Referat af møde i Landsbyforum d. 11. november 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Landsbyforum d. 11. november 2010"

Transkript

1 Referat af møde i Landsbyforum d. 11. november 2010 Deltagere: Annette Kappel Lausten (Tornby-Vidstrup) Søren Hjelm Kristensen (Bjergby-Mygdal) Kjeld Larsen (Tversted-Uggerby-Tuen) Kaj M. Larsen (Lørslev) (Suppleant for Henriette Wandborg) Knud Rødbro (Løkken-Vrå) Jørgen Jensen (Bindslev) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup) Ingrid Andreasen (Løkken-Vrå) Kirsten Walther (Mosbjerg-Tolne) Gert Jensen (Løkken-Vrå) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Bettina Hedeby Madsen (Plan & Udvikling) Jacob Bækgaard (Plan & Udvikling, ref.) Afbud: Helle Jakobsen, Ivan Leth, Per Nielsen, Per Harfeld, Niels Peter Kjøge, Brian Holmberg 1. Godkendelse af referat fra møde i Landsbyforum d. 19. august Godkendelse af dagsorden 3. Behandling af indkomne ansøgninger til Hjørring kommunes Matchningsmidler 4. Behandling af ansøgninger til Landsbyforums Vedligeholdelsespulje (se bilag) 5. Forslag til mødedatoer for 2011 (Forslagene findes nederst i denne dagsorden) 6. Orientering om Temamødet i Sindal, vedr. projekter der har fået støtte af LAG 7. Arrangementer på tværs af lokalområder 8. Stormøde i 2011 Der har blandt Landsbyforums repræsentanter været snak om at lave arrangementer på tværs af lokalområderne. Dette punkt er tænkt som en drøftelse af, hvad sådan et arrangement kunne indeholde. 9. Landsbyforums repræsentanter informerer Herunder drøftelse/gensidig orientering vedr. forslaget til ny skolestruktur ( helhedsplan). 10. Kommunen informerer 11. Evt. Legepladser Nedslidte bygninger Sti Task Force 1. Godkendelse af referat fra møde i Landsbyforum d. 19/ Referatet blev godkendt uden bemærkninger.

2 Jacob Bækgaard gav et par supplerende bemærkninger i forhold Hjørring kommunes hjemmeside for landdistriktet i henhold til den snak der blev taget på det sidste ordinære møde i Landsbyforum 2. Godkendelse af dagsorden Dagsordnen blev godkendt uden bemærkninger. 3. Behandling af indkomne ansøgninger til Hjørring kommunes Matchningsmidler Landsbyforum behandlede den indkomne ansøgning vedr. støtte til renovering af Vennebjerg Mølle. Landsbyforum indstillede på baggrund af det forlagte materiale, at ansøgningen bør støttes af Hjørring kommunes matchningsmidler. Som opfølgning på behandlingen oplyste forvaltningen at der inden for dette års økonomiske rammer stadig vil være mulighed for at støtte et eller to mindre projekter i år. Det blev aftalt, at der bliver en ekstraordinær ansøgningsrunde til Hjørring kommunes Matchningsmidler og at Landsbyforums repræsentanter pr. mail bliver informeret om de ansøgninger der bliver behandlet. Også tids nok til, at Landsbyforums medlemmer kan komme med bemærkninger, hvis det skulle være nødvendigt. Derudover understregede Landsbyforum følgende i forhold til dette: At der er tale om en ekstraordinær situation og at det fremadrettet forventes, at ansøgninger til Matchningsmidlerne overholder de gældende deadlines. 4. Behandling af ansøgninger til Landsbyforums Vedligeholdelsespulje Landsbyforum behandlede på deres møde følgende 6 indkomne ansøgninger 1. Astrup Landsbyråd Titel: Legepladser rundt om i byen samt område ved fritidsklub og hallen Ansøgte beløb: kr. Landsbyforum godkendte ansøgningen 2. Lørslev og Omegns Borgerforening Titel: Renovering af sandkasse Ansøgte beløb: kr. Landsbyforum godkendte ansøgningen 3. Den selvejende institution Klitgården Titel: Vedligehold af køkkenfaciliteter Ansøgte beløb: kr. Landsbyforum godkendte dele af ansøgningen. I alt kr. 4. Mygdalgruppen Titel: Renovering af cafémøblement Ansøgte beløb: kr. Landsbyforum afviste ansøgningen med begrundelsen at der ikke fra Landsbyforums Vedligeholdelsespulje gives til drift.

3 5. Skallerup Vennebjerg KFUM Titel: Renovering af skorsten i Spejderskoven Ansøgte beløb: kr. Landsbyforum afviste ansøgningen med begrundelsen, at der ifølge kriterierne for Landsbyforums Vedligeholdelsespulje ikke gives støtte til aktiviteter, der kan opnå tilskud i henhold til Retningslinjer for tilskud til aktiviteter i frivillige folkeoplysende foreninger. 6. Uggerby Borgerforening Titel: Gulvvedligeholdelse Ansøgte beløb: , 31 kr. Landsbyforum godkendte ansøgningen. I henhold til kriterierne for Landsbyforums Vedligeholdelsespulje om, at der maksimalt kan gives kr. til hver landsby om året, kan projektet maksimalt blive støttet med kr. Efter den sidste behandling i Landsbyforum er der et restbeløb på kr. Landsbyforum anmoder om, at det resterende beløb overføres til næste års pulje. 5. Forslag til mødedatoer for 2011 Datoerne blev godkendt med den ændring at forslaget til mødedato d. 10. november ændres. I stedet foreslås tirsdag d. 8. november Orientering om Temamødet i Sindal, vedr. projekter der har fået støtte af LAG Der blev givet en kort orientering om temadagen fra de af Landsbyforums medlemmer, der deltog. Der er i øjeblikket på Den Lokale Aktionsgruppes hjemmeside mulighed for at læse en sammenskrivning af de bemærkninger Aktionsgruppen modtog efter konferencen. Bemærkningerne kan læses på hjemmesiden: 7. Arrangementer på tværs af lokalområder Der har været snak om at lave nogle arrangementer på tværs af landsbyerne. Det blev besluttet, at man gennem den fælles mailadresseliste kommer med ideer og forslag til hvad et muligt fælles arrangement kan indeholde. 8. Stormøde i 2011 Der skal i 2011 afholdes stormøde for borgere med interesse i landdistriktet. Landsbyforum drøftede blandt andet om der i den forbindelse skulle hyres en ekstern oplægsholder. Det var der blandt medlemmerne udstrakt enighed om, at der skal. Der kom i den forbindelse forskellige ideer frem; både til emner og til forslag til oplægsholdere. Herunder blandt andet: Tema på baggrund af beslutningen d. 24 november: Landsbyen med eller uden skole Evt. planlæggere fra andre kommuner som oplægsholdere Oplæg fra forskerne bag projektet der undersøgte landsbyen Klokkerholm nær Aalborg Landsbyforum fik forelagt en dato for mødet. Det blev besluttet, at der arbejdes på at afholde stormøde for landdistrikterne d. 3. maj 2011.

4 Det blev aftalt at dørene åbnes kl med mulighed for spisning, mens den officielle start vil være kl Landsbyforums repræsentanter informerer Kjeld Larsen informerede om en skrivelse til Byrådet vedr. helhedsplanen. Det blev besluttet at sende skrivelsen til de lokale medier. Tove Marquardsen informerede om sidste møde i det Grønne Råd Ingrid Andreasen informerede om områdefornyelsesprojektet i Vrensted. Der er officielt åbning af området d. 27. november. Projektet er blevet taget rigtig godt i mod i byen. Derudover har man lokalt samlet ca kr. sammen til et kunsthåndværk, der skal placeres midt i byen. Jens Ole Frederiksen informerede om områdefornyelsesprojektet i Poulstrup. Her er der i sær nogle trafiksikkerhedsmæssige tiltag i gang. 10. Kommunen informerer Legepladser Forvaltningen kunne informere om, at det, på grund af den økonomiske situation, ikke er muligt for kommunen, at overtage vedligeholdelsesforpligtelsen på ydereligere legepladser end de nuværende. Dette betyder, at der ikke vil være ændringer i forhold til den nuværende ordning. Nedslidte bygninger Forvaltningen oplyste om status for arbejdet med de nedslidte bygninger. I øjeblikket behandles nedrivningen af et dusin faldefærdige huse og det påtænkes opstart med 12 nye efter jul. Dette er de frivillige sager. Derudover arbejdes der med påbud en del andre sager, hvor der dog er en lidt længere sagsbehandlings tid. Det blev desuden oplyst, at der i forbindelse med Finansloven er afsat en ny pulje penge til formålet. Penge som kommunerne har mulighed for at søge ind til. Dette er også noget, man har tænkt sig at gøre fra Hjørring kommunes side. Sti Task Force Kort information om Sti task force. Der blev stillet yderligere spørgsmål vedr. Sti Task Force. Forvaltningen tog spørgsmålene med videre og der Landsbyforum vil hurtigst muligt få svar tilbage.

5 11. Evt. Kjeld Larsen takkede derefter for et godt møde. Ref./ Jacob Appel Bækgaard 17. november 2010

Afbud: Gert Jensen, Brian Holmberg, Søren H. Kristensen, Susanne Sander, Knud Rødbro

Afbud: Gert Jensen, Brian Holmberg, Søren H. Kristensen, Susanne Sander, Knud Rødbro Referat af møde i Landsbyforum den 14/9 2009 Deltagere: Ingrid Andreasen (Vrensted, gl. Løkken-Vrå) Ivan Leth (Tolne-Mosbjerg) Kjeld Larsen (Tversted, Uggerby, Tuen) Tove Marquardsen (Lønstrup, Skallerup,

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d. 19. august 2010

Referat af møde i Landsbyforum d. 19. august 2010 Referat af møde i Landsbyforum d. 19. august 2010 Deltagere: Annette Kappel Lausten (Tornby-Vidstrup) Søren Hjelm Kristensen (Bjergby-Mygdal) Kjeld Larsen (Tversted-Uggerby-Tuen) Henriette Wandborg (Lørslev)

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 29. august 2011

Referat fra møde i Landsbyforum den 29. august 2011 Referat fra møde i Landsbyforum den 29. august 2011 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Jørgen Jensen (Bindslev) Kirsten Walther(Mosbjerg-Tolne) Per Harfeld, Byrådet

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 8. november 2011

Referat fra møde i Landsbyforum den 8. november 2011 Referat fra møde i Landsbyforum den 8. november 2011 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Kirsten Walther(Mosbjerg-Tolne) Per Harfeld, Byrådet Carsten Guntofte (Tversted-Uggerby-Tuen)

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d. 9. februar 2011

Referat af møde i Landsbyforum d. 9. februar 2011 Referat af møde i Landsbyforum d. 9. februar 2011 Deltagere: Kjeld Larsen (Tversted-Uggerby-Tuen) Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Knud Rødbro (Løkken-Vrå) Jørgen Jensen (Bindslev) Helle Jakobsen (Horne-Asdal)

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra møde i Landsbyforum d. 3. november 2009

1. Godkendelse af referat fra møde i Landsbyforum d. 3. november 2009 Referat af møde i Landsbyforum d. 10. februar 2010 Deltagere: Søren Hjelm Kristensen (Bjergby/Mygdal) Helle Jakobsen (Horne/Åbyen/Asdal) Kjeld Larsen (Tversted/Uggerby/Tuen) Gert Jensen (Løkken/Vrå) Niels

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d. 3. november 2009

Referat af møde i Landsbyforum d. 3. november 2009 Referat af møde i Landsbyforum d. 3. november 2009 Deltagere: Kjeld Larsen (Tversted, Uggerby, Tuen) Ivan Leth (Tolne-Mosbjerg) Tove Marquardsen (Lønstrup, Skallerup, Vennebjerg) Jørgen Jensen (Bindslev)

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d. 12. maj 2009

Referat af møde i Landsbyforum d. 12. maj 2009 Referat af møde i Landsbyforum d. 12. maj 2009 Deltagere: Ingrid Andreasen (Vrensted, gl. Løkken-Vrå) Peter Kuchinke (Bjergby-Mygdal) Ivan Leth (Tolne-Mosbjerg) Kjeld Larsen (Tversted, Uggerby, Tuen) Tove

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 30. april 2012

Referat fra møde i Landsbyforum den 30. april 2012 Referat fra møde i Landsbyforum den 30. april 2012 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup)

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 8. februar 2012

Referat fra møde i Landsbyforum den 8. februar 2012 Referat fra møde i Landsbyforum den 8. februar 2012 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Kirsten Walther(Mosbjerg-Tolne) Per Harfeld, Byrådet

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 6. november 2012

Referat fra møde i Landsbyforum den 6. november 2012 Referat fra møde i Landsbyforum den 6. november 2012 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Per Nielsen (Lendum) Nicolai Thomsen (Astrup Sønderskov)

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 28. august 2012

Referat fra møde i Landsbyforum den 28. august 2012 Referat fra møde i Landsbyforum den 28. august 2012 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev-Ilbro-Ugilt-Linderum.) Jørgen Jensen (Bindslev) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Per Nielsen (Lendum) Jens Ole Frederiksen

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 27. august 2013

Referat fra møde i Landsbyforum den 27. august 2013 Referat fra møde i Landsbyforum den 27. august 2013 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup)

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum

Åben dagsorden Landsbyforum Åben dagsorden Landsbyforum Side 1. Plan & Udvikling Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. 22:00 Mødested: Rådhuset lokale 222 Fraværende: Niels Munkbak Andersen,Svenning Christensen,

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 7. maj 2013

Referat fra møde i Landsbyforum den 7. maj 2013 Referat fra møde i Landsbyforum den 7. maj 2013 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev-Ilbro-Ugilt-Linderum) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup)

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. 21:30 Mødested: Lønstrup Café Bio, Lønstrup Fraværende: Svenning Christensen,

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 12. februar 2014

Referat fra møde i Landsbyforum den 12. februar 2014 Referat fra møde i Landsbyforum den 12. februar 2014 Deltagere: Jørgen Jensen (Bindslev) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup) Helle Jakobsen (Horne-Asdal), Per Nielsen (Lendum) Gert Jensen

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 26. august 2014

Referat fra møde i Landsbyforum den 26. august 2014 Referat fra møde i Landsbyforum den 26. august 2014 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup)

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30. Side 58/5 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Eva Carlsen, Henny Rasmussen, Aase Andersen,

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 14. februar 2013

Referat fra møde i Landsbyforum den 14. februar 2013 Referat fra møde i Landsbyforum den 14. februar 2013 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup)

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Mødet startet kl. 13:00 og afsluttet kl. 16:35 Henrik Lund forlod mødet kl. 16:20. Fælles: Godkendt og underskrevet.

Mødet startet kl. 13:00 og afsluttet kl. 16:35 Henrik Lund forlod mødet kl. 16:20. Fælles: Godkendt og underskrevet. Referat for: Hjørring Nordre og Søndre Provstiudvalg Provstiudvalgsmøde tirsdag den 8. december 2015 kl. 13.00 Mødested: Hjørring Nordre Provsti, Baggesvognsvej 1, Sindal Mødet startet kl. 13:00 og afsluttet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010

Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010 Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010 Dato og Tid: Tirsdag den 14. september 2010, kl. 19:30 Sted: Forsamlingshuset, Koldingvej 31, 6040 Egtved Agenda: Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Lokalrådets

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d.12. maj 2011

Referat af møde i Landsbyforum d.12. maj 2011 Referat af møde i d.12. maj 2011 Deltagere: Carsten Guntofte (Tversted-Uggerby-Tuen) Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Knud Rødbro (Løkken-Vrå) Jørgen Jensen (Bindslev) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Tove

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 14. maj 2014

Referat fra møde i Landsbyforum den 14. maj 2014 Referat fra møde i Landsbyforum den 14. maj 2014 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Carsten Guntofte (Tversted-Uggerby-Tuen) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen

Læs mere

Referat Erhvervsudvalget's møde Torsdag den 19-06-2008 Kl. 9:00 Palnatoke

Referat Erhvervsudvalget's møde Torsdag den 19-06-2008 Kl. 9:00 Palnatoke Referat Erhvervsudvalget's møde Torsdag den 19-06-2008 Kl. 9:00 Palnatoke Deltagere: Knud Albertsen, Mogens Johansen, Jens Munk, Jesper Kiel, Hanne Klit Afbud: Niels Høite Hansen, Medhat Khattab Indholdsfortegnelse

Læs mere

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607.

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. maj 2014 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen:

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 11. december 2013 kl. 19.00 i fælleslokalet i Nøddehegnet 14, 4700 Næstved. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Løgumkloster Andelsboligforening

Løgumkloster Andelsboligforening Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015, på foreningens kontor: Mødet var indkaldt ved dagsorden, dateret den 17. juni 2015. Mødt var hele bestyrelsen. Endvidere deltog fra DALBO a.m.b.a.

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm Page 1 of 10 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 12. september 2006 Tidspunkter 11:00-12:00 Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Tommy Thomsen med afbud Page

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

Referat for Landsbyudvalgets møde den 22. april 2008 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine

Referat for Landsbyudvalgets møde den 22. april 2008 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine Referat for Landsbyudvalgets møde den 22. april 2008 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine Indholdsfortegnelse 1. Drøftelse af forskellige generelle spørgsmål henhørende under teknisk Forvaltning 3 2. Evaluering

Læs mere

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt.

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 29. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:20 Mødested: Mødelokale 122,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015 Referat torsdag den 22. januar 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Fokusområde - Aktiviteter for flygtninge i Lejre Kommune...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 19.02.2015 kl. 16.30 i Hjallerup Idrætscenter.

Referat af bestyrelsesmøde den 19.02.2015 kl. 16.30 i Hjallerup Idrætscenter. Referat af bestyrelsesmøde den 19.02.2015 kl. 16.30 i Hjallerup Idrætscenter. Deltagere: Fraværende: Poul Lønbro, Svend Erik Trudslev, Peter Jensen, Thomas Krog og Jens Vejby Gurli Nielsen og Søren Krogh.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. september 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. september 2015 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23. september blev

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 28 maj 2008 kl. 9.30 Mødelokale 1

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 28 maj 2008 kl. 9.30 Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 28 maj 2008 kl. 9.30 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Driftsplan for de statslige arealer i Vendsyssel... 2 Handleplan for bekæmpelse af Bjørneklo... 3 Status

Læs mere

REFERAT. Folkeoplysningsudvalget

REFERAT. Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget REFERAT Møde nr. : 04/2010 Sted : Kantinen 1. sal, Kirkestien 1, Allingåbro Dato : 17. maj 2010 Start kl. : 15.30 Slut kl. : 17:30 Medlemmer Kirsten G. Jensen (Kommunalbestyrelsen)

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 5. november 2013

Referat fra møde i Landsbyforum den 5. november 2013 Referat fra møde i Landsbyforum den 5. november 2013 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Ulla Hansen (Horne-Asdal) Kirsten Walther (Tolne-Mosbjerg) Søren Hjelm

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Formandsberetning 2016

Formandsberetning 2016 Formandsberetning 2016 Som tidligere år var bestyrelsens første opgave efter generalforsamlingen, at afholde Ørslevs Dialogmødet d. 24.02.2015. Her var 30 borgere mødt frem for at møde vores dialogudvalg,

Læs mere

1. Meddelelser. Møde i Folkeoplysningsudvalget. den 23.10.2007, kl. 17:00. i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser2

1. Meddelelser. Møde i Folkeoplysningsudvalget. den 23.10.2007, kl. 17:00. i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser2 Møde i Folkeoplysningsudvalget den 23.10.2007, kl. 17:00 i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser2 2... Mødedatoer i 2008. 2 3... Godkendelse af frivillig folkeoplysende forening - ansøgning

Læs mere

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling:

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Dato 20. marts 2012 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde(r) Allan Bjarne Hans Christian Henrik Lissie Niels Sonja Ulrik Anders Kaj Margot Ulrik Åhmansvej 20, Herfølge Bestyrelsen, (efter

Læs mere

Referat Socialudvalget's møde Onsdag den 16-05-2007 Kl. 15:30 Udvalgsværelse 5, Rådhuset

Referat Socialudvalget's møde Onsdag den 16-05-2007 Kl. 15:30 Udvalgsværelse 5, Rådhuset Referat Socialudvalget's møde Onsdag den 16-05-2007 Kl. 15:30 Udvalgsværelse 5, Rådhuset Deltagere: Ulla Larsen, Grete Schødts, Karen Strandhave, Masoum Moradi, Jeppe Ottosen, Medhat Khattab Afbud: Birthe

Læs mere

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. december 2014. Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter.

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. december 2014. Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter. Dagsorden onsdag den 17. december 2014 Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering - December...

Læs mere

Dagsorden. Møde Nr. 26 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt. 12. februar 2016 kl. 09.00-13.00

Dagsorden. Møde Nr. 26 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt. 12. februar 2016 kl. 09.00-13.00 Møde Nr. 26 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt 12. februar 2016 kl. 09.00-13.00 Sted Grønnegadecentret, 1. sal lokale Nellike Deltagere Alle med undtagelse af Regnar Berdiin Referent Birgit Vejby Afbud

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning REFERAT Arbejdsmøde for gårdlaug Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 1 - Brorsonsvej 13-35 Vidji Ingrid Lange Benthe Jørgensen Peter Madsen - afbud 2 -

Læs mere

Dato: 13.10.2011 Sagsnr.: 2011-20611 Dok. nr.: 2011-299466 Direkte telefon: Initialer: LBJ/me. Referat fra Grundvandsrådsmøde den 19.

Dato: 13.10.2011 Sagsnr.: 2011-20611 Dok. nr.: 2011-299466 Direkte telefon: Initialer: LBJ/me. Referat fra Grundvandsrådsmøde den 19. Referat Dato: 13.10.2011 Sagsnr.: 2011-20611 Dok. nr.: 2011-299466 Direkte telefon: Initialer: LBJ/me Aalborg Forsyning Forsyningsvirksomhederne Stigsborg Brygge 5 Postboks 222 9400 Nørresundby Referat

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen

Læs mere

Dato: 29. januar 2015. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 16,15. R e f e r a t. Åbne punkter. Til efterretning.

Dato: 29. januar 2015. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 16,15. R e f e r a t. Åbne punkter. Til efterretning. Sønderbro Kirkes sognelokale Møde nr. Blad nr. 1 Mødestart kl. 16,15 R e f e r a t Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Gert Fruelund Jensen - GF Tove Asmussen TA Anne Marie Kristensen

Læs mere

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 20. maj 2015 blev

Læs mere

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 25. november, kl. 17.30. Afbud: Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19. august blev

Læs mere

REFERAT 20.05.2010. LAG bestyrelsesmøde

REFERAT 20.05.2010. LAG bestyrelsesmøde Møde i bestyrelsen for LAG Ringsted, torsdag den 20. maj 2010 Mødet fandt sted kl. 19.00-21.30 i Mødelokale 1 - på Teknisk Forvaltning, Rønnedevej 9. Dagsorden 1. Nye punkter til dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015 Glostrup, den 8. oktober 2015 Referat Den 6. oktober 2015 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG NORD

Bestyrelsesmøde LAG NORD Bestyrelsesmøde LAG NORD Evalueringsmøde 10/2016 D. 6. december 2016 kl 17.00 Sted: Kultur café Jyske Aas, Slotsgade 2, 9330 Dronninglund REFERAT Liste Navn Status Underskrift FM Frode Thule Jensen Deltog

Læs mere

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. 12:00 Mødested: Det store mødelokale i Vrå Fraværende: Carsten Møller, Merethe Larsen, Anne Krøjer

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 17. september 2015 kl. 16.30 20.00 i Bispegården, Nørregade 11, 1165 København K. Afbud fra Ole Pagels 1. Godkendelse af dagsorden. Ad. 1. Ingen bemærkninger

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Salen, Treschowsgade 2 Dato: Den 25. januar 2016, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 51 beboere samt bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Den 10. februar 2010 kl. 19.00-21.00 Stenderup-Krogager Afbud fra: Hans Hostrup, Erling Christensen og Torben Holt Vejen, den 11. februar 2010 Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020

Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Bemærk - alle oplysninger under punkt A, B, C og G skal udfyldes

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 21.30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rådhuset lokale 222 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

Referat fra møde mellem Ribe Nord Lokalråd og Økonomiudvalget onsdag den 17. april 2013, kl. 15.00 15.50 på Ribe Rådhus

Referat fra møde mellem Ribe Nord Lokalråd og Økonomiudvalget onsdag den 17. april 2013, kl. 15.00 15.50 på Ribe Rådhus Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 18. april 2013 Sags id 2013-2891 Sagsbehandler Jes Seerup Møller Telefon direkte 40 20 72 12 E-mail jsm@esbjergkommune.dk fra møde mellem Ribe Nord Lokalråd og Økonomiudvalget

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Vigersted Lokalråd. Stiftet den 15. april 2012. Referat af konstituerende rådsmøde afholdt onsdag den 3. februar kl. 19:30 hos:

Vigersted Lokalråd. Stiftet den 15. april 2012. Referat af konstituerende rådsmøde afholdt onsdag den 3. februar kl. 19:30 hos: Lokalråd Stiftet den 15. april 2012 Referat af konstituerende rådsmøde afholdt onsdag den 3. februar kl. 19:30 hos: Telefon: 20 83 60 90 Mail: ph@carlhansens.dk Hjemmeside: www.vigersted.net Bankkonto:

Læs mere

Referat. Mødereferat. Sted: Mødelokale D1 Dato: 04.09.2014

Referat. Mødereferat. Sted: Mødelokale D1 Dato: 04.09.2014 Sted: Mødelokale D1 Dato: 04.09.2014 Deltagere: Flemming Sundt (FSU) Jerry Ritz (JRI) Gerhard Krohn (GKR) Christian Skytt (CSK) Anders Kinnerup (AKI) Thorkild Gruelund (THG) Annette Wiencken (ANW) Niels

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Tidspunkt: Mandag den 15. marts 2010 kl. 12.00 14.00

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Tidspunkt: Mandag den 15. marts 2010 kl. 12.00 14.00 LUU LOKALT UDDANNELSESUDVALGSMØDE Tidspunkt: Mandag den 15. marts 2010 kl. 12.00 14.00 Sted: Lokale 3 på, Skive afdeling Deltagere: Anne Stubberup Skive og Viborg Kommune Eva Pedersen Skive og Viborg Kommune

Læs mere

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag d. 6. november 2009, fra kl. 9.00 til 10.30 Mødelokale C, Medborgerhuset, Søvej 3, Silkeborg Deltagere: Afbud: Jesper Thyrring Møller, Birgit

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Mødested: Deltager: Afbud fra: Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Konfirmandstuen, Rødding Præstegård. Anger Nissen, Helene Bertelsen, Tove

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet.

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 18. september 2013 kl. 15.00 i bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

Ældreråd. Åben Referat. Mødelokale 1 på rådhuset, 30. november 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Åben Referat. Mødelokale 1 på rådhuset, 30. november 2015 Kl. 10:15-12:15 Åben Referat Mødelokale 1 på rådhuset, 30. november 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen,

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato: Den 23. juni 2014 kl.

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

Stine Bøgebjerg deltager under dette punkt for at orientere om Ældreanalysen. Pkt. 6. Orientering fra Nordgruppen, Regionsgruppen og Dansk Ældreråd.

Stine Bøgebjerg deltager under dette punkt for at orientere om Ældreanalysen. Pkt. 6. Orientering fra Nordgruppen, Regionsgruppen og Dansk Ældreråd. Møde Nr. 17 Mødetype Ordinært møde Dato - Tidspunkt 27. april 2015 10.00 13.00 Sted Hillerød Rådhus lokale Leen Deltagere Alle Referent Birgit Vejby Afbud Ingen Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsordenen.

Læs mere

Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere:

Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Ivan R. Jensen,

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde Torsdag d. 10. december 2015, kl. 16.30 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Anette, Marianne D, David, Stig, Ole, Rasmus, Niels Peter, Marianne F og Mette Afbud: Gunna Dagsorden

Læs mere

Dagsorden for Socialudvalgets møde den 08. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale 214 Torvegade 15 9670 Løgstør

Dagsorden for Socialudvalgets møde den 08. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale 214 Torvegade 15 9670 Løgstør Dagsorden for Socialudvalgets møde den 08. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale 214 Torvegade 15 9670 Løgstør Indholdsfortegnelse 116. Orientering fra formanden 332 117. Orientering fra administrationen 333

Læs mere

Referat fra møde mellem Erhvervskontaktudvalget og kommunens fire byer den 17-09- 2014

Referat fra møde mellem Erhvervskontaktudvalget og kommunens fire byer den 17-09- 2014 Referat fra møde mellem Erhvervskontaktudvalget og kommunens fire byer den 17-09- 2014 Fra Erhvervskontaktudvalget deltog: - Preben Christensen - Inge Dines - Brian Sigtenbjerggaard - Henrik Christiansen

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 12.04.10 kl. 9-12 i mødelokale 3

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 12.04.10 kl. 9-12 i mødelokale 3 Ældrerådet Mandag den 12.04.10 kl. 9-12 i mødelokale 3 Bente Vejlesby, formand Elo Knudsen Freddy Aldenborg Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 16. marts 2009 kl. 19:00 i Løgstør, Gæstekantinen

åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 16. marts 2009 kl. 19:00 i Løgstør, Gæstekantinen åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 16. marts 2009 kl. 19:00 i Løgstør, Gæstekantinen Indholdsfortegnelse 001. Fordeling af projektpuljen for 2009 3 002. Sjøstrup Beboerforenings ansøgning om optagelse

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 14. marts 2016 kl. 15.30-21.00 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Suppleanter: Thomas Bollerup Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

DAGSORDEN. Folkeoplysningsudvalget. Møde nr. : 06/2011 Sted : Rougsøhallen, 8950 Ørsted Dato : 10. oktober 2011 Start kl. : 15.30 Slut kl. : 18.

DAGSORDEN. Folkeoplysningsudvalget. Møde nr. : 06/2011 Sted : Rougsøhallen, 8950 Ørsted Dato : 10. oktober 2011 Start kl. : 15.30 Slut kl. : 18. Folkeoplysningsudvalget DAGSORDEN Møde nr. : 06/2011 Sted : Rougsøhallen, 8950 Ørsted Dato : 10. oktober 2011 Start kl. : 15.30 Slut kl. : 18.00 Medlemmer Kirsten G. Jensen (Kommunalbestyrelsen) Else Søjmark

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 25-06-2008 Kl. 17:00 undervisningslokalet ved Kantinen

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 25-06-2008 Kl. 17:00 undervisningslokalet ved Kantinen Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 25-06-2008 Kl. 17:00 undervisningslokalet ved Kantinen Deltagere: Per Ulrik Jørgensen, Jeppe Ottosen, Curt Sørensen, Erling Johansen, Litta Lund, Kurt Sorknæs,

Læs mere

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Mødet blev afholdt i Nykøbing F. Bridgeklub. Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Til stede: Benny Jakobsen og Hanne Hartmann (Bridgeklubben Præstø), Karin Bech og Jørgen Lyngså Larsen (Faxe

Læs mere

REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 20. MARTS 2007 KL. 17.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR

REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 20. MARTS 2007 KL. 17.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 20. MARTS 2007 KL. 17.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR Indholdsfortegnelse 1. Konstituering 3 2. Anmodning om udtrædelse som suppleant til Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30. Side 202/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Arne Olesen, Michael Jørgensen, Henny Rasmussen, Gunnar Sørensen,

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 Referat af Dansk Sociologforenings generalforsamling d. 28. februar 2004 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Af Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Af Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Referat Af Handicaprådet Dato: 10.12.2015 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Camilla Schwalbe, Jan Jakobsen, Anders Krantz, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Lis Noltensmeier, Jan

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Ok Djurs klubhus, Klitten 1, 8500 Grenaa Dato: Tirsdag den 5. september 2017 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Gunnar Thode

Læs mere

Afbud fra Bodil Boesgaard i stedet deltog Lars Søgaard. 1. Godkendelse af dagsorden... 2. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde...

Afbud fra Bodil Boesgaard i stedet deltog Lars Søgaard. 1. Godkendelse af dagsorden... 2. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde... Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 11. juni 2015 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Bodil Boesgaard i stedet deltog Lars Søgaard. Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse

Læs mere