Referat Landsbyforum Plan & Udvikling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Landsbyforum Plan & Udvikling"

Transkript

1 Referat Landsbyforum Plan & Udvikling Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. 22:00 Mødested: Fraværende: Stakladen,Tolne Skovpavillon, Bakkevej 5, 9870 Sindal Jens Ole Frederiksen, Per Nielsen, Mads Tarp, Finn Østergaard, Flemming Jensen, Søren Hjelm Kristensen, Mona Lisa Fjordbak. Aase Vajhaj deltog i mødet som suppleant for kaj M. Larsen. Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af dagsorden 3 2 Orientering fra Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling 4 3 Fællesmøde med Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling 5 4 Studietur og workshop 6 5 Oversigt over ansøgninger til vedligeholdelsespuljen 7 6 Vedligeholdelsespuljen Lendum Flagallé 9 7 Vedligeholdelsespuljen Tornby, Grej til pedelordning 10 8 Vedligeholdelsespuljen 2019, Horne, Det Grønne Hjørne, regnvand og 11 fastholdelse af aktiviteter for de mindste 9 Vedligeholdelsespuljen 2019, Vrensted, Udekøkken i Byens Hus Vedligeholdelsespuljen Skallerup Vennebjerg Lønstrup - Mere 15 samarbejde på tværs i Landsbyklyngen Havtornens Rige 11 Vedligeholdelsespuljen Hørmested - Bålsted til Byens Plads Matchningsmidler - ansøgning om støtte til forskønnelse af 19 udearealerne ved Skummesalen, Vittrup 13 Matchningsmidler - ansøgning om støtte til miniborg på legeplads på 21 Købmandstoften, Vejby 14 Matchningsmidler - Ansøgning om støtte til etablering af legeplads og 23 indkøb af telt m.m., Et samlet Tversted 15 Orientering fra kommunen Orientering fra Landsbyforum Eventuelt 27

2 Side 2.

3 Side A Godkendelse af dagsorden Velkomst og godkendelse af dagsorden v. formanden Formandskabet indstiller, At dagsorden godkendes. Dagsordenen blev godkendt.

4 Side A Orientering fra Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Formanden orienterer fra møder i Udvalget for Strategisk by- og landdistriktsudviklings generelle arbejde. I efteråret 2018 har man efter drøftelser i Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling og på temamøde i byrådet besluttet, at arbejdsformen i Udvalget for strategisk by- og landdistrikstudvikling ændres. Fremadrettet vil man etablere undergrupper med ekstern deltagelse på konkrete strategiske opgaver. Det er på møde i Udvalget for strategisk by- og landdistrikstudvikling den 22. januar 2019 besluttet, at der skal arbejdes med følgende tre strategiske indsatser. Kystliv Intern urbanisering - den nære dialog Boligstrategi/boligpolitik (arbejdstitel - Boligliv) Arbejdet igangsættes i Anne-Marie Sandvig Knudsen, By, Kultur & Erhverv, deltager i mødet og fortæller om, hvordan der skal arbejdes med ovennævnte indsatser, og hvordan rekrutteringen af de eksterne deltagere i arbejdsgrupperne, borgere og videnspersoner, tilrettelægges. Formandskabet indstiller, At orienteringen tages til efterretning. Landsbyforum godkendte indstillingen.

5 Side A Fællesmøde med Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Der afholdes fællesmøde mellem Landsbyforum og Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling på Rådhuset i Hjørring tirsdag den 28. maj 2019 kl Næste fællesmøde afholdes tirsdag den 26. november Administrationen indstiller, at Landsbyforum drøfter, hvad man ønsker behandlet på fællesmødet med Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling. Landsbyforum drøftede ønsker til fællesmødet og blev enige om at foreslå, at Udvalget for Strategisk by- og landdistriktsudvikling har serveretten og præsenterer udvalgets visioner for udviklingen i landdistriktet på mødet. Efter mødet har formanden for udvalget, Tim Jensen tilkendegivet, at udvalget er indstillet på at imødekomme Landsbyforums ønske. Det forudsætter dog, at udvalget før mødet har mulighed for at have en intern drøftelse om udviklingen i landdistriktet. Derfor udsættes fællesmødet til tirsdag den 17. september 2019.

6 Side A Studietur og workshop I eftersnakken efter seneste møde i Landsbyforum faldt snakken på muligheden for at tage på studietur i sensommeren / efteråret Idom-Råsted (ved Holstebro) har i 2019 modtaget region Midtjyllands landsbypris, og administrationen vurderer, at lokalområdet er et besøg værd. Hvis Landsbyforum ønsker at tage på studietur, er lørdag den 31. august eller lørdag den 14. september mulige datoer for turen (selvfølgelig afhængigt af værterne for studieturen). På Landsbyforums møde i august 2018 besluttede man at arbejde videre med berørte problematikker i Kristian Andersens oplæg omkring bosætning med mere. Målet er, at Landsbyforum kan overdrage nogle fælles overvejelser omkring s landdistriktsarbejde til byrådet. Det var aftalt, at der skulle afholdes en workshop om emnet primo Det kan overvejes, om en studietur med ca. 3 timers bustransport hver vej kan kombineres med gennemførelsen af en workshop i bussen. Administrationen tilbyder at planlægge en bus-venlig workshop, der eventuelt kan rundes af i forbindelse med det efterfølgende møde i Landsbyforum (4. november). Administrationen indstiller, at Landsbyforum drøfter, om man ønsker at deltage i en studietur at Landsbyforum drøfter, om en studietur skal gå til Idom-Råsted at Landsbyforum drøfter, om man i forbindelse med en eventuel studietur ønsker at afholde workshop i bussen. Administrationen arbejder videre med planlægningen af en studietur til Idom- Råsted lørdag den 31. august Samtidig planlægges afholdt workshop i bussen på vejen til Idom-Råsted.

7 Side A Oversigt over ansøgninger til vedligeholdelsespuljen Budgetbeløbet for vedligeholdelsesmidler i 2019 er kr. Inden denne runde er der i år bevilget kr. til vedligeholdelsesprojekter. Der resterer således i alt kr. svarende til ca 68 % af årets budget. Der er til denne runde i alt indsendt ansøgninger for kr. Det svarer til ca. 30 % af årets samlede økonomiske ramme ( eller ca. 45 % den resterende del af budgettet) Mødedato Ansøgt beløb Bevilget beløb 1. runde februar kr kr. 2. runde maj kr. 3. runde august runde november 2019 Ialt kr kr. Ansøgninger i skemaform Landsby Ansøger Emne Ansøgte beløb 1 Lendum Lendum Kultur og Borgerhus/Borgerforeningen Nye flag og flagstænger til flagallé 2 Tornby Tornby Beboerforening Grej til pedelordning 3 Horne Horne Beboerforening Auquadræn, materialer til grå mænd og legereskaber kr kr kr. Bevilget beløb

8 4 Vrensted Foreningssamvirket Udekøkken ved Byens Hus 5 Skallerup Landsbyrådet Skallerup Mere Vennebjerg Vennebjerg Lønstrup samarbejde på Lønstrup tværs i Landsbyklyngen Havtornens Rige kr kr. Side 8. 6 Hørmested Hørmested Sogne og Borgerforening Bålsted til Byens Plads kr. Ialt kr. Formandskabet indstiller, At oversigten tages til efterretning. Landsbyforum godkendte indstillingen.

9 Side Ø Vedligeholdelsespuljen Lendum Flagallé Flagallé Ansøger: Lendum Kultur og Borgerhus/Borgerforeningen Resume Der søges om økonomisk støtte til indkøb af flag og flagstænger til byens flagallé. De gamle stænger og flag trænger til udskiftning. Ansøgte beløb Der søges om kr. ud af et budget på kr. Vurdering Det er vurderingen, at ansøgningen er i overensstemmelse med tildelingskriterierne til Landsbyforums vedligeholdelsespulje. Lendum har tidligere fået følgende tilskud fra vedligeholdelsespuljen: 2016: kr. - Indkøb af faldsand til legeplads og maling til diverse (2015: Fik bevilget kr, Forsamlingshuse, Teknik og Miljøudvalget) 2014: kr., Vedligehold og flytning af infotavle (v. Lendum Borgerforening, Dagli'Brugsen og Menighedsrådet) 2013: kr., Vedligehold af legetårn Bilag Digital ansøgning fra Lendum Kultur- og Borgerhus/Borgerforening Tilbud fra Flagstangsfabrikken Formandskabet indstiller, At ansøgningen imødekommes med det ansøgte beløb. Landsbyforum godkendte indstillingen.

10 Side Ø Vedligeholdelsespuljen Tornby, Grej til pedelordning Grej til pedelordning Ansøger: Tornby Beboerforening Resume Tornby har i løbet af årets første måneder etableret et pedelkorps på 14 mand. De søger økonomisk støtte til værktøj og grej. Ansøgte beløb De angivne beløb er at betragte som overslagsbeløb: Kædesav kr. Buskrydder (multimaskine) kr. Sikkerhedsudstyr kr. Værktøjskasse med bredt sortiment kr. 2 stk. trillerbører kr. Skruemaskine med tilbehør kr. Koste, river, skovle og spader kr. I alt kr. Vurdering Det er vurderingen, at ansøgningen er i overensstemmelse med tildelingskriterierne til vedligeholdelsespuljen. Tornby har tidligere modtaget fra vedligeholdelsespuljen: 2018: kr. AV-udstyr til Tornby Beboerforening kr. Renovering af madpakkelokalitet, Tornby Beboerforening Bilag Digital ansøgning fra Tornby Beboerforening Budget Formandskabet indstiller, At ansøgningen imødekommes med det ansøgte beløb. Landsbyforum godkendte indstillingen.

11 Side Ø Vedligeholdelsespuljen 2019, Horne, Det Grønne Hjørne, regnvand og fastholdelse af aktiviteter for de mindste Det Grønne Hjørne, regnvand og fastholdelse af aktiviteter for de mindste Ansøger: Horne Beboerforening Resume Der ansøges om midler til at etablere aquadræn ved pavillon og etablering af fliser under havebord ved skaterbane på Det grønne Hjørne. Herudover søges der om midler til opsætning af legeredskaber til de mindste (0-3 år) samt hylder og fliser De Grå Mænds hytte. Ansøgte beløb Der ansøges om: Aquadræn: kr. Rive til havetraktor kr. Sand og fliser ved skaterbane kr. Hylder og forplads, De Grå Mænds Hytte kr. Legeredskab til de mindste på hjørnet: kr. Ialt kr. Vurdering Det er vurderingen, at ansøgningen opfylder tildelingskriterierne til Landsbyforums vedligeholdelsespulje. Horne har tidligere fået tilskud fra vedligeholdelsespuljen:

12 2018: kr. Skaterbane 2016: kr., Etablering af "De grå Mænd" i Horne 2016: kr., Vedligeholdelse af grønne områder omkring Horne 2015: kr., Bord- og bænkesæt 2014: kr., Skaterramper 2011: kr., Vedligehold af fællesarealet Det grønne hjørne Side 12. Bilag Ansøgning pr mail fra Horne Beboerforening Budget for legeredskab medbringes på mødet. Formandskabet indstiller, At ansøgningen i mødekommes med det ansøgte beløb, afhængigt af budget for legeredskab. Landsbyforum godkendte indstillingen. Ansøgningen imødekommes med det ansøgte beløb.

13 Ø Side Vedligeholdelsespuljen 2019, Vrensted, Udekøkken i Byens Hus Udekøkken ved Byens Hus Ansøger: Foreningssamvirket i Vrensted Resume Der søges om tilskud til indkøb af nye bord/bænkearrangementer og grill ved Byens Hus, da nuværende er udtjente og trænger til udskiftning. Der ansøges om ialt kr. Vurdering Det er vurderingen, at ansøgningen er i overensstemmelse med tildelingskriterierne til Landsbyforums vedligeholdelsespulje. Vrensted har tidligere fået følgende tilskud fra vedligeholdelsespuljen: 2018: kr.: Udskiftning af flagstænger, Foreningssamvirket i Vrensted 2016: kr. Indkøb af haveredskaber til Byens Hus og vedligeholdelse i Vrensted 2013: kr. Vedligeholdelse til lokalblad og hjemmeside 2011: kr. Vrensted Forsamlingshus Renovering af kloakker 2009: kr. Støtte til vedligehold af Vrensted Landsbytorv

14 Side 14. Bilag Ansøgning pr. mail fra Foreningssamvirket i Vrensted + tilbud fra Tømmergaarden Løkken Formandskabet indstiller, At ansøgningen imødekommes med det ansøgte beløb. Landsbyforum godkendte indstillingen.

15 Side Ø Vedligeholdelsespuljen Skallerup Vennebjerg Lønstrup - Mere samarbejde på tværs i Landsbyklyngen Havtornens Rige Mere samarbejde på tværs i Landsbyklyngen Havtornens Rige Ansøger: Landsbyrådet Skallerup Vennebjerg Lønstrup. Resume Landsbyrådet søger om støtte til konsulenthjælp for at "Skabe bedre samarbejde på tværs". I forlængelse af spørgeskemaundersøgelse kom rådet frem til, at man må have hjælp til at komme videre. Ansøgte beløb Udarbejdelse af spørgeskema til børnefamilier koster kr. Planlægning af proces koster kr. Annoncering, materialer m.v. koster kr. Der ansøges om ialt kr. Vurdering Skallerup har tidligere fået følgende tilskud fra vedligeholdelsespuljen: 2018: kr. til Reparation af redskaber på Synergivejen 6.666,7 kr. til udskiftning af fælles kopimaskine (Landsbyrådet Skallerup, Vennebjerg, Lønstrup, prisen på maskinen var kr. Beløbet fordelt på de tre byer) 2016: kr. til landsbypedel ( kr. fordelt på Skallerup, Vennebjerg, Lønstrup) 2014: kr., Landsbyrådsinfo 2013: kr., scanner til landsbyrådet Vennebjerg har tidligere fået følgende tilskud fra vedligeholdelsespuljen:

16 2018: 6.666,7 kr. til udskiftning af fælles kopimaskine (Landsbyrådet Skallerup, Vennebjerg, Lønstrup, prisen på maskinen var kr. Beløbet fordelt på de tre byer) Side : kr. Reparation ved møllevindue 2016: kr. Startkits til kommende landsbypedel ( kr. søgt i alt af Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup) 2015: kr., Udskiftning af akslen til kværnen i Vennebjerg Mølle 2014: kr., Landsbyrådsinfo, Landsbyrådet Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup ( kr. fordelt på alle tre medlemsbyer) kr., Synergivej og sti forbindes, Landsbyrådet Skallerup- Vennebjerg-Lønstrup ( kr. fordelt på alle tre medlemsbyer) 2012: kr., Kunst-/informationstavle 2011: kr., Fonden til Vennebjerg Mølles bevarelse, El i Vennebjerg Mølle 2009: kr., Renovering og vedligeholdelse af den store scene ved Spejderborgen, Skallerup Vennebjerg KFUM Lønstrup har tidligere fået følgende tilskud fra vedligeholdelsespuljen: 2018: kr. Udskiftning af låger på infotavle, Kompasrosen 6.666,7 kr. til udskiftning af fælles kopimaskine (Landsbyrådet Skallerup, Vennebjerg, Lønstrup, prisen på maskinen var kr. Beløbet fordelt på de tre byer) 2017: kr. Lønstrup Gl. Redningsstation - Bekæmpelse af borebiller 2016: kr. Startkits til landsbypedel (der blev udbetalt et samlet beløb på kr. til Skallerup, Lønstrup og Vennebjerg) 2015: kr. Renovering af biografstole - Lønstrup Café Bio 2014: kr. Landsbyrådsinfo, Skallerup - Vennebjerg - Lønstrup Landsbyråd 2013: kr. Scanner til landsbyråd - Skallerup-Lønstrup

17 2011: kr. Udskiftning af eks. infotavle Side : kr. Infofoldere og bænke 2009: kr. Støtte til plakatrammer og ny brochurekasse v. badehus, Lokalhistorisk forening for Lønstrup og omegn Bilag Digital ansøgning + Forslag fra konsulent Helle Glyø Administrationen indstiller, at ansøgningen imødekommes med det ansøgte beløb. Skallerup har tidligere i år fået bevilget kr. fra vedligeholdelsespuljen, så beløbet noteres på Vennebjerg og Lønstrup - ligeligt fordelt. Administrationen indstiller, at ansøgningen imødekommes med det ansøgte beløb. Skallerup har tidligere i år fået bevilget kr. fra vedligeholdelsespuljen, så beløbet noteres på Vennebjerg og Lønstrup - ligeligt fordelt. Landsbyforum godkendte indstillingen. Landsbyforum anser bevillingen som et forsøg, og resultatet af projektet skal afrapporteres til Landsbyforum.

18 Side Ø Vedligeholdelsespuljen Hørmested - Bålsted til Byens Plads Bålsted til Byens Plads Ansøger: Hørmested Sogne og Borgerforening Resume Der ansøges om støtte til oprettelse af bålsted på Byens Plads. Pladsen besøges ofte af børnehaven og i maj er der snobrødsbagning mm. på invitation fra Borgerforeningen. De andre år har man haft egne bålfade med - men en eksisterende bålplads vil være optimal. Ansøgte beløb Der er indhentet tilbud fra PMU Sindal på ca kr. Foreningen søger om kr. og betaler resten selv. I alt kr. Vurdering Hørmested har tidligere fået følgende tilskud fra vedligeholdelsespuljen: 2018: kr. Legehus til Byens Plads 2017: kr. Byens Plads 2016: ,50 kr. Byens Plads (Legeredskaber), v. Hørmested Borgerforening 2015: kr. Byens Plads/Samlingsvej 2014: kr. Samlingsstedet Vibevej, v. Hørmested Borgerforening 2009: kr. Støtte til udskiftning af vinduer i for- og baghus i forsamlingshuset i Hørmested, v. Hørmested Borgerhus og Sogneforening Bilag Digital ansøgning fra Hørmested Sogne og Borgerforening + tilbud på bålplads fra PMU Sindal Administrationen indstiller, at ansøgningen imødekommes med det ansøgte beløb Administrationen indstiller, at ansøgningen imødekommes med det ansøgte beløb. Landsbyforum godkendte indstillingen.

19 Side Ø Matchningsmidler - ansøgning om støtte til forskønnelse af udearealerne ved Skummesalen, Vittrup Foreningerne i Vittrup søger om støtte til at forskønne arealet foran Vittrup Gl. Mejeri. I alt søges om 0,125 mio. kr. fra de kommunale matchningsmidler. Landsbyforum skal tage stilling til, om man vil anbefale overfor Teknik- og Miljudvalget, at ansøgningen skal imødekommes med støtte. Vittrup Borgerforening, Vittrup Gymnastik- og Idrætsforening, Foreningen Skummesalen, Børnehaven Vittrup Gl. Mejeri og Vittrup Lokalhistoriske arkiv søger sammen om støtte til at forskønne og åbne arealet foran Vittrup Gl. mejeri og grunden ved siden af mejeriet, så området bliver et grønt og attraktivt område for byens borgere og gæster. I 2016 fik Vittrup udarbejdet potentialeplanen "Vores by Vittrup", hvor visionen er at synliggøre Vittrup Gl. Mejeri i bybilledet, understøtte det lokale sammenhold og lave et stop på Hærvejen gennem Vittrup. Foreningerne søger nu om støtte til praktisk udmøntning af potentialeplanen med forskønnelse af centrum i Vittrup, som udgøres af mejeriet, der i dag huser Børnehaven Vittrup Gl. Mejeri og samlingstedet Skummesalen. På området foran mejeriet anlægges ny flisebelægning og nyt bed med lav beplantning. Grunden ved siden af mejeriet beplantes med et nyt læhegn, nye buske og træer, der anlægges stier og et opholdsområde med borde og bænke samt et skulpturelt klatrestativ. Der tilsås endvidere et område med naturengsblanding med mange vilde blomster, jf. bilag 1 og 2. Området skal være attraktivt for både de lokale og for byens gæster og invitere til aktivitet. Det er visionen, at området skal være åbent og tilgængeligt for alle, derfor anlægges der to indgangsstier til det grønne område og der sættes en række skulpturpæle i farve, som markerer det grønne område. Området ejes af Børnehaven Vittrup Gl. Mejeri, som vil lave en brugsretserklæring, der sikrer, at området vil være offentligt tilgængeligt i en periode på ti år med mulighed for forlængelse. Der er stor lokal opbakning til projektet både mht. frivillig arbejdskraft og økonomisk støtte. Budgettet for anlægsarbejdet løber sig til kr. De frivillige bidrager med arbejdskraft for kr. Skummesalen bidrager med

20 kr. Foreningerne forventer til tilskud fra LAG-Nord, Nordeafonden, Sparekassen Vendsyssel, Grundlovsløbet og andre fonde for det resterende finansieringsbehov, jf. bilag 1. Side 20. Projektet er i øvrigt koordineret med Løkkensvejprojektet, hvor visionen er at styrke de landskabelige kvaliteter langs Løkkensvej og trække naturen tættere på byerne og skabe nye rekreative sammenhænge. Det er administrationens vurdering, at projektet opfylder kravene for at modtage støtte fra matchningsmidlerne, da det spiller sammen med Samling & Sammenhold, Landdistriktsstrategi for. Samling & Sammenhold lægger vægt på initiativer, der tager udgangspunkt i lokale potentialer og lokalt engagement. Bilag Bilag 1: Ansøgning om matchningsmidler, Mejerigrunden Vittrup Bilag 2: Ideoplæg Vittrup Bilag 3: Anlægsbudget, Mejerigrunden Vittrup Bilag 4: Situationsplan og forslag til anlæg Formandskabet indstiller, at Landsbyforum anbefaler overfor Teknik- og Miljøudvalget, at ansøgningen imødekommes med støtte. Landsbyforum godkendte indstillingen.

21 Side Ø Matchningsmidler - ansøgning om støtte til miniborg på legeplads på Købmandstoften, Vejby Vejby-Smidstrup Beboerforening søger om 0,058 mio. kr. fra matchningsmidlerne til en miniborg på legepladsen ved Købmandstoften i Vejby. Landsbyforum bedes drøfte ansøgningen. Vejby-Smidstrup Beboerforening ejer det 5000 m 2 store lege- og opholdsareal "Købmandstoften" midt i Vejby. På området er der anlagt en boldbane, en asfalteret rulleskøjtebane, en legeplads og bålplads med pavillion. Det er foreningens vurdering, at legeredskaberne trænger til udskiftning grundet begyndende råd. Vejby-Smidstrup Beboerforening søger om støtte fra matchningsmidlerne til indkøb og montering af en ny miniborg på Købmandstoften. Miniborgen vil være en tilføjelse til legepladsen med aktiviteter for de mindste børn. Budget for indkøb og montering af det nye legeredskab er kr jf. bilag 1. Det er administrationens vurdering, at projektet opfylder kriterierne for støtte fra matchningsmidlerne, da det spiller sammen Samling & Sammenhold, Landdistriktsstrategi for, hvor det er centralt at støtte op om initiativer, der tager udgangspunkt i lokale potentialer og i lokalt engagement til gavn for lokalområdet og for hele kommunen. Det er administrationens anbefaling, at ansøgningen koordineres med den dialog, som kommunen pt. har med borgerne i Vejby om evt. overdragelse af Vejby Gl. skole til en ny selvejende institution. Bilag: Bilag 1: Ansøgning, Vejby-Smidstrup Beboerforening Formandskabet indstiller, at ansøgningen afventer endelig afklaring af dialogen om evt. overdragelse af Vejby Gl. skole, så de to projekter koordineres.

22 Landsbyforum godkendte anbefalingen. Side 22.

23 Side Ø Matchningsmidler - Ansøgning om støtte til etablering af legeplads og indkøb af telt m.m., Et samlet Tversted Tversted Bjærgelaug og Tversted Borger- og Turistforening søger om 0,063 mio. kr. til etablering af en legeplads samt indkøb af specialdesignet telt og 8 borde, som skal anvendes ved Bådhuset i Tversted, samt vogn til opbevaring af dette. Landsbyforum skal tage stilling til, om man vil anbefale overfor Teknik- og Miljøudvalget, at ansøgningen skal imødekommes med støtte. Med projektet "Et samlet Tversted" vil foreningerne medvirke til at Tversted by og strand bliver et, og at der blomstrer små oaser op rundt omkring i Tversted med mulighed for forskellige aktiviteter, faste som midlertidige. Projektet skal medvirke til at samle såvel lokale som turister i byen til de arrangementer byens foreninger afholder iog udenfor højsæsonen. Med et specialdesignet telt, som kan kobles på Bådhuset på stranden, og de nye borde er der mulighed for at bruge faciliteterne ved de arrangementer de to foreninger afholder årligt uanset vind og vejr. Legepladsen ønskes placeret på s grund ved anlægget, så der skabes sammenhæng med Skaterparken i Tversted. Foreningerne er i dialog med kommunen om placering af legepladsen. Tversted Bjærgelaug har 224 medlemmer og foreningens formål er at bevare og sejle med den 108 år gamle fladbåd. Bådhuset bruges til forskellige arrangementer i løbet af året. Tversted Borger- og Turistforening har omkring 200 medlemmer og har til formål at være med til at være samlingspunkt til glæde og gavn for borgerne i Tversted og lokalområdet. Projektets budget løber sig til ialt kr. jf. bilag 2. Der søges i alt om 0,063 mio. kr. fra matchningsmidlerne. Foreningerne har fået bevilget kr. fra Feriepartner og der er ansøgt LAG Nord om kr. I de kommende måneder vil projektet søge yderligere fonde til restbeløbet, jf. bilag 1. Projektet forventes at strække sig over en periode på mellem 6 måneder og 2 år. Det er administrationens vurdering, at projektet opfylder kravene for at modtage støtte fra matchningsmidlerne. Projektet spiller sammen med Samling &

24 Sammenhold, Landdistriktsstrategi for, der lægger vægt på initiativer som tager udgangspunkt i lokale potentialer og lokalt engagement. Side 24. Det er administrationens vurdering, at fordi Bådhuset er beliggende i klitfredet område, er det nødvendigt med tilladelse fra Kystdirektoratet. Administrationen anbefaler, at der inkøbes et certificeret telt, som kan opstilles uden byggetilladelse fra, såfremt det er opstillet mindre end 6 uger. Endvidere vurderes det, at foreningerne må være indstillet på, at legepladsens placering kan være midlertidig og den endelige placering i fremtiden skal koordineres med arbejdet med visionsprocessen for Tversted "Drømmen om Tversted", som har igangsat sammen med byen. Bilag Bilag 1. Ansøgning, Et samlet Tversted Bilag 2: Budget for projektet Et samlet Tversted Bilag 3: Tversted - luftfoto, legepladsplacering Formandskabet indstiller, at Landsbyforum anbefaler overfor Teknik-og Miljøudvalget, at ansøgningen imødekommes med støtte. Landsbyforum godkendte indstillingen.

25 Side A Orientering fra kommunen Forslag til Horisont og Handlekraft - Planstrategi 2019 og forslag til Fritid & Fællesskab - Fritids-og folkeoplysningspolitik for har været i offentlig høring frem til 1. maj Der orienteres om hovedtrækkene i de indkomne bemærkninger til de to forslag og om den forventede tidpslan for politisk behandling og vedtagelse af Horisont og Handlekraft og Fritid & Fællesskab. Landdistriktsstormøde Drøftelse af muligheden for at afholde mødet i sammenhæng med Symposiet Provinst (symposium for non-urban development) i Tolne i september. Administrationen indstiller, At orienteringen tages til efterretning. Landsbyforum godkendte indstillingen. Landsbyforum afventer et lidt mere præcist billede af Symposiet Provinst før man vil drøfte fordele og ulemper ved at koble Landdistriktsstormødet med symposiet,

26 Side A Orientering fra Landsbyforum Medlemmerne har mulighed for ganske kort at orientere om en særlig nyhed eller begivenhed fra de landsbyer og lokalområder, som de repræsenterer i Landsbyforum. Der er også mulighed for at drøfte spørgsmål, problemstillinger eller lignende med Landsbyforum. Formandskabet indstiller, At medlemmerne tager orienteringerne til efterretning. Landsbyforum godkendte indstillingen.

27 Side A Eventuelt Landsbyforum gjorde opmærksom på, at "Husker du... Hjørring" kampagnen bør fokusere på muligheder for bosætning i landdistriktet.

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Aktivitetshuset Solhjem, Bjergby Fraværende: Bemærkninger Følgende

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Landdistriktet Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles:

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, lokale 222 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, mødelokale 222, 2.sal Fraværende: Per Nielsen,

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Landdistriktet Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side

Læs mere

Siden 2016 har en række lokale ildsjæle arbejdet med en plan for fortsat forskønnelse af Vittrup By.

Siden 2016 har en række lokale ildsjæle arbejdet med en plan for fortsat forskønnelse af Vittrup By. Hjørring Kommune Plan og Udvikling Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Vittrup den 22. april 2019 Ansøgning om Matchningsmidler Hermed ansøges om Matchningsmidler til støtte for projektet med at forskønne

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rådhuset, mødelokale 222 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Aktivitetshuset Solhjem, Bjergby Fraværende: Bemærkninger Følgende

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 30. april 2012

Referat fra møde i Landsbyforum den 30. april 2012 Referat fra møde i Landsbyforum den 30. april 2012 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup)

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum

Åben dagsorden Landsbyforum Åben dagsorden Landsbyforum Side 1. Plan & Udvikling Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. 22:00 Mødested: Rådhuset lokale 222 Fraværende: Niels Munkbak Andersen,Svenning Christensen,

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d. 3. november 2009

Referat af møde i Landsbyforum d. 3. november 2009 Referat af møde i Landsbyforum d. 3. november 2009 Deltagere: Kjeld Larsen (Tversted, Uggerby, Tuen) Ivan Leth (Tolne-Mosbjerg) Tove Marquardsen (Lønstrup, Skallerup, Vennebjerg) Jørgen Jensen (Bindslev)

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 27. august 2013

Referat fra møde i Landsbyforum den 27. august 2013 Referat fra møde i Landsbyforum den 27. august 2013 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup)

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, mødelokale 222, 2. sal Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 8. november 2011

Referat fra møde i Landsbyforum den 8. november 2011 Referat fra møde i Landsbyforum den 8. november 2011 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Kirsten Walther(Mosbjerg-Tolne) Per Harfeld, Byrådet Carsten Guntofte (Tversted-Uggerby-Tuen)

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. 21.30 Mødested: Hjørrring Rådhus, lokale 222 Fraværende: Bemærkninger Følgende

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 7. maj 2013

Referat fra møde i Landsbyforum den 7. maj 2013 Referat fra møde i Landsbyforum den 7. maj 2013 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev-Ilbro-Ugilt-Linderum) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup)

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 6. november 2012

Referat fra møde i Landsbyforum den 6. november 2012 Referat fra møde i Landsbyforum den 6. november 2012 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Per Nielsen (Lendum) Nicolai Thomsen (Astrup Sønderskov)

Læs mere

Afbud: Gert Jensen, Brian Holmberg, Søren H. Kristensen, Susanne Sander, Knud Rødbro

Afbud: Gert Jensen, Brian Holmberg, Søren H. Kristensen, Susanne Sander, Knud Rødbro Referat af møde i Landsbyforum den 14/9 2009 Deltagere: Ingrid Andreasen (Vrensted, gl. Løkken-Vrå) Ivan Leth (Tolne-Mosbjerg) Kjeld Larsen (Tversted, Uggerby, Tuen) Tove Marquardsen (Lønstrup, Skallerup,

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. 21:30 Mødested: Lønstrup Café Bio, Lønstrup Fraværende: Svenning Christensen,

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 21.30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rådhuset lokale 222 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 26. august 2014

Referat fra møde i Landsbyforum den 26. august 2014 Referat fra møde i Landsbyforum den 26. august 2014 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup)

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rådhuset, mødelokale 222 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 12. februar 2014

Referat fra møde i Landsbyforum den 12. februar 2014 Referat fra møde i Landsbyforum den 12. februar 2014 Deltagere: Jørgen Jensen (Bindslev) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup) Helle Jakobsen (Horne-Asdal), Per Nielsen (Lendum) Gert Jensen

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 8. februar 2012

Referat fra møde i Landsbyforum den 8. februar 2012 Referat fra møde i Landsbyforum den 8. februar 2012 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Kirsten Walther(Mosbjerg-Tolne) Per Harfeld, Byrådet

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d. 19. august 2010

Referat af møde i Landsbyforum d. 19. august 2010 Referat af møde i Landsbyforum d. 19. august 2010 Deltagere: Annette Kappel Lausten (Tornby-Vidstrup) Søren Hjelm Kristensen (Bjergby-Mygdal) Kjeld Larsen (Tversted-Uggerby-Tuen) Henriette Wandborg (Lørslev)

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:45 Mødet afsluttet: kl. Mødested: På studieturen til Sverige Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

VISIONSPROCES I TVERSTED

VISIONSPROCES I TVERSTED Program STARTSKUD: Velkommen v. Tversted Borger- og Turistforening Tversted i dag: Sådan ligger landet v. Hjørring Kommune Oplæg til kaffe og drøftelse: Tversted i fremtiden. Byens potentialer Kaffe, kage

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra møde i Landsbyforum d. 3. november 2009

1. Godkendelse af referat fra møde i Landsbyforum d. 3. november 2009 Referat af møde i Landsbyforum d. 10. februar 2010 Deltagere: Søren Hjelm Kristensen (Bjergby/Mygdal) Helle Jakobsen (Horne/Åbyen/Asdal) Kjeld Larsen (Tversted/Uggerby/Tuen) Gert Jensen (Løkken/Vrå) Niels

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, mødelokale 222, 2. sal Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 049, Stuen,

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d. 11. november 2010

Referat af møde i Landsbyforum d. 11. november 2010 Referat af møde i Landsbyforum d. 11. november 2010 Deltagere: Annette Kappel Lausten (Tornby-Vidstrup) Søren Hjelm Kristensen (Bjergby-Mygdal) Kjeld Larsen (Tversted-Uggerby-Tuen) Kaj M. Larsen (Lørslev)

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 28. august 2012

Referat fra møde i Landsbyforum den 28. august 2012 Referat fra møde i Landsbyforum den 28. august 2012 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev-Ilbro-Ugilt-Linderum.) Jørgen Jensen (Bindslev) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Per Nielsen (Lendum) Jens Ole Frederiksen

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19.00 Mødet afsluttet: kl. 22.00 Mødested: Vidstrup Forsamlingshus Fraværende: Bemærkninger Følgende

Læs mere

Åbent referat Udvalget for Strategisk By- og Landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Udvalget for Strategisk By- og Landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Udvalget for Strategisk By- og Landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 049, Stuen,

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 29. august 2011

Referat fra møde i Landsbyforum den 29. august 2011 Referat fra møde i Landsbyforum den 29. august 2011 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Jørgen Jensen (Bindslev) Kirsten Walther(Mosbjerg-Tolne) Per Harfeld, Byrådet

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 14. maj 2014

Referat fra møde i Landsbyforum den 14. maj 2014 Referat fra møde i Landsbyforum den 14. maj 2014 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Carsten Guntofte (Tversted-Uggerby-Tuen) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen

Læs mere

LEGEPLADS PROJEKTET. Orientering om planer om legeplads ved rensningsanlægget

LEGEPLADS PROJEKTET. Orientering om planer om legeplads ved rensningsanlægget LEGEPLADS PROJEKTET Orientering om planer om legeplads ved rensningsanlægget Status på projektet Projektet jk startet op i Bylaugets navn. Projektgruppen startet op i august 2009. Grunden undersøgt i Region

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, lokale 222 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

VISIONSPROCES I TVERSTED

VISIONSPROCES I TVERSTED Morgenmad Dagsorden-fællesskaber og bosætning Velkomst v/ Bolette og Anne-Marie, Hjørring Kommune. Den fælles drøm-hvad er det for en proces, vi er i gang med? Niels og Gert fra sommerhusgrundejerforeningerne

Læs mere

VISIONSPROCES I TVERSTED

VISIONSPROCES I TVERSTED Dagsorden-visionsworkshop 17.30 Velkomst v. Bolette og Anne-Marie 17.50 Tversteds fremtid 18.20 Tre ord om Tversted 18.40 Gruppearbejde: Hvad skal rumme i fremtiden? 19.40 Rotation 20.00 Kaffepause 20.25

Læs mere

Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. godkendt. Godkendt. UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd. MØDE Bestyrelsesmøde DFL

Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. godkendt. Godkendt. UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd. MØDE Bestyrelsesmøde DFL UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd MØDE Bestyrelsesmøde DFL STED Mødelokale 5, Hedensted Rådhus STARTTIDSPUNKT 11-06-2015 19:00:00 SLUTTIDSPUNKT 11-06-2015 21:00:00 PUNKTER 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 5. november 2013

Referat fra møde i Landsbyforum den 5. november 2013 Referat fra møde i Landsbyforum den 5. november 2013 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Ulla Hansen (Horne-Asdal) Kirsten Walther (Tolne-Mosbjerg) Søren Hjelm

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d. 9. februar 2011

Referat af møde i Landsbyforum d. 9. februar 2011 Referat af møde i Landsbyforum d. 9. februar 2011 Deltagere: Kjeld Larsen (Tversted-Uggerby-Tuen) Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Knud Rødbro (Løkken-Vrå) Jørgen Jensen (Bindslev) Helle Jakobsen (Horne-Asdal)

Læs mere

Frivilligrådet BESLUTNINGSREFERAT

Frivilligrådet BESLUTNINGSREFERAT Frivilligrådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 13, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 21. august 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 17:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen

Læs mere

Samling Sammenhold UDKAST

Samling Sammenhold UDKAST & Samling Sammenhold LANDDISTRIKTSSTRATEGI FOR HJØRRING KOMMUNE 2017 UDKAST INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD 03 ALT DET, VI KAN SAMMEN 04 EN HEL KOMMUNE 05 VIRKELYST, FRIVILLIGHED OG FÆLLESSKABER 06 ATTRAKTIVE

Læs mere

Samling Sammenhold UDKAST

Samling Sammenhold UDKAST & Samling Sammenhold LANDDISTRIKTSSTRATEGI FOR HJØRRING KOMMUNE 2017 UDKAST INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD 03 ALT DET, VI KAN SAMMEN 04 EN HEL KOMMUNE 05 VIRKELYST, FRIVILLIGHED OG FÆLLESSKABER 06 ATTRAKTIVE

Læs mere

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 10:00 Mødested: Hjørring

Læs mere

Magneter i Øster Velling

Magneter i Øster Velling Magneter i Øster Velling Baggrund for projektet Landsbyen Øster Velling er en dejlig lille landsby med små 200 beboere (274 i sognet) som ligger i et naturskønt område. Men ligesom en lang række andre

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 14. februar 2013

Referat fra møde i Landsbyforum den 14. februar 2013 Referat fra møde i Landsbyforum den 14. februar 2013 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup)

Læs mere

Starup/Tofterup Borgerforening og Lokalråd

Starup/Tofterup Borgerforening og Lokalråd Fællesmøde med arbejdsgrupperne onsdag den 12. oktober kl. 19.30 22.00 i Multihuset. Status fra de enkelte arbejdsgrupper: Kulturgruppen: 5 minutters oplæg fra hver gruppe I støbeskeen til det kommende

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d. 12. maj 2009

Referat af møde i Landsbyforum d. 12. maj 2009 Referat af møde i Landsbyforum d. 12. maj 2009 Deltagere: Ingrid Andreasen (Vrensted, gl. Løkken-Vrå) Peter Kuchinke (Bjergby-Mygdal) Ivan Leth (Tolne-Mosbjerg) Kjeld Larsen (Tversted, Uggerby, Tuen) Tove

Læs mere

Referat. Lokalrådet. Den 19. november 2012, kl. 16:30 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl.

Referat. Lokalrådet. Den 19. november 2012, kl. 16:30 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. Referat Den 19. november 2012, kl. 16:30 holdt ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17:30 Medlemmer: Bjarne Kristiansen Brita Hansen Jeanette Werner Lykke Jensen Poul Aksel

Læs mere

Åben referat Ældrerådet

Åben referat Ældrerådet Åben referat Ældrerådet Side 1. SÆH-sekretariatet Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. 11:30 Mødested: R-122 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse

Læs mere

Dagens dagsorden. Udvalget er en ny opfindelse, hvilke forventninger har vi hver især med til arbejdet?

Dagens dagsorden. Udvalget er en ny opfindelse, hvilke forventninger har vi hver især med til arbejdet? 1. Velkomst og introduktion Dagens dagsorden Udvalget er en ny opfindelse, hvilke forventninger har vi hver især med til arbejdet? 2. Drøftelse af kommissorium Kort intro fra forvaltningen om det forberedende

Læs mere

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 12:45 Drejø

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 12:45 Drejø Referat Ø-udvalget's møde Mandag den 20-06-2011 Kl. 12:45 Drejø Deltagere: Arne Ebsen, Mette Kristensen, Lars Milling, Preben Sørensen Afbud: Birgitte Svendsen Indholdsfortegnelse Sag Tekst Sidenr. 1.

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:45 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Ekstraordinært møde - Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring

Læs mere

Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune

Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune Ved indsendelse af dette skema erklærer ansøger sig villig til at indgå i et videre udviklingsarbejde omkring multiaktivitetspladsen

Læs mere

LANDSBYAKSEN I VITTRUP - idéoplæg

LANDSBYAKSEN I VITTRUP - idéoplæg LANDSBYAKSEN I VITTRUP - idéoplæg Landskabsarkitekter BY+LAND Magnoliavej 18 DK-9000 Aalborg Telefon 2511 5771 www.byplusland.dk Fysikken Punkter i byen Løkkensvej er byens hovedfærdselsåre, og en del

Læs mere

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, Torvet 6 Fraværende: 01.02.20-Ø34-1-12 10. Fastsættelse af

Læs mere

Den samlede kommunale finansiering til de 3 projekter bliver efter en statsrefusion kr.

Den samlede kommunale finansiering til de 3 projekter bliver efter en statsrefusion kr. Mødedo: 12. august 2009 Ansøgning om støtte til byfornyelses og forskønnelse Baggrund Teknisk Udvalg behandlede på mødet den 04. marts, (sag nr. 56) sag om udmøntning af puljebeløb på 2. mio. kr. i 2009,

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune 31. august 2015 Side 1. Mødedato: 31. august 2015 Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rakkeby-Skovhus, Rakkebyvej 256,

Læs mere

Godkendelse af indstillinger fra Puljen til lokale projekter i landdistriktet (AKA-puljen)

Godkendelse af indstillinger fra Puljen til lokale projekter i landdistriktet (AKA-puljen) Punkt 7. Godkendelse af indstillinger fra Puljen til lokale projekter i landdistriktet (AKA-puljen) 2016-042221 Sundheds og Kulturforvaltningen indstiller, efter indstilling fra Aalborg Kommunes Aktionsgruppe

Læs mere

Favrskov Kommune Budget 2017 Anlægsforslag

Favrskov Kommune Budget 2017 Anlægsforslag Nr. A-601 Anlæg i landsbyerne 603 Det kulturelle område Anlægsforslaget indgår i det vedtagne budget 2016-19 med 200.000 kr. i 2016 og 200.000 kr. i overslagsårene. Der er således tale om en genfremsættelse

Læs mere

Nedsættelse af 17.4 udvalg med fokus pa Landdistrikter og Landdistriktsudvikling

Nedsættelse af 17.4 udvalg med fokus pa Landdistrikter og Landdistriktsudvikling Nedsættelse af 17.4 udvalg med fokus pa Landdistrikter og Landdistriktsudvikling KOMMISORIUM Formål: Udvalget for Landdistriksudvikling har til formål at fokusere på og samordne kommunens landdistriktsudvikling,

Læs mere

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:30 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Hjørring

Læs mere

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S.

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S. Referat Lokaludvalget 's møde Onsdag den 13-03-2019 Kl. 16:00 Munkestræde, Klosterplads 8a Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen,

Læs mere

Referat. 17, stk. 4 - udvalg Helhedsplan

Referat. 17, stk. 4 - udvalg Helhedsplan Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 19:00 Sted: Byrådssalen i Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 23 Godkendelse af dagsorden 3 24 Opsamling på byvandring og anbefalinger 4 25

Læs mere

Referat. Landdistriktsrådet 1. februar kl. 17:00. Rådhuset Aabybro

Referat. Landdistriktsrådet 1. februar kl. 17:00. Rådhuset Aabybro Referat Landdistriktsrådet 1. februar kl. 17:00 Rådhuset Aabybro Indhold 1 ORIENTERING FRA FORMAND... 2 2 KURSUS I BRUG AF FACEBOOK... 3 3 KALENDER FOR 2016... 4 4 NY RESSOURCE I VÆKST... 5 5 PRIORITERING

Læs mere

Dagsorden Distriktsudvalget

Dagsorden Distriktsudvalget Dagsorden Distriktsudvalget 2018-2021 Ordinært møde Mødetidspunkt: 23-08-2018 19:00 Mødeafholdelse: Information: Medlemmer: Elling Bannerslundhallen Grundtvigsvej 73 9900 Frederikshavn Brian Kjær(A), Formand

Læs mere

Referat. Lokalrådet. Den 27. maj 2013, kl. 16:15 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Lokalrådet. Den 27. maj 2013, kl. 16:15 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 27. maj 2013, holdt ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Side 2 af 14 ------------------ Mødet slut kl. 16.55 Medlemmer: Bjarne Kristiansen Brita Hansen Jeanette Werner Lykke Jensen

Læs mere

Nr. Ansøger Projektbeskrivelse Projekt-sum Ansøgte midler. Indstilling

Nr. Ansøger Projektbeskrivelse Projekt-sum Ansøgte midler. Indstilling Nr. Ansøger Projektbeskrivelse Projekt-sum Ansøgte midler Indstilling 1 Skibbild-Nøvling Borgerforening Nye skilte til gå/løbeture i området kr 12.000,00 kr 6.000,00 Tilsagn 2 Skibbild-Nøvling Borgerforening

Læs mere

DEMOKRATIUDVALGET Mødedato: Mødetidspunkt: Mødested: Mødenr.: Fraværende:

DEMOKRATIUDVALGET Mødedato: Mødetidspunkt: Mødested: Mødenr.: Fraværende: Refer Mødetidspunkt: Fra kl.: 17.30 Til kl.: 18.15 Mødested: Birgittelyst Kro Mødenr.: 12 Fraværende: Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 83 Meddelelser og gensidig orientering 135 84 Ansøgning til Initiivpuljen

Læs mere

Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. 19:40 Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende:

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 12:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Mødelokale

Læs mere

åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 26. august 2009 kl. 17:00 i Løgstør, lokale 214

åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 26. august 2009 kl. 17:00 i Løgstør, lokale 214 åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 26. august 2009 kl. 17:00 i Løgstør, lokale 214 Indholdsfortegnelse 001. Strategi for håndtering af dårlige ejendomme i Vesthimmerlands Kommune 3 002. Budget 2010

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Steder med. Landsby-makeover maj 2013

Steder med. Landsby-makeover maj 2013 Steder med sjæl Landsby-makeover maj 2013 Forskøn jeres landsby og vind 50.000 kr og gratis håndværkere i 20 timer I maj måned har din landsby en enestående mulighed for at være med til Landsby-makeover

Læs mere

-liste er opdateret, men de ændringer der sker lige nu laves en ny opdatering

-liste er opdateret, men de ændringer der sker lige nu laves en ny opdatering Møde i Landsbyrådet oktober 2014 Mødet finder sted den 27. oktober 2014 kl. 19.00 på Yding Grønt, Skovhøjvej 8, 8752 Østbirk. Lige i krydset i Yding lige over for kirken. Referat 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat. Demokrati og Politisk Udvikling. Skælskør Bibliotek

Referat. Demokrati og Politisk Udvikling. Skælskør Bibliotek Referat Demokrati og Politisk Udvikling Mødedato 9. november 2009 kl. 17.00 Mødelokale Skælskør Bibliotek Fraværende Flemming Erichsen. Ole Quist deltog ikke i behandlingen af punkt 1 og 2. Henrik Brodersen

Læs mere

Referat Distriktsudvalget

Referat Distriktsudvalget Referat Distriktsudvalget 2018-2021 Ordinært møde Mødetidspunkt: 21-06-2018 19:00 Mødeafholdelse: Information: Medlemmer: Ravnshøj Ravnshøj Skole Ravnshøjvej 155 9900 Frederikshavn Brian Kjær(A), Formand

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Allerslev Dato: Torsdag den 14. februar 2019 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem) (Medlem) Peter Rasmussen

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde Torpehaven 1 tirsdag den 9. januar 2018 kl

Referat for bestyrelsesmøde Torpehaven 1 tirsdag den 9. januar 2018 kl Referat for bestyrelsesmøde Torpehaven 1 tirsdag den 9. januar 2018 kl. 18.30-21.30 Mødested: Birgit Kristensen Tilstede: Birgitte Kristensen, Henning Christiansen, Lene Møller, Mikael Fossø, Birgitte

Læs mere

Onsdag d. 16. november, 2016 kl. 19:00, på Klitgården i Tversted. Bjarne Høyrup, Erik Toustrup og Poul Vilstrup

Onsdag d. 16. november, 2016 kl. 19:00, på Klitgården i Tversted. Bjarne Høyrup, Erik Toustrup og Poul Vilstrup Landsbyrådet Tversted Uggerby - Tuen Møde Dato og sted Referat af ordinært møde i Landsbyrådet Onsdag d. 16. november, 2016 kl. 19:00, på Klitgården i Tversted Deltagere Tuen Karsten Peters og Helle Graf

Læs mere

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Åben dagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende: 09.08.24-P16-1-11

Læs mere

Ny Tønder Kommune Kultur- og FritidsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol. Mødedato: 16. november 2006

Ny Tønder Kommune Kultur- og FritidsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol. Mødedato: 16. november 2006 Beslutningsprotokol Mødedato: 16. november 2006 Mødelokale: Løgumkloster Rådhus, udvalgsværelse 1 Starttidspunkt for møde 15:00 Sluttidspunkt for møde 16:00 Fraværende: Johan Sørensen 16. november 2006

Læs mere

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Referat Ældrerådet Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Alder Bedst - kl. 13:00-14:00 2 2 Tilskud til ombygning og indretning af plejecentre

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Referat

Hedensted Kommune. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Referat Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 6, Uldum Rådhus Deltagere:, Hans Vacker, Torsten Sonne Petersen, Claus Thaisen, Carsten Clausen Fraværende: Bemærkninger: Sidetal: 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Dagsorden Ældrerådet Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Alder Bedst - kl. 13:00-14:00 2 2 Tilskud til ombygning og indretning af plejecentre

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der viser vejen for, hvordan kommunens fritids- og kulturliv skal

Læs mere

Åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 04. oktober 2012 kl. 17:00 i Gæstekantinen i Løgstør

Åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 04. oktober 2012 kl. 17:00 i Gæstekantinen i Løgstør Åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 04. oktober 2012 kl. 17:00 i Gæstekantinen i Løgstør Indholdsfortegnelse 028. Årets Landsbypris 2012 50 029. Landsbyernes årsmøde 2012 52 030. NT-køreplan - Indkaldelse

Læs mere

Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter

Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Arbejdsmarkedsudvalget Referat Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Afbud/fraværende: Irene Kristensen indkaldes kl. 13.05 til punkt 42 Susanne Strunk indkaldes kl. 13.20 til punkt 43 Pkt. Tekst

Læs mere

Forslag til Generalforsamling 2018 i Grundejerforeningen Ibsgården. Forslag: Økonomisk støtte til fornyelse af de grønne områder på Stikvej 1.

Forslag til Generalforsamling 2018 i Grundejerforeningen Ibsgården. Forslag: Økonomisk støtte til fornyelse af de grønne områder på Stikvej 1. Forslag til Generalforsamling 2018 i Grundejerforeningen Ibsgården. Forslag: Økonomisk støtte til fornyelse af de grønne områder på Stikvej 1. Forslagsstillere: Stikvej 1 s havegruppe ved Berit Hasler

Læs mere

Administrationspraksis for grøn ordning. Teknik- og Miljøforvaltningen, januar 2013

Administrationspraksis for grøn ordning. Teknik- og Miljøforvaltningen, januar 2013 Administrationspraksis for grøn ordning Teknik- og Miljøforvaltningen, januar 2013 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning...3 2. Anvendelsesmuligheder for pengene...3 3. Geografisk fordeling af VE-midlerne...3

Læs mere

ÅBEN DAGSORDEN ØKONOMIUDVALG. Mødedato: 24. september 2013. Det gl. rådhus, Byrådssalen. Mødetidspunkt: 15:00. Mødet hævet:

ÅBEN DAGSORDEN ØKONOMIUDVALG. Mødedato: 24. september 2013. Det gl. rådhus, Byrådssalen. Mødetidspunkt: 15:00. Mødet hævet: ÅBEN DAGSORDEN ØKONOMIUDVALG Mødedato: 24. september 2013 Mødested: Det gl. rådhus, Byrådssalen Mødetidspunkt: 15:00 Mødet hævet: Deltagere: Anders Bøge, Bente Østergaard, Christian Sonne Schmidt, Ditte

Læs mere

åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 05. maj 2011 kl. 17:00 i Gæstekantinen, adm. bygningen i Løgstør

åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 05. maj 2011 kl. 17:00 i Gæstekantinen, adm. bygningen i Løgstør åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 05. maj 2011 kl. 17:00 i Gæstekantinen, adm. bygningen i Løgstør Indholdsfortegnelse 018. Landsbyudvalget - Kvalitetsfondsmidler 2011 26 019. Himmerlands Kulturklub

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Vidstrup Forsamlingshus Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Åbent referat 17, stk. 4 - By- og Landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat 17, stk. 4 - By- og Landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat 17, stk. 4 - By- og Landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:45 Mødested: Mødelokale 049,

Læs mere

Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere