Georg Jensen supplerer Infinity sølvarmbåndet fra 2004 med øreringe, også af sølv, designet af Regitze

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Georg Jensen supplerer Infinity sølvarmbåndet fra 2004 med øreringe, også af sølv, designet af Regitze"

Transkript

1 54 bella & beyond Cosmos Shop fører de italienske smykker Brosway Jewels, modejuveler af nikkelfri stål. Her ses tre vedhæng fra kollektionen Egocentric, af stål med en enkelt diamant fattet i hvert vedhæng. Inspirationen er art nouveau, og vedhængene kan matches med øreringe. Nyheder BNH Kædevarer tilbyder et stort udvalg af vedhæng, ørepynt, ringe og armringe med diamanter i både rødog hvidguld Georg Jensen supplerer Infinity sølvarmbåndet fra 2004 med øreringe, også af sølv, designet af Regitze Overgaard. Fra Ole Lynggaard Copenhagen ses to nyheder i allerede eksisterende smykkelinjer: Emeli vedhænget, designet af Ole Lynggaard, fås i enten 18 karat rød- eller hvidguld med 14 brillanter. Best House Company A/S har fået forhandlingen og distributionen af italienske Comete herre- og damesmykker, hvoraf herresmykkerne markerer sig specielt stærkt. I kollektionen ses omkring 150 modeller. Materialerne er blandt andet stål, diamanter, guld, titanium, PVD behandling, bronze, træ, perlemor, læder og keramik. Den lille buttede pingvinfamilie My Friend, designet af Charlotte Lynggaard, har fået følgeskab af en ordentlig basse af en nøglering i sølv.

2 Fra Houmann ses en 14 karat guld- og hvidguldskæde, hvor hvert enkelt led er individuelt håndvredet. I den viste version er alle led blanke, men kæden leveres også med enten hamret eller mat sandblæst overflade. Standardlængden er cm, men kan også leveres i andre længder efter ønske. Til efteråret har firmaet desuden lavet en linje blandet af guld og sølv. LEA Design viser blandt andet denne forgyldte magnetsølvlås med søstjernemotiv på udskiftelig kæde. Øreringene The Heart Way fra Izabel Camille, af guldbelagt sølv og blå zirkonia nordisk elegance, grafisk enkelthed, glamour og romantik. Høgskilde viser collier, armbånd og øresmykker i 14 karat guld fra Elaine Ferrari. Smykkesættet fås også i rosaguld og hvidguld. Karen Høgskilde udtaler følgende om efterårets trends: Øresmykker bliver store, smykker vil vise kombinationer af forskellige farver guld, og så vinder rosa guld endeligt langsomt frem. Sten og perler har varme farver. Per Borup Design udvider den eksklusive smykkeserie Violina, designet af Kell Borup, med to nye ringe i to forskellige bredder, og den blomstrende smykkeserie Kampala, designet af Karin Borup, udvides med en stor ring. Søren Thisted, den kreative entreprenør bag det danske smykkemærke OpiumOne, kommer i de følgende år til at gå fra at være insidernes foretrukne leverandør af etisk bling til trendy smykker for alle, der kan se skønheden i foreningen af skandinaviske designtraditioner med kinesisk smykkehåndværk og kultur naturligvis under banneret for fair trade, social ansvarlighed og etiske retningslinier. OpiumOnes smykker er inspireret af Østens idealer og symboler og gør derfor i stor stil brug af kontinentets materialer og motiver: Håndknyttede silkearmbånd, indgraveret sort og grøn jade og lotusblomster. Små diamantkugler lyser op på sorte silkearmbånd, og rå beige eller sorte diamanter kombineres med olivengrøn silke. Mest af alt handler de håndlavede smykker om et seriøst socialt engagement. Vi oplever en stigende efterspørgsel på personlige smykker, som er produceret efter bæredygtige principper. Og som europæisk forretningsdrivende i et tredjeverdens land er det vores pligt at sørge for, at alle etiske og miljømæssige hensyn bliver opretholdt og respekteret, forklarer Søren Thisted. Hertil forudser han, at limited editions smykker vil blive populære i de næste par sæsoner.

3 56 bella & beyond Nyheder Mitos forener fascination af naturen med respekt for dens råmaterialer. Guldsmed Miryam Stenderups smykkedesign forener hendes columbianske baggrund med et let og raffineret skandinavisk udtryk. Smykkerne er præget af forskellige strukturer og bløde organiske former i konstant bevægelse. Materialerne er guld, forgyldt sølv, perler og smykkesten. Her ses armringe af guld, ring af sten (akvamarin, ametyst og røgkvarts) og et forgyldt vedhæng på silkesnøre. Italines nye kollektion Giorgio Martello gør konsekvent brug af rhodineret sølv og zirkoniaer i efterårets moderigtige farver. Stenform viser blandt andet smykkesæt bestående af sten- og perlekæde og ørehængere i nuancerne lemon mix, og armbånd og sølvforgyldt kæde med seabambue og onyks.

4 bella & beyond 57 Scrouples viser blandt andet en serie forgyldte sølvvedhæng, som kan matches med ringe og ørepynt, og et guldsæt med synetetiske kubiske zirkoniaerne, der fås i både 8 karat guld, 14 karat guld og i sølv. Fra Støvring ses vedhæng og kæde i 8 karat guld. Susanne Friis Bjørner viser smykker inspireret af cirkler og sfærer i form af bøjleøreringe og kæde af sølv, armbånd af onyks med farvet serpentin, og kort kæde med vedhæng i forgyldt sølv. Ravstedhus forhandler det populære grønlandske guld og lokker ellers med ultralydsrenseren Spectacare S78 med rustfrit stål tank ideelt til detailsalg.

5 58 bella & beyond Bodil Binner har lavet denne charmerende fisk af koral, som passende kan matches op med et guldarmbånd, hvor hver cirkel er punkteret med en lille brillant, en af Bodil Binners signaturer. Ole Lynggaard Copenhagen udvider serien Sweet Drops designet af Charlotte Lynggaard, med et kitfarvet læderarmbånd, der til efteråret får selskab af rosa kvarts dråber og rødguldsdråber blandt andet firmaets elefant. Pandora satser i år på emalje i forskellige farver. Designer Lone Frandsen fortæller: De stærke farver er vendt tilbage, og det kan naturligvis også ses i vores design. Ekstra knald på farverne er utroligt godt til at skabe et nyt look til sit gamle armbånd, så det matcher tidens mode. Som altid har vi en del motiver, der stammer fra det meget feminine univers, og her er farverne blide og mere romantiske, for eksempel i form af rosa emaljeblomster. Scrouples viser 14 nyheder i Chamilia serien. Rent materialemæssigt er der mere sølv end guld, men det vigtigste er humoren og historierne i charms som forbrugeren kan forbinde med begivenheder i eget liv. Her ses en giraf. charms Spinning tror på farvekombinationerne sort og sølv, piftet op af et enkelt rødt glimt, og emaljebelagte sølvcharms i abstrakt dråbeformet design. Charlotte Borgen Design fremviser glasperler i forskellige størrelser og nuancer af lyserødt, og sølvcharms til efteråret. Pilgrim fortsætter firmaets store charmserie med adskillige flere små lykkebringende motiver. Love Links fra Aagard lægger op til, at man kan præge sine egne smykker. Til charmserien Love Links og Petite ses der mange nye lædernyheder, hvor hver forbruger selv størrelsesregulerer armbåndene. Aagaard kombinerer armbånd af læder med charms af 8 eller 14 karat guld, med syntetiske zirkoniaer, og charms af forgyldt sterlingsølv på halskæder med perlemor, ferskvandsperler og syntetiske zirkoniaer. Der er anseelig størrelse på Dyrberg/Kerns vedhæng i år, her fra Architecture delkollektionen med karabinhager, så motiverne kan hægtes på både halskæder, tasker og bælter.

6 60 bella & beyond Rå og skønne diamanter Maya Bjørnsten med firmaet Roughdiamonds.dk spår følgende om trends til efteråret og vinteren: Sorte diamanter får yderligere betydning, og i det hele taget både rå og facetslebne diamanter i mange nuancer. Det individuelle står højt på forbrugernes ønskeliste, og bæredygtighed og økologi inden for smykker er noget, Maya Bjørnsten kan nikke genkendende til. Folk køber luksusmærker, som er mere diskrete, i et personligt statement, som handler om nedtonet luksus. Smykkerne skal være stilrene i det hele taget less is more, fortæller hun. Folk er selektive og vælger med omhu, og symbolværdi at et smykke er en gave fra en elsket person antager yderligere betydning. Hvis fatninger og store øskner kan undgås, er det ideelt for det reneste mulige visuelle indtryk. Guld ses ikke helt så ofte med blanke overflader. 14 karat guldkædering med 0,99 carat rådiamant. Halskæde med dobbelt ankerkæde af 18 karat guld og en 2,8 carat rådiamant. 14 karat guldring med 2,97 carat pyramidal rådiamant. Hold desuden øje med Anna Moltke-Huitfeldt, som kommer til at markere sig med gennemsigtige rådiamanter. Læs mere på Bodil Binners armbånd med enten 15,8 carat gule eller sorte rå diamanter. Låsen er Bodil Binners signaturlås for armbånd. OpiumOne markerer sig også med rå diamanter specielt som central liniedekoration på smalle armbånd af håndknyttet silkemikssnor, og strøet spredt ud over manchetbrede armbånd også af håndknyttet silke. Som en del af looket afsluttes et lyst armbånd med knapper af kontrasterende farve, her sort. Velgørenhed fra Dyrberg/Kern Kender du nogen skønne mennesker? Send deres historie til os, og vi belønner deres projekter. Sådan lyder opfordringen fra Dyrberg/Kern. For at belønne mennesker, som arbejder for at forbedre andres liv, udfører velgørenhedsarbejde eller arbejder hårdt i lokalsamfundene rundt om i landet, har Dyrberg/Kern skabt en særlig fond: Beauty Comes From Within skønheden kommer indefra. Den velgørende fond har til formål at hædre personer, der gør verden til et bedre sted at leve. Dyrberg/Kern har designet to unikke smykker til kampagnen: Well halskæden og Skill ørenringe, der bærer inskriptionen Beauty Comes From Within. Overskuddet fra salget af smykkerne går til fonden. Forslag til nomineringer og historier indsendes til firmaet inden den 15. december Tre vindere bliver annonceret den 15. januar Læs mere på

7 62 bella & beyond Mikimoto, Maurice og Månen Månen udøvede sin helt egen tiltrækningskraft på Basel: Maurice Lacroix, Mikimoto og Harry Winston havde alle tilegnet kreationer til himmellegemet. Maurice Lacroix kunne fremvise Starside Eternal Moon uret med satinrem og fordi flere værker produceres in-house, stiger kvalitet, materialer og pris sideløbende. Harry Winston medbragte et dameur tilegnet månen Lady Z uret, af zalium, i begrænset antal. Hjemme hos George Ja, det er jo nok ikke den værste arbejdsdag, man kan forestille sig at besøge George Clooney i Omegas ærinde. I maj måned stillede den amerikanske skuespiller og instruktør sin italienske villa ved Como søen til rådighed, da der skulle optages en fotoserie for det ikoniske urmærke. Vi lader kvinderne om at påskønne resultatet! Sandlau, stjerner og Scrouples Julie Sandlau tilslutter sig den astronomiske inspiration, blandt andet ved delkollektionen Moon og Atmosphere, der er inspireret af Saturns ringe med sort skinnende sølv, sorte spineller og hvide kubiske zirkoner, og som bringer en vis effekt til de mørke, mystiske og effektfulde smykker. Carré Copenhagen supplerer med en art deco inspireret stjerneørestik. Scrouples har lavet en hel serie vielsesringe med brillanter isat som stjernetegn.

smykkets vej til dig Kollektion 2014/15 SØLV 1 // Kollektion 2014/15 ØREHÆNGERE 675,- COLLIER 895,- RING 495,- ARMRING 2475,-

smykkets vej til dig Kollektion 2014/15 SØLV 1 // Kollektion 2014/15 ØREHÆNGERE 675,- COLLIER 895,- RING 495,- ARMRING 2475,- Kollektion 2014/15 smykkets vej til dig SØLV ØREHÆNGERE 675,- COLLIER 895,- RING 495,- ARMRING 2475,- 13212053 / 16212053 / 12212053 / 15212024 1 // Kollektion 2014/15 SØLV/FORGYLDT SØLV SORT RHODINERET

Læs mere

appetizers Kæder for enhver smag Farver og romantik Sandek udformer smykkesten, glas og perlemor til æbler og hjerter med kæder af organza og gummi.

appetizers Kæder for enhver smag Farver og romantik Sandek udformer smykkesten, glas og perlemor til æbler og hjerter med kæder af organza og gummi. 24 Farver og romantik Sandek udformer smykkesten, glas og perlemor til æbler og hjerter med kæder af organza og gummi. San Links of Joy, stand C3-44 Kæder for enhver smag Stenform tilbyder kæder i sølv,

Læs mere

Smykkekollektionerne sælges verden over til glæde for kvinder og mænd i alle aldre. Dansk Design Håndlavet i Danmark

Smykkekollektionerne sælges verden over til glæde for kvinder og mænd i alle aldre. Dansk Design Håndlavet i Danmark H E I R I N G J E W E L R Y D E N M A R K Heiring Jewelry Denmark blev grundlagt i 1976 af guldsmed Frits Heiring. Efter at have studeret i København købte han et lille værksted med tilhørende butik i

Læs mere

GAVER DER GLÆDER. Vi har her i kataloget samlet et udvalg af vores brands, hvor du kan finde inspiration til mange gode gaver til enhver anledning.

GAVER DER GLÆDER. Vi har her i kataloget samlet et udvalg af vores brands, hvor du kan finde inspiration til mange gode gaver til enhver anledning. GAVER DER GLÆDER 2016 GAVER DER GLÆDER Hvornår er glæden størst når du giver eller modtager en gave? Hvis du omhyggeligt har fundet den rigtige gave, kan det være en lige så stor glæde at give den, som

Læs mere

Perler. kongelig pragt, moderne design

Perler. kongelig pragt, moderne design 28 Perler kongelig pragt, moderne design Sammen med guldsmed Bodil Binner og kongelig hofjuvelerer Flemming Hertz har AuClocks redaktør Nina Hald været initiativtager til og medarrangør af en udstilling

Læs mere

2016 / DKK 625,- 8875/45 Collier 45cm DKK 1850, DKK 575,- BE YOUR OWN. kind of beautiful

2016 / DKK 625,- 8875/45 Collier 45cm DKK 1850, DKK 575,- BE YOUR OWN. kind of beautiful 2016 / 17 11213 DKK 625,- 8875/45 Collier 45cm DKK 1850,- BE YOUR OWN kind of beautiful 2597 DKK 575,- 1778/3 1775/3 1755/3/F med 80cm SØLV MED FERSKVANDSPERLE DKK 300,- DKK 425,- SØLV 1778/2 1775/1 By

Læs mere

byaagaard.com RINGE 14 KT 0.10 CT PR. PAR 19.400,-

byaagaard.com RINGE 14 KT 0.10 CT PR. PAR 19.400,- 14 KT 0.10 CT 19.400,- 1059 - GULD MED BRILLANTER JENS J. AAGAARD A/S. Alle priser er i DKK og vejledende pr. 01.06.14 og inkl. moms. Med forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer. Enkelte

Læs mere

EFTERÅR / VINTER 2013

EFTERÅR / VINTER 2013 EFTERÅR / VINTER 2013 SØLV EFTERÅR / VINTER 2013 WORLD OF JEWELLERY BYAAGAARD.COM SOFIE LASSEN-KAHLKE 2 Sæsonens smykkemode præsenteres denne vinter af Sofie Lassen-Kahlke, som med stil og elegance inspirerer

Læs mere

Dette katalog indeholder:

Dette katalog indeholder: Dette katalog indeholder: smykkeguide www.avform.dk Perler & Smykker 2010 VELkoMMEn til vores katalog PERLER & SMYKKER Vi kan igen i år præsentere et stort udvalg i perler og smykketilbehør. Vi har som

Læs mere

Choice Byou s smykke katalog er kommet på gaden.

Choice Byou s smykke katalog er kommet på gaden. Choice Byou s smykke katalog er kommet på gaden. Her er der en god oversigt over vores varesortiment, som vi kan tilbyde dig. Vi håber på at du kan lide de varer vi har så I kan få lyst til at handle på

Læs mere

Pernille Corydon Jewellery 2016

Pernille Corydon Jewellery 2016 pernillecorydon.com Pernille Corydon Jewellery 2016 2 pernillecorydon.com Ny sæson. Nye smykker. Foråret, sommeren, lyset, varmen og optimistiske farver er udgangspunktet for den nye sæson, som rummer

Læs mere

TIL LIVETS SÆRLIGE ØJEBLIKKE

TIL LIVETS SÆRLIGE ØJEBLIKKE TIL LIVETS SÆRLIGE ØJEBLIKKE Kærlighed går aldrig af mode, og med vores LOVE katalog kommer vi rundt om nogle af livets helt store øjeblikke, som bør markeres med smykker, der kan holde hele livet og langt

Læs mere

Dansk Design & Produktion

Dansk Design & Produktion H E I R I N G J E W E L R Y Dansk Design & Produktion Feather fra Heiring er dansk design og produceres i Danmark. Smykket er i sølv forgyldt, sort oxyderet eller rhodineret. I serien findes der tre størrelser

Læs mere

CVR nr : Momsnr : DK Konto : Bank : SIMU BANK

CVR nr : Momsnr : DK Konto : Bank : SIMU BANK Safir A/Sim Ejlskovsgade 3 DK-5000 Odense C Tlf.nr. : +45 6545 2070 Fax : +45 6545 2087 E-mail : saf@tietgen.dk CVR nr : 520016 Momsnr : DK52001610 Konto : 15216208 Bank : SIMU BANK Så er Safir A/Sim på

Læs mere

Brilliant ring 2.995,- Annoncetillæg til Det Grønne Område og Villabyerne, uge 47, år 2015.

Brilliant ring 2.995,- Annoncetillæg til Det Grønne Område og Villabyerne, uge 47, år 2015. Annoncetillæg til Det Grønne Område og Villabyerne, uge 47, år 2015. Brilliant ring Vælg guld, hvidguld eller rosaguld 0,13 ct w-si, Spar 2.000,- 2.995,- 1 I virkeligheden er det faktisk ret enkelt. Vores

Læs mere

Dette katalog indeholder:

Dette katalog indeholder: www.avform.dk Dette katalog indeholder: smykkeguide Perler & Smykker 2010 VELKOMMEN TIL VÅRT PERLE- OG smykkekatalog Vi kan igjen i år presentere et stort utvalg i perler og smykketilbehør. Vi har som

Læs mere

koncepter Guld Sølv Ure 2008

koncepter Guld Sølv Ure 2008 8 koncepter Guld Sølv Ure 2008 Feminin romantik, koncepttænkning, lange halskæder, armbånd i alle mulige afskygninger og øreringe som slik. Der var nok at kigge på i år på Guld Sølv Ure messen, som i sig

Læs mere

byaagaard.com SPRING / SUMMER 2013

byaagaard.com SPRING / SUMMER 2013 byaagaard.com SPRING / SUMMER 2013 INSPIRATION 07. 08. 17. 19. 22. 27. 29. 30. INDHOLD 05. SILVER JEWELLERY 06. MEMOOIR 17. CONNECTIONS 19. GOLD JEWELLERY 26. LIVING2GETHER 29. JEWELLERY FOR MEN 30. FROM

Læs mere

appetizers Vel mødt på Skandinavisk Guld Sølv Ure messen 2006!

appetizers Vel mødt på Skandinavisk Guld Sølv Ure messen 2006! 21 Så er årets Skandinavisk Guld Sølv Ure messe i Bella Center i København lige om hjørnet, og er man i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at lægge vejen forbi, taler statistikken fra sidste år sit

Læs mere

Nr. 18 Spring / Summer 2013 Addicted to jewellery

Nr. 18 Spring / Summer 2013 Addicted to jewellery Nr. 18 Spring / Summer 2013 Addicted to jewellery www.k-z.dk På Medina - forsiden Øresmykke/4001318... 395 kr. Øresmykke/4001045... 595 kr. FLORA halssmykke, 90 cm/6203577... 1.475 kr. FLORA ring/6205574...

Læs mere

Bella trends 2007 branchen går i sort

Bella trends 2007 branchen går i sort 22 Bella trends 2007 branchen går i sort Konsolidering af kollektioner og brug af sølv, sort sølv, guld, two-tone kreationer og forgyldte sølvsmykker markerer sig ligeligt på Bella Guld Sølv Ure 2007.

Læs mere

Summer 2011. SAFARITUR til Kenya. Se mere på side 2

Summer 2011. SAFARITUR til Kenya. Se mere på side 2 Summer 2011 V I N D E N SAFARITUR til Kenya Se mere på side 2 B Y A A G A A R D Eternity er en bytteserie, som kan byttes inden for 2 år. Hør mere hos din guldsmed! ØRERINGE FRA 0.10 CT 8 KT 2275,-/14

Læs mere

Enjoy. diamond. your. dedication

Enjoy. diamond. your. dedication Enjoy your diamond dedication Boheme, luxury, Everyday & forever Christine Hvelplund Christine Hvelplund Christine Hvelplund er dedikeret til diamanter. Funklende, eventyrlige og eksklusive diamanter,

Læs mere

fairytale My life as a drømmen der med ét design er skabt af ildsjæle. Vores unikke smykker fortæller deres egen historie og indbyder til at

fairytale My life as a drømmen der med ét design er skabt af ildsjæle. Vores unikke smykker fortæller deres egen historie og indbyder til at My life as a fairytale Et stjålent øjeblik, tiden der står stille, drømmen der med ét bliver til virkelighed det er hemmeligheden bag vores smykker. Passionen for håndværket afspejles i hvert smykke, som

Læs mere

Pink forgyldt sterlingsølv eller antik oxyderet sterlingsølv

Pink forgyldt sterlingsølv eller antik oxyderet sterlingsølv 1 Lively Curves - der dragende smyger sig langs kroppen og udsmykker huden med et let strejf af bevægende detaljer. Bølgende linjer, der udmundes i legende blade, som afbalanceres langs de kurvede silhuetter

Læs mere

Sølv 211209 7,0 mm Kr. 1.150,- Med zirconia 211209Z Kr. 1.425,-

Sølv 211209 7,0 mm Kr. 1.150,- Med zirconia 211209Z Kr. 1.425,- 3. udgave Håndlavede smykker I dette katalog præsenterer vi et stort udvalg af vores håndlavede massive smykker, der alle er fremstillet på egen fabrik i Danmark. På denne side kan du se en lille del af

Læs mere

S T J E R N E T E G N

S T J E R N E T E G N STJERNETEGN Stjernetegn dit personlige smykke designet af Pernille Corydon Stjernetegn / Vedhæng 3 Look up at the stars and not down at your feet. Try to make sense of what you see, and wonder about what

Læs mere

ET STORT PARTI SMYKKER: HOLLYWOOD COLLECTION TOM TAYLOR PIERRE CARDIN AAGAARD COLLECTION PERLER, SØLV, STÅL

ET STORT PARTI SMYKKER: HOLLYWOOD COLLECTION TOM TAYLOR PIERRE CARDIN AAGAARD COLLECTION PERLER, SØLV, STÅL ET STORT PARTI SMYKKER: HOLLYWOOD COLLECTION TOM TAYLOR PIERRE CARDIN AAGAARD COLLECTION PERLER, SØLV, STÅL SMYKKENYKKER.DK IKKE under konkurs (Hillerød - Sjælland) Eftersyn den 20. januar 2010 kl. 14

Læs mere

Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer

Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer markedet for internationalt glaskunst. På de næste sider

Læs mere

(undtaget hvor diamant-vægt er nævnt). Eternity registered by Calvin Klein.

(undtaget hvor diamant-vægt er nævnt). Eternity registered by Calvin Klein. FORSIDEN: RING 1.250,- HLSKÆDE 995,- EF T ER Å R / VI NT ER 2013 03631505-03331505 - ROSQURTS - SYNTETISK ZIRKONI FR 1.595,- GROWING DI MOND VIND EN DIMNT - PRÆMIEVÆRDI OP TIL 13.000,- KR. Ombytter du

Læs mere

KÄHLER DESIGN. Årets designgave fra

KÄHLER DESIGN. Årets designgave fra Årets designgave fra KÄHLER DESIGN Når du giver en gave fra Kähler, forærer du din medarbejder eller samarbejdspartner et smukt og elegant designprodukt, der har rødder i de unikke danske designtraditioner.

Læs mere

Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm...

Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm... A g n e t h e M a a g a a r d g l a s v æ r k Mit Danmark Mine rødder Jeg er født, opvokset og bor midt i den storslåede vestjyske natur tæt ved havet. Min inspiration Naturen, havet og de åbne vidder

Læs mere

Sommer. Fra198,- FRISTELSER! Sølvringe i 49 flotte design

Sommer. Fra198,- FRISTELSER! Sølvringe i 49 flotte design Sommer FRISTELSER! Fra198,- Sølvringe i 49 flotte design Modellen har på seg halssmykker i hvid og rød guld med diamant 0,26ct w/p 7 498,- diamantringe i hvid og rød guld 0,26ct w/p Trendy i hvid, rose

Læs mere

smykker vinter 2010 Malouca smykkedesign Fenrisgade 1, 5. th. 2200 København N tel. 2621 2809 linda_jensen@me.com Danske Bank 0252-4205655706

smykker vinter 2010 Malouca smykkedesign Fenrisgade 1, 5. th. 2200 København N tel. 2621 2809 linda_jensen@me.com Danske Bank 0252-4205655706 smykker vinter 2010 Malouca smykkedesign Fenrisgade 1, 5. th. 2200 København N tel. 2621 2809 linda_jensen@me.com Danske Bank 0252-4205655706 Dodningehoveder halskæder + vedhæng Vedhæng til halskæde med

Læs mere

Forgyldt sterlingsølv med røgkvarts, peridot og apetite

Forgyldt sterlingsølv med røgkvarts, peridot og apetite 1 Colourful Cones Find din egen vej. Skil dig ud, men stå side om side med dem, du holder af. Gå hverken hurtigere eller langsommere, men gå i takt. Opsøg eventyret og fyld hverdagen med farver, lethed

Læs mere

isabellas Forny Forårsmenu Vild med hverdagen Besøg et paradis af roser bag med ny inspiration pandekager og godt brød

isabellas Forny Forårsmenu Vild med hverdagen Besøg et paradis af roser bag med ny inspiration pandekager og godt brød Vild med hverdagen isabellas Nr. 1 13. FEBRUAR 25. MARTS 2012 kr. 59,95 Besøg vores shop på isabellas.dk Haven Forny Dyrk de dejligste kartofler Tiltræk sommerfuglene Anlæg et bed i skyggen isabellas fylder

Læs mere

Du vælger selv om du ønsker den smukkeste eller den største brillant for den samme pris.

Du vælger selv om du ønsker den smukkeste eller den største brillant for den samme pris. DESIGNERENS BRILLANT kollektion DIAMANT- og VÆRDICERTIFIKAT Til hvert smykke følger et certifikat, der fortæller om smykkets navn, type og brillantkvalitet. Dette certifikat er også dit bevis for, at du

Læs mere

Kunstforeningen Brundur. Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016

Kunstforeningen Brundur. Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016 Kunstforeningen Brundur Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016 Kære kollega Ansatte ved Brønderslev Kommune stiftede for mange år siden en kunstforening. Du kan læse mere om foreningen på kommunens

Læs mere

Lokalbanken fylder 90 år

Lokalbanken fylder 90 år Lokalbanken fylder 90 år og forærer kunst til borgerne tid til nærvær Forord Lokalbanken har fornøjelsen af at præsentere 11 kunstværker, der er blevet indkøbt i anledning af bankens 90-års fødselsdag.

Læs mere

Ice. Ice RHODINERET/ROSA FORGYLDT SØLV. < Vist på modellen / ØREHÆNGER 495,- HALSKÆDE 450, /

Ice. Ice RHODINERET/ROSA FORGYLDT SØLV. < Vist på modellen / ØREHÆNGER 495,- HALSKÆDE 450, / Kollektion 2016/17 RHODINERET/ROSA FORGYLDT SØLV < Vist på modellen ØRESTIKKER 695,- HALSKÆDE 795,- 10192174 / 16192174 Ice ØRESTIKKER 695,- HALSKÆDE 795,- 10192174 / 16192174 ØREHÆNGER 495,- HALSKÆDE

Læs mere

2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR

2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR Katalog 2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR ØMME KÆRTEGN H = 18 cm Januar Lene Purkær Fabriksparken 9 9230 Svenstrup J Tel: 9831 8081 www.lenepurkaer.dk Skulpturer, der afspejler en kærlighed til livet.

Læs mere

City Cool. Rullegardiner

City Cool. Rullegardiner Faber City Cool City Cool City Cool reflekterer den unge trendsætter og nutidige storbystil, fuld af energi, frækhed og sjov, og får dig til at tænke på en New York penthouselejlighed med masser af lys

Læs mere

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af :DO:RE:MI: er en flot, funktionel og arkitektdesignet serie skabt i tæt samarbejde mellem Ruko og et af de førende skandinaviske arkitekthuse, Arkitema. Resultatet er en designlinje, der spejler arkitekturen

Læs mere

My life as a. dreamcatcher

My life as a. dreamcatcher My life as a dreamcatcher My life as a dreamcatcher En drøm, der virker fjern og helt uvirkelig, en tanke, et ønske. Alt dette kan blive til store muligheder, hvis du griber nuet og troen på, at det kan

Læs mere

ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS www.royalcopenhagen.com 2013

ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS www.royalcopenhagen.com 2013 ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2 De bedste gaver fortæller en historie Royal Copenhagen er grundlagt i 1775 af Enkedronning Juliane Marie. Fabrikkens kendemærke er tre bølgelinjer, som symboliserer

Læs mere

inspired by arctic beauty

inspired by arctic beauty inspired by arctic beauty Arctic symphony collection Du har altid ønsket dig smykker, som du kan designe efter dine individuelle ønsker? Sådanne smykker findes - created by you! For med det unikke twist

Læs mere

Daring Dandelion Sort oxyderet sterlingsølv med sort zirkon

Daring Dandelion Sort oxyderet sterlingsølv med sort zirkon 5 6 7 Daring Dandelion Sort oxyderet sterlingsølv med sort zirkon 1 69 11 00 kr. 195 69 15 91 kr. 5 70 15 91 kr. 75 70 1 91 kr. 850 5 70 1 00 kr. 695 6 165 00 kr. 95 7 69 1 00 kr. 195 Floral Dust I et

Læs mere

USA s neglesalonekspert. Siden 1981. vinterkollektion 2011

USA s neglesalonekspert. Siden 1981. vinterkollektion 2011 USA s neglesalonekspert. Siden 1981. vinterkollektion 2011 I like to arm myself with cocktail bling. gnisterne vil flyve! I denne sæson skal du glemme alt om det søde og vilde. Vinter-sæsonen drejer sig

Læs mere

Plantning af ny hæk, nye grunde på Faldet

Plantning af ny hæk, nye grunde på Faldet Plantning af ny hæk, nye grunde på Faldet Som lovet, vil jeg hermed komme med forslag og anbefalinger, som forhåbentlig vil gøre det lidt nemmere, når vi skal vælge hvilken hæk der skal plantes omkring

Læs mere

H E I R I N G. summerdreams. s p r i n g 2 010

H E I R I N G. summerdreams. s p r i n g 2 010 H E I R I N G summerdreams s p r i n g 010 H E I R I N G 0 1 0 focus on the product 3 1 4 1. Ring i sølv med 18 karat guld og blå topas pris dkr. 3.660,- / skr. 5.5,- / nok. 4.305,- / 495,-. Ring i sølv

Læs mere

ENJOY DIAMOND DEDICATION YOUR

ENJOY DIAMOND DEDICATION YOUR ENJOY YOUR DIAMOND DEDICATION Christine Hvelplund Christine Hvelplund er dedikeret til diamanter. Funklende, eventyrlige og eksklusive diamanter, som i enkle og også mere sofistikerede sammensætninger

Læs mere

Business Business. 2Gaver der glæder

Business Business. 2Gaver der glæder Business Business 2Gaver der glæder 2015 gaver der glæder Hvornår er glæden størst når du giver eller modtager en gave? Hvis du omhyggeligt har fundet den rigtige gave, kan det være en lige så stor glæde

Læs mere

EFTERÅRSKOLLEKTION 2011

EFTERÅRSKOLLEKTION 2011 Dagmarkors by LUND Copenhagen Nyfortolkninger af Lund Copenhagens klassiske Dagmarkors, designet af Marianne Eriksen Scott-Hansen. Fåes i hhv. hvid og sort ægte emalje i hhv. sølv og sølv forgyldt. Korsets

Læs mere

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm...

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm... A g n e t h e M a a g a a r d g l a s v æ r k Mit Danmark Mine rødder Jeg er født, opvokset og bor midt i den storslåede vestjyske natur tæt ved havet. Min inspiration Naturen, havet og de åbne vidder

Læs mere

AUKTION FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK

AUKTION FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK AUKTION FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK - HJÆLP OS MED AT HJÆLPE ANDRE - HJÆLP OS - MED AT OPFYLDE ØNSKER Hos Make-A-Wish Ønskefonden sætter vi altid børnene i centrum, og vores fornemmeste opgave

Læs mere

through autumn and winter

through autumn and winter 2015 / 16 Color me softly through autumn and winter 1729/1 DKK 195,- 1729/3 med 45cm 1729/3/R 1730/3/R Vi tager forbehold for evt. trykfejl, prisændringer og udsolgte varer - alle priser er vejledende

Læs mere

Hvis du vil, kan du få en individuel og helt privat rådgivning fra én af vores Vegas-partnere.

Hvis du vil, kan du få en individuel og helt privat rådgivning fra én af vores Vegas-partnere. Sæt den nye trend, og lad os inspirere dig med vores smykkekollektion. Du vil især blive begejstret for vores særudgave af dame- og herreure fremstillet af førsteklasses materialer. Temaet for hele dette

Læs mere

ScanFlex. dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt

ScanFlex. dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt ScanFlex dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt ScanFlex Dørgreb og tilbehør i enkelt og funktionelt design ScanFlex er en klassisk, matchende produktserie med beslag og dørtilbehør.

Læs mere

endegyldige billede af, hvad kristen tro er, er siger nogen svindende. Det skal jeg ikke gøre mig til dommer over.

endegyldige billede af, hvad kristen tro er, er siger nogen svindende. Det skal jeg ikke gøre mig til dommer over. Mariæ Bebudelsesdag, den 25. marts 2007. Frederiksborg slotskirke kl. 10. Tekster: Es. 7,10-14: Lukas 1,26-38. Salmer: 71 434-201-450-385/108-441 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Læs mere

mennesker mødes kvinden der drømte om en mand. baseret på myten om Pygmalion.

mennesker mødes kvinden der drømte om en mand. baseret på myten om Pygmalion. mennesker mødes kvinden der drømte om en mand. baseret på myten om Pygmalion. Synopsis Den græske myte om Pygmalion er historien om en mand, der ikke kunne blive forelsket I sine tids kvinder og endte

Læs mere

dit personlige smykke kharisma kollektionen

dit personlige smykke kharisma kollektionen dit personlige smykke kharisma kollektionen mellem kharisma øreringe, sølv kharisma kollektionen Grundformen i de originale Kharisma øreringe er et svunget stykke ædelmetal, der starter sin bevægelse et

Læs mere

Ret til ændringer forbeholdes

Ret til ændringer forbeholdes Ret til ændringer forbeholdes nippon garden collection 2011 Træd ind i en verden af stærke farver, minimalistiske former og stiliserede blomster Kollektionens design og formsprog peger i retning af tendenserne

Læs mere

Smykkerne og urene færdigproduceres i Danmark, men de fleste af materialerne købes i udlandet.

Smykkerne og urene færdigproduceres i Danmark, men de fleste af materialerne købes i udlandet. BA. ØKONOMI-STUDERENDE Sommereksamen 2013 Ordinær eksamen Skriftlig prøve: 4621010083 International Handelsret Varighed: 3 timer Hjælpemidler: Alle Den anførte vægtning af opgaverne er vejledende Baggrund

Læs mere

OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel

OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel Læs annoncer Kærester - Venner - Sex - og meget mere... Mærke 00 Den optimistiske fyr OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel Jeg er en optimistisk hiv-smittet

Læs mere

UDSØGTE ALLIANCE- OG RÆKKERINGE

UDSØGTE ALLIANCE- OG RÆKKERINGE ONLINE MAGASIN EKSKLUSIVE DIAMANTER & SMYKKER MAJ 2018 UDSØGTE ALLIANCE- OG RÆKKERINGE MIX & MATCH DINE FAVORITTER EN TIDLØS ALLIANCE Hos Hartmann s har vi gennem årene oplevet, at allianceringen er gået

Læs mere

Ulønnet arbejde kan faktisk godt betale sig

Ulønnet arbejde kan faktisk godt betale sig Lidt smartere... Genbrug er smart. Vi får gavn af ting andre har givet, og det er til glæde for såvel giver som aftager. Genbrugsting skal skabe glæde hos nye ejere, og starte et nyt liv i nye omgivelser.

Læs mere

Halskæder og hårpynt

Halskæder og hårpynt bella & beyond 25 I en tid, hvor forbrugerne er lige så påvirkede af finanskrisen som retorikken omkring den i medierne, er det nødvendigt at få nyheder og friske koncepter på bordet. Økonomien skal nok

Læs mere

KÆMPE TILBUD PÅ OVER 150 VARER FRA ENERGETIX

KÆMPE TILBUD PÅ OVER 150 VARER FRA ENERGETIX 1 BESTIL VARER PÅ aagaards.smykker@gmail.com eller tlf: 40460608 KÆMPE TILBUD PÅ OVER 150 VARER FRA ENERGETIX BESTILLING: SKRIV NUMRENE PÅ VARERNE NED OG SEND TILBAGE PÅ EN MAIL. PORTO MULIGHEDER: SE S.20

Læs mere

Udstilling: Den Kongelige Ballet. 17 danske designere. har skabt hver deres unikke. smykke til en karakter i balletten. La Bayadère.

Udstilling: Den Kongelige Ballet. 17 danske designere. har skabt hver deres unikke. smykke til en karakter i balletten. La Bayadère. 6, 2012 17 danske designere har skabt hver deres unikke smykke til en karakter i balletten La Bayadère. mykkerne kan ses på en stor udstilling i forbindelse ongelig korpsdanser Louise Østergaard bærer

Læs mere

6. - 10. klasse. Opgaveark ...

6. - 10. klasse. Opgaveark ... Interiør, ung kvinde set fra ryggen, 1904. Randers Kunstmuseum 6. - 10. klasse Kunst kan udtrykke forskellige følelser og sætte følelser i gang hos beskueren. Det kan ske gennem komposition, figurers kropssprog,

Læs mere

SJÆLDNE OG EXCEPTIONELLE DIAMANTER ER STADIG UHYRE EFTERTRAGTEDE

SJÆLDNE OG EXCEPTIONELLE DIAMANTER ER STADIG UHYRE EFTERTRAGTEDE SJÆLDNE OG EXCEPTIONELLE DIAMANTER ER STADIG UHYRE EFTERTRAGTEDE BREDGADE 4. 1260 KØBENHAVN. TELEFON 33 33 09 63. HARTMANNS.COM Det er ganske spændende at være diamanthandler i disse tider. Der sker virkelig

Læs mere

åbenhed vækst balance Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt Kommunikation på bedriftsniveau Landbrug & Fødevarer

åbenhed vækst balance Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt Kommunikation på bedriftsniveau Landbrug & Fødevarer åbenhed vækst balance Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt Kommunikation på bedriftsniveau Landbrug & Fødevarer Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt Det er ofte det letteste

Læs mere

Nr. 19 Autumn / Winter 2013 Presented by Medina

Nr. 19 Autumn / Winter 2013 Presented by Medina Nr. 19 Autumn / Winter 2013 Presented by Medina På Medina forsiden Multikæde, forgyldt stål/1003567... 785 kr. Multikæde, armbånd, forgyldt stål/1004567... STORY armbånd og charm/5404249... 595 kr. m.

Læs mere

HARTMANN S WHITE DIAMOND COLLECTION

HARTMANN S WHITE DIAMOND COLLECTION HARTMANN S WHITE DIAMOND COLLECTION HARTMANN S WHITE DIAMOND COLLECTION WHITE DIAMOND COLLECTION Diamanterne Intet materiale skaber så intenst spil, brillans og blændende lysrefleksion som diamanten. Hos

Læs mere

Gade & Juul 15-16. Inspiration

Gade & Juul 15-16. Inspiration Gade & Juul 15-16 Inspiration Vidste du... Som værtinde til et smykkeparty, får du % af dagens salg til selv at shoppe for. 2 Der tages forbehold for udsolgte varer, samt trykfejl. For alle varenr. og

Læs mere

B2B gavepakker 2016 PAKKE 13 PAKKE 6 PAKKE 12 PAKKE 9 PAKKE 14 PAKKE 7. Kære B2B forhandler,

B2B gavepakker 2016 PAKKE 13 PAKKE 6 PAKKE 12 PAKKE 9 PAKKE 14 PAKKE 7. Kære B2B forhandler, B2B gavepakker 2016 B2B gavepakker 2016 PAKKE 1 PAKKE 8 PAKKE 2 PAKKE 9 Kære B2B forhandler, Det glæder os at præsentere Steltons gavekatalog for 2016, som er fyldt med produkt nyheder og spændende pakker,

Læs mere

B2B gavepakker 2016 PAKKE 13 PAKKE 6 PAKKE 12 PAKKE 9 PAKKE 14 PAKKE 7. Kære B2B forhandler,

B2B gavepakker 2016 PAKKE 13 PAKKE 6 PAKKE 12 PAKKE 9 PAKKE 14 PAKKE 7. Kære B2B forhandler, B2B gavepakker 2016 B2B gavepakker 2016 PAKKE 1 PAKKE 8 PAKKE 2 PAKKE 9 Kære B2B forhandler, Det glæder os at præsentere Steltons gavekatalog for 2016, som er fyldt med produkt nyheder og spændende pakker,

Læs mere

INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON

INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON 2008 - MERE END BARE BETON Farum Beton byder velkommen til et nyt år, med masser af inspiration til udendørs hygge. Der er flere klassikere, men vi har ikke siddet

Læs mere

Nyhed i Safir A/Sim. Vi har netop udvidet vores sortiment. Vi sælger nu smykker fra. Kranz & Ziegler og Kleopatra

Nyhed i Safir A/Sim. Vi har netop udvidet vores sortiment. Vi sælger nu smykker fra. Kranz & Ziegler og Kleopatra Nyhed i Safir A/Sim Vi har netop udvidet vores sortiment Vi sælger nu smykker fra Kranz & Ziegler og Kleopatra Se vores fantastiske priser i kataloget Safir A/Sim Ejlskovsgade 3 DK-5000 Odense C Tlf.nr.

Læs mere

ØNSKETID KATALOG 2016. WWW.ØNSKETID.DK. FIND DIN GAVE HER. Carsten Hegelund - Jernbanegade 4-4600 Køge Telefon & Telefax 56 65 03 48

ØNSKETID KATALOG 2016. WWW.ØNSKETID.DK. FIND DIN GAVE HER. Carsten Hegelund - Jernbanegade 4-4600 Køge Telefon & Telefax 56 65 03 48 ØNSKETID KATALOG 2016. WWW.ØNSKETID.DK. FIND DIN GAVE HER DK-4600-1 27/02/07 10:16 Side 1 Carsten Hegelund - Jernbanegade 4-4600 Køge Telefon & Telefax 56 65 03 48 Her kan du bestille Click & Collect ure:

Læs mere

BERETNING TIL GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 13. JANUAR 2016.

BERETNING TIL GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 13. JANUAR 2016. BERETNING TIL GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 13. JANUAR 2016. Året 2015 har for Hjerneskadeforeningen Thisted Mors været meget anderledes end den plejer. Vi har ikke mulighed for at søge fonde hjem Rl børnekursus

Læs mere

GRAFIK & BILLEDEBEHANDLING

GRAFIK & BILLEDEBEHANDLING GRAFIK & BILLEDEBEHANDLING Indhold Opgaven - Beskrivelse - Målgruppe - Process Oversigt - Billeder Fritlægning Farvejustering & Farveforløb Blødt lys Udsnitsmaske Farvemætning Transformering - Tekst Struktur

Læs mere

Læreplan for Refmosegård Børnehave

Læreplan for Refmosegård Børnehave Læreplan for Refmosegård Børnehave Fokusfelt i Område 11: Læringsmål: Natur og naturfænomener Handleplan 1. Alle børn skal have mulighed for at opleve glæde ved at færdes i naturen på alle årstider. 2.

Læs mere

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk BELÆGNINGSSTEN www.rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til vores

Læs mere

ØNSKETID KATALOG 2016. WWW.ØNSKETID.DK. FIND DIN GAVE HER. Her kan du bestille Click & Collect ure: sønderborgguldsølv.ønsketid.dk

ØNSKETID KATALOG 2016. WWW.ØNSKETID.DK. FIND DIN GAVE HER. Her kan du bestille Click & Collect ure: sønderborgguldsølv.ønsketid.dk ØNSKETID KATALOG 2016. WWW.ØNSKETID.DK. FIND DIN GAVE HER Perlegade 7. 6400 Sønderborg Tlf. 28440307 Her kan du bestille Click & Collect ure: sønderborgguldsølv.ønsketid.dk Storegade 15 A. 6430 Nordborg

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt. - Kommunikation på bedriftsniveau - 1 -

Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt. - Kommunikation på bedriftsniveau - 1 - Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt - Kommunikation på bedriftsniveau - 1 - Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt Det er ofte det leteste at sætte gode initiativer i gang

Læs mere

SKULPTURPAS FOR BØRN

SKULPTURPAS FOR BØRN SKULPTURPAS FOR BØRN Vil du med på Skulpturjagt - følg den røde tråd 4 5 3 6 2 1 10 8 9 7 Introduktion Ved du, hvad en skulptur er Man kan gå rundt om en skulptur, i modsætning til et maleri. Den kan være

Læs mere

HENVISNINGER: 1 MOS 1,1-2,3, PATRIARKER OG PROFETER, S. 17-21. Huskevers: Alt Gud skabte var godt. FRIT EFTER 1 MOS 1,31.

HENVISNINGER: 1 MOS 1,1-2,3, PATRIARKER OG PROFETER, S. 17-21. Huskevers: Alt Gud skabte var godt. FRIT EFTER 1 MOS 1,31. HENVISNINGER: 1 MOS 1,1-2,3, PATRIARKER OG PROFETER, S. 17-21. Gud skabte jorden Huskevers: Alt Gud skabte var godt. FRIT EFTER 1 MOS 1,31 Budskabet: Gud skabte alt det smukke, fordi han elsker os. Kan

Læs mere

Kompetencebevis og forløbsplan

Kompetencebevis og forløbsplan Kompetencebevis og forløbsplan En af intentionerne med kompetencebevisloven er, at kompetencebeviset skal skærpe forløbsplanarbejdet og derigennem styrke hele skoleforløbet. Således fremgår det af loven,

Læs mere

N I C O L E P I P E R

N I C O L E P I P E R NICOLE PIPER JEWELLERY INSPIRED BY LIFE BE - LEAF BLNS8 HALSKÆDE BLNG8 HALSKÆDE BLES ØRERINGE BLEG ØRERINGE BLRS7 RING BLRG7 RING 7 BLAS9 ARMBÅND 8 BLAG9 ARMBÅND 8 7 HELE KOLLEKTIONEN FÅS I STERLING SØLV

Læs mere

Levende detaljer til dit hjem

Levende detaljer til dit hjem Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve 2016/2017 www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt

Læs mere

Design Generelt. Udformningen. Inden man fremstiller et design skal man finde ud af 4 ting: Målgruppen.

Design Generelt. Udformningen. Inden man fremstiller et design skal man finde ud af 4 ting: Målgruppen. Design Generelt Inden man fremstiller et design skal man finde ud af 4 ting: Målgruppen. Med dette forstås hvem den skal hende vende sig til. Er det 15 årige, unge, teenagere, gamle, pensionister, osv.

Læs mere

En god start til årene fremover

En god start til årene fremover BRIO nyheder til de mindste 2015 Til børn fra 0-3 år En god start til årene fremover Siden 1884 har vi fremstillet legetøj til at inspirere og få børn til at opdage verden på en sjov og sikker måde. Vores

Læs mere

ENJOY DIAMOND DEDICATION YOUR

ENJOY DIAMOND DEDICATION YOUR ENJOY YOUR DIAMOND DEDICATION DIAMONDS EVERYDAY & FOREVER Christine Hvelplund 2 Christine Hvelplund Christine Hvelplund er dedikeret til diamanter. Funklende, eventyrlige og eksklusive diamanter, som i

Læs mere

ØresTIkker. Ørehængere

ØresTIkker. Ørehængere ringe ØresTIkker Produkt #js7150rdba Laves i 18 karat Hvid, Gul og rosa Guld med: Hvide diamanter 0,30Ct W SI Cognac diamanter 0,40Ct Sorte diamanter 0,45Ct. Produkt #jm5659ed Stjerneørestikker: 18 karat

Læs mere

VILD MED GAVER PRIISHOLM TOG PRISEN READY TO GO. A growing love VIND SMYKKER FOR KR. Lene Nystrøm. Sofie Lassen-Kahlke.

VILD MED GAVER PRIISHOLM TOG PRISEN READY TO GO. A growing love VIND SMYKKER FOR KR. Lene Nystrøm. Sofie Lassen-Kahlke. JEWELLERY MAGAZINE Lene Nystrøm READY TO GO Sofie Lassen-Kahlke VILD MED GAVER A growing love VIND SMYKKER FOR 10.000 KR. Herresmykker PRIISHOLM TOG PRISEN Design jeres egne ringe Gå ind på byaagaard.com/living2gether

Læs mere

BUSINESS BUSINESS 2GAVER DER GLÆDER

BUSINESS BUSINESS 2GAVER DER GLÆDER BUSINESS BUSINESS 2GAVER DER GLÆDER 2015 GAVER DER GLÆDER Hvornår er glæden størst når du giver eller modtager en gave? Hvis du omhyggeligt har fundet den rigtige gave, kan det være en lige så stor glæde

Læs mere

Diktat 1 Lørdag morgen

Diktat 1 Lørdag morgen Diktat 1 Lørdag morgen Det begyndte som en helt n l e. Til morgenmad fik vi o u med k f. Og som altid drak vi u. T e var at vi skulle se en film måske den der handler om en k r e. Eller også en s. Men

Læs mere

PAS PÅ DE SMÅ I TRAFIKKEN. Opgaver til dig og dine forældre

PAS PÅ DE SMÅ I TRAFIKKEN. Opgaver til dig og dine forældre PAS PÅ DE SMÅ I TRAFIKKEN Opgaver til dig og dine forældre Det her er Arthur. Han er 6 år og lige begyndt i skole. Han har trænet skolevejen sammen med sin mor og far. Men der er stadig meget, han ikke

Læs mere