lettere at være til som menneske. Dejligt at et par friske medarbejdere fik fat i et par farverige vandbassiner, så de varme beboere kunne få kølet fødderne på en af de meget varme dage. Knap så varmt var det, da dagen for Hashøjfesten oprandt. Et par byger henover første del af dagen, betød da også, at mange opholdt sig i teltet, da Keld bød velkommen. Snart efter fik solen dog pladsen på himlen, og festen blev igen i år samlingspunkt for en masse glæde og festivitas i byen. Sidst i denne måned er endnu en skøn fest på programmet, når den årlige Høstfest løber af stablen. Nogle af beboerne har været med til at sætte menuen sammen, og igen vil den flittige og utrættelige Venneforening have samlet en masse gode gevinster sammen til det kinesiske lotteri. Frederiksen leverer musikken, så det er jo bare med at få pudset danseskoene godt til endnu en glad aften. September er på mange måder der, hvor vi starter en masse gode tilbud op efter sommerferien. Vi starter bl.a. op igen med Åbent Hus om torsdagen, hvor der forhåbentlig ligger mange gode eftermiddagstimer og venter på os. I år vil der nu om tirsdagen være tilbud om en nørklecafé, hvor alle strikke- eller hækleglade kan få en hyggelig eftermiddag sammen med Lone, som for nylig er flyttet ind i en af naboejendommene. Lone vil gerne lære nye mennesker at kende, og samtidig hygge sig med en masse håndarbejde, så jeg håber I alle vil tage rigtig godt imod hende. Her til sidst vil jeg også udtrykke min glæde over, at vi snart skal en tur til Knuthenborg Safaripark. Der bliver afgang med stor bus, så pladser er der rigeligt af. Det er ikke en tur hvor vi skal gå en masse, så det er bare med at få meldt sig på. Jeg håber vi bliver mange Mange hilsner fra Hanne.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! Mellem venner: -Sikke dog en dejlig hund du har fået! -Ja, den er ikke værst. -Har den stamtræ? -Nej nej den tisser alle vegne. Oles far står i køkkenet og laver frikadeller, da Ole kommer derud: Far, hvorfor lave du dem både små og store? Jo Ole, mor siger jo, at vi skal spise varieret Meget ærlig mand Olesen søgte en stilling i et stort firma, og sidder i dette øjeblik overfor personalechefen. - Kan jeg nu også regne med, at De helt igennem er en ærlig mand, Olesen?, spørger personalechefen. - Det kan De være 100% sikker på. Jeg har været ansat på badeanstalten i de sidste 15 år, og jeg har aldrig taget så meget som ét eneste bad. En jyde vil købe en returbillet på Aalborg station. Hvortil?, spørger billetdamen. Jyden spærrer øjnene op: Hertil naturligvis Per står og ser sin mor sminke sig, da han spørger: Hvorfor sminker du dig egentlig. Det er da for at se smuk ud, svarer hans mor. Per tænker lidt. Hvornår begynder det så at virke? Så var der den om de fregnede tvillinger, som lignede hinanden næsten på en prik Direktøren søgte en ny privatchauffør, og jobcentret sendte en nydelig ung mand. De startede bilen, og direktøren sagde: -Hvad hedder De for resten unge mand? -Charles! -Nå, jeg plejer nu ikke at kalde min chauffør ved fornavn. Hvad er Deres efternavn? -Darling! -OK. Bare kør, Charles!

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 29. august Tillykke til august måneds vinder: Edith Pedersen - Syrenen. -Gevinsten er på vej!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 14. september: Irma Eriksen (1922) Syrenen 14. september: Tulle Wedén (1924) - Violen VELKOMMEN TIL: (Karla) Agnete Jensen Rosen Arvid Andersen - Rosen -Nye beboere i midlertidige boliger. En dejlig varm aftenstund i haven.

7 GUDSTJENESTER I SEPTEMBER: Onsdag den 12. september kl i Udsigten v/lars B. Hansen. Vi drikker kaffe efter gudstjenesten. Høstgudstjeneste i Gerlev Kirke: Mandag den 24. september v/lars B. Hansen. -Alle er velkomne. FRISØREN KOMMER: Tirsdag den 4. september. Tirsdag den 18. september. NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN: VELKOMMEN TIL: Camilla, som er SSH elev hos Syrenen. Louise, der starter den 5. september som SSA elev hos Violen.

8 Formand: Lone Steensgaard Grønlandsvej Korsør Tlf.: Sekretær: Lise Pedersen Søkongevej Slagelse tommylisep@gmail.com tlf.: Kasser: Niels Andersen Byvangen Slagelse Tlf.: René Steensgaard Grønlandsvej Korsør renelone@godmail.dk Tlf.: Jimmy Kagstrup Sandagergårdsvej Slagelse jimmkag@hotmail.com Tlf.: Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforeningen Bjergbyparken. Medarbejderrepræsentant: Heidi Olsen hmols@slagelse.dk tlf.: Meld dig ind i Venneforeningen og støt det gode arbejde til glæde for beboerne i Levehjemmet!

9 MEST STIGEGOLF Mandage kl Alt efter vind, vejr og lyst, tager vi en dyst hvor to hold kæmper om æren. Nogle dage har vi mest lyst til boccia, og andre dage spiller vi stigegolf Kom og få en hyggelig time. - Alle er velkomne. SJOV MOTION: Annie og Elin byder velkommen til Sjov Motion mandag eftermiddag. - Vel mødt kl i Udsigten.

10 Cafémøde i Bjergbyparken Dato: 7. august 2018 kl i festsalen. Ordstyrer: Keld Referent: Hanne. Vi synger nr. 49 Marken er mejet. Nyt fra Keld: Der er nu blevet ansat en centersygeplejerske, der er startet midt i juli. Lajla, som hun hedder, har kontoret ved siden af Keld og er ansat til også at være en højre hånd for ham. Lajla holder ferie og er tilbage den 27. august. Boligadministrationen har indkaldt alle beboere til møde i festsalen mandag den 20. august 2018 kl Indkaldelse og budget er delt ud i postkasserne, og umiddelbart ser det ud til at huslejen falder lidt til næste år. Vi kan stille spørgsmål ved ukrudtsbekæmpelsen som vi talte om ved sidste afdelingsmøde. På sidste møde aftalte vi, at Rosa, Orla og Keld skulle holde et møde med Madservice for at snakke om middagsmaden. Keld afventer en dato hvor Madservice kan komme. Nyt fra Hanne: Vores nabo Lone Graugaard, vil gerne starte en nørklecafé op i Levehjemmet. I første omgang venter vi, at der er interesse for at strikke og/eller hækle. Første gang bliver tirsdag den 4. september kl hos Violen. Hanne og en beboer får i første omgang købt noget garn og nogle pinde til at strikke fx karklude med. Nyt fra drivhuset og Egon: Egon går dagligt rundt i huset med tomater, agurker og peberfrugter som han høster i drivhuset. Han har i år haft tre agurkeplanter mere end sidste år, og har indtil nu høstet 240 agurker. Nyt fra Ældrerådet v/leif Jensen: Intet nyt.

11 Vi synger en sang før vi slutter. Kommende Cafémøder: Tirsdag den 11. september 2018, kl Tirsdag den 9. oktober 2018, kl Tirsdag den 6. november 2018, kl Tirsdag den 4. december 2018, kl

12 Stigegolf om mandagen. Så blev det atter mandag formiddag og tid til stigegolf, nemlig kl , hvor vi spiller hver mandag. I dag var der et stort fremmøde på 9 deltagere og det var skønt at opleve. Vi talte om den store Stigegolffestival, der spilles årligt om sommeren. Levehjemmet var vært i år og det var en pragtfuld dag med mange besøgende. Vi har en vision om at blive holdet, med de mange aktive spillere altså de mest ivrige. Og det kræver jo træning, så vi er gået i gang og der er plads til flere på holdet. Vi har aftalt, at det skal være sjovt at øve sig til den store turnering til sommer, så derfor er latteren en vigtig del af programmet. Vi træner hver mandag fra kl , hvor festlige indslag er velkomne, for med latteren i baglommen bliver livet lidt sjovere. På glædeligt gensyn og på vegne af de aktive på stigegolfholdet om mandagen. Charlotte

13 HER ER MIT LIV: Hos Rosen er en beboer, som både virker ganske kæk, og som også er temmelig rap i replikken. Jeg har spurgt om lov til at skrive lidt til Bjergby Posten, og de smilende øjne der møder mig, ville have været svar nok i sig selv. Vi følges ad ind hvor Rita bor, og i sengen under dynen ligger der en magelig, ældre herre og snuer. Herren er Flopper, som bor sammen med Rita i Bjergbyparken. De to flyttede ind sammen for et halvt års tid siden, og Flopper nyder kattelivet her, og virker i øvrigt ganske godt tilfreds med det hele, præcis som Rita. Rita startede tilværelsen i Brønshøj, hvor hun voksede op som den ældste i en søskendeflok med to drenge og fem piger. Hun er både døbt og konfirmeret i Brønshøj, og har haft hele opvæksten i København. Det er faktisk nu sådan, at hvis man i dag spørger Rita om hun vil med på tur, vil hun gerne med bare ikke til København. Der har jeg været så rigeligt, siger hun. Rita flyttede som voksen til Slagelse, hvor hun var sygeplejerske på Slagelse sygehus i en lang årrække, og har også tilbragt rigtig mange timer som Lotte i Hjemmeværnet. Danmarks Lottekorps, frivilligt militært kvindekorps, oprettet Medlemmerne i Danmarks Lottekorps blev delvis rekrutteret fra Danske Kvinders Beredskab. Betegnelsen en lotte stammer fra den finske digter Johan Ludvig Runebergs skildring af Lotta Svärd, som hjælper soldater under krig. Lottekorpset blev i 1950 sammensluttet med foreningen Kvindeligt Hjemmeværn og indgik i 1951 som Danmarks Lottekorps i Hjemmeværnet med særlige opgaver i forbindelse med hæren. Korpset

14 blev nedlagt ved udgangen af 1989 sammen med Hjemmeværnets øvrige kvindekorps; medlemmerne har derefter tjenstligt fordelt sig i Hjemmeværnets andre enheder eller i Tjenestestedskorpset. Hans Christian Bjerg: Danmarks Lottekorps i Den Store Danske, Gyldendal. På et tidspunkt fik Rita dårlig ryg, og er også opereret for diskusprolaps. Hun måtte derfor stoppe som sygeplejerske, men har sidenhen været syerske for Brd. Andersen og også for Kaj Borch hvor hun syede kitler. Da Rita blev alene i 2008, var det efter 40 gode år sammen med Arne, som havde været som en far for Ritas børn. Dejligt var det for Rita, da hun sammen med barnebarnet fandt på, at de kunne bo sammen og nyde hinandens gode selskab. Simone har derfor boet sammen med Rita i 8 år, og Rita husker at Simone altid kom hjem efter skole og fik chokolademadder. Rita har nu, ud over sine egne fire børn, hele 15 børnebørn og fire older, og det er herligt at følge, hvordan de hjemmevant og ofte kommer og hygger sig, og skaber liv og glæde for hele huset Tusind tak for hyggelige stunder Rita. Jeg håber du og Flopper skal holde mange fødselsdage her i huset, for det er nemt at være glad i Jeres selskab. Hanne.

15 Klippekortstur med Anna i Sansehaven. Anna og jeg var på en dejlig tur rundt i Sansehaven mandag den 13/8. Sansehaven er den have, som nogen beboere har udgang til fra deres lejlighed. Inde i midten af haven findes den skønne pavillon, som næsten lige er blevet bygget. Her gik Anna og jeg en tur efter et stort ønske fra Anna. Vi fik set at haven endelig havde fået noget vand efter det store regnskyl i weekenden. Så der var allerede bittesmå grønne skud og der duftede atter af liflige sommerblomster. Det var dog ikke helt til at sige, hvilken blomst duften stammede fra. Anna lagde også mærke til de mange forskellige blomster, der var at finde rundt i haven. Rundt på de forskellige terrasser kunne vi se, at blomsterne der stod i krukkerne stod i fuldt flor. Vi fik os en god snak undervejs, hvor vi sammen fik sunget et par sange, som Anna kunne huske fra sine yngre dage. Tak for en hyggelig rundtur i Sansehaven. Sommerlige hilsener Charlotte

16 Hashøjfest 2018 Fredag den 17. august var det igen tid til den årlige Hashøjfest. Vi blev hilst velkommen til festen af Dannebrog, der i dagens anledning var hejst op i toppen af en mobil redningsstige, som venligst var udlånt til os. Og igen blev det et brag af en fest med mange deltagere, der ankom til det store kagebord om eftermiddagen. Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel til at starte med, så det var helt perfekt til at få den store fest skudt i gang med især hestevognskørsel. Her skiftedes to flotte heste til at køre ture rundt i nærområdet ganske som det plejer at være til Hashøjfesten. Jeg var selv med på én af hestevognsturene. Her fortalte Ragnhild (bor i nr. 502) nogle sjove anekdoter, fra hendes tid som barn. Ragnhild var som barn rigtig gode venner med hestene, de var hendes helt nære venner og de hjalp og beskyttede hende.

17 Ragnhild fortalte bl.a. at hun som barn ofte løb ud i stalden til hestene, især når hendes mor ville have hende til noget, som Ragnhild ikke havde lyst til. Her gemte hun sig under deres hals og mave, steder heste jo normalt ikke bryder sig om at andre færdes. Ragnhild var som barn ikke særlig høj, derfor havde hun den helt rigtige højde til at gemme sig under hestene. Som Ragnhild fortalte, så havde hun en helt særlig evne til at kommunikere med hestene uden ord. De hjalp hende når de fornemmede, at hun gemte sig for sin mor. Alt i mens Ragnhild fortalte disse anekdoter, affødte det den næste historie nu fra hendes tid som ung pige i huset og syerske. Ragnhild har været en meget dygtig og efterspurgt skrædder, kunne jeg fornemme på hendes historie. Hun blev udvalgt til at sy for de kongelige, som gjorde, at hun kom meget tæt på og oplevede de kongeliges hverdagsliv. Og ja de har det ikke meget anderledes end os andre, sluttede Ragnhild af med. Finn (bolig 502) fortalte mig, at det var en god fest med dejlig mad. Finn holder af at spise kød men smagte dog også lidt på blandet salat uden dressing, som var godt. Dertil fik han en sodavand. Finn lyttede lidt til Topper der spillede, vi var begge enige om, at han var god til at underholde. Desværre kunne hans familie ikke deltage, da der samme dag var et guldbryllup i familien. Finn valgte at blive hjemme og være med til husets fest. Næste år håber han på, at de kan deltage i denne årlig tilbagevendende fest. Der var også opsat en stor hoppeborg til børn og barnlige sjæle den blev flittigt brugt, så den ind i mellem gyngede en hel del. Efter turene med hestevognskørsel, var det tid til det helt store kage- og kaffebord. Hvor Jeanette og Susanne fra køkkenet havde lagt en æblekage og en rabarberkage sammen. De havde selv kogt de friske rabarber ned til grød.

18 De velsmagende kager smagte så fuglene sang, var der flere der var enige med mig i og der blev taget godt fra. Kort tid efter begyndte Topper at spille for os. Han er jo vores dygtige huspianist. Han var endnu en gang med til at skabe en dejlig stemning i det store telt. I teltet var der også softice, slush-ice, øl, vin samt sodavand. Topper var med os helt til slut og som altid gjorde han det helt fantastisk. Snart begyndte der at dufte af helstegt pattegris. Slagteren var nemlig ankommet med kød og diverse lækre salater, brød og meget andet lækkert tilbehør. Bordene var fint pyntede med flotte farverige liljer. Alt hvad der skulle til for at skabt den gode sommerfest. Mange tak for en dejlig fest Charlotte.

19 Knuthenborg Safari Park Onsdag den 12. september kl. ca. 9 til sidst på eftermiddagen. Pris for en dag i dyrenes tegn er 250 kr. for beboere og 325 kr. for øvrige deltagere. Vi kan sidde i bussen hele dagen, og behøver kun hoppe af til frokost og toilet besøg, og der er indlagt flere toilet besøg så det klarer vi. Der vil være lækre snacks og drinks i bussen Vi sørger for dejligt smørrebrød, øl, vand og snaps til frokost og selvfølgelig en dejlig eftermiddags kage til vores medbragte kaffe. Der vil være rig mulighed for at sludre og grine, og hvem ved måske ser vi vores familie dernede Vi glæder os til nogle dejlige timer, i godt selskab. SU senest den 6. september og kontant betaling til Heidi Gran

20 Så er der atter Broløb i Karrebæksminde Den 8. sept. kl. 11. Vi kører her fra ved 10 tiden. Pris: 25 kr. (Som kan bruges til is, drikkevarer el. lign). Hele arrangementet varer et par timer. Hvem har lyst til at tage med: Vi ses hilsen Charlotte

21 Høstfest Mandag den 24. september Det vil glæde Levehjemmet Bjergbyparken meget, at se beboere, familiemedlemmer samt medarbejdere til høstfest. Traditionen tro er der gudstjeneste i Gerlev kirke Kl Ved tilmeldelse er kørslen gratis, der bliver sørget for transport både ud og hjem. Festen starter Kl i festsalen i Levehjemmet Bjergbyparken. Menu: Maden bliver i år leveret lokalt af Slotsbjergby Forsamlingshus: Hovedret: Gammeldags oksesteg med krølfedt, perleløg, timianstegte gulerødder, tyttebærsyltetøj, hvide kartofler og skysovs. Dessert: Fransk chokoladekage med karamelcreme og friske frugter. Hertil: Øl, vand og vin. Pris for hele denne herlighed: 200 kr. pr. voksen og 75 kr. pr. barn u/15 år Kl: kommer Frederiksen musik & underholder os, og senere kommer der en lille overraskelse. Venneforeningen står for kinesisk lotteri ved festen,- overskuddet går til glæde og hygge for beboerne i Levehjemmet. Absolut sidste chance for tilmelding er den 10. september, til medarbejderne i syrenhuset.

22 Septembers himmel er så blå Mortensen, Otto 1947 Septembers himmel er så blå dens skyer lyser hvide og lydt vi hører lærken slå som før ved forårstide. Den unge rug af mulden gror med grønne lyse klinger men storken længst af lande fór med sol på sine vinger. Der er en søndagsstille ro imellem træer og tage en munter glæde ved at gro som var det sommerdage. Og koen rusker i sit græs med saften om sin mule, mens bonden kører hjem med læs, der lyser solskinsgule. Hver stubbet mark, vi stirrer på står brun og gul og gylden, og røn står rød og slåen blå og purpursort står hylden. Og georginer spraglet gror blandt asters i vor have, så rig er årets sidste flor: oktobers offergave. De røde æbler løsner let fra træets trætte kviste. Snart lysner kronens bladenet og hvert et løv må briste. Når aftensolen på sin flugt bag sorte grene svinder om årets sidste røde frugt den tungt og mildt os minder. At flyve som et forårsfrø for sommerblomst at blive er kun at visne for at dø kan ingen frugt du give. Hvis modenhedens milde magt af livet selv du lærte da slår bag falmet rosendragt dit røde hybenhjerte.

23 Det sker i september 2018: Mandag 3. sept. Formiddag: Stigegolf Eftermiddag: Billard i Smilehullet Sjov Motion i Udsigten Tirsdag 4. sept. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Eftermiddag: Nørklecafé med Lone hos Violen Onsdag 5. sept. Formiddag: Musik & Bevægelse hos Violen Eftermiddag: Ingen sang med Mai i dag. Torsdag 6. sept. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Købmanden holder åbent Eftermiddag: Åbent Hus: Bankospil i festsalen Fredag 7. sept. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Lørdag 8. sept. Formiddag: Tur til Karrebæksminde - Broløb ? Mandag 10. sept. Formiddag: Stigegolf Eftermiddag: Billard i Smilehullet Tirsdag 11. sept. Formiddag: Hyggestund med Venskabsklassen

24 Eftermiddag: Cafémøde i festsalen Nørklecafé med Lone hos Violen Onsdag 12. sept. Formiddag: Heldagstur til Knuthenborg ? Gudstjeneste i Udsigten Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 13. sept. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Eftermiddag: Åbent Hus hos Syrenen: Vi ser billeder fra fotoalbummet. Fredag 14. sept. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Heidi kommer rundt med købmandsvogn. Mandag 17. sept. Formiddag: Stigegolf Eftermiddag: Billard i Smilehullet Tirsdag 18. sept. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Eftermiddag: Nørklecafé med Lone hos Violen Onsdag 19. sept. Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 20. sept. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Købmanden holder åbent

25 Eftermiddag: Åbent Hus: Bankospil i festsalen Fredag 21. sept. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 24. sept. Formiddag: Stigegolf Eftermiddag: Billard i Smilehullet Høstgudstjeneste i Gerlev Aften: Høstfest i Festsalen ? Tirsdag 25. sept. Eftermiddag: Nørklecafé med Lone hos Violen Onsdag 26. sept. Formiddag: Musik & Bevægelse hos Rosen Eftermiddag: Mai synger hos Violen Torsdag 27. sept. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Eftermiddag: Åbent Hus: Sang og historie Fredag 28. august Eftermiddag: Billard i Smilehullet Heidi kommer rundt med købmandsvognen

26 BJERGBYPARKENS HJEMMESIDE: På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden. TELEFONNUMRE/MAIL: Hovednummer/Kontor : Keld Taaning, Virksomhedsleder : Centersygeplejerske, Lajla : Sygeplejerske, Lisbeth : Sygeplejerske, Winni : Liljen direkte : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet : Mail: bjergbyparken.plejecenter@slagelse.dk

Årsmøde i Hjertemotion september 2019

Årsmøde i Hjertemotion september 2019 Årsmøde i Hjertemotion 21. 22. september 2019 Septembers himmel er så blå... Septembers himmel er så blå dens skyer lyser hvide og lydt vi hører lærken slå som før ved forårstide. Den unge rug af mulden

Læs mere

I dette nummer: September 2015. 100-års fødsel- 1 dag. Fødselsdage mv. Anitta skriver. Bruger/ pårørenderåd. Høreomsorg. Venner af Skovvænget

I dette nummer: September 2015. 100-års fødsel- 1 dag. Fødselsdage mv. Anitta skriver. Bruger/ pårørenderåd. Høreomsorg. Venner af Skovvænget Plejecenter Skovvænget September 2015 I dette nummer: 100-års fødsel- 1 dag Fødselsdage mv. 2 Anitta skriver 3 Bruger/ pårørenderåd 4 Høreomsorg 4 Venner af Skovvænget 4 Aktivitetens kalender 5 Sommerdage

Læs mere

VELKOMMEN Forældremøde på Herning Gymnasium

VELKOMMEN Forældremøde på Herning Gymnasium VELKOMMEN Forældremøde på Herning Gymnasium Septembers himmel er så blå Septembers himmel er så blå dens skyer lyser hvide og lydt vi hører lærken slå som før ved forårstide. Den unge rug af mulden gror

Læs mere

Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot.

Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot. Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot. En munter flok på tur i Odense ZOO. Kære læsere. Her forleden dag var jeg ude og gå en tur med Ragnhild på de nærved liggende veje og stier. Da Ragnhild ikke har noget

Læs mere

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag.

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Palle fra Omø synger fødselsdagssang for Willy ved Åbent Hus. Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen.

Læs mere

Altid godt med lidt bankospil.

Altid godt med lidt bankospil. Altid godt med lidt bankospil. Fastelavn med venskabsklassen, herligt som altid! Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen. Det er dejligt,

Læs mere

SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER

SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER I mappen her finder du de sange, vi synger til babyrytmik i Nazaret kirke. Du kan også finde sangene på vores hjemmeside www.fredensognazaret.dk. Her kan du

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G.

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Påskedagene bød på dejligt vejr og gåtur og sikke en udsigt! Kære læsere. I gamle dage hed det sig, at bøgen springer ud den 1. maj! Siden er der dog importeret

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven.

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Venneforeningens påskebrunch var et stort hit. Kære læsere. Så blev det tid at træde ind i 2. kvartal af dette år. April måned har budt på mange dejlige

Læs mere

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp.

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. En glad eftermiddag til Åbent Hus! Kære læsere. Det er jo ikke hver måned, at der bliver fejret en 100 års fødselsdag. Det er såmænd heller

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Præsident for SI Tønder, Anne Stig Andersen. Tema - Uddannelse i Tønder Folkeskolen ved Lisbeth Hoff, Tønder Kommune

Præsident for SI Tønder, Anne Stig Andersen. Tema - Uddannelse i Tønder Folkeskolen ved Lisbeth Hoff, Tønder Kommune PROGRAM Kl. 10.00 Kl. 10.30 Registrering. Velkomstkaffe med brød. Velkomst - i mødelokale K5 Præsident for SI Tønder, Anne Stig Andersen Tema - Uddannelse i Tønder Folkeskolen ved Lisbeth Hoff, Tønder

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Prædiken m.v. fra Familie-høstgudstjenesten 18.s. efter trinitatis 2016

Prædiken m.v. fra Familie-høstgudstjenesten 18.s. efter trinitatis 2016 Prædiken m.v. fra Familie-høstgudstjenesten 18.s. efter trinitatis 2016 Klokkeringning intro prælud. m. procession Indgangsbøn Salme: 729: Nu falmer skoven Hilsen svar Indledning om høst Læsning: Gud sagde:»jorden

Læs mere

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Skøn Halloweenfest med venskabsklassen. Kære læsere. Så blev uret sat en time tilbage, og dagen kan så begynde lidt før. Det synes jeg er

Læs mere

Redaktionelt. Jeg vil ønske jer et skønt efterår i alle efterårspalettens farver. Mange efterårshilsner fra Anita

Redaktionelt. Jeg vil ønske jer et skønt efterår i alle efterårspalettens farver. Mange efterårshilsner fra Anita EFTERÅRET 2018 PÅ Redaktionelt Septembers himmel er så blå dens skyer lyser hvide og lydt vi hører lærken slå som før ved forårstide. Den unge rug af mulden gror med grønne lyse klinger men storken længst

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 Låstrup 2018 Engtramper Kroen tilbyder Tirsdag: VM feberen racer i byfestteltet. Der vises landskamp mellem Danmark og Frankrig kl. 1600. Engtramperkroen kører spottilbud

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Gulkrogbladet. August, september og oktober 2019

Gulkrogbladet. August, september og oktober 2019 Gulkrogbladet August, september og oktober 2019 Nyttige numre: Senior Service Område Øst Gulkrogcentret Gulkrog 9 7100 Vejle Tlf. 76 81 71 00 E-mail : Hjemmeside : omraadeost@vejle.dk www.gulkrog.vejle.dk

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik 16. søndag efter trinitatis I Høstgudstjeneste i Jægersborg med Juniorkoret Salmer: Syng for Gud, 729, vinter er nær, 15, 730, 752 4-5, velsignelsen, 730, sensommervisen. I dag fejrer vi høstgudstjeneste

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt.

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Kære læsere. Vi kan nu byde velkommen til foråret, og glæde os over alt det skønne, som sker derude. Dagene er længere, der er mere lys,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Januar/Februar 2019 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag kl. 9.30-16.00 Tirsdag kl. 9.30-15.00 Onsdag

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur

Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur Venneforeningen gav højt belagt smørrebrød. Kære læsere. Solskin kan man altid finde Solskin om bord Sol, sol kom igen, ja er det da ikke ganske utroligt

Læs mere

Lørdag den 23. juni - Sct. Hans Aften i Låstrup

Lørdag den 23. juni - Sct. Hans Aften i Låstrup Lørdag den 23. juni - Sct. Hans Aften i Låstrup Program for Sct. Hans Aften Kl. 18.00 Kl. 18.00 Kl. 19.30 Tændes grillen op til medbragt mad Vi laver bål til snobrød Båltale ved folketingskandidat og byrådsmedlem

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER SEPTEMBER 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20.

Læs mere

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet.

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Vi ser billeder til Åbent Hus. Kære læsere. Dagen i dag startede med et hvidt tæppe overalt derude. Vinden er kold og ikke specielt forårsagtig, men ikke desto

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

25. udgave Juni Rejsegilde drivhus se side 9.

25. udgave Juni Rejsegilde drivhus se side 9. 25. udgave Juni 2018 Rejsegilde drivhus se side 9. 1 Renovering af gulve på Bytoften i foråret 2018 Først blev det gamle gulv brækket op. Derefter blev der malet og spartlet. Til sidst blev der lagt nyt

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Bilag 2: Transskription af feltstudier

Bilag 2: Transskription af feltstudier 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Feltstudie 1 Interviewer: Int Trine: T Jane: J Int: Hvor gamle er i? T: Vi er 21 J:

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen September 2019 Dato Tid Arrangement Uge 36 Onsdag d. 4/9 Kl. 12.00 Pandekagedag i Café oasen Torsdag d. 5/9 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 6/9 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 37 Onsdag d. 11/9 Kl. 13.45 Gudstjeneste

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne I løbet af foråret er sket mange forskellige aktiviteter for beboerne i klynge 1. Nedenunder kommer et lille udpluk af de mange aktiviteter: Bowl n Fun i Viborg På beboernes husmøde

Læs mere

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge.

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Kære læsere. Så kan vi allerede byde velkommen til årets første forårsmåned, også selvom det umiddelbart føles mere vinterligt, hvis man stikker

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

Bauneposten Maj juni 2018

Bauneposten Maj juni 2018 Bauneposten Maj Og juni 2018 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere